Konferenční systém DCN multimedia Informujte. Zapůsobte. Inspirujte.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Konferenční systém DCN multimedia Informujte. Zapůsobte. Inspirujte."

Transkript

1 Konferenční systém DCN multimedia Informujte. Zapůsobte. Inspirujte.

2 2 Konferenční systém DCN multimedia od společnosti Bosch Informujte. Zapůsobte. Inspirujte. A přimějte lidi k činu Preferovaným výsledkem většiny jednání a konferencí je přimět lidi k činu. Nicméně dosažení toho, aby účastníci porozuměli vašemu názoru nebo návrhu, natož aby byli připraveni bojovat za vaši věc, je vždy těžký úkol. DCN multimedia je konferenční systém, který bude efektivněji poskytovat informace. Nyní můžete snadno získat přístup ke všem formám dat a přeměnit je ve vzrušující obsah, o který se budou lidé zajímat, který budou aktivněji poslouchat a kterému se budou chtít věnovat. DCN multimedia se chystá změnit způsob, jakým lidé smýšlejí o konferenčních systémech. Protože se jedná o více než pouhý nový konferenční systém...jde o zcela novou platformu navrženou tak, aby umožňovala informovat, zapůsobit a inspirovat.

3 Konferenční systém DCN multimedia od společnosti Bosch 3 Jedná se o více než pouhý nový značkový konferenční systém...jde o zcela novou platformu navrženou tak, aby umožňovala informovat, zapůsobit a inspirovat. Informujte Lidé chtějí informovat a být informováni, takže při návrhu konferenčního systému DCN multimedia jsme měli na paměti jednu věc: dát lidem a jejich obsahu klíčové postavení v koncepci systému. Účastníci budou mít všechny informace, které budou potřebovat, na dosah ruky pomocí interaktivních multimediálních konferenčních zařízení s dotykovou obrazovkou. To znamená, že budou moci vyhledávat dokumenty, sdílet prezentace a dokonce přistupovat na Internet. Účastníci se mohou také plně zapojit, a to s vysokým rozlišením. Výsledkem je skutečný průlom v efektivnosti prezentací, s rozšířenou interakcí mezi účastníky. Zapůsobte Nový systém DCN multimedia jednoduše musí zapůsobit. Nejen svým vzhledem, ale také svým výkonem. Tento inovativní systém poskytuje kvalitu zvuku, pro kterou je společnost Bosch legendární srozumitelnost řeči a reprodukce hudby jsou vynikající. Inspirujte Systém DCN multimedia bude inspirovat mnoha různými způsoby. Účastníci ocení, jak učiní proslovy a prezentace efektivnější, a tím plně zapojí publikum. Správci budov a zařízení uvítají flexibilitu systému a jednoduchost, s jakou lze instalovat a udržovat. A investoři budou nadšeni mnoha funkcemi, které šetří náklady a energii, a také skutečností, že systém může růst podle vývoje potřeb, neboť funkčnost multimediálních konferenčních zařízení lze zvýšit pouhým přidáním softwaru. Skutečný rozdíl Systém DCN multimedia představuje revoluční řešení pro konference. Všechna jednání a konference budou jeho zásluhou diametrálně odlišná. Přiměje totiž lidi k činu. Podívejte se a uvidíte, co přinese vaší organizaci. A to, že se jedná o první konferenční systém na světě využívající protokol IP, který je založen na architektuře mediálních sítí OMNEO, znamená, že bude pracovat přes plně standardizované sítě Ethernet, a tím zaručí flexibilitu a nákladově efektivní instalaci a údržbu.

4 4 Konferenční systém DCN multimedia od společnosti Bosch Prvotřídní multimediální konferenční systém profesionálních audiozařízení od společnosti Bosch bude vytvořena tak, aby podporovala tento nový standard zvuku a ovládání, a umožňovala tím šíření vysoce kvalitního digitálního zvuku přes standardní sítě Ethernet. Architektura OMNEO je kompatibilní s širokou řadou audioproduktů prostřednictvím technologie Dante. Systém DCN multimedia také podporuje kamery IP kompatibilní se standardem ONVIF, což zjednodušuje integraci automatického ovládání kamer do systému. ONVIF je přední globální standard na trhu pro videodata přenášená přes síť. Unikátní architektura systému K vytvoření otevřené platformy systému DCN multimedia bylo spojeno několik standardizovaných technologií. Tato platforma umožňuje vytvořit úplné systémové řešení pouhou integrací kompatibilních produktů. Její zásluhou je systém DCN multimedia také mimořádně přizpůsobitelný, takže se může rozvíjet s rostoucími potřebami zařízení pro jednání a konference. Konferenční systém DCN multimedia ve svém srdci používá unikátní architekturu mediálních sítí OMNEO podporující protokol IP, která byla vyvinuta společností Bosch. Architektura OMNEO je mnoha lidmi ze světa profesionálního zvuku považována za řešení, které je tou pravou volbou pro moderní (a budoucí) A/V zařízení. Umožňuje totiž dosáhnout mimořádně vysokých úrovní interoperability, flexibility a spolehlivosti. Většina Praktická interaktivita Účastníci si zamilují interaktivní schopnosti systému DCN multimedia, a to díky multimediálním konferenčním zařízením s dotykovou obrazovkou. Ta využívají důvěrně známý operační systém Android k poskytování atraktivního a podmanivého rozhraní a umožňují používat aplikace vytvořené na objednávku nebo aplikace třetích stran k dalšímu zvýšení efektivity jednání. Časově úsporná instalace Architektura OMNEO využívá standardní sítě Ethernet, takže je ideální pro budovy s předem připravenými kabelovými rozvody. Výsledkem je nákladově efektivní instalace a údržba. K vytvoření hvězdicových konfigurací lze konferenční zařízení připojit pomocí kabelů kategorie CAT5e (nebo vyšší) a přepínačů napájení přes síť Ethernet (PoE). 6 Otevřená platforma usnadňuje integraci s profesionálním zvukovým a multimediálním vybavením 8

