1. zasedání ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1. zasedání ze dne"

Transkript

1 1. zasedání ze dne Usnesení AS ČVUT FD souhlasil s tím, aby legislativní komise byla pro 1. zasedání i komisí volební. Usnesení AS ČVUT FD schválil zápis ze 22. zasedání AS ČVUT FD ze dne Usnesení AS ČVUT FD zvolil v tajném hlasování předsedou AS ČVUT FD Ing. Martina Jacuru, Ph.D. Usnesení AS ČVUT FD zvolil v tajném hlasování místopředsedou AS ČVUT FD za zaměstnaneckou část Ing. Bc. Petra Kumpošta, Ph.D. Usnesení AS ČVUT FD zvolil v tajném hlasování místopředsedou AS ČVUT FD za studentskou část Bc. Otu Hajzlera. Usnesení AS ČVUT FD zvolil v tajném hlasování předsedou hospodářské komise Ing. Bc. Petra Kumpošta, Ph.D. Usnesení AS ČVUT FD zvolil v tajném hlasování předsedou legislativní komise Ing. Bc. Dagmar Kočárkovou, Ph.D. Usnesení AS ČVUT FD zvolil v tajném hlasování členy hospodářské komise: Ing. Janu Kalikovou, Ph.D., Ing. Helenu Chalupníčkovou, Bc. Otu Hajzlera. Usnesení AS ČVUT FD zvolil v tajném hlasování členy legislativní komise: Ing. Jana Vyčichla, Ph.D., Ing. Jana Krčála, Ph.D., Bc. Hanu Najzarovou.

2 2. zasedání ze dne Usnesení AS ČVUT FD souhlasil s tím, aby legislativní komise byla pro 2. zasedání i komisí volební. Usnesení AS ČVUT FD schválil zápis z 1. zasedání AS ČVUT FD ze dne Usnesení AS ČVUT FD schválil v tajném hlasování členy vědecké rady všechny osoby navržené děkanem fakulty prof. Dr. Ing. Miroslavem Svítkem s výjimkou doc. Ing. Ladislava Bíny, CSc. Usnesení 02-02a AS ČVUT FD schválil členem Vědecké rady navrženého děkanem fakulty prof. Dr. Ing. Miroslavem Svítkem náhradou za neschváleného doc. Ladislava Bínu prof. Ing. Bedřicha Duchoně, CSc. Usnesení AS ČVUT FD zřídil komisi pro rozvoj a výstavbu (KRoVy). Usnesení 02-03a AS ČVUT FD zvolil v tajné volbě předsedou komise pro rozvoj a výstavbu Ing. Jana Vyčichla, Ph.D. Usnesení 02-03b AS ČVUT FD zvolil v tajné volbě členy komise pro rozvoj a výstavbu: Ing. Tomáše Padělka, Ing. Bc. Jakuba Hospodku, Ph.D., Ing. Petra Šatru, Ing. Otu Hajzlera.

3 3. zasedání ze dne Usnesení AS ČVUT FD souhlasil s tím, aby legislativní komise byla pro 3. zasedání i komisí volební. Usnesení AS ČVUT FD schválil zápis z 2. zasedání AS ČVUT FD ze dne Usnesení AS ČVUT FD schválil Výroční zprávu za rok 2013 předloženou děkanem fakulty prof. Dr. Ing. iroslavem Svítkem s tím, že budou do zprávy zapracovány připomínky z tohoto jednání. Usnesení AS ČVUT FD považuje účast studentů při letošní anketě za dostatečně reprezentativní a zastává názor, že by studenti Fakulty dopravní měli dostat k výsledkům ankety písemné vyjádření od vedení fakulty a vedení jednotlivých ústavů. Tato vyjádření by měla reagovat na výsledky ankety a měla by být zveřejněna v co nejkratším časovém intervalu. Je nezbytné, aby odhodlanost studentů vyplnit anketu byla odměněna pocitem, že se problémy vyplývající z ankety řeší. Usnesení AS ČVUT FD převzal záštitu nad Reprezentačním plesem ČVUT FD konaným dne

