X-TRAIL ORIGINÁLNÍ P ÍSLUŠENSTVÍ. Vytisknout Zavřít

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "X-TRAIL ORIGINÁLNÍ P ÍSLUŠENSTVÍ. Vytisknout Zavřít"

Transkript

1 X-TRAIL ORIGINÁLNÍ P ÍSLUŠENSTVÍ

2 VYVOLÁVÁ MIMO ÁDNÝ ROZRUCH Jeho ízení je zábavné, cestování v n m je skv lým zážitkem a navíc nabízí vysokou užitnou hodnotu a všestrannost: s Nissanem X-TRAIL se vždy dostanete dále. Chcete-li, aby ješt lépe vyjad oval vaši osobnost a aby byl ješt elegantn jší a prakti t jší, vyberte si n který ze t í typ ochranných bo ních lišt, které mohou být dopln ny stupa kami, nebo p ídavné chromované p ední a zadní trubkové rámy. Po i te si p ídavné ochranné vybavení, které zachová vaši karoserii nedot enou nebo vašemu vozu umožní, aby z stal elegantní za každého ro ního období. Ni ssan X-TRAIL vybavený následujícími dopl ky ky: _bo ní de ektory, p ední a zadní (28) _bo ní ozdobné lišty (23) _ochranné bo ní lišty se stupa kami (21) _ráme ky mlhových sv te tel, chr hrom ované (15) Chromované bo ní ozdobné lišty (13) a bo ní ochranné lišty se stupa kami (21) vyrobenými z chromované nerezové oceli s protiskluzovým pro lem na povrchu. Bezpe nostní šrouby kol (12), které chrání vaše hodnotná kola z lehké slitiny p ed odcizením. Na titulní stran : chro romo mované bo ní ozdob obné liš ty (13), bo ní och chra rann nné lišty se stupa ka kami (21), chro romované ráme ky mlhových sv te tel (15) 17palcová kola z lehké slitiny (09) 18palcová kola z lehké slitiny (10) (11) 18palcová kola z lehké slitiny, Saporo

3 S CITEM PRO JEDINE NÝ STYL Toto stylové p íslušenství uspokojí i nejnáro n jší estetické požadavky. Zadní ozdobný panel citliv zd raz uje dynamické pojetí zádi vozu. Celkové stylové vyzn ní vašeho Nissanu X-TRAIL obohacuje zakon ovací lišta dve í zavazadlového prostoru a chromované bo ní ozdobné lišty. St ešní spojler (24) p idává náznak sportovní ovní linie. P ední ozdobný panel (17) umoc uje dojem robustnosti spojující se s elegancí, který vzbuzuje oblast p edního nárazníku. Niss ssan X-TRA RAIL vyb ybav aven ený násl sled ujíc ícím ími dopl ky ky: _st eš ešní spo pojl er (24 ) _z adní ozd ob ný pan anel (18 ) _bo ní stu tupa ky ky, hl iníkov é (20) _o zdob obné trubk bkov é rámy my, z ne re zové oceli (v zad ní ch roz ích) (22 2) _z akon on ov ovac í lišt a dve í zava za dlov ovéh ého pr osto ru, ch romo vaná (14) _b o ní ozd obné liš ty, chro mo vané (13) Bo ní stupa ky (20) vyzna ující se robustním provedením a hodnov rným vzhledem vám pomáhají nastupovat i vystupovat pohodln a bezpe n. Ozdobné trubkové rámy (22) v zadních rozích prop j ují vašemu vozu X-TRAIL mohutný vzhled a sou asn zajiš ují jeho dodate nou ochranu.

4 Nissan X-TRAIL vybavený následujícími dopl ky: _ chráni e roh p edních (31) a zadních (32) nárazník _ bo ní ozdobné lišty (23) Zadní parkovací systém (02-03) a bo ní obložení (29). Bo ní obložení, které je vyrobeno z pevných a houževnatých plastových výlisk, chrání dve e. Chráni e roh nárazník. Tyto výlisky, které jsou k dispozici pro p ední (31) a zadní nárazníky (32), dodávají vozu individuální vzhled a sou asn poskytují ú innou ochranu proti poškrábání. V REŽIMU NEP ETRŽITÉ OCHRANY Okolní sv t klade stále nové nároky, a již p i cest k horským vrchol m nebo v betonové džungli velkom sta, a X-TRAIL je vyroben tak, aby je všechny s naprostou samoz ejmostí zvládal. Aby jeho krása asem nezašla, budete jej asi chtít ješt ú inn ji chránit. Práv k tomuto ú elu byla navržena tato ada ochranného p íslušenství. Ochranná bo ní lišta se stupa kou (04-06) Sys tém sledování vozidla. Systém GPS dokáže vyhledat váš v z v pr b hu n kolika sekund, na ež telefonické st edisko, které je v provozu 24 hodin denn, uv domí nejbližší policejní odd lení.

5 MOŽNOST VÝB RU OPTIMÁLNÍ NOSNOSTI Jste-li vyznava em aktivního životního stylu, budete si sebou moci brát veškeré pot ebné vybavení kdykoli a kamkoli. St ešní nosi e pro vozy Nissan jsou navrženy tak, aby vás zbavily všech omezení: vyberte si ocelový nebo hliníkový st ešní nosi, který je p ipraven pro montáž p ídavného nosi e jízdních kol nebo lyží, nosi e zavazadel nebo r zných st ešních box. St ešní nosi, hliníkový (34), s posuvným nosi em lyží/snowboard (48 ). Zasu te své lyže a poté je bezpe n upevn te v nosi i, který je pro tento ú el zkonstruován. Umož uje p evážení až 6 pár lyží (není ní použitelný spole n se zvýšenými ými podélnými st ešními nosníky). ešní box, malý ( 49). Tento komp aktní st ešní box vá m poskytne dostatek úložného prostoru pro dlouhé víkendové vyjíž ky. P í níky pro zvýšené podélné st ešní nosníky, hliníkové (35), s dvojitým nosi em jízdních kol z vysoce pevného materiálu (37). Ke st ešnímu nosi i lze p imontovat jeden nebo dva nosi e jízdních kol. Nissan X-TRAIL vybavený následujícími dopl ky: _ zvýšené podélné st ešní nosníky, vybavené speciálními hliníkovými p í níky (35) _ st ešní nosi zavazadel, hliníkový (41) s elastickou sítí (42)

6 MOŽNOST VÝB RU TAŽNÉHO ZA ÍZENÍ PODLE ZP SOBU POUŽITÍ Nissan X-TRAIL je vozidlo, jehož výkon umož uje tažení p ív s o velmi vysoké hmotnosti, a proto je v nabídce široký výb r volitelných dopl k, které umož ují maximální využití t chto jeho schopností. Krom r zných typ tažných za ízení jsou k dipozici d mysln navržené a praktické ké nosi e jízdních kol, které se montují na tažné za ízení a umož ují p epravu 2 kol. Nízká p epravní poloha usnad uje nakládání i vykládání. Dodávají se ve 2 verzích: kompatibilní s elektrickou soupravou TEK opat enou 7 nebo 13 vývody. Pevné tažné za ízení (52). Demontovatelné tažné za ízení (54). Nissan X-TRAIL vybavený následujícími dopl ky: _ odnímatelné tažné za ízení (53) _ 18palcovými koly Saporo z lehké slitiny (11) _ K dispozici je souprava TEK (55-57), díky které m žete rychle p ipojit sv j nákladní nebo obytný p ív s k elektrické zásuvce. Odnímatelné tažné za ízení (53) v namontované / odmontované poloze. Je-li tažné za ízení odmontováno, umíst te na jeho pevnou ást ochranný kryt, abyste zabránili vnikání bláta do montážního otvoru tažného za ízení.

