Podmínky pro podání nabídky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Podmínky pro podání nabídky"

Transkript

1 Podmínky pro podání nabídky Zjednodušené výběrové řízení s uveřejněním dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Jednotného programového dokumentu pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Dodávka počítačového vybavení pro realizaci projektu Udržitelná výstavba budov kurzy pro celoživotní vzdělávání Identifikace: CZ / /2208 Název projektu: Udržitelná výstavba budov kurzy pro celoživotní vzdělávání Zadavatel: Katedra Konstrukcí pozemních staveb Fakulta stavební, ČVUT v Praze Thákurova 7, Praha Zastoupený: Ing. Jiřím Novákem, koordinátorem projektu Kontaktní údaje: Kontaktní osoba: Ing. Jan Ficenec fica@centrum.cz mob: ČVUT v Praze, Fakulta stavební, katedra Konstrukcí pozemních staveb, Thákurova 7, Praha 6 Vypracoval: Ing. Jan Ficenec V Praze, dne Schválil za CZ / /2208: Ing. Jiří Novák koordinátor projektu V Praze, dne Schválil za Fakultu stavební, ČVUT v Praze: Ing. Jaroslav Pavlík tajemník fakulty V Praze, dne.

2 1 Předmět zakázky Předmětem zakázky je dodávka počítačového a dalšího kancelářského vybavení pro realizaci projektu Udržitelná výstavba budov kurzy pro celoživotní vzdělávání, který byl podpořen Jednotným programovým dokumentem pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha. Konkrétně se jedná o: o 21 ks počítačových sestav pro vybavení učebny o 1 ks notebook o 1 ks počítačová sestava pro kancelář o 1 ks tiskárna Podrobný popis a specifikace předmětu zakázky je uveden v příloze č. 1 této dokumentace. 2 Požadavky stanovené pro dodavatele 2.1 Doba a místo plnění zakázky a. Termín plnění: do 21 pracovních dní od podepsání smlouvy b. Místo plnění: místem plnění je sídlo zadavatele ČVUT v Praze, Fakulta stavební, Thákurova 7, Praha Záruční podmínky a. Záruční doba na dodané sestavy je minimálně 3 roky. b. Záruční plnění je v místě odběratele. c. Uchazeč se v případě poruchy týkající se hardwarového vybavení zavazuje buď: o k výměně poškozené komponenty za identický díl; nebo o zajistí výměnu dané komponenty v celém předmětu dodávky (všech počítačových sestavách) za jiný typ. d. Garantovaná doba oprava musí být nejdéle 3 dny od nahlášení, případně musí být po dobu opravy zapůjčeno náhradní vybavení srovnatelné kvality. 2.3 Kvalifikace uchazečů Uchazeč musí v nabídce doložit tyto kvalifikační předpoklady: a. Doklad o oprávnění k podnikání (originál nebo ověřená kopie) b. Čestné prohlášení prokazující, že: o Uchazeč není v likvidaci podle 31 odst. 1 písm. a) Zákona č. 40/2004 Sb. o Proti uchazeči nebyl v uplynulých 3 letech prohlášen konkurz nebo konkurz nebyl zrušen pro nedostatek majetku podle 31 odst. 1 písm. b) Zákona č. 40/2004 Sb. o Uchazeč nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky podle 31 odst. 1 písm. c) Zákona č. 40/2004 Sb. o Uchazeč nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin nebo došlo k zahlazení odsouzení trestného činu, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání, jde-li o fyzickou osobu; jde-li o právnickou osobu, musí tuto podmínku splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, vedoucí organizační složky zahraniční právnické osoby nebo statutárním orgánem pověřený zástupce podle 31 odst. 1. písm. d) Zákona č. 40/2004 Sb.

