CB 25/5. 1 Kompaktní zařízení. Alternativa k expresnímu mytí na omezeném prostoru. Vejde se bez problémů do mycí haly standardních rozměrů.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CB 25/5. 1 Kompaktní zařízení. Alternativa k expresnímu mytí na omezeném prostoru. Vejde se bez problémů do mycí haly standardních rozměrů."

Transkript

1 CB 25/5 je pětikartáčový portál se dvěma střešními sušáky, 1 párem bočních sušáků a mnoha možnostmi vybavení. Max. mycí výška je 2,50 m. Pro místa od mycích cyklů za měsíc. 1 Kompaktní zařízení Alternativa k expresnímu mytí na omezeném prostoru. Vejde se bez problémů do mycí haly standardních rozměrů.

2 Technické údaje EAN kód Mycí výška mm 2500 Šířka zařízení s rotujícími bočními mm 4035 kartáči Výška zařízení bez předního opláštění mm 3350 Výška zařízení s předním opláštěním mm 3415 Počet mycích kartáčů kusy 5 Počet bočních kartáčů kusy 4 Počet střešních kartáčů kusy 1 Počet bočních sušáků 1 Počet střešních sušáků 2 Přípojka čerstvé vody objem l/min 140 Přípojka čerstvé vody tlak bar 4 / 6 Příkon kw 22 Napětí V 400

3 Řídící vedení Řídící vedení 3 x 1,5 mm² Připojovací kabel 3 x 1,5 mm².

4 2 Pískové filtrační zařízení ABS provzdušňování Provzdušňovací čerpadlo s injektorem vzduchu k provzdušňování přečerpávací nádrže k zamezení problémů se zápachem. ABS přepad Doplňkový plovákový spínač včetně instalačního materiálu pro připojení k WRP-ovládání. ABS ponorné čerpadlo WRP Ponorné čerpadlo s plovákovým spínačem pro WRP 8000 vč. zařízení pro upevnění na stěnu nádrže. ABS zásobování čistou vodou WRP Pro naplnění nádrže recyklované vody čistou vodou při nedostatku vody ABS stojan rozvodné skříně Opěrná noha pro rozvodnou skříň WRP 8000, WRP nebo ABS zásobovací čerpadlo. Doplňková nádrž recyklované Doplňková nádrž recyklované vody, 1000 l vody ABS nádrž na recyklovanou vodu l ABS Doplňková nádrž recyklované vody Montážní sada WRP ABS měření vodivosti WRP Sada potrubní vedení 2000 l Sada potrubní vedení 3000 l Provzdušňovací hadice Vysoce kvalitní PVC hadice s textilní vložkou a vnitřním průměrem 25 mm - perfektní propojení provzdušňovacího čerpadla v technické místnosti a membránového provzdušňovače v přečerpávací nádrži. (Metrové zboží) Kabel řízení přečerpávací nádrž - WRP Ovládací kabel pro připojení přečerpávací nádrže s ovládáním WRP systému. Prodáváno po metrech.

5 Prodloužení kolejnic Sada prodloužení pojezdových kolejnic 2 x 1 m Dráha 1 m. Žárově pozinkované speciální profily, instalační výška 40 mm. Součástí dodávky je upevňovací a podkladní materiál pro nivelaci. Kolejnice se upevňují přímo na podlahu. Délka jízdních kolejnic je závislá na délce mytých aut. Pro stanovení délky kolejnic platí následující: maximální délka vozidla plus cca 6 m. Ochrana proti mrazu Rozšíření manuální protimrazové ochrany recyklované vody Systém pro zvýšení tlaku vody Modul zásobovacího čerpadla Je-li místní tlak v potrubí příliš nízký, může být zařízení čerpadlem pro zvýšení vodníku tlaku, které zajišťuje, aby požadovaný průtokový tlak byl v rozmezí 4-6 barů. Nádrž 1000 l Nálepka výška mytí / šířka mytí Aufkleber Waschbreite 2,3m Osazení kartáče ABS RAWA Buersten 450 Radkastenreinigung Brush Ø450, Radkastenr., RAL ABS RAWA Buersten Radkastenreinigung Brush wheel housing Ø370, RAL Zásobování energií Energiekette Wandmontage 12m KE 0900 Energiekette Stuetze 12m KE Kabelschlepp 12m CB Přední dveře ABS dveøe kpl ABS Tueren kpl. Ampel rechts ABS Tueren kpl. Ampel rechts und links ABS Tueren kp Provoz s recyklovanou vodou Uložení čisticích prostředků/ monitoring čisticích prostředků Hlášení o vyprázdnění 10-litrového a 25-litrového kanystru s čisticími prostředky Kontrola hladiny pro portálové systémy mytí aut měří množství čisticích prostředků v 10-litrových, příp. 25-litrových kanystrech a podá hlášení, pokud je dosaženo kritické hladiny čisticího prostředku v kanystru.

6 Externí stanice dávkování čisticích prostředků pro max. 5 dávkovacích čerpadel Externí dávkovací stanice umožňuje dávkování čisticích prostředků mimo zařízení jako např. v technické místnosti. Díky tomu lze používat čisticí prostředky ve velkých baleních, i 200 l sudy. Externí dávkovací stanici je možné vybavit až pěti dávkovacími čerpadly. Velkou výhodu u frekventovaných zařízení přitom představuje výrazné snížení výdajů doplňováním čisticích prostředků. Tato nástavbová sada je možná pouze ve spojení s přívodem energie energetických řetězcem. 10 l RM kanystr, prázdný Na zařízení je maximálně místo buď pro kanystry 2 x 25 l; 1 x 25 l a 2 x 10 l nebo 4 x 10 l.koncept čisticích prostředků umožňuje používat programy pěna a šampón a programy prostředek urychlující sušení a horký(pěna)vosk se stejným čisticím prostředkem (ze stejného kanystru). Kanystry 10 l mají využití, pokud jsou pro programy používány různé čisticí prostředky. Zařízení protimrazové ochrany Rozšíření protimrazové ochrany vysoký tlak Rozšíření manuální protimrazové ochrany čištění ráfků / intenzivní předčištění / péče Top Rozšíření automatické protimrazové ochrany čištění ráfků / intenzivní předčištění / péče Top Montážní deska protimrazová ochrana Automatická protimrazová ochrana Rozšíření automatické protimrazové ochrany VT strana / spodní mytí Manuální protimrazová ochrana nebo rozšíření Rozšíření automatické protimrazové ochrany provoz na užitkovou vodu Rozšíření manuální protimrazové ochrany VT strana / spodní mytí Čerpadla Vysokotlaké čerpadlo HD - E 60/6 K2 I Rozšíření manuální protimrazové ochrany pro čištění disků, intenzivního předmytí komplet nebo TOP péče Rozšíření automatické protimrazové ochrany pro čištění disků, intenzivního předmytí komplet nebo TOP péče Automatická protimrazová ochrana.(umístění stlačeného vzduchu ze strany stavby) Rozšíření automatické protimrazové ochrany pro vysokotlaké mytí boků/kolem dokola nebo spodního mytí Manuální protimrazová ochrana (ruční spouštění) nebo rozšíření manuální protimrazové ochrany pro provoz s užitkovou vodou.umístění stlačeného vzduchu ze strany stavby Rozšíření automatické protimrazové ochrany pro provoz s užitkovou vodou Rozšíření manuální protimrazové ochrany pro vysokotlaké boční nebo spodní mytí Naše nová generace vysokotlakých modulů čerpadel HD 60/6 K2 představuje vzduchem chlazená čerpadla s klikovou hřídelí s řízeným okruhem. Tato čerpadla jsou velmi robustní a proto zvlášť vhodná pro používání v automatických portálových mycích linkách i pro provoz s užitkovou vodou. Čerpadla jsou připravená pro provoz s čistou vodou nebo alternativně s užitkovou vodou. K tomu je však nezbytná instalace příslušné nástavby. Napětí: 3~ / 400 V / 50 Hz / 16 kw

