Broumovská - Zelené Údolí - Fügnerova - Pavlovice Letná

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Broumovská - Zelené Údolí - Fügnerova - Pavlovice Letná"

Transkript

1 8 9 8 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. U U U U U U U FU U FU FUx U C 9FC C C C C C C C C C C C C 9FC 9FC U - Nejede přes zastávky Zelené Údolí a Pekárny C - Nejede přes zastávku Pekárny Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

2 8 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. U U U U U U U U U FU U FU FUx U C FC C C C C C C C C C C C C FC FC U - Nejede přes zastávky Zelené Údolí a Pekárny C - Nejede přes zastávku Pekárny Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

3 9 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. U U 8U 8U 8U U 8U 8U U FU U FU FUx U C FC C C C C C C C C C C C C FC FC U - Nejede přes zastávky Zelené Údolí a Pekárny C - Nejede přes zastávku Pekárny Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

4 8 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. U U 9U 9U 9U 8U 9U 9U U FU U FU FUx U C FC C C C C C C C C C C C C FC FC U - Nejede přes zastávky Zelené Údolí a Pekárny C - Nejede přes zastávku Pekárny Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

5 8 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. F 9 8 Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

6 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 8 F F x F 8 F F F F 8 F F x Fx F 8 F x F Fx F 9 F x F 9 F x F Fx F 9x x F F F Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

7 9 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 9 F F x F F F F F 9 F F F x Fx F 9 F x F F Fx 8 F F x Fx F F x F 8 Fx F x x 9 F F F Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

8 9 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL F F 8x F F F F 9 F F F F x Fx 9 F F x F F 8 Fx F 8F x Fx F 9F x F Fx F 8 x 8x 8 F F F Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

9 8 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 9 F F 9x F F F 8 F F 8F F F 8x Fx F 8F x F F 9 Fx F 9F x Fx F F x F Fx F 9 x 9x 8 9 F 8F 8F Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

10 9 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 8 8 F F x F F F 9 F F 9F F F 9x Fx F 9F x F F Fx 8F F x Fx F F 8x F Fx F x 8 x 9 8F F F Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

11 8 9 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL F F x 9F F F F 9F F F F x Fx 9F F x F F Fx F F x Fx 9F F x F Fx F x 8 x 9F Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

12 8 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. x x 8 x 9 x 9 x 9x x Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

13 8 9 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL x x 8 x 9 x x x x Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

14 8 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL x x x 9 x 9 x 9 x 9x Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

15 9 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL x x x 8 x 8x x x 9 Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

16 8 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL x x x 9 x 9x x x Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

17 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL x 9 9 x x x x 8 x 8 x Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

18 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 9 x x x x x 9 x 9 x Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

19 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. x x x x 9 x 9x x Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

20 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. x x x 8 x x x 8 x Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

21 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL x x 8 x 9 x x x 9 x 9 Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

22 8 9 8 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 9 8P B P B x B B B B B B B 8 B 8x Bx 8x Bx 8 x x 8 P P 9Z Z 8F P Z Z 9 9 Z 9 9 Z 9 9 9Z 9 9Z Z 8F P P Z Z 9 9 Z 9 9 Z 9 9 9Z 9 9Z Z 8F B - ze zastávky Krejčího jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská P - jede až do zastávky Pekárny Z - ze zastávky Zelené Údolí jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská - Neoznačené spoje jedou jen do zastávky Zelené Údolí Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

23 8 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 9P B 8 P B x B B B B B B 8 B 9 B 9x Bx 9x Bx 9 x 8 x 9 P P Z Z 9F P Z Z Z Z Z Z Z 9F P P Z Z Z Z Z Z Z 9F B - ze zastávky Krejčího jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská P - jede až do zastávky Pekárny Z - ze zastávky Zelené Údolí jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská - Neoznačené spoje jedou jen do zastávky Zelené Údolí Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

24 9 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. P B 9 8 P B 8x B 8 B 8 B 8 B 8 B 8 B 9 B 8 B 8 x Bx x 8 Bx x 9 x P P 8 Z Z F P Z Z Z Z Z Z Z F P P Z Z Z Z Z Z Z F B - ze zastávky Krejčího jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská P - jede až do zastávky Pekárny Z - ze zastávky Zelené Údolí jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská - Neoznačené spoje jedou jen do zastávky Zelené Údolí Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

25 8 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. P B 9 P B 9x B 9 B 9 B 9 B 9 B 9 B B 9 B 9 x Bx 8 x 9 Bx x x P P 9 Z Z F P Z Z Z Z Z Z Z F P P Z Z Z Z Z Z Z F B - ze zastávky Krejčího jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská P - jede až do zastávky Pekárny Z - ze zastávky Zelené Údolí jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská - Neoznačené spoje jedou jen do zastávky Zelené Údolí Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

26 9 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. P B 9 P B 9 9 x B 9 B 9 B 9 B 9 B 9 B 9 9B 9B x 8Bx 8 x Bx 9 x 9 x P P 8 Z Z F 8 8 8P 8 8 8Z 8 8 8Z 8 8Z 8 8Z 8 8 Z 8 8 Z Z F 8 8 8P 8P 8 8Z 8 8 8Z 8 8Z 8 8Z 8 8 Z 8 8 Z Z F B - ze zastávky Krejčího jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská P - jede až do zastávky Pekárny Z - ze zastávky Zelené Údolí jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská - Neoznačené spoje jedou jen do zastávky Zelené Údolí Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

27 8 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. P B 8P B 8 x B 8 B 8 B 8 B 8 B 8 B 8 8 B 8 B x 8 9Bx 9 x 8 Bx 8 x x P P Z Z F P Z Z Z Z Z Z 8 Z F P P Z Z Z Z Z Z 8 Z F B - ze zastávky Krejčího jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská P - jede až do zastávky Pekárny Z - ze zastávky Zelené Údolí jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská - Neoznačené spoje jedou jen do zastávky Zelené Údolí Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

28 9 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. P B 9P B 9 x B 9 B 9 B 9 B 9 B 9 B 9 9 B 9 B x 9 Bx x 9 Bx 9 x x 8P P 8 Z Z F P Z Z Z Z Z Z 9 Z F P P Z Z Z Z Z Z 9 Z F B - ze zastávky Krejčího jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská P - jede až do zastávky Pekárny Z - ze zastávky Zelené Údolí jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská - Neoznačené spoje jedou jen do zastávky Zelené Údolí Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

29 8 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. P B P B x B 8 B 8 B 8 B 8 B 8 B 8 B B x Bx x Bx x 8 x 9P P 9 Z Z F P Z Z Z Z Z Z Z F P P Z Z Z Z Z Z Z F B - ze zastávky Krejčího jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská P - jede až do zastávky Pekárny Z - ze zastávky Zelené Údolí jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská - Neoznačené spoje jedou jen do zastávky Zelené Údolí Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

