Se Subaru Forester na rally? - test

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Se Subaru Forester na rally? - test"

Transkript

1 Se Subaru Forester na rally? - test Autor: Petr MravenecZ Eliáš, :03 Značka Subaru je mei fanoušky rallysportu stejným pojmem, jako Ferrari pro fandy Formule 1. Japonská načka dosáhla na kolbištích Mistrovství světa v rally neoddiskutovatelné výsledky, a i když v současné době voy W procháejí menší krií, ůstává Subaru velmi oblíbenou a viditelnou načkou v rallysportu. Díky nadšení české pobočky japonské automobilky Subaru Č máme možnost vídat špičkovou Impreu STI, v kategorii produkčních voů s Vojtěchem Štajfem a volantem v Meinárodním mistrovství České republiky v rally. Vojtěch Štajf v současné době již pilně pracuje na stavbě nového modelu Imprey s onačením N14, se kterým chce okupovat místa na čele výsledkových listin v příštím roce. Na start poslední soutěže seóny 2008, ally Příbram se ale ještě postaví se starší Impreou N12b. Právě na tratích ally Příbram, a nejen tam, jsme měli možnost se senámit s dalším modelem načky Subaru, tentokrát s Foresterem. Průvodce po ally Příbram najdete ZDE Subaru představilo ačátkem roku již třetí generaci SUV do lehčího terénu s onačením Forester. Předchoí vere byly jen těžko ařaditelné a dalo se spíše mluvit o čtyřkolce kombi s možností dolávat lehčí terén. Poslední generace lesníka, jak ní doslovný překlad návu Forester, již ale

2 jasně dala najevo, že se chce plně ařadit mei stále oblíbenější voy kategorie SUV. Společnost Subaru Č apůjčila k testu Subaru Forester 2,0 X Active s originál ástavbou plynového pohonu LPG, kterým se snaží suplovat absenci dieselového motoru, i když už i v tom se blíká na lepší časy, a dvoulitrový diesel-boxer námý e Subaru Legacy se stěhuje i do Forestera. Zástavba LPG ale umožňuje jedit s opravdu velmi přínivými náklady i s takto velkým voem s permanentním pohonem čtyř kol. Výkon ákladního šestnáctiventilového dvoulitru se čtyřmi válci v uspořádání boxer činí 110 kw (150 PS). Na více než 1,5 tuny vážící Subaru Forester je to akorát, ale žádné velké trhání asfaltu ve stylu Imprey STI nečekejte. Ostatně k tomu účelu ani nebyl Forester 2,0 X navržen. Pokud ale chcete ažít adrenalinové ážitky velmi dynamické jídy i ve Foresteru, není nic jednoduššího než si připlatit a motor o objemu 2,5 litru dopovaný turbodmychadlem o výkonu poctivých 230 koní. Motor námý Imprey WX dovede slušně ahýbat i s tímto SUV.

3 Když poprvé uvidíte novou generaci Subaru Forester napadne vás, že vů je daleko mohutnější než předchoí vere. Nějaký ten centimetr přibyl do všech směrů, a hlavně více než deset centimetrů na výšku je na první pohled nát. elkově aoblenější tvary karoserie někomu padnou do oka hned, někomu až po určité době, ale celkově je jistě le onačit a líbivé. Trochu sice miela ta lehkost a geometrická jednoduchost námá designu předchoího Forestera, ale to vše má na svědomí větší příklon právě do kategorie SUV, kde dnes frčí auta nafouklejších tvarů. Při otevření dveří jsme si s trochou nostalgie avpomínali na berámová okna u dveří, která byla dříve tak typická pro voy Subaru. Tuhost karoserie a bepečnost je ale na prvním místě, a tak o tento efektní prvek postupně přijdeme asi u všech Subaru.

4 Pokud ve vás vnější měny Subaru Forester nevyvolaly pocit dramatické měny oproti předchoí generaci, tak po usednutí do interiéru již na 100% ponáte, že sedíte v jiném voe. Ta tam je spartánská výbava a jednoduchost designu. elý interiér je výraně tvarovaný v křivkách a odpovídá nárokům na moderní design soudobých voidel kategorie SUV. Většina prvků je převata menší sestřičky Imprey. Dominantním prvkem interiéru je mohutný středový panel, kterému vévodí velké 2 DIN rádio a ovládání klimatiace pomocí třech kruhových ovladačů. Vše najdete na místech kde by jste očekávali a i přes modernější vhled de vládne jednoduchost a praktičnost. Pohled 360 do interiéru vou ZDE

5 Příjemně nás překvapilo pestré podbarvení přístrojového panelu s třemi stupnicemi rychloměru, otáčkoměru a ukaatele teploty chladící kapaliny. Velmi efektní je po asunutí klíčku protočení budíků do jejich koncových poloh a ase pět na nulu po voru sestřičky Imprey STI. Červeně podsvícené ručičky a bílé číslice modrým podkladem aručují dobrou čitelnost přístrojů a atraktivní vhled. Znalce japonských voů a voů Subaru vlášť nepřekvapí umístění žádného ovladače, stejně jako absence nějakého víceúčelového palubního počítače. Údaj o průměrné spotřebě vám musí stačit.

