Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo"

Transkript

1 7 9 1 x Machnín žel. zast 1 Sa Sa Sa Ma Sa Ma Ma Na Ma 1Ma Sa Ma Ma Ma 1Ma Ma 7Ma Ma Na Sa Ma Sa Ma Sa Ma Sa Na Sa Sa Ma Sa Ma Sa Na Sa Sa Ma Sa 7Ma Ma Ma Ma Ka Ma Ma Ma Sa NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Sa Ma Ma Ma Ma Ma Ka S - jede jen do zastávky Ostašov K - jede jen do zastávky Karlov M - jede jen do zastávky Machnín železniční zastávka N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. Ma Ma Ma Sa NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Sa Ma Ma Ma Ma Ma Ka Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

2 x Machnín žel. zast 1 Sa Sa Sa Ma Sa Ma Ma Na Ma Ma Sa Ma Ma Ma Ma Ma Ma Ma Na Sa Ma 1Sa Ma Sa Ma Sa Na Sa Sa Ma Sa Ma Sa Na Sa Sa Ma Sa 9Ma Ma Ma Ma Ka 7Ma Ma Ma Sa NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Sa Ma Ma Ma Ma Ma Ka S - jede jen do zastávky Ostašov K - jede jen do zastávky Karlov M - jede jen do zastávky Machnín železniční zastávka N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 7Ma Ma Ma Sa NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Sa Ma Ma Ma Ma Ma Ka Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

3 x Machnín žel. zast 1 Sa Sa Sa Ma Sa Ma Ma Na Ma Ma Sa Ma Ma Ma Ma Ma Ma Ma Na Sa 7Ma Sa Ma Sa Ma Sa Na Sa Sa Ma Sa Ma Sa Na Sa Sa Ma Sa Ma Ma Ma Ma Ka Ma Ma Ma Sa NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Sa Ma Ma Ma Ma Ma Ka S - jede jen do zastávky Ostašov K - jede jen do zastávky Karlov M - jede jen do zastávky Machnín železniční zastávka N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. Ma Ma Ma Sa NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Sa Ma Ma Ma Ma Ma Ka Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

4 7 9 x Machnín žel. zast 1 Na 7Sa 7Sa Sa Ma Sa Ma Ma 7Na Ma Ma 7Sa 7Ma Ma Ma Ma Ma Ma Ma 7Na Sa 9Ma Sa Ma Sa Ma Sa Na Sa Sa Ma Sa Ma 7Sa Na Sa 7Sa Ma Sa Ma 7Ma Ma 7Ma Ka Ma 7Ma Ma 7Sa NAa 7Ma 7Ma 7Ma 7Ma 7Ma 7Ma 7NAa 7Sa 7Ma 7Ma Ma 7Ma Ma Ka S - jede jen do zastávky Ostašov K - jede jen do zastávky Karlov M - jede jen do zastávky Machnín železniční zastávka N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. Ma 7Ma Ma 7Sa NAa 7Ma 7Ma 7Ma 7Ma 7Ma 7Ma 7NAa 7Sa 7Ma 7Ma Ma 7Ma Ma Ka Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

5 1 9 7 x Machnín žel. zast 1 Na 9Sa 9Sa Sa Ma Sa Ma Ma 9Na Ma Ma 9Sa 9Ma Ma Ma Ma Ma Ma Ma 9Na Sa 1Ma 7Sa Ma Sa Ma Sa Na Sa Sa Ma Sa Ma 9Sa Na Sa 9Sa Ma Sa Ma Ma Ma Ma Ka 1Ma Ma 9Ma Sa NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Sa Ma Ma 7Ma Ma Ma Ka S - jede jen do zastávky Ostašov K - jede jen do zastávky Karlov M - jede jen do zastávky Machnín železniční zastávka N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 1Ma Ma 9Ma Sa NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Sa Ma Ma 7Ma Ma Ma Ka Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

6 1 7 9 x Machnín žel. zast 1 Na Sa Sa Sa Ma Sa Ma Ma Na Ma Ma Sa Ma Ma Ma Ma Ma 7Ma Ma Na Sa Ma Sa Ma Sa Ma Sa Na Sa Sa Ma Sa Ma Sa Na Sa Sa Ma Sa Ma 9Ma Ma 9Ma 7Ka Ma 9Ma Ma 9Sa 7NAa 9Ma 9Ma 9Ma 9Ma 9Ma 9Ma 9NAa 9Sa 9Ma 9Ma Ma 9Ma 7Ma 7Ka S - jede jen do zastávky Ostašov K - jede jen do zastávky Karlov M - jede jen do zastávky Machnín železniční zastávka N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. Ma 9Ma Ma 9Sa 7NAa 9Ma 9Ma 9Ma 9Ma 9Ma 9Ma 9NAa 9Sa 9Ma 9Ma Ma 9Ma 7Ma 7Ka Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

7 x Machnín žel. zast 1 Na 1Sa 1Sa Sa Ma Sa Ma Ma 1Na Ma Ma 1Sa 1Ma 7Ma Ma Ma Ma Ma Ma 1Na Sa Ma 9Sa Ma Sa Ma Sa Na Sa Sa Ma Sa Ma 1Sa Na Sa 1Sa Ma Sa Ma 1Ma Ma 1Ma 9Ka Ma 1Ma Ma 1Sa 9NAa 1Ma 1Ma 1Ma 1Ma 1Ma 1Ma 1NAa 1Sa 1Ma 1Ma Ma 1Ma 9Ma 9Ka S - jede jen do zastávky Ostašov K - jede jen do zastávky Karlov M - jede jen do zastávky Machnín železniční zastávka N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. Ma 1Ma Ma 1Sa 9NAa 1Ma 1Ma 1Ma 1Ma 1Ma 1Ma 1NAa 1Sa 1Ma 1Ma Ma 1Ma 9Ma 9Ka Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

8 1 7 x Machnín žel. zast 1 Na Sa Sa Sa Ma Sa Ma Ma Na 7Ma Ma Sa Ma Ma Ma Ma Ma 9Ma 7Ma Na Sa Ma Sa Ma 7Sa 7Ma Sa 7Na 7Sa Sa 7Ma 7Sa Ma Sa Na Sa Sa Ma Sa 7Ma Ma Ma Ma Ka Ma Ma Ma Sa NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Sa Ma Ma 1Ma Ma Ma Ka S - jede jen do zastávky Ostašov K - jede jen do zastávky Karlov M - jede jen do zastávky Machnín železniční zastávka N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. Ma Ma Ma Sa NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Sa Ma Ma 1Ma Ma Ma Ka Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

9 x Machnín žel. zast 1 Na Sa Sa Sa Ma Sa Ma Ma Na Ma Ma Sa Ma 9Ma Ma Ma Ma Ma Ma Na Sa Ma 1Sa Ma Sa Ma Sa Na Sa Sa Ma Sa Ma Sa Na Sa Sa Ma Sa Ma Ma Ma Ma 1Ka Ma Ma Ma Sa 1NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Sa Ma Ma Ma Ma 1Ma 1Ka S - jede jen do zastávky Ostašov K - jede jen do zastávky Karlov M - jede jen do zastávky Machnín železniční zastávka N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. Ma Ma Ma Sa 1NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Sa Ma Ma Ma Ma 1Ma 1Ka Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

