*MMFMX00MROXI* Informace o veřejné zakázce a zadavateli. P15V ZŠ ČSA 570 rekonstrukce elektro a datových sítí. Číslo VZ: Název akce:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "*MMFMX00MROXI* Informace o veřejné zakázce a zadavateli. P15V ZŠ ČSA 570 rekonstrukce elektro a datových sítí. Číslo VZ: Název akce:"

Transkript

1 STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor investiční Radniční Frýdek-Místek *MMFMX00MROXI* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 26881/2015 SP. ZN VYŘIZUJE: Ing. Pavel Rek TEL.: FAX: DATUM: Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Dovolujeme si Vás požádat v souladu s 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, o zpracování nabídky na plnění zakázky malého rozsahu. Informace o veřejné zakázce a zadavateli Číslo VZ: Název akce: P15V ZŠ ČSA 570 rekonstrukce elektro a datových sítí Zadavatel: Statutární město Frýdek-Místek Radniční 1148, Frýdek-Místek IČ: , DIČ: CZ zastupuje: - ve věch smluvních: Mgr. Michal Pobucký, DiS., primátor - ve věcech technických: Ing. Jan Kaspřík, vedoucí investičního odboru Ing. Pavel Rek, technik investičního odboru kontaktní osoby: - ve věci zadávacího řízení: Ing. Pavel Rek, tel , rek.pavel@frydekmistek.cz adresa profilu zadavatele: Tato zadávací dokumentace na plnění veřejné zakázky, uskutečněná zadavatelem na základě povinnosti dané zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ), nemůže být považována za právní jednání ve smyslu 1732 a 1733 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Vyhlašovaná zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu (dále jen zakázka ) ve smyslu 12 odst. 3 ZVZ. Tato veřejná zakázka malého rozsahu není dle ust. 18 odst. 5 ZVZ zadávána žádným z postupů podle ZVZ. Předchozí odstavec platí i v případě, že zadavatel při této veřejné zakázce malého rozsahu použije terminologii zákona, případně jeho část v přímé citaci, a to z důvodu určitosti a srozumitelnosti výzvy (např. požadavky na zpracování nabídky, prokázání kvalifikace apod.), tedy za účelem naplnění požadavků dle 6 ZVZ (zásad rovného zacházení, transparentnosti a nediskriminace). IČ: Internet:

2 1. Předmět veřejné zakázky: Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu bude vypracování projektové dokumentace s názvem: ZŠ ČSA 570 rekonstrukce elektro a datových sítí. Dokumentace bude zpracována ve stupni dokumentace pro stavební povolení (pokud bude SP nezbytné) a pro provádění stavby. Součástí zakázky je rovněž zajištění všech potřebných dokladů a vyjádření a vyřízení příslušného povolení k realizaci stavby a výkon autorského dozoru. PD bude sloužit pro zadání veřejné zakázky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a bude splňovat požadavky dané tímto zákonem. Areál školy tvoří sedm vzájemně propojených pavilonů s různými počty podlaží. Rekonstrukce elektroinstalace bude provedena v pavilonech 1, 2, 3a, 5, 6 a 7. V těchto pavilonech je původní elektroinstalace provedená hliníkovými vodiči. Jističe již mají zhoršené vypínací schopnosti a zvýšenou poruchovost. Stávající elektrozařízení jako celek nezaručuje spolehlivý a bezporuchový provoz. Provedení elektroinstalace nevyhovuje současným ČSN (zejména pak ČSN ), které zajišťují podstatně větší bezpečnost el. zařízení z hlediska úrazu el. proudem. Projektová dokumentace bude řešit rekonstrukci rozvodů silnoproudu, školního rozhlasu, školního zvonku a jednotného času. Ve většině částí je nutná výměna svítidel. Nově je třeba vybudovat rozvod datové sítě pro výpočetní techniku. V rámci přípravy projekčních prací je nutné prověřit stávající stav elektroinstalace školy, k dispozici je periodická zpráva o revizi elektrické instalace a zařízení. V pavilonech 3b, 4a a 4b byla provedena rekonstrukce elektroinstalace v letech 2009 a 2010, projektová dokumentace pro tyto pavilony proto není požadována. Schéma objektu s jednotlivými pavilony: 1 vstupní hala a šatny 2 kuchyň a jídelna 3a pavilon učeben 1. stupně 3b pavilon učeben 4a,b pavilony učeben 5 školní dílny 6 sociální zařízení u tělocvičen 7 tělocvičny 8 zastřešený průchod přes nádvoří Specifikace rozsahu rekonstrukce elektroinstalace dle jednotlivých pavilónů: Pavilon 1 (1.NP) - vstupní vestibul - školní šatny Rozsah: Rozvod silnoproudu, školního rozhlasu, zvonku, hodin a rozvod datové sítě pro výpočetní techniku. Výměna svítidel v šatnách. Pavilon 2 (1.NP) - kuchyň a jídelna - sociální zařízení - hlavní rozvaděč školy Statutární město Frýdek-Místek Strana 2 (celkem 8)

