II. Navrhovatel. III. Údaje o vymazávaném subjektu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "II. Navrhovatel. III. Údaje o vymazávaném subjektu"

Transkript

1 09ORVymZOR_info.pdf - Adobe Acrobat Professional 1 II. Navrhovatel osoby. 2 název a 3 navrhovatelem osoba právnická, vyplní se adresa jejího sídla. Jedná- název obce uvede i stát. III. Údaje o vymazávaném subjektu 4 z 5 6, do pole ID pisu z, pokud je subjekt v živnostenském evidován. 7 8 U 9 IV. Návrh na zápis výmazu 10 Je-li výmaz, pak se v návrhu obvykle uvádí informace o datu, ke kterému se výmaz z provádí. h právnických osob. výmaz pro fúzi, pak návrh bude obsahovat informaci, že tato právnická osoba zanikla právnické osoby. 1

2 12ORVymZOR_info.pdf POKYNY k vyplňování formulářů pro podávání návrhů na výmaz z obchodního a dalších rejstříků (procesní formulář) Návrhy na výmaz z obchodního rejstříku, rejstříku obecně prospěšných společností, nadačního rejstříku a rejstříku společenství vlastníků jednotek se podávají na předepsaných formulářích, které jsou pro uživatele dostupné na webových stránkách Ministerstva spravedlnosti. Všechny formuláře jsou k dispozici ve dvou verzích: a) pro vyplňování na počítači pomocí programu Software602 Form Filler, který je volně k dispozici na webových stránkách Ministerstva spravedlnosti nebo na webových stránkách firmy Software602, a.s. b) v listinné podobě pro vyplňování psacím strojem nebo ručně, jednotlivé stránky vyplněného formuláře se očíslují vzestupnou číselnou řadou počínaje číslem 1. Návrh na výmaz se podává na procesním formuláři Návrh na výmaz a není doplněn žádným formulářem předmětu návrhu. Vyplněný procesní formulář bude vytištěn a opatřen ověřenými podpisy navrhovatelů a zástupců navrhovatelů. Pokud bude návrh na výmaz z rejstříku podáván soudu v listinné podobě, přiloží se k vyplněnému a podepsanému procesnímu formuláři předepsané přílohy. Pokud se bude návrh podávat v elektronické podobě (např. zasláním do datové schránky), pak se vytištěný procesní formulář opatřený ověřenými podpisy navrhovatelů a zástupců navrhovatelů nechá autorizovaně zkonvertovat do souboru ve formátu PDF. Ostatní přílohy se podle charakteru buď zkopírují do formátu PDF, nebo se také autorizovaně zkonvertují do formátu PDF souboru. Bude-li vyhrazené místo pro vyplnění údajů nedostatečné, uvedou se tyto další údaje v obdobném členění na samostatném listu velikosti A4, který se vloží bezprostředně za stránku, ke které se vztahují. V pravém dolním rohu se tento vložený list očísluje tak, že se za číslo stránky, ke které se vztahuje, uvede písmeno (a, b,...). Pokud se bude vkládat list s dalšími údaji např. za stránku 3, bude označen Strana 3a. Poznámka: Vlastní formulář jak v listinné podobě, tak i ve formátu ZFO má bílé pozadí. Pro větší názornost bylo pozadí formuláře v těchto pokynech podbarveno.

3 09ORVymZOR_info.pdf - Adobe Acrobat Professional s Do tabulky se - - Výstižný popis druhu listiny výpis z evidence nemovitostí a pod.). - lem. VI. Datum provedení zápisu a) b) tum, ke kterému mají být údaje v návrhu zapsány. a) Tento návrh podává navrhovatel podpis. b) Pokud návrh podává právní zástupce navrhovatele, vyplní údaje v tabulce Tento návrh podává zástupce navrhovatele c) 2

4 12ORVymZOR_info.pdf Část I: Křížkem se vyznačí, do kterého rejstříku se má návrh zapsat. Dále se vyplní rejstříkový soud, kterému bude návrh podáván pro určení soudu je rozhodující adresa sídla firmy. U formuláře ZFO se jak rejstřík, tak i soud vybere z rozbalovacího seznamu. U ZFO formuláře je v nadpisu Návrh na zápis do obchodního rejstříku aktivní pole které je na následujícím obrázku pro názornost ohraničeno: Po kliknutí na toto pole se aktivuje rozbalovací seznam, ve kterém se vybírá příslušný rejstřík Po výběru rejstříku se nadpis formuláře upraví podle výběru:

5

6 12ORVymZOR_info.pdf Část II: Do této části se uvedou všichni navrhovatelé - fyzické i právnické osoby. Pokud bude počet navrhovatelů větší než je možno zapsat do tabulky navrhovatelů, uvedou se další navrhovatelé na samostatném čistém listu papíru. Část III: Do této části formuláře se uvedou základní informace o subjektu, který se má vymazat z rejstříku a případný text, který bude zapsán do rejstříku a ve výpisu bude součástí ostatních skutečností.

