Výroční zpráva Nadace Sophia Strana 1 (celkem 19)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva 2006. Nadace Sophia Strana 1 (celkem 19)"

Transkript

1 Výroční zpráva 2006

2 Vydala Nadace Sophia Londýnské náměstí Brno Telefon: Fax: sophia@dimension.cz IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: KB Brno-venkov, č.ú /0100 Nadace Sophia Strana 1 (celkem 19)

3 Obsah: Nadace Sophia... 3 Poslání... 3 Historie... 3 Nadace Sophia v roce Údaje o nadaci... 6 Hospodaření za rok Zpráva revizora... 8 Zpráva auditora... 9 Přehled poskytnutých darů Nadací Sophia Seznam dárců Příloha č. 1: Rozvaha k Příloha č. 2: Výkaz zisků a ztrát k Nadace Sophia Strana 2 (celkem 19)

4 Nadace Sophia Nadace Sophia byla zřízena za stanoveným účelem 7. ledna Jejím zřizovatelem je akciová společnost Dimension, která jako silná a zisková privátní společnost v oblasti finančních služeb cítí svoji společenskou povinnost přispívat k rozvoji vzdělávacích aktivit, i k individuální motivaci ke vzdělávání především u mládeže. Poslání Posláním Nadace Sophia je všestranná podpora vzdělávání mládeže, především podpora rozvoje, rozšiřování a zvyšování úrovně vzdělanosti. Cíle: a) podpora vzdělávacích akcí, seminářů a školení, b) vytváření a poskytování stipendií, c) podpora stipendijních programů a studijních pobytů v České republice a zahraničí, d) podpora publikační činnosti, e) podpora vědeckovýzkumné a tvůrčí činnosti a poskytování grantů, f) zajišťování finančních prostředků pro uvedené účely. Historie V roce 2002 byly Nadací Sophia poskytnuty první nadační příspěvky. Jednalo se o podporu vývoje informačního systému pro statistické řízení jakosti, podpora při zajištění počítačové techniky, a v neposlední řadě podpora kursu: Právo pro agrární management a administrativu. Nadační příspěvek poskytla nadace také Oční klinice dětí a dospělých UK, 2. LF a FN Motol na podporu vědecké činnosti a výzkumu. Příspěvek byl použit na nákup moderní výpočetní techniky nezbytné pro výzkumnou činnost a pro zkvalitnění výuky studentů. V roce 2003 ve své činnosti Nadace Sophia úspěšně pokračovala. Pomocí nadace mohli uskutečnit studenti studijní zahraniční stáže a aktivně se zúčastnit různých mezinárodních konferencí. Nadace také podpořila vzdělávací aktivity v rámci ESF MU v Brně. Podílela se především na financování Parazitologické expedice v Keni, na vydání publikace antické mytologie a podílela se i na pořádání několika vědeckých konferencí. Dobrovolnické centrum MOTÝLEK o.s. Projekt: Výchova a vzdělávání ve výtvarném umění dětských pacientů hospitalizovaných (ambulantních) ve FN Brno, na pracovišti dětské medicíny. Cílem projektu bylo prostřednictvím výchovy a vzdělávání dětí ve výtvarném umění snížit psychický stres u hospitalizovaných (ambulantních) pacientů a využít art-terapie jako podpůrné terapeutické metody k lepšímu zvládání jejich léčby. Nadace Sophia Strana 3 (celkem 19)

5 V roce 2004 poskytla nadace finanční příspěvky na další zahraniční studijní pobyty, podpořila účast studentů na mezinárodních konferencích, přispěla k vydání sborníku a finančně přispěla například k vydání publikace: Manifesty ruského symbolismu. Prostřednictvím nadace se dále např. uskutečnil společný semestrální kurz studentů ekonomie Západočeské univerzity v Plzni a Marquette university, za účelem poznání ekonomického prostředí a dalších specifik druhé země. Součástí projektu bylo také zlepšení odborné jazykové terminologie. Projekt: Roční program pro středoškoláky ve věku let založený na pravidelné školní docházce a umístění v hostitelské rodině, projekt zahrnoval jak vysílání našich studentů do zahraničí, tak i přijímání a hoštění zahraničních studentů u nás. Projekt podpořil vytvoření vzdělávacích příležitostí pro mladé lidi, které jim umožní překonávat jazykové a kulturní bariéry. V roce 2005 rozšířila Nadace Sophia ještě více svoji činnost v oblasti vzdělávání mládeže a podpořila celkem 22 projektů zaměřených na podporu zahraničních stáží nadaných studentů, pořádání vědeckých konferencí, vydávání publikací apod. Mezi projekty podporované nadací patřil např.1. ročník mezinárodní Baťovy doktorandské konference, Mezinárodní vědecká konference Češi a Němci sousedé ve společném státě a výstava studentů 5. ročníku ústavu nábytku, designu a bydlení. Projekt: Street children Chingola byl zaměřen na děti žijící v Chingole. Součástí projektu byl edukační program cílený na výuku základních školních dovedností v rozsahu 1. stupně základní školy. Dětmi zapojenými v projektu byly sirotci a děti s nedostatečným sociálním zázemím z místní organizace. Nadace Sophia Strana 4 (celkem 19)

