MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 20. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 4. ZÁŘÍ 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 20. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 4. ZÁŘÍ 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN"

Transkript

1 MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 20. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 4. ZÁŘÍ 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 11 členů zastupitelstva, omluveni: 4), příloha č. 1 k zápisu Zapisovatel: Martina Švecová Ověřovatelé zápisu: Marián Grohmann, Ing. Blanka Krejčová 1. Zahájení, volba návrhové komise Starosta městyse Ing. Jiří Jelínek (dále jen starosta městyse ) zahájil jednání zastupitelstva městyse v 18,32 hod a přivítal přítomné zastupitele a občany. Přítomno 11 členů. Zastupitelé městyse (ZM) jsou schopni se usnášet, jelikož je přítomna nadpoloviční většina všech členů zastupitelstva. Starosta městyse určil zapisovatelem paní Martinu Švecovou. Dále navrhl ověřovatele zápisu p. Mariána Grohmanna a Ing. Blanku Krejčovou. Jiný návrh nikdo nevznesl. Zastupitelstvo městyse Načeradec volí ověřovatele zápisu Mariána Grohmanna a Ing. Blanku Krejčovou. Výsledek hlasování: Marián Grohmann: Pro: 10 Proti: 0 Zdrželi se: 1 Ing. Blanka Krejčová: Pro: 10 Proti: 0 Zdrželi se: 1 Usnesení č. 267/2013 bylo schváleno. Starosta městyse dále navrhl způsob hlasování - hlasování veřejné. Jiný návrh nikdo nevznesl. Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Usnesení č. 268/2013 bylo schváleno. Starosta městyse navrhl do návrhové komise Josefa Křemena a Janu Peclinovskou. Další návrh nikdo nevznesl. Zastupitelstvo městyse Načeradec volí návrhovou komisi ve složení Josef Křemen a Jana Peclinovská. Výsledek hlasování: Josef Křemen: Pro: 10 Proti: Zdrželi se: 1 Jana Peclinovská: Pro: 10 Proti: Zdrželi se: 1 Usnesení č. 269/2013 bylo schváleno. Starosta městyse oznámil, že dnešní jednání zastupitelstva městyse se bude zvukově zaznamenávat jen pro účely doplnění zápisu z jednání ZM, příp. opravu zápisu z jednání ZM, ne za účelem zveřejňování.

2 Starosta městyse seznámil přítomné s programem dnešního jednání, který byl zastupitelům zaslán na pozvánkách a dále byl uveřejněn na úřední desce i na internetu: PROGRAM: 1. Zahájení, volba návrhové komise 2. Zpráva kontrolního výboru o plnění usnesení zastupitelstva městyse 3. Zpráva finančního výboru 4. Rozpočtové opatření 5. Dotace (OPŽP - Prašnost) 6. Návrh přísedících okresního soudu 7. Pozemky nákup, prodej, směna Novotinky Dolní Lhota Horní Lhota Slavětín 8. Diskuse 9. Závěr Před hlasováním dal starosta městyse možnost vyjádřit se ZM a přítomným občanům k doplnění popř. úpravě programu dnešního jednání ZM. Starosta městyse navrhuje upravený program jednání ZM dne , který byl ještě doplněn bodem 6 (viz. níže), který navrhla zastupitelka městyse Iva Hergesellová: Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje program jednání Zastupitelstva městyse Načeradec dne : 1. Zahájení, volba návrhové komise 2. Rozpočtové opatření 3. Dotace (OPŽP Prašnost, EKOSO) 4. Návrh přísedících okresního soudu 5. Pozemky nákup, prodej, směna Dolní Lhota Novotinky Horní Lhota Slavětín pozemky nová zástavba - Načeradec nemovitost čp. 18 ve Vračkovicích 6. Platba novostavby tribuny (hlasovat o způsobu financování tribuny jmenovitě) 7. Diskuse 8. Závěr Výsledek hlasování: Pro: 10 Proti: 0 Zdrželi se: 1 Usnesení č. 270/2013 bylo schváleno. Starosta městyse konstatoval, že zápis z minulého jednání byl řádně ověřen a nebyly k němu žádné námitky. Následovala diskuse ZM ke stavbě Novostavba tribuny : - výběrové řízení, k názvu Novostavba tribuny (v rozpočtu uvedeno Ubytovací zařízení se šatnami ), k ceně výběrové řízení vypsáno na 5600 tis. Kč, v rozpočtu schváleno 3600 tis. Kč. Velmi rozsáhlá diskuse. 2. Rozpočtové opatření Místotarosta městyse Ing. Petr Postřihač seznámil přítomné ZM a občany s rozpočtovým opatřením č. 5/2013. Žádá ZM o schválení rozpočtového opatření, kde je potřeba v rozpočtu navýšit příjmy na položce 1111 o Kč (daň z příjmu FO) a dále je potřeba navýšit příjmy na položce 1121 o Kč (daň z příjmu PO). Starosta městyse vyzval přítomné ZM a občany k diskusi. Žádné připomínky a dotazy nebyly. Jiný návrh nikdo nepřednesl.

