Klíčem je mobilní telefon

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Klíčem je mobilní telefon"

Transkript

1 Klíčem je mobilní telefon

2 AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací systém, který byl vyvinutý a je vyráběn v Rakousku, poskytuje především podnikům s odloučenými pracovišti takové flexibilní řešení, jaké nepřetržitě vyžaduje každodenní činnost. Při použití systému AirKey se totiž klíč zasílá prostřednictvím u. K tomu je zapotřebí pouze mobilní telefon podporující technologii NFC, přístup k u a cylindrická vložka AirKey. Díky aplikaci AirKey a jedinečným kreditům EVVA KeyCredit se z tohoto inteligentního uzamykacího systému stává snadno použitelné, ucelené řešení. Stručný přehled výhod systému AirKey klíčem je mobilní telefon klíče/oprávnění se zasílají prostřednictvím u bezplatný software ve formě webové služby modulární, snadno přizpůsobitelná cylindrická vložka kvalita z Rakouska Vše o systému AirKey jednoduché a přehledné vysvětlení.

3 Kredity KeyCredit 10,50,100 KeyCredit Unlimited Pay per key platíte pouze za to, co potřebujete. Bezplatný software s funkcí Pay per key Karty KeyCredit Přehled Čím je elektronický uzamykací systém AirKey tak jedinečný? Tím, že využívá bezplatný software ve formě webové služby a revoluční kredity KeyCredit spravované společností EVVA: platíte pouze za to, co opravdu potřebujete. Vhodné kredity KeyCredit jsou dostupné zcela nezávisle na velikosti objektu a na počtu jeho uživatelů. Kredity KeyCredits v hodnotách 10, 50, 100 První variantou jsou kredity KeyCredit v hodnotách 10, 50, 100, které jsou vhodné pro objekty s malým počtem osob anebo s nepříliš častými změnami přístupových oprávnění. Nové a další kredity KeyCredit si můžete kdykoli flexibilně nabíjet. KeyCredit Unlimited Kredit KeyCredit Unlimited je vhodný pro objekty s 50 a více uživateli, jejichž přístupová oprávnění je možno neomezeně často měnit, a to po dobu 1 roku až 3 let. Z kreditů KeyCredit v hodnotách 10, 50, 100 lze kdykoli přejít na kredit typu KeyCredit Unlimited. Jednotlivé, dosud nevyčerpané kredity přitom zůstávají zachovány. Pomocí karet KeyCredit lze jednoduše udělovat oprávnění: Chcete vytvořit nebo změnit přístupová oprávnění přidělená identifikačnímu médiu? Pak potřebujete kartu KeyCredit. Smazání oprávnění se provádí bezplatně. 1. Nákup kreditů KeyCredits Karty s kredity KeyCredit jsou k dostání výlučně u partnerů EVVA. Získaný kredit se nabíjí v online správním středisku systému AirKey. 2. Vytváření přístupových oprávnění Přístupová oprávnění pro mobilní telefon pohodlně vytvoříte v online správním středisku systému AirKey. Například: Osoba 1 smí používat dveře 1 a dveře 2 pro vstupování do objektu a vycházení z něho v určených časových intervalech. 3. Odepisování kreditu KeyCredit Platby za vytvoření nebo změnu přístupových oprávnění se uskutečňují odepisováním kreditu KeyCredit. Oprávnění se ihned odesílají do mobilního telefonu nebo se přenášejí na identifikační médium při příští aktualizaci.

4 AirKey A takto nový systém funguje Systém Jde to zcela jednoduše Mobilní telefon podporující technologii NFC, přístup k internetu a cylindrická vložka AirKey to je vše, co nový elektronický uzamykací systém potřebuje. Zbývající činnosti provádí systém na pozadí. O průběh se přitom stará společnost EVVA, stejně jako o spolehlivost a bezpečnost. Systém AirKey poskytuje naprostou bezpečnost Tento systém je nejen efektivní, ale také velmi bezpečný. Všechny trasy a stanice, které jsou využívány k přenosu dat, jsou maximálně zabezpečeny proti prolomení šifrování. Naprostá flexibilita díky dalším elektronickým klíčům Programováním prováděným prostřednictvím mobilního telefonu lze vytvářet elektronické klíče také z jiných identifikačních médií se stejnou úrovní zabezpečení, např. z karet EVVA AirKey nebo z přívěšků na klíče. NFC NFC NFC NFC Cylindrická vložka AirKey spojení designu a bezpečnosti Cylindrická vložka AirKey je bezpečnostní produkt ve velmi kvalitním designovém provedení, který je určen pro vnitřní i venkovní montáž a který lze otevírat pomocí mobilního telefonu nebo identifikačního média, jemuž je přiděleno příslušné oprávnění. Do její paměti se ukládají všechny události, které je pak prostřednictvím mobilního telefonu možno odesílat zpět do online správního střediska. Vše se točí okolo mobilního telefonu Systém AirKey totiž používá namísto klíče mobilní telefon. Prostřednictvím bezplatné aplikace AirKey lze zobrazovat jednotlivá oprávnění a doby jejich platnosti. Umožňuje také vytváření elektronických klíčů z dalších identifikačních médií a předává informace, které jsou uloženy v cylindrické vložce, do online správního střediska. Se systémem jsou kompatibilní mobilní telefony, které jsou vybaveny technologií NFC.

5 Není nutno vytvářet vlastní IT infrastrukturu Není potřebný žádný dodatečný software. Tím se šetří náklady i čas potřebný k provádění pravidelných aktualizací. Všechna data jsou spolehlivě ukládána ve velmi bezpečném výpočetním středisku společnosti EVVA, kde jsou kdykoli k dispozici. Přístup k domovním dveřím z celého světa Online správa je jednoduchá a bezpečná. Jejím prostřednictvím lze udělovat přístupová oprávnění k odemykání cylindrických vložek AirKey a k mnoha dalším nastavením. K jejímu používání stačí osobní nebo přenosný počítač s nainstalovaným webovým prohlížečem a připojením k u a dostatečná výše kreditů KeyCredit.