4 4. zasedání ze dne Usnesení AS ČVUT FD souhlasil s tím, aby legislativní komise byla pro 4. zasedání i komisí volební. Usnesení 04-01a AS ČVUT FD souhlasil s dílčí změnou zápisu z 3. zasedání AS ČVUT FD ze dne v otázce vyjádření děkana fakulty k prioritám ve výstavbě, které v návrhu zápisu neodpovídalo myšlenému významu. Usnesení 04-01b AS ČVUT FD schválil zápis z 3. zasedání AS ČVUT FD ze dne Usnesení AS ČVUT FD žádá jednotlivé ústavy, které se nevyjádřily k výsledkům ankety, aby v co nejkratším časovém intervalu toto vyjádření vypracovaly a zveřejnily ho. Žádáme, aby byla vyjádření zveřejněna do Usnesení AS ČVUT FD schválil rozpis rozpočtu ČVUT FD na rok Usnesení 04-03a AS ČVUT FD souhlasil s představením rozpisu financí po jednotlivých ústavech a vzal jej na vědomí. Usnesení AS ČVUT FD na základě žádosti děkana fakulty, přednesené prostřednictvím proděkana pro rozvoj a výstavbu prof. Moose a po zvážení všech okolností doporučuje proděkanovi pro pedagogickou činnost, aby požádal hlavní přijímací komisi, aby zvážila možnost udělení výjimky pro otevření oboru (IS navazující magisterský studijní program vyučovaný v českém jazyce) i v případě nesplnění minimální kvóty přijatých studentů, a to v roce 2014/2015.

5 5. zasedání ze dne Usnesení AS ČVUT FD souhlasil s tím, aby legislativní komise byla pro 5. zasedání i komisí volební. Usnesení AS ČVUT FD schválil zápis ze 4. zasedání ze dne Usnesení AS ČVUT FD schválil Pokyn děkana č. 1/2014 týkající se prospěchového stipendia. Usnesení AS ČVUT FD schválil objednání časopisu Aula do lokální knihovny ČVUT FD.

6 6. zasedání ze dne Usnesení AS ČVUT FD souhlasil s tím, aby legislativní komise byla pro 6. zasedání i komisí volební. Usnesení AS ČVUT FD schválil zápis z 5. zasedání ze dne s tím, že drobné překlepy, na které upozornila Ing. Bc. Dagmar Kočárková, Ph.D., budou odstraněny. Usnesení AS ČVUT FD souhlasně projednal návrh děkana fakulty prof. Dr. Ing. Miroslava Svítka na udělení medailí F. J. Gerstnera: doc. Ing. Danielu Hanusovi, CSc., doc. Ing. Jaroslavu Machanovi, CSc., prof. Ing. Pavlu Přibylovi, CSc., doc. Ing. Jindřichu Šachlovi, CSc., prof. Ing. Tomáši Zelinkovi, CSc. Usnesení AS ČVUT FD v tajném hlasování přijal toto usnesení: AS ČVUT FD doporučuje kolegiu děkana zvážit zařazení výuky TV do časového plánu 1. semestru bakalářského studia, a to jako povinného předmětu bez kreditové dotace. AS ČVUT FD je toho názoru, že výuka TV není ze své podstaty součástí limitu 28 hodin schválených na 5. zasedání AS ČVUT FD. Usnesení AS ČVUT FD schválil Ing. Bc. Jakuba Hospodku, Ph.D. zástupcem ČVUT FD v Radě vysokých škol. Usnesení AS ČVUT FD doporučuje kolegiu děkana, aby zvážil úpravu podmínek pro výjezd studentů na ERASMUS a dle bilaterálních dohod. AS ČVUT FD doporučuje, aby jedinou fakultní podmínkou byl vážený studijní průměr. Zároveň se AS ČVUT FD odmítavě staví k tomu, aby kritériem byl jakýkoliv počet druhých zápisů z povinných předmětů bakalářského studia, neboť druhý zápis předmětu je v zcela souladu se Studijním a zkušebním řádem ČVUT. Usnesení AS ČVUT FD vyjadřuje znepokojení nad způsoby komunikace mezi vedením fakulty a senátní Komisí pro rozvoj a výstavbu ve věci revitalizace, přípravy dislokačního plánu a následného stěhování ústavů K611 a K618 a žádá o urychlenou nápravu a vysvětlení v této záležitosti.