5 Konferenční systém DCN multimedia od společnosti Bosch 5 Hvězdicové konfigurace lze také kombinovat se smyčkovou řetězcovou konfigurací pomocí přepínačů napájení Bosch a síťových kabelů systému Bosch, což ze systému DCN multimedia činí časově úsporné a flexibilní řešení. Duševní pohoda Konferenční systém DCN multimedia je vybaven záložní kabeláží, a poskytuje tak maximální zabezpečení proti ztrátě dat v případě poruchy. To znamená, že se organizátoři jednání mohou na konferenční systém plně spolehnout. Veškerá audiodata a řídicí data procházející systémem jsou bezpečně šifrována podle mezinárodně uznávaných standardů. Tím je zajištěno, že data jsou spolehlivě chráněna proti neoprávněné manipulaci a neoprávněnému přístupu k systémovým informacím, což je mimořádně důležité při jednáních s vysokým zabezpečením nebo citlivým tématem. Zelené smýšlení Systém DCN multimedia byl navržen tak, aby měl minimální dopad na životní prostředí. Například multimediální konferenční zařízení předsedajícího lze po ukončení jednání použít k dálkovému přepnutí celého systému do pohotovostního režimu. Tato funkce, pro niž byla podána žádost o přiznání patentu, vypne najednou všechna multimediální konferenční zařízení účastníků, čímž výrazně sníží spotřebu energie a zajistí její úsporu mezi jednáními. Během jednání mají navíc všichni účastníci přístup k příslušným dokumentům v elektronické podobě, čímž se šetří náklady na tisk a snižuje množství odpadního papíru. V budoucnu bude možné vzájemně propojit více míst používajících systém DCN multimedia pomocí Internetu, což umožní vytvořit jedno velké jednání. Tím se značně omezí potřeba cestování, což přinese úsporu času a snížení spotřeby paliva Multimediální konferenční zařízení 2 Přepínač napájení audiozařízení 3 Serverový počítač 4 Síťové kabely systému Bosch 5 Přepínač napájení přes síť Ethernet 6 Kabely kategorie CAT5e (nebo vyšší) 7 Směrovač sítě Internet 8 HD kamera (ONVIF) 9 Audiozařízení OMNEO nebo Dante 0 Počítač operátora 4

6 6 Konferenční systém DCN multimedia od společnosti Bosch Umocnění zážitku z jednání Informace na dosah ruky Systém DCN multimedia spojuje zvuk, obraz a dokumenty, takže veškerý obsah jednání je na dosah ruky. To usnadňuje práci účastníkům, neboť jim umožní vyhledávání dokumentů, sdílení prezentací i použití Internetu pro získání přístupu k dalším informacím z jednoho jediného, snadno ovladatelného systému. Multimediální konferenční zařízení s kapacitními dotykovými obrazovkami s vysokým rozlišením poskytují důvěrně známé uživatelské rozhraní, aby umocnila zážitek účastníků z jednání. Ti budou moci procházet informace o projednávaném tématu, nahlížet do seznamů předmětů jednání nebo agend a vyhledávat podrobné informace o řečníkovi. Kromě toho, pokud jsou do systému začleněny kamery, budou také moci spatřit hovořící osobu. Stručně řečeno, tento interaktivní systém přidává hodnotu do každého aspektu jednání, a tím poskytuje účastníkům větší zapojení a pohodlí a umožňuje snáze a efektivněji informovat publikum. Výsledkem je více stimulující, více tvůrčí a v konečném důsledku přínosnější jednání. Vynikající zvukový výkon Systém DCN multimedia pokračuje v tradici akustické dokonalosti, která se stala charakteristickým znakem produktů společnosti Bosch. Hlasy znějí naprosto přirozeně, s maximální srozumitelností řeči, a poslech hudby se rovněž stává příjemným zážitkem. Základem této akustické dokonalosti je několik technologií společnosti Bosch. Vše začíná u nenápadného zásuvného mikrofonu multimediálního konferenčního zařízení, který pořizuje extrémně čistou řeč pomocí technologie s vysokou směrovostí společnosti Bosch. Řečník tak nemusí věnovat pozornost umístění mikrofonu. Dále je používán vestavěný dvousměrný reproduktorový systém zajišťující přesnější reprodukci zvukového spektra, která má za následek vynikající srozumitelnost a mimořádně vysokou kvalitu zvuku. Výkon dovršuje patentované inteligentní potlačení akustické zpětné vazby společnosti Bosch, které se automaticky přizpůsobí akustickému prostředí, aby maximalizovalo srozumitelnost řeči při vyšších hlasitostech. Vzhledem k tomu, že každá konferenční místnost má odlišnou akustiku, je tento inteligentní systém vybaven pokročilou korekcí tónů, která optimalizuje akustiku ve všech částech místnosti a v místě jednotlivých sedadel. Každý bude zapojen do jednání a bude moci prokázat zájem o téma.

7 Konferenční systém DCN multimedia od společnosti Bosch 7 Design nastavující nový trend, který doplní jakýkoli interiér Prostor pro volitelný držák jmenovky s magnetickým uchycením pro snadnou identifikaci všech účastníků Dvousměrný reproduktorový systém pro vynikající srozumitelnost a kvalitu zvuku Nenápadný zásuvný mikrofon, který používá technologii s vysokou směrovostí. Výsledkem je mimořádně čistá řeč, aniž by řečník musel věnovat pozornost umístění mikrofonu. Kapacitní dotyková obrazovka s vysokým rozlišením a intuitivním uživatelským rozhraním pro maximální efektivitu jednání. Lze použít k vyhledávání dokumentů, přístupu na Internet a sledování obrazu a dat týkajících se jednání. Osvětlená dotyková ovládací tlačítka poskytují rychlý přístup k mikrofonu a prioritě. Zařízení lze nakonfigurovat pro použití účastníkem nebo předsedajícím.

