STROJE NA PROFESIONÁLNÍ PRANÍ KOBERCŮ. technologie pro profesionálové.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "STROJE NA PROFESIONÁLNÍ PRANÍ KOBERCŮ. technologie pro profesionálové. www.carpetwashing.com"

Transkript

1 STROJE NA PROFESIONÁLNÍ PRANÍ KOBERCŮ technologie pro profesionálové

2 CATINET #1 NA SVĚTĚ Španělský výrobce strojů na praní koberců Catinet vyvinul první stroje na praní koberců na světě v roce Dnes je Catinet předním světovým výrobcem profesionálních strojů na praní koberců na vodní bázi. Úspěch strojů Catinet je založen na použití patentovaných, jedinečných a trvalých technických řešení, která jsou integrována do všech strojů Catinet. Všechny stroje jsou stavěny kompletně z nerez oceli (AISI 304) pro dosažení maximální životnosti a minimální potřeby údržby. Firma Catinet dodává kompletní řadu strojů na praní koberců. Každý ze strojů může být instalován a používán samostatně a nezávisle na ostatních. To činí zařízení Catinet nejfl exibilnějším a nejvšestrannějším na trhu. Všechny stroje jsou vyráběny jako standardní modely a stejně tak ve speciálních individuálních verzích přizpůsobených požadavkům jednotlivého zákazníka, jako například stroje nadměrných rozměrů nebo se speciální výbavou. Stroje Catinet mohou být používány pro praní většiny typů koberců a předložek včetně vlněných, bavlněných a syntetických. Stroje na praní koberců od fi rmy Catinet jsou dnes používány ve většině velkých prádelen na koberce v Evropě, na Středním Východě a ve Střední Asii. MAC LS MAC LS je největším dodavatelem profesionálních pracích strojů a technologie na praní koberců ve Střední Evropě, na Balkáně a v Pobaltských státech. Firma MAC LS je exkluzivním partnerem pro prodej a distribuci španělské fi rmy Catinet vedoucího světového výrobce profesionálních strojů na praní koberců. Podporujeme naše zákazníky ve spojení se silnou skupinou význačných místních partnerů pro prodej a servis v uvedených oblastech. Společně s místními partnery poskytujeme zákazníkům pomoc od počátečního plánování a návrhu na zařízení profesionální prádelny na praní koberců. Instalujeme stroje, zaškolujeme personál a obsluhu strojů a poskytujeme kompletní servis a údržbu.

3 MĚŘICÍ A REGISTRAČNÍ STŮL Prádelny koberců zpravidla vynaloží mnoho času na měření koberců a následné zpracování a spravování nashromážděných údajů. Firma Catinet vyvinula jedinečný měřicí a registrační stůl na koberce, který během několika sekund změří délku a šířku koberce a ušetří tak spoustu času. Specifi cká data a informace vztahující se ke každému jednotlivému koberci jsou uloženy do databáze a mohou být snadno zpracovány na připojeném počítači nebo note-booku. Napojením čtečky čárkového kódu k systému může být proces registrace a manipulace se zbožím ještě snadnější. Po provedení měření a registrace stroj automaticky koberec sroluje. Maximální šířka koberce standardního typu: 300 cm. ODSTRAŇOVAČ PRACHU Toto výjimečné zařízení odstraňuje prach, písek a další volné částice, usazené hluboko v koberci mezi jeho vlákny. Odstranění prachu a pevných částic je zásadní součástí řádného profesionálního procesu praní koberců. Rotující vodorovné válce působí mechanickým vibračním účinkem na koberec a uvolňují usazený prach a další částice, které jsou pak odstraněny z koberce silným vysavačem a systémem samočisticího filtru. Síla mechanického účinku na koberec je nastavitelná, což umožňuje odstranění prachu a částic i z velmi jemného koberce. Po procesu čištění stroj automaticky koberec sroluje. Maximální šířka koberce standardního typu: 300 nebo 400 cm.

4 PRACÍ LINKA Prací linka Catinet spojuje několik komplexních a patentovaných procesů praní dohromady v jednom stroji: předpírku, praní, máchání a automatické svinutí koberce, jejichž výsledkem je výjimečná a bez-konkurenční čistota. Prací stroj automaticky přizpůsobuje plochu, na níž je aplikován proces praní 6 18 kartáči, aby přesně odpovídala jednotlivému koberci. Tím se dosahuje během celého procesu významných úspor vody, detergentů, energie a času. Integrovaný systém recyklace vody a vestavěná elektronická čerpadla s řízeným proměnlivým průtokem prostředků jsou standardní výbavou prací linky Catinet. Prací linka Catinet má kapacitu produkce až 140 m2 koberců za hodinu, což nelze dosáhnout žádnou jinou metodou praní koberců. Maximální šířka koberce standardního typu: 250, 320 nebo 420 cm. ODSTŘEDIVKA Samostatná rotační odstředivka patří k nejoblíbenějším strojům fi rmy Catinet. Zbytková voda zůstávající v koberci po procesu máchání je odstředěna z koberce při rychlosti otáček až za minutu. Odstředění vody z koberce zkracuje dobu sušení koberce o několik dnů. Rotační odstředivka je konstruována s nadměrnými tlumiči vibrací a vybavena pojistným vyrovnávacím systémem, zabraňujícím poškození stroje v případě, že stroj nebyl obsluhou správně naložen. První odstřeďovací stroj na koberce byl vyroben fi rmou Catinet v roce 1992; tento stroj je stále ještě v provozu v prádelně koberců na španělském ostrově Mallorca. Maximální šířka koberce standardního typu: 250, 350 nebo 450 cm.

