Katalog 2012 foto a tiskové služby

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Katalog 2012 foto a tiskové služby"

Transkript

1 Nejširší síť specializovaných prodejen v ČR Katalog 2012 foto a tiskové služby Za Vaše fotozakázky body. Za body slevy. klub.fotolab.cz KLUBOVÁ KARTA klub.fotolab.cz Platnost od CEWE FOTOKNIHY digi foto foto z filmu velké formáty a fotoobrazy fotokalendáře fotopřání a vizitky školní a kancelářské potřeby fotodárky Platnost od do odvolání ve fotosběrnách a prodejnách FOTOLAB.cz a na Tento ceník nahrazuje všechny doposud vydané ceníky a dodatky k ceníkům. Právo na změnu cen a na tiskové chyby vyhrazeno. Tento katalog byl vyroben stejnou technologií jako CEWE FOTOKNIHA ve vlastní fotolaboratoři v Praze.

2 Možnosti objednání U každého produktu je takto vyznačeno, jakým způsobem jej lze objednat. FOTO DFM CD NEG Termíny dodání U každého produktu naleznete ikonku s termínem dodání. Číslo určuje termín dodání v pracovních dnech. Den přijetí zakázky se do lhůty nezapočítává. Pomocí internetu Takto označené produkty lze objednat prostřednictvím programu FOTOLAB Můj fotosvět, který je zdarma ke stažení. Zároveň je možné objednávku připravit v programu a vypálit na CD a objednat prostřednictvím prodejen FOTOLAB.cz nebo sítě fotosběren. Takto označené produkty lze objednat přímo na Na prodejně/fotosběrně 3 FOTO DFM CD NEG Takto označené produkty lze objednat z papírové fotografie. Takto označené produkty lze objednat pomocí kiosku, který umí načíst digitální fotografie z paměťových karet, bluetooth, USB a CD/DVD. Objednávku lze buď vypálit na CD, které vložené do zakázkového sáčku bude předáno ke zpracování. Nebo rovnou odeslat on-line (pouze vybrané prodejny FOTOLAB.cz a vybrané fotosběrny). Takto označené produkty lze objednat z volných jpg obrázků, vypálených na CD nebo uložených na USB nebo paměťových kartách. Takto označené produkty lze objednat z nevyvolaných i vyvolaných negativů, event. diapozitivů. 10 (pracovní 1 dny) Při objednávce přes zakázkový sáček může být termín prodloužen o 1 až 2 pracovní dny vzhledem k termínu svozů. NOVÁ VERZE Můj fotosvět Na přípravu a objednání CEWE FOTOKNIH, fotografií, fotoobrazů, fotokalendářů, fotosáčků a ostatních fotoproduktů. obsahuje novinky 2012 jednoduchá obsluha rychlé nahrání fotografií a zpracování zakázky možnost nastavení barevné optimalizace u každé fotografie možnost korekce červených očí možnost dalších úprav jednotlivých fotografií možnost uložení objednávky možnost vypálení na CD a objednání na prodejně FOTOLAB.cz nebo fotosběrně Stahujte ZDARMA na Staňte se fanouškem a dozvíte se vše jako první! Při vyzvednutí fotozakázky na prodejně nebo ve fotosběrně účtujeme ke každé fototozakázce manipulační poplatek Kč. Při doručení zpracované fotozakázky poštou na udanou adresu účtujeme ke každé fotozakázce poštovné a balné ve výši 129,90 Kč. Příplatek za design v programu FOTOLAB Můj fotosvět 29 Kč. Příplatek za Disney design 29 Kč (malý), 49 Kč (střední) a 99 Kč (velký). Ceny jsou uvedeny s DPH. Den přijetí zakázky se nezapočítává do termínu dodání.

3 FOTOLAB klub IHNED fotoslužby a fotozboží levněji klubové nabídky za body výhody Celoroční výhody Aktualizace sleva na vybrané fotoslužby 20% sleva na digi foto šíře 10, kvalita prémium (prodejna i online) 20% sleva na CEWE FOTOKNIHU vysoký lesk - velká A4, velká A4 panorama a čtvercováxl (online) 20% sleva na foto na plátno formát 60x80 cm (online) slevu uplatníte zadáním čísla karty v průběhu Vaší objednávky do políčka číslo slevového kódu. nelze kombinovat s jinými slevami Postup registrace na prodejně 1. Navštivte jakoukoliv značkovou prodejnu FOTOLAB.cz, vyzvedněte si svoji klubovou kartu a zaregistrujte si ji na klub.fotolab.cz vyplněním registračního formuláře. 2. sbírání bodů, za body slevy v prodejnách FOTOLAB.cz ihned body za nákup zboží a fotoslužeb předložením klubové karty ve fotosběrnách si body za nákup fotoslužeb registrujete online přímo ve svém klubovém účtu výhody a slevy si vybíráte sami ve svém klubovém účtu nebo v jakékoliv prodejně FOTOLAB.cz 3. speciální časově omezené nabídky pouze pro členy FOTOLAB klub info o klubových nabídkách na prodejnách FOTOLAB.cz nebo na osobním účtu FOTOLAB klub. Hodnota bodů FOTOLAB klubu: FOTOPRÁCE - za každou 1 Kč 2 body FOTOZBOŽÍ - za každou 1 Kč 1 bod Platí pouze na prodejnách FOTOLAB.cz. 2. Postup registrace na internetu S Vaší klubovou kartou Vám budou body za nákupy na prodejně FOTOLAB.cz automaticky přičteny. Na klub.fotolab.cz vyplňte registrační formulář. Následně se přihlašte svým číslem elektronické karty, které Vám bylo zasláno na , a Vámi zadaným heslem. Pokud chcete také svou klubovou plastovou kartu a pokud chcete získávat body i za nákup zboží, navštivte jakoukoliv ze značkových prodejen FOTOLAB.cz, kde Vám kartu rádi vydáme a tu si přiřadíte ke svému klubovému účtu. Registrujte se ZDARMA také na klub.fotolab.cz

4 Co je CEWE FOTOKNIHA? Fotokniha je fotoalbum profesionálně vytištěných fotografií svázaných jako kniha. Každý si tak může vytisknout například originální svatební fotoalbum, fotoknihu ze své dovolené či rodinné fotografie svých dětí. CEWE FOTOKNIHA je archiv Vašich vzpomínek a je bezkonkurenčním a originálním dárkem. Čtvercová XL je nejoblíbenějším formátem a je vyráběna profesionální knihařskou technologií za dohledu odborníků. Neváhejte a využijte velkého prostoru až 14 stran k uchování svých nejkrásnějších vzpomínek. Již od 899 Kč Program ZDARMA Druhy vazby Školení ZDARMA Program na přípravu CEWE FOTOKNIH si zcela ZDARMA stáhněte na Za jedinou hodinu Vás naučíme, jak sestavit CEWE FOTOKNIHU jako profesionál, a to z pohodlí Vašeho domova nebo kanceláře. Zapište se do kurzu na pevná a odolná vazba s potiskem a laminací Měkká vazba lehká a elegantní vazba s potiskem a laminací Design service Z Vašich fotografií sestavíme CEWE FOTOKNIHU za Vás. Platí pouze pro objednávky zadané přes internet na Vazba sešit klasická sešitová drátková vazba Sestavení na prodejně CD velká A4, tvrdá vazba (26, 34 nebo 42 stran) Plátno prémium kvalitní pevná vazba s lněným povrchem CEWE FOTOKNIHA 26 stran: 30 Kč Dalších 8 stran: 100 Kč Předvýběr fotografií: 10 Kč Sestavení CEWE FOTOKNIHY: 00 Kč Při vyzvednutí fotozakázky na prodejně nebo ve fotosběrně účtujeme ke každé fototozakázce manipulační poplatek Kč. Při doručení zpracované fotozakázky poštou na udanou adresu účtujeme ke každé fotozakázce poštovné a balné ve výši 129,90 Kč. Příplatek za design v programu FOTOLAB Můj fotosvět 29 Kč. Příplatek za Disney design 29 Kč (malý), 49 Kč (střední) a 99 Kč (velký). Ceny jsou uvedeny s DPH. Den přijetí zakázky se nezapočítává do termínu dodání.

5 S videem Jako jediní na světě Vám nabízíme fotoknihu s videem. Jedná se o moderní technologii, která je vložena do desek knihy. Tímto originálním způsobem můžete uchovávat i fotografie, které se Vám do CEWE FOTOKNIHY nevešly, a také několik hodin kvalitního videa. Již od 1789 Kč 10 (pracovní dny) Ve vysokém lesku Tato novinka v naší nabídce je vytištěna ve stejně vysoké kvalitě jako klasická, ale na povrch stránek je nanesen vysoce lesklý lak, který zvýší kontrast a jas barev a ochrání Vaše fotografie také před vlhkem a znečistěním. Již od 449 Kč Návod na objednání CEWE FOTOKNIHY s videem V programu FOTOLAB "Můj fotosvět" si standardně připravte Vaší CEWE FOTOKNIHU. V posledním kroku objednávky zvolte volbu "vypálit na CD". Na samostatné CD nebo DVD nahrajte fotografie nebo videa, která chcete nahrát do videomodulu. Takto připravenou zakázku doneste do jakékoli značkové prodejny FOTOLAB.cz. Videomodul dodáváme v CEWE FOTOKNIZE typu: čtvercová XL, velká A4 a velká A4 panorama tištěná nebo ve vysokém lesku pouze v tvrdé vazbě Videomodul 4,3 Videomodul 7 10 (pracovní 10 (pracovní dny) dny) 990 Kč + cena CEWE FOTOKNIHY velké A4 nebo velké A4 panorama 1990 Kč + cena CEWE FOTOKNIHY velké A4 panorama nebo čtvercové XL 100% garance vrácení peněz CEWE FOTOKNIHA je produkt nejvyšší kvality. Pokud se však přesto stane, že s Vaší CEWE FOTOKNIHOU nebudete z jakéhokoliv důvodu spokojeni, můžete ji do 7 dnů od zaplacení vrátit a my Vám vrátíme 100% zaplacené částky. 289 knih pro Vaší inspiraci Inspirujte se více jak 000 vzorky knih, které přihlásili lidé do soutěže Česko-Slovenská CEWE FOTOKNIHA roku.

