Profil společnosti Hongik Czech s.r.o. je kovovýrobní,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Profil společnosti Hongik Czech s.r.o. je kovovýrobní,"

Transkript

1

2 Profil společnosti Hongik Czech s.r.o. je kovovýrobní, zámečnická, mezinárodní společnost, působící na trhu od Hongik Czech s.r.o. se zabývá výrobou a servisem pomocného i hlavního zařízení ke strojům používaným především v automobilovém průmyslu, ale také výrobou palet pro snadnější přepravu dílů, výrobou zábradlí, regálů, dopravníků, montáží svodidel a údržbou strojů především v oblasti strojírenství a technickém průmyslu. Dále se specializuje na výrobu polo i plnoautomatických zakladačů ke snadnějšímu uskladnění dílů, forem i celkových palet. V rámci svých služeb využívá outsourcing ostatních firem, přičemž dochází k pečlivému výběru dodavatelů. Do budoucna firma plánuje uvedení specifických výrobků na trh a rozšíření produkce v oblasti Evropy. 1.

3 Produkce společnosti výroba zábradlí, laviček, regálů, paletových vozíků výroba a montáže ocelových konstrukcí výroba nerezových sil montáže svodidel výroba z materiálu ocel i nerez svařování potrubí a konstrukcí ocel, nerez, hliník povrchová úprava - galvanické zinkování, žárové zinkování, nátěry, komaxit opravy a údržba strojního parku výroba přídavného strojního zařízení, jako jsou válečkové a pásové dopravníky, podavače, ochranné boxy atd. výroba bran, mříží, schodišť, přístřešků, oplocení Služby a servis Společnost Hongik Czech s.r.o. poskytuje služby jako je vypracování cenové kalkulace, technické konzultace a poradenské služby pro zákazníka, optimalizace technického zařízení, zajištění montáže celků a autodopravu. 2.

4 Ruční pálení Společnost Hongik Czech s.r.o. nabízí pálení autogenem a plasmou. Naše společnost pálí plechy plasmou do tloušťky materiálu 15 mm. Plasmou pálíme černé plechy a pozink. Pálení autogenem je možné až do 100 mm tloušťky materiálu, možnost páleni ve výškách. Autogenem pálíme černé plechy a hutní materiál. 3.

5 Naši zákazníci a reference Za dobu své činnosti firma Hongik Czech s.r.o. navázala spolupráci a partnerství se špičkovými producenty v oblasti automobilového průmyslu jako je Hyundai Motor Manufacturing Czech, Sungwoo nebo Sejong Czech s.r.o. Na firmě Sejong jsme prováděli instalaci vzduchových a plynových rozvodů, vyrobili jsme pro ně Front, UCC, Central a Reso palety na míru vyhovující výfukům aut. Dále jsme jim vyrobili upínací systémy, rampy na sklad a díly pro ohýbání trubek. Ve firmě Sejong jsme také zhotovili UV zábrany. Pro firmu Hyundai jsme vyrobili Assy palety pro výfuky, čerpadlové potrubí, hrazení pro palety a plošiny pro lakovnu. Dále jsme jim také upravili linky na svařování, nainstalovali mříže, hliníkové profily, držáky na plachty a zhotovili skříně na nářadí. 4.

6 Polyuretanové kolečka (průmyslová kolečka) Polyuretan je vysoce kvalitní a odolný materiál, litý při teplotách 140 až 170 F a tvrzený při teplotách 190 až 240 F, což zaručuje jeho větší odolnost v prostředí s vysokými teplotami. Polyuretanové kolečka lze uplatnit v různých odvětvích průmyslu pro transportní či paletové vozíky. Kolečka lze využívat díky jejich vlastnostem na kluzkém povrchu, absorbují nerovnosti terénu, jsou méně hlučné než jiné typy koleček, snesou velké zatížení, nezanechávají stopy na podlaze a jsou odolné vůči korozi a chemikáliím. Nabízíme kolečka pevná, otočná a otočná s brzdou. Kolečko Ø (mm) Kolečko Šířka Celková Výška Typ ložiska Zatížení Max. Plate Size Díra pro šroub Díra pro šroub (mm) (mm) (kg) (mm) A B ø Kuličkové 55 64* UR Válečkové * UR Válečkové * UR Válečkové * UR Kuličkové * UR Materiál pláště 5.

7 Hliníkové profily Hliníkové profily mají výborné konstruktivní vlastnosti, jsou odolné vůči korozi a mají široké spektrum využití v průmyslových odvětvích, ve stavebnictví, strojírenství, vybavení interiérů, v dopravě, automobilovém průmyslu, elektrotechnice či při přestavbách. Dále se využívají na brány, ploty a rámy různých rozměrů. K dispozici je mnoho typů, velikostí a obměn profilů. Oplocení z profilů Zajišťujeme výstavbu oplocení strojů, budov, ale i jiné typy dle požadavků zákazníka. Oplocení může být hliníkové, pozinkované nebo kovové, které lze povrchově upravovat nátěry. 6.

8 Válečkové dopravníky Jedná se o dopravníky s řadou válečků, které slouží k přepravě kusových výrobků vyšších hmotností, jako jsou palety či přepravní boxy. Lze je využít také pro zástavbu do větších dopravních celků, výrobních a montážních linek a v mezioperační dopravě. Přímo na dopravnících lze provádět technologické a výrobní operace. Posun dopravovaného materiálu probíhá vlastní hmotností. Rozměry válečků jsou navrhovány dle rozměrů a hmotností dopravovaného materiálu nebo dle požadavků klienta. Jejich provedení je variabilní, možnost i obloukového provedení. Pásové dopravníky Pásové dopravníky jsou určeny pro technologické cesty, těžební, strojírenský, automobilový průmysl a lze je vyrobit v délce vyhovující klientovi. Pásové dopravníky slouží k přepravě kusových výrobků, sypkých materiálů i jako zástavba do větších výrobních celků a linek. 7.

9 Palety do produkce Vyrábíme speciálně upravené palety, které jsou používány především v automobilovém průmyslu. Jednotlivé typy palet mohou byt využity ve stavebním, technickém, strojírenském průmyslu, ale i v jiných oblastech. Na základě požadavků zákazníka jsou naším technikem vymodelovány návrhy specifických palet. Misky na stohování palet Misky na stohování palet se užívají u typu palet s nástavbovými rámy, které umožňují stohování. Misky jsou umístěny ve všech čtyřech rozích palet a mohou být povrchově upravovány přelakováním. Díky tomuto systému lze palety skladovat nad sebou a maximálně tak využít objem skladu. 8.

