Úvodní slovo prezidenta společností TELCOM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úvodní slovo prezidenta společností TELCOM"

Transkript

1

2

3 Vážení přátelé, zákazníci a obchodní partneři, akciová společnost ATS-TELCOM PRAHA, a. s., patří do rodiny telekomunikačních společností sjednocených obchodním názvem TELCOM. Tyto firmy představují samostatné, nezávislé, ryze české soukromé společnosti, které si za dobu svého působení na telekomunikačním trhu získaly nejen vážnost a důvěru zákazníků, obchodních partnerů a spolupracujících firem, ale i respekt firem konkurenčních. Společnosti TELCOM jsou zaměřeny především na dodávky, instalaci a servis velkých digitálních pobočkových ústředen a spojovacích systémů rezortních a podnikových sítí, výstavbu telekomunikačních sítí, slaboproudých sdělovacích a signalizačních rozvodů, strukturované kabeláže, komplexní dodávky bezpečnostních technologií a zabezpečovacích prvků a dodávky různých koncových telekomunikačních zařízení, montážních a spojovacích prvků včetně jejich instalace a servisu. Díky kvalifikaci a odborné připravenosti pracovníků jednotlivých společností, jejich zkušenostem a praxi, Vám můžeme nabídnout systémový přístup při řešení Vašich potřeb v hlasových a datových komunikacích a objektové bezpečnosti. Nabízíme komplexní řešení přenosových cest a realizaci spojovací sítě nejmodernějšími technologiemi s vysokou spolehlivostí a zajištěním bezpečnosti přenášených informací. Naším hlavním cílem je spokojenost zákazníka, správné pochopení jeho požadavků a potřeb, komplexní provedení díla ve vysoké kvalitě, v požadovaných termínech a přijatelných cenách. Tento cíl se nám daří plnit díky profesionálnímu přístupu našich pracovníků a jejich zájmu na dobrém jménu společnosti. Naši pracovníci splňují speciální požadavky z hlediska ochrany utajovaných informací. Jsme si vědomi, že důležitým prostředkem ke zvyšování kvality je i zavedený systém řízení jakosti podle ČSN EN ISO 9001 : 2001 a ČSN EN ISO : Solidnost a spolehlivost společností TELCOM lze doložit kvalitně zpracovanými zakázkami pro Ministerstvo obrany a Ministerstvo vnitra České republiky i pro další zákazníky v oblasti státní správy i soukromého sektoru, vysokou finanční a platební morálkou a korektním vztahem k subdodavatelům a spolupracujícím firmám. Na základě vítězství v mezinárodní soutěži jsme jako první v České republice úspěšně realizovali i první zakázky pro NATO. Bude ctí pracovníků našich společností podílet se na řešení Vašich potřeb a požadavků v oblasti spojení a přenosu informací. Úvodní slovo prezidenta společností TELCOM Karel Hamšík prezident společností TELCOM

4 Základní údaje o společnosti Obchodní jméno: ATS-TELCOM PRAHA, a. s. Právní forma: akciová společnost Datum založení: 7. prosince 1994 I Č: D I Č: C Z Sídlo: Trójská 195/88, PRAHA 7 Provozovny: Milíčova 14, PRAHA 3 Vídeňská 122, BRNO Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka číslo O firmě ATS-TELCOM PRAHA, a. s., je ryze českou telekomunikační společností. Je součástí skupiny firem TELCOM, zaměřených především na výstavbu telekomunikačních sítí, slaboproudých sdělovacích a signalizačních rozvodů, strukturované kabeláže a technických prostředků objektové bezpečnosti. ATS-TELCOM PRAHA, a. s., se specializuje na výstavbu a servis velkých rezortních a podnikových sítí s integrovanými službami s použitím technologie Alcatel Lucent, ale i dalších produktů zahraničních a tuzemských výrobců. V oblasti zabezpečení objektů společnost řeší komplexní zabezpečení. Dále nabízí identifikační zařízení IriScan, jehož podstatou je biometrická vizuální identifikace. Pro ochranu přenášených dat společnost nabízí šifrátory systému Cryptel-IP a SC-70-CS. Pro zvýšení bezpečnosti silničního provozu společnost dodává laserové rychloměry MicroDigiCam k měření rychlosti vozidel. Telekomunikační a bezpečnostní technologie společnost dodává včetně kompletní instalace a zaškolení technického personálu, poskytuje záruční a pozáruční servis v hotovostním režimu. Současně nabízí i poradenskou a konzultační činnost v oblasti telekomunikací.

5 V souladu se zápisem v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, v oddílu B, vložce číslo 2936, je společnost oprávněna k předmětu podnikání: Předmět podnikání projektová činnost v investiční výstavbě koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej poradenská činnost v oblasti analogových a digitálních přenosových systémů organizace školení v oblasti telekomunikací včetně souvisejících služeb provádění staveb, jejich změn a odstraňování pronájem průmyslového zboží poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb zprostředkovatelská činnost v oblasti stavebně-montážních prací zřizování, montáž, údržba a servis vysílacích a přijímacích rádiových zařízení provádění zahraničního obchodu s vojenským materiálem poskytování telekomunikačních služeb montáž, údržba a servis telekomunikačních zařízení poskytování SW a poradenství v oblasti HW a SW zpracování dat, služby databank, správa sítí výroba, instalace a opravy elektronických zařízení montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení projektování elektrických zařízení inženýrská činnost v investiční výstavbě realitní činnost činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence překladatelská a tlumočnická činnost výkon zeměměřických činností V souladu se zákonem č. 127 / 2005 Sb., o elektronických komunikacích, je společnost na základě Osvědčení vydaného Českým telekomunikačním úřadem oprávněna k podnikání v elektronických komunikacích.

6 Realizace projektů v hlavních oborech činnosti ATS-TELCOM PRAHA, a. s., v hlavních oborech své činnosti realizuje zejména projekty: Komplexní výstavba a servis velkých rezortních a podnikových sítí s integrovanými službami s použitím technologie Alcatel Lucent, ale i dalších produktů zahraničních a tuzemských výrobců, včetně systémové integrace Ministerstvo obrany Ministerstvo vnitra, GŘ HZS Projekty společnosti Alcatel Lucent, NATO Vládní utajené spojení (KKI) Komplexní zajištění bezpečnosti, ochrana informací a přenášených dat, technické zabezpečení objektů, identifikace osob realizace projektů technického zabezpečení objektů dodávky, instalace, technická a provozní podpora a servis kryptotechnologie TCE 621/TCE 671, NsK, SC-70-CS projekt Iri-Scan - biometrická vizuální identifikace osob dodávky a servis laserového rychloměru MicroDigiCam LTI Poskytování telekomunikačních služeb, zabezpečení školení a poradenská činnost v oblasti telekomunikací, vývoj SW aplikací telekomunikační služby osvědčení ČTÚ, NATO 1998 certifikovaná školicí střediska Alcatel Lucent a Thales, testovací platforma navrhování, tvorba a servis SW aplikací DMS (Document management systems) - InfoLive Společnost ATS-TELCOM PRAHA, a. s., realizuje komplexní výstavbu rezortní telekomunikační sítě Ministerstva obrany ČR a Ministerstva vnitra ČR. Má přímou obchodní dohodu s výrobcem (Alcatel Lucent), je napojena přímo na systém technické a technologické podpory výrobce. Pro výrobce zabezpečuje záruční servis a vede jeho konsignační sklad ND. Zabezpečuje komplexní pozáruční servis v oblasti hlasových a datových komunikací. Jako jediná společnost v ČR udržuje a vede sklad ND na technologii zasazenou v uvedených rezortních sítích a má proškolený a certifikovaný personál na konfigurátor výrobce Alcatel SICAL. Společnost má kvalifikovaný personál na technologie provozované v sítích MO a MV. Jako jediná společnost v ČR má certifikované školicí středisko Alcatel Lucent s certifikovanými školiteli a je vybavena testovacími platformami A 4300L a A 4400 / OXE pro ověřování a testování nově připojovaných a do telekomunikačních sítí nasazovaných technologií a systémů. Možnost ověřování vzájemné kompatibility technologií na funkčním modelu mimo provozované sítě je nezbytnou podmínkou zabezpečení jejich bezporuchového provozu.

