Monitoring novinářských testů. Duben 2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Monitoring novinářských testů. Duben 2013"

Transkript

1 Monitoring novinářských testů Duben 2013

2 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Svět motorů Octavia 2,0 TDI Srovnávací test (Hyiundai i40) Auto 7 Octavia 1,2 TSI Elegance Test Auto 7 Octavia Test (čtenáři testují 5 taxikářů) Svět motorů Rapid 1,2 TSI Ambition Srovnávací test (Renault Fluence) Motorsport Magazín Rapid 1,4 TSI Test Auto 7 Octavia 1,8 TSI Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Auto Motor und Sport Yeti 2,0 TDI 4x4 Elegance Test po km Auto-Presse.de Rapid 1,2 TSI Green tec Test Sonntag Aktuell Octavia 1,2 TSI Test Moz.de Rapid Test Autonachrichten.de Rapid 1,2 TSI Green tec Test Auto Bild Allrad Yeti 2,0 TDI 4x4 Srovnávací test (Mini Countryman, Opel Mokka, Mitsubishi ASX) Auto Motor und Sport Superb Combi 2,0 TDI Srovnávací test (BMW 318, Audi A4) Auto.de Octavia 1,6 TDI Green tec Test Focus Online Rapid 1,6 TDI Test Auto Bild Fabia Combi 1,6 TDI Srovnávací test (Renault Clio)

3 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu autoexpress.co.uk Citigo 1,0 MPI Srovnávací test (Mitsubishi Mirage, Suzuki Swift) autoexpress.co.uk Octavia 1,4 TSI Ambition Test autoexpress.co.uk Citigo 1,0 MPI Green tec Elegance Test The Sunday Times Citigo 1,0 MPI Srovnávací test (Mitsubishi Mirage, KIA Picanto) Autocar Octavia 1,6 TDI Ambition Test Express & Star Octavia Test Sundayworld.com Octavia 2,0 TDI Elegance Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Autoscout24.at Rapid 1,2 TSI Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Themotorreport.com.au Fabia RS Test

4 Česká republika Svět motorů Srovnávací test: ŠKODA Octavia 2,0 TDI (Hyundai i40 1,7 CRDi) datum: ŠKODA, 2. Hyundai + schopnost konkurovat v manažerském segmentu + precizní řazení - hrana zadního sedáku kolmo k podlaze, nemožnost přisunout paty pod sedák Materiály i zpracování přístrojové desky patří i v poměrech střední třídy na špici. Precizní chod ovladačů, čalouněné kapsy dveří a odkládací schránky, měkčí zvuk dveří při zavírání, lepší výběr materiálů to vše stojí za vyšším hodnocením dílenského zpracování (u vozu ŠKODA). Objem zavazadlového prostoru není vše. Záleží na přístupnosti, praktické využitelnosti, variabilitě výhodou vozu Octavia je, že exceluje naprosto ve všem. Chod řadicí páky střednětřídního Hyundaie doprovází laciné cvakání, zatímco Octavia z nižšího segmentu řadí jako z partesu. Na kvalitní okresce si řidič vozu Octavia podstatně víc užije, na hrbolaté musí počítat s odskakováním zadku stejně jako u Hyundaie víceprvek nevíceprvek. Uhlazený design vozu Octavia, vysoká kvalita a luxusní prvky výbavy se v manažerském segmentu neztratí.

5 Česká republika Auto 7 Test: ŠKODA Octavia 1,2 TSI Elegance datum: /10 + prostornost, velký kufr + bezpečné jízdní vlastnosti - rázy od zadní nápravy při přejíždění nerovností, rostoucí s větší zátěží vozu Po týdenním testování a několika stovkách najetých kilometrů musím říci, že dynamika verze 1,2 TSI/105 koní není vůbec špatná. Takto motorizovaná Octavia není ani přes svou zavalitější postavu příliš těžká, a tak s ní malý motor nemá mnoho práce. Octavii ctí vynikající ergonomie ovládacích prvků. Když jsem převeliký kufr Octavie naplnila až po sklo pátých dveří a tím nutila motor rozpohybovávat o několik set kilo více, nepozorovala jsem zásadní omezení a moje nároky na dynamiku uspokojila Octavia i tak. Pár neduhů si však Octavia může u mnoha řidičů vyžehlit díky prostornému interiéru, velkému kufru, uživatelské přívětivosti a skvělé ergonomii. Jízdní vlastnosti jsou bezpečné a v zatáčkách se Octavia umí chovat agilně.

6 Česká republika Auto 7 Test: ŠKODA Octavia datum: % + prostor na předních sedadlech + design - absence pohonu CNG Díky úbytku materiálu na vnitřních stranách dveří je na předních sedadlech stejně prostoru jako ve větším Superbu. Zavazadlový prostor nemá špatný objem, je však spíše vyšší než delší a širší, což pro práci taxikáře není nejlepší. Musím hodně přemýšlet, abych přišel na to, co tomuto vozu vytknout. Je opravdu povedený. Zepředu je vůz hezký, líbí se mi LED denní svícení ve světlometech. Také uvnitř to vypadá dobře, hlavně palubní deska, sedadla a celkové zpracování jsou na úrovni. Octavia je velikostně pro naši práci dobrá, design se velmi povedl a velikost uvnitř je zcela dostačující.

7 Česká republika Svět motorů Srovnávací test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI Ambition (Renault Fluence 1,6 16V Dynamique) datum: ŠKODA, 2. Renault + variabilita zavazadlového prostoru + jízdní vlastnosti (svižný motor, přesné řazení) - stísněný dojem v interiéru způsobený velmi úzkou karoserií Skromný vůz překvapivě hýří prostorem samozřejmě pouze na délku. Pětimístný je Rapid spíše formálně. Agregát Rapidu je přesným opakem motoru Renaultu: táhne kdykoli a kdekoli, šestirychlostní převodovka ho přitom stále drží v nízkých otáčkách. Nejen ze slisování všech dílů v kabině, ale i chodu pedálů, mechanismu posunu sedaček, aretace dveří nebo zajištění víka kufru hydraulickými vzpěrami máme stejný pocit jako u vozů koncernu VW o třídu dražších. Sedadla vypadají obyčejně, ale tvarově zcela vyhovují a rozměrově stačí i dlouhánům. Za podobnou cenu zde máme dva zcela odlišné světy. Francouzský důraz na komfort, ležérnější kvalitu zpracování, tříprostorovou karosérii a jednoduchý motor. ŠKODA Rapid představuje ve všem pravý opak. Známky za jízdní vlastnosti, variabilitu interiéru a dojem z kvality ji vynesly na první místo.

