Dotazník k pojištění majetku a přerušení provozu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dotazník k pojištění majetku a přerušení provozu"

Transkript

1 Dotazník k pojištění majetku a přerušení provozu Tento dotazník je určen výhradně pro pojištění majetkových rizik průmysl jejichž celková pojistná částka (kumulovaná na všech místech pojištění a částka pro pojištění přerušení provozu) nepřesahuje Kč ,-- 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.1. Nezbytné přílohy: Kopie výpisu obchodního rejstříku společnosti, resp. živnostenského listu; Situační plán areálu s uvedeným měřítkem; Posouzení požárního nebezpečí schváleného požárním radou; Příloha č. 2 Požadavky na pojištění Příloha č. 3 - Zjištění pojistné částky pro pojištění přerušení provozu Fotodokumentace všech míst pojištění: zvenčí ze všech světových stran (S, V, J, Z) vnitřní prostory výrobní prostory, skladovací prostory, pomocné prostory jako např. místo pro dobíjení el. vozíků atd Název firmy: Sídlo (ulice):... Město:... DIČ (IČO):... PSČ:... Bank. spojení:... Statutární zástupce firmy: Místa pojištění: (adresy na kterých je majetek definované přesnou adresou nebo katastrálním číslem, popisným číslem budovy - všechna místa pojištění na kterých se nachází majetek pojištěného.) 1.4. Majetkové vztahy Společnost podniká ve vlastní nemovitosti(ech)? ANO NE Pokud NE, užívá celou budovu/areál? ANO NE Společnost je vlastníkem strojů a zařízení? ANO NE Pokud NE kdo je vlastníkem... Zboží na skladě je majetkem společnosti? ANO NE Dotazník k pojištění majetku a přerušení provozu 1 Verze dne:

2 1.5. Provozovaná činnost: Rok zahájení provozu:... Významné rekonstrukce technologií:... Předmět činnosti:... výroba... montáž... prodej... projekce/vývoj... skladování Sezónní změny / výkyvy ANO NE V případě složitějších výrobních procesů, prosíme, popište technologii výroby! 1.6. Hlavní suroviny, polotovary a hotové výrobky z toho % export, kam 1.7. Obrat společnosti za loňský rok:... odhad na letošní rok: Počet zaměstnanců:... Počet směn:... Obsazení směn v %: Dotazník k pojištění majetku a přerušení provozu 2 Verze dne:

3 2. MAJETEK 2.1. Souhrnné pojistné částky v nové hodnotě: Souhrnná pojistná částka souboru nemovitostí mimo pozemky:... Souhrnná pojistná částka souboru movitého majetku (HIM+DHIM):... Cena souboru polotovarů, hotových výrobků a ostatních zásob: Skladové prostory: budova/místnost co skladováno množství v Kč 2.3. Způsob skladování zboží: Zboží je skladováno na paletách do výše:... m v regálech do výše:... m na zemi do výše:... m v zakladači do výše:... m v ocel. otevř. kontejn. do výše:... m Obaly zboží jsou: hořlavé obtížně hořlavé nehořlavé 2.4. Manipulace se zbožím: Se zbožím se manipuluje: 2.5. Charakteristika jednotlivých budov: ručně elektrickými vozíky motorovými vozíky (PB) motorovými vozíky (diesel) mostovými jeřáby Název (označení) budovy:... Místo pojištění:... Počet podlaží (PP/NP):.../... zastavěná plocha:...m 2 půdorysné rozměry:... pro označení budov a místa pojištění lze užít i očíslování v bodě 1.3. a/nebo v situačním plánku Svislé nosné konstrukce skelet stěnová ocel dřevo ŽB Obvodová konstrukce zdivo sendvič/izolace plech dřevo jiné (popis) hořlavé či nehořlavé Vnitřní svislé dělící konstrukce zdivo sádrokarton ŽB panel dřevo jiné (popis) Vnitřní vodorovné konstrukce deskové trámové ocel dřevo ŽB Konstrukce zastřešení vazníky desky ocel dřevo ŽB Povrch střechy taška sendvič plech asf.pásy jiné (popis) Pokud ANO uveďte % rozsah pokrytí budovy.... Stav objektu, uveďte % jeho opotřebení, nebo datum poslední úplné rekonstrukce: Opotřebení %... Rekonstrukce datum:... V případě většího počtu budov prosím použijte přílohu č. 1. Dotazník k pojištění majetku a přerušení provozu 3 Verze dne:

4 3. BEZPEČNOST, RIZIKA Z OKOLÍ 3.1. Oplocení a osvětlení: Je celý areál efektivně oplocen? ANO NE Pokud ANO, konstrukce oplocení: výška: Stav oplocení: 1 (bez závad) (nefunkční) Je celý areál osvětlen? ANO NE 3.2. Ostraha areálu: Je objekt/areál strážen? ANO NE Je strážní služba profesionální? ANO NE Pokud ANO, název firmy, adresa:... Kolik strážných je ve směnách? prac. den:... noc/volno:... Služební pes? prac. den:... noc/volno:... Konají strážní obchůzky? ANO pravidelně po: hod. ANO nepravidelně NE Jsou stanoveny kontrolní body (pokud ANO, počet)? ANO... NE Typ kontrolních bodů/evidence obchůzek: bez písemné evidence čipy na kontrolních bodech knihy na kontrolních bodech kniha na vrátnici/strážnici 3.3. Bezpečnostní systémy, policie: Jsou instalovány speciální elektronické bezpečnostní systémy? ANO NE Pokud ANO, upřesněte a zakreslete chráněné budovy v přiloženém Situačním plánku areálu.: Jsou instalovány speciální mechanické bezpečnostní systémy (EZS)? ANO NE Pokud ANO ústředna (typ, výrobce, umístění), chráněná místa, kdo instaloval (firma): Narušení chráněného prostoru signalizováno: ANO NE objekt (siréna/světlo) interně (vrátnice) externě (policie, bezp. agentura) Nejbližší policejní stanice vzdálena:... km kde: Peníze: Jsou ve Vašich prostorách uloženy hotové peníze přes noc? ANO NE Pokud ANO, kolik činí maximální pokladní limit? Kč Stručná charakteristika trezoru: 3.5. Přítomnost jiných subjektů: Podnikají ve stejné budově/areálu jiné subjekty (název, předmět podnikání)? ANO NE Sousedící provozy cizích subjektů ohrožující posuzovaný areál (jaké)? ANO NE Dotazník k pojištění majetku a přerušení provozu 4 Verze dne:

5 4. RIZIKA PLYNOUCÍ Z PROVOZU 4.1. Místa se zvýšeným nebezpečím požáru/výbuchu (sklady suroviny, hot. výrobky, hořlaviny, tech. plyny, nebezp. látky, tlakové láhve): budova/místnost co skladováno množství jak skladováno 4.2. Místa se zvýšeným nebezpečím požáru/výbuchu (nebezpečné technologické procesy): místo činnost poznámka 4.3. Řídící systémy, počítače: Jsou technologické procesy závislé na funkci počítačů? ANO NE Pokud ANO, je zajištěna hardwarová rezerva? ANO NE Je ekonomika závislá na funkci počítačů? ANO NE Pokud ANO, je zajištěna hardwarová rezerva? ANO NE Jsou data pravidelně zálohována? ANO NE Interval:... Médium:... Fyzické umístění: Údržba Je prováděna pravidelná údržba strojů? ANO NE Pokud ano popište způsob provádění údržby... Dotazník k pojištění majetku a přerušení provozu 5 Verze dne:

6 5. ENERGIE 5.1. Přívod el. energie: Je provoz napojen na více přívodů el. energie? ANO NE Má firma vlastní transformátor(y)? ANO NE Pokud ANO, parametry:... Jsou některé technologie závislé na nepřetržité dodávce el. proudu? ANO NE Pokud ANO, je záložní dieselagregát? ANO NE 5.2. Systémy vytápění: Jakým způsobem jsou prostory vytápěny? Zdroj: lokální vlastní kotelna dálkové vytápění Palivo: plyn uhlí mazut jiné (popis)... Médium: přímotop pára voda jiné (popis) Systémy chlazení: Používáte chlazené prostory? ANO NE Pokud ANO, jaké chladicí medium?... Teplota (ºC):... Dotazník k pojištění majetku a přerušení provozu 6 Verze dne:

7 6. POŽÁRNÍ PREVENCE/REPRESE 6.1. Požární prevence, kouření: Je určena osoba zodpovědná za požární prevenci? ANO NE Pokud ANO, uveďte jméno odpovědné osoby:... Kdo vykonává funkci osoby s odbornou způsobilostí dle zákona požární ochraně? vlastní zaměstnanec externí firma (jaká):... Je ve všech prostorách absolutní zákaz kouření? ANO NE Pokud NE, jsou vyhrazena místa pro kuřáky? ANO NE Pokud existují vyhrazená místa označte je v přiloženém situačním plánku! Jsou pravidelně odstraňovány odpady, resp. prach vznikající při výrobě ANO NE Pokud ANO jak často? Práce s otevřeným plamenem: Existuje program řízení rizik, jako např. svařování (obecně tzv. horké práce ) ANO NE Pokud ANO uveďte jméno odpovědné osoby a charakterizujte způsob kontroly a režim práce Elektronická požární signalizace (EPS): Je instalována manuální požární signalizace (tlačítka)? ANO NE Pokud ANO ústředna (typ, výrobce, umístění), detektory, chráněná místa: Je signál vyveden přímo na nejbližší profesionální JHZS? ANO NE Je signál vyveden přímo na jiné místo? ANO NE Pokud ANO, jaké (označte v přiloženém situačním plánku) a uveďte zda je toto místo trvale obsazeno! 6.4. Stabilní hasicí zařízení (SHZ): ANO NE Pokud ANO typ, médium, chráněná místa, spouštění: Revize (1x ročně) ANO NE Kdy:... Kým:... Dotazník k pojištění majetku a přerušení provozu 7 Verze dne:

8 6.5. Sprinklery: ANO NE Pokud ANO typ (norma)... chráněná místa... umístění strojovny... zdroje vody pro sprinklery... Revize: ANO NE Kdy:... Kým: Zařazení na odvod tepla a splodin ANO NE Pokud ANO je samočinné ručně ovládané 6.7. Zdroje požární vody: veřejná vodovodní síť: ANO NE Je v areálu vnější hydrantová síť (nadzemní, podzemní)? ANO NE Počet hydrantů:... typ, potrubí:... Max. množství vody:... 1/s prům. tlak:... MPa Jsou v objektech vnitřní nástěnné hydranty? ANO NE Počet hydrantů:... typ:... Max. množství vody:... 1/s prům. tlak:... MPa Jsou dostupné požární nádrže? ANO NE Pokud ANO, objem:... m3 Revize ANO NE Kdy:... Kým: Vlastní hasičský záchranný sbor: ANO NE profesionální poloprofesionální dobrovolný počet příslušníků HZS:... počet na směně: vlastní technika: Okolní jednotky hasičského záchranného sboru: Doba Nejbližší jednotky hasičského záchranného sboru (okresu, resp. sousedních závodů, dojezdu které by zasahovaly na smluvním základě): (min) Jsou externí JHZS seznámeny se situací v lokalitě? ANO NE Může být příjezd hasičského záchranného sboru nějakým způsobem omezen? (železniční přejezdy, údržba komunikací v zimním období) Dotazník k pojištění majetku a přerušení provozu 8 Verze dne:

9 6.10. Došlo v posledních 25 letech ke škodám na majetku způsobených povodní? ANO NE Pokud ANO a riziko povodně je požadováno, uveďte rok, popis, adresu a výši škody: Pokud došlo k povodňovým škodám a byla realizována dodatečná protipovodňová opatření, uveďte prosím jaká: Došlo v posledních 5 letech k jiným škodám na majetku? ANO NE Pokud ANO, uveďte příčinu a výši škody: Pokud je Vám známo, že došlo před uvedeným obdobím 5 let ke škodám větším než 1 mil. Kč, uveďte prosím rok, příčinu a výši škody: Shora uvedené skutečnosti se považují za odpovědi na písemné dotazy pojišťovny ve smyslu ustanovení 793 odst. 1 občanského zákoníku a pojištěný je povinen, ve smyslu pojistných podmínek, oznámit pojišťovně bez zbytečného odkladu všechny změny ve skutečnostech, na které byl tázán. Dotazník vypracoval: V... dne:... Podpis oprávněné osoby:... Dotazník k pojištění majetku a přerušení provozu 9 Verze dne:

10 Příloha č. 1 Charakteristika jednotlivých budov: Název (označení) budovy:... Místo pojištění:... Počet podlaží (PP/NP):.../... zastavěná plocha:...m 2 půdorysné rozměry:... pro označení budov a místa pojištění lze užít i očíslování v bodě 1.3. a/nebo v situačním plánku Svislé nosné konstrukce skelet stěnová ocel dřevo ŽB Obvodová konstrukce zdivo sendvič/izolace plech dřevo jiné (popis) hořlavé či nehořlavé Vnitřní svislé dělící konstrukce zdivo sádrokarton ŽB panel dřevo jiné (popis) Vnitřní vodorovné konstrukce deskové trámové ocel dřevo ŽB Konstrukce zastřešení vazníky desky ocel dřevo ŽB Povrch střechy taška sendvič plech asf.pásy jiné (popis) Pokud ANO uveďte % rozsah pokrytí budovy.... Stav objektu, uveďte % jeho opotřebení, nebo datum poslední úplné rekonstrukce: Opotřebení %... Rekonstrukce datum:... Charakteristika jednotlivých budov: Název (označení) budovy:... Místo pojištění:... Počet podlaží (PP/NP):.../... zastavěná plocha:...m 2 půdorysné rozměry:... pro označení budov a místa pojištění lze užít i očíslování v bodě 1.3. a/nebo v situačním plánku Svislé nosné konstrukce skelet stěnová ocel dřevo ŽB Obvodová konstrukce zdivo sendvič/izolace plech dřevo jiné (popis) hořlavé či nehořlavé Vnitřní svislé dělící konstrukce zdivo sádrokarton ŽB panel dřevo jiné (popis) Vnitřní vodorovné konstrukce deskové trámové ocel dřevo ŽB Konstrukce zastřešení vazníky desky ocel dřevo ŽB Povrch střechy taška sendvič plech asf.pásy jiné (popis) Pokud ANO uveďte % rozsah pokrytí budovy.... Stav objektu, uveďte % jeho opotřebení, nebo datum poslední úplné rekonstrukce: Opotřebení %... Rekonstrukce datum:... Dotazník k pojištění majetku a přerušení provozu 10 Verze dne:

11 Příloha č. 1 Charakteristika jednotlivých budov: Název (označení) budovy:... Místo pojištění:... Počet podlaží (PP/NP):.../... zastavěná plocha:...m 2 půdorysné rozměry:... pro označení budov a místa pojištění lze užít i očíslování v bodě 1.3. a/nebo v situačním plánku Svislé nosné konstrukce skelet stěnová ocel dřevo ŽB Obvodová konstrukce zdivo sendvič/izolace plech dřevo jiné (popis) hořlavé či nehořlavé Vnitřní svislé dělící konstrukce zdivo sádrokarton ŽB panel dřevo jiné (popis) Vnitřní vodorovné konstrukce deskové trámové ocel dřevo ŽB Konstrukce zastřešení vazníky desky ocel dřevo ŽB Povrch střechy taška sendvič plech asf.pásy jiné (popis) Pokud ANO uveďte % rozsah pokrytí budovy.... Stav objektu, uveďte % jeho opotřebení, nebo datum poslední úplné rekonstrukce: Opotřebení %... Rekonstrukce datum:... Charakteristika jednotlivých budov: Název (označení) budovy:... Místo pojištění:... Počet podlaží (PP/NP):.../... zastavěná plocha:...m 2 půdorysné rozměry:... pro označení budov a místa pojištění lze užít i očíslování v bodě 1.3. a/nebo v situačním plánku Svislé nosné konstrukce skelet stěnová ocel dřevo ŽB Obvodová konstrukce zdivo sendvič/izolace plech dřevo jiné (popis) hořlavé či nehořlavé Vnitřní svislé dělící konstrukce zdivo sádrokarton ŽB panel dřevo jiné (popis) Vnitřní vodorovné konstrukce deskové trámové ocel dřevo ŽB Konstrukce zastřešení vazníky desky ocel dřevo ŽB Povrch střechy taška sendvič plech asf.pásy jiné (popis) Pokud ANO uveďte % rozsah pokrytí budovy.... Stav objektu, uveďte % jeho opotřebení, nebo datum poslední úplné rekonstrukce: Opotřebení %... Rekonstrukce datum:... Dotazník k pojištění majetku a přerušení provozu 11 Verze dne:

Zpráva o rizicích. Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v.v.i. (dále bude zkracováno: CVGZ )

Zpráva o rizicích. Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v.v.i. (dále bude zkracováno: CVGZ ) Zpráva o rizicích Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v.v.i. (dále bude zkracováno: CVGZ ) Sídlo společnosti, místo pojištění Bělidla 986/4a 603 00 Brno Zpracoval: Jiří Trojan FT makléřská, s.r.o. člen

Více

Dotazník pro pojištění majetku a přerušení provozu

Dotazník pro pojištění majetku a přerušení provozu Chubb European Group Limited, organizační složka Pobřežní 620/3 186 00 Praha 8 Czech Republic T +420 222 351 251 F +420 222 351 291 info.czech@chubb.com Dotazník pro pojištění majetku a přerušení provozu

Více

DOTAZNÍK PRO POJIŠTĚNÍ MAJETKU A PŘERUŠENÍ PROVOZU

DOTAZNÍK PRO POJIŠTĚNÍ MAJETKU A PŘERUŠENÍ PROVOZU DOTAZNÍK PRO POJIŠTĚNÍ MAJETKU A PŘERUŠENÍ PROVOZU ACE European Group Ltd, org. sl. IBC, Pobřežní 620/3 186 00 Praha 8 Česká republika + 420 222 351 251 Tel + 420 222 351 291 Fax www.aceeurope.cz Věnujte

Více

ZPRÁVA O PROHLÍDCE. Riziková zpráva_strana 1 (celkem 7) Riziková zpráva INFORMACE O SUBJEKTU Firma, adresa:

ZPRÁVA O PROHLÍDCE. Riziková zpráva_strana 1 (celkem 7) Riziková zpráva INFORMACE O SUBJEKTU Firma, adresa: ZPRÁVA O PROHLÍDCE 1. INFORMACE O SUBJEKTU 1.1. Firma, adresa: Název klienta Přesná adresa klienta Komenského 1077, 357 35 Chodov 1.2. převažující činnosti dle výpisu z obchodního rejstříku bo zřizovací

Více

ZPRÁVA O PROHLÍDCE. Riziková zpráva_strana 1 (celkem 9) Město Chodov Příloha č. 5. Riziková zpráva 1. INFORMACE O SUBJEKTU. 1.1.

ZPRÁVA O PROHLÍDCE. Riziková zpráva_strana 1 (celkem 9) Město Chodov Příloha č. 5. Riziková zpráva 1. INFORMACE O SUBJEKTU. 1.1. ZPRÁVA O PROHLÍDCE 1. INFORMACE O SUBJEKTU 1.1. Firma, adresa: Název klienta Přesná adresa klienta Město Chodov Komenského 1077, 357 35 Chodov Oba níže popisované objekty se nachází v centru města Chodov,

Více

Zpráva o rizicích Město Železný Brod Nám 3.května 1, Železný Brod Místo pojištění: Městská čerpací stanice, Příkrá ul.

Zpráva o rizicích Město Železný Brod Nám 3.května 1, Železný Brod Místo pojištění: Městská čerpací stanice, Příkrá ul. Zpráva o rizicích Město Železný Brod Nám 3.května 1, Železný Brod Místo pojištění: Městská čerpací stanice, Příkrá ul., Železný brod Zpracoval: Ing. Petr KLÓSKO RENOMIA, a. s. Pobočka Praha Vlkova 46 1300

Více

Zpráva o rizicích Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2, Liberec Místo pojištění: Studentská 1402/2, Liberec

Zpráva o rizicích Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2, Liberec Místo pojištění: Studentská 1402/2, Liberec Zpráva o rizicích Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2, Liberec Místo pojištění: Studentská 1402/2, Liberec Zpracoval: Ing. Petr KLÓSKO RENOMIA, a. s. Pobočka Praha Vlkova 46 1300 Praha tel.:

Více

POŢÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

POŢÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ AKCE: Stavební úpravy skladové haly na p.č. st. 270 a přístavba přístřešku na části p.č. 1070/2, k.ú. Poučník STAVEBNÍK: KERVAL, a.s., Karlštejn 261, okres Beroun KONTROLOVAL: ING. ARCH. VLADIMÍR SMEJKAL

Více

Druhy SSHZ: Mlhová stabilní hasicí zařízení (MHZ); Sprejová stabilní hasicí zařízení (RHZ); Pěnová stabilní hasicí zařízení (FHZ);

Druhy SSHZ: Mlhová stabilní hasicí zařízení (MHZ); Sprejová stabilní hasicí zařízení (RHZ); Pěnová stabilní hasicí zařízení (FHZ); Ing. Martin Bebčák SSHZ Samočinné stabilní hasicí zařízení slouží k uhašení, potlačení popř. uvedení požáru pod kontrolu na základě automatického či jiného zjištění požáru, tak aby likvidace tohoto požáru