6 Nadace Sophia v roce 2006 Během svého pětiletého působení si Nadace Sophia upevnila svou pozici v rámci nestátního neziskového sektoru a dostala se do povědomí široké veřejnosti. V roce 2006 podpořila celkem 30 projektů částkou 433 tisíc Kč. Tato částka byla rozdělena mezi zahraniční stáže pro nadané studenty, pořádání vědeckých konferencí, nákup odborné literatury, vydání vědeckých sborníků, natáčení studentského filmu a vydání výukového DVD. Nadace Sophia podpořila ojedinělý projekt organizace Pevnost-České centrum znakového jazyka, která vydala interaktivní učebnici češtiny pro neslyšící v českém znakovém jazyce na CD. Tato učebnice je určena především neslyšícím, jejich pedagogům a rodičům neslyšících dětí v celé České republice. Dalším zajímavým projektem byl 3. ročník mezinárodní Baťovy konference, která byla určena studentům doktorských studijních programů ekonomického zaměření, ale rovněž dala příležitost zástupcům z praxe konfrontovat své názory s vědeckými pracovníky. AIESEC jako vzdělávací organizace se zabývá podporou studentských mezinárodních stáží a aktivit, které přispívají k rozvoji jejich členů. Nadace Sophia podpořila jejich aktivity v rámci mezinárodní konference You can, která se konala ve Varšavě za účasti 130 delegátů ze 40ti zemí světa. Na Learning Network Day byli delegáti zapojeni do workshopu se sociálně-ekonomickým tematem. Vrcholem bylo valné shromáždění, kde země rozhodovaly o dalším strategickém vývoji organizace AIESEC. Nadace Sophia Strana 5 (celkem 19)

7 Údaje o nadaci Obchodní jméno: Nadace Sophia Sídlo: Londýnské náměstí 2, Brno Datum vzniku: IČ: DIČ: CZ Spisová zkratka: Základní kapitál: N.248, zapsaná Krajským soudem v Brně Kč Správní rada předseda správní rady Ing. Ivo Hložánek (*1962) člen správní rady doc. JUDr. Ivan Malý, CSc. (*1964) člen správní rady prof. Ing. Václav Vybíhal, CSc. (*1950) Revizor: Ing. Hana Doležalová (*1961) Zřizovatel: Obchodní jméno: Dimension, a.s. Sídlo: Londýnské náměstí 2, Brno IČ: Nadace Sophia Strana 6 (celkem 19)

8 Hospodaření za rok 2006 Rozvaha k Aktiva Dlouhodobý finanční majetek Kč Kč Kč Jiné pohledávky Kč Kč Kč Pokladna Kč Kč Kč Běžný účet Kč Kč Kč Aktiva celkem Kč Kč Kč Pasiva Vlastní jmění Kč Kč Kč Fondy Kč Kč Kč Hospodářský výsledek Kč Kč Kč Nerozdělený zisk, neuhrazená Kč ztráta z min. let Krátkodobé závazky Kč Kč Kč Pasiva celkem Kč Kč Kč Výkaz zisků a ztrát k Náklady Mzdové náklady Kč Kč Kč Ostatní služby Kč - Úroky Kč Kč - Jiné ostatní náklady Kč Kč - Prodané cenné papíry Kč Kč Celkem Kč Kč Kč Výnosy Úroky Kč Kč - Tržby z prodeje cenných papírů a Kč Kč vkladů Celkem Kč Kč Kč HV po zdanění Kč Kč Kč Nadace Sophia Strana 7 (celkem 19)

9 Zpráva revizora Nadace Sophia Strana 8 (celkem 19)

10 Zpráva auditora Nadace Sophia Strana 9 (celkem 19)

11 Nadace Sophia Strana 10 (celkem 19)

12 Přehled poskytnutých darů Nadací Sophia: Nadace Sophia poskytla v roce 2006 tyto dary: AIESEC Brno FHS UHK, Hradec Účast členů AIESEC Brno na mez. Konferenci "International Congres 2006" a "You Can! 2006" Československé dějiny 20 století z ptačí perspektivy II. (vydání konferenčního sborníku) ,- Kč ,- Kč UP v Olomouci Festival vzdělávání dospělých AEDUCA ,- Kč Jaroslav Balatka Studium na Kansas State University, prezentace a popularizace studia na ČVUT pro studenty KSU 7 000,- Kč Robin Kašpařík Projekt film 2006, natáčení studentského filmu ,- Kč FHS UHK Ročenka Kabinetu iberoamerických studií ,- Kč Petra Novotná Mgr. Ivana Sýkorová, PF UK Jednosemestrální studijní pobyt na The John Marshall Law School Chicago, USA. Projekt: Regenerace brownfields v USA ,- Kč ,- Kč Marie Dvořáková Magisterské studium v USA, Kanbar Institute of Film and TV ,- Kč Hana Kohoutková Semestrální studijní pobyt na univerzitě v Austrálii, Faculty of Business, Economics & Law, University of Queensland 7 000,- Kč Jana Novotná Studijní pobyt, University of Rotterdam, School of Law 7 000,- Kč Petra Uhlířová Studijní pobyt, University of Rotterdam, School of Law 7 000,- Kč Petr Šic Lenka Červenková Roční studium kyberkultury v rámci mgr. programu na FACOM, UFBA, Brazílie a realizace výzkumu Iniciace občanského prostoru. Jednosemestrální studijní pobyt na The John Marshall Law School, Chicago, Illinois, USA ,- Kč 7 000,- Kč Markéta Tichá Studijní pobyt, Tamkang University, Taiwan ,- Kč Tomáš Flégr Studium na Nederlandse Beiaardschool 7 000,- Kč Kateřina Nehybová Odborná praxe v Arizoně - ARBORISTIKA 7 000,- Kč Lucia Pavelková Studijní pobyt na University of Queensland, v Austrálii ,- Kč Sayd Khasan - Gamulaev Dobrovolnické centrum Motýlek, o.s. Federace rodičů a přátel sluchově postižených Úhrada nákladů na studium na SOU Projekt: Podpora vzdělávání a osvěty v oblasti dobrovolnictví. Vydání výukového DVD "Raná komunikace v neslyšící rodině. Cestou k funkční a plnohodnotné komunikaci." ,- Kč ,- Kč ,- Kč Michal Janeček Příspěvek na stolní počítač - kompenzační pomůcka ke studiu ,- Kč Naděje, o.s. Projekt: Andragogika - profesní vzdělávání v roce ,- Kč Jindřiška Chovancová Jana Rollová NF MODRÝ HROCH Viliam Záthurecký Doplatek na školné na osmileté gymnázium pro invalidního syna. Roční studium na Institut Francais de la Mode v Paříži, postgraduální studium. Vánoční koncert pro pacienty Kliniky dětské chirurgie, ortopedie a traumatologie. 2. ročník studentské soutěže o nejlepší seminární práci z předmětu Strategické řízení podniku ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč UTB Zlín 2. Ročník mez. Baťovy doktorandské konference ,- Kč AISEC Brno Iveta Veberová Podpora účasti členů AIESEC Brno na mez. konferenci National Leadership Development Seminar Výstava studentů 5. Ročníku Ústavu nábytku, designu a bydlení ,- Kč 6 000,- Kč Nadace Sophia Strana 11 (celkem 19)