7 TVO Í CELEK S OKOLNÍM PROST EDÍM X-TRAIL je jako stvo ený pro cesty do nádherné p írody, kde si s tímto p íslušenstvím budete p ipadat jako ve svém druhém domov. Po rychlém sestavení promyšlen uspo ádaného p ídavného stanu doplníte sv j v z místností, která je ideální pro tábo ení. Domov je tam, kde je váš X-TRAIL. P ídavné sedáky na nárazníku (78) Vytvá ejí dodate ná místa k sezení p i po ádání piknik i grilování nebo p i pouhém obdivování okolí. Tyto tvercové sedáky jsou opat eny pružnou výplní, která je vyrobena z p nového materiálu o vysoké hustot a poskytuje tak vysokou úrove pohodlí, a jsou opat eny odolnými, pratelnými ernými textilními potahy. Sada slune ních clon, k dispozici pro okna zadních dve í (71), zadní bo ní okna (72) a okno zavazadlového prostoru (73). Nissan X-TRAIL vybavený následujícími dopl ky: p ídavný stan (26). Stan lze pevn p ipojit k zadním výklopným dve ím vozu, p i emž z stává zachován trvalý p ístup k zavazadlovému prostoru. Pohodlný stan se spacím prostorem uzavíratelným pomocí zdrhovadla lze také p em nit na samostatn stojící stan opat ený dv ma velkými vstupními dve mi a sí ovanými okny. P enosná stupa ka na pneumatiku (27). Umíst te te toto d myslné hliníkové p íslušenství na zadní kolo a poté na n j vystupte: nyní se m žete snadno dostat na dno st ešního boxu nebo utáhnout jeho upev ovací popruhy, na které jste d íve nedosáhli.

8 Nissan X-TRAIL vybavený následujícími dopl ky: Druhá, levá výsuvná p ihrádka (70) do zavazadlového prostoru, kterou lze umístit pod dvojitou podlahu Super Luggage (první, tj. pravá výsuvná p ihrádka je sou ástí standardního vybavení), dopln ná tvrdou vložkou (66) zavazadlového prostoru, která chrání jeho podlahu a bo ní st ny. D licí sí zavazadlového prostoru (pro p epravu ps ) (64) a odd lovací m ížka (65) zavazadlového prostoru. Odd lovací m ížka zavazadlového prostoru vyžaduje, aby byl v z vybaven dvojitou podlahou a d licí p epážkou. (pro p epravu ps ) (64) D licí sí zavazadlového prostoru a sí pro zajišt ní zavazadel (69) ve svislé kolébkové poloze. DOKONALÉ VYUŽITÍ ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU Doplníte-li zavazadlový prostor svého Nissanu X-TRAIL tímto funk ním p íslušenstvím, budete moci maximáln využít jeho velký objem. Nap íklad odd lovací m ížka do zavazadlového prostoru je úhledná pom cka umož ující odd lenou p epravu vašeho psa od zavazadel, zatímco d licí p epážka zabra uje p emíst ní zavazadel (nebo p eb hnutí ps ) do prostoru pro cestující. (67) M kká vložka zavazadlového prostoru. Toto p íslušenství, které lze rychle a snadno namontovat, zajiš uje zvýšenou ochranu standardní podlahy a obložení st n zavazadlového (68) prostoru. Lze je doplnit vodorovnou sítí do zavazadlového prostoru, která zamezuje posouvání p evážených p edm t, (30) a horní ochrannou lištou nárazníku, která chrání lak p ed poškrábáním p i nakládání a vykládání.

9 VSTUPTE DO KOMFORTNÍ ZÓNY Vybavení vozu X-TRAIL t mito p íplatkovými detaily p inese mnohem více než pouhé pot šení. Ochranné prahové lišty a podsvícené bo ní ochranné lišty pod prahy vám budou poskytovat ješt p íjemn jší uvítání. P ední ochranné prahové lišty (63) chrání vás Nissan X-TRAIL p i nastupování i vystupování. Podsvícené bo ní ochranné lišty (19) s vestav ným osv tlením venkovního prostoru pode dve mi. P ední podsvícené ochranné prahové lišty (62) a bo ní ochranné lišty (19). P i otevírání dve í se v ochranné prahové lišt rozsvítí logo X-TRAIL a bo ní ochranná lišta osv tlí venkovní prostor pode dve mi. Držák telefonu provedený jako pohárek (79). e cigaret a p enosný popelník (74-75). Nádoba na odpadky (s p epážkou) (80).

10 DOVEDENO K DOKONALOSTI Na záv r n kolik promyšlených dopl k, které uzavírají rozsáhlou nabídku p íslušenství. Zadní st edová loketní op rka je opat ena uzavíratelnou kapsou, ve které je možno uschovávat p ekvapivé množství p edm t osobní pot eby. K dispozici jsou standardní textilní kobere ky (81) v antracitové barv, erné velurové kobere ky (82) nebo pryžové kobere ky (83). Textilní kobere ky jsou opat eny úhledn vyšitým logem X-TRAIL a jsou vyrobeny p esn na míru tak, aby z stávaly na svém míst (p i išt ní je lze snadno vyjímat). INFORMACE O POSTUPU P I OBJEDNÁVÁNÍ PARKOVACÍ SYSTÉM VN JŠÍ OCHRANNÉ DOPL KY VZHLEDOVÉ ÚPRAVY INTERIÉRU (01) P ední parkovací systém (28) Bo ní deflektory, p ední a zadní (62) Ochranné prahové lišty, p ední- podsvícené (02) Zadní parkovací systém (29) Bo ní obložení (63) Ochranné prahové lišty, p ední (03) Adaptéry zadního parkovacího systému (30) Horní ochranná lišta nárazníku (31) Chráni e roh p edního nárazníku ÚLOŽNÉ A ODD LOVACÍ PRVKY SYSTÉM SLEDOVÁNÍ VOZIDLA (32) Chráni e roh zadního nárazníku (64) D lící sí zavazadlového prostoru (p eprava ps ) (04) Systém sledování vozidla, hlavní sada Excellence (65) Odd lovací m ížka do zavazadlového prostoru (p eprava NOSI E A P ÍSLUŠENSTVÍ (05) Systém sledování vozidla, hlavní sada Serenity ps ) (06) Pomocná sada systému sledování vozidla (33) St ešní nosi, ocelový (66) Tvrdá vložka zavazadlového prostoru (34) St ešní nosi, hliníkový (67) M kká vložka zavazadlového prostoru SYSTÉM ALARMU (35) P í níky pro podélné st ešní nosníky, hliníkové (68) Sí do zavazadlového prostoru, vodorovná (36) Nosi pro jedno jízdní kolo, ocelový (69) Sí do zavazadlového prostoru, svislá (07) Alarm, hlavní sada (37) Nosi pro dv jízdní kola, z vysoce pevného hliníku (70) Výsuvná p ihrádka pod podlahou zavazadlového prostoru (08) Alarm, pomocná sada (38) Nástavec s montážními drážkami pro nosi jízdních kol (39) Nástavec s montážními drážkami pro nosi lyží SLUNE NÍ CLONY KOLA Z LEHKÉ SLITINY (40) St ešní nosi zavazadel, ocelový (71) Slune ní clony, na okna zadních dve í (09) 17palcová kola z lehké slitiny (41) St ešní nosi zavazadel, hliníkový (79*128cm) (72) Slune ní clony, na zadní bo ní okna (10) 18palcová kola z lehké slitiny (42) Elastická sí na nosi zavazadel (73) Slune ní clona, na okno dve í zavazadlového prostoru (11) 18palcová kola z lehké slitiny, Saporo (43) Popruh k upev ování p evážených p edm t (400 cm) (12) Bezpe nostní šrouby kol (44) Zarážky pro zajišt ní p evážených p edm t (4dílná sada) (45) Držák lyží PRAKTICKÉ DOPL KY INTERIÉRU CHROMOVANÉ VZHLEDOVÉ DOPL KY (46) Nosi lyží/snowboard, max. 3 páry (74) P enosný popelník (47) Nosi lyží/snowboard, max. 4 páry (75) Souprava zapalova e cigaret (13) Bo ní ozdobné lišty, chromované (48) Nosi lyží/snowboard, posuvný, max. 6 pár (76) Kruhový adaptér pro zapalova cigaret (14) Zakon ovací lišta dve í zavazadlového prostoru, (77) Zadní st edová loketní op rka chromovaná ST EŠNÍ BOXY (78) P ídavné sedáky na nárazníku (15) Ráme ky mlhových sv tel, chromované Objem / délka*ší ka*výška*hmotnost/ max. nosnost (79) Držák telefonu provedený jako pohárek (80) Nádoba na odpadky (s p epážkou) (49) St ešní box malý (380L/1600*800*400mm/13kg/75kg) ZVÝRAZN NÍ TVAROVÝCH PRVK (50) St ešní box st ední (480L/1900*800*400mm/15kg/75kg) (16) P ídavný okraj p edního nárazníku (51) St ešní box velký (530L/2250*800*420mm/17kg/75kg) KOBERE KY (4DÍLNÁ SADA) (17) P ední ozdobný panel (81) Textilní kobere ky, standardní (18) Zadní ozdobný panel TAŽNÁ ZA ÍZENÍ A P ÍSLUŠENSTVÍ (82) Textilní kobere ky, velurové (19) Bo ní ochranné lišty - podsvícené (83) Pryžové kobere ky (20) Bo ní stupa ky, hliníkové (52) Pevné tažné za ízení (84) Textilní kobere ek do zavazadlového prostoru, velurový (21) Bo ní ochranné lišty se stupa kami, z nerezové oceli (53) Odnímatelné tažné za ízení (22) Ozdobné trubkové rámy, z nerezové oceli (v zadních (54) Demontovatelné tažné za ízení rozích) (55) Elektrická souprava pro tažné za ízení, 7 vývod BEZPE NOST / ZABEZPE ENÍ (23) Bo ní ozdobné lišty (56) Elektrická souprava pro tažné za ízení, 13 vývod (85) Výstražný trojúhelník (24) St ešní spojler (57) Elektrická souprava pro tažné za ízení, 12S (86) Výstražný trojúhelník (2dílná sada) (25) Hlavní sada mlhových sv tel (58) Elektrická souprava pro zadní záv sný nosi jízdních kol, (87) Sada první pomoci (sk í ka z tvrdého plastu) 7 vývod (88) Sada první pomoci (m kká brašna) VN JŠÍ PRAKTICKÉ DOPL KY (59) Elektrická souprava pro zadní záv sný nosi jízdních kol, (89) Bezpe nostní sada 13 vývod (90) Bezpe nostní sada (v etn sady 2 výstražných (26) P ídavný stan (60) Kleš ová spojka trojúhelník ) (27) P enosná stupa ka na pneumatiku (61) Kleš ová spojka s kulovou hlavicí (91) Bezpe nostní reflexní vesta Zadní st edová loketní op rka (77) Bezpe nostní p íslušenství (85-91)