Více

majetkové pojištění - základní druhy živelní pojištění pro případ odcizení pojištění pro případ vandalismu pojištění skla pojištění strojů

majetkové pojištění - základní druhy živelní pojištění pro případ odcizení pojištění pro případ vandalismu pojištění skla pojištění strojů Předmět - Ekonomika technické infrastruktury Předmět - Ekonomika bydlení Doc.RSDr. Oldřich Mašek, CSc. Kooperativa omasek@koop.cz Pojištění nemovitostí a pojištění technické infrastruktury - problém majetkového

Více

Lázeňský komplex lázně Hluboká voda

Lázeňský komplex lázně Hluboká voda Lázeňský komplex lázně Hluboká voda Riziková zpráva se zaměřuje na požární riziko 8 objektů včetně technického zázemí Komplex samostatně stojících objektů, v některých případech stavebně a komunikačně

Více

Informace o společnosti:

Informace o společnosti: Informace o společnosti: Elektrotechnický zkušení ústav, s.p. (EZÚ, s.p.) Pod Lisem 129, 171 02 Prah 8 - Troja ZÁKLADNÍ ÚDAJE: Název společnosti: Sídlo: Elektrotechnický zkušební ústav, s.p. Pod Lisem

Více

k. ú. České Budějovice 4. POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ Akce: Rodinný dům na p. č. 248/1, 247/2, -1-

k. ú. České Budějovice 4. POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ Akce: Rodinný dům na p. č. 248/1, 247/2, -1- -1- Akce: Rodinný dům na p. č. 248/1, 247/2, k. ú. České Budějovice 4. POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ Vypracoval : Radek Příhoda Luční 9 370 01 České Budějovice telefon : 381 300 345 608 729 533 České Budějovice,

Více

Zpráva o rizicích. Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v.v.i. (dále bude zkracováno: CVGZ ) Sídlo společnosti Bělidla 986/4a 603 00 Brno

Zpráva o rizicích. Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v.v.i. (dále bude zkracováno: CVGZ ) Sídlo společnosti Bělidla 986/4a 603 00 Brno Zpráva o rizicích Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v.v.i. (dále bude zkracováno: CVGZ ) Sídlo společnosti Bělidla 986/4a 603 00 Brno Místo pojištění areál zámku č.p. 136 v Nových Hradech Zpracoval:

Více

Radim Bezděk HZS Moravskoslezského kraje. radim.bezdek@hzsmsk.cz 950 730 130, 602 557 110

Radim Bezděk HZS Moravskoslezského kraje. radim.bezdek@hzsmsk.cz 950 730 130, 602 557 110 Radim Bezděk HZS Moravskoslezského kraje radim.bezdek@hzsmsk.cz 950 730 130, 602 557 110 XXII. ročník mezinárodní konference Požární ochrana 2013 4. - 5. 9. 2013 1 ZÁKLADNÍ INFORMACE K OBJEKTU Náklady

Více

DOTAZNÍK K POJIŠTĚNÍ RODINNÉHO DOMU

DOTAZNÍK K POJIŠTĚNÍ RODINNÉHO DOMU DOTAZNÍK K POJIŠTĚNÍ RODINNÉHO DOMU Tento dotazník je shrnutím informací potřebných k vypracování návrhu pojištění rodinného domu. Uveďte, prosím, požadované informace, které se týkají Vaší společnosti,

Více

1. Základní rizikové informace

1. Základní rizikové informace Příloha č. 1: Zprava o riziku 1. Základní rizikové informace Základní informace o společnosti: Dopravní podnik města Pardubic, a.s. (pokud dále v textu zkratka názvu, pak: DPMP) Společnost zapsaná v obchodním

Více

B. 2.8 Posouzení technických podmínek požární ochrany

B. 2.8 Posouzení technických podmínek požární ochrany Požárně bezpečností řešení pro vydání územního rozhodnutí dle vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, ve znění pozdějších předpisů B. 2.8 Posouzení technických podmínek požární ochrany a) Koncepce

Více

Požární řád obce Trnávka

Požární řád obce Trnávka Požární řád obce Trnávka Kód obce Rozloha obce 363 ha Celkový počet obyvatel 218 ke dni zpracování Obsah dokumentu 1/Úvod do legislativy 2/Stručný popis vykonávaných činností a začlenění jednotlivých objektů

Více

TEMATICKÝ PLÁN A ČASOVÝ ROZVRH ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ A ODBORNÉ PŘÍPRAVY PREVENTIVNÍCH POŽÁRNÍCH HLÍDEK A PREVENTISTŮ POŽÁRNÍ OCHRANY OBSAH

TEMATICKÝ PLÁN A ČASOVÝ ROZVRH ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ A ODBORNÉ PŘÍPRAVY PREVENTIVNÍCH POŽÁRNÍCH HLÍDEK A PREVENTISTŮ POŽÁRNÍ OCHRANY OBSAH TEMATICKÝ PLÁN A ČASOVÝ ROZVRH ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ A ODBORNÉ PŘÍPRAVY PREVENTIVNÍCH POŽÁRNÍCH HLÍDEK A PREVENTISTŮ POŽÁRNÍ OCHRANY OBSAH Tematický plán a časový rozvrh školení zaměstnanců a odborné přípravy

Více

Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387. Složení objektu:

Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387. Složení objektu: Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387 Průmyslová zóna Pardubice se skládá z několika desítek objektů. Jejichž možnosti využití jsou různorodé. Provozovateli jsou LOGISTIKA PARK a.s. a Průmyslový

Více

Požárně bezpečnostní řešení Sběrný dvůr

Požárně bezpečnostní řešení Sběrný dvůr Identifikační údaje Investor: Název akce: Město Krásná Hora nad Vltavou Krásná Hora nad Vltavou č.p. 90 262 56 Místo stavby: Parcelní číslo: 197/2, 197/4, 261/18, 261/44, 261/57, 261/6 Katastrální území:

Více

Stavební úpravy a přístavba fotbalových kabin Prostřední Lhota

Stavební úpravy a přístavba fotbalových kabin Prostřední Lhota Obsah 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. PODKLADY... 2 3. STRUČNÝ POPIS OBJEKTU... 3 3.1 Předmět... 3 3.2 Základní údaje... 3 4. ROZDĚLENÍ DO POŽÁRNÍCH ÚSEKŮ... 3 5. POŽÁRNÍ RIZIKO... 3 6. STAVEBNÍ KONSTRUKCE...

Více

1. Úvod... 4. 3.1 Majetek... 5 3.2 Přerušení provozu... 5 3.3 Odpovědnost... 6. 4. Odhad maximálních škod... 6. 5. Popis objektu...