8 Česká republika droj: Motorsport magazín Test: ŠKODA Rapid 1,4 TSI datum: převodovka + motor - tuhý podvozek Palubní deska Rapidu nemá nic společného s menší Fabií a ani s odcházející Octavií, a tím tohle poměrně malé auto určitě sbírá body do plusu. Rapid dostal i zdařile tvarované sedačky sportovního střihu, které mají integrovanou opěrku hlavy bez možnosti nastavení. Velkou výhodou Rapidu je použitý typ karoserie liftback a v ČR žádaný obrovský zavazadlový prostor (550 l) je tak výborně přístupný. Rapid je ergonomicky velmi povedený vůz a rozmístění i dostupnost všech funkčních prvků a ovladačů je takové a tam, kde řidič potřebuje. Přeplňovaný benzinový čtyřválec dělá z lehkého vozu příjemně dynamického společníka. K tomu se přidává ještě skvělá sedmistupňová převodovka DSG, se kterou není problém absolutně bez hluchých míst pokrýt potřeby motoru i řidiče.

9 Česká republika Auto 7 Test: ŠKODA Octavia 1,8 TSI datum: výkonný motor + obří kufr - spotřeba Pro běžného uživatele spatřuji hlavní přínos víceprvkového závěsu ve vyšší míře komfortu a lepším odhlučnění nenaloženého vozu. Místo ran se totiž ozývá jen sotva postřehnutelné klepání, které zmizí s jedním cestujícím a nějakým nákladem v obřím kufru, od něhož se vejde snad i smontovaná kuchyňská linka. Stejných 250 Nm (jako ve vozu Octavia II) má ale řidič pod plynem v širším pásmu otáček. Po městě tak lze jezdit na šestku. TSI se ochotně sbírá i z 1100 ot/min, vítanou změnou je gradace výkonu nad 4000 ot/min. Ke smysluplnější extra výbavě patří automatický parkovací systém, který skutečně funguje a hlavně manželkám usnadní život.

10 Německo Auto Motor und Sport Test: ŠKODA Yeti 2,0 TDI 4x4 (po km) datum: nabídka prostoru pro cestující i zavazadla + vysoká spolehlivost - vytopení vozu se střešním oknem trvá déle Spolehlivý, neproblematický a nenutí vás k neplánovaným návštěvám servisu. Za celých km nedošlo k žádným vážným závadám. V celkovém srovnání Auto Moto und Sport si Yeti vedl nejlépe v žebříčku indexu nedostatků. Za celou dobu nás potkala jediná závada na ventilu recirkulace výfukových spalin. Většina lidí si do Yetiho sedne a hned se cítí dobře. Ovládací prvky jsou přehledně umístěny a srozumitelně popsány. Díky geometrickému tvaru jeho karosérie při parkování nemáte problém odhadnout rozměry vozu. S použitím parkovacího asistentu se Yeti navíc umístil na druhém místě našeho žebříčku snadnosti parkování. Gratulace do Mladé Boleslavi. Yeti neztrácí dech ani po km. Každodenní jízda mu sedí stejně jako dlouhé cestování. Je komfortní a variabilní a díky 170 koním a pohonu 4x4 stále dobře jede.

11 Německo Auto-presse.de Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI Green tec datum: dostatek místa v nákladovém prostoru i pro pasažéry + kultivovaný motor - vysoká nákladová hrana Nová ŠKODA Rapid je solidně navržený, mimořádně prostorný rodinný vůz, jehož místo v zavazadlovém prostoru konkurence jen těžko překoná. Interiér zůstává i během jízdy na nekvalitních cestách bez jakéhokoliv chrastění nebo vrzání, což je důkazem celkově kvalitního zpracování. Pětidvéřový vůz vám dává pocit prostornosti ve směru do stran i nahoru. Čtyřem lidem se sedí velmi pohodlně, těsnější to začíná být podle očekávání s pátým dospělým člověkem. I v případě, že posunete přední sedačky úplně dozadu, pasažéři vzadu budou mít stále dostatek místa na kolena. Motor TSI je kultivovaný a na volnoběh ho téměř neslyšíte. Je tak tichý, že ani nezaznamenáte, když ho při zastavení utiší automatický Start/Stop systém (u verze Green tec).

12 Německo Sonntag Aktuell Test: ŠKODA Octavia 1,2 TSI datum: široká nabídka motorů + výhodná cena - vnitřní výplň zadních dveří z levného plastu Nová ŠKODA Octavia s 590 litry objemu zavazadlového prostoru je luxusním vozem na dlouhé cesty, který dokonce zastíní i třídy E a S od Mercedesu. Nákladová hrana je 1 cm pod psychologickou hranicí 70 cm, která je dle ortopedů mezí, nad níž je již manipulace s předměty zdraví nebezpečná. Velikost zavazadelníku neubírá nic na prostoru na zadních sedadlech: tři dospělí lidé se na nich usadí pohodlně a mají dost prostoru pro nohy, nad hlavou i do šířky. Při testovací jízdě se ukázalo dobré zpracování vozu, které je ale pro automobily z Mladé Boleslavi příznačné. Octavia nám padla rychle do ruky, jela svižně a bez zbytečného hluku. A to jak s benzinovým, tak s naftovým motorem pod kapotou. Nová Octavia je vozem střední třídy v ceně kompaktního vozu, což podtrhuje pověst cenově výhodných vozů ŠKODA.

