HYJÉ pro Vás. Kde to řehtá tam je HYJÉ. Úvodní slovo. Vážení zakladatelé a příznivci koní,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HYJÉ pro Vás. Kde to řehtá tam je HYJÉ. Úvodní slovo. Vážení zakladatelé a příznivci koní,"

Transkript

1 HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ Úvodní slovo Vážení zakladatelé a příznivci koní, připravili jsem pro Vás druhé číslo zpravodaje HYJÉ koně Zlínského kraje pro Vás. Přinášíme Vám informace o dění ve společnosti HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s., ale i o dění a aktivitách v koňské sféře ve Zlínském kraji a také vše o Vás. Doufáme, že pro Vás bude zpravodaj nejen pravidelným a spolehlivým zdrojem informací ale také možným médiem pro uveřejnění Vašich příspěvků. Ing. Josef Balaštík předseda SR Ing. Jana Fatěnová a Mgr. Iva Hlobilová projektové manažerky HYJÉ koně Zlínského kraje,o.p.s.

2 Přehled činnosti v období srpen 2010 až říjen 2010 o změna na pozici člena dozorčí rady Ing. Olgu Tkáčovou, která odstoupila z funkce člena dozorčí rady, nahradí pan Radomír Kavka. o příprava projektu Bezpečná hipoturistika tvorba plakátů a hodnotícího formuláře, komunikace s lektory, zajištění místa konání. o Závody Skaštice - prezentace HYJÉ na Poháru Zlínského kraje. o jednání s MěÚ a MKS Holešov k organizaci Poháru česko-moravského partnerství. o se uskutečnila Správní rada společnosti. o výstava Koně v akci 2010, kde společnost prezentovala svou činnost a činnost zakladatelů. o spoluorganizace Poháru česko-moravského partnerství v Holešově. o prezentace výstavy fotografií a společnosti HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s. na Poháru česko-moravského partnerství a Výstavě moravského teplokrevníka v Těšánkách. o svoz a rozvoz propagačních materiálů a materiálů zakladatelů do infoncenter - Kněžpole, Holešova, Těšánek, Koryčan. o Výstava Kůň 2010 v Lysé nad Labem, ve stánku společnosti měli návštěvníci možnost seznámit se se společností HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s. a také s aktivitami a prezentačními materiály zakladatelů.

3 Foto: Anna Hájková VII. výstava moravského teplokrevníka v areálu JS Galatík Těšánky propagace společnosti a jejích zakladatelů. o propagace akcí i výsledků akcí v časopisech, na informačních webech. o zpracování a rozeslání informací o možných finančních zdrojích zakladatelům. o k 1.9. první číslo zpravodaje HYJÉ - pro Vás. o účast na seminářích zaměřených na marketing, sociální projekty (školení Integrovaného operačního programu, operačního programu lidské zdroje a zaměstnanost). Účast na konferenci MZLU Brno Aktuální otázky v chovu koní v ČR. o navštívili jsme zakladatele: obec Kněžpole, obec Zádveřice Raková, Ranč Nevada, Ranč Vlčák, Hipocentrum Koryčany, JS Galatík Těšánky, obec Ludslavice, Ranč u Tuffa Dobrotice, Ing. P. Rydval, hotel Polom a hostinec Ve Dvoře Rajnochovice, SCHPMT, K- logistik, Ing. L. Šomanovou, společnost Agramm, sběr informací, propagačních materiálů, fotografických materiálů, poskytování informací o dění v HYJÉ (katalog, mapy, projekt Bezpečná hipoturistika, info na web). o pro společnost byla zakoupena multifunkční tiskárna. o příprava galavečeru jezdeckého sportu Zlínské oblasti (příprava pozvánek, plakátů a vstupenek k vyhodnocení Středomoravské ligy). editace a správa webu HYJÉ reorganizace fotogalerií. o doplnění všech zakladatelů na web. o aktivní vyhledávání a komunikace s potenciálními novými zakladateli HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s. (Hradisko, R. Turčynová).

4 (foto: Petr Vrana) značení nového okruhu Hradisko, kontrola doznačeného okruhu na Ranči Nevada. o prezentace společnosti HYJÉ na schůzce klubů ZO ČJF seznámení se společností, s hipotrasami a projektem Bezpečná hipoturistika. o prezentace HYJÉ na posledních dostizích letošní sezóny ve Slušovicích. Pozvánky na akce: Galavečer jezdeckého sportu XI. ročník Středomoravské jezdecké ligy Bezpečná hipouristika série vzdělávacích seminářů

5 POHÁR MORAVSKO - SLOVENSKÉHO PARTNERSTVÍ Ve spolupráci s JK Azavero společnost HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s. zorganizovala 2. kolo historicky prvního ročníku Poháru moravsko slovenského partnerství. 1. kolo proběhlo v Kočovcích (Slovenská republika). Zhodnocení soutěže prostřednictvím textu Zdeno Malíka Vám nyní přinášíme. Finále poháru moravsko slovenského partnerství v Holešově. S myšlenkou povýšit činnost krajských jezdeckých organizací na mezinárodní úroveň a rozšířit přeshraniční spolupráci sousedících územních celků přišli Iing. T. Telecký a Ing. J. Balaštík. Tak vznikl první ročník Poháru moravsko-slovenského partnerství v parkurovém skákaní. HYJÉ - koně Zlínskeho kraje, o.p.s. a Hippocentrum Nové Mesto nad Váhom se svými organizačními týmy byly už zárukou kvalitního výsledku celého setkání. Díky renomé organizátorů na obou stranách se závody konaly pod záštitou předsedy VÚC Trenčín MUDr. Pavla Sedláčka a hejtmana Zlínského kraje MVDr. Stanislava Mišáka. Trenčianský kraj zorganizoval 1. kolo v Kočovciach. Areál Hippocentra N. M. n. Váhom přivítal uprostřed srpna účastníky pátého ročníku Považského jazdeckého pohára v parkúrovom skákaní pod záštitou VÚC Trenčín a současně prvního ročníku Poháru moravsko-slovenského partnerství v parkurovém skákání. Že to moraváci s účastí myslí vážně, potvrdili jezdecké dvojice na výsledkových listinách, fanoušci povzbuzující z tribun a svou účastí i představitelé Zlínského kraje a jezdeckých organizací. V soutěži ZL, V ceně starosty obce Kočovce si vítězství odvezla Natálie Valová s Kamejkou (CZE). Vítězku a umístěné dekoroval starosta obce Kočovce Ing. Ján Tupý. Parkur stupně L Cena primátora Nové M. n. Váhom byl zároveň prvním kolem Poháru moravskoslovenského partnerství. Na startu se sešlo 42 dvojic, z toho 23 ze sousední Moravy. První místo vybojovala Zuzana Ivánková se Salinou 1 (CZE). Druhou příčku obsadil s rozdílem 53 setin sekundy v rozeskakování opět moravský reprezentant Jiří Složil s klisnou Greta 8. Třetí příčka patřila Mariánovi Sýkorovi na Kométe 4 (SVK). Zlínsky hejtman i trenčianský předseda považovali výsledky prvního kola více za hozenou rukavici než důvod k předčasné radosti či zklamání.