6 CEWE FOTOKNIHA - přehled formátů Nejoblíbenější formát (také s videem) (také s videem) XXL panorama (42x30 cm) 1 XXL (28x36 cm) čtvercová XL (30x30 cm) velká A4 panorama (28x21 cm) 1 TISK TISK TISK TISK TISK Typ vazby 26 stran formát: 39x28 cm 1399, počet stran: Plátno prémium formát: 42x30 cm 1999, počet stran: Imitace kůže formát: 42x30 cm 2499, počet stran: Dalších 8 stran 199, Typ vazby 26 stran formát: 28x36 cm 1399, počet stran: Dalších 8 stran 199, Typ vazby formát: 30x30 cm počet stran: Plátno prémium formát: 30x30 cm počet stran: Imitace kůže formát: 30x30 cm počet stran: stran 999, 899, 899, Dalších 8 stran 129, Typ vazby 26 stran formát: 28x21 cm počet stran: Měkká vazba formát: 28x21 cm počet stran: Dalších 8 stran 99, 799, 99, VYSOKÝ LESK VYSOKÝ LESK Typ vazby formát: 38x29 cm počet stran: stran 1499, 1 Dalších 8 stran 229, VYSOKÝ LESK Typ vazby 26 stran formát: 30x30 cm 1099, počet stran: Dalších 8 stran 19, VYSOKÝ LESK Typ vazby 26 stran formát: 28x21 cm 899, počet stran: Dalších 8 stran 129, FOTOPAPÍR FOTOPAPÍR LESK Typ vazby formát: 30x30 cm počet stran: stran 1499, 1 Dalších 8 stran 199, FOTOPAPÍR MAT 1499, formát: 30x30 cm počet stran: FOTOPAPÍR LESK Typ vazby formát: 28x21 cm počet stran: stran 999, 1 Dalších 8 stran 19, FOTOPAPÍR MAT 999, formát: 28x21 cm počet stran: Dalších 8 stran 199, Dalších 8 stran 19, Při vyzvednutí fotozakázky na prodejně nebo ve fotosběrně účtujeme ke každé fototozakázce manipulační poplatek Kč. Při doručení zpracované fotozakázky poštou na udanou adresu účtujeme ke každé fotozakázce poštovné a balné ve výši 129,90 Kč. Příplatek za design v programu FOTOLAB Můj fotosvět 29 Kč. Příplatek za Disney design 29 Kč (malý), 49 Kč (střední) a 99 Kč (velký). Ceny jsou uvedeny s DPH. Den přijetí zakázky se nezapočítává do termínu dodání.

7 Základní dělení CEWE FOTOKNIH: Klasický formát (také s videem) CEWE FOTOKNIHY ve vysokém lesku vysoký kontrast barev vyšší odolnost vůči okolním vlivům luxusní vzhled CEWE FOTOKNIHY tištěné vysoká kvalita kresby věrohodnost barev vysoká kvalita tisku CEWE FOTOKNIHY na fotopapír kvalitní značkový fotopapír dlouhá životnost nejvyšší kvalita CEWE FOTOKNIHY s videem exkluzivní novinka LCD modul až 7 fotografie i videa v jednom velká A4 (21x28 cm) čtvercová (21x21 cm) DFM DFM kompakt panorama (19x1 cm) malá (14x13 cm) mini (1x11 cm) DFM TISK TISK TISK TISK TISK Typ vazby formát: 21x28 cm počet stran: Lněná vazba formát: 22x30 cm počet stran: stran 799, 699, Typ vazby formát: 21x21 cm počet stran: Měkká vazba formát: 21x21 cm počet stran: stran 699, 499, Typ vazby formát: 19x1 cm počet stran: Měkká vazba formát: 19x1 cm počet stran: stran 399, 299, Typ vazby 26 stran Vazba sešit formát: 14x13 cm 179, počet stran: 26-0 Dalších 8 stran 49, Typ vazby 26 stran Měkká vazba formát: 1 x 11 cm 199, počet stran: Dalších 8 stran 49, Měkká vazba formát: 21x28 cm počet stran: Vazba sešit formát: 20,x27 cm počet stran: , 399, Dalších 8 stran 99, Vazba sešit formát: 21x21 cm počet stran: , Dalších 8 stran 89, Vazba sešit formát: 19x1 cm počet stran: , Dalších 8 stran 79, Soutěž 2012 Česko-Slovensko-Polská CEWE FOTOKNIHA roku 2012 VYSOKÝ LESK Typ vazby 26 stran formát: 21x28 cm 899, počet stran: Dalších 8 stran 129, FOTOPAPÍR LESK Typ vazby formát: 21x28 cm počet stran: stran 999, 1 VYSOKÝ LESK Typ vazby 26 stran formát: 19x1 cm 449, počet stran: Dalších 8 stran 99, Přihlašte svou CEWE FOTOKNIHU do soutěže o nejkrásnější CEWE FOTOKNIHU roku Získáte tak IHNED 00 Kč slevu na další CEWE FOTOKNIHU. Již třetí ročník soutěže probíhá od do Kč pro každého hodnotné výhry možnost sdílení Tímto symbolem jsou označeny knihy, které se mohou zúčastnit soutěže. Dalších 8 stran 19, FOTOPAPÍR MAT 999, formát: 21x28 cm počet stran: Dalších 8 stran 19, FOTOPAPÍR MAT 799, formát: 21x21 cm počet stran: Dalších 8 stran 129, FOTOPAPÍR MAT 499, formát: 19x1 cm počet stran: Dalších 8 stran 99, Množstevní slevy Množstevní slevy Vám budou automaticky zohledněny v případě objednání více kusů stejného typu produktu v rámci jedné objednávky. Motivy mohou být různé. ks 10 ks 20 ks 0 ks 100 ks 20 ks 2,% % 10% 1% 20% 2% Staňte se fanouškem a dozvíte se vše jako první!

8 Digitální fotografie Klasické vyvolání osvitovou metodou. DFM CD 3 : Již žádná omezení! Cena od 1 kusu! šíře 9 cm (9 x až 1,6 cm) šíře 10 cm (10 x až 17,9 cm) šíře 11 cm ( 11 x až 20,2 cm) šíře 13 cm (13 x až 22, cm) šíře 1 cm (1 x až 27 cm) Kvalita STANDARD Kvalita PRÉMIUM 1, 99 Kč 2,99 Kč 4,99 Kč , Kč 3, Kč - Kč 6, 99 Kč - 7, Kč Kč Bílý nebo barevný okraj šíře 9, 10, 13, kvalita prémium šíře 9, 10, 11, 13, kvalita standard Formáty fotografií PŮVODNÍ FORMÁT bude zachován poměr stran 3:4 a při š. 10, bude délka cca 13 cm KLASICKÝ FORMÁT bude změněn poměr stran na klasický 2:3 a při š. 10, bude délka 1 cm, ale dojde tím k ořezu Příplatek za bílý nebo barevný okraj +1, 00 Kč/ks Kvality fotografií Kvalita STANDARD tisk pouze na lesklý povrch dlouhá životnost Kvalita PRÉMIUM lesklý i matný povrch značkový kvalitní papír prodloužená životnost Při vyzvednutí fotozakázky na prodejně nebo ve fotosběrně účtujeme ke každé fototozakázce manipulační poplatek Kč. Při doručení zpracované fotozakázky poštou na udanou adresu účtujeme ke každé fotozakázce poštovné a balné ve výši 129,90 Kč. Příplatek za design v programu FOTOLAB Můj fotosvět 29 Kč. Příplatek za Disney design 29 Kč (malý), 49 Kč (střední) a 99 Kč (velký). Ceny jsou uvedeny s DPH. Den přijetí zakázky se nezapočítává do termínu dodání.

9 Klasická fotografie Klasické vyvolání osvitovou metodou. NEG 4 Kvalita STANDARD 9 x 13 cm 10 x 1 cm 13 x 18 cm 1 x 21 cm Vyvolání kinofilmu Prvozakázka Prvozakázka Prvozakázka Prvozakázka 3,99 Kč 3,99 Kč - - Přiobjednávka Přiobjednávka Přiobjednávka Přiobjednávka 4,99 Kč 4,99 Kč - - Včetně indexu, nelze objednat pouze vyvolání. CD digitalizace Lze objednat u prvozakázky (volba na zakázkovém sáčku). 129 Kč 20 Kč Kvalita PRÉMIUM Prvozakázka Prvozakázka Prvozakázka Prvozakázka 4,99 Kč 4,99 Kč 6,99 Kč 19 Kč Přiobjednávka Přiobjednávka Přiobjednávka Přiobjednávka,99 Kč,99 Kč 7,99 Kč 19 Kč 129 Kč 20 Kč Foto za akrylovým sklem Exkluzivní balíček NEG 3 Balíček EXKLUZIVNÍ LINIE z nevyvolaného negativu obsahuje: vyvolaný film, CD s naskenovaným filmem, fotografie formátu 13 x 19 v kvalitě prémium (lesk) a fotoindex, vše v praktické krabičce. Cena s fotografiemi formátu 13 x 19 cm 349 Kč 10x1 cm (se stojánkem) 13x18 cm (se stojánkem) 249 Kč 299 Kč

10 Sety digitálních fotografií Jedná se fotografie v kvalitě prémium v setu. Set fotografií je tvořen z jedné fotografie ve více formátech. Fotoset XL 3 Fotoset XL se skládá z těchto fotografií: 1x foto 13x18 cm 1x foto 9x13 cm 2x foto 9x6, cm (na fotografii velikosti 9x13 cm) 4x foto 6,x4, cm (na fotografii velikosti 9x13 cm) 39 Kč Fotoset klasik 3 Fotoset klasik se skládá z těchto fotografií: 2x foto 9x13 cm 4x foto 6,x4, cm (na fotografii velikosti 9x13 cm) 29 Kč Fotoset mini 3 Fotoset mini se skládá z těchto fotografií: 8x foto 3x4, cm (na fotografii velikosti 9x13 cm) 9 Kč Foto IHNED na každé prodejně FOTOLAB.cz a vybraných fotosběrnách na počkání Vám zhotovíme ve značkových prodejnách FOTOLAB.cz tyto produkty z CD/DVD, paměťové karty, USB, Bluetooth: digitální fotografie blahopřání kalendáře fotografie s koláží fotosety vícedílné fotografie Dostupné formáty: 10x1 cm, 13x18 cm, 1x21 cm, 20x30 cm Strana 10 Při vyzvednutí fotozakázky na prodejně nebo ve fotosběrně účtujeme ke každé fototozakázce manipulační poplatek Kč. Při doručení zpracované fotozakázky poštou na udanou adresu účtujeme ke každé fotozakázce poštovné a balné ve výši 129,90 Kč. Příplatek za design v programu FOTOLAB Můj fotosvět 29 Kč. Příplatek za Disney design 29 Kč (malý), 49 Kč (střední) a 99 Kč (velký). Ceny jsou uvedeny s DPH. Den přijetí zakázky se nezapočítává do termínu dodání.

