Žádost o zařazení a poskytnutí dotace. v rámci Agroenvironmentálního opatření

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Žádost o zařazení a poskytnutí dotace. v rámci Agroenvironmentálního opatření"

Transkript

1 / / / Registrační číslo žádosti Strana 1 Žádost o zařazení a poskytnutí dotace v rámci Agroenvironmentálního opatření Razítko místa příjmu žádosti*: Registrační číslo žadatele: Datum příjmu žádosti*: Podpis osoby*: Příjmení osoby*: 1.Obchodní firma vč. právní formy: 2.FO PO1) 3.Příjmení žadatele: 4.Jméno žadatele: 5.Rodné číslo: 6.Identifikační číslo: 7.Daňové identifikační číslo (je-li přiděleno): 8.Předmět podnikání: / 9.Adresa sídla/trv. pobytu fyzické osoby - Ulice: 10.Číslo popisné: 11.Číslo orientační: 12.Obec: 13.Část obce, městská část: 14.Kraj (dle NUTS-3): 15.PSČ: 16.Telefon: 17.Fax: Adresa pro doručování (je-li odlišná od adresy sídla nebo trv. pobytu fyzické osoby) 19.Adresa - Ulice: 20.Číslo popisné: 21.Číslo orientační: 22.Obec: 23.Část obce, městská část: 24.Kraj (dle NUTS-3): 25.PSČ: 3. Adresa umístnění hospodářství (je-li odlišná od adresy sídla nebo trv. pobytu fyzické osoby) 26.Adresa - Ulice: 27.Číslo popisné: 28.Číslo orientační: 29.Obec: 30.Část obce, městská část: 31.Kraj (dle NUTS-3): 32.PSČ: 33.Číslo hospodářství CZ 4. Bankovní spojení žadatele 34.Název banky: 35.Číslo účtu: 36.Kód banky: 37.Specifický symbol: * žadatel nevyplňuje 40.Razítko a podpis žadatele (u PO dle OR): 1) žadatel zaškrtne FO - fyzická osoba nebo PO - právnická osoba 38. Místo vyhotovení žádosti: 39.Datum (den, měsíc, rok):

2 / / / Registrační číslo žádosti Strana 2 Žádost o zařazení a poskytnutí dotace v rámci Agroenvironmentálního opatření 5. Žádám o následující dotační tituly v rámci agroenvironmentálního opatření * Období od do A. Ekologické zemědělství C4. Trvale podmáčené louky B. Ošetřování travních porostů a rašelinné louky C. Podopatření péče o krajinu C5. Ptačí lokality na TP C1. Zatravňování orné půdy C6. Biopásy C2. Tvorba travnatých pásů D. Zonální podopatření na svažitých půdách D1. Osevní postup v ochranných C3. Pěstování meziplodin zónách jeskyní ** * křížkem označte dotační titul, na který požadujete dotaci ** na tento titul je možno žádat na plochy v CHKO Moravský kras 6. Povinné přílohy *** 1) : Počet listů přílohy A. Ekologické zemědělství B. Ošetřování travních porostů C1. Zatravňování orné půdy C2. Tvorba travnatých pásů na svažitých půdách C3. Pěstování meziplodin C4. Trvale podmáčené louky a rašelinné louky C5. Ptačí lokality na TP C6. Biopásy D1. Osevní postup v ochranných zónách jeskyní 2) Mapa se zákresem deklarovaných pozemků 3) Platný doklad prokazující právní subjektivitu žadatele (nepředkládá FO) 4) Certifikát o zařazení zemědělce do ekologického zemědělství *** zaškrtnout v případě, že je příloha podávána společně s žádostí 43.Razítko a podpis žadatele (u PO dle OR): 41. Místo vyhotovení žádosti: 42.Datum (den, měsíc, rok):

3 / / / Registrační číslo žádosti Strana 3 Žádost o zařazení a poskytnutí dotace v rámci Agroenvironmentálního opatření 7. Čestná prohlášení a závazky žadatele Čestně prohlašuji, že: na můj majetek nebyl prohlášen konkurs, neprobíhá konkursní řízení nebo vyrovnávací řízení a nebo návrh na prohlášení konkursu nebyl zamítnut pro nedostatek majetku; jsem neobdržel v tomto roce na činnost, případně na účel, pro který je dotace požadována, dotaci ze státního rozpočtu, dotaci z rozpočtu státního fondu nebo dotaci z rozpočtu územního samosprávného celku; všechny informace uvedené v žádosti a jejích přílohách jsou pravdivé, a že jsem si vědom své trestní odpovědnosti a povinnosti odvést poskytnuté finanční prostředky a zaplatit penále v případě úmyslného uvedení nepravdivých údajů; jsem si vědom své povinnosti informovat neprodleně příslušný orgán o všech změnách týkajících se údajů uvedených v žádosti; souhlasím s nakládáním s mými osobními údaji uvedenými v žádosti o dotaci dle zákona č. 101/2000 Sb. ze dne 4. dubna 2000, o ochraně osobních údajů; budu uchovávat všechny doklady prokazující poskytnutí a užití dotace po dobu minimálně 10 let; jsem se seznámil s podmínkami poskytnutí dotace, o kterou žádám; umožním vstup kontrolou pověřeným osobám a dalším subjektům oprávněným provádět kontrolu do svých objektů a na pozemky k ověřování plnění podmínek pro poskytnutí podpory a budu nápomocen při provádění těchto kontrol; Zavazuji se: hospodařit v souladu se zásadami správné zemědělské praxe, které jsou uvedené v nařízení vlády stanovujícím podmínky provádění agroenvironmentálních opatření; dodržovat podmínky dotace, o kterou žádám. 46.Razítko a podpis žadatele (úředně ověřený): 44. Místo vyhotovení žádosti: 45.Datum (den, měsíc, rok):

4 Příloha č.1 Strana / A. Ekologické zemědělství Poř. číslo Mapový list Čtverec Kód bloku/dílu Kultura* Výměra kultury(ha) 3. Celková výměra skupin plodin/kultur** CELKEM**, Výměra RZ+RSB* (ha) Výměra ROP* (ha) Výměra T* (ha) Výměra V+S+C* (ha),,,, * Zelenina na orné půdě - RZ, Speciální byliny na orné půdě - RSB, 8.Razítko a podpis žadatele (u PO dle OR): Ostatní plodiny na orné půdě - ROP, Travní porost - T, Vinice - V, Chmelnice - C, Ovocný sad - S ** Vyplňuje se pouze na posledním listu přílohy 6.Kód uživatele v evidenci půdy: 7.Datum (den, měsíc, rok):

