Vítáme Vaše dítě v kurzu vedeném

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vítáme Vaše dítě v kurzu vedeném"

Transkript

1 Welcome Letter [Czech] Vítáme Vaše dítě v kurzu vedeném [stupeň nebo druh studia] [jméno učitele] Účelem tohoto dopisu je přivítat Vašeho syna nebo dceru do naší třídy. Chtěli bychom, abyste Vy i Vaše dítě měli z letošního roku pouze dobré zážitky. Doporučujeme, abyste se zapojili do vzdělávání Vašeho dítěte, ptali se jej na to, co se právě učí a byli ve styku se školou. Existuje mnoho služeb a lidí, kteří Vám mohou pomoci učinit ze vzdělávání dobrou zkušenost jak pro Vás tak pro Vaše dítě. Jakou součást výuky v této třídě bude Váš syn nebo dcera používat k výuce angličtiny počítačový program. Tento program se nazývá ELLIS. Budeme Vás pravidelně informovat o pokrocích v angličtině, které vaše dítě učiní pomocí tohoto programu. Můžete také navštívit naši školu a sami se na tento program podívat (prosíme zavolejte předem). Chtěli bychom také využít této příležitosti a poskytnout Vám základní informace o naši škole, o třídě ve které bude Vaše dítě a o nárocích, které na něho budeme mít. Pokud budete mít jakékoliv otázky ohledně výuky, zastavte se prosím ve škole a zeptejte se učitele nebo zavolejte na číslo. Doufáme, že vám tyto informace budou užitečné. Chápeme, že jazyková bariéra může být občas problémem ve Vaší účasti při vzdělávání Vašeho dítěte. Rádi Vám pomůžeme jak jen budeme moci a doufáme, že Vy učiníte vše, abyste pomohli Vašemu dítěti uspět. Vaše pomoc je velice důležitá. S pozdravem

2 Welcome Letter [Czech] Obecné informace o škole Výuka začíná v v pondělí a probíhá do pátku. Autobusová doprava Vaše dítě bylo přiděleno do autobusu číslo. Zastávka autobusu se nachází a autobus přijede v ráno a vrátí se v odpoledne. Dojíždějící autem nebo docházející pěšky Pokud Vaše dítě bydlí dostatečně blízko školy a může tedy docházet, nebude přiděleno do žádného autobusu. Můžete také dovézt Vaše dítě do a ze školy, ale v tomto případě prosíme o vyplnění příslušného formuláře v naší kanceláři. V každém případě je ale nutné, aby Vaše dítě dorazilo do školy alespoň 10 minut před začátkem vyučování. Stravování Snídaně se podává v jídelně od do a stojí $. Přestávka na oběd bude od do. Vaše dítě si může donést vlastní oběd nebo si může koupit oběd za $. Můžeme Vám poskytnout žádost o zlevněné stravování nebo o stravování zdarma. Prosíme kontaktujte kancelář školy na čísle. Naše požadavky Chceme, aby naši studenti byli připraveni se ve škole učit každý vyučovací den. Doporučujeme, aby studenti chodili ve vyučovací dny brzy spát a každé ráno měli dobrou snídani a to buď doma nebo ve škole. Vaše dítě si také bude muset do školy přinést následující pomůcky (pokud jsou označené níže). Pokud vaše rodina nemůže sehnat některé nebo všechny z těchto pomůcek, kontaktujte prosím učitele. tříkroužkový vazač (vazače) balík volných, řádkovaných papírů kroužkový poznámkový blok (bloky) složka na papíry tužky pera velkou gumu na gumování počítačové diskety naformátované pro počítače jiné: Informace o výuce Vaše dítě je přihlášené do třídy: Angličtina jako druhý jazyk trvající minut, dny týdně Jiné: Kompletní výtisk rozvrhu Vašeho dítěte si můžete vyžádat v naší kanceláři na čísle. Doufáme, že budete mít s naší školou dobré zkušenosti!

3 Exceptional progress Letter [Czech] Účelem tohoto dopisu je informovat Vás o tom, že Váš syn nebo dcera má vynikající výsledky v ELLISu, což je počítačový program používaný při výuce angličtiny. Můžete být velice hrdí. Opět bychom Vás chtěli pozvat na návštěvu školy, při které se můžete seznámit s tím, co se Vaše dítě učí pomocí programu ELLIS. Můžete mě kontaktovat na čísle:. Nejlépe mě můžete zastihnout mezi a hod.

4 Satisfactory Progress Letter [Czech] Účelem tohoto dopisu je informovat Vás o tom, že Váš syn nebo dcera má uspokojivé výsledky v ELLISu, což je počítačový program používaný při výuce angličtiny. Opět bychom Vás chtěli pozvat na návštěvu školy, při které se můžete seznámit s tím, co se Vaše dítě učí pomocí programu ELLIS. Můžete mě kontaktovat na čísle:. Nejlépe mě můžete zastihnout mezi a hod.

5 Unsatisfactory Progress Letter [Czech] Účelem tohoto dopisu je informovat Vás o tom, že Váš syn nebo dcera nemá uspokojivé výsledky v programu ELLIS. Rád(a) bych si promluvil(a) osobně (nebo telefonicky) s Vámi a Vaším dítětem, abych zjistil(a), proč má Vaše dítě problémy. Pokud to není možné, mohl(a) byste si snad promluvit s Vaším dítětem Vy a poslat mi krátkou zprávu ohledně toho, co jste zjistil(a). Prosím, označte níže postup, pro který jste se rozhodl(a). Odpovídající možnost zatrhněte [ ], zakroužkujte všechny dny (a dopište hodiny), kdy máte čas, podepište se a co nejdříve mi vraťte tento formulář. Pokud máte možnost se se mnou setkat osobně nebo zavolat, pošlu Vám oznámení o datumu a hodině naší schůzky. Zvolte 1 možnost: Můžu přijít do školy. Nemůžu přijít do školy, ale můžu Vám zavolat. Nemůžu přijít do školy, ale promluvím si s dítětem a pošlu Vám zprávu. Podpis: Děkuji Vám za vaši starost a podporu. Těším se, že od Vás brzy uslyším.