11 Připravujeme pro Vás Mobilní aplikace Nabízíme Vám možnost objednání fotografií přímo z Vašeho mobilního telefonu. Jednoduché objednání je prioritou této aplikace a zvládne to opravdu každý. Program je zcela ZDARMA! Verze pro iphone Verze pro Android Stahujte ZDARMA již brzy na: fotolab.cz/mobil

12 Foto na plátno DFM Z a DFM pouze vybrané formáty. Od Vašich čtyř stěn vyzdobených fotografiemi na plátně nebudou moci Vaši přátelé, příbuzní a známí odtrhnout oči. Vyberte si z mnoha nabízených formátů pro Vás ten nejvhodnější. Plátno je napnuté na dřevěný rám a cca 3 cm okraje jsou využity na ohyb, proto při výběru vhodné fotografie dbejte na to, aby se v této okrajové části nenacházel žádný důležitý prvek Vašeho motivu. Kvalitní tisk na nejmodernějších strojích. Foto na plátno - vyráběné formáty , , , , , , , , , , , , ,- Strana 12 Při vyzvednutí fotozakázky na prodejně nebo ve fotosběrně účtujeme ke každé fototozakázce manipulační poplatek Kč. Při doručení zpracované fotozakázky poštou na udanou adresu účtujeme ke každé fotozakázce poštovné a balné ve výši 129,90 Kč. Příplatek za design v programu FOTOLAB Můj fotosvět 29 Kč. Příplatek za Disney design 29 Kč (malý), 49 Kč (střední) a 99 Kč (velký). Ceny jsou uvedeny s DPH. Den přijetí zakázky se nezapočítává do termínu dodání.

13 TIP: Využijte nabídku šablon na vytvoření originální koláže. Detail textury plátna Ohyb plátna na dřevěný rám Rámování cm 349 Kč cm 449 Kč cm 49 Kč cm 649 Kč cm 699 Kč Rámy typu Art Rámy typu Havana Detail okrasného rámu Vzorky rámů k dispozici na prodejnách FOTOLAB.cz a vybraných fotosběrnách. Vyráběné formáty 40x60 cm 799 Kč 60x60 cm 899 Kč 60x80 cm 999 Kč 90x130 cm 1999 Kč 30x40 cm 99 Kč 20x30 cm 399 Kč 30x30 cm 499 Kč 40x40 cm 699 Kč 0x70 cm 899 Kč 80x100 cm 1299 Kč 90x160 cm 2499 Kč

14 Foto na fotopapír - velké formáty Klasické vyvolání osvitovou metodou. DFM CD NEG Z DFM pouze vybrané formáty. Vaše fotografie zpracována na značkový lesklý fotopapír klasickou osvitovou technologií. 20x30 cm 30x4 cm 40x60 cm 0x7 cm 39 Kč 99 Kč 299 Kč 399 Kč Dekorativní fotoobrazy Vaši fotografii zpracována osvitovou technologií na značkový fotopapír, zalaminovaná ochrannou fólií, nalepená na dřevěné desce a zarámovaná do dřevěného okrasného rámu dle Vašeho výběru. TIP: Využijte nabídku šablon na vytvoření originální koláže. 20x30 cm 30x4 cm 40x60 cm 0x7 cm 399 Kč 99 Kč 799 Kč 999 Kč Rám Style Rám Home Strana 14 Při vyzvednutí fotozakázky na prodejně nebo ve fotosběrně účtujeme ke každé fototozakázce manipulační poplatek Kč. Při doručení zpracované fotozakázky poštou na udanou adresu účtujeme ke každé fotozakázce poštovné a balné ve výši 129,90 Kč. Příplatek za design v programu FOTOLAB Můj fotosvět 29 Kč. Příplatek za Disney design 29 Kč (malý), 49 Kč (střední) a 99 Kč (velký). Ceny jsou uvedeny s DPH. Den přijetí zakázky se nezapočítává do termínu dodání.

15 Plakáty DFM Z DFM a pouze vybrané formáty. Novinkou v naší nabídce je tisk na velkoplošných plotrech až do formátu 10 x 22 cm! Díky nejmodernějším tiskovým strojům a značkovému papíru s gramáží 240 g/m 2 Vám můžeme nabídnout výjimečnou kvalitu. Tento produkt je dodáván v kartonovém tubusu. Čtvercové formáty 30 x 30 cm 9,- 40 x 40 cm 109,- 0 x 0 cm 299,- 60 x 60 cm 349,- 70 x 70 cm 99,- 80 x 80 cm 699,- 90 x 90 cm 799,- 100 x 100 cm 899,- Panorama formáty 20 x 60 cm 79,- 30 x 90 cm 179,- 40 x 120 cm 399,- 0 x 10 cm 699,- Obdélníkové formáty 20 x 30 cm 39,- 30 x 40 cm 89,- 30 x 4 cm 99,- 40 x 0 cm 199,- 4 x 60 cm 299,- 40 x 60 cm 299,- 0 x 60 cm 399,- 0 x 70 cm 449,- 0 x 7 cm 499,- 60 x 80 cm 49,- 60 x 90 cm 99,- 70 x 100 cm 699,- 80 x 100 cm 799,- 80 x 120 cm 899,- 90 x 120 cm 899,- 90 x 130 cm 899,- 100 x 10 cm 999,- XXL formáty 60 x ,- 70 x ,- 80 x ,- 90 x ,- 100 x ,- 10 x 140* 999,- 120 x 120* 1099,- 120 x 160* 1199,- 120 x 180* 1299,- 13 x 180* 1399,- 140 x 140* 1299,- 140 x 210* 1499,- 10 x 10* 1399,- 10 x 200* 199,- 10 x 22* 1699,- * 1 dní. 1 NOVÉ FORMÁTY

16 Doporučujeme Fotoobrazy pro náročné Foto na plastové desce Foto na hliníkové podložce DFM Z DFM pouze vybrané formáty. Fotografii vytiskneme, zalaminujeme a nalepíme na mm pěněnou PVC desku. Vaše fotografie ve vysoké kvalitě na fotopapíru, nalepená na hliníkové kompozitní desce o tloušťce 3 mm ,- 30 x ,- 30 x 40 99, ,- 30 x ,- 40 x ,- 40 x 0 799, ,- 40 x ,- 4 x ,- 0 x 0 899,- 0 x ,- 0 x , ,- 0 x ,- 60 x ,- 60 x ,- 60 x ,- 70 x ,- 70 x ,- 80 x ,- 80 x ,- 80 x ,- 90 x ,- 90 x ,- 100 x ,- 100 x ,- 20x30 cm 30x4 cm 40x60 cm 0x7 cm 699 Kč 999 Kč 1399 Kč 1999 Kč Vrstva s fotografi í Hliníkový plech Plastové jádro Hliníkový plech 16 Při vyzvednutí fotozakázky na prodejně nebo ve fotosběrně účtujeme ke každé fototozakázce manipulační poplatek Kč. Při doručení zpracované fotozakázky poštou na udanou adresu účtujeme ke každé fotozakázce poštovné a balné ve výši 129,90 Kč. Příplatek za design v programu FOTOLAB Můj fotosvět 29 Kč. Příplatek za Disney design 29 Kč (malý), 49 Kč (střední) a 99 Kč (velký). Ceny jsou uvedeny s DPH. Den přijetí zakázky se nezapočítává do termínu dodání.

17 Gallery print Foto za akrylovým sklem 1 DFM Z DFM pouze vybrané formáty. Typ fotoobrazu vhodný pro prezentaci fotografií v galeriích. Přímý tisk na zadní stranu 4 mm silného akrylového skla, které je podlepeno 3 mm hliníkovou podložkou. Vaše fotografie ve vysoké kvalitě na fotopapíru, nalepená na zadní stranu akrylového skla o tloušťce - 10 mm (dle formátu). 20 x 30 cm 999,- 20 x 60 cm 1 799,- 30 x 30 cm 1 249,- 30 x 40 cm 1 399,- 30 x 4 cm 1 499,- 30 x 90 cm 2 999,- 40 x 40 cm 1 999,- 40 x 0 cm 2 099,- 40 x 60 cm 2 499,- 40 x 120 cm 4 799,- 4 x 60 cm 2 999,- 0 x 0 cm 2 499,- 0 x 60 cm 2 999,- 0 x 70 cm 3 499,- 0 x 7 cm 3 499,- 0 x 10 cm 6 799,- 60 x 60 cm 3 299,- 60 x 80 cm 4 999,- 60 x 90 cm 799,- 70 x 70 cm 4 499,- 70 x 100 cm 6 299,- 80 x 80 cm 799,- 80 x 100 cm 7 299,- 80 x 120 cm 8 299,- 90 x 90 cm 6 999,- 90 x 120 cm 8 999,- 100 x 100 cm 8 299,- 100 x 10 cm ,- 20x30 cm 30x4 cm 40x60 cm 0x7 cm Závěsné systémy foto za akrylovým sklem foto na hliníkové podložce foto na plastové desce Gallery print Kovové háčky 2 ks Akrylové sklo / 10 mm Vrstva s fotografi í 899 Kč 1199 Kč 2199 Kč 2999 Kč Šroubové úchyty 4 ks 0,- 499,-

18 Vícedílné fotoobrazy Nově možnost rozdělení jednoho snímku do 2, 3 nebo 4 obrazů. Volitelné u produktů: Foto na plátno Plakáty XXL Gallery print Vytvořte si vlastní umělecké dílo, které zaujme každou Vaši návštěvu. Jednoduše si zvolte kombinaci 2, 3 nebo 4 fotoobrazů pro Vaši fotografii. Nebojte se experimentovat. Ihned uvidíte, jak Váš fotoobraz bude vypadat. Připravili jsme pro Vás desetitisíce fotografií profesionálních fotografů z celého světa. Každou z těchto fotografií si můžete vložit do Vašeho vlastního obrazu. Fotoobrazy z fotogaler Strana 18 Fotografie jsou vhodné pro obrazy: Foto na plátno Dekorativní foto Plakáty Foto za akrylovým sklem Foto na hliníkové podložce Jednoduchý výběr fotografie podle motivu, orientace, barvy atd. Při vyzvednutí fotozakázky na prodejně nebo ve fotosběrně účtujeme ke každé fototozakázce manipulační poplatek Kč. Při doručení zpracované fotozakázky poštou na udanou adresu účtujeme ke každé fotozakázce poštovné a balné ve výši 129,90 Kč. Příplatek za design v programu FOTOLAB Můj fotosvět 29 Kč. Příplatek za Disney design 29 Kč (malý), 49 Kč (střední) a 99 Kč (velký). Ceny jsou uvedeny s DPH. Den přijetí zakázky se nezapočítává do termínu dodání.