3 o Uchazeč nemá splatný nedoplatek na pojistném a na penále na veřejném zdravotní pojištění nebo na pojistném a na penále na sociálním zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, s výjimkou případů, kdy bylo povoleno splácení ve splátkách a není v prodlení se splácením splátek podle 31 odst. 1 písm. e) Zákona č. 40/2004 Sb. c. Informace o kvalifikaci včetně požadovaných dokladů předloží uchazeč o zakázku ve lhůtě pro předkládání nabídek. 2.4 Reference Uchazeč musí v nabídce předložit soupis alespoň pěti realizací obdobného rozsahu za posledních 5 let s kontakty pro ověření. Obdobným rozsahem se rozumí dodávka alespoň 15 počítačových sestav. 2.5 Nabídková cena Požadavky zadavatele Nabídková cena musí být zpracována v souladu se zadávací dokumentací. Nabídková cena bude uvedena v české měně (CZK). Tato cena musí být definována je cena nejvýše přípustná a musí obsahovat veškeré náklady spojené s realizací předmětu zakázky Způsob zpracování nabídkové ceny Uchazeč stanoví cenovou nabídku, která bude obsahovat: o cenu za kus bez DPH o cenu za kus s DPH o celkovou cenu zakázky bez DPH o celkovou cenu zakázky s DPH Tato cena je cena nejvýše přípustná a musí obsahovat veškeré náklady spojené s realizací předmětu zakázky. Neúplné nebo nepřehledné zpracování nabídkových cen bude důvodem k vyřazení nabídky z hodnocení. Nejvýše přípustné ceny jsou uvedeny v tabulce: položka počítačová sestava pro vybavení učebny nejvyšší přípustná jednotková cena včetně DPH počet kusů nejvyšší přípustná celková cena včetně DPH ,- Kč ,- Kč notebook ,- Kč ,- Kč počítačová sestava pro kancelář ,- Kč ,- Kč tiskárna ,- Kč ,- Kč zakázka celkem ,- Kč 2.6 Smluvní pokuta a. Uchazeč musí akceptovat nárok zadavatele na smluvní pokutu ve výši 0,2% z ceny dodávaného zboží za každý i jen započatý den prodlení při dodávce zboží. Tím není dotčen ani omezen nárok na náhradu škody.

4 b. Uchazeč musí akceptovat nárok zadavatele na smluvní pokutu ve výši 0,1% z ceny dodávaného zboží v případě prodlení při nastoupení a odstranění reklamačních vad v průběhu záruční doby či nesplnění závazku o zapůjčení náhradního vybavení srovnatelné kvality (viz. odstavec 2.2 bod d těchto zadávacích podmínek). Tím není dotčen ani omezen nárok na náhradu škody. 2.7 Prokázání jakosti Jakost dodávky prokáže uchazeč předložením certifikátu systému řízení jakosti podle českých technických norem akreditovanou osobou nebo certifikátu rovnocenného certifikátu podle výše uvedeného vydaného v členském státě EU. 3 Platební podmínky a. Zadavatel nebude poskytovat zálohy. b. Zadavatel se zavazuje uhradit částky za provedené služby realizátorem související s plněním zakázky na bankovní účet realizátora na základě řádně vystaveného a doručeného daňového dokladu na adresu zadavatele; splatnost je v závislosti na přidělování finančních prostředků z Evropských strukturálních fondů (upřesnění v okamžiku podepsání smlouvy). 4 Smluvní podmínky a. Uchazeč o zakázku je povinen předložit zadavateli jediný, závazný návrh kupní smlouvy a to na celý předmět zakázky. Návrh smlouvy musí být zpracovaný v souladu s požadavky vymezenými v této zadávací dokumentaci. b. Návrh smlouvy musí být ze strany uchazeče podepsán statutárním orgánem nebo osobou k tomu statutárním orgánem zmocněnou v souladu se způsobem jednání jménem uchazeče. c. Součástí návrhu kupní smlouvy bude dále: o závazek dodat zboží nejpozději do 21 dnů od data podpisu smlouvy, pokud nebude další dohodou určeno jinak, o závazek dodat zboží v místě sídla zadavatele, o zajistit bezplatnou dopravu do místa dodání a zprovoznění všech počítačových sestav, o určení délky záruční doby za jakost díla v měsících, o termín nastoupení k odstranění reklamačních vad v průběhu záruční doby po jejich nahlášení ve dnech, o smluvní pokutu za prodlení s dodáním předmětu zakázky, nastoupením a odstraněním reklamačních vad v průběhu záruční doby v Kč za každý započatý den prodlení o návrh servisní smlouvy s uvedením servisních podmínek podepsaný osobou oprávněnou za uchazeče jednat, o podmínky odstoupení od smlouvy. 5 Pokyny pro zpracování a podání nabídky a. Zadavatel vylučuje možnost variantního řešení. b. Nabídka bude podána v českém jazyce, podepsaná statutárním zástupcem uchazeče. c. Nabídka bude předložena v jednom originálu, jedné kopii a v elektronické formě na CD. Elektronická verze se od papírové nesmí lišit. d. Nabídka nesmí obsahovat přepisy a opravy, které by mohly zadavatele uvést v omyl.