1. Úvod... 4. 3.1 Majetek... 5 3.2 Přerušení provozu... 5 3.3 Odpovědnost... 6. 4. Odhad maximálních škod... 6. 5. Popis objektu... Zpráva o rizicích Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s. Revoluční 26, Ústí nad Labem Místo pojištění: Trolejbusová vozovna Všebořice Předkládá: RENOMIA, a. s. Zpracoval: Ing. Petr Klósko Pobočka: Praha

Více

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

Riziková zpráva. Nemocnice Jablonec nad Nisou, p.o.,

Riziková zpráva. Nemocnice Jablonec nad Nisou, p.o., Riziková zpráva Nemocnice Jablonec nad Nisou, p.o., provozovatel zdravotnického zařízení Nemocniční 15 466 01 Jablonec nad Nisou Srpen 2013 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

[ij j. Příloha č. 1 Značky dokumentace zdolávání požárů Značka Význam I. ZDROJE VODY. Nadzemní požární hydrant. Podzemní požární hydrant

[ij j. Příloha č. 1 Značky dokumentace zdolávání požárů Značka Význam I. ZDROJE VODY. Nadzemní požární hydrant. Podzemní požární hydrant Příloha č. 1 Značky dokumentace zdolávání požárů. ZDROJE VODY Č Nadzemní požární hydrant Podzemní požární hydrant Nástěnný požární hydrant e, Studna s možností použití pří zdolávání požáru (objem v m3)

Více

KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU

KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU 1/26 HISTORIE Areál byl postaven roku 1928 jako přádelna bavlněné česané příze. V roce 1974 byl celý objekt kompletně stavebně

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3930-53/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3930-53/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3930-53/2014 O ceně pozemku p.č.st.1074/1 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 370m 2 včetně součástí pozemku tj. stavby zem.stav. čp.1226, pozemku p.č.549/34 ostatní plocha manipulační

Více

Požárně bezpečnostní řešení stavby

Požárně bezpečnostní řešení stavby tel. 382 224 333 e-mail:servis@cuka.cz Václavská 1, 397 01 Písek IČO 438 11 108 www.cuka.cz Požárně bezpečnostní řešení stavby 1. Seznam použitých podkladů pro zpracování str. 2 2. Charakteristika obytného

Více

RIZIKOVÁ ZPRÁVA Město Litvínov

RIZIKOVÁ ZPRÁVA Město Litvínov RIZIKOVÁ ZPRÁVA Město Litvínov Zpracoval: I.P. trust, a.s. Ing. Jana Pražáková Jaroslava Seiferta 2179 V Mostě dne: 22.05.2012 434 01 Most Obsah: 1. Všeobecné informace...3 1.1. Charakteristika...3 1.2.

Více

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Praha 1, Karmelitská 7 V Praze

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Praha 1, Karmelitská 7 V Praze Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 118 12 Praha 1, Karmelitská 7 V Praze 10. 12. 2002 S M Ě RNICE pro provádění a organizaci požární ochrany v objektech a na pracovištích Ministerstva školství,

Více

SO 02 - obchodní galerie Písek - jih.

SO 02 - obchodní galerie Písek - jih. -1- Akce: Obchodní galerie Písek, SO 02 - obchodní galerie Písek - jih. P O Ž Á R N Ě B E Z P E Č N O S T N Í Ř E Š E N Í Stupeň projektové dokumentace : územní rozhodnutí Vypracoval : Radek Příhoda U

Více

D.1.3.1 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

D.1.3.1 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ D.1.3.1 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ Objekt: Novostavba rodinného domu ALICE 4.01 Vypracoval: Ing. Radek Dědina, autorizovaný inženýr Alice 4.01 D.1.3.01 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ - 1 z 5 OBSAH: Požárně

Více

Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1

Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1 Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1 Snížit emise z lokálního vytápění domácností podílející se na expozici obyvatelstva nadlimitním koncentracím znečišťujících látek

Více

Odpověď č. 3: Pro místo pojištění území ČR se připouští stanovení ročního limitu pojistného plnění ve výši 3 mil. Kč.

Odpověď č. 3: Pro místo pojištění území ČR se připouští stanovení ročního limitu pojistného plnění ve výši 3 mil. Kč. Číslo dopisu: 0242/UNI-OVA/2015 V Ostravě: 20.8.2015 Vyřizuje, tel.: Ing. Ivo Fábera, +420 596 245 926 Věc: Dodatečné informace č. 02 k zadávacím podmínkám pro veřejnou zakázku Pojištění majetku a odpovědnosti

Více

124 SPP Specifické požární provozy. ČSN :2012 Sklady. Petr Hejtmánek F A K U L T A S T A V E B N Í. České vysoké učení technické v Praze

124 SPP Specifické požární provozy. ČSN :2012 Sklady. Petr Hejtmánek F A K U L T A S T A V E B N Í. České vysoké učení technické v Praze 124 SPP Specifické požární provozy ČSN 73 0845:2012 Sklady Petr Hejtmánek České vysoké učení technické v Praze F A K U L T A S T A V E B N Í Katedra konstrukcí pozemních staveb 124 SPP (ZS 2015) Petr Hejtmánek

Více

Dobronín - výrobní areál

Dobronín - výrobní areál Dobronín - výrobní areál Vysočina Okres: Jihlava Obec: Dobronín Katastrální území: Dobronín, Střelecká Nabízíme Vám ke koupi výrobní areál s vlečkou o výměře podlahových ploch přes 10.000 m2 (nebo i jen

Více

VÝKON SLUŽBY OSTRAHA OBJEKTU - BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBA

VÝKON SLUŽBY OSTRAHA OBJEKTU - BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBA VÝKON SLUŽBY Služba Základní cíl OSTRAHA OBJEKTU - BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBA Zajištění ochrany života a zdraví uživatelů a návštěvníků olomouckého archivního areálu (dále jen objektu objednatele ), ochrana majetku

Více

P O Ž Á R N Ě B E Z P E Č N O S T N Í Ř E Š E N Í. p. č. 1815/5, k. ú. České Budějovice Akce: Stavební úpravy stávající výrobní haly na

P O Ž Á R N Ě B E Z P E Č N O S T N Í Ř E Š E N Í. p. č. 1815/5, k. ú. České Budějovice Akce: Stavební úpravy stávající výrobní haly na -1- D 2.3 P O Ž Á R N Ě B E Z P E Č N O S T N Í Ř E Š E N Í Akce: Stavební úpravy stávající výrobní haly na p. č. 1815/5, k. ú. České Budějovice 4. Vypracoval : Radek Příhoda U Hada 8 370 05 České Budějovice

Více

MINISTERSTVO VNITRA ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR. kurz požární prevence A

MINISTERSTVO VNITRA ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR. kurz požární prevence A MINISTERSTVO VNITRA ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR Č.j.: PO-2690/I-96 V Praze dne: 30.prosince 1996 S c h v a l u j e: Vrchní požární rada ČR v. r. UČEBNÍ OSNOVY kurz požární prevence A 1

Více

Neobvyklá událost - nahlášení kontroly HZS

Neobvyklá událost - nahlášení kontroly HZS 31.10. Neobvyklá událost - nahlášení kontroly HZS http://www.guard7.cz/co-delat-kdyz-dot-dot-dot/neobvykla-udalostnahlaseni-kontroly-hzs Kontrolní činností v rámci HZS se zabývá odbor prevence, který zodpovídá

Více

Zpráva o rizicích Město Železný Brod Nám 3.května 1, Železný Brod Místo pojištění: Základní škola, Školní ul., Železný Brod