6 AirKey Dokonalá souhra všech produktů Bezpečnostní produkt v nadčasovém designovém provedení pro vnitřní i venkovní použití Cylindrická vložka AirKey Cylindrická vložka AirKey je bezpečnostní produkt, který je určen pro vnitřní i venkovní montáž. Je dodávána se všemi hlavními bezpečnostními charakteristikami vysoce kvalitních uzamykacích cylindrických vložek, mezi které patří například ochrana proti vytažení jádra a proti odvrtání. Volně otočná vnější hlavice poskytuje vysokou úroveň ochrany proti neoprávněné manipulaci. Jedinečná je také modulární konstrukce cylindrické vložky AirKey. Umožňuje přizpůsobení délky přímo na místě montáže a zjednodušuje plánování. To je obzvláště praktické tehdy, je-li cylindrickou vložku třeba použít v jiných dveřích, kde ji lze jednoduše a flexibilně přizpůsobit. A navíc: S cylindrickou vložkou AirKey lze kombinovat mnoho modulů zařazených v sortimentu mechanických produktů společnosti EVVA. Online předávání klíčů je možné ve všech částech světa. Online správní středisko AirKey Díky online správnímu středisku AirKey, které je přístupné prostřednictvím webového rozhraní, není nutný další vlastní software. Obsluha je velmi jednoduchá. Jednoduché je také zahájení používání. Nejlépe lze začít registrací uživatele i mobilních telefonů a zaevidováním požadovaných uzamykacích systémů. Všechny další průběžné změny oprávnění a nastavení již pak pro vás budou hračkou. Přístupová oprávnění se udělují zcela jednoduše prostřednictvím přetahování objektů uložených v mobilních telefonech nebo identifikačních médiích. Prostřednictvím online správního střediska je však přístupová oprávnění možno rovněž rychle a jednoduše odnímat. Kromě toho lze kdykoli prostřednictvím online přístupu vyvolávat události související s přístupy, tj. informace o tom, kde a kdy kdo byl. Stejně snadno se lze dotazovat také na stav baterií cylindrických vložek.

7 Aplikace s mnoha chytrými funkcemi Aplikace AirKey Online správní středisko AirKey je doplněno aplikací AirKey. Ta je bezplatně k dispozici pro mobilní telefony s operačním systémem Android (verze a vyšší). Po úspěšném stažení aplikace a zadání registračního kódu se mobilní telefon stává klíčem. Pomocí aplikace AirKey se zamykají a aktualizují cylindrické vložky, aktualizují identifikační média AirKey a ukládají do paměti stavová data, která se při příštím kontaktu s online správním střediskem přenášejí do centrálního úložiště. Aplikace AirKey je použitelná jako klíč pro libovolný počet uzamykacích systémů. Nemáte mobilní telefon vybavený technologií NFC? Pak lze klíč vytvořit z identifikačních médií Identifikační média AirKey Pro obsluhu dveří vybavených uzamykacím systémem AirKey lze používat také identifikační média, karty AirKey a přívěšky na klíče AirKey. Tato možnost je nanejvýš praktická tehdy, jestliže osoba s přidělenými přístupovými oprávněními nevlastní mobilní telefon vybavený technologií NFC. Co je technologie NFC? Technologie NFC (Near Field Communication), v překladu komunikace v blízkém poli, je mezinárodní přenosový standard určený k bezkontaktní výměně dat prostřednictvím rádiové techniky na krátké vzdálenosti v rozsahu několika centimetrů. Tato technologie se zpočátku používala převážně při elektronických bezkontaktních a bezhotovostních platbách malých částek. U systému AirKey se tato bezpečná technologie používá k přenášení přístupových oprávnění a stavových dat mezi mobilním telefonem a cylindrickou vložkou AirKey.

8 předáno W.FD.HBS.A.V1.LN.SCZ

Klíčem je mobilní smartphone

Klíčem je mobilní smartphone Klíčem je mobilní smartphone AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací

Více

Mnohostranné bezpečnostní řešení

Mnohostranné bezpečnostní řešení Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Uzamykací systém pro komplexní použití Mnohostranné bezpečnostní řešení pro profesionální použití Systém Xesar je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento

Více

AirKey. Klíčem je mobilní telefon

AirKey. Klíčem je mobilní telefon AirKey Klíčem je mobilní telefon Tak dynamický jako Vše o systému AirKey jednoduché a přehledné vysvětlení. potřeby zákazníků AirKey Flexibilní přístupové řešení pro kancelářské prostory Moderní způsob

Více

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Uzamykací systém pro komplexní použití Xesar Mnohostranné bezpečnostní řešení pro profesionální použití Systém Xesar je další inovací v nabídce společnosti

Více

AirKey. Klíčem je mobilní smartphone

AirKey. Klíčem je mobilní smartphone AirKey Klíčem je mobilní smartphone Tak dynamický jako Vše o systému AirKey jednoduché a přehledné vysvětlení. potřeby zákazníků AirKey Flexibilní přístupové řešení pro kancelářské prostory Moderní způsob

Více

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Mnohostranné bezpečnostní řešení Profesionální řešení pro Vše o systému Xesar jednoduché a přehledné vysvětlení. váš podnik Xesar Bezpečný a flexibilní systém Xesar je mnohostranně využitelný elektronický

Více

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Profesionální řešení Vše o systému Xesar jednoduché a přehledné vysvětlení pro váš podnik Xesar Bezpečný a flexibilní systém Xesar je mnohostranně využitelný

Více

AirK Jednoduše inteligentní ey Einfach smart.

