Vše otestováno. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vše otestováno. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť"

Transkript

1 Vše otestováno Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť

2 2 Výkonná a přesto jednoduchá Ústředna EZS Výkonná ústředna EZS nemusí být složitá. Vynikajícím důkazem je ústředna modelové řady Easy Series značky Bosch s elegantním designem high-tech. Tato ústředna představuje kombinaci výjimečné spolehlivosti s revoluční jednoduchostí a vynikajícím výkonem. Její nekomplikovaná, intuitivní obsluha prakticky vylučuje výskyt falešných poplachů. Díky inteligentnímu vyhodnocení poplachu, zvukového ověření poplachu a dalším metodám pro snížení výskytu falešných poplachů je zbytečné odesílání zpráv minulostí. Vylepšené testování systému a diagnostika probíhají v mateřském jazyce a slouží k ověření správné instalace. Události stavu systému jsou signalizovány textovými zprávami SMS a hlasově pomocí telefonu. Toto řešení šetří čas i peníze. Rychlejší instalace a programování Konfigurace je velmi snadná, protože ústředna je vybavena funkcí automatické konfigurace. K jejímu využití stačí zadat kód země. Řada Easy Series nabízí rychlejší a snadnější programování. Přenosný programovací klíč umožňuje rychlé programování skupiny ústředen s podobnými charakteristikami. Konfigurace a autotest systému jsou ovládány pomocí hlasových výzev a lze je spustit přes telefon s kmitočtovou volbou. Další výhodou je možnost programování systému z přenosného počítače díky použití softwaru pro vzdálené programování RPS. Hlasové moduly a programovací klíče jsou barevně odlišeny a tvarovány tak, aby bylo možné snadno vysledovat jejich původ a aby byla vždy zajištěna jejich správná instalace. Ústředna EZS Easy Series komunikuje hlasově. Základní programování je zcela založeno na hlasových výzvách. Odbornější programování je vybaveno hlasovou zpětnou vazbou a potvrzováním. Inovační přenos poplachu Integrovaný digitální komunikátor snadno navazuje přímé spojení s PCO (protokoly SIA, Contact ID, FastFormat). ATH lze použít k odesílání poplachů na telefony nebo na PCO. Systémové události lze doručovat i pomocí textových zpráv SMS. K signalizaci poplachů lze použít i externí výstražná zařízení. Pro přenos poplachů je také k dispozici nová možnost širokopásmová komunikace IP, která šetří čas a náklady. Zákazníci se díky integrované obousměrné zvukové podpoře mohou připojit k ústředně EZS, naslouchat osobám v místě instalace a dokonce s nimi i hovořit. Spustí-li se poplach, operátoři PCO mohou snadno naslouchat dění v chráněných prostorech, a tím zkontrolovat, co se v nich přihodilo (zvukové ověření poplachu). Tím se snižuje výskyt falešných poplachů.

3 3 Velmi snadná instalace a rychlé programování Fyzická instalace Připojení kabeláže usnadňuje barevné odlišení plochých vývodů. Ty jsou konstrukčně řešeny do úhlu, což usnadňuje zasouvání vodičů. Jsou vybaveny blokovací destičkou, která brání proniknutí vodičů do obvodů ústředny. Možnosti napájení a zajištění proti neoprávněné manipulaci Ústřednu je možno napájet přímým kabelem. Produkt nabízí možnost využití kombinace ochranného kontaktu na kryt a stěnu. Tento ochranný kontakt nezabírá smyčku na ústředně. Vstupní a výstupní kabeláž se nemusí dělit o vývody. Pro každou z nich je určen samostatný vývod. Ploché vývody lze z klávesnice vyjmout a jsou barevně odlišeny. Pro zcela přesnou montáž klávesnice je v její montážní části zabudována bublinková vodováha. Bezdrátová lokální bezpečnostní síť (wlsn) Ústředna EZS řady Easy Series umožňuje také nastavení bezpečnostní sítě pomocí bezdrátové technologie wlsn. K dispozici je celá řada bezdrátových zařízení, jejichž instalace je designově velmi nenápadná. Součástí inovační technologie obousměrného bezdrátového přenosu je opakované odesílání zpráv. Zprávy jsou odesílány tak dlouho, dokud nedojde k jejich potvrzení. Funkce automatické konfigurace zjednodušuje a urychluje implementaci.

4 4 Dokonalé řešení pro domácnosti a malé podniky

5 5 Ústředna EZS modelové řady Easy Series je ideální pro domácnosti a malé podniky. Klávesnice je vybavena zjednodušenými funkcemi, využívá proximity klíčenku a je vybavena hlasovým uživatelským rozhraním. Systém lze flexibilně upravit pro širokou škálu aplikací. Systém lze rozšířit o technologii wlsn. Kromě detektorů narušení a hlásičů požáru obsluhuje ústředna i reléové výstupy např. pro otevírání a zavírání garážových vrat, ovládání okenních rolet nebo pro vypínání a zapínání světel. Technologie wlsn je dalším důkazem již tradiční vysoké úrovně spolehlivosti a bezpečnosti značky Bosch. Obousměrná komunikace zajišťuje odesílání zpráv do té doby, než dojde k jejich potvrzení. Všechny komponenty systému jsou nepřetržitě sledovány. Zvukové ověření poplachu Navíc několik sekund poté, co dojde k poplachu, mohou operátoři PCO zkontrolovat situaci na místě, aby například potvrdili pokus o narušení nebo falešný poplach. To pomáhá snížit náklady za zbytečný zásah policie atd. Vynikající spolehlivost Ústředna EZS modelové řady Easy Series značky Bosch odpovídá požadavkům standardů EN a organizace UL. Je vybavena beztextovou klávesnicí, jejíž obsluha je velmi jednoduchá. Takto lze bezpečně předejít omylům. Do značné míry se tím zvyšuje spolehlivost systému a přitom snižuje výskyt falešných poplachů. Prodleva při příchodu a odchodu navíc poskytuje dostatek času při příchodu do budovy a jejím opuštění. Během této prodlevy probíhá zvuková signalizace tónem, nejprve tichá, pak postupně sílící, a to v kombinaci s vizuální signalizací. V čase následujícím po poplachu však uživatel i nadále může zrušit plané hlášení na PCO.