7 Společnost splňuje požadavky zákona č. 412/2005 Sb., o ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní způsobilosti. Je držitelem potvrzení NBÚ pro stupeň TAJNÉ, může se seznamovat a mohou jí být poskytovány nebo u ní mohou vznikat utajované skutečnosti do a včetně stupně utajení TAJNÉ. Společnost má certifikovaný informační systém na stupeň TAJNÉ a je rovněž držitelem certifikátu bezpečnostní způsobilosti NATO SECRET. Předpoklady a oprávnění pro realizaci zakázek velkého rozsahu ATS-TELCOM PRAHA, a. s., je od držitelem certifikátu kvality ČSN EN ISO V roce 2002 prošla recertifikací podle ČSN EN ISO 9001 : 2001 pro obory: projekce, výstavba a servis telekomunikačních sítí integrované služby zabezpečující provoz sítí projekce, výstavba a servis bezpečnostních technologií a zařízení poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob tvorba a implementace SW stavební pozemní činnost v přímé souvislosti s hlavní činností. Společnost je rovněž držitelem certifikátu environmentálního managementu v souladu s ČSN EN ISO : 1997 pro stejný rozsah oborů činnosti a certifikátu podle norem NATO AQAP Společnost je jmenována SSHR subjektem hospodářské mobilizace. Je držitelem POVOLENÍ Ministerstva průmyslu a obchodu ČR k provádění zahraničního obchodu s vojenským materiálem. ATS-TELCOM PRAHA, a. s., je držitelem OPRÁVNĚNÍ vydaného Institutem technické inspekce (ITI) pro revize, montáž, opravy a údržbu vyhrazených elektrických zařízení s napětím do 1000 V v objektech bez nebezpečí a OPRÁVNĚNÍ vydaného Státním odborným technickým dozorem Ministerstva obrany ČR k provádění revizí, montáží a oprav určených elektrických zařízení s napětím do 1000 V pro objekty třídy A. Společnost je držitelem OPRÁVNĚNÍ vydaného Úřadem pro civilní letectví (ÚCL) k projektování a provádění zástaveb systémů pro přenos dat, datových a telekomunikačních sítí pro řízení letového a letištního provozu a provádění údržby a oprav těchto zástaveb a současně i OPRÁVNĚNÍ vydaného Ministerstvem obrany ČR k zástavbám, údržbě a opravám spojovacích systémů, systémů pro přenos dat pozemních počítačových zařízení pro řízení letů, vojenských leteckých pozemních zařízení podle vyhlášky Ministerstva obrany ČR č. 276/1999 Sb. Na základě vítězství v mezinárodním tendru v roce 1998 získala společnost jako první v České republice zakázku NATO na poskytování telekomunikačních služeb. Současně je subdodavatelem Alcatel Lucent v dalších zakázkách, které Alcatel Lucent realizuje pro jednotlivé země NATO, ale i dalších obranných a bezpečnostních projektů. Za dobu své existence si společnost získala velmi dobré jméno na telekomunikačním trhu České republiky, je garantem kvality, odpovědnosti a seriózního přístupu ke všem zakázkám a řešeným projektům.

8 Členství v profesních sdruženích Společnost ATS-TELCOM PRAHA, a. s., je členem: Hospodářské komory České republiky České asociace telekomunikací A F C E A Asociace obranného průmyslu České republiky Celkový rozsah činností firmy Dodávky: digitální telefonní ústředny telefonní a datové sítě telekomunikační okruhy přenosové prostředí strukturovaná kabeláž kabelové trasy a sítě vnitřní slaboproudé rozvody silnoproudé rozvody technologie fyzického zabezpečení objektů bezpečnostní technologie ochrany informací technologie biometrické identifikace osob SW aplikace evidence a práce s dokumenty laserový rychloměr MicroDigiCam Služby: analýza potřeb zákazníka komplexní návrhy telekomunikačních sítí projektování, autorský dozor instalace, montáže, rekonstrukce vedení a koordinace projektů systémová integrace poradenská a konzultační činnost školení vlastní financování projektů Servis: záruční servis s plnou podporou výrobce pozáruční servis v nadstandardním rozsahu hotovostní režim opravy sdělovacích sítí a kabelů opravy silnoproudých rozvodů revize zařízení a systémů měření parametrů vedení a telekomunikačních okruhů opravy dodaných zařízení

9 ATS-TELCOM PRAHA, a. s., má rovněž dlouhodobé zkušenosti ve výstavbě komplexní bezpečnosti (fyzické a informační), která je zaměřena především na státní sektor. Na základě vysoké technické kvalifikace a dlouhodobých zkušeností vlastních specialistů, kteří vypracovali a uskutečnili řadu projektů, byl vytvořen silný tým odborníků v oblasti komunikace a bezpečnosti. Zkušenosti ve výstavbě komplexní bezpečnosti Pro své zákazníky společnost ATS-TELCOM PRAHA, a. s., navrhla a realizovala Integrovaný řídicí bezpečnostní systém IBŘS, který představuje sjednocení provozovaných systémů EZS, EPS, MZS, ACS a CCTV do jednoho centra řídicím a monitorovacím programem. Byl tak vytvořen jeden komplexní systém. Pro vytvoření a realizaci nejúčinnějších opatření v oblasti bezpečnosti společnost spolupracuje s odbornými externími firmami s cílem přispět k systémové bezpečnostní integraci ve výstavbě objektové a komunikační bezpečnosti. Společnost ATS-TELCOM PRAHA, a. s., nabízí poradenskou a konzultační činnost a organizaci školení podle potřeb zákazníků v různých oblastech bezpečnosti a telekomunikací. ATS-TELCOM PRAHA, a. s., má odpovídající materiálně-technické zabezpečení pro všechny oblasti své působnosti, a to zejména měřicí přístroje pro zkoušení a revize, pracovní nástroje a pomůcky a nezbytné skladové prostory. Součástí materiálně-technického zabezpečení jsou i testovací platformy dodávaných zařízení a školicí střediska, která společnost vybudovala ve svých provozovnách v Praze a v Brně. Materiálně-technické zabezpečení ATS-TELCOM PRAHA, a. s., má odpovídající materiálové, finanční a kapitálové zázemí pro realizaci všech zakázek, a to formou dodávek jednotlivých akcí na klíč bez požadavku na zálohové platby. V případě požadavků zákazníka na součinnost s jinými dodavateli spolupracuje společnost ATS-TELCOM PRAHA, a. s., i na dílčích zakázkách podle potřeb zákazníka. Společnost nabízí i vlastní financování projektů podle potřeb a požadavků zákazníků.