7 7. zasedání ze dne Usnesení AS ČVUT FD souhlasil s tím, aby legislativní komise byla pro 7. zasedání i komisí volební. Usnesení AS ČVUT FD schválil zápis z 6. zasedání ze dne Usnesení AS ČVUT FD souhlasil s tím, že připraví text k přijímacími řízení týkající se připravovaných oborů. Poznámka: Usnesení 07-03a až 07-03g se týkají dokumentu Vyhlášení přijímacího řízení pro akademický rok a zveřejnění podmínek pro přijetí ke studiu na ČVUT v Praze Fakultě dopravní. Usnesení 07-03a AS ČVUT FD souhlasil s návrhem změn na straně 5. dokumentu, které se týkaly poplatků za studium v anglickém jazyce v rámci magisterského studijního oboru IS Intelligent Transport Systems. Usnesení 07-03b AS ČVUT FD souhlasil s návrhem změn na straně 6. dokumentu, které se týkaly podmínek studia cizinců v jazyce českém. Usnesení 07-03c AS ČVUT FD souhlasil s návrhem změny kritéria přijetí uchazečů do bakalářského studijního oboru TUL v podobě výsledného počtu bodů z hodnoty 35 na 45. Usnesení 07-03d AS ČVUT FD souhlasil s návrhem stanovení hodnoty nejnižšího váženého průměru pro přijetí do magisterského studia na ČVUT dosaženého uchazeči v rámci studia bakalářského studijního programu B 3710 Technika a technologie v dopravě a spojích na 1,75. Usnesení 07-03e AS ČVUT FD souhlasil s návrhem stanovení nejnižšího počtu uchazeců přijatých do magisterského oboru potřebného pro jeho otevření na víc než 9. Usnesení 07-03f AS ČVUT FD souhlasil s návrhem stanovení maximálního počtu studentů přijatých do kombinované formy studia na 15. Usnesení 07-03g AS ČVUT FD schválil Vyhlášení přijímacího řízení pro akademický rok a zveřejnění podmínek pro přijetí ke studiu na ČVUT v Praze Fakultě dopravní s tím, že připomínky vzešlé v diskusi budou zapracovány. Usnesení AS FD se v souladu se zákonem č. 111 o vysokých školách, 27 odst. (2) písmeno a) seznámil s konečnou podobou návrhu akreditace 2014, shledal všechny podmínky uložené AS FD dne za splněné a postupuje materiál k projednání VR ČVUT FD.

8 Usnesení AS ČVUT FD souhlasil s vyhlášením druhého Dne otevřených dveří.

9 8. zasedání ze dne Usnesení AS ČVUT FD souhlasil s tím, aby legislativní komise byla pro 8. zasedání i komisí volební. Usnesení AS ČVUT FD schválil zápis z 7. zasedání ze dne s tím, že do seznamu hostů budou doplněni všichni hosté z řad studentů. Usnesení AS ČVUT FD souhlasil s touto podobou poznámky k přijímacímu řízení: Z důvodu právě probíhající akreditace oborů (bakalářské studium: BEZ Bezpečnostní technologie v dopravě, LOG Logistika a řízení dopravních procesů (denní i kombinovaná forma studia), navazující magisterské studium: BT Bezpečnostní technologie v dopravě, LA Logistika a řízení dopravních procesů (denní i kombinovaná forma studia)), nebylo pro tyto obory vypsáno přijímací řízení. Po úspěšném ukončení akreditace bude na jaře 2015 vyhlášeno dodatečné přijímací řízení s termínem konání v červnu Bližší informace budou k dispozici v dubnu Usnesení AS ČVUT FD žádá vedení fakulty, aby uložilo povinnost vedoucím ústavů písemně se vyjádřit ke konkrétním dotazům, které zejména vycházejí z ankety hodnocení studia za letní semestr v akademickém roce 2013/2014. Konkrétní dotazy budou formulovány členy AS ČVUT FD. Písemná vyjádření budou sloužit vedení ČVUT FD pro hodnocení ústavů a jako podklady pro besedu s děkanem, která proběhne Dotazy od členů AS ČVUT FD dostanou dotčené ústavy do AS ČVUT FD žádá vedení fakulty, aby písemná vyjádření byla vyhotovena do

10 9. zasedání ze dne Usnesení AS ČVUT FD souhlasil s tím, aby legislativní komise byla pro 9. zasedání i komisí volební. Usnesení AS ČVUT FD schválil zápis z 8. zasedání ze dne

Zápis z 6. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne (volební období )

Zápis z 6. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne (volební období ) Zápis z 6. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne 15. 10. 2014 (volební období 2014 2016) Přítomni: za zaměstnaneckou část: Ing. Alexandra Dvořáčková, Ing. Bc. Jakub Hospodka, Ph.D., Ing. Helena Chalupníčková,

