paniclock Nouzové a panikové vícebodové zámky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "paniclock Nouzové a panikové vícebodové zámky"

Transkript

1 paniclock Nouzové a panikové vícebodové zámky Pro dveře V souladu s normami EN 179 a EN let kvality od roku 1854

2 2 paniclock Vícebodové panikové/nouzové zámky Nouzový stav? Jenom ne žádnou paniku! Vícebodové zámky Winkhaus STV

3 Vícebodové zámky Winkhaus STV Vícebodové panikové/nouzové zámky paniclock 3 V případě nouze: jenom ne žádnou paniku! Oheň, zemětřesení nebo třeba záchvat existují situace, ve kterých musíme prostě okamžitě opustit budovu a to tak rychle a bezpečně, jak je to jen možné. Bezprostředně po vzniku paniky musí být nouzová a paniková řešení pro dveře a východy zcela funkční a zároveň plně a intuitivně ovladatelná unikajícími osobami. Právě pro tyto případy nabízí Winkhaus rozsáhle otestovanou a prověřenou širokou paletu produktů, které dokážou zachránit život. Vytvořte volný průchod Informujte Vaše zaměstnance nebo zákazníky vždy a za všech okolností o instalaci a značení únikových dveří a o souvisejících předpisech a normách. Protože ani ty nejlepší únikové a panikové mechanismy nefungují, když je únikový východ blokován, neoznačen nebo například zevnitř uzamčen. Vaše východisko z nouzové situace Pokud je například panikový vícebodový zámek paniklock M179 a M1125 s funkcí E (není to nutné u zámku paniclock AP3 s funkcí E, B a D) korektně namontován a byla-li dodržena předepsaná certifikace CE pro panikové prvky, nestojí včasné a bezpečné evakuaci osob v budově nic v cestě. Tak jako například v roce 2006 v bavorském městě Passau: zde bylo díky předepsané instalaci únikových dveří, správnému označení únikových cest a včasnému alarmu hasičských sborů zachráněno 153 hotelových hostů a veškerý hotelový personál. V tomto smyslu: Dobrý únikový východ všechno dobré.

4 4 paniclock Vícebodové panikové/nouzové zámky Vícebodové zámky Winkhaus STV

5 Vícebodové zámky Winkhaus STV Vícebodové panikové/nouzové zámky paniclock 5 Obsah paniclock Panikové a nouzové únikové vícebodové zámky S. 6 Všeobecný popis produktu S. 7 Popis funkce E - zvenku nepřístupno (bez klíče) S. 8 Popis funkce B - nastavitelná průchodnost zvenku S. 9 Popis funkce D - plná průchodnost zvenku S. 10 Vysvětlivky popisu panikových vícebodových zámků S. 11 paniclock M 179, funkce E Vícebodový nouzový zámek S. 15 paniclock M 1125, funkce E Vícebodový panikový zámek S. 19 paniclock AP3, funkce E1 / B1 / D1 Vícebodový nouzový/panikový zámek dle EN 179/EN 1125 pro jednokřídlové dveře / dvoukřídlové dveře se štulpovým křídlem bez panikové funkce S. 25 paniclock AP3, funkce E2 / B2 / D2 Vícebodový nouzový/panikový zámek EN 179/EN 1125 pro dvoukřídlové dveře (aktivní/horní panikové křídlo a pasivní/štulpové panikové křídlo) S. 32 paniclock AP179-AV2OR nouzový mechanicky samozamykací vícebodový zámek vybavený funkcí E S. 35 paniclock BM dle EN 179 /EN 1125 Plně elektromotorický vícebodový zámek vybavený panikovou funkcí E S. 38 Detaily středových kastlíků

6 6 paniclock Vícebodové panikové/únikové zámky Vícebodové zámky Winkhaus STV Všeobecný popis produktu paniclock panikové a nouzové vícebodové dveřní zámky pro únikové a záchranné východy Všeobecné informace V dubnu 2008 došlo k aktualizaci dvou evropských norem, které upravují použití dveřních uzávěrů v únikových a záchranných cestách. Normy EN 179 a EN 1125 byly schváleny jako celoevropské normy, tedy s rozšířenou působností v celé EU. Podle ustanovení evropské vyhlášky o produktech pro stavby a předepsaných nařízení CE odpovídají tyto normy stavu techniky a jsou odpovídajícím způsobem použitelné. Panikové dveřní uzávěry v souladu s normou EN 1125 Panikové dveřní uzávěry v souladu s normou EN 1125 (vícebodový zámek + protiplech + paniková hrazda) jsou podle normy určeny do veřejných prostor s častým pohybem osob, u kterých nepředpokládáme znalost daného prostoru a znalost chování v situacích, kdy vznikne panika. Typickým příkladem jsou společenské místnosti, divadla, kina, diskotéky, školy, nemocnice apod. Nouzové dveřní uzávěry v souladu s normou EN 179 Nouzové dveřní uzávěry podle EN 179 jsou určeny pro budovy, které nepodléhají otevřenému veřejnému provozu a ve kterých znají zaměstnanci nebo návštěvníci budovy funkčnost nouzových dveří. V souladu s konstrukčními požadavky musí být panikový dveřní uzávěr vyroben a namontován tak, aby okamžitě uvolnil zamčené/zavřené ve chvíli, kdy z vnitřní strany dveří ve směru úniku stiskneme panikovou hrazdu na jakémkoliv místě. Nouzové dveřní uzávěry se skládají ze zámku a kování. Musí zabezpečit, aby bylo možné nouzový východ v případě hrozícího nebezpečí uvolnit a otevřít pouze jediným pohybem a to nezávisle na tom, zda jsou jen zavřeny na střelku nebo zda jsou uzamčené úplně. Nouzový dveřní uzávěr musí umožnit bezprostřední otevření dveří z vnitřní strany v rámci jediné sekundy stisknutím kliky směrem shora dolů (viz obrázek). Síla potřebná k obsluze takového panikového uzávěru musí být kalkulována tak, aby mohly s panikovou hrazdou pohodlně a bezpečně manipulovat i děti nebo osoby se zdravotním postižením a to jedním z níže uvedených způsobů: stisknutím dveřního madla shora dolů ve směru úniku stlačením panikové hrazdy ve směru úniku (viz obrázek). Upozornění: Konečné rozhodnutí, kterou z obou norem v jednotlivých případech použít, přísluší architektovi/projektantovi, případně může vyžadovat souhlas místně příslušného stavebního úřadu. Winkhaus nabízí rozsáhlou škálu produktů certifikovaných v souladu s požadavky normy EN 179 (na objednávku).

7 Vícebodové zámky Winkhaus STV Vícebodové panikové/nouzové zámky paniclock 7 Popis funkce E pro klika/koule E - zvenku nepřístupno (bez klíče) Skladba kování: Zevnitř klika/zvenku koule Určeno pro dveře, u kterých je požadavek zabránit neoprávněnému vniknutí do budovy směrem zvenčí. Otevření dveří proti směru úniku je možné teprve po odemknutí dveří a to výhradně prostřednictvím klíče. NOUZOVÝ VÝCHOD Nouzové otvírání (ve směru úniku/útěku) Dveře zevnitř otevřeme stisknutím kliky. Otevření zvenku je možné pouze otočením klíče v cylindrické vložce až nadoraz (včetně zatažení střelky). NOUZOVÝ VÝCHOD Otvírání Funkce zevnitř: Klíčem až nadoraz nebo klikou ovládáme střelku: umožníme průchod dveřmi. Funkce zvenku: Otočením klíče v cylindrické vložce až nadoraz, aby došlo k plnému odemknutí uzávěru a následně zatažení střelky, po kterém dojde k otevření dveří. NOUZOVÝ VÝCHOD Uzamykání (platí pro směr úniku i směr zvenku) Dveře uzamkneme otočením klíče až nadoraz (viz obrázek), aby došlo k úplnému uzamknutí dveřního uzávěru. Tímto pohybem docílíme základní polohy.

8 8 paniclock Vícebodové panikové/nouzové zámky Vícebodové zámky Winkhaus STV Popis funkce B pro klika/klika B - nastavitelná průchodnost zvenku Skladba kování: Klika zevnitř i zvenku Určeno pro dveře, u kterých je požadavek zabránit neoprávněnému vniknutí do budovy směrem zvenčí. Otevření dveří proti směru úniku je možné teprve po odemknutí dveří klíčem. Pohybem klíče je možné nastavit i trvalý průchod zvenku. NOUZOVÝ VÝCHOD Nouzové otvírání (ve směru úniku) Dveře zevnitř otevřeme stisknutím kliky.. Otvírání zvenku je možné jen až po otočení klíčem v cylindrické vložce až nadoraz do krajní polohy pro otevření. Následně lze klikou ovládat zatažení střelky. NOUZOVÝ VÝCHOD Otvírání (uzamčených dveří pomocí klíče) Funkce zevnitř: Otočíme klíčem v cylindrické vložce až nadoraz nebo klikou otevřeme dveře. Upozornění: Průchod dveřmi je možný z obou stran! Funkce zvenku: Odemkneme pomocí klíče a stiskneme kliku, abychom docílili zatažení střelky. Upozornění: Průchod dveřmi je možný z obou stran! NOUZOVÝ VÝCHOD Uzamykání (platí pro směr úniku i směr zvenku) Uzamykáme pomocí klíče. Klíčem otočíme až nadoraz, aby došlo k úplnému uzamknutí dveřního uzávěru. Tímto pohybem docílíme základní polohy. POZOR Pokud nemá být umožněno otevírání dveří zvenku, musí být dveře uzamčeny pomocí klíče.

9 Vícebodové zámky Winkhaus STV Vícebodové panikové/nouzové zámky paniclock 9 Popis funkce D pro klika/klika D - průchodnost zvenku Skladba kování: Klika zevnitř i zvenku Určeno pro dveře, u kterých je nutné občas umožnit průchod také zvenku. Po otevření dveří zevnitř dojde k automatickému zprůchodnění dveří i zvenku, což je ideální např. pro záchranné složky nebo pro organizovaný pohyb osob i proti směru úniku. Pokud chceme znovu zabránit průchodu dveřmi směrem zvenku, musíme dveře znovu zvenku uzamknout pomocí klíče. Nouzové otvírání (ve směru úniku) Dveře otevřeme pomocí kliky. NOUZOVÝ VÝCHOD Otevřením zevnitř se automaticky aktivuje také klika směrem zvenku a dveře jsou nyní průchodné oběma směry (např. pro záchranné a pomocné složky). NOUZOVÝ VÝCHOD Otvírání (odemykání uzamčených dveří pomocí klíče) Funkce zevnitř: Klíčem otočíme až nadoraz do krajní polohy pro otevření, následně stiskneme kliku, abychom docílili zatažení střelky. Upozornění: Průchod je nyní možný oběma směry! Funkce zvenku: Odemykáme pomocí klíče, následně lze otevírat pomocí kliky. Upozornění: Průchod je nyní možný oběma směry! NOUZOVÝ VÝCHOD Uzamykání (platí pro směr úniku i směr zvenku) Uzamykáme pomocí klíče. Klíčem otočíme až nadoraz, aby došlo k úplnému uzamknutí dveřního uzávěru. Tímto pohybem docílíme základní polohy. POZOR Pokud nemá být umožněno otevírání dveří zvenku, musí být dveře uzamčeny pomocí klíče.