10 Zastoupení významných zahraničních výrobců Společnost ATS-TELCOM PRAHA, a. s., je certifikovaný Premium Business Partner společnosti Alcatel Lucent. Toto osvědčení umožňuje přímý přístup do informační a obchodní databáze společnosti Alcatel Lucent a přímou podporu e-servisního centra. ATS-TELCOM PRAHA, a. s., má exkluzivní právo poskytovat a nabízet vybraným státním orgánům České republiky produkty společnosti Thales Norway AS, včetně školení a poskytování dokumentace v českém jazyce. Společnost je rovněž výhradním distributorem laserových rychloměrů MicroDigiCam k měření rychlosti motorových vozidel. Rychloměry pracují v automatickém a ručním provozním režimu s přesností ± 2 km / hod v celém rozsahu měření. Struktura portfolia služeb Nabídka řešení komunikačních systémů zajišťovaných firmou ATS-TELCOM PRAHA, a. s., je ucelenou soustavou přístupu k zákazníkovi od počátečního stanovení jeho potřeb až po komplexní návrh jeho komunikační infrastruktury. Kombinace spolehlivých komunikačních produktů dostupných na trhu včetně systémů pro správu sítí, odborníků a profesionálních pracovníků a prioritní zaměření na zákaznické služby zajišťuje s využitím tohoto přístupu schopnost efektivně budovat rozsáhlá komunikační řešení. Do portfolia služeb nabízených společností ATS-TELCOM PRAHA, a. s., patří zejména: Analýza potřeb zákazníka, návrh řešení, konzultace, poradenská činnost, školení při komplexním návrhu řešení nabízí ATS-TELCOM PRAHA, a. s., služby auditu, plánování, návrhu, implementace, podpory a správy tak, aby splnila komunikační potřeby zákazníka nejen dnes, ale i v budoucnosti. S týmem profesionálů certifikovaných v nabízeném okruhu technologií dodávaných strategickými partnery a s více než 400 instalovanými komunikačními uzly v rámci rozsáhlých sítí je cílem společnosti ATS-TELCOM PRAHA, a. s., aby její komunikační know-how přispělo k rozvoji aktivit zákazníků.

11 Projekce, návrhy, koncepce, řešení sítí, autorský dozor inženýrské služby jsou zaměřeny na zavádění komunikačních řešení podle stanoveného plánu tak, aby byly dodrženy všechny milníky projektu a odsouhlasené funkční požadavky. Integrační služby jsou svou podstatou flexibilní, neboť práce inženýrského týmu ATS-TELCOM PRAHA, a. s., se prolíná s prací týmů zákazníků, takže vzniká nejlepší možná skupina určená k dosažení efektivních výsledků. Zároveň je zajištěna návaznost na současné systémy zákazníka tak, aby byla zachována ochrana a efektivní návratnost vložených investic. Dodávky, realizace díla, instalace, systémová integrace, stavební úpravy a stavební činnost v návaznosti na inženýrské činnosti projektoví manažeři a technologičtí specialisté ATS-TELCOM PRAHA, a. s., připravují kompletní implementaci řešení od nákupu zařízení přes jeho instalace, ověření finální systémové konfigurace až po zajištění servisu. Úkolem pracovníků ATS-TELCOM PRAHA, a. s., v oblasti inženýrských služeb je profesionální a úspěšná implementace a zprovoznění systémů a sítí, přičemž jejich činnost vychází ze zavedeného systému řízení jakosti a spokojenosti zákazníka. Výstavba sítí, přenosová prostředí, přístupové sítě dodávky systémů pokrývají celý rozsah komunikační infrastruktury zákazníka, obvykle znamenají komplexní dodávku a výstavbu komunikačního uzlu a jeho integraci do stávajícího komunikačního prostředí zákazníka včetně oživení a zapojení do dohledového a servisního systému provozovatele sítě. Jedná se jak o uzly vrcholové tranzitní sítě, tak i o jednotlivé koncové (přístupové) body této sítě včetně zajištění výstavby přenosové technologie. SW aplikace registrace, evidence a archivace dokumentů společnost ATS-TELCOM PRAHA, a. s., nabízí systém pro analýzu, návrh a implementace systému pro správu dokumentů, jejich evidenci a manipulaci s nimi jak v elektronické, tak i papírové formě, a to včetně aplikace k archivaci písemností. Komplexní záruční a pozáruční servis a hotovostní režim (7/24) společnost ATS-TELCOM PRAHA, a. s., disponuje týmem certifikovaných techniků, kteří zajišťují servisní služby na celém území ČR včetně služby odborného poradenství (Helpdesk). Na základě uzavřené servisní smlouvy je garantován režim včasné servisní reakce v časech zásahu do 1 2 hodin v oblastech provozoven firmy (Praha, Brno) a do 4 hodin na ostatním teritoriu ČR. Zároveň je možno garantovat na základě smluvního vztahu základní oživení systému do stanoveného času od započetí servisního zásahu. Ve spolupráci se strategickými partnery disponuje společnost ATS-TELCOM PRAHA, a. s., i rozsáhlým sortimentem kritických náhradních dílů. Školení, konzultace, poradenská činnost ATS-TELCOM PRAHA, a. s., využívá zkušební a testovací platformy, které jsou vybaveny celým sortimentem dodávaných technologií. Zároveň jsou v týmu technických expertů vyškolení a certifikovaní školitelé, kteří zajišťují základní školení obsluhy, údržby a systémové správy pro odborné pracovníky a obsluhy zařízení zákazníků. K hlubšímu poznání dodávaných systémů pro systémové experty zákazníka zajišťuje společnost i školení u strategických partnerů či přímo u výrobců zařízení. ATS-TELCOM PRAHA, a. s., je společností, která poskytuje outsorcing telekomunikačních služeb v plném rozsahu dle potřeb a zadání zákazníka. Společnost nabízí vlastní financování projektů.

12 Komplexní výstavba a servis velkých resortních a podnikových sítí. Zajištění bezpečnosti objektů, ochrana informací, identifikace osob. Poskytování telekomunikačních služeb, školení a poradenství v oboru.

3 PROFIL SPOLEČNOSTI

3 PROFIL SPOLEČNOSTI PROFIL SPOLEČNOSTI 3 2 Základní údaje: Generální ředitel a člen představenstva: Ing. Jindřich Špringl Sídlo společnosti: Rohan Business Centre (Budova A, 6.patro) Rohanské nábřeží 671/15 186 00 Praha -

Více

EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě.

EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě. Úvod EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě. Poskytujeme komplexní služby pro architekty, investory,

Více

Technologický seminář Simac Technik ČR, a.s. Praha, 21.4. 2010

Technologický seminář Simac Technik ČR, a.s. Praha, 21.4. 2010 Technologický seminář Simac Technik ČR, a.s. Praha, 21.4. 2010 Petr Kolda Petr.kolda@simac.cz 1 Program 9.00 Představení společnosti Simac TECHINIK ČR a.s. 9.15 Unified Fabric konsolidace sítí v datových

Více

Aktuální dotační výzvy pro ISP. Kam kráčí telekomunikační sítě , Plzeň

Aktuální dotační výzvy pro ISP. Kam kráčí telekomunikační sítě , Plzeň Aktuální dotační výzvy pro ISP Kam kráčí telekomunikační sítě 15.9.2016, Plzeň Služby společnosti Equica, a.s. DOTAČNÍ PORADENSTVÍ BEZPEČNOST MANAŽERSKÉ PORADENSTVÍ ŘÍZENÍ PROJEKTŮ Definice produktů a

Více

Celkový seznam technické dokumentace

Celkový seznam technické dokumentace Celkový seznam technické dokumentace Část Název výkresu Počet FA4 0. 1. 2. Seznam technické dokumentace Technická zpráva Dispoziční schéma rozvodu hromosvodu 1 6 2 Celkový počet A4 9 Vypracoval Navrhl

Více

Systém kvality ve společnosti STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o.

Systém kvality ve společnosti STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o. Systém kvality ve společnosti STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o. Stavba : KAPITANÁT REALIZACE STAVBY PROVOZNÍ INFRASTRUKTURY SPORTOVNÍHO PŘÍSTAVU HLUBOKÁ NAD VLTAVOU 1. Organizace uplatňuje integrovaný

Více

INFORMACE O ZAVEDENÉM SYSTÉMU KVALITY dle normy ČSN EN ISO 9001:2009 ve společnosti

INFORMACE O ZAVEDENÉM SYSTÉMU KVALITY dle normy ČSN EN ISO 9001:2009 ve společnosti INFORMACE O ZAVEDENÉM SYSTÉMU KVALITY dle normy ČSN EN ISO 9001:2009 ve společnosti Obsah: 1) Adresa společnosti 2) Historie firmy 3) Rozsah systému kvality 4) Systém managementu kvality 5) Povinnosti

Více

PREZENTACE. FLECK CS Elektroengineeringspol. s r.o., Hornoměcholupská 68, Praha 10-102 00

PREZENTACE. FLECK CS Elektroengineeringspol. s r.o., Hornoměcholupská 68, Praha 10-102 00 PREZENTACE Naše vize 1. Naše přední pozice na trhu České republiky v oblasti elektrotechniky,silnoproudých aslaboproudých instalací, řídicích systémů, elektrické instrumentace a technického zabezpečení

Více

Posouzení splnění podmínek účasti v zadávacím řízení. Statutární město Karlovy Vary

Posouzení splnění podmínek účasti v zadávacím řízení. Statutární město Karlovy Vary Posouzení splnění podmínek účasti v zadávacím řízení Zadavatel Název veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: Dodavatel: Statutární město Karlovy Vary Zajištění konektivity a pořízení vybavení odborných

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název projektu: Vzdělávání konkurenceschopnost prosperita Registrační číslo projektu: CZ.04.1.03/4.1.11.3/2922 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ s uveřejněním dle Příručky pro příjemce finanční podpory

Více

K A M E R O V É S Y S T É M Y

K A M E R O V É S Y S T É M Y KAMEROVÉ SYSTÉMY V segmentu kamerových systémů jsme v roce 2012 udělali výrazný krok vpřed. Díky akvizici společnosti KH servis s více než 20 lety zkušeností jsme zkvalitnili služby a rozšířili své možnosti.

Více

STRUČNÉ PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI A REFERENCE

STRUČNÉ PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI A REFERENCE STUČNÉ PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI A EFEENCE KONTAKT Stakohome Network s.r.o. Aloisovská 934/8, 198 00 Praha 9 Hloubětín Tel.: 226 517 522 Fax: 226 517 379 Mobil: 776 780373, 776 780378 E-mail: konopasek@stakohome.cz,

Více

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních nově vzniklých soukromých firem v pardubickém regionu založena veřejná obchodní společnost Marhold, zaměřená na podnikání

Více

Program bezpečnostních investic NATO

Program bezpečnostních investic NATO Program bezpečnostních investic NATO (NATO Security Investments Programme - NSIP) Program bezpečnostních investic NATO (NSIP) zajišťuje výstavbu společné infrastruktury NATO, nezbytné pro výcvik a nasazení

Více

EJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK

EJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK telefon (ústředna) :+420 416 723 111 fax :+420 416 723 100 e-mail : info@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bankovní spojení : Komerční banka, a.s. - Litoměřice číslo účtu : 24734471/0100 www

Více

ZKUŠENOST K VALITA TRADICE

ZKUŠENOST K VALITA TRADICE ZKUŠENOST K VALITA TRADICE VOP CZ - patříme k nejvýznamnějším výrobcům a poskytovatelům servisu v oblasti obrany a bezpečnosti v České republice. VOP CZ - jsme tým lidí připravených splnit vaše požadavky

Více

Krizové řízení. Krizové řízení v oblasti obrany státu

Krizové řízení. Krizové řízení v oblasti obrany státu Krizové řízení Krizové řízení v oblasti obrany státu Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty vojenského leadershipu Registrační

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

PARTNER V OBLASTI VODNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ

PARTNER V OBLASTI VODNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ www.prvnielektro.cz PARTNER V OBLASTI VODNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ Systémy pro čerpání, přečerpávání a čištění průmyslových a odpadních vod Odvodňování rozsáhlých ploch První Elektro, a.s. specialista na elektrotechnologie

Více

Nabídka na správu domu a pozemku pro společenství vlastníků a poskytování s tím souvisejících služeb

Nabídka na správu domu a pozemku pro společenství vlastníků a poskytování s tím souvisejících služeb Nabídka na správu domu a pozemku pro společenství vlastníků a poskytování s tím souvisejících služeb 1. Základní údaje o společnosti: Správa majetkového portfolia Praha 3 a.s. se sídlem Olšanská 2666/7,

Více

stavbě život profil společnosti

stavbě život profil společnosti v d e c h n e m e stavbě život profil společnosti PIIS s.r.o. Společnost PIIS s.r.o. byla založena v roce 1992. Předmětem činnosti společnosti jsou komplexní služby v oblasti stavebnictví. Naše síla tkví

Více

Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1. Výstavba inženýrských sítí

Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1. Výstavba inženýrských sítí Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1 Výstavba inženýrských sítí Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 2 Vývoj Od roku 1997 se společnost ZEPRIS specializuje na pokládku potrubí. V současnosti se spektrum naší činnosti

Více

Platební a stravovací systém Cardpay

Platební a stravovací systém Cardpay CARDPAY Stravovací a platební systém Firma Cominfo,a.s. je předním výrobcem a dodavatelem HW a SW vybavení v oblasti bezkontaktní identifikace. Její jedinečnost spočívá nejen ve vlastním vývoji a výrobě

Více

ISO 9001 a ISO 13485 aplikace na pracovištích sterilizace stručný přehled. Ing. Lenka Žďárská

ISO 9001 a ISO 13485 aplikace na pracovištích sterilizace stručný přehled. Ing. Lenka Žďárská ISO 9001 a ISO 13485 aplikace na pracovištích sterilizace stručný přehled Ing. Lenka Žďárská Proč systém kvality? Vyhláška 306/2012 Sb., příloha IV, článek IV.I., odstavec 2 Pro sterilizování zdravotnických

