ÚVODEM. Zadavatelem projektu Obytného souboru Drásov Trávnické je společnost ANICOM TRADE, a.s.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ÚVODEM. Zadavatelem projektu Obytného souboru Drásov Trávnické je společnost ANICOM TRADE, a.s."

Transkript

1

2 ÚVODEM Obytný soubor navržený a realizovaný spolupracujícími brněnskými firmami ATX Architekti a ATX Realizace Staveb je na současném realitním trhu nabízejícím spíše malé a střední pozemky se zahuštěnou zástavbou výjimečným a nejen v blízkosti Brna ojedinělým developerským záměrem. Ať už je záměrem investora pořízení nadstandardně velkého nezastavěného pozemku pro realizování individuálního návrhu nebo koupě funkčně a provozně hodnotné novostavby, nabízí tato lokalita odpovídající řešení. Zadavatelem projektu Obytného souboru Drásov Trávnické je společnost ANICOM TRADE, a.s.

3

4 ZÁMĚR Jedinečnost tohoto obytného souboru spočívá především v urbanisticko - architektonickém konceptu, který kombinuje velkorysé pozemky určené pro výstavbu rodinných domů a vil, příjemné veřejné prostory a soudobou architekturu. Velikost pozemků dává investorům možnost realizovat vlastní bydlení uprostřed zahrad a bez zatížení sousedními stavbami. Regulativy vztahující se k zástavbě v této lokalitě jsou zárukou pro vytvoření klidného a atraktivního prostředí rodinného bydlení, kompaktního výrazu lokality a eliminace nepřiměřené různorodosti zástavby.

5

6 LOKALITA Městys Drásov leží v půvabném tišnovském regionu necelých 20 km severně od města Brna. Lokalita Trávnické určená pro realizaci obytného souboru navazuje na severní okraj městyse a volně přechází do původní přírodně zemědělské krajiny. Pozemky leží v nadmořské výšce m.n.m. na mírně svažitém terénu s jihovýchodní orientací. Investorům se nabízí jedinečná příležitost získat bydlení v lokalitě rozvíjejícího se městyse Drásov a v přijatelné dojezdové vzdálenosti města Brna. NOVÉ MĚSTO n. MORAVĚ BYSTŘICE n. PERNŠTEJNEM TIŠNOV VELKÉ MEZIŘÍČÍ DRÁSOV VELKÁ BÍTEŠ LIPŮVKA BOSKOVICE BLANSKO KUŘIM BRNO

7 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m2

8 URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ Podoba záměru vychází z územní studie zpracované kanceláří ATX Architekti v roce Výsledné řešení a jeho realizace je logickým vyústěním snahy všech zúčastněných vytvořit prostředí s nadstandardní urbanistickou a architektonickou hodnotou. V rámci lokality jsou nabízeny jak pozemky s rodinnými domy určenými k dokončení dle představ a požadavků investorů, tak i nezastavěné pozemky s přivedenými sítěmi. Z inženýrských sítí jsou realizovány: vodovod, elektro nízké napětí, splašková kanalizace, příprava datových kabelů, veřejné osvětlení a odvodnění komunikací.

9

10 ARCHITEKTONICKÉ ŘEŠENÍ Na vybraných pozemcích jsou realizovány rodinné domy, které budou dokončeny dle představ budoucích vlastníků. Půdorysný tvar jednopodlažních nepodsklepených novostaveb má podobu písmene U otevřeného směrem k jihozápadu. Všechny pobytové místnosti jsou orientovány do osluněné zahrady. Část domu je uzavřena plochou střechou, nad obývacím pokojem je střecha šikmá o mírném sklonu. Domy jsou realizovány s nebo bez garáže. U varianty bez garáže, je možné garáž realizovat dodatečně.

11

12 VARIANTA KÁMEN DŘEVO Klienti mají na výběr ze dvou variant materiálového řešení povrchu fasády. V obou případech jsou kombinovány přírodní materiály a tlumené barvy. Varianta kombinující kamenný obklad vnějšího pláště s dřevěným obkladem kolem pobytové terasy dává domu příjemný a nezaměnitelný výraz. Drobnější a umělým materiálem nenahraditelná textura přírodního kamene je poutavá při vzdáleném i blízkém pohledu. Odolnost kamenného obkladu je zárukou dlouhé životnosti fasády.

13

14 VARIANTA OMÍTKA DŘEVO Varianta kombinující fasádní stěrku na kontaktním zateplovacím systému s dřevěným obkladem atria představuje ekonomičtější verzi fasády. Ta však nechává skvěle vyniknout soudobým tvarům stavby a díky zemité barvě fasády propůjčuje tato varianta domu klidný výraz. Obě materiálové varianty představují elegantní řešení, které je společně s technickou a dispoziční koncepcí zárukou dlouhé morální životnosti stavby. Obě varianty lze doplnit předokenními žaluziemi, které mimo svou funkčnost podtrhnou nadčasové vyznění těchto domů.

15 Číslo Funkce Výměra m2 1 Zádveří 8,79 2 Šatna / chodba 6,31 3 Šatna 4,00 4 WC 2,10 5 Domácí práce 6,42 6 Obývací místnost 72,05 7 Šatna 12,20 8 Koupelna / WC 6,43 9 Dětský pokoj 12,88 10 Dětský pokoj 12,88 11 Pracovna / host 13,73 12 Šatna 8,53 13 Koupelna / WC 8,74 14 Ložnice 17,88 15 Garáž 38,90 20 Terasa 20,74 Místnosti 109 a 110 lze spojit

16 DISPOZIČNÍ VARIANTY Zájemci mohou vybírat ze dvou dispozičních variant vzájemně zrcadlově otočených. Vstup do domu je vždy umístěn na severovýchodní straně. Hlavní pobytová místnost obsahující kuchyňskou, jídelní a obývací část s krbem je uprostřed dispozice a přímo navazuje na pobytovou terasu. Dětské pokoje i rodičovská ložnice mají vlastní šatny a koupelny. Dále je navrženo samostatné WC, místnost určená pro domácí práce a hostovský pokoj /pracovna. V rámci pobytové místnosti jsou možné dvě varianty umístění krbu. Všechny obytné místnosti mají přímý vstup do zahrady.

17 Číslo Funkce Výměra m2 1 Zádveří 8,79 2 Šatna / chodba 6,31 3 Šatna 4,00 4 WC 2,10 5 Domácí práce 6,42 6 Obývací místnost 72,05 7 Šatna 12,20 8 Koupelna / WC 6,43 9 Dětský pokoj 12,88 10 Dětský pokoj 12,88 11 Pracovna / host 13,73 12 Šatna 8,53 13 Koupelna / WC 8,74 14 Ložnice 17,88 15 Garáž 38,90 20 Terasa 20,74 Místnosti 109 a 110 lze spojit

18

19 STAVEBNÍ ŘEŠENÍ Rodinné domy jsou koncipovány tak, aby splňovaly nejvyšší požadavky na technické řešení, energetickou náročnost a komfort rodinného bydlení. Nosné konstrukce a vnitřní povrchy Svislé konstrukce objektu jsou provedeny jako zděné z keramických tvárnic. Jedná se o broušené tvárnice určené pro přesné zdění. Nosná konstrukce střechy (pultová i sedlová) je tvořena železobetonovými stropními panely. Vnitřní příčky a stěny Vnitřní příčky jsou provedeny jako zděné omítané nebo sádrokartonové. Vnitřní nosné stěny, příčky i sádrokartonové podhledy jsou opatřeny interiérovou malbou nebo připraveny pro obklady. Podlahy Podlahy jsou připraveny pro pokládku volitelných podlahových krytin vhodných pro provoz na podlahovém vytápění. Tepelné izolace, fasáda Objekt je řešen jako nízkoenergetický. Na objem a způsob řešení tepelných izolací domu je kladen maximální důraz. Standardem je zodpovědné řešení a eliminace tepelných mostů. Fasáda objektu je řešena kontaktním zateplovacím systémem, volitelně kombinovaným s dřevěným odvětrávaným obkladem, kamenným obkladem nebo fasádní stěrkou.