3 Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje Rozpočtové opatření č. 5/2013 (příloha č. 2) Usnesení č. 271/2013 bylo schváleno. 3. Dotace (OPŽP Prašnost, Ekoso) Starosta městyse seznámil přítomné s registrací akce. Ministerstvo ŽP registrovalo akci (projekt) Městyse Načeradec - Omezení prašnosti z plošných zdrojů v obci Načeradec (CZ.1.02/2.1.00/ ). V rámci této dotace by městys Načeradec pořídil úklidový stroj. Celková výše dotace Kč, vlastní zdroje Kč, dotace Kč. Starosta městyse vyzval přítomné ZM a občany k diskusi. Starosta městyse podal podrobnější informaci, o jaký úklidový stroj by se jednalo. Žádné jiné připomínky a dotazy nebyly. Jiný návrh nikdo nepřednesl. Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje spoluúčast městyse Načeradec v částce max Kč při poskytnuté dotaci z Ministerstva životního prostředí ČR na projekt CZ.1.02/2.1.00/ Omezení prašnosti z plošných zdrojů v obci Načeradec z celkových výdajů na projekt Kč. Výsledek hlasování: Pro: 11 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Usnesení č. 272/2013 bylo schváleno. 3 b) účelový finanční příspěvek z rozpočtu dobrovolného svazku obcí EKOSO Starosta městyse podal informaci k účelovému finančnímu příspěvku z rozpočtu Dobrovolného svazku obcí EKOSO. Rada městyse navrhuje využití dotace v částce Kč na úhradu za školní autobus. Tedy uzavřít Smlouvu o poskytnutí účelového finančního příspěvku z rozpočtu svazku obcí EKOSO v rámci přímé podpory v oblasti školství. Před hlasováním dal starosta obce možnost vyjádřit se ZM a přítomným občanům. Jiný návrh nikdo nevznesl. Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o poskytnutí účelového finančního příspěvku z rozpočtu svazku obcí EKOSO v rámci přímé podpory v oblasti školství v částce Kč. Smlouvu uzavřít mezi poskytovatelem dotace EKOSO Trhový Štěpánov, IČ a příjemcem dotace Městysem Načeradec, IČ Částka Kč. Usnesení č. 273/2012 bylo schváleno. 4. Návrh přísedících okresního soudu Starosta městyse sdělil, že přísedící soudu mělo ZM schvalovat již v červnu Jelikož ZM žádné přísedící nenavrhlo, tudíž neschválilo, rada městyse se rozhodla vyzvat občany. Přihlásili se p. Jitka Hájková, p. Josef Javorský, p. Jana Klimpellová, p. Jaroslav Kout a p. Zuzana Trägerová. Seznam těchto přihlášených občanů společně s jejich souhlasy byly zaslány na Okresní soud Benešov. Poté se soud vyjádřil a s navrženými kandidáty souhlasí. Nyní žádá ZM o schválení. Starosta městyse vyzval přítomné ZM a občany k diskusi. ZM Ing. Blanka Krejčová navrhuje: Ing. Blanka Krejčová (ZM) navrhuje hlasovat o každém z kandidátů na přísedící Okresního soudu Benešov jednotlivě. Výsledek hlasování: Pro: 8 Proti: 0 Zdrželi se: 3 Usnesení č. 274/2012 bylo schváleno. Jiné připomínky a dotazy nebyly. Jiný návrh nikdo nepřednesl. Starosta vyzval k hlasování. Zastupitelstvo městyse Načeradec volí přísedící okresního soudu v Benešově Jitku Hájkovou, nar.. Výsledek hlasování: Pro: 4 Proti: 1 Zdrželi se: 6 Usnesení č. 275/2012 nebylo schváleno.