6 6 Celá řada vestavěných funkcí Využijte výhod modelové řady Easy Series bez nutnosti dokupování dodatečných modulů: Obousměrné zvukové ověření poplachu Čtečka Digitální a hlasový komunikátor pro přenos poplachu Místní nebo vzdálené ovládání pomocí telefonu s kmitočtovou volbou Možnosti pro bezdrátové výstupy Vzdálené programování pomocí notebooku Provoz bez obsluhy Kód pro bezpečnostní službu Časovač nečinnosti Inteligentní vyhodnocení poplachu Způsob zpracování, na kterém je založena tato redukce falešných poplachů, vychází ze současného nastavení zastřežení, typů poplachů a logických závislostí. Ústředna EZS analyzuje úrovně ohrožení. Pouze v případě, kdy vyhodnocená úroveň ohrožení splní předem stanovené parametry, odešle následně ústředna EZS ověřené hlášení poplachu. Vzhledem k tomu, že jsou ignorovány falešné poplachy, dochází ke spolehlivé identifikaci skutečných poplachů a k úspoře nákladů vyvarováním se zbytečných policejních zákroků atd. Snadná obsluha Modelová řada Easy Series je vybavena specifickou technologií vícebarevného displeje, která využívá symboly a hlasové výzvy. Klávesnice je navíc vybavena vestavěným mikrofonem, reproduktorem a hlásičem přítomnosti, který detekuje příchod ke klávesnici. Test pomocí hlasové výzvy v mateřském jazyce Vše otestováno Klávesnice bez textu je obsluhovaná jediným úkonem s animací a představuje nejvyšší formu jednoduchosti a uživatelského pohodlí. K zastřežení a odstřežení systému se používá proximity klíčenka nebo přívěsek na klíče wlsn. Tichý režim klávesnice dále umožňuje uživateli vypnout všechny nadbytečné hlasové zprávy. wlsn - bezdrátový přenos Ústředna EZS umožňuje použití bezdrátových vzdálených výstupů. Pomocí těchto výstupů lze např. obsluhovat sirénu nebo vypínat či zapínat světla. Používání evropského pásma zabezpečení 868 MHz a vícekanálové technologie s kmitočtovým skákáním nosné vlny zaručuje absolutně spolehlivý přenos. Časovač nečinnosti Ústředna EZS řady Easy Series vás informuje, pokud systém nebyl během určitého časového období aktivován a deaktivován. Můžete pak ihned poskytnout pomoc koncovému uživateli, čímž zvýšíte spokojenost svých zákazníků a zajistíte si další obchodní příležitosti.

7 7 Kód pro bezpečnostní službu V případě poplachu během nepřítomnosti uživatele může pracovník bezpečnostní služby zkontrolovat chráněné prostory. Může použít kód k aktivaci nebo deaktivaci ústředny, ale pouze po vzniku poplachu. Tím je vyloučena jakákoliv možnost zneužití. Provoz bez obsluhy Ústředna může pravidelně odesílat protokol událostí a změn parametrů na PCO nebo dodavateli bezpečnostních systémů. Řada Easy Series tyto úkoly automatizuje. Tím šetří práci a zajišťuje provedení těchto úkolů ve stanoveném čase.

8 8 Kompletní zabezpečení Přenos poplachu Tlačítka pro nouzová volání Přímé vyvolání poplachu: stisknutím a podržením lze spustit požadovanou reakci Snadné zvukové o Obousměrné zvuko Naslouchání (včetně možnos Pomocí integro reproduktoru a Obousměrné zv Výhody vám přináší: Snadná instalace Integrovaná klávesnice s bublinkovou vodováhou Snadný přístup k barevně odlišeným plochým vývodům Snadné programování Vzdálené programování pomocí notebooku Prostřednictvím telefonu Programovací klíč Automatická konfigurace podle kódu země Připojení přes kabel Hlásič ohně Detektor tříštění skla Magnetický kontakt Detektor pohybu Siréna/Blikač

9 9 věření pomocí: vé ověření ti hovořit) vaného mikrofonu ukové ověření Příjem několika formátů poplachu Přenos poplachu Přes digitální komunikátor na PCO Prostřednictvím textových zpráv SMS (Telecator Alphanumeric Protocol, TAP) Prostřednictvím hlasových zpráv sousedům nebo přátelům Vaši zákazníci využívají výhody následujících funkcí: Snížení výskytu falešných poplachů Inteligentní vyhodnocení poplachu Cross Zoning křížová detekce Stupňované oznamování Zvukové ověření poplachu Ñ Snadné použití Intuitivní displej Informační tlačítko nebo klíčenka Úplná hlasová podpora v mateřském jazyce Bezdrátové připojení Včasné vyrozumění o poplachu Naslouchání (včetně možnosti hovořit) prostřednictvím vzdál. tel. hovoru Přenos poplachu Přes digitální komunikátor na PCO Prostřednictvím zpráv SMS (TAP) ATH Širokopásmová komunikace IP Podpora GSM/GPRS Rozbočovač wlsn Přívěsek na klíče wlsn Instalační měřák wlsn Detektor pohybu PIR wlsn Venkovní siréna wlsn Vnitřní siréna wlsn Obousměrný bezdrátový přenos včetně funkce potvrzování zpráv. Rychlejší a snazší instalace, konfigurace i testování Bezdrátové ovládání zavírání a otevírání garážových vrat a další funkce Méně servisních volání

10 10 Součásti systému řady Easy Series a kompatibilní zařízení Klávesnice Klávesnice spojuje zvukové a obrazové informace. Hovoří vaším mateřským jazykem a přitom zobrazuje animované ikony na obrazovce, které zdůrazňují mluvené slovo, aby se minimalizovaly chyby při obsluze. Vysoce kontrastní vícebarevný displej s ikonami Detektor přítomnosti Integrovaná bublinková vodováha pro snadnou instalaci Integrovaný reproduktor Vestavěný mikrofon Jednoduché zabudované ovládání pomocí klíčenek Jednoduché uživatelské rozhraní s jediným tlačítkem Zapnutá ochrana Přístup ke speciálním funkcím Proximity klíčenka Hlasový modul Ochranný kontakt Každý uživatel ovládá systém pomocí klíčenky nebo karty, které jsou pro daného uživatele jedinečné. Tyto malé klíčenky představují primární způsob ovládání systému. Podporuje jazyk, který je z klávesnice slyšet (lze jej beze změny konfigurace zaměňovat). Hlasové oznámení se používá pro stavy ústředny, události, potvrzení, poplachy a poruchy. Kombinace ochranného kontaktu na stěnu a na kryt. Ochranný kontakt obsahuje smyčku pro připojení dalších ochranných kontaktů. Programovací klíč Napájecí zdroj Ústředna Zařízení, které obousměrně přenáší programovací informace. Programovací klíč slouží k rychlému programování skupiny ústředen se stejnými charakteristikami. Napájení 90 V V stř. pro napájení ústředny. Ústředna spravuje a ovládá systém. Je vybavena integrovaným telefonickým digitálním komunikačním zařízením.

