VÝZVA K PODÁNÁNÍ NABÍDEK. Společně do příhraničí Marketing

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝZVA K PODÁNÁNÍ NABÍDEK. Společně do příhraničí Marketing"

Transkript

1 PROGRAM CEZHRANIČNEJ SPOLUPRÁCE SLOVENSKÁ REPUBLIKA ČESKÁ REPUBLIKA EURÓPSKA ÚNIA EURÓPSKY FOND REGIONÁLNEHO ROZVOJA SPOLOČNE BEZ HRANÍC VÝZVA K PODÁNÁNÍ NABÍDEK na plnění zakázky na služby zadávané podle pravidel programu přeshraniční spolupráce Slovenská republika Česká republika s názvem Společně do příhraničí Marketing Název zadavatele: KLACR o.s. IČ zadavatele: Sídlo zadavatele: Na Jízdárně 7, Ostrava Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Mgr. Jiří Juhász Osoba zastupující zadavatele: GRANTIKA České spořitelny, a.s. Sídlo podnikání: Jakubské nám. 127/5, Brno jednající: Ing. Karel Goldemund, předseda představenstva IČ: DIČ: CZ Kontaktní osoba: Mgr. Petr Jelínek Telefon, fax: jelinek@grantikacs.com

2 I. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU ZAKÁZKY 1) Předmětem zakázky jsou služby marketingu a propagace a služby web marketingu poskytované v rámci projektu dotovaného z programu přeshraniční spolupráce Slovenská republika Česká republika (dále jen dotační program ) s názvem Spoločne do prihraničia, který je realizován s přeshraničním partnerem KLASTER LIPTOV - združenie cestovného ruchu Štúrova 1989/41, Liptovský Mikuláš. Předpokládaný termín trvání projektu je do V rámci projektu budou osloveny následující skupiny: Cílová skupina: Přínos pro cílovou skupinu: obyvatelé regionu, turisté a jiné orgány a subjekty Zvýšení informovanosti o nabídce cestovního ruchu a zvýšení kvality služeb cestovního ruchu v příhraničním regionu. veřejné a místní instituce zaměřené na rozvoj cestovního ruchu Poskytování informací týkajících se nejlepší praxe a zkušeností v oblasti destinačního managementu a marketingu. Odborné vzdělávání, získávání znalostí, přenos knowhow, zvýšení návštěvnosti v regionu díky cílené právnické a fyzické osoby propagaci v příhraničním území. Cílem dodávaných služeb marketingu a propagace a web marketingu je budování image atraktivní destinace v příhraničním území. V rámci poskytování služeb marketingu a propagace a web marketingu se dodavatel zaměří na společnou marketingovou kampaň "Navštívme susedov". A) Marketing a propagace V marketingové kampani a v rámci propagace se graficky připraví a vytisknou imageové citylighty (zima, léto) a bilboardy (zima, léto) a pronajmou se pro ně plochy, graficky se připraví a vytiskne imageové katalog společného produktu, graficky se připraví a vytisknou zimní a letní produktový katalog. Součástí jsou i výdaje na profesionální fotoshooting v obou regionech pro získání imidžových fotografií. Společné celkové přeshraniční marketingové aktivity - kampaň "Navštivme sousedů" představují: Společná přeshraniční velkoformátová kampaň " Navštívme susedov " Image fotobanka jako podklad pro tištěné propagační materiály Společný imageový propagačního katalog regionů ke kampani "Navštívme susedov" Společný produktový propagačního katalog regionů v kampani "Navštívme susedov" - léto 2011, zima 2011/2012 Společný produktový propagačního katalog regionů se zaměřením na letní a zimní produkt - léto 2011, zima 2011/2012. Služba dodavatele bude zahrnovat min. následující aktivity: a) Společná přeshraniční velkoformátová kampaň - Navštívme susedov: Strana 2 (celkem 7)