6 Rozhodnutí padlo v Holešově. JK Azavero o.s. se spolupráci s městem Holešov v parku holešovského zámku uspořádali pátý ročník parkurových závodů O pohár starosty města Holešova a zároveň finálové kolo Poháru moravskoslovenského partnerství. V slovenské malopočetné ekipě nechyběla ani jedna z bodujících dvojic z prvního kola. Také nechyběl nikdo z organizačního týmu slovenského kola v čele s predsedom VÚC Trenčín, MUDr. Pavlem Sedláčkem. Nejpočetnější startovní pole 72 závodníků na závodech v Holešove měla soutěž ZL. Nejrychlejším časem a čistým parkurem zvítězila Hana Žemličková s Charlotou 1 (JK Arka, CZE). Druhé místo obsadil Marián Sýkora s Kometou (SR). Bronz putoval Jiřímu Urbanovi Saloniké (JK Rakon Kojetín, CZE). Do rozeskakování hlavní soutěže L nastoupilo 11 dvojic. Jediný čistý parkur předvedl a vítězem se stal Marián Sýkora s Kometou (SR). Kateřina Kopišová s Galileou měla sice nejlepší čas, ale 4 trestné body jí stačili jen na druhou příčku. Zuzana Ivánková se Salinou 1 obsadila třetí příčku. Tyto výsledky ještě více zdvihly adrenalin slovenských, ale i moravských fanoušků. Rovnost bodů jezdeckých dvojic na čele Poháru moravsko-slovenského partnerství, přinutila organizátory uspořádat ještě jedno rozeskakování. Prvenství v Poháru moravsko-slovenského partnerství si odvezla Zuzana Ivánková se Salinou 1 (JS Watango Staříč, CZE). Druhý skončil Marián Sýkora s Kométou (SVK) a i třetí místo patří slovenskému reprezentantovi - Jánovi Obertovi s Everestom. (text: Zdeno Malík) (foto: P. Vrana vítězka a umístění Poháru moravsko-slovenského partnerství, zástupci města Holešov, hejtman Zlínského kraje MVDr. Stanislav Mišák, předseda VÚC Trenčín MUDr. Pavol Sedláček, sbor rozhodčích a organizační tým).

7 Visegrad Vaulting championship, Poprad MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Konec srpna byl ve znamení příprav na závody, které se měly konat historicky poprvé. Mistrovství Vyšehradské čtyřky (V4), které se uskutečnilo 26. až 29. srpna 2010 v Popradu, bylo nejen setkáním nejlepších voltižních jezdců, ale i oslavou této nejmladší jezdecké disciplíny. Výjimečností této sportovní akce je fakt, že pro závodníky z České republiky, Slovenska, Polska a Maďarska to byly zároveň národní mistrovství. Byla to skvělá příprava na Světové jezdecké hry, které se uskuteční na začátku října v Kentucky v USA. Těch se za podpory Zlínského kraje zúčastní i Petr Eim z TJ voltiž Tlumačov. Krásný westernový ranč Biela voda, ve kterém se mistrovství konalo, je nově vybudovaný a v provozu je teprve jeden rok. Nachází se asi 20 km od Popradu v pěkném podtatranském prostředí v centru Slovenského ráje. Pro ČR začaly závody hned ve čtvrtek startem juniorských skupin. Po prvním kole povinných sestav se tlumačovská juniorská skupina, na koni DAN, pod vedením lonžerky Pavlíny Schillerové, ve složení Michaela Hanová, Barbora Maňáková, Jan Hablovič, Marek Hablovič, Lucie Hablovičová, Denis Balaštík a Michaela Unzeitogová, umístila na krásném 5. místě ze všech 12-ti zúčastněných. V pátek se začínalo už v 8,00 hodin povinnými sestavami seniorských skupin, ČR zastupoval v této kategorii pouze JK Hřebčín Albertovec. V této skupině měla tlumačovská voltiž také zastoupení díky Nele Mikeskové, která albertovským vypomáhala. Následně odstartovala soutěž jednotlivců povinnými sestavami, kde za TJ voltiž Tlumačov startovali :

8 Petr Eim v kategorii muži senior kůň Catalin, lonžerka Kateřina Králová Denis Balaštík v kategirii muži junior kůň Catalin, lonžerka Kateřina Králová Marek Hablovič v kategorii muži junior kůň Paegas, lonžerka Pavlína Schillerová Margita Urbanová v kategorii ženy senior kůň Catalin, lonžerka Kateřina Králová Nela Mikesková v kategorii ženy senior kůň Paegas, lonžerka Pavlína Schillerová Michaela Hanová v kategorii ženy junior kůň Paegas, lonžerka Pavlína Schillerová Po polední přestávce pokračovalo první kolo juniorských skupin, které předvedly své volné sestavy. Vzhledem k tomu, že naše skupina volnou sestavu cvičí na koni v kroku, propadla se na deváté místo, ale byla nejlepší ze všech krokových skupin. V sobotu ráno se uzavíralo první kolo jednotlivců, tentokrát volnými sestavami. Zástupcům tlumačovského oddílu se vesměs dařilo a zajeli pěkné volné. Po obědě začalo druhé, finálové kolo juniorských skupin, které obsahovalo pouze volnou sestavu. Do finále postoupily všechny české juniorské skupiny. Po skupinách se představili soutěžící v kategorii dvojic Pas-de-deux, ČR měla zastoupení pouze v jedné soutěžní dvojici z oddílu TJ Slovan Frenštát p. Radhoštěm. Volné odpolední chvíle tumačovští využili k velkolepé oslavě 20. narozenin hřebce CATALIN VI-33. Bylo to poděkování celých zástupů závodníků, kteří na něm začínali, vyrůstali a nakonec reprezentovali, včetně současného Mistra světa Petra Eima. V současnosti svou trpělivostí pomáhá také nové juniorské skupině. Poděkování patří také Hřebčinci Tlumačov a jeho řediteli MVDr. Černockému, který umožňuje tak skvělého koně používat.

9 Nedělní ráno bylo ve znamení finále, na soutěžících i koních byla už po třech dnech znát únava. V 8,00 hod odstartovalo druhé kolo jednotlivců, to znamená, že junioři předvedli svoje povinné sestavy a senioři technické sestavy. Po jednotlivcích následovaly finálové volné jízdy dvou zúčastněných seniorských skupin JK Hřebčín Albertovec a JK SOUP Šala (SK). Odpolední program patřil finálovým volným jízdám jednotlivců. Všichni zástupci Tlumačova si svoje pozice udrželi až na muže juniora Denise Balaštíka, který se přes počáteční nervozitu a ne moc dobře zajeté první kolo dokázal vzchopit a nakonec poskočil o dvě příčky nahoru. Výsledky TJ Voltiž Tlumačov namčr: Ženy Junior 1. Michaela Hanová Paegas lonžér Pavlína Schillerová Muži Junior 1. Marek Hablovič Paegas lonžér Pavlína Schillerová) 2. Denis Balaštík Catalin IV-33 lonžér Kateřina Králová Ženy Senior Margita Urbanová - Catalin IV-33 lonžér Kateřina Králová Nela Mikesková Paegas lonžér Pavlína Schillerová Muži Senior Petr Eim - Catalin IV-33 lonžér Kateřina Králová (TJ voltiž Tlumačov) Vítěz VISEGRAD VAULTING CHAMPIONSCHIPS V4 Skupiny Junior - 5. místo: TJ voltiž Tlumačov kůň Dan lonžér Pavlína Schillerová (Hanová Michaela, Balaštík Denis, Hablovič Marek, Maňáková Tereza, Hablovič Jan, Hablovičová Lucie, Unzeitigová Michaela) Na tlumačovském koni PAEGAS cvičila v kategorii ženy junior také polská reprezentantka Diana Stefanowska. Po pěkných vyrovnaných výkonech dokázala v nejpočetnější polské kategorii zvítězit a odvezla si titul Mistryně Polska. Všechny výsledky celého klání V4 i jednotlivých republik najdete na adrese 26/. TJ Voltiž Tlumačov velmi děkuje za podporu Zlínského kraje, ZO ČJF a ČSOB pojišťovny, díky které se mohli této velkolepé akce zúčastnit.