10 Požární schodiště, ostatní schodiště Vyrábíme ocelové schody a schodiště, která jsou odolná vůči korozi, jsou určeny pro interiérové i venkovní požití v oblasti průmyslu a strojírenství. Schody lze vyrobit na zakázku i s podestou, plošinou či zábradlím. Jedním z našich produktů je také výroba požárního schodiště. Svařovací stoly Svařovací stoly jsou vhodné pro každodenní použití ve výrobě, průmyslu či na odborných školách. Rozměry svařovacích stolů se odvíjí od požadavků zákazníka. Zábradlí Vyrábíme kovové venkovní zábradlí vyhovující požadavkům klienta. Zábradlí lze povrchově upravit lakováním, komaxitem či žárovým pozinkováním proti korozi. 9.

11 Regály na materiál (patrové nástavby) Regály slouží ke skladování určitého množství materiálu a mají vysokou nosnost. Díky tomuto skladování dochází k efektivnějšímu využití prostoru, dobrému přístupu k materiálu a snadnému uskladnění. UV zábrany proti oslnění Provádíme montáže speciálních UV fólií a polykarbonátových výplní ve výrobě sloužících jako ochrana před UV zářením a oslněním při svařování. Fólie jsou také využitelné jako ochrana při možnosti vniknutí cizích předmětů z různých procesů výroby. 10.

12 BAZAR Společnost Hongik Czech s.r.o. pro Vás zřídila BAZAR s hutními produkty a materiálem. Bazar najdete na našich stránkách v sekci BAZAR. V případě zájmu o více informací, či inzerci na našich stránkách se můžete obrátit na našeho obchodního zástupce: Bohdana Sulimová: , či na náš hongikcz@yahoo.com Na bazaru si můžete prohlídnout kompletní a pravidelně aktualizovanou nabídku našeho zboží a materiálu určeného k prodeji. Najdete zde širokou nabídku instalačního, manipulačního i spojovacího materiálu jak jsou například polyuretanové kolečka, T-kusy, návarové kolena, trubky, spojky, plošiny atd. Dále zde můžete zakoupit také svařovací techniku, spojovací materiál či vzduchotechniku. Nabídku bazaru hodláme neustále rozšiřovat a budeme přidávat nové materiály i produkty na prodej. V případě zájmu o jakýkoliv produkt či materiál nás neváhejte kontaktovat vyplněním objednávkového formuláře na stránkách, telefonicky či prostřednictvím našeho obchodního zástupce. Dopravu zakoupeného zboží řešíme individuálně dle velikosti, typu a objemu zakoupeného zboží. 11.

13 ZÁMEČNICKÁ VÝROBA Společnost Hongik Czech s.r.o. se v roce 2013 rozhodla rozšířit svou nabídku o zámečnické výrobky a doplňky revitalizovaných domů. Pro regionální firmy v oblasti stavebnictví, zejména spojené s revitalizací panelových domů a výstavbou rodinných domů jsme do svého portfolia zařadili následující produkty. Balkónové, terasové a schodišťové zábradlí Plechové a garážové vrata a dveře Skladové regály na míru Nájezdové rampy Plotové rámky, branky, vrata Bezpečnostní mříže (okenní, vchodové, sklepní) Vchodové a balkónové stříšky Balkónové a okenní sušáky Lavičky, stoly, poutače, stojany na kola Kovové pergoly, kovové schodiště Sklepní kovové kóje síta Záchytné vany Předzahrádky (okenní, balkónové) Voliéry, klece, kotce Výrobky dle návrhu a požadavků zákazníků Výrobky jsme schopni dodávat v krátkých časových intervalech. Máme individuální přístup ke klientům, každý produkt navrhneme, zkonzultujeme a vyrobíme dle přání a požadavků zákazníka. Samozřejmostí je případná montáž. Více informací k zámečnické výrobě naleznete v katalogu Hongik Czech s.r.o. zámečnická výroba nebo na stránkách 12.

14 Adresa Závodní 540/51 Karviná Česká republika Tel: , ( ) Fax: URL:

15

16

Komplexní zakázková činnost ve strojírenství a stavebnictví Strojírenství

Komplexní zakázková činnost ve strojírenství a stavebnictví Strojírenství Komplexní zakázková činnost ve strojírenství a stavebnictví Strojírenství z Vývojové a konstrukční práce z Palety, rámy, transportní vozíky zocelové konstrukce z Automatické, robotické zařízení zúdržby

Více

ROBOTICKÉ PALETY. Kontakty. Reference. Certifikáty. Použití. Vlastnosti. Lisovací linky Svařovací linky Montážní linky

ROBOTICKÉ PALETY. Kontakty.  Reference. Certifikáty.  Použití. Vlastnosti. Lisovací linky Svařovací linky Montážní linky ROBOTICKÉ PALETY Použití Lisovací linky Svařovací linky Montážní linky Vlastnosti Zvyšují přesnost ukládání dílů Redukují obslužný personál Slouží jako zásobníky v robotických věžích Reference ŠKODA Auto

Více

Firma Metoděj Dobeš Kovovýroba působí na trhu již od roku 1992. Jsme rodinná firma s moderními metodami vedení lidských zdrojů, jsme tu pro Vás.

Firma Metoděj Dobeš Kovovýroba působí na trhu již od roku 1992. Jsme rodinná firma s moderními metodami vedení lidských zdrojů, jsme tu pro Vás. NABÍDKOVÝ KATALOG Město Zlín - průmyslové centrum regionu Střední Moravy, proslavené mnohými podnikatelskými aktivitami, spojenými především se jménem Tomáš Baťa, světově proslulými cestovateli Zikmundem

Více

PLECHOVÝCH GARÁŽÍ GARÁŽÍ,

PLECHOVÝCH GARÁŽÍ GARÁŽÍ, DODAVATEL VÝROBCE PLECHOVÝCH GARÁŽÍ GARÁŽÍ, HAL, HAL, KOTCŮ KOTCŮ A GARÁŽOVÝCH VRAT +420 736 670 353 tesler@mobilnidomy-kolin.cz PROVÁDÍME ZAKÁZKY NA MÍRU O FIRMĚ FirmaI nternational Job Company s.r.o.