10 10 paniclock Vícebodové panikové/nouzové zámky Vícebodové zámky Winkhaus STV Vysvětlivky popisu vícebodových panikových zámků STV-AP3 E2 F (T) 1660 (P) L10/45 S 92A/9 KABA M2 K (RS) MC Vícebodový zámek (STV) Typ uzávěru AP179 Nouzový dveřní uzávěr AP1125 Panikový dveřní uzávěr AP3 Nouzový/panikový dveřní uzávěr AV2OR Samozamykací dveřní uzávěr bez středové závory BM179 bluemotion dle EN 179 BM1125 bluemotion dle EN 1125 FS Protipožární uzávěr Funkce E Zvenku nepřístupno B Nastavitelný průchod D Průchodnost zvenku Určeno pro 1 jednokřídlové dveře 2 dvoukřídlové dveře Provedení F Ploché čelo U Čelo U-tvaru Další případné subtypy uzávěrů T Uzávěr vybavený pohonem E Neaktivní + samostatný uzávěr Šířka čela zámku (zde: 16 mm) Varianta čela (Níže uvádíme nejužívanější varianty; další varianty jsou závislé na výšce kliky, délce a poloze vchodových dveří, vedlejších vchodových dveří apod.): 60 Standardní výška dveří 62 1x snížená horní závora (pro nízké dveře) 162 2x snížená horní závora (pro velmi nízké dveře) 69 Přídavná horní závora (pro vysoké dveře) Povrchová úprava MC matný chrom (stříbrná barva) GR šedá (RAL 9007) Provedení dveří: LS: DIN levé nebo RS: DIN pravé (bez údaje = pravolevá varianta) K krátká háková závora Subtyp uzávěru U Možnost seřízení zespoda M Masivní hákové závory E Neaktivní + samostatný uzávěr V Seřiditelný přítlak 2 Udává počet uzavíracích bodů (bez hlavní střed. závory) Varianta s otvorem pro kulatou cylindrickou vložku (Švýcarsko) Rozměr ořechu pro čtyřhran; zde: 9 mm A varianta s oddělitelnou střelkou Rozteč osy kliky od osy cylindrické vložky S Ocelová střelka Dornmas/backset (zde: 45 mm) Interní označení variant čela zámku (ražba, tamponový tisk apod.), zde: L10 ražba loga WH, označení únikových cest, Číslo certifikátu CE P Varianta vybavená svorkovnicí

11 Vícebodové zámky Winkhaus STV Vícebodové panikové/nouzové zámky paniclock 11 paniclock M 179, funkce E (zvenku nepřístupno) Vícebodový nouzový zámek (v souladu s normou EN 179) Funkce E Rozsah použití Dřevěné dveře Plastové dveře Hliníkové dveře Ocelové dveře Vlastnosti 2 masivní hákové závory Otvírání uzamčených dveří zevnitř pomocí dveřní kliky, zvenku klíčem V nouzové situaci jednoduché otevření dveří jediným pohybem ruky: Stisknutím kliky! Pozor! Nutná instalace cylindrické vložky s volným během spojky! Paniková funkce E (zvenku pevná koule/zevnitř klika) Hlavní středová závora z oceli, matně chromátováno Ovládání masivní hákové závory otočením klíče v cylindrické vložce o jednu otáčku (360 ) Středový kastlík uzavřený ze všech stran, v souladu s normou DIN 18251, vhodný pro všechny běžné/certifikované typy dveřních štítů a rozet Standardní samostatné protiplechy (případně sady protiplechů nebo průběžný protiplech) s možností seřízení přítlaku Protiplech střelky / závory se seřiditelným úhlem použití, možnost dovybavení dveřním otvíračem (homologovaným pro nouzové/panikové zámky) Vícebodový zámek vybavený bezpečnostními masivními hákovými závorami podle norem DIN , třída 3 Frézování do profilů je analogické s frézováním standardních vícebodových zámků s hákovými závorami hooklock M2 Standardní rámové protiplechy pro plastové, dřevěné i hliníkové dveře Pravolevé provedení Oblast použití: pro jednokřídlové dveře a/nebo dvoukřídlové dveře s pasivním křídlem bez panikové funkce. Vhodný pro protipožární dveře Příslušenství v souladu s normou EN 179 při použití s certifikovanými garniturami klik: Firma Kódové označení FSB DO-Nr , Hoppe DO-Nr , , RD, , , RD, , Glutz DO-Nr , Používejte výhradně cylindrickou FZG vložku s volným během spojky! Standardní povrchová úprava Povrchová úprava lišty: matně chromátováno MC / stříbrná barva (Odolnost proti korozi podle normy DIN EN 1670 třída 4), volitelně šedá (RAL 9007) nebo bílá (RAL pouze některé typy), obě barvy = práškový lak

12 12 paniclock Vícebodové panikové/nouzové zámky Vícebodové zámky Winkhaus STV paniclock M 179, funkce E Vícebodový nouzový zámek (v souladu s normou EN 179) Kótování: varianta 60 pro vchodové dveře standardní výšky Doporučená výška v kovací drážce FFH: 1875 až 2230 mm Upozornění Uvedené rozměry odpovídají tříbodovému zámku paniclock/hooklock M (masivní hákové závory) ve variantě 60. Detaily rámových prvků (a jejich závislosti na provedení čela a na profilech) jsou znázorněny a vyspecifikovány výhradně v technickém katalogu (Skupina 4 / 5). V nouzové situaci jednoduché otevření dveří jediným pohybem ruky: Stisknutím kliky! Certifikováno podle normy EN 179 při použití s certifikovanými garniturami klik: Firma Kódové označení FSB DO-Nr , Hoppe DO-Nr , , RD, , , RD, , Glutz DO-Nr , (Viz návod k instalaci a údržbě vícebodových zámků paniclock 179 ) Další výkresy na vyžádání ** = rozsah zakrácení *** = výška kliky Pozor! Používejte výhradně cylindrickou vložku s volným během spojky!

13 Vícebodové zámky Winkhaus STV Vícebodové panikové/nouzové zámky paniclock 13 paniclock M 179, funkce E Vícebodový nouzový zámek (v souladu s normou EN 179) Kótování: varianta 62 pro nízké vchodové dveře Doporučená výška v kovací drážce FFH: 1735 až 1875 mm Upozornění Uvedené rozměry odpovídají tříbodovému zámku paniclock/hooklock M (masivní hákové závory) ve variantě 62. Detaily rámových prvků (a jejich závislosti na provedení čela a na profilech) jsou znázorněny a vyspecifikovány výhradně v technickém katalogu (Skupina 4 / 5). 518 V nouzové situaci jednoduché otevření dveří jediným pohybem ruky: Stisknutím kliky! Certifikováno podle normy EN 179 při použití s certifikovanými garniturami klik: Firma Kódové označení FSB DO-Nr , Hoppe DO-Nr , , RD, , , RD, , Glutz DO-Nr , (Viz návod k instalaci a údržbě vícebodových zámků paniclock 179 ) Další výkresy na vyžádání ** = rozsah zakrácení *** = výška kliky Pozor! Používejte výhradně cylindrickou vložku s volným během spojky!

14 14 paniclock Vícebodové panikové/nouzové zámky Vícebodové zámky Winkhaus STV paniclock M 179, funkce E Vícebodový nouzový zámek (v souladu s normou EN 179) Přehled produktů Popis produktu Obj. číslo STV-AP179-F1660 L36/35 92/9 M2 MC STV-AP179-F1660 L36/35 92/9 M2 GR STV-AP179-F1660 L36/40 92/9 M2 MC STV-AP179-F1660 L36/45 92/9 M2 MC STV-AP179-F1660 L36/45 92/9 M2 GR STV-AP179-F1660 L36/45 94/9 KABA M2 MC STV-AP179-F1660 L36/50 92/9 M2 MC STV-AP179-F1660 L36/50 92/9 M2 GR STV-AP179-F1660 L36/55 92/9 M2 MC STV-AP179-F1660 L36/65 92/9 M2 MC STV-AP179-F2060 L19/45 92/9 M2 MC STV-AP179-F2060 L19/45 92/9 M2 GR STV-AP179-F2060 L19/45 94/9 KABA M2 MC STV-AP179-F2060 L19/50 92/9 M2 GR STV-AP179-F2060 L19/55 92/9 M2 MC STV-AP179-F2060 L19/55 92/9 M2 GR STV-AP179-F2060 L19/55 94/9 KABA M2 MC STV-AP179-F2060 L19/60 92/9 M2 GR STV-AP179-F2060 L19/65 92/9 M2 MC STV-AP179-F2060 L19/80 92/9 M2 MC STV-AP179-F2460 L36/35 92/9 M2 MC STV-AP179-F2460 L36/35 92/9 M2 GR STV-AP179-F2460 L36/35 92/9 M2 EST STV-AP179-F2460 L36/40 92/9 M2 MC STV-AP179-F2460 L36/45 92/9 M2 MC STV-AP179-F2460 L36/45 92/9 M2 GR Popis produktu Obj. číslo STV-AP179-F2460 L36/45 94/9 KABA M2 MC STV-AP179-F2477 L36/35 92/9 M2 MC STV-AP179-U2293 L36/35 92/9 M2 GR STV-AP179-U2293 L36/45 94/9 KABA M2 GR STV-AP179-U24184 L36/45 92/9 M2 MC STV-AP179-U2293 L36/45 92/9 M2 GR STV-AP179-U24185 L36/34 92/9 M2 MC STV-AP179-U2460 L36/35 92/9 M2 MC STV-AP179-U2460 L36/35 92/9 M2 GR STV-AP179-U2460 L36/35 94/9 KABA M2 MC STV-AP179-U2460 L36/40 92/9 M2 MC STV-AP179-U2460 L36/40 92/9 M2 WS STV-AP179-U2460 L36/40 92/9 M2 GR STV-AP179-U2460 L36/45 92/9 M2 MC STV-AP179-U2460 L36/45 92/9 M2 GR STV-AP179-U2460 L36/45 94/9 KABA M2 MC STV-AP179-U2460 L36/50 92/9 M2 MC STV-AP179-U2460 L36/50 92/9 M2 GR STV-AP179-U2460 L36/50 94/9 KABA M2 MC STV-AP179-U2460 L36/55 94/9 KABA M2 MC STV-AP179-U2460 L36/65 92/9 M2 MC STV-AP179-U2471 L36/35 92/9 M2 MC STV-AP179-U2471 L36/35 92/9 M2 GR STV-AP179-U2471 L36/45 92/9 M2 MC STV-AP179-U2471 L36/45 92/9 M2 GR STV-AP179-U3077 L36/40 94/9 KABA M2 MC Pro nízké dveře (Varianta 62) Popis produktu Obj. číslo STV-AP179-F1662 L36/35 92/9 M2 MC STV-AP179-F1662 L36/40 92/9 M2 MC STV-AP179-F1662 L36/45 92/9 M2 MC STV-AP179-F1662 L36/50 92/9 M2 MC STV-AP179-F1662 L36/55 92/9 M2 MC STV-AP179-F2062 L19/45 92/9 M2 MC STV-AP179-U22117 L36/35 92/9 M2 GR STV-AP179-U2462 L36/45 92/9 M2 MC STV-AP179-U2462 L36/50 92/9 M2 MC STV-AP179-U2462 L36/50 94/9 KABA M2 MC

15 Vícebodové zámky Winkhaus STV Vícebodové panikové/nouzové zámky paniclock 15 paniclock M 1125, funkce E Vícebodový panikový zámek (v souladu s normou EN 1125) Rozsah použití Dřevěné dveře Plastové dveře Hliníkové dveře Ocelové dveře Vlastnosti 2 masivní hákové závory Otvírání uzamčených dveří zevnitř pomocí panikové hrazdy, zvenku klíčem V nouzové situaci jednoduché otevření dveří jediným pohybem ruky: Stisknutím panikové hrazdy! Paniková funkce E (zvenku pevná koule/zevnitř paniková hrazda) Pozor! Nutná instalace cylindrické vložky s volným během spojky! Hlavní středová závora z oceli, matně chromátováno Ovládání masivní hákové závory otočením klíče v cylindrické vložce o jednu otáčku (360 ) Středový kastlík uzavřený ze všech stran, v souladu s normou DIN 18251, vhodný pro všechny běžné/certifikované typy dveřních štítů a rozet Standardní samostatné protiplechy (případně sady protiplechů nebo průběžný protiplech) s možností seřízení přítlaku Protiplech střelky / závory se seřiditelným úhlem použití, možnost dovybavení dveřním otvíračem (homologovaným pro nouzové/panikové zámky) Vícebodový zámek vybavený bezpečnostními masivními hákovými závorami podle norem DIN , třída 3 Frézování do profilů je analogické s frézováním standardních vícebodových zámků s hákovými závorami hooklock M2 Standardní rámové protiplechy pro plastové, dřevěné i hliníkové dveře Pravolevé provedení Oblast použití: pro jednokřídlové dveře a/nebo dvoukřídlové dveře s pasivním křídlem bez panikové funkce. Vhodný pro protipožární dveře Příslušenství v souladu s normou EN 1125 při použití s certifikovanou panikovou hrazdou firmy FSB (DO- -Nr ), úhel ovládání hrazdy = 45 Standardní povrchová úprava Povrchová úprava lišty: matně chromátováno MC / stříbrná barva (Odolnost proti korozi podle normy DIN EN 1670 třída 4), volitelně šedá (RAL 9007) nebo bílá (RAL pouze některé typy), obě barvy: práškový lak. Používejte výhradně cylindrickou FZG vložku s volným během spojky! 30 30

