PROVOZNÍ ŘÁD ZÁCHYTNÉHO MÍSTA PRO OPUŠTĚNÁ A TOULAVÁ ZVÍŘATA MĚSTA CHODOV

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROVOZNÍ ŘÁD ZÁCHYTNÉHO MÍSTA PRO OPUŠTĚNÁ A TOULAVÁ ZVÍŘATA MĚSTA CHODOV"

Transkript

1 PROVOZNÍ ŘÁD ZÁCHYTNÉHO MÍSTA PRO OPUŠTĚNÁ A TOULAVÁ ZVÍŘATA MĚSTA CHODOV Část I. Základní ustanovení Název a sídlo Záchytné místo pro zatoulaná a opuštěná zvířata Města Chodov Komenského 1077, Chodov IČ: Zastoupené firmou: Markéta Hauzrová Stará Chodovská 13, Chodov IČ: Účel zařízení 1. Poskytuje azyl opouštěným a toulavým zvířatům odchyceným v k.ú. Dolní Chodov a k.ú. Stará Chodovská. Zvířata jsou umístěna v kotcích. Kotce mají společný venkovní výběh. 2. Zajišťuje protokolární převzetí a evidenci umístěných zvířat do záchytného zařízení, vede příslušnou dokumentaci těchto zvířat. 3. Zajišťuje základní životní potřeby umístěných zvířat. Článek 3) Majetkoprávní vztahy a odpovědné osoby 1. Provozovatelem záchytného zařízení pro opuštěná a toulavá zvířata je Město Chodov 2. Firma zajišťující provoz a nesoucí odpovědnost za umístěná zvířata je Markéta Hauzrová, Stará Chodovská 13, Chodov, IČ: Odchyt zvířat provádí Městská policie Chodov (dále jen MP). 4. Osoby oprávněné k převzetí, manipulaci, výdeji se zvířaty, případně vybraných veterinárních činnosti je Markéta Hauzrová. 5. Osoba odpovědná za evidenci, vedení dokumentace Markéta Hauzrová. 6. Osoba odpovědná za manipulaci se zvířaty a jejich zdravotní stav Markéta Hauzrová. 7. Za dodržování provozního řádu zodpovídá Markéta Hauzrová. Článek 4) Závaznost provozního řádu 1. Provozní řád musí být vyvěšen na viditelném místě v prostoru záchytného zařízení. 2. Provozní řád záchytného zařízení je závazný pro všechny právnické a fyzické osoby, které se pohybují nebo setrvávají v prostorách záchytného zařízení.

2 3. Firma zajišťující provoz záchytného zařízení a osvojitelé/majitelé zvířat jsou povinni seznámit se s provozním řádem a dbát všech jeho ustanovení. Článek 5) Ekologická, hygienická a veterinární opatření 1. V záchytném zařízení pro opuštěná a toulavá zvířata je nutno dodržovat zákon č. 166/1999 Sb., veterinární zákon, v platném znění, vyhlášku č. 286/1999 Sb., o zdraví zvířat a jeho ochraně a veterinárních podmínkách, v platném znění, zákon č. 246/1992 Sb., na ochranu zvířat proti týrání, v platném znění, a další příslušné právní normy. 2. Veterinární péči, vyšetření a ošetření zvířat zajišťuje veterinární ordinace MVDr. Gabriely Novotné, tel. spojení , dle objednávky. 3. Provoz v záchytném zařízení pro opuštěná a toulavá zvířata je provozován v souladu s hygienickými, veterinárními a bezpečnostními podmínkami. 4. Ochrana zdraví personálu firmy zajišťující provoz je prováděna pravidelným proškolováním. Jsou seznámeni s používáním pracovních pomůcek (odchytové tyče, odchytové rukavice). Při provádění sanitačních prací s desinfekčními prostředky používají ochranný pracovní oděv. Část II. Podrobné podmínky provozu Hygiena chovu zvířat 1. Přijaté zvíře je umístěno do vyčištěného a vydezinfikovaného kotce. 2. Mechanická očista kotců je prováděna denně. 3. Jeden den v týdnu (sanitární den) je vyhrazen pro důkladnou mechanickou očistu a dezinfekci všech kotců, výběhů a všech provozních prostor záchytného zařízení sloužících k zabezpečení péče o toulavá a opuštěná zvířata. 4. Zdravotní stav zvířat je sledován průběžně, veškeré změny ve zdravotním stavu a v chování zvířat se zapisují do knihy veterinárních činností a rozhodne o dalším postupu. K dispozici je lékárnička s povinnými prostředky pro podání první pomoci zvířatům. 5. Venčení zvířat se provádí v zabezpečených výbězích, které jsou součástí záchytného zařízení nebo v blízkém okolí (pouze na vodítku). Protinákazová opatření 1. Nově přijaté zvíře se umisťuje, jedině je-li prokazatelně zdravé, odčervené a vakcinované proti psím onemocněním v souladu s Částí II, Článkem I, bodem Očista pracovních pomůcek, nástrojů a nářadí se provádí denně. Nářadí a nástroje jsou barevně odlišeny a jsou používány pouze pro úklid psům umístěných k dočasnému ubytování. 3. Každý kotec je po vydání zvířete majiteli ihned vyčištěn a vydezinfikován. O vhodné desinfekci a koncentraci rozhoduje smluvní veterinární lékař. 4. Přísnější hygienická a protinákazová opatření jsou přijata podle potřeby na základě doporučení veterinárního lékaře.

3 5. Podle aktuální nákazové situace jsou přijata případná opatření na základě rozhodnutí orgánu státní veterinární správy. Za podržení psa při pobytu v hotelu z důvodu nákazy se přikládají vzniklé náklady na vrub provozovatele hotelu. 6. Vyhrazujeme právo omezit nebo zastavit příjem psů k dočasnému ubytování z nákazových důvodů. Článek 3) Přípravna krmiva a sklad krmiva 1. V provozní budově byla vyhrazena a upravena samostatná uzamykatelná místnost pro provozní účely, tj. přípravu krmiva, mytí misek a jejich uskladnění. 2. Suché krmivo se zde skladuje v uzavíratelných barelech. Místnost je zabezpečena proti pronikání hmyzu a hlodavců. Krmivo snadno podléhající zkáze, tj. zejména krmivo živočišného původu není používáno. 3. Úklid se provádí denně mechanickým odstraněním zbytků nečistot z pracovních nástrojů, zařízení a podlah, včetně provozní desinfekce. 4. Jednou týdně se provádí chemická dezinfekce přípravny a skladu krmiva. Článek 4) Příprava krmiva a krmení 1. Krmná dávka musí odpovídat velikosti a stáří zvířete. 2. Krmení se připravuje každý den čerstvé, příprava krmení na více dnů je zakázána. 3. Čerstvá pitná voda se zvířatům doplňuje průběžně podle potřeby a je trvale zvířatům přístupná. 4. Nádobí na krmivo a vodu musí být před použitím řádně očištěno. Jednou týdně jsou misky dezinfikovány. Článek 5) Likvidace odpadu Odpady vznikající při odstraňování exkrementů a zbytků krmiva jsou odkládány do nepropustné nádoby a poté sváženy odbornou firmou k likvidaci. Část III. Vnější vztahy záchytného zařízení Vstup do prostoru záchytného zařízení 1. Do prostor záchytného zařízení mohou vstupovat - MP, personál zajišťující provoz záchytného zařízení a smluvní veterinární lékař - kontrolní orgány dle zvláštních předpisů v doprovodu odpovědné osoby - vstup veřejnosti do záchytného zařízení není povolen 2. Personál firmy zajišťující provoz záchytného zařízení může umožnit vstup osobám i za jiných podmínek, než jsou stanoveny výše, při dodržení všech hygienických, veterinárních a bezpečnostních opatření.

