ZMĚNA JÍZDNÍHO ŘÁDU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZMĚNA JÍZDNÍHO ŘÁDU"

Transkript

1 ZMĚNA JÍZDNÍHO ŘÁDU

2 Letošní změna jízdního řádu přináší dvě nové linky v trase Dolní Bousov Markvartice Sobotka a Liberec Hodkovice nad Mohelkou Mladá Boleslav. Naše společnost přestane zároveň se změnou jízdního řádu provozovat linku Sobotka Mladějov. Na ostatních linkách jsou upraveny na základě požadavků jízdní doby, případně je rozšířen provoz vybraných spojů i v době celozávodní dovolené Škoda Auto a provedeny drobné časové posuny Mladá Boleslav Markvartice Libáň. Na základě požadavku Královéhradeckého kraje je spoj č. 1 v 5:30 z Mladé Boleslavi veden z Dolního Bousova přímo do Markvartic a nejede přes Vlčí Pole, Záhuby a Skuřinu. Spoj č. 4 je opožděn v celé trase o 10 minut s výjezdem v 6:41 z Markvartic Mladá Boleslav Bezno Kadlín. Beze změn Mladá Boleslav Bezno Mělnické Vtelno. Beze změn Mladá Boleslav Horky nad Jizerou Kadlín. Beze změn Mladá Boleslav Horky nad Jizerou Chotětov. Spoj č. 3 v 7:25 z Mladé Boleslavi bude jezdit stabilně přes Pískovou Lhotu a dále přes Brodce do Horek nad Jizerou a Hrušova Mladá Boleslav Mnichovo Hradiště Mimoň. Beze změn Mladá Boleslav Horky nad Jizerou Praha. Spoje č. 3, 8, 9, 12 vedené z a do Mladé Boleslavi jedou přímo a nezastavují ve stanicích Písková Lhota a Brodce, sokolovna, z Horek nad Jizerou lze jet do Mladé Boleslavi a opačně po dálnici D10. Spoj č. 8 opožděn na výjezdu z Benátek nad Jizerou na 12:35, páteční spoj č. 6 v 12:10 z Prahy převeden na linku s odjezdem v 11: Mladá Boleslav Luštěnice Brodce. Spoj č. 1, 2, 3, 4, 5, 6 jede i v době celozávodní dovolené Škoda Auto, tedy každý pracovní den Mladá Boleslav Benátky nad Jizerou. Úprava jízdní doby na lichých spojích v úseku Podolec, resp. Brodce, škola Benátky n. Jiz., aut. st Benátky nad Jizerou Kochánky Sudovo Hlavno. Zastávka Benátky n. Jiz., rozc. Sedlec přejmenována pro tuto linku na název Benátky n. Jiz., Kochánecká, umístění se nemění. Spoj č. 6 uspíšen v celé trase o 5 minut, z Předměřic odjíždí v 7:08. Spoj č. 8 v 13:10 z Tuřic zkrácen do zastávky Benátky n. Jiz., aut. st Mladá Boleslav Branžež Dobšín, Kamenice. Beze změn Mladá Boleslav Bezno Katusice. Beze změn Mladá Boleslav Dobrovice Chudíř. Spoj č. 5 opožděn v celé trase o 10 minut na odjezd v 12:30 z Mladé Boleslavi, spoj č. 6 opožděn v celé trase o 10 minut na odjezd v 13:00 z Kosořic Dolní Bousov Rabakov Dolní Bousov. Beze změn Mladá Boleslav Kněžmost Dobšín. Beze změn.

3 Mladá Boleslav Sobotka Libáň. Úprava jízdních dob Mladá Boleslav Prodašice Rožďalovice. Beze změn Mladá Boleslav Plužná Bělá pod Bezdězem, Březinka. Úpravy jízdních dob. Spoj č. 2 opožděn v celé trase o 5 minut na odjezd v 4:50 z Březinky Mladá Boleslav Dobrovice Lipník. Spoj č. 3 opožděn v celé rase o 5 minut na odjezd v 10:40 z Mladé Boleslavi. Zrušen spoj č. 10 v 17:00 ze stanice Lipník do Dobrovice Mladá Boleslav Březno Lhotky. Zastávka Židněves je pro lepší rozlišení a orientaci cestujících přejmenována pro tuto linku na Židněves, Březenská, umístění se nemění Mnichovo Hradiště Mladá Boleslav. Pro zlepšení rozložení spojů v době 14:30 až 15:20 je upraven provoz spojů následovně spoj č. 4 v 14:20 z Mladé Boleslavi jede i o prázdninách, mimo dnů celozávodní dovolené Škoda, značka. Spoj č. 6 v 14:35 z Mladé Boleslavi nejede o prázdninách, značka, spoj č. 8 v 14:55 jede nově každý pracovní den Mnichovo Hradiště Mladá Boleslav, Škoda PC. Beze změn Mnichovo Hradiště Bakov nad Jizerou Mladá Boleslav. Víkendový spoj s odjezdem v 14:25 z Mladé Boleslavi má nové číslo Mnichovo Hradiště Ptýrov Mladá Boleslav. Úprava jízdních dob. Spoj č. 8 opožděn o 5 minut na odjezd 12:25 z Mladé Boleslavi Mnichovo Hradiště Kněžmost Dolní Bousov. Beze změn Mnichovo Hradiště Cetenov, Hrubý Lesnov. Beze změn Mnichovo Hradiště Dolní Krupá Rokytá. Beze změn Mnichovo Hradiště Březina Mnichovo Hradiště. Spoj č. 1 uspíšen v celé trase o 5 minut na odjezd v 7:05 z Mnichova Hradiště Mnichovo Hradiště Mukařov, Vicmanov. Beze změn Mnichovo Hradiště Mnichovo Hradiště, Hoření Kruhy. Beze změn Mnichovo Hradiště Mužský Mnichovo Hradiště. Linka změněna na okružní trasu, rozsah provozu ani odjezdy z výchozích stanic se nemění Mnichovo Hradiště Bakov nad Jizerou Kněžmost. Beze změn Dolní Bousov Libošovice Sobotka. Na základě požadavku Královéhradeckého kraje vložena do trasy linky zastávka Sobotka, náměstí.

