Oblastní unie neslyšících Olomouc

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Oblastní unie neslyšících Olomouc"

Transkript

1 INFO OUN 0608 červen 1 Oblastní unie neslyšících Olomouc Jungmannova 25, Olomouc ounol@ounol.cz, SMS: mobil: , ; Tel: , , FAX: ,ICQ: Zakládající člen Českomoravské jednoty neslyšících (ČMJN) IČO , DIČ CZ , Bankovní spojení: KB Olomouc / 0100 INFO OUN OLOMOUC NA ČERVEN 2008 Snímek nahoře - ze Svátku matek v OUN, dole: barvení hedvábí Zleva stojící: Šubová, Kozáková, Zajacová, Králová, Panská, Grézlová, Zaoralová, Pastrnková J., Quittová, Pazderová s dcerou, vpředu zleva: Kučerová se synem, Pochop syn, Pochopová, dcera Pazderová,Pastrnková M. se synem a dcerou, Quitt syn.

2 INFO OUN 0608 červen 2 Co bylo v květnu 2008? Mgr. Panský v Praze jako místopředseda na zasedání Asociace neslyšících, nedoslýchavých a jejich přátel (ASNEP) Schůzka Komunitní plánování sociálních služeb OL pracovní skupina 2 občané se zdravotním postižením, přítomni Mgr. Panský a Bc. Zajacová od 16,30 hodin Aromaterapie přednáška paní Smětákové s tlumočením byla zajímavá a ženy pak kupovaly a kupovaly, že vlastní oslava Svátku matek začala se zpožděním. Poté i přítomní otcové dostali malé dary ( aby otcům nebylo smutno?). Foto: Grézl, Quitt, Panský, Kozák, Masár, Pastrnek, Zápalka,Pospíšil a Král schůze výboru Olomoucké Krajské rady občanů se zdravotním postižením Mgr. Panský a Bc. Zajacová FSN -fotbalová liga neslyšících -Hřiště Nové Sady: SK Skivelo N Olomouc - SKN Plzeň 0: poslední kolo Bowlingové liga ABL v Sportcentru SAJM: OUN Olomouc /Pastrnková M., Bergmann a Pospíšil B.) skončila celkově druhá v divizi C. Výsledky:

3 INFO OUN 0608 červen 3 Ve dnech proběhla v Pardubicích, jako již tradičně, abilympiáda. Za OUN Olomouc se zúčastnila slečna Jana Studená ve dvou disciplínách vyšívání a malba na sklo. V soutěži vyšívání přímým stehem se umístila na 5.místě z celkového počtu 13 soutěžících. Stejný počet přihlášených osob bylo i v disciplíně malování na sklo. Zde si soutěžící vybrali vzor, který následně namalovali na sklo. Slečna Studená se i v této soutěži umístila na 5.místě. Gratulujeme!!! Čtvrtek Barvení hedvábí Dne se skupina neslyšících osob zúčastnila přednášky Prevence a možnosti léčby cévní mozkové příhody v rámci Dnů otevřených dveří na Neurologické klinice Fakultní nemocnice Olomouc. Přednášku hodnotili neslyšící jako velmi zajímavou a poučnou, v diskusi se dotazovali na související zdravotní potíže. Přednáška byla tlumočena do znak. jazyka Dne se sportovci z Skivelo Olomouc zúčastnili M ČR v atletice neslyšících v PLzni. (11 závodníků + 2 doprovod = Látal M., Grygarová V., Hornová L., Konvička J., Lištvanová V., Mašlaňová V., Mejstříková M., Sokola M., Menša T., Chalupa T., Zbořil T. + Bergmann P. a Menšová J.) Závodníci si odvezli a celkem získali medailí: 15 zlatých, 5 stříbrných, 6 bronzových, 4 čtvrtá místa, 2 pátá místa, 2 šestá místa a 1 osmé místo. Výsledková listina je na

4 INFO OUN 0608 červen 4 Ve dnech se reprezentanti ČR (všichni ze Skivelo Olomouc) zúčastnili 1. ME horských kol a 6.ME v silniční cyklistice neslyšících. V italské Veroně získalo družstvo MTB 3.místo a Čapek v kritériu na velodromu 2.místo! V neděli se ve Veroně konalo první kolo 9.ročníku mezinárodního MTBDEAFCUP. Umístění za Skivelo: 2.místo Maťovčík, 3. místo Pastrnek, 6. místo Čapek. Další 2.kolo se koná koncem srpna v Piancavallo/Itálie/. PROGRAM NA ČERVEN: od 12,00 hodin byl zápas fotbalové ligy neslyšících SKN Ostrava-SK Skivelo N Olomouc 0:3 Branky: Žmolík2 a Čuřík. Další zápas hrajeme v H.Králové Ve dnech se koná výstava MEZI NÁMI-DNY ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÝCH místo: FLORA. Přijďte se podívat na výstaviště v 10,00 Konference poskytovatelů sociálních služeb Olom. kraje Poslední čtvrtek před prázdninami odpoledne ve spolupráci s TAMTAM Olomouc bude v OUN Olomouc připravena zahradní slavnost pro děti Členské příspěvky OUN Olomouc na rok 2008: Děti 0-6let (rozhoduje rok narození). členství zdarma Děti 7-15 let.. 150,-Kč Od 15let (občanský průkaz). 200,-Kč Starobní důchodci, studenti,matky na mateřské dovolené 150,-Kč