10 1 9 x Machnín žel. zast 1 Na Sa Sa Sa 7Ma 7Sa 7Ma Ma Na 9Ma Ma Sa Ma Ma Ma Ma Ma 1Ma 9Ma Na Sa Ma Sa Ma 9Sa 9Ma Sa 9Na 9Sa Sa 9Ma 9Sa Ma Sa Na Sa Sa Ma Sa 9Ma Ma Ma Ma Ka 7Ma Ma Ma Sa NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Sa Ma Ma Ma Ma Ma Ka S - jede jen do zastávky Ostašov K - jede jen do zastávky Karlov M - jede jen do zastávky Machnín železniční zastávka N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 7Ma Ma Ma Sa NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Sa Ma Ma Ma Ma Ma Ka Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

11 7 7 x Machnín žel. zast 1 Na Ma Ma Ma Na Ma Ma Ma 1Ma Ma Ma Ma Ma Ma Na 7Ma Ma Ma Na Ma Ma Na Ma Ma Ma Ma Ma Ka Ma Ma Ma NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ka K - jede jen do zastávky Karlov M - jede jen do zastávky Machnín železniční zastávka N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. Ma Ma Ma NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ka Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

12 1 x Machnín žel. zast 1 Na Ma Ma 7Ma 7Na Ma Ma Ma Ma 7Ma Ma Ma Ma Ma Na 9Ma Ma Ma Na Ma Ma Na Ma 1Ma Ma Ma Ma Ka 9Ma Ma 7Ma NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Ma Ma 7Ma Ma Ma Ka K - jede jen do zastávky Karlov M - jede jen do zastávky Machnín železniční zastávka N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 9Ma Ma 7Ma NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Ma Ma 7Ma Ma Ma Ka Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

13 1 7 x Machnín žel. zast 1 Na 1Ma 1Ma Ma Na Ma Ma Ma Ma Ma Ma Ma Ma Ma Na Ma Ma Ma Na Ma Ma Na Ma Ma 7Ma Ma 7Ma Ka Ma 7Ma Ma NAa 7Ma 7Ma 7Ma 7Ma Ma Ma NAa 7Ma 7Ma Ma 7Ma Ma Ka K - jede jen do zastávky Karlov M - jede jen do zastávky Machnín železniční zastávka N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. Ma 7Ma Ma NAa 7Ma 7Ma 7Ma 7Ma Ma Ma NAa 7Ma 7Ma Ma 7Ma Ma Ka Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

14 1 x Machnín žel. zast 1 Na Ma Ma 9Ma 9Na Ma Ma Ma Ma 9Ma Ma Ma Ma Ma Na 1Ma Ma Ma Na Ma Ma Na Ma Ma Ma Ma Ma 1Ma Ma 9Ma NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Ma Ma 9Ma Ma Ma M - jede jen do zastávky Machnín železniční zastávka N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 1Ma Ma 9Ma NAa Ma Ma Ma Ma Ma Ma NAa Ma Ma 9Ma Ma Ma Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

15 x Machnín žel. zast 1 Na Ma Ma Ma Na Ma Ma Ma Ma Ma Ma Ma Ma Ma Na Ma Ma Ma Na Ma Ma Na Ma Ma 9Ma Ma 9Ma Ma 9Ma Ma 7NAa 9Ma 9Ma 9Ma 9Ma Ma Ma NAa 9Ma 9Ma Ma 9Ma 7Ma M - jede jen do zastávky Machnín železniční zastávka N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. Ma 9Ma Ma 7NAa 9Ma 9Ma 9Ma 9Ma Ma Ma NAa 9Ma 9Ma Ma 9Ma 7Ma Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

16 1 9 x Machnín žel. zast 1 Na Ma Ma Ma Na 7Ma Ma Ma Ma Ma Ma Ma Ma 7Ma Na Ma 7Ma Ma 7Na 7Ma 7Ma Na 7Ma Ma 1Ma Ma 1Ma Ma 1Ma Ma 9NAa 1Ma 1Ma 1Ma 1Ma Ma Ma NAa 1Ma 1Ma Ma 1Ma 9Ma M - jede jen do zastávky Machnín železniční zastávka N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. Ma 1Ma Ma 9NAa 1Ma 1Ma 1Ma 1Ma Ma Ma NAa 1Ma 1Ma Ma 1Ma 9Ma Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

17 7 x Machnín žel. zast 1 Na Na Na Na Na NAa NAa N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. NAa NAa Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

18 x Machnín žel. zast 1 7Na Na Na Na Na NAa NAa N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. NAa NAa Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

19 1 x Machnín žel. zast 1 Na Na Na Na Na 7NAa NAa N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 7NAa NAa Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

20 x Machnín žel. zast 1 Na 1Na Na Na Na NAa NAa N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. NAa NAa Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

21 9 x Machnín žel. zast 1 Na Na Na Na Na NAa NAa N - jede do zastávky Novina A - Od 1.. do 1.. pokračuje do zastávky Křižanské sedlo Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. NAa NAa Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

22 x Machnín žel. zast 1 R - jede od 1.. do 1.. Fügnerova - Ostašov - Novina - Křižanské Sedlo Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. Ra Ra Ra Ra Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

23 x Machnín žel. zast. 1 R - jede od 1.. do 1.. Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. Ra Ra Ra Ra Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

24 7 9 1 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. a 1a a a 7a a 1a a 1a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

25 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. a a a a a a a a a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

26 1 9 1 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. a a 7a a a a a a a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

27 7 9 7 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 1a a a a a a 9a a 9a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

28 7 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. a a a a a a a UPOZORNĚNÍ V zastávce Hamrštejn ve směru Fügnerova je nástup cestujících pouze předními dveřmi a je prováděna kontrola jízdních dokladů řidičem. a a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

29 1 9 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. a a a 7a a a a a a 7a a a a a a a a a a a a a a a a a a 1a a a a a a a a a a a a a a a 1a UPOZORNĚNÍ V zastávce Machnín žel. zast. ve směru Fügnerova je nástup cestujících pouze předními dveřmi a je prováděna kontrola jízdních dokladů řidičem. 1a a a a a a a a a a a a a a a 1a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

30 1 7 9 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 9a 9a a a a a 9a a a a 9a a a a a a a a a a a 1a a 1a a 1a a a a 7a a a a a a a a 7a a a a a a a a 7a a a a a a a a 7a a a a a a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

31 7 9 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. a a a 9a a a a a a 9a a a a a 7a a a a a a a a a a a a a a a 9a 7a a a a a a a 9a a a a a a a a 9a 7a a a a a a a 9a a a a a a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

32 1 7 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. a a a 1a a a a a 7a 1a a a a a 9a a a a a a a a a a a a a 7a a a a a 7a 7a 7a a a a a a a 7a a a 7a a a a a 7a 7a 7a a a a a a a 7a a a 7a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

33 1 7 9 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. a a a a a a a a a a a 7a a 7a a a 7a a a 7a 7a a 7a a a a a a a a 1a 9a a a a a a a 1a 7a 7a a a a a a a 1a 9a a a a a a a 1a 7a 7a a a a a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

34 9 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. a a a a a a a a 9a a a a a a 1a a a a a a a a a a a a a 9a 7a a a a 9a 9a 9a a a a a a a 9a a 7a 9a 7a a a a 9a 9a 9a a a a a a a 9a a 7a 9a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

35 1 7 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 9aX a ax ax ax a a a a a a ax a 1a a a a a a ax a ax a a ax a ax ax a ax a ax a ax 9aX 9aX a a ax a a 7a a a a a a ax 1a a a a a a a 9aX a 9a 9a a a a a X - odjezdy z obratiště, neoznačené spoje odjíždí ze zastávky na hlavní silnici a a a ax 1a a a a a a a 9aX a 9a 9a a a a a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