5 e. Všechny náklady a výdaje spojené s vypracováním a předložením nabídky nese uchazeč. f. Nabídku je možné doručit doporučeně poštou na níže uvedenou adresu: Ing. Jiří Novák ČVUT v Praze, Fakulta stavební Katedra Konstrukcí pozemních staveb Thákurova Praha 6 nebo osobně na sekretariátu katedry Konstrukcí pozemních staveb, Fakulta stavební, ČVUT v Praze vždy v pracovní dny od 10. do 17. července 2006 od 8.00 do g. Lhůta pro podání nabídky končí dne v hod. Nabídky doručované poštou musí být odeslány v dostatečném předstihu tak, aby byly doručeny do konce lhůty podání nabídky. Nabídky, které budou doručeny po uplynutí této lhůty, zadavatel neotvírá a vrátí je neprodleně zpět zájemci. h. Řádně a včas podané nabídky nebudou uchazečům vráceny. i. Nabídky v uzavřené obálce opatřené označením obchodní firmy nebo názvu či jména a příjmení, razítkem a podpisem uchazeče, jde-li fyzickou osobou či statutárního orgánu uchazeče, jde-li právnickou osobou. Dále musí být na obálce uveden název zakázky Dodávka počítačového vybavení pro realizaci projektu Udržitelná výstavba budov kurzy pro celoživotní vzdělávání s uvedením výzvy NEOTVÍRAT a adresa, na kterou je možné nabídku vrátit. j. Všechny listy nabídky včetně příloh budou řádně očíslovány vzestupnou číselnou řadou. 6 Způsob hodnocení nabídek Nabídky budou hodnoceny z hlediska ekonomické výhodnosti podle následujícího kritéria: o 100% - cena. 7 Dotazy k zadávací dokumentaci Dotaz k zadávací dokumentaci je možné podat písemně dopisem, prostřednictvím elektronické pošty nebo telefonicky na adresu pověřené osoby. 8 Otevírání obálek s nabídkami Otevírání obálek s nabídkami se uskuteční dne v budově Fakulty stavební, Thákurova 7, Praha 6. 9 Ostatní podmínky a ujednání a. Uchazeči mohou podat pouze 1 nabídku a nabídku nelze zpracovat variantně. b. Zadavatel si vyhrazuje právo odmítnout všechny předložené nabídky, právo změnit nebo doplnit soutěžní podmínky, právo zrušit soutěž, omezit rozsah předmětu zakázky a právo neuzavřít smlouvu se žádným s uchazečů. Žádný z uchazečů nemá ani v tomto případě nárok na náhradu nákladů spojených s vypracováním a podáním nabídky. c. Kupní smlouva vítězného uchazeče bude po vyhodnocení nabídek doplněna o ustanovení, která odpovídají podmínkám Jednotného programového dokumentu pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.

6 10 Příloha zadávací dokumentace Příloha č.1 Technická specifikace zadávací dokumentace k výběrovému řízení na Dodávka počítačového vybavení pro realizaci projektu Udržitelná výstavba budov kurzy pro celoživotní vzdělávání

7 Příloha č. 1 Technická specifikace zadávací dokumentace k výběrovému řízení na Dodávka počítačového vybavení pro realizaci projektu Udržitelná výstavba budov kurzy pro celoživotní vzdělávání Popis navržených sestav v této příloze je orientační. Nabízená sestava musí být v uvedených parametrech srovnatelná nebo lepší Počítačová sestava 21 kusů Max. cena za kus: ,- Kč včetně DPH Case Základní deska Popis Požadováno Minitower ATX, 350W, USB port přístupný z čelní strany Fortron 400W/LN/12fan/PFC/P4/24PIN *pozn.: sestava je určena pro náročné simulační výpočty kvalita základní desky musí tomuto požadavku odpovídat Procesor Pentium (3GHz, 2M, 800MHz, LGA775) Operační paměť Grafická karta HDD 2GB DDR2-533 (2x1024) 256MB(64bit) DDR PCIe, DVI 120GB SATA/ rpm/8MB Síťová karta 2xGb LAN i955x FSB1066 DDR2 800 Optická mechanika FDD Myš Klávesnice Monitor Operační systém DVDRW/RAM 8x4x16x16x 3.5"/1.44MB, čtečka paměťových karet Optická myš s kolečkem Standardní klávesnice CZ 19'' LCD 8ms Windows XP Professional

8 Notebook 1 kus Max. cena za kus: ,- Kč včetně DPH Procesor Operační paměť Displej Pevný disk Mechaniky Grafická karta Komunikace Popis Požadováno Intel Pentium M 1860 MHz 512 MB 15 TFT SXGA+, rozlišení 1400x GB DVD±RW Intel GMA 900 až 128MB Interní 56 K V.92 fax modem Interní Ethernet NetXtreme Gigabit PCI Express Ethernet (10/100/1000 Mbps) Intel Wireless LAN b/g Bluetooth Vstupy a výstupy 4 x USB x FireWire 2 x Typ I/II PC Card slot nebo 1x typ III 1 x Výstup pro sluchátka 1 x Vstup pro mikrofon 1 x Konektor pro napájení 1 x RJ-11 1 x RJ-45 1 x VGA 1 x Sériový port 1 x Paralelní port 1 x S-Video 1 x FIR 1 x Čtečka karet 6 v 1 (SD, MMC, Memory Stick, Memory Stick Pro, Smart Media, xd- Picture card) Napájení Hmotnost Operační systém Li-Ion baterie, Výdrž až 4 hodiny 2,7 kg Microsoft Windows XP Professional Uvedená konfigurace odpovídá přístroji Hewlett-Packard nc PY528ES. Uchazeč může nabídnout přímo tento typ notebooku nebo jiný s identickými parametry.