20 Střešní souvrství Střecha je navržená jako plochá jednoplášťová s klasickým pořadím izolačních vrstev, krytinou je hydroizolační fólie. Výplně otvorů Okenní a dveřní prvky jsou provedeny dřevěné ve standardu Euro s vysoce kvalitním izolačním dvojsklem. V garáži jsou osazena sekční garážová vrata. Vytápění Objekt rodinného domu je ve všech obytných místnostech vybaven rozvodem podlahového vytápění. Ve zdrojích vytápění je následně široká možnost výběru. V rámci kompletací může uživatel volit mezi různými druhy tepelných čerpadel, pro která je provedena stavebně technická příprava. Další varianty jsou elektrický kotel, krbové těleso s vodním výměníkem nebo ohřev TUV pomocí solárních panelů. Elektroinstalace V objektu je proveden základní rozvod silnoproudých elektroinstalací a hromosvodu, pro slaboproudé instalace je připraveno základní trasování chráničkami. Zdravotní technika Součástí základního provedení objektu jsou kompletní rozvody vnitřní zdravotní techniky splašková kanalizace, dešťová kanalizace a rozvod vody, volitelný je typ koncových prvků.

21

22 VENKOVNÍ POBYTOVÉ PLOCHY Domy jsou navrženy tak, aby svým uživatelům poskytly dostatek soukromí a prostoru. Ať už pro odpočinek nebo třeba nerušené posezení s přáteli například na venkovní terase. Terasa je orientována směrem k jihozápadu a díky zapuštění do hmoty domu je ze tří stran chráněna proti povětrnosti i pohledům z okolí. Je možné ji doplnit zahradním nábytkem, zelení či venkovním osvětlením. Vznikne tím poloprivátní část zahrady přímo navazující na vnitřní prostory domu.

23

24 INTERIÉR Vnitřní prostory rodinných domů jsou připraveny pro dokončení dle přání klientů. Volba barev, materiálů, typů a standardů jednotlivých prvků bude řešena individuálně. Navržená dispozice částečně předurčuje výsledné uspořádání interiéru, avšak díky logickému řešení provozních návazností a pečlivé úvaze o možném budoucím rozmístění prvků je zde stále ponechán dostatečný prostor pro individuální přístup a řešení odpovídající konkrétním požadavkům budoucích uživatelů.

25

26 BONUSY Při řešení celé lokality byla snaha vytvořit kvalitní obytné prostředí naprostou samozřejmostí. Mimo plochy nezbytné pro obsloužení lokality dopravou mají obyvatelé k dispozici i resortová náměstí se zelení a privátní tenisový kurt s umělým povrchem. Velkorysé řešení lokality společně s pečlivým a zodpovědným přístupem při realizaci záměru tak umožnili vznik ojedinělého obytného souboru navazujícího na přírodní krajinu Tišnovska.

27

28 HARMONOGRAM VÝSTAVBY VYBRANÉ TERMÍNY 2010 územní studie 2010 změna územního plánu Drásov zpracování projektu dopravní a technická infrastruktury 2011 získání územního rozhodnutí o umístění stavby dopravní a technické infrastruktury 2012 získání stavebního povolení na všechny části dopravní a technické infrastruktury 3Q 2013 zahájení realizace dopravní a technické infrastruktury lokality 2Q 2014 zahájení realizace 4 RD určených k prodeji 4Q 2014 kolaudace dopravní a technické infrastruktury 4Q 2014 připravenost RD C, D a E k prodeji 2Q 2015 dokončení vzorového domu RD B Podrobné informace o termínech výstavby, cenách a možnostech koupě pozemku nebo domu v této lokalitě Vám rádi poskytnou: Ing. Tomáš Indra Ing. arch. Rostislav Jakubec indra@atxarchitekti.cz jakubec@atxarchitekti.cz

29

30 ATX ARCHITEKTI Architektonická kancelář zabývající se zpracováním návrhů a dokumentace všech typů staveb a urbanistických celků. Projekty zpracovává v rozsahu od ověřovacího konceptu, studie, povolovacích dokumentací, včetně realizační dokumentace až po detailní návrhy interiérů. Díky úzké spolupráci se společností ATX Realizace staveb, s.r.o. je zajištěna komplexní dodávku služeb pro realizaci investičního záměru klienta. ATX REALIZACE STAVEB Společnost zajišťující dodavatelskou činnost v provádění staveb a interiérů, kompletní sortiment služeb od přípravy investičního záměru, výběru subdodavatelů, přes dodávku a vedení stavby, technický dozor investora až po zajištění servisu v průběhu užívání hotové stavby. Další informace o tomto a jiných již realizovaných projektech najdete na webových stránkách atxarchitekti.cz Máte-li zájem o koupi pozemku v této lokalitě a návrh individuálního rodinného domu odpovídajícího Vašim představám, ATX Architekti Vám rádi vyjdou vstříc.

31 Stav

32 Stav

33 Stav

34

35 ATX Architekti, s.r.o.

DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY DLE PŘÍLOHY Č.2 K VYHLÁŠCE Č. 499/2006 SB.

DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY DLE PŘÍLOHY Č.2 K VYHLÁŠCE Č. 499/2006 SB. DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY DLE PŘÍLOHY Č.2 K VYHLÁŠCE Č. 499/2006 SB. A. Pozemní stavební objekty B. Inženýrské objekty C. Provozní soubory a) Identifikace stavby Název stavby : Kulturní dům Práče,

Více

S výhledem na hvězdy. stavba návštěva

S výhledem na hvězdy. stavba návštěva stavba návštěva S výhledem na hvězdy Navštívený dům se nachází v nejsevernější části České republiky, ve Šluknovském výběžku. Pro zdejší oblast jsou typické takzvané podstávkové domy. Podstávku tvoří dřevěná

Více

Když klient ví, co chce

Když klient ví, co chce NÁVŠTĚVA Když klient ví, co chce Některé zkušenosti jsou těžko přenositelné, musí se odžít. Bydlet v bytě je jiné než bydlet v domě, žít ve městě je něco jiného než žít na vsi. Navíc, s věkem se obvykle