11 PATHFINDER NAVARA Slogan SHIFT_ považujeme za výzvu. Výzvu k p ekonání všeho, co nám již p ipadá p íliš známé. K nalezení schopnosti objevovat a vnímat neznámé. Ke kladení otázek, které ješt nikomu jinému nep išly na mysl. A k hledání odpov dí, které zatím nikdo jiný nezná. Pro zam stnance spole nosti Nissan je to nápl každodenní práce. Tento postoj ur uje sm r, kterým jsme se vydali. Výsledkem je modelová ada vozidel, která p edstavuje nefalšovaný a nekompromisní odklon od všeho, co je oby ejné. Navštivte naše webové stránky na adrese: Razítko dealera: SHIFT_ the way you move Bylo vynaloženo veškeré úsilí k zajišt ní správnosti obsahu této publikace k datu jejího p edání do tisku ( íjen 2010). P i p íprav této brožury byly použity snímky prototyp vozidel vystavovaných na autosalonech. V souvislosti se svojí strategií, kterou je trvalé zdokonalování výrobk, si spole nost Nissan International vyhrazuje právo kdykoli zm nit technické parametry i vzhled vozidel popsaných a vyobrazených v této publikaci. O jakýchkoli takových úpravách budou prodejci voz Nissan co nejd íve informování. Chcete-li tedy získat nejaktuáln jší informace, obra te se na svého místního prodejce voz Nissan. Vzhledem k omezením použitých tiska ských postup se barvy zobrazené v této brožu e mohou mírn odlišovat od skute ných barev laku a použitých materiál obložení interiéru. Všechna práva vyhrazena. Reprodukce této brožury nebo kterékoli této ásti bez písemného souhlasu ud leného spole ností Nissan International je zakázána. Tato brožura je vyrobena z papíru neobsahujícího chlór X-TRAIL ACCESS GEA 10/2010 Vytisknuto v EU. Grafická úprava: NEW ROBINSON CREAPRESS, Francie tel.: Produkce: E-GRAPHICS\FRANCE, Francie tel.:

NISSAN X-TRAIL ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NISSAN X-TRAIL ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ NISSAN X-TRAIL ORIGINÁLNÍ VYVOLEJTE MIMOŘÁDNÝ ROZRUCH JEHO ŘÍZENÍ JE ZÁBAVNÉ, CESTOVÁNÍ V NĚM JE SKVĚLÝM ZÁŽITKEM A NAVÍC NABÍZÍ NEUVĚŘITELNOU VŠESTRANNOST: X-TRAIL VÁZ VŽDY DOVEZE DÁLE. JEHO PRAKTICKOU

Více

NISSAN PATHFINDER ORIGINÁLNÍ P ÍSLUŠENSTVÍ. Vytisknout Zavřít

NISSAN PATHFINDER ORIGINÁLNÍ P ÍSLUŠENSTVÍ. Vytisknout Zavřít NISSAN PATHFINDER ORIGINÁLNÍ P ÍSLUŠENSTVÍ Nissan PATHFINDER vybavený p edními (0) a zadnímu rohovými ozdobnými lištami (5), mlhovými sv tly (3) s chromovanými ráme ky (), 8palcovými koly z lehké slitiny

Více

NISSAN NAVARA ORIGINÁLNÍ P ÍSLUŠENSTVÍ. Vytisknout Zavřít

NISSAN NAVARA ORIGINÁLNÍ P ÍSLUŠENSTVÍ. Vytisknout Zavřít NISSAN NAVARA ORIGINÁLNÍ P ÍSLUŠENSTVÍ T - Line S - Line X - Line 1 2 3 1> Nový Double Cab s pevnou snímatelnou st echou (80) 2> s pevnou snímatelnou st echou (77) 3> King Cab s pevnou snímatelnou st echou

Více

NISSAN MURANO ORIGINÁLNÍ P ÍSLUŠENSTVÍ. Vytisknout Zavřít

NISSAN MURANO ORIGINÁLNÍ P ÍSLUŠENSTVÍ. Vytisknout Zavřít NISSAN MURANO ORIGINÁLNÍ P ÍSLUŠENSTVÍ Vn jší vzhledové dopl ky Vyšší osobnost ve m st 4 5 6 7 DOPL TE SM LÝ DESIGN, KTERÝ ADÍ NISSAN MURANO DO KATEGORIE VOZ CEOSSOVER, TÍMTO DESIGNOVÝM P ÍSLUŠENSTVÍM

Více

NOVÝ NISSAN JUKE ORIGINÁLNÍ P ÍSLUŠENSTVÍ. Vytisknout Zavřít

NOVÝ NISSAN JUKE ORIGINÁLNÍ P ÍSLUŠENSTVÍ. Vytisknout Zavřít NOVÝ NISSAN JUKE ORIGINÁLNÍ P ÍSLUŠENSTVÍ Dodejte svému vozu JUKE magnetickou p itažlivost pomocí speciálního p íslušenství p izp sobeného vašemu osobnímu stylu. 1 16palcová kola z lehké slitiny (01) 2