5 INFO OUN 0608 červen 5 Objednejte si předplatné Gongu a dostanete navíc dárek zdarma! Ano, je to tak! Pokud si objednáte předplatné, pošleme Vám navíc dárek* zdarma! A navíc získáte časopis za zvýhodněnou cenu! Jaký je postup objednání předplatného? 1) Vyberte si dárek Můžete si vybrat ze tří knih jednu - tu, která se Vám líbí nejvíc. Věra Strnadová: Jak se úspěšně vyrovnávat se ztrátou sluchu - 1. díl Eva Tesárková: Sosna Věra Strnadová: Hádej, co říkám aneb odezírání je nejisté umění 2) Vyberte si typ předplatného Gong si můžete předplatit na rok za 288 Kč nebo na půl roku za 144 Kč. V rámci předplatného je zvýhodněna cena časopisu - jedno číslo vychází na 48 Kč. Běžná cena v prodeji je 55 Kč. S předplatným tedy ušetříte téměř 15% ceny a navíc získáte dárek! 3) Objednejte si předplatné podle toho, jak Vám to vyhovuje nejvíc Využít můžete různé možnosti objednání předplatného. Budeme od Vás potřebovat typ předplatného; dárek, který jste si vybrali; Vaše jméno a adresu (jméno, ulice a číslo, PSČ, město). Jakým způsobem lze objednávku předplatného doručit až k nám? On-line formulář - Nezapomeňte do poznámek pro redakci napsat dárek, který jste si vybrali! Fax - objednávku zašlete na číslo SMS - objednávku zašlete na číslo Poštou - objednávku zašlete na adresu Hábova 1571, , Praha 5 T í s ň o v é S M S z p r á v y Nevíte jak přivolat lékaře či policii přes SMS? Zpráva musí obsahovat zejména informaci o tom, co se stalo, a přesné místo, kde je pomoci potřeba V případě požadavku na přivolání pomoci je třeba odeslat SMS zprávu na číslo Jde o celostátní číslo přes Prahu. ************************************* Nevíte jak přivolat STÁTNÍ policii v Olomouci přes SMS? Pište SMS na číslo nebo Nevíte jak přivolat MĚSTSKOU policii v Olomouci přes SMS? Pište na číslo

6 INFO OUN 0608 červen 6 Oblastní unie neslyšících,jungmannova 25, Olomouc Tel: , Fax: ounol@ounol.cz Zakládající člen Českomoravské jednoty neslyšících pořádá v termínu LETNÍ DĚTSKÝ SPORTOVNÍ TÁBOR RUSAVA pro mladší děti se sluchovým postižením ve věku do 10 let /1998 a mladší/ Ubytování: V bungalovech u hotelu Rusava Stravování: Plná penze + pitný režim v hotelu Rusava Doprava: Zajištěna autobusem od OUN Olomouc tam i zpět včetně kol Vedoucí tábora: Panská Svatava ( ) Zdravotnice: Lenka Látalová Náplň programu sportovního tábora: cyklistika, sportovní hry, turistika Cykloturistika (výlety po okolí), pohybové a sportovní hry, soutěže v tábornických znalostech a dovednostech, orientace v přírodě, táboráky, koupání v bazénu, výtvarné činnosti arteterapie, karneval. Samozřejmě se také zaměřujeme na obohacení pojmové zásoby, mluvní projev, slušné chování. V ceně pobytu je tričko. Po obdržení Vaší předběžné přihlášky podáme bližší informace, pošleme závaznou přihlášku. Cena za tábor pro dítě do 10 let činí: 2.100,-Kč Platba na adresu OUN, osobně v kanceláři OUN či převodem na BÚ /010 Přihláška- odeslat poštou na adresu OUN Olomouc, Jungmannova 25, 77200, mail ounol@ounol.cz Jméno a příjmení Číslo ZTP: Datum narození: Adresa Zdr.pojišťovna: Kontakt na Vás :tel., fax., mobil, ) Podpis rodičů(zák.zást.) Datum:

7 INFO OUN 0608 červen 7 Oblastní unie neslyšících,jungmannova 25, Olomouc Tel: , Fax: , ounol@ounol.cz Zakládající člen Českomoravské jednoty neslyšících pořádá v termínu pro starší děti se sluchovým postižením od 11 do 17let (2 skupiny: do 15 a od 15 do 17) LETNÍ DĚTSKÝ SPORTOVNÍ TÁBOR RUSAVA Ubytování: Stravování: Doprava: Vedoucí tábora: Zdravotnice: (32 dětí a 8 vedoucích) V bungalovech u hotelu Rusava Plná penze + pitný režim v hotelu Rusava Zajištěna autobusem od OUN Olomouc tam i zpět včetně kol Panská Svatava ( ) a další vedoucí Lenka Látalová Náplň programu sportovního tábora: cyklistika, sportovní hry, turistika Cykloturistika (výlety po okolí), pohybové a sportovní hry, soutěže v tábornických znalostech a dovednostech, orientace v přírodě, táboráky, koupání v bazénu, výtvarné činnosti arteterapie, karneval, dopravní předpisy. Samozřejmě se také zaměřujeme na obohacení pojmové zásoby, mluvní projev, slušné chování. Po obdržení Vaší předběžné přihlášky podáme bližší informace, pošleme závaznou přihlášku. V ceně pobytu je také táborové tričko. Cena pro dítě do 15 let = 2.450,-Kč, nad 15 let = Kč Platba na adresu OUN, osobně v kanceláři OUN či převodem na konto /0100 Přihláška- odeslat poštou na adresu OUN Olomouc, Jungmannova 25, 77200, E mailem ounol@ounol.cz či faxem: Jméno a příjmení Číslo ZTP: Datum narození: Adresa Zdr.pojišťovna: Kontakt na Vás :tel., fax., mobil, ) Podpis rodičů(zák.zást.)

8 INFO OUN 0608 červen 8 OUN Olomouc pořádá pro své členy a přátele z ČMJN: Zájezd do Polska: Osvětim a solný důl Wieliczka v sobotu Odjezd z Olomouce 7,00 hodin,návrat do Olomouce kolem 21-22,00 Plán: vzdálenost dle www: Olomouc-Osvětim 180km a 2,20hod. z Osvětimi do Wieliczky 80km a 1 hod. z Wieliczky do Olomouce 246 km a 3hod odjezd z OL v 7, 00- v Osvětimi 9,20 tzn. s rezervou počítat na příjezd 9,45hodin odjezd z Osvětimi třeba v 12,00, tzn. příjezd Wieliczka 13,00 z Wieliczky třeba v 17,00hodin, rezerva na fronty, čekání = 2 hodiny Odjezd z Wieliczky 19,00 tzn. v Olomouci 22,00 hodin Přihlášky se zálohou 400,-Kč na ounol@ounol.cz, osobně nebo poštou na adresu OUN do konce června. Dle počtu přihlášek s zaplacenou zálohou pak objednáme malý či velký autobus.