6 Behavior Problem Letter [Czech] Účelem tohoto dopisu je informovat Vás o skutečnosti, že Váš syn nebo dcera se nevhodně chová ve třídě, čímž narušuje výuku. Rád(a) bych si promluvil(a) osobně (nebo telefonicky) s Vámi a Vaším dítětem, abych zjistil(a), proč má Vaše dítě problémy. Pokud to není možné, mohl(a) byste si snad promluvit s Vaším dítětem Vy a poslat mi krátkou zprávu ohledně toho, co jste zjistil(a). Prosím, označte níže postup, pro který jste se rozhodl(a). Odpovídající možnost zatrhněte [ ], zakroužkujte všechny dny (a dopište hodiny), kdy máte čas, podepište se a co nejdříve mi vraťte tento formulář. Pokud máte možnost se se mnou setkat osobně nebo zavolat, pošlu Vám oznámení o datumu a hodině naší schůzky. Zvolte 1 možnost: Můžu přijít do školy. Nemůžu přijít do školy, ale můžu Vám zavolat. Nemůžu přijít do školy, ale promluvím si s dítětem a pošlu Vám zprávu. Podpis: Děkuji Vám za vaši starost a podporu. Těším se, že od Vás brzy uslyším.

7 High Absenteeism Letter [Czech] Účelem tohoto dopisu je informovat Vás o skutečnosti, že Váš syn nebo dcera často chybí v hodině, čímž zpomaluje svůj pokrok ve vzdělávání. Rád(a) bych si promluvil(a) osobně (nebo telefonicky) s Vámi a Vaším dítětem, abych zjistil(a), proč má Vaše dítě tak vysoké absence. Pokud to není možné, mohl(a) byste si snad promluvit s Vaším dítětem Vy a poslat mi krátkou zprávu ohledně toho, co jste zjistil(a). Prosím, označte níže postup, pro který jste se rozhodl(a). Odpovídající možnost zatrhněte [ ], zakroužkujte všechny dny (a dopište hodiny), kdy máte čas, podepište se a co nejdříve mi vraťte tento formulář. Pokud máte možnost se se mnou setkat osobně nebo zavolat, pošlu Vám oznámení o datumu a hodině naší schůzky. Zvolte 1 možnost: Můžu přijít do školy. Nemůžu přijít do školy, ale můžu Vám zavolat. Nemůžu přijít do školy, ale promluvím si s dítětem a pošlu Vám zprávu. Podpis: Děkuji Vám za vaši starost a podporu. Těším se, že od Vás brzy uslyším.

8 General Conference Request letter [Czech] Chtěl(a) bych se s Vámi setkat osobně (nebo po telefonu), abych Vám mohl(a) sdělit, jak se Vašemu dítěti v poslední době daří ve škole a také abych Vás informoval(a) o tom, co se budeme učit v blízké budoucnosti. Prosím, označte níže postup, pro který jste se rozhodl(a). Odpovídající možnost zatrhněte [ ], zakroužkujte všechny dny (a dopište hodiny), kdy máte čas, podepište se a co nejdříve mi vraťte tento formulář. Pokud máte možnost se se mnou setkat osobně nebo zavolat, pošlu Vám oznámení o datumu a hodině naší schůzky. Zvolte 1 možnost: Můžu přijít do školy. Nemůžu přijít do školy, ale můžu Vám zavolat. Bohužel nebudu mít čas zajít do školy, ani Vám zavolat. Podpis: Děkuji Vám za vaši starost a podporu. Těším se, že od Vás brzy uslyším Děkuji Vám za Vaši ochotu přijít do školy nebo zavolat. Kontaktujeme se následujícím způsobem: Přijďte do místnosti dne v. Zavolám Vám dne v. Zavolejte mi prosím dne v. Pokud byste musel(a) tuto schůzku zrušit, zavolejte mi prosím co nejdříve na číslo.

9 Exit Letter ELLIS Completed [Czech] Účelem tohoto dopisu je informovat Vás o skutečnosti, že Váš syn nebo dcera dokončil(a) všechny vzdělávací úrovně počítačového programu ELLIS, který se používá při jeho/její výuce angličtiny. S radostí Vám oznamuji, že se jeho/její znalosti angličtiny výrazně zlepšily, částečně i díky tomuto programu. Rád(a) bych vás osobně informoval(a) o podrobnostech práce Vašeho dítěte. Můžete mi zavolat na číslo a můžeme se dohodnout na schůzce. Nejlépe mě zastihnete mezi a.

10 Exit Letter ELLIS Still in Progress [Czech] Byl(a) jsem informován(a), že Vaše dítě brzy opustí naši školu a proto předčasně ukončí své vzdělávání pomocí počítačového programu ELLIS, který používáme při výuce. Před Vašim odjezdem bych Vás rád(a) informoval(a) o pokroku, které Vaše dítě dosud učinilo. Můžete mi zavolat na číslo a můžeme se dohodnout na schůzce. Nejlépe mě zastihnete mezi a.

Co musíte udělat vy...

Co musíte udělat vy... Oznámení nároku www.wcb.mb.ca Tato publikace uvádí pouze obecné informace. Rozhodující pro výklad a související nároky jsou vždy ustanovení The Workers Compensation Act (Zákona o zaměstnaneckých náhradách

Více

INFORMACE PRO RODIČE (školní rok 2015/2016)

INFORMACE PRO RODIČE (školní rok 2015/2016) INFORMACE PRO RODIČE (školní rok 2015/2016) Vážení rodiče, začal další školní rok a jménem všech učitelů a zaměstnanců železnorudské školy vám chci poděkovat za vaši podporu škole v minulém školním roce

Více

Hodnocení při přijetí do nemocnice

Hodnocení při přijetí do nemocnice l Hodnocení při přijetí do nemocnice (Paragraf 2 Zákona o duševním zdraví z 1983) Svit budoucnosti 1. Jméno pacienta 2. Jméno osoby zodpovědné za vaši péči (váš zodpovědný lékař ) 3. Název nemocnice a

Více

Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10. Vnitřní řád

Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10. Vnitřní řád Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10 Vnitřní řád ŠKOLA 1. Režim dne Vyučování začíná dopoledne v 8.00 hodin v obou budovách školy. Odpolední vyučování začíná ve 12.45

Více

SYLABUS RODINNÉHO KURZU ČEŠTINY Centrum pro integraci cizinců, o.p.s. www.cicpraha.org

SYLABUS RODINNÉHO KURZU ČEŠTINY Centrum pro integraci cizinců, o.p.s. www.cicpraha.org SYLABUS RODINNÉHO KURZU ČEŠTINY Centrum pro integraci cizinců, o.p.s. www.cicpraha.org 1 - SEZNÁMENÍ, PŘEDSTAVOVÁNÍ - rodič se umí představit - rodič umí představit své dítě - rodič umí hláskovat své jméno

Více

Provoz týkajících se aktivit žáků: Běžný provoz od 6 16.30 hod. Aktivity: Organizace školního roku na příslušný rok a Plán týdne

Provoz týkajících se aktivit žáků: Běžný provoz od 6 16.30 hod. Aktivity: Organizace školního roku na příslušný rok a Plán týdne Provozní řád školy I. Údaje o zařízení: Adresa: Příkrá 67, 264 01 Sedlčany Typ školy: základní škola Kapacita: základní škola 480 žáků školní družina 100 žáků školní klub 220 žáků Zájmové činností, kroužky,

Více

LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU. Strmilov 7. 14. 7. 2013

LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU. Strmilov 7. 14. 7. 2013 Sdružení evangelické mládeže v České republice Jungmannova 9 110 00 Praha 1 info@semcr.cz http://semcr.cz/ IČ: 270 31 225 číslo účtu: 2700382555/2010 LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU Strmilov 7.