11 11 Komponenty a příslušenství pro vybudování kompletního systému zabezpečení Vyberte si ze širokého sortimentu komponent a příslušenství pro zabezpečení domácnosti či malého podniku a vybudujte si kompletní systém, který bude přesně odpovídat vašim konkrétním potřebám. Detektor pohybu Detektor tříštění skla Tísňové tlačítko Hlásič ohně Kontakty dveře/okna Siréna/Blikač Příklady součástí bezdrátové lokální bezpečnostní sítě (wlsn): Rozbočovač wlsn Přívěsek na klíče wlsn Dveřní a okenní kontakt wlsn Detektor pohybu wlsn Hlásič kouře wlsn Venkovní siréna wlsn Jméno Bosch je na celém světě známo svou kvalitou a spolehlivostí. Pokud hledáte ústřednu EZS, kterou lze velmi snadno instalovat a která není nákladná, představují produkty modelové řady Easy Series ideální volbu.

12 Tradice kvality a inovace Více než 100 let představuje jméno Bosch nejvyšší kvalitu a spolehlivost. Bosch je dodavatel inovativních technologií s celosvětovou působností, zajišťovaných nejvyššími standardy služeb a podpory. Bosch Security Systems nabízí široký sortiment zabezpečovací techniky, komunikačních a ozvučovacích řešení, na které se spoléhají při každodenním používání po celém světě, od vládních institucí přes místa určená k shromažďování široké veřejnosti až po komerční prostory, školy a domácnosti. Bosch Security Systems Pro více informací navštivte naše webové stránky nebo napište na adresu cz.securitysystems@bosch.com Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2008 Změny vyhrazeny Vytištěno v Německu 02/08 Printer AS-OT-cz-01_ _03

Ústředna EZS Easy Series. Referenční příručka

Ústředna EZS Easy Series. Referenční příručka Ústředna EZS Easy Series Referenční příručka Obsah 3 1. Základní informace 2. Přehled systému 5 2.1 Klávesnice řady Easy Series 6 Stavy displeje Easy Series: 7 2.2 Ústředna a zařízení 10 2.3 Bezdrátová

Více

Ústředna EZS Easy Series Referenční příručka

Ústředna EZS Easy Series Referenční příručka Ústředna EZS Easy Series Referenční příručka Obsah 1. Klíčové údaje Tato revoluční ústředna spojuje výhody výjimečně snadné instalace a mimořádně snadné obsluhy. 1. Klíčové údaje 3 2. Klávesnice 6 3. Kapesní

Více

wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení

wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení * bezdrátová lokální bezpečnostní síť 2 Co je to wlsn? Bezdrátová lokální bezpečnostní síť wlsn společnosti Bosch Security Systems

Více

Systém je deaktivován. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť

Systém je deaktivován. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť Systém je deaktivován Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť 2 Zabezpečení je nejdůležitější Samozřejmě chcete své domácnosti nebo malému podniku

Více

Systém je deaktivován. Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení

Systém je deaktivován. Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení Systém je deaktivován Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení Zabezpečení je nejdůležitější Samozřejmě chcete své domácnosti nebo malému podniku zajistit nejlepší možné zabezpečení. 2 Ústředna EZS

Více

Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Praesideo Předejte všechny zprávy, ať se děje cokoli

Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Praesideo Předejte všechny zprávy, ať se děje cokoli Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Praesideo Předejte všechny zprávy, ať se děje cokoli 2 Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Praesideo od společnosti Bosch Udržujte

Více

Ústředna EZS Easy Series. Referenční příručka

Ústředna EZS Easy Series. Referenční příručka Ústředna EZS Easy Series Referenční příručka Obsah 3 1. Základní informace 2. Přehled systému 5 2.1 Klávesnice Easy Series 6 Stavy displeje Easy Series: 7 2.2 Ústředna a zařízení 10 2.3 Bezdrátová zařízení

Více

Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic...

Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic... Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic... S novou výkonnou softwarovou sadou! 2 Systém DCN Next Generation Osobitý systém Systém Digital Congress Network (DCN) Next Generation od společnosti

Více

Easy Series. Uživatelská příručka. Ústředna EZS

Easy Series. Uživatelská příručka. Ústředna EZS Easy Series CZ Uživatelská příručka Ústředna EZS Easy Series Uživatelská příručka Použití klávesnice Použití klávesnice Stavy displeje Displej Popis Systém je deaktivován. Nebyly zaznamenány žádné poplachy

Více

OCHRÁNCE VAŠEHO DOMOVA

OCHRÁNCE VAŠEHO DOMOVA Bezdrátový zabezpečovací systém OCHRÁNCE VAŠEHO DOMOVA i ALEXOR - OCHRÁNCE DOMOVA A BEZPEČÍ Bezdrátový zabezpečovací systém ALEXOR je varovné zařízení, které majiteli objektu podá okamžitou informaci v

Více

Elektrická zabezpečovací signalizace Přehledový katalog

Elektrická zabezpečovací signalizace Přehledový katalog Elektrická zabezpečovací signalizace Přehledový katalog 2008 Zabezpečení, na které se můžete spolehnout V tomto katalogu jsou uvedeny základní technické parametry, tabulky, fotografie a aplikační zapojení

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC

Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC 2 Ústředna EPS, kterou lze snadno instalovat, konfigurovat, udržovat a používat. Obrazovka LCD s indikací stavu pro všechny detekční zóny Barevné kódování

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA A.3.4. PROJEKT EPS A EZS. Seznam dokumentace Technická zpráva 01 Situace 02 Specifikace 03

TECHNICKÁ ZPRÁVA A.3.4. PROJEKT EPS A EZS. Seznam dokumentace Technická zpráva 01 Situace 02 Specifikace 03 Seznam dokumentace Technická zpráva 01 Situace 02 Specifikace 03 TECHNICKÁ ZPRÁVA REKONSTRUKCE STŘELNICE V AREÁLU MĚSTSKÉHO STADIONU VE VÍTKOVICÍCH A.3.4. PROJEKT EPS A EZS Vypracoval: Ing. Pavel Vank

Více

Cena vzorové instalace 18 431 Kč bez DPH, 21 196 Kč včetně 15 % DPH v případě profesionální montáže pro bytové účely.