Více

PLECHOVÝCH GARÁŽÍ GARÁŽÍ,

PLECHOVÝCH GARÁŽÍ GARÁŽÍ, DODAVATEL VÝROBCE PLECHOVÝCH GARÁŽÍ GARÁŽÍ, HAL, HAL, KOTCŮ KOTCŮ A GARÁŽOVÝCH VRAT Mobilní domy Kolín +420 736 670 353 tesler@mobilnidomy-kolin.cz PROVÁDÍME ZAKÁZKY NA MÍRU O FIRMĚ FirmaI nternational

Více

Lešení s dvojitým zábradlím

Lešení s dvojitým zábradlím Platnost odbřezna Všechny předchozí verze jsou neplatné! SEZNAM ČÁSTÍ LEŠENÍ OBSAH Lešení s dvojitým zábradlím Systém lešení Schnellbau - pro rychlou výstavbu Alu lešení s dvojitým zábradlím Podlahy, Okopové

Více

1/2016. by Siegmund SVAŘOVACÍ A UPÍNACÍ SYSTÉMY. Platnost od

1/2016. by Siegmund SVAŘOVACÍ A UPÍNACÍ SYSTÉMY. Platnost od Platnost od 01.02.2016 14.04.2016 CZ 1/2016 SVAŘOVACÍ A UPÍNACÍ SYSTÉMY by Siegmund SROVNÁNÍ MATERIÁLŮ BEZ POVRCHOVÉ ÚPRAVY ZÁKLADNÍ PROVEDENÍ žádná ochrana proti korozi není odolný vůči poškrábání žádná

Více

STÍNÍCÍ TECHNIKA. Brány, branky

STÍNÍCÍ TECHNIKA. Brány, branky Brány, branky Naše společnost se zabývá zakázkovým zpracováním nejrůznějších druhů vjezdových bran, které dodává tzv. na klíč, dle požadavků a možností zákazníka. Brány jsou vyráběny individuálně přímo

Více

VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU...

VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU... 96 VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU... 106 UNIVERZÁLNÍ SYSTÉM ŠATNA... 122 97 ::: VÝSUVNÉ KOŠE

Více

Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení

Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení Obsah : 1. Závěsné zařízení str. 3 2. Opláštění zadního čela plechem str. 3 3. Výsuvné plato str. 4 4. Vnitřní úložné systémy - vestavby str. 5 5. Vnitřní

Více

CENÍK HUTNÍCH MATERIÁLŮ

CENÍK HUTNÍCH MATERIÁLŮ HUTNÍ A SPOJOVACÍ MATERIÁL NÁŘADÍ / ZÁMEČNICKÉ POTŘEBY BRUSIVO / BARVY LAKY PRODEJNA PRAHA PRODEJNA A SÍDLO SPOLEČNOSTI PRAHA - LIBEŇ Kutnohorská 309/84 Na Stráži 2231/33a 109 00 Praha 10 180 00 Praha

Více

kasper design solutions

kasper design solutions kasper design solutions Vážení zákazníci, v tomto katalogu si Vám dovolujeme prezentovat projektová řešení značky KASPER. Tato rodinná značka se poprvé objevila na trhu v roce 1990 v oborech stavebnictví

Více

Manipulační technika Vozík sudu 30-371-00 - Žárově pozinkovaná ocel, vhodná pro venkovní použití, podvozek se čtyřmi kolečky, s madlem a jistícím popruhem - Podvozek pro převoz sudů zachycuje unikající

Více

Kamenice nad Lipou, s.r.o. ZVEDACÍ PLOŠINY. Zakázková konstrukce a výroba STS Kamenice nad Lipou Masarykova Kamenice nad Lipou

Kamenice nad Lipou, s.r.o. ZVEDACÍ PLOŠINY. Zakázková konstrukce a výroba STS Kamenice nad Lipou Masarykova Kamenice nad Lipou Kamenice nad Lipou, ZVEDACÍ PLOŠINY Zakázková konstrukce a výroba STS Kamenice nad Lipou Masarykova 9 70 Kamenice nad Lipou http://www.stskamenicenl.cz e-mail: info@stskamenicenl.cz tel: +0 6 960 Zvedací

Více

SKŘÍŇ SVS - P pro rozvaděče RST

SKŘÍŇ SVS - P pro rozvaděče RST ENERGETIKA SERVIS s.r.o Křižíkova 1690 370 01 České Budějovice SKŘÍŇ SVS - P pro rozvaděče RST TYPOVÝ PODKLAD č. 1/2008 Zpracoval: Datum: 01 / 2008 Energetika servis s.r.o OBSAH: I. Úvodní část 1.1 Název

Více

Č SN EN ISO 9001:2001

Č SN EN ISO 9001:2001 ČSN EN ISO 9001:2001 Charakteristika společnosti NOVING byl založen na půdě zaniklého Výzkumu ocelových konstrukcí VÍTKOVIC v roce 1990 a navázal na tradici uvedeného ústavu a mostárny Frýdek-Místek. NOVING

Více

KOVOVÝ NÁBYTEK. Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035. Skříně. Příloha č 2 k RS kovový nábytek č.j. MV-86810-65/VZ-2013 39113600-3

KOVOVÝ NÁBYTEK. Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035. Skříně. Příloha č 2 k RS kovový nábytek č.j. MV-86810-65/VZ-2013 39113600-3 KOVOVÝ NÁBYTEK Příloha č 2 k RS kovový nábytek Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035 NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD Lavice šatní lavička, 150 cm konstrukce nohou z ocelových trubek, sedák -

Více

Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od

Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od 1.1.2017 Přívěs pro přepravu živých zvířat (pro jednoho koně): Typ, celk. hmotnost Vnitřní rozměr v mm Celkové rozměry v mm cena _ UNO, 1300 kg 1600 kg 2790x1220x2080

Více

Průmyslové nátěrové hmoty

Průmyslové nátěrové hmoty Průmyslové nátěrové hmoty Společnost FEYCOLOR vznikla v Německu v roce 1948 a je trvale úzce specializována na vývoj a výrobu vysoce kvalitních průmyslových nátěrů pro oblast antikorozní ochrany, ochrany

Více

BEZPEČNOSTNÍ ZNAČENÍ FARAM

BEZPEČNOSTNÍ ZNAČENÍ FARAM FARAM Bezpečnostní značení průmyslových hal a areálů S prováděním bezpečnostního značení máme bohaté zkušenosti již od roku 2004. Za tuto dobu, máme za sebou realizace hal a průmyslových areálu jako např.:

Více

MEZZA STOW. Vysoce kvalitní mezaninová konstrukce.