Více

Byznys a obchodní záležitosti

Byznys a obchodní záležitosti - Úvod Vážený pane prezidente, Vážený pane prezidente, Velmi formální, příjemce má speciální titul či status, který musí být použit v místě jejich jména Vážený pane, Formální, příjemce muž, jméno neznámé

Více

Střední škola Brno, Charbulova příspěvková organizace. FOTOGRAF Informace ke studiu

Střední škola Brno, Charbulova příspěvková organizace. FOTOGRAF Informace ke studiu FOTOGRAF Informace ke studiu Adresa školy Sídlo: Charbulova 1072/106 618 00 Brno telefon recepce: +420 548 424 111 e-mail: info@charbulova.cz www.charbulova.cz Vedení školy RNDr. Jana MARKOVÁ ředitelka

Více

Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace

Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace Adresa školy Střední škola Brno Charbulova příspěvková organizace Sídlo: Charbulova 106 618 00 Brno telefon recepce: +420 548 424 111 e-mail: info@charbulova.cz

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Vnitřní řád školní družiny

Vnitřní řád školní družiny Vnitřní řád školní družiny Základní škola, Blatná, Holečkova 1060 Činnost školní družiny 1. Školní družina poskytuje žákům školy zájmové vzdělávání, odpočinkový program, společenské, kulturní, sportovní

Více

wcb.mb.ca , na bezplatnou linku nebo napište na Důležité

wcb.mb.ca , na bezplatnou linku nebo napište  na Důležité Nahlašování úrazu Důležité Jestliže se při práci zraníte, máte právo vznést nárok u Výboru pro zaměstnanecké náhrady a mzdy. Kdyby po Vás nadřízený požadoval, abyste tento nárok nevznesli, je to protiprávní.

Více

Základní škola Choltice

Základní škola Choltice Základní škola Choltice VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Poslání školní družiny Školní družina se ve své činnosti řídí vyhláškou č. 74/2005 Sb., o zájmovém vzdělávání. Hlavním posláním je zabezpečení zájmové

Více

Zástupce ředitele: Mgr. et Mgr. Martin Štoudek Zástupce ředitele pro GSP: Mgr. Jiří Filip

Zástupce ředitele: Mgr. et Mgr. Martin Štoudek Zástupce ředitele pro GSP: Mgr. Jiří Filip Zástupce ředitele: Mgr. et Mgr. Martin Štoudek Zástupce ředitele pro GSP: Mgr. Jiří Filip Web: www.gymceska.cz (ve šk. roce 2019/2020 nový web) Úřední hodiny pro žáky: 8.00 8.20., 11.00 11.20 Konzultační

Více

Vítáme Vás na modulu. inkluzivní trénink a učení. strana 1

Vítáme Vás na modulu. inkluzivní trénink a učení. strana 1 Vítáme Vás na modulu inkluzivní trénink a učení strana 1 Kdy a kde se uskuteční modul? Datum: Čtvrtek a pátek 16.-17. dubna 2015 Čas: čtvrtek 10:00 18:00 pátek 09:00 17:00 Místo: Hotel Adeba, Pernerova

Více

Zástupce ředitele: Mgr. et Mgr. Martin Štoudek Zástupce ředitele pro GSP: Mgr. Jiří Filip

Zástupce ředitele: Mgr. et Mgr. Martin Štoudek Zástupce ředitele pro GSP: Mgr. Jiří Filip Zástupce ředitele: Mgr. et Mgr. Martin Štoudek Zástupce ředitele pro GSP: Mgr. Jiří Filip Třídní učitelé: 1.S: Mgr. Pavla Figurová (Aj Čj) 1.A: Mgr. Pavla Dřevikovská (M ICT) 1.E: Mgr. Hana Musilová (Nj

Více

Tato příbalová informace vysvětluje, jak National Health Service (NHS), práce v

Tato příbalová informace vysvětluje, jak National Health Service (NHS), práce v National Health Service Tato příbalová informace vysvětluje, jak National Health Service (NHS), práce v UK. Národní zdravotní služba poskytuje zdravotní péči ve Velké Británii a je financován zdanění.

Více

Střední průmyslová škola stavební, Mělník, Českobratrská 386. www.spss-mel.cz

Střední průmyslová škola stavební, Mělník, Českobratrská 386. www.spss-mel.cz Střední průmyslová škola stavební, Mělník, Českobratrská 386 www.spss-mel.cz Obor studijní obor: 36-47-M/01 Stavebnictví zaměření: Pozemní stavitelství Stavitelství a architektonická tvorba Kontakty na

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012 Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012 Z celkového počtu 131 vydaných dotazníků se do školy k vyhodnocení vrátilo 85 vyplněných dotazníků. 1) Jste spokojeni s tím, jak je Vaše škola

Více

Městská část Praha 21

Městská část Praha 21 Městská část Praha 21 Projekt Bezpečné cesty do školy hlídání dětí na přechodech a nebezpečných místech Pavel Roušar, starosta MČ Praha 21 Újezd nad Lesy dne 3. dubna 2013 Bezpečné cesty do školy Současná

Více

Anketa pro rodiče. rozhodně ano. nedovedu posoudit o pokrocích a úspěších Vašeho dítěte o případných obtížích Vašeho dítěte

Anketa pro rodiče. rozhodně ano. nedovedu posoudit o pokrocích a úspěších Vašeho dítěte o případných obtížích Vašeho dítěte Anketa pro rodiče Vážení rodiče, v zájmu zkvalitnění komunikace mezi vámi a školou vás prosíme o vyplnění tohoto dotazníku. Vámi vybru odpověď označte křížkem. Jsou pro Vás dostačující informace, které