3 - Pronájem reklamních ploch a instalace billboardů - období 2 x po 5 měsíců 4 plochy výlepného rozměru 510 x 240 cm - Pronájem reklamních ploch a instalace citylightů - období 2 x po 3 měsíce 3 ploch b) Image fotobanka jako podklad pro printy - Nafocení celoročních imageových fotografií z regionů cestovního ruchu - Liptov a Moravsko-Slezsko kraj (fotoshooting) - Zpracování fotografií na propagační účely c) Společný image propagační katalog regionů ke kampani Navštívme susedov a společné produktové propagační katalogy regionů v kampani Navštívme susedov - LÉTO a ZIMA představují: - Tisk katalogů - samostatně katalog IMAGE (formát A4, 4 strany obálka - otevírací + 12 stran vnitřek, obálka -200 g NL 4 / 4, vnitřek g NL 4 / 4, vazba V1, ks), samostatně katalog LÉTO (formát DL, 4 strany obálka - otevírací +24 stran vnitřek, obálka - 200g NL 4 / 4, vnitřek - 100g NL 4 / 4, vazba V1, ks) a samostatně katalog ZIMA (formát DL, 4 strany obálka - otevírací + 24 stran vnitřek, obálka - 200g NL 4 / 4, vnitřek - 100g NL 4 / 4, vazba V1, ks) d) Příprava odborných materiálů - tisk odborných materiálů str. oboustranně A4, gramáž 80 g, 240 x obálka A4 plnobarevně, leský papír, svázané - Tisku a kopírování materiálů - Rozsah: str. oboustranně A4 (3 různé materiály), bílý papír s gramáží 80 g, černobíle, minimálně obrázky barevně, 400 str. A4 obálka plnobarevně, lesklý papír bílý, 1600 str. oboustranně A5, bílý papír s gramáží 80 g, černobílý tisk, minimální obrázky plnobarevně, 40 x obálka A5 barevně, lesklý papír bílý, svázané. e) Tisk informačních materiálů pro účely infocesty členů Moravskoslezského klastru na Liptov (SR) : 83 str. A4, bílý papír s gramáží 80g, barevně, svázané, 820 str. A4, bílý papír s gramáží 80g, černobíle, svázané f) Tisk odborných materiálů Společné závěrečné konference - koordinovaný rozvoj ČR v regiónech Liptov a Moravsko-slezký kraj str. obojstranně A4, gramáž 80 g, 240 x obálka A4 plnobarevně, lesklý papír, svázané g) Výroba publicitních prostředků - 1 ks reklamní tabule s logem EU a programu - 1 ks trvale vysvětlující tabule - 1 ks přenosné tabule na označení místa konání projektu Uvedené tabule budou v souladu s Příručkou pro příjemce, verze 1.1 platné od pro Operační program přeshraniční spolupráce SR-ČR platnou pro daný projekt ks nálepek s logem EU a Programu o rozměrech A6 (250 ks) na průhledné fólii a A7 (250 ks) na bílé fólii. Plnobarevný tisk. h) práce s médii - organizace tiskových konferencí: během trvání projektu budou zorganizovány 3 tiskové konference pro slovenské a české novináři. Organizace zahrnuje: přípravu PR zpráv, vypracování a zaslání pozvánek, pronájem prostoru, kde se bude tisková konference konat, koordinace akce, prezentace obsahu tiskové zprávy Strana 3 (celkem 7)