Více

ARCHITEKTONICKO - STAVEBNÍ ŘEŠENÍ

ARCHITEKTONICKO - STAVEBNÍ ŘEŠENÍ T E N E T spol. s r. o. ARCHITEKTONICKÝ ATELIÉR Horská 64, 541 01 TRUTNOV ČESKÁ LÍPA stavba na pozemku p. č. 3335/11 v katastrálním území Česká Lípa ARCHITEKTONICKO - STAVEBNÍ ŘEŠENÍ PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

Více

Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. F.1.1.01 Technická zpráva

Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. F.1.1.01 Technická zpráva Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ F.1.1.01 Technická zpráva Technická zpráva, Mateřská škola Dukelská 1 OBSAH: AGE project, s.r.o. a) Účel objektu... 3 b) Zásady architektonického,

Více

POSOUZENÍ MOŽNOSTÍ OPRAVY KOUPALIŠTĚ MĚSTA STUDÉNKA

POSOUZENÍ MOŽNOSTÍ OPRAVY KOUPALIŠTĚ MĚSTA STUDÉNKA POSOUZENÍ MOŽNOSTÍ OPRAVY KOUPALIŠTĚ MĚSTA STUDÉNKA 1. Úvod Účelem tohoto posouzení je návrh možných řešení opraav areálu koupaliště města Studénka, pojmenování problémů a nedostatků současného stavu areálu

Více

na Krkonoše Výhled NÁVŠTĚVA

na Krkonoše Výhled NÁVŠTĚVA NÁVŠTĚVA Splnění snu o moderním domě trvalo stavebníkům několik let. Když v roce 2007 vznikla první studie, byli klienti přesvědčení, že si na vesnici kvůli reakci okolí nemohou dovolit jinou střechu než

Více

Moderní usedlost NÁVŠTĚVA

Moderní usedlost NÁVŠTĚVA NÁVŠTĚVA Moderní usedlost Majitelé navštíveného domu se rozhodli splnit si sen přestěhovat se z města na venkov, hospodařit a postavit dům, který bude nejen jejich domovem, ale i oblíbeným místem pro setkání

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 3870-5/16 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům č.p. 47 na pozemku p.č. 335 s pozemkem p.č. 335 a pozemky p.č. 336/1, 336/2 Katastrální údaje : Kraj Jihomoravský, okres Brno-venkov,

Více

F 1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

F 1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Objekt sportovního zařízení v areálu TJ ČSAD Havířov SO 02 NÁHRADNÍ ŠATNY A UMYVÁRNY F 1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA dle přílohy č. 1 vyhlášky č. 499/2006 Sb. Objednatel: Projektant: Statutární město Havířov ul.

Více

PROJEKČNÍ KANCELÁŘ Ing. Martina Švecová, Revoluční 29, Krnov

PROJEKČNÍ KANCELÁŘ Ing. Martina Švecová, Revoluční 29, Krnov TECHNICKÁ ZPRÁVA A. 1 Identifikační údaje A. 1.1 Údaje o stavbě a) název stavby SPORTOVNÍ KABINY KRÁSNÉ LOUČKY OPRAVY, ÚDRŽBA A MODERNIZACE b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní

Více

KAPACITY, UŽITKOVÉ PLOCHY, OBESTAVĚNÉ PROSTORY, ZASTAVĚNÉ PLOCHY, ORIENTACE, OSVĚTLENÍ A OSLUNĚNÍ

KAPACITY, UŽITKOVÉ PLOCHY, OBESTAVĚNÉ PROSTORY, ZASTAVĚNÉ PLOCHY, ORIENTACE, OSVĚTLENÍ A OSLUNĚNÍ OBSAH 1 A) ÚČEL OBJEKTU 2 B) ZÁSADY ARCHITEKTONICKÉHO, FUNKČNÍHO, DISPOZIČNÍHO A VÝTVARNÉHO ŘEŠENÍ A ŘEŠENÍ VEGETAČNÍCH ÚPRAV OKOLÍ OBJEKTU, VČETNĚ ŘEŠENÍ PŘÍSTUPU A UŽÍVÁNÍ OBJEKTU OSOBAMI S OMEZENOU

Více

Znalecký posudek č. 893/01/2011

Znalecký posudek č. 893/01/2011 Ing. Irma Poděbradská- Vejmluvova 408/68, 591 02 Žďár nad Sázavou 2, tel. 566 624 575, 607 948 562 Znalecký posudek č. 893/01/2011 O ceně nemovitosti objektu bydlení č.p. 65 v obci Kuklík, včetně příslušenství

Více

F1.1 S T A V E B N Í Č Á S T

F1.1 S T A V E B N Í Č Á S T Název Stavby : Stavební úpravy objektu ČP 758, rekonstrukce sociálního zázemí Stupeň projektu : Dokumentace pro realizaci stavby Část projektu Zodpovědný projektant : F1.1 - Stavební část : Ing.Jan Havlíček,

Více

Technická zpráva. Zateplení mateřské školy Investor: OBEC CHVATĚRUBY Autor projektu : Ing. Jaroslav Kaňka Datum: 12/2013 Stupeň: SP

Technická zpráva. Zateplení mateřské školy Investor: OBEC CHVATĚRUBY Autor projektu : Ing. Jaroslav Kaňka Datum: 12/2013 Stupeň: SP Technická zpráva Akce: Zateplení mateřské školy Investor: OBEC CHVATĚRUBY Autor projektu : Ing. Jaroslav Kaňka Datum: 12/2013 Stupeň: SP 1) Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení a/

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK . 614/085/2011

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK . 614/085/2011 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. 614/085/2011 o cen obvyklé rodinného domu.p. 751, na pozemku. parc. 4341. p íslušenství a pozemk. parc. 4341,. parc. 4342, k.ú. Jirkov, obec Jirkov, zapsáno na LV. 298 u Katastrálního

Více

ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI. 1. Identifikace nemovitosti. 2. Nález

ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI. 1. Identifikace nemovitosti. 2. Nález ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI číslo odhadu 023 11 Ex PZ objednávka odhadu ze dne 20.4.2011 místní šetření proběhlo dne 27.4.2011 za účasti bez účasti povinného jméno a adresa objednatele odhadu Mgr. Ing.

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH B.1. Urbanistické, architektonické a stavebn technické ešení 2 B.1.1. Zhodnocení staveništ 2 B.1.2. Urbanistické a architektonické ešení stavby.. 2 B.1.3. Technické ešení

Více

NAŠE KŮLNA, MODERNÍ BYDLENÍ

NAŠE KŮLNA, MODERNÍ BYDLENÍ MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY NAŠE KŮLNA, MODERNÍ BYDLENÍ KŮLNA Modulární dřevostavba KŮLNA je jedinečný stavební systém, který představuje nejnovější trendy v bydlení. Variabilita systému umožňuje využívat KŮLNU

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ------------------------------------------------------

TECHNICKÁ ZPRÁVA ------------------------------------------------------ Požární bezpečnost staveb projekční, dodavatelská a inženýrská činnost TECHNICKÁ ZPRÁVA ------------------------------------------------------ Stavba : Rekonstrukce osvětlovací soustavy hlavní plochy v

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 42/2011. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) Číslo orientační:

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 42/2011. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) Číslo orientační: EURODRAŽBY. CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK číslo 42/2011 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 152 Na