5 SUŠICÍ DRÁHA Aby se maximálně využil prostor v provozu prádelny k sušení koberců a ulehčila manipulace při sušení, vyvinula fi rma Catinet velmi polpulární mechanizovanou sušárnu koberců. Mokré koberce jsou stisknutím tlačítka automaticky vyzdvihnuty na jeden konec sušicí dráhy a spuštěny na druhém konci po sušení. Kapacita sušení standardní 20 metrů dlouhé dráhy je zhruba 250 koberců. Sušicí dráha, která je obvykle umístěna v určeném prostoru pro sušení koberců, sestává z množství vzestupných a sestupných a vodorovně pohyblivých tyčí (profi lů, ) z nerez oceli (věšáků na koberce). Maximální šířka koberce standardního typu: 400 cm. SUŠICÍ KOMORA Firma Catinet nabízí uživatelsky sestavenou sušicí komoru, která představuje izolovaný, vyhřívaný a odvětrávaný prostor skládající ze struktury do sebe zapadajících panelů sestavených kolem sušicí dráhy. Teplota, proud vzduchu a větrání jsou řízeny počítačovým systémem, který zajišťuje optimální proudění vzduchu a teplotní podmínky pro sušení koberců. Při optimálních podmínkách lze redukovat čas sušení koberců na pohých několik hodin. Každá sušicí komora je sestavena fi rmou Catinet tak, aby odpovídala individuálním podmínkám provozovny a požadavkům zákazníka.

6 DOKONČOVACÍ A BALICÍ STŮL Dokončovací a balicí stůl byl konstruován pro usnadnění závěrečné manipulace s vypraným kobercem a pro dosažení perfektní konečné úpravy koberce. Rotační kartáče a výkonný sací systém zdvihne celou koberců, aby ležely správně vyrovnané před zabalením koberců. hromadu koberců a srovná kraje Přepravní pásy posunují koberec celým procesem závěrečné úpravy a nakonec srolují koberec pro jeho zabalení. Tento stůl zajišťuje perfektní fi niš k velké spokojenosti zákazníka. Maximální šířka koberce standardního typu: 330 nebo 440 cm. TRANSPORTNÍ STŮL Transportní stůl je vyroben na velké zatížení, je celý zhotovený z nerezové oceli a speciálně sestavený ke snadné manipulaci a přepravě koberců mezi jednotlivými stroji v prádelně koberců. Délka standardního typu: 250 cm.

7 MAC LS Sp. z o.o. ul. Szamarzewskiego Poznan Poland

pra'delenska' technika

pra'delenska' technika pra'delenska' technika Systém mokrého čištění www.primuslaundry.cz CHRAŇTE SVÉ ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ www.primuslaundry.cz PRIMUS SOFTWASH : ŘEŠENÍ PRO MOKRÉ ČIŠTĚNÍ JEMNÝCH TKANIN Standardy ochrany životního

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. EXTRAKTORY EXTRAKTORY TW 300 S TW 300 Car Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

Zvýšení prevence nozokomiálních infekcí modernizací systému čištění a dezinfekce prádla ve FN Plzeň

Zvýšení prevence nozokomiálních infekcí modernizací systému čištění a dezinfekce prádla ve FN Plzeň Zvýšení prevence nozokomiálních infekcí modernizací systému čištění a dezinfekce prádla ve FN Plzeň Plzeň, 15.10.2014 Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.

Více

Nasávací pneumatické dopravníky

Nasávací pneumatické dopravníky Nasávací pneumatické dopravníky Pneumatické dopravníky Kongskilde flexibilní a spolehlivý dopravní systém Již od roku 1949 Kongskilde vyvíjí a vyrábí pneumatické dopravníky zrnitých materiálů a dnes patří

Více

MALÉ PRÁDELNY MALÉ PRÁDELNY

MALÉ PRÁDELNY MALÉ PRÁDELNY MALÉ PRÁDELNY MALÉ PRÁDELNY POLOPRŮMYSLOVÉ PRÁDELNY - PRANÍ A SUŠENÍ POLOPRŮMYSLOVÁ PRAČKA S VYSOKÝMI OTÁČKAMI Bubny a kryty z nerezové oceli. Kapacita plnění: 8 kg. Závěsný systém se čtyřmi tlumiči. Prací

Více

Teplé výdejní stoly se suchou vanou

Teplé výdejní stoly se suchou vanou Výdejní linka Electrolux byla vyvíjena s ohledem na naše bohaté zkušenosti v oblasti projektování profesionálních kuchyní a samoobslužných výdejních systémů na celém světě. Umožňuje profesionálním provozovatelům

Více

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110 Velká síla na nejmenším prostoru Optimální mycí výsledky STR 110 vysoký výkon a flexibilita Winterhalter specialista na inovativní řešení mytí +

Více

KATALOG 2008 PARNÍ ČISTIČE

KATALOG 2008 PARNÍ ČISTIČE Společnost S. U. P. spol. s r. o. je výhradním distributorem profesionálních parních čističů italského výrobce TECNOVAP pro Českou a Slovenskou republiku. Náš obchodní partner se specializuje na vývoj