4 - předplacená inzerce v médiích: propagace se týká inzertního prostoru v tisku a lokální TV. Inzerce zahrnuje: lokální TV - 2x PR rozhovor, regionální noviny -2 x inzerce rozměr 1/8 společný elektronický newsletter s tématikou destinačního marketing a management pravidelný elektronický newsletter, ve kterém budou informovat o svých aktivitách i o společných aktivitách projektu. Součástí této položky je jeho naprogramování a vydávání. Newsletter bude obsahovat min znaků, s min. 4 fotografiemi vydaný bude min. 4 x za dobu trvání projektu B) Web marketing Vzhledem k tomu, že v posledních letech význam internetu v cestovním ruchu výrazně vzrostl (stále častěji se objednávky pobytů a zájezdů realizují přímo přes internet, vyhledávání informací o cílové destinaci na internetu, aktivní marketing poskytovatelů služeb cestovního ruchu na internetu apod.). Je pro účely profesionálního poskytování informací o dané destinaci elektronickou cestou třeba ovládat nejúčinnější způsoby oslovení potenciálního návštěvníka v prostoru B2C (business to customer - označení pro internetové obchodování zaměřené na anonymního zákazníka - potenciální návštěvník regionu) a zároveň potenciálních dodavatelů služeb v prostoru B2B (business to business - označení pro internetové obchodování zaměřené na dodavatele služeb v daném regionu). Web marketing bude zaměřen na zpracování kvalitní databanky informací o obou partnerských regionech, grafický návrh a návrh struktury webových stránek B2B a její kvalitní naprogramování, grafického návrhu a naprogramování webové stránky společné kampaně B2C " Navštívme susedov". Služba dodavatele bude spočívat v naplňování databází informacemi. 2) Klasifikace předmětu veřejné zakázky Předmět zakázky dle CPV CPV kód Reklamní a marketingové služby Reklamní kampaně Propagační služby ) Termíny plnění zakázky Zahájení plnění: předpoklad leden 2011 Termín splnění zakázky: nejpozději do ) Předpokládaná hodnota zakázky: ,00 EUR včetně DPH. 5) Zakázka je spolufinancována ze zdrojů EU v rámci z programu přeshraniční spolupráce Slovenská republika Česká republika. II. HODNOTÍCÍ KRITÉRIA A ZPŮSOB HODNOCENÍ NABÍDEK Zakázka bude zadána na základě základního hodnotícího kritéria nejnižší nabídkové ceny. Pro hodnocení je rozhodující cena v Kč bez DPH. Nabídky podané v jiné měně budou přepočteny podle příslušného kurzu České národní banky platnému k poslednímu dni lhůty pro podání nabídek. Strana 4 (celkem 7)

5 III. POŽADAVKY NA KVALIFIKACI Prokázání kvalifikace v plném rozsahu je předpokladem pro posouzení a hodnocení nabídek. Kvalifikaci prokáže dodavatel předložením: a) kopie výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpisu z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán, který nesmí být starší 90 dnů od posledního dne pro podání nabídky, b) kopie dokladu o oprávnění k podnikání podle zvláštních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu zakázky (tj. výpisu ze živnostenského rejstříku, živnostenského listu, koncesí apod.). III. ZADÁVACÍ LHŮTA Zadavatel stanovuje lhůtu, po kterou jsou uchazeči vázáni svými nabídkami, na dobu 3 měsíců od posledního dne lhůty pro podání nabídek. IV. POŽADAVKY NA ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY 1) Kompletní nabídka bude předložena v českém nebo slovenském jazyce v listinné podobě. Nabídka bude kvalitním způsobem vytištěna tak, aby byla dobře čitelná, a svázána do jednoho svazku, aby nebyla možná manipulace s jednotlivými listy. Nabídka nesmí obsahovat opravy ani přepisy, které by zadavatele mohly uvést v omyl. 2) Nabídka bude doručena poštou nebo osobním podáním na adresu sídla osoby zastupující zadavatele, tj. na adresu zadavatele, tj: KLACR o.s., Na Jízdárně 7, Ostrava , nejpozději do , do 11:00 hodin. 3) Dodavatel je povinen nabídku doručit v řádně uzavřené obálce (balíku) opatřené razítkem dodavatele a zřetelně označené nápisem: NEOTVÍRAT ZAKÁZKA Společně do příhraničí Marketing. 4) Na obálce musí být uvedena adresa sídla dodavatele, na níž bude možno zaslat oznámení v případě, že nabídka bude doručena po lhůtě pro podání nabídek. Doručené nabídky budou evidovány a bude jim přiděleno pořadové číslo. 5) Zadavatel uchazečům doporučuje zpracovat nabídku v jednom originále (označeném ORIGINÁL ) a v jedné kopii (označené KOPIE ). 6) V rámci své nabídky uchazeč předloží prohlášení, že souhlasí se všemi podmínkami uvedenými v této zadávací dokumentaci (viz příloha č. 2). Toto prohlášení musí být podepsáno osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče. 7) Součástí nabídky bude cenová kalkulace celého předmětu zakázky včetně všech souvisejících nákladů spojených s plněním předmětu zakázky, a to v členění dle předmětu zakázky. 8) Nabídka bude zpracována v následujícím členění: a) krycí list nabídky b) dokumenty k prokázání kvalifikačních předpokladů dodavatele, Strana 5 (celkem 7)