Cena vzorové instalace 18 431 Kč bez DPH, 21 196 Kč včetně 15 % DPH v případě profesionální montáže pro bytové účely. byt typová instalace pro vzorový byt je připravena v bezdrátové verzi, která je šetrná k interiéru bytu a výrazně zkracuje čas, a tím snížuje i cenu montáže v porovnání s drátovým systémem. a Ústředna

Více

Shrnutí uživatelských příkazů z klávesnice Plná aktivace

Shrnutí uživatelských příkazů z klávesnice Plná aktivace Návod k obsluze Shrnutí uživatelských příkazů z klávesnice Plná aktivace Částečná aktivace Deaktivace systému Utišení poplachu Plná aktivace podsystému Částečná aktivace podsystému Deaktivace podsystému

Více

wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení * bezdrátová lokální bezpečnostní síť

wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení * bezdrátová lokální bezpečnostní síť wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení * bezdrátová lokální bezpečnostní síť 2 Co je to wlsn? Bezdrátová lokální bezpečnostní síť wlsn společnosti Bosch Security Systems

Více

ČESKY. Dodává: www.infosafe.cz

ČESKY. Dodává: www.infosafe.cz Úvod Čidlo pohybu je ideální pro skryté bezpečnostní účely a pozorování. Součástí PIR je čtečka SD karty (není součástí balení) pro záznam spouštěný unikátní technologií čidla pohybu. Záznamové zařízení

Více

Průvodce Bosch IP síťovými video produkty. Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize.

Průvodce Bosch IP síťovými video produkty. Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize. Průvodce Bosch IP síťovými video produkty Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize. Motivací vývoje technologie průmyslové televize jsou tři hlavní požadavky. Prvním je požadavek na

Více

WRT OZS-121C COLOUR 5,6 MEMORY

WRT OZS-121C COLOUR 5,6 MEMORY Uživatelský manuál videotelefony WRT OZS-121C COLOUR 5,6 MEMORY WRT KZS-121C COLOUR 5,6 WRT QZS-121C COLOUR 3,5 strana 1 video telefon Úvod Videotelefon WRT je určen pro vizuální kontrolu prostoru před

Více

LTC 8500 Modulární maticové přepínače a řídicí systémy Allegiant

LTC 8500 Modulární maticové přepínače a řídicí systémy Allegiant CCTV LTC 85 Modulární maticové přepínače a řídicí systémy Allegiant LTC 85 Modulární maticové přepínače a řídicí systémy Allegiant Přepínání 64 kamer na 8 monitorech 8 nezávislých klávesnic Modulární konstrukce

Více

Nastavení telefonu Samsung S8500 Wave

Nastavení telefonu Samsung S8500 Wave Nastavení telefonu Samsung S8500 Wave Telefon Samsung S8500 Wave, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Uživatelský manuál pro požární poplachové ústředny řady KFP-AF

Uživatelský manuál pro požární poplachové ústředny řady KFP-AF Uživatelský manuál pro požární poplachové ústředny řady KFP-AF P/N 501-405120-2-20 REV 2.0 ISS 31MAY11 Copyright Obchodní známky a patenty Výrobce Verze Certifikace Směrnice Evropské unie Kontaktní informace

Více

Návod k obsluze satelitního lokalizátoru GUARDYS PGT5020

Návod k obsluze satelitního lokalizátoru GUARDYS PGT5020 Návod k obsluze satelitního lokalizátoru GUARDYS PGT5020 CZ Obsah 1. Funkce 2. Aplikace 3. Popis HW jednotky 4. Specifikace 5. Použití 5.1. Instalace SIM karty 5.2. Baterie a napájení 5.3. Upozornìní na

Více

Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému

Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému 2 Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Skutečná cesta ke kvalitnímu veřejnému ozvučení Snadné používání díky označení zón

Více

Kamery AUTODOME IP. Naším cílem je usnadnit vám vyhledání, sledování a přiblížení detailů

Kamery AUTODOME IP. Naším cílem je usnadnit vám vyhledání, sledování a přiblížení detailů Kamery AUTODOME IP Naším cílem je usnadnit vám vyhledání, sledování a přiblížení detailů 2 Řada AUTODOME IP Sledování Udržení sledovaných osob v záběru i v případě jejich _ rychlého pohybu. Vyhledání Možnost

Více

SY120SA. Návod k obsluze. Verze 3.22. 2005 by SYRIS Technology Corp.

SY120SA. Návod k obsluze. Verze 3.22. 2005 by SYRIS Technology Corp. SY120SA Návod k obsluze Verze 3.22 2005 by SYRIS Technology Corp. 1. SY120SA - krátký úvod SY120SA je ekonomická multifunkční jednotka kontroly vstupu, která může být rozšířena o jednu externí čtečku karet

Více

Signalizační systém. ABB Katalog 2010 Domovní elektroinstalační materiál Signalizační systém 369

Signalizační systém. ABB Katalog 2010 Domovní elektroinstalační materiál Signalizační systém 369 Signalizační systém Včasné přivolání pomoci může zachránit život či majetek. Na naše přístroje je spolehnutí. Element 368 Signalizační systém ABB Katalog 2010 Domovní elektroinstalační materiál ABB Katalog

Více

TVAC16000B. Uživatelská příručka

TVAC16000B. Uživatelská příručka TVAC16000B Uživatelská příručka 1 Vážený zákazníku, Vážený zákazníku! Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Toto zařízení je v souladu s příslušnými směrnicemi EU.Prohlášení o shodě je možné získat

Více

Kamera v PIR detektoru HD028 Uživatelský návod

Kamera v PIR detektoru HD028 Uživatelský návod Kamera v PIR detektoru HD028 Uživatelský návod Strana 1 Bezpečnostní instrukce Před použitím produktu si prosím přečtěte tento návod. Toto zařízení je řízeno mikroprocesorem. V případě nestandardní funkce

Více

0 100 o za 1 sekundu!