30 9 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 8 P B P B x B 9 B 9 B 9 B 9 B 9 B 9 B B x Bx x Bx x 9 x P P 8Z Z F P Z 8 Z Z Z Z Z Z F P P Z 8 Z Z Z Z Z Z F B - ze zastávky Krejčího jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská P - jede až do zastávky Pekárny Z - ze zastávky Zelené Údolí jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská - Neoznačené spoje jedou jen do zastávky Zelené Údolí Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

31 9 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 9P B 9 8 P B x B B B B B B B B x Bx 9x Bx 9 x 8 x 9 P P Z Z 9F P Z Z Z Z Z Z Z 9F P P Z Z Z Z Z Z Z 9F B - ze zastávky Krejčího jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská P - jede až do zastávky Pekárny Z - ze zastávky Zelené Údolí jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská - Neoznačené spoje jedou jen do zastávky Zelené Údolí Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

32 9 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. P B 8 P B x B 8 B 8 B 8 B 8 B 8 B 8 B 8B x B x 8B x x Bx x 9 x 9 x Bx 8 9 x 8 x P 9P 8 Z Z P Z Z Z Z Z Z Z P P Z Z Z Z Z Z Z B - ze zastávky Krejčího jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská P - jede až do zastávky Pekárny Z - ze zastávky Zelené Údolí jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská - Neoznačené spoje jedou jen do zastávky Zelené Údolí Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

33 8 8 9 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. P B P B 8 x B 8 B 8 B 8 B 8 B 8 B 8 B 8 B x B 8 x B x 8 x 9Bx 9 x 8 x 8 x Bx x x P P Z Z P Z Z Z Z Z Z 8 Z P P Z Z Z Z Z Z 8 Z B - ze zastávky Krejčího jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská P - jede až do zastávky Pekárny Z - ze zastávky Zelené Údolí jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská - Neoznačené spoje jedou jen do zastávky Zelené Údolí Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

34 8 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 9 P B 8 P B x B 8 B 8 B 8 B 8 B 8 B 8 B 8 B 8 x B 8 x B 8 x 8 x Bx x x x 8Bx 9 x 8 x P P 8 8 Z Z P Z 8 Z 8 8 Z 8 8 Z 8 8 Z 8 8 Z Z P P Z 8 Z 8 8 Z 8 8 Z 8 8 Z 8 8 Z Z B - ze zastávky Krejčího jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská P - jede až do zastávky Pekárny Z - ze zastávky Zelené Údolí jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská - Neoznačené spoje jedou jen do zastávky Zelené Údolí Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

35 8 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 9 9 P B 8 P B x 8B 8B 8B 8B 8B 8B B 8 B x B 8x B x 8x Bx 8 9x 8x x Bx 8 x x P P 8Z Z P Z Z Z Z Z Z Z P P Z Z Z Z Z Z Z B - ze zastávky Krejčího jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská P - jede až do zastávky Pekárny Z - ze zastávky Zelené Údolí jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská - Neoznačené spoje jedou jen do zastávky Zelené Údolí Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

36 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. P B 9 8 P B 8 x 9B 9B 9B 9B 9B 9B B 9 B x B 9x B x 9x Bx 9 x 9x x Bx 8 9 x x 8 P P 9Z Z P Z Z Z Z Z Z Z P P Z Z Z Z Z Z Z B - ze zastávky Krejčího jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská P - jede až do zastávky Pekárny Z - ze zastávky Zelené Údolí jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská - Neoznačené spoje jedou jen do zastávky Zelené Údolí Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

37 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. P P P P Z Z P Z Z Z Z Z Z P P Z Z Z Z P - jede až do zastávky Pekárny Z - ze zastávky Zelené Údolí jede do zastávek Ševčíkova, Na Kačírku, Plátenická a Broumovská Z Z Z Z Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

38 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. x x Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

39 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL x x Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

40 Pavlovice Letná - Fügnerova - Zelené Údolí - Broumovská Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL x x Ukončení provozu:.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:.. a.. v : hod. Zóna = zóna Liberec (), Zóna = zóna Jablonec n/n () V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

Broumovská - Zelené Údolí - Fügnerova - Pavlovice Letná

Broumovská - Zelené Údolí - Fügnerova - Pavlovice Letná 8 9 8 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. U U 9U FUx FU C C C C C C C C C U U U U U U U 8U Ux U Ux FU C U

Více

Fügnerova - Pilínkov - Šimonovice

Fügnerova - Pilínkov - Šimonovice a S a a a S a as S DaS a as a as a as a a a a a E a S a a as a as a as a as a as a a S a a S a as a a as a a a a S a a S a D - nejede od.. do.., od.. do.. S - jede do zast. Šimonovice - Neoznačené spoje

Více

Fügnerova - Stráž n.n.

Fügnerova - Stráž n.n. 3 7 9 Mrštíkova 3, Liberec 3, Tel: 48 344 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 48 344, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. a a a a a 4a 38a 4a a a a Fügnerova - Stráž n.n. 4a a a a

Více

Fügnerova - Ulice 28. října - Aréna

Fügnerova - Ulice 28. října - Aréna 6 7 8 *) - Nejede od 1.7. do 1.8.,# - Nejede 24.. Mrštíkova, Liberec, Tel: 485 44 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 485 44, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. *)a *) *)a *)a *)a,#,#,#

Více

Fügnerova - Nádraží - Průmyslová zóna Sever

Fügnerova - Nádraží - Průmyslová zóna Sever 5 7 9,# - Nejede 4..,$ - Nejede 5.. a 1.1.,% - Nejede 1.. Fügnerova - Nádraží - Průmyslová zóna Sever Mrštíkova, Liberec, Tel: 485 44 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 485 44, Tato linka je zařazena

Více

Zelené Údolí - Ústav soc. péče - Zelené Údolí

Zelené Údolí - Ústav soc. péče - Zelené Údolí 4 5 Mrštíkova, Liberec, Tel: 485 44, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 485 44, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 45 45 45 Ukončení provozu: 4.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:

Více

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od 1.7.2015. Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1. 39a

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od 1.7.2015. Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1. 39a 9 9 Sokolská most a 9a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a - neoznačené spoje jedou jen do zastávky Kateřinky lesní správa Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky Mrštíkova, Liberec, Tel:, e-mail:

Více

Kunratice Mšenská - Kunratická sídliště - Fügnerova

Kunratice Mšenská - Kunratická sídliště - Fügnerova 1 4 5 6 8 9 Mrštíkova, Liberec, Tel: 485 44 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 485 44, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 56a 6a 56a a Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec

Více

Fügnerova - Harcov kostel - Lukášovské údolí

Fügnerova - Harcov kostel - Lukášovské údolí K - jede jen do zastávky Harcov kostel M - jede jen do zastávky Harcov Myslivna L - jede do zastávky Lukášovské údolí Fügnerova - Harcov kostel - Lukášovské údolí Mrštíkova, Liberec, Tel:, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz.