Více

Implementace GeoInfoStrategie

Implementace GeoInfoStrategie Implementace GeoInfoStrategie Eva Kubátová, odbor egovernmentu, MV 16. října 2015, seminář sdružení Nemoforum, Praha Obsah Úvod o Rámce GeoInfoStrategie GeoInfoStrategie o Základní informace o projektu

Více

Montáž MaR techniky v ČR i zahraničí ENERGOSERVICE CZ s.r.o. Dodavky měřicí a regulační techniky Komenského 398. Představení firmy:

Montáž MaR techniky v ČR i zahraničí ENERGOSERVICE CZ s.r.o. Dodavky měřicí a regulační techniky Komenského 398. Představení firmy: Představení firmy: Firma ENERGOSERVICE CZ byla založena na jaře roku 2005 s cílem nabídnout kvalitní práci a zkušenosti pracovníků s dlouholetou tradicí a praxí v oboru. V současné době se zabýváme dodávkami

Více

Základní informace. Hasicí technika

Základní informace. Hasicí technika TECHNICKÁ OCHRANA OBJEKTŮ Základní informace Projekce a montáž RHZ, SHZ, GHZ a MHZ Hasicí technika Projekce a realizace slaboproudých zařízení Požární ochrana, bezpečnost a ochrana zdraví při práci Základní

Více

BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY A TECHNOLOGIE

BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY A TECHNOLOGIE BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY A TECHNOLOGIE I ta sebemodernější technologie se neobejde bez součinnosti s člověkem. Právě tato spolupráce zajistí to nejoptimálnější řešení. Výsledkem bezpečnostního posouzení je

Více

MONITORING DOTACÍ A GRANTŮ BŘEZEN 2015

MONITORING DOTACÍ A GRANTŮ BŘEZEN 2015 BŘEZEN 2015 ZPRÁVA Z MONITORINGU DOTAČNÍCH A GRANTOVÝCH PROGRAMŮ V OBLASTI SPORTU NA EVROPSKÉ, CELOSTÁTNÍ A KRAJSKÉ ÚROVNI BŘEZEN 2015 Equica, a.s. 2015 TENTO DOKUMENT JE MAJETKEM SPOLEČNOSTI EQUICA, A.S.

Více

Zabýváme se vývojem a výrobou speciální elektroniky. profil firmy

Zabýváme se vývojem a výrobou speciální elektroniky. profil firmy Zabýváme se vývojem a výrobou speciální elektroniky profil firmy Ing. Petr Novák předseda představenstva a generální ředitel Právě držíte v ruce profil akciové společnosti RETIA se sídlem v Pardubicích.

Více

Odbor městské informatiky

Odbor městské informatiky Odbor městské informatiky 1 - vytváří, ve spolupráci s Komisí informatiky RMB, koncepci Informačního systému města Brna (dále jen "ISMB") v souladu se standardy VIS 2 - zajišťuje a koordinuje rozvoj informatiky

Více

DÍLČÍ KVALIFIKACE ELEKTRO ENERGETIKA SLOVNÍČEK

DÍLČÍ KVALIFIKACE ELEKTRO ENERGETIKA SLOVNÍČEK , KTER DÍLČÍ KVALIFIKACE ELEKTRO ENERGETIKA SLOVNÍČEK ÚVOD 4 DÍLČÍ KVALIFIKACE SLOVNÍČEK 5 A 5 Aktivní politika zaměstnanosti (APZ) 5 Autorizující orgán 5 Autorizovaná osoba 6 D 6 Dílčí kvalifikace 6 H

Více

Výzkumná potřeba (budoucí výzkumný projekt) 1) Název: Výzkum ochrany objektů a prostor malých letišť s mezinárodním provozem

Výzkumná potřeba (budoucí výzkumný projekt) 1) Název: Výzkum ochrany objektů a prostor malých letišť s mezinárodním provozem Návrh výzkumné potřeby státní správy pro zadání veřejné zakázky na projekt z programu veřejných zakázek ve výzkumu, experimentálním vývoji a inovacích pro potřeby státní správy BETA Předkladatel - garant

Více

ŘÍZENÍ DOPRAVY VE MĚSTECH

ŘÍZENÍ DOPRAVY VE MĚSTECH DOPRAVNÍ SYSTÉMY ŘÍZENÍ DOPRAVY VE MĚSTECH Řídit dopravu ve městě znamená mít systém složený z částí, které si vzájemně rozumí. ? Dáváte si za cíl zlepšit plynulost dopravy a snížit tvorbu kolon? Snažíte

Více

MONITORING DOTACÍ A GRANTŮ ÚNOR 2015

MONITORING DOTACÍ A GRANTŮ ÚNOR 2015 ÚNOR 2015 ZPRÁVA Z MONITORINGU DOTAČNÍCH A GRANTOVÝCH PROGRAMŮ V OBLASTI SPORTU NA EVROPSKÉ, CELOSTÁTNÍ A KRAJSKÉ ÚROVNI ÚNOR 2015 Equica, a.s. 2015 TENTO DOKUMENT JE MAJETKEM SPOLEČNOSTI EQUICA, A.S.

Více

Představení společností AŽD Praha s.r.o. a Balkan SAST EOOD. Ing. Lubomír Gabryš jednatel společnosti Balkan SAST EOOD

Představení společností AŽD Praha s.r.o. a Balkan SAST EOOD. Ing. Lubomír Gabryš jednatel společnosti Balkan SAST EOOD Představení společností AŽD Praha s.r.o. a Balkan SAST EOOD Ing. Lubomír Gabryš jednatel společnosti Balkan SAST EOOD Charakteristika společnosti O společnosti Přední český dodavatel kontrolních, řídících,

Více

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS SOFTWARE Produkt Optimalizace Proces údržby Řešení Řídicí a monitorovací systémy Řízení a plánování výroby - MES Vizualizace dat, DIGITAL SIGNAGE Řízení a plánování údržby, CMMS/EAM Vývoj software na klíč

Více

TelCom consulting s.r.o., 39444 Želiv 223

TelCom consulting s.r.o., 39444 Želiv 223 TelCom consulting s.r.o., 39444 Želiv 223 IČO: 28116313 e-mail: info@profiuspora.cz telefon: 724000006 724000008 Nabídka Poradenství a servis v Telekomunikacích 1 TelCom consulting s.r.o., 39444 Želiv

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA na Vybudování Dohledového centra egovernmentu

RÁMCOVÁ SMLOUVA na Vybudování Dohledového centra egovernmentu MINISTERSTVO VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY RÁMCOVÁ SMLOUVA na Vybudování Dohledového centra egovernmentu uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský

Více

Výroční zpráva 2008 společnosti Informační služby energetika, a.s.

Výroční zpráva 2008 společnosti Informační služby energetika, a.s. Výroční zpráva 2008 společnosti Informační služby energetika, a.s. Informační služby energetika, a.s. U Plynárny 500, 141 00 Praha 4 tel.: 267 17 29 03, fax: 267 17 49 03 e-mail: ise@ise.cz Obsah 1. Základní

Více

PREZENTACE SKUPINY LUMEN

PREZENTACE SKUPINY LUMEN WWW.LUMEN.EU PREZENTACE SKUPINY LUMEN ÚNOR 2015 I. SKUPINA LUMEN působí prostřednictvím svých dceřiných společností v České republice, na Slovensku a v Polsku. Individuální projekty provádí i na Balkáně.