Zpráva o rizicích Město Železný Brod Nám 3.května 1, Železný Brod Místo pojištění: Základní škola, Školní ul., Železný Brod Zpráva o rizicích Město Železný Brod Nám 3.května 1, Železný Brod Místo pojištění: Základní škola, Školní ul., Železný Brod Zpracoval: Ing. Petr KLÓSKO RENOMIA, a. s. Pobočka Praha Vlkova 46 1300 Praha

Více

Požárně bezpečnostní řešení stavby

Požárně bezpečnostní řešení stavby servis@cuka.cz tel.: 382 224 333 gsm: 602 433 918 Václavská 1, 397 01 Písek IČO 438 11 108 www.cuka.cz Požárně bezpečnostní řešení stavby Stupeň: Technická zpráva pro stavební řízení Datum: únor 2018 Vypracoval:

Více

Konstrukce a požárně bezpečnostní zařízení

Konstrukce a požárně bezpečnostní zařízení Konstrukce a požárně bezpečnostní zařízení Požární bezpečnost staveb zahrnuje technická, provozní a organizační opatření zajišťující ve sledovaném objektu ochranu osob, zvířat a materiálních hodnot před

Více

PRO ZKOUŠKU A OPAKOVANOU ZKOUŠKU Z ODBORNÉ ZPŮSOBILOSTI K ČINNOSTEM

PRO ZKOUŠKU A OPAKOVANOU ZKOUŠKU Z ODBORNÉ ZPŮSOBILOSTI K ČINNOSTEM ROZSAH OVĚŘOVANÝCH ZNALOSTÍ PRO ZKOUŠKU A OPAKOVANOU ZKOUŠKU Z ODBORNÉ ZPŮSOBILOSTI K ČINNOSTEM KOORDINÁTOR BOZP NA STAVENIŠTI dle zákona č. 309/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů Ecological Consulting

Více

POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB

POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB Radek Procházka (prochazka@fel.cvut.cz) Projektování v elektroenergetice ZS 2010/11 PRÁVNÍ RÁMEC ( požární kodex ) Zákon č. 133/1985 Sb. o požární ochraně (ve znění 186/2006 Sb.)

Více

Návrhy řešení požárního vodovodu

Návrhy řešení požárního vodovodu Návrhy řešení požárního vodovodu U staveb, které mají zvýšené nároky na zabezpečení požární vodou nebo složité podmínky pro napojení na stávající inženýrské sítě, lze zpracovat optimální řešení požárního

Více

Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1

Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1 Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1 Snížit emise z lokálního vytápění domácností podílející se na expozici obyvatelstva nadlimitním koncentracím znečišťujících látek

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy Otčenášek s.r.o. Týniště nad Orlicí

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy Otčenášek s.r.o. Týniště nad Orlicí Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy Otčenášek s.r.o. Týniště nad Orlicí Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 3 Poloha areálu... 4 Vzdálenosti:... 4 Výměry:...

Více

Informační memorandum Výběrové řízení Areál BENAWOOD Veselíčko, Žďár nad Sázavou

Informační memorandum Výběrové řízení Areál BENAWOOD Veselíčko, Žďár nad Sázavou Informační memorandum Výběrové řízení Areál BENAWOOD Veselíčko, Žďár nad Sázavou Užitná plocha budov: cca 2.832 m 2 Plocha pozemků: 8.549 m 2 Obsah Stručný popis... 3 Důležité informace... 5 Poloha areálu...

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 3/2008 POŽÁRNÍ ŘÁD STATUTÁRNÍHO MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE schválena dne 29. května 2008 účinnost od 1. července 2008 Zastupitelstvo statutárního

Více

P B S. POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB projekty - zprávy - posudky

P B S. POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB projekty - zprávy - posudky P B S POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB projekty - zprávy - posudky Vladimír Fučík Harantova 462, Písek 397 01 IČO 43810446 telefon: 382214339 * 604442606 e-mail: pbs.pi@quick.cz F 1.3 - POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

Více

Věznice Horní Slavkov

Věznice Horní Slavkov INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOSTI Věznice Horní Slavkov město: Horní Slavkov Počet obyvatel obce: 5.633 Katastrální území: Horní Slavkov (644056) Okres: Rozloha lokality (ha): Typ lokality: Sokolov cca 12.00 volných:2.00

Více

Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1

Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1 Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1 Výzva č. 1 Snížit emise z lokálního vytápění domácností podílející se na expozici obyvatelstva nadlimitním koncentracím znečišťujících

Více

Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1

Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1 Snížit emise z lokálního vytápění domácností podílející se na expozici obyvatelstva nadlimitním koncentracím

Více

SBĚRNÝ DVŮR TŘÍDĚNÉHO ODPADU V. A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA

SBĚRNÝ DVŮR TŘÍDĚNÉHO ODPADU V. A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Zak. č. : SBĚRNÝ DVŮR TŘÍDĚNÉHO ODPADU V. k. ú...., kraj Zlínský PROJEKT PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA (VZOR) Investor: Datum: Vypracoval: Razítko: Paré č. X A.0 OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY A.0 OBSAH

Více

1 Předmět normy 5. 2 Termíny a definice 6. 3 Značky 8

1 Předmět normy 5. 2 Termíny a definice 6. 3 Značky 8 ČESKÁ NORMA MDT 699.81:614.84 Říjen 1995 Požární bezpečnost staveb ČSN 73 0804 VÝROBNÍ OBJEKTY Fire protection of buildings. Industrial buildings Sécurité des bâtiments contre l'incendie. Objets pour production

Více

NÁVRH VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY

NÁVRH VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY NÁVRH VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O UMÍSTĚNÍ A PROVEDENÍ STAVBY Č.j. 793/2016/Gr Čl. I. SMLUVNÍ STRANY 1. 2. Správní orgán zastoupen: Žadatel zastoupen: Úřad Městyse Suchdol nad Odrou Stavební úřad, jako příslušný

Více

STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV Šrobárova 48, PRAHA 10 tel , fax ,

STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV Šrobárova 48, PRAHA 10 tel , fax , Žádost o povolení/změnu v povolení k distribuci léčivých přípravků STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV Šrobárova 48, 100 41 PRAHA 10 tel. 272 185 111, fax 271 732 377, e-mail: sukl@sukl.cz ŽÁDOST O POVOLENÍ

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 422-20/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 422-20/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 422-20/2012 O ceně skladovací haly, v obci Džbánov, katastrální území Džbánov u Vysokého Mýta,, okres Ústí nad Orlicí, kraj Pardubický Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad

Více

ZEMĚDĚLSKÝ AREÁL BUZICE TECHNICKÁ ZPRÁVA

ZEMĚDĚLSKÝ AREÁL BUZICE TECHNICKÁ ZPRÁVA FARMTEC a.s., oblastní ředitelství Strakonice Nebřehovická 522, 386 01 Strakonice, tel. 381 491 356, strakonice@farmtec.cz Odstranění části zemědělské budovy na st. p. č. 99 ZEMĚDĚLSKÝ AREÁL BUZICE k.