5 Příloha č.2 Strana / B. Ošetřování travních porostů Poř. číslo Mapový list Čtverec Kód bloku/dílu Využití* Management** Výměra (ha) Plocha nadstavbových managementů (ha), CELKEM***, ( B1.1 A + B1.1 B + B1.1 C + B1.2 A) 3. Deklarace velkých dobytčích jednotek (VDJ) Celkový počet VDJ k datu podání žádosti, z toho VDJ koní, 4. Potvrzení orgánu ochrany přírody Orgán ochrany přírody souhlasí se zvolenými managementy na plochách travních porostů v ZCHÚ, na které je požadována dotace v rámci titulu Ošetřování travních porostů. 6.Datum (den, měsíc, rok): 7.Razítko a podpis orgánu OP: * Louka - L, Pastvina - P ** pro louky: B1.1, B1.1 A, B1.1 B, B1.1 C 10.Razítko a podpis (u PO dle OR): pro pastviny: B1.2, B1.2 A *** Vyplňuje se pouze na posledním listu přílohy 8.Kód uživatele v evidenci půdy: 9.Datum (den, měsíc, rok):

6 Příloha č.3 Strana / C1. Zatravňování orné půdy Poř. číslo Mapový list Čtverec Kód bloku/dílu Kód titulu* Výměra (ha) * titul - C1 A, titul - C1 B (pouze v CHKO Bílé Karpaty) CELKEM - titul C1 A**, ** vyplňuje se pouze na posledním listu přílohy 3. Potvrzení orgánu ochrany přírody Správa CHKO Bílé Karpaty - souhlasí s regionální travní směsí, která bude použita k zatravnění (pouze v případě C1 B na území CHKO Bílé Karpaty). 6.Datum (den, měsíc, rok): CELKEM - titul C1 B**, 7.Razítko a podpis orgánu OP: 10.Razítko a podpis (u PO dle OR): 8.Kód uživatele v evidenci půdy: 9.Datum (den, měsíc, rok):

7 Příloha č.4 Strana / C2. Tvorba travnatých pásů na svažitých půdách Poř. číslo Mapový list Čtverec Kód bloku/dílu Délka p.*(m) Šířka p.*(m) Výměra pásu*(ha) * Uvést délku a šířku zatravňovaného pásu v celých metrech, CELKEM**, výměru pak v hektarech na dvě desetinná místa ** Vyplňuje se pouze na posledním listu přílohy 8.Razítko a podpis žadatele (u PO dle OR): 6.Kód uživatele v evidenci půdy: 7.Datum (den, měsíc, rok):

8 Příloha č.5 Strana / C3. Pěstování meziplodin Poř. číslo Mapový list Čtverec Kód bloku/dílu Meziplodina* Výměra (ha) Celková výměra orné půdy (ha), CELKEM**, * srha laločnatá - SRHA, kostřava červená - KOST, žito trsnaté (lesní) - ZITO, jílek mnohokvětý - JILM, jílek jednoletý - JILJ, jílek jednoletý+jílek vytrvalý - JILJ+V, jílek vytrvalý - JILV, hořčice bílá - HORC, svazenka vratičolistá - SVAZ, pohanka obecná - POH, slunečnice roční - SLUN, ředkev olejná - REDK, 8.Razítko a podpis žadatele (u PO dle OR): řepka jarní - REPK, světlice barvířská (saflor) - SVET, sléz krmný - SLEZ, lesknice kanárská - LESK, směsi výše uvedených druhů - SMES ** Vyplňuje se pouze na posledním listu přílohy 6.Kód uživatele v evidenci půdy: 7.Datum (den, měsíc, rok):

9 Příloha č.6 Strana / C4. Trvale podmáčené louky a rašelinné louky Poř. číslo Mapový list Čtverec Kód bloku/dílu Typ louky** Výměra louky*(ha) CELKEM***, * výměra identifikované podmáčenné nebo rašelinné louky ** žadatel vyplní typ louky podle termínu sečení: 1 - termín seče Razítko a podpis žadatele (u PO dle OR): 2 - termín seče termín seče *** vyplňuje se pouze na posledním listu přílohy 6.Kód uživatele v evidenci půdy: 7.Datum (den, měsíc, rok):

10 Příloha č.7 Strana / C5. Ptačí lokality na TP Poř. číslo Mapový list Čtverec Kód bloku/dílu Kód titulu* Výměra (ha) CELKEM: hnízdní lokality chřástala polního - titul C5 A**, CELKEM: hnízdní lokality bahňáků - titul C5 B**, * hnízdní lokality chřástala polního - C5 A, hnízdní lokality bahňáků - C5 B ** vyplňuje se pouze na posledním listu přílohy 8.Razítko a podpis žadatele (u PO dle OR): 6.Kód uživatele v evidenci půdy: 7.Datum (den, měsíc, rok):

11 Příloha č.8 Strana / C6. Biopásy Poř. číslo Mapový list Čtverec Kód bloku/dílu Délka*(m) Šířka*(m) Výměra biop.*(ha) CELKEM**, * uvést délku a šířku biopásu v celých metrech, výměru biopásu v hektarech na dvě desetinná místa ** vyplňuje se pouze na posledním listu přílohy 8.Razítko a podpis žadatele (u PO dle OR): 6.Kód uživatele v evidenci půdy: 7.Datum (den, měsíc, rok):

12 Příloha č.9 Strana / D1. Osevní postup v ochranných zónách jeskyní Poř. číslo Mapový list Čtverec Kód bloku/dílu Plodina osev. p.* Výměra**(ha) * uvést plodinu osevního postupu daného roku CELKEM***, ** uvést výměru uvedené plodiny *** vyplňuje se pouze na posledním listu přílohy 3. Potvrzení orgánu ochrany přírody Správa CHKO Moravský kras souhlasí se zařazením uvedených půdních bloků, případně jejich dílů, s kulturou orná půda do titulu D1 Osevní postup v ochranných zónách jeskyní. 6.Datum (den, měsíc, rok): 7.Razítko a podpis orgánu OP: 10.Razítko a podpis (u PO dle OR): 8.Kód uživatele v evidenci půdy: 9.Datum (den, měsíc, rok):

Jednotná žádost. Příjmení osoby*: 1.Obchodní firma vč. právní formy 2.Identifikační číslo 3.FO PO**

Jednotná žádost. Příjmení osoby*: 1.Obchodní firma vč. právní formy 2.Identifikační číslo 3.FO PO** Strana 1 Jednotná žádost Razítko místa příjmu žádosti*: Registrační číslo žadatele: Datum příjmu žádosti*: Podpis osoby*: Příjmení osoby*: 1.Obchodní firma vč. právní formy 2.Identifikační číslo 3.FO PO**

Více

Změna Jednotné žádosti

Změna Jednotné žádosti * Strana 1 Razítko místa příjmu žádosti* Registrační číslo žadatele Datum příjmu žádosti* Podpis osoby* Příjmení osoby* 1.Obchodní firma vč. právní formy 2.Identifikační číslo 3.FO PO** 4.Příjmení žadatele

Více

Žádost o zařazení do agroenvironmentálních opatření

Žádost o zařazení do agroenvironmentálních opatření Registrační číslo žádosti o zařazení (spisová značka) Strana 1 Registrační číslo žadatele: Razítko místa příjmu žádosti * Datum příjmu žádosti * Podpis osoby * Příjmení osoby * 1.Obchodní firma vč. právní

Více

Jednotná žádost. Příjmení osoby* 1.Obchodní firma vč. právní formy 2.Identifikační číslo 3.FO PO** 4.Příjmení žadatele 5.Jméno žadatele 6.