13 Seznam dárců: Na tomto místě bychom chtěli poděkovat všem dárcům Nadace Sophia, bez kterých by nadace nemohla vykonávat svoji činnost. D.S. Factoring, s.r.o. částka Kč Dimension, a.s. částka Kč D.S. Leasing, a.s. částka Kč Dárce nechce být uveden částka Kč Nadace Sophia Strana 12 (celkem 19)

14 Příloha č. 1: Rozvaha k Nadace Sophia Strana 13 (celkem 19)

15 Nadace Sophia Strana 14 (celkem 19)

16 Nadace Sophia Strana 15 (celkem 19)

17 Nadace Sophia Strana 16 (celkem 19)

18 Příloha č. 2: Výkaz zisků a ztrát k Nadace Sophia Strana 17 (celkem 19)

19 Nadace Sophia Strana 18 (celkem 19)

20 Nadace Sophia Strana 19 (celkem 19)

Obsah: Výroční zpráva 2007

Obsah: Výroční zpráva 2007 Výroční zpráva 2007 Obsah: NADACE SOPHIA... 2 Poslání... 2 Historie... 2 Údaje o nadaci... 4 Přehled schválených žádostí:... 5 Seznam dárců:... 6 Zpráva revizora... 7 Vydala NADACE SOPHIA... 17 Nadace

Více

NADACE SOPHIA VÝROČNÍ ZPRÁVA

NADACE SOPHIA VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE SOPHIA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 Výroční zpráva 2012 O B S A H Poslání a historie Nadace Sophia 3 Údaje o nadaci 8 Nadace Sophia v roce 2012 10 Přehled schválených žádostí 11 Zpráva revizora 18 Zpráva

Více

NADACE SOPHIA VÝRO Č NÍ ZPRÁVA 2014

NADACE SOPHIA VÝRO Č NÍ ZPRÁVA 2014 NADACE SOPHIA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Výroční zpráva 2014 O B S A H Poslání a historie Nadace Sophia 4 Údaje o nadaci 9 Přehled schválených žádostí 12 Zpráva revizora 15 Účetní závěrka za rok 2014 17 Vydala

Více

Nadace Sophia VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015

Nadace Sophia VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Nadace Sophia VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Výroční zpráva 2015 OBSAH Poslání a historie Nadace Sophia Údaje o nadaci Přehled schválených žádostí Zpráva revizora Účetní závěrka za rok 2015 Vydala NADACE SOPHIA Nadace

Více

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 12 2 0 1 3 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 9 1 9 1 8 1 5 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Nadační PhDr Jiřinky Prekopové Trávníky 804/31 Brno

Více

ROZVAHA A K T I V A +42 +36 +42 +36 +42 +36 +42 +36. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky...

ROZVAHA A K T I V A +42 +36 +42 +36 +42 +36 +42 +36. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky... Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA Výkazy byly jako součást přiznání podány elektronicky dne: 1342015 Podací číslo: 1611283852 Heslo zjištění stavu: ec1152f0 Stav podání: vyřízeno 31 12

Více

ÚVODNÍ SLOVO. Vážené dámy a vážení pánové,

ÚVODNÍ SLOVO. Vážené dámy a vážení pánové, Výroční zpráva 2012 ÚVODNÍ SLOVO Vážené dámy a vážení pánové, nadešel čas poděkovat všem, kteří pomáhali Nadaci Auxilia naplňovat její poslání a sami se tak podíleli na rozvoji, stabilitě a profesionalizaci

Více

OBSAH 1. UVODNÍ SLOVO 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU 3. ÚČEL A POSLÁNÍ NADAČNÍHO FONDU 4. PŘEHLED ČINNOSTI NADAČNÍHO FONDU V ROCE 2017

OBSAH 1. UVODNÍ SLOVO 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU 3. ÚČEL A POSLÁNÍ NADAČNÍHO FONDU 4. PŘEHLED ČINNOSTI NADAČNÍHO FONDU V ROCE 2017 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 OBSAH 1. UVODNÍ SLOVO 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU 3. ÚČEL A POSLÁNÍ NADAČNÍHO FONDU 4. PŘEHLED ČINNOSTI NADAČNÍHO FONDU V ROCE 2017 5. ÚČETNÍ ZÁVĚRKA ZA ROK 2017 ÚVODNÍ SLOVO

Více

Základní údaje o Nadačním fondu Uran (dále jen fond )

Základní údaje o Nadačním fondu Uran (dále jen fond ) Výroční zpráva za rok 2014 Základní údaje o Nadačním fondu Uran (dále jen fond ) Vznik fondu: 17. října 2014 Zápis do nadačního rejstříku vedeného Městským soudem v Praze, oddíl N, vložka 1 181: 10. prosince

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 1 S t r a n a Obsah: 1) Úvodní ustanovení.. 3 2) Zřízení a vznik nadačního fondu. 3 3) Účel a poslání nadačního fondu. 3 4) Shrnutí činnosti nadačního fondu. 4 5) Dárci.. 5 6) Finanční

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2011 do 31.12.2011

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2011 do 31.12.2011 Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2011 do 31.12.2011 Účetní jednotka Název : Nadační fond Naděje pro Vaše srdce Sídlo : Střimelická 2498 / 12, 141 00 Praha 4

Více

Masarykův ústav Archiv AV ČR

Masarykův ústav Archiv AV ČR Pracoviště: Masarykův ústav Archiv AV ČR Pracoviště vzniklo 1. 1. 2006 připojením Masarykova ústavu AV ČR k Archivu AV ČR Adresa: Gabčíkova 2362/10 182 00 Praha 8 IČ: 67985921, DIČ: CZ67985921 Statutární