Více

ACTIVESELF - suché teplo

ACTIVESELF - suché teplo NABÍDKA MODELŮ ActiveSelf je samoobslužný výdejní systém skládající se z modulárních prvků, jejichž flexibilita k požadavkům zákazníků, funkčnost, robustnost a vynikající design odpovídá potřebám moderního

Více

Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách

Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách Leonardo da Vinci Project Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách Modul 1 Voda v prádelnách Kapitola 2 Používání vody pro praní Obsah typy zdrojů vody pro prádelny obecné vlivy na spotřebu vody - Délka

Více

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory Maxer Master PRO Master Classic Kultivátory Kverneland Maxer ten nejvýkonnější Kultivátory Kverneland Maxer jsou konstruovány pro velké výkony v těžkých půdních podmínkách a pro přípravu půdy s velkým

Více

Úhlové a vertikální brusky

Úhlové a vertikální brusky Úhlové a vertikální brusky Brusky PRO lehké, mají dlouhou životnost a snadno se s nimi manipuluje. Vyberte si z široké nabídky úhlových a vertikálních brusek. Tyto výkonné nástroje používejte s brusnými

Více

Technická specifikace SECOMAT

Technická specifikace SECOMAT Technická specifikace SECOMAT Revision DD 061113-CZ SECOMAT 75 Str. 2 SECOMAT 100 Str. 4 SECOMAT 130 AH Str. 6 SECOMAT 275 AH Str. 8 SECOMAT 150 Str. 10 SECOMAT 200 Str. 12 SECOMAT 2002 AH Str. 14 SECOMAT

Více

IWZ Industriebedarf Wilhelm Zastera GmbH Tel.:

IWZ Industriebedarf Wilhelm Zastera GmbH   Tel.: TORO-systems FG - CK Vakuové nasávací zařízení Na první pohled: Nasávací zařízení pro dopravu plastového granulátu Vysoká sací schopnost Robustní provedení Kryt z nerezové oceli Detailní popis: TORO-systems

Více

Stroj na lepenou vazbu Quickbinder

Stroj na lepenou vazbu Quickbinder Stroj na lepenou vazbu Quickbinder Quickbinder Kompaktní univerzální kvalitní stroj na lepenou vazbu Plně motorické přestavování všech důležitých funkcí pro nastavení tloušťky knižního bloku a formátu

Více

HVLP vzduchové nože. Energoekonom spol. s r.o. Wolkerova 443 CZ Úvaly Česká republika. HVLP vzduchové nože

HVLP vzduchové nože. Energoekonom spol. s r.o. Wolkerova 443 CZ Úvaly Česká republika. HVLP vzduchové nože Energoekonom spol. s r.o. Wolkerova 443 CZ-250 82 Úvaly Česká republika Vzduchové nože jsou zařízení pro vytvoření vzduchového proudu, který je vysokou rychlostí vyfukován z úzké štěrbiny nože. Jako zdroje

Více

Zahradní čerpadla GP BP 5 Home & Garden. Vybavení: Optimalizovaný připojovací nátrubek. Technické údaje

Zahradní čerpadla GP BP 5 Home & Garden. Vybavení: Optimalizovaný připojovací nátrubek. Technické údaje Zahradní čerpadla GP BP 5 Home & Garden BP 5 Home & Garden, čerpadlo nejlepší kvality s dlouhou životností, s účinným 4-stupňovým pohonem pro zahradní zavlažování a zásobování domácností vodou (např. dešťovou

Více

SABRINA-MAXI. EcoMachines areál firmy Jihlavan, Znojemská 5594 / 54, Jihlava, tel: ,

SABRINA-MAXI. EcoMachines areál firmy Jihlavan, Znojemská 5594 / 54, Jihlava, tel: , SABRINA-MAXI Profesionální extraktor pro čištění středně velkých ploch koberců. Systém s vysokým sacím výkonem high-waterlift umožňuje odstranit maximální množství nečistot z koberce a snižuje dobu schnutí.

Více

Detaily. Popis. Vybavení a užitek

Detaily. Popis. Vybavení a užitek Zahradní čerpadla GP BP 3 Home & Garden Výkonné a s dlouhou životností, takové je domácí a zahradní čerpadlo BP 3 Home & Garden. Je ideálním řešením zahradního zavlažování, případně zásobování vodou, např.

Více

Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro keramický průmysl

Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro keramický průmysl Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro keramický průmysl My o nás SMB Schwede Maschinenbau GmbH je jeden z vedoucích výrobců vysoko výkonných páskovacích strojů a

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE

PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE DEX HERMES MISTRAL FEBOS TANTAL PROFESIONÁLNÍ VYSAVAČE V prodeji trvale nabízíme veškeré typy profesionálních vysavačů Dle velikosti a druhu uklízených prostor Pro práci

Více

SUŠIČKY S MAKROMOLEKULÁRNÍMI SÍTY

SUŠIČKY S MAKROMOLEKULÁRNÍMI SÍTY SUŠIČKY S MAKROMOLEKULÁRNÍMI SÍTY Na základě dlouholetých zkušeností nabízíme ucelenou řadu sušiček s makromolekulárním sítem, kdy jsme schopni vyhovět různorodým potřebám našich zákazníků na sušení plastových

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením tří kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

STUDENÉ VÝDEJNÍ STOLY s vanou

STUDENÉ VÝDEJNÍ STOLY s vanou NABÍDKA MODELŮ ActiveSelf je samoobslužný výdejní systém skládající se z modulárních prvků, jejichž flexibilita k požadavkům zákazníků, funkčnost, robustnost a vynikající design odpovídá potřebám moderního

Více

Pásová sušárna čistírenských kalů HUBER BT

Pásová sušárna čistírenských kalů HUBER BT Pásová sušárna čistírenských kalů HUBER BT Maximální energetická efektivita Využití odapdního tepla dle individuálních potřeb Plně automatizováno Nenáročný provoz Kompaktní a robustní konstrukce z nerezové

Více

Oberflächentechnik Surface Engineering. Příprava lakování. WOLF - Univerzální přípravná stání pro lakování a SPOT opravy.

