USNESENÍ. ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda. č.19

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "USNESENÍ. ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda. č.19"

Transkript

1 USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č.19 Přítomni: pp.šnebergr,kříž,horek,chabr,kořán,lučan,najman, Roubal, Sekyra, Škývara Omluveni: pp. Navrátilová,Papež Nepřítomni: p. Fischer Místo konání: zasedací místnost MěÚ Doba konání: , 18:00 hod. Program: 1. Volba komise pro usnesení, ověřovatelů zápisu, jmenování zapisovatele 2. Kontrola usnesení 3. Majetkové záležitosti - Smlouva o spolupráci Město Železná Ruda x Sportservice spol., s r.o. - Výstavba stanoviště ZZS PK - Ostatní majetkové úkony 4. Ekonomické záležitosti - Rozpočet města na rok Zřízení účtu města u ČNB - Financování traktoru s radlicí - Uzavření smlouvy o KTK s ČS, ve výši 3 mil.

2 - Obnova KTK s ČSOB ve výši 2 mil. na vědomí - Ustanovení jednatele Ing. Vlastimil Valeš, Železnorudsko, spol. s r.o. - Likvidace ZR CITY SERVICE s.r.o. - Kompetence starostovi města k provádění jednotlivých rozpočtových opatření do výše např Kč - Smlouva na dopravní obslužnost s Plzeňským krajem - Přijetí daru od firmy BENOCO ( Kč na údržbu stop) - OZV o stanovení místa a času sázkových her - Ostatní finanční úkony 5. Stavební záležitosti - Opatření o stavební uzávěře výjimky - UP- stavby podporující cestovní ruch - Ostatní stavební záležitosti 6. Různé - Personální obsazení MU - Veřejnoprávní smlouva obec Modrava MP - Ostatní 7. Zpráva o činnosti orgánů obce 8. Diskuse 9. Závěr 19/560 Zastupitelstvo města Železná Ruda schvaluje komisi pro usnesení: pp. Kříž, Škývara. 19/561 Zastupitelstvo města Železná Ruda schvaluje ověřovatele zápisu: pp. Chabr, Sekyra. Zastupitelstvo města Železná Ruda jmenuje zapisovatelku:p. Šebelíková.

3 18:10 hod. se dostavil p. Lučan. 19/562 Zastupitelstvo města Železná Ruda schvaluje navržený program. Pro:10 19/563 Zastupitelstvo města Železná Ruda bere na vědomí kontrolu usnesení č.18 ze dne /564 Zastupitelstvo města Železná Ruda schvaluje uzavření Smlouvy o spolupráci při výstavbě parkoviště na p.p.č. 371/1 v k. ú. Špičák (pozemek veden ve zjednodušené evidenci GP) se společností SPORT SERVICE, spol. s r.o. Smlouva je přílohou č.1 u zápisu. Zdržel se: p. Škývara 19/565 Zastupitelstvo města Železná Ruda bere na vědomí informace ohledně výstavby stanoviště ZZS PK, kterou podal p. starosta. 19/566 Zastupitelstvo města Železná Ruda bere na vědomí nabídku Plzeňského biskupství na převod kostela v Hojsově Stráži a podporuje převedení kostela do majetku občanského sdružení Společnost Hojsova Stráž o.s. Pro:8 Zdržel se: pp. Kořán, Lučan 19/567 Zastupitelstvo města Železná Ruda souhlasí s převedením hřbitova v Hojsově Stráži od Plzeňského biskupství do majetku Města Železná Ruda a pověřuje majetkový odbor příslušným jednáním. Pro: 9 Zdržel se: p. Kořán 19/568 Zastupitelstvo města Železná Ruda bere na vědomí výsledek výběrového řízení veřejné zakázky Vypracování dokumentace pro provádění stavby pro projekt: Železná Ruda úpravna vody a vodovod Alžbětín I. etapa a schvaluje jako dodavatele projektové dokumentace stavby projektu Železná Ruda úpravna vody a vodovod Alžbětín I. etapa společnost EKOEKO s.r.o., IČ: , Senovážné náměstí 1, České Budějovice, která byla vybrána na základě výsledku veřejné zakázky jako nejvýhodnější. Zastupitelstvo města Železná Ruda pověřuje starostu podpisem příslušné smlouvy o dílo.