6 c) cenová kalkulace předmětu zakázky, d) prohlášení, že dodavatel souhlasí se všemi podmínkami uvedenými v této zadávací dokumentaci. V. ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY 1) Dodavatel stanoví nabídkovou cenu za celé plnění předmětu dodávky. V celkové ceně musí být kromě samotné dodávky zohledněny také veškeré náklady dodavatele spojené s poskytováním předmětných služeb; tato cena bude stanovena jako cena nejvýše přípustná. 2) Nabídková cena bude uvedena v Kč, a to v členění - nabídková cena bez daně z přidané hodnoty (DPH), samostatně DPH s příslušnou sazbou a nabídková cena včetně DPH. Nabídková cena v tomto členění bude uvedena na krycím listu nabídky (viz. Příloha č. 1). 3) Nabídky podané v jiné měně budou přepočteny podle příslušného kurzu České národní banky platnému k poslednímu dni lhůty pro podání nabídek VI. OBCHODNÍ A PLATEBNÍ PODMÍNKY Uchazeč se ve své nabídce zaváže splnit níže uvedené obchodní, technické a platební podmínky, a to ve formě podepsaného čestného prohlášení o vázanosti obsahem nabídky a zadávací dokumentace, které je přílohou č. 2 této zadávací dokumentace. 1) Termín splnění zakázky Zahájení plnění: předpoklad leden 2011 Termín splnění zakázky: nejpozději do ) Platební podmínky Fakturace bude prováděna dílčími platby za realizace jednotlivých, skutečně předaných částí díla na základě předávacího protokolu podepsaného oběma smluvními stranami. Platby budou splatné do 30 dnů od doručení faktury objednateli. 3) Smluvní pokuty a) Zadavatel je oprávněn uplatnit na dodavateli nárok na zaplacení smluvní pokuty ve výši 0,05 % z ceny zakázky za každý den prodlení s termínem dodání v rámci termínu realizace jednotlivých částí díla. b) Dodavatel je oprávněn uplatnit na zadavateli nárok na zaplacení smluvní pokuty ve výši 0,05 % z dlužné částky za každý den prodlení s termínem splatnosti fakturované částky. 4) Podmínky odstoupení od smlouvy Zadavatel je oprávněn od této smlouvy odstoupit v případě podstatného porušení smlouvy ze strany zhotovitele, kterým se pro účely této smlouvy rozumí zejména následující porušení: a) zhotovitel se bez souhlasu objednatele odchýlil od zadání nebo od pokynů objednatele, b) zhotovitel bude v prodlení s předáním příslušné části díla objednateli o více než 30 dnů nikoliv z důvodů na straně objednatele Strana 6 (celkem 7)

7

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Výzkumně vzdělávací areál PdF UP Technický dozor investora a koordinátor BOZP

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Výzkumně vzdělávací areál PdF UP Technický dozor investora a koordinátor BOZP ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na služby zadávané jako veřejná zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon o veřejných zakázkách),

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. s názvem Dodávka kancelářských potřeb

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. s názvem Dodávka kancelářských potřeb ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka kancelářských

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zateplení v budově sportovního zázemí v obci Milín

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zateplení v budově sportovního zázemí v obci Milín ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou v souladu s 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, tedy mimo režim zákona o veřejných

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky:

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n.