Více

NAVARA TREK-1 LIMITOVANÁ EDICE

NAVARA TREK-1 LIMITOVANÁ EDICE NISSAN NAVARA TREK-1 LIMITOVANÁ EDICE LET ZÁRUKA VÝROBCE * PICK-UP AWARD 2016 NEBO NA LEHKÉ UŽITKOVÉ VOZY NISSAN VÝJIME NÉ POHODLÍ Materiály m kké na dotek, vyh ívaná erná kožená sedadla a systém NissanConnect

Více

NISSAN NOVÝ QASHQAI & QASHQAI+2

NISSAN NOVÝ QASHQAI & QASHQAI+2 NISSAN NOVÝ QASHQAI & QASHQAI+2 ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ SOUTĚŽ DESIGNBOOM, TÉMA QASHQAI MĚSTU ODOLNÝ, UMĚLECKY ZTVÁRNIL ROGERIO MAKSSUR AJUB Z BRAZÍLIE. V PLNÉ VÝSTROJI Svůj vůz si můžete stylově dotvořit.

Více

F logo, L logo 780,- Stylové pouzdro na ochranu klíčku typu Smart Entry. Vyrobeno z tmavě šedé imitace kůže s příčným stehováním.

F logo, L logo 780,- Stylové pouzdro na ochranu klíčku typu Smart Entry. Vyrobeno z tmavě šedé imitace kůže s příčným stehováním. LEXUS RX PŘÍSLUŠENSTVÍ 18" litá kola Pro pneumatiky 235/65 R18 6 250,- Originální design 18" litých kol Lexus s pěti paprsky ideálně doplňuje robustní, ale současně i stylový vzhled tohoto vozu. Kvalitní

Více

SERIE 1300 Modulární panely s vým nnými tla ítky pro audio video systémy

SERIE 1300 Modulární panely s vým nnými tla ítky pro audio video systémy SERIE 1300 Modulární panely s vým nnými tla ítky pro audio video systémy SERIE 1300 Modulární panely s vým nnými tla ítky pro audio video systémy Maximální flexibilita instalace S pouze 4 kryty, Série

Více

NISSAN NOTE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NISSAN NOTE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ NISSAN NOTE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PROTIKLADY SE PŘITAHUJÍ VYTVÁŘEJTE KONTRASTNÍ KOMBINACE. Vyberte si vlastní příslušenství v kontrastní barvě a kombinaci s barevně sladěnými koly z lehké slitiny. _Přední

Více

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- TEKOM CZ spol. s r.o. echova 50 370 01 eské Bud jovice O : 25196359 DI : CZ25196359 Tel./fax : +420 386 355 331 Mobil : +420 603 763 986 Mail : info@tekomcz.cz Web : www.tekomcz.cz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

DVOUK ÍDLÁ VRATA A VEDLEJ Í DVE E KRU ÍK

DVOUK ÍDLÁ VRATA A VEDLEJ Í DVE E KRU ÍK DVOUK ÍDLÁ VRATA A VEDLEJ Í DVE E KRU ÍK dvouk ídlá vrata s (ne)p eru eným tepelným mostem vedlej í dve e s (ne)p eru eným tepelným mostem kvalitní výrobky v dy p esn na míru DVOUK ÍDLÁ VRATA s p eru eným

Více

NISSAN PULSAR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NISSAN PULSAR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ NISSAN PULSAR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ Pokud jde o čistě vzhledový dojem, sadu Style Pack nic nepřekoná. Vytvořte působivý kontrast pomocí ucelené sady bočních prahů a krytů zrcátek v černém, bílém nebo

Více

Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribu ní elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory. Protideš ové žaluzie

Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribu ní elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory. Protideš ové žaluzie Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribu ní elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory Protideš ové žaluzie 2 Protideš ové žaluzie Montáž Žaluzie se instaluje do potrubí nebo

Více

Spacial. Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň. univerzálnost čas efektivita služby

Spacial. Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň. univerzálnost čas efektivita služby Spacial Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň univerzálnost čas efektivita služby Specifikace rozváděčových skříní > www.schneider-electric.cz

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO STYL 04 KOMFORT 06 BEZPEČNOST 08 PŘEPRAVA 10 OCHRANA 12 MULTIMÉDIA 14 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová

Více

Manipulace a montáž. Balení, přeprava, vykládka a skladování na stavbě 9.1 Manipulace na stavbě a montáž 9.2 Montáž panelů 9.2

Manipulace a montáž. Balení, přeprava, vykládka a skladování na stavbě 9.1 Manipulace na stavbě a montáž 9.2 Montáž panelů 9.2 Manipulace a montáž 9. Balení, přeprava, vykládka a skladování na stavbě 9. Manipulace na stavbě a montáž 9.2 Montáž panelů 9.2 Upozornění: Přestože všechny informace poskytnuté v této publikaci jsou podle

Více

Perfektní integrace >>> > 2 základní øady: > Reverzibilní nerezový kryt nebo kryt pro. >Snadné otevírání bez použití nástroje, PODLAHOVÉ KRABICE

Perfektní integrace >>> > 2 základní øady: > Reverzibilní nerezový kryt nebo kryt pro. >Snadné otevírání bez použití nástroje, PODLAHOVÉ KRABICE PODLHOVÉ KRICE Perfektní integrace >>> Podlahové krabice xxxxxxx do zdvojené a betonové podlahy Legrand nabízí inovované výrobky pro instalace ve zdvojených a betonových podlahách. Nové podlahové krabice

Více

G.2 P íklady položek, které je t eba zkontrolovat p i prohlídce instalace

G.2 P íklady položek, které je t eba zkontrolovat p i prohlídce instalace G.2 P íklady položek, které je t eba zkontrolovat p i prohlídce instalace dobré provedení práce po odborné stránce a použití odpovídajícího materiálu, ádné odd lení obvod (nulové vodi e jednotlivých obvod

Více

Synergy. Vstupte do nového světa sprchování. Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice Tel.: +420 417 592 111 Fax: +420 417 560 772

Synergy. Vstupte do nového světa sprchování. Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice Tel.: +420 417 592 111 Fax: +420 417 560 772 Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice Tel.: +420 417 592 111 Fax: +420 417 560 772 www.idealstandard.cz Výrobce si vyhrazuje právo na změny sortimentu, cen a technické specifikace bez předchozího

Více

Popis Kazetová markýza Typ 580

Popis Kazetová markýza Typ 580 Popis 1 2 3 -x 4 8 7 6 5 12 11 9 580 Obr. 70: 1 Kazetové profily složené z podlahového profilu s nalisovanou úložnou sko epinou a st ešního profilu z protla ovaného hliníku 2 Navíjecí h ídel, pozinkovaná

Více

Vzd lávací oblast: Volitelné p edm ty - Um ní a kultura Vyu ovací p edm t: Výtvarná tvorba

Vzd lávací oblast: Volitelné p edm ty - Um ní a kultura Vyu ovací p edm t: Výtvarná tvorba Vzd lávací oblast: Volitelné p edm ty - Um ní a kultura Vyu ovací p edm t: Výtvarná tvorba Charakteristika p edm tu Vzd lávací obsah: Základem vzd lávacího obsahu p edm tu Výtvarná tvorba je vzd lávací

Více

Popis Kazetová markýza Typ 890

Popis Kazetová markýza Typ 890 Popis 1 2 3 4 5 10 9 8 7 6 6 15 13 12 ke/04046 0010-2 Obr. 109: s volánem 1 Kazetové profily z protla ovaného hliníku 2 Navíjecí h ídel, pozinkovaná trubka Ø 85 x 1 mm s drážkou 3 Upev ovací konzola, protla

Více

PATENTOVÝ SPIS N O. CO 00 co OO CM CZ0129446. Obálka pro kontejnery na přepravu a skladování radioaktivních a zvláště nebezpečných materiálů

PATENTOVÝ SPIS N O. CO 00 co OO CM CZ0129446. Obálka pro kontejnery na přepravu a skladování radioaktivních a zvláště nebezpečných materiálů PATENTOVÝ SPIS (19) ČESKÁ REPUBLIKA (2 l)čislo přihlášky: 1999-2458 (22) Přihlášeno. 12.07.1999 (40) Zveřejněno: 17.01.2001 (Věstník č. 1/2001) (47) Uděleno: 07.11.2000 (24) Oznámeno udělení ve Včstníku:

Více

Ventuno a Step. Čistá elegance

Ventuno a Step. Čistá elegance Ventuno a Step Čistá elegance body &mind Ve společnosti Ideal Standard věříme, že kreativita je hnací silou pro vývoj. Z pozice vedoucí evropské značky usiluje Ideal Standard o vytvoření životního prostoru,

Více

CITOTIG II DC Pr myslová ada. Nejlepší invertory pro pr myslové sva ování metodou TIG.