4 Pro:10 19/569 Zastupitelstvo města Železná Ruda schvaluje rozpočet města pro rok 2013 takto: Celkové příjmy rozpočtu ve výši tis. Kč Celkové výdaje rozpočtu ve výši tis. Kč Příloha č.2 u zápisu. Pro:10 18:52 hod. odešel p. Lučan 19/570 Zastupitelstvo města Železná Ruda schvaluje závazné ukazatele rozpočtu dle tabulek Návrh rozpočtu na rok Příloha č.3 u zápisu. 19/571 Zastupitelstvo města Železná Ruda stanovuje v souladu s 102 odst. 2 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů kompetenci starosty města k provádění jednotlivých rozpočtových opatření v následujícím rozsahu: do výše Kč jsou-li vyvolaná organizačními změnami, pokud tyto změny nevyvolávají další nároky na finanční prostředky města ( nezvyšuje se celkový rozpočet výdajů). Starosta bude o každém rozpočtovém opatření neprodleně informovat předsedu finančního výboru. Zastupitelstvo města Železná Ruda si vyhrazuje právo na informaci o každém rozpočtovém opatření provedeném v kompetenci starosty na nejbližším zasedání zastupitelstva konaném po schválení rozpočtového opatření starostou a jejího stručného odůvodnění (odůvodnění lze podat ústně). 18:57 se vrátil p. Lučan 19/572 Zastupitelstvo města Železná Ruda bere na vědomí zřízení účtu města Železná Ruda u ČNB.

5 19/573 Zastupitelstvo města Železná Ruda schvaluje uzavření smlouvy o úvěru ve výši Kč na financování kolového traktoru s Deutsche Leasing ČR, spol. s r.o. Zdržel se: p. Lučan 19/574 Zastupitelstvo města Železná Ruda schvaluje uzavření smlouvy o kontokorentním úvěru ve výši ,-Kč s Českou spořitelnou a.s. Pro:8 Proti: - Zdržel se: pp. Lučan, Škývara 19/575 Zastupitelstvo města Železná Ruda bere na vědomí obnovení kontokorentu s ČSOB ve výši 2 mil. Kč. 19/576 Zastupitelstvo města Železná Ruda v souladu s ustanovením 84 odst. 2 písm. e) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, rozhodlo o změně zakladatelské listiny společnosti Železnorudsko, spol. s r. o., IČO: , se sídlem Železná Ruda, Klostermannovo náměstí 295, PSČ , zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 25603, tak, že v článku 11 Jednatelé společnosti, způsob jednání jménem společnosti, se mění v odst. 1) a 2) počet jednatelů společnosti a způsob jednání jménem společnosti, přičemž článek 11 odst. 1) a 2) nyní zní takto: Článek 11 Jednatelé společnosti, způsob jednání jménem společnosti (1) Statutárním orgánem společnosti jsou tři jednatelé. (2) Jménem společnosti jednají navenek vždy alespoň dva jednatelé společně. Podepisování jménem společnosti se děje tak, že k obchodní firmě společnosti připojí svůj podpis vždy alespoň dva jednatelé společnosti. Zdržel se: p. Lučan 19/577 Zastupitelstvo města Železná Ruda jmenuje jednatelem společnosti Železnorudsko, spol. s r. o. Ing. Vlastimila Valeše, nar , bytem Jesení 27, Čachrov, PSČ Pro:10

6 19/578 Zastupitelstvo města Železná Ruda tímto schvaluje udělení plné moci Mgr. Evě Strakové, advokátce, se sídlem v Plzni, Vlastina 23, č. osvědčení ČAK 12128, k (i) přijetí rozhodnutí o změně zakladatelské listiny společnosti Železnorudsko, spol. s r. o., IČO: , se sídlem Železná Ruda, Klostermannovo náměstí 295, PSČ , zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 25603, v souladu s dnešním rozhodnutím Zastupitelstva města Železná Ruda, a dále ke (ii) jmenování Ing. Vlastimila Valeše, nar , bytem Jesení 27, Čachrov, PSČ , jednatelem společnosti Železnorudsko, spol. s r. o. v souladu s dnešním rozhodnutím Zastupitelstva města Železná Ruda, jakož i ke všem úkonům, které s pořízením notářského zápisu o těchto rozhodnutích souvisí. Pro:10 19/579 Zastupitelstvo města Železná Ruda v souladu s ustanovením 84 odst. 2 písm. e) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve spojení s ustanovením 125 odst. 1 písm. i) zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, rozhoduje o zrušení společnosti ZR CITY SERVICE s. r. o., IČO: , se sídlem Klostermannovo nám. 295, Železná Ruda, PSČ , zapsané do obchodního rejstříku u Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 13607, s likvidací s tím, že obchodní firma společnosti bude nadále znít ZR CITY SERVICE s. r. o. v likvidaci. Pro:10 19:23 hod. odešel p. Lučan 19/580 Zastupitelstvo města Železná Ruda v souladu s ustanovením 102 odst. 2 písm. c) ve spojení s ustanovením 102 odst. 4 zákona o obcích jmenuje likvidátorem společnosti ZR CITY SERVICE s. r. o. v likvidaci Ing. Vlastimila Valeše, nar , bytem Jesení 27, Čachrov, PSČ Pro: 9 19/581 S ohledem na ustanovení 16 odst. 3 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, nenáleží likvidátorovi společnosti ZR CITY SERVICE s. r. o. v likvidaci odměna. Pro: 9 19/582 Zastupitelstvo města Železná Ruda tímto schvaluje udělení plné moci Mgr. Evě Strakové, advokátce, se sídlem v Plzni, Vlastina 23, č. osvědčení ČAK 12128, k (i) přijetí rozhodnutí o zrušení společnosti ZR CITY SERVICE s. r. o., IČO: , se sídlem Klostermannovo nám. 295, Železná Ruda, PSČ , zapsané do obchodního rejstříku u Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 13607, s likvidací s tím, že obchodní firma společnosti bude nadále znít ZR CITY SERVICE s. r. o. v likvidaci, (ii) ke jmenování Ing.