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2010 NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ ODBORNÉ ŠKOLY PRŮMYSLOVÉ V HRANICÍCH STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2010 Březen 2011 Za SR NF: Ing. Lenka Kandlerová ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU Nadační fond

Více

Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost

Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost Studentská 95, 532 10 Pardubice http://www.perner.cz IČO: 2591 6050 DIČ: CZ 2591 6050 Výroční zpráva Institutu Jana Pernera, o.p.s. za rok 2015 duben 2016

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 1 S t r a n a Obsah: 1) Úvodní ustanovení.. 3 2) Zřízení a vznik nadačního fondu. 3 3) Účel a poslání nadačního fondu. 4 4) Shrnutí činnosti nadačního fondu. 4 5) Dárci.. 6 6) Finanční

Více

Institut rozvoje evropských regionů, o.p.s. Výroční zpráva 2003

Institut rozvoje evropských regionů, o.p.s. Výroční zpráva 2003 Institut rozvoje evropských regionů, o.p.s. Výroční zpráva 2003 duben 2004 OBSAH ÚVOD... 3 POSLÁNÍ A ČINNOST IRER... 3 HLAVNÍ ČINNOST... 3 DOPLŇKOVÁ ČINNOST... 4 PŘEHLED ČINNOSTÍ VYKONÁVANÝCH V KALENDÁŘNÍM

Více

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ,

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. 1 Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost

Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost příloha k bodu 3 Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost Studentská 95, 532 10 Pardubice http://www.perner.cz IČO: 2591 6050 DIČ: CZ 2591 6050 Výroční zpráva Institutu Jana Pernera, o.p.s. za

Více

Výroční zpráva 2013. Obsah. Úvodní slovo předsedy správní rady o Nadačním fondu Střední průmyslové školy stavební Valašské Meziříčí

Výroční zpráva 2013. Obsah. Úvodní slovo předsedy správní rady o Nadačním fondu Střední průmyslové školy stavební Valašské Meziříčí Nadační fond Střední průmyslové školy stavební ve Valašském Meziříčí 757 01 Valašské Meziříčí, Máchova 10, IČ 44740671 tel.: 571 751 011, fax: 571 751 010, e-mail:nadfond@spsstavvm.cz Výroční zpráva 2013

Více

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2014

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2014 NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2014 DUBEN 2015 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU Nadační fond Střední průmyslové školy Hranice (NF SPŠ) byl

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Hlavní poslání a cíle společnosti a) ochrana nejvýznamnějších hodnot území střední Moravy, kterými jsou zejména venkovské prostředí, zachovalá příroda, estetická krajina, kulturní

Více

Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost

Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost Studentská 95, 532 10 Pardubice http://www.perner.cz IČO: 2591 6050 DIČ: CZ 2591 6050 Výroční zpráva Institutu Jana Pernera, o.p.s. za rok 2016 duben 2017

Více

V ý r o č n í z p r á v a z a r o k

V ý r o č n í z p r á v a z a r o k Nadační fond Profesora Pavla Pafka IČ: 241 42 565 sídlo: V Úvalu 84, 150 00 Praha 5 V ý r o č n í z p r á v a z a r o k 2 0 1 4 Praha dne 25. 6. 2015 1. Úvod Výroční zpráva Nadačního fondu Profesora Pavla

Více

Výroční zpráva za rok 2010

Výroční zpráva za rok 2010 Výroční zpráva za rok 2010 Annual Report 2010 1 Výroční zpráva Nadačního fondu Větrník za rok 2010 OBSAH: Úvodní slovo předsedkyně správní rady...3 Základní údaje o nadačním fondu...4 Programy nadačního

Více

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013 NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013 DUBEN 2014 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU Nadační fond Střední průmyslové školy Hranice (NF SPŠ) byl

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 2011 1 S t r a n a Obsah: 1) Úvodní ustanovení.. 3 2) Zřízení a vznik nadačního fondu. 3 3) Účel a poslání nadačního fondu. 4 4) Shrnutí činnosti nadačního fondu. 4 5) Dárci.. 7 6)

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 1 S t r a n a Obsah: 1) Úvodní ustanovení.. 3 2) Zřízení a vznik nadačního fondu. 3 3) Účel a poslání nadačního fondu. 3 4) Shrnutí činnosti nadačního fondu. 4 5) Dárci.. 6 6) Finanční

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Hlavní poslání a cíle společnosti a) ochrana nejvýznamnějších hodnot území střední Moravy, kterými jsou zejména venkovské prostředí, zachovalá příroda, estetická krajina, kulturní

Více

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034. Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2006

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034. Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2006 Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034 Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2006 květen 2007 Obsah: Poslání a cíle 3 Činnost v roce 2006

Více

Z P R Á V A O H O S P O D A Ř E N Í

Z P R Á V A O H O S P O D A Ř E N Í Z P R Á V A O H O S P O D A Ř E N Í CITCO Finanční trhy a.s. Obsah Úvodní slovo předsedy představenstva... 2 Profil společnosti... 3 Nejvýznamnější události roku 2004 a první poloviny roku 2005... 4 Hospodářské

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

Výroční zpráva. Výroční zpráva Nadace Auxilia 2010 str. 1

Výroční zpráva. Výroční zpráva Nadace Auxilia 2010 str. 1 Výroční zpráva 2010 str. 1 ÚVODNÍ SLOVO Vážené dámy a vážení pánové, nadešel čas poděkovat všem, kteří pomáhali Nadaci Auxilia naplňovat její poslání a sami se tak podíleli na rozvoji, stabilitě a profesionalizaci

Více

doc. MUDr. Jaroslav Feyreisl, CSc. ředitel ústavu pro péči o matku a dítě

doc. MUDr. Jaroslav Feyreisl, CSc. ředitel ústavu pro péči o matku a dítě Výroční zpráva 2010 Úvodní slovo Nadační fond pro zdraví dětí byl založen v březnu roku 2007 ve prospěch Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze 4 - Podolí. Zakladatelem a hlavním sponzorem nadačního fondu