36 1 7 9 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. a a a 9a a a a a a a 7a a a a a 7a 1a a 1a a a a a 1a a a a a 9a a 1a a 1a 1a a a 9a 1a a a a a a 1a 9a a a 1a a 1a 1a 1a a a a a a a a 1a a 9a 1a 9a a a 1a a 1a 1a 1a a a a a a a a 1a a 9a 1a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

37 1 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 1a a a a a a a 7a a a a a 7a a 7a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a 1a 1a a a a a a 9a a a a a a a a a a a a a a 1a a 1a 1a a a a a a a a a a a a a a a a 1a a 1a 1a a a a a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

38 1 7 9 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. a a a 1a a a 7a a a a 9a 7a a a a 9a a a a 7a a a a a 7a a a a 1a a a a a a a a 1a a a a a a a a 1a a a a a a a a a 7a 7a a a a a a a 1a a 1a a a a a a a a a 7a 7a a a a a a a 1a a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

39 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. a a a a a a a 9a a a a a 9a a 9a a a a a a 7a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a 1a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

40 1 9 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. a a a a a a a 1a a a a a 1a 7a 1a a a a a a 9a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a 7a a a a a a a a a a a a a a a a a a a 7a a a a a a a a a a a a a a a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

41 1 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. a a a a 9a a 1a a a 9a a 1a a a a a 7a 9a 7a 1a a a 7a 7a 1a 7a 9a a a 9a a 7a 7a a a a a 7a a a a a a 7a a a a a a a a a a 1a 1a a a a a a a a 7a a a a a a a a a a 1a 1a a a a a a a a 7a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

42 7 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 7a a a a a a a a a a a a a 9a a a a a a a 1a a a a a a a a a a a a a a 7a 7a a a a a a a a a a a a a 9a a a a 7a a a 7a a a a a a a a a a a a 9a a a a 7a a a 7a a a a a a a a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

43 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 9a a a a a a a a a a a a a 1a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a 9a 9a a a a a a a a a a a a a 1a a a a 9a a a 9a a a a a a a a a a a a 1a a a a 9a a a 9a a a a a a a a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

44 x Machnín žel. zast. 1 Křižanské Sedlo - Novina - Ostašov - Fügnerova Mrštíkova, Liberec, Tel: 1, dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 1a a a a a a a 7a a a a a 7a a 7a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a 1a 1a a a a a a a a a a a a a a a a a 1a a a 1a a a a a a a a a a a a a a a a 1a a a 1a a a a a a a a Ukončení provozu:.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení provozu:.. a 1.1. v 7: hod. Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec n/n (1) V pracovní dny od : hod. do : hod a v sobotu, neděli Pro nákup jízdenky zprávu ve tvaru na číslo 9 Linka číslo: Platí od..

Fügnerova - Pilínkov - Šimonovice

Fügnerova - Pilínkov - Šimonovice a S a a a S a as S DaS a as a as a as a a a a a E a S a a as a as a as a as a as a a S a a S a as a a as a a a a S a a S a D - nejede od.. do.., od.. do.. S - jede do zast. Šimonovice - Neoznačené spoje

Více

Fügnerova - Stráž n.n.

Fügnerova - Stráž n.n. 3 7 9 Mrštíkova 3, Liberec 3, Tel: 48 344 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 48 344, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. a a a a a 4a 38a 4a a a a Fügnerova - Stráž n.n. 4a a a a

Více

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od 1.7.2015. Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1. 39a

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od 1.7.2015. Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1. 39a 9 9 Sokolská most a 9a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a - neoznačené spoje jedou jen do zastávky Kateřinky lesní správa Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky Mrštíkova, Liberec, Tel:, e-mail:

Více

Fügnerova - Harcov kostel - Lukášovské údolí

Fügnerova - Harcov kostel - Lukášovské údolí 6 K - jede jen do zastávky Harcov kostel M - jede jen do zastávky Harcov Myslivna L - jede do zastávky Lukášovské údolí,# - Nejede..,$ - Nejede.. a.. Fügnerova - Harcov kostel - Lukášovské údolí Mrštíkova,

Více

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od 13.12.2015. Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od 13.12.2015. Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1 9 9 Sokolská most U - jede do zastávky Škola Kateřinky,# - Nejede..,$ - Nejede.. a..,% - Nejede.. Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky Mrštíkova, Liberec, Tel:, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace

Více

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1 9 9 Sokolská most U - jede do zastávky Škola Kateřinky,# - Nejede..,$ - Nejede.. a..,% - Nejede.. Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky Mrštíkova, Liberec, Tel:, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace

Více

Zelené Údolí - Ústav soc. péče - Zelené Údolí

Zelené Údolí - Ústav soc. péče - Zelené Údolí 4 5 Mrštíkova, Liberec, Tel: 485 44, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 485 44, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 45 45 45 Ukončení provozu: 4.. v : hod.,.. ve : hod., zahájení provozu:

Více

Fügnerova - Ulice 28. října - Aréna

Fügnerova - Ulice 28. října - Aréna 6 7 8 *) - Nejede od 1.7. do 1.8.,# - Nejede 24.. Mrštíkova, Liberec, Tel: 485 44 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 485 44, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. *)a *) *)a *)a *)a,#,#,#

Více

Kunratice Mšenská - Kunratická sídliště - Fügnerova

Kunratice Mšenská - Kunratická sídliště - Fügnerova 1 4 5 6 8 9 Mrštíkova, Liberec, Tel: 485 44 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 485 44, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 56a 6a 56a a Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna = zóna Jablonec

Více

Fügnerova - Harcov kostel - Lukášovské údolí

Fügnerova - Harcov kostel - Lukášovské údolí K - jede jen do zastávky Harcov kostel M - jede jen do zastávky Harcov Myslivna L - jede do zastávky Lukášovské údolí Fügnerova - Harcov kostel - Lukášovské údolí Mrštíkova, Liberec, Tel:, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz.

Více

Fügnerova - U Pramenů - Rudolfov

Fügnerova - U Pramenů - Rudolfov 8 9 4 Sokolská u zdi Mrštíkova, Liberec, Tel: 48 44, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 48 44, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. Fügnerova - U Pramenů - Rudolfov Ra Ua 7Ra 7Ua 7Ra

Více

Fügnerova - Nádraží - Průmyslová zóna Sever

Fügnerova - Nádraží - Průmyslová zóna Sever 5 7 9,# - Nejede 4..,$ - Nejede 5.. a 1.1.,% - Nejede 1.. Fügnerova - Nádraží - Průmyslová zóna Sever Mrštíkova, Liberec, Tel: 485 44 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 485 44, Tato linka je zařazena

Více

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov - Horní Hanychov

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov - Horní Hanychov LIB na číslo Zóna = zóna Liberec () Zóna = zóna Jablonec n/n ().. v. hod... ve. hod... a.. v. hod... Linka číslo: Platí od.. Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov - Horní Hanychov Mrštíkova, Liberec,

Více

02Ra 23Ua 22Ra. Prostor vozidel je monitorován kamerovým systémem se záznamem (více informací na na číslo SMS

02Ra 23Ua 22Ra. Prostor vozidel je monitorován kamerovým systémem se záznamem (více informací na  na číslo SMS 8 4 7 8 Sokolská u zdi 1 Ra Ua 7Ra Ua 47Ka Ua 1K Ra 4Ka*+ 48K 8Ra a Ra Ua*% a Ra Ka Ka*+ 4a Ua 4B Ba Ua Ba Ra 4Ua a Ba Ra 4B,%a S,%a Ua Ra Ra a 8a B - jede jen do zast. Blanická K - jede jen do zast. Škola

Více

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov 6 9 LIB na číslo 9 Zóna = zóna Liberec () Zóna = zóna Jablonec n/n ().. v. hod... ve. hod... a.. v 7. hod. 6.8. Linka číslo: Platí od.9. Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov Mrštíkova, Liberec,

Více

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov 6 9 LIB na číslo 9 Zóna = zóna Liberec () Zóna = zóna Jablonec n/n ().. v. hod... ve. hod... a.. v 7. hod. Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov Mrštíkova, Liberec, Tel:8, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz.