Více

Fügnerova - Harcov kostel - Lukášovské údolí

Fügnerova - Harcov kostel - Lukášovské údolí 6 K - jede jen do zastávky Harcov kostel M - jede jen do zastávky Harcov Myslivna L - jede do zastávky Lukášovské údolí,# - Nejede..,$ - Nejede.. a.. Fügnerova - Harcov kostel - Lukášovské údolí Mrštíkova,

Více

Doubí sídliště - Fügnerova - Letná - Radčice. Pracovní dny. Platí od 1.7.2015. Zastávka / zóna. 38Ra. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1

Doubí sídliště - Fügnerova - Letná - Radčice. Pracovní dny. Platí od 1.7.2015. Zastávka / zóna. 38Ra. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1 9 9 Sokolská most x Obzor x Janův Most Ra a a a a a a a a a 9a a a a 9Ja a a a a a a Ra a a Ra a 9a a 9a Ra a a a a a a a a 9a a a a a a a a 9a Ra a 9a Ra a a a Ra a a a Ra a a a a a Ra Fa 9a a a a Ra

Více

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od 13.12.2015. Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od 13.12.2015. Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1 9 9 Sokolská most U - jede do zastávky Škola Kateřinky,# - Nejede..,$ - Nejede.. a..,% - Nejede.. Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky Mrštíkova, Liberec, Tel:, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace

Více

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1 9 9 Sokolská most U - jede do zastávky Škola Kateřinky,# - Nejede..,$ - Nejede.. a..,% - Nejede.. Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky Mrštíkova, Liberec, Tel:, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace

Více

Fügnerova - Ruprechtice sídl. - Polní - Globus

Fügnerova - Ruprechtice sídl. - Polní - Globus Sokolská u zdi x Na Pískovně Pavlovice Letná ap ap 9aP ap a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a ap ap ap a a a a a a a a a a a a a a a a a a a V - Ve dnech. a.. jede pouze do zastávky

Více

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov. Sobota, neděle, svátky

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov. Sobota, neděle, svátky 6 9 LIB na číslo 9 Zóna = zóna Liberec () Zóna = zóna Jablonec n/n () Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov Mrštíkova, Liberec, Tel:8, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel: 8, Tato linka je zařazena

Více

Doubí sídliště - Fügnerova - Krásná Studánka. Pracovní dny. Platí od Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1

Doubí sídliště - Fügnerova - Krásná Studánka. Pracovní dny. Platí od Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1 9 9 Sokolská most x Kr.Studánka Švestková Doubí sídliště - Fügnerova - Krásná Studánka Mrštíkova, Liberec, Tel:, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL.

Více

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov 6 9 LIB na číslo 9 Zóna = zóna Liberec () Zóna = zóna Jablonec n/n ().. v. hod... ve. hod... a.. v 7. hod. 6.8. Linka číslo: Platí od.9. Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov Mrštíkova, Liberec,

Více

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov 6 9 LIB na číslo 9 Zóna = zóna Liberec () Zóna = zóna Jablonec n/n ().. v. hod... ve. hod... a.. v 7. hod. Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov Mrštíkova, Liberec, Tel:8, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz.

Více

Fügnerova - Ulice 28. října - Aréna

Fügnerova - Ulice 28. října - Aréna 6 7 8,# - Nejede 24.. Mrštíkova, Liberec, Tel: 485 44 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 485 44, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL.,#,#,# Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna 2 = zóna

Více

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov - Horní Hanychov

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov - Horní Hanychov LIB na číslo Zóna = zóna Liberec () Zóna = zóna Jablonec n/n ().. v. hod... ve. hod... a.. v. hod... Linka číslo: Platí od.. Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov - Horní Hanychov Mrštíkova, Liberec,

Více

Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh.

Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh. Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh. Mrštíkova, Liberec, Tel:85, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel: 85, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 7 9 a Rybníček Pro nákup jízdenky pro

Více

Fügnerova - U Pramenů - Rudolfov

Fügnerova - U Pramenů - Rudolfov 8 9 4 Sokolská u zdi Mrštíkova, Liberec, Tel: 48 44, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 48 44, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. Fügnerova - U Pramenů - Rudolfov Ra Ua 7Ra 7Ua 7Ra

Více

Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo

Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo 7 9 1 x Machnín žel. zast 1 Sa Sa Sa Ma Sa Ma Ma Na Ma 1Ma Sa Ma Ma Ma 1Ma Ma 7Ma Ma Na Sa Ma Sa Ma Sa Ma Sa Na Sa Sa Ma Sa Ma Sa Na Sa Sa Ma Sa 7Ma Ma Ma Ma Ka Ma Ma Ma Sa NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Sa

Více

Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh.

Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh. Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh. Mrštíkova, Liberec, Tel:85, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel: 85, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 7 9 a Rybníček LIB Pro nákup jízdenky

Více

Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna Jih - OC Nisa

Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna Jih - OC Nisa 1 6 8 6 7 31 3 33 36 38 1 3 1 A - jede jen do zastávky Americká P - jede jen do zastávky Průmyslová zóna Jih,# - Nejede..,$ - Nejede.. a 1.1.,% - Nejede 31.. Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna

Více

Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna Jih - OC Nisa

Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna Jih - OC Nisa 1 6 8 6 7 31 3 33 36 38 1 3 A - jede jen do zastávky Americká P - jede jen do zastávky Průmyslová zóna Jih Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna Jih - OC Nisa Mrštíkova 3, Liberec 3, Tel: 8 3 1, e-mail:

Více

Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna Jih - OC Nisa

Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna Jih - OC Nisa 1 5 6 8 6 7 31 3 33 36 38 1 3 5 A - jede jen do zastávky Americká P - jede jen do zastávky Průmyslová zóna Jih Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna Jih - OC Nisa Mrštíkova 3, Liberec 3, Tel: 85 3

Více

Kunratice Mšenská - Kunratická sídliště - Fügnerova

Kunratice Mšenská - Kunratická sídliště - Fügnerova 1 4 7 8 Mrštíkova, Liberec, Tel: 48 44 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 48 44, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 7a 7a 7a a Ukončení provozu: 4.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení

Více

Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh.

Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh. Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh. Mrštíkova, Liberec, Tel:85, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel: 85, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 7 9 a Rybníček LIB UPOZORNĚNÍ: Pro

Více

02Ra 23Ua 22Ra. Prostor vozidel je monitorován kamerovým systémem se záznamem (více informací na na číslo SMS

02Ra 23Ua 22Ra. Prostor vozidel je monitorován kamerovým systémem se záznamem (více informací na  na číslo SMS 8 4 7 8 Sokolská u zdi 1 Ra Ua 7Ra Ua 47Ka Ua 1K Ra 4Ka*+ 48K 8Ra a Ra Ua*% a Ra Ka Ka*+ 4a Ua 4B Ba Ua Ba Ra 4Ua a Ba Ra 4B,%a S,%a Ua Ra Ra a 8a B - jede jen do zast. Blanická K - jede jen do zast. Škola

Více

Fügnerova - Ulice 28. října - Tipsport arena

Fügnerova - Ulice 28. října - Tipsport arena 2 5 6 8 LIB na tel.:9 ( Kč/6 min) Zóna 1 = zóna Liberec () Zóna 2 = zóna Jablonec n/n ().. v. hod. 31.. ve. hod. 25.. a 1.1. v 7. hod. Tel:485 344 1, e-mail: dpml@dpml.cz. Informace tel: 485 344..6. Linka

Více

X11. Rybníček - Jablonec n.n. lázně - Jablonec n. N. aut. nádr. Výlukový jízdní řád Pracovní dny. Seznam zastávek / zóna. Platí od 16.2.2015.

X11. Rybníček - Jablonec n.n. lázně - Jablonec n. N. aut. nádr. Výlukový jízdní řád Pracovní dny. Seznam zastávek / zóna. Platí od 16.2.2015. X 3 5 31 33 a Mlýnská 1 x Liberec, Kyselka 1, x Proseč n.n. škola 1, x Proseč n.n. pošta 1, x Proseč n.n. výh. 1, LIB5 LIB5 na číslo 9 na číslo 9 Zóna 1 = zóna Liberec () Zóna = zóna Jablonec n/n ()..v.3

Více

Vratislavice n.n. výh. - Jablonec n.n. aut. nádr.

Vratislavice n.n. výh. - Jablonec n.n. aut. nádr. X 1 3 6 8 x Kyselka 1, x Proseč n.n. škola 1, x Proseč n.n. pošta 1, x Proseč n.n. výh. 1, LIB5 Pro nákup jízdenky pro zónu Liberec pošlete zprávu ve tvaru LIB5 na číslo 9 Pro nákup jízdenky pošlete zprávu

Více

PRACOVNÍ DNY <

PRACOVNÍ DNY < - - - - - - - 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 47 49 51 53 55 57 59 4.38 4.40 4.41 4.42 4.42 4.43 4.44 4.45 4.47 4.48 4.49 4.50 4.51 4.53 4.55 5.17 5.18 5.20 5.21 5.22 5.24

Více

Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce n.n., a.s., Mrštíkova 3, Liberec 3, tel.: 485 344 111, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.

Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce n.n., a.s., Mrštíkova 3, Liberec 3, tel.: 485 344 111, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj. Zastávka : Janov,samoobsluha Směr : Hrabětice,kaplička 535 tel.: 45 344 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.cz Přepravu zajišťuje: BusLine a.s., Na Rovinkách 2, 5 25 Semily, provozovna Jablonec nad Nisou,

Více

Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce n.n., a.s., Mrštíkova 3, Liberec 3, tel.: 485 344 111, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.

Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce n.n., a.s., Mrštíkova 3, Liberec 3, tel.: 485 344 111, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj. Zastávka : Bedřichov,u stadionu Směr : Rychnov,nádraží 1 tel.: 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.cz Bedřichov,u stadionu 2 Bedřichov,u obecního úřadu Bedřichov,u bowlingu Bedřichov,úpravna vody Janov,samoobsluha

Více

< < <

< < < - zastávka je jen na znamení nebo požádání - zastávka je bezbariérově přístupná - spoj s bezbariérově přístupným vozidlem - přestup na vlak - jede v pracovních dnech - jede v neděli a ve státem uznané

Více

535106 Autobusové nádraží-želivského

535106 Autobusové nádraží-želivského Zastávka : Autobusové nádraží Směr : Želivského 3 Autobusové nádraží-želivského tel.: 4 344 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.cz Přepravu zajišťuje: BusLine a.s., Na Rovinkách 2, 2 Semily, provozovna

Více

MĚSTSKÁ DOPRAVA v ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Staré Hodějovice - Pražské sídliště. Pracovní den

MĚSTSKÁ DOPRAVA v ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Staré Hodějovice - Pražské sídliště. Pracovní den - točna Nádraží Strakonická - Möbelix Průběžná U Trojice Nádraží - točna od.. 1 3 5 6 8 4 5 Pracovní den Sobota Prázdniny Neděle, svátky 4 31 43e 55 e 9n 39e 48 56e 4 36e 48e 56 e z 9e 43e 58e z 8 43e

Více

PRACOVNÍ DNY < 9.20 < <

PRACOVNÍ DNY < 9.20 < < - - - Benešovo náměstí - - 585 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 47 49 51 53 55 Benešovo nám./ul.28.října,pluto 4.39 4.40 4.42 4.43 4.46 4.56 4.59 5.03 5.03 5.05 5.07 5.11

Více

PRACOVNÍ DNY < < 9.27 < <

PRACOVNÍ DNY < < 9.27 < < - - - Benešovo náměstí - -,Somet - - 585 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 47 49 51 53 55 Benešovo nám./ul.28.října,modlanská,somet škola 4.43 4.44 4.46 4.47 4.48 4.49 4.50

Více

PRACOVNÍ DNY < <

PRACOVNÍ DNY < < - - - - - - 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 47 49 51 53 55 57 59 (Benešovo nám./ul.28.října) 4.54 4.55 4.56 4.58 4.59 5.00 5.01 5.03 5.04 5.06 5.08 5.09 5.10 5.11 5.16 5.21

Více

Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce n.n., a.s., Mrštíkova 3, Liberec 3, tel.: 485 344 111, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.

Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce n.n., a.s., Mrštíkova 3, Liberec 3, tel.: 485 344 111, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj. Zastávka : Bedřichov,u stadionu Směr : Rychnov,nádraží tel.:, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.cz Bedřichov,u stadionu Bedřichov,u obecního úřadu Bedřichov,u bowlingu Bedřichov,úpravna vody Janov,samoobsluha

Více

Pracovní dny Platnost od

Pracovní dny Platnost od 5.05 5.07 5.08 5.10 5.11 5.12 5.14 5.15 5.25 5.27 5.28 5.30 5.31 5.32 5.34 5.35 5.41 5.42 5.44 5.45 5.47 5.48 5.50 5.51 5.52 5.54 5.55 6.01 6.02 6.04 6.05 6.07 6.08 6.10 6.11 6.12 6.14 6.15 6.21 6.22 6.24

Více

Praha,Ládví - Předboj Platnost:

Praha,Ládví - Předboj Platnost: tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 pásmo X X 6+ X X X 6+ X X 6+ X 6+ X X 6+ X PID A A H A HA HAga A HAfa ga fa A 5:1 5:4 6:1 6:5 7:45 8:37 9:37 12:55 12:55 13:45 5:11 5:41 6:11 6:51

Více

Zvýšení počtu spojů linky č. 9 zajíždějících na Lesní hřbitov

Zvýšení počtu spojů linky č. 9 zajíždějících na Lesní hřbitov Zvýšení počtu spojů linky č. ve středu.., v sobotu.., v neděli.., a v pondělí.. spoje linky č. zajíždět B středa.. sobota.. neděle.. pondělí.. 7 adresa Pouchovská, Hradec Králové, tel.:, fax www.dpmhk.cz

Více

PRACOVNÍ DNY

PRACOVNÍ DNY - - Hlavní nádraží - Benešovo náměstí - - - 585, 1 4.52 5.05 5.08 5.13 5.15 3 5.04 5.05 5.06 5.06 5.15 5.15 5.17 5.18 5.19 5.20 5.22 5.24 5.25 5.26 5.27 5.28 5.28 5.29 5.30 5.32 5 5.34 5.35 5.37 5.41 5.47

Více

Podbaba - Starý Hloubětín

Podbaba - Starý Hloubětín PRACOVNÍ DEN (X) Tarifní pásmo P Podbaba - Starý Hloubětín 4:47 5:07 5:20 5:32 5:47 6:02 6:15 6:24 6:31 6:39 6:4 6:56 7:04 7:12 7:20 7:2 7:36 7:44 7:52 :00 :0 :16 :24 :32 :40 :4 :57 9:07 4:4 5:0 5:21 5:33

Více

MHD Kralupy nad Vltavou: Zeměchy - Minice - Žel.st. - Tesco

MHD Kralupy nad Vltavou: Zeměchy - Minice - Žel.st. - Tesco ,Rozc.0.5 Kralupy n.vlt.,u Požárního domu KRALUPY N.VLT.,ŽEL.ST. x tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 Graf.: V1704 pásmo X X 6+ X X X X X 6+ X X X 6+ X X Graf.: V1705 příj. odj. 3 5:06 6:05

Více

Sídliště Čakovice - Poliklinika Zahradní Město - Jesenická

Sídliště Čakovice - Poliklinika Zahradní Město - Jesenická PRACOVNÍ DEN (X) Sídliště Čakovice - Poliklinika - Jesenická Tarifní pásmo P H H H H H H H H H H H H H H 4:18 4:38 4:58 5:13 5:28 5:43 5:51 5:58 6:05 6:12 6:19 6:27 6:34 6:41 6:49 6:56 7:03 7:10 7:18 7:25

Více

1.7. - 31.8.; 26. - 27.10.; - 23.12.; 27.12. - 31.12.; 4.2.; 7.3. - 11.3.; 21.4-22.4.; 12.12.2010 1.7. - 31.8.; 26. - 27.10.

1.7. - 31.8.; 26. - 27.10.; - 23.12.; 27.12. - 31.12.; 4.2.; 7.3. - 11.3.; 21.4-22.4.; 12.12.2010 1.7. - 31.8.; 26. - 27.10. Vltava Otavská Výstaviště U Soudu Senovážné nám. - DK Nádraží od.. 0 1 2 5 7 24 25 26 27 28 29 55 46 01 29 44 59 29 47 25h 50 50 50 50 39 59 39 59 32 48 36 52 32 52 37 02 27 57 h 43 Pracovní den Sobota

Více

Divoká Šárka - Černokostelecká. Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost, Sokolovská 217/42, Praha 9

Divoká Šárka - Černokostelecká. Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost, Sokolovská 217/42, Praha 9 PRACOVNÍ DEN (X) Tarifní pásmo P Sídl. Sídl. Sídl. Divoká Šárka - Černokostelecká 6:44 7:00 7:08 7:24 7:40 7:48 7:6 8:04 8:12 8:20 8:28 8:36 8:44 8:2 6:4 7:01 7:09 7:2 7:41 7:49 7:7 8:0 8:13 8:21 8:29

Více

Lysá nad Labem - Milovice - Vlkava Platnost:

Lysá nad Labem - Milovice - Vlkava Platnost: 27032 Lysá nad Labem - Milovice - Vlkava Platnost: 32 Polepská 867,280 02 Kolín, tel. +20 32 02 20 1 3 7 9 11 13 1 17 19 21 23 2 27 X X 6+ X X 6+ X X 6+ X 6+ X X H H H H fc fc 3 3:7 :17 : 6:17 6:21 6:3

Více

PRACOVNÍ DNY < < < < < < <

PRACOVNÍ DNY < < < < < < < Trnovanská 1 5.07 5.08 5.09 5.11 5.15 5.16 5.17 5.19 5.20 5.22 5.24 5.25 5.26 5.27 5.28 5.29 5.31 5.33 5.34 5.36 5.38 5.39 5.40 5.41 5.42 - - - - - - 3 5.37 5.38 5.39 5.41 5.45 5.46 5.47 5.49 5.50 5.52

Více

100 5:54 6:09 6:24 6:39 6:54 7:09 7:24 7:38 7:51 8:01 8:11 8:21 8:31 8:41 8:51 9:01 9:11 9:21 9:31

100 5:54 6:09 6:24 6:39 6:54 7:09 7:24 7:38 7:51 8:01 8:11 8:21 8:31 8:41 8:51 9:01 9:11 9:21 9:31 6:04 6:19 6:34 6:49 7:04 7:19 7:32 7:42 7:52 8:02 8:12 8:22 8:32 8:42 8:52 9:02 9:12 6:05 6:20 6:35 6:50 7:05 7:20 7:33 7:43 7:53 8:03 8:13 8:23 8:33 8:43 8:53 9:03 9:13 6:07 6:22 6:37 6:52 7:07 7:22 7:35

Více

Praha,Budějovická - Týnec nad Sázavou,Železniční stanice Platnost:

Praha,Budějovická - Týnec nad Sázavou,Železniční stanice Platnost: 100 tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 pásmo X X X X 6+ X 6+ 6+ X 6+ 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X X 6+ PID H H H H H H H H H H H H H H H H H 0 5:15 5:45 6:25 7:15 7:45 8:15

Více

Přehled úprav jízdních řádů veřejné linkové dopravy v rámci závazku veřejné služby Středočeského kraje Číslo linky Název linky Spoj Poznámka

Přehled úprav jízdních řádů veřejné linkové dopravy v rámci závazku veřejné služby Středočeského kraje Číslo linky Název linky Spoj Poznámka Přehled úprav jízdních řádů veřejné linkové dopravy v rámci závazku veřejné služby Středočeského kraje Číslo linky Název linky Spoj Poznámka 19 převeden do financování obcí (ODO) s ukončením v Kovohutích