16 16 paniclock Vícebodové panikové/nouzové zámky Vícebodové zámky Winkhaus STV paniclock M 1125, funkce E Vícebodový panikový zámek (v souladu s normou EN 1125) Kótování: varianta 60 pro vchodové dveře standardní výšky Doporučená výška v kovací drážce FFH: 1875 až 2230 mm Upozornění Uvedené rozměry odpovídají tříbodovému zámku paniclock/hooklock M (masivní hákové závory) ve variantě 60. Detaily rámových prvků (a jejich závislosti na provedení čela a na profilech) jsou znázorněny a vyspecifikovány výhradně v technickém katalogu (Skupina 4 / 5). V nouzové situaci jednoduché otevření dveří jediným pohybem ruky: Stisknutím panikové hrazdy! Certifikováno podle normy EN 1125 při použití s certifikovanými panikovými hrazdami firmy FSB (DO-Nr ), úhel pohybu/ovládání hrazdy = 45. (Viz návod k instalaci a údržbě vícebodových zámků paniclock 1125 ) Další výkresy na vyžádání Pozor! Používejte výhradně cylindrickou vložku s volným během spojky! ** = rozsah zakrácení *** = výška kliky

17 Vícebodové zámky Winkhaus STV Vícebodové panikové/nouzové zámky paniclock 17 paniclock M 1125, funkce E Vícebodový panikový zámek (v souladu s normou EN 1125) Kótování: varianta 62 pro nízké vchodové dveře Doporučená výška v kovací drážce FFH: 1735 až 1875 mm Upozornění Uvedené rozměry odpovídají tříbodovému zámku paniclock/hooklock M (masivní hákové závory) ve variantě 62. Detaily rámových prvků (a jejich závislosti na provedení čela a na profilech) jsou znázorněny a vyspecifikovány výhradně v technickém katalogu (Skupina 4 / 5). 518 V nouzové situaci jednoduché otevření dveří jediným pohybem ruky: Stisknutím panikové hrazdy! Certifikováno podle normy EN 1125 při použití s certifikovanými panikovými hrazdami firmy FSB (DO-Nr ), úhel pohybu/ovládání hrazdy = 45. (Viz návod k instalaci a údržbě vícebodových zámků paniclock 1125 ) Další výkresy na vyžádání Pozor! Používejte výhradně cylindrickou vložku s volným během spojky! ** = rozsah zakrácení *** = výška kliky

18 18 paniclock Vícebodové panikové/nouzové zámky Vícebodové zámky Winkhaus STV paniclock M 1125, funkce E Vícebodový panikový zámek (v souladu s normou EN 1125) Přehled produktů Popis produktu Obj. číslo STV-AP1125-F1660 L42/35 92/9 M2 MC STV-AP1125-F1660 L42/40 92/9 M2 MC STV-AP1125-F1660 L42/45 92/9 M2 GR STV-AP1125-F1660 L42/45 92/9 M2 MC STV-AP1125-F1660 L42/50 92/9 M2 MC STV-AP1125-F1660 L42/55 92/9 M2 MC STV-AP1125-F1660 L42/65 92/9 M2 MC STV-AP1125-F2060 L21/45 92/9 M2 MC STV-AP1125-F2060 L21/55 92/9 M2 GR STV-AP1125-F2060 L21/55 92/9 M2 MC STV-AP1125-F2060 L21/60 92/9 M2 GR STV-AP1125-F2060 L21/65 92/9 M2 MC STV-AP1125-F2460 L42/35 92/9 M2 GR STV-AP1125-F2460 L42/35 92/9 M2 MC STV-AP1125-F2460 L42/40 92/9 M2 MC STV-AP1125-F2460 L42/45 92/9 M2 MC STV-AP1125-F2460 L36/45 94/9 KABA M2 MC STV-AP1125-F2477 L42/35 92/9 M2 MC STV-AP1125-U2293 L42/35 92/9 M2 GR STV-AP1125-U2293 L42/45 92/9 M2 GR STV-AP1125-U2293 L36/45 94/9 KABA M2 GR STV-AP1125-U24184 L42/45 92/9 M2 MC STV-AP1125-U24185 L42/34 92/9 M2 MC STV-LE10XAP1125-U24185 L42/44 92/9 M2 GR STV-AP1125-U2460 L42/35 92/9 M2 GR STV-AP1125-U2460 L42/35 92/9 M2 MC STV-AP1125-U2460 L36/35 94/9 KABA M2 MC STV-AP1125-U2460 L42/40 92/9 M2 GR STV-AP1125-U2460 L42/40 92/9 M2 MC STV-AP1125-U2460 L42/40 92/9 M2 WS STV-AP1125-U2460 L42/45 92/9 M2 MC STV-AP1125-U2460 L42/50 92/9 M2 MC STV-AP1125-U2460 L36/50 94/9 KABA M2 MC STV-AP1125-U2460 L42/55 92/9 M2 MC STV-AP1125-U2460 L36/55 94/9 KABA M2 MC STV-AP1125-U2460 L42/80 92/9 M2 MC STV-AP1125-U2471 L42/35 92/9 M2 GR STV-AP1125-U2471 L42/35 92/9 M2 MC STV-AP1125-U2471 L42/45 92/9 M2 GR STV-AP1125-U2471 L42/45 92/9 M2 MC STV-AP1125-U3077 L36/40 94/9 KABA M2 MC Pro nízké dveře (Varianta 62) Popis produktu Obj. číslo STV-AP1125-F1662 L42/45 92/9 M2 MC STV-AP1125-U2462 L42/45 92/9 M2 MC STV-AP1125-U2462 L36/50 94/9 KABA M2 MC

19 Vícebodové zámky Winkhaus STV Vícebodové panikové/nouzové zámky paniclock 19 paniclock AP3, funkce E1 / B1 / D1 Vícebodový nouzový/panikový zámek EN 179/EN pro jednokřídlové dveře - pro dvoukřídlové dveře se štulpovým křídlem bez panikové funkce Rozsah použití pro jednokřídlové dveře / dvoukřídlové dveře s pasivním křídlem bez panikové funkce pro dřevěné, plastové, hliníkové i ocelové dveře certifikováno pro dveře podle norem EN 179 a EN 1125 Vlastnosti V nouzové situaci jednoduché otevření dveří jediným pohybem ruky: Stisknutím kliky nebo panikové hrazdy! Panikové ovládání a otvírání uzamčených dveří v rozsahu funkcí E1 / B1 / D1 Připravený pro montáž cylindrické vložky podle normy EN 1303 (3. třída korozní odolnosti), ideálně pro vložku s rozsahem přenastavení zubu max. ± 30, případně vložku s volným během spojky Ovládání masivních hákových závor otočením klíče v cylindrické vložce o max. půl otáčky (podle konkrétního nastavení polohy zubu v rozsahu od 0 do cca. 180 ) Středový kastlík uzavřený ze všech stran, v souladu s normou DIN 18251, vhodný pro všechny běžné/certifikované typy dveřních štítů a rozet Vybavený hlavní středovou závorou, matně chromátováno Standardní samostatné protiplechy (případně sady protiplechů nebo průběžný protiplech) s možností seřízení přítlaku Protiplech střelky / závory se seřiditelným úhlem použití, možnost dovybavení dveřním otvíračem (homologovaným pro nouzové/panikové zámky) Frézování do profilů je analogické s frézováním standardních vícebodových zámků s hákovými závorami hooklock M2, středový kastlík viz výkres kótování Standardní rámové protiplechy pro plastové, dřevěné a hliníkové dveře Pravolevé provedení, dovnitř/ven nastavitelné Vhodný pro protipožární dveře Příslušenství paniclock AP3 179 v souladu s normou EN 179 při použití s certifikovanými klikami firem: Firma Kódové označení FSB DO-Nr , Hoppe DO-Nr. 20.x.01, 20.x.02 Glutz DO-Nr , ECO DO-Nr. 20,1.01, HEWI DO-Nr , Příslušenství paniclock AP v souladu s normou EN 1125 při použití s certifikovanou panikovou hrazdou firmy FSB, Typ 7980 (DO-Nr. 20.3), úhel pohybu/ovládání hrazdy = 45 Alternativní příslušenství viz Příručka pro montáž, ovládání a seřízení zámků paniclock AP3 EN 179/EN 1125 Standardní povrchová úprava Povrchová úprava lišty: matně chromátováno MC / stříbrná barva (Odolnost proti korozi podle normy DIN EN 1670 třída 4), volitelně šedá prášková (RAL pouze některé typy zámků).

20 20 paniclock Vícebodové panikové/nouzové zámky Vícebodové zámky Winkhaus STV paniclock AP3, funkce E1 / B1 / D1 Vícebodový nouzový/panikový zámek dle EN 179/EN 1125 Pro jednokřídlové dveře / dvoukřídlové dveře se štulpovým křídlem bez panikové funkce Kótování: varianta 60 pro vchodové dveře standardní výšky Doporučená výška v kovací drážce FFH: 1875 až 2230 mm Ø *** ** ** 44 D H Ø D ** = rozsah zakrácení *** = výška kliky

21 Vícebodové zámky Winkhaus STV Vícebodové panikové/nouzové zámky paniclock 21 paniclock AP3, funkce E1 / B1 / D1 Vícebodový nouzový/panikový zámek dle EN 179/EN 1125 Pro jednokřídlové dveře / dvoukřídlové dveře se štulpovým křídlem bez panikové funkce Kótování: varianta 62 pro nízké vchodové dveře Doporučená výška v kovací drážce FFH: 1735 až 1875 mm Ø *** ** ** 44 D H Ø D ** = rozsah zakrácení *** = výška kliky

22 77 22 paniclock Vícebodové panikové/nouzové zámky Vícebodové zámky Winkhaus STV paniclock AP3, funkce E1 / B1 Vícebodový nouzový/panikový zámek dle EN 179/EN 1125 Pro jednokřídlové dveře / dvoukřídlové dveře s pasivním křídlem bez panikové funkce Kótování: varianta 69 pro vysoké vchodové dveře Doporučená výška v kovací drážce FFH: 2230 až 2400 mm Ø 12 Ø *** ** ** 44 D H D ** = rozsah zakrácení *** = výška kliky

23 Vícebodové zámky Winkhaus STV Vícebodové panikové/nouzové zámky paniclock 23 paniclock AP3, Funkce E1 / B1 / D1 Vícebodový nouzový/panikový zámek dle EN 179/EN 1125 Pro jednokřídlové dveře / dvoukřídlové dveře s pasivním křídlem bez panikové funkce Přehled produktů Popis produktu Obj. číslo Popis produktu Obj. číslo Funkce B / nastavitelná průchodnost zvenku STV-AP3 B1 F1660 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F1660 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F1660 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F1660 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F1660 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F2060 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F2060 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F2060 L10/55 92/9 M2 GR STV-AP3 B1 F2060 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F2460 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F2460 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F2460 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 U2460 L10/45 94/9 KABA M2 MC STV-AP3 B1 U24184 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 U24185 L10/34 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 U2460 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 U2460 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 U2460 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 U2471 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 U2471 L10/35 92/9 M2 GR STV-AP3 B1 U2471 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 U2471 L10/45 92/9 M2 GR Funkce B / nastavitelná průchodnost zvenku pro nízké dveře (Varianta 62 se sníženou horní hákovou závorou) STV-AP3 B1 F1662 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F1662 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F1662 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F1662 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F1662 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F2062 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F2062 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F2062 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F2462 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F2462 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F2462 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 U2462 L10/34 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 U2462 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 U2462 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 U2488 L10/35 92/9 M2 MC Funkce B / nastavitelná průchodnost zvenku pro vysoké dveře (Varianta 69 s dodatečnou horní hákovou závorou/se 3 závorami) STV-AP3 B1 F1669 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F1669 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F2069 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 F2069 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 U2469 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 B1 U2469 L10/45 92/9 M2 MC Funkce D / plná průchodnost zvenku STV-AP3 D1 F1660 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F1660 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F1660 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F1660 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F1660 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F2060 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F2060 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F2060 L10/55 92/9 M2 GR STV-AP3 D1 F2060 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F2460 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F2460 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F2460 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 U24184 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 U24185 L10/34 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 U2460 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 U2460 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 U2471 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 U2471 L10/35 92/9 M2 GR STV-AP3 D1 U2471 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 U2471 L10/4592/9 M2 GR Funkce D / plná průchodnost zvenku pro nízké dveře (Varianta 62 se sníženou horní hákovou závorou) STV-AP3 D1 F1662 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F1662 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F1662 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F1662 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F2062 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F2062 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F2462 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F2462 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 F2462 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 U2462 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 U2462 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 U2462 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 U2488 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 D1 U2488 L10/45 92/9 M2 MC