10 Představujeme v této rubrice postupně představíme Vás a Vaše činnosti milí zakladatelé. Pro druhé číslo HYJÉ pro Vás jsme připravili informace o Zemském hřebčinci Tlumačov, s.p. Zemský hřebčinec Tlumačov, státní podnik plní úkoly státní péče o plemenářství v chovu koní ve smyslu zákona o šlechtění a plemenitbě. Tuto svou funkci plní ZH Tlumačov již od počátku samostatné Československé republiky (hřebčinec byl založen roku 1925). Za celou historii své existence vystupovaly státní hřebčince jako stabilizační faktor v chovu koní. Osvětovou činností, kterou hřebčince vždy plnily a plní a zajištěním dostupnosti kvalitních plemenných hřebců různých plemen je ZH Tlumačov garantem čistokrevné plemenitby v chovu koní. Ve spolupráci s uznanými chovatelskými sdruženími musí ZH Tlumačov zabezpečovat čistokrevnou plemenitbu a být i nadále garantem a oporou v chovu koní. ZH Tlumačov zajišťuje plemenitbu formami přirozené plemenitby i inseminace prostřednictvím hřebců umístěných jak v zařízeních hřebčince, tak na smluvních stanicích na území ČR, především Moravy a Slezska. Poplatky za služby, které ZH Tlumačov poskytuje, jsou na takové úrovni, že jich mohou využít i drobní chovatelé. Je to vhodná forma poskytnutí veřejné chovatelské služby. Tím se ZH Tlumačov stává stabilizačním prvkem a napomáhá plnění chovatelských norem v chovu koní, tak jak je deklarováno v chovatelském zákoně. ZH Tlumačov je spolkovým a vzdělávacím centrem pro všechny chovatele a příznivce

11 chovu koní. ZH pořádá chovatelské dny, výstavy a přehlídky, poskytuje své objekty a prostory k pořádání chovatelských akcí. Prioritním úkolem ZH Tlumačov je provádět a plnit ve prospěch českého chovu koní úlohu charakteru veřejných služeb: raná testace teplokrevných produktů českého chovu v testační odchovně, prostřednictvím skupin hřebečků po prověřovaných plemenících výkonnostní prověrky testovaných teplokrevných koní a tím získání včasných chovatelských a šlechtitelských informací o prověřovaných otcích testace u chladnokrevných plemen koní s možností využití jiných testačních odchoven a výkonnostní prověrky se zaměřením a udržování a budování genealogických linií prezentace a porovnání kvality a konkurenceschopnosti koní českého chovu vzdělávání a osvěta, spolupráce s vysokými a středními školami a učilišti se zemědělským zaměřením ve spolupráci s uznanými chovatelskými sdruženími pořádání chovatelských přehlídek, výstav a jiných chovatelských akcí pro širokou chovatelskou, ale i laickou veřejnost v návaznosti na regionální turistiku a cestovní ruch prezentace chovu koní v ČR Vysoká kvalita chovu koní je vizitkou společnosti a ve vyspělých státech patří chov koní ke kultuře národa a je jeho součástí.

12 Okénko pro Vaše otázky? - na Vaše dotazy čekáme na : info@hyje.cz. Chcete mít své příspěvky, fota o koních v HYJÉ pro Vás a ostatních materiálech společnosti? Neváhejte a zašlete nám je. Zpravodaj bude tak bohatý, jak bohatý nám ho pomůžete udělat Inzerce prodáváte, koupíte, hledáte, pořádáte Váš inzerát rádi uveřejníme, pište na: info@hyje.cz. ČJF L nabízí pronájem VIP stanu. Člen ČJF 500,- Kč / den, nečlen 1000,- Kč/den. Podrobné informace u M. Sehnalové tel , , jkhana@centrum.cz HYJÉ pro Vás 2/2010, koňařský občasník. Vydává HYJÉ koně Zlínského kraje o.p.s., J.A.Bati 5520, Zlín, www. hyje.cz, info@hyje.cz, Redakce: Ing. J. Balaštík, Ing. J. Fatěnová, Mgr. I. Hlobilová. Texty: Ing. J. Balaštík, Ing. J. Fatěnová, Mgr. I. Hlobilová. Foto: archiv HYJÉ Tisk: HYJÉ 2010.

Zápis z čtrnáctého zasedání správní rady HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s., konaného dne

Zápis z čtrnáctého zasedání správní rady HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s., konaného dne Zápis z čtrnáctého zasedání správní rady HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s., konaného dne 16. 2. 2011 Program zasedání: 01/SR14/11 Přehled o činnosti o.p.s. k 15.2. 2011 a návrh činnosti na další období.

Více

HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ

HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ Vážení zakladatelé společnosti HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s. a příznivci koní, při dlouhých pozimních večerech se můžete začíst do našeho občasníku a nechat si

Více

1/2012 HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ

1/2012 HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ 1/2012 HYJÉ pro Vás únor Kde to řehtá tam je HYJÉ Vážení zakladatelé společnosti HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s., vážení příznivci koní, srdečně Vás vítáme u prvního čísla našeho občasníku roku 2012.

Více

III. schůze sdružení v ZH Tlumačov, s.p.

III. schůze sdružení v ZH Tlumačov, s.p. III. schůze sdružení 20.2.2014 v ZH Tlumačov, s.p. Účast členů předsednictva: Ing. Jana Fatěnová, Radomír Kavka, Mgr. Jana Svárovská, František Šoman, Ing. Lenka Šomanová. Další osoby účastnící se zasedání:

Více

His i to t ri r e i S CHPMT 2000

His i to t ri r e i S CHPMT 2000 Historie S CHPMT 2000 9.1.2000 1. chovatelské besedy v Uhřičicích se zúčastnilo 29 členů. Byla zhodnocena činnost svazu za loňský rok a přednesena náplň činnosti pro rok letošní. 15.1. 2000 Výroční schůze

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010 Právní forma: obecně prospěšná společnost Datum založení: 12.3. 2008 Rejstřík obecně prospěšných společností vedený u Krajského soudu v Brně: oddíl O, vložka číslo 353 IČ: 282

Více

II. schůze sdružení v ZH Tlumačov, s.p.

II. schůze sdružení v ZH Tlumačov, s.p. II. schůze sdružení 23.1.2014 v ZH Tlumačov, s.p. Účast členů předsednictva: Ing. Lenka Šomanová, František Šoman, Ing. Jana Fatěnová. Další osoby účastnící se zasedání: Ing. Josef Balaštík, MVDr. Antonín

Více

Výroční zpráva 2016 Stáj PIAFA,z.s.

Výroční zpráva 2016 Stáj PIAFA,z.s. Stáj PIAFA, z.s. Výroční zpráva 2016 2 Základní údaje: Stáj PIAFA, z.s. Žerotínova727/2, 682 01 Vyškov IČ: 04749979 právní forma: zapsaný spolek ve spolkovém rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 Právní forma: obecně prospěšná společnost Datum založení: 12.3. 2008 Rejstřík obecně prospěšných společností vedený u Krajského soudu v Brně: oddíl O, vložka číslo 353 IČ: 282

Více

IX. schůze sdružení v Kroměříži.

IX. schůze sdružení v Kroměříži. I. Program: IX. schůze sdružení 3.7.2015 v Kroměříži. Účast členů předsednictva: Ing. Jana Fatěnová, Mgr. Jana Svárovská, František Šoman, Ing. Lenka. Další osoby účastnící se zasedání: - Omluveni: Ing.