Více

Zápis z 3. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne (volební období )

Zápis z 3. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne (volební období ) Zápis z 3. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne 9.4.2014 (volební období 2014-2016) Přítomni: za zaměstnaneckou část: Ing. A. Dvořáčková, Ing. J. Hospodka, Ph.D., Ing. M. Jacura, Ph.D., Ing. Jana Kaliková,

Více

Zápis ze 5. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne (volební období )

Zápis ze 5. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne (volební období ) Zápis ze 5. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne 29. 6. 2011 (volební období 2011 2013) Přítomni: za zaměstnaneckou část: Ing. M. Brumovský, Ing. A. Dvořáčková, Ing. M. Jacura, Ph.D., Ing. J. Kaliková,

Více

Zápis ze 4. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne (volební období )

Zápis ze 4. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne (volební období ) Zápis ze 4. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne 21. 5. 2014 (volební období 2014-2016) Přítomni: Za zaměstnaneckou část: Ing. A. Dvořáčková, Ing. J. Hospodka, Ph.D., Ing. H. Chalupníčková, Ing. M.

Více

Zápis z 8. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne 26. 11. 2014 (volební období 2014 2016)

Zápis z 8. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne 26. 11. 2014 (volební období 2014 2016) Zápis z 8. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne 26. 11. 2014 (volební období 2014 2016) Přítomni: za zaměstnaneckou část: Ing. Alexandra Dvořáčková, Ing. Bc. Jakub Hospodka, Ph.D., Ing. Martin Jacura,

Více

ČASOVÝ PLÁN AKADEMICKÉHO ROKU PRO STUDIUM V BAKALÁŘSKÉM A MAGISTERSKÉM STUDIJNÍM PROGRAMU NA ČVUT V PRAZE FAKULTĚ DOPRAVNÍ

ČASOVÝ PLÁN AKADEMICKÉHO ROKU PRO STUDIUM V BAKALÁŘSKÉM A MAGISTERSKÉM STUDIJNÍM PROGRAMU NA ČVUT V PRAZE FAKULTĚ DOPRAVNÍ ČASOVÝ PLÁN AKADEMICKÉHO ROKU 2018-2019 PRO STUDIUM V BAKALÁŘSKÉM A MAGISTERSKÉM STUDIJNÍM PROGRAMU NA ČVUT V PRAZE FAKULTĚ DOPRAVNÍ Zimní semestr 27.08.2018-23.09.2018 výuka předmětů 22AMMD v prostorách

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI AKADEMICKÉHO SENÁTU FCH VUT V BRNĚ za období od 15. března 2014 do 15. března 2015

ZPRÁVA O ČINNOSTI AKADEMICKÉHO SENÁTU FCH VUT V BRNĚ za období od 15. března 2014 do 15. března 2015 ZPRÁVA O ČINNOSTI AKADEMICKÉHO SENÁTU FCH VUT V BRNĚ za období od 15. března 2014 do 15. března 2015 Protože v průběhu období, za které je zpráva podávána, skončilo funkční období AS FCH ve složení vzešlém

Více

Zápis z 10. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne 11. 3. 2015 (volební období 2014 2016)

Zápis z 10. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne 11. 3. 2015 (volební období 2014 2016) Zápis z 10. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne 11. 3. 2015 (volební období 2014 2016) Přítomni: za zaměstnaneckou část: Ing. Alexandra Dvořáčková, Ing. Bc. Jakub Hospodka, Ph.D., Ing. Helena Chalupníčková,

Více

ČASOVÝ PLÁN AKADEMICKÉHO ROKU PRO STUDIUM V BAKALÁŘSKÉM A MAGISTERSKÉM STUDIJNÍM PROGRAMU NA ČVUT V PRAZE FAKULTĚ DOPRAVNÍ

ČASOVÝ PLÁN AKADEMICKÉHO ROKU PRO STUDIUM V BAKALÁŘSKÉM A MAGISTERSKÉM STUDIJNÍM PROGRAMU NA ČVUT V PRAZE FAKULTĚ DOPRAVNÍ ČASOVÝ PLÁN AKADEMICKÉHO ROKU 2017-2018 PRO STUDIUM V BAKALÁŘSKÉM A MAGISTERSKÉM STUDIJNÍM PROGRAMU NA ČVUT V PRAZE FAKULTĚ DOPRAVNÍ Zimní semestr 31.08.2017 zápis studentů do zimního semestru 1. ročníku