24 24 paniclock Vícebodové panikové/nouzové zámky Vícebodové zámky Winkhaus STV paniclock AP3, Funkce E1 / B1 / D1 Vícebodový nouzový/panikový zámek dle EN 179/EN 1125 Pro jednokřídlové dveře / dvoukřídlové dveře se štulpovým křídlem bez panikové funkce Přehled produktů Popis produktu Obj. číslo Funkce E / zvenku nepřístupno STV-AP3 E1 F1660 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F1660 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F1660 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F1660 L10/45 94/9 KABA M2 MC STV-AP3 E1 F1660 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F1660 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F2060 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F2060 L10/55 92/9 M2 MC STV-LE5X AP3 E1 F2060 L10/55 92/9 M2 GR STV-AP3 E1 F2060 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F2460 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F2460 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F2460 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F2460 L10/45 94/9 KABA M2 MC STV-AP3 E1 U24184 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 U24185 L10/34 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 U2460 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 U2460 L10/35 94/9 KABA M2 MC STV-AP3 E1 U2460 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 U2460 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 U2460 L10/45 94/9 KABA M2 MC STV-AP3 E1 U2460 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 U2471 L10/35 92/9 M2 MC STV-LE5X AP3 E1 U2471 L10/35 92/9 M2 GR STV-AP3 E1 U2471 L10/45 92/9 M2 MC STV-LE5X AP3 E1 U2471 L10/45 92/9 M2 GR Funkce E / zvenku nepřístupno pro nízké dveře (Varianta 62 se sníženou horní hákovou závorou) STV-AP3 E1 F1662 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F1662 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F1662 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F2062 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F2062 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F2062 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F2062 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F2462 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 U2462 L10/35 94/9 KABA M2 MC STV-AP3 E1 F2462 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F2462 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 U2462 L10/34 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 U2462 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 U2462 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 U2488 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 U2488 L10/45 92/9 M2 MC Funkce E / zvenku nepřístupno pro vysoké dveře (Varianta 69 s dodatečnou horní hákovou závorou/se 3 závorami) STV-AP3 E1 F1669 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F1669 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F2069 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 F2069 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 U2469 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E1 U2469 L10/45 92/9 M2 MC

25 Vícebodové zámky Winkhaus STV Vícebodové panikové/nouzové zámky paniclock 25 paniclock AP3, funkce E2 / B2 / D2 Vícebodový nouzový/panikový zámek dle EN 179/EN 1125 pro panikové dvoukřídlové dveře (aktivní/horní křídlo i pasivní/štulpové křídlo s panikovou funkcí) Rozsah použití pro dvoukřídlové dveře ze dřeva, plastu, hliníku či oceli certifikace podle norem EN 179 a EN 1125 Vlastnosti V nouzové situaci jednoduché otevření dveří jediným pohybem ruky: Stisknutím kliky nebo panikové hrazdy (podle provedení)! Panikové ovládání a otvírání uzamčených dveří v rozsahu funkcí E2 / B2 / D2 Připravený pro montáž cylindrické vložky podle normy EN 1303 (3. třída korozní odolnosti), ideálně pro vložku s rozsahem přenastavení zubu max. ± 30, případně vložku s volným během spojky Ovládání masivních hákových závor otočením klíče v cylindrické vložce o půl otáčky (podle konkrétního nastavení polohy zubu v rozsahu cca. od 45 do 180 ) Středový kastlík uzavřený ze všech stran, v souladu s normou DIN 18251, vhodný pro všechny běžné/certifikované typy dveřních štítů a rozet Aktivní/horní křídlo vybaveno hlavní středovou závorou, matně chromátováno Pasivní/štulpové křídlo vybaveno kapsovými protiplechy masivních hákových závor s možností seřízení přítlaku Pravolevé provedení Vhodný pro protipožární dveře Příslušenství paniclock AP3 179 v souladu s normou EN 179 při použití s certifikovanými klikami firem: Firma Kódové označení FSB DO-Nr , Hoppe DO-Nr. 20.x.01, 20.x.02 Glutz DO-Nr , ECO DO-Nr. 20,1.01, HEWI DO-Nr , Příslušenství paniclock AP v souladu s normou EN 1125 při použití s certifikovanou panikovou hrazdou firmy FSB, Typ 7980 (DO-Nr. 20.3), úhel pohybu/ovládání hrazdy = 45 Příslušenství štulpového panikového uzávěru AP3 UTE Horní protiplech se spouštěčem pro horní rohový převod se zástrčí Spodní protiplech pro spodní rohový převod se zástrčí Standardní povrchová úprava Povrchová úprava lišty: matně chromátováno MC / stříbrná barva (Odolnost proti korozi podle normy DIN EN 1670 třída 4)

26 26 paniclock Vícebodové panikové/nouzové zámky Vícebodové zámky Winkhaus STV paniclock AP3: Aktivní křídlo STV-AP3 E2/B2/D2... M2 Štulpové křídlo STV-AP3-UTE MEV2 pro dvoukřídlové dveře (aktivní/horní panikové křídlo, pasivní/štulpové panikové křídlo) v souladu s normou EN 179 a EN 1125 Kótování: varianta 60 pro vchodové dveře standardní výšky D L H D ** *** ** ** 44 D H D D = Dornmas H = Zadní dornmas L = Délka Upozornění Zde je znázorněná varianta štulpového křídla SB TKR AP3-O DIN levé, ven otvíravé Doporučené výšky FFH varianta 60, výška kliky 1050 mm, s lištou STV-ANSCHL.SCH STV-U dole *): s lištou ASS nahoře 2090 až... U260 *) 2220 mm s lištou ASS nahoře 2221 až... U390 *) 2350 mm s lištou ASS nahoře 2351 až... U520 *) 2480 mm *) viz příslušenství strana 31 Doporučené výšky FFH varianta 60, výška kliky 1020 mm, s lištou STV-ANSCHL.SCH STV-U dole *):: s lištou ASS nahoře 2060 až... U260 *) 2190 mm s lištou ASS nahoře 2191 až... U390 *) 2320 mm s lištou ASS nahoře 2321 až... U520 *) 2450 mm *) viz příslušenství strana 31 ** = rozsah zakrácení *** = výška kliky

27 Vícebodové zámky Winkhaus STV Vícebodové panikové/nouzové zámky paniclock 27 paniclock AP3: Aktivní křídlo STV-AP3 E2/B2/D2... M2 Štulpové křídlo STV-AP3-UTE MEV2 pro dvoukřídlové dveře (aktivní/horní panikové křídlo, pasivní/štulpové panikové křídlo) v souladu s normou EN 179 a EN 1125 Kótování: varianta 62 pro nízké vchodové dveře D L H D ** *** ** ** 44 D H D D = Dornmas H = Zadní dornmas L = Délka Upozornění Zde je znázorněná varianta štulpového křídla SB TKR AP3-O DIN levé, ven otvíravé Doporučené výšky FFH varianta 62, výška kliky 1050 mm, s lištou STV-ANSCHL.SCH STV-U dole *): s lištou ASS nahoře 1945 až... U260 *) 2075 mm s lištou ASS nahoře 2076 až... U390 *) 2205 mm s lištou ASS nahoře 2206 až... U520 *) 2335 mm *) viz příslušenství strana 31 Doporučené výšky FFH Varianta 62, výška kliky 1020 mm, s lištou STV-ANSCHL.SCH STV-U dole *): s lištou ASS nahoře 1915 až... U260 *) 2045 mm s lištou ASS nahoře 2046 až... U390 *) 2175 mm s lištou ASS nahoře 2176 až... U520 *) 2305 mm *) viz příslušenství strana 31 Upozornění: Od výšky křídla v kovací drážce 2060 mm lze místo varianty 62 použít variantu 60. ** = rozsah zakrácení *** = výška kliky

28 paniclock Vícebodové panikové/nouzové zámky Vícebodové zámky Winkhaus STV paniclock AP3: Aktivní křídlo STV-AP3 E2/B2/D2... M2 Štulpové křídlo STV-AP3-UTE MEV2 pro dvoukřídlové dveře (aktivní/horní panikové křídlo, pasivní/štulpové panikové křídlo) v souladu s normou EN 179 a EN 1125 Kótování: varianta 69 pro vysoké vchodové dveře Upozornění Zde je znázorněná varianta štulpového křídla SB TKR AP3-O DIN levé, ven otvíravé D L ** D H *** ** ** 44 D H D D = Dornmas H = Zadní dornmas L = Délka Doporučené výšky FFH varianta 69, výška kliky 1050 mm, s lištou STV-ANSCHL.SCH STV-U dole *): s lištou ASS nahoře 2445 až... U260 *) 2575 mm s lištou ASS nahoře 2576 až... U390 *) 2705 mm s lištou ASS nahoře 2706 až... U520 *) 2835 mm *) viz příslušenství strana 31 Doporučené výšky FFH varianta 69, výška kliky 1020 mm, s lištou STV-ANSCHL.SCH STV-U dole *): s lištou ASS nahoře 2415 až... U260 *) 2545 mm s lištou ASS nahoře 2546 až... U390 *) 2675 mm s lištou ASS nahoře 2676 až... U520 *) 2805 mm *) viz příslušenství strana 31 ** = rozsah zakrácení *** = výška kliky

29 Vícebodové zámky Winkhaus STV Vícebodové panikové/nouzové zámky paniclock 29 paniclock AP3, funkce E2 / B2 / D2 Aktivní křídlo STV-AP3 E2/B2/D2... M2 pro dvoukřídlové dveře (aktivní/horní panikové křídlo, pasivní/štulpové panikové křídlo) v souladu s normou EN 179 a EN 1125 Přehled produktů Popis produktu Obj. číslo Popis produktu Obj. číslo Funkce E / zvenku nepřístupno STV-AP3 E2 F1660 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F1660 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F1660 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F1660 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F2060 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F2060 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F2060 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F2460 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F2460 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F2460 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 U24184 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 U24185 L10/34 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 U2460 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 U2460 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 U2471 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 U2471 L10/45 92/9 M2 MC Funkce E / zvenku nepřístupno pro nízké dveře (Varianta 62 se sníženou horní hákovou závorou) STV-AP3 E2 F1662 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F1662 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F1662 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F2062 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F2062 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F2062 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F2062 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F2462 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F2462 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F2462 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 U2462 L10/34 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 U2462 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 U2462 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 U2488 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 U2488 L10/45 92/9 M2 MC Funkce E / zvenku nepřístupno pro vysoké dveře (Varianta 69 s dodatečnou horní hákovou závorou/se 3 závorami) STV-AP3 E2 F1669 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F1669 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F2069 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 F2069 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 U2469 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 E2 U2469 L10/45 92/9 M2 MC Funkce B (nastavitelná průchodnost zvenku) STV-AP3 B2 F1660 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F1660 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F1660 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F1660 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F1660 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F2060 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F2060 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F2060 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F2460 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F2460 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F2460 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 U24184 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 U24185 L10/34 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 U2460 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 U2460 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 U2471 L10/35 92/9 M2 MC Funkce B / nastavitelná průchodnost zvenku pro nízké dveře (Varianta 62 se sníženou horní hákovou závorou) STV-AP3 B2 F1662 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F1662 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F1662 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F1662 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F1662 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F2062 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F2062 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F2062 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F2462 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F2462 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F2462 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 U2462 L10/34 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 U2462 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 U2462 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 U2488 L10/35 92/9 M2 MC Funkce B / nastavitelná průchodnost zvenku pro vysoké dveře (Varianta 69 s dodatečnou horní hákovou závorou/se 3 závorami) STV-AP3 B2 F1669 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F1669 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F2069 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 F2069 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 U2469 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 B2 U2469 L10/45 92/9 M2 MC Funkce D / plná průchodnost zvenku STV-AP3 D2 F1660 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 F1660 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 F1660 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 F1660 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 F2060 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 F2060 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 F2460 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 U24184 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 U2460 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 U2460 L10/45 92/9 M2 MC Funkce D / plná průchodnost zvenku pro nízké dveře (Varianta 62 se sníženou horní hákovou závorou) STV-AP3 D2 F1662 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 F1662 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 F1662 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 F1662 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 F2062 L10/55 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 F2062 L10/65 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 F2462 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 F2462 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 F2462 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 U2462 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 U2462 L10/40 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 U2462 L10/45 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 U2488 L10/35 92/9 M2 MC STV-AP3 D2 U2488 L10/45 92/9 M2 MC

