Schrack BMZ Integral.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Schrack BMZ Integral."

Transkript

1 Nová dimenze požární prevence. FIRE ALARM

2 Nejvyšší bezpečnost. BMZ INTEGRAL Drobná příčina s velkými následky. Z televize, rozhlasu či tisku všichni dobře víte, jak rychle se to stane. Zapomenutá svíčka, zatoulaná jiskra při údržbě nebo rekonstrukci, zkrat na elektrickém vedení nebo porucha zdroje zařízení může rychle způsobit že výrobní závod, kancelář, obytný dům nebo kulturní památka či lesy zachvátí plameny. Malá příčina často mívá obrovské následky. Žádný destruktivní požár nezačíná jako rozsáhlý oheň. Lidská chyba nebo technická závada často vede k enormním škodám na majetku nebo v horším případě k ohrožení lidských životů. Systém Integral silný partner! Právě v horkých chvilkách se projevuje síla sytému Integral. Díky unikátní plné systémově redundantní konstrukci systém obstojí a je odolný i vícero současně vyskytujícím se systémovým chybám. Standardní požární systém v těchto případech přepne do poruchového režimu. Systém Integral však zůstává silným partnerem v požární prevenci i v těchto chvílích. Všechny indikační prvky a funkce řízení evakuace, požární klapky, požární dveře, odvětrání, eskalátory, výtahy či ovládání klimatizace zůstávají plně dostupné.

3 Automatické rozpoznávání chyb šetří prostředky. Pravidelná testovací procedura zajišťuje vždy plnou funkčnost a provozuschopnost. Během automatických testů systému jsou bez výjimek prověřovány všechny funkce a dílčí subsystémy. Možné zdroje poruch jsou rozpoznány včas a automaticky lokalizovány na ovládacích panelech systému. To zajišťuje možnost rychlých řešení nastalých závad. Drahé falešné poplachy, vznikající při poruchových stavech systému se díky sytému Integral stávají minulostí. Pouze inteligentní systém je schopen rozpoznat, kdy opravdu nastane nebezpečná situace. Systém Integral permanentní spolehlivost. Systém Integral je jediným požárním systémem na trhu pracující plně redundantně. Všechny komponenty, moduly a systémové sběrnice jsou duplicitní. Nastane-li porucha, systém Integral ji rozpozná a automaticky vnitřně přepne na funkční část vždy připravenou k převzetí řízení. Všechny poplachové zprávy, funkce, akční návaznosti jsou stále dostupné. Na systém Schrack Seconet Integral se můžete vždy spolehnout.

4 Modulární konstrukce a zpětná kompatibilita. BMZ INTEGRAL Flexibilita určená pro zákazníka. Mezi zvláštní vlastnosti systému Integral patří jeho modularita a zpětná kompatibilita. Obě tyto vlastnosti jsou nezbytné pro uspokojení nových vznikajících požadavků a usnadnění dalšího vývoje technologie. Systém Integral svou modularitou umožňuje ekonomickou cestou řešit narůstající požadavky na požární prevenci a nabízí kdykoliv jednoduchou adaptaci zákaznickým požadavkům. Přídavné komponenty, jako jsou kouřové detektory, nasávací hlásiče nebo řídící systémy mohou být doplňovány postupně se vznikajícími požadavky. A samozřejmostí je i snadná a rychlá integrace stávajících detektorů Schrack Seconet do systému. Vždy na špici technického vývoje. Technický vývoj je velmi rychlý a nové vývojové trendy napomáhají k optimalizaci řešení. Avšak, Váš systém Schrack Integral je díky své zpětné kompatibilitě odolný a dokáže na nové řešení reagovat levně a rychle. V porovnání s ostatními požárními systémy je ústřednu Integral možno jednoduše a rychle upgradovat na nejmodernější verzi. Drahé a časově náročné výměny všech komponentů při modernizacích nejsou potřeba.

5 Bezproblémová spolupráce se stávajícími technickými systémy. Systém Integral může pomocí sériové komunikace síťově spolupracovat s ostatními systémy, jako je SecoLOG požární řídící systém, systémy řízení budov nebo telefonní systém. Důležité informace mohou být okamžitě zaslány na operátorské monitory, tiskárny nebo na jiná požadovaná místa. Všechny události jsou zaznamenány. Aby jste měli možnost vždy mít rychlý a jednoznačný přehled o sledu událostí systém vše zaznamenává do systémové paměti a důležité informace tiskne na integrované protokolové tiskárně. Všechny události jsou zaznamenány ve zlomku vteřiny s přesnou informací o datu a čase a historie může být tisknuta i dodatečně, dle požadavku obsluhy.

6 Bezpečnostní síť rostoucí s požadavky. BMZ INTEGRAL Požární systém na míru. Díky decentralizované konstrukci se systém Integral snadno adaptuje vašim požadavkům i lokálním podmínkám. Začneme-li s malou separovanou požární ústřednou, můžeme postupně s narůstajícími nároky vystavět systém buď malých nebo velkých rozměrů s tisícovkami hlásičů použitelných například pro hotely, letiště, kancelářské komplexy nebo výrobní areály. Použitím síťování jednotlivých kruhů s dílčími ústřednami je možno vystavět rozsáhlé systémy bez téměř jakéhokoliv omezení zvyšování bezpečnosti. Totální ochrana dokonce i při trojnásobné poruše. Samostatné decentralizované redundantní systémy jsou navzájem propojeny redundantním kruhovým vedením. Kruhová technologie s možností integrace až 16ti ústředen do jednoho kruhu zaručuje, že systém bude plně funkční i v případě výskytu až trojnásobné chyby. Komunikaci mezi ústřednami zajišťuje speciálně vyvinutý digitální datový protokol. Všechny prvky, jako jsou detektory, sirény nebo vstupně-výstupní moduly jsou vždy trvale ve spojení s ústřednou.

7 Bezpečnost v každém případě. Všechny moduly jsou vybaveny zkratovým izolátorem. To nabízí jednoznačné a přesvědčivé výhody. V případě výskytu zkratu na vedení je kruhová linka příslušným zkratovým izolátorem přetransformována na dvě přímé linie. Chyba je okamžitě signalizována na obslužných panelech a může být okamžitě spuštěn proces jejího odstraňování. Všechny ostatní moduly pokračují plně ve funkci a poskytují své služby na nejvyšší úrovni. Kromě toho celý systém provádí precizní kontrolu vlastních funkcí pomocí pravidelných samotestovacích procesů. Tím je zaručen spolehlivý nepřetržitý provoz. Bezpečné vyřazení. Kruhová technologie také dovoluje odstavení jednotlivých detektorů nebo ovládání během údržbářských prací. Dokonce i v tomto režimu jsou detektory trvale monitorovány, detekují veškeré události a předávají je okamžitě ústředně Integral. V případě nastalého požáru se automaticky vykonají potřebná požárněbezpečnostní opatření v dané požární zóně. Tato funkce zvyšuje bezpečnost celého požárního systému. Dochází k eliminaci rizik během montážních či údržbářských prací ve střeženém prostoru. Obslužný panel vždy uživateli připomene, které prvky jsou aktuálně odstaveny.