AirK Jednoduše inteligentní ey Einfach smart. AirKey Einfach Jednoduše smart. inteligentní Systém AirKey. Jednoduše inteligentní U systému AirKey je klíčem smartphone. To zvyšuje vaši bezpečnost, flexibilitu a také vám to dává úplnou kontrolu nad

Více

AirKey. Jednoduše inteligentní

AirKey. Jednoduše inteligentní AirKey Jednoduše inteligentní Systém AirKey. Jednoduše inteligentní U systému AirKey je klíčem smartphone. To zvyšuje vaši bezpečnost, flexibilitu a také vám to dává úplnou kontrolu nad dveřmi. Co k tomu

Více

Xesar Kontrolu máte vy Jednoduše všestranný

Xesar Kontrolu máte vy Jednoduše všestranný Xesar Jednoduše Kontrolu máte všestranný vy Xesar. Jednoduše všestranný Kontrola, bezpečnost a flexibilita spojené v jediném inovativním elektronickém uzamykacím systému to je Xesar. Ať už v bytových

Více

Xesar. Jednoduše všestranný

Xesar. Jednoduše všestranný Xesar Jednoduše všestranný Xesar. Jednoduše všestranný Kontrola, bezpečnost a flexibilita spojené v jediném inovativním elektronickém uzamykacím systému to je Xesar. Ať už v bytových komplexech, ve vzdělávacím

Více

EVVA. Mechanické a elektronické uzamykací systémy

EVVA. Mechanické a elektronické uzamykací systémy EVVA Mechanické a elektronické uzamykací systémy Mechanika EVVA prověřená bezpečnost Každý mechanický systém je jedinečný svým technickým provedení i funkcí. Společná je jim nejvyšší úroveň kvality a výborná

Více

DOM Tapkey Snadný mobilní přístup

DOM Tapkey Snadný mobilní přístup DOM Tapkey Snadný mobilní přístup DOM Tapkey SNADNÝ MOBILNÍ PŘÍSTUP DOM Tapkey Chytrý telefon je klíč CHYTRÝ TELEFON JE KLÍČ DOM a Tapkey Vám nabízí to nejlepší z obou těchto světů. Široká nabídka digitálních

Více

Nově dostupná. virtuální síť. Xesar 2.0. Mnohostranné bezpečnostní řešení s novou verzí softwaru

Nově dostupná. virtuální síť. Xesar 2.0. Mnohostranné bezpečnostní řešení s novou verzí softwaru Nově dostupná virtuální síť Xesar 2.0 Mnohostranné bezpečnostní řešení s novou verzí softwaru Nové vydání Spousta novinek na jednom místě NOVINKA Virtuální síť Xesar Identifikační média v oběhu šíří bezpečnostní

Více

Poznámky k verzi systému AirKey

Poznámky k verzi systému AirKey Poznámky k verzi 11.08.2016 systému AirKey Abychom vám mohli nabízet co nejlepší služby a velmi kvalitní výrobek, snažíme se nepřetržitě rozšiřovat systém AirKey o nové funkce a zlepšovat jeho stávající

Více

Kaba evolo základ pro bezpečnou budoucnost. Kaba evolo vám nekomplikovaně a flexibilně otevírá svět elektronických uzamykacích systémů.

Kaba evolo základ pro bezpečnou budoucnost. Kaba evolo vám nekomplikovaně a flexibilně otevírá svět elektronických uzamykacích systémů. Kaba evolo základ pro bezpečnou budoucnost Kaba evolo vám nekomplikovaně a flexibilně otevírá svět elektronických uzamykacích systémů. 2 Perspektivní přístupový systém Flexibilita organizace Pro současnou

Více

EPS. To nejlepší ze stavítkových systémů

EPS. To nejlepší ze stavítkových systémů EPS To nejlepší ze stavítkových systémů EPS. To nejlepší ze stavítkových systémů Systém EPS spolehlivě chrání rodinné domy, ale je také často používaným přístupovým systémem v jasně strukturovaných uzamykacích

Více

K datu je k dispozici vylepšená verze aplikace AirKey. Následující nové funkce a vylepšení jsou dostupné s novou verzí:

K datu je k dispozici vylepšená verze aplikace AirKey. Následující nové funkce a vylepšení jsou dostupné s novou verzí: Poznámky k verzi 24.03.2016 systému AirKey K datu 24.03.2016 je k dispozici vylepšená verze aplikace AirKey. Následující nové funkce a vylepšení jsou dostupné s novou verzí: Optimalizovaná komunikace mezi

Více

Ad 1. Inteligentní vložka AirKey Strana 1. Inteligentní vložka AirKey

Ad 1. Inteligentní vložka AirKey Strana 1. Inteligentní vložka AirKey Inteligentní vložka AirKey Strana 1 Inteligentní vložka AirKey 1. Co je AirKey? 2. Základní info o systému AirKey 3. Komponenty systému 4. Studie Typická aplikace 5. Adresa prodejny, kde můžete AirKey

Více

Kontrolní seznam projektu a systémové požadavky Xesar 3.0

Kontrolní seznam projektu a systémové požadavky Xesar 3.0 Kontrolní seznam projektu a systémové požadavky Xesar 3.0 Obsah 1 Kontrolní seznam k projektu... 1 1.1 Systémové požadavky infrastruktura... 1 1.2 Konfigurace zařízení... 2 1.3 Témata týkající se projektu...