Více

DŘEVOSTAVBY 2012 bungalovy. KODEX REALITY s.r.o. Machkova 587, Hradec Králové Třebeš info@kodex-reality.cz

DŘEVOSTAVBY 2012 bungalovy. KODEX REALITY s.r.o. Machkova 587, Hradec Králové Třebeš info@kodex-reality.cz DŘEVOSTAVBY 2012 bungalovy KODEX REALITY s.r.o. Machkova 587, Hradec Králové Třebeš info@kodex-reality.cz -- VÝHODY DŘEVOSTAVEB - nízké výdaje na energie, úspory až v řádech tisícovek měsíčně - rychlost

Více

DŘEVOSTAVBY 2012 podkrovní domy. KODEX REALITY s.r.o. Machkova 587, Hradec Králové Třebeš info@kodex-reality.cz

DŘEVOSTAVBY 2012 podkrovní domy. KODEX REALITY s.r.o. Machkova 587, Hradec Králové Třebeš info@kodex-reality.cz DŘEVOSTAVBY 2012 podkrovní domy KODEX REALITY s.r.o. Machkova 587, Hradec Králové Třebeš info@kodex-reality.cz -- VÝHODY DŘEVOSTAVEB - nízké výdaje na energie, úspory až v řádech tisícovek měsíčně - rychlost

Více

NAŠÍM CÍLEM JE SPOKOJENÝ ZÁKAZNÍK. NA BETON! 30 % LEPŠÍ TEPELNĚ IZOLAČNÍ VLASTNOSTI RYCHLOST REALIZACE VODĚODOLNOST

NAŠÍM CÍLEM JE SPOKOJENÝ ZÁKAZNÍK. NA BETON! 30 % LEPŠÍ TEPELNĚ IZOLAČNÍ VLASTNOSTI RYCHLOST REALIZACE VODĚODOLNOST NAŠÍM CÍLEM JE SPOKOJENÝ ZÁKAZNÍK. NA BETON! VODĚODOLNOST 30 % LEPŠÍ TEPELNĚ IZOLAČNÍ VLASTNOSTI RYCHLOST REALIZACE 2 VŠE O FIRMĚ Společnost PURLIVE spol. s r.o. se specializuje na výrobu vlastních stavebních

Více

350 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6563/213. odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

350 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6563/213. odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č.6563/213 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 88 Na

Více

STUDIE NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU SYCHROV U MNICHOVA HRADIŠTĚ. investor. Martina a Martin Vondráčkovi

STUDIE NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU SYCHROV U MNICHOVA HRADIŠTĚ. investor. Martina a Martin Vondráčkovi STUDIE NOVOSTAVBA ZADÁNÍ Záměrem a je výstavba nového rodinného domu na parcele č. 133/12 k.ú. Sychrov nad Jizerou. Parcela se nachází na okraji intravilánu obce, kde je plánována výstavba ekologických

Více

Územní studie ÚS 5-02/2015 Pro lokalitu Stará čtvrť Ostrava - Lhotka

Územní studie ÚS 5-02/2015 Pro lokalitu Stará čtvrť Ostrava - Lhotka Magistrát města Ostravy, Útvar hlavního architekta a stavebního řádu Územní studie ÚS 5-02/2015 Pro lokalitu Stará čtvrť Ostrava - Lhotka Pořizovatel: Magistrát města Ostravy Útvar hlavního architekta

Více

Výhled. místo lesa NÁVŠTĚVA

Výhled. místo lesa NÁVŠTĚVA NÁVŠTĚVA Výhled místo lesa V současných rodinných domech je časté propojení kuchyňského, jídelního a obytného prostoru, velká okna a terasové dveře spojující interiér s exteriérem, moderní technické vybavení.

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. k dokumentaci pro zadání stavby. AKCE : VESTAVBA VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNĚ SPOLEČENSKÉHO CENTRA SÁDEK č.p. 150. k.ú. Sádek p.č.

TECHNICKÁ ZPRÁVA. k dokumentaci pro zadání stavby. AKCE : VESTAVBA VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNĚ SPOLEČENSKÉHO CENTRA SÁDEK č.p. 150. k.ú. Sádek p.č. TECHNICKÁ ZPRÁVA k dokumentaci pro zadání stavby AKCE : VESTAVBA VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNĚ SPOLEČENSKÉHO CENTRA SÁDEK č.p. 150 k.ú. Sádek p.č. 257 INVESTOR : obec Sádek Sádek 116 572 01 Polička VEDOUCÍ ZAKÁZKY

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 2731-53/2009 odhad obvyklé ceny nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK č. 2731-53/2009 odhad obvyklé ceny nemovitosti ZNALECKÝ POSUDEK č. 2731-53/2009 odhad obvyklé ceny nemovitosti Předmět ocenění: 1.2 Rodinný dům - s nebytovými prostory stávající Číslo popisné: 381 Na pozemku parc. č.: 1243 Pozemky parc. č.: 1243, 1244

Více

ZÁKLADNÍ URBANISTICKÁ KONCEPCE A JEJÍ REGULACE...

ZÁKLADNÍ URBANISTICKÁ KONCEPCE A JEJÍ REGULACE... Obsah: 1 Cíle a účel řešení územní studie... 2 2 Vymezení řešeného území... 2 3 ZÁKLADNÍ URBANISTICKÁ KONCEPCE A JEJÍ REGULACE... 2 3.1 HODNOTY A LIMITY ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ... 2 3.2 ZPŮSOB VYUŽITÍ PLOCH V LOKALITĚ...

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. k dokumentaci pro provedení stavby. Sádek 116 572 01 Polička. Ing. arch. Karel Šrámek A PRŮVODNÍ ČÁST

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. k dokumentaci pro provedení stavby. Sádek 116 572 01 Polička. Ing. arch. Karel Šrámek A PRŮVODNÍ ČÁST PRŮVODNÍ ZPRÁVA k dokumentaci pro provedení stavby AKCE : ADAPTACE OBJEKTU PRODEJNY NA OBECNÍ DŮM V SÁDKU U POLIČKY k.ú. Sádek u Poličky st.p.č. 257, p.č. 8/5, 8/2, 8/6 INVESTOR : Obec Sádek Sádek 116

Více

KATALOG ROUBENÝCH CHALUP PRO

KATALOG ROUBENÝCH CHALUP PRO KATALOG ROUBENÝCH CHALUP PRO NAŠE NABÍDKA Jednopodlažní poloroubený rodinný dům s obytným podkrovím zachovávající charakter venkovských stavení typických pro region Podkrkonoší. Návrh domu je přizpůsoben

Více

DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY. Jaroslava Košťálová. Ing. Jiří Starý D.1.3 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ ÚPRAVA ODD.

DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY. Jaroslava Košťálová. Ing. Jiří Starý D.1.3 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ ÚPRAVA ODD. ÚPRAVA ODD.14 V BUDOVĚ ZÁMKU Psychiatrická nemocnice Horní Beřkovice Investor: PSYCHIATRICKÁ NEMOCNICE HORNÍ BEŘKOVICE HORNÍ BEŘKOVICE, PODŘIPSKÁ 1, PSČ 411 85 Generální projektant: Starý a partner s.r.o.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4227-26/2015

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4227-26/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4227-26/2015 O ceně pozemku p.č.2126, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 881 m 2, jehož součástí je rodinný dům č.p.1200 v ulici Dělnická, obec Varnsdorf, včetně příslušenství

Více

Domov pro seniory Chodov, Donovalská 2222/31, Praha 4. REKONSTRUKCE KUCHYNĚ DS CHODOV v ul. Donovalská 2222/31,Praha 4

Domov pro seniory Chodov, Donovalská 2222/31, Praha 4. REKONSTRUKCE KUCHYNĚ DS CHODOV v ul. Donovalská 2222/31,Praha 4 ; Domov pro seniory Chodov, Donovalská 2222/31, Praha 4 REKONSTRUKCE KUCHYNĚ DS CHODOV v ul. Donovalská 2222/31,Praha 4 D.1.1. ARCHITEKTONICKÉ A STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ 01 Zpracovatel: RHM Projekt, spol.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5702-117 / 2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5702-117 / 2013 Ing. Bohuslav Štencl oceňování nemovitého majetku ZNALECKÝ POSUDEK č. 5702-117 / 2013 o ceně nemovitosti - Objednavatel posudku: Účel posudku: Posudek vypracoval: rodinného domu č. p. 426 s příslušenstvím

Více

Obsah: 5 KONCEPCE USPOŘÁDÁNÍ KRAJINY... 4 5.1 NÁVRH PLOŠNÉ A LINIOVÉ ZELENĚ... 4 5.2 PROSTUPNOST KRAJINY... 4 6 GRAFICKÁ ČÁST ÚZEMNÍ STUDIE...

Obsah: 5 KONCEPCE USPOŘÁDÁNÍ KRAJINY... 4 5.1 NÁVRH PLOŠNÉ A LINIOVÉ ZELENĚ... 4 5.2 PROSTUPNOST KRAJINY... 4 6 GRAFICKÁ ČÁST ÚZEMNÍ STUDIE... Obsah: 1 CÍLE A ÚČEL ŘEŠENÍ ÚZEMNÍ STUDIE... 3 VYMEZENÍ ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ... 3 3 ZÁKLADNÍ URBANISTICKÁ KONCEPCE A JEJÍ REGULACE... 3 3.1 HODNOTY A LIMITY ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ... 3 3. ZPŮSOB VYUŽITÍ PLOCH V LOKALITĚ...

Více

Změna č. 3 ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY PRO RODINNÉ DOMY POHOŘELICE - POLNÍ III. ETAPA (severní část) a IV. ETAPA,

Změna č. 3 ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY PRO RODINNÉ DOMY POHOŘELICE - POLNÍ III. ETAPA (severní část) a IV. ETAPA, Změna č. 3 ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY PRO RODINNÉ DOMY POHOŘELICE - POLNÍ III. ETAPA (severní část) a IV. ETAPA, Pořizovatel: Městský úřad Pohořelice, Odbor územního plánování a stavební úřad, Vídeňská 699,

Více

Základní údaje o připravovaném projektovém záměru rozvoje výukových kapacit základních a mateřských škol

Základní údaje o připravovaném projektovém záměru rozvoje výukových kapacit základních a mateřských škol Základní údaje o připravovaném projektovém záměru rozvoje výukových kapacit základních a mateřských škol Příloha 1. Název projektu: Vestavba objektu mateřské školy 2. Zřizovatel školy, školského zařízení:

Více

b e z p e č n o s t n í

b e z p e č n o s t n í P o ž á r n ě b e z p e č n o s t n í ř e š e n í s t a v b y Akce : Stavební úpravy objektu MŠ Sluníčko ul. Školská 104, Janov Stupeň : Dokumentace pro stavební povolení Investor : Město Litvínov Městský

Více

Objemová studie. Studie a objektu Za soudem 288, synagoga v Českém Krumlově. Číslo zakázky : SP 2006/69 Investor :

Objemová studie. Studie a objektu Za soudem 288, synagoga v Českém Krumlově. Číslo zakázky : SP 2006/69 Investor : 1 Název akce : Studie a objektu Za soudem 288, synagoga v Českém Krumlově. Číslo zakázky : SP 2006/69 Investor : Českokrumlovský rozvojový fond spol. s.r.o. Masná 131 381 21 Český Krumlov Objemová studie

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2642/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2642/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2642/2012 O ceně obvyklé rodinného domu č.p 43, st.p. 21/2, poz.p. 27/6, 27/11, 28/1, 27/5 v k.ú. Mezirolí, obec Nová Role, okres Karlovy Vary, kraj Karlovarský.... Objednatel znaleckého

Více

Pod ochranou starých velikánů

Pod ochranou starých velikánů Pod ochranou starých velikánů Manželé se dvěma malými dětmi stavět dům původně neplánovali. Na poměrně problematickém pozemku nedaleko Prahy se jim nakonec pro jejich rodinu podařilo vybudovat harmonický

Více

STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST ( 11. stavebnictví, architektura a design interiérů ) RODINNÝ DŮM SLUNEČNICE

STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST ( 11. stavebnictví, architektura a design interiérů ) RODINNÝ DŮM SLUNEČNICE STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST ( 11. stavebnictví, architektura a design interiérů ) RODINNÝ DŮM SLUNEČNICE Zpracovatel : Zdeněk Jiříček, Luční 2001, Vsetín, 755 01 Škola : SPŠ stavební, Máchova 628, Valašské

Více

pojďte dál Dům jako poděkování Připravil Michal Babor Foto Martin Zeman

pojďte dál Dům jako poděkování Připravil Michal Babor Foto Martin Zeman Dům jako poděkování Připravil Michal Babor Foto Martin Zeman 20 Čím by se měli potomci odvděčit svým rodičům za to, že jim umožnili vzdělávat se v oboru, který je baví? Co třeba navrhnout jim na druhou

Více

1. URBANISTICKÉ, ARCHITEKTONICKÉ A STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ. a. Zhodnocení staveniště, vyhodnocení současného stavu konstrukcí

1. URBANISTICKÉ, ARCHITEKTONICKÉ A STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ. a. Zhodnocení staveniště, vyhodnocení současného stavu konstrukcí 1. URBANISTICKÉ, ARCHITEKTONICKÉ A STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ a. Zhodnocení staveniště, vyhodnocení současného stavu konstrukcí Staveniště, jeho velikost a rozsah je dán velikostí stavebního pozemku. Zařízení

Více

Technická zpráva SO-05 Zastřešené jeviště - stavební část

Technická zpráva SO-05 Zastřešené jeviště - stavební část Technická zpráva SO-05 Zastřešené jeviště - stavební část Upozornění V souladu se zákonem č. 137 / 2006 Sb. v platném znění, 44, odst. 11, jsou výjimečně některé výrobky, konstrukční prvky, zařízení a

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY o vydání Územního plánu Černouček

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY o vydání Územního plánu Černouček OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY o vydání Územního plánu Černouček Zastupitelstvo obce Černouček, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 776/246/2011