19 2x 20 x 30 cm 2x 30 x 40 cm 2x 40 x 40 cm Plátno 798 Kč 1198 Kč 1398 Kč Plakát 78 Kč 178 Kč 218 Kč Gallery print 1998 Kč 2798 Kč 3998 Kč 3x 20 x 60 cm 3x 30 x 90 cm Plátno 1797 Kč 2697 Kč Plakát 237 Kč 37 Kč Gallery print 397 Kč 8997 Kč 3x 40 x 60 cm 3x 60 x 80 cm Plátno 2397 Kč 2997 Kč Plakát 897 Kč 1647 Kč Gallery print 7497 Kč Kč U produktu foto na plátno je okrajová část každého dílu ohnuta na rám, a proto není vícedílný obraz vhodný pro např. portrétní fotografie. 4x 20 x 30 cm 4x 30 x 40 cm 4x 40 x 60 cm Plátno 196 Kč 2396 Kč 3196 Kč Plakát 16 Kč 36 Kč 1196 Kč Gallery print 3996 Kč 96 Kč 9996 Kč 4x 30 x 30 cm 4x 40 x 40 cm 4x 60 x 60 cm Plátno 1996 Kč 2796 Kč 396 Kč Plakát 236 Kč 436 Kč 1396 Kč Gallery print 4996 Kč 7996 Kč Kč ie profesionálů Náhled obrazu v reálném prostředí s možností volby barvy zdi. 99,- Fotografie + cena fotoobrazu obrazy.fotolab.cz

20 Fotopřání, pohlednice a PF Vytvořte si originální fotopřání, pohlednici nebo PF. Je to opravdu jednoduché. Do předpřipravených designů vložíte fotografie, texty, obrázky z galerie nebo si vytvoříte vlastní motiv a jednoduše objednáte vložením do košíku tématických šablon ihned k využití Narození dítěte Vánoce Velikonoce Narozeniny Příroda Verze EASY jeden motiv na všech 10 kusech Verze VARIO Valentýn Pozvánka Dovolená Promoce Oslavy na každém přání může být jiný motiv První školní den PF Den matek Oznámení Svátky Cedulky na stůl sada 10 ks Množství: sada 10 kusů Rozměry: x 10 cm Materiál: 300 g/m 2 EASY 19, 90 Kč/ks Pouze jako sada 10 kusů Skládací blahopřání sada 10 ks včetně obálek Blahopřání sada 10 ks včetně obálek (kvalitní fotopapír prémium) Skládací blahopřání XL sada 10 ks včetně obálek ohyb na kratší straně Množství: sada 10 kusů Rozměry: 14 x 10 cm Materiál: 300 g/m 2 EASY i VARIO Množství: sada 10 kusů Rozměry: 19 x 10,2 cm Materiál: značkový fotopapír lesk EASY Množství: sada 10 kusů Rozměry: 21 x 10, cm Materiál: 300 g/m 2 EASY i VARIO 1, 90 Kč/ks, 90 Kč/ks 19, 90 Kč/ks 22, 90 Kč/ks Pouze jako sada 10 kusů Pouze jako sada 10 kusů Pouze jako sada 10 kusů Pouze jako sada 10 kusů Jednostranný tisk Oboustranný tisk Při vyzvednutí fotozakázky na prodejně nebo ve fotosběrně účtujeme ke každé fototozakázce manipulační poplatek Kč. Při doručení zpracované fotozakázky poštou na udanou adresu účtujeme ke každé fotozakázce poštovné a balné ve výši 129,90 Kč. Příplatek za design v programu FOTOLAB Můj fotosvět 29 Kč. Příplatek za Disney design 29 Kč (malý), 49 Kč (střední) a 99 Kč (velký). Ceny jsou uvedeny s DPH. Den přijetí zakázky se nezapočítává do termínu dodání.

21 Jídelní lístek sada 10 ks Blahopřání 13x18 cm sada 10 ks včetně obálek Blahopřání 14x14 cm sada 10 ks včetně obálek Množství: sada 10 kusů Rozměry: 14,8 x 21 cm Materiál: 300 g/m 2 EASY Množství: sada 10 kusů Rozměry: 17,8 x 12,7 cm Materiál: 300 g/m 2 EASY Množství: sada 10 kusů Rozměry: 14 x 14 cm Materiál: 300 g/m 2 EASY Jednostranný tisk Oboustranný tisk Jednostranný tisk Oboustranný tisk Jednostranný tisk Oboustranný tisk, 90 Kč/ks 9, 90 Kč/ks Pouze jako sada 10 kusů Pouze jako sada 10 kusů 37, 90 Kč/ks 39, 90 Kč/ks Pouze jako sada 10 kusů Pouze jako sada 10 kusů 32, 90 Kč/ks 3, 90 Kč/ks Pouze jako sada 10 kusů Pouze jako sada 10 kusů Skládací blahopřání XL sada 10 ks včetně obálek ohyb na delší straně Pohlednice XL sada 10 ks Pohlednice sada 10 ks Množství: sada 10 kusů Rozměry: 21 x 10, cm Materiál: 300 g/m 2 EASY i VARIO Množství: sada 10 kusů Rozměry: 21 x 10, cm Materiál: 270 g/m 2, laminace EASY i VARIO Množství: sada 10 kusů Rozměry: 14,8 x 10,4 cm Materiál: 270 g/m 2, laminace EASY i VARIO 19, 90 Kč/ks 22, 90 Kč/ks 12, 90 Kč/ks 9, 90 Kč/ks Pouze jako sada 10 kusů Pouze jako sada 10 kusů Pouze jako sada 10 kusů Pouze jako sada 10 kusů Jednostranný tisk Oboustranný tisk

22 Fotokalendáře tištěné nebo ve vysokém lesku s volitelným počátečním měsícem Množstevní slevy Množstevní slevy Vám budou automaticky zohledněny v případě objednání více kusů stejného typu produktu v rámci jedné objednávky. Motivy mohou být různé. 2-4 ks - 9 ks ks od 2 ks 10% 20% 2% 30% A4 z Vašich fotografií A4 rodinný z Vašich fotografií A4 jmenný s volitelným počátečním měsícem A4 panorama z Vašich fotografií DFM CD Volitelný počáteční měsíc 12 stran plus titulní strana Rozměr: 21 x 29,7 cm Vazba: kroužková ve vysokém lesku 349,- 399,- Volitelný počáteční měsíc 12 stran plus titulní strana Rozměr: 21 x 29,7 cm Vazba: kroužková 349,- Volitelný počáteční měsíc 12 stran plus titulní strana Rozměr: 21 x 29,7 cm Vazba: kroužková 349,- Volitelný počáteční měsíc 12 stran plus titulní strana Rozměr: 29,7 x 21 cm Vazba: kroužková ve vysokém lesku 349,- 399,- A3 z Vašich fotografií A3 rodinný z Vašich fotografií A3 jmenný s volitelným počátečním měsícem DFM CD A3 panorama z Vašich fotografií Volitelný počáteční měsíc 12 stran plus titulní strana Rozměr: 29,7 x 42 cm Vazba: kroužková 449,- ve vysokém lesku 499,- Volitelný počáteční měsíc 12 stran plus titulní strana Rozměr: 29,7 x 42 cm Vazba: kroužková 449,- Volitelný počáteční měsíc 12 stran plus titulní strana Rozměr: 29,7 x 42 cm Vazba: kroužková 449,- Volitelný počáteční měsíc 12 stran plus titulní strana Rozměr: 42 x 29,7 cm Vazba: kroužková 449,- ve vysokém lesku 499,- Při vyzvednutí fotozakázky na prodejně nebo ve fotosběrně účtujeme ke každé fototozakázce manipulační poplatek Kč. Při doručení zpracované fotozakázky poštou na udanou adresu účtujeme ke každé fotozakázce poštovné a balné ve výši 129,90 Kč. Příplatek za design v programu FOTOLAB Můj fotosvět 29 Kč. Příplatek za Disney design 29 Kč (malý), 49 Kč (střední) a 99 Kč (velký). Ceny jsou uvedeny s DPH. Den přijetí zakázky se nezapočítává do termínu dodání.