6 elkový design vou je dle mého náoru velmi dobře vyladěn a jeho složitost rohodně neovlivňuje užitné vlastnosti lesníka. Samořejmě věc vkusu je velmi osobní áležitost, a tak necháme na každém vás, aby si utvořil náor na vhled nového Subaru Forester.

7 První metry a kilometry s novým Foresterem vám po přesednutí běžného osobního vou nebudou dělat sebemenší problém. Oceníte skvělý výhled vou všemi směry a jeho neobvyklou obratnost, a kterou vděčí především velmi malému poloměru otáčení. Není problém s voem manévrovat v úkých uličkách velkoměsta stejně jako v lese mei stromy. Díky velkému adnímu oknu a subtilním sloupkům se s voem dobře parkuj,e a tak jsme ani nestonali po chybějících parkovacích senorech, které jsou možné a příplatek. Volant, i když s trochu tenčím věncem se velmi dobře drží a ovladače blinkrů i stěračů jsou velmi dobře dosažitelné. Příjemným jištěním bylo, že i když sedíme ve voe kategorie SUV, tak řaení je díky přesným a poměrně krátkým drahám spíše bližší sportovním voům. Za řadící pákou je ještě umístěn volič přídavné redukční převodovky, který pomůže při jídě v těžším terénu, případně při rojedech s těžším přívěsem. V interiéru jsme měli pocit jako v útulném a voe kategorie SUV, materiály i celkový design je na mnohem vyšší úrovni než v předchoí generaci Foresteru. Poměrně překvapeni jsme ale byli podprůměrného audiosystému, který kvalitou vuku rohodně neladil s celkovým šmrncem vou. Je ale možné to vyřešit akoupením lepšího audiosystému, než bylo ákladní provedení v testovaném voe. Jídní vlastnosti Subaru Forester jsou kapitolou samy pro sebe, a budou řejmě jedním důvodů, proč bude budoucí ákaník právě o Foresteru přemýšlet. Slovo, které nejlépe vyjadřuje jaké jídní vlastnosti jsou je : Skvělé! Symetrický pohon čtyř kol AWD s níko položeným těžištěm vám dá v Subaru Forester apomenout, že sedíte v poměrně vysokém SUV. Můžete úplně apomenout na nedotáčivost a těžkopádnost konkurentů v této kategorii, a plně si vychutnávat naprosto neutrální jídní vlastnosti Foresteru. Na rovné suché silnici přivedete stabiliační systém VD do činnosti jen při opravdu brutálním acháení v atáčce, a i tak le případný problém řešit jako u každé správné čtyřkolky přidáním plynu. Zátačkovité silnice středočeského kraje, kudy vede ally Příbram jsou tak pro Subaru Forester doslova rájem. Z míry jej nevyvede ani klasický český uskákaný asfalt, či do podoby šotoliny drolící se makadam. Vysoký vů rohodně netrpí extrémními náklony karoserie jen je třeba si trochu vyknout na lehké pohupování přídě a ádě vou, které je řejmě dáno převisy karoserie.

8 Průjed lehčím terénem, jako jsou polní cesty s kolejemi po průjedu emědělské techniky, nejrůnější lesní cesty, prostě všechny v mapách jen čárkovaně vynačené úseky, kterým se obvykle fanoušek rally při příjedu k rychlostní koušce vyhýbá, to vše je doslova rájem pro Subaru Forester. V běžných podmínkách jsme neanamenali žádný kontakt emě s podvokem vou, což má na svědomí světlá výška 215 mm, a také příjemné nájedové úhly. Subaru Forester ale rohodně není opravdovým offroadem, který vám dovolí dolávat velké terénní nerovnosti. Při jídě v terénu vám sice může pomoci redukční převodovka, ale vše má své mee. Běžný uživatel Subaru Forester se ale s tímto voem dostane v terénu do úkých jen v naprosto extrémních případech. Auto se skvěle chová na blátivé cestě a romoklá louka mu nedělá sebemenší problém. Doslova radost musí být jedit s Foresterem po asněžené silnici, což jsme si ale v tuto roční dobu bohužel nemohli vykoušet. Nejen ženy ocení aříení usnadňující rojed do kopce (Hill Start Assist), které krátkou dobu nedovolí vou couvnutí vou při rojedu do kopce po sundání nohy brdového pedálu.