ZNALECKÝ POSUDEK . 776/246/2011 ZNALECKÝ POSUDEK. 776/246/2011 o cen obvyklé rodinného domu.p. 27 na pozemku. parc. St. 9. p íslušenství a pozemk. parc. St. 9,. parc. 16/3,. parc. 278, k.ú. Lh ta u Vysokého Mýta, obec Vysoké Mýto, zapsáno

Více

Základní technické podmínky pro zpracování projektové dokumentace a provádění staveb vodovodů, vodovodních přípojek a umístění vodoměrů

Základní technické podmínky pro zpracování projektové dokumentace a provádění staveb vodovodů, vodovodních přípojek a umístění vodoměrů Základní technické podmínky pro zpracování projektové dokumentace a provádění staveb vodovodů, vodovodních přípojek a umístění vodoměrů 1. Výstavba nových,výměna,rekonstrukce nebo přeložky stávajících

Více

MORAVSKO-SLEZSKÁ FILHARMONIE OSTRAVA, ČERNÁ LOUKA

MORAVSKO-SLEZSKÁ FILHARMONIE OSTRAVA, ČERNÁ LOUKA MORAVSKO-SLEZSKÁ FILHARMONIE OSTRAVA, ČERNÁ LOUKA 1. Charakteristika území a stavebního pozemku Místo nové Moravsko-slezské filharmonie se nachází ve strategické poloze nedaleko centra ostravské metropole.

Více

Územní studie Horní Poříčí SO.6 severní část

Územní studie Horní Poříčí SO.6 severní část Územní studie Horní Poříčí SO.6 severní část Zhotovitel: Ing. arch. Dana Zákostelecká, Petra Bezruče 632, 386 01 Strakonice 1/10 2/10 TEXTOVÁ ČÁST ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE: 1. Základní identifikační údaje:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0745-181/2014 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům včetně příslušenství a pozemků Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Rakovník, obec Nové Strašecí, k.ú. Nové Strašecí

Více

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury Zelené veřejné zakázky jsou dobrovolným nástrojem. V tomto dokumentu jsou uvedena kritéria EU, která byla vypracována pro skupinu

Více

váš architekt - služby a ceník 2012 Životní situace aneb kdo může mít užitek z našich služeb?

váš architekt - služby a ceník 2012 Životní situace aneb kdo může mít užitek z našich služeb? De sign golík váš architekt - služby a ceník 2012 Životní situace aneb kdo může mít užitek z našich služeb? Kupujete stavební pozemek pro bydlení / pro komerci Kupujete projekt typového RD na klíč Kupujete

Více

PŘÍLOHA EIA_P09 ROZŠÍŘENÍ AREÁLU IPODEC ČISTÉ MĚSTO

PŘÍLOHA EIA_P09 ROZŠÍŘENÍ AREÁLU IPODEC ČISTÉ MĚSTO PŘÍLOHA EIA_P09 ROZŠÍŘENÍ AREÁLU IPODEC ČISTÉ MĚSTO 1. Identifika ní údaje stavby Název stavby: Rozší ení areálu IPODEC isté m sto Místo stavby: M stská ást Praha St ížkov, k. ú. St ížkov Charakter stavby:

Více

Příloha číslo 1 OBSAH PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE REKONSTRUKCE KULTURNÍHO DOMU V TÝNIŠTI NAD ORLICÍ MĚSTO TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ

Příloha číslo 1 OBSAH PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE REKONSTRUKCE KULTURNÍHO DOMU V TÝNIŠTI NAD ORLICÍ MĚSTO TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ Příloha číslo 1 OBSAH PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE REKONSTRUKCE KULTURNÍHO DOMU V TÝNIŠTI NAD ORLICÍ ROZSAH A OBSAH PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE Projektová dokumentace bude zpracována v těchto projektových stupních:

Více

Znalecký posudek č. 31-2461/09 Ocenění nemovitosti pro účel veřejné dražby ve smyslu 13 zákona č.26/2000 Sb.

Znalecký posudek č. 31-2461/09 Ocenění nemovitosti pro účel veřejné dražby ve smyslu 13 zákona č.26/2000 Sb. Předmět ocenění: Znalecký posudek č. 31-2461/09 Ocenění nemovitosti pro účel veřejné dražby ve smyslu 13 zákona č.26/2000 Sb. pro dražebníka Rodinný dům č.p. 55 na pozemku parc.č. St. 69 a pozemky parc.č.

Více

Popis stávajícího objektu

Popis stávajícího objektu Identifikační údaje Název stavby : REKONSTRUKCE OBJEKTU Č.P. 77 V RYBNIŠTI K U L T U R N Í D Ů M Místo stavby : st.p.č.k. 497, k.ú. Rybniště Stavební úřad : Varnsdorf Kraj : Ústecký Charakter stavby :

Více

VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ

VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ včetně pozemku!! Dubice Identifikační údaje: Obec:. Dubice Okres:.... Ústí nad Labem k.ú.:. Dubice nad Labem parcelní číslo:..... 475/166/1 plocha:..... 1070 m2 Zpracoval: REAL

Více

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY. k dokumentaci pro stavební povolení

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY. k dokumentaci pro stavební povolení F.1.3 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY podle přílohy 1. vyhl. 499/2006 Sb. a 41vyhl. 246/2001 Sb. k dokumentaci pro stavební povolení Identifikační údaje Název stavby : Půdní vestavba obecního úřadu

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4629-428/2015

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4629-428/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4629-428/2015 O ceně pozemku p.č.1217, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 156 m 2, jehož součástí je rodinný dům v obci Pozořice, Horní Kopec č.p.205, včetně příslušenství a pozemků

Více

Znalecký posudek č. 37 2015

Znalecký posudek č. 37 2015 Znalecký posudek č. 37 2015 O obvyklé ceně nemovitostí : - bytové jednotky č. 173/3 v objektu čp. 173, 174, dále podíl ve výši 738/6976 na společných částech domu čp. 173, 174 a pozemků č. parc. st. 229,

Více

BYDLENÍ PRO SENIORY LUŽNÁ

BYDLENÍ PRO SENIORY LUŽNÁ BYDLENÍ PRO SENIORY LUŽNÁ Obec Lužná, Masarykovo nám. 89, 270 51 Lužná u Rakovníka zastoupená starostou Václavem Kejlou spolupracující architekt doc.ing.arch.václav Dvořák CSc. s kolektivem Domov pro seniory

Více

Údaje o projektu... 2 Stavební úpravy... 4 Požárně bezpečnostní řešení... 4 Zdravotní technika... 4 Elektroinstalace silnoproud...