Více

Příloha k účetní závěrce k 31. prosinci 2007

Příloha k účetní závěrce k 31. prosinci 2007 Slovanský ústav AV ČR, v. v. i. Valentinská 91/1 110 00 Praha 1 Příloha č. 1 c Příloha k účetní závěrce k 31. prosinci 2007 Tato příloha je zpracována podle hlavy IV., druhé části Vyhlášky Ministerstva

Více

Nadace RACEK. Výroční zpráva. Výroční zpráva. Nadace RACEK

Nadace RACEK. Výroční zpráva. Výroční zpráva. Nadace RACEK Nadace RACEK Výroční zpráva 2010 2010 Výroční zpráva Nadace RACEK Výroční zpráva Nadace RACEK za rok 2010 OBSAH ÚVODNÍK............................... 3 POSLÁNÍ NADACE....................... 4 ZPRÁVA O

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další činnosti B.I.B.S., a. s. vysoké školy na období 2015 2020

Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další činnosti B.I.B.S., a. s. vysoké školy na období 2015 2020 Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další činnosti B.I.B.S., a. s. vysoké školy na období 2015 2020 Září 2015 Dlouhodobý záměr vzdělávací, vědecké a výzkumné, vývojové,

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu IMPULS

Výroční zpráva Nadačního fondu IMPULS Výroční zpráva Nadačního fondu IMPULS 2004 Obsah: A. Úvodní slovo B. Poslání nadace C. Základní informace D. Organizace nadace E. Činnost a aktivity nadace v roce 2004 F. Finanční zpráva o hospodaření

Více

Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost

Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost Studentská 95, 532 10 Pardubice http://www.perner.cz IČO: 2591 6050 DIČ: CZ 2591 6050 Výroční zpráva Institutu Jana Pernera, o.p.s. za rok 2014 duben 2015

Více

Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou

Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Výroční zpráva Vážení čtenáři, dovolujeme si Vám, tak jako každý rok, předložit zprávu o činnosti Fakultní Thomayerovy nemocnice v roce. Bez nadsázky lze říci,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň, spolek...4 2.1. Spolek Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

Fakulta strojní Technické univerzity v Liberci

Fakulta strojní Technické univerzity v Liberci Fakulta strojní Technické univerzity v Liberci DLOUHODOBÝ ZÁMĚR VZDĚLÁVACÍ A VĚDECKÉ, VÝZKUMNÉ, VÝVOJOVÉ A INOVAČNÍ, UMĚLECKÉ A DALŠÍ TVŮRČÍ ČINNOSTI FAKULTY STROJNÍ TECHNICKÉ UNIVERZITY V LIBERCI NA OBDOBÍ

Více

Výroční zpráva za rok 2008

Výroční zpráva za rok 2008 Výroční zpráva za rok 2008 Základní údaje: Název organizace: Právní forma: Sídlo: Bankovní účet: ZÁBLESK - sdružení rodičů a přátel hluchoslepých dětí občanské sdružení Lubina 338, 742 21 Kopřivnice 1771452309

Více

Výroční zpráva za rok 2011 Bezpečnostně technologický klastr, o.s. Safety a Security Technology Cluster

Výroční zpráva za rok 2011 Bezpečnostně technologický klastr, o.s. Safety a Security Technology Cluster Výroční zpráva za rok 2011 Bezpečnostně technologický klastr, o.s. Safety a Security Technology Cluster Obsah Základní údaje... 2 Poslání Bezpečnostně technologického klastru, o. s.... 2 Členská základna...

Více

Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s.

Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Jeremenkova 1142/42, 772 00 Olomouc Tel./fax: +420 587 332 311, e-mail: mvso@mvso.cz, http://www.mvso.cz Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Výroční zpráva o hospodaření

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 Občanské sdružení pacientů s idiopatickými střevními záněty Sídlo: Za Poříčskou bránou 21/365, Praha 8, PSČ: 186 00 IČ: 227 20 936 Vážení členové a přátelé Občanského sdružení

Více

Výroční zpráva Nadace Auxilia 2009 str. 1

Výroční zpráva Nadace Auxilia 2009 str. 1 Výroční zpráva Nadace Auxilia 2009 ÚVODNÍ SLOVO Vážené dámy a vážení pánové, nadešel čas poděkovat všem, kteří pomáhali Nadaci Auxilia naplňovat její poslání a sami se tak podíleli na rozvoji, stabilitě

Více

PLÁN REALIZACE STRATEGICKÉHO ZÁMĚRU FAKULTY STROJNÍ TECHNICKÉ UNIVERZITY V LIBERCI NA ROK 2017

PLÁN REALIZACE STRATEGICKÉHO ZÁMĚRU FAKULTY STROJNÍ TECHNICKÉ UNIVERZITY V LIBERCI NA ROK 2017 Fakulta strojní Technické univerzity v Liberci PLÁN REALIZACE STRATEGICKÉHO ZÁMĚRU FAKULTY STROJNÍ TECHNICKÉ UNIVERZITY V LIBERCI NA ROK 2017 Plán realizace Strategického záměru schválil Akademický senát

Více

Díky vstřícné spolupráci členů sdružení a dobrovolníků IVCP, o.s. naplňuje stanovené cíle občanského sdružení, které si určilo ve svých stanovách.