4 Zastupitelstvo městyse Načeradec volí přísedícím okresního soudu v Benešově Josefa Javorského, nar.. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti: 2 Zdrželi se: 4 Usnesení č. 276/2012 nebylo schváleno. Zastupitelstvo městyse Načeradec volí přísedící okresního soudu v Benešově Janu Klimpellovou, nar.. Usnesení č. 277/2012 bylo schváleno. Zastupitelstvo městyse Načeradec volí přísedícím okresního soudu v Benešově Jaroslava Kouta, nar.. Usnesení č. 278/2012 bylo schváleno. Zastupitelstvo městyse Načeradec volí přísedící okresního soudu v Benešově Zuzanu Trägerovou, nar.. Výsledek hlasování: Pro: 10 Proti: 0 Zdrželi se: 1 Usnesení č. 279/2012 bylo schváleno. 5. Pozemky nákup, prodej, směna Dolní Lhota Starosta městyse seznámil přítomné s žádostí o prodej části pozemku p.č v k.ú. Horní Lhota. Jde o přilehlou travnatou část komunikace, která přímo sousedí s parcelou č Žádost zaslali manželé Kottovi, Dolní Lhota 28, kteří jsou majitelé sousedního pozemku. Rada městyse rozhodla o vyvěšení záměru městyse (vyvěšen a sejmut ) a dále RM navrhuje schválit tento záměr a schválit prodej části pozemku. Starosta městyse vyzval přítomné ZM a občany k diskusi. Ing. Svoboda Karel (ZM) oznámil, že o záměru se nemusí hlasovat, byl vyvěšen. Starosta poté vyzval k dalšímu hlasování prodat část pozemku p.č v k.ú. Horní Lhota. Rada městyse navrhuje cenu 40 Kč. Nastala diskuse k prodejní ceně pozemků v katastrech Městyse Načeradec. Ing. Svoboda Karel (ZM) požaduje sjednotit ceny prodávaných pozemků popř. odhad. Jiný návrh nikdo nepřednesl. Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje prodat část pozemku p.č v k.ú. Horní Lhota ve vlastnictví Městyse Načeradec zapsané na LV za těchto podmínek: Kupující jsou manželé Monika a Michal Kottovi, trvale bytem Dolní Lhota 28 (SJM) Cena pozemku 40 Kč/m². Geometrický plán zajistí kupující. Návrh na vklad hradí kupující. Výsledek hlasování: Pro: 7 Proti: 1 Zdrželi se: 2 jeden ZM nehlasoval Usnesení č. 280/2013 nebylo schváleno. Novotinky Starosta městyse informoval přítomné ZM a občany o žádosti Ing. Ladislava Hanzlíka. Hanzlíkovi žádají odkoupit pozemek ve vlastnictví městyse Načeradec p.č v k.ú. Horní Lhota. Je to pozemek, který je součástí jejich dvora (p.č v k.ú. Horní Lhota). Ing. Hanzlík žádá ve snaze sladit vlastnictví pozemků o odkup tohoto pozemku. Rada městyse navrhuje vyvěsit záměr. Starosta městyse vyzval přítomné ZM a občany k diskusi. Jiné připomínky a dotazy nebyly. Jiný návrh nikdo nepřednesl. Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje vyvěsit záměr prodat pozemek p.č v k.ú. Horní Lhota.