7 Střednětlaké čerpadlo 16 bar Stojící vícestupňové střednětlaké centrifugové čerpadlo 16 bar, vč. spínací skříně. Čerpadlo musí být pro zajištění bezpečného provozu zásobováno z nádrže. Napětí: 3~ / 400 V / 50 Hz Vysokotlaké čerpadlo HD - E 60/6 K2 II Naše nová generace vysokotlakých modulů čerpadel HD 60/6 K2 představuje čerpadla s klikovou hřídelí. Tato čerpadla jsou velmi robustní, a proto zvlášť vhodná pro používání v automatických portálových mycích linkách i pro provoz s užitkovou vodou. Čerpadla jsou připravená pro provoz s čistou vodou nebo alternativně s užitkovou vodou. K tomu je však nezbytná instalace příslušné nástavby. Napětí: 3~ / 400 V / 50 Hz Střednětlaké čerpadlo 16 bar Čerpadlo musí být k zajištění bezpečného provozu opatřeno nádrží. Napětí: 3~ / 400 V / 50 Hz Zařízení navádění kol Navádění kol Zařízení navádění kol slouží jako postranní vodítko pro umístění vozidla. Skládá se ze stabilních, žárově pozinkovaných trubek, které jsou přišroubovány k podlaze. Bezpečnostní zařízení ABS Sicherheitsschalter Positionierung C ABS Schalter Halle zu schmal ABS Sicherheitsschalter Heck CB /25 Ochrana proti ostřiku Spritzschutz Seitenbuersten CB Mytí podvozků Spodní mytí se segmentovým přepínáním Spodní mytí se segmentovým přepínáním je rozděleno do tří mycích segmentů, které se spínají podle délky vozu. To umožňuje smytí nečistot ulpívajících na podvozku auta. Ve spodní části karoserie jsou nainstalovány dvě vysokotlaké trubky s nerezovými tryskami. Ty poté vyčistí spodní část vozidla. Úhel náklonu je nastavitelný pomocí pryžového dorazu. Otáčení se provádí pomocí bezúdržbového pnaumatického válce. Systém může být nainstalován na podlaze nebo ponořen. Základní rám je pozinkovaný. kryt je vyroben z hliníkových plechů s žebrováním, aby se zabránilo nebezpečí uklouznutí. Připojovací sada spodní mytí Připojovací sada spodní mytí se střednětlakovým čerpadlem ( nebo ), to zajistí bezpečné připojení a mytí podvozku, kde zůstávají nečistoty. Ve spodní části karoserie jsou nainstalovány dvě vysokotlaké trubky s nerezovými tryskami. Ty poté vyčistí spodní část vozidla. Úhel náklonu je nastavitelný pomocí pryžového dorazu. Otáčení se provádí pomocí bezúdržbového pnaumatického válce. Systém může být nainstalován na podlaze nebo ponořen. Základní rám je pozinkovaný. kryt je vyroben z hliníkových plechů s žebrováním, aby se zabránilo nebezpečí uklouznutí.

8 59 Spodní mytí, 16 bar Spodní mytí, 60 bar Mytí kol RAWA HD innen CB RAWA aussen CB RAWA HD beruehrungslos CB Prvky opláštění ABS oplá¹t. Front pøíèné ABS oplá¹t. Heck pøíèné ABS Laufschri Sonnensegel CB Provoz s čtečkou mycích karet/kódů Rozhraní pro SB provoz s držákem klíčů Rozhraní platební systém s klíčovým spínačem při provozu s čtečkou karet / kódů. Poloha 0: provozní doba do konce. Pozice 1: žádné nastavení programu není možné v provozní době, k dispozici jsou pouze manuální zásahy a manuální funkce. Mycí program lze spustit pouze prostřednictvím rozhraní pro SB provoz. Pozice 2: Spuštění klávesnice a čtečky karet v této pozici umožňuje spuštění programu. Všechny manuální funkce jsou dostupné na ovládání. Systémy úpravy vody Umschaltung Osmose Technikraum Dodatečné programy Čistič disků kol Speciální čistič disků kol se cíleně nanese na disky ještě před jejich čištěním vysokotlakem a následným mytím kartáči. Vorreiniger Intensiv-Schmutzloeser CB Wachs CB Schaum Polieren Dosierpumpe Vysoký tlak Přepínání bok/střecha pro CB Flex/23 Přepínání bok/rawa pro CB Flex/25 Přepínání bok/střecha/rawa pro CB Flex/25 Přepínání VT Rawa jednotlivě Montážní sada VT Rawa zajišťuje, že mycí kola jsou poháněna vysokotlakým čerpadlem. HD Rohr Seite CB Instalační komponenty pro místní podmínky zákazníka Rozdělovač signálu Prostřednictvím tohoto rozdělovače signálu jsou k dispozici pro připojení čerpadel maximálně 3 beznapětové signály.... čerpadla mohou být: - mytí podvozků - zařízení pro zvýšení tlaku čisté vody - užitková voda Nástavbová sada UBW externí Nástavbová sada pro portálové mytí vozidel: v místě disponibilní zařízení pro mytí podvozků bude nasměrováno tahem lanka od firmy Christ.