9 Nový Forester pobral proti starší generaci přeci jen více krásy, ale nic to neubralo na jeho praktičnosti. Zavaadlový prostor má v ákladu sice jen průměrných 450 litrů, ale to je působeno poměrně níko položenou hranou adního okna, kam dosahuje roletka chránící avaadla před očima nenechavců. Po stažení této roletky budete míst dostatek prostoru naložit kočárek, psa i množství avaadel na rodinnou dovolenou. Odkládacích prostor je v kabině vou velké množství a potěší jejich protiskluová úprava měkčené gumy, takže vám mobilní telefon či klíče necestují kabinou a nevydávají při tom růné pavuky.

10 Samostatnou kapitolou je možnost pohonu na LPG, které Subaru nabíí jako originální příplatkovou výbavu. Momentálně je akční cena a přestavbu na LPG anedbatelných Kč. Díky spalování kapalného LPG dokonce narostl výkon motoru, a ty tam jsou problémy, které kdysi řidiče s voy na LPG trápily. V interiéru vou ponáte ástavbu LPG jen podle malého design nerušícího ovladače na středovém panelu. V automatickém režimu se o ástavbě LPG prakticky dovíte jen při tankování, protože celý systém funguje automaticky, a krátce po startu na benín přepne vů na LPG. Pokud strhnete e adního okna Forestera žlutou samolepku LPG, tak nikdo nemá šanci ponat, že jedete ve voe, který je poháněn propan butanem. Nevhledné široké plnící hrdlo, tak jak je náme ostatních voidel, se totiž měnilo v miniaturní otvor, který je navíc ukrytý pod krytkou vedle otvoru pro tankování benínu. Jedinou pihou na kráse plynového pohonu LPG je ástavba toroidní nádrže o objemu 55 litrů do prostoru, kde bývá normálně uložené náhradní kolo. Tento problém se dá ale řešit dvěma působy. Ten jednodušší, ale méně elegantní je, že náhradní kolo budete voit v obalu sebou v kufru, čímž radikálně snížíte jeho využitelnost.

11 Tou druhou možností je instalace kontroly tlaku v pneumatikách a použití sady na lepení a elektrického kompresorku, který vám dovolí poškoenou pneumatiku opravit, nafouknout a dojet do nejbližšího pneuservisu. Nutno podotknout, že sada na lepení a kompresor se dnes stává čím dál tím více rošířenější například u sportovních voidel. Při použití odpočtu DPH pro kategorii N1 se tak při akoupení Subaru Forester dostanete na velmi pěknou cenu a vů s tak skvělými jídními a užitnými vlastnostmi, který má navíc velmi přínivé provoní náklady. když si k tomu připočtete pověstnou vysokou spolehlivost voů načky Subaru dostanete tak určitě kombinaci, která vás nenechá chladnými při rohodování o novém voe. Výrobcem uváděné kombinované spotřebě 8,4 litru na 100 km se le přiblížit jen při velmi defenivní jídě. Obvyklejší hodnotou tak bude spotřeba nad 9 litrů v ávislosti na stylu jídy.

12 o říci ávěrem? Subaru Forester 2,0 X Active s pohonem LPG není láska na první pohled. K ponání a pochopení vou je potřeba jej ažít a vykoušet. Po ujetí několika desítek kilometrů vás ale ohromí jeho skvělé jídní vlastnosti a lehkost s jakou žehlí nerovnosti českých silnic a s jakou ochotou projíždí lehkým terénem. Subaru s novým Foresterem trefilo hřebíček na hlavičku a nabíí a slušnou cenu vů, který si nehraje na crossover, výšeným podvokem a přidáním pár plastových lemů kolem blatníků, ale který je skutečným crossoverem je. Je tedy autem pro lidi s aktivním životním stylem, či řidiče využívající vů i na méně kvalitních či nepevněných silnicích. S Foresterem přitom nemusíte mít strach, že vás ty rádoby crossovery konkurenčních naček vyklepnou při jídě na běžné silnici. Namíchaný koktejl pohodlí a skvělých jídních vlastností je prostě návykový. Pokud se k tomu pro spořivé řidiče přidá v brké době dieselová vere se špičkovým motorem 2,0 Diesel boxer, bude Subaru Forester velmi žhavým želíkem v ohni. Kompletní informace včetně ceníku nalenete na

13

14

15

Subaru na sněhu jako doma -test-

Subaru na sněhu jako doma -test- Subaru na sněhu jako doma -test- Autor: Petr MravenecZ Eliáš, 3. 2. 2009 14:46 Jako blesk čistého nebe přišla nedávno práva o tom, že se načka Subaru stahuje e světového šampionátu rally. Při vyslovení

Více

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Je pro vás Mitsubishi Outlander příliš staromódní? Japonci přichází s odpovědí jménem Eclipse Cross.