Oblastní unie neslyšících Olomouc. INFO OUN Olomouc je podporováno Magistrátem města Olomouce

Oblastní unie neslyšících Olomouc. INFO OUN Olomouc je podporováno Magistrátem města Olomouce INFO OUN Olomouc je podporováno Magistrátem města Olomouce organizace Dobré místo pro život pořádala již 3. ročník Olomoucké koloběžkiády, která se konala na podporu Oblastní Unie neslyšících v Olomouci.

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc. INFO OUN Olomouc je podporováno Magistrátem města Olomouce

Oblastní unie neslyšících Olomouc. INFO OUN Olomouc je podporováno Magistrátem města Olomouce INFO OUN Olomouc je podporováno Magistrátem města Olomouce Pátek 3.4. pod vedením Emy Pazderové jsme si vyrobili velikonoční vajíčka. Pátek 10.4. paní Alena Kubičíková si pro nás opět připravila různé

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc

Oblastní unie neslyšících Olomouc Oblastní unie neslyšících Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Tel: 585 225 597, 585 207 528, FAX: 585 207 529,ICQ:

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc

Oblastní unie neslyšících Olomouc Info OUN Olomouc 10/2007 1 Oblastní unie neslyšících Olomouc Jungmannova 25,77200 Olomouc E-mail: ouneslysicich.ol@iol.cz, oun.olomouc@centrum.cz, oun.ol@centrum.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225,

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc. INFO OUN OLOMOUC na SRPEN 2008

Oblastní unie neslyšících Olomouc. INFO OUN OLOMOUC na SRPEN 2008 Oblastní unie neslyšících Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Tel: 585 225 597, 585 207 528, FAX: 585 207 529,ICQ:

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc

Oblastní unie neslyšících Olomouc Oblastní unie neslyšících Olomouc Jungmannova 25,77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz Tel: 585225597, 585 207 528 FAX: 585 207 529 SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Zakládající

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc, o.s.,

Oblastní unie neslyšících Olomouc, o.s., Info OUN Olomouc 09/2007 1 Oblastní unie neslyšících Olomouc, o.s., Jungmannova 25,77200 Olomouc E-mail: ouneslysicich.ol@iol.cz, oun.olomouc@centrum.cz, oun.ol@centrum.cz SMS: 777 854 328 mobil:!!! 774

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc

Oblastní unie neslyšících Olomouc Oblastní unie neslyšících Olomouc Regional Union of the Deaf Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Tel: 585 225 597,

Více

Výroční zpráva. Oblastní unie neslyšících Olomouc. TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, SROP a STATUTÁRNÍM MĚSTEM OLOMOUC

Výroční zpráva. Oblastní unie neslyšících Olomouc. TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, SROP a STATUTÁRNÍM MĚSTEM OLOMOUC Výroční zpráva 2 0 0 8 Oblastní unie neslyšících Olomouc TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, SROP a STATUTÁRNÍM MĚSTEM OLOMOUC Obsah: 1. Základní identifikační údaje organizace 3 2. Činnost

Více

INFO OUN na leden 2011

INFO OUN na leden 2011 Oblastní unie neslyšících Olomouc Regional Union of the Deaf Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Tel: 585 225 597,

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc

Oblastní unie neslyšících Olomouc Oblastní unie neslyšících Olomouc Regional Union of the Deaf Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Tel: 585 225 597,

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc

Oblastní unie neslyšících Olomouc Oblastní unie neslyšících Olomouc Regional Union of the Deaf Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Tel: 585 225 597,

Více

PROJEKT MULTIFUNKČNÍHO VZDĚLÁVACÍHO CENTRA NEJEN PRO OSOBY NESLYŠÍCÍ JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, SROP,

PROJEKT MULTIFUNKČNÍHO VZDĚLÁVACÍHO CENTRA NEJEN PRO OSOBY NESLYŠÍCÍ JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, SROP, Oblastní unie neslyšících Olomouc Jungmannova 25,77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Zakládající člen Českomoravské jednoty neslyšících

Více

Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995

Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995 Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 Skoro všichni účastníci M ČR v alpském lyžování ČSNS 2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995

Více

Info OUN na květen 2011

Info OUN na květen 2011 Oblastní unie neslyšících Olomouc Regional Union of the Deaf Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Tel: 585 225 597,

Více

Výroční zpráva 2 0 1 1 Oblastní unie neslyšících Olomouc. TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, SROP a STATUTÁRNÍM MĚSTEM OLOMOUC

Výroční zpráva 2 0 1 1 Oblastní unie neslyšících Olomouc. TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, SROP a STATUTÁRNÍM MĚSTEM OLOMOUC Výroční zpráva 2 0 1 1 Oblastní unie neslyšících Olomouc TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, SROP a STATUTÁRNÍM MĚSTEM OLOMOUC 1 Obsah: 1. Základní identifikační údaje organizace, struktura

Více

INFO OUN OLOMOUC na 3/09

INFO OUN OLOMOUC na 3/09 Oblastní unie neslyšících Olomouc Regional Union of the Deaf Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Tel: 585 225 597,

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc

Oblastní unie neslyšících Olomouc Info OUN 0109 1 Oblastní unie neslyšících Olomouc Regional Union of the Deaf Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722;

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc. Co bylo v červnu?