Jednotná žádost. Příjmení osoby* 1.Obchodní firma vč. právní formy 2.Identifikační číslo 3.FO PO** 4.Příjmení žadatele 5.Jméno žadatele 6. / / / * Strana 1 Jednotná žádost Razítko místa příjmu žádosti* Registrační číslo žadatele Datum příjmu žádosti* Podpis osoby* Příjmení osoby* 1.Obchodní firma vč. právní formy 2.Identifikační číslo 3.FO

Více

Opatření v rámci PRV. Tab. č.: 6. P.č. Legislativa Druh opatření / popis Sazby. Základní podmínky

Opatření v rámci PRV. Tab. č.: 6. P.č. Legislativa Druh opatření / popis Sazby. Základní podmínky Tab. č.: 6 Opatření v rámci PRV 1 Nařízení vlády č. 75/2007 Sb., změna NV č.113/2008 Sb. Znevýhodněné oblasti - LFA - vyrovnávací příspěvek na hospodaření v znevýhodněných oblastech- jejich specifikace

Více

Instruktážní list pro žadatele k vyplnění formuláře. - Žádost o dotaci a zařazení do programu Zalesňování zemědělské půdy -

Instruktážní list pro žadatele k vyplnění formuláře. - Žádost o dotaci a zařazení do programu Zalesňování zemědělské půdy - Instruktážní list pro žadatele k vyplnění formuláře - Žádost o dotaci a zařazení do programu Zalesňování zemědělské půdy - O dotaci na zalesnění z programu Zalesňování zemědělské půdy žádá žadatel prostřednictvím

Více

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE OPATŘENÍ LESNICTVÍ (Platné znění k 8.2. 2005) OBSAH: 1 ÚVOD... 3 2 LEGISLATIVNÍ ÚPRAVA... 3 3 ZÁKLADNÍ SPOLEČNÉ PODMÍNKY... 4 4 SPECIFICKÉ PODMÍNKY PODOPATŘENÍ - ZALESŇOVÁNÍ ZEMĚDĚLSKÉ

Více

Instruktážní list. k vyplňování žádostí v rámci agroenvironmentálních opatření pro administraci roku 2007

Instruktážní list. k vyplňování žádostí v rámci agroenvironmentálních opatření pro administraci roku 2007 Instruktážní list k vyplňování žádostí v rámci agroenvironmentálních opatření pro administraci roku 2007 SZIF v roce 2007 bude zpracovávat agendu agroenvironmentálních opatření v pěti administracích založených

Více

Adaptace na změny klimatu v plánech MZe. odbor environmentální politiky a obnovitelných zdrojů energie 1

Adaptace na změny klimatu v plánech MZe. odbor environmentální politiky a obnovitelných zdrojů energie 1 Adaptace na změny klimatu v plánech MZe odbor environmentální politiky a obnovitelných zdrojů energie 1 Reakce na změny klimatu v oblasti zemědělství Mitigace (v oblasti zemědělství snižování emisí metanu

Více

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1,

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA VYHOTOVENÍ LESNÍCH HOSPODÁŘSKÝCH PLÁNŮ ZA PODMÍNKY POSKYTNUTÍ DAT LESNÍCH HOSPODÁŘSKÝCH PLÁNŮ V DIGITÁLNÍ FORMĚ PRO POTŘEBY STÁTNÍ SPRÁVY LESŮ šedé položky vyplňuje

Více

Žádost o poskytnutí příspěvku dle dotačního programu

Žádost o poskytnutí příspěvku dle dotačního programu Žádost o poskytnutí příspěvku dle dotačního programu Příloha č. 1 Poskytování příspěvků na podporu hospodaření v lesích v Moravskoslezském kraji pro rok 2013 OBECNÁ ČÁST Podací místo Reg. číslo Otisk razítka

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA VYHOTOVENÍ LESNÍCH HOSPODÁŘSKÝCH PLÁNŮ

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA VYHOTOVENÍ LESNÍCH HOSPODÁŘSKÝCH PLÁNŮ ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA VYHOTOVENÍ LESNÍCH HOSPODÁŘSKÝCH PLÁNŮ Žádost vyplňte strojem, čitelným písmem nebo ji nahraďte sestavou stejné struktury. Šedé položky jsou vyhrazeny pro potřeby

Více

Význam zem lství pro kulturní krajinu v Krušných horách 1 P dní fond regionu Severozápad Tab.1 P ehled úhrnných hodnot druh pozemk R v ha

Význam zem lství pro kulturní krajinu v Krušných horách 1 P dní fond regionu Severozápad Tab.1 P ehled úhrnných hodnot druh pozemk R v ha Význam zemědělství pro kulturní krajinu v Krušných horách Zpracovala: Ing. Helena Součková, CSc. UJEP Ústí nad Labem 1 Půdní fond regionu Severozápad Budeme-li se zamýšlet nad kulturní krajinou a sledovat

Více

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE OPATŘENÍ LESNICTVÍ (Platné znění k 11.4. 2006) OBSAH: 1 ÚVOD... 3 2 LEGISLATIVNÍ ÚPRAVA... 3 3 ZÁKLADNÍ SPOLEČNÉ PODMÍNKY... 4 4 SPECIFICKÉ PODMÍNKY PODOPATŘENÍ - ZALESŇOVÁNÍ ZEMĚDĚLSKÉ

Více

OPATŘENÍ AEKO A EZ VE VZTAHU K PŮDĚ

OPATŘENÍ AEKO A EZ VE VZTAHU K PŮDĚ OPATŘENÍ AEKO A EZ VE VZTAHU K PŮDĚ Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Ing. Josef Makovský, Ph.D. 13. října 2017 Obsah prezentace Agroenvironmentálně klimatická

Více

METODIKA K PROVÁDĚNÍ NAŘÍZENÍ VLÁDY č. 242/2004 Sb.,

METODIKA K PROVÁDĚNÍ NAŘÍZENÍ VLÁDY č. 242/2004 Sb., METODIKA K PROVÁDĚNÍ NAŘÍZENÍ VLÁDY č. 242/2004 Sb., o provádění agroenvironmentálních opatření, ve znění nařízení vlády č. 542/2004 Sb., ve znění nařízení vlády č. 119/2005 Sb. 2005 Ministerstvo zemědělství

Více

Program rozvoje venkova

Program rozvoje venkova Program rozvoje venkova 2014-2020 Integrovaná produkce révy vinné Ing. Josef Makovský, Ph.D. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí AEKO - hlavní změny EZ

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku

P Ř IZNÁNÍ k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 13MAJ5450_13.pdf Finančnímu úřadu pro Než začnete vyplňovat tiskopis přečtěte si prosím pokyny. Územnímu pracovišti v ve pro 101 Daňové identifi kační číslo C Z 102 Fyzická osoba 1 ) 103 Právnická osoba

Více

Charakteristika AEO-K podopatření Specifické informace k opatřením AEO-K OBDOBÍ II.PILÍŘ NÁROKOVÉ DOTACE