Více

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU EGE je skupina podniků působící na mezinárodním trhu, která se orientuje zejména na dodávky pro energetický průmysl. Holding EGE disponuje výhradně

Více

Pomáháme modernizovat veřejnou správu

Pomáháme modernizovat veřejnou správu GORDIC spol. s r. o. Pomáháme modernizovat veřejnou správu Profil společnosti GORDIC se specializuje na tvorbu a dodávky flexibilního software a poskytování komplexní podpory jeho uživatelům v oblasti

Více

B E Z P E Č N O S T N Í R A D A S T Á T U. Plán práce Bezpečnostní rady státu na 1. pololetí 2019 s výhledem na 2. pololetí 2019

B E Z P E Č N O S T N Í R A D A S T Á T U. Plán práce Bezpečnostní rady státu na 1. pololetí 2019 s výhledem na 2. pololetí 2019 B E Z P E Č N O S T N Í R A D A S T Á T U P ř í l o h a k usnesení Bezpečnostní rady státu ze dne 6. prosince 2018 č. 45 Plán práce Bezpečnostní rady státu na 1. pololetí 2019 s výhledem na 2. pololetí

Více

Environment monitoring systems

Environment monitoring systems Environment monitoring systems Hlavní strategií společnosti ENVItech Bohemia s. r. o. je poskytnout zákazníkovi co nejkompletnější sortiment zboží a služeb v co nejvyšší kvalitě. Našimi zákazníky jsou

Více

BUDOUCNOST VE SVĚTĚ ELEKTRICKÝCH TECHNOLOGIÍ

BUDOUCNOST VE SVĚTĚ ELEKTRICKÝCH TECHNOLOGIÍ BUDOUCNOST VE SVĚTĚ ELEKTRICKÝCH TECHNOLOGIÍ Vize firmy Cílem společnosti je poskytnout generálním dodavatelům, stavebním společnostem a společnostem zabývajících se pozemním stavitelstvím, organizační

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ. v souladu s 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ. v souladu s 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ v souladu s 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon) NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU ZŠ MOHELNICE VODNÍ ŠKOLNÍ DRUŽINA, ŠKOLNÍ

Více

CASH 360 DEPOZITNÍ A VHOZOVÉ TREZORY

CASH 360 DEPOZITNÍ A VHOZOVÉ TREZORY CASH 360 DEPOZITNÍ A VHOZOVÉ TREZORY CASH 360 REVOLUČNÍ ŘEŠENÍ PRO SPRÁVU HOTOVOSTI» Poskytuje aktuální informace o stavu hotovosti z jednotlivých pokladen, od pokladních atd.» Informuje o stavu hotovosti

Více

CZ-Praha: Osobní vozidla 2009/S 88-126930 OZNÁMENÍ O ZAKÁZCE. Dodávky

CZ-Praha: Osobní vozidla 2009/S 88-126930 OZNÁMENÍ O ZAKÁZCE. Dodávky 1/5 CZ-Praha: Osobní vozidla 2009/S 88-126930 OZNÁMENÍ O ZAKÁZCE Dodávky ODDÍL I: VEŘEJNÝ ZADAVATEL I.1) NÁZEV, ADRESA A KONTAKTNÍ ÚDAJE: Česká televize, Kavčí hory, Kontakt: Útvar nákupu a celní deklarace,

Více

Představení společnosti

Představení společnosti TOPENÍ VODA PLYN MĚŘENÍ A REGULACE ELEKTROINSTALACE PROJEKTOVÁ ŘÍZENÍ V OBORU TZB Představení společnosti www.esl.cz 04 / 2012 Přinášíme nové systémy pro technická a technologická zařízení budov. Základní

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Prezentace společnosti Základní informace o společnosti INDUS, spol. s.r.o. Sídlo společnosti: Podlipného 997/ 8, 180 00 Praha 8 - Libeň Identifikační číslo: 457 87 492 Kontaktní údaje Jednatel : Provozní

Více

O nás. Čím se zabýváme

O nás. Čím se zabýváme www.isco.cz O nás Hlavní činností společnosti ISCO s.r.o. je stavební a konzultační činností v oblastech pozemního a inženýrského stavitelství. Působnost je především v regionu Středočeského kraje a Prahy,

Více

Elektroinženýr dispečer

Elektroinženýr dispečer Elektroinženýr dispečer Kdo to je: Elektroinženýr dispečer je vysoce kvalifikovaný pracovník, který zajišťuje dispečerské řízení rozsáhlých a složitých elektrotechnických výrob, celostátních nebo mezinárodních

Více

Sportovní soukromá základní škola Litvínov s.r.o. Podkrušnohorská 1677, Litvínov, 436 01

Sportovní soukromá základní škola Litvínov s.r.o. Podkrušnohorská 1677, Litvínov, 436 01 Sportovní soukromá základní škola Litvínov s.r.o. Podkrušnohorská 1677, Litvínov, 436 01 Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme

Více

ÚČINNÉ ZABEZPEČENÍ CHRÁNĚNÝCH VENKOVNÍCH PROSTOR, VŠECH OBJEKTŮ A HISTORICKÝCH PAMÁTEK AKČNÍ PERIMETRICKOU OCHRANOU

ÚČINNÉ ZABEZPEČENÍ CHRÁNĚNÝCH VENKOVNÍCH PROSTOR, VŠECH OBJEKTŮ A HISTORICKÝCH PAMÁTEK AKČNÍ PERIMETRICKOU OCHRANOU ÚČINNÉ ZABEZPEČENÍ CHRÁNĚNÝCH VENKOVNÍCH PROSTOR, VŠECH OBJEKTŮ A HISTORICKÝCH PAMÁTEK AKČNÍ PERIMETRICKOU OCHRANOU ELEKTRICKÝM BEZPEČNOSTNÍM OPLOCENÍM SECO 1 ÚČINNÝ PREVENTIVNÍ MONITOROVACÍ PROSTŘEDEK

Více

S t a t u t. Rady pro kybernetickou bezpečnost. Článek 1. Úvodní ustanovení. Článek 2 Působnost Rady

S t a t u t. Rady pro kybernetickou bezpečnost. Článek 1. Úvodní ustanovení. Článek 2 Působnost Rady VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY Příloha k usnesení vlády ze dne 19. října 2011 č. 781 S t a t u t Rady pro kybernetickou bezpečnost Článek 1 Úvodní ustanovení Rada pro kybernetickou bezpečnost (dále jen Rada ) je

Více

EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k nadlimitní

Více

28. výzva IROP SPECIFICKÉ INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ SYSTÉMY A INFRASTRUKTURA II.