30 30 paniclock Vícebodové panikové/nouzové zámky Vícebodové zámky Winkhaus STV paniclock AP3, funkce E2 / B2 / D2 Štulpové křídlo STV-AP3-UTE MEV2 pro dvoukřídlové dveře (aktivní/horní panikové křídlo, pasivní/štulpové panikové křídlo) v souladu s normou EN 179 a EN 1125 Přehled produktů Popis produktu Obj. číslo Popis produktu Obj. číslo Podle normy EN 1125, pasivní/štulpové křídlo 6 mm čelo U-tvaru: vhodné pro hliníkové dveře (možná plochá montáž, bez nutnosti protilehlé kovací drážky) STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC mm čelo U-tvaru: vhodné pro dřevěné a plastové dveře (uzpůsobení pro profil a protilehlou kovací drážku) STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE2471 L10 70/9 MV2 MC STV-AP UTE2471 L10 80/9 MV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE /9 UMEV2 MC STV-AP UTE2488 L10 70/9 MV2 MC STV-AP UTE2488 L10 80/9 MV2 MC Podle normy EN 179, pasivní/štulpové křídlo 6 mm čelo U-tvaru: vhodné pro hliníkové dveře (možná plochá montáž, bez nutnosti protilehlé kovací drážky) STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC mm čelo U-tvaru: vhodné pro dřevěné a plastové dveře (uzpůsobení pro profil a protilehlou kovací drážku) STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE2471 L10 70/9 MV2 MC STV-AP3 179 UTE2471 L10 80/9 MV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE /9 UMEV2 MC STV-AP3 179 UTE2488 L10 70/9 MV2 MC STV-AP3 179 UTE2488 L10 80/9 MV2 MC

Mechanické vícebodové zámky a cylindrické vložky Winkhaus

Mechanické vícebodové zámky a cylindrické vložky Winkhaus Mechanické vícebodové zámky a cylindrické vložky Winkhaus pro dveře Winkhaus CR, s.r.o. Společnost Winkhaus obchoduje v České republice v oblastech okenní a dveřní techniky. Fundamentálním základem společnosti

Více

Mechanické vícebodové zámky Winkhaus

Mechanické vícebodové zámky Winkhaus Mechanické vícebodové zámky Winkhaus pro dveře Winkhaus CR, s.r.o. Společnost Winkhaus obchoduje v České republice v oblastech okenní a dveřní techniky. Fundamentálním základem společnosti je kulturní

Více

Elektromechanické a elektromotorické vícebodové zámky Winkhaus

Elektromechanické a elektromotorické vícebodové zámky Winkhaus Elektromechanické a elektromotorické vícebodové zámky Winkhaus pro dveře Winkhaus CR, s.r.o. Společnost Winkhaus obchoduje v České republice v oblastech okenní a dveřní techniky. Fundamentálním základem

Více

Zadlabací zámky. The global leader in door opening solutions

Zadlabací zámky. The global leader in door opening solutions Zadlabací zámky The global leader in door opening solutions 1 Zadlabací zámky Popis zadlabacího zámku Střelka Zadlabací zámek Základová deska Pákový převod Ořech Závora Stavítko Čelo zámku Jak správně

Více

ZÁCHRANA V NOUZI dle EN 179

ZÁCHRANA V NOUZI dle EN 179 ÚNIKOVÉ CESTY CO KDE POUŽÍT? EN 179 = únikové uzávěry EE Tato norma se využívá v objektech, kde je přítomno méně osob. Ty znají únikové cesty z budovy; nepředpokládá se vznik panikové situace. Zde se využívá

Více

Obecná charakteristika elektromotorických samozamykacích zámků ABLOY

Obecná charakteristika elektromotorických samozamykacích zámků ABLOY Obecná charakteristika elektromotorických samozamykacích zámků ABLOY Základní rozdělení Dle typu konstrukce dveří můžeme rozdělit zámky na úzké a hluboké. profilové dveře plné dveře 4 4 2 2 3 3 5 5 1 1

Více

Mechanické vícebodové zámky Winkhaus

Mechanické vícebodové zámky Winkhaus Mechanické vícebodové zámky Winkhaus pro dveře Winkhaus CR, s.r.o. Společnost Winkhaus obchoduje v České republice v oblastech okenní a dveřní techniky. Fundamentálním základem společnosti je kulturní

Více

Vícebodové panikové zámky Winkhaus paniclock AP 179 a AP 1125

Vícebodové panikové zámky Winkhaus paniclock AP 179 a AP 1125 Vícebodové panikové zámky Winkhaus paniclock AP 9 a AP 5 dle norem EN 9 a EN 5 pro dveře Winkhaus CR, s.r.o. Společnost Winkhaus obchoduje v České republice v oblastech okenní a dveřní techniky. Fundamentálním

Více

Panikové kování. FAB 89 FAB 90 Smart ASSA ABLOY PED 200 PED 300 PED 500 PED 700. The global leader in door opening solutions

Panikové kování. FAB 89 FAB 90 Smart ASSA ABLOY PED 200 PED 300 PED 500 PED 700. The global leader in door opening solutions Panikové kování ASSA ABLOY PED 200 PED 300 PED 500 PED 700 AB 89 AB 90 Smart The global leader in door opening solutions Obsah Úvodní informace o panikové kování 3 Panikové kování Mare Nostrum - povrchová

Více

Antipaniková madla s integrovanými antipanikovými zámky DORMA PHA 2500 PHA 2555

Antipaniková madla s integrovanými antipanikovými zámky DORMA PHA 2500 PHA 2555 Antipaniková madla s integrovanými antipanikovými zámky DORMA PHA 2500 PHA 2555 DORMA PHA 2500 Antipaniková madla s integrovanými Gleitschienenantipanikovými Türschließersystem zámky Moderní a progresivní

Více

Dveře vybavené antipanikovými zámky a madly

Dveře vybavené antipanikovými zámky a madly Dveře vybavené antipanikovými zámky a madly Použití produktů v praxi Obsah Základní produktové údaje...3 Jednokřídlé dveře ovládané mechanickými antipanikovými zámky...4-5 ovládané antipanikovými samozamykacími

Více

Řešení pro vstupní dveře Vašeho bytového domu

Řešení pro vstupní dveře Vašeho bytového domu Řešení pro vstupní dveře Vašeho bytového domu - mechanický samozamykací zámek s elektromotorickým odjištěním Použití Pro rámové i plné dveře u vstupních portálů do bytových domů Řešení uzamykání pro vstupní

Více

TECHNIKA V POHYBU MACO. G-TS MODUL klikou ovládaný modulový dveřní zámek pro PVC MONTÁŽNÍ NÁVOD

TECHNIKA V POHYBU MACO. G-TS MODUL klikou ovládaný modulový dveřní zámek pro PVC MONTÁŽNÍ NÁVOD TECHNIKA V POHYBU MACO Dveřní zámky G-TS MODUL klikou ovládaný modulový dveřní zámek pro PVC MONTÁŽNÍ NÁVOD Legenda Rozměr DM Rozteč E Výška kliky GM Zakracovací oblast FFH Výška křídla v kovací drážce

Více

Samozamykací zámky ABLOY Obsah

Samozamykací zámky ABLOY Obsah Samozamykací zámky ABLOY Obsah ABLOY CERTA EL420 s externí ústřednou EA420... 8 ABLOY CERTA MP420 s externí ústřednou EA420...10 ABLOY CERTA MP420 FLAT s externí ústřednou EA420...12 ABLOY CERTA EL520

Více

P ANIKOVÉ KOVÁNÍ PHA Platný od

P ANIKOVÉ KOVÁNÍ PHA Platný od P ANIKOVÉ KOVÁNÍ 2013 Platný od 01.02.2013 www.klikynadvere.cz Produkty panikového kování DORMA jsou přezkoušeny a certifikovány podle EN 1125, uzávěry nouzových východů řady DORMA EXIT PAD podle EN 179.

Více

Zadlabací zámky POPIS ZADLABACÍHO ZÁMKU

Zadlabací zámky POPIS ZADLABACÍHO ZÁMKU Zadlabací zámky Zadlabací zámky FAB, s.r.o., člen celosvětového zámkařského koncernu ASSA ABLOY AB, zaujímá vedoucí postavení na českém trhu zaměřeném na bezpečnostní systémy, zámky a ochranu majetku.

Více

Úvod. Mul-T-Lock Czech s.r.o. je dceřinou společností předního světového výrobce zámkové techniky, společnosti Mul-T-Lock Technologies

Úvod. Mul-T-Lock Czech s.r.o. je dceřinou společností předního světového výrobce zámkové techniky, společnosti Mul-T-Lock Technologies Úvod Mul-T-Lock Czech s.r.o. je dceřinou společností předního světového výrobce zámkové techniky, společnosti Mul-T-Lock Technologies Ltd. Hlavní náplní činnosti je dovoz a distribuce mechanických uzamykacích

Více

Kování. Panikové uzávěry pro vrchní montáž. Panikové sklopné madlo a panikové tlačné madlo podle normy ČSN EN 1125

Kování. Panikové uzávěry pro vrchní montáž. Panikové sklopné madlo a panikové tlačné madlo podle normy ČSN EN 1125 Kování Panikové uzávěry pro vrchní montáž a panikové tlačné madlo podle normy ČSN EN 1125 pro vrchní montáž pro vrchní montáž spojuje osvědčenou techniku s možností komfortní montáže a používání. Dodává

Více

PHA 2000 PHB Panikové kování v provedení Contur Design

PHA 2000 PHB Panikové kování v provedení Contur Design PHA 2000 PHB 3000 Exit Pad Systém modulárního panikového kování DORMA v provedení Contur Design Předběžné znalosti uživatele pro otevření únikových dveří nejsou nutné. NEBEZPEČÍ PANIKY EN 1125 Panikové

Více

katalog 10.4.2006 14:00 Page 1 Paniková kování

katalog 10.4.2006 14:00 Page 1 Paniková kování katalog 10.4.06 14:00 Page 1 katalog 10.4.06 14:00 Page 2 společnosti FAB, s.r.o. jsou navržena pro použití v administrativních objektech, obchodech, nákupních centrech, divadlech, kinech a ostatních prostorách

Více

Dveřní zámky a kování pro rámové dveře

Dveřní zámky a kování pro rámové dveře Dveřní zámky a kování pro rámové dveře Kování v tomto katalogu lze za uvedené ceny zakoupit přes náš elektronický obchod: www.shop.fsb Dovozce a prodejce kování pro rámové dveře: EfB, spol. s r.o. Kordačova

Více

Hlavní části a rozměry zámků

Hlavní části a rozměry zámků Dveřní zámky Gege Hlavní části a rozměry zámků protiplech E H POZOR: schéma bez pláště zámku Hlavní části Hlavní části 1 čelo zámku 2 plášť zámku 3 střelka 4 přítlačná pružina střelky 5 ořech zámku 6 pružina

Více

DOM CZECH spol.s r.o., U Pekařky 484/1a, 180 00 Praha 8 tel.+ 420 222 781 441 fax.+420 222 783 006 mailto:info@dom-czech.cz http://www.dom-czech.