Více

His i to t ri r e i S CHPMT 2003

His i to t ri r e i S CHPMT 2003 Historie S CHPMT 2003 19.1. 2003 Připařovací plán a koncepce plemenitby byla náplní schůze výboru SCHPMT v Uhřičicích.. Dále byla pověřena Dana Pilková, ing. Jana Hádrová a za JK Ida Sedláčková k doplňování

Více

TJ Sokol Zemský hřebčinec Písek Licence: MC 025. 1.4. Skokové kolbiště: Povrch travnatý, nepravidelný tvar cca 45 x 130 m

TJ Sokol Zemský hřebčinec Písek Licence: MC 025. 1.4. Skokové kolbiště: Povrch travnatý, nepravidelný tvar cca 45 x 130 m Klub: TJ Sokol Zemský hřebčinec Písek Licence: MC 025 Název závodů: Cena českých chovatelů Číslo: 612 C1 1) Základní údaje: 1.1. Pořadatel: TJ Sokol hřebčinec Písek 1.2. Datum konání: 12.-13.6. 2010 1.3.

Více

VI. schůze sdružení v Kroměříži.

VI. schůze sdružení v Kroměříži. VI. schůze předsednictva sdružení 29.10.2014 I. Program: VI. schůze sdružení 29.10.2014 v Kroměříži. Účast členů předsednictva: Ing. Jana Fatěnová, Mgr. Jana Svárovská, František Šoman, Ing. Lenka. Další

Více

HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ

HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ Vážení členové společnosti HYJÉ a příznivci koní, přinášíme vám náš občasník HYJÉ koně pro Vás. Na našich řádcích si přečtete a zavzpomínáte na aktivity HYJÉ koně,

Více

Zámecký park Holešov 5. Září 2015

Zámecký park Holešov 5. Září 2015 POHÁR STAROSTY MĚSTA HOLEŠOVA X. ROČNÍK POHÁR MORAVSKO-SLOVENSKÉHO PARTNERSTVÍ VI. ROČNÍK Zámecký park Holešov 5. Září 2015 Záštitu udělil ministr zemědělství ing. Marian Jurečka a hejtman Zlínského kraje

Více

1.4. Skokové kolbiště: Povrch travnatý, nepravidelný tvar cca 45 x 130 m. 1.6. Opracoviště: povrch písčitý cca 50 x 30 m

1.4. Skokové kolbiště: Povrch travnatý, nepravidelný tvar cca 45 x 130 m. 1.6. Opracoviště: povrch písčitý cca 50 x 30 m Klub: TJ Sokol Zemský hřebčinec Písek Licence: MC 0025 Název závodů: V. Cena českých chovatelů Číslo: 618C1 1) Základní údaje: 1.1. Pořadatel: TJ Sokol hřebčinec Písek 1.2. Datum konání: 18.-19.6. 2011

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 Právní forma: obecně prospěšná společnost Datum založení: 12.3. 2008 Rejstřík obecně prospěšných společností vedený u Krajského soudu v Brně: oddíl O, vložka číslo 353 IČ: 282

Více

Výroční zpráva šlechtitelského programu

Výroční zpráva šlechtitelského programu Početní stav populace Výroční zpráva šlechtitelského programu plemeno hafling v České republice za rok 212 V posledních pěti letech počet koní plemene hafling v ČR stále stabilně roste. Jednak to bylo

Více

Mistrovství České republiky ve voltiţi. Rozpis

Mistrovství České republiky ve voltiţi. Rozpis 2012 Mistrovství České republiky ve voltiţi 2012 Rozpis Číslo závodu: 928H7 I. Základní údaje Mistrovství České republiky ve voltiţi 2012 1.1. Pořadatelé: Z pověření ČJF, TJ Slovan Frenštát p/radhoštěm

Více

O POHÁR JSB MATCH DIABOLO CHOTĚBUZ 2013

O POHÁR JSB MATCH DIABOLO CHOTĚBUZ 2013 R O Z P I S OBLASTNÍHO MISTROVSTVÍ SEVERNÍ MORAVY A SLEZSKA DĚTÍ NA PONY, DĚTÍ, JUNIORŮ, MLADÝCH JEZDCŮ A DOSPĚLÝCH 627H1 O POHÁR JSB MATCH DIABOLO CHOTĚBUZ 2013 1. Základní údaje 1.1. Pořadatel: MH 0279

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Právní forma: obecně prospěšná společnost Datum založení: 12.3. 2008 Rejstřík obecně prospěšných společností vedený u Krajského soudu v Brně: oddíl O, vložka číslo 353 IČ: 282

Více

SPORTOVNÍ ROK plemenní hřebci a 9 klisen Ve skocích V drezuře Ve voltiži zahraničích kolbištích

SPORTOVNÍ ROK plemenní hřebci a 9 klisen Ve skocích V drezuře Ve voltiži zahraničích kolbištích SPORTOVNÍ ROK 2008 V roce 2008 z celkové populace 189 moravských teplokrevníků, tj. 149 MT ve věku nad 4 roky, se na sportovních kolbištích prezentovalo celkem 12 koní zapsaných do PK MT, z toho 3 plemenní

Více

VYHODNOCENÍ KONCEPCE ROZVOJE. Zemský hřebčinec Tlumačov, státní podnik IČ 13695673 ulice Dolní 115 763 62 Tlumačov 2010-2014.

VYHODNOCENÍ KONCEPCE ROZVOJE. Zemský hřebčinec Tlumačov, státní podnik IČ 13695673 ulice Dolní 115 763 62 Tlumačov 2010-2014. VYHODNOCENÍ KONCEPCE ROZVOJE státní organizace Zemský hřebčinec Tlumačov, státní podnik IČ 13695673 ulice Dolní 115 763 62 Tlumačov na léta 2010-2014 -1- VYHODNOCENÍ KONCEPCE ROZVOJE na léta 2010-2014

Více

TJ Sokol hřebčinec Písek Licence: MC 0025

TJ Sokol hřebčinec Písek Licence: MC 0025 Klub: TJ Sokol hřebčinec Písek Licence: MC 0025 Název závodů: IX. CENA ČESKÝCH CHOVATELŮ Číslo: 606C1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE 1.1. Pořadatel: TJ Sokol hřebčinec Písek, U Hřebčince 479, 397 01 Písek 1.2. Datum konání:

Více

Daniela Ledlová. Pořadatel nezajišťuje. RZS Česká Lípa + MUDr. Vernerová Martina Veterinární dozor: MVDr. Jitka Kavalcová Podkovář:

Daniela Ledlová. Pořadatel nezajišťuje. RZS Česká Lípa + MUDr. Vernerová Martina Veterinární dozor: MVDr. Jitka Kavalcová Podkovář: Přihláška na závody: https://www.jezdectvi.org 1. Základní ustanovení 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CHN - HOBBY 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 180616E2 1.1.3. Název závodů: Víkend s haflingy

Více

ROZPIS soutěží IX. GRAND PRIX Hradec Králové

ROZPIS soutěží IX. GRAND PRIX Hradec Králové ROZPIS soutěží IX. GRAND PRIX Hradec Králové 1. Základní údaje 1.1. Pořadatel : Hradecký jezdecký klub, Hradečnice 995 500 09 Hradec Králové tel.: 603481109, 602655291 1.2. Číslo závodů : 829F1 1.3. Datum

Více

Pestrý mix plemen v Tlumačově

Pestrý mix plemen v Tlumačově Pestrý mix plemen v Tlumačově Je-li řeč o koních z Česka, myslí se jimi obvykle nádherní starokladrubští koně z Národního hřebčína Kladruby nad Labem. Ovšem kromě tohoto hřebčína patřícího kdysi habsburskému