5 Usnesení č. 281/2013 bylo schváleno. Horní Lhota Starosta městyse informoval přítomné ZM a občany o žádosti p. Pavla Klimpelleho, který žádá odkoupit pozemek p. č. 368 v k.ú. Horní Lhota o výměře 65 m² a pozemek p.č v k.ú. Horní Lhota o výměře 1296 m². Rada městyse navrhuje vyvěsit záměr na prodej pouze pozemku p.č. 368 v k.ú. Horní Lhota o výměře 65 m². Rada městyse nesouhlasí s prodejem pozemku p.č z důvodu, že pozemek je jediným přístupem k potoku v Horní Lhotě. Starosta městyse vyzval přítomné ZM a občany k diskusi. Iva Hergesellová (ZM) podala stížnost k zasílaným dokumentům mapa výše uvedených pozemků není faktická, byly provedeny PÚ a mapa je dnes úplně jiná. Ing. Svoboda Karel (ZM) podal více informací k výše uvedeným pozemkům. Zastupitelstvo městyse Načeradec neschvaluje vyvěsit záměr prodat pozemek p.č. 368 v k.ú. Horní Lhota a pozemek p.č v k.ú. Horní Lhota. Usnesení č. 282/2013 bylo schváleno. Slavětín Městys Načeradec obdržela žádost o odprodej pozemku p.č. 925/1 v k.ú. Slavětín. Jedná se o část pozemku cca 300 až 400 m² u nemovitosti p.č. st. 63 v k.ú. Slavětín (bývalý dům p. Stupky). Žádost zaslal majitel této nemovitosti p. Mgr. Klikar Miloš, bytem Praha. Tuto žádost jsme projednávali na jednání ZM dne Rada městyse navrhuje pouze pronájem. Starosta jednal s občany Slavětína, kterým pronájem nevadí. Starosta městyse vyzval přítomné ZM a občany k diskusi. Ing. Svoboda Karel (ZM) také jednal s občany. Prodat pozemek nechtějí.jiný návrh nebyl. Zastupitelstvo městyse Načeradec neschvaluje prodat část pozemku p.č. 925/1 v k.ú. Slavětín. Usnesení č. 283/2013 bylo schváleno. Pozemky nová zástavba Načeradec Starosta městyse oznámil zastupitelům, že městys obdržel dopis o prodeji stavebních parcel p.č.. 210/117 včetně betonové desky v k.ú. Načeradec majitel Brettschneider Karel, Pod Svahem 1520/14 Praha a parcely p.č. 210/116 včetně betonové desky v k.ú. Načeradec majitelka Eva Brettschneiderová, Pod Svahem 1520/14, Praha. Rada městyse požádala JUDr. Podhorského o spolupráci při vyřizování dosud nezastavěných pozemků v Načeradci (směr Načeradec Horní Lhota levá strana). Po sdělení JUDr. Podhorskéhou jsou majitelé ochotni tyto pozemky odprodat městysu za 220 Kč za m². Pozemek p.č. 210/117 má výměru 860 m² a pozemek p.č. 210/116 má výměru 744 m². Starosta městyse vyzval ZM k diskusi. Zastupitelé městyse diskutovali ke koupi těchto pozemků, k cenám za pozemky včetně betonových desek. Ing. Svoboda Karel (ZM) doporučuje nejednat o koupi těchto pozemků. Zastupitelstvo městyse Načeradec neschvaluje odkup pozemku p.č. 210/116 v k.ú. Načeradec a pozemku p.č. 210/117 v k.ú. Načeradec. Dále Výsledek hlasování: Pro: 9 Proti: 0 Zdrželi se: 2 Usnesení č. 284/2013 bylo schváleno. Nemovitost Vračkovice Starosta městyse vysvětlil, proč do programu dnešního jednání zařadil prodej nemovitosti čp. 18 ve Vračkovicích. Stav této nemovitosti není vyhovující a v případě, že by se městys rozhodl opravovat nemovitost, byla by to velká investice. Prodej nemovitosti je schválen ZM za 600 tis. Kč. Rada městyse navrhuje snížit cenu. Starosta vyzval přítomné ZM a občany k diskusi. Diskutovalo se převážně o ceně. Navržena cena 395 tis. Kč. Zastupitelstvo městyse Načeradec vyvěsit záměr prodat nemovitost na pozemku p.č. KN st. 8 v k.ú. Vračkovice, Vračkovice čp. 18 za částku minimálně 395 tis. Kč. Navržená cena platí do Usnesení č. 285/2013 bylo schváleno.