DOM CZECH spol.s r.o., U Pekařky 484/1a, 180 00 Praha 8 tel.+ 420 222 781 441 fax.+420 222 783 006 mailto:info@dom-czech.cz http://www.dom-czech. DOM CZECH spol.s r.o., U Pekařky 484/1a, 180 00 Praha 8 tel.+ 420 222 781 441 fax.+420 222 783 006 mailto:info@dom-czech.cz http://www.dom-czech.cz Kód: 7 Zámek určený pro hliníkové profily, rozteč 70mm

Více

TECHNIKA V POHYBU MACO DVEŘNÍ ZÁMKY. Z-TS Modul klíčem ovládaný modulový dveřní zámek dřevo 4L + 12L NÁVOD NA MONTÁŽ

TECHNIKA V POHYBU MACO DVEŘNÍ ZÁMKY. Z-TS Modul klíčem ovládaný modulový dveřní zámek dřevo 4L + 12L NÁVOD NA MONTÁŽ TECHNIKA V POHYBU MACO DVEŘNÍ ZÁMKY Z-TS Modul klíčem ovládaný modulový dveřní zámek dřevo L + L NÁVOD NA MONTÁŽ Legenda Dorn DM Rozteč E Výška kliky GM Zakracovací oblast ZS Přídavný zámek FFH Výška křídla

Více

Objektové certifikované zámky ENTRY 304. Pro dřevěné dveře.

Objektové certifikované zámky ENTRY 304. Pro dřevěné dveře. ZA ZAVÁDĚCÍ CENU, PLATÍ DO 25.9. 15. Objektové certifikované zámky ENTRY 0. Pro dřevěné dveře. Zámky pro maximální zatížení a cykly. Vhodné pro protipožární a kouřotěsné dveře. Hlavní části zámku vyrobeny

Více

Securitron. Elektrické zámky. Kování a příslušenství. Elektrické otvírače. Elektromagnety. Pohony dveří. Panikové hrazdy. Komponenty pro ACS.

Securitron. Elektrické zámky. Kování a příslušenství. Elektrické otvírače. Elektromagnety. Pohony dveří. Panikové hrazdy. Komponenty pro ACS. Securitron Securitron je celosvětově vedoucím výrobcem v oblasti elektromagnetických zámků. Již v roce 1977 uvedl na trh první profilový elektromagnetický zámek, jako první také představil dotykovou panikovou

Více

ZADLABACÍ ZÁMKY Nová generace zámků Bez klíčů sám zamkne 5 let záruka

ZADLABACÍ ZÁMKY Nová generace zámků Bez klíčů sám zamkne 5 let záruka ZADLABACÍ ZÁMKY 2017 s FUNkcÍ samozamykání Nová generace zámků Bez klíčů sám zamkne 5 let záruka 15 mm silný, snadná výměna bez úprav za stávající zámky Levý s jednoduchou úpravou na Pravý Paniková klika

Více

Zadlabací zámky. Zadlabací zámky FAB

Zadlabací zámky. Zadlabací zámky FAB Zadlabací zámky 1 Zadlabací zámky FAB, s.r.o., člen celosvětového zámkařského koncernu ASSA ABLOY AB, zaujímá vedoucí postavení na českém trhu zaměřeném na bezpečnostní systémy, zámky a ochranu majetku.

Více

Katalog dveřních doplňků a příslušenství

Katalog dveřních doplňků a příslušenství Katalog dveřních doplňků a příslušenství Dveřní kliky... 2 Dveřní panty... 3 Dveřní madla... 4 G-U SECURY R4... 5 G-U SECURY Automatic... 6 Vícebodový zámek KFV AS 2750... 7 Dveřní kliky Dveře osazujeme

Více

MACO DVEŘNÍ ZÁMKY TECHNIKA V POHYBU

MACO DVEŘNÍ ZÁMKY TECHNIKA V POHYBU DVEŘNÍ ZÁMKY TECHNIKA V POHYBU -Západka Lehké zapadnutí do protikusu zámku - tím se tiše a lehce zajistí dveřní západka žádné opotřebení západky díky umělohmotné kolébce. Pravé a levé použití -Vyměnitelný

Více

Bezpečnostní dveřní uzávěry. Vícebodové dveřní uzávěry G.U-SECURY pro dveře ze dřeva, plastu a kovu

Bezpečnostní dveřní uzávěry. Vícebodové dveřní uzávěry G.U-SECURY pro dveře ze dřeva, plastu a kovu Bezpečnostní dveřní uzávěry Vícebodové dveřní uzávěry G.U-SECURY pro dveře ze dřeva, plastu a kovu G.U-SECURY Vícebodové dveřní uzávěry automatické, manuální a motorické Osvědčené pro domovní a bytové

Více

Paniková kování. Následující normy stanovují požadavky na vybavení požárních uzávěrů (dveří) v závislosti na počtu osob v objektu a jeho využití:

Paniková kování. Následující normy stanovují požadavky na vybavení požárních uzávěrů (dveří) v závislosti na počtu osob v objektu a jeho využití: Paniková kování společnosti FAB, s.r.o. jsou navržena pro použití v administrativních objektech, obchodech, nákupních centrech, divadlech, kinech a ostatních prostorách s velkým pohybem osob. Jsou také

Více

Samozamykací zámky FAB Bera Obsah

Samozamykací zámky FAB Bera Obsah Samozamykací zámky FAB Bera Obsah Samozamykací zámky FAB Bera Motorický samozamykací zámek FAB Bera úzký... 44 Motorický samozamykací zámek FAB Bera hluboký... 46 Elektromech. samozamykací zámek FAB Bera

Více

Pojmy, rozměry, požadavky, zkušební metody pro panikové a požární dveřní kliky

Pojmy, rozměry, požadavky, zkušební metody pro panikové a požární dveřní kliky Pojmy, rozměry, požadavky, zkušební metody pro panikové a požární dveřní kliky V současné době platná norma z prosince 1997 stanoví požadavky a zkušební metody pro takzvaná protipožární kování. Tato patří

Více

Dveřní garnitura klika/klika Hoppe TOKYO 1710RH/3346

Dveřní garnitura klika/klika Hoppe TOKYO 1710RH/3346 Katalog doplňků garnitury - Tisk č.: 0 0 CZ - garnitura klika/klika Hoppe TOKYO 0RH/ - garnitura klik (vnitřní a venkovní klika) bez přizvedávání včetně štítků a třech upevňovacích šroubů M - štítek vybaven

Více

Dřevo-hliníkové domovní vchodové dveře Domovní vchodové dveře

Dřevo-hliníkové domovní vchodové dveře Domovní vchodové dveře Řezy TR/IF řez dole řez boční/nahoře řez bočním dílem dole řez bočním dílem boční/nahoře Horní hrana podlahy uvnitř Horní hrana podlahy uvnitř Kopírování zakázáno - technické změny vyhrazeny 1 Řezy TR/IF

Více

Elektromechanické uzamykací systémy 2015. The global leader in door opening solution

Elektromechanické uzamykací systémy 2015. The global leader in door opening solution Elektromechanické uzamykací systémy 2015 The global leader in door opening solution Obsah katalogu Názvosloví a technické normy...4 Samozamykací zámky ABLOY...7 Samozamykací zámky FAB... 51 Speciální zámky

Více

Projektová řešení uzamykacích systémů 2013/14. The global leader in door opening solutions 1

Projektová řešení uzamykacích systémů 2013/14. The global leader in door opening solutions 1 Projektová řešení uzamykacích systémů 2013/14 The global leader in door opening solutions 1 Projektová řešení uzamykacích systémů Společnost ASSA ABLOY Czech & Slovakia s.r.o. je leadrem v oblasti kompletního

Více

KFV Vícebodové uzávěry ovládané klíčem

KFV Vícebodové uzávěry ovládané klíčem NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ KFV Vícebodové uzávěry ovládané klíčem BS 2200 BS 230X BS 250X s přídavnými schránkami o výšce 30 mm Window systems Door systems Comfort systems Obsah.ÚVOD...3.. Výrobce a servis... 3.2.

Více

LT50. verze AKTIV 77 LT50. Vedlejší dveře a křídlová vrata LT

LT50. verze AKTIV 77 LT50. Vedlejší dveře a křídlová vrata LT AKTIV 77 Technické TECHNICKÉ LISTY listy Vedlejší dveře a křídlová vrata 1 verze 2.1 9.11.201 Technické listy - aktualizace 9.11.201 1 Základní informace Rozměrová omezení: 1-křídlové 2-křídlová max. objednací

Více

Katalog / ceník 2010

Katalog / ceník 2010 Katalog / ceník 2010 Ni lesklý nikl SNi matný nikl www.kliky-mt.cz/nikl-chrom-titan/ SNi matný nikl broušeno TiN-C titan chrom mat TiN-B titan braun mat TiN-K titan černá mat TiN-S titan bronz mat TiN-A

Více

Katalog. verze 2019/02. H & B Group Váš klíčový partner

Katalog. verze 2019/02. H & B Group Váš klíčový partner Katalog verze 2019/02 H & B Group Váš klíčový partner OBSAH CISA patří mezi vedoucí značky v odvětví zamykacích a přístupových systémů. Své produkty distribuuje do více než 70 zemí z celého světa. V Evropě

Více

KFV Vícebodové uzávěry ovládané klíčem

KFV Vícebodové uzávěry ovládané klíčem NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ KFV Vícebodové uzávěry ovládané klíčem BS 2100 BS 2800 Napojovací lišty A 2100 A 2800 Okenní systémy Dveřní systémy Komfortní systémy 1.ÚVOD...3 1.1. Výrobce a servis... 3 1.2. Určení

Více

Mechanické uzamykací systémy 2015. The global leader in door opening solutions

Mechanické uzamykací systémy 2015. The global leader in door opening solutions Mechanické uzamykací systémy 2015 The global leader in door opening solutions Obsah CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2-11 ZADLABACÍ ZÁMKY 12-51 KOVÁNÍ 52-69 PANIKOVÁ KOVÁNÍ 70-95 DVEŘNÍ ZAVÍRAČE 96-153 154-161 VISACÍ

Více

Okenní klika Hoppe BASIC 0756/U26

Okenní klika Hoppe BASIC 0756/U26 - Tisk č.: 0 0 CZ - Okenní klika Hoppe BASIC 0/U - polohování kliky - délka kliky mm - rozměry štítku kliky: x mm - tloušťka štítku mm - osová rozteč otvorů k našroubování kliky mm - plný čtyřhran (trn):

Více

Zařízení pro panikové únikové cesty - série efast

Zařízení pro panikové únikové cesty - série efast Zařízení pro panikové únikové cesty - série efast 1.59851 Mezní hodnoty povolené standardem EN1125 včetně doplňků. Zařízení je určeno pro standardní i protipožární dveře. Max.výška 3,5m, max.šířka křídla

Více

Otevírač nadsvětlíků GEZE OL90 N

Otevírač nadsvětlíků GEZE OL90 N - Tisk č.: 0 0 CZ - Otevírač nadsvětlíků GEZE OL0 N - Nahoře uložený otevírač oken a nadsvětlíků pro svisle osazovaná okna pravoúhlého tvaru s šířkou otevření 0 mm - velká šířka otevření 0 mm - plná šířka

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Veřejná zakázka malého rozsahu Výměna prosklené stěny a vchodových dveří Technická specifikace Položka 6-8 pouze montáž 1 1 4 ks 1 2 500 1375 1375 2750 Křídlo: 2 * bez křídla Těsnění: Šedé/Šedé 2 F Pevné

Více

VCHODOVÉ DVEŘE HERSE. 32dB. čepy proti vysazení. horní 3-bodový zámek. křídlo 46 mm s ocelovou výztuhou. dolní 3-bodový zámek. dveře, které otevíráš