Více

Doubí sídliště - Fügnerova - Krásná Studánka. Pracovní dny. Platí od Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1

Doubí sídliště - Fügnerova - Krásná Studánka. Pracovní dny. Platí od Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1 9 9 Sokolská most x Kr.Studánka Švestková Doubí sídliště - Fügnerova - Krásná Studánka Mrštíkova, Liberec, Tel:, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL.

Více

Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh.

Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh. Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh. Mrštíkova, Liberec, Tel:85, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel: 85, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 7 9 a Rybníček Pro nákup jízdenky pro

Více

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov. Sobota, neděle, svátky

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov. Sobota, neděle, svátky 6 9 LIB na číslo 9 Zóna = zóna Liberec () Zóna = zóna Jablonec n/n () Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov Mrštíkova, Liberec, Tel:8, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel: 8, Tato linka je zařazena

Více

Doubí sídliště - Fügnerova - Letná - Radčice. Pracovní dny. Platí od 1.7.2015. Zastávka / zóna. 38Ra. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1

Doubí sídliště - Fügnerova - Letná - Radčice. Pracovní dny. Platí od 1.7.2015. Zastávka / zóna. 38Ra. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1 9 9 Sokolská most x Obzor x Janův Most Ra a a a a a a a a a 9a a a a 9Ja a a a a a a Ra a a Ra a 9a a 9a Ra a a a a a a a a 9a a a a a a a a 9a Ra a 9a Ra a a a Ra a a a Ra a a a a a Ra Fa 9a a a a Ra

Více

Broumovská - Zelené Údolí - Fügnerova - Pavlovice Letná

Broumovská - Zelené Údolí - Fügnerova - Pavlovice Letná 8 9 8 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. U U U U U U U FU U FU FUx U C 9FC C C C C C C C C C C C C 9FC 9FC

Více

Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh.

Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh. Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh. Mrštíkova, Liberec, Tel:85, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel: 85, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 7 9 a Rybníček LIB Pro nákup jízdenky

Více

Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh.

Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh. Viadukt - Fügnerova - Vratislavice n.n. výh. Mrštíkova, Liberec, Tel:85, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel: 85, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 7 9 a Rybníček LIB UPOZORNĚNÍ: Pro

Více

Broumovská - Zelené Údolí - Fügnerova - Pavlovice Letná

Broumovská - Zelené Údolí - Fügnerova - Pavlovice Letná 8 9 8 x U Močálu Mrštíkova, Liberec, Tel: 8, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 8, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. U U 9U FUx FU C C C C C C C C C U U U U U U U 8U Ux U Ux FU C U

Více

Fügnerova - Ulice 28. října - Aréna

Fügnerova - Ulice 28. října - Aréna 6 7 8,# - Nejede 24.. Mrštíkova, Liberec, Tel: 485 44 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 485 44, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL.,#,#,# Zóna 1 = zóna Liberec (1), Zóna 2 = zóna

Více

Fügnerova - Ruprechtice sídl. - Polní - Globus

Fügnerova - Ruprechtice sídl. - Polní - Globus Sokolská u zdi x Na Pískovně Pavlovice Letná ap ap 9aP ap a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a ap ap ap a a a a a a a a a a a a a a a a a a a V - Ve dnech. a.. jede pouze do zastávky

Více

Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna Jih - OC Nisa

Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna Jih - OC Nisa 1 6 8 6 7 31 3 33 36 38 1 3 1 A - jede jen do zastávky Americká P - jede jen do zastávky Průmyslová zóna Jih,# - Nejede..,$ - Nejede.. a 1.1.,% - Nejede 31.. Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna

Více

Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna Jih - OC Nisa

Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna Jih - OC Nisa 1 6 8 6 7 31 3 33 36 38 1 3 A - jede jen do zastávky Americká P - jede jen do zastávky Průmyslová zóna Jih Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna Jih - OC Nisa Mrštíkova 3, Liberec 3, Tel: 8 3 1, e-mail:

Více

Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna Jih - OC Nisa

Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna Jih - OC Nisa 1 5 6 8 6 7 31 3 33 36 38 1 3 5 A - jede jen do zastávky Americká P - jede jen do zastávky Průmyslová zóna Jih Kunratice Mšenská - Fügnerova - Prům. zóna Jih - OC Nisa Mrštíkova 3, Liberec 3, Tel: 85 3

Více

Kunratice Mšenská - Kunratická sídliště - Fügnerova

Kunratice Mšenská - Kunratická sídliště - Fügnerova 1 4 7 8 Mrštíkova, Liberec, Tel: 48 44 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.: 48 44, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL. 7a 7a 7a a Ukončení provozu: 4.. v : hod., 1.. ve : hod., zahájení

Více

Vratislavice n.n. výh. - Jablonec n.n. aut. nádr.

Vratislavice n.n. výh. - Jablonec n.n. aut. nádr. X 1 3 6 8 x Kyselka 1, x Proseč n.n. škola 1, x Proseč n.n. pošta 1, x Proseč n.n. výh. 1, LIB5 Pro nákup jízdenky pro zónu Liberec pošlete zprávu ve tvaru LIB5 na číslo 9 Pro nákup jízdenky pošlete zprávu

Více

Fügnerova - Ulice 28. října - Tipsport arena

Fügnerova - Ulice 28. října - Tipsport arena 2 5 6 8 LIB na tel.:9 ( Kč/6 min) Zóna 1 = zóna Liberec () Zóna 2 = zóna Jablonec n/n ().. v. hod. 31.. ve. hod. 25.. a 1.1. v 7. hod. Tel:485 344 1, e-mail: dpml@dpml.cz. Informace tel: 485 344..6. Linka

Více

X11. Rybníček - Jablonec n.n. lázně - Jablonec n. N. aut. nádr. Výlukový jízdní řád Pracovní dny. Seznam zastávek / zóna. Platí od 16.2.2015.

X11. Rybníček - Jablonec n.n. lázně - Jablonec n. N. aut. nádr. Výlukový jízdní řád Pracovní dny. Seznam zastávek / zóna. Platí od 16.2.2015. X 3 5 31 33 a Mlýnská 1 x Liberec, Kyselka 1, x Proseč n.n. škola 1, x Proseč n.n. pošta 1, x Proseč n.n. výh. 1, LIB5 LIB5 na číslo 9 na číslo 9 Zóna 1 = zóna Liberec () Zóna = zóna Jablonec n/n ()..v.3

Více

MHD Liberec, linka 16, Fügnerova - Ostašov - Machnín žel. zastávka - Novina - Križanské Sedlo 5017 A 5021 A 5019 A

MHD Liberec, linka 16, Fügnerova - Ostašov - Machnín žel. zastávka - Novina - Križanské Sedlo 5017 A 5021 A 5019 A Fortsetzung auf nächster Seite v 1 MHD Liberec, linka 1, Fügnerova - Ostašov - Machnín žel. zastávka - Novina - Križanské Sedlo Gültig von 10.12.2017 bis 08.12.2018 slevarna Kovosrot skola Cesk Krizan