8 Dvojnásobná ochrana utišující bezpečnost. BMZ INTEGRAL Dvojitý vydrží déle. Bezpečnost musí být stále bezpečnější společnost Schrack Seconet vyvinula systém Integral s jeho unikátní redundantní výstavbou právě pro tyto účely. Díky redundanci systémových komponentů nabízí systém Integral v oblasti bezpečnosti oproti ostatním systémům rozhodující výhody. Všechny detektory a funkce zůstávají plně ve funkci i v případě poruchy části ústředny, nebo periferního prvku. Navýšení úrovně bezpečnosti se netýká pouze ústřednové části, ale také mnoha funkcí pro řízení požární zón, odvětrání, nebo dveřních systémů. Proto je možné v době vzniku požáru, kdy určité části budovy nejsou již dostupné, zajistit automatický sjezd výtahů do požadovaného podlaží s následným automatickým otevřením dveří a dopravit tak osoby v ohrožení ohněm a kouřem do bezpečí. Tyto funkce zůstávají plně dostupné i v době kdy v systému existuje prvek v poruše to vše díky nadstandardní systémové redundantní konstrukci. Bezpečnost nejvyšší úrovně. Bezpečnostní parametry systému Integral dosahují nejvyšší úrovně a to jak v národních tak mezinárodních měřítcích. Nejen to, dokonce předčí očekávání mnoha odborníků a překračuje požadavky oborových evropských standardů EN54. Nabídka vlastností našeho systému nekončí splněním standardů a nařízení. Hlavním cílem je bezpečnost bezpečnostní technologie musí být ještě bezpečnější. V souladu s tímto požadavkem společnost Schrack Seconet pracuje vytrvale na zajištění nejvyšší úrovně bezpečnosti systému za pomoci nejmodernějších dostupných technologií.

9 Eliminace chyb. Systém Integral je inteligentní ústředna! Její dvojitá struktura představuje několik výhod. Systém Integral je schopen precizně rozpoznat, jaká situace právě nastala. K vyhlášení požáru dojde pouze v případě, že opravdu existuje reálné ohrožení. Dokonce v případě poruchy prvku systém udržuje 100% funkčnost. Standardní systémy toto neumožňují vyplývá z řady nepříjemných následků. Není potřeba mnoho vysvětlovat velké časové a finanční ztráty, zkažená pověst u bezpečnostních složek Talent v komunikaci. Systém Integral nenabízí pouze absolutní bezpečnost, ale díky Integral Standard Protocol je schopen komunikovat více méně se všemi ostatními systémy. Zejména ve velkých aplikacích bývá často požární systém začleněn jako integrační část do řídícího systému areálu.

10 Komunikuje srozumitelně i v nouzi. BMZ INTEGRAL Nabízí jednoduchou a komfortní obsluhu. Dokonce ve stresových situacích, kdy je hlášen požární poplach, se nový High- End obslužný panel prokázal jako unikátně uživatelsky přívětivý terminál. Ačkoli je požární ústředna schopna reagovat automaticky, musí být odpovědná osoba schopna stále rychle a rozhodně jednat. High-End obslužný panel systému Integral Vám pomůže jednat správně s chladnou hlavou i v horkých chvilkách. Jeho jednoduchá struktura, klávesové rozložení a intuitivní menu také napomáhá reagovat rychle a korektně, i v době kdy je vyhlášen požární poplach, bez plýtvání časem.

11 Jasné a rychlé informace. High-End obslužný panel, který je vzdáleně připojen k ústředně Integral, je vybaven velkým plnobarevným displayem. Ten poskytuje relevantní informace pro obsluhu o poruchách a aktuálních poplachových stavech prakticky v jakékoliv světové řeči. Ústředna je obsluhována pomocí multifunkčních tlačítek známých pod termínem SoftKey. Jednoduchým stiskem klávesy dostanete všechny relevantní informace díky velkému barevnému display. Nejdůležitější informace jsou barevně zvýrazněny. Výhody systému Integral v přehledu. Redundantní systémová struktura Možnost téměř nekonečného rozšiřování díky modulární konstrukci a zpětné kompatibilitě Možnost centralizované i decentralizované výstavby High-end obslužný panel s velkým barevným displayem Přehled odkudkoliv. Díky RemoteControl panelu je umožněno bezpečnostnímu personálu pracovat ze svého počítače odkudkoliv ze světa jako by stál o obslužného panelu systému Integral. Požadované informace mohou být zprostředkovány skrze modemovou linku. Obslužný panel je zobrazen na uživatelském monitoru naprosto shodně jako by obsluha stála u reálného panelu.

12 Integral skříň: 600 x 445 x 225 mm (V x Š x H) Externí obslužný panel: 230 x 445 x 35 mm (V x Š x H) Externí signalizační panel pro 64 hlásičových zón: 230 x 445 x 48 mm (V x Š x H) Externí obslužný panel s integrovanou tiskárnou: 360 x 445 x 45 mm (V x Š x H) Rozsah pracovních teplot: 0-40 C Barva: Red RAL 3000 SCHRACK SECONET AG Česká republika. CZ Praha 10, V Úžlabině 1490/70 Tel.: schrack@schrack-seconet.cz Sídlo Rakousko: A-1122 Vídeň, Eibesbrunnergasse 18 Tel.: office@schrack-seconet.com Bělorusko Bosna - Hercegovina Botswana Bulharsko Česká republika Dánsko Egypt Estonsko Francie Gruzie Holansko Indie Irán Israel Itálie Kasachstán Kirgisie Kuwait Libanon Litva Lotyšsko Luxemburg Maďarsko Makedonie Německo Polsko Portugalsko Rumunsko Rusko Saudská Arábie Slovensko Slovinsko Španělsko Spojené Arabské Emiráty Srbsko Švédsko Švýcarsko Turecko Ukrajina Uzbekistán FIRE ALARM Schrack Productions - B574CZ - V Technické změny vyhrazeny!

Schrack SLZ/BLZ Integral C.

Schrack SLZ/BLZ Integral C. Kompaktní systémové zabezpečení. FIRE ALARM www.schrack-seconet.com Ohnisko požáru odhalit, ohlásit a uhasit. SLZ INTEGRAL BLZ INTEGRAL Vědět kde hoří Vedete malou nebo středně velkou společnost. Máte

Více

Schrack BMZ Integral C1.

Schrack BMZ Integral C1. Profesionální požární zabezpečení. FIRE ALARM www.schrack-seconet.com Bezpečnost na míru. INTEGRAL BMZ C1 Příčiny požáru jsou často prosté. Často přetížená zařízení, vzrůstající teplota ve skladových halách,

Více

Schrack BMZ Integral C.