7 Vlastimila Valeše, nar , bytem Jesení 27, Čachrov, PSČ likvidátorem společnosti ZR CITY SERVICE s. r. o. v likvidaci v souladu s dnešním rozhodnutím Zastupitelstva města Železná Ruda, jakož i ke všem úkonům, které s pořízením notářského zápisu o těchto rozhodnutích souvisí. 19/583 Zastupitelstvo města Železná Ruda schvaluje dodatek č. 1/2013 Smlouvy na zajištění dopravní obslužnosti Plzeňského kraje ve výši ,-Kč, mezi městem Železná Ruda a Plzeňským krajem Příloha č.4 u zápisu. Pro: 9 19/584 Zastupitelstvo města Železná Ruda schvaluje uzavření darovací smlouvy se společností BENOCO s.r.o ( Kč na údržbu stop). Příloha č.5 u zápisu. 19/585 Zastupitelstvo města Železná Ruda schvaluje OZV č. 20/2013 o stanovení míst a času, ve kterých mohou být provozovány sázkové hry a kterou se mění vyhláška č. 15/2011. Příloha č.6 u zápisu. Pro: 9 19/586 Zastupitelstvo města Železná Ruda schvaluje přijetí dotace z dotačního programu PK Ekologické projekty 2013 ve výši ,- Kč na projekt Ošetření vzrostlých stromů v centru Železné Rudy a podél původní cesty do Alžbětína a pověřuje starostu města podpisem příslušných smluv. 19/587 Zastupitelstvo města Železná Ruda schvaluje přijetí dotace z dotačního programu PK Úprava lyžařských běžeckých tras na Šumavě ve výši ,- Kč na projekt Propojení běžeckých stop na Šumavskou magistrálu Železnorudsko 2012/2013 a pověřuje starostu města podpisem příslušných smluv.

8 19/588 Zastupitelstvo města Železná Ruda projednalo a bere na vědomí odstoupení Mgr. Lukáše Kleina, nar. dne , bytem Ke Koupališti 274, Besednice, PSČ , z funkce jednatele společnosti Služby Města Železná Ruda s. r. o., IČO: , se sídlem Železná Ruda, Sklářská 44, PSČ , zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka /589 Územního opatření o stavební uzávěře pro společnost RICH LAND s.r.o., Alžbětín 48, Železná Ruda na stavební úpravy objektu, nástavba podkroví a vybudování bytové jednotky v podkroví. 19/590 Územního opatření o stavební uzávěře pro společnost YARRAMOND a.s., Na Lysinách 457/20, Praha 4, na zateplení fasád, instalace bezbariérových vstupů a výtahu pro tělesně postižené u objektů Tř. 1.máje 18, Tř. 1.máje 159, A. Kašpara 464 a A. Kašpara 463 v Železné Rudě. Pro:8 Zdržel se: p. Škývara 19/591 Územního opatření o stavební uzávěře pro pana Ing. Jana Krátkého, U Hvězdárny 27, Plzeň, ke stavbě rekreačních domů na pozemku č. 1251/8 a p.č. 1251/10 v k.ú. Hojsova Stráž s podmínkou dodržení dodržením uliční čáry a velikostí a hmot objektů dle stávajících sousedních staveb. 19/592 Územního opatření o stavební uzávěře pro pana Josefa Mižigara, Koukolová 1161/14, Plzeň na změnu stavby před dokončením. Změna vnitřních dispozic stávajícího rozestavěného objektu ze dvou na tři bytové jednotky. Pro: 8 Zdržel se: p. Sekyra