Více

FPS. Značková kvalita za nejlepší cenu

FPS. Značková kvalita za nejlepší cenu FPS Značková kvalita za nejlepší cenu FPS. Značková kvalita za nejlepší cenu Systém FPS nabízí jednoduché, spolehlivé a komfortní zabezpečení. Systém FPS lze použít v jednoduše strukturovaných uzamykacích

Více

MCS. 100% ochrana proti kopírování

MCS. 100% ochrana proti kopírování MCS 100% ochrana proti kopírování MCS. 100% ochrana proti kopírování S celosvětově jedinečnou bezpečností systému zažije každý provozovatel uzamykacího systému MCS automaticky bezstarostný pocit. Ten

Více

MCS. Inovativní systém pro jedinečnou bezpečnost

MCS. Inovativní systém pro jedinečnou bezpečnost MCS Inovativní systém pro jedinečnou bezpečnost MCS jedinečná technologie a komplexní použití Sys Bezpečnostní technologie MCS byla vyvinuta v úzké spolupráci s technickými univerzitami a využívá magnetickou

Více

e-primo Flexibilní systém pro vysokou bezpečnost

e-primo Flexibilní systém pro vysokou bezpečnost e-primo Flexibilní systém pro vysokou bezpečnost Více flexibility pro e-primo rodiny, singles a kanceláře e-primo bezpečnost a flexibilita Chcete se cítit bezpečně a přitom zůstat flexibilní? Zámek e-primo

Více

MCS. Inovativní systém pro jedinečnou bezpečnost

MCS. Inovativní systém pro jedinečnou bezpečnost MCS Inovativní systém pro jedinečnou bezpečnost MCS jedinečná technologie a komplexní použití Sys Bezpečnostní technologie MCS byla vyvinuta v úzké spolupráci s technickými univerzitami a využívá magnetickou

Více

Poznámky k verzi systému AirKey

Poznámky k verzi systému AirKey Poznámky k verzi 11.2.2016 systému AirKey Abychom vám mohli nabízet co nejlepší služby a velmi kvalitní výrobek, snažíme se nepřetržitě rozšiřovat systém AirKey o nové druhy funkcí a zlepšovat ty stávající.

Více

Registrace do systému AirKey

Registrace do systému AirKey AirKey První kroky Registrace do systému AirKey Na adrese https://airkey.evva.com klikněte na tlačítko Registrace do systému AirKey. Vyplňte pole formuláře. Pole označená symbolem * jsou povinná. Nezapomeňte

Více

Xesar Software V (zveřejněno ) 1 Virtuální sítě. 2 Tablet. 3 Technické zhodnocení. 4 další nové funkce

Xesar Software V (zveřejněno ) 1 Virtuální sítě. 2 Tablet. 3 Technické zhodnocení. 4 další nové funkce Xesar Software V2.2.38.18 (zveřejněno 03.10.2016) 1 Virtuální sítě připojení až 123 čtenářů updater stěn Xesar 2 Tablet V Xesar 2.2 Použití více než jedné tablety pro správu systému je možná. Automatická

Více

4KS. Vynikající systém pro nejvyšší bezpečnost

4KS. Vynikající systém pro nejvyšší bezpečnost 4KS Vynikající systém pro nejvyšší bezpečnost 4KS patentovaná technologie a nejnáročnější použití Systém se 4KS je nejodolnější systém mezi mechanickými uzamykacími systémy. S patentovanou bezpružinovou

Více

Novinka firmy EVVA - elektronický zámek e-primo

Novinka firmy EVVA - elektronický zámek e-primo elektronický zámek e-primo - servis: trezory, klíče, zámky - TREZORSERVIS - bezpečnostní dveře, bezpeč Novinka firmy EVVA - elektronický zámek e-primo Připravili jsme pro vás novinku od firmy EVVA - elektronický

Více

Registrace v systému AirKey

Registrace v systému AirKey AirKey První kroky Registrace v systému AirKey Klikněte na stránce airkey.evva.com na tlačítko Registrace v systému AirKey. Proveďte registraci. Obdržíte potvrzovací e-mail, pomocí kterého registraci dokončíte.

Více

AirKey. Stručný návod

AirKey. Stručný návod AirKey Stručný návod Registrace pomocí vytvořeného smartphonu a funkce Send a Key Na úvodní stránce Home zvolte tlačítko Send a Key. Do vyhledávacího pole zadejte jméno osoby, ID atd. Pokud víte, že osoba

Více

ICS. Silný a spolehlivý

ICS. Silný a spolehlivý ICS Silný a spolehlivý ICS. Silný a spolehlivý Mezi výhody systému ICS patří nejen vyšší komfort používání, ale také možnost plánování, ochrana investice, robustnost a dlouhá životnost. ICS je stabilní

Více

3KSplus. Vynikající systém pro nejvyšší bezpečnost

3KSplus. Vynikající systém pro nejvyšší bezpečnost 3KSplus Vynikající systém pro nejvyšší bezpečnost 3KSplus patentovaná technologie a nejnáročnější použití Systém 3KSplus je nejodolnější systém mezi mechanickými uzamykacími systémy. S patentovanou bezpružinovou

Více

Verze softwaru Xesar V (zveřejněno dne ) Verze softwaru Xesar V (zveřejněno dne )

Verze softwaru Xesar V (zveřejněno dne ) Verze softwaru Xesar V (zveřejněno dne ) Verze softwaru Xesar V 3.0.109 (zveřejněno dne 12.11.2018) Správce instalace: 1.0.48 Správce periferních zařízení: 1.0.16 Verze firmwaru: 0.420.1 Verze aplikace pro tablet: 3.0.18 Řešení problémů a vylepšení