23 A3 plánovací na výšku A2 plánovací na výšku A3 3-měsíční z Vašich fotografií A2 3-měsíční z Vašich fotografií Volitelný počáteční měsíc 12 stran plus titulní strana Rozměr: 29,7 x 42 cm Vazba: kroužková + dírka na zavěšení Volitelný počáteční měsíc 12 stran plus titulní strana Rozměr: 42 x 9,4 cm Vazba: kroužková + dírka na zavěšení Volitelný počáteční měsíc 12 stran plus titulní strana Rozměr: 29,7 x 42 cm Vazba: kroužková Volitelný počáteční měsíc 12 stran plus titulní strana Rozměr: 42 x 9,4 cm Vazba: kroužková + dírka na zavěšení 449,- 649,- 449,- 649,- Kuchyňský fotokalendář Stolní ležící Stolní stojící A3 roční jednolistý V plechové krabičce na fotopapír Volitelný počáteční měsíc 12 stran plus titulní strana Rozměr: 13 x 29,7 cm Vazba: kroužková + dírka na zavěšení Volitelný počáteční měsíc 12 stran plus titulní strana Rozměr: 29,7 x 10 cm Vazba: kroužková Volitelný počáteční měsíc 12 stran plus titulní strana Rozměr: 29,7 x 10 cm Vazba: kroužková Volitelný počáteční měsíc 12 stran plus titulní strana Rozměr: 42 x 29,7 cm Vazba: kroužková Volitelný počáteční měsíc 12 stran plus titulní strana Rozměr: 13 x 14, cm 249,- 249,- 249,- 99,- 299,-

Vánoce 2012. Kvalitní dárky z fotografií. Katalog plný inspirací. www.fotolab.cz

Vánoce 2012. Kvalitní dárky z fotografií. Katalog plný inspirací. www.fotolab.cz Kvalitní dárky z fotografií Vánoce 2012 Katalog plný inspirací CEWE FOTOKNIHA kvalitní fotografie v dárkové krabičce fotoobrazy fotokalendáře fotopřání a PF foto na keramiku a textil www.fotolab.cz CEWE

Více

Ceník digitální fotografie Ceník klasické fotografie Ceník fotodárků

Ceník digitální fotografie Ceník klasické fotografie Ceník fotodárků KOMPLETNÍ CENÍK FOTOPRACÍ NALEZNETE ZDE: Ceník digitální fotografie Ceník klasické fotografie Ceník fotodárků AV TECHNIK SEDLČANY, ING. JOSEF ČIHÁK, UL. VÍTA NEJEDLÉHO 313 26401 SEDLČANY TEL: 606 322 049,

Více

Doporučené prodejní ceny Fotografie

Doporučené prodejní ceny Fotografie Doporučené prodejní ceny Fotografie Internet/ Internet/ sáček/ PC sběrna pošta sběrna Internet + MPS poštovné a balné 2078 99 Index 4006 0 9x13 2069 2,39 STANDARD doručení poštou 9x13 s rámečkem 9398 2,59

Více

Vyvolání negativu C41* Kinofilm / svitek 069,- Vyvolání negativu + uložení na CD (bez fotografií) 169,- Vyvolání ostatní

Vyvolání negativu C41* Kinofilm / svitek 069,- Vyvolání negativu + uložení na CD (bez fotografií) 169,- Vyvolání ostatní www. Vinohradská 160, 130 00 Praha 3 271 73 74 60, 602 89 09 42, 777 66 71 72 minilabfuji@volny.cz CENÍK SLUŽEB.cz Otevřeno Po Čt 9,00 17,00 Pá 9,00 16,30 Vyvolání negativu C41* Kinofilm / svitek 069,-

Více

Průkazové fotografie digitální

Průkazové fotografie digitální Průkazové fotografie digitální doba zhotovení akt.den+počet prac.dnů cena [Kč] zhotovení 4 ks 3,5 x 4,5 cm s výběrem na počkání 129,- zhotovení 4 ks 3,5 x 4,5 cm s výběrem D+3 99,- zhotovení 8 ks 3,5 x

Více

CENÍK Ateliérová činnost Digtální fotografie Analogová fotografie Fotokniha, diplomové práce Dárkové předměty Kalendáře, přepis videa Doplňkové služby

CENÍK Ateliérová činnost Digtální fotografie Analogová fotografie Fotokniha, diplomové práce Dárkové předměty Kalendáře, přepis videa Doplňkové služby CENÍK Ateliérová činnost Digtální fotografie Analogová fotografie Fotokniha, diplomové práce Dárkové předměty Kalendáře, přepis videa Doplňkové služby DIGITÁLNÍ FOTO Barevné a černobílé amatérské fotografie

Více

Originální rodinné kalendáře NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE FORMÁT A4

Originální rodinné kalendáře NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE FORMÁT A4 Originální rodinné kalendáře NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE FORMÁT A4 Třináctilistové barevné nástěnné kalendáře, rozměr listů 210x297 mm, podloženo pevným kartonem, vazba do spirály, očko na zavěšení. Tyto kalendáře

Více

DIGITÁLNÍ FOTO - Barevné a černobílé amatérské fotografie

DIGITÁLNÍ FOTO - Barevné a černobílé amatérské fotografie DIGITÁLNÍ FOTO - Barevné a černobílé amatérské fotografie ROZMĚR nad 200 ks nad 100 ks do 100 ks popis 9x13 24 HODIN 2,90 Kč 3,90 Kč 4,90 Kč 7,50 Kč FUJI DO 1 HODINY 5,50 Kč 6,50 Kč 7,50 Kč 9,00 Kč 10x15

Více

NOVINKA: tisk fotografií na fotografický papír 9x13,10x ,- Kč/ks A ,- Kč/ks. Samoobslužný černobílý tisk z USB nebo PC

NOVINKA: tisk fotografií na fotografický papír 9x13,10x ,- Kč/ks A ,- Kč/ks. Samoobslužný černobílý tisk z USB nebo PC CENÍK kopírování, tisk, skenování laminace vizitky kalendáře stolní i nástěnné pohlednice pozvánky, letáky, novoročenky potisk triček, hrnečků, polštářů dárkové předměty, tužky atd. internet pro veřejnost

Více

DIGITÁLNÍ FOTO - Barevné a černobílé amatérské fotografie

DIGITÁLNÍ FOTO - Barevné a černobílé amatérské fotografie DIGITÁLNÍ FOTO Barevné a černobílé amatérské fotografie ROZMĚR 300 a více ks 200 299 ks 100 199 ks 50 99 ks 1 49 ks popis 9x13 24 HODIN 2,90 Kč 3,50 Kč 4,50 Kč 5,50 Kč 6,50 Kč 7,50 Kč FUJI DO 1 HODINY

Více

NOVINKA: tisk fotografií na fotografický papír 9x13,10x ,- Kč/ks A ,- Kč/ks. Samoobslužný černobílý tisk z USB nebo PC

NOVINKA: tisk fotografií na fotografický papír 9x13,10x ,- Kč/ks A ,- Kč/ks. Samoobslužný černobílý tisk z USB nebo PC CENÍK kopírování, tisk, skenování laminace vizitky kalendáře stolní i nástěnné pohlednice pozvánky, letáky, novoročenky potisk triček, hrnečků, polštářů dárkové předměty, tužky atd. internet pro veřejnost

Více

Velkoformátový tisk Foto vyrábíme na profi inkoustové tiskárně Canon ipf 8400

Velkoformátový tisk Foto vyrábíme na profi inkoustové tiskárně Canon ipf 8400 Na všechny uvedené ceny platí 10% sleva pro držitele karty stálého zákazníka (Celý ceník je v měně Česká koruna) Ceník Fotografií z digitálních nosičů (standardní doba zhotovení je do dvou dnů, expres

Více

Při velkém množství zakázek( především v období sezóny), se může dodací lhůta produktů na míru prodloužit o cca 3-4 dny popřípadě i více.

Při velkém množství zakázek( především v období sezóny), se může dodací lhůta produktů na míru prodloužit o cca 3-4 dny popřípadě i více. OBJEDNÁVKA A UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY Veškeré objednávky podané prostřednictvím internetového obchodu SalonValery jsou závazné. Odesláním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními

Více

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz Plocha 2014 KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz OBSAH GRAFICKÉ A DTP STUDIO 3 DIGITÁLNÍ TISK 4 OFSETOVÝ TISK 4 REKLAMNÍ PŘEDMĚTY 5 FOTOBANKA

Více

1. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.1 Úvodní ustanovení

1. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.1 Úvodní ustanovení 1. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1 Úvodní ustanovení Těmito Všeobecnými obchodními podmínkami (dále jen "Podmínky") se řídí všechny maloobchodní vztahy, tj. vztahy uzavírané mezi společností MÁM TALENT

Více

Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10

Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10 Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10 Tyto obchodní podmínky jsou nedílnou součástí kupní smlouvy a platí pro nákup v internetovém

Více

Obchodní podmínky. pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Zápis: živnostenský rejstřík vedený Úřadem městské části Praha 1.

Obchodní podmínky. pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Zápis: živnostenský rejstřík vedený Úřadem městské části Praha 1. Obchodní podmínky pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Kontaktní údaje prodávajícího: Prodávající: Tomáš Pfeiffer Sídlo: Soukenická 21, 110 00 Praha 1. IČ: 12609498, DIČ: CZ530830166. Zápis: živnostenský

Více

VESELÁ TRIČKA Obchodní podmínky

VESELÁ TRIČKA Obchodní podmínky VESELÁ TRIČKA Obchodní podmínky Seznam: 1. Základní údaje 2. Jak objednávat 3. Dodací podmínky 4. Reklamace 5. Ochrana osobních údajů 1. Základní údaje Dodavatel: NEUBERT marketing & Company s.r.o. Sídlo:

Více

DIGITÁLNÍ FOTO - Barevné a černobílé amatérské fotografie

DIGITÁLNÍ FOTO - Barevné a černobílé amatérské fotografie DIGITÁLNÍ FOTO - Barevné a černobílé amatérské fotografie ROZMĚR nad 200 ks nad 100 ks do 100 ks popis 9x13 24 HODIN 2,90 Kč 3,90 Kč 4,90 Kč 7,50 Kč FUJI DO 1 HODINY 5,50 Kč 6,50 Kč 7,50 Kč 9,00 Kč 10x15

Více

To nejdůležitější z obchodních podmínek:

To nejdůležitější z obchodních podmínek: To nejdůležitější z obchodních podmínek: Možnosti platby V obchodě MujOdšťavňovač.cz je možno platit: Na dobírku (při převzetí zboží) Převodem na účet (670100 2207690562/6210 mbank) Platební kartou dopravci

Více

www.mcprint.cz Zakázkový potisk fotopotisk

www.mcprint.cz Zakázkový potisk fotopotisk Zakázkový potisk fotopotisk Puzzle obrázek z vlastní fotografie Puzzle obrázek z vlastní fotografie PUZZLE Puzzle obrázek formát dílky rozměr cena Kč A01 3404 152 x 102 cm 1996, A0 1748 102 x 78 cm 1146,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Platba převodem: bankovní spojení : Ceny : Recyklační a autorské poplatky : Identifikační a kontaktní údaje společnosti:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Platba převodem: bankovní spojení : Ceny : Recyklační a autorské poplatky : Identifikační a kontaktní údaje společnosti: OBCHODNÍ PODMÍNKY Identifikační a kontaktní údaje společnosti: ATLUS GAME. cz Miluše Světlíková Rozhraní 476/28 (sídlo) 619 00, Brno IČ : 87901471 Platba převodem: bankovní spojení : Číslo účtu : - ČR

Více

Nabízíme Vám široký výběr služeb

Nabízíme Vám široký výběr služeb Milan Gruber e n t r u m Nabízíme Vám široký výběr služeb kopírování a tisk od do A0, grafické práce, laminování, vazby, potisky různých materiálů, skenování od do A0, výroba kalendářů, výroba diplomových

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro nákup na internetovém obchodě www.alkoelektro.cz

Všeobecné obchodní podmínky pro nákup na internetovém obchodě www.alkoelektro.cz Všeobecné obchodní podmínky pro nákup na internetovém obchodě www.alkoelektro.cz 1. Základní údaje Dodavatel Vladimír Horák, Jarní 5715, 430 04 Chomutov. Dodavatel je plátcem DPH. Telefon: +420 777 220

Více

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího.