6 6. Novostavba tribuny Starosta předal slovo zastupitelce městyse p. Iva Hergesellová, která žádá ZM o schválení usnesení ke stavbě Novostavba tribuny v Načeradci: Zastupitelstvo městyse souhlasí s novostavbou tribuny bez udělení dotačního titulu pouze do výše Kč. Výsledek hlasování: Pro: 1 Proti: 0 Zdrželi se: 6 4 ZM nehlasovali 7. Diskuse Informace starosty městyse o přezkoumání hospodaření Městyse Načeradec. V souladu s ustanovením 5 odst. 3 zákona č. 42/2004 Sb., o přezkoumávání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí, ve znění pozdějších předpisů, Vám tímto oznamuji, že přezkoumání hospodaření městyse Načeradec za rok 2013 bude zahájeno dílčím přezkoumáním dne v 8,00 hodin v sídle městyse. Starosta městyse informoval o ZO ČSV. Městys obdržel poděkování za dlouhodobou finanční pomoc pro ZO ČSV o.s. Načeradec, včetně podpory včelařského kroužku. Informace k oslavám 100 let ZO ČSV. Dále informoval o návštěvě předsedy celorepublikového svazu ČSV RNDr. Švamberka v Načeradci. Ing. Krejčová Blanka (ZM) se vyjádřila k instalaci vodoměru na své parcele v Načeradci (novostavba). K provozování vodohospodářské infrastruktury. Ing. Krejčová Blanka (ZM) se vyjádřila k opravám obecního bytu v Načeradci čp. 33. Ředitelka ZŠ a MŠ Načeradec Ing. Beránková informovala ZM o konci školního roku 2012/2013. Všeobecně informovala o začátku školního roku 2013/2014, o financích, dotaci, o daru. Žádá o školní autobus v odpoledních hodinách, opět směr Načeradec Vlašim (2 dny v týdnu). Diskuse ZM ke školnímu autobusu. Iva Hergesellová (ZM) se zmínila o chodnících na náměstí, hlavně k opravám (vlastnictví městyse). Ing. Krejčová Blanka (ZM) se vyjádřila k platbám odpadů v obci Načeradec (na bytovkách). 8. Závěr Starosta městyse poděkoval všem za účast. Jednání Zastupitelstva městyse Načeradec bylo zakončeno 20,45 hodin. Zapisovatelka Martina Švecová Starosta Ing. Jiří Jelínek Místostarosta Ing. Petr Postřihač Místostarosta Josef Křemen Ověřovatel zápisu Marián Grohmann Ověřovatel zápisu Ing. Blanka Krejčová

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 22. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 18. PROSINCE 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 17,30 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 22. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 18. PROSINCE 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 17,30 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 22. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 18. PROSINCE 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 17,30 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 12 členů zastupitelstva,

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 25. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 14. SRPNA 2014 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 25. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 14. SRPNA 2014 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 25. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 14. SRPNA 2014 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 12 členů zastupitelstva, omluven:

Více

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 10. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 10. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 10. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 8.2.2012 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 15 členů zastupitelstva, omluveni:

Více

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 11. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 11. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 11. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 20.2.2012 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva, omluven:

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 23. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 12. BŘEZNA 2014 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 23. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 12. BŘEZNA 2014 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 23. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 12. BŘEZNA 2014 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

ZÁPIS Z 17. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 7. BŘEZNA 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN

ZÁPIS Z 17. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 7. BŘEZNA 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 17. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 7. BŘEZNA 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 15 členů zastupitelstva)

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 19. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 5. ČERVNA 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 19. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 5. ČERVNA 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 19. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 5. ČERVNA 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno13 členů zastupitelstva, omluveni:

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 24. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 14. KVĚTNA 2014 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 24. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 14. KVĚTNA 2014 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 24. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 14. KVĚTNA 2014 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 12 členů zastupitelstva,

Více

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 7. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 23.11. 2011 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 7. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 23.11. 2011 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 7. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 23.11. 2011 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 12 členů zastupitelstva, omluveni:

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 MĚSTYS NAČERADEC Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 1. Zahájení Přítomno 13 ZM. Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Výsledek hlasování: Pro: 13 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Usnesení

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 4. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 16. BŘEZNA 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 17 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 4. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 16. BŘEZNA 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 17 HODIN MĚSTYS NAČERADEC 1 ZÁPIS Z 4. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 16. BŘEZNA 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 17 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 15 členů zastupitelstva)

Více

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 15. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 25. ZÁŘÍ 2012 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 19,00 HODIN