Díky vstřícné spolupráci členů sdružení a dobrovolníků IVCP, o.s. naplňuje stanovené cíle občanského sdružení, které si určilo ve svých stanovách. Obsah 1. Slovo úvodem...2 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3 2.2. Poslání a činnost IVCP,o.s. Plzeň...4 2.3. Hlavní činnosti IVCP,

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od 1. 1. 2017 do 31. 12. 2017 podle 358 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Část I.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. 1 Obsah: 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Vzdělávací centrum Turnov, o.p.s. Jana Palacha Turnov IČ

VÝROČNÍ ZPRÁVA Vzdělávací centrum Turnov, o.p.s. Jana Palacha Turnov IČ VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 Vzdělávací centrum Turnov, o.p.s. Jana Palacha 804 511 01 Turnov IČ 26004674 HLAVNÍ CÍLE A OBLASTI ČINNOSTI V ROCE 2007 - rozšiřování a zkvalitňování vzdělávací nabídky - projektová

Více

STUDIJNÍ OBOR VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA

STUDIJNÍ OBOR VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA STUDIJNÍ OBOR VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA Studijní program HOSPODÁŘSKÁ POLITIKA A SPRÁVA Studium: bakalářské studium (Bc., 3 roky) navazující magisterské studium (Ing., 2 roky) doktorské studium - lze pokračovat

Více

Výroční zpráva neziskové organizace. Český antarktický nadační fond

Výroční zpráva neziskové organizace. Český antarktický nadační fond Výroční zpráva neziskové organizace Český antarktický nadační fond I. Úvod - Poslání: Český antarktický nadační fond vznikl v roce 2014 za účelem podpory vědeckovýzkumné činnosti zejména v oblasti výzkumu

Více

SLOŽENÍ ODPOVĚDNÝCH ORGÁNŮ SPOLEČNOSTI

SLOŽENÍ ODPOVĚDNÝCH ORGÁNŮ SPOLEČNOSTI Výroční zpráva 2015 SLOŽENÍ ODPOVĚDNÝCH ORGÁNŮ SPOLEČNOSTI Správní rada předseda: člen: Jiří Herynek (do 16. 12. 2015) Bc. Petr Herynek (od 16. 12. 2015) Jiří Herynek Ing. Jarmila Menšíková Dozorčí rada

Více

Česká Suzuki asociace, z. s.

Česká Suzuki asociace, z. s. Česká Suzuki asociace, z. s. Výroční zpráva 2017 1 Historie a poslání Česká Suzuki asociace, z. s. (dále jen ČSA) vedený u Městského soudu v Praze pod spis. značkou L 68006, vznikl zapsáním do spolkového

Více

Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA Úč NO Úč 1-01 Název a sídlo účetní jednotky CZECHDESIGN.CZ, z. s. Účetní jednotka doručí výkaz 1x přislušnému fin.

Více

NADAČNÍ FOND Gymnázia Zlín. Výroční zpráva za rok 2015

NADAČNÍ FOND Gymnázia Zlín. Výroční zpráva za rok 2015 NADAČNÍ FOND Gymnázia Zlín Výroční zpráva za rok 2015 Výroční zpráva 2015 Nadační fond Gymnázia Zlín - 1 - duben 2016 A. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O FONDU 1. OBCHODNÍ JMÉNO Nadační fond Gymnázia Zlín 2. IDENTIFIKAČNÍ

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Arak o.p.s. SBORNÍK PROJEKTŮ www.arakops.cz

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Arak o.p.s. SBORNÍK PROJEKTŮ www.arakops.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Arak o.p.s. SBORNÍK PROJEKTŮ www.arakops.cz INVESTICE DO PREVENCE projekty Arak o.p.s. zařazeny mezi významné projekty Olomouckého kraje s finanční podporou v letech 2010-2013 Obsah

Více

Zpráva občanského sdružení České myelomové skupiny za rok 2007

Zpráva občanského sdružení České myelomové skupiny za rok 2007 Zpráva občanského sdružení České myelomové skupiny za rok 2007 Česká myelomová skupina je sdružení lékařů a dalších vědeckých a odborných pracovníků, jejichž cílem je výzkum, diagnostika a terapie nemoci

Více

Fulbrightův program - nástroj akademických výměn i podpora internacionalizace. Hana Ripková Andrea Semancová Kateřina Kloubová

Fulbrightův program - nástroj akademických výměn i podpora internacionalizace. Hana Ripková Andrea Semancová Kateřina Kloubová Fulbrightův program - nástroj akademických výměn i podpora internacionalizace Hana Ripková Andrea Semancová Kateřina Kloubová Komise J. Williama Fulbrighta Vznikla na základě mezivládní dohody mezi ČR

Více

Výroční zpráva 2007. Obsah I. Základní údaje o fondu II. Zpráva Správní rady o hospodaření v roce 2007 III. Činnost Správní rady IV.

Výroční zpráva 2007. Obsah I. Základní údaje o fondu II. Zpráva Správní rady o hospodaření v roce 2007 III. Činnost Správní rady IV. Výroční zpráva 2007 Obsah I. Základní údaje o fondu II. Zpráva Správní rady o hospodaření v roce 2007 III. Činnost Správní rady IV. Zpráva revizora Přílohy I. Účetní závěrka roku 2007 II. Příloha tvořící

Více

QUO obecně prospěšná společnost. Výroční zpráva 2013

QUO obecně prospěšná společnost. Výroční zpráva 2013 QUO obecně prospěšná společnost Výroční zpráva 2013 QUO o.p.s QUO obecně prospěšná společnost se sídlem, byla založena zakladatelskou listinou dne 16. září 2013. Zakladatelé: Krupička Václav a Karina Bláhová

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. RESIDENT 2000 o.p.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. RESIDENT 2000 o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA RESIDENT 2000 o.p.s. 2016 Obsah Obsah O společnosti 1 Orgány společnosti 2 Finanční souhrn a finanční výkazy 3 Kontaktní informace 4 Informace o společnosti 4 Str. 01 O společnosti Pomáháme

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. představenstva o činnosti společnosti v roce 2007

VÝROČNÍ ZPRÁVA. představenstva o činnosti společnosti v roce 2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA představenstva o činnosti společnosti v roce 2007 ČERVEN 2008 Základní údaje společnosti Obchodní jméno: FPD CORPORATION CZ a.s. Sídlo společnosti: Václavské náměstí 1601/47, 110 00 Praha

Více

POSLÁNÍ HUMANITAS-PROFES, o.p.s.