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího. OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Všeobecná ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) Barbora Michálková Fialová, IČO: 74933566, se sídlem Na Draškách 323, Dobřejovice, 251 01 (dále jen prodávající

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Kontaktní údaje Název: KES-kabelové a elektrické systémy, spol. s r.o. Bydliště: Popinecká č.p.983, 739 32 Vratimov IČ: 46581448 DIČ: CZ46581448 Zapsán v obchodním rejstříku,

Více

Mgr. Markéta Rigová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: , 21:09

Mgr. Markéta Rigová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: , 21:09 Dobrý den. Děkujeme, že věnujete pozornost obchodním podmínkám. Přejeme Vám příjemné nakupování. Váš internetový obchod "NEJKRÁSNĚJŠÍ DÁREK" VELKOOBCHODNÍ PRODEJ: Obchodníci mohou naše zboží zakoupit i

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Obchodní společnost KUBYX trade s.r.o. je zhotovitelem potisků na textilie, v rámci této své činnosti poskytuje kupujícím buď pouze

Více

Kalendáře, ročenky, focení a další...

Kalendáře, ročenky, focení a další... Kalendáře, ročenky, focení a další... 1 Obsah 4 6 8 10 12 18 22 24 25 26 28 29 30 31 31 Kalendáře celoroční Kalendář A3 Kalendáře měsíční Kalendář A3 + DVD s 15ti fotografiemi Kalendáře dvouměsíční Kalendář

Více

Při objednávce pouze jednoho kartonu (24 plechovek), zákazník hradí cenu dopravy na dobírku zásilkovou službou 89 Kč.

Při objednávce pouze jednoho kartonu (24 plechovek), zákazník hradí cenu dopravy na dobírku zásilkovou službou 89 Kč. Obchodní podmínky Základní údaje Dodavatel: Miluju kokos, s.r.o., Rybná 716/24, 11000, Praha 1 IČ: 02797844 DIČ: CZ02797844 (dále jen "dodavatel") Tel: +420 603370726 (cena hovoru je běžná dle tarifu Vašeho

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Obchodní podmínky platné od 1.1.2017 1. Základní údaje: 1.1 Dodavatel, výrobce: Marko Family Ltd. 2 Redhouse Square Duncan Close Moulton Park NN3 6WL - Northampton United Kingdom

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP V TOMTO INTERNETOVÉM OBCHODĚ

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP V TOMTO INTERNETOVÉM OBCHODĚ VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP V TOMTO INTERNETOVÉM OBCHODĚ 1) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Kupující učiněním závazné objednávky stvrzuje, že akceptuje Obchodní podmínky pro dodávku zboží vyhlášené prodávajícím.

Více

Fotografování dětí-miminek-těhulekrodinné fotografie-akty-glamour-portrétyprůkazové

Fotografování dětí-miminek-těhulekrodinné fotografie-akty-glamour-portrétyprůkazové Fotografování dětí-miminek-těhulekrodinné fotografie-akty-glamour-portrétyprůkazové foto Průkazové foto Standartní průkazové foto 4ks Sada 1 Jeden záběr, fotografie bez dalších úprav, cca 20 snímků Sada

Více

Ceny zboží si může zákazník ověřit u jednotlivých položek zboží. Ceny dopravy a dalších poplatků může ověřit na stránce Doprava a platba.

Ceny zboží si může zákazník ověřit u jednotlivých položek zboží. Ceny dopravy a dalších poplatků může ověřit na stránce Doprava a platba. 1. Základní údaje Dodavatel USB Media, spol. s r.o. se sídlem Nádražní 349/3, 152 00 Praha 5. Dodavatel je plátcem DPH. IČ: 24115131 DIČ: CZ24115131 (dále jen "dodavatel") 2. Objednávka zboží Seznam zboží

Více

Kupující je povinen převzít zboží objednané a dodané v souladu s kupní smlouvou a těmito obchodními podmínkami.

Kupující je povinen převzít zboží objednané a dodané v souladu s kupní smlouvou a těmito obchodními podmínkami. 1. Úvodní ustanovení Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem

Více

Kupující: je subjekt, který s prodávajícím uzavřel smlouvu o koupi zboží prostřednictvím sítě internet v internetovém obchodě.

Kupující: je subjekt, který s prodávajícím uzavřel smlouvu o koupi zboží prostřednictvím sítě internet v internetovém obchodě. Obecná ustanovení Prodávající: je společnost SEVT, a. s., Pekařova 4, 181 06 Praha 8, IČ: 45274851, DIČ: CZ45274851, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1596;

Více

Všeobecné obchodní podmínky www.ekostavivo.cz

Všeobecné obchodní podmínky www.ekostavivo.cz Všeobecné obchodní podmínky www.ekostavivo.cz 1. Kontaktní údaje Název: Jiří Lodr Sídlo/bydliště: Osvračín 37, 345 61 Staňkov IČ: 88634248 Telefon: +420 606 346 883 Email: info@ekostavivo.cz Kontaktní

Více

Obchodní podmínky. Obsah. To nejdůležitější z obchodních podmínek. Možnosti platby. Cena dopravy zboží. Možnosti dopravy zboží

Obchodní podmínky. Obsah. To nejdůležitější z obchodních podmínek. Možnosti platby. Cena dopravy zboží. Možnosti dopravy zboží Obchodní podmínky Obsah To nejdůležitější z obchodních podmínek Všeobecná ustanovení Informace o kupní smlouvě Odstoupení od kupní smlouvy uzavřené pomocí komunikace na dálku Práva z odpovědnosti za vady,

Více

Obchodní podmínky. na webových stránkách Prostřednictvím internetového obchodu umožňujeme zákazníkům zakoupení zboží bez osobní návštěvy.

Obchodní podmínky. na webových stránkách   Prostřednictvím internetového obchodu umožňujeme zákazníkům zakoupení zboží bez osobní návštěvy. Obchodní podmínky na webových stránkách WWW.LUCEO.CZ Prostřednictvím internetového obchodu umožňujeme zákazníkům zakoupení zboží bez osobní návštěvy. Tyto obchodní podmínky platí pro internetový obchod

Více

Kupující může objednávat zboží nabízené prodávajícím prostřednictvím internetového obchodu. Kupující je svoji objednávkou vázán.

Kupující může objednávat zboží nabízené prodávajícím prostřednictvím internetového obchodu. Kupující je svoji objednávkou vázán. OBCHODNÍ PODMÍNKY Toto jsou závazné nákupní podmínky serveru www.tdifun.cz. Tyto obchodní podmínky popisují a upravují vzájemný smluvní vztah mezi prodávajícím (Zdeněk Hájek, Okružní 1754/5, 737 01 Český

Více

2/1 Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s obchodními podmínkami a že s nimi souhlasí.

2/1 Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s obchodními podmínkami a že s nimi souhlasí. 1. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky platí pro nákup zboží od prodejce U švadlenky Růženky ( Růžena Košťáková, Ičo: 42470587, živnostenský list vydal Mú Varnsdorf dne 31.8.1992 ). Podmínky blíže

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Sklenice zdraví a Reklamační řád1. Úvodní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Sklenice zdraví a Reklamační řád1. Úvodní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky společnosti Sklenice zdraví a Reklamační řád1. Úvodní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky platí pro nákup v našem internetovém nebo kamenném obchodě. Podmínky blíže

Více

Reklamační řád. Verze 1.01. poslední změna 22/08/2011. Vytvořil CZ101/Behunek. Reklamační řád Hafele Czech & Slovakia s.r.o.

Reklamační řád. Verze 1.01. poslední změna 22/08/2011. Vytvořil CZ101/Behunek. Reklamační řád Hafele Czech & Slovakia s.r.o. Reklamační řád Verze 1.01 poslední změna 22/08/2011 Vytvořil CZ101/Behunek Print: 31.08.2011 Page 1/5 Obsah 1. Základní ustanovení... 3 2. Rozsah platnosti... 3 3. Reklamace... 3 3.1. Základní pojmy reklamace...

Více

Všeobecné obchodní podmínky (smlouva o dílo)

Všeobecné obchodní podmínky (smlouva o dílo) Všeobecné obchodní podmínky (smlouva o dílo) I. Všeobecné podmínky 1. Všeobecné obchodní podmínky (VOP) se vztahují na všechny smlouvy o dílo (včetně rámcových), objednávky (dále též fotografické zakázky)

Více

Jana Cífková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: , 5:53

Jana Cífková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: , 5:53 Název a sídlo firmy: Petr Pavlík, Václava Klementa 776, 273 24 Velvary IČ: 41720521 DIČ: CZ6704200899 Korespondenční adresa: Petr Pavlík, Za Roudnickou Branou 302, Velvary, 273 24 Kontakní osoba: Jana

Více

Nekázanka 888/ Praha 1. Pracovní doba: dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny jsou uvedeny s DPH 21%

Nekázanka 888/ Praha 1. Pracovní doba: dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny jsou uvedeny s DPH 21% Nekázanka 888/20 110 00 Praha 1 tel.: 222 247 468 e-mail: info@repromedia.cz CENÍK Pracovní doba: Po So Pá 9:00 17:00 Ne zavøeno dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY NÁKUPNÍ ŘÁD. 1. Všeobecná ustanovení. 2. Předmět smlouvy. 3. Místo plnění

OBCHODNÍ PODMÍNKY NÁKUPNÍ ŘÁD. 1. Všeobecná ustanovení. 2. Předmět smlouvy. 3. Místo plnění OBCHODNÍ PODMÍNKY NÁKUPNÍ ŘÁD 1. Všeobecná ustanovení 2. Předmět smlouvy 3. Místo plnění 4. Objednání zboží, uzavření smlouvy 5. Cena a placení 6. Dodací lhůta 7. Dopravní podmínky, poštovné 8. Záruka,

Více

Nesmeky Everyday a Lt. Industrial velikost S - M. Nesmeky All Purpose velikost S. Nesmeky All Purpose velikost M

Nesmeky Everyday a Lt. Industrial velikost S - M. Nesmeky All Purpose velikost S. Nesmeky All Purpose velikost M Jaký typ nesmeků je pro mě nejvhodnější? používá každý k jiným účelům. Připravili jsme pro vás přehledné srovnání jednotlivých nesmeků DueNorth tak, abyste si mohli vybrat ty správné nesmeky pro Vaše využití.