4 3. Provozní doba pro příjem a výdej zvířat je v pondělí od 15,00 hod do 17,00 hod, ve čtvrtek od 15,00 hod do 17,00 hod a v sobotu od 10,00 hod do 12,00 hod, v ostatních případech pouze po předešlé telefonické dohodě. 4. V souladu se zněním Části III,, odst. 2 může být určena doba, během níž si může veřejnost areál záchytného zařízení prohlédnout (provozní doba pro veřejnost). Umístění zvířete 1. Nalezené či odchycené zvíře umísťuje do záchytného místa MP 2. Odchycené zvíře zavede MP do služební evidence denních záznamů (Derick) 3. Telefonicky oznámí firmě zajišťující provoz záchytného místa umístění zvířete a předá kopii protokolu z Dericka 4. Firma zajišťující provoz záchytného místa zavede kartu zvířete a umístí informace na webové stránky města a facebooku. Styk s občany podmínky převzetí 1. Vydání zatoulaných zvířat majitelům: - majitel zatoulaného zvířete je povinen uhradit náklady vzniklé v souvislosti s opatrováním zvířete dle ceníku - nový majitel uhradí pouze adopční poplatek, který se skládá z kompletního očkování, odčervení veterinární prohlídky a čipování - poplatek vybírá a administrativní vydání zvířete provádí MP - fyzické vydání zvířete s uzavřením adopční smlouvy provádí záchytné místo 2. Zvířata nesmí být předávána dětem, mladistvým, osobám pod vlivem alkoholu a drog. 3. V případě úhynu zvířete zajistí provozovatel jeho bezpečnou asanaci. Část IV. Dokumentace Základní dokumentace Základní dokumentaci tvoří zejména: Karta zvířete Protokol o předání/převzetí zvířete Adopční smlouva zvířete Provozní kniha ubytovaných zvířat Sanitační deník Část V. Závěrečná ustanovení Tento provozní řád slouží k zabezpečení řádného a plynulého provozu záchytného zařízení Města Chodov.

5 Ceník: Adopční poplatek: 1000,- Kč Úhrada majitelem psa za umístění: - náklady na krmení zvířete ve výši 80,--Kč /zvíře/ kalendářní den - náklady, od 7 dne pobytu, vynaložené na vakcinaci, odblešení, odčervení a veterinární prohlídku a veškeré náklady spojené s ošetřováním zvířete, byly-li vynaloženy 600,--Kč - náklady za kastraci zvířete, byly-li náklady vynaloženy 1.500,--Kč až 3.500,--Kč (dle skutečně vynaložené výše) - náklady na trvalé označení (čipování) 500,--Kč

HOTEL PRO PSY. Provozní řád. Vlastník a provozovatel: Technické služby města Přerova, s.r.o. Na Hrázi 3165/17, Přerov Tel.

HOTEL PRO PSY. Provozní řád. Vlastník a provozovatel: Technické služby města Přerova, s.r.o. Na Hrázi 3165/17, Přerov Tel. HOTEL PRO PSY Provozní řád Vlastník a provozovatel: Technické služby města Přerova, s.r.o Na Hrázi 3165/17, Přerov 750 02 Tel. 581 291 111 IČ: 27841090 DIČ: CZ278410090 Vedoucí zařízení: Gabriela Navrátilová

Více

Provozní řád. Útulku pro opuštěná zvířata a odchytové a asanační služby

Provozní řád. Útulku pro opuštěná zvířata a odchytové a asanační služby Provozní řád Útulku pro opuštěná zvířata a odchytové a asanační služby platný ode dne 1. 1. 2014 OBSAH: Část I. Článek 1) Článek 2) Článek 3) Článek 4) Článek 5) Část II. Článek 1) Článek 2) Článek 3)

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ÚTULKU PRO PSY V TŘINCI VNITŘNÍ SMĚRNICE

PROVOZNÍ ŘÁD ÚTULKU PRO PSY V TŘINCI VNITŘNÍ SMĚRNICE MĚSTO TŘINEC Jablunkovská 160, 739 61 Třinec PROVOZNÍ ŘÁD ÚTULKU PRO PSY V TŘINCI VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 10 / 2008 PROVOZNÍ ŘÁD ÚTULKU PRO PSY V TŘINCI Schválený dne 2. 6. 2008 na jednání 37. schůze Rady

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. zapsaného spolku pro opuštěná zvířata ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

PROVOZNÍ ŘÁD. zapsaného spolku pro opuštěná zvířata ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ PROVOZNÍ ŘÁD zapsaného spolku pro opuštěná zvířata ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Provozní řád zapsaného spolku pro opuštěná zvířata (dále jen provozní řád ) je organizační směrnicí schválenou členskou

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

PROVOZNÍ ŘÁD ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ PROVOZNÍ ŘÁD zabezpečující ochranu pohody zvířat a organizaci práce a pracovních postupů stanovených zvláštními právními předpisy ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Provozní řád zabezpečující ochranu pohody

Více

Provozní řád. Provozní řád. útulku pro psy v Ostravě Třebovicích. Zpracoval: Magistrát města Ostravy, odbor ochrany životního prostředí 1/9

Provozní řád. Provozní řád. útulku pro psy v Ostravě Třebovicích. Zpracoval: Magistrát města Ostravy, odbor ochrany životního prostředí 1/9 Provozní řád útulku pro psy v Ostravě Třebovicích 1/9 Článek 1 Obecná ustanovení Provozní řád útulku (dále jen provozní řád ) slouží k zabezpečení řádného a plynulého provozu útulku pro psy v Ostravě-Třebovicích

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ÚTULKU PRO PSY. Část I: Základní ustanovení

PROVOZNÍ ŘÁD ÚTULKU PRO PSY. Část I: Základní ustanovení PROVOZNÍ ŘÁD ÚTULKU PRO PSY Část I: Základní ustanovení Obecná ustanovení Tento provozní řád slouží k zabezpečení řádného a plynulého provozu útulku pro psy Města Příbrami. Útulek provozují Technické služby