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2086/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Vymezení předmětu zakázky Předmětem zakázky je restaurátorský průzkum vnějších a vnitřních omítek a provedení restaurátorských prací omítek a náhrobní desky u nemovité kulturní

Více

Vyhlásená súťaž Česko dátum zverejnenia:

Vyhlásená súťaž Česko dátum zverejnenia: Město Boží Dar Tisk letáků 1. Tisk letáků, formát A4, 2x zalomený, papír 135g, křída, lesk, oboustranný tisk, barva 4/4, dodávka v balení 40 000ks (letáky Boží Dar) 2. Tisk letáků, formát A4, 2x zalomený,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název zakázky: Kantor

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), v režimu zakázek malého rozsahu na stavební práce. 1. Informace o předmětu

Více

Město Semily Husova 82, 513 13 Semily

Město Semily Husova 82, 513 13 Semily Město Semily Husova 82, 513 13 Semily Oznámení o zahájení zadávacího řízení a ZADAVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na zajištění znaleckých posudků s názvem Název zadavatele: Město Semily

Více

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Štipoklasy Štipoklasy 20, 284 01 IČ: 00640409 Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZŠ Hustopeče, Nádražní 4, okres Břeclav, příspěvková organizace, Nádražní 4, 69301 Hustopeče se sídlem Nádražní 4, 693 01 Hustopeče, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY 1. Zadavatel: SRUBMONT s.r.o. se sídlem Roháčova 145/14, Žižkov, 130 00 Praha 3 IČ: 27972925 Tel.: 608 555 400 E-mail: administrace@srubmont.cz

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Zajištění praktického výcviku žáků v řízení vozidla a v údržbě vozidla pro

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Zadávací dokumentace K veřejné zakázce malého rozsahu Tisk a vazba studijních opor Obsah 1. Základní informace o zakázce 2. Údaje o zadavateli 3. Předmět zakázky specifikace 4. Podmínky a požadavky na

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Zadavatel, Město Rokytnice nad Jizerou si Vás dovoluje vyzvat k prokázání kvalifikace ve smyslu 62 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon

Více

Výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) pro výběrové řízení zadané v rámci realizace projektu s názvem: Jasenice - Dopravní automobil, dle pracovních postupů a

Více

v souladu s 3 odst. 1 písm. b), 12 odst. 3 a dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás

v souladu s 3 odst. 1 písm. b), 12 odst. 3 a dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás Město Semily Husova čp. 82 513 13 Semily IČ 00276111 www.semily.cz 2011-03-21 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem "Provedení kontroly spalinových cest dle

Více

Údržba veřejné zeleně v Rychnově u Jablonce n.n.

Údržba veřejné zeleně v Rychnově u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/914/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Ing. Miloslav Pileček 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA. Jihočeský kraj. Mgr. Jiří Zimola

Ing. Miloslav Pileček 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA. Jihočeský kraj. Mgr. Jiří Zimola ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA DODÁVKY ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA NÁZEV ZAKÁZKY: DRUH ZAKÁZKY: ZPŮSOB UVEŘEJNĚNÍ: DRUH VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ: Pořízení plečky automatické -

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení Zadavatel: Obec Třanovice Třanovice čp.250 739 53 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení nábytkem Obsah zadávací dokumentace

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: NÁKUP UŽITKOVÉHO SKŘÍŇOVÉHO VOZIDLA PRO TECHNICKÉ SLUŽBY MĚSTA PŘÍBORA 1 / 6 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben a dílen projektu: SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení nábytku

Více

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč.

