ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ"

Transkript

1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výzva k podání nabídek Název zakázky: Dodávka hardware, software, servisních služeb a příslušenství Název programu: ICT v podnicích - Výzva III Registrační číslo projektu: 2.2 ITP03/472 Název projetku: Nasazení systému MIS a W2P v TISKÁRNĚ K&B Název/právní forma zadavatele: TISKÁRNA K&B, společnost s ručením omezeným Sídlo zadavatele: Ludovíta Štúra 2456, Most IČ zadavatele: DIČ zadavatele: CZ Kontaktní osoba zadavatele, vč. kontaktních údajů (telefon, ová adresa) Zdeněk Bečka Tel.: zdenek.becka@tiskarnakb.cz Lhůta pro podávání nabídek: od do do 10:00 hodin Místo dodání nabídky: Sídlo zadavatele: TISKÁRNA K&B, s.r.o., Ludovíta Štúra 2456, Most Předpokládaná hodnota Kč bez DPH zakázky: Místo plnění zakázky: Předpokládaný termín realizace zakázky: Ludovíta Štúra 2456, Most až Úloha zadavatele: Zadavatel bude vykonávat funkci organizačního vedoucího projektu, přičemž zadavatel stanoví realizační tým, který bude úzce spolupracovat s týmem externího dodavatele, jenž bude zajišťovat realizaci komplexní dodávky. Zadavatel bude průběžně konzultovat termíny a harmonogram prováděných prací. Zadavatel bude průběžně kontrolovat a vyhodnocovat činnost dodavatele. Úloha dodavatele: Dodavatel dodá a instaluje veškeré položky zakázky v souladu s uzavřenou smlouvou o dílo. Dodavatel vyčlení v týmu manažera projektu, který bude součástí projektového týmu TISKÁRNA K & B, s.r.o. Struktura dodávaného produktu a implementace musí odpovídat svým zaměřením cílům a popisům zakázky.

2 Popis zakázky: Předmětem plnění zakázky jsou technické a servisní dodávky, pořízení ostatních zařízení zvyšujících úroveň informačních a komunikačních technologií v polygrafii. Přesná specifikace zakázky je uvedena v příloze č. 4. Jsou-li v ZD nebo jejich přílohách uvedeny konkrétní obchodní názvy, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení. Stanovení kvalifikačních předpokladů dodavatele: Dodavatel předloží doklady prokazující splnění kvalifikace v originálu či v úředně ověřené kopii. Doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů a výpis z obchodního rejstříku nesmějí být ke dni podání nabídky starší více než 90 kalendářních dnů. 1) Základní kvalifikační předpoklady: Splnění základních kvalifikačních předpokladů podle 53 Zákona prokáže zhotovitel ve svojí nabídce předložením čestného prohlášení (příloha č. 3 výzvy k podání nabídky). 2) Profesní kvalifikační předpoklady: Splnění profesních kvalifikačních předpokladů prokáže dodavatel předložením - výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpisu z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán - výpis z živnostenského rejstříku, či výpis z jiné obdobné evidence 3) Ekonomické a finanční předpoklady: Dodavatel prokáže své ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady předložením pojistné smlouvy, jejímž předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou uchazečem třetí osobě. Limit pojistného plnění vyplývající z pojistné smlouvy nesmí být nižší než 1 milión Kč. 4) Dodavatel musí prokázat svoji odbornou způsobilost k dodávce min. 2 techniky, kteří se budou podílet na plnění záručního servisu u zadavatele. Kvalifikaci těchto techniků doloží dodavatel dokladem, ze kterého bude jednoznačně vyplývat, že technici, kteří se budou podílet na záručních opravách a absolvovali příslušné odborné školení. Tuto skutečnost doloží úředně ověřenou kopií certifikátu nebo potvrzením subjektu o získání uvedeného certifikátu. Dodavatel musí být výrobcem nebo autorizovaným prodejcem výrobce nebo dovozce nabízeného zboží, splňujícího poptávané technické parametry uvedené v této ZD, a disponovat obchodní, technickou a servisní podporou výrobce. Způsob prokázání je stanoven prohlášením vystaveným k tomu oprávněnou osobou výrobce nebo