Schrack BMZ Integral C. Schrack BMZ Integral C. Kompaktní, spolehlivý, flexibilní. FIRE ALARM www.schrack-seconet.com Schrack BMZ Integral C. Profesionální požární prevence. INTEGRAL BMZ C Drobná událost s fatálnímy následky.

Více

VISOCALL PLUS. Komunikace v pečovatelských domech a domovech důchodců. HEALTH CARE. www.schrack-seconet.com

VISOCALL PLUS. Komunikace v pečovatelských domech a domovech důchodců. HEALTH CARE. www.schrack-seconet.com VISOCALL PLUS. Komunikace v pečovatelských domech a domovech důchodců. HEALTH CARE www.schrack-seconet.com Lehce proveditelná komunikace. VISOCALL PLUS Váš plus při péči o seniory. S VISOCALL PLUS přinášíte

Více

VISOCALL-IP. Moderní způsob komunikace pro systémy ve zdravotnictví. HEALTH CARE. www.schrack-seconet.com

VISOCALL-IP. Moderní způsob komunikace pro systémy ve zdravotnictví. HEALTH CARE. www.schrack-seconet.com VISOCALL-IP. Moderní způsob komunikace pro systémy ve zdravotnictví. HEALTH CARE www.schrack-seconet.com VISOCALL-IP. Nové základy technologického řešení komunikace, organizace a péče. Moderní způsob komunikace

Více

Série Paxos advance Redundantní Modulární Spolehlivá. Paxos advance IP

Série Paxos advance Redundantní Modulární Spolehlivá. Paxos advance IP Série Paxos advance Redundantní Modulární Spolehlivá Paxos advance IP Nejvyšší spolehlivost Nejvyšší disponibilita Osvědčená technologie vysoce bezpečnostních zámků systémů Paxos Paxos compact chrání na

Více

CENÍK SLUŽEB BALÍČKY INTERNET. CentroNet, a.s. Sokolovská 100/94 186 00 Praha 8 Tel:+420 246 008 787. 89 TV programů + internet 50M/50M

CENÍK SLUŽEB BALÍČKY INTERNET. CentroNet, a.s. Sokolovská 100/94 186 00 Praha 8 Tel:+420 246 008 787. 89 TV programů + internet 50M/50M CENÍK SLUŽEB BALÍČKY ZAČÍNÁM 33 TV programů + internet 15M/15M MOJE VOLBA 33 TV programů + 1x tematický balíček + internet 40M/40M CHCI VÍCE 54 TV programů + internet 30M/30M VÍM, CO CHCI 65 TV programů

Více

Zachránit život uchovat hodnoty. Požární systémy, které mají budoucnost. FIRE ALARM

Zachránit život uchovat hodnoty. Požární systémy, které mají budoucnost. FIRE ALARM Zachránit život uchovat hodnoty. Požární systémy, které mají budoucnost. FIRE ALARM FIRE ALARM Nekompromisní požární ochrana na nejvyšší úrovni. INTEGRAL Osvědčené know-how a IP technologie jako standard.

Více

...od STODOLY ke SVĚTOVÉ JEDNIČCE...

...od STODOLY ke SVĚTOVÉ JEDNIČCE... ...od STODOLY ke SVĚTOVÉ JEDNIČCE... 20 let ve vývoji společnosti STOMIX PŘED ZALOŽENÍM Ing. Milan Ševčík - STOMIX 6.5.1993 založení společnosti NA TRH UVEDEN VLASTNÍ ZATEPLOVACÍ SYSTÉM Výrobna i sklad

Více

Building Technologies. Siemens, s.r.o. Divize Building Technologies Evropská 33a 160 00 Praha 6 www.siemens.cz/sbt www.siemens.

Building Technologies. Siemens, s.r.o. Divize Building Technologies Evropská 33a 160 00 Praha 6 www.siemens.cz/sbt www.siemens. Building Technologies Siemens, s.r.o. Divize Building Technologies Evropská 33a 160 00 Praha 6 www.siemens.cz/sbt www.siemens.com/homesecurity Podléhá změnám bez předchozího upozornění. Vytištěno v České

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

Traces - Export živých zvířat do třetích zemí z ČR

Traces - Export živých zvířat do třetích zemí z ČR Tisk ze dne 19. 4. 2018 Traces - Export živých zvířat do třetích zemí z ČR Činnost: Všechny země určení koně skot prasata ovce kozy 1 D kuřata jiná živá drůbež násadová vejce sperma býků Angola 9 9 600

Více

Příloha č. 1: Vstupní soubor dat pro země EU 1. část

Příloha č. 1: Vstupní soubor dat pro země EU 1. část Příloha č. 1: Vstupní soubor dat pro země EU 1. část Reálný HDP na obyvatele v Eurech Belgie 27500 27700 27800 28600 29000 29500 30200 30200 29200 29600 29800 29009 Bulharsko 2300 2500 2600 2800 3000 3200

Více

Ceny jsou uvedeny v Kč za minutu. Účtuje se první minuta celá, dále je spojení účtováno po vteřinách. Ceník tarifů T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT

Ceny jsou uvedeny v Kč za minutu. Účtuje se první minuta celá, dále je spojení účtováno po vteřinách. Ceník tarifů T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT Hlasové služby Profi na míru 4 Profi na míru 4 Měsíční paušál 498.98 Volné minuty neomezeně Volné SMS neomezeně Volné mezinárodní SMS 20 Datový limit 2 GB Volání do všech sítí v ČR 0.00 SMS 0.00 Mezinárodní

Více

VŠECHNY NÍŽE UVEDENÉ CENY JSOU BEZ 21 % DPH.

VŠECHNY NÍŽE UVEDENÉ CENY JSOU BEZ 21 % DPH. VŠECHNY NÍŽE UVEDENÉ CENY JSOU BEZ 21 % DPH. Mobilní hlasové služby (národní volání) Ceník tarifů Profi na míru 1 Profi na míru 3 + 400 MB Profi na míru 5 + 1,5 GB Měsíční paušál 1.00 179.00 219.00 Volné

Více

Mediánový věk populace [demo_pjanind] 41,1 40,8 41,0 40,6 40,4 40,3 40,2 40,0

Mediánový věk populace [demo_pjanind] 41,1 40,8 41,0 40,6 40,4 40,3 40,2 40,0 Demografie SOUHRN Nejstaršími státy Evropy, kde mediánový věk jejich obyvatel je 42 a více let, jsou Rakousko, Řecko, Finsko, Itálie a Německo. Nejmladšími státy z tohoto pohledu jsou Irsko, Island a Makedonie,

Více

Ceník tarifů T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT. Měsíční paušál 49.00 49.00 149.00 149.00. Cena volné jednotky 0,33 0,33 0,33 0,33

Ceník tarifů T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT. Měsíční paušál 49.00 49.00 149.00 149.00. Cena volné jednotky 0,33 0,33 0,33 0,33 Hlasové služby Tarify T30 / T80 / T160 / T300 včetně HIT T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT Měsíční paušál 49.00 49.00 149.00 149.00 Cena volné jednotky 0,33 0,33 0,33 0,33 Volné minuty 50 50 150 150 Extra volné