7

8 12ORVymZOR_info.pdf Pole 4: Uvede se platná obchodní firma nebo název. Pole 5: Uvede se adresa sídla firmy. Pole 6: Vyplní se identifikační číslo. Pole 7: Vyplní se právní forma, u ZFO formuláře se vybere z rozbalovacího seznamu. Pole 8: Uvede se rejstříkový soud, kterému se návrh podává nebo rejstříkový soud, u kterého je subjekt veden. U ZFO formuláře se soud vybere z rozbalovacího seznamu. Pole 9: Uvede oddíl a vložka, pod kterými je subjekt na rejstříkovém soudu (v poli č. 9) veden. Pole 10: Zde se může napsat text, který bude zapsán do ostatních skutečností a bude součástí výpisu z rejstříku. Pokud se jedná o návrh na výmaz na základě přemístění sídla do zahraničí, uvede se také označení zahraničního obchodního rejstříku, číslo zahraničního zápisu, den zápisu do zahraničního rejstříku a označení zahraniční právnické osoby, adresa jejího sídla a identifikační číslo, jeli v příslušném státě přiděleno. Část IV: Do této části formuláře se zapíše seznam všech listin, které navrhovatel přikládá k návrhu na výmaz z rejstříku. a) Pořadové číslo Uvádí se pořadové číslo v seznamu příloh vzestupné číslování počínaje číslem 1. b) Předkládaná listina Výstižný popis druhu listiny, kterou navrhovatel přikládá jako podklad návrhu na výmaz z rejstříku (např. konečná zpráva likvidátora). c) Počet vyhotovení Počet přikládaných listin, uvedených pod daným pořadovým číslem.

9

10 12ORVymZOR_info.pdf Část V V této části formuláře vyznačí navrhovatel, k jakému datu má být jím podaný návrh zapsán do příslušného rejstříku: a) Pokud mají být údaje zapsány v zákonem stanovené lhůtě, zaškrtne políčko v prvním řádku. b) Pokud navrhovatel požaduje zápis návrhu do obchodního rejstříku ke konkrétnímu datu, zaškrtne políčko v druhém řádku a na konec řádku uvede datum ve tvaru den, měsíc, rok, ke kterému mají být údaje v návrhu zapsány. Část VI V této části formuláře jednotliví navrhovatelé opatřují navrhovatelé celý návrh na zápis do obchodního rejstříku ověřenými podpisy a) Pokud návrh na zápis nebo návrh na zápis změny podává navrhovatel, vyplní tabulku Tento návrh podává navrhovatel: v prvním sloupci uvede jméno

11

12 12ORVymZOR_info.pdf a příjmení a ve druhém sloupci vlastnoruční podpis. Ve třetím sloupci nechá úředně ověřit pravost podpisu. b) Pokud návrh podává právní zástupce navrhovatele, vyplní údaje v tabulce Tento návrh podává zástupce navrhovatele. V prvním sloupci uvede jméno, příjmení a rodné číslo (u cizince datum narození ve tvaru den, měsíc a rok), ve druhém sloupci vlastnoruční podpis, ve třetím sloupci údaj o tom, zda právní zástupce navrhovatele je advokátem, notářem nebo obecným zmocněncem. Ve čtvrtém sloupci nechá úředně ověřit pravost podpisu. c) Pro úřední ověření pravosti podpisů se použije zadní strana toto listu formuláře, případně vložený čistý list. d) Na závěr uvede navrhovatel místo a datum vyplnění formuláře.

POKYNY k vyplňování formulářů pro podávání návrhů na zápis rozdělení do obchodního a dalších rejstříků (procesní formulář)

POKYNY k vyplňování formulářů pro podávání návrhů na zápis rozdělení do obchodního a dalších rejstříků (procesní formulář) POKYNY k vyplňování formulářů pro podávání návrhů na zápis rozdělení do obchodního a dalších rejstříků (procesní formulář) Návrhy na zápis rozdělení do obchodního rejstříku, rejstříku obecně prospěšných

Více

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u fyzické osoby.

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u fyzické osoby. dr_11orzapisdoorfo.pdf - Adobe Acrobat Professional Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u fyzické osoby. I. Rejstříkový soud

Více

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u veřejné obchodní společnosti.

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u veřejné obchodní společnosti. I. Rejstříkový soud 1 Adresa rejstříkového soudu, jemuž je návrh určen. Aktuální adresy jednotlivých rejstříkových soudů lze najít na internetových stránkách Ministerstva spravedlnosti ČR (www.justice.cz)

Více

I. Rejstříkový soud. 1 Adresa rejstříkového soudu, jemuž je návrh určen. Aktuální adresy jednotlivých rejstříkových soudů lze

I. Rejstříkový soud. 1 Adresa rejstříkového soudu, jemuž je návrh určen. Aktuální adresy jednotlivých rejstříkových soudů lze I. Rejstříkový soud 1 Adresa rejstříkového soudu, jemuž je návrh určen. Aktuální adresy jednotlivých rejstříkových soudů lze najít na internetových stránkách Ministerstva spravedlnosti ČR (www.justice.cz)

Více

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u komanditní společnosti.

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u komanditní společnosti. I. Rejstříkový soud 1 Adresa rejstříkového soudu, jemuž je návrh určen. Aktuální adresy jednotlivých rejstříkových soudů lze najít na internetových stránkách Ministerstva spravedlnosti ČR (www.justice.cz)

Více

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u společnosti s ručením omezeným.