9 Počítačová sestava pro kancelář 1 kus DPH Max. cena za kus: ,- Kč včetně Popis Case Základní deska Procesor Operační paměť Grafická karta HDD Síťova karta Optická mechanika FDD Myš Klávesnice operační systém Monitor Požadováno USB port přístupný z čelní strany 2500 MHz 512 MB 60 GB DVD±RW 3.5"/1.44MB Windows XP Home CZ 19'' LCD Tiskárna 1 kus Max. cena za kus: ,- Kč včetně DPH Popis Požadováno Typ Laserová, barevná Rozlišení tisku 600 DPI Rychlost tisku černobílý 15 str./min barevný 5 str./min Rozhraní USB 2.0 Ethernet

jde-li o fyzickou osobu; jde-li o právnickou osobu, musí tuto podmínku splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, vedoucí

jde-li o fyzickou osobu; jde-li o právnickou osobu, musí tuto podmínku splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, vedoucí Podmínky pro podání nabídky Zjednodušené výběrové řízení s uveřejněním dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Jednotného programového dokumentu pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha

Více

Podmínky pro podání nabídky

Podmínky pro podání nabídky Podmínky pro podání nabídky na zakázku kraje, zadávanou podle Pravidel pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina na Dodávku notebooků

Více

k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky pro dodavatele projektu Najdi si práci ve Zlínském kraji

k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky pro dodavatele projektu Najdi si práci ve Zlínském kraji ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky pro dodavatele projektu Najdi si práci ve Zlínském kraji ZADAVATEL: MARLIN B&V, s.r.o. zastoupený Mgr. Dušanem Bellovičem Leoše Janáčka

Více

2) Specifikace zakázky Předmětem zakázky je nákup 5 ks notebooků včetně software, 15 ks PC včetně software, 5 ks kopírek

2) Specifikace zakázky Předmětem zakázky je nákup 5 ks notebooků včetně software, 15 ks PC včetně software, 5 ks kopírek Regioinfo, spol. s r.o. Jablonecká 8/31 460 01 Liberec 5 Tel. č.: 482 710 626 VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Dodávka výpočetní techniky pro projekt Program dlouhobé péče o uchazeče o zaměstnání propojením rekvalifikace

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku zboží pro projekt: Uvedení absolventů na trh práce v Olomouckém kraji

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku zboží pro projekt: Uvedení absolventů na trh práce v Olomouckém kraji Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku zboží pro projekt: Uvedení absolventů na trh práce v Olomouckém kraji a) Název zakázky: Zajištění vybavení zboží pro uvedení absolventů na trh práce

Více

Projekt OP RLZ Opatření 3.1. Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky

Projekt OP RLZ Opatření 3.1. Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky Sdružení CEPAC Morava Jeremenkova 1142/42 772 00 Olomouc tel.: +420 587 438 299 fax: +420 587 438 298 e-mail: cepac@cepac.cz VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Střední zemědělské škole v Písku

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Střední zemědělské škole v Písku VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Střední zemědělské škole v Písku Střední zemědělská škola v Písku poptává více zájemců v rámci projektu Dalším vzděláváním k rozvoji Písecka Tvorba a pilotní realizace modulárních

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky pro realizační tým projetu KonTrast

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky pro realizační tým projetu KonTrast Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky pro realizační tým projetu KonTrast Registrační číslo projektu: CZ.04.3.07/4.2.01.1/0007 1. Obecné zadání Předmětem zakázky je dodávka

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky název zakázky: Dodávka výpočetní techniky IV Identifikace zadavatele Název: Sídlo: Zastoupená: IČ: Kontaktní osoby: Gymnázium Jiřího Wolkera, Prostějov, Kollárova

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního města Prahy

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního města Prahy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního města Prahy Název zakázky: Dodávka, instalace výpočetní techniky a programového vybavení

Více

Dodávky výpočetní techniky pro projekt Zpět na trh práce

Dodávky výpočetní techniky pro projekt Zpět na trh práce Zadavatel: Název společnosti: CC Systems a. s. Sídlo společnosti: Národní tř.101, 695 01 Hodonín Kontaktní osoba: Lacina Luděk Telefon: 518 343 041 Fax: 518 342 243 E-mail: lacina@ccsystem.cz www.ccsystem.cz