Více

Letní škola pedagogů 2017 organizační pokyny

Letní škola pedagogů 2017 organizační pokyny Letní škola pedagogů 2017 organizační pokyny Termín konání: 24. 29. 8. 2017 Místo konání: Poděbrady Semináře se budou konat na následujících místech: Střední zemědělská škola (Boučkova 355/49) pouze čtvrteční

Více

Návod k elektronické žákovské knížce

Návod k elektronické žákovské knížce Návod k elektronické žákovské knížce Vážení rodiče, tento návod Vám má pomoci zorientovat se ve webové aplikaci Bakaláři ELEKTRONICKÁ ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA. Hlavní výhody elektronické žákovské knížky: Elektronická

Více

Organizace školního roku

Organizace školního roku Základní škola a Mateřská škola Brumovice, okr. Břeclav, příspěvková organizace PSČ 691 11 ZŠ tel: 519 423 237 e-mail: zs.brumovice@tiscali.cz www.zsbrumovice.cz ŠJ tel.: 519 423 283 MŠ tel.: 511 110 617

Více

Dotazník spokojenosti v Mateřské škole Sluníčko

Dotazník spokojenosti v Mateřské škole Sluníčko 24. 05. 2016 15:11:50 Základní údaje Název výzkumu Dotazník spokojenosti v Mateřské škole Sluníčko Autor Bc. Václava Kunická Jazyk dotazníku Čeština Veřejná adresa dotazníku http://www.survio.com/survey/d/t1v7x8k0x9y2e9t8y

Více

Smluvní podmínky Děti a Divadlo

Smluvní podmínky Děti a Divadlo Smluvní podmínky Děti a Divadlo Vážení rodiče, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám prokázali přihlášením Vašeho dítěte do našich kurzů. Věnujte prosím několik minut Vašeho času na přečtení našich smluvních

Více

PROGRESS IN INTERNATIONAL READING LITERACY STUDY

PROGRESS IN INTERNATIONAL READING LITERACY STUDY Identification Label PROGRESS IN INTERNATIONAL READING LITERACY STUDY Školní dotazník 4. ročník Česká školní inspekce Oddělení mezinárodních šetření Fráni Šrámka 37, 150 21 Praha 5 IEA, 2015 Školní dotazník

Více

OTÁZKY A ODPOVĚDI PRŮZKUM DOPRAVNÍHO CHOVÁNÍ V LITOMĚŘICÍCH A BLÍZKÉM OKOLÍ

OTÁZKY A ODPOVĚDI PRŮZKUM DOPRAVNÍHO CHOVÁNÍ V LITOMĚŘICÍCH A BLÍZKÉM OKOLÍ OTÁZKY A ODPOVĚDI PRŮZKUM DOPRAVNÍHO CHOVÁNÍ V LITOMĚŘICÍCH A BLÍZKÉM OKOLÍ Proč je důležité, abyste se zúčastnili? Jak jsme Vás vybrali? V jakém termínu probíhá sběr? Jak poznám tazatele? S čím můžete

Více

CELOSTÁTNÍ PŘEHLÍDKA SOČ PLZEŇ 2014 13. 15. červen

CELOSTÁTNÍ PŘEHLÍDKA SOČ PLZEŇ 2014 13. 15. červen CELOSTÁTNÍ PŘEHLÍDKA SOČ PLZEŇ 2014 13. 15. červen VÍTEJTE Milí studenti, SOČkaři, účastníci 36. ročníku soutěže Středoškolské odborné činnosti, vítáme Vás v Plzni, metropoli Plzeňského kraje a Evropském

Více

Termíny třídních schůzek a konzultací ve školním roce 2019/2020

Termíny třídních schůzek a konzultací ve školním roce 2019/2020 1 Základní škola a mateřská škola Prasek, okres Hradec Králové Prasek 157, 504 01 Nový Bydžov, IČ: 70 98 65 09, tel.pevná linka: 495 480 655, mobil 776 532 499, kaprev@seznam.cz, www.skolaprasek.cz Průběh

Více

UPOZORNĚNÍ: pokud vám Registrační formulář nelze otevřít v Internet Explorer, otevřete odkaz pomocí Google Chrome nebo jiného prohlížeče.

UPOZORNĚNÍ: pokud vám Registrační formulář nelze otevřít v Internet Explorer, otevřete odkaz pomocí Google Chrome nebo jiného prohlížeče. Přihlášení Přihlásíte se na odkazu www.taoist.cz/registrace nebo stránkách www.taoist.cz v záložce Plán akcí kliknete na R u akce IWS Praha. Po vyplnění registračního formuláře kliknete na tlačítko odeslat

Více

Vzorové poučení o právech v EU pro podezřelé a obviněné osoby v trestním řízení

Vzorové poučení o právech v EU pro podezřelé a obviněné osoby v trestním řízení Czech Vzorové poučení o právech v EU pro podezřelé a obviněné osoby v trestním řízení Toto poučení o právech si můžete ponechat během zadržení Pokud vás policie zadrží z důvodu podezření ze spáchání trestného

Více

Návod k elektronické žákovské knížce

Návod k elektronické žákovské knížce Návod k elektronické žákovské knížce Vážení rodiče, tento návod Vám má pomoci zorientovat se ve webové aplikaci Bakaláři ELEKTRONICKÁ ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA. Hlavní výhody el. žákovské knížky: El. žákovská knížka

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření Ve Dolanech 1.2.2019 Vypracovala Mgr. J. Šubová 1 Docházka dětí do MŠ Odpověď odmítá jít neřeší to těší se počet 4 15 18 Zatím se mu do školky spíše nechce chodit. Na

Více

Teoretická výuka. Žižkova 1939/20, Jihlava

Teoretická výuka. Žižkova 1939/20, Jihlava Střední škola stavební Jihlava, Žižkova 20, 586 01 Jihlava Třída: 1.SA Třída: 1.SB Tř. učitelka: Ing. Jana Svobodová Třídní učitel: Mgr. Petr Šíma Program Úvod + prezence Přijímací řízení 2016 Organizace

Více

VÝUKA JAZYKŮ ZÁJMOVÁ ČINNOST ORGANIZACE 1. ROČNÍKU DESATERO PRO PRVŇÁČKY

VÝUKA JAZYKŮ ZÁJMOVÁ ČINNOST ORGANIZACE 1. ROČNÍKU DESATERO PRO PRVŇÁČKY VÝUKA JAZYKŮ Od třetí třídy začíná výuka cizího jazyka. Angličtinu mohou děti navštěvovat i v kroužku, který na naší škole probíhá v odpoledních hodinách. Od 7. ročníku vyučujeme 2. cizí jazyk ( Nj, Fj,