MEZZA STOW. Vysoce kvalitní mezaninová konstrukce. MEZZA STOW Vysoce kvalitní mezaninová konstrukce. MEZZA STOW PODLAŽNÍ SYSTEM The Mezza-Stow system byl vyvinutý pro realizaci vícepodlažních systémů. Na rozdíl od klasických ocelových konstrukcí ho lze

Více

FORTEX-AGS akciová společnost. Mgr. Potěšil Tomáš generální ředitel Mobil: Divize KOVO

FORTEX-AGS akciová společnost. Mgr. Potěšil Tomáš generální ředitel Mobil: Divize KOVO Profil společnosti FORTEX-AGS Akciová společnost FORTEX-AGS byla založena v roce 1968, od roku 2006 je součástí holdingu Úsovsko a.s. se sídlem v Klopině. je zaměřena na stavební výrobu, vývoj a do dáv

Více

K O V Y B s. r. o. Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky TECHNIK

K O V Y B s. r. o. Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky TECHNIK TECHNIK-O-2-02-00 TECHNIK-O-2-20-00 TECHNIK-O-2-02-11 TECHNIK-O-2-20-11 Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky Orientace v označení přístřešku: TECHNIK-P/O-X-YZ-TU P/O - Plochý / Oblý tvar střechy

Více

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz Vestavěné skříně Vestavěné skříně nacházejí uplatnění všude tam, kde je kladen důraz na využití úložného prostoru. Navrhneme a vyrobíme

Více

VÝROBCE PLECHOVÝCH GARÁŽÍ, HAL, KOTCŮ A GARÁŽOVÝCH VRAT

VÝROBCE PLECHOVÝCH GARÁŽÍ, HAL, KOTCŮ A GARÁŽOVÝCH VRAT VÝROBCE PLECHOVÝCH GARÁŽÍ, HAL, KOTCŮ A GARÁŽOVÝCH VRAT Účastníme se Programu +420 733 573 150 p.spacil@superstal.cz www.superstal.cz +421 221025598 p.spacil@superstal.sk www.superstal.sk POVÁDÍME ZAKÁZKY

Více

PROJEKCE, KONSTUKCE, VÝROBA A DODÁVKY STROJŮ A TECHNOLOGICKÝCH UZLŮ Z NEREZOVÝCH MATERIÁLŮ

PROJEKCE, KONSTUKCE, VÝROBA A DODÁVKY STROJŮ A TECHNOLOGICKÝCH UZLŮ Z NEREZOVÝCH MATERIÁLŮ Speciální zařízení PROJEKCE, KONSTUKCE, VÝROBA A DODÁVKY STROJŮ A TECHNOLOGICKÝCH UZLŮ Z NEREZOVÝCH MATERIÁLŮ KOEXPRO OSTRAVA, akciová společnost v rámci výrobního programu zajišťuje projekci, konstrukci,

Více

Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od

Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od 1.1.2016 Přívěs pro přepravu živých zvířat (pro jednoho koně): UNO, 1300 kg 1600 kg 2790x1220x2080 4055x1700x2590 80.200,-- 1601 kg 2000 kg 2790x1220x2080 4055x1700x2590

Více

ZÁKLADNÍ CENÍK PLATNÝ OD 01.06.2010

ZÁKLADNÍ CENÍK PLATNÝ OD 01.06.2010 ZÁKLADNÍ CENÍK PLATNÝ OD 01.06.2010 Slevový systém pro výrobky uvedené v katalogu Slevy pro jednorázový odběr nákup nad 20 000Kč sleva 2 % nákup nad 40 000Kč sleva 3 % nákup nad 80 000Kč sleva 5 % nákup

Více

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 3 sec, s řezu do řezu 4,7 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

balkony pro vaše bydlení lodžie zábradlí stříšky

balkony pro vaše bydlení lodžie zábradlí stříšky www.pekstra.cz balkony pro vaše bydlení BALkony lodžie zábradlí stříšky Již 20 let působíme na evropském trhu. balkony a lodžie pro váš dům Nové balkony a lodžie Pekstra výrazně zvýší uživatelskou hodnotu

Více

Schodiště od firmy FHS

Schodiště od firmy FHS Schodiště od firmy FHS Protože jsou přírodní materiály v dnešní době stále velmi oblíbené, i dřevěná schodiště se těší velkému ohlasu. Schodiště pro vás vyrábíme už více než 16 let a za tuto dobu jsme

Více

HYDRANTOVÉ SYSTÉMY POŽÁRNÍ SKŘÍNĚ PRÁŠKOVÉ LAKOVÁNÍ KOVOVÝROBA ZAŘÍZENÍ PRO ODVOD TEPLA A KOUŘE

HYDRANTOVÉ SYSTÉMY POŽÁRNÍ SKŘÍNĚ PRÁŠKOVÉ LAKOVÁNÍ KOVOVÝROBA ZAŘÍZENÍ PRO ODVOD TEPLA A KOUŘE HYDRANTOVÉ SYSTÉMY POŽÁRNÍ SKŘÍNĚ PRÁŠKOVÉ LAKOVÁNÍ KOVOVÝROBA ZAŘÍZENÍ PRO ODVOD TEPLA A KOUŘE NEJPRODÁVANĚJŠÍ PRODUKTY HYDRANTOVÝ SYSTÉM K-L D25 20/30 Hydrantový systém s tvarově stálou hadicí K-L D25

Více

DRT. Dopravníky řetězové akumulační. Určeny k přepravě kusových výrobků větších rozměrů a vyšších hmotností

DRT. Dopravníky řetězové akumulační. Určeny k přepravě kusových výrobků větších rozměrů a vyšších hmotností DRT Dopravníky řetězové akumulační Určeny k přepravě kusových výrobků větších rozměrů a vyšších hmotností Dopravníky řetězové akumulační Jsou vhodné jak k samostatnému použití, tak pro zástavbu do větších

Více

činnost firmy se dělí na několik směrů

činnost firmy se dělí na několik směrů 1 o firmě společnost Univerzál Bohemia s.r.o. byla založena v roce 1993. Firma sídlí a vlastní areál skládající se z výrobních a skladovacích objektů. Tento areál je součástí areálu skláren Caesar Crystal

Více

2 POLICOVÉ O REGÁLY REGÁL

2 POLICOVÉ O REGÁLY REGÁL POLICOVÉ REGÁLY 2 POLICOVÉ REGÁLY 3 POLICOVÉ REGÁLY Všeobecně slouží konstrukce policového regálu k ukládání různých druhů zboží a materiálů přímo na police (drobné zboží, krabice, plastové přepravky,

Více

CENÍK HUTNÍCH MATERIÁLŮ

CENÍK HUTNÍCH MATERIÁLŮ HUTNÍ A SPOJOVACÍ MATERIÁL NÁŘADÍ / ZÁMEČNICKÉ POTŘEBY BRUSIVO / BARVY LAKY PRODEJNA PRAHA PRODEJNA A SÍDLO SPOLEČNOSTI PRAHA - LIBEŇ Kutnohorská 309/84 Na Stráži 2231/33a 109 00 Praha 10 180 00 Praha

Více

Český výrobce řetězových. a ozubených převodů. Řetězy. Řetězová kola. Ozubené hřebeny Ozubená kola. Řemenice Řemeny.