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VOLTIŽI ROZPIS CHOMUTOV 2013. Mistrovství České republiky ve voltiži

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VOLTIŽI ROZPIS CHOMUTOV 2013. Mistrovství České republiky ve voltiži 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VOLTIŽI ROZPIS CHOMUTOV 2013 2 Číslo závodu: 928E1 I. Základní údaje 1.1. Pořadatel: JK PZOO Chomutov, z pověření ČJF Adresa: Jezdecký klub K Podkrušnohorského zooparku

Více

JK Voltiž Albertovec (MH0377) Rozpis jezdeckých závodů ČJF

JK Voltiž Albertovec (MH0377) Rozpis jezdeckých závodů ČJF MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VOLTIŽI 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CVN - MČR Hala 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 80706H1 1.1.3. Název závodů: MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

Více

Jezdecké závody Dražka CSN-B

Jezdecké závody Dražka CSN-B Jezdecké závody Dražka CSN-B Dražka Cup 2015 1. srpna 2015 A. Základní údaj 1. Pořadatel: Jezdecký klub Dražka MB164 2. Datum konání : 1. srpna 2015 3. Místo konání : Farma Dražka, Dražka 4. Kolbiště povrch

Více

1. Do Poháru Jezdectví 2017 (dále jen žebříček ) se automaticky kvalifikují všichni jezdci s českým občanstvím a platnou licencí ČJF.

1. Do Poháru Jezdectví 2017 (dále jen žebříček ) se automaticky kvalifikují všichni jezdci s českým občanstvím a platnou licencí ČJF. Pavo Pohár Jezdectví 2017 Pravidla 1. Do Poháru Jezdectví 2017 (dále jen žebříček ) se automaticky kvalifikují všichni jezdci s českým občanstvím a platnou licencí ČJF. 2. 1 Body do žebříčku se získávají

Více

HLEDÁME PARTNERY MISTROVSTVÍ ČR JÍZDY V DÁMSKÉM SEDLE. 2-3. července 2011 AREÁL PÍSECKÉHO HŘEBČINCE

HLEDÁME PARTNERY MISTROVSTVÍ ČR JÍZDY V DÁMSKÉM SEDLE. 2-3. července 2011 AREÁL PÍSECKÉHO HŘEBČINCE Sportovní klání může být i pastvou pro oči. Vracíme do jezdeckého sportu to nejkrásnější z dob, kdy byly kalhoty fenoménem pánské módy. Jsme Dámy v sedle. HLEDÁME PARTNERY MISTROVSTVÍ ČR JÍZDY V DÁMSKÉM

Více

PODMÍNKY PRO UDĚLOVÁNÍ VÝKONNOSTNÍCH ODZNAKŮ ČJF Platné od

PODMÍNKY PRO UDĚLOVÁNÍ VÝKONNOSTNÍCH ODZNAKŮ ČJF Platné od PODMÍNKY PRO UDĚLOVÁNÍ VÝKONNOSTNÍCH ODZNAKŮ ČJF Platné od 1.1.2013 Česká jezdecká federace stanovuje následující podmínky pro získání výkonnostních odznaků ČJF. ZLATÝ ODZNAK sobě: v drezuře: Obdrží jezdci,

Více

Podmínky pro udělování výkonnostních odznaků ČJF

Podmínky pro udělování výkonnostních odznaků ČJF Podmínky pro udělování výkonnostních odznaků ČJF Platné od 1. 1. 2018 Česká jezdecká federace stanovuje následující podmínky pro získání výkonnostních odznaků ČJF. V drezuře: ZLATÝ ODZNAK Obdrží jezdci,

Více

SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ VELKÁ CENA FRENŠTÁTU P/R SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY 2012 X. KOLO Jezdecké závody 914 H1 CS

SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ VELKÁ CENA FRENŠTÁTU P/R SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY 2012 X. KOLO Jezdecké závody 914 H1 CS SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ VELKÁ CENA FRENŠTÁTU P/R X. KOLO Jezdecké závody 914 H1 CSN - MH 0051 TJ SLOVAN FRENŠTÁT P/R 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Pořadatel TJ Slovan Frenštát p.r.

Více

Těšánky č.závodů : 508L2 ZÁVODY VE VŠESTRANNOSTI 8.5. 2015 KVALIFIKACE KMK / C - 2015. 1.Základní údaje

Těšánky č.závodů : 508L2 ZÁVODY VE VŠESTRANNOSTI 8.5. 2015 KVALIFIKACE KMK / C - 2015. 1.Základní údaje Těšánky č.závodů : 508L2 ZÁVODY VE VŠESTRANNOSTI 8.5. 2015 KVALIFIKACE KMK / C - 2015 1.Základní údaje 1.1. Pořadatel: JS Galatík Těšánky ML 0029 1.2. Technické zajištění: ML 0029 JS Galatík Těšánky 1.3.

Více

Čtvrtek č hod. Skoková soutěž na limitovaný čas 100 cm č hod. Skoková soutěž na čas bez rozeskakování 110 cm č hod. SPEEDHOUS

Čtvrtek č hod. Skoková soutěž na limitovaný čas 100 cm č hod. Skoková soutěž na čas bez rozeskakování 110 cm č hod. SPEEDHOUS MEMORIÁL JANA PAPOUŠKA Rozpis jezdeckých závodů 627 D1 CSN MD 188 JS Equitana, závody kategorie B 1.1. Pořadatel - Jezdecká společnost Equitana, o.s. 1.2. Datum konání - 25. 30. června 2013 1.3. Místo

Více

Rozpis jezdeckých závodů ve vytrvalosti Těšánky IV. Ročník PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI

Rozpis jezdeckých závodů ve vytrvalosti Těšánky IV. Ročník PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI Rozpis jezdeckých závodů ve vytrvalosti Těšánky IV. Ročník PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: IV. ROČNÍK PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI Místo:

Více

V. ROČNÍK O POHÁR MORAVSKÉHO VENKOVA ČESKÝ DREZURNÍ POHÁR 2011

V. ROČNÍK O POHÁR MORAVSKÉHO VENKOVA ČESKÝ DREZURNÍ POHÁR 2011 Č. 716L1 Rozpis jezdeckých závodů Těšánky V. ROČNÍK O POHÁR MORAVSKÉHO VENKOVA 16. 17.7. 2011 ČESKÝ DREZURNÍ POHÁR 2011 Základní údaje: 1. 1 Pořadatel: JS Galatík Těšánky Centrum vzdělávání a chovu koní

Více

VELKÁ CENA OSTRAVY 49.ROČNÍK III. KOLO

VELKÁ CENA OSTRAVY 49.ROČNÍK III. KOLO SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ VELKÁ CENA OSTRAVY 49.ROČNÍK III. KOLO ZÁVODY JSOU POŘÁDÁNY ZA FINANČNÍ PODPORY STATUTÁRNÍHO MĚSTA OSTRAVY Jezdecké závody 517H1 CSN MH0035 JK Baník

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Právní forma: spolek Datum založení: 19. 7. 2013 Sídlo: Křekov 40, 766 01 Valašské Klobouky, Tel: +420 733 739 502 IČO 01918087 DIČ: CZ01918087 č.ú. 263093261/0300 Hyjekone@seznam.

Více

SERIÁL ZÁVODŮ STATUT 49. ROČNÍKU. ZLATÁ PODKOVA 2014. CNC, CAN. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC.