Více

Dejvická - Nebušice - Přední Kopanina / K Tuchoměřicům. Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost, Sokolovská 217/42, Praha 9

Dejvická - Nebušice - Přední Kopanina / K Tuchoměřicům. Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost, Sokolovská 217/42, Praha 9 PRACOVNÍ DEN (X) SOBOTA (6) NEDĚLE (+) 161 Tarifní pásmo P H H H H H H H H H H H H H H 5:45 6:07 6:22 6:30 6:37 6:52 7:00 7:10 7:30 7:35 7:50 8:05 8:20 9:00 9:20 10:00 10:20 11:00 11:20 12:00 12:15 12:45

Více

CDS s.r.o. Náchod 640101 Broumov-Police n. Met.-Hronov-Náchod Platí od 1.4.2006 do 9.12.2006

CDS s.r.o. Náchod 640101 Broumov-Police n. Met.-Hronov-Náchod Platí od 1.4.2006 do 9.12.2006 CDS s.r.o. Náchod 41 Broumov-Police n. Met.-Hronov-Náchod Platí od 1.4.2 do 9.12.2 Přepravu zajišt uje : CDS s.r.o. Náchod, Kladská 28, středisko Police n.met., Ostašská 4, tel.491 41 343, fax 491 41 37

Více

141 VÝLUKOVÝ SOUHRN. Liberec-Rýnovice-Mšeno-Jablonec n.nisou a zpět. Platí/Valid Dispečink IDOL tel.

141 VÝLUKOVÝ SOUHRN. Liberec-Rýnovice-Mšeno-Jablonec n.nisou a zpět. Platí/Valid Dispečink IDOL tel. 1 81 3 83 5 7 9 11 13 85 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 540141-1 540141-81 541141-3 540141-83 540141-5 540141-7 541141-9 540141-11 541141-13 540141-85 540141-15 541141-17 540141-19 541141-21 540141-23

Více

Lysá nad Labem - Milovice - Straky Platnost:

Lysá nad Labem - Milovice - Straky Platnost: PRŽSKÁ INTEGROVNÁ DOPRV (PID) 2702 Lysá nad Labem - - Straky Platnost: 2 Polepská 867,280 02 Kolín, tel. +20 25 502 20 pásmo 1 5 7 9 11 1 15 17 19 21 2 25 27 X X 6+ X X 6+ X 6+ X X 6+ X 6+ X fc :57 5:18

Více

0 5:15 5:45 5:45 6:15 6:45 6:45 7:18 7:48 7:48 8:18 8:48 9:18 9:48 10:18 10:48 11:18 11:48 12:18 x Chvaly

0 5:15 5:45 5:45 6:15 6:45 6:45 7:18 7:48 7:48 8:18 8:48 9:18 9:48 10:18 10:48 11:18 11:48 12:18 x Chvaly 3 5 7 9 3 5 7 9 2 23 25 27 29 3 33 35 37 Tarifní X X 6+ X X 6+ X X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X X pásmo AB B B B B B B AB B AB B B B B B B B B fa 0 5:5 5:45 5:45 6:5 6:45 6:45 7:8 7:48 7:48 8:8 8:48 9:8 9:48

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. 9 9 linka - - - - Platnost od.. do.. 9 9 9T 9 m e 9 9T Q e 9e e t e 9 e e Poznámky: Pracovní dny L a Z -..-..,. -.. Provoz. a.. jako So Ne s večer. omezením m - jede na - zastávka na znamení - spoj jede

Více

Praha,Háje - Kutná Hora,aut.st. Platnost:

Praha,Háje - Kutná Hora,aut.st. Platnost: pásmo (TPZ) 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 X X 6 X X X 6 + X X6 + 6 X 6 eg eg Heh H Heg eh eg H Heg 0 5:30 5:45 6:00 6:30 6:30 6:30 7:00 8:00 8:00 9:00 10:00 10:00 0 5:32 5:47 6:02 6:32 6:32 6:32

Více

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost:

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost: tarifní pásmo 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 Graf.: T700 Graf.: T635 Chron.: 9 B 5:07 5:30 5:35 5:40 6:00 6:15 6:25 6:45 7:00 7:15 7:25 7:35 7:45 Zast.: 675/5 B 5:10 5:33 5:38 5:43 6:03 6:18 6:28

Více

Praha,Ládví - Předboj Platnost:

Praha,Ládví - Předboj Platnost: 100 Praha, - Předboj Platnost: tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 Graf.: T888 pásmo X X 6+ X X 6+ X X 6+ X X 6+ X X X X 6+ X Graf.: T886 PID H A A H A H A ga fa Hga Hfa A fa Chron.:

Více

Praha,Opatov - Louňovice Platnost:

Praha,Opatov - Louňovice Platnost: tarifní 3 5 7 9 3 5 7 9 3 5 7 9 3 33 35 37 39 pásmo X X X 6+ X X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X X X PID H H fa fa B 5:30 6:00 6:30 7:00 7:0 8:00 8:00 9:00 9:00 0:00 0:00 :00 :00 :00 :00 3:00 3:0 4:00 B

Více

Lysá nad Labem - Milovice - Straky Platnost:

Lysá nad Labem - Milovice - Straky Platnost: PRŽSKÁ INTEGROVNÁ DOPRV (PID) 2702 Lysá nad Labem - Milovice - Straky Platnost: 2 Polepská 867,280 02 Kolín, tel. +20 25 502 20 pásmo (TPZ) 1 5 7 9 11 1 15 17 19 21 2 25 27 X X 6+ X X 6+ X 6+ X X 6+ X

Více

Pracovní den. 03 31 51 15 37 01 25 54 23 50 17 50 17 43 21 06 11 h 53 h 23 h

Pracovní den. 03 31 51 15 37 01 25 54 23 50 17 50 17 43 21 06 11 h 53 h 23 h - vlečka Nádraží od.. 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 26 27 30 31 32 33 33 28 51 37 51 35 50 33h 00 30 00 30 00 30 00 30 57 32 36 52 24 40 56 28 45 25 45h 40 43 h 53h h Pracovní den Sobota Pracovní Pracovní den den

Více

H H H H H KOBYLISY # B 5:07 5:30 5:35 5:40 6:00 6:15 6:45 7:00 7:15 7:30 7:45 8:15 8:30 9:00 9:30 10:30 11:00 11:30 12:30 Vozovna Kobylisy

H H H H H KOBYLISY # B 5:07 5:30 5:35 5:40 6:00 6:15 6:45 7:00 7:15 7:30 7:45 8:15 8:30 9:00 9:30 10:30 11:00 11:30 12:30 Vozovna Kobylisy tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 pásmo X X X X X X X X X X X 6+ X X X 6+ X X X X X 6+ X H H H H H B 5:07 5:30 5:35 5:40 6:00 6:15 6:45 7:00 7:15 7:30 7:45 8:15 8:30