13 Německo Moz.de Test: ŠKODA Rapid datum: zvuk dieselových motorů + poměr cena/výkon - šetření na technice a uživatelské přívětivosti kličky u oken Líbí se nám kultivovaný zvuk dieselových motorů. Tvrdé plasty v interiéru možná nejsou opticky nejpřitažlivější, ale díky svojí snadné údržbě budou vyhovovat rodinám. Podvozek je překvapivě tuhý, ale při větším zatížení vozu se komfort zvýší a nerovnosti na silnici utlumí. Rapidem nabízí ŠKODA cenově výhodný rodinný vůz. I když velká sestra Octavia je lákavější nabídkou. Sedany jsou ve východní Evropě oblíbené, ale obrovské páté dveře nad zavazadlovým prostorem o objemu 550 l z vozu činí zajímavou nabídku i zde (v Německu).

14 Německo Autonachrichten.de Test: ŠKODA 1,2 TSI Rapid Green tec datum: poměr cena/výkon + převodovka - žádné Veškeré důležité přístroje jsou přehledně rozloženy v zorném poli řidiče a jejich ovládání je intuitivní nejen pro znalce VW. Sedačky jsou komfortní a vhodné pro dlouhé cesty. Volant lze nastavit ve všech směrech, takže si řidič snadno najde optimální pozici. Použité plasty vypadají díky správné volbě barvy atraktivně a jsou kvalitně zpracované. Za tuto cenu snad ani více není možné. Díky tvrdšímu podvozku je Rapid na točitých silnicích suverénní a v zatáčkách se nenaklání. Manuální šestistupňová převodovka je dobře rozvržena a řazení je precizní, takže i delší a svižnější jízda po okreskách neunaví. Cíl Škody nabízet vůz za dostupnou cenu byl splněn, a třebaže si za silnější motor nebo více komfortu musíte připlatit, stále je to oproti konkurenci velmi, velmi výhodná koupě.

15 Německo Auto Bild Allrad datum: Srovnávací test: ŠKODA Yeti 2,0 TDI 4x4 (Mini Countryman SD All4, Opel Mokka 1,7 CDTi 4x4, Mitsubishi ASX 1.8 DI-D+ 4WD) 1. ŠKODA, 2. Opel, 3. Mitsubishi, 4. Mini + užitečná hmotnost a hmotnost přívěsu + prostor v interiéru i nákladové části - relativně vysoká cena za nízkou výbavu Se 4,22 metry délky karoserie leží ŠKODA mezi Mini a Opel/Mitsubishi, ale co se týče místa v interiéru, je bezkonkurenční. Má vysokou variabilitu zadních sedadel, které můžete nejen sklápět, ale i posouvat do šířky, a dokonce je možné sedadlo po sedadle bez jakéhokoliv nářadí vyndat geniální. Pro Yetiho hovoří i jeho dobře fungující pohon všech kol a s ním související větší světlá výška. Yeti triumfuje svojí užitečnou hmotností (513 kg) a maximální hmotností taženého přívěsu (2 tuny). Mitsubishi utáhne jen 1400 kg, Opel 1200 kg a Mini malicherných 800 kg. To snižuje hodnotu všech tří konkurentů a vysvětluje, proč se dražší ŠKODA tak dobře prodává. Dieselový motor od VW přesvědčuje méně svým temperamentem a spotřebou (6,7 l/100 km), více už kultivovaným chodem a správnou odezvou plynového pedálu.

16 Německo Auto Motor und Sport Srovnávací test: ŠKODA Superb Combi 2,0 TDI (BMW 318d Touring, Audi A4 2,0 TDI Avant) datum: AUDI, 2. ŠKODA, 3. BMW + prostornost v interiéru a zavazadlovém prostoru + pořizovací cena - malá aktivní bezpečnost, brzdy Na zadních sedadlech je tolik místa, že by na něj levné aerolinky posadily nejméně šest lidí. I když ve voze cestují čtyři lidé, připadá vám, že za předními sedačkami je nevyužitý prostor. Pro všechny, které u combi zajímá hlavně prostor, bude Superb na prvním místě. Co se týče živosti motoru je na tom Superb stejně jako BMW. Superb má ve srovnání s BMW a Audi asi o 20 % více nákladového prostoru. Se svým kultivovaným TDI je Superb co do pružnosti srovnatelný s konkurencí.

17 Německo Auto.de Test: ŠKODA Octavia 1,6 TDI Green tec datum: svými kvalitami přesahuje svoji třídu kompaktů + prostornost - nízká základní výbava Design vozu Octavia působí svěže, zpracování materiálů je excelentní. Octavia je o 11 cm kratší než Passat, ale skoro o půl metru delší než Golf. Cestující vzadu sedí pohodlně a zdaleka nepociťují stísněnost typickou pro kompaktní třídu. Octavia je ve srovnání s Passatem o číslo menší, i když nabízí dostatek místa. Na druhou stranu je se svými 4,66 m na třídu Golfu příliš velká. Ale všechno není o velikosti. Malé, jednoduché, vynalézavé nápady, jako je držák parkovacích lístků za čelním sklem nebo univerzální přihrádka na telefon ve střední konzoli, jsou důvodem, proč si vůz Octavia oblíbíte. Za cenu euro nenabízí skoro žádný vůz tolik místa a kvality jako Octavia. To nás vede k otázce, kam se Octavia vlastně řadí. Třebaže ŠKODA jej sama zařazuje do třídy kompaktů, Octavia se svojí velikostí, půvabem a kvalitou katapultuje o třídu výš.