Více

Zápis z 5. zasedání AS ČVUT konaného dne 27. dubna 2011 ve velké zasedací místnosti R ČVUT, Zikova 4, Praha 6

Zápis z 5. zasedání AS ČVUT konaného dne 27. dubna 2011 ve velké zasedací místnosti R ČVUT, Zikova 4, Praha 6 Zápis z 5. zasedání AS ČVUT konaného dne 27. dubna 2011 ve velké zasedací místnosti R ČVUT, Zikova 4, Praha 6 1. Schválení programu 5. zasedání AS ČVUT (2/3 senátorů) 2. Kontrola a schválení zápisu ze

Více

JEDNACÍ ŘÁD AKADEMICKÉHO SENÁTU ČESKÉHO VYSOKÉHO UČENÍ TECHNICKÉHO V PRAZE FAKULTY DOPRAVNÍ

JEDNACÍ ŘÁD AKADEMICKÉHO SENÁTU ČESKÉHO VYSOKÉHO UČENÍ TECHNICKÉHO V PRAZE FAKULTY DOPRAVNÍ Akademický senát Českého vysokého učení technického v Praze schválil dne 28. června 2017 vnitřní předpis Českého vysokého učení technického v Praze doc. Ing. Jan Janoušek, Ph.D. předseda Akademického senátu

Více

Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze

Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze Datum a místo zasedání: 29. září 2011, 13h00, místnost 244NB Přítomni: Taušer, Čajka, Češková, Pošvicová,

Více

Přítomni: Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Egner, Dr. Gál, Dr. Jančová, Dr. Rouchal, Ing. Bednařík, Ing. Fojtl, Ing. Hnátková, N.

Přítomni: Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Egner, Dr. Gál, Dr. Jančová, Dr. Rouchal, Ing. Bednařík, Ing. Fojtl, Ing. Hnátková, N. Zápis č. 02/2015 (02) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 2. února 2015 v zasedací místnosti děkanátu FT, v budově U1 UTB, nám. TGM 275, Zlín Přítomni: Dr. Staněk,

Více

Zpráva o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách pro akademický rok na ČVUT v Praze Fakultě dopravní

Zpráva o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách pro akademický rok na ČVUT v Praze Fakultě dopravní Zpráva o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách pro akademický rok 2015 2016 dle Vyhlášky MŠMT č. 343/2002 Sb. o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách a její změně č. 276/2004 Sb. 1. Informace

Více

Zápis z 1. zasedání AS FIT ČVUT v Praze

Zápis z 1. zasedání AS FIT ČVUT v Praze Zápis z 1. zasedání AS FIT ČVUT v Praze Místo a čas konání: úterý 10. 11. 2015, zasedací místnost T9:364 FIT ČVUT, doba trvání 19:45-22:00 Přítomni: Členové AS FIT: Rudolf B. Blažek, Matěj Bartík, Lukáš

Více

Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Gál, Dr. Rouchal, Dr. Egner, Dr. Jančová, Ing. Huba, D. Vítková, Bc. Ondroušek (9 členů)

Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Gál, Dr. Rouchal, Dr. Egner, Dr. Jančová, Ing. Huba, D. Vítková, Bc. Ondroušek (9 členů) Zápis č. 16/2016 (35) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 21. listopadu 2016 v zasedací místnosti 311, v budově U1, Vavrečkova 275, Zlín Přítomni: Dr. Staněk, Dr.

Více

Zápis z 3. zasedání Vědecké rady FEK dne 23. dubna 2015

Zápis z 3. zasedání Vědecké rady FEK dne 23. dubna 2015 FAKULTA EKONOMICKÁ děkan Zápis z 3. zasedání Vědecké rady FEK dne 23. dubna 2015 Přítomni: Omluveni: doc. Ing. Petr Cimler, CSc. (FEK ZČU) doc. PaedDr. Jaroslav Dokoupil, Ph.D. (ZČU) prof. Ing. Lilia Dvořáková,