Oberflächentechnik Surface Engineering. Příprava lakování. WOLF - Univerzální přípravná stání pro lakování a SPOT opravy. Oberflächentechnik Surface Engineering Příprava lakování WOLF - Univerzální přípravná stání pro lakování a SPOT opravy s námi na špici Univerzální přípravná stání Přípravná stání a na nich prováděné pracovní

Více

Geniální přepravní řešení

Geniální přepravní řešení Geniální přepravní řešení IN MADE GERMANY s jedinečným pohonným systémem Jednoduše uchopte a jede se! touchmove Chytrý Přepravní přístroje, které jsou již v provozu nebo které jsou koncipovány ve spolupráci

Více

CHARIS-ONE. EcoMachines areál firmy Jihlavan, Znojemská 5594 / 54, Jihlava, tel: ,

CHARIS-ONE. EcoMachines areál firmy Jihlavan, Znojemská 5594 / 54, Jihlava, tel: , CHARIS-ONE Samostatný stroj určen pro čištění středně velkých kobercových ploch. Vysoký sací účinek umožňuje excelentní odstraňování nečistot a velmi krátký čas schnutí. Koberec může být suchý už za 1

Více

Pro nádherně čistý bazén!

Pro nádherně čistý bazén! Pro nádherně čistý bazén! BWT ROBOTICKÉ VYSAVAČE POSKYTUJÍ DOKONALÉ ČISTĚNÍ, PRŮZRAČNOU VODU A BEZVADNĚ ČISTÉ PLOCHY. Znamenité uvnitř! BWT D100, D200 A D300 ROBOTICKÉ VYSAVAČE Znamenité uvnitř! BWT ROBOTICKÉ

Více

trak systems Systémy trakční energie

trak systems Systémy trakční energie trak systems trak systems Systémy trakční energie trak Hoppecke - systémy trakční energie Žádný pohyb není možné uskutečnit bez energie. Materiál je třeba přepravovat z místa A do místa B. Trh vyžaduje

Více

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260 ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI A B C OVLÁDÁNÍ A Hydraulicky nastavitelná výška sečení od 2 do 12 centimetrů. B Nastavitelné zvedání a spouštění sběrného koše. C Hydraulické ovládaní čelního závěsu.

Více

PROFESIONÁLNÍ STROJE V AKCI

PROFESIONÁLNÍ STROJE V AKCI PROFESIONÁLNÍ STROJE V AKCI Akce platná do 31. 12. 2017 Pistole EASY!Force Vysoký tlak pod kontrolou jako nikdy předtím! Revoluční koncept ovládání využívá sílu zpětného rázu vysokotlakého paprsku a snižuje

Více

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE RL - RH - RK Kompresor přímo spojený s motorem řešení pro průmysl Vyzkoušená technologie, solidní konstrukce RL-RH-RK jsou kompresory přímo

Více

Jednoduše bezpečný. Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET

Jednoduše bezpečný. Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET Jednoduše bezpečný Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET Bezpečnostní zámek CET CET kombinuje princip mechanického zamykání s elektronicky kódovaným aktuátorem. Všestranný Zámky CET se používají pro

Více

Univerzální dopravník

Univerzální dopravník Univerzální dopravník Šetrný Tichý Spolehlivý Konstrukce Univerzální korečkové dopravníky Simatek jsou navrženy na základě fl exibilní a prostorově úsporné metody, kombinující horizontální a vertikální

Více

ŽEHLICÍ TECHNIKA NOVA-S-PLUS. Žehlící stůl s přisáváním/nafukováním

ŽEHLICÍ TECHNIKA NOVA-S-PLUS. Žehlící stůl s přisáváním/nafukováním ŽEHLICÍ TECHNIKA ŽEHLICÍ TECHNIKA 1 NOVA-S-PLUS Žehlící stůl s přisáváním/nafukováním TECHNICKÉ ÚDAJE NOVA-S-Plus Příkon motoru přisávání 0,60 kw Příkon mot. nafukování 0,60 kw Příkon ohřevu žehlící desky

Více

Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro zpracování potravin

Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro zpracování potravin Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro zpracování potravin My o nás SMB Schwede Maschinenbau GmbH je jeden z vedoucích výrobců vysoko výkonných páskovacích strojů

Více

Nádrže na vodu. Ideální řešení pro skladování dešťové a pitné vody. Zkušenosti, spolehlivost a důvěra

Nádrže na vodu. Ideální řešení pro skladování dešťové a pitné vody.   Zkušenosti, spolehlivost a důvěra Water Storage Tanks Zkušenosti, spolehlivost a důvěra Czech Republic Nádrže na vodu Ideální řešení pro skladování dešťové a pitné vody www.kingspan.com Lídr ve výrobě nádrží na vodu Energy Storage Solutions

Více

SEKCE SUŠENÍ SEKCE SUŠENÍ

SEKCE SUŠENÍ SEKCE SUŠENÍ SEKCE SUŠENÍ SEKCE SUŠENÍ SUŠIČKY S MALÝM OBJEMEM NÁPLNĚ (10 13 KG) Vnější skříň ze skin plate bílé barvy. Dveře o průměru 574 mm. Vestavěný frekvenční měnič. Nouzové zastavení. Buben z nerezové oceli.