Oblastní unie neslyšících Olomouc. Co bylo v červnu? Co bylo v červnu? DEN DĚTÍ pro děti byly připraveny soutěže, skákací hrad, skluzavka a malování na obličej. Opékaly se buřty. zúčastnili jsme se Hanáckého farmářského trhu na Horním náměstí. Návštěvníci

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc

Oblastní unie neslyšících Olomouc Oblastní unie neslyšících Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Tel: 585 225 597, 585 207 528, FAX: 585 207 529,ICQ:

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc

Oblastní unie neslyšících Olomouc Oblastní unie neslyšících Olomouc Regional Union of the Deaf Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Tel: 585 225 597,

Více

INFO měsíčník OUN Olomouc na duben2007

INFO měsíčník OUN Olomouc na duben2007 Oblastní unie neslyšících Olomouc, Kosmonautů 10, 772 00 Olomouc. Telefon: 585 510 258 mobil: 774 585 225, 777 959 722; SMS: 777 854 328 E-mail: ouneslysicich.ol@iol.cz, oun.olomouc@quick.cz, oun.ol@centrum.cz

Více

Událost minulého měsíce

Událost minulého měsíce Událost minulého měsíce Letní sportovní rekondiční tábor pro děti se sluchovým postižením Od 23. 7. - 31. 7. 2011 OUN Olomouc pořádal s podporou Krajského úřadu Olomouckého kraje, v rekreačním komplexu

Více

Výroční zpráva. Oblastní unie neslyšících Olomouc. PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz

Výroční zpráva. Oblastní unie neslyšících Olomouc. PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz Výroční zpráva 2 0 0 4 Oblastní unie neslyšících Olomouc Obsah: 1. Základní identifikační údaje 2. Činnost a program akcí OUN Olomouc v roce 2004 3. Údaje roční účetní závěrky (Rozvaha, VZZ, Příloha k

Více

INFO OUN OLOMOUC na 2/09

INFO OUN OLOMOUC na 2/09 INFO OUN 02/09 1 Oblastní unie neslyšících Olomouc Regional Union of the Deaf Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722;

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s. INFO Červen 2016

Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s. INFO Červen 2016 Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s. INFO Červen 2016 INFO OUN Olomouc je podporováno statutárním městem Olomouc CO SE KONALO V KVĚTNU? Petr Novotný: OPTIKA, BRÝLE V pátek 6. 5. od 16:00 hod proběhla

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc

Oblastní unie neslyšících Olomouc Oblastní unie neslyšících Olomouc Regional Union of the Deaf Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Tel: 585 225 597,

Více

PROGRAM PROSINEC 2008

PROGRAM PROSINEC 2008 Unie neslyšících Brno, o.s., člen Českomoravské jednoty neslyšících Poskytovatel služeb pro sluchově postižené ve městě Brně a okolí Palackého tř. 120, 612 00 Brno, tel./fax: 541245321, 725 605 216, psací

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s. INFO. Listopad INFO OUN Olomouc je podporováno statutárním městem Olomouc

Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s. INFO. Listopad INFO OUN Olomouc je podporováno statutárním městem Olomouc Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s. INFO Listopad 2016 INFO OUN Olomouc je podporováno statutárním městem Olomouc CO SE KONALO V ŘÍJNU? Handicap Rally 2016 Dobré místo pro život uspořádalo v pořadí

Více

Výroční zpráva Oblastní unie neslyšících Olomouc

Výroční zpráva Oblastní unie neslyšících Olomouc Výroční zpráva OUN Olomouc 2006 Výroční zpráva 2 0 0 6 Oblastní unie neslyšících Olomouc Ze stavby Multifunkčního vzdělávacího centra pro osoby se sluchovým postižením Pohled ze dne 27.7.2006 na část sídla

Více

Výroční zpráva

Výroční zpráva Výroční zpráva 2 0 0 5 Oblastní unie neslyšících Olomouc (z vernisáže výstavy obrazů u příležitosti 55. výročí založení organizace neslyšících v Olomouci) Obsah: 1. Základní identifikační údaje organizace

Více

PROGRAM LISTOPAD 2007

PROGRAM LISTOPAD 2007 Unie neslyšících Brno, o.s., člen Českomoravské jednoty neslyšících Poskytovatel služeb pro sluchově postižené ve městě Brně a okolí Palackého tř. 120, 612 00 Brno, tel./fax: 541245321, psací tel.: 541238685,

Více

Výroční zpráva. Oblastní unie neslyšících Olomouc. PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory

Výroční zpráva. Oblastní unie neslyšících Olomouc. PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory Výroční zpráva 2 0 0 3 Oblastní unie neslyšících Olomouc Obsah: 1. Základní identifikační údaje 2. Činnost a program akcí OUN Olomouc v roce 2003 3. Údaje roční účetní závěrky (Rozvaha, VZZ, Příloha k

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc

Oblastní unie neslyšících Olomouc Oblastní unie neslyšících Olomouc Regional Union of the Deaf Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Tel: 585 225 597,

Více

INFO OUN OLOMOUC říjen 2010

INFO OUN OLOMOUC říjen 2010 Oblastní unie neslyšících Olomouc Regional Union of the Deaf Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Tel: 585 225 597,

Více

Výroční zpráva Oblastní unie neslyšících Olomouc

Výroční zpráva Oblastní unie neslyšících Olomouc Výroční zpráva 2 0 0 9 Oblastní unie neslyšících Olomouc TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, SROP a STATUTÁRNÍM MĚSTEM OLOMOUC Obsah: 1. Základní identifikační údaje organizace, struktura

Více

Výroční zpráva 2 0 0 7 Oblastní unie neslyšících Olomouc

Výroční zpráva 2 0 0 7 Oblastní unie neslyšících Olomouc Výroční zpráva 2 0 0 7 Oblastní unie neslyšících Olomouc Ze slavnostního otevření Multifunkčního vzdělávacího centra pro osoby se sluchovým postižením Dne 10.5.2007 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU

Více

pořádá AKCE NA DEN DĚTÍ DĚTSKÉ DOPRAVNÍ HŘIŠTĚ

pořádá AKCE NA DEN DĚTÍ DĚTSKÉ DOPRAVNÍ HŘIŠTĚ JIHLAVSKÁ UNIE NESLYŠÍCÍCH ( založena roku 1948 ) zakládající člen Českomoravské jednoty neslyšících Polenská 4382/2c, 586 01, Jihlava IČ 66598940 mobil/sms: 721 275 691 http://www.jihlava-un.eu/ E-mail:

Více

INFO OUN Olomouc na 10/09 1. Oblastní unie neslyšících Olomouc

INFO OUN Olomouc na 10/09 1. Oblastní unie neslyšících Olomouc INFO OUN Olomouc na 10/09 1 Oblastní unie neslyšících Olomouc Regional Union of the Deaf Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225,

Více

PROGRAM KVĚTEN 2016. Své narozeniny oslaví: 24. 5. Jungmann Jiří 60 let. Přejeme vše nejlepší!