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ DO PROJEKTŮ NA NAVAZUJÍCÍM MAGISTERSKÉM STUDIU

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ DO PROJEKTŮ NA NAVAZUJÍCÍM MAGISTERSKÉM STUDIU Informace pro studenty posledního ročníku bakalářského studia, kteří podali (nebo podají v rámci Rozšíření a doplnění vyhlášení přijímacího řízení pro akademický rok 2015 2016 a zveřejnění podmínek pro

Více

Zpráva o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách pro akademický rok na ČVUT v Praze Fakultě dopravní

Zpráva o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách pro akademický rok na ČVUT v Praze Fakultě dopravní Zpráva o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách pro akademický rok 2012 2013 dle Vyhlášky MŠMT č. 343/2002 Sb. o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách a její změně č. 276/2004 Sb. 1. Informace

Více

Výroční zpráva fakulty za rok 2014

Výroční zpráva fakulty za rok 2014 České vysoké učení technické v Praze Fakulta dopravní Výroční zpráva fakulty za rok 2014 duben 2015 Předkládá: prof. Dr. Ing. Miroslav Svítek, dr. h. c., děkan fakulty 1 OBSAH 1 Obsah... 2 2 Složení orgánů

Více

Zápis č. 9/2015 (122) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne

Zápis č. 9/2015 (122) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne Zápis č. 9/2015 (122) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 15. 6. 2015 Přítomni: Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., prof. Ing. Petr Dostál, CSc., prof. Ing. Roman

Více

Výroční zpráva fakulty za rok 2013

Výroční zpráva fakulty za rok 2013 České vysoké učení technické v Praze Fakulta dopravní Výroční zpráva fakulty za rok 2013 duben 2014 Předkládá: prof. Dr. Ing. Miroslav Svítek, děkan fakulty Strana 1 1 OBSAH 1 Obsah... 2 2 Složení orgánů

Více

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 čj. DFF/184/16 Přítomni: členové AS FF UHK dle přiložené prezenční listiny Omluven: Bc. Tomáš Tázlar Hosté:

Více

Zápis z jednání AS UK FHS konaného

Zápis z jednání AS UK FHS konaného Zápis z jednání AS UK FHS konaného 19. 2. 2015 Prezenční listina Přítomni: A. Svoboda, L. Císařovská, J. Horský, H. Novotná, J. Novotný, M. Pražáková-Seligová, P. Himl, N. Maslowski F. Schneider, J. Mára,

Více

Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě

Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě Zápis ze zasedání Vědecké rady FF OU konaného dne 2. května 2012 Přítomni: podle prezenční listiny Program 1. Zahájení 2. Projednání výroční zprávy FF

Více

Výroční zpráva fakulty za rok 2015

Výroční zpráva fakulty za rok 2015 České vysoké učení technické v Praze Fakulta dopravní Výroční zpráva fakulty za rok 2015 květen 2016 Předkládá: prof. Dr. Ing. Miroslav Svítek, dr. h. c., děkan fakulty 1 OBSAH 1 Obsah... 2 2 Složení orgánů

Více

Zpráva o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách pro akademický rok na ČVUT v Praze Fakultě dopravní

Zpráva o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách pro akademický rok na ČVUT v Praze Fakultě dopravní Zpráva o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách pro akademický rok 2011 2012 dle Vyhlášky MŠMT č. 343/2002 Sb. o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách a její změně č. 276/2004 Sb. 1. Informace

Více

Zpráva o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách pro akademický rok na ČVUT v Praze Fakultě dopravní

Zpráva o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách pro akademický rok na ČVUT v Praze Fakultě dopravní Zpráva o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách pro akademický rok 2016 2017 dle Vyhlášky MŠMT č. 343/2002 Sb. o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách a její změně č. 276/2004 Sb. 1. Informace

Více

Akademický senát FSv ČVUT

Akademický senát FSv ČVUT Akademický senát FSv ČVUT Zápis z 26. zasedání AS FSv, které se konalo dne 13. 11. 2013 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: prof. Kohoutková, prof. Máca, Ing. Vlasák, doc. Čiháková Dr. Šibrava zahájil

Více

ZÁPIS ze 49. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 5. února 2015

ZÁPIS ze 49. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 5. února 2015 ZÁPIS ze 49. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 5. února 2015 čj. DFF/36/15 Přítomni: členové AS FF UHK dle přiložené prezenční listiny Nepřítomni: L. Kloučková, Bc. M.