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 15. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 25. ZÁŘÍ 2012 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 19,00 HODIN OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 15. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 25. ZÁŘÍ 2012 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 19,00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 15 členů zastupitelstva, omluven:

Více

Přítomno: 11 členů ZM Načeradec

Přítomno: 11 členů ZM Načeradec MĚSTYS NAČERADEC Přítomno: 11 členů ZM Načeradec USNESENÍ Z 20. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 18. ČERVNA 2018 1. Zahájení Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Pro: 11 Proti:0

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 18. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 18. PROSINCE 2017 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 18. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 18. PROSINCE 2017 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 18. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 18. PROSINCE 2017 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 13 členů zastupitelstva,

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

Usnesení č. 162/2009: Zastupitelstvo obce schvaluje 2. Usnesení z minulého ZO Usnesení č. 163/2009: Zastupitelstvo obce bere na vědomí:

Usnesení č. 162/2009: Zastupitelstvo obce schvaluje 2. Usnesení z minulého ZO Usnesení č. 163/2009: Zastupitelstvo obce bere na vědomí: ZÁPIS Z 18. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 6. 5. 2009 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 13 členů zastupitelstva) Zapisovatel: Švecová Martina

Více

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Zahájeno: 18.15 hod. Ukončeno: 19.50 hod. Přítomni: Omluveni: P. Nevídal, V. Černý, Ing. F. Homola, K. Baka, Z.

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 190826 Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 26.08.2019 Program: 1. Zahájení, kontrola usnesení, návrh programu. 2. Schválení programu. 3. Určení zapisovatele zápisu a

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NAČERADEC, KONANÉHO DNE , OD 18:00 HODIN. Obec Načeradec Zastupitelstvo obce Načeradec

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NAČERADEC, KONANÉHO DNE , OD 18:00 HODIN. Obec Načeradec Zastupitelstvo obce Načeradec Obec Načeradec Zastupitelstvo obce Načeradec ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NAČERADEC, KONANÉHO DNE 11.11.2010, OD 18:00 HODIN. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 4. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 16.6.2011 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 4. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 16.6.2011 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 4. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 16.6.2011 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno15 členů zastupitelstva, omluveni;

Více

ZÁPIS Z 24. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 11.3.2010 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN

ZÁPIS Z 24. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 11.3.2010 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN ZÁPIS Z 24. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 11.3.2010 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno15 členů zastupitelstva). Zapisovatel: Martina Švecová

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 17. 6. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 3. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 3. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 3. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 16.3.2011 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 13 členů zastupitelstva, omluveni:

Více

ZÁPIS Z 22. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 29. 10. 2009 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN

ZÁPIS Z 22. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 29. 10. 2009 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN ZÁPIS Z 22. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 29. 10. 2009 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 13 členů zastupitelstva). Omluvena pí Jana Rozkošná

Více

OBEC VRANOVSKÁ VES - zápis č.7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 18,00 hod

OBEC VRANOVSKÁ VES - zápis č.7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 18,00 hod OBEC VRANOVSKÁ VES - zápis č.7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 11.12.2017 v 18,00 hod Přítomni: Holík Stanislav, Neulingerová Jana, Dubec Lubomír, Fialová Ladislava, Křivánek František

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 6. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 30. ČERVNA 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 6. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 30. ČERVNA 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 6. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 30. ČERVNA 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno: 14 členů zastupitelstva,

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 20. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 18. ČERVNA 2018 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 20. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 18. ČERVNA 2018 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 20. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 18. ČERVNA 2018 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 12 členů zastupitelstva,

Více

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 4 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 27.09.2017 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl, p.novák, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,

Více

Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne

Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 17.12.2009 Přítomni : Antonín Doležal, Mgr. František Thüringer, Alena Tesařová, František Jindrák, Václav Pecha, Luděk Plucar, Ludmila Bártů, Jitka

Více

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM).

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM). Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva města Židlochovice, konaného dne 26. března 2014 v 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ, ul. Nádražní 750 v Židlochovicích Dle prezenční listiny, která je přílohou

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány.