Více

Pavla Suttrová: Rozvodovost v evropském srovnání 55

Pavla Suttrová: Rozvodovost v evropském srovnání 55 Pavla Suttrová: Rozvodovost v evropském srovnání 55 PŘÍLOHY Příloha 1 Datová dostupnost počtu rozvodů a hrubé míry rozvodovosti v evropských uskupeních... 56 Příloha 2 Datová dostupnost počtu rozvodů v

Více

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq INTELIGENTNÍ OCHRANA PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU safetyiq: VYŠŠÍ

Více

TRACES - Import živých zvířat do ČR 1 / 2017

TRACES - Import živých zvířat do ČR 1 / 2017 TRACES - Import živých zvířat do ČR 1 / 2017 země původu skot prasata ovce kozy drůbež Belgie 0 0 0 0 0 Bulharsko 0 0 0 0 0 Dánsko 0 11 227 0 0 0 Francie 0 0 0 42 13 810 Chorvatsko 0 0 0 0 0 Itálie 0 0

Více

SIMON Systém elektronického sledování železničních vozů

SIMON Systém elektronického sledování železničních vozů Miroslav Klapka 1 SIMON Systém elektronického sledování železničních vozů Klíčová slova: monitoring, sledování železničních vozů, track&trace, elektronická železniční mapa, projekt JEWEL, projekt RailMap

Více

Ceník přepravce BALIKSERVIS Doba přepravy

Ceník přepravce BALIKSERVIS Doba přepravy Ceník přepravce BALIKSERVIS 1 2 3 5 10 15 20 25 30 40 50 70 100 150 200 300 400 500 700 1-1 1 55 550 596 685 716 974 1 236 1 565 1 893 2 469 2 993 SK SK 1 SK 5 90 179 180 190 211 232 239 255 272 304 349

Více

OBSLUŽNÉ POLE POŽÁRNÍ OCHRANY FBF 3

OBSLUŽNÉ POLE POŽÁRNÍ OCHRANY FBF 3 OPPO FBF-3 OBSLUŽNÉ POLE POŽÁRNÍ OCHRANY FBF 3 VdS Nr. G 200 122 Obsah 1.0 Popis Strana 2 2.0 Technická data Strana 2 3.0 Montáž Strana 3 4.0 Popis panelu Strana 3 5.0 Elektrické zapojení Strana 4 6.0

Více

Elektrická požární signalizace.

Elektrická požární signalizace. Elektrická požární signalizace. Technologie, která má budoucnost. Nejvyšší bezpečnost využití po celém světě. Kompetentní zabezpečovací technika. Schrack Seconet je rakouská společnost podnikající v High-Tech-technologiích

Více

Ceník a sazebník pro klienty TeleUspory s.r.o.

Ceník a sazebník pro klienty TeleUspory s.r.o. Ceník a sazebník pro klienty TeleUspory s.r.o. Platnost od 1.7.2014 TeleUspory s.r.o. Římská 103/12, 120 00 Praha 2 www.uspory.cz Zapsaná v oddíle C, vložce 178856 obchodního rejstříku vedená u Městského

Více

CS1140 Systém elektrické požární signalizace

CS1140 Systém elektrické požární signalizace CS1140 Systém elektrické požární signalizace EP7F-Z2 AlgoRex Modulární, mikroprocesorem řízený systém elektrické požární signalizace Čtyři různé typy stanic volně kombinovatelné na zokruhované síti systému

Více

Požární systémy Schrack Seconet

Požární systémy Schrack Seconet Požární systémy Schrack Seconet Jednoduchý přehled systému ntegral MX & ntegral CX & ntegral BX MX B5 10(16) 10 výstupních relé 230V/3 16 výstupních relé 30V/3 445 mm 600 mm Ma Modulová sběrnice B5 M 16-16

Více

FC2040 Ústředna požární signalizace

FC2040 Ústředna požární signalizace FC2040 Sinteso TM Ústředna požární signalizace Řada FS20 Kompaktní, předsestavená, mikroprocesorová ústředna elektrické požární signalizace s integrovaným ovládacím terminálem pro až 504 prvků Ústředna

Více

FC2020 Ústředna požární signalizace

FC2020 Ústředna požární signalizace FC00 Sinteso TM Ústředna požární signalizace Řada FS0 Kompaktní, předsestavená, mikroprocesorová ústředna elektrické požární signalizace s integrovaným ovládacím terminálem pro až 5 prvků Ústředna může

Více

Účastník řízeni: Doručovaci adresa ROZHODNUTÍ

Účastník řízeni: Doručovaci adresa ROZHODNUTÍ Účastník řízeni: Doručovaci adresa MTV NETWORKS s.r.o. JUDr. Antonín Hedrlin Zplnomocněnec Jankovcova 1037/49 170 00 Praha 7 ROZHODNUTÍ Spis. zn.: 2009/943/zem/MTV Č.j.: zem/ Š-ŽÝJ: Zasedáni Rady 16/poř.

Více

Bezpečí bez starostí ELEKTRICKÁ POŽÁRNÍ SIGNALIZACE ANALOGOVÝ ADRESOVATELNÝ SYSTÉM ÚSTŘEDNY MHU 115, MHU 116, MHU 117

Bezpečí bez starostí ELEKTRICKÁ POŽÁRNÍ SIGNALIZACE ANALOGOVÝ ADRESOVATELNÝ SYSTÉM ÚSTŘEDNY MHU 115, MHU 116, MHU 117 Bezpečí bez starostí ELEKTRICKÁ POŽÁRNÍ SIGNALIZACE ANALOGOVÝ ADRESOVATELNÝ SYSTÉM ÚSTŘEDNY MHU 115, MHU 116, MHU 117 Sídlo společnosti: LITES Liberec s.r.o. Oblouková 135 463 03 Stráž nad Nisou Provozovna:

Více

Maturitní okruhy pro 1.KŠPA Kladno, s.r.o. Zeměpis cestovního ruchu. Cestovní ruch

Maturitní okruhy pro 1.KŠPA Kladno, s.r.o. Zeměpis cestovního ruchu. Cestovní ruch Maturitní okruhy pro 1.KŠPA Kladno, s.r.o. Předmět Typ zkoušky Obor Forma Období Zeměpis cestovního ruchu Profilová ústní Cestovní ruch Denní MZ2019 1. Předpoklady rozvoje cestovního ruchu lokalizační

Více

Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC

Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC 2 Ústředna EPS, kterou lze snadno instalovat, konfigurovat, udržovat a používat. Obrazovka LCD s indikací stavu pro všechny detekční zóny Barevné kódování

Více

Bezpečnostní centrála EMB 7300

Bezpečnostní centrála EMB 7300 Bezpečnostní centrála EMB 7300 slouží pro zálohované ovládání pohonů v systémech požárního odvětrání s možností denního větrání. Centrála je určena pro ruční i automatické ovládání elektropohonů na 24