3 výhradního dovozce, případně smlouvou mezi výrobcem či výhradním dovozcem a dodavatelem. Dodavatel ve své nabídce předloží prohlášení výrobce nebo výhradního dovozce, ne starší 90 dnů, že nabízené zboží splňuje všechny technické parametry požadované zadavatelem v této ZD a že bylo vyrobeno výrobcem, který je držitelem certifikátu systému řízení jakosti podle normy ČSN EN ISO 9001 nebo rovnocenného certifikátu vydaného v členském státě Evropské unie akreditovanou osobou (akreditovanou certifikační společností). Toto prohlášení doloží dodavatel v originále nebo v úředně ověřené kopii. Dodavatel musí prokázat svoji odbornou způsobilost k dodávce a implementaci softwaru pro virtualizaci serverů. Profesní kvalifikační předpoklady dodavatel splňuje předložením kopie platných certifikátů výrobce: Microsoft Certified Partner, VMware Solution Provider. Podmínky a požadavky na zpracování nabídek: Každý uchazeč předloží pouze jedinou nabídku. Nabídka bude předložena v českém jazyce, v jednom originálu v písemné formě a jedné naskenované kopii nabídky i s podpisy na datovém nosiči (CD apod.), v uzavřené a neprůhledné obálce. Nabídka nebude obsahovat přepisy a opravy, které by mohly zadavatele uvést v omyl. Nabídka bude zajištěna proti neoprávněné manipulaci s jednotlivými listy a pevně svázána. Uchazeč ve své nabídce uvede kontaktní osobu ve věci zakázky, její telefon a ovou adresu. Všechny listy nabídky včetně příloh budou řádně očíslovány vzestupnou číselnou řadou. Obálka musí být opatřena těmito náležitostmi: - název zakázky - výběrové řízení- neotevírat! - adresou uchazeče - adresou zadavatele Lhůta pro podání nabídky končí dnem do 10:00 hodin na adresu sídla zadavatele: Ludovíta Štúra 2456, Most. Celková nabídková cena bude uchazečem uvedena v nabídce v uvedené struktuře v příloze č. 5. Uchazeč závazně použije pořadí dokumentů specifikované v následujících bodech tohoto článku zadávací dokumentace: - Krycí list nabídky (příloha č. 1) - Cenová nabídka (příloha č. 5) - Základní klasifikační předpoklady (příloha č. 3) - Profesní kvalifikační předpoklady (výpisu z obchodního rejstříku, výpis z živnostenského rejstříku) - Další dokumenty tvořící nabídku.

4 Povinnost uchovávat doklady a umožnit kontrolu: Dodavatel je povinen umožnit všem subjektům oprávněným k výkonu kontroly projektu, z jehož prostředků je dodávka hrazena, provést kontrolu dokladů souvisejících s plněním zakázky, a to po dobu danou právními předpisy ČR k jejich archivaci (zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, a zákon č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty). Hodnotící kritéria: Uchazeč je povinen podat nabídku na celý předmět plnění, tzn. na všechny HW a SW požadavky. Hodnocení nabídek bude prováděno dle 78 a 79 zákona podle základního hodnotícího kritéria ekonomická výhodnost nabídky, a to bodovací metodou uvedenou v příloze č. 2 této zadávací dokumentace, v souladu s následujícími kritérii: 1) celková výše nabídkové ceny váha 50 % 2) technické řešení jednotlivých typů zboží váha 30 % 3) dodací lhůty nabízené uchazečem a uvedené v návrhu smlouvy váha 20 %. Celková nabídková cena, a to u všech jejich částí, bude uchazečem uvedena do přílohy č. 5, v korunách českých, v uvedené struktuře: - cena bez DPH - sazba DPH v 21% - výše DPH v Kč - cena s DPH. Nabídky, které nebudou předloženy v tabulce poskytnuté v rámci zadávací dokumentace (příloha č. 5), budou z výběrového řízení vyloučeny. Nabídka musí být jednoznačná a nesmí o ní panovat žádné pochybnosti. Za početní nesrovnalosti a vzájemně si odporující údaje je zodpovědný uchazeč. Nabídky s výraznými početními chybami nebo odporujícími si údaji budou z výběrového řízení vyloučeny. Hodnotící komise přezkoumá každou nabídku, zda je zpracována v souladu se zadávací dokumentací. Komise provede hodnocení nabídek dle stanovených kriterií a sestaví pořadí uchazečů sestupně podle počtu bodů, které obdržely jejich nabídky. Nedoložením úplných požadovaných podkladů je nabídka považována za neúplnou a může být hodnotící komisí vyřazena z další soutěže. Vyhodnocení výsledků řízení bude provedeno zadavatelem do 16:30 hod. dne Otevírání obálek s nabídkami je neveřejné. Všichni účastníci výběrového řízení budou písemnou formou vyrozuměni (poštou nebo em) následující kalendářní den. Vybraný realizátor zakázky bude vyrozuměn. Zadavatel uzavře písemnou smlouvu s vybraným uchazečem. V případě, že uchazeč odmítne smlouvu se zadavatelem uzavřít, uzavře zadavatel smlouvu s uchazečem, který se umístil jako další v pořadí.