3 Rozsah: Rozvod silnoproudu, školního rozhlasu, zvonku, hodin a rozvod datové sítě pro výpočetní techniku. Výměna svítidel v jídelně. Pavilon 3a - 1.NP 2 kanceláře THP, sklady, byt školníka a garsonka - 2.NP 3 třídy, kabinet, sociální zařízení - 3.NP 3třídy, kabinet, sociální zařízení - suterén - sklady, dílna údržby a mrazáky včetně jejich rozvodny Rozsah: Rozvod silnoproudu, školního rozhlasu, zvonku, hodin a rozvod datové sítě pro výpočetní techniku. Výměna světel vyjma tříd a kabinetů, kde byla výměna svítidel již provedena. Pavilon 5 (1.NP) - učebna výtvarné výchovy a dílen, malá tělocvična - skladové prostory při učebnách Rozsah: Rozvod silnoproudu vč. 380 V pro provoz keramické pece a dalších strojů, rozvod školního rozhlasu, zvonku, hodin a rozvod datové sítě pro výpočetní techniku, rozvod pro vzduchotechniku. Nízkonapěťový rozvod k pracovním stolům v učebně dílen, výměna svítidel. Pavilon 6 (1.NP) - sociální zařízení pro pavilon dílen a tělocvičen - dva kabinety, místnost správních zaměstnanců, 3 šatny, spisovna školy, místnost trenérů a sklad drobného nářadí pro tělocvik Rozsah: Rozvod silnoproudu, školního rozhlasu, zvonku, hodin a rozvod datové sítě pro výpočetní techniku. Výměna svítidel. V sociálních zařízeních je rekonstrukce elektrorozvodů a svítidel provedena v rámci dřívější rekonstrukce soc. zařízení. Pavilon 7 (1.NP) Rozsah: - 2x tělocvična Rozvod silnoproudu, školního rozhlasu, zvonku, hodin a rozvod datové sítě pro výpočetní techniku. Výměna svítidel. Projektová dokumentace bude zpracována pro stavební povolení, zadání a provedení veřejné zakázky tj. ve stupni projektové dokumentace pro provádění stavby, bude splňovat veškeré platné právní předpisy a to, zejména požadavky zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění a jeho prováděcí vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb a dále zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a jeho prováděcí vyhlášky č. 230/2012, kterou se stanoví podrobnosti vymezení předmětu veřejné zakázky na stavební práce a rozsah soupisu prací, dodávek a služeb s výkazem výměr. Soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr bude rozdělený na investice a opravy, a to v cenové úrovni k datu předání díla. Jako samostatná část bude zpracován Plán bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi, posouzení potřeby koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci podle jiných právních předpisů, tj. dle zákona č. 309/2006 Sb., a nařízení vlády č. 591/2006 Sb. zejména informace o tom, zda stavba bude podléhat režimu oznámení o zahájení prací ( 15), zda je zákonná povinnost určení koordinátora ( 14), informace o bezpečnostních a zdravotních rizicích ( 18 odst. 1). Statutární město Frýdek-Místek Strana 3 (celkem 8)