4 Mnichovo Hradiště Dolní Bousov Sobotka. Na základě požadavku Královéhradeckého kraje zrušen spoj č. 3 s odjezdem v 7:00 z Dolního Bousova do Sobotky, dále zaveden ve dnech školního vyučování nový spoj č. 11 s odjezdem v 14:22 z Dolního Bousova Do Sobotky. Spoj č. 8 opožděn v celé trase o 5 minut na odjezd v 14:30 ze Sobotky a spoj č. 10 uspíšen v celé trase o 5 minut na odjezd 13:28 z Dolního Bousova Dolní Bousov Markvartice Sobotka. Nová školní linka na základě objednávky Královéhradeckého kraje s trasou Dolní Bousov Markvartice Hřmenín Příchvoj Zajakury Lavice Sobotka a opačně a s druhou trasou Markvartice Štidla Nadslav Střevač Batín Markvartice. Platí tarif IREDO Mladá Boleslav Mnichovo Hradiště Žďár, Žehrov. Spoj č. 3 uspíšen v celé trase o 5 minut na odjezd v 6:25 z Mnichova Hradiště. Spoj č. 4 a 16 sloučen do jedné trasy Žďár, Žehrov Mnichovo Hradiště, U Bažantnice s odjezdem v 5: Mnichovo Hradiště Loukovec, Hubálov. Beze změn Mnichovo Hradiště Chocnějovice Mnichovo Hradiště. Spoj č. 3 uspíšen v celé trase o 10 minut a s odjezdem v 10:40 z Mnichova Hradiště Mladá Boleslav Čistá Bělá pod Bezdězem. Zavedeny nové školní spoje č. 38 v 13:25 z Bělé pod Bezdězem do Mladé Boleslavi a č. 43 v 13:45 z Mladé Boleslavi do Bělé pod Bezdězem Bělá pod Bezdězem Bakov nad Jizerou Mnichovo Hradiště. Beze změn Bezdědice Bělá pod Bezdězem Bezdědice. Spoj č. 5 a 8 v 8:35, resp. 9:13 jezdí pouze v trase Bělá p. Bezd., Atmos Bělá p. Bezd, žel. st., jejich provoz do Plužné a Březinky zrušen. Přímý spoj č. 14 s odjezdem v 15:20 z Bezdědic do Bělé sloučen se spojem č. 11, jede v okružní trase Bezdědice Bělá pod Bezdězem Plužná Březinka Březovice Bezdědice Bělá pod Bezdězem Ralsko, Kuřivody. Linka nejezdí na bělské nádraží, ale pouze v úseku Bělá p. Bezd., Atmos nebo Bělá p. Bezd., nám. Kuřivody. Drobné posuny jednotlivých spojů Mladá Boleslav Bělá pod Bezdězem. Beze změn Kropáčova Vrutice Mečeříž Praha. Spoj č. 1 uspíšen v celé trase o 10 minut s odjezdem v 4:45 ze Sušna Mladá Boleslav Bítouchov Zvířetice. Spoj č. 5 a 11 uspíšen v celé trase o 5 minut s odjezdem v 14:30 z Mladé Boleslavi Mladá Boleslav Bělá pod Bezdězem, Bezdědice. Spoj č. 3 uspíšen v celé trase o 5 minut, z Mladé Boleslavi vyjíždí v 6:25, u spoje č. 6 v 7:00 z Katusic posílena jízdní doba. Spoje č. 13 a 14 v 16:35 z Mladé Boleslavi, resp. v 15:15 z Katusic jezdí každý pracovní den Bělá pod Bezdězem Bezděz Doksy. Beze změn Bělá pod Bezdězem Bezno Praha. Beze změn.

5 Bělá pod Bezdězem Mladá Boleslav Praha. Sobotní spoje č. 10 a 11 v 19:15 z Prahy, resp. 9:05 z Bělé jezdí nově v červenci i v srpnu Mnichovo Hradiště Mladá Boleslav Praha. Beze změn Kosmonosy Mladá Boleslav Praha. Spoj č. 33 opožděn v celé trase o 5 minut s odjezdem v 17:10 z Mladé Boleslavi. Z linky převeden páteční spoj jako spoj č. 46 s odjezdem v 11:45 z Prahy do Kosmonos Mladá Boleslav Benátky nad Jizerou Praha. Spoj č. 1 uspíšen v celé trase o 5 minut na odjezd v 4:10 z Mladé Boleslavi. Z jízdního řádu vyřazena nepoužívaná zastávka Praha, Huntířovská Mladá Boleslav Krásná Ves Plužná. Beze změn Mladá Boleslav Dobrovice Prodašice. Úprava jízdních dob, příjezdy a odjezdy se nemění Dobrovice Němčice Dobrovice. Změna linky na okružní charakter s trasou Dobrovice Sýčina Nádraží Dobrovice Libichov Němčice Dobrovice. Rozsah dopravy zachován Mladá Boleslav Sobotka Jičín. Spoj č. 12 s odjezdem v 15:40 z Jičína do Mladé Boleslavi jede i v době školních prázdnin, mimo dnů celozávodní dovolené Škoda Auto, spoj č. 10 mezi Jičínem a Sobotkou jede pouze ve dnech celozávodní dovolené Škoda Auto Mladá Boleslav Dlouhá Lhota Libáň. Zastávka Židněves je pro lepší rozlišení a orientaci cestujících přejmenována pro tuto linku na Židněves, Březenská, umístění se nemění. Úprava jízdních dob u vybraných spojů, spoj č. 1 vyjíždí z Mladé Boleslavi o 10 minut dříve v 5:20, spoj č. 2 vyjíždí z Libáně o 5 minut později v 4:27, spoj č. 16 odjíždí z Libáně o 5 minut později v 15: Mladá Boleslav Dobrovice Dobrovice, Chloumek. Beze změn Mladá Boleslav Kněžmost Dobšín, Kamenice. Odpolední spoje č. 5 a 7 začíná až v zastávce Mladá Boleslav, aut. st. s odjezdy v 14:35 a 16:10, ze stanice Mladá Boleslav, U Sportu nejezdí Mladá Boleslav Benátky nad Jizerou Kropáčova Vrutice, Kojovice. Úprava jízdních dob v úseku Kropáčova Vrutice, u mostu Kojovice. Spoj č. 6 odjíždí z Kojovic nově v 6:38, spoj č. 10 v 12:03. Spoj č. 5 opožděn na výjezdu z Benátek o 5 minut na 11:10, spoj č. 11 opožděn na odjezdu z Benátek o 10 minut na 16:15, spoj č. 15 s odjezdem v 18:25 z Benátek jezdí i v době celozávodní dovolené Škoda Auto Mladá Boleslav Semčice Mcely. Spoj č. 12 odjíždí nově ze stanice Semčice v 14: Benátky nad Jizerou Dražice Lysá nad Labem. Beze změn Mladá Boleslav Březno Libáň. Zastávka Židněves je pro lepší rozlišení a orientaci cestujících přejmenována pro tuto linku na Židněves, Březenská, umístění se nemění. Úprava jízdních dob u všech spojů.

6 Mladá Boleslav Bezno Benátky nad Jizerou. Beze změn Mladá Boleslav Mečeříž Benátky nad Jizerou. Spoj č. 1 nezajíždí stabilně na Strašnov a jede přímo do Brodců. Spoj č. 3 uspíšen o 2 minuty s odjezdem v 22:30 z Mladé Boleslavi a jede přímo na Strašnov. Oba spoje jedou z autobusového stanoviště po Severovýchodní tangentě přímo na D Mladá Boleslav Březno Semčice. Zastávka Židněves je pro lepší rozlišení a orientaci cestujících přejmenována pro tuto linku na Židněves, Březenská, umístění se nemění Mladá Boleslav Strašnov Benátky nad Jizerou. Beze změn PID 434 Lysá nad Labem Jiřice Benátky nad Jizerou. Všechny spoje z Lysé nad Labem jedou o 1 minutu dříve, ranní a dopolední spoje z Benátek nad Jizerou jedou o 1 minutu dříve (Ropid) PID 431 Lysá nad Labem Stará Lysá Benátky nad Jizerou. Odpolední spoje z Lysé nad Labem jedou o 1 minutu dříve, ranní spoj č. 2 jede z Benátek nad Jizerou o 1 minutu později, ranní spoj č. 4 jede o 4 minuty dříve v 5:01, odpolední o 1 minutu dříve (Ropid) Osečná, Lázně Kundratice Mladá Boleslav Praha. Spoj č. 1 jede v úseku Český Dub, nám. Mnichovo Hradiště, Hněvousice na žádost Libereckého kraje o 2 minuty později Liberec Hodkovice nad Mohelkou Mladá Boleslav. Nová linka na základě objednávky Libereckého kraje, tři páry spojů s odjezdy v pracovních dnech v 5:10, 9:10 a 13:10 z Mladé Boleslavi do Liberce, v opačném směru v 6:35, 11:35, 14:35. Platí tarif IDOL Sobotka Mladějov. Linka zrušena, zajišťuje ji jiný dopravce.

ZMĚNA JÍZDNÍHO ŘÁDU OD 13. PROSINCE 2015

ZMĚNA JÍZDNÍHO ŘÁDU OD 13. PROSINCE 2015 ZMĚNA JÍZDNÍHO ŘÁDU OD 13. PROSINCE 2015 260000 Mladá Boleslav Markvartice Libáň. Beze změn. 260001 Mladá Boleslav Bezno Kadlín. Prázdninový spoj č. 10 v 15:25 jede až v 17:50 a nově do Mladé Boleslavi.