28. výzva IROP SPECIFICKÉ INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ SYSTÉMY A INFRASTRUKTURA II. 28. výzva IROP SPECIFICKÉ INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ SYSTÉMY A INFRASTRUKTURA II. Seminář pro SC 3.2 ZVYŠOVÁNÍ EFEKTIVITY A TRANSPARENTNOSTI VEŘEJNÉ SPRÁVY PROSTŘEDNICTVÍM ROZVOJE VYUŽITÍ A KVALITY SYSTÉMŮ

Více

Aliance Czech Energy Team se představuje

Aliance Czech Energy Team se představuje Aliance Czech Energy Team se představuje Aliance CET byla založena v roce 2007 podnikatelskými subjekty působícími v tržním segmentu dodavatelů zařízení do energetiky. Specializujeme se zejména, avšak

Více

Operační program Podnikání a inovace. Programy OPPI

Operační program Podnikání a inovace. Programy OPPI Operační program Podnikání a inovace Programy OPPI Struktura OPPI Prioritní osa 1 - Vznik firem - 2,60 % Prioritní osa 2 - Rozvoj firem 21,80 % Prioritní osa 3 - Efektivní energie - 4,00 % Prioritní osa

Více

Finanční podpory. Pavel Růžička, MŽP 14.12.2007, Brno

Finanční podpory. Pavel Růžička, MŽP 14.12.2007, Brno Finanční podpory Pavel Růžička, MŽP 14.12.2007, Brno Přehled finančních podpor Operační programy OPŽP Operační program Životní prostředí OPPI Operační program Podnikání a inovace Podpora malého a středního

Více

IBC SOLAR Podnik s tradicí

IBC SOLAR Podnik s tradicí IBC SOLAR Mezinárodní specialista na fotovoltaiku IBC SOLAR Podnik s tradicí 1982: Založen jako inženýrská kancelář IBC Solartechnik 1986: Iniciátor každoročních FV sympozií 2000: Přeměna na IBC SOLAR

Více

shody výrobků podle nařízení vlády č. 616/2006 Sb. ve smyslu 12 odst. 1 zákona č. 22/1997 Sb. o technických požadavcích na výrobky,

shody výrobků podle nařízení vlády č. 616/2006 Sb. ve smyslu 12 odst. 1 zákona č. 22/1997 Sb. o technických požadavcích na výrobky, Zkušebna elektromagnetické kompatibility (EMC) vznikla v roce 1993 a je tedy nejdéle působící zkušebnou svého druhu na území ČR. Disponuje kvalitním technickým vybavením a zkušenými pracovníky. V rámci

Více

Kulatý stůl l expertů. Jihlava 20.června 2007

Kulatý stůl l expertů. Jihlava 20.června 2007 Kulatý stůl l expertů Jihlava 20.června 2007 Základní informace Systémový projekt OP RLZ 3.3 Realizátor projektu: MPSV ČR Dodavatel VZ: sdružení NVF, BIVŠ, KPMG Subdodavatelé: SST, AMSP, ČIA Doba realizace:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Hřibojedy Dopravní automobil

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Hřibojedy Dopravní automobil VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále též jen jako zákon ) na stavební práce s názvem: Název projektu:

Více

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR Č.j. PO-3 790/GŘ-VZ-2003 Praha 28. listopadu 2003 S c h v a l u j e : Generální ředitel HZS ČR a náměstek ministra vnitra genmjr.

Více

Katalog externích služeb

Katalog externích služeb Služba č. 1 Servis ICT a BS Strukturovaná kabeláž Záruční a pozáruční servis strukturované kabeláže Počítačové sítě WAN Záruční a pozáruční servis WAN (WAN je počítačová síť, která pokrývá rozsáhlou plochu

Více

OSVĚDČENÉ PERIMETRICKÉ SYSTÉMY. NOVÁ JEDNOTNÁ INTEGRAČNÍ PLATFORMA.

OSVĚDČENÉ PERIMETRICKÉ SYSTÉMY. NOVÁ JEDNOTNÁ INTEGRAČNÍ PLATFORMA. CHYTŘEJŠÍ PERIMETRICKÉ DETEKČNÍ SYSTÉMY Plotový detekční systém Detekční systém se zemními kabely Digitální mikrovlnná bariéra OSVĚDČENÉ PERIMETRICKÉ SYSTÉMY. NOVÁ JEDNOTNÁ INTEGRAČNÍ PLATFORMA. NAŠE DETEKČNÍ

Více

Příloha č. 1 Smlouvy Počet stran: 5. Projekt

Příloha č. 1 Smlouvy Počet stran: 5. Projekt Příloha č. 1 Smlouvy Počet stran: 5 Projekt Zpracování legislativních podkladů pro provoz státních bezpilotních prostředků 1. Předmět řešení Předmětem veřejné zakázky je vyhodnocení současné legislativy

Více

G4S. Komplexní řešení v oblasti bezpečnosti

G4S. Komplexní řešení v oblasti bezpečnosti G4S Komplexní řešení v oblasti bezpečnosti G4S ve světě Skupina G4S Plc. je světovou jedničkou v oboru bezpečnosti a zaujímá vůdčí roli v oblasti komplexních bezpečnostních řešení. Operuje ve 125 zemích

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele Úřadu pro obrannou standardizaci, katalogizaci a státní ověřování jakosti

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele Úřadu pro obrannou standardizaci, katalogizaci a státní ověřování jakosti Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele Úřadu pro obrannou standardizaci, katalogizaci a státní ověřování jakosti Praha 5. října 2015 Č.j.: MV-142314-2/OSK-2015 Náměstek ministra

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE:

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: Příloha č. 4 Kvalifikační dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: Varovný protipovodňový systém pro obec Dobrá (MIS) Zakázka: Druh zakázky podle jejího předmětu:

Více

www.elvac.eu 21. dubna 2015, Brno Tomáš Gebauer

www.elvac.eu 21. dubna 2015, Brno Tomáš Gebauer 21. dubna 2015, Brno Tomáš Gebauer O společnosti Kdo jsme? Jsme součástí největší české inženýrské skupiny sdružené pod křídly VAE CONTROLS Group, a.s. Poskytujeme obchodně-technické a inženýrskododavatelské

Více

Systémy řízení EMS/QMS/SMS

Systémy řízení EMS/QMS/SMS Systémy řízení EMS/QMS/SMS Ústí nad Labem 10/2014 Ing. Jaromír Vachta Systém řízení EMS Systém environmentálního managementu Systém řízení podle ČSN EN ISO 14001:2004 Podstata EMS - detailní informace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

Projekt ITS NGN Zajištění infrastruktury pro operační střediska základních složek IZS

Projekt ITS NGN Zajištění infrastruktury pro operační střediska základních složek IZS Projekt ITS NGN Zajištění infrastruktury pro operační střediska základních složek IZS Ing. Monika Syrovátková projektová manažerka ITS NGN Ministerstvo vnitra ČR 29. 7. 2015 ITS NGN Komunikační infrastruktura

Více

VÝKON STAVEBNÍHO DOZORU NA STAVBÁCH POZEMNÍCH KOMUNIKACÍ METODICKÝ POKYN

VÝKON STAVEBNÍHO DOZORU NA STAVBÁCH POZEMNÍCH KOMUNIKACÍ METODICKÝ POKYN VÝKON STAVEBNÍHO DOZORU NA STAVBÁCH POZEMNÍCH KOMUNIKACÍ METODICKÝ POKYN revize 2018 1 Jaroslav Vodička, ASPK, s.r.o. Schválen MD-OPK č. j. xx/2018-120-tn/1, ze dne xx. x. 2018, s účinností od x. x. 2018

Více

Výroční zpráva 2009 společnosti Informační služby energetika, a.s.