Více

3KSplus. Vynikající systém pro nejvyšší bezpečnost

3KSplus. Vynikající systém pro nejvyšší bezpečnost 3KSplus Vynikající systém pro nejvyšší bezpečnost 3KSplus patentovaná technologie a nejnáročnější použití Systém 3KSplus je nejodolnější systém mezi mechanickými uzamykacími systémy. S patentovanou bezpružinovou

Více

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování }

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Jak přidat hodnotu vašim Canon zařízením Multifunkční zařízení a tiskárny Canon, navržené pro zvýšení produktivity

Více

ICS. Promyšlený systém pro nejlepší bezpečnost

ICS. Promyšlený systém pro nejlepší bezpečnost ICS Promyšlený systém pro nejlepší bezpečnost ICS jedinečná technologie a profesionální použití Systém s ICS je nejchytrejší systém mezi mechanickými uzamykacími systémy. S jedinečnou technologií je ICS

Více

erze softwaru Xesar V (zveřejněná dne ) 1 Virtuální síť Připojení až 14 aktualizačních nástrojů Xesar nástěnných čtecích jednotek

erze softwaru Xesar V (zveřejněná dne ) 1 Virtuální síť Připojení až 14 aktualizačních nástrojů Xesar nástěnných čtecích jednotek erze softwaru Xesar V2.1.37.17 (zveřejněná dne 09. 12. 2015) 1 Virtuální síť Připojení až 14 aktualizačních nástrojů Xesar nástěnných čtecích jednotek K systému lze prostřednictvím aktualizačního nástroje

Více

VICARE App. Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění.

VICARE App. Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění. VICARE App Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění. ViCare: v přímém kontaktu s vaším topným systémem. 2/3 Člověk je jednoduše klidnější, když je o všechno postaráno

Více

Systémové požadavky Xesar

Systémové požadavky Xesar Xesar První kroky Systémové požadavky Xesar Osobní počítač; min. 1,2 GHz nebo vyšší Nejméně 8 GB RAM (u 64bitového systému, z toho 4 GB dostupné pro systém Xesar) 2 hostitelské zařízení USB 2.0 pro kódovací

Více

Ad 1. Unikátní zamykací systém XESAR Strana 1. Uzamykací systém XESAR

Ad 1. Unikátní zamykací systém XESAR Strana 1. Uzamykací systém XESAR Unikátní zamykací systém XESAR Strana 1 Uzamykací systém XESAR 1. Co je XESAR? 2. Základní informace o systému XESAR 3. Komponenty systému 4. Studie Typická aplikace 5. Adresa prodejny, kde je možné systém

Více

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Všechny výhody z jediného zdroje. Největší předností pisoárového systému Geberit je jeho flexibilita představuje ideální řešení pro každý požadavek nebo stavební

Více

4KS. Stabilnější, silnější, bezpečnější

4KS. Stabilnější, silnější, bezpečnější 4KS Stabilnější, silnější, bezpečnější 4KS. Stabilnější, silnější, bezpečnější Na 4KS se zkrátka můžete spolehnout. Díky vysoké odolnosti dokáže systém dveře bezproblémově uzamykat a odemykat i po mnoha

Více

Produktové novinky N L. Oznámení o uvolnění k prodeji a dodání Aliro MP1.15 v češtině, polštině, řečtině a ruštině

Produktové novinky N L. Oznámení o uvolnění k prodeji a dodání Aliro MP1.15 v češtině, polštině, řečtině a ruštině Oznámení o uvolnění k prodeji a dodání Aliro MP1.15 v češtině, polštině, řečtině a ruštině s potěšením oznamuje, že k prodeji a dodání byl uvolněn nový systém řízení přístupu Aliro v českém, polském, řeckém

Více

ArcGIS Online Subscription

ArcGIS Online Subscription ArcGIS Online Subscription GIS pro organizace ArcGIS Online je GIS v cloudu. Poskytuje služby GIS v prostředí internetu, ať už se jedná o úložné místo, publikaci mapových a geoprocessingových služeb, nebo

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

Rozšiřte váš systém kontroly vstupu o bezdrátovou technologii Aperio. The global leader in door opening solutions

Rozšiřte váš systém kontroly vstupu o bezdrátovou technologii Aperio. The global leader in door opening solutions Rozšiřte váš systém kontroly vstupu o bezdrátovou technologii Aperio The global leader in door opening solutions 2 Disponujete dveřmi se systémem kontroly vstupu a mechanickým zabezpečením? Proč provozovat

Více

EPS. Klasický systém garantující dobrou bezpečnost

EPS. Klasický systém garantující dobrou bezpečnost EPS Klasický systém garantující dobrou bezpečnost EPS patentovaná technologie a mnohostranné použití Systém s EPS je klasika mezi mechanickými uzamykacími systémy. S chráněnou technologií je EPS vhodný

Více

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kdykoli a odkudkoli Do mobilních zařízení

Více

Software Xesar V (zveřejněno dne )

Software Xesar V (zveřejněno dne ) Software Xesar V3.0.216 (zveřejněno dne 27.05.2019) Správce instalace: 1.1.15 Správce rozhraní: 1.0.26 Verze aplikace pro tablet: 3.0.25 Schválená verze Docker: Docker Community Edition 18.06.1-ce-win73

Více

Titulní strana projektu

Titulní strana projektu Titulní strana projektu Pro všeobecné informace a popis projektu Název projektu Rok Číslo objektu (pokud je k dispozici) Dveře Odhadovaný počet Uživatelé Odhadovaný počet Dokončení Požadovaný termín DD.MM.RRRR

Více

EPS. Klasický systém garantující dobrou bezpečnost

EPS. Klasický systém garantující dobrou bezpečnost EPS Klasický systém garantující dobrou bezpečnost EPS patentovaná technologie a mnohostranné použití Systém s EPS je klasika mezi mechanickými uzamykacími systémy. S chráněnou technologií je EPS vhodný