9 73 74 Kit Patchkabel 20 m Komunikační kabel mezi rozdělovačem napájení, který je Can-Patchkabel 50 m namontován u bodu napájení energetického řetězce, a dalšími komponenty zařízení, jako např. rozdělovač ochrany proti zamrznutí nebo řízení vrat, který je instalován v technické místnosti. Otočný lamelový střešní sušák Otočný lamelový střešní sušák Odváděním produ vzduchu pomocí otočné lamely je výsledek sušení na zádi vozidla podstatně lepší. Řízení vrat Řízení vrat basic Rozšíření řízení vrat basic, vrata č Rozšíření řízení vrat basic, vrata č Termostat Kabel pro termostat

TB 42 TB 42, 1.534-051.0, 2015-11-04

TB 42 TB 42, 1.534-051.0, 2015-11-04 TB je portálová mycí linka pro automatické venkovní čištění užitkových vozidel. Vozidlo umístí do pozice v mycí lince zákazník. Následně jezdí portál přes vozidlo dle navoleného programu. Mycí výška mm

Více

CB 1/25 basic. Automatické řešení pro šetrné automatické vnější čištění osobních vozidel s maximálními rozměry 2,50 m výška a 2,30 m šířka.

CB 1/25 basic. Automatické řešení pro šetrné automatické vnější čištění osobních vozidel s maximálními rozměry 2,50 m výška a 2,30 m šířka. Automatické řešení pro šetrné automatické vnější čištění osobních vozidel s maximálními rozměry 2,50 m výška a 2,30 m šířka. 1 Osazení kartáčů K dispozici je varianta z polyetylenu, z materiálu Carlite

Více

TB 42. Nízké náklady na údržbu ušetří čas a náklady. Velká variabilita typů vozidel, konstrukčních možností a. možností rozšíření

TB 42. Nízké náklady na údržbu ušetří čas a náklady. Velká variabilita typů vozidel, konstrukčních možností a. možností rozšíření TB 42 je portálová mycí linka pro automatické venkovní čištění užitkových vozidel. Tříkartáčový portál umožňuje výšku mytí 4,25 m a nabízí plnou variabilitu typů a velikostí vozidel. 1 Nízké náklady na

Více

CB 1/23 Eco. Řešení pro šetrné automatické vnější čištění všech běžných osobních vozidel s maximální výškou 2,30 m.

CB 1/23 Eco. Řešení pro šetrné automatické vnější čištění všech běžných osobních vozidel s maximální výškou 2,30 m. Řešení pro šetrné automatické vnější čištění všech běžných osobních vozidel s maximální výškou 2,30 m. 1 Osazení kartáčů K dispozici je varianta z polyetylenu, z materiálu Carlite nebo smíšené osazení

Více

MYCÍ SYSTÉMY KÄRCHER

MYCÍ SYSTÉMY KÄRCHER MYCÍ SYSTÉMY KÄRCHER PROFESSIONAL Portálové mycí linky Kärcher CB 3 jednoduše, rychle a ekonomicky V oboru mytí osobních vozů je důležitá flexibilita, efektivita, rychlost a samozřejmě také perfektní výsledek.

Více

Základní třída K 2 Home

Základní třída K 2 Home Základní třída K 2 Home Vysokotlaký čistič K2 Home se specializuje na příležitostné použití a lehké nečistoty. Díky sadě Home Kit vyčistí tento vysokotlaký čistič i větší plochy v domácnosti. Vybavení:

Více

Základní třída K 2 Premium

Základní třída K 2 Premium Základní třída K 2 Premium Vybavení: Integrovaný vodní filtr Adaptér připojení k zahradní hadici A3/4" Vysokotlaká pistole VT hadice 6 m Vario-Power-pracovní nástavec Rotační tryska Objednací číslo: 1.673-305.0

Více

CB 2 CB 2/28 exclusive. Technické údaje

CB 2 CB 2/28 exclusive. Technické údaje CB 2 CB 2/28 exclusive CB 2 exclusive je nejlepší a nejspolehliv jší ešení pro šetrné automatické vn jší mytí osobních vozidel s maximálními rozm ry 2,80 m výška und 2,30 m ší ka. Objednací íslo: 1.534-012.0

Více

SB-vysokotlaké čističe SB-Wash 50/10. Technické údaje

SB-vysokotlaké čističe SB-Wash 50/10. Technické údaje SB-vysokotlaké čističe SB-Wash 50/10 SB-Wash je kompaktní stacionární plně opláštěné samoobslužné vysokotlaké mycí zařízení s ohřevem, které je aktivováno vhozením mincí nebo žetonů. Přes obslužné místo,

Více

Základní třída K 2 Compact

Základní třída K 2 Compact Základní třída K 2 Compact Obzvláště praktický vysokotlaký čistič K2 Compact řeší lehčí nečistoty v domácnosti v okamžiku a k tomu je lehce skladný a dá se snadno přepravovat. Vybavení: Integrovaný vodní

Více

K 3 Full Control Home T150 *EU

K 3 Full Control Home T150 *EU Maximální kontrola na každém povrchu - díky pracovnímu nástavci s regulací a zobrazením stupně tlaku na pistoli. K bohatému vybavení tlakového mycího stroje K 3 Full Control Come patří vedle pistole s

Více

CB 1 CB 1/25 comfort. Technické údaje

CB 1 CB 1/25 comfort. Technické údaje CB 1 CB 1/25 comfort Automatické ešení pro šetrné automatické vn jší išt ní osobních vozidel s maximálními rozm ry 2,50 m výška a 2,30 m ší ka Objednací íslo: 1.534-034.0 Technické údaje Mycí výška (mm)

Více

Výrobky K 2. Technické údaje

Výrobky K 2. Technické údaje Výrobky K 2 Vysokotlaký čistič K2 s pneumatikami jako stvořený pro příležitostné použití a lehké nečistoty, jaké se vyskytují např. na jízdních kolech, zahradním nářadí a nábytku. Vybavení: Integrovaný

Více

NT 70/2 Prof. Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 3 motory

NT 70/2 Prof. Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 3 motory Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 1 2 3 1 2 3 motory Vyberte si mezi 1, 2 neb 3 motory. Na přední straně je můžete dle vašich požadavků libovolně

Více

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Efektivní proudění vzduchu v přístroji.

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Efektivní proudění vzduchu v přístroji. Nový otryskávací přístroj je ještě výkonnější než jeho předchozí model a přesvědčí svou robustní konstrukcí, nejspolehlivější technikou a nejlepšími výsledky při otryskávání suchým ledem. 1 Držák kufru

Více

Bez ohřevu HD 9/18-4 ST

Bez ohřevu HD 9/18-4 ST Bez ohřevu HD 9/18-4 ST Kompaktní stacionární vysokotlaké čističe Kärcher s až 6-ti odběrnými místy lze individuálně konfigurovat podle potřeb zákazníků. Jednou z jejich významných předností je nízké opotřebení.