18 Německo Focus Online Test: ŠKODA Rapid datum: ovládání vozu + prostor - vzhled Vůz měří na délku stejně jako Opel Astra hatchback. Nicméně z této karoserie dostali čeští designéři maximum. Rapid není právě krasavec, jeho strohý a střízlivý vzhled však při pohledu ze správného úhlu nebo dálky působí dokonce hodnotně. Nápravy pocházejí z koncernu VW, stejně jako další součásti vozu. To je ale pozitivní věc, protože se jedná o ověřené a výkonné součástky. Přesné zatáčení, do ruky padnoucí řízení a precizní řazení má Rapid se sourozenci ve VW společné. Ve srovnání například s Dacií Logan za euro není Rapid zrovna výhodný, ale pokud je pro vás důležitý prostor v interiéru a kufru, jedná se o správnou clever volbu. Cena testovacího vozu s 77 kw/105 PS a objemem 1,6 TDI se sice navýší na euro, ale dostanete za ni kombinaci suverénního jízdního výkonu a nízké spotřeby.

19 Německo Auto Bild Srovnávací test: ŠKODA Fabia Combi 1,6 TDI (Renault Clio Grandtour dci 90) datum: ŠKODA, 2. Renault + prostornější interiér + lepší výhled z vozu - nízká základní výbava Renault se na první pohled zdá dražší, ale aby se ŠKODA dostala na jeho výbavovou úroveň, musíme sáhnout po nejvyšším stupni Elegance, čímž se cenově na Renault dotáhne. Clio je rozměrově větší než Fabia, ale dospělí lidé se v interiéru cítí stísněněji než v českém voze. Může za to méně prostoru nad hlavami a před koleny. Do Clia se také hůře nastupuje kvůli užšímu vstupnímu otvoru. Fabia má navíc o 50 litrů objemu v zavazadlovém prostoru více. Příplatkové sportovní sedačky ve Fabii jsou pocitově solidnější, pevnější a lépe polstrované. Plochá a vysoko umístěná zadní okna Renaultu sice dodávají designu francouzský šmrnc, ale zhoršují výhled z vozu při manévrování. Renault je sice koncepční, dobře promyšlený vůz, který je šarmantním společníkem na krátkých i dlouhých cestách a odveze i váš nákup z Ikey, ale Fabia všechny tyto činnosti zvládá ještě lépe.

20 Rakousko Autoscout24.at Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: praktičnost + prostornost - schůdek v zavazadlovém prostoru při sklopených sedadlech ŠKODA klade stejně vysoké nároky na kvalitu jako její wolfsburgerská matka. To se jí vyplácí a zákazníkům to přináší bezvadný vůz se solidním zpracováním, krásným lícováním dílů a s na dotyk příjemnými materiály. Pro pragmatické řidiče je Rapid autem snů. Při většině jízdních situací je turbomotor klidný a tichý a spotřebovává úsporných 5,1 litru. Na prostorný sedan má Rapid dobrou cenu, někde na úrovni VW Polo, a svým prostorem strčí do kapsy i VW Golf. I na dlouhých cestách se v sice úzkých, ale komfortně polstrovaných sedačkách sedí pohodlně.

21 Velká Británie autoexpress.co.uk Srovnávací test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI Green tec (Mitsubishi Mirage 1,2 3, Suzuki Swift 1,2 SZ2) datum: /5 (1. ŠKODA, 2. Suzuki, 3. Mitsubishi) + kvalita interiéru + komfort a jízdní kvalita - výklopná zadní okna ŠKODA Citigo dokazuje, že levná auta nemusí vypadat levně ani být levná pocitově. Komfort a kvalita kabiny je prvotřídní a kultivovanost velkých vozů s vyváženým řízením činí z jízdy potěšení. Green tec vyrovnává výkon Mitsubishi Mirage, ale je čistší a jeho provoz vás bude stát méně. ŠKODA Citigo nově difinovala možnosti dostupných malých vozů a stala se naším Autem roku. Jakmile usednete dovnitř, je rozhodnuto (o tom, zda je lepší Mirage, nebo ŠKODA). Kvalitativně se jedná o úplně jinou ligu. Mechanicky je ŠKODA také lepší než Mitsubishi. Tříválec z VW Group je mnohem hladší než motor Mirage a nabízí jasnější odezvu na plyn. Některé plasty a ovladače Suzuki klimatizace nedosahují standardů ŠKODA. Nejsilnější stránkou vozu je jeho kultivovanost na úrovni velkých vozů. Na dálnici je Citigo tak tiché, že občas musíte vystoupit z vozu, abyste si připomenuli, že jde o malé auto.

22 Velká Británie autoexpress.co.uk Test: ŠKODA Octavia 1,4 TSI SE (Ambition) datum: /5 + kultivovaný a výkonný motor 1,4 TSI + spotřeba - absence 1,4 TSI v základním výbavovém stupni (v UK) Díky kombinaci impresivní rychlosti a velké ekonomičnosti je 1,4 TSI bezpochyby nejlepším motorem z nabízené palety. Pro většinu lidí je ŠKODA více o hodnotě než o výkonu. Těm, kteří se drží prvního zmíněného bychom doporučili 1,2 TSI (protože 1,4 v UK není pro základní verzi), pro ty ostatní bude dobré si počkat na RS. Hladký a tichý charakter 1,4 TSI ve spojení s plynulou 6stupňovou manuální převodovkou podporují nováčkovu kultivovanost, kvalitu interiéru a dobré jízdní vlastnosti. Údaje o spotřebě nejsou rozhodně zlé, uvážíme-li, že vůz Octavia je ve své třídě suverénně nejprostornější, s kufrem o objemu 590 l, který je větší než ten z Fordu Mondeo. Malé turbo dodává motoru více síly, než byste čekali. Na stovku zrychlí už za 8,1 s.

23 Velká Británie autoexpress.co.uk Test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI Green tec Elegance 5d datum: /5 + pocit velkého vozu + jízda po dálnici - zadní výklopná okna a jejich tendence zamlžovat se Za dva měsíce jsme v našem městském voze se skvělým poměrem cena/výkon urazili 7000 mil a chvalozpěvy těch, kteří jej za tu dobu řídili, neberou konce. Všichni se shodují na tom, že se v Citigu nikdy necítíli jako v levném voze. V několika případech jsem vezl na zadních sedadlech dva dospělé a na nedostatek místa si nestěžovali. Nejlepším důkazem šarmu škodovky je, že jsem kvůli ní několikrát odmítl možnost jet na delší služební cestu větším a dražším vozem. Rád jsem zůstal u Citiga. Move&Fun je skvělý. Obrazovka připevněná k palubní desce ukazuje informace o vaší cestě v digitální nebo úhledné analogové podobě, ovšem ještě důležitější je výborné mapování GPS, její snadné ovládání a schopnost vyhnout se příliš vysokému provozu. U takového vozu se schopnostmi snadného pohybu městem počítáte. Ovšem je to naopak jízda po dálnici, v níž ŠKODA výrazně převyšuje konkurenci.