Výroční zpráva 2009 společnosti Informační služby energetika, a.s. Výroční zpráva 2009 společnosti Informační služby energetika, a.s. Informační služby energetika, a.s. U Plynárny 500, 141 00 Praha 4 tel.: 267 17 29 03, fax: 267 17 49 03 e-mail: ise@ise.cz Obsah 1. Základní

Více

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2009

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2009 MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2009 OBSAH 3 I. Profil společnosti 5 14 III. Firemní dokumenty 18 IV. Referenční stavby 3 I. Profil společnosti MEKOS GROUP a.s. 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Obchodní firma: Právní

Více

CO JE TŘEBA VĚDĚT O SYSTÉMU ŘÍZENÍ JAKOSTI DLE ČSN EN ISO 9001:2001

CO JE TŘEBA VĚDĚT O SYSTÉMU ŘÍZENÍ JAKOSTI DLE ČSN EN ISO 9001:2001 CO JE TŘEBA VĚDĚT O SYSTÉMU ŘÍZENÍ JAKOSTI DLE ČSN EN ISO 9001:2001 Systém řízení jakosti ve společnosti vytváří podmínky pro její dobré postavení na trhu a tedy zabezpečení její budoucí prosperity. I.

Více

EPC energetické služby se zaručeným výsledkem

EPC energetické služby se zaručeným výsledkem EPC energetické služby se zaručeným výsledkem Vladimíra Henelová Helena Bellingová Brno, 1. června 2016 EPC energetické služby se zaručeným výsledkem 2 O společnosti 24-letá historie, pod jménem ENVIROS

Více

Audit ICT. KATALOG služeb. Ing. Jiří Štěrba

Audit ICT. KATALOG služeb. Ing. Jiří Štěrba KATALOG služeb Ing. Jiří Štěrba Obsah Úvod 3 Služby 4 Zaměření 5 Nabídka 7 Poptávka 8 Ke stažení 9 Reference 10 Informace 11 Kontakty 12 2 Úvod Dovolte, abychom Vám poskytli informace, které jsou věnovány

Více

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE 1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE Šablona stáže představuje rámec odborné stáže pro typovou pozici a obsahuje požadavky na obsah a průběh stáže, na stážistu i na poskytovatele stáže. Bílá pole označují text, který

Více

KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB

KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB 2011 PPŠ INSTITUT CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PŘEROV, s.r.o. PALACKÉHO 1380/19, 750 02 PŘEROV TEL: 581 259 138 MOBIL: 606 045 111, 724 972 133 E-MAIL: pps@ppsinstitut.cz http://www.ppsinstitut.cz

Více

LUMEN Servisní s.r.o.

LUMEN Servisní s.r.o. Servisní s.r.o. Servisní s.r.o. Servisní s.r.o. byl založen v roce 2014 a je součástí skupiny Holding a.s., jejíž historie či historie jejích dceřiných společností se datuje od roku 1990. Role Servisní

Více

Outsourcing v podmínkách Statutárního města Ostravy

Outsourcing v podmínkách Statutárního města Ostravy Outsourcing v podmínkách Statutárního města Ostravy Říjen 2009 Ing. Stanislav Richtar Ředitel společnosti 1 OBSAH PREZENTACE 1. Outsourcing - obecně 2. Výchozí stav projektu 3. Model poskytovaných služeb

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více

Výčet strategií a cílů, na jejichž plnění se projektový okruh podílí:

Výčet strategií a cílů, na jejichž plnění se projektový okruh podílí: Karta projektového okruhu Číslo a název projektového okruhu: Garant karty projektového okruhu: Spolupracující subjekty: 9. Elektronizace podpůrných procesů Ministerstvo vnitra, Ministerstvo financí Správa

Více

MANAŽER KVALITY PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI CO 4.4/2007

MANAŽER KVALITY PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI CO 4.4/2007 Gradua-CEGOS, s.r.o., Certifikační orgán pro certifikaci osob č. 3005 akreditovaný Českým institutem pro akreditaci, o.p.s. podle ČSN EN ISO/IEC 17024 MANAŽER KVALITY PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ

Více

CZ-Praha: Stavební dozor pro stavebně inženýrské práce 2012/S 72-119557. Oznámení o zakázce. Služby

CZ-Praha: Stavební dozor pro stavebně inženýrské práce 2012/S 72-119557. Oznámení o zakázce. Služby 1/6 Toto oznámení na webové stránce TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:119557-2012:text:cs:html CZ-Praha: Stavební dozor pro stavebně inženýrské práce 2012/S 72-119557 Oznámení o zakázce Služby

Více

Účetní a mzdové poradenství

Účetní a mzdové poradenství Účetní a mzdové poradenství Committed to your success Účetní a mzdové poradenství Efektivní outsourcing účetnictví a mezd je cestou ke snížení vašich nákladů, administrativní zátěže a je garancí precizního

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

Výroční zpráva 2014/2015

Výroční zpráva 2014/2015 Výroční zpráva 2014/2015 OBSAH 1. Úvodní slovo. 3 strana 2. Profil společnosti 4 3. Podnikatelská činnost. 5 4. Certifikáty 7 5. Významné události 8 6. Zpráva o vztazích... 10 7. Zpráva nezávislého auditora..

Více

Zákaznický servis ve společnosti Ponast. Ctirad Bryol ředitel společnosti

Zákaznický servis ve společnosti Ponast. Ctirad Bryol ředitel společnosti Zákaznický servis ve společnosti Ponast Ctirad Bryol ředitel společnosti 13.6.2012 PONAST spol. s r.o. PONAST spol. s r.o. Valašské Meziříčí Založena 1992 Zaměření: strojírenská a elektrotechnická výroba

Více

COFELY a.s. Technologie budov Prezentace společnosti

COFELY a.s. Technologie budov Prezentace společnosti COFELY a.s. Technologie budov Prezentace společnosti 06 2014 1 COFELY tradice & prosperita 1,4 mld. Kč obrat za rok 2014 365 zaměstnanců Součást skupiny ENGIE (dříve GDF SUEZ) 1991 vznik společnosti ARiS

Více

ENGIE Services a.s. Servis a údržba

ENGIE Services a.s. Servis a údržba ENGIE Services a.s. Servis a údržba ENGIE Světová jednička v oblasti energetiky, technické infrastruktury a energetických služeb 69,9 mld obrat v 2015 154.950 zaměstnanců 70 zemí V České republice 1,7

Více

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME KDO JSME A CO DĚLÁME VIZE A HODNOTY 02 Prohlášení prezidenta "Nejdůležitějším přínosem, který firma může nabídnout společenskému pokroku, je co nejúčinnější řízení svých aktivit. To znamená, že nikdy nezapomenete

Více

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Držitel certifikátů ČSN EN ISO 9001 a 14001 Specializovaná firma pro dodávky vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Firemní profil Ostrava, červen 2007 PAVLÍNEK s.r.o. E-mail: obchod@pavlinek.cz

Více

Název projektu: Rozvoj profesních znalostí zaměstnanců a implementace systému řízení jakosti Registrační číslo projektu: CZ.04.3.07/4.1.01.

Název projektu: Rozvoj profesních znalostí zaměstnanců a implementace systému řízení jakosti Registrační číslo projektu: CZ.04.3.07/4.1.01. Název projektu: Rozvoj profesních znalostí zaměstnanců a implementace systému řízení jakosti Registrační číslo projektu: CZ.04.3.07/4.1.01.2/4132 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název zakázky: Zavedení

Více