Více

Provozní řád útulku a odchytové a asanační služby pro opuštěné psy

Provozní řád útulku a odchytové a asanační služby pro opuštěné psy Provozní řád útulku a odchytové a asanační služby pro opuštěné psy Vyhotoveno: Červen 2012 Vydal: Město Benátky nad Jizerou, Zámek 49, 294 71 Benátky nad Jizerou Stránka 1 z 13 Část I. Základní ustanovení

Více

MĚSTO ROŢNOV POD RADHOŠTĚM

MĚSTO ROŢNOV POD RADHOŠTĚM MĚSTO ROŢNOV POD RADHOŠTĚM Masarykovo náměstí 128, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm PROVOZNÍ ŘÁD ÚTULKU PRO PSY MĚSTA ROŢNOVA POD RADHOŠTĚM I. Základní ustanovení 1. Tento provozní řád (dále jen řád ) slouží

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ZÁCHYTNÉ STANICE PRO PSY

PROVOZNÍ ŘÁD ZÁCHYTNÉ STANICE PRO PSY PROVOZNÍ ŘÁD ZÁCHYTNÉ STANICE PRO PSY I. Základní ustanovení 1. Tento provozní řád (dále jen řád ) slouží k zabezpečení řádného a plynulého provozu záchytné stanice pro psy (dále jen stanice ). 2. Zřizovatelem

Více

Smlouva o poskytování

Smlouva o poskytování Smlouva o poskytování služeb uzavrená v souladu s ustanovením 566 zákona c. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, (dále jen obchodní zákoník), ve znení pozdejších zmen a doplnku: "Provozování útulku pro psy

Více

Město Vizovice, Masarykovo náměstí 1007, 763 12 Vizovice. Směrnice č. 4/2014

Město Vizovice, Masarykovo náměstí 1007, 763 12 Vizovice. Směrnice č. 4/2014 Město Vizovice, Masarykovo náměstí 1007, 763 12 Vizovice Směrnice č. 4/2014 k zajištění odchytu, převzetí a umístění toulavých a opuštěných psů na území města Vizovice a jeho místních částí Článek l Postup

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ZÁCHYTNÉ STANICE PRO ZABĚHLÉ PSY

PROVOZNÍ ŘÁD ZÁCHYTNÉ STANICE PRO ZABĚHLÉ PSY Město Jičín - Městská policie Jičín Vyhotoveno ve čtyřech výtiscích. Žižkovo náměstí 18 Pro potřeby Městské policie Jičín 50601 Jičín Počet listů: 13 Přílohy: 5 / 6 listů PROVOZNÍ ŘÁD ZÁCHYTNÉ STANICE

Více

Malé zařízení - kompostárna v Tichově PROVOZNÍ ŘÁD MALÉHO ZAŘÍZENÍ - KOMPOSTÁRNY V TICHOVĚ SCHVALOVACÍ PROTOKOL

Malé zařízení - kompostárna v Tichově PROVOZNÍ ŘÁD MALÉHO ZAŘÍZENÍ - KOMPOSTÁRNY V TICHOVĚ SCHVALOVACÍ PROTOKOL PROVOZNÍ ŘÁD MALÉHO ZAŘÍZENÍ - KOMPOSTÁRNY V TICHOVĚ SCHVALOVACÍ PROTOKOL Provozního řádu malého zařízení - kompostárny v Tichově Zastupitelstvo obce Tichov schválilo na svém zasedání dne 25. července

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti Českolipským kočkám a pejskům z. s. za rok 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti Českolipským kočkám a pejskům z. s. za rok 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti Českolipským kočkám a pejskům z. s. za rok 2014 1/6 Název: Českolipským kočkám a pejskům z. s. Sídlo: Skalice u České Lípy 504, 471 17 IČ: 22707701 DIČ: CZ22707701 Č. účtu: 259446298/0300

Více

Město Moravská Třebová vnitřní předpis

Město Moravská Třebová vnitřní předpis Město Moravská Třebová vnitřní předpis Druh předpisu: Směrnice Rady města Moravské Třebové Číslo předpisu: 6/2007 Název předpisu: Předpis je závazný pro: Za věcnou správnost odpovídá: Předpis schválil:

Více

Holičství, kadeřnictví, pedikúry a manikúry

Holičství, kadeřnictví, pedikúry a manikúry 5.6.17.6. Holičství, kadeřnictví, pedikúry a manikúry http://www.guard7.cz/lexikon/lexikon-bozp/sektory-bozp/holicstvikadernictvi-pedikury-a-manikury Pracovní činnosti při provozování kadeřnictví, pedikúry,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti Českolipským kočkám a pejskům o. s. za rok 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti Českolipským kočkám a pejskům o. s. za rok 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti Českolipským kočkám a pejskům o. s. za rok 2013 1/6 Název: Českolipským kočkám a pejskům o. s. Sídlo: Skalice u České Lípy 504, 471 17 IČ: 22707701 DIČ: CZ22707701 Č. účtu: 259446298/0300

Více

Oznámení o ukončení kontroly. Kontrolu provedli (jména a příjmení kontrolních pracovníků): MVDr. Lucia Kovaříková

Oznámení o ukončení kontroly. Kontrolu provedli (jména a příjmení kontrolních pracovníků): MVDr. Lucia Kovaříková Krajská veterinární správa Státní veterinární správy pro Liberecký kraj Ostašovská 521, Liberec 11 Růžodol 1, 460 01 T: +420 485 246 691, F: +420 482 713 149 Elektronická adresa podatelny: epodatelna.kvsl@svscr.cz

Více

KOMUNITNÍ KOMPOSTÁRNY VE VALAŠSKÝCH KLOBOUKÁCH

KOMUNITNÍ KOMPOSTÁRNY VE VALAŠSKÝCH KLOBOUKÁCH PROVOZNÍ ŘÁD KOMUNITNÍ KOMPOSTÁRNY VE VALAŠSKÝCH KLOBOUKÁCH 1 SCHVALOVACÍ PROTOKOL Provozního řádu komunitní kompostárny ve Valašských Kloboukách Rada města Valašské Klobouky schválila na svém zasedání

Více

Provozní řád tělocvičny

Provozní řád tělocvičny Základní škola a mateřská škola Dobratice, okres Frýdek-Místek příspěvková organizace Provozní řád tělocvičny Článek I. Základní ustanovení Tělocvična v Dobraticích je majetkem obce Dobratice, která pověřila

Více

Grantový program Nadace na ochranu zvířat. Projekty podpořené v roce 2008

Grantový program Nadace na ochranu zvířat. Projekty podpořené v roce 2008 Grantový program Nadace na ochranu zvířat Projekty podpořené v roce 2008 V roce 2010 vyhlásila Nadace na ochranu zvířat 7. ročník grantového programu s těmito okruhy: 1. Podpora přímé pomoci zvířatům v

Více

Krajská veterinární správa Státn_í ', Státní veterinární správy pro. Datum: PODÍSí Oznámení o ukončení kontroly