Více

H H H H H KOBYLISY # B 5:07 5:30 5:35 5:40 6:00 6:15 6:45 7:00 7:15 7:30 7:45 8:15 8:30 9:00 9:30 10:30 11:00 11:30 12:30 Vozovna Kobylisy

H H H H H KOBYLISY # B 5:07 5:30 5:35 5:40 6:00 6:15 6:45 7:00 7:15 7:30 7:45 8:15 8:30 9:00 9:30 10:30 11:00 11:30 12:30 Vozovna Kobylisy tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 pásmo X X X X X X X X X X X 6+ X X X 6+ X X X X X 6+ X H H H H H B 5:07 5:30 5:35 5:40 6:00 6:15 6:45 7:00 7:15 7:30 7:45 8:15 8:30

Více

Praha,Budějovická - Týnec nad Sázavou,Železniční stanice Platnost:

Praha,Budějovická - Týnec nad Sázavou,Železniční stanice Platnost: 100 tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 pásmo X X X X 6+ X 6+ 6+ X 6+ 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X X 6+ PID H H H H H H H H H H H H H H H H H 0 5:15 5:45 6:25 7:15 7:45 8:15

Více

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost:

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost: 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 pásmo X X X X X X X X X X X 6+ X X X X 6+ X X X X X X (TPZ) H H H H B 5:07 5:30 5:35 5:40 6:15 6:20 6:45 7:00 7:15 7:30 7:45 8:00 8:15 8:30

Více

X X X X 6+ X X X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X PID BUDĚJOVICKÁ #

X X X X 6+ X X X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X PID BUDĚJOVICKÁ # tarifní pásmo 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 X X X X 6+ X 6+ 6+ X 6+ 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X 0 5:15 5:45 6:25 7:15 7:45 8:15 8:45 9:15 9:45 10:15 10:45 11:15 11:45 12:15

Více

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost:

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost: tarifní pásmo 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 Graf.: T700 Graf.: T635 Chron.: 9 B 5:07 5:30 5:35 5:40 6:00 6:15 6:25 6:45 7:00 7:15 7:25 7:35 7:45 Zast.: 675/5 B 5:10 5:33 5:38 5:43 6:03 6:18 6:28

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. 8 8 9 Slínová Náměstí Míru Platnost dne 9.8. 8 9 8 9 m 8e m 8e m m - zastávka na znamení Sobota 9.8. RZ Pindula - zastávka je bezbariérově přístupná - spoj s bezbariérově přístupným vozidlem m - jede na

Více

20P 12T 17T. xvysoká Obecní úřad II.p xvysoká hostinec II.p xčistička II. pásmo PODZÁMČÍ * (Hvězda) * (POD STRÁNÍ)

20P 12T 17T. xvysoká Obecní úřad II.p xvysoká hostinec II.p xčistička II. pásmo PODZÁMČÍ * (Hvězda) * (POD STRÁNÍ) * (Hvězda) * (POD STRÁNÍ) od 1.. 1 2 6 9 hod. hod. hod. Sobota hod. Neděle, svátky P 51AT adresa dopravce: Pouchovská 3, Hradec Králové 3, informace dispečink: 495 546 5 P - z pokračuje na zastávky HVĚZDA

Více

MHD Kralupy nad Vltavou: Zeměchy - Minice - Žel.st. - Tesco

MHD Kralupy nad Vltavou: Zeměchy - Minice - Žel.st. - Tesco ,Rozc.0.5 Kralupy n.vlt.,u Požárního domu KRALUPY N.VLT.,ŽEL.ST. x tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 Graf.: V1704 pásmo X X 6+ X X X X X 6+ X X X 6+ X X Graf.: V1705 příj. odj. 3 5:06 6:05

Více

Praha,Bořislavka - Kralupy n.vlt.,žel.st. Platnost:

Praha,Bořislavka - Kralupy n.vlt.,žel.st. Platnost: tarifní 1 5 7 9 11 1 15 17 19 21 2 25 27 pásmo X X X X X X 6+ X X X X 6+ X PID H H H H H B 5:15 5:0 5:45 6:05 6:25 6:40 7:05 7:10 7:20 7:5 7:50 8:05 8:10 8:0 B 5:18 5: 5:48 6:08 6:28 6:4 7:08 7:1 7:2 7:8

Více

Zjednodušený jízdní řád linek 18 a 145 z Liberce do Bedřichova a Hrabětic

Zjednodušený jízdní řád linek 18 a 145 z Liberce do Bedřichova a Hrabětic Liberec Bedřichov, Hrabětice Informace k odbavení: V MHD 18 nástup všemi dveřmi. Z el. peněženky na Opuscard lze samoobslužně zakoupit v odbavovacích zařízeních u dveří všech vozidel MHD (na displeji zvolit

Více

0 5:20 5:38 5:40 6:00 6:08 6:18 6:38 6:58 7:08 7:13 7:28 7:38 7:43 7:58 8:08 8:13 8:28 8:38 8:48 9:08 9:38 10:08 10:38 Letňanská

0 5:20 5:38 5:40 6:00 6:08 6:18 6:38 6:58 7:08 7:13 7:28 7:38 7:43 7:58 8:08 8:13 8:28 8:38 8:48 9:08 9:38 10:08 10:38 Letňanská tarifní 1 5 7 9 11 1 15 17 19 21 2 25 27 29 1 5 7 9 41 4 45 pásmo X 6+ X X 6+ X X 6+ X X 6+ X X 6+ X X 6+ X 0 5:12 5:0 5:2 5:52 6:00 6:10 6:0 6:50 7:00 7:05 7:20 7:0 7:5 7:50 8:00 8:05 8:20 8:0 8:40 9:00

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. linka Platnost od.. do.. - - - - - t$ t$ t$ C $Q t$n t$ E t$n - automat na jízdenky - zastávka na znamení - zastávka pro vybrané spoje Podvesná XVII/, Zlín, tel.:, www.dszo.cz t$ C E E - jede na Mladcovou

Více

Praha,Ládví - Štětí,autobusové nádraží Platnost:

Praha,Ládví - Štětí,autobusové nádraží Platnost: tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 47 49 51 53 55 57 59 61 pásmo X X 6+ X X 6+ X 6+ X X 6+ X 6+ 6+ X X 6+ 6+ X X 6+ 6+ X X 6+ 6+ X 6+ X PID H H H H H H H H H H H H

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. 3 8 3 linka 8 Náměstí Míru - - Kudlov-U pomníku padlých - - Platí od.. do.. x 3 6 8 9 Podvesná XVII/3833, 6 Zlín, tel.: 69, fax:, http://www.dszo.cz z z z z 3z z - automat na jízdenky - celodenní nástup

Více

Praha,Bořislavka - Kralupy n.vlt.,žel.st. Platnost:

Praha,Bořislavka - Kralupy n.vlt.,žel.st. Platnost: tarifní 1 5 7 9 11 1 15 17 19 21 2 25 27 29 1 5 7 9 41 4 45 pásmo 6+ X X X X X X X 6+ X X X X 6+ X X 6+ X X 6+ X X 6+ PID H H H H H H H H H H B 5:05 5:15 5:0 5:45 6:05 6:25 6:40 7:05 7:10 7:20 7:5 7:50

Více

MĚSTSKÁ DOPRAVA v ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Staré Hodějovice - Pražské sídliště. Pracovní den

MĚSTSKÁ DOPRAVA v ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Staré Hodějovice - Pražské sídliště. Pracovní den - točna Nádraží Strakonická - Möbelix Průběžná U Trojice Nádraží - točna od.. 1 3 5 6 8 4 5 Pracovní den Sobota Prázdniny Neděle, svátky 4 31 43e 55 e 9n 39e 48 56e 4 36e 48e 56 e z 9e 43e 58e z 8 43e

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. 6 8 linka 8 6 7 8 9 6 7 8 Podvesná XVII/8, 76 Zlín, tel.: 77 7 69, fa: 77, http://www.dszo.cz Planost od.. do.. 9 7 h 9 h - celodenní nástup předními dveřmi - automat na jízdenky - zastávka na znamení

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. 6 8 linka 8 - - - Platnost od.. do 8.. 6 7 8 9 6 7 8 9 Pátek.. a 8.. esná XVII/8, 76 Zlín, tel.: 77 7 69, fa: 77, http://www.ds Poznámky: Pracovní dny L a Z -.7.-.8., 9. a.. Provoz. a.. jako So Ne s večer.