24 Velká Británie The Sunday Times Srovnávací test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI (Mitsubishi Mirage 1,0, KIA Picanto 1,0) datum: /5 (1. ŠKODA, 2. Mitsubishi, 3. KIA) + jízdní vlastnosti + Move&Fun - místo vzadu nevhodné pro dospělé Řízení (u vozu KIA) je mrtvé a řazení těžkopádné. Kvůli tomu KIA zaostává za svižností vozu ŠKODA. Vůz Kia je schopný, ale není s ním tolik zábavy, jako se Citigem. Přestože v Citigu najdeme jasné stopy snahy o šetření, nikdy nepůsobí levně. Všechna tlačítka fungují se sebejistotou, jakou byste čekali od vozů z Volkswagen Group, a pozice za volantem je tu jednoduše nejlepší ze všech. Jsou chvíle, kdy se automobilka trefí svým modelem přímo do černého. Fordu se to povedlo s Focusem v 1998, ŠKODA to dokázala se Citigem. Na vůz s tak krátkým rozvorem je jízdní kvalita impresivní. Dokonce i zpomalovací prahy, vysloveného nepřítele malým městských vozů, přejíždí se lhostejným pokrčením ramen. Satelitní navigace zahrnuje i Bluetooth, nabízí informace o jízdě a další ovládání rádia. Funky grafika vypadá výborně a celé zařízení zahanbuje systémy desetkrát dražší.

25 Velká Británie Autocar Test: ŠKODA Octavia 1,6 TDI SE (Ambition) datum: /5 + poměr cena/výkon + praktičnost - výkon vozu snížený 5stupňovou převodovkou Jestli býváte rádi překvapeni nabízeným prostorem a jednoduchým, jasným ovládáním, bude se vám líbit, co Octavia nabízí. Sedadla řidiče a spolujezdce jsou velká a plochá, ale i na delší vzdálenosti pohodlná, zatímco jejich okolí překypuje velkorysým prostorem, včetně odkládacích míst pro 1,5litrovou láhev. Zadní sedadla jsou podobně objemná a budou se v nich cítit pohodlně i lidé velkého vzrůstu. Při hledání limitů vozu se projevuje jeho váha. Jakmile vůz začíná překonávat míru adheze pneumatik, jde do smyku a elektronika vám, zpočátku jemně, zasahuje do řízení. Nic se ale neděje neočekávaně. Octavia sice není zrovna řidičské auto, ale je neochvějně stabilní a bezpečná. Majitelé vozů ŠKODA netouží po řízení vyladěném na Nürburgringu a z toho plynoucí jízdě, při níž cvakáte zuby o sebe. Místo toho preferují vůz, v němž se snadno zatáčí, jistě jede a v němž jízda neunavuje. A to je to, co zde dostanou. Praktičnost vozu je vynikající, zatímco kvalita materiálů a výbava je v této cenové hladině bezkonkurenční.

26 Velká Británie Express & Star Test: ŠKODA Octavia datum: výbava (v UK) + prostornost - žádné ŠKODA Octavia byla vylepšena v mnoha ohledech a může se chlubit spoustou nových technologií, které dělají váš život na cestách nejen pohodlnější, ale také výrazně bezpečnější. Na testovací trase, která vedla po větrných okreskách i táhlé dálnici, bylo řízení příjemné a podvozek si s nerovnostmi a dírami v silnici dobře poradil. Pro pasažéry je k dispozici tolik místa, až se zdá, že se kvůli tomu musely dělat kompromisy v kufru. Ale ne, dostanete obrovský prostor. Zapomeňte na značkové snobství a běžte si koupit nový vůz ŠKODA Octavia. ŠKODA to dokázala znovu. Vylepšila to, co už byl dříve vynikající vůz.

27 Velká Británie Sundayworld.com Test: ŠKODA Octavia 2,0 TDI Elegance datum: špičkový design interiéru + jízdní vlastnosti - méně sportovní než VW Golf Za euro za základní model dostanete poctivý rodinný vůz za cenu malého hatchbacku. Octavia není pouze větší než předcházející generace, je o 102 kg lehčí, což znamená více výkonu za méně paliva. Od prvního momentu, kdy sednete za volant, zejména u špičkové výbavy Elegance, si všimnete, že ŠKODA se velmi snažila udělat svůj nejnovější vůz nejen dosud nejlepší Octavií, ale i nejlepším vozem v jeho třídě. Cestování po dálnici je potěšením. Hluk větru a od pneumatik je minimální. V interiéru mě zaujala především přístrojová deska. Má špičkový vzhled, na který by byly pyšné i dražší vozy, a velká dotyková obrazovka multimediální jednotky se špičkovou navigací je skvělá. Zavedení hráči jako Mondeo a Insignia by se měli mít na pozoru. Dokonce bych zašel až tak daleko, že bych doporučil podívat se na Octavii trochu blíže i kupcům prémiových značek. Stejně jako já budou velmi překvapeni.