SERIÁL ZÁVODŮ STATUT 49. ROČNÍKU. ZLATÁ PODKOVA 2014. CNC, CAN. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV 0074 SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA 2014. CNC, CAN. STATUT 49. ROČNÍKU. STATUT 49. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA BYL

Více

vyhlašují III. ročník seriálu STIMAX CUP

vyhlašují III. ročník seriálu STIMAX CUP KRAJSKÉ SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA ÚSTECKÉHO KRAJE a STIMAX International, s.r.o. vyhlašují III. ročník seriálu STIMAX CUP aneb šedesátkování a stovkování Ústeckého kraje, který se koná za

Více

Věc: ZPRÁVA VEDOUCÍHO DRUŽSTVA Z MČR PONY

Věc: ZPRÁVA VEDOUCÍHO DRUŽSTVA Z MČR PONY Oblastní výbor JmO ČJF V Brně dne 6. září 2016 Věc: ZPRÁVA VEDOUCÍHO DRUŽSTVA Z MČR PONY Datum konání: 11.-14. srpna 2016 Místo konání: Resort Zduchovice Vedoucí družstva: Mgr. Lenka Sekaninová Ustájení:

Více

MEMORIÁL ING. VĚRY VOJÁČKOVÉ

MEMORIÁL ING. VĚRY VOJÁČKOVÉ Rozpis drezurních závodů Těšánky 718L1 MISTROVSTVÍ ZLÍNSKÉ OBLASTI V DREZUŘE 18. 19.7. 2015 MEMORIÁL ING. VĚRY VOJÁČKOVÉ 1. Základní údaje: 1.1. Pořadatel: JS Galatík Těšánky, Centrum vzdělávání a chovu

Více

54. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých jezdců

54. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých jezdců ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ MD034 TJ JK Klatovy- Luby Luby 36, 339 01 Klatovy 622 D1 54. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých

Více

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016 ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec za rok 2016 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SSK Liberec a její jednotlivá

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI JK LOŠTICE ZA ROK ) SPORTOVNÍ A REPREZENTAČNÍ ČINNOST - Účast na závodech 2) POŘADATELSKÁ ČINNOST

ZPRÁVA O ČINNOSTI JK LOŠTICE ZA ROK ) SPORTOVNÍ A REPREZENTAČNÍ ČINNOST - Účast na závodech 2) POŘADATELSKÁ ČINNOST ZPRÁVA O ČINNOSTI JK LOŠTICE ZA ROK 2015 JK Loštice byl v roce 2015 velmi aktivní. 1) SPORTOVNÍ A REPREZENTAČNÍ ČINNOST - Účast na závodech 2) POŘADATELSKÁ ČINNOST Sportovní činnost účast na závodech Zúčastnili

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VOLTIŽI 2016

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VOLTIŽI 2016 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VOLTIŽI 2016 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CVN 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 923L1 1.1.3. Název závodů: Mistrovství České republiky

Více

VII. schůze sdružení v Kroměříži.

VII. schůze sdružení v Kroměříži. I. Program: VII. schůze sdružení 23.2.2015 v Kroměříži. Účast členů předsednictva: Ing. Jana Fatěnová, Mgr. Jana Svárovská, František Šoman, Ing. Lenka. Další osoby účastnící se zasedání: MVDr. Antonín

Více

SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2017

SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2017 Jezdecký klub Obora Poděbrady (MB0411) Rozpis jezdeckých závodů ČJF SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2017 Základní ustanovení: Kategorie závodů: CSN Číslo závodů: Název závodů: Spring Junior Cup Poděbrady 2017

Více

ČJF KVALIFIKACE ZLATÉ PODKOVY

ČJF KVALIFIKACE ZLATÉ PODKOVY Přihláška na závody: http://prihlasky.cjf.cz 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CCN 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 507L1 1.1.3. Název závodů: Všestrannost Těšánky 2016 kvalifikace

Více

Zpravodaj SCHPMT 1/2011

Zpravodaj SCHPMT 1/2011 Zpravodaj SCHPMT 1/2011 Moravský teplokrevník mnohostranný, rodinný kůň pro všechny generace Vážení chovatelé, dovolte, abych vás pozdravil v roce 2011 a popřál hodně zdraví Vám i Vašim blízkým. Toto první

Více

Úplný výpis. Krajským soudem v Českých Budějovicích oddíl L, vložka 1850

Úplný výpis. Krajským soudem v Českých Budějovicích oddíl L, vložka 1850 Úplný výpis ze spolkového rejstříku, vedeného Krajským soudem v Českých Budějovicích oddíl L, vložka 1850 Datum zápisu: 1. ledna 2014 Datum vzniku: 23. prosince 1994 Spisová značka: L 1850 vedená u Krajského

Více

Hobby závody v rámci IV. Ročníku PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI

Hobby závody v rámci IV. Ročníku PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI Hobby závody v rámci IV. Ročníku PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: IV. ROČNÍK PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI Místo: Těšánky u Zdounek Datum:

Více

Rozpis jezdeckých závodů ve vytrvalosti Těšánky PO PODZIMNÍCH FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI

Rozpis jezdeckých závodů ve vytrvalosti Těšánky PO PODZIMNÍCH FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI Rozpis jezdeckých závodů ve vytrvalosti Těšánky PO PODZIMNÍCH FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: IV. ROČNÍK PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI Místo:

Více

Účast na veletrzích a dalších akcích v září

Účast na veletrzích a dalších akcích v září Účast na veletrzích a dalších akcích v září CIAF, 2. -3. 9. Hradec Králové CIAF je největší leteckou přehlídkou a soutěží špičkových vojenských bojových letounů v České republice. Královéhradecké letiště

Více

vyhlašují VI. ročník seriálu STIMAX CUP

vyhlašují VI. ročník seriálu STIMAX CUP KRAJSKÉ SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA ÚSTECKÉHO KRAJE a STIMAX International, s.r.o. vyhlašují VI. ročník seriálu STIMAX CUP aneb šedesátkování a stovkování Ústeckého kraje který se koná pod záštitou

Více

56. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých jezdců

56. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých jezdců ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ MD034 TJ JK Klatovy- Luby Luby 36, 339 01 Klatovy 620 D1 56. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých

Více

KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA 5. 8. července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.joudrs.cz Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní turnaj Little League poprvé v ČR Little

Více

Euroregion Bílé Biele Karpaty prezentace a nové platformy spolupráce

Euroregion Bílé Biele Karpaty prezentace a nové platformy spolupráce FOND MIKROPROJEKTŮ Euroregion Bílé Biele Karpaty prezentace a nové platformy spolupráce Od 1. 9. 2011 do 31.7. 2012 realizuje Region Bílé Karpaty spolu s přeshraničním partnerem Regiónom Biele Karpaty

Více

AEROKLUB PLZEŇ BORY, o.s. Pořádá z pověření Aeroklubu České republiky. Otevřené mistrovství České republiky v parašutismu Klasické disciplíny

AEROKLUB PLZEŇ BORY, o.s. Pořádá z pověření Aeroklubu České republiky. Otevřené mistrovství České republiky v parašutismu Klasické disciplíny AEROKLUB PLZEŇ BORY, o.s. Pořádá z pověření Aeroklubu České republiky Otevřené mistrovství České republiky v parašutismu Klasické disciplíny PLZEŇ, 18. 21.7.2013 CÍL SOUTĚŽE: Určit vítěze OTEVŘENÉHO MISTROSTVÍ

Více

FESTIVAL MLADÝCH KONÍ ZDUCHOVICE

FESTIVAL MLADÝCH KONÍ ZDUCHOVICE Přihlášky na závody: http://prihlasky.cjf.cz 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CSN-C 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 903B3 1.1.3. Název závodů:, Festival mladých koní 1.1.4.