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u společnosti s ručením omezeným. I. Rejstříkový soud 1 Adresa rejstříkového soudu, jemuž je návrh určen. Aktuální adresy jednotlivých rejstříkových soudů lze najít na internetových stránkách Ministerstva spravedlnosti ČR (www.justice.cz)

Více

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u družstva.

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u družstva. I. Rejstříkový soud 1 Adresa rejstříkového soudu, jemuž je návrh určen. Aktuální adresy jednotlivých rejstříkových soudů lze najít na internetových stránkách Ministerstva spravedlnosti ČR (www.justice.cz)

Více

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u akciové společnosti.

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u akciové společnosti. I. Rejstříkový soud 1 Adresa rejstříkového soudu, jemuž je návrh určen. Aktuální adresy jednotlivých rejstříkových soudů lze najít na internetových stránkách Ministerstva spravedlnosti ČR (www.justice.cz)

Více

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u akciové společnosti.

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u akciové společnosti. I. Rejstříkový soud 1 Adresa rejstříkového soudu, jemuž je návrh určen. Aktuální adresy jednotlivých rejstříkových soudů lze najít na internetových stránkách Ministerstva spravedlnosti ČR (www.justice.cz)

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Příloha č.8 k vyhlášce č. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský soud v Místo pro nalepení

Více

obci zavedena. Na odací pošty. ka Stát je ve sloupci VYMAZÁVANÝ z 15 jsou uvedeny na živnostenských listech. Jejich

obci zavedena. Na odací pošty. ka Stát je ve sloupci VYMAZÁVANÝ z 15 jsou uvedeny na živnostenských listech. Jejich 09ORZapisDoORAS_info.pdf Pokyny k akciové 10 i jestliže je 11 návrh 12 i vymazávaná, úplná, jestliže je. Obec je povinné, ky obce a Ulice se uvedou v a. Na domu se dané obci zavedena. Na odací pošty. ka

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku dr_11orzapisdoorfo.pdf - Adobe Acrobat Professional Příloha č.4 k vyhlášce č. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský soud v I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení kolkových známek II. NAVRHOVATEL 2 Jméno

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Příloha č.10 k vyhlášce č. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský soud v I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Příloha č.2 k vyhlášce č. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský soud v I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení

Více

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u akciové společnosti.

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u akciové společnosti. 11ORZapisDoORAS_info.pdf - Adobe Acrobat Professional Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u akciové společnosti. I. Rejstříkový

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Příloha č.5 k vyhlášce č. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský soud v I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Příloha č.2 k vyhlášce č. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský soud v I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Příloha č.9 k vyhlášce č. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský soud v I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Příloha č.9 k vyhlášce č. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský soud v I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský soud v I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení kolkových známek II. NAVRHOVATEL 2 a příjmení

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Příloha č.9 k vyhlášce č. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský soud v I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Příloha č.10 k vyhlášce č. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský soud v I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský soud v I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení kolkových známek 2 a příjmení nebo Obchodní

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Příloha č.1 k vyhlášce č. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský soud v I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Příloha č.5 k vyhlášce č. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský soud v I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský soud v Ostravě Ulice Havlíčkovo nábřeží Číslo domu 34 PSČ 72881 I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD Příloha

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Příloha č.11 k vyhlášce č. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský soud v I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení

Více

323/2013 Sb. VYHLÁŠKA ČÁST PRVNÍ PŘEDMĚT ÚPRAVY

323/2013 Sb. VYHLÁŠKA ČÁST PRVNÍ PŘEDMĚT ÚPRAVY 323/2013 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 2. října 2013 o náležitostech formulářů na podávání návrhů na zápis, změnu nebo výmaz údajů do veřejného rejstříku a o zrušení některých vyhlášek Ministerstvo spravedlnosti

Více

ČÁST ČTVRTÁ OBCHODNÍ VĚSTNÍK

ČÁST ČTVRTÁ OBCHODNÍ VĚSTNÍK Platné znění příslušných částí nařízení vlády, kterým se určuje výše úroků z prodlení a nákladů spojených s uplatněním pohledávky, určuje odměna likvidátora, likvidačního správce a člena orgánu právnické

Více

Zákony pro lidi - Monitor změn (zdroj: https://apps.odok.cz/attachment/-/down/1ornarfgky63)

Zákony pro lidi - Monitor změn (zdroj: https://apps.odok.cz/attachment/-/down/1ornarfgky63) IV. Platné znění vyhlášky č. 323/2013 Sb., o náležitostech formulářů na podávání návrhů na zápis, změnu nebo výmaz údajů do veřejného rejstříku a o zrušení některých vyhlášek, s vyznačením navrhovaných

Více

VYHLÁŠKA ze dne 9. prosince 2011 o náležitostech formulářů na podávání návrhů na zápis do obchodního rejstříku

VYHLÁŠKA ze dne 9. prosince 2011 o náležitostech formulářů na podávání návrhů na zápis do obchodního rejstříku Strana 5423 414 VYHLÁŠKA ze dne 9. prosince 2011 o náležitostech formulářů na podávání návrhů na zápis do obchodního rejstříku Ministerstvo spravedlnosti stanoví podle 32 odst. 4 zákona č. 513/1991 Sb.,

Více

obci zavedena. Na Stát je ve sloupci VYMAZÁVANÝ z

obci zavedena. Na Stát je ve sloupci VYMAZÁVANÝ z 09ORZapisDoORCPO_info.pdf Pokyny k 10 lo i vymazávaný, název cizí osoby, jestliže je jeho 11 i vymazávaná, úplná adresa sídla cizí osoby, jestliže je. Obec je povinné, obce a Ulice se uvedou v a. Na domu

Více

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u akciové společnosti.