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA. k podání nabídky na zakázku na služby. Prezentace a propagace SKI/SPORT areálu Špičák

VÝZVA. k podání nabídky na zakázku na služby. Prezentace a propagace SKI/SPORT areálu Špičák VÝZVA k podání nabídky na zakázku na služby Prezentace a propagace SKI areálu Špičák Vážená paní, vážený pane, Společnost SPORT SERVICE, spol. s r.o., v rámci realizace projektu PODPORA ROZVOJE SLUŽEB

Více

Město Cheb. Poskytuje zadávací dokumentaci

Město Cheb. Poskytuje zadávací dokumentaci Město Cheb Poskytuje zadávací dokumentaci k veřejné zakázce malého rozsahu na služby dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen zákon) zajištění služeb zpracovatele

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2160/2015 Datum: 4. června 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací

Více

M Ě S T O NOVÁ PAKA VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

M Ě S T O NOVÁ PAKA VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE M Ě S T O NOVÁ PAKA VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Tato zakázka je zadávána v souladu s Metodikou zadávání zakázek financovaných ze zdrojů Evropské Unie

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky

Více

Předmět zakázky, místo plnění, termín

Předmět zakázky, místo plnění, termín Město Semily Husova 82, 513 13 Semily Oznámení o zahájení zadávacího řízení a ZADAVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na zajištění veřejné dobrovolné dražby s názvem Dražba domu č.p. 234 a

Více

VÝZVA. k podání nabídky na zakázku na služby Propagační materiály pro SPORT areál Špičák

VÝZVA. k podání nabídky na zakázku na služby Propagační materiály pro SPORT areál Špičák VÝZVA k podání nabídky na zakázku na služby Propagační materiály pro SPORT areál Špičák Vážená paní, vážený pane, Společnost SPORT SERVICE, spol. s r.o., v rámci realizace projektu PODPORA ROZVOJE SLUŽEB

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Stránka 1 z 5 Výzva k podání nabídky 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: VÍTKOVICKÁ STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A GYMNÁZIUM Sídlo zadavatele: Hasičská 1003/49, Ostrava-Hrabůvka, PSČ 700 30

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Iljo Naumovský Krnov, Svatováclavská 129/20, PSČ 794 01, IČO: 105 99 134 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DODÁVKA TECHNOLOGIE BOWLINGU Výzva k podání nabídky v zadávacím řízení na zakázku na dodávky dle Metodického

Více

MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO VODŇANY

MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO VODŇANY MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO VODŇANY Zeyerovy sady 963, 389 01 Vodňany ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Výzva k podání nabídky na zakázku

Více

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice OBEC VINAŘICE V. ulice 250, 273 07 Vinařice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ A INFORMATIKY KK tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst.

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Pořízení kompostérů pro občany obce Libhošť Dodávky

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na   nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky Zak 01 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Operační program Vzdělávání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU s názvem KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU NA POSTUP ZADAVATELE PŘI ZADÁVÁNÍ TÉTO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY SE NEAPLIKUJÍ POSTUPY PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu Česká republika MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O.BOX 77 118 10 Praha 1 Tel. 257042590 Fax 257042609 IČ 00006947 V Praze dne 10.5.2013 PID: MFCR3XFHLH Č. j.: MF-58200/2013/23-2302 Věc: Referent: Příloha:

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky: Datum vyhlášení zakázky: 8. 4. 2013 Název zadavatele: Sídlo

Více

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp.

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp. Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel.

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Dodávka

Více

OZNÁMENÍ OTEVŘENÉHO ŘÍZENÍ A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka vybavení technologické haly

OZNÁMENÍ OTEVŘENÉHO ŘÍZENÍ A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka vybavení technologické haly OZNÁMENÍ OTEVŘENÉHO ŘÍZENÍ A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky na dodávku zadávanou v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, a v souladu s

Více

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem 1 Výzva k podání nabídek veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Zajištění technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Město Jablunkov Dukelská 144, 739 91 Jablunkov Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení pod označením Dodávka multimediálního vybavení pro projekt Moderní škola Vážení, v souladu s Metodickým

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky s názvem: Vzdělávání ve společnosti TEMO-TELEKOMUNIKACE a.s. Veřejná zakázka je spolufinancována z Operačního programu zaměstnanost (OPZ) Identifikace zadavatele Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

5. Podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky a technické podmínky

5. Podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky a technické podmínky Ústav pro studium totalitních režimů Siwiecova 2 130 00 Praha 3 Č.j.: UST/EKO-94/2010 Zadávací dokumentace podle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Tisk periodického