Více

Základní sazby zahraničního stravného pro rok 20092010

Základní sazby zahraničního stravného pro rok 20092010 Základní sazby zahraničního stravného pro rok 20092010 Země Měnový kód Měna Základní sazby stravného Afghánistán EUR euro 35 Albánie EUR euro 35 Alžírsko EUR euro 35 Andorra EUR euro 40 Angola USD americký

Více

FS20 Mikroprocesorový systém elektrické požární signalizace

FS20 Mikroprocesorový systém elektrické požární signalizace FS20 Systém elektrické požární signalizace Verze. Sinteso TM Řada ústředen se 3 typy stanic Mikroprocesorový systém elektrické požární signalizace Kompaktní ústředny požární signalizace pro 252 a 504 adres

Více

Vysvětlivky: D - smlouva České republiky o zamezení dvojímu zdanění v oboru daní z příjmu, resp. z příjmu a z majetku

Vysvětlivky: D - smlouva České republiky o zamezení dvojímu zdanění v oboru daní z příjmu, resp. z příjmu a z majetku Předběžný seznam smluvních států a rozhodných dnů zveřejňovaný podle 13b odst. 2 a 13g odst. 5 vládního návrhu zákona, kterým se mění některé zákony v oblasti mezinárodní spolupráce při správě daní a zrušuje

Více

Telefonie VoIP. Multimedia Internet Intranet Radio TV. VISOCALL IP. IP komunikační systém pro zdravotnictví Výstavba systému

Telefonie VoIP. Multimedia Internet Intranet Radio TV. VISOCALL IP. IP komunikační systém pro zdravotnictví Výstavba systému Nouzové volání Telefonie VoIP Platební systém Multimedia Internet Intranet Radio TV.. VISOCALL IP IP komunikační systém pro zdravotnictví Výstavba systému Komunikační kanály systému Nouzové přivolání pomoci

Více

STATISTIKY CESTOVNÍHO RUCHU JIŽNÍ ČECHY 2007

STATISTIKY CESTOVNÍHO RUCHU JIŽNÍ ČECHY 2007 2007 Jihočeská centrála cestovního ruchu Jírovcova 1, P.O.Box 80 CZ 370 21 České Budějovice Telefon: +420 386 358 727 9 Fax: +420 386 358 728 E mail: info@jccr.cz WWW: www.jccr.cz Zpracoval: Jakub KADLEČEK

Více

BMW Motorrad Mobile Care. Celoevropská záruka mobility BMW Motorrad.

BMW Motorrad Mobile Care. Celoevropská záruka mobility BMW Motorrad. BMW Motorrad Poprodejní služby Mobile Care Radost z jízdy R BMW Motorrad Mobile Care. Celoevropská záruka mobility BMW Motorrad. Postaráme se, abyste dojeli do cíle Vaší cesty. Vždy nablízku i na dalekých

Více

Seznam smluvních států a rozhodných dnů zveřejňovaný podle 13b odst. 2, 13g odst. 5 a seznam pro účely plnění informační povinnosti podle

Seznam smluvních států a rozhodných dnů zveřejňovaný podle 13b odst. 2, 13g odst. 5 a seznam pro účely plnění informační povinnosti podle Seznam smluvních států a rozhodných dnů zveřejňovaný podle 13b odst. 2, 13g odst. 5 a seznam pro účely plnění informační povinnosti podle 13s odst. 1 zákona č. 164/2013 Sb., o mezinárodní spolupráci při

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

Bezpečí bez starostí. elektrická požární signalizace. analogový adresovatelný systém. konvenční systém

Bezpečí bez starostí. elektrická požární signalizace. analogový adresovatelný systém. konvenční systém Bezpečí bez starostí elektrická požární signalizace analogový adresovatelný systém konvenční systém Sídlo společnosti: Provozovna: Lites Liberec s.r.o. Oblouková 135 463 03 Stráž nad Nisou Lites Liberec

Více

Profil společnosti ZAT. Profil společnosti ZAT

Profil společnosti ZAT. Profil společnosti ZAT PROFIL SPOLEČNOSTI SOUHVĚZDÍ ZAT......VAŠE JASNÁ BUDOUCNOST 2 3 ZAT a.s. Jsme světovým komplexním dodavatelem automatizace průmyslových procesů. Technologické procesy na celém světě jsou řízeny našimi

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE. verze CAN a CAN+

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE. verze CAN a CAN+ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE verze CAN a CAN+ UŽIVATELSKÝ MANUÁL (ver. 1/2014) Obsah Obsah 3 Úvod 4 Ovládání přepínače služební/soukromá jízda 4 Monitorovací systém AUTOPATROL

Více

Die Online Zusatzdienste der. UTA MultiBox. Online služby UTA MultiBox

Die Online Zusatzdienste der. UTA MultiBox. Online služby UTA MultiBox Die Online Zusatzdienste der UTA MultiBox Online služby UTA MultiBox Allgemein Při příležitosti představení nového UTA MultiBoxu můžeme našim zákazníkům poprvé nabídnout dodatečný online servis. Na zprovoznění

Více

Zabezpečovací systém pro rodinný dům

Zabezpečovací systém pro rodinný dům Zabezpečovací systém pro rodinný dům Společnost ALARMOVÉ SYSTÉMY CZ ve spolupráci s NACONI s.r.o. Vám nabízí možnost zabezpečení Vašeho nového bytu či domu. Denně dojde v České republice v průměru ke 140

Více

Komplexní špičkový systém detekce požáru od společnosti Bosch s technologií místní zabezpečovací sítě (LSN) pro dokonalou ochranu.

Komplexní špičkový systém detekce požáru od společnosti Bosch s technologií místní zabezpečovací sítě (LSN) pro dokonalou ochranu. Prvotřídní požární ochrana luxusního hotelu Hotel Kempinski Hotel The Dome v Turecku je kompletně vybaven systémem elektrické požární signalizace od společnosti Bosch. Kempinski 2 Komplexní špičkový systém

Více

Navigační systém & Digitální Mapy

Navigační systém & Digitální Mapy ANDROID IOS WINDOWS MOBILE WINDOWS PHONE WINDOWS CE BADA SYMBIAN JAVA Navigate the World Navigační systém & Digitální Mapy O společnosti Navigační software Digitální mapy Callcentrum (Cisco) Založeno 2006

Více

STÁTNÍ PLÁNY PRO ZAVÁDĚNÍ PALIV S NÍZKÝM NEBO NULOVÝM OBSAHEM SÍRY V ČLENSKÝCH ZEMÍCH CEMT

STÁTNÍ PLÁNY PRO ZAVÁDĚNÍ PALIV S NÍZKÝM NEBO NULOVÝM OBSAHEM SÍRY V ČLENSKÝCH ZEMÍCH CEMT STÁTNÍ PLÁNY PRO ZAVÁDĚNÍ PALIV S NÍZKÝM NEBO NULOVÝM OBSAHEM SÍRY V ČLENSKÝCH ZEMÍCH CEMT Únor 2003 Tento dokument je určen pro informaci v souvislosti s předložením návrhu usnesení o palivech bez obsahu