Krajská veterinární správa Státn_í ', Státní veterinární správy pro. Datum: PODÍSí Oznámení o ukončení kontroly Krajská veterinární správa Státn_í ', Státní veterinární správy pro veterlnarnl Jihočeský kraj správa Severní 9, České Budějovice, 370 10 T: +420 387 789 522 Elektronická adresa podatelny: ID datové schránky:

Více

VZOROVÉ PROVOZNÍ ŘÁDY KOUPALIŠŤ VE VOLNÉ PŘÍRODĚ, UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ A SAUN

VZOROVÉ PROVOZNÍ ŘÁDY KOUPALIŠŤ VE VOLNÉ PŘÍRODĚ, UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ A SAUN VZOROVÉ PROVOZNÍ ŘÁDY KOUPALIŠŤ VE VOLNÉ PŘÍRODĚ, UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ A SAUN Koupaliště ve volné přírodě podle 6 (3c) zákona č.258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví (dále zákon.) Název koupaliště a umístění,

Více

Dotazníkový průzkum mezi útulky WAD CZ 2015

Dotazníkový průzkum mezi útulky WAD CZ 2015 14. 5. 2015 Dotazníkový průzkum mezi útulky WAD CZ 2015 Dotazníkový průzkum mezi útulky WAD CZ 2015 Upravit formulář Nadace na ochranu zvířat a spol. Mars Czech, s.r.o., výrobce krmiva značek Pedigree

Více

Provozní řád areálu sportovního stadionu v Jilemnici

Provozní řád areálu sportovního stadionu v Jilemnici Provozní řád areálu sportovního stadionu v Jilemnici Část I. Základní ustanovení Článek 1 Název, adresa: Sportovní stadion v Jilemnici 514 01 Jilemnice e-mail: info@sport-jilemnice.cz www.sport-jilemnice.cz

Více

Město Bojkovice. Opatření č.1/2015. Pravidla pro odchyt psů na území města Bojkovice

Město Bojkovice. Opatření č.1/2015. Pravidla pro odchyt psů na území města Bojkovice Město Bojkovice Opatření č.1/2015 Pravidla pro odchyt psů na území města Bojkovice I. Tato pravidla upravují postup města při odchytu psů na území města Bojkovice a pravidla pro následné zacházení s takto

Více

PODiSI Před ožení služebního průkazu. Kontrola byla provedena podle zákona č. 255/2012 Sb., o kontrole (kontrolní řád) a podle:

PODiSI Před ožení služebního průkazu. Kontrola byla provedena podle zákona č. 255/2012 Sb., o kontrole (kontrolní řád) a podle: Státní veterinární správa Krajská veterinární správa Státní veterinární správy pro Jihočeský kraj Severní 9, České Budějovice, 370 10 T: +420 387 789 522 Elektronická adresa podatelny: ID datové schránky:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ. č. 16/2005. o pravidlech pro pohyb domácích zvířat a hospodářského zvířectva

STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ. č. 16/2005. o pravidlech pro pohyb domácích zvířat a hospodářského zvířectva STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 16/2005 o pravidlech pro pohyb domácích zvířat a hospodářského zvířectva schválena dne 10. listopadu 2005 účinnost od 1. ledna 2006 Zastupitelstvo

Více

Smlouva o poskytnutí služby číslo:.. /2019

Smlouva o poskytnutí služby číslo:.. /2019 uzavřená mezi smluvními stranami: Smlouva o poskytnutí služby číslo:.. /2019 Vlastník psa: jméno, příjmení, nar... trvale bytem doručovací adresa:. tel.: e-mail:. (dále jen objednatel, popř. vlastník,

Více

HYGIENICKO SANITAČNÍ ŘÁD STRAVOVACÍHO ZAŘÍZENÍ VÝDEJNY POKRMŮ

HYGIENICKO SANITAČNÍ ŘÁD STRAVOVACÍHO ZAŘÍZENÍ VÝDEJNY POKRMŮ HYGIENICKO SANITAČNÍ ŘÁD STRAVOVACÍHO ZAŘÍZENÍ VÝDEJNY POKRMŮ Mateřská škola Petříkov č.p. 6 Obec Petříkov u Velkých Popovic Zpracovala: Ing. Hana Svobodová Vydání: 1 Celkem 8 stran Platnost od 1.9.2011.

Více

Oznámení o ukončení kontroly. Kontrolu provedli (jména a příjmení kontrolních pracovníků): MVDr. Michaela Kadlecová

Oznámení o ukončení kontroly. Kontrolu provedli (jména a příjmení kontrolních pracovníků): MVDr. Michaela Kadlecová Krajská veterinární správa Státní veterinární správy pro Zlínský kraj Lazy V. 654, Zlín 1, 760 01 T: +420 577 009 641, F: +420 577 211 481 Elektronická adresa podatelny: epodatelna.kvsz@svscr.cz ID datové

Více

Smlouva o převzetí zvířete do vlastní péče ( adopční smlouva )

Smlouva o převzetí zvířete do vlastní péče ( adopční smlouva ) Smlouva o převzetí zvířete do vlastní péče ( adopční smlouva ) mezi následujícími smluvními stranami a podle zákona č. 89/2012 Sb., dále jen Občanského zákoníku. 1. Smluvní strany 1.1. Předávající / vlastník

Více

P O H O T O V O S T N Í P L Á N pro případ vzniku nebezpečné nákazy (část II)

P O H O T O V O S T N Í P L Á N pro případ vzniku nebezpečné nákazy (část II) P O H O T O V O S T N Í P L Á N pro případ vzniku nebezpečné nákazy (část II) hospodářství - provoz Chovatel název (viz část I): Registrační číslo hospodářství: CZ.......... Název hospodářství: Obec: KÚ:

Více

Cross Compliance kontrola požadavků dle nařízení 183/2005. Ing. Josef Svoboda Odbor zemědělské inspekce ÚKZÚZ

Cross Compliance kontrola požadavků dle nařízení 183/2005. Ing. Josef Svoboda Odbor zemědělské inspekce ÚKZÚZ Cross Compliance kontrola požadavků dle nařízení 13/2005 Ing. Josef Svoboda Odbor zemědělské inspekce ÚKZÚZ Kontrola plnění požadavků C-C dle nařízení 13/2005 Kontrola plnění požadavků tohoto nařízení

Více

ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY. Hotelová škola Světlá a Střední odborná škola řemesel. Velké Meziříčí 1. září

ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY. Hotelová škola Světlá a Střední odborná škola řemesel. Velké Meziříčí 1. září Hotelová škola Světlá a Střední odborná škola řemesel Velké Meziříčí Velké Meziříčí 1. září 2014-1 - Směrnice: Vypracovala: Č.j.: HŠaSOŠŘVM/342/2014 Mgr. Marie Paľovová, ředitelka školy Jana Prokopová,