Více

20P 12T 17T. xvysoká Obecní úřad II.p xvysoká hostinec II.p xčistička II. pásmo PODZÁMČÍ * (Hvězda) * (POD STRÁNÍ)

20P 12T 17T. xvysoká Obecní úřad II.p xvysoká hostinec II.p xčistička II. pásmo PODZÁMČÍ * (Hvězda) * (POD STRÁNÍ) * (Hvězda) * (POD STRÁNÍ) od 1.8. 1 2 6 8 9 Sobota Neděle, svátky P 51AT adresa dopravce: Pouchovská 3, Hradec Králové 3, informace dispečink: 495 546 5 P - z pokračuje na zastávky HVĚZDA a POD STRÁNÍ

Více

50N

50N x* (Správčice) x* (Obalovna) od.. Sobota Neděle, svátky N N N - končí na zastávce - jede do vozoven.. až..,. až..,.. až..,.. až.. adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, informace dispečink: N N Nástup

Více

Praha,Českomoravská - Brandýs n.l.-st.bol.,žel.st. Platnost:

Praha,Českomoravská - Brandýs n.l.-st.bol.,žel.st. Platnost: tarifní pásmo 1 5 7 9 11 1 15 17 19 21 2 25 27 29 1 5 7 9 41 4 45 X 6+ X X 6+ X X 6+ X X X X X 6+ X X X X 6+ X 0 5:12 5:0 5:2 5:52 6:00 6:10 6:0 6:0 6:40 6:50 7:00 7:10 7:20 7:0 7:0 7:40 7:50 8:00 8:15

Více

Praha,Nádraží Veleslavín - Kladno,Autobusové nádraží 322

Praha,Nádraží Veleslavín - Kladno,Autobusové nádraží 322 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 X X 6+ X X 6+ X X X 6+ X 6+ X H gb fb H be hj H B 5:15 6:15 6:45 6:45 7:15 7:15 8:15 8:45 9:15 B 5:19 6:19 6:49 6:49 7:19 7:20 8:20 8:50 9:19 B 5:21 6:21 6:51 6:51

Více

Praha,Dejvická - Kladno,OAZA Platnost:

Praha,Dejvická - Kladno,OAZA Platnost: tarifní 1 5 7 9 11 1 15 17 19 1 5 7 9 1 5 7 9 41 4 45 pásmo X X X X 6+ X X X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X X 6+ X PID H A H H A H H HA H H HA H H A HA H DEJVICKÁ # 0 4:47 5:17 5:47 6:00 6:17 6: 7:11 7:5

Více

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost:

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost: PRAŽSKÁ INTEGROVANÁ DOPRAVA () 100 Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost: tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 pásmo X X X X X X X X X X X X X 6+ X X X 6+

Více

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost:

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost: 100 Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost: 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 pásmo X X X X X X X X X X X 6+ X X (TPZ) B 5:07 5:30 5:35 5:40 6:15 6:20 6:45 7:00 7:15 7:30 7:45 8:00 B 5:10

Více

Praha,Ládví - Štětí,autobusové nádraží Platnost:

Praha,Ládví - Štětí,autobusové nádraží Platnost: 100 Praha,Ládví - Štětí,autobusové nádraží Platnost: tarifní pásmo PID 1 3 7 9 11 13 1 17 19 21 23 2 27 29 31 33 3 37 39 41 43 4 X X + X X + X + X X + X + + X X + + X X + H H H H H H H H H H 0 :00 :30

Více

535106 Autobusové nádraží-želivského

535106 Autobusové nádraží-želivského Zastávka : Autobusové nádraží Směr : Želivského 3 Autobusové nádraží-želivského tel.: 4 344 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.cz Přepravu zajišťuje: BusLine a.s., Na Rovinkách 2, 2 Semily, provozovna

Více

Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce n.n., a.s., Mrštíkova 3, Liberec 3, tel.: 485 344 111, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.

Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce n.n., a.s., Mrštíkova 3, Liberec 3, tel.: 485 344 111, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj. Zastávka : Bedřichov,u stadionu Směr : Rychnov,nádraží 1 tel.: 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.cz Bedřichov,u stadionu 2 Bedřichov,u obecního úřadu Bedřichov,u bowlingu Bedřichov,úpravna vody Janov,samoobsluha

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. 9 -Cecilka 4 5 6 7 8 9 4 5 6 7 8 Podvesná XVII/8, 76 Zlín, tel.: 577 7 69, fa: 577 5 4, http://www.dszo.cz 4 5 9 linka 85 Platí od.9. do.. 5N L -.7.-.8. Z - 7.-.. 4. a. provoz jako SoNe s večer. omezením

Více

Praha,Ládví - Štětí,autobusové nádraží Platnost:

Praha,Ládví - Štětí,autobusové nádraží Platnost: 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 X X 6+ X X 6+ X X 6+ X X 6+ X 6+ 6+ X X 6+ 6+ X H H H H H H H H H H H 0 5:00 5:30 6:00 6:00 6:30 7:00 7:00 7:15 7:30 7:30 8:00 8:00 8:30

Více

Praha,Ládví - Štětí,autobusové nádraží Platnost:

Praha,Ládví - Štětí,autobusové nádraží Platnost: tarifní pásmo PID 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 X X 6+ X X 6+ X X X 6+ X X X 6+ X 6+ X X 6+ X X 6+ H H H H H H H H H H H 0 5:00 5:30 6:00 6:00 6:30 7:00 7:00 7:30 8:00

Více

Praha,Nádraží Veleslavín - Kladno,Autobusové nádraží

Praha,Nádraží Veleslavín - Kladno,Autobusové nádraží 100 PRAŽSKÁ INTEGROVANÁ DOPRAVA () změna trasy / diversion ČSAD MD Kladno a.s.,železničářů 885,272 80 Kladno, tel. 312 825 163 tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 pásmo X X 6+ X 6+ X X X 6+ X

Více

Praha,Háje - Kutná Hora,aut.st. Platnost:

Praha,Háje - Kutná Hora,aut.st. Platnost: pásmo (TPZ) 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 X X 6 X X X 6 + X X6 + 6 X 6 eg eg Heh H Heg eh eg H Heg 0 5:30 5:45 6:00 6:30 6:30 6:30 7:00 8:00 8:00 9:00 10:00 10:00 0 5:32 5:47 6:02 6:32 6:32 6:32

Více

H H H H H H KOBYLISY # B 5:07 5:30 5:35 5:40 6:15 6:45 7:00 7:15 7:30 7:45 8:00 8:30 9:30 10:00 10:30 11:00 11:30 12:30 13:00 Vozovna Kobylisy