Více

ELGEF Plus. Modulární systém pro velké rozměry až. tvarovek. www.titan-metalplast.cz

ELGEF Plus. Modulární systém pro velké rozměry až. tvarovek. www.titan-metalplast.cz Modulární systém pro velké rozměry až do 2000 mm ELGEF Plus Systém sedlových tvarovek Výhody systému sedlových tvarovek Využijte maximální flexibilitu inteligentního a modulárního systému velkých dimenzí,

Více

DPU 90 Reverzní vibrační desky. DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu

DPU 90 Reverzní vibrační desky. DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu DPU 90 Reverzní vibrační desky DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu Vibrační deska DPU90 je specialistou na hutnění písčité zeminy. Základní deska je stabilní, lehká a má velmi dobrou rychlost posunu.

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN

VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN Jedná se o nové stroje originál zabalené, nebo ze showroomu kompletní, s plnou zárukou. V omezeném počtu, nabídka platná do vyprodání zásob. Pro tyto stroje nadále poskytujeme

Více

Bezpečnostní vysavač s manuálním čištěním filtru, 20 l, třída L

Bezpečnostní vysavač s manuálním čištěním filtru, 20 l, třída L Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Bezpečnostní vysavač s manuálním čištěním filtru, 20 l, třída L VC 2 L MC 405.48 Příkon max. 250 W Max. výkon proudění vzduchu 3600 l/min Max. podtlak 2000 Pa

Více

RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR

RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR PROGRAM 2014 Spektrum služeb KDO JE GENTILIN Centrum kvality Firma GENTILIN byla založena před 30 lety v italském městě Trissino

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Plně hydraulický průmyslový zametací stroj na plyn se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení: Ruční

Více

CleanAIR. bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5

CleanAIR. bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5 CleanAIR bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5 Bezolejové kompresory Průmyslové obory, jako jsou potravinářství, nápojový průmysl, elektronická a textilní výroba, nemohou riskovat jakoukoliv přítomnost oleje

Více

KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC. Kapitola 11 - odstředivky a drtiče na kovové třísky

KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC. Kapitola 11 - odstředivky a drtiče na kovové třísky KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC Kapitola 11 - odstředivky a drtiče na kovové třísky Siemens 840 - frézování Kapitola 1 - Siemens 840 - Ovládací panel a tlačítka na ovládacím panelu

Více

Nová řada ATTIX 33 a 44

Nová řada ATTIX 33 a 44 Nová řada ATTIX 33 a 44 Dělá svoji práci... Proto já mohu dělat tu svou Protože jen to nejlepší je dost dobré... Nová generace. Nejlepší ve své kategorii. Díky kompletně nové konstrukci a průmyslovému

Více

POWER D 12 HE NÁZEV PRODUKTU TYP KATALOGOVÉ ČÍSLO POČET/PALETA POWER D 12 HE

POWER D 12 HE NÁZEV PRODUKTU TYP KATALOGOVÉ ČÍSLO POČET/PALETA POWER D 12 HE VYSVČE POWER D 12 HE VYSVČ N SUCHÉ SÁNÍ Efektivita a úspora energie jsou požadavky trhu. Ghibli & Wirbel revolučně řeší tuto potřebu u svého vlajkového modelu s maximální úsporou energie a bezkonkurenčním

Více

tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWL (provedení vzduch/voda)

tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWL (provedení vzduch/voda) tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 0014000264 Montážní partner: E-mail: Tel.: Investor: Jiří Seifert Ranná E-mail: seifert24@seznam.cz tel.: 603263820 Vytvořil:

Více

2323 Reach Road P.O. Box Williamsport, PA United States

2323 Reach Road P.O. Box Williamsport, PA United States 33 Reach Road P.O. Box 3307 - Williamsport, PA 17701 United States 1 18 Shop-Vac Corporation USA je uznávaným světovým lídrem v produkci vysavačů na mokré a suché vysávaní. Pro více než 45 let, Shop-Vac

Více

MYČKY STŘÍKACÍCH PISTOLÍ VYBAVENÍ LAKOVEN A KAROSÁREN

MYČKY STŘÍKACÍCH PISTOLÍ VYBAVENÍ LAKOVEN A KAROSÁREN 197 9 019-2 40 MYČKY STŘÍKACÍCH PISTOLÍ VYBAVENÍ LAKOVEN A KAROSÁREN 2018 ČESKY OBSAH VOLITELNÝ KIT MYČKY PISTOLÍ NA BÁZI VODY Mod. P11 Mod. P20 M Mod. P30 KOMBINOVANÉ MYČKY POSTOLÍ (VODA+ŘEDIDLO) Mod.