Více

Výrobky K 2 Compact Home

Výrobky K 2 Compact Home Výrobky K 2 Compact Home Vysokotlaký čistič K2 Compact Home pro drobnější využití a lehké nečistoty je snadno skladný a přepravitelný, nabízí sadu Home Kit a čistič ploch T 50 a čisticí prostředek Patio

Více

HYDRAULICKÉ AGREGÁTY HA

HYDRAULICKÉ AGREGÁTY HA HYDRAULICKÉ AGREGÁTY HA POUŽITÍ Hydraulické agregáty řady HA jsou určeny pro nejrůznější aplikace. Jsou navrženy dle konkrétních požadavků zákazníka. Parametry použitých hydraulických prvků určují rozsah

Více

Základní třída K 2.800 eco!ogic

Základní třída K 2.800 eco!ogic Základní třída K 2.800 eco!ogic Kompaktní všestranně použitelný stroj pro příležitostná použití a lehká znečištění (např. pro zahradní nábytek, jídzní kola a malé plochy). 10% úspora vody a energie oproti

Více

SB-vysokotlaké čističe SB Wash Oel 5/10 F WS VA. Technické údaje

SB-vysokotlaké čističe SB Wash Oel 5/10 F WS VA. Technické údaje SB-vysokotlaké čističe SB Wash Oel 5/10 F WS VA SB-Wash je kompaktní stacionární plně opláštěné samoobslužné vysokotlaké mycí zařízení s ohřevem, které je aktivováno vhozením mincí nebo žetonů. Přes obslužné

Více

Střední třída K 3. Technické údaje

Střední třída K 3. Technické údaje Střední třída K 3 Vysokotlaký čistič K3 je jako stvořený pro příležitostné použití a prezentuje se jako silný pomocník při lehkých nečistotách na jízdních kolech, zahradních plotech, motocyklech apod.

Více

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaký čistič se spalovacím motorem Pro uživatele, kteří ocení při práci nezávislost na el. síti. Tato třída proto představuje opravdové všeuměly

Více

HD 25/15-4 Cage Plus. Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro čištění se zvýšenou intenzitou vody. Rám Cage

HD 25/15-4 Cage Plus. Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro čištění se zvýšenou intenzitou vody. Rám Cage Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro čištění se zvýšenou intenzitou vody. 1 2 1 2 Rám Cage Robustní trubkový rám. S integrovaným zavěšením na jeřáb a s přihrádkou na příslušenství. Elektronická kontrola pro

Více

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu Nový otryskávací přístroj IB 15/120 je ještě výkonnější než jeho předchozí model a přesvědčí svou robustní konstrukcí a velmi spolehlivou technikou. 1 Držák kufru s tryskami 3 Automatické vyprazdňování

Více

HDS 9/16-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Speciální hořák (ohřev na plyn)

HDS 9/16-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Speciální hořák (ohřev na plyn) Vysokotlaký čistič s ohřevem 1 Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) 3 Speciální hořák (ohřev na plyn) Dlouhá životnost. Vyšší účinnost. Nově vyvinutý hořák umožňuje rovnoměrné proudění

Více

Tlaková čerpadla BP 3 Garden

Tlaková čerpadla BP 3 Garden Tlaková čerpadla BP 3 Garden Výkonné zahradní čerpadlo BP 3 Garden s dlouhou životností vyjadřuje ekologické a ekonomické zahradní zavlažování s vodou z alternativních zdrojů, jako jsou cisterny nebo sudy.

Více

Řešení pro projekty velkého rozsahu ACO Odlučovače tuků Hydrojet OXL z polyethyelnu

Řešení pro projekty velkého rozsahu ACO Odlučovače tuků Hydrojet OXL z polyethyelnu Řešení pro projekty velkého rozsahu ACO Odlučovače tuků Hydrojet OXL z polyethyelnu ACO Odlučovače tuků Hydrojet OXL NS 15/20/25/30 ACO Hydrojet OXL Odlučovač tuků podle normy EN 1825 pro volné ustavení

Více

BD 43/35 C Ep. Robustní ovládací prvky. Malý, kompaktní přístroj. Velký objem nádrže pro dlouhé pracovní intervaly

BD 43/35 C Ep. Robustní ovládací prvky. Malý, kompaktní přístroj. Velký objem nádrže pro dlouhé pracovní intervaly Síťově poháněný (230 V/50 Hz) a výhodný: Podlahový mycí stroj s odsáváním a kotoučovou technikou čistí plochy až do velikosti 1700 m²/h. Pro hospodárné základní a údržbové čištění ploch až 900 m². 1 Robustní

Více

Myčky skla. košů/hod. Myčky skla. Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30. košů/hod. Zkrácená specifikace

Myčky skla. košů/hod. Myčky skla. Dvouplášťová S, 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30. košů/hod. Zkrácená specifikace Pol. č.: Model: Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30 Projekt: SIS # AIA # Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30 košů/ hod 402119 (ZGWSIG) Myčka skla "S",

Více

S ohřevem HDS 12/14-4 ST. Vybavení: SDS-Systém Systém uvolnění tlaku Kontrola plamene Připraveno pro Servo Control Připraveno pro dálkové ovládání

S ohřevem HDS 12/14-4 ST. Vybavení: SDS-Systém Systém uvolnění tlaku Kontrola plamene Připraveno pro Servo Control Připraveno pro dálkové ovládání S ohřevem HDS 12/14-4 ST Vysokotlaký čistič s ohřevem Vybavení: SDS-Systém Systém uvolnění tlaku Kontrola plamene Připraveno pro Servo Control Připraveno pro dálkové ovládání Objednací číslo: 1.699-919.0

Více

K 3 Full Control. Pistole Power Full Control a pracovní nástavce. Čisté řešení díky nádržce. Držáky příslušenství, vysokotlaká pistole a kabel

K 3 Full Control. Pistole Power Full Control a pracovní nástavce. Čisté řešení díky nádržce. Držáky příslušenství, vysokotlaká pistole a kabel K 3 Full Control Ideální vysokotlaký čistič pro příležitostná použití při lehčím znečištění. K 3 Full Control zobrazuje tlak na pistoli pro vhodný tlak na každý povrch. 1 2 3 4 1 2 Pistole Power Full Control

Více

BD 50/60 C Ep Classic

BD 50/60 C Ep Classic Ideální základní model: ručně vedený, síťový podlahový mycí stroj s odsáváním BD 50/60 C Ep Classic s kotoučovou technikou a 60 l nádrží pro plošný výkon až do 2000 m²/h. 1 Cenově výhodný základní model

Více

šířka cca 2.000 mm, pneumatické řízení zdvihání kartáčů, vychýlení kartáčů a zdvihání a spouštění sací trubice.

šířka cca 2.000 mm, pneumatické řízení zdvihání kartáčů, vychýlení kartáčů a zdvihání a spouštění sací trubice. Společnost Trilety provozuje výrobu silničních čistících strojů už 50 let a kromě toho i speciálních čistících strojů do tunelů. Zametací stroje vyrábí s kapacitou od 1,5 do 10m³, které se upevňují na

Více

NT 611 MWF. Integrované uložení příslušenství. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku.