4 Upozorňujeme, že projektová dokumentace pro provádění stavby, která bude použita pro zadání veřejné zakázky, nesmí obsahovat požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení zboží a služeb, které platí pro určitou osobu. Před zahájením projekčních prací je nutné svolat koordinační schůzku se zástupci zadavatele investičním odborem, který si přizve zástupce příslušných odborů a školy. 2. Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky 2.1. Požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny Cena je vyžadována jako cena závazná, nejvýše přípustná, obsahující veškeré náklady a zisk zhotovitele nutný ke zpracování projektové dokumentace a k výkonu inženýrské činnosti, poplatků za vyjádření, případných výpisů z katastru nemovitostí a snímky katastrálních map a zahrnuje splnění všech uvedených požadavků objednatele a to v cenové úrovni k termínu dokončení díla. Ceny budou uvedeny v Kč. U plátce daně budou nabídkové ceny uvedeny v členění: nabídková cena bez daně z přidané hodnoty (DPH), samostatně DPH a nabídková cena včetně DPH. Nabídková cena bude členěna na cenu za: PD pro stavební povolení (pokud bude SP nezbytné) Inženýrskou činnost pro vyřízení stavebního povolení s doložkou nabytí právní moci nebo vydání souhlasu stavebního úřadu vydaného na základě ohlášení, případně vyjádření příslušného stavebního úřadu, že stavební povolení ani ohlášení dle stavebního zákona nebude zapotřebí. Prováděcí dokumentaci stavby pro zadání a realizaci veřejné zakázky včetně soupisu prací s výkazem výměr 2.2. Platební podmínky Zadavatel nebude poskytovat zálohy. Uchazeč může požadovat platby za ucelené části díla předané zadavateli. Za ucelené části díla budou považovány: - PD pro stavební povolení včetně inženýrské činnosti pro vyřízení stavebního povolení s doložkou nabytí právní moci nebo vydání souhlasu stavebního úřadu vydaného na základě ohlášení, případně vyjádření příslušného stavebního úřadu, že stavební povolení ani ohlášení dle stavebního zákona nebude zapotřebí. - Prováděcí dokumentace stavby doplněná o soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazy výměr k jednotlivým položkám, v nezbytném rozsahu pro zadání a realizaci veřejné zakázky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a jeho prováděcí vyhlášky č. 230/2012 Sb Jiné požadavky a podmínky zadavatele Zadavatel dále požaduje, aby uchazeč ve své nabídce specifikoval části veřejné zakázky, které má v úmyslu zadat jednomu či více subdodavatelům a aby uvedl identifikační údaje každého subdodavatele. Ostatní požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny, platební podmínky, podmínky, při jejichž splnění je možno překročit výši nabídkové ceny, smluvní pokuty, záruky, požadavky na provádění díla a převzetí díla, případně jiné požadavky zadavatele jsou uvedeny v obchodních podmínkách zadavatele OP PD ze dne , které jsou nedílnou součástí výzvy 2.4. Převzetí díla Dílo bude protokolárně předáno v sídle zadavatele, a to: Statutární město Frýdek-Místek Strana 4 (celkem 8)