Charakteristika AEO-K podopatření Specifické informace k opatřením AEO-K OBDOBÍ II.PILÍŘ NÁROKOVÉ DOTACE OBDOBÍ 2015-2020 II.PILÍŘ NÁROKOVÉ DOTACE II.pilíř - nárokové dotace AEO-K 1 Specifické informace k opatřením AEO-K Poskytnutí dotace : - Podání žádosti o poskytnutí peněz (x zařazení do opatření) každoročně

Více

Problematické okruhy u environmentálních opatření PRV

Problematické okruhy u environmentálních opatření PRV Problematické okruhy u environmentálních opatření PRV 1. Společné pro několik opatření A. Minimální zemědělská činnost Novelou nařízení vlády č. 50/2015 Sb., byla zavedena nová definice minimální zemědělské

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. 1 105 daňové přiznání řádné1) dílčí1) opravné1) dodatečné1) P Ř I Z N Á N Í

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. 1 105 daňové přiznání řádné1) dílčí1) opravné1) dodatečné1) P Ř I Z N Á N Í Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro Prahu 8 Daňové identifikační číslo Fyzická osoba ) Rodné číslo 3 Právnická osoba ) Identifikační číslo otisk podacího

Více

Obsah KAPITOLA 1. ÚVOD 6 KAPITOLA 2. OBECNÉ PRINCIPY AGROENVIRONMENTÁLNÍCH OPATŘENÍ 8. Seznam použitých zkratek 5

Obsah KAPITOLA 1. ÚVOD 6 KAPITOLA 2. OBECNÉ PRINCIPY AGROENVIRONMENTÁLNÍCH OPATŘENÍ 8. Seznam použitých zkratek 5 Obsah Seznam použitých zkratek 5 KAPITOLA 1. ÚVOD 6 KAPITOLA 2. OBECNÉ PRINCIPY AGROENVIRONMENTÁLNÍCH OPATŘENÍ 8 2.1 Členění agroenvironmentálních opatření ( 2 NV AEO) 8 2.2 Zařazení do agroenvironmentálních

Více

NAŘÍZENÍ VLÁDY č. 141/2006 Sb. ze dne 5. dubna 2006,

NAŘÍZENÍ VLÁDY č. 141/2006 Sb. ze dne 5. dubna 2006, NAŘÍZENÍ VLÁDY č. 141/2006 Sb. ze dne 5. dubna 2006, o stanovení některých podmínek poskytování národních doplňkových plateb k přímým podporám pro rok 2006, ve znění nařízení vlády č. 432/2006 Sb. Změna:

Více

k dani z nemovitostí na rok

k dani z nemovitostí na rok Finančnímu úřadu v ve pro 01 Daňové identifikační číslo Než začnete vyplňovat tiskopis přečtěte si prosím pokyny. Poplatník fyzická osoba právnická osoba 02 Rodné číslo / 03 Identifikační číslo organizace

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OCHRANU LESA

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OCHRANU LESA ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OCHRANU LESA Žádost vyplňte strojem, čitelným písmem nebo ji nahraďte sestavou stejné struktury. Šedé položky jsou vyhrazeny pro potřeby poskytovatele nebo podacího

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA EKOLOGICKÉ A K PŘÍRODĚ ŠETRNÉ TECHNOLOGIE PŘI HOSPODAŘENÍ V LESE

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA EKOLOGICKÉ A K PŘÍRODĚ ŠETRNÉ TECHNOLOGIE PŘI HOSPODAŘENÍ V LESE ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA EKOLOGICKÉ A K PŘÍRODĚ ŠETRNÉ TECHNOLOGIE PŘI HOSPODAŘENÍ V LESE Žádost vyplňte strojem, čitelným písmem nebo ji nahraďte sestavou stejné struktury. Šedé položky

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ POSKYTOVANÝCH VLASTNÍKŮM LOVECKÝCH PSŮ A LOVECKÝCH DRAVCŮ

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ POSKYTOVANÝCH VLASTNÍKŮM LOVECKÝCH PSŮ A LOVECKÝCH DRAVCŮ ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ POSKYTOVANÝCH VLASTNÍKŮM LOVECKÝCH PSŮ A LOVECKÝCH DRAVCŮ Žádost vyplňte strojem, čitelným písmem nebo ji nahraďte sestavou stejné struktury. Šedé položky jsou

Více

NEMUSÍ BÝT Zemědělský podnikatel POKUD ŽÁDÁ POUZE NA AEKO pokud i na SAPS MUSÍ BÝT

NEMUSÍ BÝT Zemědělský podnikatel POKUD ŽÁDÁ POUZE NA AEKO pokud i na SAPS MUSÍ BÝT AEKO NEMUSÍ BÝT Zemědělský podnikatel POKUD ŽÁDÁ POUZE NA AEKO pokud i na SAPS MUSÍ BÝT NEMUSÍ BÝT Aktivní zemědělec - POKUD ŽÁDÁ POUZE NA AEKO pokud i na SAPS MUSÍ BÝT Deklarace veškeré zemědělské půdy

Více

Dotace v ekologickém zemědělství. Jednotná platba na plochu (SAPS) Agroenvironmentální opatření

Dotace v ekologickém zemědělství. Jednotná platba na plochu (SAPS) Agroenvironmentální opatření Dotace v ekologickém zemědělství Jednotná platba na plochu (SAPS) Agroenvironmentální opatření SAPS jednotná platba na plochu FO nebo PO, vedena v evidenci využití zemědělské půdy podle uživatelských vztahů

Více

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ POSKYTOVANÝCH UŽIVATELŮM HONITEB

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ POSKYTOVANÝCH UŽIVATELŮM HONITEB šedé položky vyplňuje podací místo ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ POSKYTOVANÝCH UŽIVATELŮM HONITEB 1. podací místo 2. otisk podacího razítka 3. reg. číslo žádosti 4. počet příloh 5. počet listů

Více

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ POSKYTOVANÝCH UŽIVATELŮM HONITEB

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ POSKYTOVANÝCH UŽIVATELŮM HONITEB šedé položky vyplňuje podací místo ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ POSKYTOVANÝCH UŽIVATELŮM HONITEB 1. podací místo 2. otisk podacího razítka 3. reg. číslo žádosti 4. počet příloh 5. počet listů

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z nemovitých věcí na zdaňovací období roku

P Ř IZNÁNÍ k dani z nemovitých věcí na zdaňovací období roku Finančnímu úřadu pro hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v ve pro Prahu 5 Než začnete vyplňovat tiskopis přečtěte si prosím pokyny. Daňové identifi kační číslo C Z 7 6 4 3 8 7 5 Rodné číslo Fyzická

Více

Metodika k provádění nařízení vlády č. 79/2007 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření

Metodika k provádění nařízení vlády č. 79/2007 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření Metodika k provádění nařízení vlády č. 79/2007 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření 2007 2 Seznam použitých zkratek AEO ES EZ Agroenvironmentální opatření Evropská společenství Ekologické

Více

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1,

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ POSKYTOVANÝCH VLASTNÍKŮM LOVECKÝCH PSŮ A LOVECKÝCH DRAVCŮ šedé položky vyplňuje podací místo 1. podací místo 2. otisk podacího razítka 3. reg. číslo žádosti 4.