8 8 Konferenční systém DCN multimedia od společnosti Bosch Systém pro náš dokonale propojený svět Multimediální konferenční zařízení Počítač operátora 3 HD konferenční Dome kamera 2 Každý účastník jednání má k dispozici multimediální konferenční zařízení s dotykovou obrazovkou s vysokým rozlišením.

9 Konferenční systém DCN multimedia od společnosti Bosch 9 Doplněk každé místnosti Systém DCN multimedia je revoluční konferenční systém, který poskytuje pohodlí všem. Investorům, účastníkům, pracovníkům provádějícím instalaci a technikům. Je vhodný pro různě velké konferenční prostory, jako jsou zasedací místnosti městské, krajské nebo správní rady. Při schůzích městské rady lze například dopředu připravit témata jednání a odkazy na dokumenty. To nejenom poskytne větší pohodlí účastníkům, ale také umožní, aby byli průběžně informováni, takže diskuze a přijímání rozhodnutí budou efektivnější. Systém také podporuje automatické ovládání kamer a dokonale využívá HD konferenční kamery společnosti Bosch k pořizování naprosto ostrých obrazů, aby účastníci mohli sledovat tvář řečníka na svých místních obrazovkách. Jako volitelný doplněk je dostupný rozšiřující software, který umožňuje operátorovi řídit jednání prostřednictvím počítače. Tento software podporuje podrobné úkoly, jako jsou řízení diskuze, pokročilá nastavení zvuku, sledování procesů a mnohé další. Správná volba pro současnost i budoucnost Funkce zvyšující hodnotu, elegantní design a vynikající poměr ceny a kvality činí z konferenčního systému DCN multimedia výjimečnou volbu pro současnost i budoucnost. Kromě rozšiřitelné struktury systému jsou dostupné možnosti pro rozšíření sady funkcí prostřednictvím přidání aplikací do multimediálních konferenčních zařízení. Systém DCN multimedia tak může snadno růst s vašimi potřebami.

10 0 Konferenční systém DCN multimedia od společnosti Bosch Řešení pro konference, to je společnost Bosch Spolehlivý zdroj inovací Již více než 25 let je jméno Bosch synonymem pro inovace, kvalitu a spolehlivost. Společnost Bosch Security Systems staví na skutečně prvotřídní odbornosti a zásluhou nepřetržitého zavádění inovativních produktů jí více než 60 let patří vedoucí postavení na trhu konferenčních zařízení. Společnost Bosch poskytuje nejmodernější řešení pro všechny druhy jednání a konferenčních aplikací. Byla první společností, která představila plně digitální konferenční systém (DCN), jenž před více než 20 lety nastavil průmyslový standard. Nový konferenční systém DCN multimedia představuje nejnovější průlom ve vývoji od společnosti Bosch a je navržen tak, aby plně využil současné pokročilé multimediální nástroje. Podpora pro vaše jednání Konferenční řešení společnosti Bosch jsou používána všemi skupinami zákazníků, od malých společností po nadnárodní korporace, a také místními, oblastními a mezinárodními vládami. Společnost Bosch má celosvětovou síť dodavatelů s vyškolenými profesionály, kteří mohou poskytnout místní podporu v místním jazyce. Společnost Bosch Security Systems usiluje o celkovou spokojenost zákazníků. Zaměřujeme se na poskytování nejvyšší úrovně služeb, abychom vám usnadnili obchodování s námi.

11 Konferenční systém DCN multimedia od společnosti Bosch Získejte více informací o tom, jak vám může konferenční systém DCN multimedia pomoci informovat a inspirovat publikum a opravdu zapůsobit. Navštivte náš specializovaný web: Stáhněte si aplikaci DCN multimedia z obchodu s aplikacemi (pouze zařízení ipad).

12 Tradice kvality a inovace Již více než 25 let představuje jméno Bosch nejvyšší kvalitu a spolehlivost. Bosch je dodavatel inovativních technologií s celosvětovou působností, zajišťovaných nejvyššími standardy služeb a podpory. Bosch Security Systems nabízí široký sortiment zabezpečovací techniky, komunikačních a ozvučovacích řešení, na které se spoléhají při každodenním používání po celém světě, od vládních institucí přes místa určená k shromažďování široké veřejnosti až po komerční prostory, školy a domácnosti. Bosch Security Systems Pro více informací navštivte naše webové stránky nebo napište na adresu cz.securitysystems@bosch.com Bosch Security Systems, 203 Změny vyhrazeny Vytištěno v Nizozemsku CO-EH-cz-0_F0U560848_0

Konferenční systém DICENTIS Informujte. Zapůsobte. Inspirujte. Konferenční systém DICENTIS 1

Konferenční systém DICENTIS Informujte. Zapůsobte. Inspirujte. Konferenční systém DICENTIS 1 Konferenční systém DICENTIS Informujte. Zapůsobte. Inspirujte. Konferenční systém DICENTIS 1 2 Konferenční systém DICENTIS Konferenční systém DICENTIS 3 Konferenční systémy od společnosti Bosch Již více

Více

Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic...

Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic... Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic... S novou výkonnou softwarovou sadou! 2 Systém DCN Next Generation Osobitý systém Systém Digital Congress Network (DCN) Next Generation od společnosti

Více

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí 2 Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Řada výrobků systému veřejného ozvučení a

Více

Informujte. Zapůsobte. Inspirujte.

Informujte. Zapůsobte. Inspirujte. Informujte. Zapůsobte. Inspirujte. Konferenční systém boschsecurity.cz 2 Konferenční systém Konferenční systém 3 Konferenční systémy od společnosti Bosch Již více než 130 let je jméno Bosch synonymem pro

Více

Konferenční systém Bosch CCS 800 Ultro Přináší inovace...