Český výrobce řetězových. a ozubených převodů. Řetězy. Řetězová kola. Ozubené hřebeny Ozubená kola. Řemenice Řemeny. Řetězy Řetězová kola Ozubené hřebeny Ozubená kola Řemenice Řemeny Zakázková výroba Český výrobce řetězových Doplňkový sortiment a ozubených převodů MORAVIA ŘETĚZY český výrobce řetězových a ozubených převodů

Více

zábradlí, zasklení, pergoly Balkony,s.r.o. Komu: Pan Lukeš Poznámka: Datum: Místo instalace Comfort dvojsklo

zábradlí, zasklení, pergoly Balkony,s.r.o. Komu: Pan Lukeš Poznámka: Datum: Místo instalace Comfort dvojsklo Datum: Komu: Pan Lukeš vaseklukes@atlas.cz Místo instalace Typ systému Standart Klima Comfort Comfort ESG Cena bez DPH Cena s DPH Poznámka: Comfort dvojsklo x O SPOLEČNOSTI: Naše společnost se specializuje

Více

TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum

TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro silovější obrábění - Rychlá výměna nástroje 2,8 sec, s řezu do řezu 4 sec - Ergonomický design a komfortní obsluha - Dostupné v provedení

Více

TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 0,8 sec, s řezu do řezu 2 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

Pořadí Číslo certifikátu Předmět certifikace

Pořadí Číslo certifikátu Předmět certifikace Seznam vydaných certifikátů Certifikačního orgánu č. 3184 KOMORACERT dle ČSN EN ISO 9001:2009 popř. 2016 (černě), zrušené (červeně) Stav k 31. 07. 2018 Pořadí Číslo certifikátu Předmět certifikace 1 A

Více

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU EGE je skupina podniků působící na mezinárodním trhu, která se orientuje zejména na dodávky pro energetický průmysl. Holding EGE disponuje výhradně

Více

HLINÍKOVÉ SKŘÍNĚ ALUFORM

HLINÍKOVÉ SKŘÍNĚ ALUFORM Hliníkové tlakově lité skříně pro MCR a automatizaci. Připravené pro instalaci membránových klávesnic na čelní stranu. Pravoúhlé přechody stěn a základny. Technické údaje Materiál: Hliníková slitina AC-AlSi

Více

CENÍK HUTNÍCH MATERIÁLŮ

CENÍK HUTNÍCH MATERIÁLŮ HUTNÍ A SPOJOVACÍ MATERIÁL NÁŘADÍ / ZÁMEČNICKÉ POTŘEBY BRUSIVO / BARVY LAKY PRODEJNA PRAHA PRODEJNA A SÍDLO SPOLEČNOSTI PRAHA - LIBEŇ Kutnohorská 309/84 Na Stráži 2231/33a 109 00 Praha 10 180 00 Praha

Více

Jaký je rozdíl mezi samonosnou bránou Exclusive a Standard?

Jaký je rozdíl mezi samonosnou bránou Exclusive a Standard? Jaký je rozdíl mezi samonosnou bránou Exclusive a Standard? Samonosné brány Exclusive mají nosný C profil 100x125, který díky své velikosti a tuhosti dovoluje vyrobit bránu až pro 13 m průjezd. Uvnitř

Více

katalog zakázkové výroby Výrobce si vyhrazuje právo na změnu. Katalog je v platnosti od 1. 8. 2008.

katalog zakázkové výroby Výrobce si vyhrazuje právo na změnu. Katalog je v platnosti od 1. 8. 2008. katalog zakázkové výroby Výrobce si vyhrazuje právo na změnu. Katalog je v platnosti od 1. 8. 2008. KOVOVÉ DÍLY zpracování plechu kovové regály lakování OHRAŇOVACÍ LIS FORMETAL Zajišťujeme výrobu dílců

Více

3C SYSTEMS. Nárazu odolné bezpečnostní zábrany

3C SYSTEMS. Nárazu odolné bezpečnostní zábrany Nárazu odolné bezpečnostní zábrany ASAFE BARRIERS Asafe barriers Jedinečný systém bezpečnostních zábran na bázi polymerů s vysokou pružností a odolností. Po nárazu se povrch zábrany vrátí do původního

Více

ENERGETIKA SERVIS s.r.o.

ENERGETIKA SERVIS s.r.o. ENERGETIKA SERVIS s.r.o. Křižíkova 1690 370 01 České Budějovice Ocelová konzola Odbočná-DS přímá na dřevěné sloupy druhu A ve venkovním vedení VN pro holé a jednoduché izolované vodiče. Typový podklad

Více

Průmyslové oplocení. Posuvná brána P Panelové drátěné oplocení

Průmyslové oplocení. Posuvná brána P Panelové drátěné oplocení Průmyslové oplocení Posuvná brána P Panelové drátěné oplocení Průmyslová brána je vhodná pro uzavření průmyslových objektů, dvorů, parkovišť atd. Díky bytelné konstrukci je touto bránou možné uzavřít velké

Více

STROPNÍ BEDNĚNÍ RINGER STROPNÍ BEDNĚNÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ VYBAVENÍ PRO VAŠI STAVBU

STROPNÍ BEDNĚNÍ RINGER STROPNÍ BEDNĚNÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ VYBAVENÍ PRO VAŠI STAVBU STROPNÍ BEDNĚNÍ VYBAVENÍ PRO VAŠI STAVBU Nádražní 271, 253 01 Hostivice Tel.: +420 774 078 154 email: info@ringer.cz http: www.ringer.cz RINGER STROPNÍ BEDNĚNÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ Flexibilní a rychlé Moderní

Více

Směrnice 02. Verze č. S02. 008c Dr. Ing. Tomáš Novotný, Bc. Radim Vinkler, Mgr. Simona Fridrišková

Směrnice 02. Verze č. S02. 008c Dr. Ing. Tomáš Novotný, Bc. Radim Vinkler, Mgr. Simona Fridrišková Směrnice 02 Verze č. S02. 008c Dr. Ing. Tomáš Novotný, Bc. Radim Vinkler, Mgr. Simona Fridrišková Obsah Tahokovové podlahové rošty... 3 Tahokovové schodišťové stupně... 11 Tahokovové výplně zábradlí...