Více

Zápis z 22. zasedání AS ČVUT konaného dne 30. ledna 2013 v hodin ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6 s tímto programem:

Zápis z 22. zasedání AS ČVUT konaného dne 30. ledna 2013 v hodin ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6 s tímto programem: Zápis z 22. zasedání AS ČVUT konaného dne 30. ledna 2013 v 13.30 hodin ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6 s tímto programem: 1. Schválení programu 22. zasedání AS ČVUT (kvorum 2/3) 2.

Více

Závěr: Členové VRS poděkovali pedagogům ÚAMVT za jejich vstřícný přístup.

Závěr: Členové VRS poděkovali pedagogům ÚAMVT za jejich vstřícný přístup. Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne 13. 3. 2014 Zápis ze zasedání VR chemické sekce Přítomni: Omluveni: Hosté: doc. Obšil, doc. Coufal, prof. Zima, doc. Kotek, dr.

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne od 13:30 hod. ve velké zasedací místnosti na RUP

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne od 13:30 hod. ve velké zasedací místnosti na RUP ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 26. 6. 2017 od 13:30 hod. ve velké zasedací místnosti na RUP Přítomni: Prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D., předseda RVH UP prof. Mgr. MgA.

Více

Zápis ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 16. dubna 2014

Zápis ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 16. dubna 2014 UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakulta Akademický senát Filozofické fakulty Předseda Křížkovského 10, 771 80 OLOMOUC Tel. 585633206 Email: wilken.engelbrecht@upol.cz Zápis ze zasedání Akademického

Více

Zápis č. 7/2015 (120) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne

Zápis č. 7/2015 (120) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne Zápis č. 7/2015 (120) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 4. 5. 2015 Přítomni: Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., prof. Ing. Petr Dostál, CSc., prof. Ing. Roman

Více

Usnesení. z 3. zasedání Vědecké rady Ústavu zdravotnických studií. Technické univerzity v Liberci dne 17. května 2012

Usnesení. z 3. zasedání Vědecké rady Ústavu zdravotnických studií. Technické univerzity v Liberci dne 17. května 2012 Usnesení z 3. zasedání Vědecké rady Ústavu zdravotnických studií Technické univerzity v Liberci dne 17. května 2012 1. Vědecká rada schválila tento program jednání: - program jednání, - schválení materiálů

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU DNE 2. BŘEZNA 2017 Přítomni dle prezenční listiny Ing. Vlastimil Mikšík, Ph.D., Ing. Matyáš Orsák, Ph. D., prof. Ing. Jan Vašák, CSc., Ing. Martin Pisarčik, Ing.

Více

Zápis č. 11/2014 (46) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne od 13 hodin

Zápis č. 11/2014 (46) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne od 13 hodin Zápis č. 11/2014 (46) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 06. 10. 2014 od 13 hodin Přítomni: Dr. Staněk, Dr. Halabalová, Dr. Gál, doc. Vilčáková, Dr. Egner, Dr. Rouchal,

Více

Akademický senát FSv ČVUT

Akademický senát FSv ČVUT Akademický senát FSv ČVUT Zápis z 24. zasedání AS FSv, které se konalo dne 2. 10.2019 Přítomni: Hosté: Veřejnost: dle prezenční listiny děkan prof. Máca, proděkani prof. Pešková, prof. Pavelka, prof. Patzák,

Více

Zápis z jednání AS UK FHS konaného

Zápis z jednání AS UK FHS konaného Zápis z jednání AS UK FHS konaného 6. 2. 2014 Prezenční listina Přítomni: L. Císařovská, J. Horský, J. Marek, P. Mücke, H. Novotná, J. Novotný, M. Seligová, A. Svoboda, V. Vávrová, P. Konůpka, J. Matoušek,

Více

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ Zápis č. 1/2015 (92) z řádného zasedání Akademického senátu FLKŘ konaného dne 8. ledna 2015 v zasedací místnosti fakulty, budova UH 1,

Více

Fakulta dopravní ČVUT

Fakulta dopravní ČVUT Fakulta dopravní ČVUT Z á p i s č. 2/2010 z 2. zasedání grémia děkana FD konaného dne 16.3. 2010 v Konviktu v zasedací místnosti č. 314 Přítomni: prof. Svítek, prof. Jíra, Dr. Schmidt, prof. Přibyl, prof.