Údaje o projektu... 2 Stavební úpravy... 4 Požárně bezpečnostní řešení... 4 Zdravotní technika... 4 Elektroinstalace silnoproud... 1 Obsah 1 Údaje o projektu... 2 1.1 Umístění stavby... 2 1.2 Rozsah stavby... 2 1.3 Předmět řešení:... 2 1.4 Rozsah dokumentace a zodpovědní projektanti profesí:... 2 1.5 Navrhovaná etapizace:... 2 1.6

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1004-182/2015 NEMOVITÁ VĚC: Rekreační objekt včetně příslušenství a pozemků Katastrální údaje : Kraj Karlovarský, okres Sokolov, obec Jindřichovice, k.ú. Hradecká

Více

Znalecký posudek č. 1066/83/2012

Znalecký posudek č. 1066/83/2012 Ing. Irma Poděbradská Vejmluvova 408/68, 591 02 Žďár nad Sázavou 2, tel. 566 624 575, 607 948 562 Znalecký posudek č. 1066/83/2012 O ceně nemovitosti rodinného domu č.p. 89 v obci Pyšel, včetně příslušenství

Více

Znalecký posudek č. 3035/145/2014 - A

Znalecký posudek č. 3035/145/2014 - A Znalecký posudek č. 3035/145/2014 - A O ceně obvyklé rodinného domu č.p.8 s příslušenstvím a pozemkem parc.č. st. 39/1 v k.ú.horní Lomany, okres Františkovy Lázně, okres Cheb. Objednatel posudku: Účel

Více

Směrnice pro stavební úpravy v bytových jednotkách v domě Haškova 5-15

Směrnice pro stavební úpravy v bytových jednotkách v domě Haškova 5-15 Směrnice pro stavební úpravy v bytových jednotkách v domě Haškova 5-15 Financování: OBECNÁ ČÁST Stavební úpravy bytových jednotek provádí vlastník na své náklady. Za škody způsobené při stavebních pracích

Více

P R O H L Á Š E N Í V L A S T N Í K A 4 ZÁKONA čís. 72 / 1994 Sb.

P R O H L Á Š E N Í V L A S T N Í K A 4 ZÁKONA čís. 72 / 1994 Sb. P R O H L Á Š E N Í V L A S T N Í K A 4 ZÁKONA čís. 72 / 1994 Sb. O vymezení jednotek v domě v ulici Nádražní I č. p. 694, 695 Velká Bystřice podle 4 odst. 1 zákona čís. 72/1994 Sb., o vlastnictví bytů,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3378-201/2013

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3378-201/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3378-201/2013 O ceně rodinného domu ve Velkých Hošticích, Mírová č.p.176, vč.příslušenství a pozemků p.č.393/1, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 1024 m 2, p.č.393/3, zastavěná

Více

1.3. Požárně bezpečnostní řešení stavby

1.3. Požárně bezpečnostní řešení stavby Název stavby: STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ ZE SKLADU, POBYTOVÉ MÍSTNOSTI A KANCELÁŘE NA KNIHOVNU Místo stavby: Tábor, Zborovská č.p. 2696 Investor: Autor projektu: Městská knihovna Tábor, Jiráskova

Více

Luxusní penthouse 505,7 m2 Rezidence Kavčí Hory

Luxusní penthouse 505,7 m2 Rezidence Kavčí Hory Luxusní penthouse 505,7 m2 Rezidence Kavčí Hory Ev. č. 092-101-295769 Cena Poznámka k ceně 61 140 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Luxusní penthouse, označený

Více

Požárně bezpečnostní řešení

Požárně bezpečnostní řešení Ing. Jiří Mečíř - Protipožární servis, Radčická 373, Liberec 14, tel. 485122181 IČO 11437456 DIČ CZ500504008 Požárně bezpečnostní řešení Akce: Zateplení a výměna otvorových výplní MŠ Křížany Místo: MŠ

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0861-039/2015 NEMOVITÁ VĚC: Bytová jednotka č. 1359/9 s příslušenstvím pozemky Katastrální údaje : Kraj Plzeňský, okres Plzeň-město, obec Plzeň, k.ú. Bolevec Adresa

Více

Obec Lípa nad Orlicí

Obec Lípa nad Orlicí Obec Lípa nad Orlicí Lípa nad Orlicí ÚZEMNÍ PLÁN LÍPA NAD ORLICÍ Zastupitelstvo obce Lípa nad Orlicí, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, v

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4673-41/2016

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4673-41/2016 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4673-41/2016 O ceně pozemku p.č.st.173, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 392 m 2, jehož součástí je rodinný dům č.p.87 v obci Brantice, včetně příslušenství a pozemků p.č.713,

Více

SOUBOR RODINNÝCH DOMŮ BOSKOVICE

SOUBOR RODINNÝCH DOMŮ BOSKOVICE SOUBOR RODINNÝCH DOMŮ BOSKOVICE SOUBOR RODINNÝCH DOMŮ BOSKOVICE NÁZEV AKCE...ARCHITEKTONICKÁ STUDIE TYPOVÝCH RODINNÝCH DOMŮ V BOSKOVICÍCH STUPEŇ...ARCHITEKTONICKÁ STUDIE MÍSTO AKCE...LOKALITA ROVNÁ BOSKOVICE

Více

037ncj - NOVÁ CIHELNA JIH, PARDUBICE. S STUDIo. CIHELNA SPORTOVNÍ AREÁL Prů vodní zpráva. Územní studie Leden 2015

037ncj - NOVÁ CIHELNA JIH, PARDUBICE. S STUDIo. CIHELNA SPORTOVNÍ AREÁL Prů vodní zpráva. Územní studie Leden 2015 CIHELNA SPORTOVNÍ AREÁL Prů vodní zpráva Územní studie Leden 2015 Obsah dokumentace Textová část : Průvodní zpráva 1. Vymezení území 2. Rozvoj území 3. Uspořádání území 4. Ochrana a rozvoj hodnot v území

Více

Čl. I Úvodní ustanovení Z důvodů stárnutí bytového fondu narůstá potřeba jeho častější údržby a modernizace.

Čl. I Úvodní ustanovení Z důvodů stárnutí bytového fondu narůstá potřeba jeho častější údržby a modernizace. SMĚRNICE PRO ZAJIŠTĚN STAVEBNÍCH ÚPRAV, UDRŽOVACÍCH PRACÍ A MODERNIZACE BYTOVÝCH JEDNOTEK DYJE - stavební bytové družstvo, U tržiště 814/2, 690 40 Břeclav Čl. I Úvodní ustanovení Z důvodů stárnutí bytového

Více

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L ÚZEMNÍ STUDIE LIPNO ZÁPAD TEXTOVÁ ČÁST NÁZEV VÝKRESU / DRAWING TITLE AKCE / JOB MÍSTO / SITE

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L ÚZEMNÍ STUDIE LIPNO ZÁPAD TEXTOVÁ ČÁST NÁZEV VÝKRESU / DRAWING TITLE AKCE / JOB MÍSTO / SITE NÁZEV VÝKRESU / DRAWING TITLE TEXTOVÁ ČÁST AKCE / JOB ÚZEMNÍ STUDIE LIPNO ZÁPAD MÍSTO / SITE k. ú. LIPNO NAD VLTAVOU KLIENT / CLIENT OBECNÍ ÚŘAD LIPNO NAD VLTAVOU Lipno n. Vltavou 83, Lipno n. Vltavou

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4527-326/2015

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4527-326/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4527-326/2015 O ceně pozemku p.č.440/37, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 115 m 2, jehož součástí je rodinný dům č.p.133 v obci Olešník, včetně příslušenství a pozemku p.č.440/6,

Více

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí číslo 3754/348/2014 6 NEMOVITOST: Rodinný dům - bez nebytových prostor, Rodinný dům čp. 390 na pozemku p.č. st. 5 a pozemky p.č. st. 5, p.č. 8/2 a p.č. 1771/1,

Více

1. Použité podklady a předpisy Podkladem pro zpracování požárně bezpečnostního řešení byla projektová dokumentace, DSP, projektant Sinc s.r.o.