NT 611 MWF. Integrované uložení příslušenství. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s širokým příslušenstvím a objemem nádrže 55 l. Speciální filtrační systém umožňuje přepínat mezi mokrým a suchým vysáváním, aniž by bylo potřeba vyjmout

Více

BD 50/60 C Ep Classic

BD 50/60 C Ep Classic Ideální základní model: ručně vedený, síťový podlahový mycí stroj s odsáváním BD 50/60 C Ep Classic s kotoučovou technikou a 60 l nádrží pro plošný výkon až do 2000 m²/h. 1 Cenově výhodný základní model

Více

BR 45/22 C 1 O +/ 200 otočná kartáčová hlava s technologií KART 3 Kompaktní design stroje

BR 45/22 C 1 O +/ 200 otočná kartáčová hlava s technologií KART 3 Kompaktní design stroje Podlahový mycí stroj s odsáváním Bp Pack na bateriový pohon, s bohatým vybavením. S válcovou hlavou a KART technologií pro maximální obratnost při velkém výkonu. 1 2 3 4 1 2 O +/ 200 otočná kartáčová hlava

Více

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

B 150 R Adv + D 90. Konfigurovatelné zařízení. Systém KIK (Kärcher Intelligent Key) Automatické plnění. Pohon všech kol

B 150 R Adv + D 90. Konfigurovatelné zařízení. Systém KIK (Kärcher Intelligent Key) Automatické plnění. Pohon všech kol Kompaktní podlahový mycí stroj s odsáváním a s místem pro řidiče B 150 R Adv + D 90 s pohonem všech kol a dvěma kotoučovými kartáči o pracovní šířce 90 cm. Vysoký plošný výkon: 5000-10000 m2. Bateriový

Více

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. EXTRAKTORY EXTRAKTORY TW 300 S TW 300 Car Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí

Více

IV 60/30. Komfortní úložný prostor pro příslušenství na podvozku přístroje. 3 Zatížitelnost a mnohostrannost. Mechanický oklep filtru

IV 60/30. Komfortní úložný prostor pro příslušenství na podvozku přístroje. 3 Zatížitelnost a mnohostrannost. Mechanický oklep filtru IV 60 /30 je velmi robustní mobilní průmyslový mnohostranně použitelný vysavač. Je poháněn dmychadlem postranního kanálu s extrémně dlouhou životností. Díky konstrukci motoru je tento vysavač často používán

Více

BESTSELLERS ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Dlouhodobě nízká cena

BESTSELLERS ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Dlouhodobě nízká cena BESTSELLERS 2017 HOME&GARDEN FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Obj. číslo: 1.055-500.0 Plošný výkon: cca 60 m 2 na jedno naplnění nádrže Pracovní šířka: 300 mm Otáčky

Více

Tlaková čerpadla BP 3 Garden Set Plus

Tlaková čerpadla BP 3 Garden Set Plus Tlaková čerpadla BP 3 Garden Set Plus BP 3 Garden Set Plus je díky sadě sacích a zahradních hadic okamžitě připravený k použití. Vysoce výkonné zahradní čerpadlo s dlouhou životností je vhodné pro zavlažování

Více

BD 43/25 C Bp. Robustní ovládací prvky. Jednoduchá obsluha díky panelu EASY-Operation. Jednoduchá obsluha díky panelu EASY-Operation

BD 43/25 C Bp. Robustní ovládací prvky. Jednoduchá obsluha díky panelu EASY-Operation. Jednoduchá obsluha díky panelu EASY-Operation BD 43/25 C Bp Bateriově poháněný a hospodárný: Podlahový mycí stroj Kärcher BD 43/25 C s odsáváním a kotoučovou technikou zvládne až 1700 m²/h. K základnímu a údržbovému čištění ploch až 900 m². 1 2 3

Více

Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení

Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení Obsah : 1. Závěsné zařízení str. 3 2. Opláštění zadního čela plechem str. 3 3. Výsuvné plato str. 4 4. Vnitřní úložné systémy - vestavby str. 5 5. Vnitřní

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO NADZEMNÍ BAZÉNY

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO NADZEMNÍ BAZÉNY PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO NADZEMNÍ BAZÉNY 420 Schůdky pro nadzemní bazény 420 Skimfiltry 421 Skimmery a trysky 422 Monobloky s pískovým filtrem 424 Kartušové filtry 424 Reflektory k nadzemním bazénům 425 Příslušenství

Více

K 7 Full Control Plus

K 7 Full Control Plus K 7 Full Control Plus Vysokotlaký čistič K 7 Full Control Plus včetně pistole s regulací stupně tlaku a dávkováním čisticího prostředku stiskem tlačítka a LCD displejem pro kontrolu tlaku. 1 2 3 4 1 2

Více

K 2 Home. K 2 Home, ,

K 2 Home. K 2 Home, , Vysokotlaký čistič K2 Home je vybaven pistolí, dvěma snadno ovladatelnými koly, 4 m dlouhou vysokotlakou hadicí, rotační tryskou s rotujícím bodovým paprskem proti nejodolnějším nečistotám a vodním filtrem

Více

Technická data Ohřívač vzduchu

Technická data Ohřívač vzduchu Technická data Ohřívač vzduchu LH-EC LH Obsah Obsah... strana Základní zařízení: motory...3 Základní zařízení: skříň, ventilátory, rozměry...4 Základní zařízení LH: Elektrický topný registr...5 Základní

Více

STIHL RE 109/119/129 PLUS. Kompaktní studenovodní tlakové čističe

STIHL RE 109/119/129 PLUS. Kompaktní studenovodní tlakové čističe STIHL Kompaktní studenovodní tlakové čističe Cílové skupiny a oblasti použití Robustní Vysoká spolehlivost díky použití kvalitních materiálů Uživatelsky jednoduchá, kompaktní konstrukce Jednodušší servisní

Více

Základní třída K 2.120

Základní třída K 2.120 Základní třída K 2.120 Malý, lehký, všestranný stroj pro příležitostné použití při odstraňování malých nečistot - např. na čištění zahradního nábytku, jízdních kol, vozidel a malé plochy kolem domu. Je

Více

B 80 W Bp Pack DOSE (válec)

B 80 W Bp Pack DOSE (válec) Podlahový mycí stroj s odsáváním (80 l) s pohonem pojezdu. Ideální pro plochy 1.500-3.000 m². Konfigurační příklad s protiběžnými válcovými kartáči se zametací funkcí a pracovní šířkou 65 cm. 1 2 4 baterie

Více

K 2 Basic *EU. Pořádek na háku. Dobře se drží. Velký hák na kabel k řádnému uložení kabelu přímo na přístroji.