5 PD pro stavební povolení nebo ohlášení stavby (bude-li nezbytně nutná): Písemná forma PD pro stavební řízení ve třech vyhotoveních Digitální data PD bude předána 1x ve formátu: výkresová dokumentace formát AutoCad (koncovka DXF nebo DWG) a formát PDF textová část Word PD pro provádění stavby: Písemná forma PD pro provádění stavby ve třech vyhotoveních, z toho: 1 vyhotovení bude obsahovat oceněný soupis prací s výkazem výměr 2 vyhotovení budou obsahovat neoceněný soupis prací s výkazem výměr Digitální data PD bude předána 1x ve formátu: výkresová dokumentace formát AutoCad (koncovka DXF nebo DWG) a formát PDF textová část Word neoceněný soupis prací s výkazem výměr Excel oceněný soupis prací s výkazem výměr Excel na samostatném mediu Písemná forma projektové dokumentace musí být shodná s digitální formou. 3. Požadavky na kvalifikaci: Uchazeč musí splnit tyto kvalifikační předpoklady: základní kvalifikační předpoklady v rozsahu požadavků uvedených v 53 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb. profesní kvalifikační předpoklady předložením: výpisu z obchodního rejstříku, je-li uchazeč v OR zapsán, či výpisem z jiné obchodní evidence, pokud je v ní zapsán dokladu o oprávnění k podnikání - odpovídající předmětu veřejné zakázky, tj. výpis z živnostenského rejstříku, pokud dosud nebyl vydán, tak živnostenský list s předmětem podnikání Projektová činnost ve výstavbě nebo Projektování elektrotechnických zařízení dokladu o odborné způsobilosti osoby pro činnosti, které jsou nezbytné pro realizaci zakázky - autorizace ČKAIT v oboru Technika prostředí staveb specializace elektrotechnická zařízení, včetně uvedení vztahu k této autorizované osobě (doklad, že se jedná o zaměstnance v odpovídajícím pracovním poměru nebo smlouva) Uchazeč může doložit i jiná oprávnění, opravňující jej k plnění veřejné zakázky v plném rozsahu, případně výpis ze Seznamu kvalifikovaných nebo certifikovaných dodavatelů. Uchazeč může prokázat splnění kvalifikace předložením čestného prohlášení, z jehož obsahu bude zřejmé, které kvalifikační předpoklady a jakým způsobem splňuje. Pro možnost vyloučení pochybení uchazeče v obsahu a stáří dokladů doporučujeme doložit kopie požadovaných dokladů již v nabídce. Uchazeč, se kterým má být uzavřena smlouva, je povinen před jejím uzavřením předložit zadavateli originály nebo úředně ověřené kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace. Nesplnění této povinnosti se považuje za neposkytnutí součinnosti k uzavření smlouvy. Statutární město Frýdek-Místek Strana 5 (celkem 8)

6 4. Pravost a stáří dokladů: Doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů a výpis z obchodního rejstříku by neměly být ke dni podání nabídky starší 90 dnů. 5. Požadavky na obsah smlouvy: Požadavky na obsah smlouvy jsou obsaženy v této výzvě a v Obchodních podmínkách zadavatele (typ OP-PD ze dne ), které jsou přílohou této výzvy. Uchazeč může ve smlouvě o dílo nabídnout pro zadavatele výhodnější podmínky, než jsou uvedeny v předaných Obchodních podmínkách. Nedílnou přílohou smlouvy budou výše uvedené Obchodní podmínky zadavatele - obchodní podmínky nebudou přepisovány do smlouvy. V případě rozporu mezi ustanoveními této výzvy a některou přílohou platí výzva před všemi přílohami. V případě, že nepovažujete za nutné doplňovat Obchodní podmínky zadavatele, bude smlouva obsahovat základní náležitosti (smluvní strany, předmět, cena, doba plnění, návrh smlouvy bude podepsán odpovědným zástupcem zadavatele), a požadavky zadavatele na obsah smlouvy obsažené v této výzvě, včetně odkazu na přílohu - obchodní podmínky. Do návrhu smlouvy uveďte text: Pokud v této smlouvě není výslovně ujednáno jinak, řídí se provádění díla, cena, platební podmínky, přechod práv, subdodavatele, předání a převzetí díla, smluvní pokuty, záruční podmínky i právní vztahy smluvních stran ze smlouvy prioritně zadávacími podmínkami veřejné zakázky P15V ze dne , č.j. MMFM 26881/2015, obchodními podmínkami objednatele a pokud v nich není řešeno, pak příslušnými ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Doporučujeme využít přiložený nepovinný vzor smlouvy (příloha č. 4). 6. Varianty nabídek Zadavatel nepřipouští varianty nabídek 7. Požadované termíny plnění zakázky: Zahájení: po podpisu smlouvy předpoklad 03/2015 Ukončení: je předmětem nabídky předpoklad 04-05/2015 Nabídnutá lhůta splnění dodávky, uvedená v nabídce, je závazná při uzavírání smlouvy o dílo. Splněním dodávky se rozumí: Předání PD pro stavební povolení včetně inženýrské činnosti pro vyřízení stavebního povolení s doložkou nabytí právní moci nebo vydání souhlasu stavebního úřadu vydaného na základě ohlášení, případně vyjádření příslušného stavebního úřadu, že stavební povolení ani ohlášení dle stavebního zákona nebude zapotřebí. Předání prováděcí dokumentace stavby doplněné o soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazy výměr k jednotlivým položkám, v nezbytném rozsahu pro zadání a realizaci veřejné zakázky. 8. Lhůta a místo pro podání nabídky: Nabídku prosím doručte v uzavřené obálce do do 09:00 hod. osobně, poštou, či jiným způsobem v souladu s ustanovením 148 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, prostřednictvím podatelny Magistrátu města Frýdku-Místku v budově Radniční Statutární město Frýdek-Místek Strana 6 (celkem 8)