Více

Filtry Samočisticí filtrační hlavice Průmyslové odsavače prachu a pilin

Filtry Samočisticí filtrační hlavice Průmyslové odsavače prachu a pilin 2015 TABLE OF CONTENT Filtry Samočisticí filtrační hlavice Průmyslové odsavače prachu a pilin EUROmilling a/s OBSAH OBSAH OBSAH... Samočistící filtrační hlavice Euroflow 300...3 Samočistící filtrační hlavice

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

OBJEVTE KOMPLETNÍ SORTIMENT ORIGINÁLNÍCH MOTOROVÝCH OLEJŮ MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS

OBJEVTE KOMPLETNÍ SORTIMENT ORIGINÁLNÍCH MOTOROVÝCH OLEJŮ MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS OBJEVTE KOMPLETNÍ SORTIMENT ORIGINÁLNÍCH MOTOROVÝCH OLEJŮ MITSUBISHI SERVIS Společnost vyvinula kompletní řadu motorových olejů, které přinášejí nejlepší výkonnost motorů a prodlužují jejich životnost

Více

Bezpečnostní vysavač s manuálním čištěním filtru, 20 l, třída L

Bezpečnostní vysavač s manuálním čištěním filtru, 20 l, třída L Bezpečnostní vysavač s manuálním čištěním filtru, 20 l, třída L VC 2 L MC 405.48 Příkon max. 250 W Max. výkon proudění vzduchu 3600 l/min Max. podtlak 2000 Pa Plocha filtrů 3000 cm2 Objem nádoby 20 l Kapacita

Více

Příslušenství vysavačů

Příslušenství vysavačů Příslušenství vysavačů Příslušenství vysavačů! Příslušenství je nedílnou součástí každého vysavače. Toto příslušenství se dělí na standardní výbavu a na zvláštní výbavu. Standardní příslušenství se skládá

Více

Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách

Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách Leonardo da Vinci Project Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách Modul 1 Používání vody Kapitola 2 Používání vody pro praní Cíle Obsah typy zdrojů vody pro prádelny obecné vlivy na spotřebu vody -

Více

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami Light Robust Easy to handle Lehký, robustní, snadno ovladatelný Kverneland 150 S: Lehký a robustní oboustranný pluh určený do kamenitých půdních podmínek.

Více

Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách

Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách Leonardo da Vinci Project Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách Modul 3 Proces praní Kapitola 2 Praní v klasických pračkách Modul 3 Proces praní Kapitola 2 Praní v klasických pračkách 1 Obsah oblast

Více

E K O N O M I C K É Ř E Š E N Í. S P O L E H L I V É A Ú Č I N N É.

E K O N O M I C K É Ř E Š E N Í. S P O L E H L I V É A Ú Č I N N É. FALCON. E K O N O M I C K É Ř E Š E N Í. S P O L E H L I V É A Ú Č I N N É. FALCON. Optimální poměr nákladů a užitku pro Váš úspěch. Robustní stroj FALCON lze použít pro plazmové, autogenní nebo kombinované

Více

Síla a výkon ve vašich rukou COMPACT POWER RO3920 RO3927EA

Síla a výkon ve vašich rukou COMPACT POWER RO3920 RO3927EA COMPACT POWER RO3920 RO3927EA Síla a výkon ve vašich rukou Účinnost 3A Compact Power byl navržen pro ty, kdo hledají účinné vysavače se snadným použitím. Tato nová řada přináší účinnost 3A a nabízí ve

Více

SET ST 4 50 HZ SET ST 4 PONORNÁ ELEKTRICKÁ ČERPADLA S KABELEM

SET ST 4 50 HZ SET ST 4 PONORNÁ ELEKTRICKÁ ČERPADLA S KABELEM SET ST 4 HZ SET ST 4 PONORNÁ ELEKTRICKÁ ČERPADLA S KABELEM HYDRAULICKÁ ČÁST ČERPADLA STAIRS ST 4 Sací a výtlačná strana obrobek tělesa z lité nerez oceli 4 zajišťující vysokou mechanickou pevnost a životnost.

Více

Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H

Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H GX 75 popř. GX 75 2H tvoří základ systému. Výkonná pásová bruska, na kterou se při profesionálním použití můžete vždy spolehnout: robustní konstrukce, snadná

Více

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK Ing.Zdeněk Štuksa Konstrukce a výroba jednoúčelových strojů a automatizační techniky www.ingsuksa.cz Průmyslové pístové kompresory RL RH RK SPOLEHLIVÁECHNOLOGIE RL RH RK Kompresor přímo spojený s motorem

Více

N O R M F I N I S H LP-2500

N O R M F I N I S H LP-2500 - Vysoce účinný cyklon. Vyložen gumovými pásy. Na zakázku lze zvolit material linatex nebo PU for extrémně abrazivní materiály. - ventilátor o výkonu 2500 m3/h a 2500 Pa. - 3 membránové ventily elektronicky

Více

Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden

Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden BP 5 Home & Garden, čerpadlo nejlepší kvality s dlouhou životností, s účinným 4-stupňovým pohonem pro zahradní zavlažování a zásobování domácností vodou (např. dešťovou

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 00210406101 Montážní partner: Investor: Jaromír Šnajdr 252 63 Roztoky Tel: 603422858

Více

- NOVÁ KRITÉRIA PRO PERSPEKTIVNÍ BUDOUCNOST V PRÁDELENSTVÍ

- NOVÁ KRITÉRIA PRO PERSPEKTIVNÍ BUDOUCNOST V PRÁDELENSTVÍ - NOVÁ KRITÉRIA PRO PERSPEKTIVNÍ BUDOUCNOST V PRÁDELENSTVÍ TEXTILE CARE CÍLE: Náklady na vodu a energii kvalita a životní prostředí Pracovní podmínky a konkurenční podmínky pro prádelny se v posledních