K 2 Basic *EU. Pořádek na háku. Dobře se drží. Velký hák na kabel k řádnému uložení kabelu přímo na přístroji. K 2 Basic *EU Vysokotlaký čistič K2 Basic je ideálním řešením pro čištění při příležitostném používání & lehčím znečištění kolem domu (např. jízdních kol, zahradního nářadí, zahradního nábytku). 1 Pořádek

Více

Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Vhodná nádrž (sucho) 6.394-523.

Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Vhodná nádrž (sucho) 6.394-523. Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1 Průmyslový vysavač IV 60/27-1M B1 je velmi robustní průmyslový vysavač. Tento vysavač byl vyvinut speciálně pro prachy třídy výbušných

Více

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.EUROM.CZ WWW.ROMBV.COM EUROM... VÍCE NEŽ JEN STROJE Používáno vice jak 1350 uživateli denně Velmi snadná obsluha díky ergonomii Vyčištění

Více

T 10/1. Ovládání nohou. Nádoba odolná proti nárazům s lištou po celém obvodu

T 10/1. Ovládání nohou. Nádoba odolná proti nárazům s lištou po celém obvodu Tento vysavač je velmi robustní, funkční a výkonný. S optimálními ergonomickými vlastnostmi, kompaktní konstrukcí, která byla koncipována pro hotely, gastronomii, úklidové firmy, maloobchod. 1 Ovládání

Více

K 2 Basic. K 2 Basic, ,

K 2 Basic. K 2 Basic, , Ať už zašpiněná jízdní kola, zabahněné zahradní nářadí nebo znečistěný zahradní nábytek vysokotlaký čistič K2 Basic od společnosti Kärcher odstraňuje lehčí nečistoty v domácnosti v okamžiku. Vysokotlaký

Více

Výrobky K 2 Premium. Technické údaje. Vysokotlaký čistič "K 2 Premium": pro slabá znečištění jízdních kol, zahradního nářadí nebo nábytku.

Výrobky K 2 Premium. Technické údaje. Vysokotlaký čistič K 2 Premium: pro slabá znečištění jízdních kol, zahradního nářadí nebo nábytku. Výrobky K 2 Premium Vysokotlaký čistič "K 2 Premium": pro slabá znečištění jízdních kol, zahradního nářadí nebo nábytku. Vybavení: Integrovaný vodní filtr Adaptér připojení k zahradní hadici A3/4" Vysokotlaká

Více

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti lesních ploch je téměř vyrovnaný podíl jízdních a přibližovacích cest. Zřízení a celoroční údržba lesních cest sjížděných nákladními vozidly jsou nákladné. Současně představují

Více

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Baterie a zabudovaná nabíječka vč.

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Baterie a zabudovaná nabíječka vč. Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack Ručně vedený podlahový mycí stroj s válcovými kartáči a plošným výkonem 1600 m²/h na bateriový pohon. Pro hospodárné základní a údržbové čištění

Více

K 7 Premium Full Control Plus

K 7 Premium Full Control Plus K 7 Premium Full Control Plus Včetně bubnu na navíjení hadice a sady Home Kit: K 7 Premium Full Control Plus. Pistole vysokotlakého čističe umožňuje pomocí tlačítek +/- a LCD displeje nastavení ideálního

Více

Kärcher HDC vysoký tlak z jednoho místa

Kärcher HDC vysoký tlak z jednoho místa Kärcher HDC vysoký tlak z jednoho místa Stacionární vysokotlaké čištění představuje dokonalé řešení, když je třeba používat pravidelně vysoký čisticí výkon. Pro více uživatelů v rozdílných oblastech použití

Více

K 7 Premium Full Control Plus Home

K 7 Premium Full Control Plus Home K 7 Premium Full Control Plus Home Včetně bubnu na navíjení hadice a sady Home Kit: K 7 Premium Full Control Plus Home. Pistole vysokotlakého čističe umožňuje pomocí tlačítek+/- a LCD displeje nastavení

Více

K 2 Compact Car. K 2 Compact Car, ,

K 2 Compact Car. K 2 Compact Car, , Mimo své praktické velikosti přesvědčuje vysokotlaký čistič K2 Compact Car svou vysokou výkonností. Výhodné rozměry vysokotlakého čističe zajišťují optimální mobilitu a umožňují prostorově úspornou úschovu.

Více

FilterMax DF. Modulární víceučelová filtrační jednotka

FilterMax DF. Modulární víceučelová filtrační jednotka Modulární víceučelová filtrační jednotka FilterMax DF je efektivní a kompaktní řešení problémů s prachem a dýmy. Filtr FilterMax DF zvládá znečištění ovzduší ze strojírenského průmyslu, stejně jako nevýbušný

Více

R 900. Vysokotlaký čistící přívěs WWW.EUROM.CZ

R 900. Vysokotlaký čistící přívěs WWW.EUROM.CZ Vysokotlaký čistící přívěs 1 WWW.EUROM.CZ Design & Pohodlná obsuhluha vysokotlaký čistící přívěs. Vyniká svým provedením a nejlepšími uživatelskými vlastnostmi. Atraktivní design spojený s velkou nabídkou

Více

K 2 Basic *EU. K 2 Basic *EU, ,

K 2 Basic *EU. K 2 Basic *EU, , K 2 Basic *EU Špinavá jízdní kola, zahradní nářadí s nánosem zaschlého bláta, špinavý zahradní nábytek - vysokotlaký čistič Kärcher K2 Basic odstraní lehká znečištění okolo domu obratem ruky. Tento tlakový

Více

Jatka Blovice s.r.o. provozovna Hradišťský Újezd Seznam strojů a zařízení

Jatka Blovice s.r.o. provozovna Hradišťský Újezd Seznam strojů a zařízení M01 Strojně stírané pásové česle Stávající První mechanické předčištění surové odpadní vody. Umístěny ve žlabu. Průlina 3 mm. Šířka 400 mm. M02 Pásový dopravník Počet kusů : 1 kpl ocel, povrch. úprava

Více

K 2 Premium Full Control

K 2 Premium Full Control K 2 Premium Full Control Vysokotlaký čistič K 2 Premium Full Control firmy Kärcher s cílenou regulací tlaku umožňuje efektivní čištění vozidel a rozpouští mírné znečištění okolo domu. 1 2 3 4 1 Pracovní

Více

Suché vysavače T 10/1

Suché vysavače T 10/1 Suché vysavače T 10/1 Tento vysavač je velmi robustní, funkční a výkonný. S optimálními ergonomickými vlastnostmi, kompaktní konstrukcí, která byla koncipována pro hotely, gastronomii, úklidové firmy,

Více

BD 50/50 C Bp Classic

BD 50/50 C Bp Classic BD 50/50 C Bp Classic BD 50/50 C Bp Classic je cenově výhodný a kompaktní základní model třídy bateriových podlahových mycích strojů s odsáváním. Mycí automat je koncipován pro plošný výkon až do 2000