Konferenční systém Bosch CCS 800 Ultro Přináší inovace... Konferenční systém Bosch CCS 800 Ultro Přináší inovace... 2 Konferenční systém CCS 800 Ultro...s využitím flexibilního řešení pro konference Jedinečná funkce digitálního záznamu a přehrávání ve formátu

Více

Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému

Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému 2 Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Skutečná cesta ke kvalitnímu veřejnému ozvučení Snadné používání díky označení zón

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu

Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu 2 Modulární stropní reproduktor Navrženo s ohledem na montážní pracovníky Skvěle se hodí do prakticky libovolného stropu Inovativní

Více

Bezdrátový konferenční systém DICENTIS Maximální flexibilita. Nulové rušení.

Bezdrátový konferenční systém DICENTIS Maximální flexibilita. Nulové rušení. Bezdrátový konferenční systém DICENTIS Maximální flexibilita. Nulové rušení. 2 Bezdrátový konferenční systém pro mobilní generaci Standardní technologie Wi-Fi umožňuje souběžnou existenci více sítí Wi-Fi.

Více

Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah.

Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah. Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah. 2 Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Kompaktní, kvalitní a nepřekonatelné pokrytí Špičkový

Více

Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC

Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC 2 Ústředna EPS, kterou lze snadno instalovat, konfigurovat, udržovat a používat. Obrazovka LCD s indikací stavu pro všechny detekční zóny Barevné kódování

Více

Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Praesideo Předejte všechny zprávy, ať se děje cokoli

Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Praesideo Předejte všechny zprávy, ať se děje cokoli Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Praesideo Předejte všechny zprávy, ať se děje cokoli 2 Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Praesideo od společnosti Bosch Udržujte

Více

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností.

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO boschsecurity.cz Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO

Více

Systém veřejného ozvučení Bosch Udáváme směr v akustické dokonalosti

Systém veřejného ozvučení Bosch Udáváme směr v akustické dokonalosti Systém veřejného ozvučení Bosch Udáváme směr v akustické dokonalosti 2 Udáváme směr v akustické dokonalosti Rozsáhlé odborné znalosti z akustiky Společnost Bosch má více než 60leté zkušenosti v navrhování

Více

Řešení veřejného ozvučení Plena Flexibilní přístup ke správě zvuku

Řešení veřejného ozvučení Plena Flexibilní přístup ke správě zvuku Řešení veřejného ozvučení Plena Flexibilní přístup ke správě zvuku 2 Řešení veřejného ozvučení Plena Snadno rozšiřitelný systém veřejného ozvučení Ať už se jedná o místní supermarket, součást rozsáhlejšího

Více

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Zabezpečení videodat přes síť IP Spojení všech součástí Systém Bosch Video Management System (VMS) slouží ke správě IP a digitálních

Více

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití 2 Řada MIC 550 Nastavení standardu pro sledování Atraktivní, kompaktní provedení pro nenápadné začlenění do prostředí sledování Robustní konstrukce

Více

Digitální konferenční systém CCS 1000 D 1. Digitální konferenční systém CCS 1000 D Malý, ale všestranný

Digitální konferenční systém CCS 1000 D 1. Digitální konferenční systém CCS 1000 D Malý, ale všestranný Digitální konferenční systém CCS 1000 D 1 Digitální konferenční systém CCS 1000 D Malý, ale všestranný 2 Digitální konferenční systém CCS 1000 D Okamžité použití po zapojení, snadné použití a vysoká produktivita

Více

Digitální ozvučovací systém PLENA matrix Překvapivá flexibilita. Výkonné ovládání.

Digitální ozvučovací systém PLENA matrix Překvapivá flexibilita. Výkonné ovládání. Digitální ozvučovací systém PLENA matrix Překvapivá flexibilita. Výkonné ovládání. 2 Digitální ozvučovací systém PLENA matrix Vaše univerzální volba pro vynikající zvukový výkon Bezdrátové ovládání napříč

Více

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel 2 Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel REG-Sentry od společnosti Bosch Systém REG-Sentry je řešení řízení přístupu

Více

Systém DCN multimedia

Systém DCN multimedia Systém DCN multimedia Konferenční systém cs Uživatelská příručka Systém DCN multimedia Obsah cs 3 Obsah 1 Bezpečnost 4 2 Základní informace o tomto návodu 5 2.1 Pro koho je návod určen 5 2.2 Autorská

Více

Systém Bosch DCN Next Generation Aplikační brožura

Systém Bosch DCN Next Generation Aplikační brožura Systém Bosch DCN Next Generation Aplikační brožura S novou výkonnou softwarovou sadou! Systém DCN Next Generation Kongresový systém DCN Next Generation: Jediný unifikovaný systém pro konference libovolného

Více

Technologie 4k ultra HD. Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli

Technologie 4k ultra HD. Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli Technologie 4k ultra HD Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli 2 Technologie 4K ultra HD Uvidíte každičký detail, a to kdekoli Zabrat velkou oblast a zároveň umožnit identifikaci

Více

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kdykoli a odkudkoli Do mobilních zařízení

Více

Univerzální digitální rekordéry Divar Nová dimenze digitálního nahrávání

Univerzální digitální rekordéry Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Univerzální digitální rekordéry Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Nová generace univerzálních digitálních rekordérů Divar pro oblast analogových technologií a technologií IP Nová generace digitálních

Více

Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy

Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy 2 Osvětlovací jednotky AEGIS Osvětlovací jednotky AEGIS Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

Systém je deaktivován. Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení

Systém je deaktivován. Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení Systém je deaktivován Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení Zabezpečení je nejdůležitější Samozřejmě chcete své domácnosti nebo malému podniku zajistit nejlepší možné zabezpečení. 2 Ústředna EZS

Více

Univerzální digitální rekordéry Bosch Divar Nová dimenze digitálního nahrávání

Univerzální digitální rekordéry Bosch Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Univerzální digitální rekordéry Bosch Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Nová generace univerzálních digitálních rekordérů Divar pro oblast analogových technologií a technologií IP Nová generace

Více

Modulární ústředna EPS řady 5000 Flexibilní právě jako vaše plány

Modulární ústředna EPS řady 5000 Flexibilní právě jako vaše plány Modulární ústředna EPS řady 5000 Flexibilní právě jako vaše plány 2 Jeden modulární systém zvládne vše Nepřekonatelná flexibilita Modulární ústřednou EPS řady 5000 společnost Bosch znovu definuje trh:

Více

Bezdrátový konferenční systém DCN Všude, kde se lidé setkávají...