5 Platební podmínky: Veškeré obchodní a platební podmínky budou probíhat dle smluvních podmínek. Platby budou prováděny bezhotovostním převodem na účet dodavatele. Faktury budou vystaveny se splatností 60 kalendářních dnů. Všechny faktury musí být vystaveny na zadavatele. Sankce: V případě prodlení uchazeče s provedením služby nebo její části je zadavatel oprávněn účtovat uchazeči smluvní pokutu ve výši 0,05% z celkové ceny dodávky, a to za každý i započatý den prodlení. Zaplacením smluvní pokuty není dotčeno právo na náhradu škody. Ostatní informace: Zadavatel si vyhrazuje práva odmítnout všechny předložené nabídky, zrušit zadané výběrové řízení, nevracet podané nabídky, změnit podmínky zakázky a vyloučit ze soutěže uchazeče, jehož nabídka nebude splňovat podmínky stanovené zadávací dokumentací. Uchazeči nenáleží žádná náhrada nákladů, které vynaložil na účast v tomto zadávacím řízení. Zadavatel se zavazuje, že veškeré informace získané od dodavatelů v průběhu tohoto zadávacího řízení bude považovat za důvěrné a neposkytne je třetí straně bez písemného souhlasu uchazeče. Tento závazek neplatí ve vztahu k orgánům oprávněným ke kontrole projektů v rámci OPPI. Uchazeč je vázán svou nabídkou 90 dní následujících po skončení lhůty pro podání nabídek.

6 Příloha č. 1 Krycí list nabídky KRYCÍ LIST NABÍDKY 1. Veřejná zakázka Název zakázky: Dodávka hardware, software, servisních služeb a příslušenství 2.1 Zadavatel 2. Základní identifikační údaje Název: TISKÁRNA K&B, s.r.o. Sídlo: Ludovíta Štúra 2456, Most IČ: DIČ: CZ Osoba oprávněná jednat jménem Zdeněk Bečka zadavatele: Kontaktní osoba: Zdeněk Bečka Tel.: zdenek.becka@tiskarnakb.cz 2.2 Uchazeč Název: Sídlo/místo podnikání: IČ: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Kontaktní osoba: Tel.: Nabídková cena: DIČ: 3. Nabídková cena v Kč Cena bez DPH: DPH: Celkem cena včetně DPH: Sazba DPH 21% V. Dne... Jméno a podpis oprávněné osoby

7 Příloha č. 2 Bodovací metoda BODOVACÍ METODA 1. Hodnocení nabídek podle kritéria ekonomické výhodnosti se provádí bodovací metodou dle hodnotících kritérií uvedených v zadávací dokumentaci. 2. Pro hodnocení nabídek použije hodnotící komise bodovací stupnici v rozsahu 0 až 100. Každé jednotlivé nabídce je dle dílčího kritéria (případně subkritéria) přidělena bodová hodnota, která odráží úspěšnost předmětné nabídky v rámci dílčího kritéria (případně subkritéria). 3. Pro číselně vyjádřitelná kritéria (případně subkritéria), pro která má nejvhodnější nabídka maximální hodnotu kritéria, získá hodnocená nabídka bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 100 a poměru hodnoty nabídky k hodnotě nejvhodnější nabídky. 4. Pro číselně vyjádřitelná kritéria (případně subkritéria), pro která má nejvhodnější nabídka minimální hodnotu kritéria, získá hodnocená nabídka bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 100 a poměru hodnoty nejvhodnější nabídky k hodnocené nabídce. 5. Pro kritéria (případně subkritéria), která nelze vyjádřit číselně, sestaví hodnotící komise pořadí nabídek od nejvhodnější k nejméně vhodné a přiřadí nejvhodnější nabídce 100 bodů a každé následující nabídce přiřadí takové bodové ohodnocení, které vyjadřuje míru splnění dílčího kritéria ve vztahu k nejvhodnější nabídce. 6. Považuje-li hodnotící komise hodnotu jiného číselně vyjádřitelného dílčího kritéria (případně subkritéria), než je cena, za zjevně nepřiměřenou, postup podle odstavce 3 nebo 4 nepoužije a nabídce v rámci tohoto kritéria přiřadí 0 bodů. Tento postup hodnotící komise odůvodní ve zprávě o posouzení a hodnocení nabídek. 7. Jednotlivým dílčím kritériím (resp. subkritériím) jsou zadavatelem stanoveny váhy v procentech uvedené v zadávací dokumentaci podle jejich důležitosti. 8. Hodnocení podle bodovací metody provede hodnotící komise tak, že jednotlivá bodová ohodnocení nabídek dle dílčích kritérií (případně subkritérií) vynásobí příslušnou vahou daného kritéria (případně subkritéria). Na základě součtu výsledných hodnot u jednotlivých nabídek hodnotící komise stanoví pořadí úspěšnosti jednotlivých nabídek tak, že jako nejúspěšnější je stanovena nabídka, která dosáhla nejvyšší hodnoty. Pokud jsou u některého dílčího kritéria stanovena subkritéria, provede komise pro účely celkového hodnocení součet výsledných hodnot u jednotlivých subkritérií (v rámci jednotlivého dílčího kritéria tak nemusí ani jedna z nabídek dosáhnout maximálního bodového hodnocení).