Více

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA NOVÁ KIA RIO Více emocí, více radosti Stačí jeden pohled na atraktivní, sportovní design nového modelu Kia Rio a Vaše fantazie začne horečně vymýšlet důvody, proč usednout za volant a vyrazit na vyjížďku.

Více

Dál o dvě generace. soustředí výhradně. pick-up D-Max, který se již. > Půl na půl na práci i volný čas < MAXITEST. Isuzu D-Max 2.5 D Double Cab Custom

Dál o dvě generace. soustředí výhradně. pick-up D-Max, který se již. > Půl na půl na práci i volný čas < MAXITEST. Isuzu D-Max 2.5 D Double Cab Custom Dál o dvě generace Japonská automobilka Isuzu se v poslední době soustředí výhradně na užitkové a nákladní automobily či autobusy, a tak nejmenším vozidlem nabídky je terénní pick-up D-Max, který se již

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Testovaný model Mitsubishi ASX

Testovaný model Mitsubishi ASX Testovaný model Mitsubishi ASX motor: 1.8 01-0 Mivec výkon: 110 kw/150 k při 4000 ot./min. točivý moment: 300 Nm při 2-3000 ot./min. rozměry: délka 4295 mm, šířka 1770 mm, výška 1615 mm rozvor náprav:

Více

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Tokio, 30. listopadu 2011: Koncern Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), výrobce automobilů Subaru, oznámil světovou premiéru modelu SUBARU BRZ (výstavní model), která

Více

Použité náhradní díly na Volvo V40 1.8 16V, rok 96

Použité náhradní díly na Volvo V40 1.8 16V, rok 96 Pravý světlomet včetně ovládacího motůrku pro naklápění světel. Světlomet je bez skla a bez naklápěcích prvků.. V případě zájmu zašlu větší fotografie. V případě jakýchkoliv dotazů prosím pište na email

Více

Kia cee d a cee d SW

Kia cee d a cee d SW Nová Kia Picanto V roce 2011 byla uvedena druhá generace tohoto malého městského automobilu, který se vyznačuje nízkou spotřebou paliva, vysokou bezpečností a výbornými emisemi CO 2. V základní výbavě

Více

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15)

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Nejprostornější a nejschopnější Outback charakterizuje smělejší a výraznější design Převodovka Lineartronic CVT v kombinaci s motorem Boxer

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

JEEP WRANGLER PAKET ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

JEEP WRANGLER PAKET ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PAKET JEEP WRANGLER ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ NIC PRO STYDLIVÉ POVAHY Jeep Wrangler kombinuje ikonický styl, touhu po outdoorových dobrodružstvích, schopnost jízdy v terénu a nespoutané svobody se speciálním

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/309/ Cena Ceníková cena bez DPH 88 486 Ceníková cena s DPH 107 068 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Rosso seats,

Více

Celkové zhodnocení stavu vozidla technikem

Celkové zhodnocení stavu vozidla technikem DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM....... Klientské číslo 20171010 VIN VF30E9HZH9S133800 Jméno a příjmení Fair Play Auto Telefon Email Informace o vozidle Tovární značka Peugeot Model vozu 5008 RZ

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/321/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Najeto: 999 000 Kč 1 208 790 Kč Ojetý Blu Passione Black/Black

Více

OPC: Vysoce výkonné verze modelů Corsa, Meriva, Astra, Zafira a Vectra

OPC: Vysoce výkonné verze modelů Corsa, Meriva, Astra, Zafira a Vectra Září 2007 OPC: Vysoce výkonné verze modelů Corsa, Meriva, Astra, Zafira a Vectra Corsa OPC a Meriva OPC: Motor 1.6 Turbo 192 k/180 k Astra OPC a Zafira OPC: Motor 2.0 Turbo 240 k Vectra OPC a Vectra Caravan

Více

Janota s Opelem při jarním trojboji - video

Janota s Opelem při jarním trojboji - video Janota s Opelem při jarním trojboji - video Autor: Hájek Historic ech National Team - P, 15. 4. 2012 22:28 Miroslav Janota, jedec Hájek Historic ech National ally Teamu ještě letos v průběhu ledna nevěděl,