Více

Praha,Letňany - Kostelec n.l.,náměstí Platnost:

Praha,Letňany - Kostelec n.l.,náměstí Platnost: 100 Praha,Letňany - Kostelec n.l.,náměstí Platnost: tarifní pásmo PID 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 X 6+ X X 6+ X X X X X 6+ X X X 6+ X X 6+ X 6+ X 6+ X H H H fc H H H

Více

LibereckouhMHDhž8hažhdohBedřichova

LibereckouhMHDhž8hažhdohBedřichova LibereckouhMHDhž8hažhdohBedřichova tarifníhzónahbedřichovh-ž8w,h Blanická Bedřichov UíTransformátoru gj Bedřichovppodbž BedřichovppMaliník Rudolfovíelektrárna UíPramenů Rudolfovíhasžízbrojž UíTrianglu

Více

Praha,Letňany - Kostelec n.l.,náměstí Platnost:

Praha,Letňany - Kostelec n.l.,náměstí Platnost: 100 Praha,Letňany - Kostelec n.l.,náměstí Platnost: pásmo (TPZ) 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 X 6+ X X 6+ X X X X X 6+ X X X H H H fa H H H 0 5:15 5:25 5:35 5:55 6:05 6:10 6:20 6:35 6:45 7:00 7:05

Více

Praha,Ládví - Štětí,autobusové nádraží Platnost:

Praha,Ládví - Štětí,autobusové nádraží Platnost: tarifní pásmo PID 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 X X 6+ X X 6+ X X X 6+ X X X 6+ X 6+ X X 6+ X X 6+ H H H H H H H H H H H 0 5:00 5:30 6:00 6:00 6:30 7:00 7:00 7:30 8:00

Více

Nařízení statutárního města Liberec č. 1/2015

Nařízení statutárního města Liberec č. 1/2015 Nařízení statutárního města Liberec č. 1/2015, kterým se stanovuje Tarif městské dopravy v Liberci v rámci Integrovaného tarifu veřejné dopravy Libereckého kraje Rada města Liberce se usnesla dne 21. července

Více

Kladno,OAZA - Slaný,Arbesova Platnost:

Kladno,OAZA - Slaný,Arbesova Platnost: 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 1 3 5 X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X H H H H H H H H 3 :15 :5 5:05 5:25 5:5 6:05 6:25 6:5 7:15 7:5 8:15 9:15 10:15 11:15 12:15 12:5

Více

Brno - Mokrá-Horákov - Hostěnice - Pozořice (I. část)

Brno - Mokrá-Horákov - Hostěnice - Pozořice (I. část) Brno - Mokrá-orákov - ostěnice - Pozořice (I. část) 153 151 3 103 5 53 109 111 13 113 115 117 119 155 21 123 9 159 31 81 15 17 19 175 Xfg Xfh Xfg Xfh Xfg X X X X Xfg Xfh Xfg Xfh Xfg X Xfg X X X Xfg Xfh

Více

ouhrn IREDO 370 Broumov-Police n.met.-hronov-náchod Platí od 1.8.2012 do 31.8.2012 Objížd kový jízdní řád

ouhrn IREDO 370 Broumov-Police n.met.-hronov-náchod Platí od 1.8.2012 do 31.8.2012 Objížd kový jízdní řád 1.0.-1-Souhrn IEDO 30 ouhrn IEDO 30 Broumov-Police n.met.-hronov-náchod Platí od 1..20 do 31..20 Objížd kový jízdní řád řepravu zajišt uje : Linka 401,401,400 CDS s.r.o. Náchod, Kladská 2, divize osobní

Více

Praha,Nádraží Veleslavín - Kladno,Autobusové nádraží 322

Praha,Nádraží Veleslavín - Kladno,Autobusové nádraží 322 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 X X 6+ X X 6+ X X X 6+ X 6+ X H gb fb H be hj H B 5:15 6:15 6:45 6:45 7:15 7:15 8:15 8:45 9:15 B 5:19 6:19 6:49 6:49 7:19 7:20 8:20 8:50 9:19 B 5:21 6:21 6:51 6:51

Více

Platí od do MHD TEPLICE PRACOVNÍ DNY

Platí od do MHD TEPLICE PRACOVNÍ DNY 585 Trnovanská,Rudné doly,náměstí 1 4.37 4.38 4.40 4.41 5.00 5.02 5.03 5.04 5.05 5.06 5.07 5.08 5.09 - - - - - - Hlavní nádraží - Benešovo náměstí - - - - Bystřany, hřbitov 3 5.16 5.19 5.23 5.25 5.28 5.32

Více

Praha,Bořislavka - Kralupy n.vlt.,žel.st. Platnost:

Praha,Bořislavka - Kralupy n.vlt.,žel.st. Platnost: tarifní 1 5 7 9 11 1 15 17 19 21 2 25 27 pásmo X X X X X X 6+ X X X X 6+ X PID H H H H H B 5:15 5:0 5:45 6:05 6:25 6:40 7:05 7:10 7:20 7:5 7:50 8:05 8:10 8:0 B 5:18 5: 5:48 6:08 6:28 6:4 7:08 7:1 7:2 7:8

Více

535118 Hlavní nádraží-autobusové nádraží-bazén-mšeno, Arbesova

535118 Hlavní nádraží-autobusové nádraží-bazén-mšeno, Arbesova Zastávka : U Balvanu,gymnázium 535 Hlavní nádraží-autobusové nádraží-bazén-mšeno, Arbesova tel.: 45 344 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.cz Přepravu zajišťuje: BusLine a.s., Na Rovinkách 2, 5 25 Semily,

Více

535118 Hlavní nádraží-autobusové nádraží-bazén-mšeno, Arbesova

535118 Hlavní nádraží-autobusové nádraží-bazén-mšeno, Arbesova Zastávka : Hlavní nádraží 535 Hlavní nádraží-autobusové nádraží-bazén-mšeno, Arbesova tel.: 45 344 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.cz Přepravu zajišťuje: BusLine a.s., Na Rovinkách 2, 5 25 Semily,

Více

Praha,Dejvická - Kladno,OAZA Platnost:

Praha,Dejvická - Kladno,OAZA Platnost: tarifní 1 5 7 9 11 1 15 17 19 1 5 7 9 1 5 7 9 41 4 45 pásmo X X X X 6+ X X X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X X 6+ X PID H A H H A H H HA H H HA H H A HA H DEJVICKÁ # 0 4:47 5:17 5:47 6:00 6:17 6: 7:11 7:5

Více

X X X X 6+ X X X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X PID BUDĚJOVICKÁ #