Více

IVS 100/55 M. Volitelné dálkové ovládání. Komfortní manipulace s přístrojem. Horizontální obsluha čištění filtru

IVS 100/55 M. Volitelné dálkové ovládání. Komfortní manipulace s přístrojem. Horizontální obsluha čištění filtru Velkorysá nádoba z ušlechtilé oceli o objemu 100 litrů umožňuje našemu průmyslovému vysavači IVS 100/55 ze Super třídy pojmutí velkého množství těžkých látek. Základní model s dmychadlem 5,5 kw s bočním

Více

BR 30/4 C Bp Pack. Rychlootáčivý válcový kartáč. Ihned suché

BR 30/4 C Bp Pack. Rychlootáčivý válcový kartáč. Ihned suché BR 30/4 C Bp Pack Velmi kompaktní a jen 14 kg vážící podlahový mycí stroj s odsáváním BR 30/4 C Bp Pack na bateriový pohon je inovativní a výkonná alternativa k ručnímu čištění tvrdých ploch od 20 do 200

Více

Vše pro čisté vozidlo

Vše pro čisté vozidlo Vše pro čisté vozidlo Kärcher nabízí kompletní sortiment systémů pro čištění interiérů a exteriérů osobních a užitkových vozidel: Portálové mycí linky a samoobslužné myčky, které vás přesvědčí svojí hospodárností,

Více

Splitová tepelná čerpadla

Splitová tepelná čerpadla NOVINKA Splitová tepelná čerpadla Akční nabídka - jaro 2014 www.novelan.cz Platnost od února 2014 Inteligentní vytápění a větrání! Splitová tepelná čerpadla vzduch/voda s plynulou regulací výkonu pro venkovní

Více

BD 50/40 RS Bp Pack. Jednoduchá obsluha. Dávkovací systém DS3. Úsporný režim Eco. Možnost automatického plnění

BD 50/40 RS Bp Pack. Jednoduchá obsluha. Dávkovací systém DS3. Úsporný režim Eco. Možnost automatického plnění BD 50/40 RS Bp Pack Kompaktní step-on podlahový mycí stroj s odsáváním a s kotoučovou technikou, pracovní šířkou 51 nebo 55 cm, nádrží o objemu 40 l a poloměrem otáčení cca 120 cm. S modem-eco pro energeticky

Více

BR 40/10 C ADV. Silné a rychlé. Příjemný servis. Ergonomické držadlo. Malá výška stroje pro podjezd pod překážky

BR 40/10 C ADV. Silné a rychlé. Příjemný servis. Ergonomické držadlo. Malá výška stroje pro podjezd pod překážky BR 40/10 C - kompaktní a účinný stroj s pracovní šířkou 400 mm a objemem nádrže 10 l. Varianta Advance je navíc vybavená transportními koly a nastavením přítlaku kartáče. 1 Silné a rychlé 3 Příjemný servis

Více

úhel vyklápění cca 50, pneumaticky spouštěná mřížka na listí. Provedení s odváděním použitého vzduchu vrchem.

úhel vyklápění cca 50, pneumaticky spouštěná mřížka na listí. Provedení s odváděním použitého vzduchu vrchem. Společnost Trilety provozuje výrobu silničních čistících strojů už 50 let a kromě toho i speciálních čistících strojů do tunelů. Zametací stroje vyrábí s kapacitou od 1,5 do 10m³, které se upevňují na

Více

IV 60/27-1 M B1. Bezúdržbový přímý pohon. Testované na třídu prachu M a B1 (Z22)

IV 60/27-1 M B1. Bezúdržbový přímý pohon. Testované na třídu prachu M a B1 (Z22) Průmyslový vysavač IV 60/27-1M B1 je velmi robustní průmyslový vysavač. Tento vysavač byl vyvinut speciálně pro prachy třídy výbušných prachů ST1, ST 2 a St 3 ve zóně 22. 1 Bezúdržbový přímý pohon 3 Testované

Více

Výrobky K 2. Technické údaje

Výrobky K 2. Technické údaje Výrobky K 2 Vysokotlaký čistič K2 s pneumatikami jako stvořený pro příležitostné použití a lehké nečistoty, jaké se vyskytují např. na jízdních kolech, zahradním nářadí a nábytku. Vybavení: Integrovaný

Více

K 2 CAR K 2 CAR, ,

K 2 CAR K 2 CAR, , Vysokotlaký čistič K2 Car & Home s pneumatikami je ideální víceúčelový přístroj. Nabízí dvě snadno ovladatelná kola a je jako stvořený pro příležitostné použití a lehké nečistoty, jaké se vyskytují např.

Více

Kapalinové chlazení. Chladicí deska Chladicí deska včetně T drážky pro měnič frekvence...2500/3000 W...444 Příslušenství pro chladicí desku...

Kapalinové chlazení. Chladicí deska Chladicí deska včetně T drážky pro měnič frekvence...2500/3000 W...444 Příslušenství pro chladicí desku... Kapalinové chlazení Výměníky tepla vzduch/voda Střešní provedení, součásti vodního potrubí z CuAL...2500 W...434 Střešní provedení, součásti vodního potrubí z CuAL...4000 W...435 Střešní provedení, součásti

Více

Chladicí systémy ke zdroji ORBIMAT

Chladicí systémy ke zdroji ORBIMAT Chladicí systémy ke zdroji ORBIMAT Pojezd ORBICAR W s integrovaným kapalinovým chlazením Pojezd ORBICAR W je z důvodu v něm integrovaného kapalinového chlazení perfektním doplňkem zdrojů proudu Orbitalum

Více

K 5 Full Control. Pistole Power Full Control a pracovní nástavce. Teleskopické madlo. Systém Quick Connect. Plug n Clean

K 5 Full Control. Pistole Power Full Control a pracovní nástavce. Teleskopické madlo. Systém Quick Connect. Plug n Clean K 5 Full Control Vysokotlaký čistič s ukazatelem tlaku na pistoli - pro vhodný tlak na každém povrchu. Ideální pro pravidelné čištění středně silných nečistot. Plošný výkon 40 m²/h. 1 Pistole Power Full

Více

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, Praha 8 Tel./Fax: Mobil:

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, Praha 8 Tel./Fax: Mobil: VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, 180 00 Praha 8 Tel./Fax: 284 823 348 Mobil: 602 370 591 E-mail: info@vorel-praha.cz www.vorel-praha.cz Profesionální úklidové stroje ARCOMAT Zametací stroj s ručním

Více

IVC 60/24-2 Ap. Manuální oklep filtru pro nižší provozní náklady. Nádoba na zametené nečistoty se spouštěcím mechanis- mem

IVC 60/24-2 Ap. Manuální oklep filtru pro nižší provozní náklady. Nádoba na zametené nečistoty se spouštěcím mechanis- mem IVC 60/24-2 Ap Kompaktní a dobře ovladatelný průmyslový vysavač nastupující řady, s poloautomatickým čištěním fitru, velkými koly a brzdovými kolečky. Ideální k čištění výrobních prostor a strojů. 1 Manuální

Více

Střední třída IVR 40/30 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální.