Více

1/2. Číslo protokolu: arval3 cr 17589

1/2. Číslo protokolu: arval3 cr 17589 1/28 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce): Obchodní označení: ARVAL CZ s.r.o. Na

Více

1/18 Číslo Expertízy: csobl crg 1137

1/18 Číslo Expertízy: csobl crg 1137 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 3AP6499 Tovární

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

PROVEDENÍ A VYBAVENÍ

PROVEDENÍ A VYBAVENÍ PROVEDENÍ A VYBAVENÍ ŘADY VISION DESIGN COUPÉ N 1 PRO ŘIDIČE OD 15 LET SESTAVTE SI SVÉ COUPÉ DOKONČETE MODEL PREMIUM A GTI PODLE SVÝCH PŘEDSTAV STŘECHA Bez sportovních pruhů Sportovní pruhy v barvě : černá,

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného zařízení); - Celková šířka (bez sklopných vnějších zpětných

Více

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vozy 1, 2 a 3

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vozy 1, 2 a 3 Historie voů Škoda Fabia W - voy 1, 2 a 3 Autor: Standa standak Komínek, 14. 2. 2008 22:01 Dnes se po minulém úvodu podíváme na první tři exempláře vou Škoda Fabia W. Historie voů Škoda Fabia W - úvod

Více

Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem

Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem Autor: Hájek Historic ech National Team - P, 11. 8. 2015 22:03 Josef Peták s Alenou Benešovou ačali svou náročnou letní tour už při ally Bohemia na počátku července,

Více

ISEKI- AGRO modely 2013

ISEKI- AGRO modely 2013 Škýz s.r.o. Orlice 130, 56151 Letohrad Tel./Fax: 465 622 189 E-mail: skyz@orlice.cz ISEKI- AGRO modely 2013 Platnost od 1.3. 2013 do 31.9. 2013. Na požádání Vás rádi seznámíme s dalšími možnostmi výbavy

Více

Test Hondy CR-V 2.2 i-dtec: čtvrté vydání spoluzakladatele rodu N...

Test Hondy CR-V 2.2 i-dtec: čtvrté vydání spoluzakladatele rodu N... 1 z 5 19.2.2013 23:41 Test Hondy CR-V 2.2 i-dtec: čtvrté vydání spoluzakladatele rodu První generace Hondy CR-V v roce 1995 spoluzakládala segment kompaktních SUV, nyní na trh přichází již čtvrtá řada.

Více

PRŮVODCE KLIMATIZACÍ DOPORUČENÍ CITROËN CESTA K DOKONALÉ ÚDRŽBĚ VAŠEHO VOZIDLA

PRŮVODCE KLIMATIZACÍ DOPORUČENÍ CITROËN CESTA K DOKONALÉ ÚDRŽBĚ VAŠEHO VOZIDLA PRŮVODCE KLIMATIZACÍ DOPORUČENÍ CITROËN CESTA K DOKONALÉ ÚDRŽBĚ VAŠEHO VOZIDLA DOPORUČENÍ CITROËN - CESTA K DOKONALÉ ÚDRŽBĚ VOZIDLA KLIMATIZACE JE ZÁKLADNÍM PRVKEM ZAJIŠŤUJÍCÍM VAŠE POHODLÍ, ALE TÉŽ VAŠI

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT

MASERATI GHIBLI GRANSPORT MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/378/ PRODÁNO Cena Ceníková cena bez DPH 90 135 Ceníková cena s DPH 109 063 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Emozione Tan Rozměry

Více

Quality Function Deployment QFD. Cvičení

Quality Function Deployment QFD. Cvičení Quality Function Deployment QFD Cvičení 1 Příklady prvky cockpitu 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Co vše rozumíme pod pojmem cockpit vozidla? Palubní přístroj Volant Klimatizace ventilace vzduchu Podvolantový

Více

TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem

TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem TEREX je jedna z nejvlivnějších firem v průmyslu stavebních strojů s vedoucím postavením na trhu s výrobky a ochrannými značkami. Téměř pro každý

Více

Hybridní revoluce pokračuje...