X X X X 6+ X X X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X PID BUDĚJOVICKÁ # tarifní pásmo 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 X X X X 6+ X 6+ 6+ X 6+ 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X 0 5:15 5:45 6:25 7:15 7:45 8:15 8:45 9:15 9:45 10:15 10:45 11:15 11:45 12:15

Více

PRACOVNÍ DNY

PRACOVNÍ DNY - - Benešovo náměstí - - - - - 585 Trnovanská 1 4.54 4.55 4.56 4.58 4.59 5.00 5.01 5.03 5.04 5.06 5.06 5.08 5.09 5.10 5.11 5.12 5.15 5.17 5.20 5.22 5.26 3 5.26 5.29 5.31 5.33 5.34 5.38 5.39 5.40 5.43 5.45

Více

VÝLUKOVÝ JÍZDNÍ ŘÁD (výluka Dornych II. etapa)

VÝLUKOVÝ JÍZDNÍ ŘÁD (výluka Dornych II. etapa) Nelze vydat 701 Brno - Mokrá-Horákov - Hostěnice - Pozořice (I. část) 153 151 3 103 5 53 109 111 13 115 113 117 119 155 21 123 9 159 31 81 15 17 19 175 171 41 125 Xfg Xfh Xfg Xfh Xfg X X X X Xfh Xfg Xfg

Více

Praha,Bořislavka - Kralupy n.vlt.,žel.st. Platnost:

Praha,Bořislavka - Kralupy n.vlt.,žel.st. Platnost: tarifní 1 5 7 9 11 1 15 17 19 21 2 25 27 29 1 5 7 9 41 4 45 pásmo 6+ X X X X X X X 6+ X X X X 6+ X X 6+ X X 6+ X X 6+ PID H H H H H H H H H H B 5:05 5:15 5:0 5:45 6:05 6:25 6:40 7:05 7:10 7:20 7:5 7:50

Více

Nařízení statutárního města Liberec č. 2/2017

Nařízení statutárního města Liberec č. 2/2017 NAŘÍZENÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC č. 2/2017, kterým se stanovuje Tarif městské dopravy v Liberci v rámci Integrovaného tarifu veřejné dopravy Libereckého kraje Rada města Liberce se usnesla dne 7. listopadu

Více

Tarif městské dopravy v Liberci

Tarif městské dopravy v Liberci Nařízení statutárního města Liberec č. xxxxx/2018 kterým se stanovuje Tarif městské dopravy v Liberci v rámci Integrovaného tarifu veřejné dopravy Libereckého kraje Rada města Liberce se usnesla dne 31.

Více

Nařízení statutárního města Liberec č. 1/2019

Nařízení statutárního města Liberec č. 1/2019 NAŘÍZENÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC č. 1/2019, kterým se stanovuje Tarif městské dopravy v Liberci v rámci Integrovaného tarifu veřejné dopravy Libereckého kraje Rada města Liberce se usnesla dne 19. 2.

Více

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost:

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost: 100 Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost: 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 pásmo X X X X X X X X X X X 6+ X X (TPZ) B 5:07 5:30 5:35 5:40 6:15 6:20 6:45 7:00 7:15 7:30 7:45 8:00 B 5:10

Více

Praha,Háje - Uhlířské Janovice,nám. Platnost:

Praha,Háje - Uhlířské Janovice,nám. Platnost: 100 Praha,Háje - Uhlířské Janovice,nám. Platnost: 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 pásmo X + X X X X X 6+ X 6 X + X6 + (TPZ) eh H H H Heg eh eg Heh 0 5:15 5:30 6:15 6:45 7:30 7:30 8:30 8:30 9:00 9:00

Více

Praha,Háje - Sázava,aut.st. Platnost:

Praha,Háje - Sázava,aut.st. Platnost: 100 Praha,Háje - Sázava,aut.st. Platnost: 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 X X 6 X 6 6 X X X 6 eg ea eg H Heg 0 6:20 7:00 7:10 8:15 8:45 9:30 10:30 11:30 12:30 13:50 14:20 14:30 0 6:22 7:02 7:12 8:17

Více

535103 Autobusové nádraží-na Hutích

535103 Autobusové nádraží-na Hutích Zastávka : Autobusové nádraží Směr : Na utích 33 Autobusové nádraží-na utích tel.: 4 344 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.cz 3 Přepravu zajišťuje: BusLine a.s., Na Rovinkách 2, 2 Semily, provozovna

Více

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost:

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost: 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 pásmo X X X X X X X X X X X 6+ X X X X 6+ X X X X X X (TPZ) H H H H B 5:07 5:30 5:35 5:40 6:15 6:20 6:45 7:00 7:15 7:30 7:45 8:00 8:15 8:30

Více

Praha,Budějovická - Krhanice,Prosečnice Platnost:

Praha,Budějovická - Krhanice,Prosečnice Platnost: 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 Tarifní X X X X X X X X X 6+ X X X X X X X 6+ X pásmo B B B B B 0 5:00 5:30 5:5 6:00 6:00 6:15 6:25 6:0 6:50 7:00 7:00 0 5:0 5:3 5:9 6:06 6:06 6:21 6:31

Více

ČSAD MHD Kladno a.s.,železničářů 885, Kladno, tel :32 5:22 5:53 6:35 6:53 7:08 8:10 8:24 9:11 9:24 10:24

ČSAD MHD Kladno a.s.,železničářů 885, Kladno, tel :32 5:22 5:53 6:35 6:53 7:08 8:10 8:24 9:11 9:24 10:24 tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 Graf.: T1 pásmo Graf.: T1351 PID Chron.: 20 0 4:47 5:17 5:47 6:00 6:17 6:17 6:32 7:11 7:35 7:47 8:35 8:47 9:35 9:47 Zast.: 321/9 0 4:50 5:20 5:50 6:03 6:20

Více

Praha,Kobylisy - Odolena Voda,záv.

Praha,Kobylisy - Odolena Voda,záv. 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 Graf.: T789 6+ X X X 6+ X X 6+ X X 6+ X 6+ X X 6+ X X X 6+ B 5:40 5:45 6:15 6:45 7:30 7:35 8:10 9:00 9:10 10:10 10:30 11:10 12:00 12:10 13:10 13:30

Více

Havířov-Šenov-Ostrava, Hranečník-Ostrava, ÚAN Platí od do

Havířov-Šenov-Ostrava, Hranečník-Ostrava, ÚAN Platí od do 872441 Havířov-Šenov-Ostrava, Hranečník-Ostrava, ÚAN Platí od 11. 6. 2017 do 9. 12. 2017 441 ČSAD Havířov a.s. U Stadionu 1654/8, 736 01 Havířov-Podlesí, prov. Havířov info: 596411450 1 3 301 7 305 11

Více