Více

HT Print studio Praha Pelušková 1348, Praha 9 tel.: stredisko digitálního zpracování

HT Print studio Praha Pelušková 1348, Praha 9 tel.: stredisko digitálního zpracování FOTOOBRAZY formát fotoobraz A4 fotoobraz A3 cena 479 Kč 599 Kč Fotoobraz je výtisk na Art (Ilford Galerie, Ilford ART...) papíru jako na textilním plátně. FOTOPLAKÁTY formát foto plakát A4 fotoplakát 20

Více

Všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád. 1. Úvodní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád. 1. Úvodní ustanovení Zhotovitel: Petr Skřivánek Genea Moravica et Silesiana IČ: 674 970 98 Za Vodou 885/21 751 31 Lipník nad Bečvou Česká republika Mob.: +420 732 998 110 E-mail: genea@genea-moravice.eu Web: www.genea-moravica.eu

Více

2.1. Kupní smlouva vzniká v okamžiku odeslání objednávky kupujícím.

2.1. Kupní smlouva vzniká v okamžiku odeslání objednávky kupujícím. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Kupující zasláním své objednávky potvrzuje, že souhlasí s níže uvedenými obchodními podmínkami. Dále pak,že byl obeznámen s možnostmi odstoupení od smlouvy ve lhůtě 14 dnů od

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydává společnost REDVEL s.r.o. tyto obchodní

Více

PUZZLE PUZZLE. Potisk fotopotisk. Potisk fotopotisk Puzzle obrázek z vlastní fotografie. 246, Kč. 226, Kč

PUZZLE PUZZLE. Potisk fotopotisk. Potisk fotopotisk Puzzle obrázek z vlastní fotografie. 246, Kč. 226, Kč Puzzle obrázek z vlastní fotografie Puzzle obrázek z vlastní fotografie PUZZLE Puzzle obrázek formát dílky rozměr cena Kč A01 3404 152 x 102 cm 1996, A0 1748 102 x 78 cm 1146, Puzzle obrázek s krabičkou

Více

OBSAH: PODROBNÉ INFORMACE O CENÁCH, SLEVÁCH A AKCÍCH NAJDETE NA

OBSAH: PODROBNÉ INFORMACE O CENÁCH, SLEVÁCH A AKCÍCH NAJDETE NA OBSAH: ČERNOBÍLÉ KOPÍROVÁNÍ (tisk)... 3 KOPÍROVÁNÍ NA BAREVNÝ PAPÍR... 3 TISK LETÁKŮ 80g papír jednostranný tisk... 3 BAREVNÝ TISK... 4 ČERNOBÍLÉ KOPÍROVÁNÍ NA BAREVNÉM STROJI... 4 TISK ŠKOLNÍCH PRACÍ...

Více

4.ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY A ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY Kupující je oprávněn objednávku před dodáním zboží kdykoliv bezplatně zrušit.

4.ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY A ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY Kupující je oprávněn objednávku před dodáním zboží kdykoliv bezplatně zrušit. Obchodní podmínky 1.KONTAKTNÍ ÚDAJE Název: Vachoušková Stanislava Sídlo/bydliště: Horní Bludovice č.372, 73937 Horní Bludovice IČ: 60288761 Zapsaná:Obecní živnostenský úřad Magistrátu měsat Havířova Telefon:

Více

www.advertech.cz Všechny ceny jsou uvedené bez DPH.

www.advertech.cz Všechny ceny jsou uvedené bez DPH. Všechny ceny jsou uvedené bez DPH. Dodavatel si vyhrazuje právo na změnu ceny nebo druhu zboží v případě výrazných kurzových změn nebo dodacích podmínek výrobců. Ceny za potisk, výšivku, gravír předmětů

Více

www.3k-foto.cz info@3k-foto.cz Klasické formáty - termosublimační tisk na počkání High Quality fotopapír (vyžší kontrast, jasnější barvy

www.3k-foto.cz info@3k-foto.cz Klasické formáty - termosublimační tisk na počkání High Quality fotopapír (vyžší kontrast, jasnější barvy Vešeré ceny jsou uvedeny s DPH www.3kfoto.cz info@3kfoto.cz výroba fotografií Klasické formáty termosublimační tisk na počkání High Quality fotopapír Formát(cm) klasický fotopapír (vyžší kontrast, jasnější

Více

DOKUMENTAČNÍ CENTRA. TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu Olomouc Olomouc tel.: tel.:

DOKUMENTAČNÍ CENTRA. TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu Olomouc Olomouc tel.: tel.: DOKUMENTAČNÍ CENTRA TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu 10 772 00 Olomouc 772 00 Olomouc tel.: 585225119 tel.: 585204827 copy3@taran.cz Tř.Svobody 4 772 00 Olomouc tel.: 585242678 copy5@taran.cz

Více

REALTIME TECHNOLOGIES, s.r.o.

REALTIME TECHNOLOGIES, s.r.o. Obchodní podmínky 1. Všeobecná ustanovení Všeobecné podmínky pro nakupování prostřednictvím e-shopu determinují obchodní vztahy mezi společností Realtime Technologies, s.r.o., IČ: 27110079, se sídlem Veská

Více

Produkt Materiál Zákl. cena/ks Nad ks Cena/ks Nad ks Cena/ks Nad ks Cena/ks

Produkt Materiál Zákl. cena/ks Nad ks Cena/ks Nad ks Cena/ks Nad ks Cena/ks CENÍK Fotohrnky Nad ks Cena/ks Nad ks Cena/ks Nad ks Cena/ks Fotohrnky hrnek bílý 150ml Keramika 250,00 Kč 10 ks 210,00 Kč 50 ks 98,00 Kč Fotohrnky hrnek bílý 300ml Keramika 250,00 Kč 4 ks 211,00 Kč 50

Více

1.1. Všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád vztahující se pouze k internetovému obchodu prodejce Gem world

1.1. Všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád vztahující se pouze k internetovému obchodu prodejce Gem world 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád vztahující se pouze k internetovému obchodu prodejce Gem world 1.2. Zákazníkem může být a) spotřebitel, nebo b) jiná osoba (zejm.

Více

Obchodní podmínky prodejce

Obchodní podmínky prodejce Obchodní podmínky prodejce Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky, zejména Občanským zákoníkem 89/2012 v platném znění (dále jen občanský zákoník ). Kupující zasláním

Více

I. Zboží je zasláno dle možností prodejce a jeho momentální vytíženosti a to nejdéle do 5 dnů od potvrzení objednávky (osobí převzetí, dobírka).

I. Zboží je zasláno dle možností prodejce a jeho momentální vytíženosti a to nejdéle do 5 dnů od potvrzení objednávky (osobí převzetí, dobírka). 1. Úvodní ustanovení Zde uvedené obchodní podmínky platí pro nákup v e- shopu http://www.fler.cz/shop/martina_j (dále jen prodejce).obchodní podmínky stanovují a upřesňují základní práva a povinnosti prodejce

Více

Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku.

Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku. DODACÍ PODMÍNKY : PLATBA A DOPRAVA : Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku. Platba předem na účet - zaslání zboží po připsání částky (obvykle do 2 až

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Obchodní podmínky platné od

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Obchodní podmínky platné od OBCHODNÍ PODMÍNKY Obchodní podmínky platné od 1.1.2016 OBJEDNÁNÍ FOTOGRAFICKÝCH SLUŽEB Objednání focení objednat lze emailem, zprávou přes FB nebo telefonicky objednání je závazné v okamžiku odsouhlasení

Více

DOKUMENTAČNÍ CENTRA. TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu Olomouc Olomouc tel.: tel.:

DOKUMENTAČNÍ CENTRA. TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu Olomouc Olomouc tel.: tel.: DOKUMENTAČNÍ CENTRA TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu 10 772 00 Olomouc 772 00 Olomouc tel.: 585225119 tel.: 585204827 copy3@taran.cz Tř.Svobody 4 772 00 Olomouc tel.: 585242678 copy5@taran.cz

Více

1. Obchodní a dodací podmínky

1. Obchodní a dodací podmínky Vážený zákazníku, velice si Vážíme Vašeho zájmu o naše výrobky. Pro maximální spokojenost s našimi službami a výrobky, Vám doporučujeme seznámit se s následujícími obchodními podmínkami. 1. Obchodní a

Více

Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Mětským soudem v Praze, oddíl C, vložka 223519.

Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Mětským soudem v Praze, oddíl C, vložka 223519. Obchodní podmínky Tyto obchodní podmínky platí pro nákup zboží v internetovém obchodě www.littlecool.cz. Podmínky blíže upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího. Kontaktní údaje: Název:

Více

Internetový obchod je prodávajícím provozován na webové stránce umístěné na. internetové adrese (dále jen webová

Internetový obchod je prodávajícím provozován na webové stránce umístěné na. internetové adrese  (dále jen webová Obchodní podmínky platné od 1.1.2014 Tyto obchodní podmínky upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) vzájemná práva a povinnosti

Více

Všechny uvedené akce platí do odvolání. Ukončení akcí či případné změny budou oznámeny písemně všem smluvním partnerům.