POSLÁNÍ HUMANITAS-PROFES, o.p.s. v ý r o č n í z p r á v a 2014 POSLÁNÍ HUMANITAS-PROFES, o.p.s. HUMANITAS PROFES, o.p.s. byla transformována v prosinci 1998 z nadace stejného názvu na obecně prospěšnou společnost a bez prodlení navázala

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008 Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008 Účetní jednotka Název : Nadační fond Naděje pro Vaše srdce Sídlo : Střimelická 2498 / 12, 141 00 Praha 4

Více

o hospodaření společnosti COOPINVESTA spol. s.r.o. se sídlem ve Zlíně, Budovatelská 4821, PSČ 760 05, za rok 2 0 0 8

o hospodaření společnosti COOPINVESTA spol. s.r.o. se sídlem ve Zlíně, Budovatelská 4821, PSČ 760 05, za rok 2 0 0 8 COOPINVESTA spol. s r.o., Budovatelská 4821, Zlín, PSČ 760 05 ------------------------------------------------------------------------------------------ společnost zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň, spolek...4 2.1. Spolek Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA DIVADLA BOLKA POLÍVKY, Z. Ú. ZA ROK 2017

VÝROČNÍ ZPRÁVA DIVADLA BOLKA POLÍVKY, Z. Ú. ZA ROK 2017 VÝROČNÍ ZPRÁVA DIVADLA BOLKA POLÍVKY, Z. Ú. ZA ROK 2017 Strana 1/8 Obsah I. Základní údaje... 3 II. Shrnutí činnosti v roce 2017... 5 III. Doplňující údaje... 5 III. 1. Dlouhodobý majetek... 5 III. 2.

Více

Aktualizace Dlouhodobého záměru vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové a další tvůrčí činnosti Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve

Aktualizace Dlouhodobého záměru vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové a další tvůrčí činnosti Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Aktualizace Dlouhodobého záměru vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové a další tvůrčí činnosti Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pro rok 2009 Ve Zlíně dne 7. dubna 2009 ÚVOD Aktualizace

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Campianus za rok 2010

Výroční zpráva Nadačního fondu Campianus za rok 2010 Výroční zpráva Nadačního fondu Campianus za rok 2010 O B S A H: 1. Úvodní slovo zřizovatele fondu 2. Základní údaje o nadačním fondu 3. Přehled o majetku fondu a závazcích fondu 4. Přehled o jednotlivých

Více

Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu Korporace Free Cinema Pofiv,o.p.s., o.p.s.

Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu Korporace Free Cinema Pofiv,o.p.s., o.p.s. Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu Korporace Free Cinema Pofiv,o.p.s., o.p.s. ke dni 3.2.27 Obsah přílohy Podle 29 a 3 vyhlášky č. 54/22 Sb.:. Popis účetní jednotky 2. Použité obecné účetní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

Výroční zpráva za rok 2009

Výroční zpráva za rok 2009 Výroční zpráva za rok 2009 Annual Report 2009 1 Výroční zpráva Nadačního fondu Větrník za rok 2009 OBSAH: Úvodní slovo předsedkyně správní rady...3 Základní údaje o nadačním fondu...4 Programy nadačního

Více

Informační středisko Mikuláš, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2008

Informační středisko Mikuláš, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2008 Informační středisko Mikuláš, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2008 Výroční zpráva Informačního střediska Mikuláš, o.p.s. je vypracována v souladu s 21 zákona číslo 248/1995 Sb., o obecně prospěšných společnostech

Více

DLOUHODOBÝ ZÁMĚR EKONOMICKÉ FAKULTY

DLOUHODOBÝ ZÁMĚR EKONOMICKÉ FAKULTY DLOUHODOBÝ ZÁMĚR EKONOMICKÉ FAKULTY 2011-2014 0 OBSAH 1 Poslání Ekonomické fakulty... 1 2 Priority Ekonomické fakulty... 2 2.1 Vzdělávání a pedagogická činnost... 2 2.2 Výzkum a aplikace vědeckovýzkumných

Více

Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost

Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost Studentská 95, 532 10 Pardubice http://www.perner.cz IČO: 2591 6050 DIČ: CZ 2591 6050 Výroční zpráva Institutu Jana Pernera, o.p.s. za rok 2017 duben 2018

Více

Matematický ústav Slezské univerzity v Opavě Zpráva o hospodaření za rok 2001

Matematický ústav Slezské univerzity v Opavě Zpráva o hospodaření za rok 2001 Matematický ústav Slezské univerzity v Opavě Zpráva o hospodaření za rok 2001 1. Úvod Matematický ústav v Opavě vykázal za rok 2001 zisk ve výši 6 tis. Kč. Jedná se o zisk, kterého bylo dosaženo po zohlednění

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI Nadační fond Základní školy a Mateřské školy Dubné Dubné 35 373 84 Dubné IČ 038 01 535 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI za rok 2018 Vypracoval: PhDr. Václav Meškan, Ph.D. 1 Identifikační údaje o nadačním fondu

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE SENIO ZA ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE SENIO ZA ROK 2014 1. Činnost NADACE SENIO v roce 2014: VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE SENIO ZA ROK 2014 - projednala a schválila roční uzávěrku hospodaření NADACE SENIO, které předcházelo provedení revize včetně Revizní zprávy,

Více

akciová společnost Výroční zpráva za rok

akciová společnost Výroční zpráva za rok 2016 akciová společnost Výroční zpráva za rok OBSAH Stránka 1 Výroční zpráva REDASH, a.s. 2016 I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi - - II. Údaje o základním kapitálu III. Údaje o cenných

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 - Bwindi Orphans, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 - Bwindi Orphans, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 2 ÚVODEM Občanské sdružení Bwindi Orphans bylo založeno v roce 2006 a výroční zpráva za rok 2007 je tedy první v naší historii. Koncem roku 2006 jsme měli v péči 30 dětí a během roku

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE 2. lékařská fakulta

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE 2. lékařská fakulta UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE 2. lékařská fakulta Výroční zpráva o hospodaření za rok 2014 Úvod Výroční zpráva o hospodaření 2. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze za rok 2014 podává podrobný přehled

Více

Výroční zpráva o hospodaření za rok 2011 Fakulta strojní TU v Liberci

Výroční zpráva o hospodaření za rok 2011 Fakulta strojní TU v Liberci Výroční zpráva o hospodaření za rok 2011 Fakulta strojní TU v Liberci TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Fakulta strojní Studentská 1402/2 461 17 Liberec 1 Výroční zpráva o hospodaření FS TUL 2011 1.1 Textová

Více

Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA. k 31.12 2013

Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA. k 31.12 2013 NADĚJE, otrokovická o.p.s. Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA k 31.12 2013 Příloha k výroční zprávě 2013 Název: NADĚJE, otrokovická o.p.s. Sídlo: WOLKEROVA 1274, 765 02 OTROKOVICE Předmět

Více

Díky tomu mohou být veškeré příjmy nadačního fondu v plné míře využity pro naplnění jeho poslání.