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OBNOVU, ZAJIŠTĚNÍ A VÝCHOVU LESNÍCH POROSTŮ DO 40 LET VĚKU

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OBNOVU, ZAJIŠTĚNÍ A VÝCHOVU LESNÍCH POROSTŮ DO 40 LET VĚKU ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OBNOVU, ZAJIŠTĚNÍ A VÝCHOVU LESNÍCH POROSTŮ DO 40 LET VĚKU Žádost vyplňte strojem, čitelným písmem nebo ji nahraďte sestavou stejné struktury. Šedé položky jsou

Více

PŘÍLOHA Č. 14 VZOR MONITOROVACÍ ZPRÁVY/HLÁŠENÍ O POKROKU. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 12

PŘÍLOHA Č. 14 VZOR MONITOROVACÍ ZPRÁVY/HLÁŠENÍ O POKROKU. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 12 PŘÍLOHA Č. 14 VZOR MONITOROVACÍ ZPRÁVY/HLÁŠENÍ O POKROKU Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 12 Etapová/závěrečná monitorovací zpráva o realizaci projektu/hlášení o pokroku 1 předkládá

Více

Novela nařízení vlády č. 79/2007 Sb., (NV č. 282/2011 Sb.) o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření

Novela nařízení vlády č. 79/2007 Sb., (NV č. 282/2011 Sb.) o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření Novela nařízení vlády č. 79/2007 Sb., (NV č. 282/2011 Sb.) o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření Důvod změn Konec programového období a naplnění absorpční kapacity AEO. Zjištění auditní

Více

agroenvironmentálního opatření prodloužit toto období

agroenvironmentálního opatření prodloužit toto období Strana 3642 Sbírka zákonů č. 282 / 2011 282 NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 14. září 2011, kterým se mění nařízení vlády č. 79/2007 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření, ve znění pozdějších

Více

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1,

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA EKOLOGICKÉ A K PŘÍRODĚ ŠETRNÉ TECHNOLOGIE PŘI HOSPODAŘENÍ V LESE šedé položky vyplňuje podací místo 1. podací místo 2. otisk podacího razítka 3. reg. číslo žádosti

Více

AGRO-ENVI OPATŘENÍ (AEO)

AGRO-ENVI OPATŘENÍ (AEO) AGRO-ENVI OPATŘENÍ (AEO) Ing. Milan Kouřil DAPHNE ČR Institut aplikované ekologie Co se dnes dozvíte? Poslání AEO v podmínkách českého zemědělství AEO jako součást PRV Srovnáních starých a nových agro-envi

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny.

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. 5450_9.pdf Finančnímu úřadu v ve pro Než začnete vyplňovat tiskopis přečtěte si prosím pokyny. 0 Daňové identifikační číslo C Z 02 Fyzická osoba ) Rodné číslo 03 Právnická osoba ) Identifikační číslo otisk

Více

Evidenční číslo: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta: Korespondenční adresa Adresát: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta:

Evidenční číslo: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta: Korespondenční adresa Adresát: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta: Příloha č. 2c k Programu 2015 pro poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje ze Středočeského Fondu kultury a obnovy památek Žádost o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy z Programu

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z nemovitostí na rok

P Ř IZNÁNÍ k dani z nemovitostí na rok Finančnímu úřadu v ve pro 01 Daňové identifi kační číslo Než začnete vyplňovat tiskopis přečtěte si prosím pokyny. Poplatník fyzická osoba právnická osoba 02 Rodné číslo / 03 Identifi kační číslo otisk

Více

DOTAZNÍK FADN ČR PRO PRÁVNICKÉ OSOBY

DOTAZNÍK FADN ČR PRO PRÁVNICKÉ OSOBY Kontaktní pracoviště FADN CZ DOTAZNÍK FADN ČR PRO PRÁVNICKÉ OSOBY ROK 2011 Termín odevzdání: 30.4.2012 Pracoviště provádějící zpracování: CREDIS s.r.o. Tomáše ze Štítného 634 393 01 Pelhřimov e-mail: petr.koten@credis.cz

Více

Instruktážní list pro vyplňování "Žádosti o finanční pomoc z OP Zemědělství"

Instruktážní list pro vyplňování Žádosti o finanční pomoc z OP Zemědělství Instruktážní list pro vyplňování "Žádosti o finanční pomoc z OP Zemědělství" A1-A Identifikace žadatele 2. Datum přijetí žádosti žadatel nevyplňuje 3. Hodina přijetí žadatel nevyplňuje 4. Celkový počet

Více

NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 15. února 2012 o stanovení některých podmínek pro poskytování zvláštní podpory zemědělcům

NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 15. února 2012 o stanovení některých podmínek pro poskytování zvláštní podpory zemědělcům Strana 690 Sbírka zákonů č. 60 / 2012 60 NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 15. února 2012 o stanovení některých podmínek pro poskytování zvláštní podpory zemědělcům Vláda nařizuje podle 2b odst. 2 zákona č. 252/ /1997

Více

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE JEDNOTNÁ PLATBA NA PLOCHU (SAPS), DOPLŇKOVÁ PLATBA K JEDNOTNÉ PLATBĚ NA PLOCHU (TOP-UP) PODPORA MÉNĚ PŘÍZNIVÝCH OBLASTÍ A OBLASTÍ S EKOLOGICKÝMI OMEZENÍMI (LFA) Obsah 1. ÚVOD...4

Více

Žádost o poskytnutí účelové neinvestiční dotace na podporu kulturních aktivit a akcí

Žádost o poskytnutí účelové neinvestiční dotace na podporu kulturních aktivit a akcí Fond kultury Zlínského kraje Žádost o poskytnutí účelové neinvestiční dotace na podporu kulturních aktivit a akcí Název projektu Max. 100 znaků A) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ŽADATELE Typ žadatele fyzická osoba/fyzická

Více

Reformovaná Společná zemědělská politika od roku 2015. Ministerstvo zemědělství

Reformovaná Společná zemědělská politika od roku 2015. Ministerstvo zemědělství Reformovaná Společná zemědělská politika od roku 2015 Ministerstvo zemědělství Obsah prezentace 1) Reforma v I. pilíři - přímé platby nové prvky od roku 2015 stav legislativních příprav k předpisům ČR

Více

č.j /2007 Část A. Obecné podmínky

č.j /2007 Část A. Obecné podmínky Zásady, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací na zmírnění škod na lesním hospodářství způsobených povodněmi v období květen až červenec 2006 č.j. 35461/2007 Část A. Obecné podmínky Ministerstvo

Více

Žádost o příspěvek na vytvoření pracovní příležitosti v rámci veřejně prospěšných prací k umístění uchazečů o zaměstnání

Žádost o příspěvek na vytvoření pracovní příležitosti v rámci veřejně prospěšných prací k umístění uchazečů o zaměstnání Registrační číslo Úřadu práce ČR: PP Pracoviště Úřadu práce ČR: S 15 Žádost o příspěvek na vytvoření pracovní příležitosti v rámci veřejně prospěšných prací k umístění uchazečů o zaměstnání 112 zákona

Více

Formulář žádosti o převod poskytnuté podpory a čestných prohlášení. ŽÁDOST O PŘEVOD PODPORY POSKYTOVANÉ PGRLF, a.s.