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního města Prahy

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního města Prahy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního města Prahy Zadavatel: Název společnosti: Michael Soukromá střední škola reklamní tvorba,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Dodávka výpočetní techniky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel Název: Městské centrum sociálních služeb a prevence Právní forma: Příspěvková organizace Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky název zakázky: Počítače RG Identifikace zadavatele: Reálné gymnázium a základní škola města Prostějova, Studentská ul. 2 Sídlo: Prostějov, Studentská 4/2,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky název zakázky: Notebooky Identifikace zadavatele: Název: Reálné gymnázium a základní škola města Prostějova, Studentská ul. 2 Sídlo: Prostějov, Studentská

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících bilanční diagnostiku

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících bilanční diagnostiku Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících bilanční diagnostiku Obecné zadání: Střední škola technická, Most Velebudice, Dělnická 21, příspěvková organizace vypisuje výběrové

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky název zakázky: Notebooky Identifikace zadavatele: Název: Reálné gymnázium a základní škola města Prostějova, Studentská ul. 2 Sídlo: Prostějov, Studentská

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku zboží pro projekt:

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku zboží pro projekt: Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku zboží pro projekt: Regionální strategie celoživotního vzdělávání osob znevýhodněných na trhu práce v Olomouckém kraji pro zvyšování zaměstnanosti a)

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Dodávka technického vybavení pro projekt Inteligentní budovy 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele České vysoké

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a kancelářské techniky

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a kancelářské techniky Zadavatel: Gender Studies, o. p. s. Sídlem: Klimentská 17 110 00 Praha 1 Kancelář: Gorazdova 20 120 00 Praha 2 IČO: 25737058 Tel.: 224 915 666 nebo 224 913 350 Fax: 224 915 666 e-mail: gender.info@ecn.cz

Více

V Y P I S U J E. Výzvu zájemcům k podávání nabídek

V Y P I S U J E. Výzvu zájemcům k podávání nabídek Zadavatel: Název společnosti: CC Systems a. s. Sídlo společnosti: Národní tř.101, 695 01 Hodonín Kontaktní osoba: Milan Foltýn Telefon: 518 343 041 Fax: 518 342 243 E-mail: foltyn@ccsystem.cz www.ccsystem.cz

Více

k výběrovému řízení: Najdi si práci ve Zlínském kraji II - dodávka výpočetní techniky

k výběrovému řízení: Najdi si práci ve Zlínském kraji II - dodávka výpočetní techniky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení: Najdi si práci ve Zlínském kraji II - dodávka výpočetní techniky ZADAVATEL: MARLIN B&V, s.r.o. zastoupený Mgr. Dušanem Bellovičem Leoše Janáčka 180 686 01 Uherské

Více

Výpočetní technika 2012

Výpočetní technika 2012 Zadavatel: Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, 602 00 Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu Výpočetní technika 2012 vyhlášenou

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky název zakázky: Počítače RG Identifikace zadavatele: Reálné gymnázium a základní škola města Prostějova, Studentská ul. 2 Sídlo: Prostějov, Studentská 4/2,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Podklad pro zpracování nabídek veřejné zakázky Dodávka notebooků a softwaru a vytvoření výukového softwaru, která se týká projektu s registračním číslem CZ.1.07/1.1.06/01.0111 Rozšířená

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a ostatní techniky

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a ostatní techniky Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a ostatní techniky 1. Název zakázky: Dodávka výpočetní a ostatní techniky určené pro projekt Centrum pro další vzdělávání v elektrotechnice

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Zjednodušené výběrové řízení s uveřejněním dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění Název zakázky: REALIZACE VZDĚLÁVACÍCH

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK. Název výzvy Dodávka správy počítačové sítě pro projekt Nová cesta

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK. Název výzvy Dodávka správy počítačové sítě pro projekt Nová cesta ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK Název výzvy Dodávka správy počítačové sítě pro projekt Nová cesta Zadavatel Církevní gymnázium spol. s r.o. Olomouc Nešverova 693/1 779 00 Olomouc IČ: 61942839

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadávací dokumentace

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadávací dokumentace VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadávací dokumentace Název zakázky: Střední odborné učiliště tradičních řemesel, spol. s r. o., Střední 59, Brno, vyhlašuje výběrové řízení na dodávku vybavení učebny 39 pracovišti

Více

Nákup sestav přenosných počítačů

Nákup sestav přenosných počítačů VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Nákup sestav přenosných počítačů ve zjednodušeném podlimitním řízení v souladu s ustanovením 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů V

Více

Cesta k nové profesi telemarketingový operátor

Cesta k nové profesi telemarketingový operátor Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku zboží pro projekt: Cesta k nové profesi telemarketingový operátor a) Název zakázky: Zajištění hardware a software vybavení mobilní učebny b) Zadavatelé

Více

Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Naše značka: pc1311 Vyřizuje: Gracík Datum: 22.11.2013 Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: ZŠMŠ-Sedl/042/2011 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4 00/21.1462 Název projektu: Název zakázky:

Více

pro zadávací řízení Pronájem CNC obráběcích strojů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY

pro zadávací řízení Pronájem CNC obráběcích strojů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení Pronájem CNC obráběcích strojů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY ESF napomáhá rozvoji zaměstnanosti

Více

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e k výběrové řízení na dodávku mobilní počítačové učebny k realizaci projektu NOVÁ ŠANCE Název veřejné zakázky: Dodávka mobilní počítačové učebny k realizaci projektu

Více

Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení

Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0578 Název projektu:

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka PC sestav (PC, monitor, software).