Více

Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace

Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace Řešení pro automatizaci a digitalizaci Jakožto expert v průmyslové konektivitě

Více

Řešení pro správu klientů a mobilní tisk

Řešení pro správu klientů a mobilní tisk Řešení pro správu klientů a mobilní tisk Uživatelská příručka Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

Xesar. Software Stručný návod

Xesar. Software Stručný návod Xesar Software Stručný návod Vytvoření osoby Do vašeho podniku nastupuje nový zaměstnanec Bezpodmínečně vyplňte povinná pole (jméno a příjmení) V případě potřeby osobě přiřaďte oprávnění pro Trvalé manuální

Více

Dejte svému klíči rozhodovací pravomoci

Dejte svému klíči rozhodovací pravomoci Dejte svému klíči rozhodovací pravomoci www.fab.cz ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions FAB VERSO CLIQ inteligentní zabezpečení Co je FAB VERSO CLIQ? FAB VERSO CLIQ je nová inteligentní

Více

Nové trendy v odbavení cestujících s využitím aplikací chytrých telefonů 20.5.2014

Nové trendy v odbavení cestujících s využitím aplikací chytrých telefonů 20.5.2014 softwarová řešení pro osobní dopravu Nové trendy v odbavení cestujících s využitím aplikací chytrých telefonů 20.5.2014 O společnosti CHAPS Produkty MD ČD DP IDS : CIS JŘ, IDOS : pokladní systém, In-karta,

Více

PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ

PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ VŠECHNY VÝHODY Z JEDINÉHO ZDROJE Největší předností pisoárového systému Geberit je jeho flexibilita představuje ideální řešení pro každý požadavek nebo stavební

Více

Hybrid. Systémy Xesar a AirKey se setkávají s mechanikou

Hybrid. Systémy Xesar a AirKey se setkávají s mechanikou Hybrid Systémy Xesar a AirKey se setkávají s mechanikou Cylindrická vložka Hybrid Elektronika zkombinovaná s mechanikou Různé povrchy Nikl, leštěný nikl, leštěná mosaz, hnědá patina, černá patina Vhodné

Více

SeeMe MOBILE. Uživatelská příručka SeeMe Mobile. Provozovatel GPS služeb: pobočka ZNOJMO pobočka JIHLAVA pobočka DOMAŽLICE pobočka PRAHA Identifikace

SeeMe MOBILE. Uživatelská příručka SeeMe Mobile. Provozovatel GPS služeb: pobočka ZNOJMO pobočka JIHLAVA pobočka DOMAŽLICE pobočka PRAHA Identifikace alarmy do vozidel, sledování úbytku paliva a další služby SeeMe MOBILE Uživatelská příručka SeeMe Mobile Identifikace IČO:28550650 Rejstříkový soud: Praha, Oddíl C vložka 149630 SeeMe MOBILE... 3 Obsah

Více

Aktivace Car-Net ve vozidle

Aktivace Car-Net ve vozidle Aktivace Car-Net ve vozidle Tak přenesete mobilní služby online do svého Volkswagenu. Milá řidičko, milý řidiči, zde se dozvíte, jaké kroky musíte provést, abyste mohli využívat služby Car-Net. V této

Více

Prezentace platebního systému PAIMA

Prezentace platebního systému PAIMA Prezentace platebního systému PAIMA Ing. Vlastimil Beneš 19.5.2011 SmartCard Forum 2011 1 Obsah prezentace Základní vlastnosti Architektura Proč DESFire Použití SAM Závěr 19.5.2011 SmartCard Forum 2011

Více

Inteligentní správa senzorů pro pivovarnické procesy

Inteligentní správa senzorů pro pivovarnické procesy Inteligentní správa senzorů pro pivovarnické procesy Inteligentní správa senzorů Inteligentní správa senzorů, nebo jednoduše ISM (Intelligent Sensor Management), je digitální technologie pro přímé procesněanalytické

Více

Sísyfos Systém evidence činností

Sísyfos Systém evidence činností Sísyfos Systém evidence Sísyfos : Evidence pracovních Systém Sísyfos je firemní aplikace zaměřená na sledování pracovních úkonů jednotlivých zaměstnanců firmy. Umožňuje sledovat pracovní činnosti na různých

Více

Přístupový a docházkový systém

Přístupový a docházkový systém Přístupový a docházkový systém eseries Nadčasový docházkový a přístupový systém Název eseries označuje novou řadu produktů identifikačního systému Aktion s revoluční technologií ACTIVE DEVICE. Instalace,

Více

CLIQ - zařazení produktu

CLIQ - zařazení produktu CLIQ CLIQ - zařazení produktu CLIQ je off-line elektro-mechanické řešení pro systémy generálního a hlavního klíče (SGHK) pro komerční a residenční aplikace CLIQ - vlastnosti Popis problému Ztráta klíče

Více

Plutino Přehledná správa a sledování zakázek

Plutino Přehledná správa a sledování zakázek Plutino Přehledná správa a sledování zakázek Plutino : Přehledná správa a sledování zakázek Aplikace Plutino je určena malým a středním firmám, které chtějí spolehlivě, ale přitom jednoduše sledovat své

Více

Systém s příznivou cenou pro jednoduché zajištění bezpečnosti

Systém s příznivou cenou pro jednoduché zajištění bezpečnosti Systém s příznivou cenou pro jednoduché zajištění bezpečnosti FPS Patentovaná technologie a mnohostranné použití Systém s Systém FPS poskytuje nejlepší úroveň bezpečnosti v nejjednodušším provedení mezi