Hybridní revoluce pokračuje... Hybridní revoluce pokračuje... Doubská 424, Liberec, tel.: 488 577 377, e-mail: toyota@federalcars.cz www.toyotaliberec.cz Využijte výhodného financování a pojištění od společnosti Toyota Financial Services

Více

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 %

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % Renault TWIZY CENÍK URBAN 80 N CARGO 80 N 319 900 339 900 VYUŽIJTE NABÍDKY značkového FInancování Renault Finance: FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % www.renault.cz Sledujte nás na sociálních

Více

PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK

PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK 04/2016 NESPOUTANÁ RADOST Z JÍZDY PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK HONDA PREMIUM QUALITY 83 plus 5 let Podle vašeho životního stylu. NOVÉ Vše přesně na svém místě. MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉM HONDA CONNECT S DOTYKOVÝM

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ 300 000 Kč 63 977 bez DPH www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/340/ Cena Ceníková cena bez DPH 75 386 Ceníková cena s DPH 91 217 Akční cena bez DPH 63 977

Více

Seznam vozidel určených k vyřazení 2014 I. Várka

Seznam vozidel určených k vyřazení 2014 I. Várka Příloha č.1 k KRPA-149830-2/ČJ-2014-0000VZ-V Počet listů: 6 Seznam vozidel určených k vyřazení 2014 I. Várka Č. "B" Typ rok celkem DN Barva výr. km závada 1 30 865 Karosa C 734.1340 1991 160 792 modrá

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

1/17 Číslo protokolu: csob cr 5163

1/17 Číslo protokolu: csob cr 5163 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/12 Číslo protokolu: arval3 cr 11280

1/12 Číslo protokolu: arval3 cr 11280 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství Kia Soul osvoboďte svoji mysl Městský crossover Kia Soul je dalším výrazem revolučního rozšiřování produktové řady osobních automobilů značky Kia. Jako

Více

Business Lease s.r.o Radlická 714/113a Praha 5

Business Lease s.r.o Radlická 714/113a Praha 5 1/29 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 Business Lease s.r.o Radlická 714/113a 158 00 Praha 5 INFORMACE O PROHLÍDCE Název klienta/ič:

Více

TO NEJLEPŠÍ Z NABÍDKY HONDA

TO NEJLEPŠÍ Z NABÍDKY HONDA 01/2016 TO NEJLEPŠÍ Z NABÍDKY HONDA Objevte nový crossover HR-V, nekompromisní Civic Type R nebo praktický Jazz. Podle vašeho životního stylu. NOVÉ Vše přesně na svém místě. MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉM HONDA

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

1/26 Číslo protokolu: arval3 cr 10248

1/26 Číslo protokolu: arval3 cr 10248 1/26 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

ODBORNÝ POSUDEK L Škoda - Octavia II Combi 4x4 diesel TDI DPF 4x4 Elegance (103kW) Pneumatiky sezóní. Pneumatiky.

ODBORNÝ POSUDEK L Škoda - Octavia II Combi 4x4 diesel TDI DPF 4x4 Elegance (103kW) Pneumatiky sezóní. Pneumatiky. Eurotax Glass's V závětří 1478 /6, 170 00 Praha 7 IČ: 26448335, DIČ: CZ26448335 Tel.: +420724278208 ODBORNÝ POSUDEK Číslo smlouvy: 804492 RZ: 2L46999 VIN: TMBKE21Z878020169 V provozu od: 16.11.2006 První

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO MASERATI LEVANTE GRANLUSSO DIESEL MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/388/ 93 769 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 93 769 Ceníková cena s DPH 113 460 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Nobile

Více

Laminátové doplňky...19 Postup výroby doplňků z laminátu...20

Laminátové doplňky...19 Postup výroby doplňků z laminátu...20 KA0105.qxd 25.4.2005 14:49 StrÆnka 3 Obsah Úvodem...............................................................9 Úpravy karoserie....................................................11 Spoilery, křídla

Více

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018 Ceník 218_1 Platný od ledna 218 NABÍDKA MULTIFUNKČNÍHO STROJE MA.TRA. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE DODAVATELE: MALCOM CZ s.r.o. Jiráskovo předměstí 635/III 377 1 Jindřichův Hradec ZPRACOVÁNO PRO: Typ stroje Ma.Tra.

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA

NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA DESIGN Nový, atraktivní designový jazyk značky ŠKODA přichází do segmentu velkých SUV Rozeznatelný na první pohled díky skvělé souhře elegantních linií, dynamických křivek

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Můžete se spolehnout na její všestrannost

Můžete se spolehnout na její všestrannost Dacia Lodgy Můžete se spolehnout na její všestrannost Stačí otevřít dveře a okamžitě se přesvědčíte o dokonalém smyslu pro praktičnost Dacie Lodgy. Prostorný interiér, do kterého se pohodlně vejde celá

Více

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 Praha, 11.listopadu 2013 S příchodem zimního období zveřejňují hlavní evropské a ruské automobilové časopisy testy zimních pneumatik, které srovnávají nejvýznamnější