8 Příloha č. 3 Čestné prohlášení ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ k prokázání základních kvalifikačních předpokladů dle 53 zákona Veřejná zakázka Dodávka hardware, software, servisních služeb a příslušenství V souladu s požadavky na prokázání základních kvalifikačních předpokladů dle 53 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ), dokládáme jako uchazeč o veřejnou zakázku následující čestné prohlášení: Čestně prohlašuji, že jako uchazeč o realizaci veřejné zakázky splňujeme základní kvalifikační předpoklady uvedené v 53 odst. 1 písm. a) až k) Zákona. V. Dne... Jméno a podpis oprávněné osoby

9 Příloha č. 4 Specifikace zakázky SPECIFIKACE ZAKÁZKY Požadavky na servery 2ks: - Provedení do racku, min 2x CPU čtyř-jádrový, L3 cache min 8MB, takt alespoň 2,4 GHz - Minimálně 28 GB RAM DDR MHz - Možnost rozšířit server až na 192 GB RAM, 64-bit architektura, 2x UTP 1Gb Ethernet port na základní desce serveru s, 2x napájecí zdroj - Servisní jednotka s možnosti samostatného přístupu po síti, popřípadě po sériové lince, jednotka musí podporovat technologii Remote KVMS (Keyboard, Video, Mouse, Storage redirection), možnost zapínat a vypínat server - Certifikát potvrzující možnost nasazení virtualizačních řešení, podpora Windows, Linux, VMware), podpora a licence pro clusterový provoz - Odpovídající switch pro propojení všech požadovaných zařízení + zařízení v síti - Záruka minimálně 3 roky. Požadavek na funkcionality hypervisoru: - Start virtuální stroje při výpadku fyzického serveru na jiném produkčním serveru ze společného diskového pole, Disková záloha a obnova na úrovni image virtuálních strojů nebo jednotlivých souborů, Management konzole, správa z jedné konzole - Software pro virtualizaci serverů včetně management konzole musí licenčně pokrývat použití pro až 6 fyzických procesorů (3 fyzické servery, každý dva procesory) - Hypervisor nainstalovaný přímo na hardware, umožňující plnou virtualizaci x86 stroje - Umístění kompletního prostředí včetně OS a aplikací do virtuálních strojů bez závislosti na provozovaném hardware - Virtualizace a agregace x86 strojů a k nim připojených síťových a datových úložišť do unifikovaných souborů zdrojů, výkonný klastrový systém. - Řízení pro automatický provoz, optimalizaci a vysokou dostupnost IT prostředí - Centralizované řízení umožňující integraci s produkty spravovanými třetí stranou přes rozhraní různých webových služeb a rovněž vývoj produktů podle přání zákazníka - Jednoduché, centralizované zálohovací zařízení pro virtuální stroje - Podpora operačních systémů Windows 2000 a novější, Linux, FreeBSD - Migrace virtuálních strojů za provozu zajišťující tak plynulou správu a údržbu IT.