Více

Systém s příznivou cenou pro jednoduché zajištění bezpečnosti

Systém s příznivou cenou pro jednoduché zajištění bezpečnosti Systém s příznivou cenou pro jednoduché zajištění bezpečnosti FPS Patentovaná technologie a mnohostranné použití Systém s Systém FPS poskytuje nejlepší úroveň bezpečnosti v nejjednodušším provedení mezi

Více

EEEEE. U-Base. U-Base. Řada

EEEEE. U-Base. U-Base. Řada Určeno pro specifické potřeby instalačního technika pro jednodušší správu a údržbu vlastních zařízení, inovativní software se vyznačuje bezprostředním a intuitivním uživatelským rozhraním a je schopen

Více

YEARS. AirKey. Cloud Interface

YEARS. AirKey. Cloud Interface YEARS 1919 2019 AirKey Cloud Interface Rozhraní a bezpečnost API klíč Komunikace mezi systémem AirKey a Vaším softwarem je zajišťována pomocí API klíče. Z bezpečnostních důvodů je Vám kompletní API klíč

Více

A vítězem se stává... Leitz Icon! Inteligentní tiskárna štítků získala ocenění GOOD DESIGN & if Design.

A vítězem se stává... Leitz Icon! Inteligentní tiskárna štítků získala ocenění GOOD DESIGN & if Design. Únor 2015 A vítězem se stává... Leitz Icon! Inteligentní tiskárna štítků získala ocenění GOOD DESIGN & if Design. Chicago/Hamburg/Stuttgart, únor 2015: Nová tiskárna štítků Leitz Icon od tradičního prémiového

Více

Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit

Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit v plné míře využívají všech předností montážních prvků Geberit. Uživatel vidí před stěnou pouze ty nejzákladnější

Více

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách.

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách. ALLIGATOR sens.it Programovatelný senzor tlaku v pneumatikách. Evropská komise se rozhodla zavést monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS), ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu, stejně jako ke snížení

Více

INFORMAČNÍ SYSTÉM VIDIUM A VYUŽITÍ MODERNÍCH TECHNOLOGIÍ

INFORMAČNÍ SYSTÉM VIDIUM A VYUŽITÍ MODERNÍCH TECHNOLOGIÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM VIDIUM A VYUŽITÍ MODERNÍCH TECHNOLOGIÍ Michal Brožek, Dominik Svěch, Jaroslav Štefaník MEDIUM SOFT a.s., Cihelní 14, 702 00 Ostrava, ČR Abstrakt Neustále rostoucí význam sběru dat, možnost

Více

Chytrý elektronický zámek

Chytrý elektronický zámek Hrdý partner Airbnb Výhradní zastoupení značky NUKI pro ČR a SR Chytrý elektronický zámek Nuki APP Nuki App je srdcem vašeho chytrého zámku. Slouží ke správě nastavení, udílení přístupových práv a odemykání

Více

PROFESIONÁLNÍ ODPOSLECH MOBILNÍHO TELEFONU SPYTEL

PROFESIONÁLNÍ ODPOSLECH MOBILNÍHO TELEFONU SPYTEL Podrobné informace: Odposlech mobilního telefonu SpyTel 1 PROFESIONÁLNÍ ODPOSLECH MOBILNÍHO TELEFONU SPYTEL ODPOSLECH TELEFONU SPYTEL PROČ ZVOLIT NAŠE ŘEŠENÍ? Jsme si vědomi, že na trhu existuje celá řada

Více

Série Paxos advance Redundantní Modulární Spolehlivá. Paxos advance IP

Série Paxos advance Redundantní Modulární Spolehlivá. Paxos advance IP Série Paxos advance Redundantní Modulární Spolehlivá Paxos advance IP Nejvyšší spolehlivost Nejvyšší disponibilita Osvědčená technologie vysoce bezpečnostních zámků systémů Paxos Paxos compact chrání na

Více

Made in Germany TEPLO VŽDY, KDYŽ JE ZAPOTŘEBÍ.

Made in Germany TEPLO VŽDY, KDYŽ JE ZAPOTŘEBÍ. Made in Germany TEPLO VŽDY, KDYŽ JE ZAPOTŘEBÍ www.zatopte.si NĚMECKÁ VÝROBA V NEJVYŠŠÍ KVALITĚ TEPLO VŽDY, KDYŽ JE ZAPOTŘEBÍ Thermotec je váš partner pro rychlou a pružnou produkci tepla na jakémkoli

Více

Sady společnosti Autodesk pro jednotlivá odvětví

Sady společnosti Autodesk pro jednotlivá odvětví Sady společnosti Autodesk pro jednotlivá odvětví Nejčastější dotazy Tento dokument vám zodpoví nejčastější dotazy týkající se nadcházejícího uvedení nových sad společnosti Autodesk pro jednotlivá odvětví.

Více

POLAK CZ s.r.o. Czech Republic 4

POLAK CZ s.r.o. Czech Republic   4 Společnost POLAK CZ je hrdá na roli jedné z hlavních českých průmyslových společností v oblasti výroby dílenského nábytku. V moderním výrobním areálu vybudovaném podle nejnovějších požadavků na flexibilitu

Více

Modulový systém pro PODLAHU STĚNU - STROP. 3 jedinečné suché konstrukční systémy pro vytápění a chlazení.

Modulový systém pro PODLAHU STĚNU - STROP. 3 jedinečné suché konstrukční systémy pro vytápění a chlazení. Modulový systém pro PODLAHU STĚNU - STROP. 3 jedinečné suché konstrukční systémy pro vytápění a chlazení. Konstrukční výška je jen 1. Modulové podlahové vytápění. Velmi nízké. VYTÁPĚNÍ Jedinečné! S výškou

Více

Navržený učiteli. Vyvinutý společností Promethean. S oblibou používaný při výuce.