28 Austrálie Themotorreport.com.au Test: ŠKODA Fabia RS datum: Interiér: 3/5 Na silnici: 3,5/5 Cena/výkon: 4/5 + nadupaný, dobře řiditelný vůz + zvuk - zastaralý vzhled Charakter hot-hatche je podporován přitažlivou kombinací vrčení motoru, svistem turba a naříkáním kompresoru. K tomu se přidávají další libé tóny z dvojitého výkonu a dnes již klasické praskání dvouspojkové převodovky při řazení pod plynem. Jednou z nejlepších věcí interiéru RS jsou dobře vedoucí látková přední sedadla sdílená se stávající vozem VW Polo GTI. Multifunkční, tvarovaný volant potažený prošitou kůží je také velmi dobrý a lze jej nastavit jak na výšku, tak do hloubky. S maximálním točivým momentem 250 Nm už od 2000 otáček působí plynový pedál spíše jako vypínač což je dobré, pokud vás baví sportovní jízda. Přední a zadní brzdové disky byly pro testovaný vůz s váhou 1253 kg odpovídající a svým výkonem korespondovaly s očekáváním vyvolaným červeně natřenými třmeny.

29 TIP: Výsledky testů můžete využít: jako pádné prodejní argumenty hodnocení nezávislými novináři a motoristickými odborníky má pro zákazníky často větší váhu než firemní propagační materiály zahraniční média nelze podezřívat z přílišné náklonnosti k naší značce jako inspiraci pro marketingové aktivity např. pro vlastní webové stránky

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1. Duben 2013

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1. Duben 2013 !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1 Duben 2013 zdroj model ŠKODA Octavia 2,0 TDI Srovnávací test (Hyiundai i40) Auto 7 Octavia 1,2 TSI Elegance Test Auto 7 Octavia Rapid 1,2 TSI Ambition Srovnávací test (Renault

Více

Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2)

Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2) zdroj model ŠKODA Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2) ifaster.cz Octavia RS 2,0 TDI DSG Test veciautomobilove.cz Yeti Recenze ojetého vozu zdroj model ŠKODA AutoBild Yeti GreenLine Ruhr

Více

Právo Octavia 2,0 TDI Test. ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test. Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test

Právo Octavia 2,0 TDI Test. ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test. Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test zdroj model ŠKODA Právo Octavia 2,0 TDI Test ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test zdroj model ŠKODA Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test Auto Moto und Sport Octavia 1,4 TSI Srovnávací test Auto Zeitung

Více

Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6)

Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) zdroj model ŠKODA autopruvodce.cz Octavia Combi 1,6 LPG Test Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) autoforum.cz Rapid 1,6 TDI Test autopruvodce.cz Superb Combi 2,0 TDI Test zdroj model

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#$%&'()*

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#$%&'()* !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#$%&'()* zdroj model ŠKODA Mladá fronta DNES Nový Superb 2,0 TDI Test Autorevue.cz Nový Superb 1,4 TSI a 2,0 TDI Test 5plus2 Nový Superb 1,6 TDI Greenline Test Týden Nový

Více

Monitoring novinářských testů. Říjen 2012

Monitoring novinářských testů. Říjen 2012 Monitoring novinářských testů Říjen 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu AutoTip Superb Combi 2,0 TDI 4x4 Test Auto 7 Rapid 1,2 TSI Test Svět motorů Rapid 1,2 MPI Test novinky.cz Octavia Combi

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()*

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$!%&'()* !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()* 1 zdroj model ŠKODA Auto TIP Superb Combi 1,8 TSI DSG Auto 7 Superb 1,4 TSI Po povrchu / Test Lidové noviny Octavia Combi 2,0 TDI 4x4 Auto 7 Octavia Combi 1,8 TSI

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$%&'()

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$%&'() !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$%&'() zdroj model ŠKODA Superb Combi 2,0 TDI Test Octavia Combi 2,0 TDI 4x4 Test Auto TIP Octavia Combi 2,0 TDI Test Autohit Octavia Combi 1,8 TSI Elegance Test (Tomáš

Více

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. listopad 2010

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. listopad 2010 MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ listopad 2010 zdroj model Škoda název článku/typ testu Autembezpecne.cz Roomster Škoda Roomster zabodovala na technických prohlídkách v Německu Automobil revue Octavia 1,2

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. prosinec 2010

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. prosinec 2010 MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ prosinec 2010 zdroj model Škoda název článku/typ testu Auto 7, 25/2010 Superb GreenLine 1,6 TDI Jako po másle Motorsport magazín, 12/2010 Octavia RS Nebe a dudy Octavia Tour

Více

2016 Hyundai Motor Czech

2016 Hyundai Motor Czech 2016 Hyundai Motor Czech Kdo? Jan Ulip Fleet Area Representative Přehled modelové řady Hyundai Novinky Hyundai i30 TCO Představení testovací flotily 2016 Modelová řada Hyundai Modelová řada Hyundai Osobní

Více

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Je pro vás Mitsubishi Outlander příliš staromódní? Japonci přichází s odpovědí jménem Eclipse Cross.

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci.

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. 02 Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu

Více

Monitoring novinářských testů. Červen 2011

Monitoring novinářských testů. Červen 2011 Monitoring novinářských testů Červen 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Sedmička Octavia Combi 1,6 TDI DSG Test Auto Tip Octavia Scout 2,0 TDI DSG Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()'

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$!%&'()' !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()' zdroj model ŠKODA ")20('34)",56$78'$0+$5 autopruvodce.cz Octavia Combi 1,6 LPG Test *#7/&8+/+"3 Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) autoforum.cz

Více

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA NOVÁ KIA RIO Více emocí, více radosti Stačí jeden pohled na atraktivní, sportovní design nového modelu Kia Rio a Vaše fantazie začne horečně vymýšlet důvody, proč usednout za volant a vyrazit na vyjížďku.