Bezdrátový konferenční systém DCN Všude, kde se lidé setkávají... Bezdrátový konferenční systém DCN Všude, kde se lidé setkávají... 2 Bezdrátový konferenční systém DCN Bezdrátový konferenční systém Naprostá flexibilita a jednoduchost ovládání Špičkové řešení i pro budoucnost

Více

Systém DCN Next Generation Hovořte o dokonalosti

Systém DCN Next Generation Hovořte o dokonalosti Tradice kvality a inovace Více než 00 let představuje jméno Bosch nejvyšší kvalitu a spolehlivost. Bosch je dodavatel inovativních technologií s celosvětovou působností, zajišťovaných nejvyššími standardy

Více

Vše otestováno. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť

Vše otestováno. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť Vše otestováno Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť 2 Výkonná a přesto jednoduchá Ústředna EZS Výkonná ústředna EZS nemusí být složitá. Vynikajícím

Více

Komplexní špičkový systém detekce požáru od společnosti Bosch s technologií místní zabezpečovací sítě (LSN) pro dokonalou ochranu.

Komplexní špičkový systém detekce požáru od společnosti Bosch s technologií místní zabezpečovací sítě (LSN) pro dokonalou ochranu. Prvotřídní požární ochrana luxusního hotelu Hotel Kempinski Hotel The Dome v Turecku je kompletně vybaven systémem elektrické požární signalizace od společnosti Bosch. Kempinski 2 Komplexní špičkový systém

Více

Řada Advantage Line od společnosti Bosch Výběr, který jste si vždy přáli

Řada Advantage Line od společnosti Bosch Výběr, který jste si vždy přáli Řada Advantage Line od společnosti Bosch Výběr, který jste si vždy přáli Společnost Bosch Security Systems rozšiřuje portfolio videa o řadu Advantage Line novou a cenově dostupnou řadu profesionálních

Více

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC TELEFONNÍ SYSTÉM DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC, ZALOŽENÝ NA PROTOKOLU SIP Komunikační systémy, založené na protokolu SIP, přinesly

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení. technologie starlight

Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení. technologie starlight Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení technologie starlight 2 technologie starlight Dokonalé kamery pro nepřetržité snímání Nebylo by skvělé, kdybyste měli jistotu, že za jakýchkoli

Více

Systém je deaktivován. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť

Systém je deaktivován. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť Systém je deaktivován Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť 2 Zabezpečení je nejdůležitější Samozřejmě chcete své domácnosti nebo malému podniku

Více

Promatrix 8000. Integrované řešení pro profesionální zvuk, veřejné ozvučení a evakuační rozhlas. Stálá instalace. Deutsch

Promatrix 8000. Integrované řešení pro profesionální zvuk, veřejné ozvučení a evakuační rozhlas. Stálá instalace. Deutsch Promatrix 8000 Integrované řešení pro profesionální zvuk, veřejné ozvučení a evakuační rozhlas Stálá instalace Deutsch Pr o m a t r i x 8000 Systém Promatrix 8000 poskytuje nejlepší kvalitu zvuku zásluhou

Více

Vynikající výkon v každém směru. KX-HDV130 a KX-HDV230 Stolní telefony SIP

Vynikající výkon v každém směru. KX-HDV130 a KX-HDV230 Stolní telefony SIP Vynikající výkon v každém směru KX-HDV130 a KX-HDV230 Stolní telefony SIP Úspora nákladů bez kompromisů Inovativní nová řada stolních telefonů KX-HDV přináší výjimečnou všestrannost a použitelnost za přijatelnou

Více

Výhody kamery Bosch Megapixel

Výhody kamery Bosch Megapixel Výhody kamery Bosch Megapixel Výhody Ostrý, jasný obraz Zvětšení obrazu (zoom) bez ztráty detailu Sledování několika různých prostor Pohyb v obrázku a pohled zblízka na určitá místa Kamery Megapixel a

Více

Jednací místnosti pro státní správu a jejich vybavení audiovizuální technikou pro efektivní sdílení informací. 2. 3. dubna 2007

Jednací místnosti pro státní správu a jejich vybavení audiovizuální technikou pro efektivní sdílení informací. 2. 3. dubna 2007 Jednací místnosti pro státní správu a jejich vybavení audiovizuální technikou pro efektivní sdílení informací. 2. 3. dubna 2007 Obsah jednotlivé prvky místnosti přední x zadní projekce místnosti pro ministerstva

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

Kamery AUTODOME IP. Naším cílem je usnadnit vám vyhledání, sledování a přiblížení detailů

Kamery AUTODOME IP. Naším cílem je usnadnit vám vyhledání, sledování a přiblížení detailů Kamery AUTODOME IP Naším cílem je usnadnit vám vyhledání, sledování a přiblížení detailů 2 Řada AUTODOME IP Sledování Udržení sledovaných osob v záběru i v případě jejich _ rychlého pohybu. Vyhledání Možnost

Více

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM HOVORU A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOV ÁLEŽÍ HOVORU ORU NCP500 NOVÉ FIREMNÍ KOMUNIKAČNÍ SYSTÉMY Nové komunikační systémy NCP500 Express jsou navrženy s cílem zajistit rychlé a

Více

Řada Advantage Line od společnosti Bosch Mám výhodu od společnosti Bosch

Řada Advantage Line od společnosti Bosch Mám výhodu od společnosti Bosch Řada Advantage Line od společnosti Bosch Mám výhodu od společnosti Bosch Produkty řady Advantage Line představují dokonalé spojení veřejného ozvučení a vynikajícího zvuku a jsou úžasně všestranné, spolehlivé