9 19/593 Územního opatření o stavební uzávěře pro paní Blanku Zahrádkovou, Svrčovec 51, Dolany na opravu resp. obnovu objektu Tř. 1.máje 153. Základní hmota objektu beze změn, rodinný dům o třech bytových jednotkách, komerční nebytové prostory přístupné z ulice Tř. 1.máje, s podmínkou zajištění dostatečného počtu parkovacích míst na pozemku žadatele. 19/594 Územního opatření o stavební uzávěře pro pana Ing. Michala Šnebergra a Mgr. Lenku Šnebergrovou, Špičák 140, Železná Ruda na přestavbu a přístavbu provozovny A. Kašpara čp. 9 a rozšíření odstavné plochy a terénní úpravy. Pro:8 Zdržel se: p. Šnebergr 19/595 Územního opatření o stavební uzávěře pro pana Ing. Petra Najmana a Jiřího Najmana zastoupených panem Miroslavem Toulem, Hojsova Stráž 168, Nýrsko na demolici stávající garáže u RD čp. 304 na pozemku st.p.č. 346/1 a přístavbu otevřeného garážového stání pro dva osobní vozy k RD čp. 304 na pozemcích st.p.č. 346/1 a 155/12 v k.ú. Železná Ruda. Pro:8 Zdržel se: p. Najman 19/596 Územního opatření o stavební uzávěře pro společnost JOKA 90, Alžbětín 50, Železná Ruda na vybudování areálu Poker arény Alžbětín. 19/597 Pro zajištění služeb a obnovy atraktivity území Železnorudska v oblasti cestovního ruchu, zastupitelstvo města Železná Ruda schvaluje výstavbu (obnovu) staveb v lokalitách na Černém jezeře, v místě bývalé Juránkovy chaty a chaty na Můstku, zároveň schvaluje příslušné změny územního plánu sídelního útvaru Železná Rudy, pokud budou nutné.

10 19/598 Zastupitelstvo města Železná Ruda bere na vědomí plánovanou investici paní Mgr. Oksany Zimáčkové, vybudování Agrofarmy v lokalitě Alžbětín. 19/599 Zastupitelstvo města Železná Ruda bere na vědomí personální obsazení MěÚ Železná Ruda, a doporučuje starostovi současný stav řešit v rámci úřadu. 19/600 Zastupitelstvo města Železná Ruda bere na vědomí spolupráci s obcí Modrava na činnost městské policie. 19/601 Zastupitelstvo města Železná Ruda bere na vědomí Zprávy o činnosti orgánů obce: - Finanční výbor - Výbor cestovního ruchu. Příloha č.7 u zápisu. 19/602 Zastupitelstvo města Železná Ruda bere na vědomí dopisy: -p. Ipser -bratři Brožovi Dopisy se týkají zimní údržby v Železné Rudě. Ing. Milan Kříž místostarosta Ing. Michal Šnebergr starosta

USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 30

USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 30 USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 30 Přítomni: pp. Šnebergr, Kříž, Kořán, Papež, Roubal, Sekyra, Horek, Škývara, Lučan, Najman Omluveni: pp. Navrátilová, Fischer, Chabr Nepřítomni:

Více

USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 25

USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 25 USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 25 Přítomni: pp.šnebergr, Kříž, Fischer, Kořán, Najman, Papež, Roubal, Sekyra Omluveni: pp. Chabr, Horek, Navrátilová, Škývara Nepřítomni: p. Lučan

Více

USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 29

USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 29 USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 29 Přítomni: pp. Šnebergr, Kříž, Fischer, Kořán, Papež, Roubal, Sekyra,Horek,Chabr, Škývara, Lučan Omluveni: pp. Najman, Navrátilová Nepřítomni:

Více

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 2

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 2 USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 2 Přítomni: pp.brož,horek,kořán,kříž,lehká,navrátilová,papež,roubal, Smola, Sekyra A., Sekyra M., Šnebergr Nepřítomni: - Omluveni: p.mareš

Více

USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 28

USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 28 USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 28 Přítomni: pp. Šnebergr, Kříž, Fischer, Kořán, Najman, Papež, Roubal, Sekyra Omluveni: pp. Horek, Chabr, Navrátilová, Škývara Nepřítomni: p.

Více

USNESENÍ č.5. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda. 1. Volba komise pro usnesení, ověřovatelů zápisu, jmenování zapisovatele

USNESENÍ č.5. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda. 1. Volba komise pro usnesení, ověřovatelů zápisu, jmenování zapisovatele USNESENÍ č.5 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda Doba konání: 09.05.2019, 18:00 hod. Přítomni: pp. Mareš, Brož R., Brož F., Smola, Najman P., Grund, Najman J., Horek, Částka, Greiner,

Více

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 16

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 16 USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 16 Přítomni: pp. Šnebergr, Kříž, Horek, Mareš, Papež, Sekyra A., Sekyra M., Smola, Brož, Kořán,Lehká, Nepřítomni: - Omluveni: pp. Roubal,

Více

USNESENÍ. ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda. č.24

USNESENÍ. ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda. č.24 USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č.24 Přítomni:pp. Šnebergr,Kříž,Fischer, Chabr, Papež, Roubal, Sekyra, Kořán, Škývara, Navrátilová, Omluveni: pp. Lučan, Horek, Najman Nepřítomni:

Více

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 8

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 8 USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 8 Přítomni: pp.brož, Kořán,Kříž, Roubal, Šnebergr, Sekyra M., Mareš, Smola, Navrátilová, Sekyra A. Nepřítomni: - Omluveni: pp. Lehká,