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

1/15 Číslo protokolu: csob cr 5954

1/15 Číslo protokolu: csob cr 5954 1/1 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Seznam nepotřebného majetku. DN Barva výr. km závada

Seznam nepotřebného majetku. DN Barva výr. km závada Seznam nepotřebného majetku Č. "B" Typ rok celkem DN Barva výr. km závada RZ přepravník koní 1 5975 PK-221 1991 - šedá technický stav 7A2 34 16 Karosérie - rám a korba přepravníku původní. Rám zkorodovaný,

Více

Technické podmínky. pro veřejnou zakázku s názvem Centrální nákup automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí v roce 2015

Technické podmínky. pro veřejnou zakázku s názvem Centrální nákup automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí v roce 2015 Příloha č. 1 zadávací dokumentace Technické podmínky pro veřejnou zakázku s názvem Centrální nákup automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí v roce 2015 Automobily musí splňovat následující

Více

1/17 Číslo protokolu: arval3 cr 9637

1/17 Číslo protokolu: arval3 cr 9637 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 4AZ3547 VIN: WBA8J11050K554334

Více

Ve dnech září se uskutečnil další ročník Australasian Safari - poslední závod letošní sezóny Dakar Challenge.

Ve dnech září se uskutečnil další ročník Australasian Safari - poslední závod letošní sezóny Dakar Challenge. Australasian Safari Autor: obert Löwy, 16. 10. 2013 17:33 Ve dnech 19. - 27. áří se uskutečnil další ročník Australasian Safari - poslední ávod letošní seóny Dakar hallenge. Historie této dálkové australské

Více

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti lesních ploch je téměř vyrovnaný podíl jízdních a přibližovacích cest. Zřízení a celoroční údržba lesních cest sjížděných nákladními vozidly jsou nákladné. Současně představují

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/382/ 90 584 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 90 584 Ceníková cena s DPH 109 607 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Nero/Rosso

Více

NOVÉ FIORINO DODÁVKA STVOŘENÁ PRO PRÁCI

NOVÉ FIORINO DODÁVKA STVOŘENÁ PRO PRÁCI DODÁVKA STVOŘENÁ PRO PRÁCI CHARAKTERISTIKA PRODUKTU VÝŠKA: 1721 mm NÁKLADOVÝ PROSTOR: 2,5 AŽ 2,8 M 3 * NOSNOST: 610 AŽ 660 kg * Se sklopeným sedadlem spolujezdce KAROSERIE CARGO ŠÍŘKA: 1716 mm DÉLKA: 3957

Více

Podmínky pro zákazníky společnosti Biosuntec

Podmínky pro zákazníky společnosti Biosuntec Podmínky pro zákazníky společnosti Biosuntec Prius Plug-in Hybrid Executive Solar Pokrokový a futuristický Prius Plug-in spojuje ty nejlepší technologie od Toyoty. Nesmírně hospodárné hnací ústrojí modelu

Více

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van Verze Objem nákladového prostoru Užitečná hmotnost Motor a převodovka 35.000.1 66 kw / 90 k MT6 480.000 580.800 1.6 CDTI 66 kw / 90 k MT6 Start/Stop 488.000 590.480 5,2 m 3 1.000

Více

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH)

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH) Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH) vyplní uchazeč instrukce pro vyplnění sloupce C vznětový obsah max. 2200-2500 cm 3 výkon min. 110 kw Motor maximální

Více

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO MASERATI LEVANTE GRANLUSSO DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/446/ 88 019 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 88 019 Ceníková cena s DPH 106 503 Vlastnosti Stav: Barva: Nový Nero/Černá Vlastnosti

Více

Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6)

Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) zdroj model ŠKODA autopruvodce.cz Octavia Combi 1,6 LPG Test Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) autoforum.cz Rapid 1,6 TDI Test autopruvodce.cz Superb Combi 2,0 TDI Test zdroj model

Více

DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY A ZAŘÍZENÍ

DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY A ZAŘÍZENÍ DM DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY A ZAŘÍZENÍ 34 MOTOROVÁ VOZIDLA (KROMĚ MOTOCYKLŮ), PŘÍVĚSY 34.1 Motorová vozidla (kromě motocyklů); motory; instalace a montáže 34.10 Motorová vozidla (kromě motocyklů); motory; instalace

Více

Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení

Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení Sportovně laděný NMAX 125 promění vaše každodenní dojíždění do města na nevšední zážitek. Tento městský dopravní prostředek je speciálně navržen tak, aby