Více

Testovaný model Mitsubishi ASX

Testovaný model Mitsubishi ASX Testovaný model Mitsubishi ASX motor: 1.8 01-0 Mivec výkon: 110 kw/150 k při 4000 ot./min. točivý moment: 300 Nm při 2-3000 ot./min. rozměry: délka 4295 mm, šířka 1770 mm, výška 1615 mm rozvor náprav:

Více

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů Přes

Více

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 DYNAMIC DYNAMICKÝ DESIGN V moderním rychlém světě potřebujete být pohotoví a připravení využít každé příležitosti, která se naskytne. Proto jsme vytvořili nový vůz Honda Jazz Dynamic. Disponuje sportovním

Více

Dacia Logan & Logan MCV

Dacia Logan & Logan MCV Dacia Logan & Logan MCV Komfort a inteligentní technologie Dotykový multimediální systém Media Nav 2.0*. Tempomat s omezovačem rychlosti*. Zadní parkovací senzor. * Dostupný v závislosti na verzi. Nevídaný

Více

Monitoring novinářských testů. Květen 2011

Monitoring novinářských testů. Květen 2011 Monitoring novinářských testů Květen 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Auto 7 Superb 2,0 TDI Dlouhodobý test Svět motorů Fabia 1,4 MPI Test ojetiny zdroj model ŠKODA název článku/typ testu

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA NOVÁ HYBRID COROLLA HYBRID 3 NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA Po 12 letech dáváme sbohem označení Auris a zahajujeme novou éru modelu Corolla nejprodávanějšího vozu světa. Toyota Corolla, nyní s rozšířenou nabídkou

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

Monitoring novinářských testů. Březen 2011

Monitoring novinářských testů. Březen 2011 Monitoring novinářských testů Březen 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Lidovky.cz Superb Combi 2,0 TDI 4x4 DSG Test Auto.cz Superb 2,0 TDI 4x4 DSG Test Autohit Octavia Tour Test Autohit Fabia

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu Nejkrásnější způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu / Ohromující design překypující emocemi / Inovace jako například přední LED světlomety / Příkladná dynamika

Více

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015 ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Kit Corporate 2008 2

Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 3 Kit Corporate 2008 4 Kit Corporate 2008 5 1 2 3 4 5 Kit Corporate 2008 7 Kit Corporate 2008 8 Model Délka Rozměry v mm Šířka (bez zpětných zrcátek) Výška Objem

Více

Monitoring novinářských testů. Březen 2013

Monitoring novinářských testů. Březen 2013 Monitoring novinářských testů Březen 2013 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Právo Octavia 2,0 TDI Test ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Auto Test Citigo 1,0

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Technická data - Golf

Technická data - Golf Technická data Golf I. generace (1974 1983) Informace (VW Golf I GTI, 1976) Konstrukce řadový čtyřválec Pivo benzín Plnění atmosférické sání Rozvod OHC Uložení vpředu napříč Zdvihový objem [cm3] 1588 Kompresní

Více

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)*

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)* ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59 kw 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 MPI/ kw Flex Fuel 1,6 MPI/ kw LPG zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový,

Více

Škoda Fabia Combi MC 1,0TSI/70 kw,nový VŮZ. vyr. 2018, kombi/5, benzin 70 kw. manuální převodovka, 4x airbag, ABS, stabilizace podvozku (ESP), aut.

Škoda Fabia Combi MC 1,0TSI/70 kw,nový VŮZ. vyr. 2018, kombi/5, benzin 70 kw. manuální převodovka, 4x airbag, ABS, stabilizace podvozku (ESP), aut. Ojeté vozy 29 prověřených vozů k otestování a nákupu Citigo 1,0/44 Fabia Combi MC 1,0TSI/70 kw,nový VŮZ vyr. 2018, hatchback/5, benzin 44 kw vyr. 2018, kombi/5, benzin 70 kw man. klimatizace, alu kola,

Více

TISKOVÁ MAPA. ŠKODA KODIAQ: Místo až pro sedm osob v prvním SUV značky ŠKODA

TISKOVÁ MAPA. ŠKODA KODIAQ: Místo až pro sedm osob v prvním SUV značky ŠKODA Strana 1 z 5 ŠKODA KODIAQ: Místo až pro sedm osob v prvním SUV značky ŠKODA Velmi prostorný interiér, zavazadlový prostor o objemu až 2 065 l je největší ve své třídě Na přání je k dispozici sedmimístná

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou HOLDER ŘADY C. SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace nosičů nářadí s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Monitoring novinářských testů. Květen 2013

Monitoring novinářských testů. Květen 2013 Monitoring novinářských testů Květen 2013 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Mladá fronta DNES Nový Superb 2,0 TDI Test Autorevue.cz Nový Superb 1,4 TSI a 2,0 TDI Test 5plus2 Nový Superb 1,6 TDI

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

Můžete se spolehnout na její všestrannost

Můžete se spolehnout na její všestrannost Dacia Lodgy Můžete se spolehnout na její všestrannost Stačí otevřít dveře a okamžitě se přesvědčíte o dokonalém smyslu pro praktičnost Dacie Lodgy. Prostorný interiér, do kterého se pohodlně vejde celá

Více

Protokol kontroly motorového vozidla. Audi A6

Protokol kontroly motorového vozidla. Audi A6 Protokol kontroly motorového vozidla Audi A6 Datum kontroly 11.11.201 Kód technika UZ0001 Základní informace Rok výroby 2007 Počet 349 12 Motor 2.7 TDI Výkon 128 kw Převodovka Manuální VIN WAUZZZ4F98N02619

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

Test Hondy CR-V 2.2 i-dtec: čtvrté vydání spoluzakladatele rodu N...

Test Hondy CR-V 2.2 i-dtec: čtvrté vydání spoluzakladatele rodu N... 1 z 5 19.2.2013 23:41 Test Hondy CR-V 2.2 i-dtec: čtvrté vydání spoluzakladatele rodu První generace Hondy CR-V v roce 1995 spoluzakládala segment kompaktních SUV, nyní na trh přichází již čtvrtá řada.

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní, je, že

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

BMW Řada D 2,0. vyr. 09/2013, kombi/5, nafta 105 kw. 8x airbag, ABS, aut. klimatizace, střecha, plní 'EURO II'...

BMW Řada D 2,0. vyr. 09/2013, kombi/5, nafta 105 kw. 8x airbag, ABS, aut. klimatizace, střecha, plní 'EURO II'... Ojeté vozy 60 prověřených vozů k otestování a nákupu Audi A6 2,5 TDI vyr. 09/2001, kombi/5, nafta 114... cena 19 000 Kč BMW Řada 3 318 D 2,0 vyr. 09/2013, kombi/5, nafta 105 BMW Řada 5 520D GT 2,0 vyr.