Více

USNESENÍ z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 1

USNESENÍ z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 1 USNESENÍ z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 1 Přítomni: pp.brož,horek,kořán,kříž,lehká,mareš,navrátilová,papež,roubal, Smola, Sekyra A., Sekyra M., Šnebergr Nepřítomni: - Omluveni:

Více

USNESENÍ. ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda. č.13

USNESENÍ. ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda. č.13 USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č.13 Přítomni: pp.šnebergr, Kříž, Fischer, Kořán, Najman, Papež, Roubal, Sekyra Omluveni: pp.horek, Lučan, Škývara, Navrátilová Nepřítomni: p. Chabr

Více

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 3

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 3 USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 3 Přítomni: pp.brož,horek,kořán,kříž, Mareš,Navrátilová,Roubal, Smola, Šnebergr Nepřítomni: - Omluveni: Lehká, Papež, Sekyra A., Sekyra

Více

USNESENÍ č.4. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda. 1. Volba komise pro usnesení, ověřovatelů zápisu, jmenování zapisovatele

USNESENÍ č.4. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda. 1. Volba komise pro usnesení, ověřovatelů zápisu, jmenování zapisovatele USNESENÍ č.4 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda Doba konání: 21.03.2019, 18:00 hod. Přítomni: pp. Mareš, Brož R., Brož F., Smola, Najman P., Grund, Najman J., Horek, Chalupský Nepřítomni:

Více

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 17

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 17 USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 17 Přítomni: pp. Šnebergr, Kříž, Horek, Mareš, Papež, Sekyra A., Sekyra M., Smola, Brož, Kořán,Lehká, Roubal Nepřítomni: - Omluveni: p.

Více

USNESENÍ. ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda. č.18

USNESENÍ. ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda. č.18 USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č.18 Přítomni: pp. Šnebergr, Kříž, Fischer, Horek, Chabr, Kořán, Lučan, Najman, Navrátilová, Papež,Roubal, Sekyra Omluveni: p. Škývara Nepřítomni:

Více

USNESENÍ. ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda. č.23

USNESENÍ. ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda. č.23 USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č.23 Přítomni: pp. Šnebergr, Kříž, Fischer, Horek, Chabr, Najman, Papež, Roubal, Sekyra, Omluveni: pp. Kořán,Škývara, Navrátilová Nepřítomni:p.Lučan

Více

USNESENÍ. ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda. č.21

USNESENÍ. ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda. č.21 USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č.21 Přítomni: pp. Šnebergr,Kříž,Fischer,Chabr,Kořán,Navrátilová,Papež,Roubal,Sekyra,Škývara Omluveni: pp. Najman, Horek Nepřítomni: p. Lučan Místo

Více

ZÁPIS č.4. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda. 1. Volba komise pro usnesení, ověřovatelů zápisu, jmenování zapisovatele

ZÁPIS č.4. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda. 1. Volba komise pro usnesení, ověřovatelů zápisu, jmenování zapisovatele ZÁPIS č.4 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda Doba konání: 21.03.2019, 18:00 hod. Přítomni: pp. Mareš, Brož R., Brož F., Smola, Najman P., Grund, Najman J., Horek, Chalupský Nepřítomni:

Více

USNESENÍ č.7. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda. Doba konání: , 18:00 hod.

USNESENÍ č.7. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda. Doba konání: , 18:00 hod. USNESENÍ č.7 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda Doba konání: 25.06.2019, 18:00 hod. Přítomni: pp. Mareš, Brož F., Smola, Najman P., Grund, Najman J., Brož R., Greiner, Šnebergr, Chalupský

Více

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 5

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 5 USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 5 Přítomni: pp.brož, Kořán,Kříž,Mareš,Navrátilová,Roubal, Smola, Šnebergr, Lehká,Sekyra A. Nepřítomni: - Omluveni: pp. Papež, Sekyra M.,

Více

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 28

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 28 USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 28 Přítomni: Brož pp. Šnebergr, Kříž, Mareš, Sekyra M., Sekyra A., Kořán, Smola, Horek, Papež, Nepřítomni: - Omluveni: pp. Navrátilová,

Více

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 9

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 9 USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 9 Přítomni: pp. Brož, Kořán, Kříž, Roubal, Šnebergr, Sekyra M., Mareš, Smola, Navrátilová, Sekyra A., Lehká, Horek, Papež Nepřítomni:

Více

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 14

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 14 USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 14 Přítomni: pp.kříž, Roubal, Šnebergr, Sekyra M., Sekyra A., Papež, Kořán,Navrátilová, Brož, Horek, Smola Nepřítomni: - Omluveni: pp.