Více

Obecné informace : Systém FM Systém FK Použití a přednosti tribunového systému FM : Konstrukce Rozložení složení

Obecné informace : Systém FM Systém FK Použití a přednosti tribunového systému FM : Konstrukce Rozložení složení Obecné informace : Firma DOBLER Metallbau s.r.o je výrobcem a dodavatelem tribunových systémů pro vnitřní i venkovní použití. Patentovaný systém skládání a rozkládání umožňuje ve velice krátkém čase a

Více

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE EGE spolu se svými dceřinými společnostmi tvoří holding, jehož aktivity jsou zaměřeny na potřeby elektroenergetiky v České republice i v zahraničí. Holding disponuje výhradně českým

Více

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE Sekce Ocelové EGE, spol. s r.o. Novohradská 34 370 08 České Budějovice Česká republika Tel.: +420 387 764 522 Fax: +420 387 764 604 E-mail: okoobch@ege.cz www.ege.cz SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE EGE spolu

Více

VÝPIS ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ

VÝPIS ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ VÝPIS ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ c ZMĚNY b a DATUM PODPIS INVESTOR: Česká republika - ČSSZ Česká republika - ČSSZ Křížová 25, 225 8 Praha 5 tel.: +42 257 6, fax: +42 257 62 86 e-mail: posta@cssz.cz PROJEKTANT:

Více

CENÍK HUTNÍCH MATERIÁLŮ

CENÍK HUTNÍCH MATERIÁLŮ HUTNÍ A SPOJOVACÍ MATERIÁL NÁŘADÍ / ZÁMEČNICKÉ POTŘEBY BRUSIVO / BARVY LAKY PRODEJNA PRAHA PRODEJNA A SÍDLO SPOLEČNOSTI PRAHA - LIBEŇ Kutnohorská 309/84 Na Stráži 2231/33a 109 00 Praha 10 180 00 Praha

Více

PLOTOVÉ VÝPLNĚ VRATA, BRANKY

PLOTOVÉ VÝPLNĚ VRATA, BRANKY PLOTOVÉ VÝPLNĚ VRATA, BRANKY plotové výplně - dřevěné plotové výplně - plastové plotové výplně - kované posuvná vrata - samonosná vjezdová vrata posuvná na kolečku vjezdová vrata otočná - dvoukřídlá vstupní

Více

OCHRANNÉ MĚCHY standardní provedení

OCHRANNÉ MĚCHY standardní provedení OCHRANNÉ MĚCHY ZA TEPLA SVAŘOVANÉ textilní materiál koncový rám 2 koncový rám 1 vodící rám / výztuha 2 zdvih = vytažení P.C. = stlačení zdvih = vytažení - stlačení P.C. B B = šířka měchu a = výška měchu

Více

V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 D O P L Ň K Y Š AT N A... 9 7 S K L O P N É Š AT N Í T Y Č E... 9 8

V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 D O P L Ň K Y Š AT N A... 9 7 S K L O P N É Š AT N Í T Y Č E... 9 8 V Y B AV E N Í Š AT E N Ř A D A H O G A R P L U S................................................................................ 8 8 V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 P R Á D E L N Í K O Š E.....................................................................................

Více

výrobce a dodavatel děrovaných plechů Obsah www.weststeel.cz 1

výrobce a dodavatel děrovaných plechů Obsah www.weststeel.cz 1 Naše firma je specialista na děrované plechy. Dodáváme a vyrábíme děrované plechy v základních formátech, ve svitcích a dle výrobních možností i v nestandardních formátech dle konkrétního přání zákazníka.

Více

obchod servis kooperace

obchod servis kooperace obchod servis kooperace FAVEX, s.r.o. působí na trhu s hutním materiálem již od roku 1994, společnost má česko-belgické majitele, kteří přinášejí do jejího rozvoje stále nové impulzy a investice obchodní

Více

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o.

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o. AluClick Systém hliníkového zábradlí pro Vás... Úvod : Vážený zákazníku, dovolujeme si Vám představit náš výrobek AluClick - moderní špičkový systém hliníkového zábradlí určený především pro panelové domy

Více

ARISTO jeklový rám s plechovými výlisky. jsou z pevnostního materiálu, povrchově upraveného zinkováním.

ARISTO jeklový rám s plechovými výlisky. jsou z pevnostního materiálu, povrchově upraveného zinkováním. Technické parametry Rám Tělo schodiště Víko je svařen z válcovaného profilovaného plechu s povrchovou úpravou komaxitem (bílá barva) LUSSO nášlapy válcovaný profil svařený s plechovými výlisky tvaru S

Více

Tahokov Děrované plechy Podlahové rošty. www.technotron-metal.cz

Tahokov Děrované plechy Podlahové rošty. www.technotron-metal.cz Tahokov Děrované plechy Podlahové rošty O NÁS Technotron-metal s.r.o. Společnost Technotron-metal s.r.o. je největším výrobcem tahokovu v České republice. Dalšími vyráběnými produkty jsou výrobky z tahokovu,

Více

PREZENTACE SPOLEČNOSTI D.S.K. engineering s.r.o.

PREZENTACE SPOLEČNOSTI D.S.K. engineering s.r.o. www.dskengineering.cz PREZENTACE SPOLEČNOSTI D.S.K. engineering s.r.o. PROJEKTOVÁNÍ VÝROBA SERVIS D.S.K. engineering s.r.o. Společnost D.S.K. engineering působí jako samostatná společnost na českém trhu

Více

PŘÍVĚSY ŘADY NP (bočnice z tvarovaného pozink. plechu, trubkové oje (NP 26 "V" oje) NP 1 N Kč Kč

PŘÍVĚSY ŘADY NP (bočnice z tvarovaného pozink. plechu, trubkové oje (NP 26 V oje) NP 1 N Kč Kč AGADOS s.r.o. tel. 566 653 311 CENÍK PŘÍVĚSŮ A PŘÍSLUŠENSTVÍ AGADOS Průmyslová 2081 fax. 566 653 368 Platný od 15.08.2008 55419 Velké Mezříčí obchod@agados.cz šířka l.p. délka l.p. PŘÍVĚSY ŘADY HANDY (e

Více

TABULKY ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ

TABULKY ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ TABULKY ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ PŘÍLOHA V. Stránka 1 OZNAČENÍ NA VÝKRESE - x/z POPIS ROZMĚR (mm) 1.NP 2.NP 3.NP STŘ. CELKEM POVRCH. ÚPRAVA ODSTÍN KATALOGOVÝ LIST POZNÁMKA 1 HLINÍKOVÝ ŠACHTOVÝ POKLOP, VČETNĚ

Více

VÝROBA ROZVÁDĚČŮ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ DSR

VÝROBA ROZVÁDĚČŮ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ DSR VÝROBA ROZVÁDĚČŮ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ DSR DEL a.s., STROJÍRENSKÁ 38, 591 01 ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, CZECH REPUBLIC Obsah Obsah Obecné informace... 3 Technický popis, ovládací pulty... 3 Provedení... 4 Skladování...