7 Nabídka v listinné podobě musí být podána v řádně uzavřené obálce označené obchodním jménem uchazeče, adresou zadavatele, zpětnou adresou, číslem a názvem veřejné zakázky s upozorněním NEOTVÍRAT : Obchodní jméno uchazeče Zpětná adresa uchazeče P15V ZŠ ČSA 570 rekonstrukce elektro a datových sítí N E O T VÍ R A T Ing. Pavel Rek Statutární město Frýdek-Místek - investiční odbor Radniční Frýdek - Místek 9. Náležitosti nabídky: vyplněný přiložený formulář Základní údaje o nabídce, podepsaný statutárním či pověřeným zástupcem uchazeče doklady, prokazující kvalifikaci uchazeče (čestné prohlášení uchazeče nebo fotokopie dokladů v rozsahu této výzvy, dle bodu 3 a 4 této výzvy), návrh smlouvy o dílo - bude podepsán statutárním či pověřeným zástupcem uchazeče a bude vypracován v souladu se zadáním a OP bude obsahovat zejména podstatné náležitosti smlouvy (smluvní strany, předmět, cenu a dobu plnění), požadavky na obsah smlouvy obsažené v této výzvě a ty části smlouvy, které považuje uchazeč za nutné doplnit nad rámec předaných obchodních podmínek. Nedílnou přílohou návrhu smlouvy o dílo budou Obchodní podmínky zadavatele OP-PD ze dne a tato výzva. Případně bude využita příloha č. 4 zadávací dokumentace nepovinný vzor smlouvy. 10. Hodnocení Základním hodnotícím kritériem pro zadání veřejné zakázky bude nejnižší nabídková cena vč. DPH. 11. Uveřejňování doplňujících informací a rozhodnutí zadavatele Pokud se v průběhu lhůty pro podání nabídek vyskytne nezbytnost podat upřesňující či doplňující informace, bude tato informace uveřejněna na profilu zadavatele a zaslána na kontaktní ovou adresu uchazeče. Písemná žádost uchazeče o informace musí být zadavateli doručena nejpozději 2 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek výhradně písemně v listinné nebo elektronické podobě. Uchazeči nevzniká žádné právo na náhradu nákladů spojených s účastí v zadávacím řízení. Zadavatel si vyhrazuje právo nevracet podanou nabídku (nabídka uchazeče bude sloužit jako doklad o průběhu veřejné zakázky). Vyloučené nabídky se nevyhodnocují a neposuzují. Nabídky, které byly vyloučeny, se uchazečům nevrací. Zůstanou u zadavatele jako doklad o průběhu a hodnocení soutěže. Vyloučeným účastníkům bude písemně oznámeno jejich vyřazení včetně důvodu vyřazení. Zadavatel si vyhrazuje právo na změnu nebo úpravu podmínek stanovených v zadávací dokumentaci, a to buď na základě žádosti uchazečů o dodatečné informace k zadávacím podmínkám, nebo z vlastního podnětu. Statutární město Frýdek-Místek Strana 7 (celkem 8)