CITOTIG II DC Pr myslová ada. Nejlepší invertory pro pr myslové sva ování metodou TIG. NEW ESY FRONT PNEL CITOTIG II DC Pr myslová ada Nejlepší invertory pro pr myslové sva ování metodou TIG. 20 N CITOTIG II DC Pr myslová ada Vynikající sva ování za všech podmínek. 3-00 Vyrobené s cílem

Více

Příslušenství Audi A8

Příslušenství Audi A8 Audi Náskok díky technice AUDI AG 85045 Ingolstadt www.audi.cz Platný od března 200 Vyobrazené automobily jsou zčásti vybavené zvláštní výbavou za příplatek. U jednotlivých obrázků se mohou vyskytnout

Více

1 KOLA A PNEUMATIKY. Nejčastěji používaná kola automobilů se skládají z těchto částí : disky s ráfky, hlavy (paprskové hlavy), pneumatiky.

1 KOLA A PNEUMATIKY. Nejčastěji používaná kola automobilů se skládají z těchto částí : disky s ráfky, hlavy (paprskové hlavy), pneumatiky. 1 KOLA A PNEUMATIKY Nejčastěji používaná kola automobilů se skládají z těchto částí : disky s ráfky, hlavy (paprskové hlavy), pneumatiky. DISKOVÉ KOLO Skládá se z : ráfku zabezpečuje spojení pneumatiky

Více

AVEO PŘÍSLUŠENSTVÍ. Váš autorizovaný prodejce Chevrolet. Get Real.

AVEO PŘÍSLUŠENSTVÍ. Váš autorizovaný prodejce Chevrolet. Get Real. VÝHODY MAJITELŮ VOZŮ CHEVROLET: Každý Chevrolet přichází s uklidňující zárukou. Věříme v kvalitu, technologii a výbavu našich vozů tak, že můžeme každý vůz Chevrolet nabídnout s 2letou zárukou bez omezení

Více

PRACOVNÍ MATERIÁLY PRACOVNÍ MATERIÁLY CHEMIE CHEMIE. Struktura vyu ovací hodiny. Záznamový Záznamový arch. P edm tový metodik: Ing.

PRACOVNÍ MATERIÁLY PRACOVNÍ MATERIÁLY CHEMIE CHEMIE. Struktura vyu ovací hodiny. Záznamový Záznamový arch. P edm tový metodik: Ing. PRACOVNÍ MATERIÁLY PRACOVNÍ MATERIÁLY CHEMIE CHEMIE Struktura vyu ovací hodiny Plán Struktura vyu ovací vyu ovací hodiny hodiny Plán Metodický vyu ovací list aplikace hodiny Záznamový Metodický list arch

Více

VESTAVNÉ ODPADKOVÉ KOŠE

VESTAVNÉ ODPADKOVÉ KOŠE VESTAVNÉ ODPADKOVÉ KOŠE 1 1. Cargo Cargo - systém pro organizaci a třídění odpadků se snadným přístupem a využitím prostoru skříňky. Multifunkční systém pro třídění odpadků, úsporné prostorové řešení např.

Více

Videotelefon s hlasitým hovorem instalace do st ny, na st nu a na st l s barevným dotykovým širokoúhlým TFT, LCD 7 16:9 displejem

Videotelefon s hlasitým hovorem instalace do st ny, na st nu a na st l s barevným dotykovým širokoúhlým TFT, LCD 7 16:9 displejem Videotelefon s hlasitým hovorem instalace do st ny, na st nu a na st l s barevným dotykovým širokoúhlým TFT, LCD 7 16:9 displejem Videotelefon s hlasitým hovorem, instalací do st ny, na st nu a na st l

Více

Altis TM spojitelné rozvádìèové skøínì

Altis TM spojitelné rozvádìèové skøínì ltis TM spojitelné rozvádìèové skøínì Technické charakteristiky (str. 438) IP 55 podle normy N 529. LI n 747367 562119. IK 10 podle normy N 62262 (N 50102). arva RL 7035. xcelentní odolnost proti korozi

Více

PRŮMYSLOVÁ ROLOVACÍ VRATA A MŘÍŽE

PRŮMYSLOVÁ ROLOVACÍ VRATA A MŘÍŽE PRŮMYSLOVÁ ROLOVACÍ VRATA A MŘÍŽE VÝROBKY PRO PODNIKÁNÍ KRISPOL VRATA PRO NÁROČNÉ KRISPOL SPOLEHLIVÝ PARTNER V BIZNESIE Společnost KRISPOL je předním evropským výrobcem vrat, oken a dveří a lídrem v oblasti

Více

Vchodové dveře ThermoPro

Vchodové dveře ThermoPro Mnoho motivů je volitelně k dostání i s bezpečnostním vybavením WK 2 bránícím vloupání. WK 2 Certifikovaná bezpečnost Vchodové dveře ThermoPro Domovní a vedlejší vchodové dveře z oceli Užívejte si svého

Více

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění II.

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění II. S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. I. Smluvní strany Objednatel: Město Bílina Břežánská 50/4, 418 31 Bílina Zastoupení:

Více

385 28 + 385 07 385 50 385 11

385 28 + 385 07 385 50 385 11 Logicab TM 2 profesionální oznaèovací systém na popisování prvkù Mémocab, Duplix, samolepicích štítkù, ovládacích a signalizaèních prvkù, svorek Zásobník s pery Rám 385 27 + 385 03 385 05 385 08 Ploter

Více

C.1 Technická zpráva

C.1 Technická zpráva C.1 Technická zpráva 1. Identifikační údaje : Název akce : Řež, Parkoviště u penzionu Hudec Objednatel : obec Řež Název objektu : SO 101 PARKOVACÍ MÍSTA A CHODNÍK Zhotovitel : S-Engineering s.r.o., V Křepelkách

Více

NOVÝ XF PŘÍSLUŠENSTVÍ THE ART OF PERFORMANCE

NOVÝ XF PŘÍSLUŠENSTVÍ THE ART OF PERFORMANCE NOVÝ XF PŘÍSLUŠENSTVÍ THE ART OF PERFORMANCE 1 2 EXTERIÉR EXTERIÉR 1 2 4 3 5 1. ZADNÍ SPOJLER LAKOVANÝ V BARVÈ VOZU Zadní spojler v barvě karoserie ještě více vylepší sportovní vzhled vozu. (se základním

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zakázka je zadaná podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními zákona č. 137/2006 Sb. není zadávací

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD DELTA DESIGN PLECHOVÉ KAZETY, LAMELY A TRAPÉZY

MONTÁŽNÍ NÁVOD DELTA DESIGN PLECHOVÉ KAZETY, LAMELY A TRAPÉZY MONTÁŽNÍ NÁVOD DELTA DESIGN PLECHOVÉ KAZETY, LAMELY A TRAPÉZY VŠEOBECNĚ PRACOVNÍ POSTUP 1. Projektová dokumentace zpracovává se na základě dokumentace skutečného provedení stavby - dodá investor, nebo