0 100 o za 1 sekundu! Vysokorychlostní polohovací systém Bosch 0 100 o za 1 sekundu! Sledované objekty za všech okolností na obrazovce a zaostřené Vysokorychlostní polohovací systém 0 až 100º za 1sekundu! Použití kamer pro

Více

U ž i v a t e l s k ý m a n u á l. PowerMaster-10 PG2 PowerMaster-30 PG2. Vis-0005-1

U ž i v a t e l s k ý m a n u á l. PowerMaster-10 PG2 PowerMaster-30 PG2. Vis-0005-1 U ž i v a t e l s k ý m a n u á l PowerMaster-10 PG2 PowerMaster-30 PG2 Vis-0005-1 1 Obsah 1. Představení... 3 Předmluva...3 Přehled...3 Vlastnosti systému...3 PowerMaster-10 G2 Signalizace a ovládání

Více

Bezdrátový zabezpečovací systém Easy Intelliguard

Bezdrátový zabezpečovací systém Easy Intelliguard Bezdrátový zabezpečovací systém Easy Intelliguard 2 Děkujeme Vám, že jste si vybrali bezdrátový zabezpečovací systém Easy Intelliquard. Tento zabezpečovací systém je určen pro hlídání objektů proti narušení

Více

Bezpečnostní poplašný systém GSM-03 T511. Návod k použití

Bezpečnostní poplašný systém GSM-03 T511. Návod k použití Bezpečnostní poplašný systém GSM-03 T511 Návod k použití 16 1 Instalace systému Stručný popis systému Tento GSM poplašný a dohledový systém se skládá z hlavní jednotky a bezdrátového příslušenství jako

Více

Výhody kamery Bosch Megapixel

Výhody kamery Bosch Megapixel Výhody kamery Bosch Megapixel Výhody Ostrý, jasný obraz Zvětšení obrazu (zoom) bez ztráty detailu Sledování několika různých prostor Pohyb v obrázku a pohled zblízka na určitá místa Kamery Megapixel a

Více

Smart Watch Garett M26 návod

Smart Watch Garett M26 návod Smart Watch Garett M26 návod 1 SMARTWATCH Garett M26 Bezpečnostní tipy Ilustrace v tomto návodu jsou referencemi a můžou se lišit v závislosti na modelu. POZOR Pokyny k baterii Baterie se nesmí vyhodit

Více

Nástěnný GSM alarm FLAJZAR

Nástěnný GSM alarm FLAJZAR Nástěnný GSM alarm FLAJZAR (obj. kód: GSM-MD1) Návod 23.09.2015 UPOZORNĚNÍ: pro nové funkce hlídání, denní a noční zóny, je třeba používat firmware 206.100.1 a vyšší. Jednoduché zabezpečení prostor s hlášením

Více

GSM IG Touch LCD. Záruční a pozáruční servis výrobků: ČIP Trading s.r.o., Milínská 130, Příbram 26101, tel: 318 628 235, obchod@cip.cz WWW.CIP.

GSM IG Touch LCD. Záruční a pozáruční servis výrobků: ČIP Trading s.r.o., Milínská 130, Příbram 26101, tel: 318 628 235, obchod@cip.cz WWW.CIP. GSM IG Touch LCD Zabezpečovací systém GSM Intelliguard Touch LCD je určen pro hlídání bytových a komerčních prostor. Nabízí plně integrovanou centrální jednotku s možností připojení bezdrátových detektorů.

Více

Když se snoubí design s funkčností elektroinstalace, získají Vaši zákazníci vysoký komfort a úspory energií.

Když se snoubí design s funkčností elektroinstalace, získají Vaši zákazníci vysoký komfort a úspory energií. Když se snoubí design s funkčností elektroinstalace, získají Vaši zákazníci vysoký komfort a úspory energií. ruční vysílač Element Neo Time Time 150 Ego-n ABB Katalog 2010 Domovní elektroinstalační materiál

Více

Produkty pro vyšší bezpečnost

Produkty pro vyšší bezpečnost Naše elektroinstalace umí GSM ovládání spotřebičů, kontrolu uzavření oken, jištění domova před vyplavením, ochranu před požárem či při přeseknutí kabelu sekačkou. Pomoc 24 hodin denně. hlásič kouře adaptor

Více

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností.

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO boschsecurity.cz Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO

Více

Strana 1 (celkem 11) - 1 -

Strana 1 (celkem 11) - 1 - Strana 1 (celkem 11) - 1 - Středoškolská technika 2012 Setkání a prezentace prací středoškolských studentů na ČVUT Výroba a zapojení výukového panelu bezpečnostních technologií ZOUL Antonín - 1 - Strana

Více

Ovládání ústředny Visonic přes mobilní telefon

Ovládání ústředny Visonic přes mobilní telefon Ovládání ústředny Visonic přes mobilní telefon Zabezpečovací ústřednu Visonic lze monitorovat a ovládat z mobilního telefonu. Lze k tomu použít webový prohlížeč v telefonu, nebo také mobilní aplikaci.

Více

MADE TO PROTECT. zabezpečovací systém

MADE TO PROTECT. zabezpečovací systém MADE TO PROTECT zabezpečovací systém zabezpečovací ústředna Váš system může být: drátový bezdrátový hybridní Bezdrátová komunikace na frekvenci 433 MHz: obousměrná s klávesnicí PRF-LCD-WRL a se sirénou

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ LABORATORNÍ ÚLOHA SYSTÉMU RÁDIOVÉ ELEKTRICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SIGNALIZACE TITLE

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ LABORATORNÍ ÚLOHA SYSTÉMU RÁDIOVÉ ELEKTRICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SIGNALIZACE TITLE VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA ELEKTROTECHNIKY A KOMUNIKAČNÍCH TECHNOLOGIÍ ÚSTAV TELEKOMUNIKACÍ FACULTY OF ELECTRICAL ENGINEERING AND COMMUNICATION DEPARTMENT OF TELECOMMUNICATIONS

Více

E.ON Bezpečí. pouze pro zákazníky E.ON Energie, a.s. JABLOTRON 100 Alarm s revolučním ovládáním

E.ON Bezpečí. pouze pro zákazníky E.ON Energie, a.s. JABLOTRON 100 Alarm s revolučním ovládáním E.ON Bezpečí Speciální nabídka pouze pro zákazníky E.ON Energie, a.s. JABLOTRON 100 Alarm s revolučním ovládáním Ovládání Ústřednu může ovládat až 300 uživatelů. Pro ovládání systému jsou k dispozici sběrnicové

Více

Nic mi neunikne. Spolehněte se.

Nic mi neunikne. Spolehněte se. reflex SI reflex SI Nic mi neunikne. Spolehněte se. 348 Signalizační systém ENSTO element Signalizační systém ENSTO 349 Signalizační systém ENSTO Komponenty systému ENSTO tvoří soustavu elektronických

Více

VERIA. safety for life KATALOG PRODUKTŮ VIDEOTELEFONY

VERIA. safety for life KATALOG PRODUKTŮ VIDEOTELEFONY safety for life KATALOG PRODUKTŮ VIDEOTELEFONY Úvod Na trh nedávno uvedené vstupní systémy řady 7 navazují na oblíbenou řadu 6 a přináší s sebou kromě celodotykového ovládání a unikátního ultratenkého

Více

Obrazovka. Návod k aplikaci

Obrazovka. Návod k aplikaci Návod k aplikaci Změněno: St, 18 Květen, 2016 at 4:24 PM Uživatelská příručka pro aplikaci není k dispozici v tištěné podobě, protože je neustále aktualizována tak, aby odpovídala dalším funkcím průběžných

Více

WLS 909-433 používá tři baterie typu A-76 a WLS 919-433 používá dvě lithiové baterie CR2032.