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u akciové společnosti. I. Rejstříkový soud 1 Adresa rejstříkového soudu, jemuž je návrh určen. Aktuální adresy jednotlivých rejstříkových soudů lze najít na internetových stránkách Ministerstva spravedlnosti ČR (www.justice.cz)

Více

II. Navrhovatel. 3 navrhovatelem osoba právnická, vyplní se adresa jejího sídla. Jedná- resu, pak se za název obce uvede i stát.

II. Navrhovatel. 3 navrhovatelem osoba právnická, vyplní se adresa jejího sídla. Jedná- resu, pak se za název obce uvede i stát. 1 najít na internetových stránkách Ministerstva www.justice.cz) II. Navrhovatel V osoby. 2 V 3 navrhovatelem osoba právnická, vyplní se adresa jejího sídla. Jedná- resu, pak se za název obce uvede i stát.

Více

M e t o d i k a pro vyplnění žádosti o povolení k činnosti investičního fondu

M e t o d i k a pro vyplnění žádosti o povolení k činnosti investičního fondu M e t o d i k a pro vyplnění žádosti o povolení k činnosti investičního fondu I. SPRÁVNÍ ORGÁN Žádost o povolení k činnosti investičního fondu se podává České národní bance. II. ŽADATEL Podle 64 zákona

Více

PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI

PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI 13Reg5125_4.pdf Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Územní pracoviště v, ve, pro Daňové identifikační číslo skupiny Otisk

Více

Zadavatel může předat MMR údaje o koncesní smlouvě následujícími způsoby:

Zadavatel může předat MMR údaje o koncesní smlouvě následujícími způsoby: 1.1 Úvod Tento metodický pokyn je určen pro zadavatele, kteří mají povinnost podle zákona č. 139/2006 Sb., o koncesních smlouvách a koncesním řízení (koncesní zákon) zapsat údaje o koncesní smlouvě do

Více

PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI k dani z přidané hodnoty

PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI k dani z přidané hodnoty 11Reg5104_4.pdf Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro 01 Daňové identifi kační číslo 02 otisk podacího razítka fi nančního úřadu PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI

Více

Voličské průkazy - 33 zákona o volbě prezidenta

Voličské průkazy - 33 zákona o volbě prezidenta Voličské průkazy - 33 zákona o volbě prezidenta Obecní úřad vydá voliči, který nebude moci volit ve volebním okrsku, v jehož stálém seznamu voličů je zapsán, na jeho žádost voličský průkaz a poznamená

Více

Povinnosti spolků vyplývající z přechodných ustanovení NOZ

Povinnosti spolků vyplývající z přechodných ustanovení NOZ Povinnosti spolků vyplývající z přechodných ustanovení NOZ Spolkový rejstřík Mgr. Jana Dočkalová advokátka místopředsedkyně CASL První sportovně-právní workshop Praha 28.3.2014 Povinnosti spolků vyplývající

Více

Předmětem návrhu na zápis AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI jsou následující skutečnosti:

Předmětem návrhu na zápis AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI jsou následující skutečnosti: dr_12orzapisdooras.pdf - Adobe Acrobat Professional Uvede se identifikační číslo nebo v případě prvozápisu navrhovaná obchodní firma (shodně s procesním formulářem Návrh na zápis ). Identifikátor formuláře

Více

278/2000 Sb. VYHLÁŠKA. Ministerstva dopravy a spojů

278/2000 Sb. VYHLÁŠKA. Ministerstva dopravy a spojů 278/2000 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva dopravy a spojů ze dne 2. srpna 2000 o námořním rejstříku a dokladech námořních plavidel Změna: 327/2011 Sb. Ministerstvo dopravy a spojů stanoví podle 85 odst. 1 zákona

Více

Uživatelská dokumentace

Uživatelská dokumentace Uživatelská dokumentace (provozní řád) Žádost o výpis z rejstříku trestů právnických osob Vytvořeno dne: 13.4.2012 Aktualizováno: 2.5.2012 Verze: 1.0 2012 MVČR Obsah 1. Přihlášení do centrály Czech POINT...

Více

Návod na vyplnění elektronického formuláře žádosti o dotaci v rámci dotačního programu Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji II.