H H H H H H KOBYLISY # B 5:07 5:30 5:35 5:40 6:15 6:45 7:00 7:15 7:30 7:45 8:00 8:30 9:30 10:00 10:30 11:00 11:30 12:30 13:00 Vozovna Kobylisy 100 Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost: tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 pásmo X X X X X X X X X X 6+ X X X 6+ X X X X X 6+ X X PID H H H H H H B 5:07

Více

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost:

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost: 100 Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost: tarifní pásmo 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 Graf.: T700 X X X X X X X X X X X X X 6+ X Graf.: T635 H H H Chron.: 9 B 5:07 5:30 5:35 5:40

Více

Pracovní dny Platnost od

Pracovní dny Platnost od 5.05 5.07 5.08 5.10 5.11 5.12 5.14 5.15 5.25 5.27 5.28 5.30 5.31 5.32 5.34 5.35 5.41 5.42 5.44 5.45 5.47 5.48 5.50 5.51 5.52 5.54 5.55 6.01 6.02 6.04 6.05 6.07 6.08 6.10 6.11 6.12 6.14 6.15 6.21 6.22 6.24

Více

0 5:00 5:30 6:00 6:00 6:30 7:00 7:00 7:30 7:30 8:00 8:00 8:30 8:30 9:00 9:00 9:30 10:00 10:00 10:30 11:00 11:00 11:30 11:30 Sídliště Ďáblice

0 5:00 5:30 6:00 6:00 6:30 7:00 7:00 7:30 7:30 8:00 8:00 8:30 8:30 9:00 9:00 9:30 10:00 10:00 10:30 11:00 11:00 11:30 11:30 Sídliště Ďáblice 1 3 7 9 11 13 1 17 19 21 23 2 27 29 31 33 3 37 39 41 43 4 X X + X X + X + X X + X + + X X + + X X + H H H H H H H H H H H 0 :00 :30 :00 :00 :30 7:00 7:00 7:30 7:30 8:00 8:00 8:30 8:30 9:00 9:00 9:30 10:00

Více

Praha,Ládví - Štětí,autobusové nádraží Platnost:

Praha,Ládví - Štětí,autobusové nádraží Platnost: tarifní pásmo PID 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 X X 6+ X X 6+ X X 6+ X X 6+ X 6+ 6+ X X 6+ 6+ X X H H H H H H H H H 0 5:00 5:30 6:00 6:00 6:30 7:00 7:00 7:15 7:30 7:30

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. 3 8 8 6 linka 82 - - Planost od 26..2 do 3..2 x 2 3 6 8 9 2 Podvesná XVII/3833, 6 Zlín, tel.: 2 269, fax: 2, http://www.dszo.cz Víkend a státní svátky 26.,2.,28. a 2..2 Neděle 3..2 2z z b - automat na

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. 7 linka 8 - Planost od.. do.. x 7 8 9 Podvesná XVII/8, 7 Zlín, tel.: 77 7 9, fax: 77, http://www.dszo.cz Víkend a státní svátky.,7.,8. a.. Neděle.. L L k L k L L 8k L k L k L L 9k - automat na jízdenky

Více

0 5:15 5:45 5:45 6:15 6:45 6:45 7:18 7:48 7:48 8:18 8:48 9:18 9:48 10:18 10:48 11:18 11:48 12:18 x Chvaly

0 5:15 5:45 5:45 6:15 6:45 6:45 7:18 7:48 7:48 8:18 8:48 9:18 9:48 10:18 10:48 11:18 11:48 12:18 x Chvaly 3 5 7 9 3 5 7 9 2 23 25 27 29 3 33 35 37 Tarifní X X 6+ X X 6+ X X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X X pásmo AB B B B B B B AB B AB B B B B B B B B fa 0 5:5 5:45 5:45 6:5 6:45 6:45 7:8 7:48 7:48 8:8 8:48 9:8 9:48

Více

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost:

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost: 100 Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost: tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 pásmo X X X X X X X X X X X 6+ X X X X 6+ X X X X X X PID H H H H B 5:07 5:30

Více

Lysá nad Labem - Milovice - Straky Platnost:

Lysá nad Labem - Milovice - Straky Platnost: PRŽSKÁ INTEGROVNÁ DOPRV (PID) 2702 Lysá nad Labem - - Straky Platnost: 2 Polepská 867,280 02 Kolín, tel. +20 25 502 20 pásmo 1 5 7 9 11 1 15 17 19 21 2 25 27 X X 6+ X X 6+ X 6+ X X 6+ X 6+ X fc :57 5:18

Více

Praha,Letňany - Kostelec n.l.,náměstí Platnost:

Praha,Letňany - Kostelec n.l.,náměstí Platnost: 100 Praha,Letňany - Kostelec n.l.,náměstí Platnost: pásmo (TPZ) 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 X 6+ X X 6+ X X X X X 6+ X X X H H H fa H H H 0 5:15 5:25 5:35 5:55 6:05 6:10 6:20 6:35 6:45 7:00 7:05

Více

PRACOVNÍ DNY

PRACOVNÍ DNY - - Hlavní nádraží - Benešovo náměstí - - - 585, 1 4.52 5.05 5.08 5.13 5.15 3 5.04 5.05 5.06 5.06 5.15 5.15 5.17 5.18 5.19 5.20 5.22 5.24 5.25 5.26 5.27 5.28 5.28 5.29 5.30 5.32 5 5.34 5.35 5.37 5.41 5.47

Více

Praha,Háje - Sázava,aut.st. Platnost:

Praha,Háje - Sázava,aut.st. Platnost: 100 Praha,Háje - Sázava,aut.st. Platnost: 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 X X 6 X 6 6 X X X 6 eg ea eg H Heg 0 6:20 7:00 7:10 8:15 8:45 9:30 10:30 11:30 12:30 13:50 14:20 14:30 0 6:22 7:02 7:12 8:17

Více

NÁVRH TRVALÉHO STAVU

NÁVRH TRVALÉHO STAVU 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 X X 6+ X X X 6+ X X X X 6+ X X X 6 X + X 6 BULOVKA 0 6:16 7:26 8:16 8:36 Chron.: 22 0 4:50 5:15 5:30 5:45 6:15 6:25 6:30 6:35 6:50 7:05 7:20 7:30

Více

Praha,Budějovická - Krhanice,Prosečnice Platnost:

Praha,Budějovická - Krhanice,Prosečnice Platnost: 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 Tarifní X X X X X X X X X 6+ X X X X X X X 6+ X pásmo B B B B B 0 5:00 5:30 5:5 6:00 6:00 6:15 6:25 6:0 6:50 7:00 7:00 0 5:0 5:3 5:9 6:06 6:06 6:21 6:31

Více

Praha,Kobylisy - Odolena Voda,záv.