Více

bazény zastřešení bazénů bazénové rolety www.madekop.cz

bazény zastřešení bazénů bazénové rolety www.madekop.cz bazény zastřešení bazénů bazénové rolety www.madekop.cz Bazény Obdélníkové, oválné, kruhové, atypické Se skimmrem nebo přelivovým žlábkem do hloubky 1,5 m Doprava bazénů 3,2 x 8 m (vnitřní míry) vcelku

Více

CENÍK HUTNÍCH MATERIÁLŮ

CENÍK HUTNÍCH MATERIÁLŮ HUTNÍ A SPOJOVACÍ MATERIÁL NÁŘADÍ / ZÁMEČNICKÉ POTŘEBY BRUSIVO / BARVY LAKY PRODEJNA PRAHA PRODEJNA A SÍDLO SPOLEČNOSTI PRAHA - LIBEŇ Kutnohorská 309/84 Na Stráži 2231/33a 109 00 Praha 10 180 00 Praha

Více

Kancelář: Web: Švermova 268/76, Liberec 10 Mob.: IČO: DIČ: CZ

Kancelář: Web:  Švermova 268/76, Liberec 10 Mob.: IČO: DIČ: CZ Sídlo: Poděbradská 576/152, 198 00,Praha 9 Email: info@heltech.cz Kancelář: Web: www.heltech.cz 10 IČO: 04452348 DIČ: CZ04452348 HELIOS TECHNOLOGIES s.r.o. je mladá, dynamicky se rozvíjející společnost.

Více

Vjazdové brány po kolajnici NOVAVISIO mají následující výhody:

Vjazdové brány po kolajnici NOVAVISIO mají následující výhody: Trápíte se s prostorem a nechcete se vzdát automatické pojezdové brány? Řešením je levnější varianta s pojezdem po kolejnici. Pojezdové brány s pohonem po kolejnici jsou cenově dostupné řešení, které zabezpečí

Více

KOMPLETNÍ K ATALOG. Manipulační - skladová - čistící technika

KOMPLETNÍ K ATALOG. Manipulační - skladová - čistící technika KOMPLETNÍ K ATOG g n i v o m e r... we a everything Manipulační - skladová - čistící technika Varianty os válečkových přepravníků 6 A6 8 A8 20 A20 vnějším závitem 20 B20 10 C10 20 C20 25 C25 6 D6 8 D8

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Zdeněk Kedroň, sdružení podnikatelů Prezentace společnosti Copyright 2018 RONELT Činnost firmy CNC a NC ohýbání potrubí a profilů ocelových, nerezových a jiných materiálů CNC zakružování trubek a profilů

Více

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Logsys, spol. s r.o. Průmyslové aplikace Distribuční centra Letiště MANIPULACE

Více

Panty Čepy Zámky Dorazy Ozdobné prvky. pohony pro posuvné brány. Kování. pro křídlové brány. Prodejce: Vladimír Tůma VRATA» BRÁNY» POHONY

Panty Čepy Zámky Dorazy Ozdobné prvky. pohony pro posuvné brány. Kování. pro křídlové brány. Prodejce: Vladimír Tůma VRATA» BRÁNY» POHONY Panty Čepy Zámky Dorazy Ozdobné prvky pohony pro posuvné brány Kování pro křídlové brány Prodejce: TRUHLÁŘSTVÍ» ZÁMEČNICTVÍ Vladimír Tůma VRATA» BRÁNY» POHONY artikl 146 doraz želva z pozinkované oceli

Více

HISTORIE KOVU OPRAVDU ROZUMÍME ROSTEME DÍKY VAŠIM NÁROKŮM! Optimont 2000 s.r.o.

HISTORIE KOVU OPRAVDU ROZUMÍME ROSTEME DÍKY VAŠIM NÁROKŮM! Optimont 2000 s.r.o. HISTORIE 1995 1995 Rodinná firma s 8 zaměstnanci v pronajatých prostorech, zabývající se zakázkovou výrobou konstrukčních prvků instalační techniky s exportem do zahraničí. 1998 Stavba první vlastní firemní

Více

TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE. VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY

TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE. VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY www.parskomponenty.cz ČESKÁ STROJÍRENSKÁ A TECHNOLOGICKÁ SPOLEČNOST ZALOŽENO 1998 TRADICE VÝROBY 115 LET RODINNÁ FIRMA

Více

PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY1.CZ OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY

PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY1.CZ OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY WWW. PROFIPLOTY PLOTOVÝ SYSTÉM - PROFIPLOTY Originální plotový systém PROFIPLOTY je navržen v designu

Více

Zadání projektu z AVP LS 2017

Zadání projektu z AVP LS 2017 Zadání projektu z AVP LS 2017 1. Navrhněte strukturu mechanizace a automatizace pracoviště pro kusovou výrobu podélných lineárních a obvodových svarových spojů, ocelových tlakových nádob (velkých průměrů

Více

VZDUCHOVODY MULTI-PLAST

VZDUCHOVODY MULTI-PLAST MULTI-PLAST MULTI-PLAST VZDUCHOVODY POPIS Systém MULTI-PLAST je plastový stavebnicový systém navržený pro větrání menších prostor v rámci bytové výstavby jako např. kuchyní, koupelen, WC a podobně. Systém

Více

katalog technologie pro skot

katalog technologie pro skot katalog technologie pro skot I Mobilní hrazení I Základní panely I Naháněcí uličky I Kompletní ohrady I Ostatní sestavy I Doplňky I Krční fixace I Krmidla a vše je pod kontrolou... Texas systém Od roku

Více

Těžká akustická zástěna

Těžká akustická zástěna Těžká akustická zástěna GZT Těžká zástěna určená pro instalaci do venkovního prostoru pro velkoplošné stínění zdrojů hluku, zejména na průmyslových objektech ITS213-01, revize 1.0, Greif-akustika, s.r.o.