Více

260001 Mladá Boleslav Bezno Kadlín. Linka nezastavuje ve stanicích Vinec, odb. a Chotětov, křiž. Mělník. Ostatní beze změn.

260001 Mladá Boleslav Bezno Kadlín. Linka nezastavuje ve stanicích Vinec, odb. a Chotětov, křiž. Mělník. Ostatní beze změn. Od neděle 9. prosince platí nový jízdní řád Od neděle 9. prosince 2012 platí v celém Česku nové jízdní řády autobusů i vlaků, výjimkou nebudou ani jízdní řády naší společnosti. Některé linky zůstávají

Více

326 710 711 JAN HOLUB

326 710 711 JAN HOLUB ZMĚNY K 31. SRPNU 2014 Transcentrum bus, s.r.o., člen skupiny Arriva infolinka 326 710 711 JAN HOLUB www.facebook.com/transcentrumbus strana 1 z 8 Popis provedených změn v jízdních řádech dopravce Transcentrum

Více

ZMĚNA JÍZDNÍHO ŘÁDU OD 14. PROSINCE 2014. TRANSCENTRUM bus s.r.o., člen skupiny Arriva infolinka 326 710 711 Jan Holub, 21.

ZMĚNA JÍZDNÍHO ŘÁDU OD 14. PROSINCE 2014. TRANSCENTRUM bus s.r.o., člen skupiny Arriva infolinka 326 710 711 Jan Holub, 21. ZMĚNA JÍZDNÍHO ŘÁDU OD 14. PROSINCE 2014 www.facebook.com/transcentrumbus strana 1 z 8 Popis provedených změn v jízdních řádech dopravce TRANSCENTRUM bus s.r.o. od neděle 14. prosince 2014 260000 Mladá

Více

Přesný popis všech nových spojů a kompletní popis provedených změn k 31. srpnu 2014 je v příloze!

Přesný popis všech nových spojů a kompletní popis provedených změn k 31. srpnu 2014 je v příloze! AKTUÁLNÍ INFORMACE, 22. 8. 2014 TRANSCENTRUM bus, s.r.o., člen skupiny ARRIVA S novým školním rokem přichází řada nových autobusových spojů S novým školním rokem bude v provozu několik nových spojů. Na

Více

326 710 711 JAN HOLUB

326 710 711 JAN HOLUB NOVÉ SPOJE K 31. SRPNU 2014 Transcentrum bus, s.r.o., člen skupiny Arriva infolinka 326 710 711 JAN HOLUB www.facebook.com/transcentrumbus strana 1 z 2 Nové spoje dopravce Transcentrum bus, s. r. o. Kosmonosy

Více

Seznam zastávek ARRIVA STŘEDNÍ ČECHY s.r.o., provozní oblast Mladá Boleslav

Seznam zastávek ARRIVA STŘEDNÍ ČECHY s.r.o., provozní oblast Mladá Boleslav BA Bačalky 260890 Bačalky,,prodejna 260890 Bačalky,Lično 260890 Bakov n.jiz.,,nám. 260260 260510 260560 Bakov n.jiz.,,pražská 260230 260331 Bakov n.jiz.,,v sadech 260005 260240 260250 260331 260370 260510

Více

UZAVÍRKY A OMEZENÍ PŘI RALLY BOHEMIA

UZAVÍRKY A OMEZENÍ PŘI RALLY BOHEMIA UZAVÍRKY A OMEZENÍ PRO DOPRAVCE TRANSCENTRUM BUS PŘI RALLY BOHEMIA PÁTEK 11. A SOBOTA 12. ČERVENCE 2014 www.facebook.com/transcentrumbus strana 1 z 6 Uzavírky a omezení kvůli Rally Bohemia V pátek 11.

Více

UZAVÍRKA V NEDĚLI 2. PROSINCE 2012, 16:00 19:00, ROZSVĚCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU MĚSTA

UZAVÍRKA V NEDĚLI 2. PROSINCE 2012, 16:00 19:00, ROZSVĚCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU MĚSTA Vánoční uzavírky Staroměstského náměstí v Mladé Boleslavi V neděli 2. prosince, ve středu 5. prosince, v pondělí 31. prosince a ve středu 2. ledna 2013 bude uzavřeno vždy v odpoledních a případně i večerních

Více

Od září platí změna sedmi jízdních řádů. Nové spoje do Benátek, úpravy na pražských linkách v Brandýse!

Od září platí změna sedmi jízdních řádů. Nové spoje do Benátek, úpravy na pražských linkách v Brandýse! TISKOVÁ INFORMACE 27. 8. 2012 TRANSCENTRUM bus, s.r.o., člen skupiny ARRIVA Od září platí změna sedmi jízdních řádů. Nové spoje do Benátek, úpravy na pražských linkách v Brandýse! Od neděle 2. září 2012

Více

Zajištění služeb o CZD ( ) Doprava SPP/ CZD zajištění služeb, SPP/4

Zajištění služeb o CZD ( ) Doprava SPP/ CZD zajištění služeb, SPP/4 Zajištění služeb o CZD (04.07.-24.07.2016) Doprava SPP/4 16.06.2016 CZD 2016 (04.07.-24.07.2016) - zajištění dopravy (MB) Veřejná hromadná doprava Liberec Mladá Boleslav - dopravce ČSAD Liberec a.s. Po

Více

KORID LK, spol. s r.o. Koordinátor veřejné dopravy Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, Liberec 2. Sp Osobní vlaky

KORID LK, spol. s r.o. Koordinátor veřejné dopravy Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, Liberec 2. Sp Osobní vlaky V Liberci dne 2. 11. 2017 ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ OD 10. PROSINCE 2017 Českolipsko Železniční doprava: L2 Liberec Česká Lípa Benešov n. Ploučnicí ( Děčín) Trať 06 Sp 17 6602 První ranní spěšný vlak z Děčína

Více

6083 Prodloužen ze Svoru (odjezd 22:00)

6083 Prodloužen ze Svoru (odjezd 22:00) ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ OD 9. PROSINCE 2018 Českolipsko a Novoborsko V Liberci dne 26.11. 2018 IDOL číslo Trasa Železniční doprava: g L2 g R14B g R22 Liberec Jablonné v Podještědí Česká Lípa Děčín (- Ústí

Více

ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ OD 15.12.2013 - Českolipsko a Novoborsko 1) železniční doprava

ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ OD 15.12.2013 - Českolipsko a Novoborsko 1) železniční doprava KORID LK, spol. s r.o. Koordinátor veřejné dopravy Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ OD 15.12.2013 - Českolipsko a Novoborsko 1) železniční doprava V Liberci dne 2.12.

Více

Dolní. Krupá. Bezděz. Plužná. Bukovno. Boreč. Strenice. Vtelno. Chotětov. Dolní. Slivno. Loučeň Vlkava Tišice. Kostelní Hlavno. Předměřice.

Dolní. Krupá. Bezděz. Plužná. Bukovno. Boreč. Strenice. Vtelno. Chotětov. Dolní. Slivno. Loučeň Vlkava Tišice. Kostelní Hlavno. Předměřice. Přehled výletů Dolní Krupá Deštná Klášter Hradiště nad Jizerou 2 Snědovice Houska Hošťka Luka Radouň Vidim Plužná Katusice Mšeno Sukorady Liběchov 12 Nebužely Chorušice Lhotka Cítov 8 ernouček Bezno Libáň

Více

3. Vlastníci. 4. IČPE uvedená v povolení k provozování

3. Vlastníci. 4. IČPE uvedená v povolení k provozování Porovnání všech položek výpočtu ceny pro vodné a stočné podle cenových předpisů pro vodné a stočné Za kalendářní rok: 2015, DPH 15.0 % 1. Příjemce vodného a stočného 2. Provozovatel uvedený v povolení

Více

1) ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA

1) ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA KORID LK, spol. s r.o. Koordinátor veřejné dopravy Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 V Liberci dne 28.11 2016 ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ 12/2016 Českolipsko: SEZNAM ZMĚN PLATNÝCH OD NEDĚLE 11.