Více

OBOROVÁ SPECIFIKACE září 2011

OBOROVÁ SPECIFIKACE září 2011 OBOROVÁ SPECIFIKACE září 2011 Praní - Odborné ošetření prádla z potravinářských provozů OS 80-02 Předmluva Vydávání oborových specifikací Textilním zkušebním ústavem (Centrum technické normalizace) bylo

Více

,, Krajská veterinární správa Stat! ', Státní veterinární správy pro. Datum: PODÍSí Oznámení o ukončení kontroly

,, Krajská veterinární správa Stat! ', Státní veterinární správy pro. Datum: PODÍSí Oznámení o ukončení kontroly ,, Krajská veterinární správa Stat! ', Státní veterinární správy pro veterlnarnl Jihočeský kraj správa.. Severní 9, Ceské Budějowce, 370 10 T: +420 387 789 522 ektronická adresa podatelny: epodatelna.kvsc

Více

MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE. Obecně závazná vyhláška Města Nová Bystřice č. 1/2010

MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE. Obecně závazná vyhláška Města Nová Bystřice č. 1/2010 MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE Obecně závazná vyhláška Města Nová Bystřice č. 1/2010 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku a o pravidlech pohybu zvířat na veřejných prostranstvích Zastupitelstvo města

Více

Smlouva o ustájení koně

Smlouva o ustájení koně Pronajímatel Michaela Vrňáková Na Šejdru 631/49 Praha 4, 14200 IČO: 866 11 381 Tel. 608 311 285 dále pronajímatel na straně jedné a Nájemce Jméno a příjmení: Datum narození, rodné číslo Adresa trvalého

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Technické podmínky. Praní a chemické čištění prádla

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Technické podmínky. Praní a chemické čištění prádla ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Technické podmínky Praní a chemické čištění prádla Technické podmínky 1 1. TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO VŠECHNY ČÁSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY OBECNĚ Předmětem veřejné zakázky je praní

Více

Žádost o krátkodobý pronájem

Žádost o krátkodobý pronájem Žádost o krátkodobý pronájem Pořadatel odpovědná osoba : Příjmení : Adresa: Jméno: E-mail Název a adresa právnické osoby : IČ: DIČ: E-mail: Požadovaný termín : Datum : Od do hod. Požadavaná místnost k

Více

Město Chodov NAŘÍZENÍ MĚSTA CHODOVA. č. 2/2013. Tržní řád

Město Chodov NAŘÍZENÍ MĚSTA CHODOVA. č. 2/2013. Tržní řád Město Chodov NAŘÍZENÍ MĚSTA CHODOVA č. 2/2013 Tržní řád Rada města Chodova se na svém zasedání dne 18.7.2013 usnesením č. 15R-246-2013 usnesla vydat na základě 18 zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském

Více

Nařízení. č. 2/2013. Tržní řád

Nařízení. č. 2/2013. Tržní řád Nařízení č. 2/2013 Rada města Nové Město nad Metují se na svém zasedání dne 14. října 2013 usnesla vydat na základě 18 odst. 1 a 3 zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský zákon),

Více

Provozní řád sauny. Větrání jednotlivých místností je zajištěno centrální vzduchotechnickou jednotkou.

Provozní řád sauny. Větrání jednotlivých místností je zajištěno centrální vzduchotechnickou jednotkou. Provozní řád sauny 1 ÚVOD Název provozovny : Penzion Horácko Adresa : 592 04 Tři Studně 104 Majitel objektu : Dana Dušková IČO 62838512 Živnostenské oprávnění č.j. MU/OŽ/213/2013/U/3 vydán ŽÚ Žďár n.s.

Více

Základní škola a Mateřské škola Brno, Milénova 14. PROVOZNÍ ŘÁD Školní kuchyně ZŠ a MŠ Milénova 14

Základní škola a Mateřské škola Brno, Milénova 14. PROVOZNÍ ŘÁD Školní kuchyně ZŠ a MŠ Milénova 14 Základní škola a Mateřské škola Brno, Milénova 14 PROVOZNÍ ŘÁD Školní kuchyně ZŠ a MŠ Milénova 14 1. Požadavky na zdravotní stav pracovníků školní kuchyně a jejich osobní hygiena: pracovníci musí mít vystavený

Více

Provozní řád. Kompostárny Kamenný Újezd

Provozní řád. Kompostárny Kamenný Újezd Kompostárny Kamenný Újezd 0 Obsah 1. Základní údaje... 2 1.1. Název... 2 1.2. Umístění kompostárny... 2 1.3. Identifikační údaje vlastníka... 2 1.4. Identifikační údaje provozovatele... 2 1.5. Správce

Více

pro hospodářství produkující mléko

pro hospodářství produkující mléko PROVOZNÍ a SANITAČNÍ ŘÁD pro hospodářství produkující mléko Předkládá:... (název a sídlo právnické osoby podle výpisu z obchodního rejstříku nebo jméno a bydliště fyzické osoby podle znění v osvědčení

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE platný od

PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE platný od Střední průmyslová škola stavební a Obchodní akademie, Cyrila Boudy 2954, Kladno PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE platný od 1. 9. 2016 7 odst. 1 zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně

Více

Město Klobouky u Brna nám. Míru 169/ Klobouky u Brna

Město Klobouky u Brna nám. Míru 169/ Klobouky u Brna Město Klobouky u Brna nám. Míru 169/1 691 72 Klobouky u Brna Obecně závazná vyhláška Města Klobouky u Brna č.3/2011, o zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku a čistoty ulic a jiných veřejných

Více

Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Vydáno dne: 3. 2. 2014 Čl. 1 Úvodní ustanovení (1) SU OPF Karviná

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

ROZHODNUTÍ. NÁRODNÍ VÝSTAVA HOSPODÁŘSKÝCH ZVÍŘAT A ZEMĚDĚLSKÉ TECHNIKY datum: 25. - 28.6.2015

ROZHODNUTÍ. NÁRODNÍ VÝSTAVA HOSPODÁŘSKÝCH ZVÍŘAT A ZEMĚDĚLSKÉ TECHNIKY datum: 25. - 28.6.2015 Krajská veterinární správa Státní veterinární správy pro Jihomoravský kraj Palackého třída 174 612 38 Brno č.j.: SVS/2015/018441-B ROZHODNUTÍ Krajská veterinární správa Státní veterinární správy pro Jihomoravský

Více

Domovní řád. Společenství pro dům Ružinovská 1227/16, Praha 4

Domovní řád. Společenství pro dům Ružinovská 1227/16, Praha 4 Domovní řád SVJ Ružinovská 1227 1/ Domovní řád Společenství pro dům Ružinovská 1227/1, Praha 4 Za účelem zabezpečení pořádku a čistoty v domě, k zajištění podmínek řádného užívání bytových jednotek a společných