Formulář žádosti o převod poskytnuté podpory a čestných prohlášení. ŽÁDOST O PŘEVOD PODPORY POSKYTOVANÉ PGRLF, a.s. Formulář žádosti o převod poskytnuté podpory a čestných prohlášení evidence PGRLF, a.s. ŽÁDOST O PŘEVOD PODPORY POSKYTOVANÉ PGRLF, a.s. Žádám o převod těchto smluv o podpoře: - všechny aktivní smlouvy

Více

vyhlášky č. 16/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o ekologickém zemědělství

vyhlášky č. 16/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o ekologickém zemědělství ÚPLNÉ ZNĚNÍ vyhlášky č. 16/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o ekologickém zemědělství 11 16/2006 Sb. Vyhláška ze dne 6. ledna 2006, kterou se provádějí některá ustanovení zákona

Více

ENVIRONMENTÁLNÍ OPATŘENÍ PRV

ENVIRONMENTÁLNÍ OPATŘENÍ PRV Obsah prezentace ENVIRONMENTÁLNÍ OPATŘENÍ PRV 2014-2020 PODMÍNKY, OČEKÁVANÉ ZMĚNY Agroenvironmentálně-klimatické opatření () nařízení vlády č. 75/2016 Sb. Ekologické zemědělství nařízení vlády č. 76/2015

Více

Výzkum metod a technologických postupů zvyšujících výnos a kvalitu osiv vybraných druhů trav, jetelovin a meziplodin v ekologickém zemědělství

Výzkum metod a technologických postupů zvyšujících výnos a kvalitu osiv vybraných druhů trav, jetelovin a meziplodin v ekologickém zemědělství Projekt NAZV QI101C167 Výzkum metod a technologických postupů zvyšujících výnos a kvalitu osiv vybraných druhů trav, jetelovin a meziplodin v ekologickém zemědělství Příjemce koordinátor: OSEVA vývoj a

Více

Žádost o registraci ke směnárenské činnosti (právnická osoba)

Žádost o registraci ke směnárenské činnosti (právnická osoba) Žádost o registraci ke směnárenské činnosti (právnická osoba) podle 3 zákona č. 219/1995 Sb., devizový zákon, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Pobočka České národní banky 1) Sídlo I. SPRÁVNÍ

Více

PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI k dani z přidané hodnoty

PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI k dani z přidané hodnoty 11Reg5104_4.pdf Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro 01 Daňové identifi kační číslo 02 otisk podacího razítka fi nančního úřadu PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI

Více

Vláda nařizuje podle 2c odst. 5 zákona č. 252/ /1997 Sb., o zemědělství, ve znění zákona č. 85/2004

Vláda nařizuje podle 2c odst. 5 zákona č. 252/ /1997 Sb., o zemědělství, ve znění zákona č. 85/2004 Strana 680 Sbírka zákonů č. 64 / 2016 64 NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 17. února 2016, kterým se mění nařízení vlády č. 76/2015 Sb., o podmínkách provádění opatření ekologické zemědělství, ve znění nařízení vlády

Více

Nařízení vlády č. 50/2015 Sb., o stanovení některých

Nařízení vlády č. 50/2015 Sb., o stanovení některých Strana 626 Sbírka zákonů č. 61 / 2016 Částka 24 61 NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 17. února 2016, kterým se mění nařízení vlády č. 50/2015 Sb., o stanovení některých podmínek poskytování přímých plateb zemědělcům

Více

Instruktážní list pro vyplňování Žádosti o finanční pomoc z OP Zemědělství

Instruktážní list pro vyplňování Žádosti o finanční pomoc z OP Zemědělství Instruktážní list pro vyplňování Žádosti o finanční pomoc z OP Zemědělství A1-A Identifikace žadatele 2. Datum přijetí žádosti žadatel nevyplňuje 3. Hodina přijetí žadatel nevyplňuje 4. Celkový počet listů

Více

Novela nařízení vlády č. 79/2007 Sb., (NV č. 282/2011 Sb.) o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření

Novela nařízení vlády č. 79/2007 Sb., (NV č. 282/2011 Sb.) o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření Novela nařízení vlády č. 79/2007 Sb., (NV č. 282/2011 Sb.) o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření Důvod změn Konec programového období a naplnění absorpční kapacity AEO. Zjištění auditní

Více

Žádost o finanční pomoc z OP Zemědělství

Žádost o finanční pomoc z OP Zemědělství C Z.... Strana 1 2.Datum přijetí žádosti* 3.Hodina přijetí* 4.Celkový počet listů žádosti* A1-A Identifikace žadatele 5.Priorita: 6.Opatření: 7.Podopatření: 8.Název opatření resp. podopatření: Údaje o

Více

Příloha č. 1. Jsem si vědom(a) právních důsledků nepravdivosti čestného prohlášení. Jméno žadatele:

Příloha č. 1. Jsem si vědom(a) právních důsledků nepravdivosti čestného prohlášení. Jméno žadatele: Příloha č. 1 Čestné prohlášení žadatele při podání žádosti o poskytnutí finančního příspěvku ze Zásad Zastupitelstva Kraje Vysočina pro poskytování finančních příspěvků na podporu zemědělství pro období

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Dotační titul 1. Údaje o žadateli PROGRAM NA PODPORU SPORTU V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2019 Sběr žádostí: od: 1. 3. 2019 do: 17. 5. 2019 Název činnosti:

Více

8. Titul před (FO) 9. Příjmení žadatele (FO) 10. Jméno, popř. jména žadatele (FO) 11. Titul za (FO)

8. Titul před (FO) 9. Příjmení žadatele (FO) 10. Jméno, popř. jména žadatele (FO) 11. Titul za (FO) 78 Žádost o poskytnutí finančního příspěvku na hospodaření v lesích podle písmen A až D přílohy č. 9 k zákonu č. /2008 Sb., o státním rozpočtu České republiky na rok 2009 1. Podací místo 2. Reg. č. žádosti

Více

Žádost o poskytnutí dotace Jihočeského kraje na rok 2012

Žádost o poskytnutí dotace Jihočeského kraje na rok 2012 Jihočeský kraj Žádost o poskytnutí dotace Jihočeského kraje na rok 2012 Kód formuláře: S2U3j Název programu Identifikační záznamy o vlastníkovi: Právní statut: Název (nepodnikající fyzická osoba nevyplňuje):

Více

PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI k dani z přidané hodnoty Zvláštní část

PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI k dani z přidané hodnoty Zvláštní část podací razítko 01 Identifikační část: jméno, příjmení / obchodní firma / název *) Identifikační číslo / datum narození *) 02 Daňové identifikační číslo (bylo-li přiděleno) C Z PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI k