Více

Postup p i instalaci p ístroje v obrácené poloze

Postup p i instalaci p ístroje v obrácené poloze Postup p i instalaci p ístroje v obrácené poloze 1. Sejm te p ední a zadní kryt po odšroubování šroubk. (viz obr. 3) 2. 6 šroubk u Kinetic 3. nebo 8 šroubk u Kinetic PLUS. 4. Odšroubujte 2 šroubky z krytu

Více

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2013. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2013. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Pracovní návrh VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí ze dne.2013 o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Ministerstvo práce a sociálních věcí stanoví podle 26

Více

Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova, příspěvková organizace Provozní řád školy

Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova, příspěvková organizace Provozní řád školy Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova, příspěvková organizace Provozní řád školy Číslo dokumentu: SPŠEIT 34 _ 2015 _ 1.01 Platnost od: 1. 9. 2015 Nahrazuje: SPŠEIT 34 _ 2012 _ 1.01 Počet listů: 12 Obsah

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE DVORY NAD LUŽNICÍ NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ÁST

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE DVORY NAD LUŽNICÍ NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ÁST 1/6 PROJEKTOVÝ ATELIÉR AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav DAN K Husova 4, eské Bud jovice 370 01, telefon, fax. 387 311 238, mobil +420 605 277 998 ZM NA. 1 ÚZEMNÍ PLÁN OBCE DVORY NAD LUŽNICÍ NÁVRH ÚZEMNÍHO

Více

KATALOG VOZÍKY www.anticoro.eu

KATALOG VOZÍKY www.anticoro.eu KATALOG VOZÍKY 04 4-0 OBSAH VOZÍKY APV 01 Vozík plošinový APV 02 Vozík dvoupolicový APV 04 Vozík namaso, 1 ada APV 05 Vozík naplata apíbory APV 06 Vozík nagastronádoby APV 07P Vozík naplata APV 07G Vozík

Více

SO 182 DIO NA RYCHLOST. SILNICI R4 PS, km 9,196-11,926

SO 182 DIO NA RYCHLOST. SILNICI R4 PS, km 9,196-11,926 SO 182 DIO NA RYCHLOST. SILNICI R4 PS, km 9,196-11,926 Objednatel: ŘEDITELSTVÍ SILNIC A DÁLNIC ČR Ředitelství silnic a dálnic ČR Na Pankráci 56, 145 05 Praha 4 ŘSD ČR ZÁVOD Praha Na Pankráci 56, 145 05

Více

ČÁST II. ZÁKLADNÍ PODMÍNKY

ČÁST II. ZÁKLADNÍ PODMÍNKY Cenový věstník 12/2015 40 Za každých dalších 20 km 20 URČENÉ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU VNITROSTÁTNÍ SILNIČNÍ LINKOVOU OSOBNÍ DOPRAVU ČÁST I. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY 1. Uvedené podmínky platí pro dopravce provozující

Více

M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, Vimperk

M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, Vimperk M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, 385 17 Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, 385 17 Vimperk Váš dopis zn: Ze dne: íslo jednací: MUVPK-OD 1137/17-NOV Spisová

Více

TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY IDSOK

TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY IDSOK TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY IDSOK květen 2011 Úvod... 3 1. Základní pojmy... 3 2. Standard vybavení vozidel IDSOK... 4 2.1 Základní požadavky na vozidla a jejich vybavení... 4 2.2 Standardy vybavení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Výměna 4 ks interiérových dveří v budově kina Art Veřejná zakázka (zatrhněte)

Více

www.mitsubishi-motors.cz/sk P ÍSLUŠENSTVÍ

www.mitsubishi-motors.cz/sk P ÍSLUŠENSTVÍ www.mitsubishi-motors.cz/sk P ÍSLUŠENSTVÍ Vn jší styling 2-5 Dopl ky interiéru & Komfort 6-7 Zábava na palub 8-9 Bezpe nost & Ochrana 10-11 P eprava & Volný as 12-13 Dopl ky a dárky 14 P ehled p íslušenství

Více

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob dz_dppo0_.pdf Než za te vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finan nímu ú adu v, ve, pro 0 Da ové identi ka ní íslo 0 Identi ka ní íslo 0 Da ové p iznání ádné dodate né D vody pro podání dodate

Více

DUM 02 téma: Popisové pole na výrobním výkrese

DUM 02 téma: Popisové pole na výrobním výkrese DUM 02 téma: Popisové pole na výrobním výkrese ze sady: 03 tematický okruh sady: Kreslení výrobních výkres ze šablony: 04_Technická dokumentace Ur eno pro :1. ro ník vzd lávací obor: 26-41-M/01 Elektrotechnika

Více

Obsah. Všeobecné pokyny. Upozorn ní HELLA Venkovní žaluzie - clony ve tvaru U

Obsah. Všeobecné pokyny. Upozorn ní HELLA Venkovní žaluzie - clony ve tvaru U Tento návod je pot eba p ed montáží a používáním p e íst! Obsah Upozorn ní HELLA Venkovní žaluzie - clony ve tvaru U... Všeobecné pokyny... CE Ozna ení... Bezpe nostní pokyny... P ed montáží... 5 : Ná

Více

Vláda nařizuje podle 133b odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb., zákoník práce, ve znění zákona č. 155/2000 Sb.:

Vláda nařizuje podle 133b odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb., zákoník práce, ve znění zákona č. 155/2000 Sb.: 11/2002 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 14. listopadu 2001, kterým se stanoví vzhled a umístění bezpečnostních značek a zavedení signálů Změna: 405/2004 Sb. Vláda nařizuje podle 133b odst. 2 zákona č. 65/1965

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VE EJNOU ZAKÁZKU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VE EJNOU ZAKÁZKU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VE EJNOU ZAKÁZKU Zhotovení štítk s árovými kódy a archových etiket pro R- SSZ Zjednodušené podlimitní ízení Obsah: I. ást Informace o zadavateli II. ást Obecná ustanovení o zadávací

Více

NOVÝ RENAULT TWINGO ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE

NOVÝ RENAULT TWINGO ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE NOVÝ RENAULT TWINGO ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÝ RENAULT TWINGO DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu

Více

AKTUALIZACE MAPY JAGUAR SATNAV EVROPA 2015/16

AKTUALIZACE MAPY JAGUAR SATNAV EVROPA 2015/16 AKTUALIZACE MAPY JAGUAR SATNAV EVROPA 2015/16 Spolehněte se na nejpřesnější jízdní pokyny při jízdách po Evropě. Vylepšete výkon svého navigačního systému Jaguar Gen 2.1 pomocí této nové aktualizace mapy

Více

SÉRIE POŠTOVNÍ SCHRÁNKY. ešení pro vstupní systémy s poštovní schránkou

SÉRIE POŠTOVNÍ SCHRÁNKY. ešení pro vstupní systémy s poštovní schránkou SÉRIE POŠTOVNÍ SCHRÁNKY ešení pro vstupní systémy s poštovní schránkou SÉRIE 2590 Poštovní schránky z nerez oceli se systémy audio a barevné video Poštovní schránka audio 259A/P Sound System Používá se

Více

2016/02 Platnost od: Název dílu Poznámky Číslo dílu Množství Ceny včetně DPH Popelník úložná nádoba D010 1 Ks Kč

2016/02 Platnost od: Název dílu Poznámky Číslo dílu Množství Ceny včetně DPH Popelník úložná nádoba D010 1 Ks Kč Proace Van Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2016/02 Platnost od: 14.6.2018 INTERIÉR Popelník úložná nádoba 74110-0D010 1 Ks 1 290 Kč Zásuvka se zapalovačem Alarm Alarm - senzor náklonu Alarm