Více

multitone.cz Více času a prostoru na Vaše pacienty D-SERVER Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení výhradní distributor

multitone.cz Více času a prostoru na Vaše pacienty D-SERVER Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení výhradní distributor multitone.cz výhradní distributor Více času a prostoru na Vaše pacienty Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení Výhody systému : Snadné použití: Konfigurace systému a vzdálená

Více

Rozhodnutí o udělení licence

Rozhodnutí o udělení licence Účastník řízení: MTV NETWORKS s.r.o. Na Strži 65/1702 140 00 Praha 4 zastoupený zmocněncem: JUDr. Antonín Hedrlín Jankovcova 1037/49 170 00 Praha 7 Rozhodnutí o udělení licence Spisová značka: 2009/1037/sve/MTV

Více

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí 2 Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Řada výrobků systému veřejného ozvučení a

Více

ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA

ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA ICS 13.220.20 Září 2011 Elektrická požární signalizace ČSN EN 54-1 34 2710 Fire detection and fire alarm systems Part 1: Introduction Systémes de détection et d,alarme incendie Partie

Více

II. Veřejně dostupné služby v mobilních sítích elektronických komunikací

II. Veřejně dostupné služby v mobilních sítích elektronických komunikací II. Veřejně dostupné služby v mobilních sítích elektronických komunikací Plán určen pro stanice podnikové/ bytové/ Nabito 350 Měrná jednotka Cena včetně DPH [Kč] 1 Připojení k síti (zřízení, aktivace)

Více

Souhrnný přehled změn Poštovních a obchodních podmínek České pošty, s.p., s účinností od

Souhrnný přehled změn Poštovních a obchodních podmínek České pošty, s.p., s účinností od ZMĚNY POŠTOVNÍCH PODMÍNEK ČESKÉ POŠTY, S.P., - ZÁKLADNÍ POŠTOVNÍ SLUŽBY S ÚČINNOSTÍ 1. 1. 2019 S účinností od 1. ledna 2019 dochází v poštovních podmínkách k následujícím změnám. 1. V článku 112 (Celní

Více

Navigační systém & Digitální Mapy. NAVITEL s.r.o., U Habrovky 247/11, Praha 4 - Krč, Česká republika

Navigační systém & Digitální Mapy. NAVITEL s.r.o., U Habrovky 247/11, Praha 4 - Krč, Česká republika Navigační systém & Digitální Mapy O společnosti Založena 2006 Koncových uživatelů 13 000 000+ Zaměstnanců 400+ Vývoj navigačního systému Plná uživatelská podpora Globální centra Navigační software Digitální

Více

Multisenzorový hlásič MTD 533.

Multisenzorový hlásič MTD 533. Multisenzorový hlásič požáru. Multisenzorový hlásič požáru. Je rozhodnuto. MTD 533 hlásič požáru pro všechna použití. MTD 533 schopný samočinné adaptace, která otevírá nové tvůrčí možnosti. MTD 533 vydařená

Více

Moskva [VTB Ledovyj dvorec] & Sankt-Petěrburg [Sportovnyj komplex Jubilejnyj ] (Rusko)

Moskva [VTB Ledovyj dvorec] & Sankt-Petěrburg [Sportovnyj komplex Jubilejnyj ] (Rusko) 2016 80. MS Mistrovství světa Moskva [VTB Ledovyj dvorec] & Sankt-Petěrburg [Sportovnyj komplex Jubilejnyj ] (Rusko) 6. května Švédsko - Lotyšsko 2:1 PP (1:0,0:0,0:1,1:0) Moskva (16.15) USA - Kanada 1:5

Více

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D.

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. Obsah Výhody systému DBOR-D...3 Popis systému DBOR-D...3 Popis jednotlivých částí systému DBOR-D...4 Bytový

Více

PŘÍLOHA C. Tabulka se jmény studentů. PŘÍLOHA C. Tabulka se jmény studentů. pro 8 hráčů. pro 10 hráčů. stát projekt jméno e-mail Německo Více Evropy

PŘÍLOHA C. Tabulka se jmény studentů. PŘÍLOHA C. Tabulka se jmény studentů. pro 8 hráčů. pro 10 hráčů. stát projekt jméno e-mail Německo Více Evropy pro 8 hráčů Velká Británie Nizozemí Rakousko PŘÍLOHA C. pro 10 hráčů Velká Británie Nizozemí Rakousko pro 12 hráčů Velká Británie Nizozemí Rakousko pro 14 hráčů Velká Británie Nizozemí Rakousko pro 15

Více

VPCO - video pult centrální ochrany

VPCO - video pult centrální ochrany VPCO - video pult centrální ochrany VPCO Video Pult Centrální Ochrany 1. Úvod 2. 4-monitorový systém 3. Vlastnosti VPCO 4. Práce operátora s VPCO 5. Televizní stěna VPCO 1. Úvod VPCO je operační pracoviště

Více

Navigační systém & Digitální Mapy. NAVITEL s.r.o., U Habrovky 247/11, 140 00 Praha 4 - Krč, Česká republika

Navigační systém & Digitální Mapy. NAVITEL s.r.o., U Habrovky 247/11, 140 00 Praha 4 - Krč, Česká republika Navigační systém & Digitální Mapy O společnosti Založena 2006 Koncových uživatelů 20 000 000+ Zaměstnanců 400+ Vývoj navigačního systému Plná uživatelská podpora Globální centra Navigační software Digitální

Více

Dosavadní zapojení subjektů ČR do výzev WIDESPREAD. Informační den v oblasti Šíření excelence a podpora účasti v programu Horizont 2020

Dosavadní zapojení subjektů ČR do výzev WIDESPREAD. Informační den v oblasti Šíření excelence a podpora účasti v programu Horizont 2020 Dosavadní zapojení subjektů ČR do výzev WIDESPREAD Informační den v oblasti Šíření excelence a podpora účasti v programu Horizont 2020 Anna Vosečková 12. 11. 2015 VÝZVY 2014 2015 TÉMA OZNAČENÍ OTEVŘENÍ

Více

Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3. Certifikace G Jmenovitý proud Jmenovité napětí. Teplota okolního prostředí

Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3. Certifikace G Jmenovitý proud Jmenovité napětí. Teplota okolního prostředí LMST 8010 série 3 Příklad zapojení 788012 Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3 Certifikace G 205064 Řídící systém SHZ s integrovanou částí detekce požáru pro jednu oblast hašení dle VdS 2496. Ústředna

Více

Roto NT Designo. Skrytá síla. Roto NT Designo

Roto NT Designo. Skrytá síla. Roto NT Designo Roto NT Designo Skrytá síla Roto NT Designo Skrytá elegance Nové možnosti při utváření bydlení S hezkým domovem rostou také požadavky na design okna. Přitom platí: čím méně je technická část okna viditelná