Více

Ve výkonu 14 kw 50 kw

Ve výkonu 14 kw 50 kw SAS SOLID KOTEL 5 EMISNÍ TŘÍDY S AUTOMATICKÝM PODÁVÁNÍM UHLÍ Ve výkonu 14 kw 50 kw MATERIÁL : P265GH ocel 6 mm, prvky topeniště z nerezové ocele 1.4301 ÚČINNOST: 90,3 91,0% ŠNEKOVÝ PODAVAČ: podávání paliva

Více

Tichý navenek! Silný uvnitř! www.rowenta.cz

Tichý navenek! Silný uvnitř! www.rowenta.cz Tichý navenek! Silný uvnitř! www.rowenta.cz Intensium RO 6679 eo Cyclonic RO 3427 RO 3463 POHODLNÝ A LEHKÝ KOMPAKTNÍ BEZ výjimečně účinný systém separace prachu Double Cyclonic Technology a trojitá filtrace

Více

RUČNÍ SAMOČISTICÍ FITRY NÁVOD K POUŽITÍ GEL.DEPURA MINI , GEL.DEPURA MATIC SI

RUČNÍ SAMOČISTICÍ FITRY NÁVOD K POUŽITÍ GEL.DEPURA MINI , GEL.DEPURA MATIC SI RUČNÍ SAMOČISTICÍ FITRY GEL.DEPURA MINI GEL.DEPURA MATIC SI GEL.DEPURA GEL.DEPURA MINI 101.003.10, 101.003.60 GEL.DEPURA MATIC SI 101.005.50, 101.006.50, 101.007.50, 101.008.50 GEL.DEPURA 101.005.10P,

Více

Úprava vzduchu sušení

Úprava vzduchu sušení Úprava vzduchu sušení Zařízení pro vysokou úroveň úpravy stlačeného vzduchu. Úprava vzduchu pro všechny provozy. Naše sušičky spolehlivě odstraní kondenzát a v kombinaci s námi dodávanou filtrací zajistí

Více

NÁVOD K POUŽITÍ 1) Výrobek: AUTOMATICKÝ ODLUČOVAČ VZDUCHU 2) Typ: IVAR.DISCAL 551 3) Instalace: 4) Funkční popis:

NÁVOD K POUŽITÍ 1) Výrobek: AUTOMATICKÝ ODLUČOVAČ VZDUCHU 2) Typ: IVAR.DISCAL 551 3) Instalace: 4) Funkční popis: 1) Výrobek: AUTOMATICKÝ ODLUČOVAČ VZDUCHU 2) Typ: IVAR.DISCAL 551 3) Instalace: Instalaci a uvedení do provozu, stejně jako připojení elektrických komponentů, musí provádět výhradně osoba odborně způsobilá

Více

TEPLÉ VÝDEJNÍ STOLY -vyhřív.deska,ot.

TEPLÉ VÝDEJNÍ STOLY -vyhřív.deska,ot. NABÍDKA MODELŮ ActiveSelf je samoobslužný výdejní systém skládající se z modulárních prvků, jejichž flexibilita k požadavkům zákazníků, funkčnost, robustnost a vynikající design odpovídá potřebám moderního

Více

bílá kobaltově modrá bordeaux světlý dub

bílá kobaltově modrá bordeaux světlý dub KON1 je nejnovější přírůstek v oblasti dekorativních kotlů vyráběných ve společnosti Unical v součinnosti s ArtÙ Design Studio. Měkké línie s elegantním předním panelem jsou k dispozici v různých barvách

Více

NEREZOVÉ DOPLŇKY ALEŠ BUBULA. Tel./fax: +420 596 75 22 41 Mobil: +420 602 76 25 04. www.nedo.cz info@nedo.cz PROVOZOVNA:

NEREZOVÉ DOPLŇKY ALEŠ BUBULA. Tel./fax: +420 596 75 22 41 Mobil: +420 602 76 25 04. www.nedo.cz info@nedo.cz PROVOZOVNA: NEREZOVÉ DOPLŇKY ALEŠ BUBULA PROVOZOVNA: Hrabovská 66/350 Ostrava-Nová Bělá 724 00 Tel./fax: +420 596 75 22 41 Mobil: +420 602 76 25 04 www.nedo.cz info@nedo.cz Vážení zákazníci, Dovolte mi, abych Vám

Více

Velký válec provádí 360 rotaci a stlačuje tak hadici s nízkým třením

Velký válec provádí 360 rotaci a stlačuje tak hadici s nízkým třením Řada Graco EP Technologie hadicových čerpadel Velký válec provádí 360 rotaci a stlačuje tak hadici s nízkým třením Dosahuje se většího průtoku na otočení než u klasických konstrukcí Jedno stlačení hadice

Více

STIHL MS 231, MS 251 Nové, lehké a silné motorové pily. ANDREAS STIHL spol. s r.o

STIHL MS 231, MS 251 Nové, lehké a silné motorové pily. ANDREAS STIHL spol. s r.o Nové, lehké a silné motorové pily Cílové skupiny uživatelů a oblasti použití Cílové skupiny uživatelů zemědělci zahradníci a krajináři řemeslníci příležitostní uživatelé Oblasti použití příprava palivového