PROGRAM KVĚTEN 2016. Své narozeniny oslaví: 24. 5. Jungmann Jiří 60 let. Přejeme vše nejlepší! Unie neslyšících Brno, z.s., člen Českomoravské jednoty neslyšících Poskytovatel sociálních služeb pro sluchově postižené ve městě Brně a okolí Palackého tř. 114, 612 00 Brno, tel: 541 245 321, 725 605

Více

XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE. TERMÍN 10. 20. července 2016

XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE. TERMÍN 10. 20. července 2016 XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE TERMÍN 10. 20. července 2016 MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE Blízká lokalita tábora je velkou výhodou snížení nákladů na dopravu dítěte UBYTOVÁNÍ celkem max. 100 dětí ve

Více

MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE

MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE TERMÍN 10. 20. července 2016 MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE Blízká lokalita tábora je velkou výhodou snížení nákladů na dopravu dítěte 1 UBYTOVÁNÍ celkem max. 100 dětí ve

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s. INFO Červenec - Srpen 2016

Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s. INFO Červenec - Srpen 2016 Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s. INFO Červenec - Srpen 2016 INFO OUN Olomouc je podporováno statutárním městem Olomouc 1 CO SE KONALO V ČERVNU? Hanácký farmářský trh V pátek 3. 6. od 8 do 12:00 hod

Více

Termín: čtvrtek 15. května 2014 - úterý 20. května 2014

Termín: čtvrtek 15. května 2014 - úterý 20. května 2014 Sportovně - turistický kurz č. 1 třída 1DA Termín: čtvrtek 15. května 2014 - úterý 20. května 2014 Místo konání: Berounka, kemp Višňová u Křivoklátu Účastníci: studenti DS oboru vzdělání Předškolní a mimoškolní

Více

INFORMAČNÍ POLOLETNÍK ČUN PRAHA

INFORMAČNÍ POLOLETNÍK ČUN PRAHA INFORMAČNÍ POLOLETNÍK ČUN PRAHA Česká unie neslyšících, oblastní organizace Praha Czech Union of the Deaf, Prague Adresa: Dlouhá třída 37, 110 00, Praha 1 Fax: (0042) 224 827 111 Tel./Fax: (0042) 224 827

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc INFO. říjen 2015

Oblastní unie neslyšících Olomouc INFO. říjen 2015 Oblastní unie neslyšících Olomouc INFO říjen 2015 Co se konalo v září? Přednáška FINANČNÍ GRAMOTNOST Přednášela paní Petra Drábková z firmy Metodica Brno. Paní Drábková nás informovala o problematice financí,

Více

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI Termín: 15. - 16. března 2014 (sobota - neděle) Začátek turnaje: v sobotu 15. 3. v 08:00 hod., konec turnaje: v neděli 16. 3. v cca

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

INFO OUN OLOMOUC 12/ 2007

INFO OUN OLOMOUC 12/ 2007 Info OUN Olomouc 12/2007 1 Oblastní unie neslyšících Olomouc Jungmannova 25,77200 Olomouc E-mail: ouneslysicich.ol@iol.cz, oun.olomouc@centrum.cz, oun.ol@centrum.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225,

Více

120, 612 00 541245321, 725 605 216, IČO:

120, 612 00 541245321, 725 605 216, IČO: Unie neslyšících Brno, o.s., člen Českomoravské jednoty neslyšících Poskytovatel služeb pro sluchově postižené ve městě Brně a okolí Palackého tř. 120, 612 00 Brno, tel./fax: 541245321, 725 605 216, IČO:

Více

HEZKOU DOVOLENOU A HODNĚ SLUNÍČKA VÁM PŘEJE ČUN PRAHA

HEZKOU DOVOLENOU A HODNĚ SLUNÍČKA VÁM PŘEJE ČUN PRAHA HEZKOU DOVOLENOU A HODNĚ SLUNÍČKA VÁM PŘEJE ČUN PRAHA INFORMAČNÍ POLOLETNÍK ČUN PRAHA LEDEN ČERVEN 2010 navíc i červenec a srpen Česká unie neslyšících, oblastní organizace Praha Czech Union of the Deaf,

Více

MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ BOCCIA CUP 2018 týmy, páry a jednotlivci

MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ BOCCIA CUP 2018 týmy, páry a jednotlivci Tělovýchovná jednota zdravotně postižených Halma z. s. ve spolupráci s Českou federací boccii z. s., Českou asociací tělesně handicapovaných sportovců, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Statutárním

Více

PROGRAM ZÁŘÍ 2015. Své narozeniny oslaví: 25. 9. Egyedová Božena 55 let. Přejeme vše nejlepší!

PROGRAM ZÁŘÍ 2015. Své narozeniny oslaví: 25. 9. Egyedová Božena 55 let. Přejeme vše nejlepší! Unie neslyšících Brno, o.s., člen Českomoravské jednoty neslyšících Poskytovatel služeb pro sluchově postižené ve městě Brně a okolí Palackého tř. 114, 612 00 Brno, tel: 541 245 321, 725 605 216, IČO:

Více

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN PROPOZICE VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN HODONÍN zimní stadion Václava Nedomanského 28. 29. 12. 2015 Hodonín - 28.12.-29.12.2015 Propozice

Více

Akce probíhá pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka Název akce: 7. INAS mistrovství světa v cyklistice

Akce probíhá pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka Název akce: 7. INAS mistrovství světa v cyklistice Název akce: 7. INAS mistrovství světa v cyklistice SPORT: cyklistika DATUM (včetně příjezdu / odjezdu): 16. - 22. června 2014 HOSTITELSKÁ ORGANIZACE: Český svaz mentálně postižených sportovců ZEMĚ: Česká

Více

PROGRAM LEDEN 2012. Své narozeniny oslaví: Přejeme vše nejlepší! 11. 1. Krupicová Kateřina 85 let 14. 1. Sedláčková Matylda 60 let