8 Zadavatel si vyhrazuje uveřejnit oznámení o výběru nejvhodnější nabídky do 5 pracovních dnů po rozhodnutí na profilu zadavatele. Ing. Jan Kaspřík vedoucí investičního odboru Přílohy: jsou k dispozici na profilu zadavatele 1. Formulář Základní údaje o nabídce 2. Obchodní podmínky OP-PD ze Čestné prohlášení nepovinný vzor 4. Návrh smlouvy o dílo nepovinný vzor Statutární město Frýdek-Místek Strana 8 (celkem 8)

STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne č. j. : MMFM 22585/2015

STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne č. j. : MMFM 22585/2015 *MMFMX00MN35X* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne 27.02.2015 č. j. : MMFM 22585/2015 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Dovolujeme si Vás požádat v souladu

Více

*MMFMX0114SWK* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX0114SWK* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0114SWK* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 69763/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00WIYRX* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00WIYRX* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00WIYRX* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 63925/2017 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00U84RB* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00U84RB* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00U84RB* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 145333/2016 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX010PAYO* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX010PAYO* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010PAYO* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 52468/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce. Vybudování vstupu do objektu č.p. 3276, ul. Horní, k.ú.

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce. Vybudování vstupu do objektu č.p. 3276, ul. Horní, k.ú. STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor investiční Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00G2YE2* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 102714/2013 SP. ZN. 91.1 VYŘIZUJE: Ivo

Více

*MMFMX00TGQLG* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00TGQLG* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00TGQLG* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 116564/2016 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX012UB31* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX012UB31* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX012UB31* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 136825/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00ZZJQF* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZZJQF* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00ZZJQF* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 24379/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00RMWK7* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00RMWK7* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00RMWK7* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 46499/2016 SP. ZN. 91.1.

Více

*MMFMX0127R2D* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX0127R2D* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0127R2D* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 112152/2018 SP. ZN. 91.1

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX015BZG0* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 43378/2019 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 126538/2016 SP. ZN. VYŘIZUJE: Ing. Tomáš

Více

*MMFMX00YW2C8* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00YW2C8* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00YW2C8* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 155118/2017 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00ZZD78* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZZD78* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00ZZD78* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 24165/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX01295N0* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX01295N0* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX01295N0* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 113714/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu *MMFMX00ZT1ZU* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 17345/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX013MJ6H* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 167054/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX010UD66* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX010UD66* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010UD66* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 58020/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00U4IFP* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00U4IFP* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00U4IFP* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 141702/2016 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00WYNUV* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00WYNUV* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00WYNUV* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 81093/2017 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00W8K1V* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00W8K1V* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu *MMFMX00W8K1V* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 52748/2017 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00UAA77* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00UAA77* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00UAA77* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 147457/2016 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX0107KCA* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX0107KCA* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0107KCA* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 33121/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00ZK252* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZK252* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00ZK252* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 7381/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX016ANIY* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 80584/2019 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX014DYRF* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 7563/2019 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00V04V6* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00V04V6* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00V04V6* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 5518/2017 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00S1AH0* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00S1AH0* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00S1AH0* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 62170/2016 SP. ZN. 91.1