WLS 909-433 používá tři baterie typu A-76 a WLS 919-433 používá dvě lithiové baterie CR2032. Kapitola 1: Úvod 1.1 Specifikace a vlastnosti Proudový odběr: 50mA (v klidu) a maximálně 200mA (oba PGM výstupy aktivovány) Frekvence: 433MHz Přijímač přijímá signál až z 8 bezdrátových ovladačů Anténa:

Více

Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii. Galaxy Flex

Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii. Galaxy Flex Galaxy Flex Integrovaný systém zabezpečení a kontroly vstupu výrobce Honeywell Galaxy Flex Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii Spolehlivý zabezpečovací systém

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Bezdrátová protipožární signalizace

Více

CF2 Bezdrátový řídící systém podlahového vytápění. Technické údaje

CF2 Bezdrátový řídící systém podlahového vytápění. Technické údaje CF2 Bezdrátový řídící systém podlahového vytápění Technické údaje Příklady použití Samostatné systémy podlahového vytápění CF-MC CF-RS CF-RD CF-RF CF-MC CF-RC CF-RP CF-RD CF-RF 2 Kombinované systémy podlahového

Více

Mobile. Merya RTLS. H i - T e c h R F I D t e c h n o l o g i e s * H i - T e c h R F I D t e c h n o l o g i e s monitorování pohybu osob

Mobile. Merya RTLS. H i - T e c h R F I D t e c h n o l o g i e s * H i - T e c h R F I D t e c h n o l o g i e s monitorování pohybu osob Merya RTLS Merya RTLS mobile je bezdrátový systém pro monitorování osob pracuj?c?ch na rizikových nebo standardn?ch pracoviðt?ch pomoc? mobilních telefonù s OS Android a s bezpeènostní aplikací RLH-Mobile.

Více

Tepelná čerpadla HP. tepelná čerpadla. Návod k obsluze a instalaci 03. 2013. pro verzi software. 01.07.xx

Tepelná čerpadla HP. tepelná čerpadla. Návod k obsluze a instalaci 03. 2013. pro verzi software. 01.07.xx tepelná čerpadla Tepelná čerpadla HP Návod k obsluze a instalaci 03. 2013 verze 01.07.00 pro verzi software 01.07.xx PZP HEATING a.s., Dobré 149, 517 93 Dobré Tel.: +420 494 664 203, Fax: +420 494 629

Více

366511 Video sada Instalační manuál

366511 Video sada Instalační manuál 3665 Video sada Instalační manuál POZOR: Přístroje je zakázáno rozebírat a jsou určeny pouze pro zapojení dborníkem. V opačném případě hrozí ztráta záruky a/nebo nebezpečí úrazu lektrickým proudem. PRI

Více

ELEKTRONICKÉ JABLOTRON DOMOVNÍ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. myslíme na Vaše bezpečí

ELEKTRONICKÉ JABLOTRON DOMOVNÍ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. myslíme na Vaše bezpečí ELEKTRONICKÉ DOMOVNÍ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY myslíme na Vaše bezpečí JABLOTRON o společnosti JABLOTRON Jablotron s.r.o. je kapitálová společnost založená v roce 1990. Ve svých počátcích měla firma jen pár

Více

Napájení. Uživatelská příručka

Napájení. Uživatelská příručka Napájení Uživatelská příručka Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA. Bluetooth je ochranná

Více

Bezpečnostní poplašný systém GSM-01LED T505. Návod k použití

Bezpečnostní poplašný systém GSM-01LED T505. Návod k použití Bezpečnostní poplašný systém GSM-01LED T505 Návod k použití 16 1 Instalace systému Stručný popis systému Tento GSM poplašný a dohledový systém se skládá z hlavní jednotky a bezdrátového příslušenství jako

Více

GSM BRÁNA VT 10. Manuál

GSM BRÁNA VT 10. Manuál Brána VT10 manuál II GSM BRÁNA VT 10 Manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 568 841 440 technická linka 777 55 77 02 (pracovní doba 7:30 16:00, hot line do 18:00) www.variant.cz

Více

Xcomfort MODERNÍ ELEKTROINSTALACE

Xcomfort MODERNÍ ELEKTROINSTALACE www.xcomfort.com Radiofrekvenční systém Xcomfort Vydělejte více peněz za méně času... Xcomfort MODERNÍ ELEKTROINSTALACE comfort Systém moderní elektroinstalace budov pro novostavby a rekonstrukce. Pomůcka

Více

Texecom. www.texe.com. www.atisgroup.cz. AT - spec. firmware pro ústředny firmy ATIS (412 ver.10.x, 816 ver.10.x, 832 ver.3.x)

Texecom. www.texe.com. www.atisgroup.cz. AT - spec. firmware pro ústředny firmy ATIS (412 ver.10.x, 816 ver.10.x, 832 ver.3.x) Texecom www.texe.com Uživatelská příručka www.atisgroup.cz AT - spec. firmware pro ústředny firmy ATIS (412 ver.10.x, 816 ver.10.x, 832 ver.3.x) Obsah 1. Zabezpečovací systém... 3 Úvod... 3 Zóny (smyčky)...

Více

Welcome Midi Domovní audio a videotelefony Praktické řešení nejen pro bytové domy Zazvonit a otevřít

Welcome Midi Domovní audio a videotelefony Praktické řešení nejen pro bytové domy Zazvonit a otevřít Domovní audio a videotelefony Praktické řešení nejen pro bytové domy Zazvonit a otevřít Když chcete zazvonit a otevřít dveře Jednoduše s Jedno řešení pro všechny požadavky na moderní domovní zvonky a dveřní

Více

C 208. Dálkové ovládání GB060. Aplikační list. Dálkové ovládání regulátorů a přenos technologických informací telefonním terminálem GB060

C 208. Dálkové ovládání GB060. Aplikační list. Dálkové ovládání regulátorů a přenos technologických informací telefonním terminálem GB060 C 208 Dálkové ovládání GB060 Dálkové ovládání regulátorů a přenos technologických informací telefonním terminálem GB060 Aplikační list Profesionální řešení pro dálkové ovládání otopné soustavy mobilním

Více

LTC 2682/90 Systém pro správu videa System4

LTC 2682/90 Systém pro správu videa System4 CCTV LTC 2682/90 Systém pro správu videa LTC 2682/90 Systém pro správu videa Plně triplexní provoz Současné přehrávání a vícenásobné zobrazení živého obrazu Přehrávání šesti formátů záznamu Funkce Timed

Více

Popis a návod k obsluze modulu Smart GM02 v 1.0

Popis a návod k obsluze modulu Smart GM02 v 1.0 1. Úvod Modul Smart GM02 slouží k jednoduchému ovládání libovolného zařízení se spínacím vstupem, jako jsou například závory, vrata a podobná zařízení, prostřednictvím mobilního telefonu. Pro ovládaní

Více

Uživatelský manuál. PIR čidlo s kamerou. OXE PirCam

Uživatelský manuál. PIR čidlo s kamerou. OXE PirCam Uživatelský manuál PIR čidlo s kamerou OXE PirCam Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Vítejte! Děkujeme, že jste si vybrali OXE PirCam.