10 Společné diskové pole 1x: - Diskové pole s disky 3,5 nebo 2,5 : - Dual controller, dva napájecí zdroje, Minimálně dva 4 Gb/s FC porty na řadič - Minimálně 4GB CACHE (minimálně 2GB na řadič) - Možnost osazení disky SAS a SATA v jedné polici současně - Rozšiřitelnost na minimálně 90 disků 3,5 nebo 140 disků 2,5 - Možnost Clon a Snapshot funkcionality - Licence (např.managementu) na neomezenou diskovou kapacitu - Certifikace pro serverovou virtualizaci, MS SQL cluster, MS Windows 2003 a vyšší - Podpora RAID 0, 1, 3, 5, 6, 10, 50 - Záruka minimálně 3 roky s odezvou NBD 9x5, v místě použití - Neformátovaná kapacita min. 5,0 TB. NAS 1ks: - Hrubá kapacita minimálně 8 TB, Podpora RAID 0, 1, 5 - Podpora ze strany dodávaného zálohovacího SW - Active Directory/Windows Domain support - Secure Sockets Layer (SSL), 2x 1Gb Ethernet port. Licence: - Odpovídající počet licencí OS podporujícího virtualizaci s licencí pro min. 6 virtuálních serverů - Poštovní systém pro 25 uživatelů, podpora webového přístupu přes protokol SSL - Microsoft SQL pro 25 uživatelů (min. verze 2008) - Zálohovací SW pro 6 serverů, poštovního systému (možnost granulární obnovy) - online SQL, online backup sharepoint (možnost granulární obnovy) - Podpora zálohování koncových zařízení (75ks) - Licence umožnující archivaci nepoužívaných dat (poštovního a souborového systému) - Maintenance min. po dobu 2 let. UPS: - Záložní zdroj 3kVa - Podpora IP managementu, možnost připojení extended battery packu - Podpora dodávaného hypervisoru.

11 Požadované práce spojené s dodávkou: - Vypracování plánu projektu - Montáž poptávaného HW, instalace hypervisorů na servery, konfigurace UPS, instalace, konfigurace centrálního managementu - Zprovoznění vysoké dostupnosti - Instalace server OS 6 ks, instalace SQL, instalace poštovního systému, zprovoznění webového přístupu pomocí SSL, podpory mobilních zařízení, zprovoznění zálohovacího systému v poptávané podobě - Vypracování kompletní dokumentace - Proškolení obsluhy + kompletní migrace uživatelských dat.

12 Příloha č. 5 Cenová nabídka CENOVÁ NABÍDKA Cenová nabídka ve výběrovém řízení na dodávku HW, SW, servisních služeb a příslušenství Zadavatel: TISKÁRNA K&B, s.r.o. Cena bez DPH Výše DPH Cena vč. DPH Věc: [Kč] [Kč] [Kč] Servery 2 ks Funkční podpora serveru Společné diskové pole 1 ks Zálohovací zařízení NAS 1 ks Licence Záložní zdroj el. Energie UPS Práce spojené s dodávkou Celková cena V. Dne... Jméno a podpis oprávněné osoby

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.3388 Název projektu: Základní škola Kobylí - škola bez stresu Název

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na   nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky Zak 01 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Operační program Vzdělávání

Více

Sportovní soukromá základní škola Litvínov s.r.o. Podkrušnohorská 1677, Litvínov, 436 01

Sportovní soukromá základní škola Litvínov s.r.o. Podkrušnohorská 1677, Litvínov, 436 01 Sportovní soukromá základní škola Litvínov s.r.o. Podkrušnohorská 1677, Litvínov, 436 01 Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme

Více

Nákup tonerů do tiskáren

Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel: Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19 360 00 Karlovy Vary IČ: 263 65 804 Zastoupený: JUDr. Zdeněk Horák, MBA generální ředitel Zakázka: Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel v souladu

Více

Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne

Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne Č.j. 143/2009-PK Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne 2. 12. 2009 Název zakázky: Tisk 3 publikací Předmět zakázky Služba (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení zakázky: 27. 11. 2009

Více

Dodávka laboratorního nábytku

Dodávka laboratorního nábytku Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka

Více

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky:

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky: Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a Směrnicí č. 3 Rady Královéhradeckého

Více

Tisk propagačních materiálů CZ00022161. Tato výzva je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.