Více

strojírenská výroba radiátory konvektory

strojírenská výroba radiátory konvektory strojírenská výroba radiátory konvektory PROFIL SPOLEČNOSTI BOKI Industries a.s. strojírenská výroba radiátory konvektory Společnost BOKI Industries a.s. (do roku 2014 pod názvem Frigera Metal, a.s.) patří

Více

Kulisová akustická zástěna

Kulisová akustická zástěna Kulisová akustická zástěna GZK Nejlehčí zástěna určená pro instalaci do venkovního prostoru pro odstínění lokálních zdrojů hluku, umístěných zejména na objektech ITS214-01, revize 1.0, Greif-akustika,

Více

Technická zpráva. ČSN EN ISO 9001:2000 ČSN EN ISO 14001:2005 ČSN EN ISO 18001:1999 Oprávnění OBÚ ČSN z2:1994

Technická zpráva. ČSN EN ISO 9001:2000 ČSN EN ISO 14001:2005 ČSN EN ISO 18001:1999 Oprávnění OBÚ ČSN z2:1994 Strojírny Podzimek, s. r. o. Čenkovská 1060, CZ 589 01 Třešť Tel.: +420 567 214 550 Fax: +420 567 224 405 E-mail: strojirny@podzimek.cz http: www.podzimek.cz/machinery Technická zpráva ČSN EN ISO 9001:2000

Více

VÝROBA ROZVÁDĚČŮ SVORKOVNICOVÉ SKŘÍNĚ SV

VÝROBA ROZVÁDĚČŮ SVORKOVNICOVÉ SKŘÍNĚ SV VÝROBA ROZVÁDĚČŮ SVORKOVNICOVÉ SKŘÍNĚ SV DEL a.s., STROJÍRENSKÁ 38, 591 01 ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, CZECH REPUBLIC Obsah Obsah Obecné informace... 3 Technický popis... 3 Provedení... 3 Skladování... 3 Svorkovnicové

Více

NÁVOD K POUŽITÍ A MONTÁŽI KIMAX

NÁVOD K POUŽITÍ A MONTÁŽI KIMAX NÁVOD K POUŽITÍ A MONTÁŽI KIMAX 62K110A350 al 62K110E350 elox 62K1000110 62K110A600 al 62K110E600 elox 62K1000130 62K1000120 62K113510L 62K113510P 62K1135200 62K1135200 62K110A600 al 62K110E600 elox 2200131520

Více

Specifikace prací a pokyny pro cenovou kalkulaci

Specifikace prací a pokyny pro cenovou kalkulaci Příloha k výzvě pro podání nabídky za zakázku Revitalizace zázemí pro výuku lesního školkařství na stanici Truba Specifikace prací a pokyny pro cenovou kalkulaci Investor: Česká zemědělská univerzita v

Více

PŮDNÍ SKLÁDACÍ SCHODY

PŮDNÍ SKLÁDACÍ SCHODY PŮDNÍ SKLÁDACÍ SCHODY TERMO+ Třídílné, dřevěné, poklop 36 mm se zateplením U(poklopu) = 0,96, 30 mm izolace a bílá HDF deska na obou stranách, U(komplet) = 1,30. Schránka 11,5 cm vysoká ze smrku. Žebřík

Více

Linky Forstner zaručují trvalou hodnotu.

Linky Forstner zaručují trvalou hodnotu. Seite 1 Linky Forstner zaručují trvalou hodnotu. Společnost Forstner se zabývá výrobou a vývojem strojů na profesionální zpracování plechu již od roku 1960. Od samého počátku byla středem zájmu našich

Více

Modulární plovoucí pontony MASTERDOCK

Modulární plovoucí pontony MASTERDOCK Modulární plovoucí pontony MASTERDOCK www.plovouci-pontony.cz 1 o nás Obchodní společnost SITEL, spol. s r.o. Vám představuje nový produkt Modulární plovoucí pontony MASTERDOCK. Modulární plastové pontony

Více

ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ PRO ENERGETICKÉ OCHRANY + PŘÍSLUŠENSTVÍ

ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ PRO ENERGETICKÉ OCHRANY + PŘÍSLUŠENSTVÍ ESB ROZVADĚČE, a.s. K terminálu 7 619 00 Brno tel.: +420 515 502 111 fax: +420 515 502 101 www.esb-rozvadece.cz KATALOG ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ PRO ENERGETICKÉ OCHRANY + PŘÍSLUŠENSTVÍ REOS 1. POUŽITÍ Rozvaděče

Více

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí.

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí. KDO JSME... Jsme společnost zabývající se výrobou certifikovaného hliníkového zábradlí na balkony a lodžie panelových domů, bytových domů či rodinných domů Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí,

Více

Jan Kruntorád +420602640796 info@kruntorad-kovovyroba.cz www.kruntorad-kovovyroba.cz

Jan Kruntorád +420602640796 info@kruntorad-kovovyroba.cz www.kruntorad-kovovyroba.cz Jan Kruntorád +420602640796 info@kruntorad-kovovyroba.cz www.kruntorad-kovovyroba.cz Představení firmy a její historie firma založena v roce 1998 oblast podnikání: kovovýroba výrobníprogram se strategiíreinvestic,

Více

Katalog výrobků Více než svařování.

Katalog výrobků Více než svařování. Katalog výrobků 2007 Více než svařování www.kemper.cz Ventilátory Ventilátory série M - do 2 200 m 3 /h.... 17 Ventilátory série H - do 3 000 m 3 /h.... 18 Příslušenství k ventilátorům.... 19 Motorové

Více

ENERGETIKA SERVIS s.r.o.

ENERGETIKA SERVIS s.r.o. ENERGETIKA SERVIS s.r.o. Křižíkova 1690 370 01 České Budějovice Ocelová konzola typ 3xIZVE a 6x IZVE svislá nosná, kotevní a rohová na betonové sloupy pro venkovní vedení VN s jednoduchými izolovanými

Více

POPIS PRVKU. Čistící rohož s rámem pro zapuštění do podlahy, např. TOPWELL od firmy GAPA

POPIS PRVKU. Čistící rohož s rámem pro zapuštění do podlahy, např. TOPWELL od firmy GAPA . PP. NP, Praha 6 Vokovice, Nechanského 3/859 ak.č.: 343- ROMĚR (mm) Čistící rohož s rámem pro zapuštění do podlahy, např. TOPWELL od firmy GAPA Rozměr š x d : ks - 600 x 2000 mm Plocha: ks,2 m 2 Celkem

Více

Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského

Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského Příloha č. 1 Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského Název délka/ks bez včetně 5.1 Rekonstrukce oplocení vnitřního hřiště 160 m 5.2 Rekonstrukce

Více

STROPNÍ BEDNĚNÍ. Stojky, příkopové rozpěry Strana Příslušenství Strana Bednící stoly Strana Přepravní boxy ochranné zábradlí Strana

STROPNÍ BEDNĚNÍ. Stojky, příkopové rozpěry Strana Příslušenství Strana Bednící stoly Strana Přepravní boxy ochranné zábradlí Strana Platnost odbřezna Všechny předchozí ceníky jsou neplatné! STROPNÍ BEDNĚNÍ OBSAH Stojky, příkopové rozpěry Příslušenství Bednící stoly Přepravní boxy ochranné zábradlí lešení a bednění Nádražní 271, 253

Více