PROGRAM LEDEN 2012. Své narozeniny oslaví: Přejeme vše nejlepší! 11. 1. Krupicová Kateřina 85 let 14. 1. Sedláčková Matylda 60 let Unie neslyšících Brno, o.s., člen Českomoravské jednoty neslyšících Poskytovatel služeb pro sluchově postižené ve městě Brně a okolí Palackého tř. 120, 612 00 Brno, tel./fax: 541245321, 725 605 216, IČO:

Více

PROGRAM PROSINEC 2009

PROGRAM PROSINEC 2009 Unie neslyšících Brno, o.s., člen Českomoravské jednoty neslyšících Poskytovatel služeb pro sluchově postižené ve městě Brně a okolí Palackého tř. 120, 612 00 Brno, tel./fax: 541245321, 725 605 216, psací

Více

( založena roku 1948 ) zakládající člen Českomoravské jednoty neslyšících Polenská 4382/2c, 586 01, Jihlava, tel., sms: 728 313 798 Pokorná, 773 586

( založena roku 1948 ) zakládající člen Českomoravské jednoty neslyšících Polenská 4382/2c, 586 01, Jihlava, tel., sms: 728 313 798 Pokorná, 773 586 JIHLAVSKÁ UNIE NESLYŠÍCÍCH ( založena roku 1948 ) zakládající člen Českomoravské jednoty neslyšících Polenská 4382/2c, 586 01, Jihlava, tel., sms: 728 313 798 Pokorná, 773 586 004 Nováková, 773 586 001

Více

INFO OUN OLOMOUC na 3/10

INFO OUN OLOMOUC na 3/10 Oblastní unie neslyšících Olomouc Regional Union of the Deaf Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Tel: 585 225 597,

Více

ZA ODKAZEM KMENŮ OD EL RÍO PUTUMAYO

ZA ODKAZEM KMENŮ OD EL RÍO PUTUMAYO Přihláška na letní tábor oddílu T.O. Kamarádi Díl 1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Provozovatel: Česká tábornická unie, Jesenická oblast nám. Jana Zajíce 9, Šumperk 787 01 Typ tábora: stálý, stanový (indiánská tee-pee)

Více

Mistrovství ČR v beachvolejbalu neslyšících mužů a žen v Brně

Mistrovství ČR v beachvolejbalu neslyšících mužů a žen v Brně Mistrovství ČR v beachvolejbalu neslyšících mužů a žen 7. 6. 008 v Brně Hodnocení: V sobotu 7. června 008 se konalo MČR neslyšících v beachvolejbalu. Hrálo se na kurtech v Brně v areálu zvané "Káčata".

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

Info OUN na duben 2011

Info OUN na duben 2011 Oblastní unie neslyšících Olomouc Regional Union of the Deaf Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Tel: 585 225 597,

Více

PROGRAM LEDEN 2010. 1. 1. Brychtová Jiřina 70 let 24. 1. Veselá Vlasta 70 let

PROGRAM LEDEN 2010. 1. 1. Brychtová Jiřina 70 let 24. 1. Veselá Vlasta 70 let Unie neslyšících Brno, o.s., člen Českomoravské jednoty neslyšících Poskytovatel služeb pro sluchově postižené ve městě Brně a okolí Palackého tř. 120, 612 00 Brno, tel./fax: 541245321, 725 605 216, psací

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s. INFO. Říjen INFO OUN Olomouc je podporováno statutárním městem Olomouc

Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s. INFO. Říjen INFO OUN Olomouc je podporováno statutárním městem Olomouc Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s. INFO Říjen 2016 INFO OUN Olomouc je podporováno statutárním městem Olomouc CO SE KONALO V ZÁŘÍ? Zájezd Nošovice (Hyundai + Radegast) V pátek 2. 9. 2016 se jelo společně

Více

OPEN. ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci

OPEN. ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci POHÁR ČASPV 2015 OPEN ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci T E A M G Y M a T E A M G Y M J U N I O R Trutnov, sobota 14. 11. 2015 A/ Všeobecná ustanovení

Více

CHRUDIM CITY CUP 2015

CHRUDIM CITY CUP 2015 II. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM CHRUDIM CITY CUP 2015 kategorie mladší žáci 21.3. - 22.3. 2015 Zimní stadión Chrudim Termín: 21. - 22. března 2015 (sobota - neděle) Začátek

Více

Výroční zpráva 2 0 1 0 Oblastní unie neslyšících Olomouc

Výroční zpráva 2 0 1 0 Oblastní unie neslyšících Olomouc Výroční zpráva 2 0 1 0 Oblastní unie neslyšících Olomouc 1 Obsah: 1. Základní identifikační údaje organizace, struktura 3 2. Poslání a cíle OUN Olomouc 4 3. Činnost a program akcí OUN Olomouc v roce 2010

Více

Českomoravský odborový svaz pracovníků školství

Českomoravský odborový svaz pracovníků školství Příloha č.1 PŘIHLÁŠKA k členství v ČMOS PŠ podle čl.10 Stanov ČMOS PŠ Jméno a příjmení Datum narození Adresa bydliště Telefon E-mail Pracovní zařazení Třída Adresa pracoviště (u důchodců adresa posledního

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 24. - 25. 10. 2009 Turnaj je pořádán

Více

I. pololetí. Centrum pro neslyšící a nedoslýchavé pro Prahu a Středočeský kraj, o.p.s. pobočka Praha Modřany

I. pololetí. Centrum pro neslyšící a nedoslýchavé pro Prahu a Středočeský kraj, o.p.s. pobočka Praha Modřany 2019 I. pololetí Centrum pro neslyšící a nedoslýchavé pro Prahu a Středočeský kraj, o.p.s. pobočka Praha Modřany Svaz neslyšících a nedoslýchavých osob v ČR, z. s. Pražský spolek neslyšících, p. s. http://www.cnn-ops.cz