Více

49. ročník kvalifikace ZLATÉ PODKOVY VISEGRAD CUP BENJAMIN CUP MISTROVSTVÍ JIHOMORAVSKÉ OBLAST C/Sen. a junioři KMK

49. ročník kvalifikace ZLATÉ PODKOVY VISEGRAD CUP BENJAMIN CUP MISTROVSTVÍ JIHOMORAVSKÉ OBLAST C/Sen. a junioři KMK Jezdecký areál Panská lícha, Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel./fax: +420 545 228 221 ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ VE VŠESTRANNOSTI 49. ročník kvalifikace ZLATÉ

Více

Velká cena Ostravy Český skokový pohár 2015 Memoriál plk. Jana Havla Rozpis jezdeckých závodů 515H1 CSN MH035, závody kategorie A 1) Základní údaje 1.1. Pořadatel MH 035 Jezdecký klub Baník Ostrava 1.2.

Více

SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ ČESKÁ POJIŠŤOVNA VELKÁ CENA OPAVY VI. KOLO

SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ ČESKÁ POJIŠŤOVNA VELKÁ CENA OPAVY VI. KOLO SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ ČESKÁ POJIŠŤOVNA VELKÁ CENA OPAVY VI. KOLO 621H2 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Pořadatel Jezdecký klub Opava-Kateřinky Datum 21. 23. 6. 2013 Místo konání Areál

Více

www.ceskyskokovypohar.cz

www.ceskyskokovypohar.cz 50. ročník Velká cena Ostravy CSN Memoriál plk. Jana Havla Český skokový pohár 2014 516H1 Závody jsou pořádány za finanční podpory statutárního města Ostravy Ostrava Stará Bělá 22. 24.8.2014 1) Základní

Více

ČERVNOVÁ CENA MISTROVSTVÍ STŘEDOČESKÉ OBLASTI OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ PRAHY 612B1

ČERVNOVÁ CENA MISTROVSTVÍ STŘEDOČESKÉ OBLASTI OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ PRAHY 612B1 JK Ptýrov MB 0288 Rozpis jezdeckých závodů dne 12.-14.6.2015 ČERVNOVÁ CENA MISTROVSTVÍ STŘEDOČESKÉ OBLASTI OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ PRAHY 612B1 Základní údaje Pořadatel: JK Ptýrov, o.s. Datum konání : 12.-14.června

Více

1.3. Technické parametry Kolbiště: 110 x 65 m pískové, rohože Austromodul; speciální směs písku a materiálu Clopf&Fiber /vyvinuto v UK/

1.3. Technické parametry Kolbiště: 110 x 65 m pískové, rohože Austromodul; speciální směs písku a materiálu Clopf&Fiber /vyvinuto v UK/ 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CHN-KMK 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 831B1 1.1.3. Název závodů: FINÁLE KMK 2017 skoky & drezura, Festival mladých koní 1.1.4. Pořadatel:

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ A MLADÝCH JEZDCŮ VE VYTRVALOSTI 2014

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ A MLADÝCH JEZDCŮ VE VYTRVALOSTI 2014 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ A MLADÝCH JEZDCŮ VE VYTRVALOSTI 2014 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Místo: Těšánky u Zdounek Datum: 13.9.2014 1.2 ORGANIZAČNÍ VÝBOR Název: JS GALATÍK TĚŠÁNKY

Více

SERIÁL ZÁVODŮ STATUT 50. ROČNÍKU. ZLATÁ PODKOVA CNC, CAN. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC.

SERIÁL ZÁVODŮ STATUT 50. ROČNÍKU. ZLATÁ PODKOVA CNC, CAN. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV 0074 SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA 2015. CNC, CAN. STATUT 50. ROČNÍKU. STATUT 50. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA BYL

Více

Koncepce chovu lipických koní v období 2014-2020

Koncepce chovu lipických koní v období 2014-2020 Koncepce chovu lipických koní v období 2014-2020 1 SOUČASNÁ SITUACE 1.1. Počty koní V současné době je ve stavu k 1.10. 2013: 13 plemenných hřebců 90 chovných klisen 231 ostatních, tedy valachů, klisen,

Více

Ženy tříkolová soutěž PJS čl.299, s rozeskakováním na medailových místech - 1.kolo S** (st.c), 2.kolo ST** (st.a), 3.kolo ST** (st.

Ženy tříkolová soutěž PJS čl.299, s rozeskakováním na medailových místech - 1.kolo S** (st.c), 2.kolo ST** (st.a), 3.kolo ST** (st. SPORTOVNĚ-TECHNICKÉ PODMÍNKY MČR 2006 SKOKY - Kvalifikace pro MČR skoky ve všech kategoriích je možné plnit pouze v klasických soutěžích. - Kvalifikace se plní od MČR 2005 do uzávěrky přihlášek na MČR

Více

Městský svaz orientačních sportů Ostrava spolu s Ostravskou tělovýchovnou unii vám předkládají. BULLETIN č. 1/2019

Městský svaz orientačních sportů Ostrava spolu s Ostravskou tělovýchovnou unii vám předkládají. BULLETIN č. 1/2019 Městský svaz orientačních sportů Ostrava spolu s Ostravskou tělovýchovnou unii vám předkládají BULLETIN č. 1/2019 Kde se dozvíte vše o akcích v Projektu orientační běh pro všechny a pro každého 2019. Také

Více

13. VELKÝ DEN KONÍ RADKOVA LHOTA

13. VELKÝ DEN KONÍ RADKOVA LHOTA 13. VELKÝ DEN KONÍ RADKOVA LHOTA 6. ROČNÍK SVÁTKU DNE DĚTÍ + DĚTSKÁ CROSS COUNTRY ČASY JSOU ORIENTAČNÍ!!! INFORMACE KE DNI DĚTÍ BUDOU NA KONCI TĚCHTO PROPOZIC!!! 2.2.1 Soutěž č.1 PŘEDVÁDĚNÍ KONÍ (neoficielní

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2016 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30. 12. 2016 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a

Více

Jezdecké závody D r a ž k a CSN-B 20. dubna 2013

Jezdecké závody D r a ž k a CSN-B 20. dubna 2013 Jezdecké závody D r a ž k a CSN-B 20. dubna 2013 A. Základní údaj 1. Pořadatel: Jezdecký klub Dražka MB164 2. Datum konání : 20. 4. 2013 3. Místo konání : Farma Dražka 4. Kolbiště povrch : pískový 60x50

Více

MERIDIAN FACIMIECH TOUR 2015 I. kvalifikace. 411H2 Rozpis závodů dubna 2015

MERIDIAN FACIMIECH TOUR 2015 I. kvalifikace. 411H2 Rozpis závodů dubna 2015 MERIDIAN FACIMIECH TOUR 2015 I. kvalifikace 411H2 Rozpis závodů 11.- 12. dubna 2015 1. Základní údaje: 1.1. Pořadatel: MH 0279 JK Chotěbuz o.s. 1.2. Datum konání: 11. -12. 4. 2015 1.3. Místo konání: Jezdecký

Více

Memoriál Jana Gajdoše 2015

Memoriál Jana Gajdoše 2015 TJ Sokol Brno I, Kounicova 20/22, Brno Milí přátelé, oddíl SG Vás zve na mezinárodní závod Závod se koná ve sportovní hale: TJ Sokol Brno I,Kounicova 22, Brno, v sobotu 2 listopadu 2015 Memoriál J. Gajdoše

Více

ROZPIS soutěží VI. GRAND PRIX Hradec Králové

ROZPIS soutěží VI. GRAND PRIX Hradec Králové ROZPIS soutěží VI. GRAND PRIX Hradec Králové 1. Základní údaje 1.1. Pořadatel : Hradecký jezdecký klub, Hradečnice 995 500 09 Hradec Králové tel.: 603481109, 602655291 1.2. Číslo závodů : 824F1 1.3. Datum

Více

Přehled akcí SCHČT v roce 2017

Přehled akcí SCHČT v roce 2017 Přehled akcí SCHČT v roce 2017 BŘEZEN 2017 DATUM ČAS AKCE OBLAST MÍSTO KONÁNÍ ODPOVĚDNÁ OSOBA KONTAKT 10.2. 8 Prezentace plemenných hřebců a Školení vedoucích smluvních stanic Tlumačov ZH Tlumačov Ing.