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka PC sestav (PC, monitor, software). Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle 18 odst. 5 dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka

Více

Ostravská univerzita v Ostravě. výzvu k podání nabídky. Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje

Ostravská univerzita v Ostravě. výzvu k podání nabídky. Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje výzvu k podání nabídky na realizaci zakázky Dodávka služeb souvisejících s konzultační, poradenskou a školící činností při řešení projektu č. Modulární systém studijních

Více

Zadávací řízení na dodávku výpočetní a audiovizuální techniky

Zadávací řízení na dodávku výpočetní a audiovizuální techniky Základní škola praktická a základní škola speciální Chodov, okres Sokolov, příspěvková organizace Zadávací řízení na dodávku výpočetní a audiovizuální techniky Projekt: Učíme se, abychom se v životě uplatnili

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.02 /01.0186 Název projektu: Mladý člověk a svět práce Název zakázky: Dodávka

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Podklad pro zpracování nabídek veřejné zakázky Dodávka ICT techniky, která se týká projektu s registračním číslem CZ.1.07/1.1.06/01.0016 a s názvem Zkvalitňování výuky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK Název výzvy: Specializovaný software pro technickou přípravu oděvní výroby. Zadavatel: Střední průmyslová škola oděvní, Prostějov, Vápenice 1 Sídlo: Vápenice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na VÝBĚR ŠKOLÍCÍHO ZAŘÍZENÍ PRO SPECIFICKÁ ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ FIRMY FONSIL, spol. s r.o. NA PROGRESIVNÍ OBRÁBĚNÍ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM - 1 -

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky název zakázky: Monitory RG Identifikace zadavatele: Reálné gymnázium a základní škola města Prostějova, Studentská ul. 2 Sídlo: Prostějov, Studentská 4/2,

Více

Výběrového řízení zakázka na dodávku

Výběrového řízení zakázka na dodávku Výběrového řízení zakázka na dodávku ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výzvě k předložení nabídky na dodávku notebooků a příslušného softwaru Název zakázky: Datum vyhlášení zakázky: 27. července 2009 Dodávka notebooků

Více

EDUCATION GALLERY. Zadávací dokumentace

EDUCATION GALLERY. Zadávací dokumentace EDUCATION GALLERY Zadávací dokumentace k výběrovému řízení podle zákona č. 40/2004 Sb. o veřejných zakázkách na dodávku zboží výpočetní techniky pro učebnu a kancelář Education Gallery,o.p.s a 12 vybraných

Více

Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky na dodávku 3 PC dle specifikace

Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky na dodávku 3 PC dle specifikace Reálné gymnázium a základní škola města Prostějova, Studentská ul. 2 IČ: 44159960, tel. 582 301 411 Identifikace zadavatele: Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky na dodávku 3 PC dle specifikace

Více

Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové

Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže

Více

V souladu s ustanovením 6 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách Vás tímto. v y z ý v á m

V souladu s ustanovením 6 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách Vás tímto. v y z ý v á m Městská část Praha - Zbraslav Starostka městské části Praha - Zbraslav 156 03 Praha - Zbraslav, Zbraslavské nám. 464 tel.: 257 111 888, e-mail: hurkova@mc-zbraslav.cz VÝZVA k podání nabídky dle ustanovení

Více

Zadávací dokumentace. Výzva k podání nabídek s uveřejnění Název zakázky. Nákup výpočetní techniky pro OP RLZ 2.2/0107

Zadávací dokumentace. Výzva k podání nabídek s uveřejnění Název zakázky. Nákup výpočetní techniky pro OP RLZ 2.2/0107 Sdružení CEPAC Morava Jeremenkova 1142/42 772 00 Olomouc tel.: +420 587 438 299 fax: +420 587 438 298 e-mail: cepac@cepac.cz VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek s uveřejnění Název

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Pro veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu s 12 a 18 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, mimo režim tohoto zákona. Název: Nákup nové výpočetní

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky název zakázky: Notebooky a dataprojektor Identifikace zadavatele: Reálné gymnázium a základní škola města Prostějova, Studentská ul. 2 Sídlo: Prostějov, Studentská