Více

Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1

Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1 Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1 Snížit emise z lokálního vytápění domácností podílející se na expozici obyvatelstva nadlimitním koncentracím znečišťujících látek

Více

RIZIKOVÁ ZPRÁVA Statutární město Teplice

RIZIKOVÁ ZPRÁVA Statutární město Teplice RIZIKOVÁ ZPRÁVA Statutární město Teplice Zpracoval: I.P. trust, a.s. Jana Kotzová Jaroslava Seiferta 2179 V Teplicích dne: 16.5.2016 434 01 Most Obsah: Všeobecné informace... 3 Charakteristika... 3 Geografické

Více

Linaset, a.s. Provoz Bruntál, ul. Polní 1

Linaset, a.s. Provoz Bruntál, ul. Polní 1 Linaset, a.s. Provoz 02 749 01 Bruntál, ul. Polní 1 Areál Linaset, a.s. provoz 02 se nachází v severovýchodní části města Bruntál, v průmyslové zóně s dobrou dostupností nákladní dopravy. Linaset, a.s.

Více

DRAŽBA OSTRAVA

DRAŽBA OSTRAVA DRAŽBA 26.11.2009 OSTRAVA SKLADOVÝ AREÁL U RYCHLOSTNÍ KOMUNIKACE ČESKÝ TĚŠÍN K.Ú.- MOSTY U ĆESKÉHO TĚŠÍNA Nejnižší podání: 4.500.000,-Kč Znalecký posudek: 9.000.000,-Kč 1 Navrhovatel dražby Moravskoslezský

Více

Okruhy pro obecné znalosti členů SDH z oblasti prevence

Okruhy pro obecné znalosti členů SDH z oblasti prevence A: Právní předpisy Okruhy pro obecné znalosti členů SDH z oblasti prevence A.1 zákon č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů - 1 úvodní ustanovení: účel zákona, obecná povinnost

Více

Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1

Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Žádost o poskytnutí dotace v rámci Prioritní osy 2, Specifický cíl 2.1 Snížit emise z lokálního vytápění domácností podílející se na expozici obyvatelstva nadlimitním koncentracím

Více

D.1.3.1 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

D.1.3.1 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ D.1.3.1 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ Objekt: Novostavba rodinného domu FRANTIŠKA 2.01 Vypracoval: Ing. Radek Dědina, autorizovaný inženýr Františka 2.01 D.1.3.01 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ - 1 z 5 OBSAH:

Více

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY 1 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY INVESTOR: Obec Brťov - Jeneč STAVEBNÍ AKCE: Hasičská zbrojnice stavební úpravy, přístavba, nástavba k.ú. Brťov u Černé Hory p.č. 182, 183 ZPRACOVATEL PBŘS: Milan Švancara,

Více

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR Č.j. MV-3270-5/PO-OVL-2014 Praha 8. ledna 2014 Počet listů: 5 S c h v a l u j i : Generální ředitel HZS ČR brig. gen. Ing. Drahoslav

Více

Místní provozní bezpečnostní předpis (MPBP)

Místní provozní bezpečnostní předpis (MPBP) Místní provozní bezpečnostní předpis (MPBP) Soubor požadavků a pracovních postupů pro zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) Zařízení technologického celku posklizňové linky Dobrovice

Více

BUDOVY PRO BYDLENÍ A UBYTOVÁNÍ ROZDĚLENÍ DO SKUPIN

BUDOVY PRO BYDLENÍ A UBYTOVÁNÍ ROZDĚLENÍ DO SKUPIN Ústav územního rozvoje, Jakubské nám. 3, 2 00 Brno Tel.: +420542423111, www.uur.cz, e-mail: sekretariat@uur.cz LIMITY VYUŽITÍ ÚZEMÍ Dostupnost: http://www.uur.cz/default.asp?id=2591 4.5.301 BUDOVY PRO

Více

Obec Plavy. V Y H L Á Š K A č. 1/99 Ř Á D O B C E P L A V Y

Obec Plavy. V Y H L Á Š K A č. 1/99 Ř Á D O B C E P L A V Y Obec Plavy V Y H L Á Š K A č. 1/99 Obec Plavy vydává podle ustanovení 36 odst. 1. písm. f) zákona č. 367/90 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, v souladu s 29 zákona č. 133/85 Sb., o požární ochraně,

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM k prodeji zbytného nemovitého majetku v areálu společnosti, se sídlem Jihlava, Znojemská 5594/54, PSČ: 586 52, IČ: 463 47 071, zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu

Více

Výkon státního požárního dozoru

Výkon státního požárního dozoru Výkon státního požárního dozoru a) kontrolní činnost Do plánu kontrolní činnosti bylo na územním odboru Tachov na rok 28 zařazeno provedení 2 komplexních a 68 tematických požárních kontrol. 2 tematických

Více

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY D.1.3 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY ZPRACOVAL : Ing. Iveta Charousková, Počerny 124, 360 17 Karlovy Vary osvědčení o autorizaci v oboru požární bezpečnost staveb č. 8488 INVESTOR : G-PROJEKT, Roman

Více

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ Zodpovědný projektant: Ing. Hana Petrmichlová Kyjevská 112, 326 00 Plzeň tel.: 602 811 810, e-mail: h.petrmichlova@gmail.com ČKAIT 0202259 Název stavby: Číslo zakázky: 2018-128

Více

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR Č.j. MV-3270-7/PO-OVL-2014 Praha 8. ledna 2014 Počet listů: 5 S c h v a l u j i : Generální ředitel HZS ČR brig. gen. Ing. Drahoslav

Více

Příloha č. 2A k přiznání k dani z nabytí nemovitých věcí k určení směrné hodnoty u bytu

Příloha č. 2A k přiznání k dani z nabytí nemovitých věcí k určení směrné hodnoty u bytu Daňové identifi kační číslo z ř. 02 nebo rodné číslo / identifi kační číslo z ř. 03 Příloha č. 2A k přiznání k dani z nabytí nemovitých věcí k určení směrné hodnoty u bytu Identifi kační údaj / znak Název

Více

Základní informace. Hasicí technika

Základní informace. Hasicí technika TECHNICKÁ OCHRANA OBJEKTŮ Základní informace Projekce a montáž RHZ, SHZ, GHZ a MHZ Hasicí technika Projekce a realizace slaboproudých zařízení Požární ochrana, bezpečnost a ochrana zdraví při práci Základní

Více

Soubor testových otázek, vydaných SH ČMS ÚORP pro rok 2013. 1. Podle míry požárního nebezpečí se provozované činnosti člení

Soubor testových otázek, vydaných SH ČMS ÚORP pro rok 2013. 1. Podle míry požárního nebezpečí se provozované činnosti člení Soubor testových otázek, vydaných SH ČMS ÚORP pro rok 2013 Preventista II. 1. Podle míry požárního nebezpečí se provozované činnosti člení a) do tří kategorií b) do čtyř tříd nebezpečnosti c) do dvou skupin

Více

SKLADY POŽÁRNÍ ODOLNOST STAVEBNÍCH KONSTRUKCÍ

SKLADY POŽÁRNÍ ODOLNOST STAVEBNÍCH KONSTRUKCÍ Položka Ústav územního rozvoje, Jakubské nám. 3, 2 00 Brno Tel.: +420542423111, www.uur.cz, email: sekretariat@uur.cz LIMITY VYUŽITÍ ÚZEMÍ Dostupnost: http://www.uur.cz/default.asp?id=2591 4.5.701 SKLADY