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ ROLE Školní 9, Nová Role, PSČ: 362 25, Tel: 353 851 179 Dodavatel: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina 1. Zadavatel Výchovný

Více

Písek, voda, tématické hry

Písek, voda, tématické hry 1.00 1.10 Pískoviště...9 1.20 Vodní hry...11 1.21 Vodní kolo...12 1.22 Vodní kolo s nádrží / mobilní...13 1.23 Doplňky k vodním hrám...14 1.30 Staveniště...16 1.40 Domečky...21 1.41 Jednoduché...21 1.42

Více

OBKLADOVÁ FASÁDNÍ DESKA

OBKLADOVÁ FASÁDNÍ DESKA Tyto betonové obkladní fasádní desky jsou určeny k vytváření předsazených odvětrávaných fasád občanských a bytových budov zejména montované a skeletové konstrukce. Kotvení obkladových fasádních desek je

Více

Věc: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: VÚ a ŠJ PŠOV, Nákup nového osmimístného vozidla

Věc: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: VÚ a ŠJ PŠOV, Nákup nového osmimístného vozidla VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA PŠOV PŠOV 1 Podbořany 441 01 Tel. ředit: 415 211 297, Mobil ředit.: 736 633 595, Tel. ústředna: 415 214 615, e - mail: a.sava@seznam.cz, Fax: 415 211529, www.vupsov.cz Věc:

Více

ÚVODEM. Zadavatelem projektu Obytného souboru Drásov Trávnické je společnost ANICOM TRADE, a.s.

ÚVODEM. Zadavatelem projektu Obytného souboru Drásov Trávnické je společnost ANICOM TRADE, a.s. ÚVODEM Obytný soubor navržený a realizovaný spolupracujícími brněnskými firmami ATX Architekti a ATX Realizace Staveb je na současném realitním trhu nabízejícím spíše malé a střední pozemky se zahuštěnou

Více

ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY ÁST A

ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY ÁST A P íloha. 1 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY v územním ízení ve zjednodušeném územním ízení podle ustanovení

Více

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: dodavatele k předložení nejvhodnější nabídky na výše uvedenou zakázku.

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: dodavatele k předložení nejvhodnější nabídky na výše uvedenou zakázku. Tišnov dne 5. 8. 2015 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: RENOVACE PODLAHY SPORTOVNÍ HALY SSK TIŠNOV Zadavatel: Název: se sídlem: zástupce: IČO: 18565409 bankovní

Více

URČENÉ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU VNITROSTÁTNÍ SILNIČNÍ LINKOVOU OSOBNÍ DOPRAVU

URČENÉ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU VNITROSTÁTNÍ SILNIČNÍ LINKOVOU OSOBNÍ DOPRAVU 32 CENOVÝ VĚSTNÍK 14/2008 URČENÉ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU VNITROSTÁTNÍ SILNIČNÍ LINKOVOU OSOBNÍ DOPRAVU ČÁST I. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY 1. Uvedené podmínky platí pro dopravce provozující veřejnou vnitrostátní

Více

Požárně bezpečnostní řešení stavby

Požárně bezpečnostní řešení stavby str.1 Požárně bezpečnostní řešení stavby Název akce : MIKS Krnov, nám. Míru 1/14 - Rek. části 1.NP na dílnu Místo stavby : Nám. Míru 1/14 794 01 Krnov p.č. 1, k.ú. Opavské Předměstí Stupeň : Projekt pro

Více

NISSAN JUKE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NISSAN JUKE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ NISSAN JUKE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ NEBOJTE SE ODLIŠIT SADA DOPLŇKŮ V BARVĚ ORANŽOVÁ RACING ČERNÁ PIANO ŠEDÁ METALLIC LESKLÁ BÍLÁ ČERVENÁ FORCE ORANŽOVÁ RACING Odliště svůj Nissanu JUKE originálními sadami

Více

POKYNY. k vyplnění přiznání k dani z příjmů fyzických osob za zdaňovací období (kalendářní rok) 2012

POKYNY. k vyplnění přiznání k dani z příjmů fyzických osob za zdaňovací období (kalendářní rok) 2012 dz_12dpfo5405_19_pok.pdf - Adobe Acrobat Professional POKYNY k vyplnění přiznání k dani z příjmů fyzických osob za zdaňovací období (kalendářní rok) 2012 Pokyny k vyplnění přiznání k dani z příjmů fyzických

Více

SLEDOVÁNÍ A ÍZENÍ KVALITY KOTELNÍ VODY

SLEDOVÁNÍ A ÍZENÍ KVALITY KOTELNÍ VODY 8:27:408:27:40 ODVAD E KONDENZÁTU - P ÍSLUŠENSTVÍ SLEDOVÁNÍ A ÍZENÍ KVALITY KOTELNÍ VODY obsahu TDS (zcela rozpušt ných pevných látek) 1 ODVAD E KONDENZÁTU - P ÍSLUŠENSTVÍ SLEDOVÁNÍ A ÍZENÍ KVALITY KOTELNÍ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku: KOUTEX 2014 (recyklace textilního odpadu) - zadávanou jako zakázku malého rozsahu nespadající pod aplikaci zákona

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba : Vybodování OV Kramolín. Místo : k.ú. Kramolín. Obec : Kramolín. Kraj : Plze ský Nepomuk

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba : Vybodování OV Kramolín. Místo : k.ú. Kramolín. Obec : Kramolín. Kraj : Plze ský Nepomuk TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavba : Vybodování OV Kramolín Místo : k.ú. Kramolín Obec : Kramolín Kraj : Plze ský Pov.obec : Stavebník : Nepomuk Obec Kramolín, Kramolín.p.57, 335 01 Nepomuk Stupe PD : Stav.objekt

Více

POKYNY BOZP a EMS pro DODAVATELE

POKYNY BOZP a EMS pro DODAVATELE POKYNY BOZP a EMS pro DODAVATELE - vjezd do objektu - vyhodnocení rizik - pohyb po objektu - používání osobních ochranných pracovních prostředků - pravidla nakládky, vykládky a manipulace se zbožím Tento

Více

Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. F.1.1.01 Technická zpráva

Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. F.1.1.01 Technická zpráva Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ F.1.1.01 Technická zpráva Technická zpráva, Mateřská škola Dukelská 1 OBSAH: AGE project, s.r.o. a) Účel objektu... 3 b) Zásady architektonického,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. HSBM-432-03/2014 Hasičský záchranný sbor Jihomoravského kraje Zubatého 14, 614 00 Brno ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ dle 27 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

1. ÚSCHOVNÉ OBJEKTY A JEJICH ZÁMKY

1. ÚSCHOVNÉ OBJEKTY A JEJICH ZÁMKY Příloha č. 1 k vyhlášce č. 528/2005 Sb., ve znění vyhlášky č. 454/2011 Sb. 1. ÚSCHOVNÉ OBJEKTY A JEJICH ZÁMKY 1.1. ÚSCHOVNÉ OBJEKTY 1.1.1. Úschovný objekt typ 4: SS1 = 4 body Úschovný objekt typu 4 je

Více

NÁVOD K OBSLUZE PRO REGULÁTOR KOMEXTHERM STABIL 02.2 D

NÁVOD K OBSLUZE PRO REGULÁTOR KOMEXTHERM STABIL 02.2 D NÁVOD K OBSLUZE PRO REGULÁTOR KOMEXTHERM STABIL 02.2 D OBSAH: str. 1. Určení 2 2. Funkce.. 2 3. Popis.. 4 4. Přednosti 4 5. Montáž... 5 5.1 Montáž mechanická... 5 5.2 Montáž elektro 5 5.3 Montáž čidel

Více

kterým se vydává tržní řád

kterým se vydává tržní řád M ě s t o R o k y c a n y Nařízení Města Rokycany č. 1/2014, kterým se vydává tržní řád Rada města Rokycany se na svém zasedání dne 14. ledna 2014 usnesením č. 10203 usnesla vydat na základě ustanovení