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] ŠKODA Octavia RS 230 Zážehové motory Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Fiat CNG program. vozy s pohonem na zemní plyn

Fiat CNG program. vozy s pohonem na zemní plyn Fiat CNG program vozy s pohonem na zemní plyn Jezdíme s ohledem na budoucnost! Ohled na životní prostředí, na přírodu a na svět, ve kterém žijeme každý den, nutně klade požadavky jak na výrobce, tak na

Více

Monitoring novinářských testů. Září 2011

Monitoring novinářských testů. Září 2011 Monitoring novinářských testů Září 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu auto.cz Octavia Scout 2.0 TDI Srovnávací test s Jeepem Compass 2.2 CRD a Subaru Forester 2.0 D Svět motorů Fabia 1.2 12V

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Škoda Fabia Style 1,2 TSI 66k. (ESP), protiprokluzový systém kol. Škoda Fabia Style 1,2 TSI 81k. vyr. 2017, kombi/5, benzin 81 kw

Škoda Fabia Style 1,2 TSI 66k. (ESP), protiprokluzový systém kol. Škoda Fabia Style 1,2 TSI 81k. vyr. 2017, kombi/5, benzin 81 kw Nové osobní a terénní vozy 29 vozů ihned k vyzkoušení a odběru Citigo Style 1,0 MPI 44 Fabia Style 1,2 TSI 66k Fabia Ambition 1,2 TSI vyr. 2017, hatchback/5, benzin 44 kw vyr. 2017, hatchback/5, benzin

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL 35 45 55 OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL NOVÝ DESIGN VYTVOŘENÝ PRO SKUTEČNOU PRÁCI Vývoj traktorů Solaris pokročil a výsledkem je nová řada, která je ještě všestrannější a výkonnější. Skvělý výsledek

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Příloha 1. Poškození jednotlivých dílů vozidel skupiny 1-4 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 3

Příloha 1. Poškození jednotlivých dílů vozidel skupiny 1-4 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 3 Příloha 1 Poškození jednotlivých dílů vozidel skupiny 1-4 Skupina 1 Skupina 2 Skupina 3 Skupina 4 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 3 Světlomet pravý levý mlhovka pravá levá ostřikovače

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/309/ Cena Ceníková cena bez DPH 88 486 Ceníková cena s DPH 107 068 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Rosso seats,

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

EVOLUCE V AKCI. Zobrazený model je CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle v barvě Metalická Premium Crystal Red.

EVOLUCE V AKCI. Zobrazený model je CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle v barvě Metalická Premium Crystal Red. V AKCI Celosvětově nejprodávanější SUV se stále vyvíjí. Zcela nové CR-V je kultivovanější, všestrannější a nabízí dynamičtější jízdní vlastnosti díky celé řadě vylepšení a inovací. Model CR-V přináší úchvatné

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor ŠKODA OCTAVIA 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory ŠKODA KODIAQ Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 1,4 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/132 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Dacia Dokker Van Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Ocelová kola 14 Posilovač řízení Airbag řidiče Elektronický stabilizační systém ESC Režim Eco a ukazatel optimálního rychlostního stupně Posuvné dveře

Více

NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA

NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA DESIGN Nový, atraktivní designový jazyk značky ŠKODA přichází do segmentu velkých SUV Rozeznatelný na první pohled díky skvělé souhře elegantních linií, dynamických křivek

Více

Nový MASTER, užitkový vůz pro každého

Nový MASTER, užitkový vůz pro každého Nový Renault MASTER Nový MASTER, užitkový vůz pro každého Společnost Renault představuje nový Renault MASTER a potvrzuje tím své schopnosti v tomto odvětví. Nový MASTER, nezpochybnitelný zlatý standard

Více

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 FSI/85 kw 1,6 FSI/85 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2x OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový,

Více

QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech!

QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech! QUADRO4 JÍZDA NA MOTORCE S ŘIDIČÁKEM NA AUTO! QUADRO 350S QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech! SVĚTOVÁ NOVINKA NA 4 KOLECH! VÍCE TRAKCE - VÍCE ZÁBAVY - VÍCE BEZPEČNOSTI! Více stability, více bezpečnosti,

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

T R A N S P R O Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT. www.belos.cz

T R A N S P R O Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT. www.belos.cz Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT www.belos.cz Z I M A Jaro, léto, podzim a zima. Není tomu tak dávno co bylo třeba několika strojů pro celoroční údržbu. Nyní ovšem Belos představuje nosič

Více

Dál o dvě generace. soustředí výhradně. pick-up D-Max, který se již. > Půl na půl na práci i volný čas < MAXITEST. Isuzu D-Max 2.5 D Double Cab Custom

Dál o dvě generace. soustředí výhradně. pick-up D-Max, který se již. > Půl na půl na práci i volný čas < MAXITEST. Isuzu D-Max 2.5 D Double Cab Custom Dál o dvě generace Japonská automobilka Isuzu se v poslední době soustředí výhradně na užitkové a nákladní automobily či autobusy, a tak nejmenším vozidlem nabídky je terénní pick-up D-Max, který se již

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/382/ 90 584 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 90 584 Ceníková cena s DPH 109 607 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Nero/Rosso

Více

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI CR DPF/77 kw 1,6 TDI CR DPF/77 kw (A) 2,0 TDI CR DPF/110 kw 2,0 TDI CR DPF/110 kw (A) vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ 300 000 Kč 63 977 bez DPH www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/340/ Cena Ceníková cena bez DPH 75 386 Ceníková cena s DPH 91 217 Akční cena bez DPH 63 977

Více

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 24.6.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115 404 Email: jiri.knotek@porsche.cz email:

Více

Monitoring novinářských testů. Červen 2012

Monitoring novinářských testů. Červen 2012 Monitoring novinářských testů Červen 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Svět motorů Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2) ifaster.cz Octavia RS 2,0 TDI DSG Test veciautomobilove.cz

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA FABIA Vznětové motory

ŠKODA FABIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw*** 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,

Více