Více

I. pololetí. Centrum pro neslyšící a nedoslýchavé pro Prahu a Středočeský kraj, o.p.s. pobočka Praha Modřany

I. pololetí. Centrum pro neslyšící a nedoslýchavé pro Prahu a Středočeský kraj, o.p.s. pobočka Praha Modřany 2017 I. pololetí Centrum pro neslyšící a nedoslýchavé pro Prahu a Středočeský kraj, o.p.s. pobočka Praha Modřany Svaz neslyšících a nedoslýchavých osob v ČR, z. s. Pražský spolek neslyšících, p. s. http://www.cnn-ops.cz

Více

Info OUN Olomouc na DUBEN 2006

Info OUN Olomouc na DUBEN 2006 Oblastní unie neslyšících Olomouc, Jungmannova 25, 772 00 Tel: 585 225 597, Fax: 585 207 529-8, mobil: 774 585 225, 777 959 722, SMS 777 854 328 E-mail: ouneslysicich.ol@iol.cz, oun.olomouc@quick.cz, oun.ol@centrum.cz

Více

PROGRAM ÚNOR 2007. Přejeme vše nejlepší!!! 27. 2. Lukášková Marie 60 let. Své narozeniny oslaví:

PROGRAM ÚNOR 2007. Přejeme vše nejlepší!!! 27. 2. Lukášková Marie 60 let. Své narozeniny oslaví: Denní stacionář služeb sluchově postiženým v Brně a okolí zakládající člen a sídlo Českomoravské jednoty neslyšících Palackého tř. 120, 612 00 Brno, tel./fax: 541245321, psací tel.: 541238685, IČO: 65761201,

Více

ZPRAVODAJ 2010/3. Obsah: 1. Fotbalové dovednosti 2010 2. Florbalové dovednosti 2010 3. Hry Orla 2010 4. Tábor FICEP 2010 5.

ZPRAVODAJ 2010/3. Obsah: 1. Fotbalové dovednosti 2010 2. Florbalové dovednosti 2010 3. Hry Orla 2010 4. Tábor FICEP 2010 5. Obsah: 1. Fotbalové dovednosti 2010 2. Florbalové dovednosti 2010 3. Hry Orla 2010 4. Tábor FICEP 2010 5. Orelská akademie Sestry a bratři, Toto číslo zpravodaje věnujeme pozvánkám na plánované sportovní

Více

Mistrovství ČR neslyšících sportovců v alpském lyžování a ve snowboardu (SNB) pro rok 2013

Mistrovství ČR neslyšících sportovců v alpském lyžování a ve snowboardu (SNB) pro rok 2013 Sportovní klub SKIVELO neslyšících Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc telefon: 777 959 722, sms: 777 854 328 E-mail: skivelo@olnet.cz, www.skivelo.webgarden.cz Číslo účtu KB Olomouc:86-6778280207/0100

Více

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE CORNY středoškolský atletický pohár Břeclav, 11. 12.října 2007

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE CORNY středoškolský atletický pohár Břeclav, 11. 12.října 2007 Asociace školních sportovních klubů České republiky PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE CORNY středoškolský atletický pohár Břeclav, 11. 12.října 2007 A. Všeobecná ustanovení --------------------------- 1.

Více

I. pololetí. Centrum pro neslyšící a nedoslýchavé pro Prahu a Středočeský kraj, o.p.s. pobočka Praha Modřany

I. pololetí. Centrum pro neslyšící a nedoslýchavé pro Prahu a Středočeský kraj, o.p.s. pobočka Praha Modřany 2018 I. pololetí Centrum pro neslyšící a nedoslýchavé pro Prahu a Středočeský kraj, o.p.s. pobočka Praha Modřany Svaz neslyšících a nedoslýchavých osob v ČR, z. s. Pražský spolek neslyšících, p. s. http://www.cnn-ops.cz

Více

pro neslyšící, nedoslýchavé a ohluchlé

pro neslyšící, nedoslýchavé a ohluchlé Unie neslyšících Brno, o.s. zakládající člen a sídlo Českomoravské jednoty neslyšících Palackého tř. 114, 612 00 Brno, tel., fax: 541 245 321, mob.: 725 605 216, IČO: 65761201, DIČ: CZ65761201 www.neslysici.net,

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s. INFO OUN Olomouc je podporováno statutárním městem Olomouc

Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s. INFO OUN Olomouc je podporováno statutárním městem Olomouc Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s. INFO Prosinec 2016 INFO OUN Olomouc je podporováno statutárním městem Olomouc Příjemné prožití vánočních svátků, hodně zdraví, štěstí a úspěchů v novém roce přeje

Více

Trutnov, sobota

Trutnov, sobota Republiková soutěž ČASPV TeamGym 2018 6. závod Českého poháru OPEN Technické a organizační pokyny závodu pro všechny zájemce bez ohledu na členství v organizaci TEAMGYM JUNIOR a SENIOR TRIA Trutnov, sobota

Více

Mistrovství ČR neslyšících sportovců v alpském lyžování a ve snowboardu (SNB) pro rok 2013

Mistrovství ČR neslyšících sportovců v alpském lyžování a ve snowboardu (SNB) pro rok 2013 Sportovní klub SKIVELO neslyšících Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc telefon: 777 959 722, sms: 777 854 328 E-mail: skivelodeaf@gmail.com, www.skivelo.olnet.cz Číslo účtu: FIO banka Olomouc 2700148152/2010

Více

Objevte. 1. Mezinárodní Dětské Hokejové Hry. 30. března 2011-3. dubna 2011

Objevte. 1. Mezinárodní Dětské Hokejové Hry. 30. března 2011-3. dubna 2011 Objevte 1. Mezinárodní Dětské Hokejové Hry 30. března 2011-3. dubna 2011 Sportareál Česká Lípa v České Republice. Jste srdečně zváni k účasti na první Mezinárodní dětské hokejové hry na světě, které sdruţují

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

CENTRUM neslyšících a nedoslýchavých Pracoviště: Modřany Pražský spolek neslyšících

CENTRUM neslyšících a nedoslýchavých Pracoviště: Modřany Pražský spolek neslyšících Darwinova 24, PRAHA 12 -Modřany, 143 00 Program na LEDEN 2015 1. čtvrtek Státní svátek, Nový Rok 2015 2. pátek CNN-sociální služby 5. pondělí CNN-sociální služby 6. úterý CNN-sociální služby 7. středa

Více

PROGRAM DUBEN 2010. UNB přeje příjemné prožití svátků velikonočních. Své narozeniny oslaví: Přejeme vše nejlepší!