Navržený učiteli. Vyvinutý společností Promethean. S oblibou používaný při výuce. Navržený učiteli. Vyvinutý společností Promethean. S oblibou používaný při výuce. ActivPanel Elements Series Protože na vzdělávání nám záleží Vyučující jsou pod neustálým tlakem. Jejich pracovní zátěž

Více

Hnídek, Rutkovský, Vančura XYZ CAJ D1

Hnídek, Rutkovský, Vančura XYZ CAJ D1 Analýza existujících řešení XYZ CAJ D1 menu55.cz Společnost nabízí programové vybavení pro elektronické objednávky. Aplikaci je možné provozovat na různých typech zařízení, bez závislosti na systému. Zákazník

Více

DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC

DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC Oficiální dodavatel pilotního projektu e-cmr v Beneluxu Náskok před ostatními Náskok před ostatními TransFollow digitalizuje nákladní listy, čímž celý řetězec

Více

Co je nového v aplikaci PaperPort 12?

Co je nového v aplikaci PaperPort 12? Vítejte! Aplikace PaperPort společnosti Nuance je softwarový balíček pro správu dokumentů pracovní plochy, který vám usnadní skenování, uspořádání, sdílení, správu a přístup k papírovým a digitálním dokumentům

Více

Satelitní vyhledávání a monitorování vozidel

Satelitní vyhledávání a monitorování vozidel Satelitní vyhledávání a monitorování vozidel www.carloc.cz Měnící se potřeby a přání klientů spolu s rozvojem techniky, inovací produktů a vývojem legislativy vytvářejí základ pro strategii naší společnosti.

Více

Produkty a přehled služeb

Produkty a přehled služeb Produkty a přehled služeb NAVORA.CONSULTING s.r.o. Dvorecká 1162/2a 147 00 Praha 4 http://www.myjob.market service.jobrybnik@myjob.market Jobrybnik.cz / Produkty a přehled výkonu 1 Produkty a přehled služeb

Více

30 radiátorů z jednoho centrálního místa. Jednoduše inteligentnější vytápění. smartheating.danfoss.cz. Regulace vytápění Danfoss Link

30 radiátorů z jednoho centrálního místa. Jednoduše inteligentnější vytápění. smartheating.danfoss.cz. Regulace vytápění Danfoss Link Regulace vytápění Danfoss Link Jednoduše inteligentnější vytápění Nikdy nebylo snazší umožnit vašim zákazníkům, aby si vychutnali vrcholně integrované vytápění. V rámci systému Danfoss Link byl každý jednotlivý

Více

Řešení řízení osvětlení

Řešení řízení osvětlení Řešení řízení osvětlení PHOENIX CONTACT, s.r.o. Mokráň záhon 4 821 04 Bratislava +421 2 3210 1470 06.10.2016 phoenixcontact.sk Řešení řízení osvětlení Přehled Plánovači, zřizovatelé a provozovatelé světelně

Více

Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému

Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému 2 Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Skutečná cesta ke kvalitnímu veřejnému ozvučení Snadné používání díky označení zón

Více

Extrémně silné zabezpečení mobilního přístupu do sítě.

Extrémně silné zabezpečení mobilního přístupu do sítě. Extrémně silné zabezpečení mobilního přístupu do sítě. ESET Secure Authentication (ESA) poskytuje silné ověření oprávnění přístupu do firemní sítě a k jejímu obsahu. Jedná se o mobilní řešení, které používá

Více

Menu =Prijimace

Menu =Prijimace Technická informace Galaxy Flex v.3 komunikace na PCO/SMS Verze 1.01 Následující technická informace ukazuje způsob nastavení a možnosti komunikace ústředny Galaxy Flex 3 na podrobném popisu jednoho z

Více

Projekt byl zpracován dle platných norem ČSN např. ČSN 34 2300, ČSN 33 2000-4-41 a dalších souvisejících norem a předpisů.

Projekt byl zpracován dle platných norem ČSN např. ČSN 34 2300, ČSN 33 2000-4-41 a dalších souvisejících norem a předpisů. 1 ÚVOD 1.1 PŘEDMĚT A ROZSAH PROJEKTU Předmětem této projektové dokumentace pro výběr zhotovitele je příprava a kompletace mobilního kamerového bodu, městského kamerového systému (dále jen MKS). Mobilní

Více

Monitorovací systém. Be sure. testo 160 Monitorovací systém pro sledování teploty, vlhkosti, intenzity osvětlení, UV záření a koncentrace CO 2

Monitorovací systém. Be sure. testo 160 Monitorovací systém pro sledování teploty, vlhkosti, intenzity osvětlení, UV záření a koncentrace CO 2 Katalogový list testo 160 Monitorovací systém testo 160 Monitorovací systém pro sledování teploty, vlhkosti, intenzity osvětlení, UV záření a koncentrace CO 2 Lux mw/m 2 ppm mbar Přenos naměřených hodnot

Více

Postup nastavení bezpečné E-mailové schránky pro zákazníky Logicentra

Postup nastavení bezpečné E-mailové schránky pro zákazníky Logicentra Postup nastavení bezpečné E-mailové schránky pro zákazníky Logicentra Důvod přidělování speciálních schránek. Podle posledních statistik kolem 90 % všech E-mailů na Internetu tvoří nevyžádaná pošta. Patří

Více

Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu.

Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu. Logistická řešení _SYSTÉM VYDÁVÁNÍ NÁSTROJŮ Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu. Systémy vydávání nástrojů Walter Multiply _NETWORKLINE Tvář moderní správy nástrojů. INDIVIDUÁLNÍ.

Více

ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu:

ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu: ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu: 410173-221 Leden 2006 Obsah 1 ešení pro správu klientských počítač Konfigurace a nasazení....................... 1 2 Správa a aktualizace

Více