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 1/2011 Název programu Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.0936 Název projektu Inovace a rozvoj = základ

Více

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013 Střední průmyslová škola na Proseku 190 00 Praha 9, Novoborská 610/2 Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013 Věc: Výzva k podání cenové nabídky na realizaci

Více

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Nákup notebooku s příslušenstvím NIPEZ: 30213100-6 Přenosné počítače Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka malého

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY NA DODÁVKU SLUŽEB

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY NA DODÁVKU SLUŽEB VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY NA DODÁVKU SLUŽEB ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SLUŽEB OPERATIVNÍ LEASING I. Název a stručný popis zakázky: Dodávka služeb operativní leasing na devíti

Více

Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Číslo jednací:249/2015 Vyřizuje: Gracík Datum: 3.8.2015 Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.43/01.0014 CZ.1.07/3.2.10/03.0036 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.43/01.0014 CZ.1.07/3.2.10/03.0036 Název projektu: Výzva k podání nabídek (2) (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Město Beroun, Husovo nám. 68, 266 43 Beroun Centrum, IČ 00233129 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Nákup výpočetní techniky 1 Zadávací podmínky Zadavatel tímto stanovuje podmínky průběhu a vyhodnocení veřejné

Více

První obnovené reálné gymnázium, o. p. s.

První obnovené reálné gymnázium, o. p. s. str. 1 z 10 Věc: Poptávka nabídky na dodávku výpočetní techniky První obnovené reálné gymnázium, o. p. s. Vás jako zadavatel poptává k předložení nabídky na: dodávku materiálně technického vybavení multimediální

Více

Dodávka výpočetní techniky. Zadávací dokumentace technická specifikace

Dodávka výpočetní techniky. Zadávací dokumentace technická specifikace Příloha č. 1 k výzvě k podání nabídek na zakázku malého rozsahu Dodávka výpočetní techniky Zadávací dokumentace technická specifikace Základní informace o zakázce: Název programu: Operační program Vzdělávání

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Pořízení softwaru pro podporu řízení lidských zdrojů a technická podpora po dobu realizace projektu Dodávka

Více

Počítače do učebny IVT

Počítače do učebny IVT Jednací číslo Vyřizuje V Praze GB 222/2013 Kamila Pejčochová, tel.: 224 920 848 4. 12. 2013 Věc: Výzva k předložení cenové nabídky na zadávacím řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle

Více

PC Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky:

PC Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky: ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 1 1 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a kancelářské techniky

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a kancelářské techniky Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a kancelářské techniky Obecné zadání: Integrovaná střední škola technická Centrum odborné přípravy, příspěvková organizace, Most Velebudice

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace K veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů. Název veřejné zakázky:

Více

Město Broumov, Třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Název zakázky:

Město Broumov, Třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Název zakázky: Město Broumov, Třída Masarykova 239, 550 01 Broumov, IČ 00272523 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název zakázky: Nákup 16ks počítačů - 2014 Zadávací podmínky Zadavatel tímto stanovuje podmínky průběhu a

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: JUKKA, s.r.o. Sídlo: Lhotská 772, 687 22 Ostrožská Nová Ves

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

se sídlem: Uherské Hradiště, Leoše Janáčka 180, PSČ Mgr. Dušanem Bellovičem, jednatelem společnosti IČ:

se sídlem: Uherské Hradiště, Leoše Janáčka 180, PSČ Mgr. Dušanem Bellovičem, jednatelem společnosti IČ: Název zakázky: Název projektu : Registrační číslo: Dodávka výpočetní techniky a softwaru Najdi si práci v Pardubickém kraji CZ.04.1.03/1.1.00.1/0040 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zjednodušené výběrové řízení s

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

NÁZEV PROJEKTU Zvýšení konkurenceschopnosti PNsP Roudnice n. L. s.r.o. zvýšením odbornosti zdravotnického a nezdravotnického personálu

NÁZEV PROJEKTU Zvýšení konkurenceschopnosti PNsP Roudnice n. L. s.r.o. zvýšením odbornosti zdravotnického a nezdravotnického personálu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE PRO IMPLEMENTACI ISO 14001:2004, ISO 18001:1999, NÁRODNÍCH AKREDITAČNÍCH STANDARDŮ A PROVEDENÍ INTERNÍCH AUDITŮ NÁZEV PROJEKTU Zvýšení konkurenceschopnosti PNsP

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace K veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů a podle Vnitřní směrnice

Více

D-SUB, DVI, HDMI Doba odezvy

D-SUB, DVI, HDMI Doba odezvy SPECIFIKACE ZAKÁZKY Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci projektu registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/21.32375 Nová cesta za poznáním v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název projektu: Registrační číslo: Pořízení automobilů pro terénní služby Ledax o.p.s. 013D312005402 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