Více

Vážení cestující, Stávající linky (do 10. 12. 2011): KORID LK, spol. s r.o. PŘEHLED ZMĚN V AUTOBUSOVÉ DOPRAVĚ NA FRÝDLANTSKU po linkách

Vážení cestující, Stávající linky (do 10. 12. 2011): KORID LK, spol. s r.o. PŘEHLED ZMĚN V AUTOBUSOVÉ DOPRAVĚ NA FRÝDLANTSKU po linkách KORID LK, spol. s r.o. Koordinátor veřejné dopravy Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 PŘEHLED ZMĚN V AUTOBUSOVÉ DOPRAVĚ NA FRÝDLANTSKU po linkách Vážení cestující, pro přehlednost změn

Více

Mnichovo Hradiště. Libuň Bělá pod Bezdězem Dobřeň. Branžež Kněžmost Bakov nad Jizerou. Mšeno Bukovno Dolní. Kosmonosy. Dobrovice.

Mnichovo Hradiště. Libuň Bělá pod Bezdězem Dobřeň. Branžež Kněžmost Bakov nad Jizerou. Mšeno Bukovno Dolní. Kosmonosy. Dobrovice. Polabím na lodi Mnichovo Hradiště Okna Klášter Hradiště nad Jizerou Deštná Lomnice nad Popelkou Libuň Houska Luka Bělá pod Bezdězem Dobřeň Boseň Březovice Lobeč Vidim Plužná Újezd pod Troskami Branžež

Více

KORID LK, spol. s r.o. Koordinátor veřejné dopravy Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, Liberec 2

KORID LK, spol. s r.o. Koordinátor veřejné dopravy Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, Liberec 2 Koordinátor veřejné dopravy Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 V Liberci dne 28.11 2016 ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ OD 11. PROSINCE 2016 Českolipsko + Novoborsko Seznam změn platných od neděle

Více

1) ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA

1) ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA KORID LK, spol. s r.o. Koordinátor veřejné dopravy Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 V Liberci dne 5.12 2016 ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ 12/2016 Novoborsko: SEZNAM ZMĚN PLATNÝCH OD NEDĚLE 11.

Více

Jízdní řád 2019 Platí od 9. prosince 2018 Vydala Správa železniční dopravní cesty, státní organizace. Sp Sp 1941

Jízdní řád 2019 Platí od 9. prosince 2018 Vydala Správa železniční dopravní cesty, státní organizace. Sp Sp 1941 070 Turnov - Praha 3 (M. -) M. / (Mělník) - Všetaty - Praha 30 Turnov - M. (- M. ) 34 Praha-Čakovice - Praha R21 (Tanvald) - Turnov - M. - Praha R43 M. / (Mělník) - Všetaty - Praha km SŽDC, státní organizace

Více

Pasport zjištěného stavu a záměrů. Zjištěný stav záměrů a kontaktů na místní iniciativy

Pasport zjištěného stavu a záměrů. Zjištěný stav záměrů a kontaktů na místní iniciativy Pasport zjištěného stavu a záměrů Zjištěný stav záměrů a kontaktů na místní iniciativy V rámci přípravy a řešení první etapy generelu byl proveden pasport záměrů a stavu v řešeném území, přičemž řešeným

Více

Jízdní řád 2019 Platí od 9. června 2019 Vydala Správa železniční dopravní cesty, státní organizace. Sp Sp 1943

Jízdní řád 2019 Platí od 9. června 2019 Vydala Správa železniční dopravní cesty, státní organizace. Sp Sp 1943 km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 9521 9523 19500 7761 9501 Sp 1941 7763 IDOL Turnov - Příšovice PID Loukov u Mnichova Hradiště - Praha 9541 9503 Sp 1943 7765 9543 070 Ze stanice Mělník Mělník

Více

Zajištění služeb o CZD (03.08.-14.08.2015) Doprava, sociální služby ZPD/4 24.7.2015

Zajištění služeb o CZD (03.08.-14.08.2015) Doprava, sociální služby ZPD/4 24.7.2015 Zajištění služeb o CZD (03.08.-14.08.2015) Doprava, sociální služby ZPD/4 24.7.2015 1 CZD 2015 - zajištění služeb; ZPD/4; 24.7.2015 CZD 2015 (03.08.-14.08.) - zajištění dopravy (MB) Veřejná hromadná doprava

Více

JÍZDNÍ ŘÁD 2014 2015 platí od 14. prosince 2014

JÍZDNÍ ŘÁD 2014 2015 platí od 14. prosince 2014 070 Praha - Turnov PID Praha - Všetaty 3 Praha - 34 Praha - Praha-Čakovice R3 Praha - IDOL Příšovice - Turnov km km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 9520 9560 9550 6000 9562 4 4 0 Praha-Vršovice

Více

070 Praha - Turnov 3 Praha - Mladá Boleslav R3 Praha - Mladá Boleslav km km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 9520

070 Praha - Turnov 3 Praha - Mladá Boleslav R3 Praha - Mladá Boleslav km km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 9520 070 Praha - Turnov 3 Praha - R3 Praha - km km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 9520 9560 9550 6000 9562 11 9500 9564 19550 25803 9502 PID Praha - Všetaty IDOL Příšovice - Turnov Ze stanice 0 Praha-VršoviceP

Více

Čj.: 24530/2015-SŽDC-O16 Návrh železničního jízdního řádu pro období od 13.12.2015 do 10.12.2016

Čj.: 24530/2015-SŽDC-O16 Návrh železničního jízdního řádu pro období od 13.12.2015 do 10.12.2016 070 Praha - Turnov PID Praha - Všetaty 3 Praha - 34 Praha - Praha-Čakovice R3 Praha - IDOL Příšovice - Turnov km km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 9520 9560 5 5 9550 6000 Ze stanice 0 Praha-Vršovice

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA DOPRAVNÍ

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA DOPRAVNÍ ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA DOPRAVNÍ Vojtěch Zejval ANALÝZA DOPRAVNÍHO ŘEŠENÍ BENÁTEK NAD JIZEROU Bakalářská práce 2016 Poděkování Na tomto místě bych rád poděkoval všem, kteří mi poskytli

Více

9562 0*1 9500 / 9564 0*1. 42* viz tratě 210,220,221,231 05 v 9 13 od 26.III. do 30.X. 15 v 9. Sp 1938 9568 0*1

9562 0*1 9500 / 9564 0*1. 42* viz tratě 210,220,221,231 05 v 9 13 od 26.III. do 30.X. 15 v 9. Sp 1938 9568 0*1 j.: 24502015-SŽDC-O16 Návrh železni ního jízdního ádu pro období od 1.12.2015 do 10.12.2016. Praha -.4 Praha - Praha-Čakovice R Praha -,*IDOL Příšovice - Turnov km km SŽDC, státní organizace ČD, a.s. Vlak

Více

Veřejná vyhláška ROZHODNUTÍ

Veřejná vyhláška ROZHODNUTÍ Praha: 18. 6. 2018 Číslo jednací: 040239/2018/KUSK Spisová značka: SZ_040239/2018/KUSK/2 Vyřizuje: Ing. Dana Hesová / l. 852 Značka: OŽP/Hes dle rozdělovníku Veřejná vyhláška ROZHODNUTÍ Krajský úřad Středočeského

Více

Návrhy souhrnného jízdních řádů Praha/Kralupy n/v-neratovice-mělník-kokořín-mšeno-houska-doksy-mladá Boleslav/Česká Lípa Letní prázdniny - sobota