Více

Kurzy češtiny pro cizince. Otevřené kurzy bez registrace, přijďte rovnou na lekci! Typ kurzu Termín Den Čas Místo Cena

Kurzy češtiny pro cizince. Otevřené kurzy bez registrace, přijďte rovnou na lekci! Typ kurzu Termín Den Čas Místo Cena Milí příznivci CIC, zde jsou novinky z Centra pro integraci cizinců, o.p.s., zaměřené na prázdninový režim. Kurzy češtiny pro cizince Kurzy češtiny budou probíhat i v létě ještě než si přečtete jejich

Více

Vnitřní řád školní družiny Základní školy, Liberec, Kaplického 384

Vnitřní řád školní družiny Základní školy, Liberec, Kaplického 384 ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Základní škola Liberec, Kaplického 384 Vnitřní řád školní družiny Základní školy, Liberec, Kaplického 384 č.j.: ZŠKAP/0352/2017 ŘEDITEL ZÁKLANÍ ŠKOLY, LIBEREC, KAPLICKÉHO 384 v souladu

Více

PRÁZDNINOVÉ INFORMACE ZE ŠKOLY

PRÁZDNINOVÉ INFORMACE ZE ŠKOLY PRÁZDNINOVÉ INFORMACE ZE ŠKOLY Vážení rodiče žáků naší ZŠ Ostopovice, předkládáme Vám informace k počátku školního roku 2019/2020. Organizace 2. září Slavnostní zahájení školního roku před budovou začne

Více

P r o v o z n í ř á d

P r o v o z n í ř á d P r o v o z n í ř á d ZŠ T. G. Masaryka Hrušovany u Brna, okr. Brno - venkov Vymezuje základní podmínky činnosti školy z hlediska hygieny a bezpečnosti práce a požární ochrany, upravuje činnost školy v

Více

ČESKÝ A SLOVENSKÝ GASTROENTEROLOGICKÝ KONGRES 12. 11. 14. 11. 2015, Clarion Congress Hotel Praha NABÍDKA PRO PARTNERY A VYSTAVOVATELE

ČESKÝ A SLOVENSKÝ GASTROENTEROLOGICKÝ KONGRES 12. 11. 14. 11. 2015, Clarion Congress Hotel Praha NABÍDKA PRO PARTNERY A VYSTAVOVATELE ČESKÝ A SLOVENSKÝ NABÍDKA PRO PARTNERY A VYSTAVOVATELE 2 PARTNERSKÉ POZICE Generální partneři 16 m 2 výstavní plochy priorita ve výběru výstavní plochy možnost prezentace firmy formou paralelního sympozia

Více

Dejte vašemu dítěti šanci učinit správný krok do života!

Dejte vašemu dítěti šanci učinit správný krok do života! National Educational Welfare Board An Bord Náisiúnta Leasa Oideachais Dejte vašemu dítěti šanci učinit správný krok do života! Každému dítěti ve věku mezi 6 a 16 lety musí být poskytováno vzdělávání. Jste-li

Více

Klima školy - varianta pro rodiče

Klima školy - varianta pro rodiče Základní škola a Mateřská škola Neznašov Klima školy - varianta pro rodiče výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: Klima školy - 2015/2016 (červen) Datum: 26. 05. 2016 Graf 1: Celkový přehled školy

Více

První třídní schůzka. Třída: prima 1.A 32 žáků (8 chlapců a 24 dívek)

První třídní schůzka. Třída: prima 1.A 32 žáků (8 chlapců a 24 dívek) První třídní schůzka Třída: prima 1.A 32 žáků (8 chlapců a 24 dívek) Vyučující Třídní učitelka Mgr. Lenka Havlíčková» havlickova@gymrumburk.cz» tel. 723 556 248 Mgr. Lucie Zezulová» zezulova@gymrumburk.cz

Více

Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku.

Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku. DODACÍ PODMÍNKY : PLATBA A DOPRAVA : Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku. Platba předem na účet - zaslání zboží po připsání částky (obvykle do 2 až

Více

Jihlavská astronomická společnost

Jihlavská astronomická společnost Pokyny pro účastníky Letního astronomického soustředění LASO 2010 Hájenka Černé lesy, Brtnice na Jihlavsku, 21. až 30. července 2010 Vážení rodiče a účastníci, na základě Vámi zaslané přihlášky Vám prostřednictvím

Více

TRENDS IN INTERNATIONAL MATHEMATICS AND SCIENCE STUDY

TRENDS IN INTERNATIONAL MATHEMATICS AND SCIENCE STUDY Identification Label TRENDS IN INTERNATIONAL MATHEMATICS AND SCIENCE STUDY Školní dotazník 4. ročník Česká školní inspekce Fráni Šrámka 37 150 21 Praha 5 IEA, 2014 Školní dotazník Vaše škola souhlasila

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně:

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně: MOZAIKOVNÍK školní rok 2009 / 2010 Pracoviště I. stupně: Základní škola Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 732 234 209 (sborovna) 739 007 826 603 709 174 (p. ředitelka) Pracoviště

Více

Systém CPA (Care Programme Approach, Programový přístup k péči)

Systém CPA (Care Programme Approach, Programový přístup k péči) Systém CPA (Care Programme Approach, Programový přístup k péči) care plan Co je systém CPA? Systém CPA Plan Programovému přístupu k péči se jinak říká také systém CPA. Systém CPA se stará o to, abyste

Více

Vnitřní řád školní družiny a školního klubu

Vnitřní řád školní družiny a školního klubu Vnitřní řád školní družiny a školního klubu ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Č.j. Vypracoval: Bc. Radomíra Stejskalová Schválila Školská rada dne: Pedagogická rada ZŘ projednala dne: Směrnice

Více

ORGANIZAČNÍ MANUÁL PRO ÚČASTNÍKY

ORGANIZAČNÍ MANUÁL PRO ÚČASTNÍKY Vzdělávací program Management a udržitelnost NNO je pořádaný v rámci projektu Sítě mateřských center o.s. Trvalé vzdělávání pro rozvoj a zachování konkurenceschopnosti v kraji Vysočina. Termín realizace

Více

Organizace školního roku

Organizace školního roku Základní škola a Mateřská škola Brumovice, okr. Břeclav, příspěvková organizace PSČ 691 11 ZŠ tel: 519 423 237 e-mail: zs.brumovice@tiscali.cz www.zsbrumovice.cz ŠJ tel.: 519 423 283 MŠ tel.: 511 110 617