Více

MĚSTO ROŽNOV POD RADHOŠTĚM

MĚSTO ROŽNOV POD RADHOŠTĚM MĚSTO ROŽNOV POD RADHOŠTĚM Masarykovo náměstí 128, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm PROVOZNÍ ŘÁD ÚTULKU PRO PSY MĚSTA ROŽNOVA POD RADHOŠTĚM I. Základní ustanovení 1. Tento provozní řád (dále jen řád ) slouží

Více

Číslo vyhlášky: 1/2005 Vydání č.: 02 Výtisk č.: 01. Platnost od: 27.1.2005 Účinnost od : 11.2.2005 Platnost do: Zpracoval: Dne: Podpis:

Číslo vyhlášky: 1/2005 Vydání č.: 02 Výtisk č.: 01. Platnost od: 27.1.2005 Účinnost od : 11.2.2005 Platnost do: Zpracoval: Dne: Podpis: Obecně závazná vyhláška města Žamberka č. 1/2005 o pravidlech pohybu psů v Žamberku, ve znění obecně závazné vyhlášky č. 13/2005 a obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 Číslo vyhlášky: 1/2005 Vydání č.: 02

Více

Metodický pokyn. Určeno pro: Jednotlivé městské obvody statutárního města Ostravy

Metodický pokyn. Určeno pro: Jednotlivé městské obvody statutárního města Ostravy Magistrát města Ostravy Metodický pokyn Společný metodický pokyn odboru ochrany životního prostředí a odboru vnitřních věcí Magistrátu města Ostravy ve věci nalezených a odevzdaných psů na městské obvody

Více

Důvodová zpráva. Mgr. Kučera odd. právní a veřejných zakázek. Ing. Halamová odd. správy veřejné zeleně

Důvodová zpráva. Mgr. Kučera odd. právní a veřejných zakázek. Ing. Halamová odd. správy veřejné zeleně Důvodová zpráva Odbor správy majetku, oddělení správy veřejné zeleně a oddělení právní a veřejných zakázek doporučuje Zastupitelstvu města schválit Obecně závaznou vyhlášku č.3/2017, kterou se nařizuje

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ZÁMECKÉ KOČÁROVNY

PROVOZNÍ ŘÁD ZÁMECKÉ KOČÁROVNY PROVOZNÍ ŘÁD ZÁMECKÉ KOČÁROVNY 1 Provozní řád zámecké kočárovny Účelem provozního řádu je zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví zúčastněných osob, ochrany majetku, cílem provozního řádu je zajištění příjemné

Více

Organizační řád školy

Organizační řád školy Mateřská škola a Základní škola Ostopovice, okr. Brno-venkov příspěvková organizace Organizační řád školy ŘÁD ŠKOLNÍ KUCHYŇKY V MŠ Č. j. 325/2011 Vypracoval: Schválil: Lenka Balážová Mgr. Petr Juráček

Více

O. S. Zachraň kočku. Výroční zpráva za rok 2013

O. S. Zachraň kočku. Výroční zpráva za rok 2013 O. S. Zachraň kočku Výroční zpráva za rok 2013 Rok 2013 byl pro nás rokem velkých změn. Po šesti letech jsme ukončili naše působení pod občanským sdružením Uměním na pomoc zvířatům a založili jsme vlastní

Více

Střední pedagogická škola Boskovice, příspěvková organizace, Komenského 5, Boskovice. Vnitřní řád školní jídelny výdejny

Střední pedagogická škola Boskovice, příspěvková organizace, Komenského 5, Boskovice. Vnitřní řád školní jídelny výdejny Střední pedagogická škola Boskovice, příspěvková organizace, Komenského 5, 680 11 Boskovice Úvodní ustanovení Vnitřní řád školní jídelny výdejny Vnitřní řád školní jídelny - výdejny je vydáván v souladu

Více

Oznámení o ukončení kontroly. Kontrolu provedli (jména a příjmení kontrolních pracovníků): MVDr. Vlasta Hanischová

Oznámení o ukončení kontroly. Kontrolu provedli (jména a příjmení kontrolních pracovníků): MVDr. Vlasta Hanischová Krajská veterinární správa Státní veterinární správy pro Plzeňský kraj Družstevní 13, Plzeň, 301 00 T: +420 377 333 820, F: +420 377 333 829 Elektronická adresa podatelny: epodatelna.kvsp@svscr.cz ID datové

Více

Hygiena a sanitace potravinářských výrob. Aneta Hniličková Tereza Matějcová

Hygiena a sanitace potravinářských výrob. Aneta Hniličková Tereza Matějcová Hygiena a sanitace potravinářských výrob Aneta Hniličková Tereza Matějcová Pojmy na úvod Správná výrobní praxe postupy zaměřené na zajišťování celkové jakosti výrobků tzn. způsobilosti k uvedenému či předpokládanému

Více

Registrace podniku živočišné produkty. Kamila Míková

Registrace podniku živočišné produkty. Kamila Míková Registrace podniku živočišné produkty. Kamila Míková Registrace podniku Oznámení zahájení činnosti dozorovému orgánu (SZPI, KVS, HES) Živočišné produkty schválení a registrace (KVS) Žádost povinné údaje

Více

Provozní řád sportovně rekreačního areálu v ulici Kpt. Nálepky

Provozní řád sportovně rekreačního areálu v ulici Kpt. Nálepky Provozní řád sportovně rekreačního areálu v ulici Kpt. Nálepky Tento provozní řád vydává Městský obvod Pardubice V za účelem harmonického rozvoje tělovýchovy a sportu a využívání volného času zejména mládeže

Více

Obec Prusinovice Zámčisko 350, 768 42 Prusinovice IČO:00287644. Nařízení obce Prusinovice č. 1/2012, kterým se vydává

Obec Prusinovice Zámčisko 350, 768 42 Prusinovice IČO:00287644. Nařízení obce Prusinovice č. 1/2012, kterým se vydává Obec Prusinovice Zámčisko 350, 768 42 Prusinovice IČO:00287644 Nařízení obce Prusinovice č. 1/2012, kterým se vydává TRŽNÍ ŘÁD Zastupitelstvo obce Prusinovice se na své veřejné schůzi dne 13.12.2012 usnesla

Více

Nařízení obce č. 1 ze dne 16.12.2014

Nařízení obce č. 1 ze dne 16.12.2014 Nařízení obce č. 1 ze dne 16.12.2014 Nařízení, kterým se vydává Tržní řád Zastupitelstvo obce Cidlina se přijetím usnesení na svém 2. veřejném zasedání konaném dne 16. 12. 2014 usneslo vydat na základě

Více

Pravidla - ztráty a nálezy

Pravidla - ztráty a nálezy Pravidla - ztráty a nálezy Číslo dokumentu: SAM 3208 Vydání č.: 03 Výtisk č.: 01 Platnost od: 07.05.20105 Účinnost od : 01.06.2015 Platnost do: Zpracoval: JUDr. Jitka Kubová 30.04.2015 Přezkoumal: Mgr.