Návrhy souhrnného jízdních řádů Praha/Kralupy n/v-neratovice-mělník-kokořín-mšeno-houska-doksy-mladá Boleslav/Česká Lípa Letní prázdniny - sobota Návrhy souhrnného jízdních řádů Praha/Kralupy n/v--mělník--mšeno-houska--mladá Boleslav/Česká Lípa Linka / Trať t 076 t 076 250086 t 070 t 072 t 076 t 070 t 072 155731 250017 t 092 250086 t 070 t 072 t

Více

ZMĚNA JÍZDNÍHO ŘÁDU K 15. PROSINCI 2013. Transcentrum bus, s.r.o., člen skupiny Arriva infolinka 326 710 711

ZMĚNA JÍZDNÍHO ŘÁDU K 15. PROSINCI 2013. Transcentrum bus, s.r.o., člen skupiny Arriva infolinka 326 710 711 ZMĚNA JÍZDNÍHO ŘÁDU K 15. PROSINCI 2013 www.facebook.com/transcentrumbus strana 1 z 6 Popis provedených změn v jízdních řádech dopravce Transcentrum bus, s.r.o. od neděle 15. prosince 2013 260000 Mladá

Více

dle rozdělovníku

dle rozdělovníku dle rozdělovníku ------------------------------------------ Vaše zn. Naše zn. Vyřizuje/tel v Praze 2553/500/11 102156/ENV/11 Vlčková/234062218 28.12.2011 Věc : Žádost o vyjádření obcí jako účastníka řízení

Více

260006 Přepravu zajišťuje Mladá Boleslav-Bělá pod Bezdězem-Mimoň TRANSCENTRUM bus s.r.o., Boleslavská 98/6, Kosmonosy, 293 06, dispečink telefon 326 712 022, fax 326 712 013 Platí od 14.12.2008 do 12.12.2009

Více

Zajištění dopravní obslužnosti pro obec Líbeznice

Zajištění dopravní obslužnosti pro obec Líbeznice Zajištění dopravní obslužnosti pro obec Obec se podílí na úhradě prokazatelné ztráty u spojů ostatní dopravní obslužnosti tří subjektů: Veolia Transport, ČSAD Střední Čechy a Ropid. V roce 2010 obec uhradila:

Více

Základní přehled intervalů jednotlivých linek:

Základní přehled intervalů jednotlivých linek: Změny systému městské hromadné dopravy od 9. prosince 2012 - podrobné informace DOPRAVNÍ PODNIK měst u a Litvínova, a.s., připravuje optimalizaci městské hromadné dopravy. Veškeré změny vstoupí v platnost

Více

Přehled změn jízdních řádů k 2.celostátní změně platné od

Přehled změn jízdních řádů k 2.celostátní změně platné od KORID LK, spol. s r.o. Koordinátor veřejné dopravy Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 Přehled změn jízdních řádů k 2.celostátní změně platné od 14.6.2009 Autobusové linky provozované společností

Více

ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ 12/2015 Semilsko, Jilemnicko, Turnovsko

ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ 12/2015 Semilsko, Jilemnicko, Turnovsko ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ 12/2015 Semilsko, Jilemnicko, Turnovsko KORID LK, spol. s r.o. Koordinátor veřejné dopravy Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 V Liberci dne 1. 12. 2015 Seznam změn platných

Více

Změny jízdních řádů od 10.6.2007 ČSAD Česká Lípa, a.s.

Změny jízdních řádů od 10.6.2007 ČSAD Česká Lípa, a.s. Druhá změna v jízdních řádech veřejné osobní dopravy v Libereckém kraji (10.6.2007) Změny v železničních jízdních řádech: Trať Spoj Změna 030 Jaroměř - Liberec 5450 Spoj nebude veden v době od 30.6. do

Více

Nová minibusová linka 243 obslouží Kazín a Dolní Černošice

Nová minibusová linka 243 obslouží Kazín a Dolní Černošice INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 11 / 2016 Vyšlo 15. 06. 2016 Obsah Nová minibusová linka 243 obslouží Kazín a Dolní Černošice... 1 Prázdninový provoz PID 2. 7. 2016 27. 8. 2016... 2 Rozšíření PID na Mělnicku

Více

064 Mšeno - Mladá Boleslav - Stará Paka L5 / 064. IDS IREDO Sobotka - Stará Paka IDOL Ploužnice - Stará Paka

064 Mšeno - Mladá Boleslav - Stará Paka L5 / 064. IDS IREDO Sobotka - Stará Paka IDOL Ploužnice - Stará Paka 064 Mšeno - Mladá Boleslav - Stará Paka km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 8562 8564 8500 3 3 8566 8502 18522 6 6 8504 9502 8506 IDS IREDO Sobotka - Stará Paka IDOL Ploužnice - Stará Paka 8568

Více

ZMĚNY AUTOBUSOVÝCH JÍZDNÍCH ŘÁDŮ OD

ZMĚNY AUTOBUSOVÝCH JÍZDNÍCH ŘÁDŮ OD ZMĚNY AUTOBUSOVÝCH JÍZDNÍCH ŘÁDŮ OD 9. 12. 2018 Vážení cestující, dovolujeme si Vás informovat o nejvýznamnějších změnách v autobusové dopravě v Královehradeckém kraji. Změny budou platit od neděle 9.

Více

Trojmístné předčíslí linek. 320 České Budějovice 330 Český Krumlov 340 Jindřichův Hradec 360 Písek 370 Prachatice 380 Strakonice 390 Tábor

Trojmístné předčíslí linek. 320 České Budějovice 330 Český Krumlov 340 Jindřichův Hradec 360 Písek 370 Prachatice 380 Strakonice 390 Tábor Trojmístné předčíslí linek 320 České Budějovice 330 Český Krumlov 340 Jindřichův Hradec 360 Písek 370 Prachatice 380 Strakonice 390 Tábor Přehled změn na linkách od 10. 12. 2017 Linka Spoj Popis změny

Více

1 Místní a časová dostupnost

1 Místní a časová dostupnost 1 Místní a časová dostupnost 1a Orgán sociálně-právní ochrany zajišťuje účinné poskytování sociálně právní ochrany v potřebném rozsahu na celém území svého správního obvodu 1b Doba výkonu sociálně právní

Více

270 Č. Třebová Zábřeh Olomouc Přerov Hranice Bohumín

270 Č. Třebová Zábřeh Olomouc Přerov Hranice Bohumín Novinky v jízdním řádu vlaků 2014 025 Dolní Lipka Hanušovice - Na základě požadavku Pardubického kraje jsou objednány o víkendu 4 páry vlaků, jeden je veden také v pátek (v Hanušovicích nově příjezd v

Více

Provoz PID v období vánočních a novoročních svátků 2007/08

Provoz PID v období vánočních a novoročních svátků 2007/08 Page 1 of 8 Provoz PID v období vánočních a novoročních svátků 2007/08 : Provoz PID dne 22.12.2007 Provoz PID dne 23.12.2007 Provoz PID dne 24.12.2007 Provoz PID dne 25.12.2007 Provoz PID dne 26.12.2007

Více

070 Praha - Turnov. 3 Praha - Mladá Boleslav 34 Praha - Praha- akovice R3 Praha - Mladá Boleslav km km SŽDC, státní organizace / D, a.s.