1. Použité podklady a předpisy Podkladem pro zpracování požárně bezpečnostního řešení byla projektová dokumentace, DSP, projektant Sinc s.r.o. 1. Použité podklady a předpisy Podkladem pro zpracování požárně bezpečnostního řešení byla projektová dokumentace, DSP, projektant Sinc s.r.o. Požárně bezpečnostní řešení bylo zpracováno podle požadavků

Více

1. Obchodní společnost: ARIPUANA a.s. se sídlem : Praha 1, Malé náměstí 138/4, PSČ 110 00

1. Obchodní společnost: ARIPUANA a.s. se sídlem : Praha 1, Malé náměstí 138/4, PSČ 110 00 PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA ROZESTAVĚNÉ BUDOVY podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy k bytům a nebytovým prostorům a doplňují některé

Více

POHOŘELICE - POLNÍ III. ETAPA ZMĚNA č.2 (12/2010)

POHOŘELICE - POLNÍ III. ETAPA ZMĚNA č.2 (12/2010) ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY PRO RODINNÉ DOMY POHOŘELICE - POLNÍ III. ETAPA ZMĚNA č.2 (12/2010) PRŮVODNÍ ZPRÁVA SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA REGULATIVY GRAFICKÁ ČÁST Pořizovatel: Zpracovatel: Městský úřad Pohořelice

Více

Ing. Bartůněk Miroslav, Dobrovítov 27, 286 01 Čáslav tel.: 327 312 689, 777 747 703, e-mail: mbartunek@centrum.cz

Ing. Bartůněk Miroslav, Dobrovítov 27, 286 01 Čáslav tel.: 327 312 689, 777 747 703, e-mail: mbartunek@centrum.cz Ing. Bartůněk Miroslav, Dobrovítov 27, 286 01 Čáslav tel.: 327 312 689, 777 747 703, e-mail: mbartunek@centrum.cz EURODRAŽBY.CZ a.s. U Pískovny 890/1 182 00 Praha 8 Čáslav dne 12.10.2011 Věc: Znalecký

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 0462-151/2013

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 0462-151/2013 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 0462-151/2013 NEMOVITOST: Katastrální údaje : Adresa nemovitosti: Vlastníci stavby: Vlastníci pozemku: Rodinný dům Dolní Bezděkov č.p. 5 včetně příslušenství a pozemku Kraj Středočeský,

Více

200 000 Kč. Znalecký posudek č. 3957-8/2015 stanovení obvyklé ceny nemovitosti. Předmět ocenění: Rodinný dům

200 000 Kč. Znalecký posudek č. 3957-8/2015 stanovení obvyklé ceny nemovitosti. Předmět ocenění: Rodinný dům Předmět ocenění: Rodinný dům Číslo popisné: 152 Na pozemku parc. č.: st.219 Pozemky parc. č.: st.219, 761/1 Znalecký posudek č. 3957-8/2015 stanovení obvyklé ceny nemovitosti Vlastník stavby: Rudolf Minář,

Více

Prestižní anketa časopisu se uskutečnila již pojedenácté.

Prestižní anketa časopisu se uskutečnila již pojedenácté. nejzajímavější rodinné Domy a ProJEKty letošního roku 11. ročník prestižní soutěžní přehlídky Je rozhodnuto. Odborná porota, čtenáři časopisu DŮM&ZAHRADA a internetových stránek Dumazahrada.cz vybrali

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1666/136/2014/4

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1666/136/2014/4 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1666/136/2014/4 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 1092/23 Adresa nemovitosti: Jana Palacha 1092, 293 01 Mladá Boleslav Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Mladá

Více

Geometrické pravoúhlé linie stavby zaujmou na první pohled čistotou a elegancí. Neotřelý vzhled dodává fasáda obložená bílým travertinem

Geometrické pravoúhlé linie stavby zaujmou na první pohled čistotou a elegancí. Neotřelý vzhled dodává fasáda obložená bílým travertinem Geometrické pravoúhlé linie stavby zaujmou na první pohled čistotou a elegancí. Neotřelý vzhled dodává fasáda obložená bílým travertinem Příběh domu, který dnes majiteli slouží nejen jako firemní sídlo,

Více

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby Městský úřad Radnice, stavební odbor náměstí Kašpara Šternberka 363, Radnice Č.j: MěÚ/522/2013-6 Radnice, dne: 8.8.2013 Vyřizuje: Jan Kotva E-mail: jan.kotva@mesto-radnice.cz Telefon: 371 740 816 Stavebníci:

Více

D.1 DOKUMENTACE STAVEBNÍHO OBJEKTU ARCHITEKTONICKO-STAVEBNÍ ŘEŠENÍ STAVEBNĚ KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA

D.1 DOKUMENTACE STAVEBNÍHO OBJEKTU ARCHITEKTONICKO-STAVEBNÍ ŘEŠENÍ STAVEBNĚ KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 STAVBA: Energetické úspory objektu Kulturního domu ve Vítkově OBJEKT: SO-01 REKONSTRUKCE ZDROJE TEPLA D.1 DOKUMENTACE STAVEBNÍHO OBJEKTU D.1.1 D.1.2 ARCHITEKTONICKO-STAVEBNÍ ŘEŠENÍ STAVEBNĚ KONSTRUKČNÍ

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.4028-328/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č.4028-328/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č.4028-328/2014 O ceně rodinného domu v obci Vídeň č.p.106, včetně příslušenství a pozemků p.č.st.154, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 144 m 2 a p.č.90/2, zahrada, o velikosti

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3924-47/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3924-47/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3924-47/2014 O ceně nemovitostí, tj. budovy če.58 rod.rekr stojící na parcel č. 161/10 (LV č.412), zapsané na LV č.399 pro obec Lipoltice, k.ú.sovoluská Lhota, část obce Sovoluská Lhota

Více

PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz

PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz 2012/012/500 Technická zpráva F.1.4-1001 / 2 Seznam příloh Č. příl. Název přílohy počet A4 1001. Technická zpráva 4 A4 1002. Situace - vodní prvky 4 A4 1003. Fontána 8 A4 1004. Strojovna 6 A4 1005. Tabulka

Více

Znalecký posudek č. 3210/86/15

Znalecký posudek č. 3210/86/15 Znalecký posudek č. 3210/86/15 o ceně nemovitostí - pozemku p.č. 1279 zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba č.p. 515 s příslušenstvím, vše zapsáno na LV č. 1074 pro obec a k.ú. Valtice Objednatel

Více

Stavební úpravy administrativní budovy čp. 83 PDV Zbytiny

Stavební úpravy administrativní budovy čp. 83 PDV Zbytiny PROJEKTCENTRUM sdružení projektantů Špidrova 87 VIMPERK Akce : Investor : Stavební úpravy administrativní budovy čp. 83 PDV Zbytiny Lesy ČR s.p., LZ Boubín, Zámecká alej 254/35, 385 15 Vimperk Zodpovědný

Více