Více

Instruktážní list pro vyplňování Žádosti o finanční pomoc z OP Zemědělství

Instruktážní list pro vyplňování Žádosti o finanční pomoc z OP Zemědělství Instruktážní list pro vyplňování Žádosti o finanční pomoc z OP Zemědělství A1-A Identifikace žadatele 2. Datum přijetí žádosti žadatel nevyplňuje 3. Hodina přijetí žadatel nevyplňuje 4. Celkový počet listů

Více

I. ÚDAJE O ŽADATELI. Ulice, číslo popisné a orientační: Nestátní nezisková organizace: RČ (fyzická osoba) Ano Ne Telefon E-mail: Fax:

I. ÚDAJE O ŽADATELI. Ulice, číslo popisné a orientační: Nestátní nezisková organizace: RČ (fyzická osoba) Ano Ne Telefon E-mail: Fax: Příloha č. 2 k příloze č. 1 k usnesení Rady HMP č. 2464 ze dne 9. 9. 2014 HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor Kancelář ředitele Magistrátu PID ŽÁDOST O GRANT HL. M. PRAHY CELOMĚSTSKÉ

Více

Nejčastěji kladené dotazy pro opatření LFA

Nejčastěji kladené dotazy pro opatření LFA Nejčastěji kladené dotazy pro opatření LFA V Praze dne 5. května 2017 číslo OTÁZKA ODPOVĚĎ 1. Bude nutné provádět zákres map pro LFA? Ano, nově se budou DPB zakreslovat do mapy v LPIS, a to celé DPB, ne

Více

NEREVIDOVANÝ TEXT NAŘÍZENÍ VLÁDY. ze dne 11. dubna o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření

NEREVIDOVANÝ TEXT NAŘÍZENÍ VLÁDY. ze dne 11. dubna o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 11. dubna 2007 o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření Vláda nařizuje podle 2c odst. 5 zákona č. 252/1997 Sb., o zemědělství, ve znění zákona č. 85/2004 Sb., (dále jen

Více

JEDNOTNÝ REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ pro právnické osoby

JEDNOTNÝ REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ pro právnické osoby podací razítko JEDNOTNÝ REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ pro právnické osoby Základní část V případě, že jste se rozhodli učinit níže uvedené úkony pomocí jednotného registračního formuláře na Centrálním registračním

Více

metodika k provádění nařízení vlády č. 79/2007 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření, ve znění pozdějších předpisů

metodika k provádění nařízení vlády č. 79/2007 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření, ve znění pozdějších předpisů 2013 metodika k provádění nařízení vlády č. 79/2007 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření, ve znění pozdějších předpisů Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje

Více

metodika k provádění nařízení vlády č. 79/2007 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření, ve znění pozdějších předpisů

metodika k provádění nařízení vlády č. 79/2007 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření, ve znění pozdějších předpisů 2011 metodika k provádění nařízení vlády č. 79/2007 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření, ve znění pozdějších předpisů Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OPATŘENÍ K OBNOVĚ LESŮ POŠKOZENÝCH IMISEMI A LESŮ CHŘADNOUCÍCH VINOU ANTROPOGENNÍCH VLIVŮ

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OPATŘENÍ K OBNOVĚ LESŮ POŠKOZENÝCH IMISEMI A LESŮ CHŘADNOUCÍCH VINOU ANTROPOGENNÍCH VLIVŮ ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OPATŘENÍ K OBNOVĚ LESŮ POŠKOZENÝCH IMISEMI A LESŮ CHŘADNOUCÍCH VINOU ANTROPOGENNÍCH VLIVŮ Žádost vyplňte strojem, čitelným písmem nebo ji nahraďte sestavou stejné

Více

P Ř I Z N Á N Í. k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny.

P Ř I Z N Á N Í. k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. SKAT-daně. Finančníu úřadu v ve pro Třebíči Daňové identifikační číslo C Z Než začnete vyplňovat tiskopis přečtěte si prosí pokyny. fyzická osoba *) Rodné číslo X 7 8 / 7 právnická osoba *) Identifikační

Více

INTEGROVANÁ PRODUKCE ZELENINY A JAHODNÍKU

INTEGROVANÁ PRODUKCE ZELENINY A JAHODNÍKU INTEGROVANÁ PRODUKCE ZELENINY A JAHODNÍKU Podmínky provádění podopatření IPZJ a jejich výklad Ing. Josef Makovský, Ph.D. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Více

Ekologické zemědělství (EZ)

Ekologické zemědělství (EZ) Ekologické zemědělství (EZ) Žadatel dotace na EZ může být PO, FO nebo organizační složka státu, která: Provozuje ZČ vlastním jménem a na vlastní odpovědnost Hospodaří v souladu se zákonem č. 242/2000 Sb.

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 VZOR NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Dotační program Program pro celoživotní vzdělávání na LF UP v roce 2019 Dotační titul Sběr žádostí:

Více

METODIKA k provádění nařízení vlády č. 79/2007 Sb.,

METODIKA k provádění nařízení vlády č. 79/2007 Sb., 2010 METODIKA k provádění nařízení vlády č. 79/2007 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření, ve znění pozdějších předpisů Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje

Více

Shrnutí změn nařízení vlády č. 242/2004 Sb., o provádění agroenvironmentálních opatření vyplývající z novely č. 99/2008 Sb.

Shrnutí změn nařízení vlády č. 242/2004 Sb., o provádění agroenvironmentálních opatření vyplývající z novely č. 99/2008 Sb. Shrnutí změn nařízení vlády č. 242/2004 Sb., o provádění agroenvironmentálních opatření vyplývající z novely č. 99/2008 Sb. OBSAH 1. ÚVOD... 3 2. HLAVNÍ ZMĚNY VYPLÝVAJÍCÍ Z NOVELY Č. 99/2008 SB.... 4 2.1

Více

VRSTVA ENVIRO. Agroenvironmentální opatření Ošetřování travních porostů

VRSTVA ENVIRO. Agroenvironmentální opatření Ošetřování travních porostů Agroenvironmentální opatření Ošetřování travních porostů VRSTVA ENVIRO 2008 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Úvodem. Předkládáme Vám stručnou a praktickou

Více

HRDP MÉNĚ PŘÍZNIVÉ OBLASTI A OBLASTI S ENVIRONMENTÁLNÍMI OMEZENÍMI

HRDP MÉNĚ PŘÍZNIVÉ OBLASTI A OBLASTI S ENVIRONMENTÁLNÍMI OMEZENÍMI Ve smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 556 fax: 296 326 111 e-mail: info@szif.cz HRDP MÉNĚ PŘÍZNIVÉ OBLASTI A OBLASTI S ENVIRONMENTÁLNÍMI OMEZENÍMI Obecně: Toto opatření je zaměřeno na podporu zemědělců

Více

Výroční hodnotící zpráva o programu Horizontální. za rok 2006

Výroční hodnotící zpráva o programu Horizontální. za rok 2006 Výroční hodnotící zpráva o programu Horizontální plán rozvoje venkova ČR za rok 26 27 2 Obsah Souhrn... 3 1 Úvod... 4 2 Změny obecných podmínek, které ovlivňují realizaci opatření... 4 2.1 Směry a výsledky

Více

METODIKA k provádění nařízení vlády č. 79/2007 Sb.,

METODIKA k provádění nařízení vlády č. 79/2007 Sb., 2009 2008 METODIKA k provádění nařízení vlády č. 79/2007 Sb., o o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření, ve znění ve znění novely nařízení vlády schválené dne č. 26. 114/2008 března 2008.