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 21

ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 21 ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 21 Přítomni: pp. Šnebergr, Kříž, Horek, Papež, Sekyra A., Sekyra M., Smola, Brož, Kořán, Roubal,Mareš, Lehká Nepřítomni: - Omluveni: p. Navrátilová

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

USNESENÍ z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne

USNESENÍ z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne USNESENÍ z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 30. 3. 2011 ZASTUPITELSTVO OBCE ZDÍKOV: A. Projednalo: 1. Zahájení, schválení programu, volba návrhové komise 2. Kontrola usnesení

Více

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy Farní 2,362 35 Abertamy Město Abertamy, U S N E S E N Í z 08. zasedání zastupitelstva města Abertamy, které se uskutečnilo dne 21.04.2011 od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Jednání řídil:

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 13. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 8.3.2017 146/13/ZM/2017 Regulace provozování hazardních her - OZV I. Zastupitelstvo

Více

Usnesení z 7. zasedání Zastupitelstva města Planá konaného dne

Usnesení z 7. zasedání Zastupitelstva města Planá konaného dne Usnesení z 7. zasedání Zastupitelstva města Planá konaného dne 18.9.2019 U 23 - Zastupitelstvo schvaluje: 1. program jednání, 2. ověřovatele zápisu Ing. Pavla Nutila a Miloslava Antropiuse, 3. V. rozpočtová

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 11. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 14.9.2016 94/11/ZM/2016 Změna č.9 územního plánu Vrchlabí - schválení upraveného zadání

Více

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE číslo 04/2016 ze dne 20. 10. 2016 Usnesení č. 040/16-Z04 ze dne 20. 10. 2016: v souladu s 94 odst. 1 a v souladu s 102 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn USNESENÍ z 8. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2013 které se konalo dne 16. 9. 2013 v 16:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ ve Špindlerově Mlýně 1/8/2013-Z Zastupitelstvo města schvaluje

Více

3. jednání ZM Březová dne 26. března 2018

3. jednání ZM Březová dne 26. března 2018 3. jednání ZM Březová dne 26. března 2018 USNESENÍ ze 3. jednání Zastupitelstva města Březová, které se konalo dne 26.3.2018 v 17.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Členové zastupitelstva 1.Volí: Návrhovou

Více

ZÁPIS č.6. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda. 1.Volba komise pro usnesení, ověřovatelů zápisu, jmenování zapisovatele

ZÁPIS č.6. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda. 1.Volba komise pro usnesení, ověřovatelů zápisu, jmenování zapisovatele ZÁPIS č.6 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda Doba konání: 05.06.2019, 18:00 hod. Přítomni: pp. Mareš, Brož F., Smola, Najman P., Grund, Najman J., Horek, Částka, Papež, Nepřítomni:

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/287/15/KY Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

11. VÝPIS Z USNESENÍ

11. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 11. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 27.03.2008 308/2008 11. ZM V n e s c h v a l u j e návrh na pořízení změny územního

Více

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J.

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J. OBEC PROSEČNÉ Zápis č.j. 05/2012 z řádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Prosečné konaného 16. 6. 2012 od 18.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Prosečné. Program jednání: 1. Zahájení

Více

ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 1

ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 1 ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 1 Přítomni: pp.brož F.,Brož R.,Horek,Mareš,,Papež, Smola, Šnebergr, Částka, Najman J., Najman P., Greiner, Grund, Chalupský Nepřítomni:

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2019 konaného dne 13. 2. 2019, od

Více

ZÁPIS č.3. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda. 1. Volba komise pro usnesení, ověřovatelů zápisu, jmenování zapisovatele

ZÁPIS č.3. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda. 1. Volba komise pro usnesení, ověřovatelů zápisu, jmenování zapisovatele ZÁPIS č.3 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda Doba konání: 06.02.2019, 18:00 hod. Přítomni: pp. Mareš, Brož R., Brož F., Částka, Smola, Najman P., Grund, Šnebergr Nepřítomni: - Omluveni:

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE OD

ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE OD ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE 25.07.2011 OD 17,00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ Košťany ve 2. patře budovy Přítomno 13 členů

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 č. 228 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 4/2015/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven:

Více

KONTROLA USNESENÍ ZO

KONTROLA USNESENÍ ZO KOROLA USNESENÍ ZO USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 3 ZE DNE 24.1.2011 03/01/2011 7.1 Zajištění projektové dokumentace na realizaci Bezbariérové trasy obce 31.12.2011 31.12.2017 ZO schvaluje zadání zpracování

Více

Schválená usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Polná konaného dne 12. června 2017

Schválená usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Polná konaného dne 12. června 2017 Schválená usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Polná konaného dne 12. června 2017 ZM-387/24/2017 Zastupitelstvo města Polná s c h v a l u j e p r o g r a m z a s e d á n í v tomto znění: 1. Kontrola

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 17

ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 17 ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 17 Přítomni: pp. Šnebergr, Kříž, Horek, Mareš, Papež, Sekyra A., Sekyra M., Smola, Brož, Kořán, Lehká, Roubal Nepřítomni: - Omluveni: p.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 07 konaného 10. října 2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 07 konaného 10. října 2016 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 07 konaného 10. října 2016 Přítomní členové zastupitelstva města: Ponocná Jana (01) Málek Karel, Ing. (07) Hejkrlík Martin, Mgr. (02) Krabec Dušan,