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne č. j. : MMFM /2014

STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne č. j. : MMFM /2014 *MMFMX00LW702* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne 19.12.2014 č. j. : MMFM 152782/2014 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Dovolujeme si Vás požádat v souladu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010BVQR* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 37722/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00GI2H3* Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu na služby

*MMFMX00GI2H3* Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu na služby STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor investiční Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00GI2H3* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 117687/2013 SP. ZN. 91.1 VYŘIZUJE: Ivo

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX01534YF* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 34220/2019 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek *MMFMX014OUHM* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 19032/2019 SP. ZN. 91.1 VYŘIZUJE: Ivo Sztwiertnia TEL.: 558

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010HBS7* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 43723/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX010SX9L* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX010SX9L* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010SX9L* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 56408/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00XQYZG* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00XQYZG* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00XQYZG* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 111626/2017 SP. ZN. 91.1

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE název: Obec Střílky právní forma zadavatele: obec sídlo: Koryčanská

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX013FKCZ* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 159449/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00RLOEY* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00RLOEY* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00RLOEY* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 45213/2016 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX010H41B* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX010H41B* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010H41B* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 43446/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00UXZ3L* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00UXZ3L* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00UXZ3L* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 3298/2017 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Číslo veřejné zakázky: Výměna poměrových měřidel studené pitné vody (SPV) v objektech statutárního města Frýdek- Místek

Číslo veřejné zakázky: Výměna poměrových měřidel studené pitné vody (SPV) v objektech statutárního města Frýdek- Místek STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor investiční Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00G8GCO* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 107969/2013 SP. ZN. 91.1 VYŘIZUJE: Ing

Více

*MMFMX00S80ZX* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00S80ZX* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00S80ZX* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 69282/2016 SP. ZN. 91.1

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA DODÁVKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA DODÁVKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA DODÁVKY V souladu s ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v plném platném znění, (dále jen ZVZ nebo zákon) Vás vyzýváme k podání nabídky

Více

*MMFMX00Z3AYM* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00Z3AYM* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu *MMFMX00Z3AYM* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 162862/2017 SP. ZN. 91.1

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA DODÁVKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA DODÁVKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA DODÁVKY V souladu s ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v plném platném znění, (dále jen ZVZ nebo zákon) Vás vyzýváme k podání nabídky

Více

*MMFMX00WZL68* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00WZL68* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00WZL68* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 82125/2017 SP. ZN. 91.1

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0107KFV* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 33124/2018 SP. ZN. 91.1

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX016B5H8* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 81151/2019 SP. ZN. MMFM_S

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Základní škola Frýdek-Místek, Jiřího z Poděbrad 3109, 738 01 Naše číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Ing. Jiří Adámek Telefon: 555 534 100 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu V

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č.1 Výzvy ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu PD Rekonstrukce školních kuchyní Studénka 1.

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX014SJAA* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 22828/2019 SP. ZN. 91.1

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0106TH7* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 32293/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX010P91G* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX010P91G* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010P91G* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 52411/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00ISNMR* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00ISNMR* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor právní Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00ISNMR* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 46823/2014 SP. ZN. 91.1 VYŘIZUJE: Ivo Sztwiertnia

Více

*MMFMX00WS4MU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00WS4MU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00WS4MU* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 74085/2017 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX014UVA8* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 25287/2019 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00IV45Q* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00IV45Q* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor právní Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00IV45Q* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 49318/2014 SP. ZN. 91.1 VYŘIZUJE: Ing. Tomáš

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU Zadavatel: Základní škola Benešov, Sídlo:, PSČ 256 01 IČ: 75033062 Kontakt: na emailové adrese NÁZEV ZAKÁZKY ZŠ Jiráskova, klimatizace

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ivo Sztwiertnia

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ivo Sztwiertnia STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00X86JM* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 91348/2017 SP. ZN. 91.1

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX011DRE0* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 79470/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00JAEKT* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00JAEKT* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor právní Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00JAEKT* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 62777/2014 SP. ZN. VYŘIZUJE: Ing. Tomáš Večeřa

Více

Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: ová adresa:

Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: ová adresa: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX015DTKW* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 45278/2019 SP. ZN. 91.1

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010K4MB* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 46780/2018 SP. ZN. 91.1

Více

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6.