Více

Regionální potravina Část A. Identifikační údaje žadatele

Regionální potravina Část A. Identifikační údaje žadatele Část A Identifikační údaje žadatele Žadatel 1. Obchodní jméno právnické osoby dle výpisu z Obchodního rejstříku (PO) nevyplňuje fyzická osoba (FO) 2. Titul, jméno a příjmení žadatele (statutární zástupce

Více

2. Reg. č. žádosti. 4. Kód žadatele 5. Rodné číslo (FO) 6. IČ (bylo-li přiděleno) 7. DIČ (bylo-li přiděleno)

2. Reg. č. žádosti. 4. Kód žadatele 5. Rodné číslo (FO) 6. IČ (bylo-li přiděleno) 7. DIČ (bylo-li přiděleno) Žádost o poskytnutí finančního příspěvku na hospodaření v lesích podle písmen A, B a D Zásad pro poskytování příspěvků na hospodaření v lesích v roce 2008 z rozpočtu Moravskoslezského kraje a způsobu kontroly

Více

VZOR ŽÁDOSTI. aneb co musí obsahem žádosti na nákup plemenných jalovic (dotační titul 2.D.) a jak žádost o dotaci správně a kompletně vyplnit

VZOR ŽÁDOSTI. aneb co musí obsahem žádosti na nákup plemenných jalovic (dotační titul 2.D.) a jak žádost o dotaci správně a kompletně vyplnit VZOR ŽÁDOSTI aneb co musí obsahem žádosti na nákup plemenných jalovic (dotační titul 2.D.) a jak žádost o dotaci správně a kompletně vyplnit Pozn. Vzorová žádost je vyplněna jako by žadatelem byl ČSCHMS

Více

Nejčastěji kladené dotazy pro opatření AEO, AEKO, Ekologie

Nejčastěji kladené dotazy pro opatření AEO, AEKO, Ekologie Nejčastěji kladené dotazy pro opatření AEO, AEKO, Ekologie V Praze dne 5. května 2017 číslo OTÁZKA ODPOVĚĎ 1. Mohou ekologičtí zemědělci rozorat všude, tzn. i v citlivých oblastech (CO) nebo platí tato

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. DODATEČNÉ PŘIZNÁNÍ. k dani z nemovitostí na rok

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. DODATEČNÉ PŘIZNÁNÍ. k dani z nemovitostí na rok Finančnímu úřadu v ve pro 01 Daňové identifikační číslo Než začnete vyplňovat tiskopis přečtěte si prosím pokyny. Poplatník fyzická osoba právnická osoba 02 Rodné číslo / 03 Identifikační číslo organizace

Více

Žádost o poskytnutí finanční dotace z Fondu zdraví statutárního města Zlína v roce 2016 ( na činnost organizace ) 1. Žadatel (název organizace):

Žádost o poskytnutí finanční dotace z Fondu zdraví statutárního města Zlína v roce 2016 ( na činnost organizace ) 1. Žadatel (název organizace): statutární město Zlín oddělení prevence kriminality a sportovišť Magistrát města Zlína, detašované pracoviště Zarámí 4421, 761 40 Zlín tel.: 577 630 330, fax: 577 630 342, e-mail: jaroslavarichtrova@zlin.eu

Více

Žádost o přidělení grantu města Dačice

Žádost o přidělení grantu města Dačice Žádost o přidělení grantu města Dačice Jednací číslo: vyplní městský úřad Název grantového programu: Zajištění provozu šatníku na rok 2020-2021 I. Identifikační údaje žadatele Název žadatele/jméno žadatele

Více

I. Úvod. Legislativní úprava

I. Úvod. Legislativní úprava PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE PRO JEDNOTNOU PLATBU NA PLOCHU (SAPS) A PRO PODPORU MÉNĚ PŘÍZNIVÝCH OBLASTÍ A OBLASTÍ S ENVIRONMENTÁLNÍMI (EKOLOGICKÝMI) OMEZENÍMI (LFA) Obsah: I. Úvod... 3 II. Legislativní úprava...

Více

METODIKA k provádění nařízení vlády č. 75/2015 Sb.,

METODIKA k provádění nařízení vlády č. 75/2015 Sb., 2015 METODIKA k provádění nařízení vlády č. 75/2015 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálně-klimatických opatření Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.

Více

8. Titul před (FO) 9. Příjmení žadatele (FO) 10. Jméno, popř. jména žadatele (FO) 11. Titul za (FO)

8. Titul před (FO) 9. Příjmení žadatele (FO) 10. Jméno, popř. jména žadatele (FO) 11. Titul za (FO) 87 Žádost o poskytnutí finančního příspěvku na hospodaření v lesích podle písmen A až D přílohy č. 9 k zákonu č. /2012 Sb., o státním rozpočtu České republiky na rok 2013 1. Podací místo 2. Reg. č. žádosti

Více

Žádost o přidělení příspěvku Města Dačice

Žádost o přidělení příspěvku Města Dačice Žádost o přidělení příspěvku Města Dačice I. Identifikační údaje žadatele Název žadatele/jméno žadatele Statutární orgán - osoba oprávněná jednat za žadatele Jméno, příjmení, titul, funkce: Kontaktní adresa:

Více

Žádost o poskytnutí dotace na podporu sociálních služeb z rozpočtu Libereckého kraje na rok 2016

Žádost o poskytnutí dotace na podporu sociálních služeb z rozpočtu Libereckého kraje na rok 2016 Žádost o poskytnutí dotace na podporu sociálních služeb na rok 16 Správce finanční podpory Okruh podpory Odbor sociálních věcí Základní činnosti dle zákona č. 108/06 Sb. (o sociálních službách) Žadatel

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Dotační titul Sběr žádostí: od: do: Název akce / projektu: 1. Údaje o žadateli

Více

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení. Předmět úpravy. Vymezení pojmů

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení. Předmět úpravy. Vymezení pojmů 308/2004 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 5. května 2004 o stanovení některých podmínek pro poskytování dotací na zalesňování zemědělské půdy a na založení porostů rychle rostoucích dřevin na zemědělské půdě

Více

Technika ošetřování půd uváděných do klidu

Technika ošetřování půd uváděných do klidu Technika ošetřování půd uváděných do klidu S ohledem na to, že na plochách půd uváděných do klidu není žádoucí přirozený úhor s ponecháním půdy svému osudu s následným nebezpečím zaplevelení a růstu různých

Více