Více

Usnesení z jednání rady města konaného dne : Finanční pomoc města Rokycany obci postižené povodní (2013) 13683

Usnesení z jednání rady města konaného dne : Finanční pomoc města Rokycany obci postižené povodní (2013) 13683 Město ROKYCANY Usnesení z jednání rady města konaného dne : 11.7.2013 od 7:00:00 do 7:55:00 v budově MěÚ - Rokycany. Rada města schválila navržený program jednání. Rada města zvolila: Zpracovatele usnesení:

Více

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 14 členů zastupitelstva obce

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 14 členů zastupitelstva obce Usnesení č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 19. 12. 2014 v 16.00 hodin v budově Integrovaného centra volnočasových aktivit Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 14 členů

Více

MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO

MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Skalná č. ZM 01/ 2018 Místo konání : Zasedací místnost SH ve Skalné Datum konání : 08.02.2018 Čas konání : 16, 30 hod. Ukončeno

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Zápis z 168. zasedání rady města

Zápis z 168. zasedání rady města Zápis z 168. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 02.10.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 BILLA Mariánské Lázně Úšovice ul. Plzeňská žádost o

Více

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 12

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 12 USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 12 Přítomni: pp.kříž, Roubal, Šnebergr, Sekyra M., Mareš, Sekyra A., Papež, Kořán,Navrátilová,Lehká, Brož, Horek Nepřítomni: - Omluveni:

Více

USNESENÍ 43. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Srní konaného dne v 19: 00 hodin

USNESENÍ 43. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Srní konaného dne v 19: 00 hodin USNESENÍ 43. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Srní konaného dne 15.09.2014 v 19: 00 hodin Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele - ověřovatelé zápisu : p. Ryšavá,

Více

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 25.09.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Výsledek hlasování: Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se: 0

Výsledek hlasování: Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 16. 10. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

U S N E S E N Í. č. usn. 640/24 662/24 1 / 9

U S N E S E N Í. č. usn. 640/24 662/24 1 / 9 KRNOMK-11236/2018 koni ZM města KRNOVA SS 2018/Ko U S N E S E N Í z 24. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 7. února 2018 v 16:30 hod. v hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení Usnesení ze 12. zasedání (řádného) zastupitelstva Obce Libavské Údolí konaného dne 15.12.2016 v zasedací síni Obecního úřadu od 17.00 hod. 238/16 Zastupitelstvo obce Libavské Údolí schvaluje následující

Více

Obec Andělská Hora. Zápis

Obec Andělská Hora. Zápis Obec Andělská Hora Obecní úřad Andělská Hora IČ: 00573175, Andělská Hora 18, 364 71, pošta Bochov tel.: 731681137, e-mail: podatelna@andelskahora.cz www.andelskahora.cz, ID datové schránky: tjtb453 Zápis

Více

Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne

Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne 8.2.2018 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 hod. do: 20:05 hod. František

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 14. 01. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Výpis USNESENÍ Z III. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ze dne 25. dubna 2019

Výpis USNESENÍ Z III. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ze dne 25. dubna 2019 Výpis USNESENÍ Z III. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ze dne 25. dubna 2019 1. Kontrola usnesení z II. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lužice, ze dne 26.2.2019 USNESENÍ č. 3/1: ZO

Více

6 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

6 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 6 / 2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 31. 10. 2016 Zapsal : Josef Klíma 31. 10. 2016 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 31. 10 2016

Více

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování U S N E S E N Í ZE 13.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 15. PROSINCE 2016 Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování 01/13/16

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015 č. 321 u p r a v e n á v e r z e 1. doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří schválit a) změnu rozpočtu na rok 2015

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

U s n e s e n í z 10. zasedání zastupitelstva města konaného dne v malém sále Kulturního domu ve Starém Městě

U s n e s e n í z 10. zasedání zastupitelstva města konaného dne v malém sále Kulturního domu ve Starém Městě U s n e s e n í z 10. zasedání zastupitelstva města konaného dne 1.3.2012 v malém sále Kulturního domu ve Starém Městě Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 43. schůze ZÁPIS USNESENÍ 30. ČERVNA 2016 R A D A M Ě S T A N E J D K U 43. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Jaromír Trtík, Bc. Zdeněk Plas Omluveni:

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 27

USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 27 USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 27 Přítomni: pp.šnebergr,kříž, Fischer, Škývara, Papež, Chabr, Horek, Kořán, Sekyra, Roubal,Najman Omluveni: p. Navrátilová Nepřítomni: p. Lučan

Více

Usnesení. z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 30.3.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 157/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu pana Miloslava

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Usnesení z 18. veřejného zasedání zastupitelstva obce Libina konaného dne v obřadní síni OÚ Libina