Tisk propagačních materiálů CZ00022161. Tato výzva je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky. Č. j.81/2010-pk Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 46/10/57 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/4.1.00/06.0001 CZ.1.07/4.1.00/06.0002

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno C131232 poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/44.0004

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu:

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dále jen zákon Městská část Praha 13 Zastoupená: Ing. Davidem Vodrážkou

Více

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma VÝZVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ MIMO REŽIM ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH POŽADAVKY NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY A PODMÍNKY JEJÍHO PLNĚNÍ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále je veřejná

Více

Chceme být lepší Dodávka software pro virtuální server a zařízení pro zálohování dat (včetně implementace a instalace) Předmět zakázky

Chceme být lepší Dodávka software pro virtuální server a zařízení pro zálohování dat (včetně implementace a instalace) Předmět zakázky Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajůpro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Antonín Vraňan Sídlo: Hlavní 184, 696 17 Dolní Bojanovice IČ: 69026013

Více

od , 9:00 hod. do , 11:00 hod.

od , 9:00 hod. do , 11:00 hod. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Číslo jednací zadavatele: 19565/2009-61

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: JUKKA, s.r.o. Sídlo: Lhotská 772, 687 22 Ostrožská Nová Ves

Více

Oprava kanalizačního systému u koleje BCD

Oprava kanalizačního systému u koleje BCD Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo a název projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0969

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben projektu: a dílen SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení vybavení

Více

leos.karasek@itt.cz - dotazy pouze emailovou formou 3. Druh zakázky (dodávka zboží, nákup služeb nebo nákup stavebních prací) Zakázka na nákup služeb

leos.karasek@itt.cz - dotazy pouze emailovou formou 3. Druh zakázky (dodávka zboží, nákup služeb nebo nákup stavebních prací) Zakázka na nákup služeb VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Program rozvoje zaměstnanců společnosti ITTechnik, s. r. o. 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele ITTechnik, s.r.o.

Více

Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace

Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle ust. 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Veřejná zakázka Zajištění provozu lékařské zubní pohotovosti pro děti a dorost na území m.č. Praha 10

Veřejná zakázka Zajištění provozu lékařské zubní pohotovosti pro děti a dorost na území m.č. Praha 10 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Veřejná zakázka Zajištění

Více

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Pořízení softwaru pro podporu řízení lidských zdrojů a technická podpora po dobu realizace projektu Dodávka

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název zakázky: 2/2010/soc Výzkum v oblasti motivace mladých lidí, institucí, rodičů v rámci mikroprojektu Rozvoj Bruntálu/Opole příležitosti pro mládež Předmět zakázky:

Více

Zajištění úklidových služeb Vítkov. Národní muzeum, příspěvková organizace zřízená MK. GORDION, s.r.o.

Zajištění úklidových služeb Vítkov. Národní muzeum, příspěvková organizace zřízená MK. GORDION, s.r.o. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zajištění úklidových služeb Vítkov 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a

Více

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením. MVR-1080033 Zlepšení energetické náročnosti objektů ZŠ, ZS v obci

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením. MVR-1080033 Zlepšení energetické náročnosti objektů ZŠ, ZS v obci Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Kavřík / 544 528 640 Brno, 10.7.2008 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením MVR-1080033 Zlepšení energetické

Více

C Mgr. Petr Solich. Kontaktní osoba zadavatele: Tel , Pionýrů 2069, Frýdek Místek,

C Mgr. Petr Solich. Kontaktní osoba zadavatele: Tel , Pionýrů 2069, Frýdek Místek, Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích 50º6'14.083"N, 14º23'26.365"E Národní technická knihovna National Technical Library Č.j.: NTK/451/09-8 Vyřizuje: Ing. Maštera V Praze dne: 10. 12. 2009 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu, spolufinancované Evropskou unií z ERDF, s názvem Management a monitoring projektů :

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu, spolufinancované Evropskou unií z ERDF, s názvem Management a monitoring projektů : Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu, spolufinancované Evropskou unií z ERDF, s názvem Management a monitoring projektů : 1. Základní identifikační údaje Zadavatele Název Fakultní nemocnice

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 772/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku na službu Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadavatel: Město Pohořelice, Vídeňská 699, 691

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: ZŠMŠ-Sedl/042/2011 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4 00/21.1462 Název projektu: Název zakázky:

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na http://www.kr-zlinsky.cz/)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na http://www.kr-zlinsky.cz/) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na http://www.kr-zlinsky.cz/) Číslo zakázky: 033/2010 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.08/02.0088

Více

MVR-1080022 Integrovaný systém nakládání s odpady Města Letohrad a jeho okolí, I.etapa dodávka zařízení

MVR-1080022 Integrovaný systém nakládání s odpady Města Letohrad a jeho okolí, I.etapa dodávka zařízení MĚSTO LETOHRAD Komenského 41, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 1212/2009/2060/86 Franc 26.2.2009 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávku zařízení

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 1/2016 Název zakázky: Výměna oken v objektu ZŠ Školní 5, MŠ Weberova 16, Děčín Předmět zakázky: Vyměněno bude 19 sestav oken oddělenými výplněmi v budově ZŠ Školní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/918514-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle 27 a 31ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč.