070 Praha - Turnov. 3 Praha - Mladá Boleslav 34 Praha - Praha- akovice R3 Praha - Mladá Boleslav km km SŽDC, státní organizace / D, a.s. SŽDC JÍZDNÍ ÁD 2014-2015 platí od 14. prosince 2014 070 Praha - Turnov 3 Praha - 34 Praha - Praha-akovice R3 Praha - km km SŽDC, státní organizace / D, a.s. Vlak 9520 9560 9550 6000 9562 4 4 9500 9564

Více

Veřejná vyhláška. stanovuje I. změnu záplavového území vodního toku Jizera

Veřejná vyhláška. stanovuje I. změnu záplavového území vodního toku Jizera Praha: 26. 8. 2015 Číslo jednací: 115040/2015/KUSK Spisová značka: SZ_065917/2015/KUSK/27 Vyřizuje: Ing. Gabriela Zíková Značka: OŽP/ZiG Dle rozdělovníku Věc: Změna stanoveného záplavového území vodního

Více

NÁKLAD + ČTENOST: JAK SE NOVINY DOSTÁVAJÍ KE ČTENÁŘŮM?

NÁKLAD + ČTENOST: JAK SE NOVINY DOSTÁVAJÍ KE ČTENÁŘŮM? Noviny ČESKÝ RÁJ V AKCI každý měsíc prezentují významné události, akce, nabídky a subjekty poskytující nejrůznější služby. Čtenářům přináší inspiraci kam vyrazit za kulturou, jak strávit volný čas, kde

Více

GRAND HOTEL VĚNEC HOTELY V MLADÉ BOLESLAVI A KOSMONOSECH HOTEL BAT HOTEL GALATEA. tel./fax: +420 326 710 301 recepce@venec.cz www.venec.

GRAND HOTEL VĚNEC HOTELY V MLADÉ BOLESLAVI A KOSMONOSECH HOTEL BAT HOTEL GALATEA. tel./fax: +420 326 710 301 recepce@venec.cz www.venec. GAND HOTEL VĚNEC Staroměstské náměstí 89 tel.: +0 6 7 690 tel./fax: +0 6 70 0 recepce@venec.cz www.venec.cz HOTEL BAT H 6 A Jemníky 0 tel.: +0 60 59 0 fax: +0 6 900 hotel@hotelbat.eu www.hotelbat.eu HOTEL

Více

1/2. Výlukový jízdní řád. Sp Sp v

1/2. Výlukový jízdní řád. Sp Sp v 1/2 platný od 17.I.16, 8:08 hod. do.i.16, :55 hod. 290 Olomouc - Uničov (- Šumperk) SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 3623 1 3625 3627 3 Olomouc hl.n. 270,275,301,310 4 34 5 02 5 19 6 17 6 33 6 41

Více

498 Teplice-Bílina-Louny

498 Teplice-Bílina-Louny 498 Teplice-Bílina-Louny linka č. 582498 Teplice-Bílina-Louny Platí od 1.1.2015 km ZÓNA Tč seznam zastávek PRACOVNÍ DNY SOBOTY A NEDĚLE 101 103 105 107 109 111 113 115 117 119 121 123 125 127 129 131 133

Více

Změny v regionální železniční dopravě v Olomouckém kraji od 14. 12. 2014

Změny v regionální železniční dopravě v Olomouckém kraji od 14. 12. 2014 Změny v regionální železniční dopravě v Olomouckém kraji od 14. 12. 2014 Trať 017 Česká Třebová Dzbel - nová objednávka vlaků Dzbel Moravská Třebová v rozsahu 4 páry denně v pracovní dny a 2 páry denně

Více

1 Postup přípravy a zpracování strategie

1 Postup přípravy a zpracování strategie - 1 - Dát se dohromady je jen začátek. Držet pospolu je pokrok. Pracovat společně je úspěch. A čas věnovaný pomoci ostatním, aby toho pro sebe udělali víc, je daleko lepší než pouhé dávání. Henry Ford.

Více

JÍZDNÍ ŘÁD platí od 16. března 2016

JÍZDNÍ ŘÁD platí od 16. března 2016 081 Děčín - Rumburk, Benešov nad Ploučnicí - Česká Lípa DÚK Děčín - Starý Šachov, DÚK Děčín - Rumburk, IDOL Žandov - Česká Lípa km km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak Sp 1995 Sp 1997 6020 6670 Sp

Více

Veduty. Výběrový soupis vyobrazení obcí k 4. svazku Schallerovy Topografie

Veduty. Výběrový soupis vyobrazení obcí k 4. svazku Schallerovy Topografie Veduty Výběrová vyobrazení měst a obcí, pocházející převážně z 18. století, jsou zde zveřejněna pro vystižení jejich podoby z časů vzniku Schallerovy Topografie. Převzata byla pro svou dokumentační hodnotu

Více

NÁKLAD + ČTENOST: JAK SE NOVINY DOSTÁVAJÍ KE ČTENÁŘŮM?

NÁKLAD + ČTENOST: JAK SE NOVINY DOSTÁVAJÍ KE ČTENÁŘŮM? Noviny ČESKÝ RÁJ V AKCI každý měsíc prezentují významné události, akce, nabídky a subjekty poskytující nejrůznější služby. Čtenářům přináší inspiraci kam vyrazit za kulturou, jak strávit volný čas, kde

Více

Výlukový jízdní řád na benešovské trati od 17. května 2007

Výlukový jízdní řád na benešovské trati od 17. května 2007 Výlukový jízdní řád na benešovské trati od 17. května 2007 Od 17. května do 23. září 2007 budou v úseku Říčany Uhříněves a na nádraží v Říčanech probíhat dlouhodobé nepřetržité výluky kolejí. V této souvislosti

Více

Inv. č. Sign. Obsah Časový rozsah Evidenční jednotka

Inv. č. Sign. Obsah Časový rozsah Evidenční jednotka 1015 Souhrnný sumář místní - politického okresu 1890 kt 285 (obyvatelstvo dle pohlaví, pobytu, věku, náboženství, rodinného stavu, řeči, domovského práva a státní příslušnosti) a přehled domácích užitkových

Více

Projekt úprav veřejné osobní dopravy v souvislosti s rekonstrukcí přednádražního prostoru ve Svinově

Projekt úprav veřejné osobní dopravy v souvislosti s rekonstrukcí přednádražního prostoru ve Svinově Projekt úprav veřejné osobní dopravy v souvislosti s rekonstrukcí přednádražního prostoru ve Svinově informace pro: Obec Bítov Obec Skřipov Obec Těškovice Ostrava, září 2011 Úvod V souvislosti dojde postupně

Více

ROZPIS MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ 2015 2016

ROZPIS MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ 2015 2016 FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY * OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ MLADÁ BOLESLAV ROZPIS MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ 2015 2016 OS ČSTV Mladá Boleslav MLADÁ BOLESLAV * ČERVENEC 2015 ROZPIS soutěží OFS MB pro ročník 2015-2016

Více

Letní turistické autobusy Český ráj 2015

Letní turistické autobusy Český ráj 2015 Letní turistické autobusy Český ráj 2015 Závěrečná zpráva Podklady poskytli: Zpracovatel: Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost Kn žmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová

Více

Novinky v železničním jízdním řádu 2016/2017

Novinky v železničním jízdním řádu 2016/2017 Novinky v železničním jízdním řádu 2016/2017 Stručný přehled - Na trati mezi Šumperkem a Kouty nad Desnou bude spuštěn nový provozní koncept zahrnující vlaky Nezamyslice Kouty nad Desnou v hodinovém intervalu

Více

Tento výstup byl financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR

Tento výstup byl financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Strategie území správního obvodu ORP Mladá Boleslav v oblasti předškolní výchovy a základního školství, sociálních služeb, odpadového hospodářství a cestovního ruchu Dokument je zpracován na období 2015

Více

PŘÍLOHA Č. P7-02-01: KONCEPCE DOPRAVY V OBLASTI JABLONECKA (DSOJ)

PŘÍLOHA Č. P7-02-01: KONCEPCE DOPRAVY V OBLASTI JABLONECKA (DSOJ) PŘÍLOHA Č. P7-02-01: KONCEPCE DOPRAVY V OBLASTI JABLONECKA (DSOJ) DOPRAVA DO/Z BEDŘICHOVA KONCEPT DOPRAVY V RELACI JABLONEC N.NIS. BEDŘICHOV Na základě charakteristik produkce a atrakce je třeba posuzovat