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány. O b e c K r u m v í ř, Krumvíř č. 184, PSČ 69173 Zápis ze schůze Zastupitelstva obce konané dne 4.11.2014 č. 4/2014 Předsedající starosta Obce Krumvíř Jaroslav Komosný zahájil 4. zasedání Zastupitelstva

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 17.12.2018 se konalo 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Omluveni: Novák Vilém Zapisovatelkou

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 28.10.2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček Omluven: Jiří Svoboda cca 10

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice ZÁPIS o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konaného dne 26.2. 2007 ve Švábenících Starosta (predsedající) Josef Kubík zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábeníce (dále jen "zastupitelstvo

Více

Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010

Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010 Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010 Přítomni: dle prezenční listiny P r o g r a m: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města dne

Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města dne Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města Přítomni: Ing. P. Bartoš, MBA, H. Bartíková, Ing. V. Urbánek, Ing. Z. Bělohradská, Ing. P. Pelešková, Ing. P. Kosík, Doc. Ing. V. Penížek, Ph.D., O.

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 20. 5. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 6. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 22.9. 2011 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 19,00 HODIN

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 6. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 22.9. 2011 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 19,00 HODIN OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 6. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 22.9. 2011 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 19,00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 12 členů zastupitelstva obce, omluveni:

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

Z Á P I S č. 7. Návrh programu:

Z Á P I S č. 7. Návrh programu: Z Á P I S č. 7 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 19. září 2007 od 18,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

MĚSTYS NAČERADEC USNESENÍ Z 6. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 30. ČERVNA 2015

MĚSTYS NAČERADEC USNESENÍ Z 6. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 30. ČERVNA 2015 MĚSTYS NAČERADEC 1. Zahájení Přítomno 12 ZM. 1 USNESENÍ Z 6. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 30. ČERVNA 2015 Návrh usnesení: Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Výsledek

Více

Bod č 2 - Schválení programu:

Bod č 2 - Schválení programu: Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 16.9.2015 od 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu. 11/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 13. 6. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 12.2.2016, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 20. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 9.listopadu 2017 od 18:00 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebech čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 20.3. 2015 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Jiří Jeff Calda, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 14. 10. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 713/2015/OUNE Celkem přítomno: 12 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ):

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 12 hostů

Více

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Zápis č.2/12/2014 2.zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne 4.12.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: 18.05 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: F. Novák Zasedání

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Z Á P I S z ustanovujícího zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni:

Z Á P I S z ustanovujícího zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni: O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z ustanovujícího zasedání zastupitelstva obce konaného dne 31. 10. 2018 Přítomni: Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

InformaceZápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

InformaceZápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích InformaceZápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 16.02.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února 2016 Místo konání: Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 14. 05. 2019 Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 19.2.2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček Omluven: Jiří Svoboda cca 6

Více

Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice

Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice Místo konání: Obec Hroubovice místnost obecního úřadu, Hroubovice č.p. 51 Doba konání: Přítomní zastupitelé: 23.1.2015 od 18:00 hodin Miroslava Štveráková,

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 2. 2016 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne ve hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne ve hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 24.11.2010 ve 20.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Dosavadní starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnili se

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce

Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Datum konání: 17.12.2008 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: B.Lacinová, J.Blinka, Mgr. J. Bělina, RNDr. J. Dobroruková, A.Forman, B.Fleček,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 24/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 29.6.2018 v 17:30 hod. Počet přítomných

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 19,00 hodin

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 19,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 8.10.2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 19,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Josef Vnuk, Luboš Špitálník, Martin Staněk,

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 26.8.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. září 2015 od hodin

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. září 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. září 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin.

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin. http://crux.gc-system.cz/obecpostrizin.cz/obec- 183/OBEC POSTŘIŽÍN Se sídlem Obecní úřad Pražská 42 250 70 Postřižín : 315 782 960 e-mail: info@obecpostrizin.cz www.obecpostrizin.cz DS č. 4rfajux Přítomni:

Více

Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Bod č.

Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Bod č. Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Štěpánská zahájila II. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

36. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE

36. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE 36. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE Neděle 2.9.2018-18:30 hod. v sále Obecního úřadu Hnojice Přítomni: Omluveni: Kašpárek Libor, Jurásek Zdeněk, Mgr. Adam Tomáš, Adam Václav, Bc. Jašíček Luděk,

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 08.06.2017, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 11. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více