Díky tomu mohou být veškeré příjmy nadačního fondu v plné míře využity pro naplnění jeho poslání. Výroční zpráva 2009 Úvodní slovo Nadační fond pro zdraví dětí byl založen v březnu roku 2007 ve prospěch Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze 4 - Podolí. Zakladatelem a hlavním sponzorem nadačního fondu

Více

NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, 110 00 Praha 1, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA. za období od 1.1.2010 do 31.12.

NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, 110 00 Praha 1, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA. za období od 1.1.2010 do 31.12. NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, Praha, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA za období od.. do 3.. v plnem rozsahu 3.. (v celych tisících Kc) ˇ 4964 5.3. Nadacní ˇ fond pro podporu

Více

CEDR komunitní centrum, občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009

CEDR komunitní centrum, občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBSAH 1. ÚVODNÍ SLOVO 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 3. VZNIK A POSLÁNÍ 4. PROJEKTY 5. ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 6. PODĚKOVÁNÍ 7. FINANČNÍ PODPORA 8. SPOLUPRÁCE A PODPORA 1. ÚVODNÍ SLOVO Vážené čtenářky,

Více

Zpráva občanského sdružení České myelomové skupiny za rok 2005

Zpráva občanského sdružení České myelomové skupiny za rok 2005 Zpráva občanského sdružení České myelomové skupiny za rok 2005 Česká myelomová skupina je sdružení lékařů a dalších vědeckých a odborných pracovníků, jejichž cílem je výzkum, diagnostika a terapie nemoci

Více

Webová prezentace FHS UTB ve Zlíně Fakulta humanitních studií UTB ve Zlíně

Webová prezentace FHS UTB ve Zlíně Fakulta humanitních studií UTB ve Zlíně Kód: Druh: Název: Organizační závaznost: PD/04/2013 POKYN DĚKANKY Datum vydání: 27. 2. 2013 Ú: 1. 2. 2013 Vydává: Zpracoval: Počet stran: 9 Počet příloh: 0 Rozdělovník: Podpis oprávněné osoby: Webová prezentace

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2015

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2015 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2015 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

Sdružení VIA. Výroční zpráva 2005

Sdružení VIA. Výroční zpráva 2005 Sdružení VIA Výroční zpráva 2005 Úvodní slovo Milí přátelé, rádi bychom Vám na následujících stránkách představili Sdružení VIA neziskovou organizaci, která vznikla v listopadu 2005. Sdružení VIA bylo

Více

Když se člověka se zdravotním postižením zeptáte, co pro něj znamená práce, nikdy nemluví nejdříve o penězích.

Když se člověka se zdravotním postižením zeptáte, co pro něj znamená práce, nikdy nemluví nejdříve o penězích. Výroční zpráva 2009 Když se člověka se zdravotním postižením zeptáte, co pro něj znamená práce, nikdy nemluví nejdříve o penězích. Veřejný závazek společnosti Poslání Posláním neziskové organizace MOŽNOSTI

Více

Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost

Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost příloha k bodu 3 Institut Jana Pernera obecně prospěšná společnost Studentská 95, 532 10 Pardubice http://www.perner.cz IČO: 2591 6050 DIČ: CZ 2591 6050 Výroční zpráva Institutu Jana Pernera, o.p.s. za

Více

Rozvaha - Aktiva v plném rozsahu v tis. Kč za období

Rozvaha - Aktiva v plném rozsahu v tis. Kč za období Rozvaha Aktiva v plném rozsahu v tis. Kč za období 2002 2007 AKTIVA Účet: 2002 2003 2004 2005 2006 2007 Aktiva celkem 3731 3838 3735 3810 4626 5107 Pohledávky za upsané jmění Stálá aktiva 1549 1549 1549

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Nadačního fondu Porozumění za rok 2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA Nadačního fondu Porozumění za rok 2012 VÝROČNÍ ZPRÁVA Nadačního fondu Porozumění za rok 2012 Vážení, předkládáme zprávu o činnosti Nadačního fondu Porozumění. Posláním Fondu je shromažďování finančních prostředků k zajištění hmotné i nehmotné

Více

DOKTORSKÉ ( POSTGRADUÁLNÍ ) STUDIUM NA FARMACEUTICKÉ FAKULTĚ UK

DOKTORSKÉ ( POSTGRADUÁLNÍ ) STUDIUM NA FARMACEUTICKÉ FAKULTĚ UK DOKTORSKÉ ( POSTGRADUÁLNÍ ) STUDIUM NA FARMACEUTICKÉ FAKULTĚ UK Jaroslav Roh 11. 3. 2019 Studium otevřeno: absolventům magisterského studia FaF UK (Farmacie, Zdravotnická bioanalytika) absolventům magisterských

Více

NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, 110 00 Praha 1, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA. za období od 1.1.2013 do 31.12.

NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, 110 00 Praha 1, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA. za období od 1.1.2013 do 31.12. NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, Praha, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA za období od..3 do 3..3 v plnem rozsahu 3..3 (v celych tisících Kc) ˇ 8496884 8.3.4 Nadacní ˇ fond pro

Více

řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X

řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X ÚČETNÍ ZÁVĚRKA neziskových organizací Období: 12 / 2014 IČO: 68308655 Název: Místo pro děti-spolek řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X Sestavená k rozvahovému dni 31.12.2014 Sídlo účetní

Více