Více

PRÁZDNINOVÉ POČTENÍ ZE ŠKOLY

PRÁZDNINOVÉ POČTENÍ ZE ŠKOLY PRÁZDNINOVÉ POČTENÍ ZE ŠKOLY Vážení rodiče žáků naší ZŠ Ostopovice, zdravíme Vás a přejeme pěkný zbytek léta. Předkládáme Vám aktuality z naší organizace od 1. 9. 2014. V příloze jsou info ŠJ, ŠD a jednotlivé

Více

Vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů se službami v MŠ Hluk (květen 2015)

Vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů se službami v MŠ Hluk (květen 2015) Vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů se službami v MŠ Hluk (květen 2015) V březnu letošního roku byl v Mateřské škole Hluk iniciován Městským úřadem Hluk dotazník, jehož cílem bylo zjistit potřeby

Více

Jak hodnotíte budovu MŠ (výzdoba, vybavení, čistota apod.)? Co nebo kdo je pro Vaše dítě ve školce: Které činnosti má Vaše dítě nejraději?

Jak hodnotíte budovu MŠ (výzdoba, vybavení, čistota apod.)? Co nebo kdo je pro Vaše dítě ve školce: Které činnosti má Vaše dítě nejraději? Dotazník pro rodiče dětí MŠ Tetčice Vážení rodiče, prosíme Vás o vyplnění této ankety, která nám poslouží k získání celkového pohledu na úroveň naší MŠ ze strany rodičovské veřejnosti a může být také podnětem

Více

INFORMATIVNÍ UPOZORNĚNÍ rovněž prodávány jako součást souprav nástrojů

INFORMATIVNÍ UPOZORNĚNÍ rovněž prodávány jako součást souprav nástrojů /Cover Letter/ BIOMET Biomet Czech 13. listopadu 2013 INFORMATIVNÍ UPOZORNĚNÍ Ref. č.: 32-422082 AGC femorální impaktor 32-422081 AGC tibiální impaktor Šarže: Všechny šarže začínající BT ****** 32-422082

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Školní řád ZŠ a MŠ Malá Skála a/ Práva žáků

Školní řád ZŠ a MŠ Malá Skála a/ Práva žáků Školní řád ZŠ a MŠ Malá Skála a/ Práva žáků Žák má právo: 1.Na vzdělávání a účast ve výuce podle rozvrhu. 2. Na odpočinek a volný čas. 3. Na zabezpečení přístupu k informacím, zejména takovým, které podporují

Více

Co vím o škole, kam chodí moje dítě?

Co vím o škole, kam chodí moje dítě? Co vím o škole, kam chodí moje dítě? 1. Vím, jak se jmenuje Školní vzdělávací program, podle kterého se ve škole vyučuje. a) Ano 14 x b) Ne 5 x 2. Znám priority, které škola má ve svém programu. a) Ano

Více

Do kterého ročníku Váš syn / dcera chodí? Zaškrtněte: 1. 2. 3. 4.

Do kterého ročníku Váš syn / dcera chodí? Zaškrtněte: 1. 2. 3. 4. Dotazník pro rodiče (r. 2015) Vážení rodiče, máme velký zájem o to, aby byl Váš syn /Vaše dcera ve škole spokojený/á a naše výuka byla co nejkvalitnější. Proto se mimo jiné snažíme získávat co možná nejvíce

Více

Základní škola nám. Curieových. ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY pro školní rok 2015/2016

Základní škola nám. Curieových. ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY pro školní rok 2015/2016 Základní škola nám. Curieových ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY pro školní rok 2015/2016 Řád: 02/2015 Účinnost: od 1.9.2015 Číslo jednací: Skartační znak: A5 Datum revize: 28.8.2015 Po revizi dokumentu a jeho schválení

Více

Základní škola a Mateřská škola, Chvalkovice, okres Náchod. Řád školní družiny

Základní škola a Mateřská škola, Chvalkovice, okres Náchod. Řád školní družiny Základní škola a Mateřská škola, Chvalkovice, okres Náchod Řád školní družiny Chvalkovice březen 2010 Všeobecná ustanovení Řád školní družiny V souladu se zněním zákona č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním,

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace ELEKTRONICKÁ ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA II. stupeň WEBOVÁ APLIKACE Bakaláři Webová aplikace obsahuje: Úvod úvodní stránka

Více

8:30 17:00. Organizace služby: Do Denního stacionáře můžete docházet od pondělí do pátku v čase od 7:00 do 17:00 hodin.

8:30 17:00. Organizace služby: Do Denního stacionáře můžete docházet od pondělí do pátku v čase od 7:00 do 17:00 hodin. Organizace služby: Do Denního stacionáře můžete docházet od pondělí do pátku v čase od 7:00 do 17:00 hodin. Dobu příchodu a odchodu si určujete dle svých potřeb. avšak nejpozději do 8:30 hodin 8:30 17:00

Více

Vnitřní řád školní družiny

Vnitřní řád školní družiny Vnitřní řád školní družiny Základní školy v Dobrušce, Pulická ulice 378, Vnitřní řád ŠD je doplňkem k řádu školy a vnitřnímu režimu školy ( vydán na základě vyhlášky č.74 / 2005 Sb.ze dne 9. února 2005

Více

Vnitřní řád školní družiny. Základní škola

Vnitřní řád školní družiny. Základní škola Vnitřní řád školní družiny Základní škola odloučené pracoviště: Základní škola, Školní náměstí 56, Soběslav Základní škola, Pod Markem 532, Veselí nad Lužnicí Vnitřní řád školní družiny Na základě ustanovení

Více

Klima školy - varianta pro rodiče

Klima školy - varianta pro rodiče Základní škola Doubrava, okres Karviná, příspěvková organizace Klima školy - varianta pro rodiče výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: Dotazník pro rodiče Datum: 28. 04. 2016 Graf 1: Celkový

Více

DOMÁCÍ ŘÁD V DENNÍM STACIONÁŘI BŘEŽANY ANEB JAK NA TO

DOMÁCÍ ŘÁD V DENNÍM STACIONÁŘI BŘEŽANY ANEB JAK NA TO DOMÁCÍ ŘÁD V DENNÍM STACIONÁŘI BŘEŽANY ANEB JAK NA TO Organizace služby: Do Denního stacionáře můžete docházet od pondělí do pátku v čase od 7:00 do 15:30 hodin. Dobu příchodu a odchodu si určujete dle