PROGRAM DUBEN 2010. UNB přeje příjemné prožití svátků velikonočních. Své narozeniny oslaví: Přejeme vše nejlepší! Unie neslyšících Brno, o.s., člen Českomoravské jednoty neslyšících Poskytovatel služeb pro sluchově postižené ve městě Brně a okolí Palackého tř. 120, 612 00 Brno, tel./fax: 541245321, 725 605 216, IČO:

Více

VARIANTA 1. Víkendový pobyt pro rodiče a děti. V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit dětí nutný)

VARIANTA 1. Víkendový pobyt pro rodiče a děti. V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit dětí nutný) VARIANTA 1 Víkendový pobyt pro rodiče a děti Délka pobytu: pátek až neděle (2 noci) pro 2 dospělé osoby a 1 dítě do 12 let V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit

Více

Výroční zpráva Oblastní unie neslyšících Olomouc

Výroční zpráva Oblastní unie neslyšících Olomouc Oblastní unie neslyšících Olomouc, Jungmannova 25, 779 00 Mobil: 774 585 225, 777 959 722; SMS: 777 854 328 E-mail: ounol@ounol.cz Webové stránky: www.ounol.cz Výroční zpráva 2 0 1 4 Oblastní unie neslyšících

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc Kosmonautů 10, 772 00

Oblastní unie neslyšících Olomouc Kosmonautů 10, 772 00 Oblastní unie neslyšících Olomouc Kosmonautů 10, 772 00 mobil: 774 585 225, 777 959 722; SMS: 777 854 328 tel:585 510 258 (fax není) E-mail: ouneslysicich.ol@iol.cz, oun.olomouc@quick.cz, oun.ol@centrum.cz

Více

Pro přehrání promo videa KLIKNI NA TEXT (nutné připojení k internetu)

Pro přehrání promo videa KLIKNI NA TEXT (nutné připojení k internetu) Pro přehrání promo videa KLIKNI NA TEXT (nutné připojení k internetu) Pod záštitou a s finanční podporou města Bruntál proběhnou BRUNTÁLSKÉ ŠEDESÁTKY O ZUBATOU ŽÁBU Datum konání Sobota 18. srpna 2018 Místo

Více

36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23.

36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23. ORGANIZÁTOR: POŘADATEL: MÍSTO KONÁNÍ: 36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23. ZÁŘÍ 2007 ČESKÝ BADMINTONOVÝ SVAZ ZÁTOPKOVA

Více

PROGRAM LISTOPAD 2009

PROGRAM LISTOPAD 2009 Unie neslyšících Brno, o.s., člen Českomoravské jednoty neslyšících Poskytovatel služeb pro sluchově postižené ve městě Brně a okolí Palackého tř. 120, 612 00 Brno, tel./fax: 541245321, 725 605 216, psací

Více

VI. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM. kategorie U14 ročník 2005 a mladší březen 2019 Zimní stadión Chrudim

VI. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM. kategorie U14 ročník 2005 a mladší březen 2019 Zimní stadión Chrudim VI. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM CHRUDIM CITY CUP 2019 kategorie U14 ročník 2005 a mladší 29.-31.březen 2019 Zimní stadión Chrudim Termín: 29. - 31. 3. 2019 (pátek - neděle)

Více

15 00-15 50 hodin rozplavání, 16 00 začátek závodů. neděle 9. 6. 2013 - K dnešnímu dni není znám termín zahájení provozu RESTAURACE NA BAZÉNĚ.

15 00-15 50 hodin rozplavání, 16 00 začátek závodů. neděle 9. 6. 2013 - K dnešnímu dni není znám termín zahájení provozu RESTAURACE NA BAZÉNĚ. LETNÍ MČR STARŠÍHO ŽACTVA (2000 a 1999) INFORMACE 1. Pořadatel Plavecký oddíl TJ KOH-I-NOOR 2. Místo závodu Krytý plavecký stadión, Sokolský ostrov 4 GPS 48 58 27,82 N; 14 28 8,98 E 3. Datum konání a časový

Více

VINOHRADSKÝ STOMATOLOGICKÝ DEN

VINOHRADSKÝ STOMATOLOGICKÝ DEN VINOHRADSKÝ STOMATOLOGICKÝ DEN 23. 3. 2018, Hotel Olympik, Praha I. INFORMACE www.bos-congress.cz/vsden2018 Pořadatel konference Stomatologická klinika 3. LF UK a FNKV v Praze https://www.fnkv.cz/stomatologicka-klinika-uvod.php

Více

České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s., SŽDC a Odborové sdružení železničářů

České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s., SŽDC a Odborové sdružení železničářů České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s., SŽDC a Odborové sdružení železničářů A. Všeobecná část P R O P O Z I C E Mistrovství České republiky železničářů v běhu na lyžích mužů a žen pro rok 2019 1. Pořadatel:

Více

Hotel SKI **** Vlachovická 1000, Nové Město na Moravě GPS: 49 34'45.1 N 16 3'6.1 E. Zamerení školení:

Hotel SKI **** Vlachovická 1000, Nové Město na Moravě GPS: 49 34'45.1 N 16 3'6.1 E. Zamerení školení: Školení pracovníků pověřených řízením činnosti a činností na elektrickém zařízení lanových drah Hotel SKI**** Nové město na Moravě 11-13. 6. 2013 (úterý-čtvrtek) Hotel SKI **** Vlachovická 1000, Nové Město

Více

Registrujte se na největší akci v novodobé historii Orla

Registrujte se na největší akci v novodobé historii Orla ZPRAVODAJ 2009/4 Obsah: 1. Slavnosti Orla v Kroměříži začíná registrace 2. Soutěž ve fotbalových dovednostech 3. Soutěž ve florbalových dovednostech Sestry a bratři, Přinášíme vám v tomto zpravodaji informace

Více