Více

ČESKÁ REPUBLIKA VANS CENY TECHNICKÁ SPECIFIKACE VÝBAVA

ČESKÁ REPUBLIKA VANS CENY TECHNICKÁ SPECIFIKACE VÝBAVA ČESKÁ REUBLIKA VANS 209. CENY TECHNICKÁ SECIFIKACE VÝBAVA Základní cena V 60 V 66 36.604, 39.654, Délka / Šířka / Výška 665 / 24 / 27 cm 95 cm 95 cm 2,0 l BlueHDi 2,0 l BlueHDi Vnitřní výška Základní motoriace

Více

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Nový RAV4 Ceník Za 12 045 Kč = Úrok 0 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Kombinace paketů se zvýhodněním až 50 000 Kč! Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Power 2,0 Valvematic 111 kw 6 M/T

Více

1/17 Číslo protokolu: arval3 cr 17021

1/17 Číslo protokolu: arval3 cr 17021 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

H-1 Van: praktická dodávka

H-1 Van: praktická dodávka H-1 H-1 Van: praktická dodávka Nejnovější H-1 Van je praktický a pracovitý pomocník, který společnost Hyundai vyvinula proto, aby splnila vaše požadavky na dopravu nákladu. Ústředním motivem je velkorysý

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 Viano CDI 2.0

Více

OUTBACK 2,0D SPORT CVT ( TMAVĚ ŠEDÁ METALÍZA DARK GRAY 61K)

OUTBACK 2,0D SPORT CVT ( TMAVĚ ŠEDÁ METALÍZA DARK GRAY 61K) http://www.subaru-liberec.cz/download_pdf.php?outback-2-0d-sport-cvt-2016-stribrna-metaliza-ice-g1u-125-131-144-151 ILOS, s.r.o. Letná 646/13 460 01 Liberec XII - Staré Pavlovice IČ: 60278161 DIČ: CZ60278161

Více

tradice a kvalita ČELNÍ VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY MOTOROVÉ

tradice a kvalita ČELNÍ VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY MOTOROVÉ tradice a kvalita ČELNÍ VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY MOTOROVÉ SL Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít a za jeho

Více

T R A N S P R O Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT. www.belos.cz

T R A N S P R O Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT. www.belos.cz Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT www.belos.cz Z I M A Jaro, léto, podzim a zima. Není tomu tak dávno co bylo třeba několika strojů pro celoroční údržbu. Nyní ovšem Belos představuje nosič

Více

Požadované údaje. Stránka 3 z 10

Požadované údaje. Stránka 3 z 10 Technické podmínky Každé vozidlo musí být jiné tovární značky! Uchazeč musí použít technické podmínky zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: konkrétní údaj obchodní

Více

Technická data - Golf

Technická data - Golf Technická data Golf I. generace (1974 1983) Informace (VW Golf I GTI, 1976) Konstrukce řadový čtyřválec Pivo benzín Plnění atmosférické sání Rozvod OHC Uložení vpředu napříč Zdvihový objem [cm3] 1588 Kompresní

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH)

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH) Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH) vznětový obsah do 2000 cm 3 výkon min. 135 kw Motor maximální točivý moment min. 380 Nm kombinovaná spotřeba

Více

1/17 Číslo protokolu: havex arval cr 4646

1/17 Číslo protokolu: havex arval cr 4646 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

ODBORNÝ POSUDEK T Škoda - Superb II Combi 4x4 diesel TDI CR DPF 4x4 Ambition (125kW) Pneumatiky sezóní.

ODBORNÝ POSUDEK T Škoda - Superb II Combi 4x4 diesel TDI CR DPF 4x4 Ambition (125kW) Pneumatiky sezóní. Eurotax Glass's V závětří 1478 /6, 170 00 Praha 7 IČ: 26448335, DIČ: CZ26448335 Tel.: +420724278208 ODBORNÝ POSUDEK Číslo smlouvy: 769176 RZ: 7T61331 VIN: TMBLF73T0C9048379 V provozu od: 1.3.2012 První

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

2016 Hyundai Motor Czech

2016 Hyundai Motor Czech 2016 Hyundai Motor Czech Kdo? Jan Ulip Fleet Area Representative Přehled modelové řady Hyundai Novinky Hyundai i30 TCO Představení testovací flotily 2016 Modelová řada Hyundai Modelová řada Hyundai Osobní

Více

Spalovací vozíky NISSAN. Typ DX-15

Spalovací vozíky NISSAN. Typ DX-15 Spalovací vozíky NISSAN DX-15 Nové vysoce moderní vysokozdvižné vozíky NISSAN řady DX patří v současné době k technické špičce ve své kategorii. Robustní konstrukce a dlouhá životnost je předurčuje pro

Více