Více

Detektor řady Professional Ví, kdy spustit poplach a kdy poplach nespustit. Zp t

Detektor řady Professional Ví, kdy spustit poplach a kdy poplach nespustit. Zp t Detektor řady Professional Ví, kdy spustit poplach a kdy poplach nespustit. Zp t Nepřekonatelné technologie společnosti Bosch zvyšují schopnost detekce a omezují vznik falešných poplachů Tradiční detektory

Více

Bosch získává společnost Extreme Produkty skupiny Extreme CCTV jsou nyní dostupné u společnosti Bosch

Bosch získává společnost Extreme Produkty skupiny Extreme CCTV jsou nyní dostupné u společnosti Bosch Bosch získává společnost Extreme Produkty skupiny Extreme CCTV jsou nyní dostupné u společnosti Bosch 2 I Bosch získává společnost Extreme Integrita, inovace a výkon Nedávná akvizice skupiny Extreme CCTV,

Více

DICENTIS Konferenční systém

DICENTIS Konferenční systém DICENTIS Konferenční systém cs Uživatelská příručka DICENTIS Obsah cs 3 Obsah 1 Bezpečnost 4 2 Základní informace o tomto návodu 5 2.1 Pro koho je návod určen 5 2.2 Autorská práva a zřeknutí se odpovědnosti

Více

RDD100../RDE100.. Prostorové termostaty pro maximální komfort a úspory energie

RDD100../RDE100.. Prostorové termostaty pro maximální komfort a úspory energie RDD100../RDE100.. Prostorové termostaty pro maximální komfort a úspory energie Nová generace prostorových termostatů pro vytápění kombinující jednoduché ovládání a moderní design. Answers for infrastructure.

Více

Přenášení nikdy nevypadalo tak dobře

Přenášení nikdy nevypadalo tak dobře Přenášení nikdy nevypadalo tak dobře Externí pevný disk www.verbatim-europe.com Proč právě společnost Verbatim? Společnost Verbatim nabízí ucelené řešení pro všechny vaše potřeby. Od optických médií a

Více

Detektory narušení řady Professional Ví, kdy spustit poplach. Ví, kdy poplach nespustit.

Detektory narušení řady Professional Ví, kdy spustit poplach. Ví, kdy poplach nespustit. Detektory narušení řady Professional Ví, kdy spustit poplach. Ví, kdy poplach nespustit. Nyní také mnohabodový antimasking s detekcí zastříkání sprejem Nepřekonatelné technologie společnosti Bosch zvyšují

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

ATEN připojte se! ATEN International Váš partner v oblasti KVM, audio a video řešení

ATEN připojte se! ATEN International Váš partner v oblasti KVM, audio a video řešení ATEN připojte se! ATEN International Váš partner v oblasti KVM, audio a video řešení ATEN International společnost ATEN byla založena v roce 1979 (již 38 let zkušeností v IT průmyslu) patří mezi 3 největší

Více

DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC

DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC Oficiální dodavatel pilotního projektu e-cmr v Beneluxu Náskok před ostatními Náskok před ostatními TransFollow digitalizuje nákladní listy, čímž celý řetězec

Více

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9 Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK Jiný způsob komunikace Telefony Alcatel-Lucent SÉRIE 9 přinášejí novou úroveň kvality zvuku, designu, produktivity komunikace a péče o zákazníky.

Více

Videokonference Polycom

Videokonference Polycom Videokonference Polycom přehled produktů Videokonferenční systémy představují jediný nástroj pro spolupráci na dálku, jenž poskytuje stejné možnosti jako má jednání tváří v tvář. V dnešním uspěchaném a

Více

Ústředna EZS Easy Series. Referenční příručka

Ústředna EZS Easy Series. Referenční příručka Ústředna EZS Easy Series Referenční příručka Obsah 3 1. Základní informace 2. Přehled systému 5 2.1 Klávesnice řady Easy Series 6 Stavy displeje Easy Series: 7 2.2 Ústředna a zařízení 10 2.3 Bezdrátová

Více

Systém SmartStruxure. Se softwarem StruxureWare pro Řízení Budov. Získejte maximum z vaší energie SM

Systém SmartStruxure. Se softwarem StruxureWare pro Řízení Budov. Získejte maximum z vaší energie SM Systém SmartStruxure Se softwarem StruxureWare pro Řízení Budov Získejte maximum z vaší energie SM Zvyšte IQ vaší budovy Software + Hardware + Inženýrství + Instalace + Servisy = systém SmartStruxure 1

Více

Polycom - produkty pro VOIP komunikaci. přehled portfolia SIP telefonů. objevte nové možnosti hlasové komunikace

Polycom - produkty pro VOIP komunikaci. přehled portfolia SIP telefonů. objevte nové možnosti hlasové komunikace Polycom - produkty pro VOIP komunikaci přehled portfolia SIP telefonů objevte nové možnosti hlasové komunikace 1. PŘEHLED POLYCOM PRODUKTŮ PRO VOIP KOMUNIKACI 1.1. Stolní telefony standardu SIP SoundPoint

Více

AIRTAME vytvořila inovativní, bezdrátové řešení pro připojení k displejům. To spojuje jednoduchost a nízké náklady pro zákazníky s funkcemi drahých

AIRTAME vytvořila inovativní, bezdrátové řešení pro připojení k displejům. To spojuje jednoduchost a nízké náklady pro zákazníky s funkcemi drahých AIRTAME vytvořila inovativní, bezdrátové řešení pro připojení k displejům. To spojuje jednoduchost a nízké náklady pro zákazníky s funkcemi drahých profesionálních řešení." Co je AIRTAME? AIRTAME je bezdrátové

Více

Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU. Chraňte svůj majetek

Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU. Chraňte svůj majetek Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU Chraňte svůj majetek Naprosto bezpečné Hledáte zabezpečovací systém, který je... Vysoce efektivní, ale současně cenově dostupný?