Více

Elektronické tiskárny M-1

Elektronické tiskárny M-1 Elektronické tiskárny M-1 Základní údaje M-1 Std. M-1 Pro II Zp sob tisku Rychlost tisku tepelný p enos (300 dpi) tepelný p enos (300dpi) 12,5 mm/s standardn 18,5 mm/s, bužírky a štítky 25 mm/s Bužírky

Více

OBSAH 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2 2 VÝCHOZÍ PODKLADY PRO NÁVRH VARIANT 2 3 URČENÍ STUDIE 3 4 NÁVRHY ŘEŠENÍ JEDNOTLIVÝCH ČÁSTI 3

OBSAH 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2 2 VÝCHOZÍ PODKLADY PRO NÁVRH VARIANT 2 3 URČENÍ STUDIE 3 4 NÁVRHY ŘEŠENÍ JEDNOTLIVÝCH ČÁSTI 3 OBSAH 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2 2 VÝCHOZÍ PODKLADY PRO NÁVRH VARIANT 2 3 URČENÍ STUDIE 3 4 NÁVRHY ŘEŠENÍ JEDNOTLIVÝCH ČÁSTI 3 4.1 AD 1) OPATŘENÍ KE ZKLIDNĚNÍ VJEZDU DO OBCE ULICE ROZTOCKÁ... 3 4.1.1 Popis

Více

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:...

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... P íloha. 2 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O ZM N VYUŽITÍ ÚZEMÍ v územním ízení ve zjednodušeném územním ízení podle ustanovení

Více

PRAVIDLA pro umisťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku

PRAVIDLA pro umisťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku PRAVIDLA pro umisťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku Čl. 1 Vymezení platnosti a působnosti 1) Město Písek jako vlastník pozemků spoluvytvářejících veřejná prostranství obce

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY TP ATE 78522 TECHNICKÉ PODMÍNKY DODACÍ TP ATE 78522

TECHNICKÉ PODMÍNKY TP ATE 78522 TECHNICKÉ PODMÍNKY DODACÍ TP ATE 78522 ATE, s.r.o. automatizační technika Wolkerova 14 350 02 Cheb tel: 354 435 070 fax: 354 438 402 tel ČD: 972 443 321 e-mail: ate@atecheb.cz IČ: 48360473 DIČ: CZ48360473 ATE, s.r.o. Strana 1 Celkem stránek:

Více

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I RENAULT CAPTUR DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití vozidla a

Více

POSOUZENÍ MOŽNOSTÍ OPRAVY KOUPALIŠTĚ MĚSTA STUDÉNKA

POSOUZENÍ MOŽNOSTÍ OPRAVY KOUPALIŠTĚ MĚSTA STUDÉNKA POSOUZENÍ MOŽNOSTÍ OPRAVY KOUPALIŠTĚ MĚSTA STUDÉNKA 1. Úvod Účelem tohoto posouzení je návrh možných řešení opraav areálu koupaliště města Studénka, pojmenování problémů a nedostatků současného stavu areálu

Více

Řezání lanem. Přehled použití 52 Přehled produktových řad 53 Přehled výhod 54 Lanová pila Husqvarna 56 Diamantové nástroje pro lanové řezání 60

Řezání lanem. Přehled použití 52 Přehled produktových řad 53 Přehled výhod 54 Lanová pila Husqvarna 56 Diamantové nástroje pro lanové řezání 60 Řezání lanem Přehled použití 52 Přehled produktových řad 53 Přehled výhod 54 Lanová pila Husqvarna 56 Diamantové nástroje pro lanové řezání 60 Řezání diamantovým lanem je nejsnadnější a nejúčinnější způsob

Více

SKLÁDACÍ VRATA. Produktový katalog

SKLÁDACÍ VRATA. Produktový katalog SKLÁDACÍ VRATA Produktový katalog JaP-Jacina SPECIALISTA V OBORU VRATOVÉ TECHNIKY GARÁŽOVÁ SEKČNÍ VRATA SEKČNÍ VRATA ROLOVACÍ VRATA RYCHLOBĚŽNÁ VRATA SKLÁDACÍ VRATA HANGÁROV VRATA ÁDACÍ RATA HANGÁROVÁ

Více

bott VARIO Modul T 31

bott VARIO Modul T 31 1 Modul T 31 VÝROBCE/ Rozvor Montáž na stranu vozidla TYP VOZIDLA mm (ve směru jízdy) le. VAPK pr. VAPK Citroën Berlingo 2690 Jumpy 2824 Jumpy 3224 Jumper 06-3000 Jumper 06-3450 Jumper 06-4035 Fiat Doblė

Více

3D sou adnicový m icí stroj. Od vodn ní vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona. 137/2006 Sb.

3D sou adnicový m icí stroj. Od vodn ní vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona. 137/2006 Sb. Název ve ejné zakázky: 3D sou adnicový m icí stroj Od vodn ní vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona. 137/2006 Sb. Technická podmínka: Od vodn ní Je požadován 3D sou adnicový m

Více

3/6 Architektonické a dispozi ní ešení stavby Stávající byt 3+1, s p edstavbou do spole né chodby, o užitné ploše 91 m2, v panelovém byt (viz výkres.

3/6 Architektonické a dispozi ní ešení stavby Stávající byt 3+1, s p edstavbou do spole né chodby, o užitné ploše 91 m2, v panelovém byt (viz výkres. 2/6 Seznam projektové dokumentace A. Pr vodní zpráva B. Souhrnná technická zpráva C. Situace D. Dokumentace objektu Architektonicko-stavebn technické ešení Technická zpráva výkres. 01 výkres. 02 výkres.

Více

STIGA VILLA 85 M

STIGA VILLA 85 M STIGA VILLA 85 M 8211-3039-01 1. 2. A B 3. 4. 5. 6. 7. 8. 2 R L 9. 10. Z X V W Y 11. 3 CZ EŠTINA SYMBOLY Na za ízení jsou umíst ny následující symboly upozor ující na opat ení nezbytná pro jeho bezpe né

Více

STANDARD KVALITY SPOD č. 2

STANDARD KVALITY SPOD č. 2 MĚSTO JABLUNKOV, Městský úřad Jablunkov orgán sociálně-právní ochrany STANDARD KVALITY SPOD č. 2 2. Prostředí a podmínky 2a Výkon sociálně-právní ochrany je zajištěn v prostorách vhodných pro komunikaci

Více

Popis. Markýza s kloubovým ramenem Typ 730/740 LB. 22 TK4527B0-DECZ fm/ Obr. 34: Markýza s kloubovým ramenem Typ 730/740

Popis. Markýza s kloubovým ramenem Typ 730/740 LB. 22 TK4527B0-DECZ fm/ Obr. 34: Markýza s kloubovým ramenem Typ 730/740 Popis Markýza s kloubovým ramenem 730/740 1 2 3 4 5 9 8 7 14 6 5 5 13 12 11 10 w04207v7 Obr. 34: Markýza s kloubovým ramenem 730/740 7 1 2 3 4 5 8 7 6 9 5 13 12 11 10 730LB Obr. 35: Markýza s kloubovým

Více

SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL

SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL VÝŠKA 2600 mm NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽÍVÁNÍ A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ KOVOBEL, výrobní družstvo Telefon: +420 379 724 441 Cihlářská 503 Fax : +420 379 722 552 344 01

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE V JEDNACÍM ŘÍZENÍ S UVEŘEJNĚNÍM podle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY S NÁZVEM Rekonstrukce

Více

M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy

M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy.j.: MUVS-S 12409/2012/OÚPS -280.4/Mar- Vy izuje: Bc. Mare ek Libor Vsetín, dne VE EJNÁ VYHLÁŠKA Návrh opat ení obecné povahy M stský

Více