VCHODOVÉ DVEŘE HERSE. 32dB. čepy proti vysazení. horní 3-bodový zámek. křídlo 46 mm s ocelovou výztuhou. dolní 3-bodový zámek. dveře, které otevíráš HERSE dveře, které otevíráš horní 3-bodový zámek čepy proti vysazení dolní 3-bodový zámek křídlo 46 mm s ocelovou výztuhou 38 HERSE FINISH, GREKO 4000,-/ 4840,-/ 4600,-* TWIN 6000,-/ 7260,-/ 6900,-* www.erkado.cz

Více

NABÍDKA PLASTOVÝCH OKEN A DVEŘÍ

NABÍDKA PLASTOVÝCH OKEN A DVEŘÍ NABÍDKA PLASTOVÝCH OKEN A DVEŘÍ Místo: Objekt: Instalace: Nabídka je vyhotovena v tomto provedení: - šesti komorový profil GEALAN S 8000 - stavební hloubka profilu - 74 mm, Uw -1,2 - izolační sklo s Ug-1,1

Více

Projektová řešení uzamykacích systémů 2015. The global leader in 1 door opening solutions

Projektová řešení uzamykacích systémů 2015. The global leader in 1 door opening solutions Projektová řešení uzamykacích systémů 2015 The global leader in 1 door opening solutions Dveře devítipodlažního administrativního paláce, ve kterém sídlí mimo jiné firmy Penta Investments, Ernst & Young,

Více

Návod k montáži a obsluze okenní kliky ABUS FO 400. Obsah: I. Všeobecné informace. II. Možnosti umístění kliky FO 400. Obsah balení a potřebné nářadí

Návod k montáži a obsluze okenní kliky ABUS FO 400. Obsah: I. Všeobecné informace. II. Možnosti umístění kliky FO 400. Obsah balení a potřebné nářadí Návod k montáži a obsluze okenní kliky ABUS FO 400 Obsah: I. Všeobecné informace II. Možnosti umístění kliky FO 400 III. IV. Obsah balení a potřebné nářadí Návod k montáži V. Obsluha I. Všeobecné informace

Více

1 SAMOZAMYKACÍ ZÁMKY Samozamykací zámek mechanický BERA 92 - Panik

1 SAMOZAMYKACÍ ZÁMKY Samozamykací zámek mechanický BERA 92 - Panik Samozamykací zámek mechanický ER 92 - Panik Certifikace ČSN EN 109:2004 protipožárních/protikouřových dveří ČSN P ENV 1627 odolnost proti násilnému vniknutí Úzký CKSET Široký CKSET 55 Počet průchodů neomezen.

Více

Interiérové dveřní kování a madla. The global leader in door opening solutions

Interiérové dveřní kování a madla. The global leader in door opening solutions Interiérové dveřní kování a madla The global leader in door opening solutions Stavební kování Dveřní štíty, kliky a knoflíky (koule) EN1906:2010 Tato norma popisuje požadavky na kování a určuje zkušební

Více

KOMPLET DVEŘE + ZÁRUBEŇ

KOMPLET DVEŘE + ZÁRUBEŇ AKCE LÉTO 2018 KOMPLET DVEŘE + ZÁRUBEŇ - masivní dřevěný rám - sklo Kůra čirá v ceně - ABS hrana u 3D CPL a SYN CPL dekorů - možnost DTD výplň Povrchové úpravy A1 A2 A3 A4 A5 A6 A7 CPL: dle aktuální nabídky

Více

GARNITURA 72/90 mm 673.36 Falcon. BB/PZ 700,- Kč 847,- Kč WC 910,- Kč 1002,- Kč Štít 46 x 240 mm BB/PZ WC. GARNITURA 973.36 Falcon

GARNITURA 72/90 mm 673.36 Falcon. BB/PZ 700,- Kč 847,- Kč WC 910,- Kč 1002,- Kč Štít 46 x 240 mm BB/PZ WC. GARNITURA 973.36 Falcon 2015 ZKRATKY POUŽÍVANÉ V KATALOGU: TŘÍDA POUŽITÍ DVEŘNÍHO KOVÁNÍ 4 7-0 1 3 0 B L - levá klika P - pravá klika vrtaná pružina třída bezpečnosti 0,2,3,4 odolnost proti korozi 0-4 zvláštní požadavky na bezpečnost

Více

Zákaznická podpora VCHOD

Zákaznická podpora VCHOD GARÁŽOVÁ VRATA GARÁŽ VCHOD DÍLNA BRANKA Zákaznická podpora AC-T servis, spol. s r. o. Náchodská 6, 9 00 Praha 9 Horní Počernice Telefon: 8 96, 606 7 0 Fax: 8 9 977 e.mail: kovani@actservis.cz www.actservis.cz

Více

Úvod. Mul-T-Lock Czech s.r.o. je dceřinou společností předního světového výrobce zámkové techniky, společnosti Mul-T-Lock Technologies

Úvod. Mul-T-Lock Czech s.r.o. je dceřinou společností předního světového výrobce zámkové techniky, společnosti Mul-T-Lock Technologies Úvod Mul-T-Lock Czech s.r.o. je dceřinou společností předního světového výrobce zámkové techniky, společnosti Mul-T-Lock Technologies Ltd. Hlavní náplní činnosti je dovoz a distribuce mechanických uzamykacích

Více

www.hobes.cz PŘEHLED SORTIMENTU ZÁMKŮ DO DVEŘÍ A PROTIPLECHŮ Nahlédněte do světa zámků

www.hobes.cz PŘEHLED SORTIMENTU ZÁMKŮ DO DVEŘÍ A PROTIPLECHŮ Nahlédněte do světa zámků www.hobes.cz PŘEHLED SORTIMENTU ZÁMKŮ DO DVEŘÍ A PROTIPLECHŮ Nahlédněte do světa zámků Držitel certifikátů ČSN EN ISO 01, ISO 1001, ISO/TS 199 Březen řada /0 5 C čelo mm 57 C 50 C čelo mm 0 2 2±0,5 0 1

Více

GARNITURA 72/90 mm 673.36 Falcon

GARNITURA 72/90 mm 673.36 Falcon 2015 ZKRATKY POUŽÍVANÉ V KATALOGU: TŘÍDA POUŽITÍ DVEŘNÍHO KOVÁNÍ 4 7-0 1 3 0 B vrtaná pružina třída bezpečnosti 0,2,3,4 odolnost proti korozi 0-4 L - levá klika P - pravá klika zvláštní požadavky na bezpečnost

Více

Ni lesklý nikl. SNi matný nikl. www.kliky-mt.cz/povrchy SNi matný nikl broušeno. TiN-C titan chrom mat. TiN-K titan černá mat. TiN-S titan bronz mat

Ni lesklý nikl. SNi matný nikl. www.kliky-mt.cz/povrchy SNi matný nikl broušeno. TiN-C titan chrom mat. TiN-K titan černá mat. TiN-S titan bronz mat 2009 Ni lesklý nikl SNi matný nikl www.kliky-mt.cz/povrchy SNi matný nikl broušeno TiN-C titan chrom mat TiN-K titan černá mat TiN-S titan bronz mat TiN-A titan mosaz mat kliky/kulaté rozety str. 1 2 Fábi

Více

KOOPERATIVA VÝROBNĚ OBCHODNÍ DRUŽSTVO

KOOPERATIVA VÝROBNĚ OBCHODNÍ DRUŽSTVO KOOPERATIVA VÝROBNĚ OBCHODNÍ DRUŽSTVO DVEŘE PN STK 74 6586/89 OBSAH KONTAKT... 1 MONTÁŽNÍ NÁVOD... 2 NÁVOD NA ÚDRŽBU... 3 ZÁRUČNÍ PODMÍNKY... 3 PROHLÁŠENÍ O SHODĚ... 4 VÝKRES DVEŘNÍHO KŘÍDLA... 6 NĚKTERÉ

Více

Dveřní zavírače. Požární konzole (DC120, DC130, DC140, DC200, DC300, DC340, DC500, DC700) (G460, G461, G462, G464)

Dveřní zavírače. Požární konzole (DC120, DC130, DC140, DC200, DC300, DC340, DC500, DC700) (G460, G461, G462, G464) Dveřní zavírače (DC120, DC130, DC140, DC200, DC300, DC340, DC500, DC700) Požární konzole (G460, G461, G462, G464) The global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dveřní zavírače ASSA ABLOY dveřní

Více

2. Stavební kování. Nabízíme základní sortiment dveřního a okenního kování pro profesionály i kutily.

2. Stavební kování. Nabízíme základní sortiment dveřního a okenního kování pro profesionály i kutily. 2. Stavební kování Nabízíme základní sortiment dveřního a okenního kování pro profesionály i kutily. 329 ZÁVĚSY STAVEBNÍ ZÁVĚS DVEŘNÍ 60/10 M8 VD bílý zinek D039036 SD bílý zinek D012737 VD žlutý zinek

Více

KFV NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Vícebodový uzávěr. AS 3600 AS 3600 TA AS 3600 T4 AS 3600 T3 AS 3600 s A-otvíračem

KFV NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Vícebodový uzávěr. AS 3600 AS 3600 TA AS 3600 T4 AS 3600 T3 AS 3600 s A-otvíračem NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ KFV Vícebodový uzávěr AS 3600 AS 3600 TA AS 3600 T4 AS 3600 T3 AS 3600 s A-otvíračem Okenní systémy Dveřní systémy Komfortní systémy DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS

Více

K L J O. ± 0.000 = 206,50 m.n.m.

K L J O. ± 0.000 = 206,50 m.n.m. I K H M G J O N ± 0.000 = 206,50 m.n.m. VÝŠKOVÝ SYSTÉM Bpv - - 12/2013 DPS 01.AST DPS 01 AST 421 - A - objekt I POZNÁMKY: Součástí dodávky budou veškeré kotevní prvky, ukončovací prvky, napojovací prvky

Více

Objektové kování pro okna a dveře

Objektové kování pro okna a dveře Objektové kování pro okna a dveře Katalog objektového kování EFB obsahuje modely kování pro stavby, kde se předpokládá velmi časté používání oken nebo dveří. Typicky se jedná o kancelářské budovy, hotely,

Více

Bezpečnostní a interiérové dveřní kování

Bezpečnostní a interiérové dveřní kování Bezpečnostní a interiérové dveřní kování Stavební kování Dveřní štíty, kliky a knoflíky (koule) EN1906:2010 Tato norma popisuje požadavky na kování a určuje zkušební metody v odolnosti ke korozi klik s

Více

heroal DF Sady kování pro domovní dveře

heroal DF Sady kování pro domovní dveře heroal DF Sady kování pro domovní dveře heroal DF Technologie kování heroal DF pro systémy domovních dveří zaručují maximální flexibilitu a jsou výsledkem konceptu Universal Design, který lze kdykoli přizpůsobit

Více

065 A) VD otvíravé dovnitř 065 B) VD otvíravé dovnitř poutec 065 BÍLÁ RAL ELOX SVĚTLÉ ODSTÍNY

065 A) VD otvíravé dovnitř 065 B) VD otvíravé dovnitř poutec 065 BÍLÁ RAL ELOX SVĚTLÉ ODSTÍNY TECHNICKÁ KNIHOVNA: 065 A) VD otvíravé dovnitř 065 B) VD otvíravé dovnitř poutec 065 BÍLÁ RAL ELOX SVĚTLÉ ODSTÍNY BÍLÁ RAL ELOX SVĚTLÉ ODSTÍNY RENOLIT RAL ELOX TMAVÉ ODSTÍNY RENOLIT RAL ELOX TMAVÉ ODSTÍNY

Více

Vnitřní dveřní křídla s požární odolností - Dveře otočné s polodrážkou /18

Vnitřní dveřní křídla s požární odolností - Dveře otočné s polodrážkou /18 Dveře otočné s polodrážkou 25. 07. 2007 1/18 Tato podniková norma obecně platí pro výrobu, identifikaci, kontrolu, zkoušení, balení, dodání, dopravu, skladování, montáž a údržbu vnitřních otočných dřevěných

Více

Securidev CZ spol.s r.o., U Pekařky 1a/484, 180 00 Praha 8 tel.+ 420 222 781 441 fax.+420 222 783 006 mailto:info@securidev.cz http://www.securidev.