Více

DICENTIS Konferenční systém

DICENTIS Konferenční systém DICENTIS Konferenční systém cs Uživatelská příručka DICENTIS Obsah cs 3 Obsah 1 Bezpečnost 4 2 Základní informace o tomto návodu 5 2.1 Pro koho je návod určen 5 2.2 Autorská práva a zřeknutí se odpovědnosti

Více

Technická zpráva. Rekonstrukce bývalého objektu č.2 SOU Ohrazenice na Depozitář krajské knihovny v Pardubicích

Technická zpráva. Rekonstrukce bývalého objektu č.2 SOU Ohrazenice na Depozitář krajské knihovny v Pardubicích Technická zpráva Akce: Rekonstrukce bývalého objektu č.2 SOU Ohrazenice na Depozitář krajské knihovny v Pardubicích Investor: Krajská knihovna v Pardubicích PO Pk Pernštýnské náměstí 77 530 94 Pardubice

Více

Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu

Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu 2 Modulární stropní reproduktor Navrženo s ohledem na montážní pracovníky Skvěle se hodí do prakticky libovolného stropu Inovativní

Více

AREM 63 MREM 63. Čtecí moduly APS mini / APS mini Plus. Uživatelská příručka

AREM 63 MREM 63. Čtecí moduly APS mini / APS mini Plus. Uživatelská příručka AREM 63 MREM 63 Čtecí moduly APS mini / APS mini Plus Uživatelská příručka 2004 2012, TECHFASS s.r.o., Věštínská 1611/19, 153 00 Praha 5, www.techfass.cz, techfass@techfass.cz (vydáno dne: 2012/04/25,

Více

reflex si reflex si reflex si

reflex si reflex si reflex si reflex si reflex si reflex si Signalizační systém ENSTO Vidět a dát vědět Ve chvíli, kdy se blíží nebezpečí, je třeba dát jasný a zřetelný signál. Vše kolem utichlo. Vzbudit pozornost a přivolat bezpečí.

Více

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Zákaznická linka: +420 840 181 181 Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Datum: 22.12.2015 Verze: 1.00 1. OBSAH 1. OBSAH...2 2. APLIKACE MY CONNECTED CAR...3 3. OVLÁDÁNÍ APLIKACE...4 3.1

Více

M9621 CAB G2. Vozidlový adaptér s 10 W zesilovačem (Smart VIB) Výhody

M9621 CAB G2. Vozidlový adaptér s 10 W zesilovačem (Smart VIB) Výhody CAB G2 Vozidlový adaptér s 10 W zesilovačem (Smart VIB) Výhody Optimální využití ručních terminálů M9620 S/M G2 ve vozidle: zesílení výkonu na 10 W Snadná obsluha: ruční terminály M9620 S/M G2 lze snadno

Více

Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO

Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO Konferenční systémy Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO www.boschsecurity.cz Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK je deska s tištěnými obvody (PCB) stanice

Více

Vysílací zařízení musí umožňovat přímé vysílání mluveného hlášení pro obyvatele.

Vysílací zařízení musí umožňovat přímé vysílání mluveného hlášení pro obyvatele. Technické podmínky Následující technické podmínky jsou souhrnem požadavků zadavatele na charakteristiku a hodnoty technických parametrů dodávaného místního informačního systému, řídícího pracoviště, bezdrátových

Více

Protipovodňová opatření městyse Medlov

Protipovodňová opatření městyse Medlov Protipovodňová opatření městyse Medlov Městys Medlov Medlov č. dom. 52, Medlov 664 66 IČ: 00488046 Oblast podpory 1.3.1 - Zlepšení systému povodňové služby a preventivní protipovodňové ochrany OPERAČNÍ

Více

verze: 4.0 Březen, 2011

verze: 4.0 Březen, 2011 verze: 4.0 Březen, 2011 ONI Střežení Obsah Popis jednotky... 2 Základní funkce jednotky... 3 Odemčení/zamčení vozidla... 3 Zapnutí/vypnutí zapalování... 3 Odesílání polohy... 3 Alarm vozidla (univerzální

Více

Přístavba obchodního centra Philips LED centrum Beroun Elektrická požární signalizace a nouzový zvukový systém

Přístavba obchodního centra Philips LED centrum Beroun Elektrická požární signalizace a nouzový zvukový systém Stavba: PROJEKTOVÝ A INŽENÝRSKÝ ATELIÉR ČECHOVA 59, 370 01 ČESKÉ BUDĚJOVICE TEL / FAX: 387311503 E-mail: a02@volny.cz URL: www.volny.cz/a02 Přístavba obchodního centra Philips LED centrum Elektrická požární

Více

Detektor mobilní komunikace DMC - 3 popis a návod k použití Před použitím přístroje si prosím přečtěte tento návod

Detektor mobilní komunikace DMC - 3 popis a návod k použití Před použitím přístroje si prosím přečtěte tento návod Detektor mobilní komunikace DMC - 3 popis a návod k použití Před použitím přístroje si prosím přečtěte tento návod Verze S1.7 DMC-3 je vysoce citlivý selektivní detektor vf signálu pracující v rozsahu

Více

Stručný manuál ohledně podrobnějších informací odkazujeme na instruktážní manuál k řídicí jednotce

Stručný manuál ohledně podrobnějších informací odkazujeme na instruktážní manuál k řídicí jednotce Stručný manuál ohledně podrobnějších informací odkazujeme na instruktážní manuál k řídicí jednotce Nice HSDIM Bezdrátový detektor pohybu se clonou (detektor s čočkou a svislou clonou) Optimálního výkonu

Více

Instalační manuál 366511

Instalační manuál 366511 Instalační manuál 3665 PRI 3 4 6 0 0 0 PRI 30V~ 50-60Hz 60mA - } 7V,A IP30 03 06 TK 346830 PS PI Video sada 30 Vac V 30 Vac Původní systém se zvonkem Stávající systém se 3 vodiči a zvonkem Nový systém

Více

Dálkové ovládání s termostatem. ecoster 200 pro regulátory ecomax

Dálkové ovládání s termostatem. ecoster 200 pro regulátory ecomax Dálkové ovládání s termostatem ecoster 200 pro regulátory ecomax Obsah: 1. Bezpečnost... 3 2. Účel... 3 3. Informace týkající se dokumentace... 3 4. Uchovávání dokumentace... 3 5. Používané symboly...