Více

192/2004 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 13. dubna 2004 o ochraně zvířat při chovu, veřejném vystoupení nebo svodu

192/2004 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 13. dubna 2004 o ochraně zvířat při chovu, veřejném vystoupení nebo svodu 192/2004 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 13. dubna 2004 o ochraně zvířat při chovu, veřejném vystoupení nebo svodu Ministerstvo zemědělství stanoví podle 29 zákona č. 246/1992 Sb., na ochranu zvířat proti týrání,

Více

Provozní řád sportovně rekreačního areálu v ulici Kpt. Nálepky

Provozní řád sportovně rekreačního areálu v ulici Kpt. Nálepky Provozní řád sportovně rekreačního areálu v ulici Kpt. Nálepky Tento provozní řád vydává Městský obvod Pardubice V za účelem harmonického rozvoje tělovýchovy a sportu a využívání volného času zejména mládeže

Více

258/2000 Sb. ZÁKON. ze dne 14. července 2000. o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů

258/2000 Sb. ZÁKON. ze dne 14. července 2000. o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů 258/2000 Sb. ZÁKON ze dne 14. července 2000 o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů Změna: 254/2001 Sb., 274/2001 Sb. Změna: 86/2002 Sb. Změna: 13/2002 Sb., 120/2002 Sb. Změna:

Více

Nebezpečí infekce. Zpracoval: Ondráček Zdeněk 2008

Nebezpečí infekce. Zpracoval: Ondráček Zdeněk 2008 Zpracoval: Ondráček Zdeněk 2008 Infekce je proces, při kterém se choroboplodné mikroorganismy (bakterie, viry, paraziti) dostávají do styku s hostitelským makroorganismem a vyvolávají jeho onemocnění.

Více

Provozní řád podzemních garáží

Provozní řád podzemních garáží Provozní řád podzemních garáží Společenství vlastníků jednotek pro dům č.p. 1145, ulice Wassermannova, Werichova, Kováříkova, Praha 5 - Kaskády Barrandov III se sídlem Praha 5, Werichova 1145/33, 152 00

Více

Ž Á D O S T O POVOLENÍ CHOVU NEBEZPEČNÉHO DRUHU ZVÍŘAT dle 13 odst. 6 zákona č. 246/1992 Sb., na ochranu zvířat proti týrání, v jeho platném znění

Ž Á D O S T O POVOLENÍ CHOVU NEBEZPEČNÉHO DRUHU ZVÍŘAT dle 13 odst. 6 zákona č. 246/1992 Sb., na ochranu zvířat proti týrání, v jeho platném znění Č.j. KVS * Došlo dne * Veterinární registrační číslo (pokud bylo dříve přiděleno) Ž Á D O S T O POVOLENÍ CHOVU NEBEZPEČNÉHO DRUHU ZVÍŘAT dle 13 odst. 6 zákona č. 246/1992 Sb., na ochranu zvířat proti týrání,

Více

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2014. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2014. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Pracovní návrh VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí ze dne.2014 o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Ministerstvo práce a sociálních věcí stanoví podle 26

Více

Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ Obec Zdiby. identifikátor datové schránky: vt2b6m8 U S N E S E N Í

Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ Obec Zdiby.   identifikátor datové schránky: vt2b6m8 U S N E S E N Í Obec Zdiby Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ 250 66 e-mail: podatelna@obeczdiby.cz, identifikátor datové schránky: vt2b6m8 RADA OBCE ZDIBY U S N E S E N Í Rady obce Zdiby číslo 45/8/2019 ze dne 17. 4. 2019

Více

Technická univerzita V Liberci Liberec I, Hálkova 6 Telefon : , Fax : Řád bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Technická univerzita V Liberci Liberec I, Hálkova 6 Telefon : , Fax : Řád bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Technická univerzita V Liberci 461 17 Liberec I, Hálkova 6 Telefon : 485351111, Fax : 485105882 Řád bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Technické univerzity v Liberci V Liberci dne 12.03.2007 1. ÚVODNÍ

Více

PLÁN REALIZACE ODBORNÉ PRAXE

PLÁN REALIZACE ODBORNÉ PRAXE Příloha č. 2 Dohody o vyhrazení SÚPM č. PMA-JZ-32-2016 PLÁN REALIZACE ODBORNÉ PRAXE I. Uchazeč o zaměstnání ABSOLVENT Jméno a příjmení: Datum narození: Kontaktní adresa: Telefon: Zdravotní stav dobrý:

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 153 Rozeslána dne 4. prosince 2012 Cena Kč 144, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 153 Rozeslána dne 4. prosince 2012 Cena Kč 144, O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Rozeslána dne 4. prosince 2012 Cena Kč 144, 418. Vyhláška o ochraně zvířat při usmrcování 419. Vyhláška o ochraně pokusných zvířat O B S A H : 420. Sdělení Ministerstva

Více

PROVOZNÍ ŘÁD COWORKINGOVÉHO A MATEŘSKÉHO CENTRA

PROVOZNÍ ŘÁD COWORKINGOVÉHO A MATEŘSKÉHO CENTRA PROVOZNÍ ŘÁD COWORKINGOVÉHO A MATEŘSKÉHO CENTRA V platnosti a účinnosti od 2. 4. 2015 1 PŘEDMĚT ÚPRAVY 1.1 Tento Provozní řád upravuje a vymezuje práva a povinnosti Provozovatele Coworkingového a mateřského

Více

Informace ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Informace ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb. Krajská veterinární správa Státní veterinární správy pro Olomoucký kraj tř. Míru 563/101, Olomouc, 779 00 T: +420 585 700 730, F: +420 585 700 746 Elektronická adresa podatelny: epodatelna.kvsm@svscr.cz

Více

Nařízení města Lanškroun č. 4/2007, tržní řád

Nařízení města Lanškroun č. 4/2007, tržní řád Nařízení města Lanškroun č. 4/2007, tržní řád Rada města Lanškrouna na svém zasedání dne 17.12.2007 usnesením č. 952/2007, vydala na základě ustanovení 18, odst. 1 a 3 zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. farmářských trhů v Rosicích. I. Farmářské trhy v Rosicích

PROVOZNÍ ŘÁD. farmářských trhů v Rosicích. I. Farmářské trhy v Rosicích PROVOZNÍ ŘÁD farmářských trhů v Rosicích I. Farmářské trhy v Rosicích 1) Pořadatelem farmářských trhů v Rosicích je KIC Rosice, příspěvková organizace, IČ 86770632, sídlo Palackého nám. 45, 665 01 Rosice,

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Č.j.: ZSH/144/2012 Spisový znak: A.1. Skartační znak: A10 Účinnost od: 1.9.2012 Vypracoval: Mgr. Lenka Pchálková Konec platnosti: 1. Obecná ustanovení Na základě ustanovení 30 zákona č. 561/2004 Sb. o

Více

Sportovní zařízení Provoz a údržba sportovního areálu Pořádání hromadných akcí Ochrana zdraví návštěvníků Důležité kontakty Závěrečná ustanovení

Sportovní zařízení Provoz a údržba sportovního areálu Pořádání hromadných akcí Ochrana zdraví návštěvníků Důležité kontakty Závěrečná ustanovení Provozní řád Sportovního areálu Jižní předměstí" Město Rokycany opatření orgánů města č. 1/2013 Provozní řád Sportovního areálu Jižní předměstí Rokycany účinnost od 1. září 2013 Obsah: Čl. I. Čl. II. Čl.