Securidev CZ spol.s r.o., U Pekařky 1a/484, 180 00 Praha 8 tel.+ 420 222 781 441 fax.+420 222 783 006 mailto:info@securidev.cz http://www.securidev. Securidev CZ spol.s r.o., U Pekařky 1a/484, 180 00 Praha 8 tel.+ 420 222 781 441 fax.+420 222 783 006 mailto:info@securidev.cz http://www.securidev.cz Dovolujeme si vám nabídnout výběr z nejprodávanějších

Více

ZADLABACÍ ZÁMKY 2017

ZADLABACÍ ZÁMKY 2017 ZADLABACÍ ZÁMKY 2017 SE FUNKCÍ SAMOZAMYKÁNÍ Nová generace zámků Zamyká bez klíče 5 let záruka 15 mm silný Paniková klika Zamyká ve dvou bodech Levý s jednoduchou výměnou na pravý Český výrobce 1 Zadlabací

Více

garnitura 8032 garnitura 8033 garnitura 8034

garnitura 8032 garnitura 8033 garnitura 8034 2014 black style garnitura 8026 garnitura 8027 garnitura 8028 1160,- Kč 1508,- Kč 1160,- Kč 1508,- Kč 1160,- Kč 1508,- Kč garnitura 8029 garnitura 8030 garnitura 8031 1230,- Kč 1600,- Kč 1230,- Kč 1600,-

Více

KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY

KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY Vývoj, výroba a realizace exkluzivních interiérových dveřních systémů RODINNÉ DOMY, BYTY, KOMERČNÍ PROSTORY naše produkty jsou vhodné

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.20 Stavebně truhlářské výrobky a jejich

Více

STADI L-24/20 STADI L-30/20. Optimální pro ocelové, hliníkové a plastové profi lové dveře

STADI L-24/20 STADI L-30/20. Optimální pro ocelové, hliníkové a plastové profi lové dveře TĚSNICÍ SYSTÉMY PRO DVEŘE A VRATA STADI STADI L-24/20 STADI L-30/20 STADI Optimální pro ocelové, hliníkové a plastové profi lové dveře Maximální zdvih až 16 mm 4 varianty upevnění Malá konstrukční výška

Více

Katalog. verze 2018/04. H & B Group Váš klíčový partner

Katalog. verze 2018/04. H & B Group Váš klíčový partner Katalog verze 2018/04 H & B Group Váš klíčový partner OBSAH CISA patří mezi vedoucí značky v odvětví zamykacích a přístupových systémů. Své produkty distribuuje do více než 70 zemí z celého světa. V Evropě

Více

ABUS TSS550 rozvorový dveřní zámek

ABUS TSS550 rozvorový dveřní zámek ABUS TSS550 rozvorový dveřní zámek Montáž a obsluha dveřního zámku ABUS TSS550 I. Obsah balení II. Všeobecná upozornění III. Možnosti použití TSS550 IV. Nářadí pro montáž V. Nastavení směru uzamykání VI.

Více

www.hobes.cz PŘEHLED SORTIMENTU ZÁMKŮ DO DVEŘÍ A PROTIPLECHŮ

www.hobes.cz PŘEHLED SORTIMENTU ZÁMKŮ DO DVEŘÍ A PROTIPLECHŮ www.hobes.cz PŘEHLED SORTIMENTU ZÁMKŮ DO DVEŘÍ A PROTIPLECHŮ Držitel certifikátů ČSN EN ISO 01, ISO 001, ISO/TS 1949 Leden C0, M5, Y0, K5 Výrobce zámků do dveří a dílů pro autoprůmysl Výroba zámků do dveří

Více

garnitura 8032 garnitura 8033 garnitura 8034

garnitura 8032 garnitura 8033 garnitura 8034 2014 black style garnitura 8026 garnitura 8027 garnitura 8028 1160,- Kč 1508,- Kč 1160,- Kč 1508,- Kč 1160,- Kč 1508,- Kč garnitura 8029 garnitura 8030 garnitura 8031 1230,- Kč 1600,- Kč 1230,- Kč 1600,-

Více

Elektromechanické uzamykací systémy 2014. The global leader in door opening solution

Elektromechanické uzamykací systémy 2014. The global leader in door opening solution Elektromechanické uzamykací systémy 2014 The global leader in door opening solution Obsah katalogu Názvosloví a technické normy...4 Samozamykací zámky ABLOY...7 Samozamykací zámky FAB Bera... 43 Speciální

Více

Nabídka na dodávku oken

Nabídka na dodávku oken Nabídka na dodávku oken - poptáváme výrobce plastových oken pro naší zakázku -varianta oboustranně šedá - minimální prostup celého okna Uw min., - použitý profil dle Vaší nabídky - jediné kritérium je

Více

6.1 DVEŘNÍ KOVÁNÍ Premium, Plus, Pure

6.1 DVEŘNÍ KOVÁNÍ Premium, Plus, Pure 6.1 DVEŘNÍ KOVÁNÍ Premium, Plus, Pure 6.2 KOVÁNÍ DORMA PREMIUM Popis a parametry objektové kování pro nejvyšší zatížení s 10ti letou garancí od výrobce klasifikace kvalitativní třída 4 dle EN 1906 pro

Více

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2010

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2010 CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2010 The global leader in the door opening solutions Nejlepší přítel, kterému můžete důvěřovat Na výrobky s logem psa je spolehnutí. Česká značka FAB díky stoleté tradici dobře rozumí

Více

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2011

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2011 CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2011 The global leader in door opening solutions Nejlepší přítel, kterému můžete důvěřovat Na výrobky s logem psa je spolehnutí. Česká značka FAB díky stoleté tradici dobře rozumí potřebám

Více

KFV Vícebodové uzávěry ovládané klíčem

KFV Vícebodové uzávěry ovládané klíčem NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ KFV Vícebodové uzávěry ovládané klíčem BS 230X BS 250X BS 260X s přídavnými schránkami o výšce 50 mm Dveřní štěrbinová pojistka T2 Přídavný zámek se závorou TR Napojovací lišty BV X00-

Více

Ceník Otáčivé křídlové brány 2008

Ceník Otáčivé křídlové brány 2008 Ceník Otáčivé křídlové brány 2008 MEA otáčivé křídlové brány s páskovou výplní: Stabilní, bezpečné a s dlouhou životností. Osvědčená kvalita pro soukromé i průmyslové využití. Barevné a robustní: brány

Více

dveřní a jistící madla beryl

dveřní a jistící madla beryl dveřní a jistící maa beryl 30 (ø40) ø* maa rovná typ A30 skladové. 230, 3, 6, 8 mm ostatní. volitelně povrch: RAL, NEREZ zakázkově lze i ø20 mm ø40 typ A40. volitelně zakázkové provedení povrch: RAL, NEREZ

Více

SPECIFIKACE DVEŘÍ, ZÁRUBNÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ

SPECIFIKACE DVEŘÍ, ZÁRUBNÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ SPECIFIKACE DVEŘÍ, ZÁRUBNÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ POZNÁMKY A SPECIFIKACE ČÍSLA DVEŘÍ ODPOVÍDAJÍ OZNAČENÍ VE VÝKRESECH STAVEBNÍ ČÁSTI MATERIÁL STĚNY: Typ 1 SDK stěny Typ 2 Zdivo Porotherm Typ 3 Železobeton Typ

Více

POZEMNÍ STAVITELSTVÍ 3B - DVEŘE DVEŘE

POZEMNÍ STAVITELSTVÍ 3B - DVEŘE DVEŘE DVEŘE Ing.Jaroslava Babánková Strana 1 (celkem 21) říjen 2014 NADSVĚTLÍK RÁM DVEŘÍ KŘÍDLO DVEŘÍ KOVÁNÍ Závěsy(panty) Zámek, klika Madlo PRÁH (prahová spojka) Ing.Jaroslava Babánková Strana 2 (celkem 21)

Více

Pastorkové dveřní zavírače s ramínkem DORMA TS 83 TS 73V TS 72 TS 71

Pastorkové dveřní zavírače s ramínkem DORMA TS 83 TS 73V TS 72 TS 71 Pastorkové dveřní zavírače s ramínkem DORMA TS 83 TS 73V TS 7 TS 7 DORMA TS 73V DORMA TS 83 Komfortní Gleitschienendveřní Türschließersystem zavírače Univerzální, vysoce kvalitní dveřní zavírače se snadnou

Více

Názvosloví a technické normy... 7

Názvosloví a technické normy... 7 Projektová řešení uzamykacích systémů 2017 1 ArtGen je administrativní budova, která vznikla na základě jedinečného projektu a spojuje moderní architekturu s uměním. Toto pojetí zaujme každého návštěvníka

Více

Technický datový list DRIVE. Použití. Funkce. Vlastnosti přístroje. DRIVE axxent DK Skrytý výklopný uzamykací pohon

Technický datový list DRIVE. Použití. Funkce. Vlastnosti přístroje. DRIVE axxent DK Skrytý výklopný uzamykací pohon Použití Vhodný pro pravoúhlá otevíravě-sklopná okna ze dřeva, plastu nebo hliníku Skrytá montáž nahoře ve vodorovné části profilu Hmotnost křídla max. 0 kg, povolené velikosti křídel najdete v příslušných

Více

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace NOVINKA Nové multifunkční dveře MZ Thermo přesvědčuje nejen svou mimořádně robustní kvalitou. Díky tepelnému

Více

Ni lesklý nikl. SNi matný nikl. www.kliky-mt.cz/povrchy SNi matný nikl broušeno. TiN-C titan chrom mat. TiN-K titan černá mat. TiN-S titan bronz mat

Ni lesklý nikl. SNi matný nikl. www.kliky-mt.cz/povrchy SNi matný nikl broušeno. TiN-C titan chrom mat. TiN-K titan černá mat. TiN-S titan bronz mat 2008 Ni lesklý nikl SNi matný nikl www.kliky-mt.cz/povrchy SNi matný nikl broušeno TiN-C titan chrom mat TiN-K titan černá mat TiN-S titan bronz mat TiN-A titan mosaz mat Fábi Garanti madlo Entero Entero

Více

Návod k obsluze samozamykacího zámku Elektromechanický samozamykací zadlabací zámek

Návod k obsluze samozamykacího zámku Elektromechanický samozamykací zadlabací zámek Návod k obsluze samozamykacího zámku Elektromechanický samozamykací zadlabací zámek N : 1402 CZ Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení samozamykacího zámku FAB. Tento produkt byl vyroben v souladu

Více

Dveře a zárubně ocelové protipožární. ocelové protipožární dveře a zárubně

Dveře a zárubně ocelové protipožární. ocelové protipožární dveře a zárubně Dveře a zárubně ocelové protipožární EI EW 90 DPI EI EW 60 DPI ocelové protipožární dveře a zárubně Kde všude lze použít protipožární ocelové dveře? Oblasti použití: pro bydlení podnikání státní správu

Více

VÝPIS DVEŘÍ. D.1.1.c.01c. VÝPIS DVEŘÍ. Město Bílovec. Modernizace a přístavba domova pro seniory Bílovec

VÝPIS DVEŘÍ. D.1.1.c.01c. VÝPIS DVEŘÍ. Město Bílovec. Modernizace a přístavba domova pro seniory Bílovec VÝPIS DVEŘÍ ZMĚNY c b a DOPLNĚNÍ DVEŘÍ D/P, ÚPRAVA POČTU DVEŘÍ D/P ÚPRAVA SPECIFIKACE - ROZMĚRŮ, MATERIÁLU DVEŘÍ DOPLNĚNÍ SPECIFIKACE DVEŘÍ - INTERIÉROVÉ ŽALUZIE /4 DATUM 4/6 Ing. Jana K. JAHODOVÁ /5 Ing.

Více

STAVEBNÍ POUZDRA NORMA

STAVEBNÍ POUZDRA NORMA STAVBNÍ POUZDRA STAVBNÍ POUZDRA NORMA 3 JAP 705 NORMA STANDARD Tento model představuje nejběžnější typ stavebních pouzder pro zasouvací jednokřídlé dveře. 4 Varianta zeď P125(Pa100) Pouzdro pro zeď Pouzdro

Více