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Hlavní město Praha zastoupené TRADE CENTRE PRAHA akciová společnost /TCP/ Blanická 28, 120 00 Praha 2, tel: 220 13 111, fax: 22 25 18 14 zapsaná dne 19.2.1990 v odd. B, vl. 43 obchodního rejstříku vedeného

Více

Obecně závazná vyhláška obce Svojetice č.2 /2009

Obecně závazná vyhláška obce Svojetice č.2 /2009 Obec Svojetice Obecně závazná vyhláška obce Svojetice č.2 /2009 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE Obec Svojetice na základě usnesení zastupitelstva ze dne 2.9.2009 podle 29 odst. 1 písm. o) bod 1. Zákona č. 133/1985 Sb.,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4351-48/2014

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4351-48/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4351-48/2014 ve věci aktualizace znaleckého posudku č. 4210-96/2013 ze dne 16.7.2013 NEMOVITOST: Katastrální údaje : bývalá provozovna areál sběrných surovin Kraj Královéhradecký, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13700-140/13. IČ: 25387294 Velké Albrechtice 305 742 91 Velké Albrechtice. exekuční řízení č.j.

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13700-140/13. IČ: 25387294 Velké Albrechtice 305 742 91 Velké Albrechtice. exekuční řízení č.j. ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 13700-140/13 o ceně staveb stojících na parc.č.st.698, St.699 a St.700, katastrální území a obec Velké Albrechtice, okres Nový Jičín, včetně ceny obvyklé. (LV č.955) Objednavatel

Více

Provozní řád fakulty OBJEKT THÁKUROVA 2077/7, 166 29 PRAHA 6 - DEJVICE

Provozní řád fakulty OBJEKT THÁKUROVA 2077/7, 166 29 PRAHA 6 - DEJVICE České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební Thákurova 2077/7, 166 29 Praha 6 - Dejvice Provozní řád fakulty OBJEKT THÁKUROVA 2077/7, 166 29 PRAHA 6 - DEJVICE 2015 Pro zajištění bezpečnosti osob,

Více

Katalog externích služeb

Katalog externích služeb Služba č. 1 Servis ICT a BS Strukturovaná kabeláž Záruční a pozáruční servis strukturované kabeláže Počítačové sítě WAN Záruční a pozáruční servis WAN (WAN je počítačová síť, která pokrývá rozsáhlou plochu

Více

ŽÁDOST O POVOLENÍ K DISTRIBUCI LÉČIVÝCH PŘÍPRAVKŮ Název (Obchodní firma žadatele, u fyzické osoby jméno a příjmení)

ŽÁDOST O POVOLENÍ K DISTRIBUCI LÉČIVÝCH PŘÍPRAVKŮ Název (Obchodní firma žadatele, u fyzické osoby jméno a příjmení) DIS-8 (verze 1) Státní ústav pro kontrolu léčiv tel.: +420 272 185 111 e-mail: posta@sukl.cz Šrobárova 48, 100 41 Praha 10 fax: +420 271 732 377 web: www.sukl.cz ŽÁDOST O POVOLENÍ K DISTRIBUCI LÉČIVÝCH

Více

3. Název programu Pořízení ekologického vytápění v domácnostech. 4. Jméno žadatele 5. Příjmení žadatele 6. Číslo OP 7.

3. Název programu Pořízení ekologického vytápění v domácnostech. 4. Jméno žadatele 5. Příjmení žadatele 6. Číslo OP 7. Žádost o poskytnutí dotace z dotačního titulu Pořízení ekologického vytápění v domácnostech II v rámci dotačního programu Pořízení ekologického vytápění v domácnostech Zařazení žádosti do programu 1. Registrační

Více

POŽÁRNÍ ŘÁD MĚSTYSE NOVÝ HROZENKOV

POŽÁRNÍ ŘÁD MĚSTYSE NOVÝ HROZENKOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2014 POŽÁRNÍ ŘÁD MĚSTYSE NOVÝ HROZENKOV Zastupitelstvo městyse Nový Hrozenkov se na svém zasedání konaném dne 26. 3. 2014, usneslo vydat v souladu s ustanoveními 10 písm. d)

Více

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ Požární bezpečnost staveb Fire Safety of Buildings Sídlo společnosti: Pobočka: Jedov 37 U Nemocnice 338 675 71 Náměšť nad Oslavou 503 51 Chlumec nad Cidlinou POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ pro stavební povolení

Více

Požárně bezpečnostní zařízení z hlediska požadavků požární bezpečnosti staveb

Požárně bezpečnostní zařízení z hlediska požadavků požární bezpečnosti staveb Požárně bezpečnostní zařízení z hlediska požadavků požární bezpečnosti staveb Požadavky požární bezpečnosti v projektové dokumentaci stavby Vyhláška č.246/2001 Sb. o požární prevenci, 41. Projektová dokumentace

Více

Směrnice tajemnice Městského úřadu Frýdlant nad Ostravicí č. 5/2008

Směrnice tajemnice Městského úřadu Frýdlant nad Ostravicí č. 5/2008 Městský úřad Frýdlant nad Ostravicí Směrnice tajemnice Městského úřadu Frýdlant nad Ostravicí č. 5/2008 Stanovení obsahu a způsob vedení provozní dokumentace a stanovení termínů, lhůt, rozsahu kontrol,

Více

Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje. Podmínky pro připojení elektrické požární signalizace k pultu centralizované ochrany

Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje. Podmínky pro připojení elektrické požární signalizace k pultu centralizované ochrany Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje Podmínky pro připojení elektrické požární signalizace k pultu centralizované ochrany seminář pro osoby odborně způsobilé v požární ochraně a techniky požární ochrany

Více

Únikové cesty zajištění volných únikových cest ve společných prostorách domů

Únikové cesty zajištění volných únikových cest ve společných prostorách domů Únikové cesty zajištění volných únikových cest ve společných prostorách domů Zákon č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, v platném znění, 5, odst. 1 písm. b) stanoví povinnost právnických osob a podnikajících

Více

Informace k aplikaci ustanovení 7 odst. 4 zákona č. 338/1992 Sb., o dani z nemovitých věcí, ve znění pozdějších předpisů

Informace k aplikaci ustanovení 7 odst. 4 zákona č. 338/1992 Sb., o dani z nemovitých věcí, ve znění pozdějších předpisů Informace k aplikaci ustanovení 7 odst. 4 zákona č. 338/1992 Sb., o dani z nemovitých věcí, ve znění pozdějších předpisů Dnem 1. 1. 2016 nabývá účinnosti zákon č. 23/2015 Sb., kterým se mění zákon č. 338/1992

Více

1. Identifikační údaje klienta:

1. Identifikační údaje klienta: DOTAZNÍK PRO POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ÚJMU A ZA ÚJMU ZPŮSOBENOU VADOU VÝROBKU A VADOU PRÁCE PO PŘEDÁNÍ 1. Identifikační údaje klienta: a) název společnosti (obchodní firma): Vodovody a kanalizace Pardubice,

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Upozornění... 5 Poloha areálu... 6 Výměry:... 7 Územní

Více