Více

Název projektu: Poznáváme sebe a svět, chceme poznat více

Název projektu: Poznáváme sebe a svět, chceme poznat více Název projektu: Poznáváme sebe a svět, chceme poznat více Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2970 Identifikátor materiálu Název klíčové aktivity Vzdělávací oblast Vzdělávací předmět / obor Tematický

Více

Systém kontroly vstupu

Systém kontroly vstupu ACS-8 Systém kontroly vstupu Systém kontroly vstupu z řady MB Series ACS8 je perspektivní modulární technologie pro široké spektrum aplikací. Parametry systému vyhoví středním i velkým instalacím. Nezanedbatelnou

Více

Poplachové systémy Kombinované a integrované systémy Všeobecné požadavky

Poplachové systémy Kombinované a integrované systémy Všeobecné požadavky ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA ICS 13.310: 13.320 Říjen 2009 Poplachové systémy Kombinované a integrované systémy Všeobecné požadavky ČSN CLC/TS 50398 33 4597 Alarm systems Combined and integrated alarm systems

Více

Navigační systém & Digitální Mapy. NAVITEL s.r.o., U Habrovky 247/11, 140 00 Praha 4 - Krč, Česká republika

Navigační systém & Digitální Mapy. NAVITEL s.r.o., U Habrovky 247/11, 140 00 Praha 4 - Krč, Česká republika Navigační systém & Digitální Mapy O společnosti Založena 2006 Koncových uživatelů 13 000 000+ Zaměstnanců 400+ Vývoj navigačního systému Plná uživatelská podpora Globální centra Navigační software Digitální

Více

Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje

Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Brno 2 28. 6. 2011 Souhrn Čerpání zdravotní péče cizinci v Jihomoravském kraji v roce 2010 Utilization

Více

Záruka mobility. e-vozy Volkswagen.

Záruka mobility. e-vozy Volkswagen. Záruka mobility. e-vozy Volkswagen. Asistence v tuzemsku bezplatná telefonní linka 800 123 000 nebo 261 104 363 Asistence v zahraničí +420 261 104 363 Záruka mobility pro nové čistě elektrické osobní vozy

Více

K+B Elektro-Technik s.r.o. Domažlická 1141/172a Plzeň Skvrňany tel fax Z. Beneš. Z. Beneš

K+B Elektro-Technik s.r.o. Domažlická 1141/172a Plzeň Skvrňany tel fax Z. Beneš. Z. Beneš revize 0 strana 2 ze 7 Projektant této části K+B Elektro-Technik s.r.o. Domažlická 1141/172a 318 00 Plzeň Skvrňany tel. 377832155 fax 377832119 Zodpovědný projektant Vypracoval Z. Beneš Z. Beneš Kontroloval

Více

Informace ze zdravotnictví kraje Vysočina

Informace ze zdravotnictví kraje Vysočina Informace ze zdravotnictví kraje Vysočina Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Brno 2 28. 6. 2011 Souhrn Utilization of Health Care by Foreigners in the Vysočina Region in 2010

Více

ve smyslu zákonů 352 a 353/99Sb a následných vyhlášek MŽP ČR zejména č. 8/2000Sb.

ve smyslu zákonů 352 a 353/99Sb a následných vyhlášek MŽP ČR zejména č. 8/2000Sb. Strana 1 z 1 27/3/2002 Detekční systém nebezpečných plynů v provozních budovách ve smyslu zákonů 352 a 353/99Sb a následných vyhlášek MŽP ČR zejména č. 8/2000Sb. Vnější havarijní systémy pro rozsáhlé provozy

Více

Technická zpráva. Rekonstrukce bývalého objektu č.2 SOU Ohrazenice na Depozitář krajské knihovny v Pardubicích

Technická zpráva. Rekonstrukce bývalého objektu č.2 SOU Ohrazenice na Depozitář krajské knihovny v Pardubicích Technická zpráva Akce: Rekonstrukce bývalého objektu č.2 SOU Ohrazenice na Depozitář krajské knihovny v Pardubicích Investor: Krajská knihovna v Pardubicích PO Pk Pernštýnské náměstí 77 530 94 Pardubice

Více

Univerzální modul rozhraní DDM800

Univerzální modul rozhraní DDM800 Univerzální modul rozhraní DDM800 Informace o produktu Univerzální modul rozhraní DDM800 Úvod Univerzální adaptér DDM800 byl uveden na trh v červenci 2009. Modul je primárně určen jako rozhraní pro připojení

Více

Litva. Lotyšsko. Česká republika

Litva. Lotyšsko. Česká republika Litva 102 Policie 103 Zdravotnická záchranná služba 370 Mezinárodní telefonní předvolba. V rámci země se mění na číslo 8. Příklad: (370)123-45-67 = 8-123-45-67 (370) 372 47 951 8 čísel po mezinárodní telefonní

Více

Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele

Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele Ing. Pavel Fiala Trade FIDES, a.s. Rámec pro řešení zabezpečení muzeí výtvarných umění Základní

Více

On-line datový list TDC-B100 TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY

On-line datový list TDC-B100 TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY On-line datový list TDC-B100 TDC A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Kategorie produktů Úlohy Integrovaná karta SIM Výstup alarmu Mechanika/elektrika Napájecí napětí

Více

OSVĚDČENÉ PERIMETRICKÉ SYSTÉMY. NOVÁ JEDNOTNÁ INTEGRAČNÍ PLATFORMA.

OSVĚDČENÉ PERIMETRICKÉ SYSTÉMY. NOVÁ JEDNOTNÁ INTEGRAČNÍ PLATFORMA. CHYTŘEJŠÍ PERIMETRICKÉ DETEKČNÍ SYSTÉMY Plotový detekční systém Detekční systém se zemními kabely Digitální mikrovlnná bariéra OSVĚDČENÉ PERIMETRICKÉ SYSTÉMY. NOVÁ JEDNOTNÁ INTEGRAČNÍ PLATFORMA. NAŠE DETEKČNÍ

Více

PREMIUM Heavy RHF CONTEG DATASHEET. Všechna práva vyhrazena, CONTEG 2014 STOJANOVÉ ROZVADĚČE. CONTEG, spol. s r.o. version:

PREMIUM Heavy RHF CONTEG DATASHEET.   Všechna práva vyhrazena, CONTEG 2014 STOJANOVÉ ROZVADĚČE. CONTEG, spol. s r.o. version: version: 0-0-0 CONTEG DATASHEET STOJANOVÉ ROZVADĚČE PREMIUM Heavy RHF CONTEG, spol. s r.o. Centrála Česká republika: Na Vítězné pláni / 0 00 Praha Tel.: +0 Fax: +0 Výrobní závod Česká republika: K Silu

Více

Hodnotící tabulka jednotného trhu

Hodnotící tabulka jednotného trhu Hodnotící tabulka jednotného trhu Výsledky členských států Česká republika (Sledované období: 2015) Transpozice právních předpisů Transpoziční deficit: 0,8 % (v minulé zprávě: 0,5 %) další zvýšení, nyní