Více

PRAVIDLA PRO UŽIVATELE. Jednodenních a Pobytových AR aktivit, dále jen AR programy

PRAVIDLA PRO UŽIVATELE. Jednodenních a Pobytových AR aktivit, dále jen AR programy PRAVIDLA PRO UŽIVATELE Jednodenních a Pobytových AR aktivit, dále jen AR programy 1. Když nemůžu přijít, musím se omluvit Jak to mám udělat: Nejpozději 1 den dopředu zavolám, pošlu SMS nebo napíšu email,

Více

Město Milovice pořádá. Příměstský tábor

Město Milovice pořádá. Příměstský tábor Město Milovice pořádá Příměstský tábor ve dnech 2. 6. 8. 2010 v době od 6.30 do 18.00 Cena: 750 Kč v ceně je zahrnuto jídlo (oběd, 2x svačina) a pití Místo konání tábora louka nad Hakenovým stadionem,

Více

Asistenční služba sv. Rafaela Diecézní charita Brno

Asistenční služba sv. Rafaela Diecézní charita Brno Co to je osobní asistence? Diecézní charita Brno Příručka pro zájemce o službu osobní asistence OSOBNÍ ASISTENCE je služba, která pomáhá, když někdo potřebuje pomoc. Pomáhá každý den, pomáhá u člověka

Více

VZDĚLÁVACÍ SEMINÁŘE PRO PĚSTOUNY

VZDĚLÁVACÍ SEMINÁŘE PRO PĚSTOUNY VZDĚLÁVACÍ SEMINÁŘE PRO PĚSTOUNY Maltézská pomoc, o. p. s., Centrum Olomouc zve všechny osoby pečující (pěstouny, poručníky) na následující vzdělávací semináře, které budou probíhat během jara 2015. Název

Více

22/ ŠKOLNÍ ŘÁD Základní škola speciální a Praktická škola, Praha 6, Rooseveltova 8

22/ ŠKOLNÍ ŘÁD Základní škola speciální a Praktická škola, Praha 6, Rooseveltova 8 22/ ŠKOLNÍ ŘÁD Základní škola speciální a Praktická škola, Praha 6, Rooseveltova 8 I. Úvodní ustanovení 1. Základní škola speciální a Praktická škola vydává podle zákona č. 49/2009 Sb. (školský zákon)

Více

Vítejte v. Průvodci pro nově přistěhované rodiny ze zahraničí OTÁZKY, KTERÉ MŮŽETE MÍT OHLEDNĚ ŠKOLY A VZDĚLÁVÁNÍ CZECH

Vítejte v. Průvodci pro nově přistěhované rodiny ze zahraničí OTÁZKY, KTERÉ MŮŽETE MÍT OHLEDNĚ ŠKOLY A VZDĚLÁVÁNÍ CZECH Vítejte v Průvodci pro nově přistěhované rodiny ze zahraničí OTÁZKY, KTERÉ MŮŽETE MÍT OHLEDNĚ ŠKOLY A VZDĚLÁVÁNÍ CZECH OBSAH 1. V jakém věku začíná školní docházka v Anglii? 2. V jakém věku mohou děti

Více

Základní škola a mateřská škola Oskava, příspěvková organizace, Oskava 66, 788 01 Oskava VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY ZÁKLADNÍ ŠKOLY OSKAVA

Základní škola a mateřská škola Oskava, příspěvková organizace, Oskava 66, 788 01 Oskava VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY ZÁKLADNÍ ŠKOLY OSKAVA Základní škola a mateřská škola Oskava, příspěvková organizace, Oskava 66, 788 01 Oskava VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY ZÁKLADNÍ ŠKOLY OSKAVA V Oskavě 1. září 2012 ředitel školy: Mgr. Stanislav Lysák Obsah:

Více

Slavnostní zahájení školního roku

Slavnostní zahájení školního roku Slavnostní zahájení školního roku Základní škola a Mateřská škola T. G. Masaryka Zastávka sděluje rodičům a žákům, že školní rok 2018/2019 začíná v pondělí 3. září 2018 v osm hodin před budovou školy.

Více

Leeds Homes je způsob, který lidem umožňuje získat cenově dostupné bydlení v Leedsu.

Leeds Homes je způsob, který lidem umožňuje získat cenově dostupné bydlení v Leedsu. LEEDS HOMES (BYDLENÍ V LEEDSU) Průvodce k pronájmu poskytovanému formou výběru Leedský městský úřad Co je Leeds Homes? Leeds Homes je způsob, který lidem umožňuje získat cenově dostupné bydlení v Leedsu.

Více

Řád školní družiny při ZŠ Třemošnice

Řád školní družiny při ZŠ Třemošnice Řád školní družiny při ZŠ Třemošnice vychází ze zákona 561/2004 Sb. a vyhlášky č. 74/2005 o zájmovém vzdělávání ve znění pozdějších předpisů Školní družina je školské zařízení určené k zájmovému vzdělávání,

Více

NABÍDKA PRO PARTNERY A VYSTAVOVATELE 7. 9. 11. 2013 HOTEL THERMAL KARLOVY VARY

NABÍDKA PRO PARTNERY A VYSTAVOVATELE 7. 9. 11. 2013 HOTEL THERMAL KARLOVY VARY NABÍDKA PRO PARTNERY A VYSTAVOVATELE 7. 9. 11. 2013 HOTEL THERMAL KARLOVY VARY PARTNERSKÉ POZICE Generální partneři 16 m 2 výstavní plochy priorita ve výběru výstavní plochy možnost prezentace firmy formou

Více

V n i t ř n í ř á d. Základní školy a Mateřské školy ve Velké Lhotě. Docházka do školy

V n i t ř n í ř á d. Základní školy a Mateřské školy ve Velké Lhotě. Docházka do školy V n i t ř n í ř á d Základní školy a Mateřské školy ve Velké Lhotě Docházka do školy 1. Vyučování probíhá podle rozvrhu, který byl schválen ředitelem školy. 2. Začátek dopoledního vyučování a délku přestávek

Více

Informace pro budoucí žáky SPŠ SE

Informace pro budoucí žáky SPŠ SE ISIC karty Informace pro budoucí žáky SPŠ SE Ke vstupu do školy a odebírání obědů bude sloužit školní průkaz ISIC. Ten novým žákům připravíme přes prázdniny. Bližší informace na zvláštním dokumentu. Dotazník

Více

Slavnostní zahájení školního roku

Slavnostní zahájení školního roku Slavnostní zahájení školního roku T. G. Masaryka Zastávka sděluje rodičům a žákům, že školní rok 2019/2020 začíná v pondělí 2. září 2019 v osm hodin před budovou školy. V případě nepříznivého počasí bude

Více

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým Vážení přátelé, jak možná víte, letos v červnu jsme pořádali historicky první setkání určené teenagerům a dospělým. Konalo se v Rozdrojovicích u Brna a mnozí z Vás mohou potvrdit, že se více než vydařilo.