KANCELÁŘ STAROSTY A TAJEMNÍKA

KANCELÁŘ STAROSTY A TAJEMNÍKA nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Vyřizuje: Celý Telefon: 465 385 277 E-mail: petr.cely@lanskroun.eu Čj.: MULA 6759/2014 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů

Více

Dodávka počítačů Apple imac

Dodávka počítačů Apple imac Střední průmyslová škola na Proseku 190 00 Praha 9, Novoborská 610/2 Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1828/2013 Haniš/286 028 366 13. 8. 2013 Výzva k podání cenové nabídky k účasti na zakázce

Více

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility Číslo: CZ.04.1.03/1.1.15.3/0046 Název programu: (JPD 3, OP RLZ,

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Zadání veřejné zakázky malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Zadání veřejné zakázky malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zadání veřejné zakázky malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zadavatel: Domov u fontány zastoupený Mgr. Danuší Fomiczewovou, ředitelkou Domova u fontány Libušina 1060,

Více

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 6/2013, o zadávání veřejných zakázek) Vážení, zamýšlíme zadat dle

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 3 v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, následující poptávku: Nákup stroje pro zimní údržbu chodníků komunální

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Antonín Vraňan Sídlo: Hlavní 184, 696 17 Dolní Bojanovice IČ: 69026013

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek 050/2012 Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/01.0014

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST MAGISTRÁT MĚSTA Radniční 1, Most

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST MAGISTRÁT MĚSTA Radniční 1, Most STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST MAGISTRÁT MĚSTA Radniční 1, 434 69 Most ODBOR INFORMAČNÍHO SYSTÉMU Naše značka: OIS/12/2008/LH Vyřizuje: Bc. Lukáš Hampl Datum: 10. 12. 2008 Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávku

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: CPV kód dle číselníku NIPEZ Číslo zakázky: Číslo jednací úkonu: Pořadové číslo úkonu: Nákup notebooku s příslušenstvím II 30213100-6

Více

Zadání poptávkového řízení

Zadání poptávkového řízení Zadání poptávkového řízení Zadavatel: Domov u fontány zastoupený Ing.Zdeňkem Slováčkem, ředitelem Domova u fontány Libušina 1060, 535 16 Přelouč IČ 711 76 225 Předmět veřejné zakázky: Dodávka a instalace

Více

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Nákup stolních počítačů a monitorů NIPEZ: 30213300-8 Stolní počítače Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka malého

Více

Výzva k podání nabídky (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídky (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídky (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplěno 042/2011 MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním ZADAVATEL: Název: Obec Lhota - Vlasenice Sídlo: Vlasenice 18, 394 70 Lhota Vlasenice IČO:

Více

Zadání veřejné zakázky malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Zadání veřejné zakázky malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zadání veřejné zakázky malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zadavatel: Domov u fontány zastoupený Mgr. Danuší Fomiczewovou, ředitelkou Domova u fontány Libušina 1060,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Název zakázky Počítačové vybavení pro projekt E-learningového studia pro bakalářské obory 1. LF UK. 2. Zadavatel 2.1 Základní údaje Název: Univerzita Karlova v Praze 1. lékařská

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Nákup počítačů, notebooků, monitorů a tiskáren ID zakázky: P18V00000052 Datum: 6.6.2018 Vyřizuje:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu k projektu Vyšší odborné školy, Střední průmyslové školy a Obchodní akademie, Čáslav, Přemysla Otakara II. 938 Název projektu: Tvorba příkladů

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících ubytovací a stravovací kapacity

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících ubytovací a stravovací kapacity Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících ubytovací a stravovací kapacity Obecné zadání: Střední škola technická, Most Velebudice, Dělnická 21, příspěvková organizace vypisuje

Více

Rekonstrukce počítačové učebny B406 - PC. v y z ý v á

Rekonstrukce počítačové učebny B406 - PC. v y z ý v á - 1 - Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotnická škola Praha 4, 5. května 51, IČ: 00638722 DIČ: CZ00638722 tel.: 244 105 001, fax: 244 105 043 e-mail: zdravotnickaskola@centrum.cz web: www.zdravotnickaskola5kvetna.cz

Více

Dodávka: 20 kusů notebooků. 13 ks projektor. 15 ks držák k projektoru. 1 ks vizualizer. 3 ks interaktivní systém

Dodávka: 20 kusů notebooků. 13 ks projektor. 15 ks držák k projektoru. 1 ks vizualizer. 3 ks interaktivní systém ZŠ Dr. Miroslava Tyrše, Vrchlického 630/5, 405 02 Děčín II Věc: Výzva k podání nabídky na dodávku zboží Dodávka: 20 kusů notebooků 13 ks projektor 15 ks držák k projektoru 1 ks vizualizer 3 ks interaktivní

Více