Všechny uvedené akce platí do odvolání. Ukončení akcí či případné změny budou oznámeny písemně všem smluvním partnerům. AKČNÍ NABÍDKA Z FILMŮ Všechny uvedené akce platí do odvolání. Ukončení akcí či případné změny budou oznámeny písemně všem smluvním partnerům. AKCE EXKLUZIVNÍ BALÍČEK - PAUŠÁL 130 vyvolání barevného kinofilmu,

Více

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Prodávající: Václav Huml, Petýrkova 1956, Praha 4,14800 IČO: 62420691 DIČ: CZ6502091981, ŽL vydán Mú Praha 11 Č.jednací:3303/94/fyz Provozovna:

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydáváme tyto obchodní podmínky, jež jsou

Více

Reklamační řád. I. Všeobecná ustanovení

Reklamační řád. I. Všeobecná ustanovení Reklamační řád I. Všeobecná ustanovení Tento reklamační řád upravuje práva a povinnosti mezi prodávající společností TRADETEX servis, s.r.o. dále jen prodávající, na straně jedné a kupujícími na straně

Více

Gigoloz s.r.o., Generála Svobody 242/21, Č. Budějovice 370 01

Gigoloz s.r.o., Generála Svobody 242/21, Č. Budějovice 370 01 Obchodní podmínky 1. Základní údaje Dodavatel Gigoloz s.r.o., Generála Svobody 242/21, Č. Budějovice 370 01 Dodavatel je zapsán pod spisovou značkou C 20398 vedená u Krajského soudu v Českých Budějovicích.

Více

1.1 Příloha č. 1: Seznam použitých zkratek

1.1 Příloha č. 1: Seznam použitých zkratek PŘÍLOHY SEZNAM PŘÍLOH 1.1 Příloha č. 1: Seznam použitých zkratek... 3 1.2 Příloha č. 2: Formulář pro odstoupení od kupní smlouvy... 4 1.3 Příloha č. 3: Všeobecné obchodní podmínky... 6 1.4 Příloha č. 4:

Více

Reklamační řád 1. Všeobecná ustanovení a vymezení pojmů

Reklamační řád 1. Všeobecná ustanovení a vymezení pojmů Reklamační řád 1. Všeobecná ustanovení a vymezení pojmů a. Tento reklamační řád byl zpracován dle ustanovení zákona č. 40/1964 Sb., Občanský zákoník, č. 513/1991 Sb. a z.č. 634/1992 Sb., Zákon o ochraně

Více

(2) Objednávka zboží je přijata tehdy, jestliže potvrdíme přijetí objednávky zasláním e-mailové zprávy.

(2) Objednávka zboží je přijata tehdy, jestliže potvrdíme přijetí objednávky zasláním e-mailové zprávy. Všeobecné obchodní podmínky (VOP) společnosti Parfümerie Douglas GmbH platné pro prodej na dálku a elektronický obchod realizovaný prostřednictvím webových stránek douglas.cz pro nákupy soukromých zákazníků

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U 1. KORDIS JMK, a.s. zápis v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka 6753 Sídlo: Nové sady 30, 602 00 Brno Zastoupená: Václavem Tvrdým, předsedou představenstva Osoba pověřená

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese www.fler.cz 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky

Více

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.kridla-stromu.cz. Podmínky blíže upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího. Kontaktní údaje Název: David Valach IČ: 87582406

Více

Obchodní podmínky platné do 31.12.2013

Obchodní podmínky platné do 31.12.2013 Obchodní podmínky platné do 31.12.2013 Provozovatel e-shopu Provozovatelem tohoto e-shopu je společnost B2B Partner s.r.o. se sídlem Plzeňská č.p. 3070 Ostrava - Zábřeh PSČ 700 30, IČO 278 30 306, společnost

Více

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB CENÍK PRACÍ A SLUŽEB uvedené ceny včetně příslušné daně z přidané hodnoty ( DPH ) platnost ceníku od 1. června 2014 KOPÍROVÁNÍ TISK do rozměru SRA3 (320mm x 450 mm) (PDF, PLT, DWG, CRD, PSD, AI, DOCX,

Více

Lucie Vladyková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: , 4:56

Lucie Vladyková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: , 4:56 OBCHODNÍ PODMÍNKY OBCHŮDKU PETTI A TUTU SUKÝNKY Děkujeme za návštěvu, před nákupem si přečtěte pozorně obchodní podmínky. Lucie Vladyková Na Bezděkově 1779 256 01 Benešov IČ-88270360 nejsem plátce DPH

Více

Obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě

Obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě 1. Všeobecná ustanovení Obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.fare.cz. Tento internetový obchod provozuje společnost FARE, spol. s r.o., se sídlem: Masarykova 254, 763 26 Luhačovice,

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY

OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY Přijetí objednávky: prostřednictvím webu www.miroslavsindler.cz Všechny přijaté objednávky obchodem miroslavsindler.cz považujeme za závazné a řídí se těmito

Více

Produkt Materiál Zákl. cena/ks Nad ks Cena/ks Nad ks Cena/ks Nad ks Cena/ks

Produkt Materiál Zákl. cena/ks Nad ks Cena/ks Nad ks Cena/ks Nad ks Cena/ks CENÍK Fotografie Nad ks Cena/ks Nad ks Cena/ks Nad ks Cena/ks Fotografie 10x15 cm 200g lesklá křída 19,60 Kč 10 ks 4,60 Kč 50 ks 3,60 Kč 100 ks 2,60 Kč Fotografie 13x18 cm 200g lesklá křída 19,70 Kč 10

Více

REKLAMAČNÍ ŘÁD R E K L A M A Č N Í

REKLAMAČNÍ ŘÁD R E K L A M A Č N Í Revize č.: Strana: 1/9 R E K L A M A Č N Í Ř Á D Vinohradská 156/2222, IČ: 469 94 742 (Hlavní organizační a řídící dokument společnosti úrovně A ) Datum platnosti : dnem vydání Výtisk číslo : 2 Funkce

Více

Provozovatel internetového portálu. Luděk Mikeš, Pracovní doba pondělí pátek 7:00 11:00 11:30 15:00 1) O registraci

Provozovatel internetového portálu. Luděk Mikeš, Pracovní doba pondělí pátek 7:00 11:00 11:30 15:00 1) O registraci Provozovatel internetového portálu MINO HYDROMA GROUP, s.r.o. Pávovská 3112/27 Jihlava, 586 01 Česká Republika IČ: 26237407 DIČ: CZ26237407 Spisová značka: C 39127 vedena u Krajského soudu v Brně Luděk

Více

Prodejce - dále jen prodávající (prodejce) GMS-Most s.r.o. U stadiónu 841 434 01 Most IČO: 25042548 DIČ: CZ25042548

Prodejce - dále jen prodávající (prodejce) GMS-Most s.r.o. U stadiónu 841 434 01 Most IČO: 25042548 DIČ: CZ25042548 Základní informace Našim základním cílem je Garance Maximální Spokojenosti, pro každého zákazníka. Proto se snažíme, všem našim zákazníkům vyjít vstříc, jak širokou nabídkou zboží, služeb s tím spojených,

Více

1. Všeobecná ustanovení

1. Všeobecná ustanovení Obchodní podmínky 1. Všeobecná ustanovení Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.bazarpocitacu.cz. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího, kterým

Více

1.1 Tyto obchodní podmínky platí pro nákup zboží od prodejce mago prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese

1.1 Tyto obchodní podmínky platí pro nákup zboží od prodejce mago prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky platí pro nákup zboží od prodejce mago prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.fler.cz. 1.2. Podmínky blíže vymezují a upřesňují

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále "VOP") upravují vztahy mezi prodávajícím a kupujícím v oblasti prodeje zboží, které jsou nabízeny prostřednictvím

Více

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz OBSAH GRAFICKÉ A DTP STUDIO 3 DIGITÁLNÍ TISK 4 OFSETOVÝ TISK 4 REKLAMNÍ PŘEDMĚTY 5 FOTOBANKA 5 KALENDÁŘE

Více

Ceník. stolní kalendáře. KALENDÁŘ A5, stolní (na výšku nebo na šířku), týdenní, 56 stran,28 listů, 7 archů SRA 3

Ceník. stolní kalendáře. KALENDÁŘ A5, stolní (na výšku nebo na šířku), týdenní, 56 stran,28 listů, 7 archů SRA 3 stolní kalendáře Canon imagepress C1+ Digitální barevný tisk s novými efekty KALENDÁŘ A5, stolní (na výšku nebo na šířku), týdenní, 56 stran,28 listů, 7 archů SRA 3 1-5 kusů: 480,- Kč/ks 6-9 kusů: 470,-

Více

Obchodní podmínky (smlouva o dílo)

Obchodní podmínky (smlouva o dílo) Obchodní podmínky (smlouva o dílo) Pozorně si prosím přečtěte správnost vyplněných údajů. Pokud je vše v pořádku, můžete objednávku odeslat. Pozor!!! Barvy zobrazené na vašem monitoru se nemusí shodovat

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. B. Objednávka a uzavření kupní smlouvy

OBCHODNÍ PODMÍNKY. B. Objednávka a uzavření kupní smlouvy A. Úvodní ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY Tyto obchodní podmínky platí pro nákup produktu od firmy INTERBUBAK s.r.o. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího, kterým je společnost

Více

REKLAMAČNÍ ŘÁD 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ

REKLAMAČNÍ ŘÁD 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ REKLAMAČNÍ ŘÁD 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Tento reklamační řád byl zpracován dle ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen občanský zákoník ) a zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně

Více

1.1 Tyto obchodní podmínky platí pro nákup zboží od prodejce KLooK

1.1 Tyto obchodní podmínky platí pro nákup zboží od prodejce KLooK 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky platí pro nákup zboží od prodejce KLooK (Magdalena Čandrlová, IČO01582071, zapsána do živnostenského rejstříku dne 8. 4. 2013 ve Slavkově u Brna). Podmínky

Více

Obchodní podmínky. Provozovatel. Objednávka. Provozovatelem internetového obchodu repabloshop.com a prodávajícím (dále provozovatel, prodávající)

Obchodní podmínky. Provozovatel. Objednávka. Provozovatelem internetového obchodu repabloshop.com a prodávajícím (dále provozovatel, prodávající) Obchodní podmínky Provozovatel Provozovatelem internetového obchodu repabloshop.com a prodávajícím (dále provozovatel, prodávající) je: Josef Düringer Hlavní 119 356 01 Březová IČ: 87650657 DIČ: 8504122396

Více