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Komenského náměstí 61, 293 01 Mladá Boleslav Sp. zn. 61069/I/2017/OPLOO/luka Č.j.: 61069/I/2017/OPLOO/luka Oprávněná úřední osoba: Luboš Kašík,

Více

Upozornění pro cestující a veřejnost. Změna jízdního řádu linky č. 126 Janov Hrabětice od

Upozornění pro cestující a veřejnost. Změna jízdního řádu linky č. 126 Janov Hrabětice od Upozornění pro cestující a veřejnost Změna jízdního řádu linky č. 126 Janov Hrabětice od 12.7.2019 Od pátku 12.7.2019 z důvodu uzavírky místní komunikace okolo sokolovny (pokládka nového asfaltového povrchu)

Více

SEŠITOVÝ JÍZDNÍ ŘÁD. 541/542 nákladní pro tratě

SEŠITOVÝ JÍZDNÍ ŘÁD. 541/542 nákladní pro tratě Správa železniční dopravní cesty, státní organizace SEŠITOVÝ JÍZDNÍ ŘÁD 541/542 nákladní pro tratě Nymburk hl.n. Mladá Boleslav město Jičín Nymburk město (Nymburk hl.n.) Chlumec nad Cidlinou Křinec Mladá

Více

Partner v systému. 1. Pracovní materiály k integraci Kolínsko/Kutnohorsko. 2. Pracovní materiály k integraci Slánsko

Partner v systému. 1. Pracovní materiály k integraci Kolínsko/Kutnohorsko. 2. Pracovní materiály k integraci Slánsko Partner v systému Vážený pan Naše značka: 00594/18/DU ****** ***** Vyřizuje: ********** / ************ ********** ******* Datum: 10. srpen 2018 *** ** *********** Podání informací podle zákona č. 106/1999

Více

O Z N Á M E N Í VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

O Z N Á M E N Í VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU Magistrát města Mladá Boleslav odbor životního prostředí Komenského náměstí 61, 293 49 Mladá Boleslav Úřední hodiny: pondělí 8.00-17.00 středa 8.00-17.00 Číslo jednací: ŽP.221/4.9./28243/2007 V Mladé Boleslavi

Více

Jízdní řády ročních tras nákladních a lokomotivních vlaků pro období JŘ 2019

Jízdní řády ročních tras nákladních a lokomotivních vlaků pro období JŘ 2019 Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Jízdní řády ročních tras nákladních a lokomotivních vlaků pro období JŘ 2019 pro všechny tratě na síti SŽDC Série čísel ročních tras: 84000 84999 Platí

Více

0 5:15 5:45 5:45 6:15 6:45 6:45 7:18 7:48 7:48 8:18 8:48 9:18 9:48 10:18 10:48 11:18 11:48 12:18 x Chvaly

0 5:15 5:45 5:45 6:15 6:45 6:45 7:18 7:48 7:48 8:18 8:48 9:18 9:48 10:18 10:48 11:18 11:48 12:18 x Chvaly 3 5 7 9 3 5 7 9 2 23 25 27 29 3 33 35 37 Tarifní X X 6+ X X 6+ X X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X X pásmo AB B B B B B B AB B AB B B B B B B B B fa 0 5:5 5:45 5:45 6:5 6:45 6:45 7:8 7:48 7:48 8:8 8:48 9:8 9:48

Více

Trojmístné předčíslí linek. 320 České Budějovice 330 Český Krumlov 340 Jindřichův Hradec 360 Písek 370 Prachatice 380 Strakonice 390 Tábor

Trojmístné předčíslí linek. 320 České Budějovice 330 Český Krumlov 340 Jindřichův Hradec 360 Písek 370 Prachatice 380 Strakonice 390 Tábor Trojmístné předčíslí linek 320 České Budějovice 330 Český Krumlov 340 Jindřichův Hradec 360 Písek 370 Prachatice 380 Strakonice 390 Tábor Přehled změn na linkách od 13. 12. 2015 LINKA SPOJ ZMĚNA 320001

Více

Změny jízdních řádů ČSAD Jablonec nad Nisou a.s. od 13. prosince 2009

Změny jízdních řádů ČSAD Jablonec nad Nisou a.s. od 13. prosince 2009 Změny jízdních řádů ČSAD Jablonec nad Nisou a.s. od 13. prosince 2009 Neděle 13. prosince 2009 je termínem celostátní změny jízdních řádů. K tomuto datu dochází i ke změnám v jízdních řádech linek ČSAD

Více

064 Mšeno - Mladá Boleslav - Stará Paka

064 Mšeno - Mladá Boleslav - Stará Paka SŽDC JÍZDNÍ ÁD 2014-2015 platí od 14. prosince 2014 064 Mšeno - Mladá Boleslav - Stará Paka km SŽDC, státní organizace / D, a.s. Vlak 8562 8564 8500 3 3 8566 8502 18522 8504 9502 8506 IDS IREDO Sobotka

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. ROPID má nové webové stránky. Číslo 10 / 2016 Vyšlo Obsah. Hlavní novinky na webu

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. ROPID má nové webové stránky. Číslo 10 / 2016 Vyšlo Obsah. Hlavní novinky na webu INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 10 / 2016 Vyšlo 01. 06. 2016 Obsah ROPID má nové webové stránky... 1 Trvalé změny PID od 12. 6. 2016 na Mělnicku... 2 Nový jízdní řád linky S54 do Středokluk od 12. 6. 2016...

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. Vánoční a novoroční provoz PID. Číslo 23 / 2016 Vyšlo Obsah. 24. prosince 2016 (sobota)

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. Vánoční a novoroční provoz PID. Číslo 23 / 2016 Vyšlo Obsah. 24. prosince 2016 (sobota) Obsah INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 23 / 2016 Vyšlo 15. 12. 2016 Vánoční a novoroční provoz PID... 1 3. ledna 2017 vyjedou poprvé autobusy PID do Roudnice nad Labem... 3 Další trvalé změny PID od 3. 1. 2017...

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Komenského náměstí 61, 293 01 Mladá Boleslav Sp. zn. 676/2017/OPLOO/luka Č.j.: 676-I/2017/OPLOO/luka Oprávněná úřední osoba: Luboš Kašík, os. č.

Více

ARNOŠTOVICE (ř.k.f.ú.) - komplet skenerem: 8, 12, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 z mikrofilmů: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16

ARNOŠTOVICE (ř.k.f.ú.) - komplet skenerem: 8, 12, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 z mikrofilmů: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16 ARNOŠTOVICE (ř.k.f.ú.) - komplet skenerem: 8, 12, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 z mikrofilmů: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16 BAKOV NAD JIZEROU (ř.k.f.ú.) - komplet skenerem: 8, 9, 10,

Více

Systémová podpora rozvoje meziobecní spolupráce v ČR v rámci území správních obvodů obcí s rozšířenou působností

Systémová podpora rozvoje meziobecní spolupráce v ČR v rámci území správních obvodů obcí s rozšířenou působností Systémová podpora rozvoje meziobecní spolupráce v ČR v rámci území správních obvodů obcí s rozšířenou působností Analýza činnosti dobrovolných svazků obcí v území správního obvodu ORP Mladá Boleslav 1

Více

Změny jízdních řádů k 4. březnu 2018

Změny jízdních řádů k 4. březnu 2018 Změny jízdních řádů k 4. březnu 2018 Změny linek VLD vyvolaly v Hranicích také změnu linky 926006 a 927007 viz pdf. SOUHRNNÉ JÍZDNÉ ŘÁDY 122 (930122+950122) spoj 3 prodloužen do Filipovic spoj 4 prodloužen

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Komenského náměstí 61, 293 01 Mladá Boleslav Sp. zn. 63504/2019/OŽP/kama Č.j.: 63807/2019/OPLOO/luka Oprávněná úřední osoba: Luboš Kašík, os. č.