Více

STIHL RE 109/119/129 PLUS. Kompaktní studenovodní tlakové čističe

STIHL RE 109/119/129 PLUS. Kompaktní studenovodní tlakové čističe STIHL Kompaktní studenovodní tlakové čističe Cílové skupiny a oblasti použití Robustní Vysoká spolehlivost díky použití kvalitních materiálů Uživatelsky jednoduchá, kompaktní konstrukce Jednodušší servisní

Více

Rozebíratelné deskové výměníky

Rozebíratelné deskové výměníky Rozebíratelné deskové výměníky Typová řada Varitherm Deskové výměníky řady Varitherm jsou výměníky tepla složené z teplosměnných desek, vyrobených z nerezové oceli, titanu, nebo speciálních slitin, které

Více

Hydraulické filtry. sítové. lamelové/diskové. Filtry čištěné hydraulicky na základě tlakového spádu

Hydraulické filtry. sítové. lamelové/diskové. Filtry čištěné hydraulicky na základě tlakového spádu Hydraulické filtry lamelové/diskové sítové Filtry čištěné hydraulicky na základě tlakového spádu diskový/lamelový filtr materiálové složení tělo: polyamid p y (10 bar), ph 4 11 polypropylen (6 bar), odolný

Více

Hydraulické filtry. sítové. lamelové/diskové. Filtry čištěné hydraulicky na základě tlakového spádu

Hydraulické filtry. sítové. lamelové/diskové. Filtry čištěné hydraulicky na základě tlakového spádu Hydraulické filtry lamelové/diskové sítové Filtry čištěné hydraulicky na základě tlakového spádu Spiral clean Tlak max 10 bar Připojení 2 a 3 Porozita 130 a 200 µm Průtok max 50 m3/h Minimální průtok pro

Více

Ama Porter. Ponorná kalová čerpadla. Oblasti použití. Označení. Provozní data. Typ čerpadla. Materiál. Těsnění hřídele. Pohon. Nátěr.

Ama Porter. Ponorná kalová čerpadla. Oblasti použití. Označení. Provozní data. Typ čerpadla. Materiál. Těsnění hřídele. Pohon. Nátěr. Katalogový sešit čerpadel 2539.178/4-64 Ama Porter Ponorná kalová čerpadla Oblasti použití Čerpání odpadní vody s obsahem pevných částic nebo domácího odpadu jako například vody z praček, myček, fekálií

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

Chladicí skříně, 750 l Compact digitální

Chladicí skříně, 750 l Compact digitální Řada zavážecích a zavážecích/průchozích skříní Electrolux je vyráběna pro zákazníky s velkým objemem výroby jídel, jako např.cateringové společnosti, nemocnice, letištní kuchyně atd., kteří požadují co

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Nabídka č. 05052046 Investor: Roman a Iveta Králíkovi RD Běštín par.22/7 Email: Tel.: Zadavatel:

Více

ULTRAZVUK ze Saska. Inovativní technika. síla je v kvalitě. Ultraschall - Reinigungstechnik

ULTRAZVUK ze Saska. Inovativní technika. síla je v kvalitě. Ultraschall - Reinigungstechnik ULTRAZVUK ze Saska Inovativní technika síla je v kvalitě DeSonic GmbH Mauersbergerstraße 26 09117 Chemnitz Ultrazvuková kompaktní zařízení Typová řada PROFESSIONAL-LINE pro dílnu i průmyslové využití Na

Více

Inovace ve filtraci. Nová generace filtračních vložek. 90.10-1c

Inovace ve filtraci. Nová generace filtračních vložek. 90.10-1c Inovace ve filtraci Nová generace filtračních vložek 90.10-1c Inovace ve filtraci ARGO-HYTOS zavedením EXAPOR MAX 2 vytváří nové standardy ve filtraci Větší disponibilita strojů, delší intervaly údržby

Více

ILTO R120. Technický popis

ILTO R120. Technický popis ILTO R120 Technický popis Větrací jednotka ILTO R120 s kompletní výbavou, rotačním výměníkem, dohřevem přiváděného vzduchu a možností připojení kuchyňské digestoře. Větrací jednotka je určená k instalaci

Více

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY On-line datový list SHC500 SHC500 Gravimat A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 13284-1 certified Objednací informace Typ Výrobek č. SHC500 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Vliv moderních odvodňovacích procesů na spotřebu energie v sušičkách

Vliv moderních odvodňovacích procesů na spotřebu energie v sušičkách Leonardo da Vinci Project Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách Modul 5 Energie v prádelnách Kapitola 5 Vliv moderních odvodňovacích procesů na spotřebu energie v sušičkách Modul 5 Energie v prádelnách

Více

Podstolové a průchozí Myčky. Profesionální zařízení pro mytí a vaření

Podstolové a průchozí Myčky. Profesionální zařízení pro mytí a vaření Podstolové a průchozí Myčky Profesionální zařízení pro mytí a vaření power is the key Simply built to last Výrobky, které vydrží Lídr ve výrobě myček nádobí a sporáků velkého formátu pro použití v hoteliérství.

Více

POTRUBNÍ KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY

POTRUBNÍ KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY POTRUBNÍ KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY Potrubní klimatizační jednotky Proč právě Vento? Potrubní jednotky Vento jsou konstruovány tak, aby umožnily realizovat komplexní a přitom jednoduchá klimatizační zařízení.

Více