Více

Klíčem je mobilní telefon

Klíčem je mobilní telefon Klíčem je mobilní telefon AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací systém,

Více

- 1. VOTUM s.r.o., Jindřišská 939/20, 110 00 Praha 1 info@votum.cz. www.votum.cz

- 1. VOTUM s.r.o., Jindřišská 939/20, 110 00 Praha 1 info@votum.cz. www.votum.cz - architekti energie SolarEdge vyrábí nejpokročilejší generaci invertorů, které účinně eliminují známá omezení ve světě fotovoltaiky. Chytrá DC ASIC technologie a aktivní elektronika umožňuje zvýšit výrobu

Více

onspace s.r.o Purkyňova 2640/93 Brno 612 00 Česká republika tel.: +420 724 643 085 mail.: info@onspace.cz www.onspace.cz

onspace s.r.o Purkyňova 2640/93 Brno 612 00 Česká republika tel.: +420 724 643 085 mail.: info@onspace.cz www.onspace.cz onspace s.r.o Purkyňova 2640/93 Brno 612 00 Česká republika tel.: +420 724 643 085 mail.: info@onspace.cz www.onspace.cz ... videokonferencí, jakou jste zatím neviděli. Pouze Lifesize dokáže nabídnout

Více

wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení

wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení * bezdrátová lokální bezpečnostní síť 2 Co je to wlsn? Bezdrátová lokální bezpečnostní síť wlsn společnosti Bosch Security Systems

Více

NOVÁ DIMENZE INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY

NOVÁ DIMENZE INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY NOVÁ DIMENZE INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY TV Filmy Internet Hudba Rádio Telefonní komunikace Pokojová služba Digitální informační systém ŘEŠENÍ IP KOMUNIKACE PŘIZPŮSOBENÉ VAŠIM POTŘEBÁM NEMOCNICE HOTELY ADMINISTRATIVNÍ

Více

EEEEE MAGISTRO MAGISTRO. Řada

EEEEE MAGISTRO MAGISTRO. Řada Propojenost Bft není jen ukázka toho, co tato technologie může dělat, ale co užitečného může udělat: Magistro je inovativní systém pro kontrolu a řízení automatických vrat, rolovacích vrat nebo domácího

Více

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy HIP video interkomy a IP paging systémy společnosti 2N umožní zvýšit

Více

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER STAND-BY Europe představuje: VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY MULTIMEDIÁLNÍ LCD KIOSKY VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY BUDOUCNOST VENKOVNÍ REKLAMY

Více

KVALITNÍ KOMUNIKACE. FUNKCE, KTERÉ SNIŽUJÍ NÁKLADY. CHYTRÝ IP BEZDRÁTOVÝ TELEFONNÍ SYSTÉM PANASONIC KX-TGP600

KVALITNÍ KOMUNIKACE. FUNKCE, KTERÉ SNIŽUJÍ NÁKLADY. CHYTRÝ IP BEZDRÁTOVÝ TELEFONNÍ SYSTÉM PANASONIC KX-TGP600 KVALITNÍ KOMUNIKACE. FUNKCE, KTERÉ SNIŽUJÍ NÁKLADY. CHYTRÝ IP BEZDRÁTOVÝ TELEFONNÍ SYSTÉM PANASONIC KX-TGP600 ÚPLNÉ ŘEŠENÍ BEZDRÁTOVÉ KOMUNIKACE KX-TGP600 Chcete-li dosáhnout vysoké kvality a snížit náklady,

Více

Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO

Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO Konferenční systémy Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO www.boschsecurity.cz Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK je deska s tištěnými obvody (PCB) stanice

Více

Kompletní řešení pro Bluetooth hands-free a satelitní navigace.

Kompletní řešení pro Bluetooth hands-free a satelitní navigace. The full range Kompletní řešení pro hands-free a satelitní navigace. A corporation of Funkwerk AG EGO od Funkwerku. Posouvá hands-free systémy na novou úroveň. EGO. Telefonujte s volnýma rukama a cestujte

Více

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace Samsung SL-M2675FN Snadné používání,vysoká rychlost tisku a dokonalá kvalita textu a obrázků pro vaše dokumenty, to vše nabízí tiskárna Samsung SL-M2675FNN. Ergonomický design Neobávejte se, že by vám

Více

Od videokonference k telepresenci

Od videokonference k telepresenci Od videokonference k telepresenci Tomáš Tesař Business Development Manager, tesar@atlantis.cz Distributor Polycom technologie v ČR a SK Agenda Přínos videokonferenční komunikace Faktory umožňující rozmach

Více

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou STROPNÍ STATIVY...kvalita provìøená medicínou Systémy stropních stativů od společnosti TRUMPF Flexibilita a svoboda designu Optimální využití prostoru a individuální poziční nastavitelnost zařízení to

Více

Nikdo vám nesliboval, že podlahové vytápění bude snadné až doteď

Nikdo vám nesliboval, že podlahové vytápění bude snadné až doteď Nikdo vám nesliboval, že podlahové vytápění bude snadné až doteď Bezdrátové pohodlí od Danfossu Od složitého k jednoduchému Bezdrátový řídící systém podlahového vytápění Danfoss CF2 nabízí optimální spolehlivost

Více

Holešovská firma ELKO EP s.r.o. vyvinula a vyrábí komerčně nejúspěšnější systém inteligentní instalace pro rezidenční bydlení v České Republice

Holešovská firma ELKO EP s.r.o. vyvinula a vyrábí komerčně nejúspěšnější systém inteligentní instalace pro rezidenční bydlení v České Republice Holešovská firma ELKO EP s.r.o. vyvinula a vyrábí komerčně nejúspěšnější systém inteligentní instalace pro rezidenční bydlení v České Republice inels. V říjnu 2010 jsme oslavili 300. instalaci systému

Více

Systém kontroly vstupu

Systém kontroly vstupu ACS-8 Systém kontroly vstupu Systém kontroly vstupu z řady MB Series ACS8 je perspektivní modulární technologie pro široké spektrum aplikací. Parametry systému vyhoví středním i velkým instalacím. Nezanedbatelnou