Více

Změny jízdních řádů k

Změny jízdních řádů k Změny jízdních řádů k 10. 6. 2018 č. linky název linky spoj ARRIVA MORAVA a.s. - provozovna Bruntál 850 811 Krnov - Horní Benešov oprava inv. zn. 42, vypuštěno jede také 6. 7. 18 850 814 Krnov - Zátor

Více

Změny jízdních řádů 2009/2010

Změny jízdních řádů 2009/2010 Změny jízdních řádů 2009/2010 V novém jízdním řádu veřejné dopravy osob, platném od 13.12.2009 do 11.12.2010, dochází na území Libereckého kraje k následujícím významnějším změnám: Železniční doprava trať

Více

Svatoplukova Vápenice Palackého. ostatní!

Svatoplukova Vápenice Palackého. ostatní! ,křiž. Krokova INTEGOVANÝ DOPAVNÍ Směr : 9 45 10 55 12 06 8 55 10 25 12 06 17 20 INTEGOVANÝ DOPAVNÍ Směr :,křiž. Krokova 9 48 10 58 12 09 8 58 10 28 12 09 17 23 INTEGOVANÝ DOPAVNÍ Směr : 10 07 17 12 27

Více

Projekt úprav veřejné osobní dopravy v souvislosti s rekonstrukcí přednádražního prostoru ve Svinově

Projekt úprav veřejné osobní dopravy v souvislosti s rekonstrukcí přednádražního prostoru ve Svinově Projekt úprav veřejné osobní dopravy v souvislosti s rekonstrukcí přednádražního prostoru ve Svinově informace pro: Obec Albrechtičky Město Studénka Ostrava, září 2011 Úvod V souvislosti dojde postupně

Více

Změny jízdních řádů v oblasti Frýdecko-Místecka a Frýdlantska na linkách obsluhujících ČSAD Frýdek-Místek a.s.

Změny jízdních řádů v oblasti Frýdecko-Místecka a Frýdlantska na linkách obsluhujících ČSAD Frýdek-Místek a.s. Změny jízdních řádů v oblasti Frýdecko-Místecka a Frýdlantska na linkách obsluhujících ČSAD Frýdek-Místek a.s. S účinnosti od 15.12.2013 dochází k rozsáhlým změnám jízdních řádů v rámci projektů: Optimalizace

Více

Výlukový jízdní řád R 1276

Výlukový jízdní řád R 1276 km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 6220 6200 R 1276 6224/1780 6202 Sp/Os 1840 0 Pardubice hl.n. 010 1 05 4 30 5 02 5 32 6 05 6 29 6 34 6 44 2 Pardubice-Rosice nad Labem 1 08 4 33 5 05 5 35 6 08

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. Trvalé změny PID od 15. prosince Číslo 23/2013 Vyšlo Obsah. Železnice. Městská doprava v Praze

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ. Trvalé změny PID od 15. prosince Číslo 23/2013 Vyšlo Obsah. Železnice. Městská doprava v Praze INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 23/2013 Vyšlo 16. 12. 2013 Obsah Trvalé změny PID od 15. prosince 2013... 1 Vánoční a novoroční provoz PID 2013... 3 Nová tarifní kalkulačka Pražské integrované dopravy... 6

Více

Celostátní změny JŘ k ČSAD Karviná a.s. MHD Orlová. Celostátní změny JŘ k ČSAD Karviná a.s. příměstská doprava

Celostátní změny JŘ k ČSAD Karviná a.s. MHD Orlová. Celostátní změny JŘ k ČSAD Karviná a.s. příměstská doprava Celostátní změny JŘ k 11.12.2011 ČSAD Karviná a.s. MHD Orlová Linka 505 Lutyně Zbytky Dolní Lutyně : spoj 12 s odjezdem v 05:50 prodloužen do zast. Lutyn ě, nemocnice spoj 18 s odjezdem v 08:32 uspíšen

Více

Magistrát města Mladá Boleslav - odbor životního prostředí Komenského náměstí 61, Mladá Boleslav

Magistrát města Mladá Boleslav - odbor životního prostředí Komenského náměstí 61, Mladá Boleslav Magistrát města Mladá Boleslav - odbor životního prostředí Komenského náměstí 61, 293 49 Mladá Boleslav Č.j.: ŽP-221.4.8./4730-I/2012 Vyřizuje oprávněná úřední osoba: Luboš Kašík, os. č. 747 E-mail: kasik@mb-net.cz,

Více

Č.j. 81394/ENV/15-3671/630/15 V Praze dne 26. 11. 2015

Č.j. 81394/ENV/15-3671/630/15 V Praze dne 26. 11. 2015 Vršovická 65, 100 00 Praha 10 tel.: +420 267 122 111 fax: +420 267 310 308 www.mzp.cz, info@mzp.cz Komu: dle Rozdělovníku Č.j. 81394/ENV/15-3671/630/15 V Praze dne 26. 11. 2015 Věc: Oznámení o zahájení

Více

150 let Turnovsko kralupské dráhy 5. a 6. září 2015

150 let Turnovsko kralupské dráhy 5. a 6. září 2015 150 let Turnovsko kralupské dráhy 5. a 6. září 2015 Průvodce oslavami V letošním roce uplyne již 150 let od zahájení provozu na významné železniční spojnici Turnova a Kralupy nad Vltavou, turnovsko kralupské

Více

Přínos VRT pro regionální železnici v Praze a okolí. Ing. Jiří Prokel

Přínos VRT pro regionální železnici v Praze a okolí. Ing. Jiří Prokel Přínos VRT pro regionální železnici v Praze a okolí Ing. Jiří Prokel Konference Czech Raildays 2013 18.6.2013 Základní principy PID jednotný regionální dopravní systém založený na preferenci páteřní kolejové

Více

Výlukový jízdní řád R 1276

Výlukový jízdní řád R 1276 km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 6220 6200 R 1276 6224/1780 Stránka 1 z 7 6202 Sp/Os 1840 0 Pardubice hl.n. 010 1 05 4 30 5 02 5 32 6 05 6 29 6 34 6 44 2 Pardubice-Rosice nad Labem 1 08 4 33

Více

PRACOVNÍ DNY

PRACOVNÍ DNY - - Benešovo náměstí - - - - - 585 Trnovanská 1 4.54 4.55 4.56 4.58 4.59 5.00 5.01 5.03 5.04 5.06 5.06 5.08 5.09 5.10 5.11 5.12 5.15 5.17 5.20 5.22 5.26 3 5.26 5.29 5.31 5.33 5.34 5.38 5.39 5.40 5.43 5.45

Více

Zavedení taktového provozu na tratích 225 a 227

Zavedení taktového provozu na tratích 225 a 227 Prosinec 2012 Zavedení taktového provozu na tratích 225 a 227 Zlepšení vlakového spojení Telče, Jihlavy, Havlíčkova Brodu a jejich okolí Shrnutí stavu vlakového spojení Telč Jihlava / Havlíčkův Brod, návrh

Více

příloha Zpravodaje města Cvikova - leden 2016 Jízdní řády autobusů platné od 13. 12. 2015 do 10. 12. 2016

příloha Zpravodaje města Cvikova - leden 2016 Jízdní řády autobusů platné od 13. 12. 2015 do 10. 12. 2016 Jízdní řády autobusů platné od 13. 12. 2015 do 10. 12. 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Změny jízdních řádů Novoborsko IDOL č. Trasa Linka Spoj Změna 240 Česká Lípa Nový Bor Liberec 240 7; 57 10 14 Pouze o prázdninách

Více