Střední třída IVR 40/30 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální. Střední třída IVR 40/30 Pf Průmyslový vysavač Kärcher IVR 40/30 Pf: s vysoce kvalitním kompresorem bočního kanálu a kapesním filtrem. Ideální pro dlouhé pracovní cykly a jemné prachy v oblasti výroby a

Více

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Síťový provoz.

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Síťový provoz. Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep Ručně vedený podlahový mycí stroj s válcovými kartáči a plošným výkonem 1600 m²/h na síťový pohon. Pro hospodárné základní a údržbové čištění a

Více

Možnosti vně kabiny. Obecné informace o možnostech kabiny

Možnosti vně kabiny. Obecné informace o možnostech kabiny Je možné objednat různé možnosti namontované vně kabiny. K dispozici jsou následující komponenty: Střešní kolejnice Střešní nosič Střešní spoiler Boční spoiler Vzduchový klakson Klimatizační systém Poznámka:

Více

FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou

FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou Tento válcový zametač je určen pro zimní i letní údržbu vozovek, místních komunikací, chodníků a pěších zón. Vzhledem k odlišnostem technologie

Více

HD 20/15-4 Cage Plus. Rám Cage. Elektronická kontrola pro větší bezpečnost provozu

HD 20/15-4 Cage Plus. Rám Cage. Elektronická kontrola pro větší bezpečnost provozu Nadpůrměrně velkou silou vody 200 l/h a pracovním tlakem 150 bar přesvědčí náš vysokotlaký čistič bez ohřevu při nasazení s intenzivní potřebou vody. 1 Rám Cage Robustní trubkový rám. S integrovaným zavěšením

Více

Tlaková čerpadla BP 4 Garden Set

Tlaková čerpadla BP 4 Garden Set Tlaková čerpadla BP 4 Garden Set BP 4 Garden Set obsahuje sadu sacích hadic, díky čemuž může být výkonné zahradní čerpadlo s dlouhou životností a s vestavěnou tepelnou pojistkou ihned použito k zavlažování

Více

SPLITOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA NOVELAN AKČNÍ CENÍK 2015

SPLITOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA NOVELAN AKČNÍ CENÍK 2015 novelan.cz SPLITOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA AKČNÍ CENÍK 2015 platný pro Českou republiku od Splitová tepelná čerpadla vzduch/voda s plynulou regulací výkonu pro venkovní instalaci Vzduch/voda Split - venkovní

Více

CENÍK 2013 KOMPONENTY PRO SOLÁRNÍ A TOPNÉ SYSTÉMY PRACOVNÍ STANICE PRO SOLÁRNÍ SYSTÉMY A PŘÍSLUŠENSTVÍ

CENÍK 2013 KOMPONENTY PRO SOLÁRNÍ A TOPNÉ SYSTÉMY PRACOVNÍ STANICE PRO SOLÁRNÍ SYSTÉMY A PŘÍSLUŠENSTVÍ KOMPONENTY PRO SOLÁRNÍ A TOPNÉ SYSTÉMY PRACOVNÍ STANICE PRO SOLÁRNÍ SYSTÉMY A PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK 2013 SFERATEC s.r.o. Krále Jana 511, 58301 Chotěboř Telefon: +420 566 466 245 Email: info@sferatec.cz www.sferatec.cz

Více

HDS 12/14-4 ST Gas LPG

HDS 12/14-4 ST Gas LPG Vysokotlaký čistič s ohřevem 1 2 3 4 1 2 Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Dlouhá životnost. Vyšší účinnost. Technika hořáku Vysoký topný výkon. Kompaktní konstrukce díky vinuté topné

Více

K 4 Full Control Home

K 4 Full Control Home K 4 Full Control Home Vysokotlaký čistič s ukazatelem tlaku na pistoli - pro vhodný tlak na každém povrchu. Ideální pro čištění středně silných nečistot. Včetně Home Kitu. Plošný výkon 30 m²/h. 1 2 3 4

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ K ELEKTRICKÝM OHŘÍVAČŮM VODY PŘÍSLUŠENSTVÍ K NEPŘÍMOOHŘÍVANÝM ZÁSOBNÍKŮM VODY PŘÍSLUŠENSTVÍ K PLYNOVÝM OHŘÍVAČŮM VODY

PŘÍSLUŠENSTVÍ K ELEKTRICKÝM OHŘÍVAČŮM VODY PŘÍSLUŠENSTVÍ K NEPŘÍMOOHŘÍVANÝM ZÁSOBNÍKŮM VODY PŘÍSLUŠENSTVÍ K PLYNOVÝM OHŘÍVAČŮM VODY PŘÍSLUŠENSTVÍ K ELEKTRICKÝM OHŘÍVAČŮM VODY Závěs A 50 200 l 111111 122 Kč 146 Kč PŘÍSLUŠENSTVÍ K NEPŘÍMOOHŘÍVANÝM ZÁSOBNÍKŮM VODY KIT topná vložka 3 kw (pro BC1S a BC2S) 935118 1 590 Kč 1 908 Kč KIT topná

Více

Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem B 90 R Classic Bp Pack

Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem B 90 R Classic Bp Pack Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem B 90 R Classic Bp Pack Podlahový mycí stroj s odsáváním a místem pro řidiče B 90 R Classic Bp Pack na bateriový provoz přesvědčí kompaktní konstrukcí, vysokou

Více

Předstěnová/splachovací technika

Předstěnová/splachovací technika Viega Mono CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Předstěnová/splachovací technika Předstěnové bloky pro individuální předstěnová řešení k zazdění a obezdění pro jednotlivou nebo řadovou montáž. Mono blok

Více

Střední třída K 5 Premium *EU

Střední třída K 5 Premium *EU Střední třída K 5 Premium *EU Vysokotlaký čistič K5 Premium s vodou chlazeným motorem a navíjecím bubnem na hadice znamená pohodlnou manipulaci. Ideální při středně silných nečistotách na větších automobilech,

Více

Koncentrát na čištění motoru. Čistič dílů motoru, převodů a pojezdového ústrojí. Příslušenství pro kanistr

Koncentrát na čištění motoru. Čistič dílů motoru, převodů a pojezdového ústrojí. Příslušenství pro kanistr Čistič dílů motoru, převodů a pojezdového ústrojí Čištění za studena Čistí rychle a důkladně kovy, lak a většinu umělých hmot od oleje, tuku, téru, živic, vosků, pryskyřic apod. Nepřenosné použití je ideální

Více