Více

CENÍK. Cena za 20 minut. Cena za 30 minut Cena za 45 min Cena za hodinu. včetně. Tlumočení po telefonu

CENÍK. Cena za 20 minut. Cena za 30 minut Cena za 45 min Cena za hodinu. včetně. Tlumočení po telefonu CENÍK Cena za minutu včetně hovorného Cena za 30 minut Cena za 45 min Cena za hodinu Tlumočení po telefonu Cena za 20 minut angličtina 70 Kč 1 400 Kč 2 100 Kč 3 150 Kč 4 200 Kč němčina 70 Kč 1 400 Kč 2

Více

Navigační systém & Digitální Mapy

Navigační systém & Digitální Mapy ANDROID BLACKBERRY WINDOWS PHONE IOS WINDOWS MOBILE WINDOWS CE BADA SYMBIAN JAVA Navigate the World Navigační systém & Digitální Mapy O společnosti Navigační software Digitální mapy Callcentum (Cisco based)

Více

Přehled aktualit v oblasti migrace. za období od do

Přehled aktualit v oblasti migrace. za období od do Přehled aktualit v oblasti migrace za období od 1. 1. do 31. 1. 2016 VNĚJŠÍ ROZMĚR Mgr. Eva Tetourová Ing. Mgr. Martin Kuta VNĚJŠÍ ROZMĚR Financování projektů podél vnější hranice EU EK oznámila uvolnění

Více

Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje

Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Brno 1 21. 6. 2012 Souhrn Čerpání zdravotní péče cizinci v Jihomoravském kraji v roce 2011 Utilization

Více

Jiří Krejčí Produktový manažer EPS, EZS, HSP

Jiří Krejčí Produktový manažer EPS, EZS, HSP Jiří Krejčí Produktový manažer EPS, EZS, HSP 1 Bosch Věděli jste, že Bosch...? Působí na trhu více než 125 let Každý pracovní den podá Bosch 19 žádostí o patent Každý rok investuje velkou část zisku na

Více

GNSS korekce Trimble Nikola Němcová

GNSS korekce Trimble Nikola Němcová GNSS korekce Trimble Nikola Němcová 04.02.2016 Trimble VRS Now Czech GNSS rover Trimble VRS Now Czech Maximální výkon + = Trimble VRS Now Czech Přes 6 let zkušeností 100% pokrytí ČR 29 stanic + 10 zahraničních

Více

Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry

Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry EXPORTNÍ STRATEGIE ČESKÉ REPUBLIKY PRO OBDOBÍ 2012-2020 Petr Nečas Martin Kuba RNDr. Petr Nečas předseda vlády Čeho chceme tedy strategií dosáhnout? Udržení tempa

Více

Rada Evropské unie Brusel 8. prosince 2016 (OR. en)

Rada Evropské unie Brusel 8. prosince 2016 (OR. en) Rada Evropské unie Brusel 8. prosince 2016 (OR. en) 15387/16 ADD 3 JAI 1073 ASIM 165 CO EUR-PREP 50 PRŮVODNÍ POZNÁMKA Odesílatel: Datum přijetí: 8. prosince 2016 Příjemce: Jordi AYET PUIGARNAU, ředitel,

Více

*+, -+. / 0( & -.7,7 8 (((!# / (' 9., /,.: (; #< # #$ (((!# / "

*+, -+. / 0( & -.7,7 8 (((!# / (' 9., /,.: (; #< # #$ (((!# / !"!#$ %" &' ( ) *+, -+. / 0(123! " ## $%%%& %' 45 6& -.7,7 8 (((!# / (' 9., /,.: (; #< # #$ (((!# / " * = < & ' ; '.: '. 9'= '= -+. > 8= '7 :' ' '.8 55, 5' 9'= '= -?7 +., '+.8 @ A:.. =. 0(1237 7 : :' @.

Více

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU Inteligentní dům komplexní řešení pro ovládání světel a žaluzií, regulaci teploty a zajištění bezpečí reálné snížení provozních nákladů intuitivní ovládání pomocí telefonů a tabletů automatizace chodu

Více

ASSA ABLOY. An ASSA ABLOY Group company

ASSA ABLOY. An ASSA ABLOY Group company SERVIS An ASSA ABLOY Group company ASSA ABLOY www.besam.com Prvotřídní servis Zvolíte-li společnost Besam, získáte přístup k naší globální servisní organizaci složené z místních profesionálních týmů. Můžeme

Více

Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU. Chraňte svůj majetek

Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU. Chraňte svůj majetek Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU Chraňte svůj majetek Naprosto bezpečné Hledáte zabezpečovací systém, který je... Vysoce efektivní, ale současně cenově dostupný?

Více

CENOVÁ NABÍDKA PRO PŘEPRAVU ZÁSILEK. Nabídka číslo: NA XX-xxx-1 Společnost s. r. o.

CENOVÁ NABÍDKA PRO PŘEPRAVU ZÁSILEK. Nabídka číslo: NA XX-xxx-1 Společnost s. r. o. CENOVÁ NABÍDKA PRO PŘEPRAVU ZÁSILEK Nabídka číslo: NA XX-xxx-1 Společnost s. r. o. PŘEPRAVA ZÁSILEK V ČR Expresní doručení zásilek v pracovní dny na všechny adresy v ČR do 24 hodin od převzetí zboží. do

Více

Technologie MDS Multiplexní digitální systém

Technologie MDS Multiplexní digitální systém Technologie MDS Multiplexní digitální systém Základní kabeláž AUDIO KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM Audio + Data VIDEO KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM Audio + Video + Data 4 žílový vodič + 1 kroucený pár 6-ti žílový vodič + 1 kroucený

Více

Přinášíme jistotu. Budujeme bezpečí.

Přinášíme jistotu. Budujeme bezpečí. Mistrovská technika chrání hodnoty Přinášíme jistotu. Budujeme bezpečí. Hodnoty a potřeby Minulé století bylo charakterizováno podstatnými změnami na poli technologií, ekonomiky i politiky. Historické

Více

CP1L. » Rozšíře n é f u n kce ří z e n í p o h y b u. » R y c h l é z p r a c o v á n í d a t. » S n a d n é p ři p o j e n í a ko m u n i k a c e

CP1L. » Rozšíře n é f u n kce ří z e n í p o h y b u. » R y c h l é z p r a c o v á n í d a t. » S n a d n é p ři p o j e n í a ko m u n i k a c e CP1L K o m p a k t n í P L C a u t o m a t» R y c h l é z p r a c o v á n í d a t» Rozšíře n é f u n kce ří z e n í p o h y b u» S n a d n é p ři p o j e n í a ko m u n i k a c e Využijte velkou myšlenku

Více

Ceny typových instalací

Ceny typových instalací Ceny typových instalací Bezplatná zákaznická linka 800 800 522 www.jablotron.cz Alarm Jablotron 100 Vážený zákazníku, instalace elektronického zabezpečovacího systému JABLOTRON 100 je odbornou záležitostí,

Více