Návod na vyplnění elektronického formuláře žádosti o dotaci v rámci dotačního programu Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji II. Návod na vyplnění elektronického formuláře žádosti o dotaci v rámci dotačního programu Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji II. Než začnete vyplňovat elektronický formulář 1. Pro vyplnění formuláře budete

Více

Czechpoint. ad 1) Výpis z katastru nemovitostí. Czechpoint Publikováno z Obec Rostoklaty (

Czechpoint. ad 1) Výpis z katastru nemovitostí. Czechpoint Publikováno z Obec Rostoklaty ( Czechpoint Napsal uživatel Ottomanský David dne 17 Září, 2010-22:36. Aktuální dostupnost služeb Czech POINT si můžete ověřit zde Czech POINT nebo-li Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál je

Více

Předmětem návrhu na zápis ORGANIZAČNÍ SLOŽKY ZAHRANIČNÍ PRÁVNICKÉ OSOBY jsou následující skutečnosti:

Předmětem návrhu na zápis ORGANIZAČNÍ SLOŽKY ZAHRANIČNÍ PRÁVNICKÉ OSOBY jsou následující skutečnosti: Předmětem návrhu na zápis ORGANIZAČNÍ SLOŽKY ZAHRANIČNÍ PRÁVNICKÉ OSOBY jsou následující skutečnosti: 1 Kategorie zahraniční osoby Zahraniční osoba se sídlem v členském státě Evropské unie nebo v jiném

Více

ulice č. popisné č. orientační obec část obce PSČ 3) Místo podnikání ulice č. popisné č. orientační

ulice č. popisné č. orientační obec část obce PSČ 3) Místo podnikání ulice č. popisné č. orientační Potvrzení přijetí ZFO č. jednací... Ohlášení živnosti podle 45 odst. 2 zákona č. 4551991 Sb., o živnostenském podnikání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen žz) 1) Fyzická osoba - zahraniční Titul Jméno

Více

Procesní úprava. Zákon o zvláštních řízeních soudních (dále ZZŘ) Zákon o veřejných rejstřících fyzických a právnických osob (dále jen ZVŘ)

Procesní úprava. Zákon o zvláštních řízeních soudních (dále ZZŘ) Zákon o veřejných rejstřících fyzických a právnických osob (dále jen ZVŘ) Procesní úprava Zákon o zvláštních řízeních soudních (dále ZZŘ) Zákon o veřejných rejstřících fyzických a právnických osob (dále jen ZVŘ) ZZŘ Účinnost od 1.ledna 2014 Ve vztahu k občanskému soudnímu řádu

Více

Návod k vyplnění elektronického formuláře žádosti o dotaci v rámci dotačního programu Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji III.

Návod k vyplnění elektronického formuláře žádosti o dotaci v rámci dotačního programu Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji III. Návod k vyplnění elektronického formuláře žádosti o dotaci v rámci dotačního programu Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji III. Než začnete vyplňovat elektronický formulář 1. Pro vyplnění formuláře budete

Více

Žádost o koncesi pro právnické osoby, které nemají sídlo na území ČR, EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba)

Žádost o koncesi pro právnické osoby, které nemají sídlo na území ČR, EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba) Žádost o koncesi pro právnické osoby, které nemají sídlo na území ČR, EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona soustavná činnost provozovaná samostatně,

Více

dr_07orzapisdoorsvj.pdf !"! #$ %&'()*+,-./ (-01 ##$ 3.%5-.3)&6 $*+,-.$ +$ ###$ (7-6&8&().+.63()+,9 '&1-)&, :!"; < = > 3! ? "! A % B ( ".

dr_07orzapisdoorsvj.pdf !! #$ %&'()*+,-./ (-01 ##$ 3.%5-.3)&6 $*+,-.$ +$ ###$ (7-6&8&().+.63()+,9 '&1-)&, :!; < = > 3! ? ! A % B ( . dr_07orzapisdoorsvj.pdf!"! 2 3 4 #$ %&'()*+,-./ (-01 ##$ 3.%5-.3)&6!"# $ %& $'() $ $*+,-.$ +$ ###$ (7-6&&().+.63()+,9 '&1-)&, :!"; < = > 3!? #@" "! A % B ( ". /0 C 7< ) dr_13orzapisdoorsvj.pdf III 2 PŘEDMĚT

Více

Postup podávání žádostí dle zákona o spotřebitelském úvěru REGIS

Postup podávání žádostí dle zákona o spotřebitelském úvěru REGIS Postup podávání žádostí dle zákona o spotřebitelském úvěru REGIS Vytvořeno dne: 31. října 2016 1 Obsah Žádosti o registrace Vázaných zástupců a Zprostředkovatelů vázaného spotřebitelského úvěru... 3 1.

Více

Schváleno sněmem NK ČR dne 21.11.2013, souhlas Ministerstva spravedlnosti č.j. 743/2013-OSD-ENA/14

Schváleno sněmem NK ČR dne 21.11.2013, souhlas Ministerstva spravedlnosti č.j. 743/2013-OSD-ENA/14 Schváleno sněmem NK ČR dne 21.11.2013, souhlas Ministerstva spravedlnosti č.j. 743/2013-OSD-ENA/14 Předpis přijatý sněmem Notářské komory České republiky podle 37 odst. 3, písm. m) zákona č. 358/1992 Sb.,

Více

Návrh na zápis nebo zápis zm ny zapsaných údaj do obchodního rejst íku

Návrh na zápis nebo zápis zm ny zapsaných údaj do obchodního rejst íku PrÏõÂloha cï. 5 k vyhlaâsïce cï. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis zm ny zapsaných údaj do obchodního rejst íku 1 Adresa rejst íkového soudu Krajský/m stský soud v I. REJST ÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení

Více

Návrh na zápis nebo zápis zm ny zapsaných údaj do obchodního rejst íku

Návrh na zápis nebo zápis zm ny zapsaných údaj do obchodního rejst íku PrÏõÂloha cï. 2 k vyhlaâsïce cï. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis zm ny zapsaných údaj do obchodního rejst íku 1 Adresa rejst íkového soudu Krajský/m stský soud v I. REJST ÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení

Více

REGISTRACE A SPRÁVA UŽIVATELSKÉHO ÚČTU

REGISTRACE A SPRÁVA UŽIVATELSKÉHO ÚČTU REGISTRACE A SPRÁVA UŽIVATELSKÉHO ÚČTU Obsah 1 Registrace nového uživatele... 3 1.1 Právnická osoba... 3 1.2 Fyzická osoba... 4 1.3 Fyzická osoba podnikající... 5 1.4 Dokončení registrace prostřednictvím

Více

Založení společnosti s ručením omezeným:

Založení společnosti s ručením omezeným: Založení společnosti s ručením omezeným: Obchodní firma: (nesmí se krýt s již zapsanou firmou v obch. Rejstříku - lze ověřit na serveru www.justice.cz) Sídlo: (ve společenské smlouvě lze uvést jak přesnou

Více

Návrh na zápis nebo zápis zm ny zapsaných údaj do obchodního rejst íku

Návrh na zápis nebo zápis zm ny zapsaných údaj do obchodního rejst íku PrÏõÂloha cï. 12 k vyhlaâsïce cï. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis zm ny zapsaných údaj do obchodního rejst íku 1 Adresa rejst íkového soudu Krajský/m stský soud v I. REJST ÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení

Více

Prokázání odborné způsobilosti není podmínkou provozování volné živnosti. Provozování volné živnosti je podmíněno ohlášením.

Prokázání odborné způsobilosti není podmínkou provozování volné živnosti. Provozování volné živnosti je podmíněno ohlášením. Ohlášení živnosti volné pro fyzické osoby, které nemají bydliště na území České republiky (Zahraniční fyzická osoba občan členského států EU, EHP a Švýcarska) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona

Více

Podání návrhu Spolkovému rejstříku

Podání návrhu Spolkovému rejstříku Podání návrhu Spolkovému rejstříku Doporučení: Pokud rutinně neovládáte počítač a vyhledávání údajů na internetu, požádejte o pomoc při vyplnění někoho, kdo umí s počítačem pracovat. Vyplnění formuláře

Více

Uživatelská dokumentace

Uživatelská dokumentace Uživatelská dokumentace k projektu Czech POINT Provozní řád Výpis z Insolvenčního rejstříku Vytvořeno dne: 26.3.2009 Aktualizováno: 18.9.2009 Verze: 1.1 2009 MVČR Obsah 1. Přihlášení do Centrály Czech

Více

PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI

PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI Než začte vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Celnímu úřadu pro 01 Daňové identifikační číslo 02 Identifikační číslo otisk podacího razítka celního úřadu PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI osoby nakládající

Více

Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby, které nemají sídlo na území ČR, EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba)

Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby, které nemají sídlo na území ČR, EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba) Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby, které nemají sídlo na území ČR, EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona soustavná činnost provozovaná

Více

Návrh na zápis nebo zápis zm ny zapsaných údaj do obchodního rejst íku

Návrh na zápis nebo zápis zm ny zapsaných údaj do obchodního rejst íku PrÏõÂloha cï. 10 k vyhlaâsïce cï. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis zm ny zapsaných údaj do obchodního rejst íku 1 Adresa rejst íkového soudu Krajský/m stský soud v I. REJST ÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení

Více

VYHLÁŠKA ze dne 7. prosince 2011 o průmyslové bezpečnosti

VYHLÁŠKA ze dne 7. prosince 2011 o průmyslové bezpečnosti Strana 5334 Sbírka zákonů č. 405 / 2011 Částka 142 405 VYHLÁŠKA ze dne 7. prosince 2011 o průmyslové bezpečnosti Národní bezpečnostní úřad stanoví podle 15a odst. 7, 64, 75a odst. 4 a 135 písm. b), d),

Více

Všeobecnými podmínkami provozování živnosti fyzickými osobami jsou:

Všeobecnými podmínkami provozování živnosti fyzickými osobami jsou: Ohlášení živnosti volné pro fyzické osoby, které nemají bydliště na území České republiky (Zahraniční fyzická osoba občan členského států EU, EHP a Švýcarska) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona

Více

POŽADOVANÉ DOKLADY PRO VÝPLATU NÁHRAD VKLADŮ OPRÁVNĚNÝM OSOBÁM NA POBOČCE VYPLÁCEJÍCÍ INSTITUCE

POŽADOVANÉ DOKLADY PRO VÝPLATU NÁHRAD VKLADŮ OPRÁVNĚNÝM OSOBÁM NA POBOČCE VYPLÁCEJÍCÍ INSTITUCE POŽADOVANÉ DOKLADY PRO VÝPLATU NÁHRAD VKLADŮ OPRÁVNĚNÝM OSOBÁM NA POBOČCE VYPLÁCEJÍCÍ INSTITUCE 1. Oprávněná osoba: fyzická osoba Fyzická osoba prokazuje svoji totožnost platným průkazem totožnosti: a)

Více

Návrh na zápis nebo zápis zm ny zapsaných údaj do obchodního rejst íku

Návrh na zápis nebo zápis zm ny zapsaných údaj do obchodního rejst íku PrÏõÂloha cï. 9 k vyhlaâsïce cï. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis zm ny zapsaných údaj do obchodního rejst íku 1 Adresa rejst íkového soudu Krajský/m stský soud v I. REJST ÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení

Více

Kdo může ohlásit vázanou živnost?