Usnesení z 18. veřejného zasedání zastupitelstva obce Libina konaného dne v obřadní síni OÚ Libina Usnesení z 18. veřejného zasedání zastupitelstva obce Libina konaného dne 13. 12. 2017 v obřadní síni OÚ Libina Program: 1. Schválení programu, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu 2. Kontrola plnění

Více

Zápis č.7/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce v Krásné Hoře, konaného dne

Zápis č.7/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce v Krásné Hoře, konaného dne Zápis č.7/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce v Krásné Hoře, konaného dne 15.7.2011 Místo konání: obecní úřad Krásná Hora 34 Doba konání: začátek jednání 19.00 hod. Konec jednání 20.30 hod. Jednání

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/14/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

Usnesení z veřejného zasedání OZ obce Borová Lada č. 02 ze dne 26.11.2010

Usnesení z veřejného zasedání OZ obce Borová Lada č. 02 ze dne 26.11.2010 Usnesení z veřejného zasedání OZ obce Borová Lada č. 02 ze dne 26.11.2010 1) Zastupitelstvo Obce Borová Lada rozhodlo, že v souladu s požadavky zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu,

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání. Požádal o schválení programu.

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání. Požádal o schválení programu. Zápis z řádného zasedání ZO dne 17 12 2018, zahájeno v 18:00 hod, ukončeno v 19,30 hod Přítomni: 7 Ověřovatelé: Markéta Počekajlová, Ing Jiří Slanař Hosté : Omluveni: Ing Jaromír Poledňák, Milan Klust

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019 USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019 56/2019/04/ZM Program zasedání Zastupitelstvo města schvaluje program zasedání dle předloženého návrhu

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 58. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne 4.12. 2017 v 15:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12 Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 28.3.2011 na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12 Č.j.: 127/2011 Celkem přítomno: 10 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ):

Více

Příloha č.3. K bodu 2. - Určení zapisovatele a volba ověřovatelů zápisu

Příloha č.3. K bodu 2. - Určení zapisovatele a volba ověřovatelů zápisu Příloha č.3 Zápis z 34. zasedání Zastupitelstva obce Velký Borek konaného dne 26. 02. 2018 Souhrn usnesení z 34. zasedání Zastupitelstva obce Velký Borek konaného dne 26. 02. 2018 na Obecním úřadě Velký

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Tuchoměřice č. 7/2015, které se konalo dne 1. 4. 2015 od 18.00 v budově OÚ v Tuchoměřicích Přítomni: J. Radostný, L. Csermelyiová, K. Böhm, J. Vöröšová, B. Švanda,

Více

Soubor usnesení - 11/ZM/2015

Soubor usnesení - 11/ZM/2015 Soubor usnesení - 11/ZM/2015 Konáno dne: 16.12.2015 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 11/222/ZM/15 - Program

Více

USNESENÍ. Mgr. Mračková Vildumetzová, p. Hurajčík, Mgr. Kubis, Ing. Jakobec, Ing. Bureš (do 15:59 hod.), Ing. Bradáč, Ing. Janů (celkem 7 radních)

USNESENÍ. Mgr. Mračková Vildumetzová, p. Hurajčík, Mgr. Kubis, Ing. Jakobec, Ing. Bureš (do 15:59 hod.), Ing. Bradáč, Ing. Janů (celkem 7 radních) Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění (označeno xxxxxxxxx

Více

POZVÁNKA na řádnou VALNOU HROMADU společnosti TRIOL CZ, a.s.

POZVÁNKA na řádnou VALNOU HROMADU společnosti TRIOL CZ, a.s. POZVÁNKA na řádnou VALNOU HROMADU společnosti TRIOL CZ, a.s. IČ: 463 55 863 sídlo: Praha 1, Senovážné náměstí 978/23, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl B, vložka

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 17.12. 2015 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 10 Počet přítomných členů

Více

USNESENÍ č. 5/2015 ze 4. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 01. 06. 2015

USNESENÍ č. 5/2015 ze 4. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 01. 06. 2015 USNESENÍ č. 5/2015 ze 4. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 01. 06. 2015 I. Zastupitelstvo města schvaluje: 1. program dnešního jednání v upraveném znění 2. aby rozprava probíhala ke každému bodu

Více

Usnesení z 5. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města Upraveno! RaM po projednání schválila:

Usnesení z 5. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města Upraveno! RaM po projednání schválila: Usnesení z 5. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 21.03.2016 od 14.30 hodin v kanceláři starosty města Upraveno! RaM po projednání schválila: Usnesení č. 98/16: Rada města schválila program jednání

Více

Zápis č. 19. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis č. 19. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 17:00 hodin Počet stran dokumentu: 8 Zápis č. 19 ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne 12.12.2017 od 17:00 hodin Přítomni: Mgr. Miroslav Král, Bc. Stanislav Falář, Jana Mrázová, Stanislav Falář, Milada

Více

Zápis z 135. zasedání rady města

Zápis z 135. zasedání rady města Zápis z 135. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 14.11.2017 od 08.00 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti kabelu

Více