Praha,Kobylisy - Odolena Voda,záv. 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 Graf.: T789 6+ X X X 6+ X X 6+ X X 6+ X 6+ X X 6+ X X X 6+ B 5:40 5:45 6:15 6:45 7:30 7:35 8:10 9:00 9:10 10:10 10:30 11:10 12:00 12:10 13:10 13:30

Více

K

K 2 3 7 9 24 Sobota Neděle, svátky 46 K K - končí na zastávce 46 K dresa dopravce: Pouchovská 3, Hradec Králové 3, informace dispečink: 495 546 5 od 1.8.26 1.7.až.8.26, 27.. až 3..26,.2. až.2.27, 1.7.až

Více

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost:

Praha,Kobylisy - Kralupy n. Vlt.,Žel.st. Platnost: pásmo (TPZ) 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 X X X X X X X X X X 6+ X X X H H H B 5:07 5:30 5:35 5:40 6:15 6:45 7:00 7:15 7:30 7:45 8:00 8:30 B 5:10 5:33 5:38 5:43 6:18 6:48 7:03 7:18 7:33 7:48 8:03

Více

Lysá nad Labem - Milovice - Straky Platnost:

Lysá nad Labem - Milovice - Straky Platnost: PRŽSKÁ INTEGROVNÁ DOPRV (PID) 2702 Lysá nad Labem - Milovice - Straky Platnost: 2 Polepská 867,280 02 Kolín, tel. +20 25 502 20 pásmo (TPZ) 1 5 7 9 11 1 15 17 19 21 2 25 27 X X 6+ X X 6+ X 6+ X X 6+ X

Více

Praha,Kobylisy - Odolena Voda,záv.

Praha,Kobylisy - Odolena Voda,záv. 100,Kobylisy - Odolena Voda,záv. 1 3 5 7 315671659 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 Graf.: T789 X 6+ X X 6+ X X 6+ X X 6+ X X 6+ X X X B 5:45 6:00 6:20 6:45 7:30 7:35 8:10 9:00 9:10 10:10 10:30

Více

Lysá nad Labem - Milovice - Vlkava Platnost:

Lysá nad Labem - Milovice - Vlkava Platnost: 27032 Lysá nad Labem - Milovice - Vlkava Platnost: 32 Polepská 867,280 02 Kolín, tel. +20 32 02 20 1 3 7 9 11 13 1 17 19 21 23 2 27 X X 6+ X X 6+ X X 6+ X 6+ X X H H H H fc fc 3 3:7 :17 : 6:17 6:21 6:3

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. 9 9 linka - - - - Platnost od.. do.. 9 9 9T 9 m e 9 9T Q e 9e e t e 9 e e Poznámky: Pracovní dny L a Z -..-..,. -.. Provoz. a.. jako So Ne s večer. omezením m - jede na - zastávka na znamení - spoj jede

Více

Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce n.n., a.s., Mrštíkova 3, Liberec 3, tel.: 485 344 111, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.

Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce n.n., a.s., Mrštíkova 3, Liberec 3, tel.: 485 344 111, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj. Zastávka : Janov,samoobsluha Směr : Hrabětice,kaplička 535 tel.: 45 344 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.cz Přepravu zajišťuje: BusLine a.s., Na Rovinkách 2, 5 25 Semily, provozovna Jablonec nad Nisou,

Více

Divoká Šárka - Černokostelecká. Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost, Sokolovská 217/42, Praha 9

Divoká Šárka - Černokostelecká. Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost, Sokolovská 217/42, Praha 9 PRACOVNÍ DEN (X) Tarifní pásmo P Sídl. Sídl. Sídl. Divoká Šárka - Černokostelecká 6:44 7:00 7:08 7:24 7:40 7:48 7:6 8:04 8:12 8:20 8:28 8:36 8:44 8:2 6:4 7:01 7:09 7:2 7:41 7:49 7:7 8:0 8:13 8:21 8:29

Více

ČSAD MHD Kladno a.s.,železničářů 885, Kladno, tel :32 5:22 5:53 6:35 6:53 7:08 8:10 8:24 9:11 9:24 10:24

ČSAD MHD Kladno a.s.,železničářů 885, Kladno, tel :32 5:22 5:53 6:35 6:53 7:08 8:10 8:24 9:11 9:24 10:24 tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 Graf.: T1 pásmo Graf.: T1351 PID Chron.: 20 0 4:47 5:17 5:47 6:00 6:17 6:17 6:32 7:11 7:35 7:47 8:35 8:47 9:35 9:47 Zast.: 321/9 0 4:50 5:20 5:50 6:03 6:20

Více

Platnost od Zastávky + jízdní doba. Pracovní dny min. Dubina,centrum. Dubina,sever. Dubina,Dubinská.

Platnost od Zastávky + jízdní doba. Pracovní dny min. Dubina,centrum. Dubina,sever. Dubina,Dubinská. 5 7 9 adresa dopravce: Teplého, Pardubice PSČ 5, tel.: 66 899 7 8 Platnost od.. Upozornění pro cestující - od. hodin nastupujte do vozidel předními dveřmi. - ízdenkový automat - zastávka je bezbariérově

Více

Praha,Ládví - Předboj Platnost:

Praha,Ládví - Předboj Platnost: 100 Praha, - Předboj Platnost: tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 Graf.: T888 pásmo X X 6+ X X 6+ X X 6+ X X 6+ X X X X 6+ X Graf.: T886 PID H A A H A H A ga fa Hga Hfa A fa Chron.:

Více

St.Bol.,Žel.st. Dopravce: ČSAD Střední Čechy, a.s. pásmo X 6+ X X X X X X X 6+ X X (TPZ) H H H H H H H H H H ČESKOMORAVSKÁ #

St.Bol.,Žel.st. Dopravce: ČSAD Střední Čechy, a.s. pásmo X 6+ X X X X X X X 6+ X X (TPZ) H H H H H H H H H H ČESKOMORAVSKÁ # 1 5 7 9 11 1 15 17 19 21 2 25 27 pásmo X 6+ X X X X X X X 6+ X X (TPZ) H 0 5:12 5:0 5:42 6:10 6:0 6:40 6:50 7:00 7:10 7:20 7:0 7:0 7:40 7:50 0 5:15 5: 5:45 6:1 6: 6:4 6:5 7:0 7:1 7:2 7: 7: 7:4 7:5 0 5:19

Více

Dopravce: Martin UHER, spol. s r.o.

Dopravce: Martin UHER, spol. s r.o. tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 pásmo X X 6+ X X 6 X X 6 + X X X 6 X X 6 + X PID H eg Heg eh fd Heg eg Heh SMÍCHOVSKÉ NÁDRAŽÍ 0 5:03 5:30 5:30 6:00 6:30 6:30 6:30 6:45 7:30

Více

Výluky na období 04.05.2015-10.05.2015 160 - Plzeň - Žatec (a zpět)

Výluky na období 04.05.2015-10.05.2015 160 - Plzeň - Žatec (a zpět) Výluka v úseku: Plasy - Kaznějov Výluky na období 04.05.2015-10.05.2015 160 - Plzeň - Žatec (a zpět) Datum konání: 01.05.2015 00:00 hod. - 08.06.2015 23:59 hod. Trať: 160 - Plzeň - Žatec (a zpět) Stanice:

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. -točna -střed -Cecilka Podvesná XVII/, Zlín, tel.:, fa:, http://www.dszo.cz Želechovice,škola - - - - - linka Platí od.. do.. vn N N L -..-.. v - vozovna Podvesná - automat na jízdenky - celodenní nástup

Více

Praha,Ládví - Předboj Platnost:

Praha,Ládví - Předboj Platnost: tarifní 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 pásmo X X 6+ X X X 6+ X X 6+ X 6+ X X 6+ X PID A A H A HA HAga A HAfa ga fa A 5:1 5:4 6:1 6:5 7:45 8:37 9:37 12:55 12:55 13:45 5:11 5:41 6:11 6:51

Více

Praha,Letňany - Kostelec n.l.,náměstí Platnost:

Praha,Letňany - Kostelec n.l.,náměstí Platnost: 100 Praha,Letňany - Kostelec n.l.,náměstí Platnost: tarifní pásmo PID 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 X 6+ X X 6+ X X X X X 6+ X X X X 6+ X 6+ X X H H H fa H H H H H H H

Více