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na  nebo www stránkách krajů) I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP

Více

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka )

Více

ČÁST B. Způsob zpracování nabídky uchazeče

ČÁST B. Způsob zpracování nabídky uchazeče ČÁST B. Způsob zpracování nabídky uchazeče 1. V nabídce musí být uvedeny identifikační údaje uchazeče. 2. Nabídka bude splňovat podmínky stanovené zněním 68 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších

Více

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

vyhlašuje výběrové řízení na podání nabídky na dodávku výpočetní techniky

vyhlašuje výběrové řízení na podání nabídky na dodávku výpočetní techniky , vyhlašuje výběrové řízení na podání nabídky na dodávku výpočetní techniky Třebízského 1010 e-mail: cag@cag.cz internet: http://www.cag.cz Bankovní spojení: 106237073/0300 IČO: 639 08 352 Číslo zakázky

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Č.j. 54/2010-PK Výzva k podání nabídky Výzkumný ústav pedagogický v Praze vyhlašuje výzvu k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Informační linka v rámci projektu Čeština pro cizince

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Ukládání, zálohování a archivace dat

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Ukládání, zálohování a archivace dat Městský úřad, Odbor informatiky Váš dopis zn.: ze dne: Číslo jednací: Číslo evidenční: Více dodavatelů Vyřizuje: Tel.: E-mail: Datum: Místo: Kamil Válek 572 615 131 kamil.valek@ub.cz 2008-11-13 Uherský

Více

Rekreační park Strašnice

Rekreační park Strašnice Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

coufal@iqpark.cz Název veřejné zakázky: Zadavatel Obchodní firma: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Sídlo: Košická 6, 460 12 Liberec 3

coufal@iqpark.cz Název veřejné zakázky: Zadavatel Obchodní firma: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Sídlo: Košická 6, 460 12 Liberec 3 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpI (dále jen PPVD) a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO 61781517, Bank. spoj. Č.ú. 101342392/0300, Tel. 376395194 Č.j. 3344/10 Měcholupy 18. 5. 2010 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k předložení nabídky a prokázání kvalifikace. Počítačové kurzy pro servisní techniky

Výzva k předložení nabídky a prokázání kvalifikace. Počítačové kurzy pro servisní techniky Výzva k předložení nabídky a prokázání kvalifikace Zakázka na služby Počítačové kurzy pro servisní techniky 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: IMPROMAT CZ spol. s r. o. Sídlo: U Hellady

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Rekonstrukce budov 45454100-5

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Rekonstrukce budov 45454100-5 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Údržba veřejné zeleně ve správě MČ Praha - Zbraslav

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Údržba veřejné zeleně ve správě MČ Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Starosta městské části Praha - Zbraslav 156 03 Praha - Zbraslav, Zbraslavské nám. 464 tel.: 257 111 888, e-mail: ales.hanel@mc-zbraslav.cz VÝZVA k podání nabídky na plnění

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Výzva k podání nabídek Regionální operační program CZ.1.10/2.1.00/08.00762 SÍŤ SPECIALIZOVANÝCH UČEBEN A LABORATOŘÍ SPŠ BRUNTÁL

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben a dílen projektu: SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení nábytku

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky: Datum vyhlášení zakázky: 8. 4. 2013 Název zadavatele: Sídlo

Více

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace (nadlimitní veřejná zakázka)

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace (nadlimitní veřejná zakázka) Strana 1 ze 8 Základní údaje zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky vyhlášené v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.kr-olomoucky.cz/opvk pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory globálních grantů Olomouckého kraje v OP VK, které se vztahují na případy, pokud