Více

Slavnostní zahájení školního roku

Slavnostní zahájení školního roku Slavnostní zahájení školního roku Základní škola a Mateřská škola T. G. Masaryka Zastávka sděluje rodičům a žákům, že školní rok 2017/2018 začíná v pondělí 4. září 2017 v osm hodin před budovou školy.

Více

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace ELEKTRONICKÁ ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA WEBOVÁ APLIKACE Bakaláři Webová aplikace obsahuje: Úvod úvodní stránka se základním

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Oblast I - Komunikace bazální

Oblast I - Komunikace bazální Oblast I - Komunikace bazální Úkol č. Zadání úkolu Cíl úkolu 1 Vyberte jenom jména Chápe jméno 2,3 Jak se jmenuje autor textu, Co odpovíte, na tyto Chápe jméno otázky? 4 Označte pouze křestní jména Chápe

Více

Vnitřní řád školní družiny. SŠ, ZŠ a MŠ Prostějov, Komenského10 - ZŠ speciální Tetín 7. I. Poslání školní družiny

Vnitřní řád školní družiny. SŠ, ZŠ a MŠ Prostějov, Komenského10 - ZŠ speciální Tetín 7. I. Poslání školní družiny Vnitřní řád školní družiny SŠ, ZŠ a MŠ Prostějov, Komenského10 - ZŠ speciální Tetín 7 I. Poslání školní družiny ve dnech školního vyučování tvoří mezistupeň mezi výukou ve škole a výchovou v rodině není

Více

Dotazníkové šetření pro rodiče - klima školy, 2013

Dotazníkové šetření pro rodiče - klima školy, 2013 Dotazníkové šetření pro rodiče - klima školy, 2013 1. Je atmosféra naší školy, když ji navštívíte, pozitivní? určitě ano 46% spíše ano 49% nevím, nedokážu posoudit 4% spíše ne 1% 2. Líbí se Vám vnitřní

Více

OBSAH. hodnocení školní družiny, 2016/2017 R rodiče, Z žáci, V vychovatelé

OBSAH. hodnocení školní družiny, 2016/2017 R rodiče, Z žáci, V vychovatelé BKRT1 Otázka Text otázky Strana 1. PODMÍNKY Z/1 Máš v družině dost místa na hraní? 01 R/4 Mají děti v družině dostatek místa na hraní? 01 Z/2 Můžeš se v ranní družině dospat, pokud potřebuješ? 01 Z/3 Můžeš

Více

Průběh školního roku 2018/2019. Termíny pedagogických rad: pondělí úterý čtvrtek čtvrtek čtvrtek

Průběh školního roku 2018/2019. Termíny pedagogických rad: pondělí úterý čtvrtek čtvrtek čtvrtek 1 Základní škola a mateřská škola Prasek, okres Hradec Králové Prasek 157, 504 01 Nový Bydžov, IČ: 70 98 65 09, tel.pevná linka: 495 480 655, mobil 776 532 499, kaprev@seznam.cz, www.skolaprasek.cz Průběh

Více

EDUKAČNÍ KURZ PRO ŽENY S PKU V PŘÍPRAVĚ NA MATEŘSTVÍ

EDUKAČNÍ KURZ PRO ŽENY S PKU V PŘÍPRAVĚ NA MATEŘSTVÍ Klinika dětí a dorostu FNKV ve spolupráci se společností Nutricia a.s. Vás zve na EDUKAČNÍ KURZ PRO ŽENY S PKU V PŘÍPRAVĚ NA MATEŘSTVÍ Období přípravy na mateřství je jedním z nejkrásnějších v životě ženy.

Více

V Ř E S K O V Á K únor 2007

V Ř E S K O V Á K únor 2007 V Ř E S K O V Á K únor 2007 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, s blížícím se jarem vás opět vyzývám, abyste nepálili odpad na svých zahradách. Co se týká dřevního odpadu z prořezání stromů, opět nabízíme

Více

CLIL - DOTAZNÍK PRO RODIČE

CLIL - DOTAZNÍK PRO RODIČE CLIL - DOTAZNÍK PRO RODIČE Jméno žáka: 1. Má vaše dítě další sourozence? Kolik jim je let? 2. Jakou školku vaše dítě navštěvuje? 3. Jak se vaše dítě projevuje ve skupině vrstevníků (např. drží se spíše

Více

Střední škola Brno, Charbulova příspěvková organizace. CUKRÁŘ Informace ke studiu

Střední škola Brno, Charbulova příspěvková organizace. CUKRÁŘ Informace ke studiu CUKRÁŘ Informace ke studiu Adresa školy Sídlo: Charbulova 1072/106 618 00 Brno telefon recepce: +420 548 424 111 e-mail: info@charbulova.cz www.charbulova.cz Vedení školy RNDr. Jana MARKOVÁ ředitelka školy

Více

Přihláška na pobytový tábor pro rodiče a prarodiče s dětmi

Přihláška na pobytový tábor pro rodiče a prarodiče s dětmi Přihláška na pobytový tábor pro rodiče a prarodiče s dětmi 1. SPOLEK ČIPEROVÉ Z.S. - adresa pro doručování: tř. Gen. Píky 11, 613 00 Brno Čiperové z.s.., IČ: 062 80 005, se sídlem Brno, Vídeňská 270/60,

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Směrnice nabývá platnosti dne: 1. 9. 2019 Směrnice nabývá účinnosti dne: 1. 9. 2019 Počet příloh 2 Změny směrnice jsou prováděny formou číslovaných písemných dodatků. V souladu

Více

Zpráva z evaluačního nástroje Metody a formy výuky. Hospitační formulář.

Zpráva z evaluačního nástroje Metody a formy výuky. Hospitační formulář. Zpráva z evaluačního nástroje Metody a formy výuky. Hospitační formulář. Učitel: Funkce učitele: Škola: Mgr Igor Hnízdo Zástupce ředitele Testovací škola - vyzkoušení EN, Kvalitní 99, 99999 Praha Zpráva

Více