Více

Česká jezdecká federace SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2018

Česká jezdecká federace SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2018 Česká jezdecká federace SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2018 Základní ustanovení: Kategorie závodů: CSN Číslo závodů: 180531B1 Název závodů: Spring Junior Cup Poděbrady 2018 Pořadatel: JS Accord Praha ve spolupráci

Více

51. ročník R O Z P I S. Velká cena Ostravy - CSN Memoriál plk.jana Havla Český skokový pohár 2015

51. ročník R O Z P I S. Velká cena Ostravy - CSN Memoriál plk.jana Havla Český skokový pohár 2015 Jezdecký klub Baník Ostrava, K průplavu 729, 724 00 Ostrava-Stará Bělá R O Z P I S 51. ročník Velká cena Ostravy - CSN Memoriál plk.jana Havla Český skokový pohár 2015 515H1 Závody jsou pořádány za finanční

Více

1.3. Pořadatel závodu : TJ Orion Praha, jezdecký oddíl, MA 006. neděle 24.5.2015 - paravoltižní závody

1.3. Pořadatel závodu : TJ Orion Praha, jezdecký oddíl, MA 006. neděle 24.5.2015 - paravoltižní závody Rozpis voltižních a paravoltižních závodů TJ Orion 1. Základní údaje 1.1. Název závodu : Voltižní a paravoltižní závody TJ Orion 1.2. číslo závodu : 523A7 1.3. Pořadatel závodu : TJ Orion Praha, jezdecký

Více

SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ. VELKÁ CENA PTÝROVA 2013 XVII. ročník VI. / IX. KOLO

SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ. VELKÁ CENA PTÝROVA 2013 XVII. ročník VI. / IX. KOLO SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ VELKÁ CENA PTÝROVA 2013 XVII. ročník VI. / IX. KOLO Jezdecké závody 815 B1 CSN MB0260 a MB0288 PCT s.r.o. a JK Ptýrov o. s. 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Pořadatel

Více

příběh jako zdroj inspirace Partnerská nabídka Fotofestival

příběh jako zdroj inspirace Partnerská nabídka Fotofestival příběh jako zdroj inspirace Partnerská nabídka Fotofestival Moravská Třebová 30. 6. 31. 8. 2012 Fotofestival FOTOFESTIVAL Moravská Třebová 2012 je přehlídkou umělecké fotografie, na které se představují

Více

Jezdecký areál Panská lícha, Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel.: +420 545 228 221 ROZPIS

Jezdecký areál Panská lícha, Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel.: +420 545 228 221 ROZPIS Jezdecký areál Panská lícha, Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel.: +420 545 228 221 ROZPIS Donau - Bohemia Trophy Mistrovství Jihomoravské oblasti v drezuře

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

Jezdecká stáj Galatík Těšánky ML0029 Rozpis jezdeckých závodů ČJF Přihláška na závody:

Jezdecká stáj Galatík Těšánky ML0029 Rozpis jezdeckých závodů ČJF Přihláška na závody: 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CCN-ZP 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 180505L2 1.1.3. Název závodů: Všestrannost Těšánky 2018 Zlatá podkova 2018 1.1.4. Pořadatel: Jezdecká

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

6.ročník FORD CUP 2015 8.-9.8.2015 801H1

6.ročník FORD CUP 2015 8.-9.8.2015 801H1 6.ročník FORD CUP 2015 8.-9.8.2015 801H1 ROZPIS 6.ročník Ford Cup 2015 Stáj SKL Trojanovice Základní údaje: Pořadatel Stáj SKL Trojanovice MH0244 Datum konání 8.-9.8.2015 Místo konání jezdecký areál Trojanovice

Více

JK FANY HOSTĚNICE Rozpis jezdeckých závodů ČJF MČR v paravoltiži

JK FANY HOSTĚNICE Rozpis jezdeckých závodů ČJF MČR v paravoltiži 1. Základní ustanovení 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CVN - paravoltiž 1.1.2. Číslo závodů ČJF: A01G1 1.1.3. Název závodů: Mistrovství České republiky 1.1.4. Pořadatel: JK FANY Hostěnice

Více

MEMORIÁL JANA PAPOUŠKA

MEMORIÁL JANA PAPOUŠKA ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ MD 188 JS Equitana Jezdecké závody 701 D1 CSN MEMORIÁL JANA PAPOUŠKA * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 1) Základní údaje 1.1. Pořadatel

Více

ZHODNOCENÍ KONFERENCE

ZHODNOCENÍ KONFERENCE 40. Den malých obcí ZHODNOCENÍ KONFERENCE GENERÁLNÍ PARTNER HLAVNÍ PARTNEŘI ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název konference: Termíny a místa konání: Generální partner: 40. Den malých obcí 31. října 2013, Společenský dům,

Více

ČTVRTEK 8. srpna 2013 Zahajovací trénink od 13:00 není povinný není požadováno startovné Dle PJS čl. 202, čas 90 vteřin Děti, družstva cm Juni

ČTVRTEK 8. srpna 2013 Zahajovací trénink od 13:00 není povinný není požadováno startovné Dle PJS čl. 202, čas 90 vteřin Děti, družstva cm Juni Mistrovství České republiky S - děti, junioři 2013 Rozpis jezdeckých závodů 809 D1 CSN MD 188 - JS EQUITANA, o.s. závody kategorie A 1) Základní údaje 1.1. Pořadatel - Jezdecká společnost Equitana z pověření

Více

TJ Sokol hřebčinec Písek Licence: MC 0025

TJ Sokol hřebčinec Písek Licence: MC 0025 Klub: TJ Sokol hřebčinec Písek Licence: MC 0025 Název závodů: VIII. CENA ČESKÝCH CHOVATELŮ Číslo: 615C1 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 1.1. Pořadatel: TJ Sokol hřebčinec Písek, U Hřebčince 479, 397 01 Písek 1.2. Datum

Více

Profil jezdce. 1.Adam Lacko

Profil jezdce. 1.Adam Lacko Adam Lacko 1.Adam Lacko Profil jezdce Datum narození: 24. září 1984 Místo narození: Čeladná, Česká Republika Národnost: česká Váha: 85 kg Výška: 186 cm Povolání: závodní jezdec První start: 1994, motokáry

Více

Národní výstava hospodářských zvířat - Brno 2013

Národní výstava hospodářských zvířat - Brno 2013 Národní výstava hospodářských zvířat - Brno 2013 Šampionát Blonde d Aquitaine se v letošním roce konal tradičně v rámci této výstavy. V porovnání s předcházejícím šampionátem v roce 2011 byla ale účast

Více

Velká cena Olomouce 2015 Český skokový pohár 2015 Finále Českého skokového poháru Rozpis jezdeckých závodů 923H1- MH0340, závody kategorie A 1) Základní údaje 1.1. Pořadatel ESC Olomouc o.p.s. 1.2. Datum

Více