Více

PC4164 v2.1 Instalační manuál

PC4164 v2.1 Instalační manuál PC4164 v2.1 Instalační manuál DSC-8058-1 OBSAH ÚVOD...2 1.1 PŘÍPRAVA 2 1.2 POUŽITÍ MANUÁLU 3 1.3 ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI MODULU PC4164 4 1.4 BEZDRÁTOVÉ PRVKY 4 UVEDENÍ DO PROVOZU...5 2.1 VYBALENÍ 5 2.2 INSTALACE

Více

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System cs User manual DICENTIS Obsah cs 3 Obsah 1 Bezpečnost 4 2 Základní informace o tomto návodu 5 2.1 Pro koho je návod určen 5 2.2 Autorská práva a zřeknutí se odpovědnosti

Více

Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect.

Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect. Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect. Technologie elektronického rozhraní - Remote I/O ve třídě IP 20 Snadná instalace Úsporná a flexibilní konfigurace

Více

Detektory EZS Referenční příručka

Detektory EZS Referenční příručka Detektory EZS Referenční příručka 2 Bosch Security Systems Obsah Úvod 3 Blue Line Series 6 Commercial Series 8 Professional Series 10 Classic Line 12 Bezdrátové prvky RADION 18 Speciální čidla 20 Referenční

Více

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí 2 Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Řada výrobků systému veřejného ozvučení a

Více

Zachránit život uchovat hodnoty. Požární systémy, které mají budoucnost. FIRE ALARM

Zachránit život uchovat hodnoty. Požární systémy, které mají budoucnost. FIRE ALARM Zachránit život uchovat hodnoty. Požární systémy, které mají budoucnost. FIRE ALARM FIRE ALARM Nekompromisní požární ochrana na nejvyšší úrovni. INTEGRAL Osvědčené know-how a IP technologie jako standard.

Více

Fibaro Z-Wave mod uly : Kompatibilní se všemi Z-Wave automatickými systémy, Cenově konkurenceschopné. tel.: www.yatun.cz

Fibaro Z-Wave mod uly : Kompatibilní se všemi Z-Wave automatickými systémy, Cenově konkurenceschopné. tel.: www.yatun.cz Přehled produktů Fibaro Z-Wave mod uly : Kompatibilní se všemi Z-Wave automatickými systémy, Fibaro elektronické moduly jsou nejmenší zařízení tohoto druhu na světě a mohou být instalovány do všech běžných

Více

Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka

Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka 9211132 2. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek HF-23 je ve shodì se základními po¾adavky

Více

OSRAM GmbH Hellabrunner Str. 1 D 81536 Munich Tel.: +49 89 6213 0 Fax: +49 89 6213 2020

OSRAM GmbH Hellabrunner Str. 1 D 81536 Munich Tel.: +49 89 6213 0 Fax: +49 89 6213 2020 Návod k obsluze Systém řízení osvětlení DALI BASIC Typ: DALI RC BASIC SO OSRAM GmbH Hellabrunner Str. 1 D 81536 Munich Tel.: +49 89 6213 0 Fax: +49 89 6213 2020 Customer Service Center (KSC) Germany Albert-Schweitzer-Str.

Více

Nikdo vám nesliboval, že podlahové vytápění bude snadné až doteď

Nikdo vám nesliboval, že podlahové vytápění bude snadné až doteď Nikdo vám nesliboval, že podlahové vytápění bude snadné až doteď Bezdrátové pohodlí od Danfossu Od složitého k jednoduchému Bezdrátový řídící systém podlahového vytápění Danfoss CF2 nabízí optimální spolehlivost

Více

Software ConfigFree pro snadné připojení

Software ConfigFree pro snadné připojení Software ConfigFree pro snadné připojení Bezdrátové připojení se stalo základní podmínkou pro neomezenou komunikaci, protože uživatelům notebooků poskytuje možnost připojení kdykoli a kdekoli. Správa vícenásobného

Více

programu 1.00 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Ústředna GDAŃSK versa_u_cz 03/09

programu 1.00 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Ústředna GDAŃSK versa_u_cz 03/09 programu 1.00 Ústředna VERSA Verze UŽIVATELSKÝ MANUÁL GDAŃSK versa_u_cz 03/09 VAROVÁNÍ Abyste předešli problémům s ovládáním systému, prostudujte si prosím pečlivě tento manuál před započetím ovládání

Více

M MAX TECH s.r.o. Část 1: SEZNÁMENÍ ÚVOD

M MAX TECH s.r.o. Část 1: SEZNÁMENÍ ÚVOD Část : SEZNÁMENÍ ÚVOD KLÁVESNICE LED NAPÁJENÍ ZÓNY 2 4 5 7 8 0 3 6 9 STAY # ENTER DISARM ARM AKTIVACE PŘIPRAVEN PŘEMOSTĚNÍ POŽÁR TA MPER STAT BYP KLÁVESNICE LCD NAPÁJENÍ 2 4 5 7 8 0 3 6 STAT BYP 9 STAY

Více

Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah.

Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah. Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah. 2 Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Kompaktní, kvalitní a nepřekonatelné pokrytí Špičkový

Více

[UA18/UA30] Nová řada ultrazvukových senzorů s mnohostranným využitím...více na str. 4

[UA18/UA30] Nová řada ultrazvukových senzorů s mnohostranným využitím...více na str. 4 [UA18/UA30] Nová řada ultrazvukových senzorů s mnohostranným využitím...více na str. 4 02 2 0 1 3 Waldmann Text: Alena Vojíková Flexibilní svítidlo pro optimální osvětlení pracovní plochy. TANEO Všude

Více

U¾ivatelská pøíruèka Sada do auta CK-10. 9233639 1. vydání

U¾ivatelská pøíruèka Sada do auta CK-10. 9233639 1. vydání U¾ivatelská pøíruèka Sada do auta CK-10 9233639 1. vydání PROHLÁ ENÍ O SHODÌ My, spoleènost NOKIA CORPORATION, v rámci své jediné odpovìdnosti prohla¹ujeme, ¾e se produkt HF-7 shoduje s ustanoveními následující

Více