Více

Postup pro nakládání s nalezenými věcmi a zvířaty

Postup pro nakládání s nalezenými věcmi a zvířaty Rada města vydává tuto vnitřní směrnici č. 1/2014: Postup pro nakládání s nalezenými věcmi a zvířaty Zpracovatel: Rozsah působnosti: Zuzana Motyčková, pracovník úseku ztráty a nálezy správního odboru Městského

Více

Nařízení města Nový Bydžov č. 1/2015 o tržním řádu (tržní řád)

Nařízení města Nový Bydžov č. 1/2015 o tržním řádu (tržní řád) Nařízení města Nový Bydžov č. 1/2015 o tržním řádu (tržní řád) Rada města Nový Bydžov se na svém zasedání dne. usnesením č. usnesla vydat na základě ustanovení 18 odst. 1 a 3 zákona č. 455/1991 Sb., o

Více

Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, SNP 2304/6, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, SNP 2304/6, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, SNP 2304/6, příspěvková organizace SNP 2304/6, Ústí nad Labem, IČ 44226233 SMĚRNICE č. 9/2014 Provozní řád zahrady mateřské školy Obsah: ČL.1 ČL.2 ČL.3 ČL.4

Více

GLOBALGAP- OVOCE A ZELENINA. (FV- FRUIT AND VEGETABLES ČESKÁ VERZE V 3.0-2_Sep07) část B

GLOBALGAP- OVOCE A ZELENINA. (FV- FRUIT AND VEGETABLES ČESKÁ VERZE V 3.0-2_Sep07) část B GLOBALGAP- OVOCE A ZELENINA (FV- FRUIT AND VEGETABLES ČESKÁ VERZE V 3.0-2_Sep07) část B Základní cíle systému Globalgap zajistit bezpečnost produktů zemědělské prvovýroby (rostlinná, živočišná, osivo-sadba,

Více

PROVOZNÍ ŘÁD JÍDELNY

PROVOZNÍ ŘÁD JÍDELNY Hotelová škola Hradec Králové, s.r.o. Hradec Králové PROVOZNÍ ŘÁD JÍDELNY Školní rok 2013/2014 Provozní řád jídelny Sídlo: Československé armády 274/55, 500 03 Hradec Králové IČO: 25262131 Telefon: 495

Více

Dodržování bezpečnosti a ochrany zdraví při práci s ručním nářadím, motorovou pilou, křovinořezem a traktorem 3

Dodržování bezpečnosti a ochrany zdraví při práci s ručním nářadím, motorovou pilou, křovinořezem a traktorem 3 Pracovník chovu spárkaté zvěře (kód: 41-121-H) Autorizující orgán: Ministerstvo zemědělství Skupina oborů: Zemědělství a lesnictví (kód: 41) Týká se povolání: Pracovník v myslivosti Kvalifikační úroveň

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

V rámci přípravy výstavby: kontrola veškerých podkladů předaných objednatelem nebo jím pověřenou osobou zhotoviteli stavby;

V rámci přípravy výstavby: kontrola veškerých podkladů předaných objednatelem nebo jím pověřenou osobou zhotoviteli stavby; Krajská správa silnic Libereckého kraje Československé armády 4805/24, 466 05 Jablonec nad Nisou Fakturační adresa je: Liberecký kraj se sídlem: U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 zastoupený: Mgr. Stanislavem

Více

Zpracovatel neručí za případné škody vzniklé aplikací této předlohy nesprávným způsobem. Zkušební test pro vedoucí zaměstnance č. 1 BEZPEČNOST PRÁCE

Zpracovatel neručí za případné škody vzniklé aplikací této předlohy nesprávným způsobem. Zkušební test pro vedoucí zaměstnance č. 1 BEZPEČNOST PRÁCE Jméno a příjmení Zkušební test pro vedoucí zaměstnance č. 1 BEZPEČNOST PRÁCE Pracovní zařazení Datum: Zakroužkujte odpověď, o níž se domníváte, že je správná. 1. Evidenci o všech pracovních úrazech musí

Více

320/2010 Sb. VYHLÁŠKA

320/2010 Sb. VYHLÁŠKA 320/2010 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 15. listopadu 2010, kterou se mění vyhláška Ministerstva zdravotnictví č. 106/2001 Sb., o hygienických požadavcích na zotavovací akce pro děti, ve znění vyhlášky č. 148/2004

Více

Nařízení obce č. 1 ze dne 31.5.2013

Nařízení obce č. 1 ze dne 31.5.2013 Nařízení obce č. 1 ze dne 31.5.2013 Nařízení, kterým se vydává Tržní řád Zastupitelstvo obce Hlína se přijetím usnesení na svém 14. veřejném zasedání konaném dne 31.5.2013 usnesla vydat na základě 18 odst.

Více

Vlastnictví a provoz areálu. Využití sportovního areálu

Vlastnictví a provoz areálu. Využití sportovního areálu Provozní řád areál Sokol Libčice Provozovatel: TJ Sokol Libčice nad Vltavou Sídlo: náměstí Svobody 249, Libčice nad Vltavou, IČ: 00663832 info@sokollibcice.cz, www.sokollibcice.cz Vlastnictví a provoz

Více

VÝVOJ VÝROBA PRODEJ - SERVIS HYDRAULICKÉ A PNEUMATICKÉ NÁŘADÍ - ZVEDACÍ ZAŘÍZENÍ POTRUBNÍ DOPRAVA ŘÁD PŮJČOVNY STROJŮ

VÝVOJ VÝROBA PRODEJ - SERVIS HYDRAULICKÉ A PNEUMATICKÉ NÁŘADÍ - ZVEDACÍ ZAŘÍZENÍ POTRUBNÍ DOPRAVA ŘÁD PŮJČOVNY STROJŮ VÝVOJ VÝROBA PRODEJ - SERVIS HYDRAULICKÉ A PNEUMATICKÉ NÁŘADÍ - ZVEDACÍ ZAŘÍZENÍ POTRUBNÍ DOPRAVA Společnost je zapsána do obchodního rejstříku u Krajského soudu v Ostravě, oddíl B, vložka 1025 ode dne

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. Školní jídelna a Školní kuchyň

PROVOZNÍ ŘÁD. Školní jídelna a Školní kuchyň PROVOZNÍ ŘÁD Školní jídelna a Školní kuchyň Vydal: Základní škola a Mateřská škola, Bílý Potok, okres Liberec, příspěvková organizace Platnost: 1. 10. 2012 Závaznost: pro všechny zaměstnance Vypracovala:

Více