Více

LBC 3201/00 Reproduktor Line Array pro vnitřní použití

LBC 3201/00 Reproduktor Line Array pro vnitřní použití Konferenční systémy LBC 3201/00 Reproduktor Line Array pro vnitřní použití LBC 3201/00 Reproduktor Line Array pro vnitřní použití www.boschsecurity.cz u u Rozšířená oblast poslechu Vynikající srozumitelnost

Více

MADE TO PROTECT. zabezpečovací systém

MADE TO PROTECT. zabezpečovací systém MADE TO PROTECT zabezpečovací systém zabezpečovací ústředna Váš system může být: drátový bezdrátový hybridní Bezdrátová komunikace na frekvenci 433 MHz: obousměrná s klávesnicí PRF-LCD-WRL a se sirénou

Více

Divar. Aplikační průvodce. Divar application guide

Divar. Aplikační průvodce. Divar application guide Divar Aplikační průvodce Bosch Divar application Divar Digitální guide univerzální rekordér Bosch Divar Digitální univerzální rekordér Divar je zkratka pro digitální univerzální rekordér přibližující digitální

Více

Tyros4: Základní body

Tyros4: Základní body Tyros3 vs Tyros4 Kompletně přepracovaný vokální harmonizér - VH2. Tyros3 měl vokální harmonizér,tyros4 má však nový a mnohem lepší systém vokální ho harmonizéru se syntetickým vokodérem. Tyros4 také nabízí

Více

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System cs User manual DICENTIS Obsah cs 3 Obsah 1 Bezpečnost 4 2 Základní informace o tomto návodu 5 2.1 Pro koho je návod určen 5 2.2 Autorská práva a zřeknutí se odpovědnosti

Více

Klíčem je mobilní smartphone

Klíčem je mobilní smartphone Klíčem je mobilní smartphone AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací

Více

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB.

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB. 2011 Všechna práva vyhrazena Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011 Acer ICONIA TAB Číslo modelu: Sériové číslo: Datum zakoupení: Místo zakoupení: Informace o

Více

www.nexaautocolor.com Nexa Autocolor and design, Turbo Vision and PaintManager are registered trademarks and RapidMatch is a trademark of PPG Industries Ohio, Inc. 2017 PPG Industries, all rights reserved.

Více

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz NEWTON Dictate 4 Software pro převod hlasu do textu Katalog příslušentví www.diktafony.cz diktafony Philips Digital Pocket Memo 8000 Špičková kvalita záznamu s 3D Mic technologií Profesionální diktafon

Více

Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii. Galaxy Flex

Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii. Galaxy Flex Galaxy Flex Integrovaný systém zabezpečení a kontroly vstupu výrobce Honeywell Galaxy Flex Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii Spolehlivý zabezpečovací systém

Více

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System cs User manual DICENTIS Obsah cs 3 Obsah 1 Bezpečnost 4 2 Základní informace o tomto návodu 5 2.1 Pro koho je návod určen 5 2.2 Autorská práva a zřeknutí se odpovědnosti

Více

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Komunikační systém Acti 9 poskytuje vašim obchodním partnerům úplnou kontrolu nad jejich elektroinstalací 100% Pouze od Schneider Electric exclusive

Více

Systémová řešení pro kanceláře a konferenční místnosti

Systémová řešení pro kanceláře a konferenční místnosti Systémová řešení pro kanceláře a konferenční místnosti Produktové skupiny FACILITY Připojte se do světa možností IT POWER DISTRIBUTION Energie pro vaše IT ELEKTROMATERIÁL Komplexní program pro elektroniku

Více

Our focus is inovovat zabezpečení tam, kde to nejvíce potřebujete

Our focus is inovovat zabezpečení tam, kde to nejvíce potřebujete Our focus is inovovat zabezpečení tam, kde to nejvíce potřebujete 2 Videosystémy Videosystémy 3 Společnost Bosch Security Systems nabízí široký sortiment zabezpečovacích, bezpečnostních a komunikačních

Více

PŘÍLOHA. návrhu směrnice Evropského parlamentu a Rady

PŘÍLOHA. návrhu směrnice Evropského parlamentu a Rady EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 2.12.2015 COM(2015) 615 final ANNEX 1 PŘÍLOHA k návrhu směrnice Evropského parlamentu a Rady o sbližování právních předpisů členských států týkajících se požadavků na přístupnost

Více

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Nás pohání ŘEŠENÍ Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Vyvinuto od expertů pro experty Správné řešení pro každou dílnu Pro profesionální servis a

Více

IDENTIFICATION SOLUTIONS.

IDENTIFICATION SOLUTIONS. IDENTIFICATION SOLUTIONS www.safyid.com Společnost Comfis, s.r.o. se specializuje na biometrické systémy a poskytuje nejvhodnější řešení pro identifikaci osob. Patříme k leaderům v oblasti biometrických

Více

Acvatix flexibilní, energeticky účinné termické pohony

Acvatix flexibilní, energeticky účinné termické pohony www.siemens.cz/ventily Acvatix flexibilní, energeticky účinné termické pohony Široká řada pohonů a příslušenství pro jednoduchý návrh, úsporu času a bezchybnou instalaci Answers for infrastructure. Termické

Více

PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ

PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ VŠECHNY VÝHODY Z JEDINÉHO ZDROJE Největší předností pisoárového systému Geberit je jeho flexibilita představuje ideální řešení pro každý požadavek nebo stavební

Více

00 - Technická zpráva

00 - Technická zpráva Část dokumentace: SYSTÉM ŘÍZENÍ A DISTRIBUCE AUDIO A VIDEO SIGNÁLŮ ŠKOLÍCÍCH MÍSTNOSTÍ 00 - Technická zpráva Stavba: Investor: Místo stavby: Stupeň: Mendelova univerzita v Brně Mendelova univerzita v Brně

Více