Více

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ:

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ: Obec Klenová Klenová 65 340 21 Janovice nad Úhlavou IČ:00573515 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Hrací prvky, Areál zdraví, ul. Kneslova

Hrací prvky, Areál zdraví, ul. Kneslova Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku malého rozsahu (jedná se o zadávací řízení dle Pravidel RMČ Brno-Černovice č. 1/2014 pro zadávání a výběr dodavatelů veřejných zakázek financovaných MČ Brno-Černovice)

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE výběrového řízení - zakázka na služby: Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s. Zadavatel Obchodní firma: Královský pivovar Krušovice a.s. sídlem: Krušovice 1, PSČ

Více

Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.02.3.X/0.0/0.0/18_063/ Název projektu:

Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.02.3.X/0.0/0.0/18_063/ Název projektu: Oznámení a zadávací dokumentace obsahující zadávací podmínky pro zakázku zadávanou dle ust. 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ) jako veřejná zakázka

Více

Výzva a Zadávací podmínky pro podání nabídky v rámci výběrového řízení na zakázku malého rozsahu na služby v rámci realizace projektu ATCZ042 - INTEKO

Výzva a Zadávací podmínky pro podání nabídky v rámci výběrového řízení na zakázku malého rozsahu na služby v rámci realizace projektu ATCZ042 - INTEKO Výzva a Zadávací podmínky pro podání nabídky v rámci výběrového řízení na zakázku malého rozsahu na služby v rámci realizace projektu ATCZ042 - INTEKO Překlady a tlumočení zadávanou v souladu s Příručkou

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

Mgr. Leoš Šebela, ředitel školy

Mgr. Leoš Šebela, ředitel školy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu Technických služeb Jeseník a.s.

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu Technických služeb Jeseník a.s. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu Technických služeb Jeseník a.s. Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu, investičního charakteru zadávanou v souladu s ust. 6

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Oprava komunikací v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Oprava komunikací v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/865/2015 Datum: 10. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

Výroba barevného nábytku do tříd MŠ Paculova

Výroba barevného nábytku do tříd MŠ Paculova Mateřská škola Praha 9 Černý Most, Paculova 1115, příspěvková organizace ms.paculova@volny.cz, http: //www.mspaculova.cz/ VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Výstavba a rekonstrukce chodníků

Více

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.)

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.) Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.) podle zákona č.40/2004 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Číslo zakázky: 2/2012 Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky: (služba/dodávka/stavební práce) Operační program Vzdělávání

Více

Dodávka laboratorního nábytku

Dodávka laboratorního nábytku Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky Datum vyhlášení veřejné zakázky:

Více

Výběrové řízení na zhotovitele projektové dokumentace dostavby ZŠ Spořická 400, Dolní Chabry

Výběrové řízení na zhotovitele projektové dokumentace dostavby ZŠ Spořická 400, Dolní Chabry ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení: Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Veřejná zakázka na

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Rámcová smlouva na dodavatele tiskařských služeb v roce 2008 náklad nad 500

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

Sanace kaple Panny Marie v Dobrčicích

Sanace kaple Panny Marie v Dobrčicích Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále je zákon ) pro akci: Sanace kaple Panny Marie v Dobrčicích (výběrové řízení mimo režim

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název zakázky: KANTOR

Více

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

Výzva a Zadávací podmínky pro podání nabídky v rámci výběrového řízení na zakázku malého rozsahu na služby v rámci realizace projektu ATCZ042 - INTEKO

Výzva a Zadávací podmínky pro podání nabídky v rámci výběrového řízení na zakázku malého rozsahu na služby v rámci realizace projektu ATCZ042 - INTEKO Výzva a Zadávací podmínky pro podání nabídky v rámci výběrového řízení na zakázku malého rozsahu na služby v rámci realizace projektu ATCZ042 - INTEKO Analýzy půdních vzorků zadávanou v souladu s Příručkou

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více