Kdo může ohlásit vázanou živnost? Ohlášení živnosti vázané pro fyzické osoby, které nemají bydliště na území České republiky (Zahraniční fyzická osoba občan členského států EU, EHP a Švýcarska) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona

Více

1) Právnická osoba - zahraniční Obchodní firma nebo Název (včetně právní formy) Sídlo Ulice č. popisné č. orientační. Obec část obce PSČ

1) Právnická osoba - zahraniční Obchodní firma nebo Název (včetně právní formy) Sídlo Ulice č. popisné č. orientační. Obec část obce PSČ ZPO Potvrzení přijetí č. jednací... Ohlášení živnosti podle 45 odst. 3 zákona č. 4551991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů (dále jen ŽZ) 1) Právnická osoba

Více

Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby se sídlem v některém z členských států EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba se sídlem v EU)

Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby se sídlem v některém z členských států EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba se sídlem v EU) Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby se sídlem v některém z členských států EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba se sídlem v EU) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona soustavná

Více

OZNÁMENÍ O ZMĚNĚ REGISTRAČNÍCH ÚDAJŮ ŽÁDOST O ZRUŠENÍ REGISTRACE

OZNÁMENÍ O ZMĚNĚ REGISTRAČNÍCH ÚDAJŮ ŽÁDOST O ZRUŠENÍ REGISTRACE Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Územní pracoviště v, ve, pro 01 Daňové identifi kační číslo otisk podacího razítka

Více

oznámení o změně registračních údajů

oznámení o změně registračních údajů Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Územní pracoviště v, ve, pro 01 Daňové identifikační číslo C Z otisk podacího razítka

Více

Předmětem návrhu na zápis OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI jsou následující skutečnosti:

Předmětem návrhu na zápis OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI jsou následující skutečnosti: Předmětem návrhu na zápis OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI jsou následující skutečnosti: 1 Název Zapsat ke dni: 2 Adresa sídla Zapsat ke dni: 3 Identifikační číslo Zapsat ke dni: ně prospěšná společnost Právní

Více

Postup pro vložení plné moci k SEPNO

Postup pro vložení plné moci k SEPNO Postup pro vložení plné moci k SEPNO Historie dokumentu: Verze Datum Popis změny 1.0 leden 2018 První verze postupu 1.1 30.4.2018 Aktualizace dokumentu (Subjekt zmocnitele není dosud ISPOP zaregistrován

Více

Kdo je oprávněn podat žádost o koncesi?

Kdo je oprávněn podat žádost o koncesi? Žádost o koncesi pro fyzické osoby, které nemají bydliště na území České republiky (Zahraniční fyzická osoba občan členského států EU, EHP a Švýcarska) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona soustavná

Více

POKYNY K VYPLNĚNÍ JEDNOTNÉHO REGISTRAČNÍHO FORMULÁŘE PRÁVNICKÁ OSOBA

POKYNY K VYPLNĚNÍ JEDNOTNÉHO REGISTRAČNÍHO FORMULÁŘE PRÁVNICKÁ OSOBA 10JedRegFormPO2info.pdf - Adobe Acrobat Professional ČÁST A - PODNIKATEL 01 Podnikatel POKYNY K VYPLNĚNÍ JEDNOTNÉHO REGISTRAČNÍHO FORMULÁŘE PRÁVNICKÁ OSOBA a) Obchodní firma je název, pod kterým je podnikatel

Více

Uzavření a podepsání společenské smlouvy nebo zakladatelské listiny

Uzavření a podepsání společenské smlouvy nebo zakladatelské listiny Otázka: Založení a vznik společnosti s ručením omezeným Předmět: Ekonomie Přidal(a): Majký Základní charakteristika společnosti s ručením omezeným (s.r.o.) nejnižší počet zakladatelů 1 fyzická nebo 1 právnická

Více

Žádost o koncesi podle 50 odst. 2 zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů (dále jen ŽZ)

Žádost o koncesi podle 50 odst. 2 zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů (dále jen ŽZ) ZFO Potvrzení přijetí č. jednací... Žádost o koncesi podle 50 odst. 2 zákona č. 4551991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů (dále jen ŽZ) 1) Fyzická osoba

Více

Ohlášení živnosti vázané pro právnické osoby se sídlem v některém z členských států EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba se sídlem v EU)

Ohlášení živnosti vázané pro právnické osoby se sídlem v některém z členských států EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba se sídlem v EU) Ohlášení živnosti vázané pro právnické osoby se sídlem v některém z členských států EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba se sídlem v EU) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona soustavná

Více

I. Rejst íkový soud. II. Navrhovatel

I. Rejst íkový soud. II. Navrhovatel Pokyny k vypln ní formulá e pro podání návrhu na zápis nebo zápis zm ny zapsaných údaj do obchodního rejst íku u evropského zájmového hospodá ského sdružení I. Rejst íkový soud 1 Adresa rejst íkového soudu,

Více

Pokyny k vyplnění formuláře přihlášky pohledávky Přihláška se podává dvojmo.