Více

Diversifikovaný rozpočet SFŽP ČR

Diversifikovaný rozpočet SFŽP ČR Kontaktní osoba: Petr Stehlík Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: petr.stehlik@sfzp.cz Datum: 16. 12. 2008 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka 2 ks serveru a 1 ks diskového pole pro virtuální desktopy ID zakázky: P16V00000464 Datum: 22.11.2016 Vyřizuje: Mgr. Radek Vojkůvka, Odbor

Více

Zadávací dokumentace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu

Zadávací dokumentace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu Zadavatel veřejné zakázky: Poukázky pro volný čas č. j. : KRPL 24511-4/ČJ-2015-1800VZ Název: Česká republika Krajské ředitelství policie Libereckého

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Registrační číslo a název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení zakázky:

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Výzva k podání nabídky v souladu s Projektovou příručkou Operačního programu Praha Konkurenceschopnost, přílohy L Pokyny pro zadávací řízení na dodavatele 1. Identifikační údaje zadavatele Pražská paroplavební

Více

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VEŘEJNÁ ZAKÁZKA VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 27 a ust. 31, zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart se sídlem Lázeňská

Více

ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU. Dodávka grafických služeb a tisku vizitek, dopisních papírů, obálek a desek pro potřeby MPO

ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU. Dodávka grafických služeb a tisku vizitek, dopisních papírů, obálek a desek pro potřeby MPO ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem 1. Název veřejné zakázky Dodávka grafických služeb a tisku vizitek, dopisních papírů, obálek

Více

Zřízení technologického centra ORP Dobruška

Zřízení technologického centra ORP Dobruška Příloha č. Technická specifikace. části zakázky: Zřízení technologického centra ORP Dobruška položka číslo Popis blade chassis pro servery: provedení do racku kapacita minimálně 8x dvouprocesorový blade

Více

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Otevřené řízení Čl. I. Identifikace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel se sídlem Budějovická 7, 140 96 Praha 4, IČ 71214011 Čl.

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Integrovaný operační program Registrační číslo projektu CZ.1.06/2.1.00/22.09617 Název projektu: Konsolidace IT infrastruktury a rozvoj služeb TC městyse Lysice Název

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové

Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Č.j. 1187/08-130100-13 Zadávací dokumentace Zajištění záručního a pozáručního servisu kopírovacích strojů CŘ Olomouc (1) Celní ředitelství Olomouc se sídlem Blanická 19, 772 71 Olomouc, IČ 71214011 Čl.

Více

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Lanovka - dodávka a montáž herního prvku, evidenční číslo: 20150014. Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu III.

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 3/2017 Název zakázky: Výměna oken v budově ZŠ Školní Předmět zakázky: Výměna 32 kusů okenních sestav v budově ZŠ Školní Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

VYSOKOŠKOLSKÉ SPORTOVNÍ CENTRUM

VYSOKOŠKOLSKÉ SPORTOVNÍ CENTRUM Datum 3.6.2010 Č.j. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: Vysokoškolské sportovní centrum Sídlo: Vaníčkova 5, 169 00, Praha 6 Právní forma: organizační složka státu IČO: 71154639 DIČ: nejsme plátci

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Číslo zakázky 5/2016 Název zakázky: Oprava střechy Předmět zakázky: Typ zakázky: Výzva k podání nabídek Oprava střechy budovy ZŠ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen VZ ). Datum vyhlášení 4.6. 2016

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1) Identifikace zadavatele

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1) Identifikace zadavatele 1) Identifikace zadavatele Firma: Dura Automotive Systems CZ s.r.o., Sídlo: Průmyslový park 300, Kopřivnice 742 21 IČ: 26031531 / DIČ: CZ26031531 Osoba zastupující zadavatele: Ing. Tomáš Hurta E-mail:

Více

Mgr. Leoš Šebela, ředitel školy

Mgr. Leoš Šebela, ředitel školy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU s názvem KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU NA POSTUP ZADAVATELE PŘI ZADÁVÁNÍ TÉTO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY SE NEAPLIKUJÍ POSTUPY PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH

Více

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN Zadávací dokumentace

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN Zadávací dokumentace V Praze dne 19. 8. 2016 Čj.: 6281/2016-ÚVN Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN 2016 Zadávací dokumentace Identifikační

Více

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce zadané dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpl a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VZ/20011/3/01 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.kr-olomoucky.cz/opvk pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory globálních grantů Olomouckého kraje v OP VK, které se vztahují na případy, pokud

Více

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ:

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ: Obec Klenová Klenová 65 340 21 Janovice nad Úhlavou IČ:00573515 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Tel.: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více