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

PROVEDENÍ REVIZÍ ELEKTRICKÝCH INSTALACÍ V OBJEKTECH ŠKOL

PROVEDENÍ REVIZÍ ELEKTRICKÝCH INSTALACÍ V OBJEKTECH ŠKOL T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Schejbalová Tel.: 495 402 647 Fax: 495 402 655 e-mail: schejbalova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 115016 v Hradci Králové

Více

*MMFMX00W0ZL2* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00W0ZL2* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00W0ZL2* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 44737/2017 SP. ZN. 91.1.

Více

ZŠ VELEŠÍN. v y p i s u j e. k podání nabídky na zhotovení díla oprava elektroinstalace v 1.NP hlavní budovy a tělocvičně ZŠ ve Velešíně

ZŠ VELEŠÍN. v y p i s u j e. k podání nabídky na zhotovení díla oprava elektroinstalace v 1.NP hlavní budovy a tělocvičně ZŠ ve Velešíně ZŠ VELEŠÍN Družstevní č.p. 340 PSČ 382 32 tel. fax: 00420380331314 v y p i s u j e VÝZVU k podání nabídky na zhotovení díla oprava elektroinstalace v 1.NP hlavní budovy a tělocvičně ZŠ ve Velešíně Zakázka

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka pracích

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ing.

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ing. STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0105YK6* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 31418/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

Dodávka kancelářského a laboratorního nábytku Pavilon Bělidla

Dodávka kancelářského a laboratorního nábytku Pavilon Bělidla V Ý Z V A k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění pro veřejnou zakázku s názvem Dodávka kancelářského

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU č.j. 222778/2013/OM2/Kl-22758 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ( P O Ž A D A V K Y A P O D M Í N K Y P R O Z P R A C O V Á N Í N A B Í D K Y ) Statutární město Hradec Králové, tímto vyzývá

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

Projektová příprava projektu Kulturní centrum kino Varšava, č. p. 285 v Liberci I, ul. Frýdlantská

Projektová příprava projektu Kulturní centrum kino Varšava, č. p. 285 v Liberci I, ul. Frýdlantská S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C Odbor právní a veřejných zakázek náměstí Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 Zájemci o veřejnou zakázku Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / telefon

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Parkoviště nad kinem

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Parkoviště nad kinem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Parkoviště nad kinem Identifikace zadavatele: Název: Město Bučovice Sídlo: Jiráskova 502, 685 01 Bučovice Jednající:

Více

VÝZVA SE ZADÁVACÍ DOKUMENTACÍ K PODÁNÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA SE ZADÁVACÍ DOKUMENTACÍ K PODÁNÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU VÝZVA SE ZADÁVACÍ DOKUMENTACÍ K PODÁNÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU 1. Údaje o zadavateli Zadavatel veřejné zakázky Název zadavatele Sídlo Město Nalžovské Hory zastoupené Richardem Löblem, starostou města

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

*MMFMX00RZJAF* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00RZJAF* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00RZJAF* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 60275/2016 SP. ZN. 91.1

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11 NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU MIMO REŽIM ZÁKONA Č.137/2006 Název veřejné zakázky : SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma nebo název

Více

Město Příbor náměstí Sigmunda Freuda 19, Příbor

Město Příbor náměstí Sigmunda Freuda 19, Příbor Město Příbor náměstí Sigmunda Freuda 19, 742 58 Příbor Písemná výzva k podání nabídky včetně Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle Směrnice rady města č. 2/2015 k zadávání

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Rekonstrukce hasičské zbrojnice OBSAH 1 Úvodní ustanovení...

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č.1 Výzvy ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu PD Parkovací plochy za budovou MěÚ Studénka 1.

Více