Pokyny k vyplnění formuláře přihlášky pohledávky Přihláška se podává dvojmo. Pokyny k vyplnění formuláře přihlášky pohledávky Přihláška se podává dvojmo. Jednou přihláškou je možné přihlásit i více pohledávek. Přihláška pohledávky se skládá z úvodní strany, vložených stran a závěrečné

Více

Požadované doklady pro výplatu náhrad vkladů oprávněným osobám na pobočce

Požadované doklady pro výplatu náhrad vkladů oprávněným osobám na pobočce Požadované doklady pro výplatu náhrad vkladů oprávněným osobám na pobočce 1. Oprávněná osoba: Fyzická osoba Fyzická osoba prokazuje svoji totožnost platným průkazem totožnosti: a) osoba se státní příslušností

Více

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti podprogram 117D51500 Podpora oprav domovních olověných rozvodů Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad a lze na ni vstoupit

Více

Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky:

Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Strana 3146 Sbírka zákonů č. 222 / 2012 222 ZÁKON ze dne 20. června 2012, kterým se mění volební zákony a zákon č. 326/1999 Sb., o pobytu cizinců na území České republiky a o změně některých zákonů, ve

Více

PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI

PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI 11Reg5101_16.pdf Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro 01 Daňové identifi kační číslo 02 Registrace / oznámení změny*) otisk podacího razítka fi nančního

Více

Postup při vyplňování formuláře F_OVZ_SPOJ, který je předvyplněn historickými údaji z minulého ohlašovacího období

Postup při vyplňování formuláře F_OVZ_SPOJ, který je předvyplněn historickými údaji z minulého ohlašovacího období Postup při vyplňování formuláře F_OVZ_SPOJ, který je předvyplněn historickými údaji z minulého ohlašovacího období Obsah: Stažení formuláře s předvyplněnými údaji z minulého ohlašovacího období...1 Základní

Více

ČOS a spolkový rejstřík

ČOS a spolkový rejstřík ČOS a spolkový rejstřík Metodický materiál pro potřebu činovníků Sokolských žup a Tělocvičných jednot Metodika pro další změnu údajů již jednou nově zapsaných údajů ve spolkovém rejstříku. Obsah: 1. Spolkový

Více

2) Statutární orgán, členové statutárního orgánu Titul Jméno Příjmení Titul. Titul Jméno Příjmení Titul

2) Statutární orgán, členové statutárního orgánu Titul Jméno Příjmení Titul. Titul Jméno Příjmení Titul Potvrzení přijetí ZPO č. jednací... Ohlášení živnosti podle 45 odst. 3 zákona č. 4551991 Sb., o živnostenském podnikání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen žz) 1) Právnická osoba -zahraniční Obchodní

Více

Co je Czech POINT? Co to znamená pro občana?

Co je Czech POINT? Co to znamená pro občana? Co je Czech POINT? Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál, tedy Czech POINT je projektem, jehož cílem je zredukovat přílišnou byrokracii ve vztahu občan veřejná správa. V současnosti musí občan

Více

Czech POINT. Co je to Czech POINT. Kde najdu pobočky Czech POINT? Obecní úřad Ohrobec v současnosti poskytuje tyto služby:

Czech POINT. Co je to Czech POINT. Kde najdu pobočky Czech POINT? Obecní úřad Ohrobec v současnosti poskytuje tyto služby: Czech POINT Co je to Czech POINT Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál, tedy Czech POINT je projektem, který by měl zredukovat byrokracii ve vztahu občan - veřejná správa. Kde najdu pobočky

Více

ŽÁDOST O PROVEDENÍ ÚPLNÉHO PRŮZKUMU

ŽÁDOST O PROVEDENÍ ÚPLNÉHO PRŮZKUMU ÚŘAD PRŮMYSLOVÉHO VLASTNICTVÍ www.upv.cz Antonína Čermáka 2a 160 68 Praha 6 Tel.: 220 383 111 Fax: 224 324 718 E-mail: posta@upv.cz Datová schránka: ix6aa38 ŽÁDOST O PROVEDENÍ ÚPLNÉHO PRŮZKUMU (Vyplní

Více

Závazný výklad postupu při zápisu pobočných spolků ČZS do spolkového rejstříku

Závazný výklad postupu při zápisu pobočných spolků ČZS do spolkového rejstříku Závazný výklad postupu při zápisu pobočných spolků ČZS do spolkového rejstříku Podle zákona č. 304/2013 Sb., o veřejných rejstřících právnických a fyzických osob (dále jen rejstříkový zákon ) a ve smyslu

Více

Metodické pokyny a validační pravidla pro vyplnění formuláře Oznámení na profilu kupujícího

Metodické pokyny a validační pravidla pro vyplnění formuláře Oznámení na profilu kupujícího MMR Metodické pokyny a validační pravidla pro vyplnění formuláře Oznámení na profilu kupujícího Příslušný formulář získá zadavatel v listinné podobě na vybraných pobočkách - obchodních místech České pošty,

Více