Více

Zápis z 21. zasedání AS ČVUT konaného dne 19. prosince 2012 v hodin ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6 s tímto programem:

Zápis z 21. zasedání AS ČVUT konaného dne 19. prosince 2012 v hodin ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6 s tímto programem: Zápis z 21. zasedání AS ČVUT konaného dne 19. prosince 2012 v 13.30 hodin ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6 s tímto programem: 1. Schválení programu 21. zasedání AS ČVUT (kvorum 2/3)

Více

Zápis z 3. zasedání AS FIT ČVUT v Praze

Zápis z 3. zasedání AS FIT ČVUT v Praze Zápis z 3. zasedání AS FIT ČVUT v Praze Místo a čas konání: Čtvrtek 28. 4. 2016, zasedací místnost T9:364 FIT ČVUT, doba trvání 19:45 22:00 Přítomni: Členové AS FIT: Rudolf B. Blažek, Matěj Bartík (pozdější

Více

ZÁPIS Č. 2 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE

ZÁPIS Č. 2 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE ZÁPIS Č. 2 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE 1. 10. 2002 Přítomno: 12 členů akademické komory AS FS (omluveni Ing. Lenka Landryová, CSc., doc. Ing.Vladimír Vrba, CSc., Ing. Michal Richtář) 6 členů studentské komory

Více

Zpráva o průběhu přijímacího řízení pro akademický rok na ČVUT v Praze Fakultě dopravní

Zpráva o průběhu přijímacího řízení pro akademický rok na ČVUT v Praze Fakultě dopravní Zpráva o průběhu přijímacího řízení pro akademický rok 2010 2011 na ČVUT v Praze Fakultě dopravní dle Vyhlášky MŠMT č. 343/2002 Sb o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách a její novely č. 276/2004

Více

Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy

Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy Čj.: VSPJ/02221/2018 Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy Účast: dle prezenční listiny z 28 členů Akademické rady VŠPJ (dále též AR VŠPJ ) na zasedání

Více

Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne

Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne 5. 12. 2018 Přítomno: 26 členů z 31 (viz prezenční listina, k jednání se připojili: 13:04 doc. Soušek a doc.

Více

Zápis č. 5/2018 (159) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne

Zápis č. 5/2018 (159) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne Zápis č. 5/2018 (159) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 9. 4. 2018 Přítomni: doc. Ing. František Gazdoš, Ph.D., Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., Ing. Libor

Více

Zápis z 5. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne

Zápis z 5. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne Akademický senát Fakulty strojního inženýrství VUT Technická 2 616 69 Brno Zápis z 5. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne 16.3.2006 Místo konání: zasedací místnost děkana FSI VUT v

Více

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu Akademický senát Zápis z 11. zasedání Akademického senátu konaného 13. 2. 2019 od 14.00 hodin v zasedací místnosti děkanátu FaF UK Přítomni: dr. Babica Jan, Mgr. Bárta Pavel, dr. Červený Lukáš, Jan Tomáš,

Více

Časový plán a základní informace k podávání přihlášek ke studiu

Časový plán a základní informace k podávání přihlášek ke studiu Rozšíření a doplnění VYHLÁŠENÍ PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro akademický rok 2011 2012 A ZVEŘEJNĚNÍ PODMÍNEK PRO PŘIJETÍ ke studiu na ČVUT v Praze Fakultě dopravní pro následující NOVĚ AKREDITOVANÝ OBOR Magisterský

Více

Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016

Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016 Č. j.: FZS/0284/16 PID: 372343 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016 Přítomni: dle

Více

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Návrh zápisu ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 1. dubna 2015 Přítomno: 19 členů AS FF UP (dle prezenční listiny) Omluven: doc.

Více

Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017

Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017 Č. j.: FZS/0129/17 PID: 388360 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017 Přítomni: dle prezenční

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 21

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 21 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 21 Pracoviště Akademický senát Fakulty strojní VŠB-TUO Zaznamenal Ing. et Ing. Mgr. Jana Petrů, Ph.D. Funkce tajemnice AS FS Spojení Telefon: +420 597 324 397 Fax: - E-mail: jana.petru@vsb.cz

Více

Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 10. března 2009

Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 10. března 2009 Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 10. března 2009 Konání: 10. března 2009, 16.00 hod Místo zasedání: Zasedací místnost děkanátu Právnické fakulty,

Více

Zápis ze 17. zasedání AS ČVUT konaného dne 20. června 2012 v hodin ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6 s tímto programem:

Zápis ze 17. zasedání AS ČVUT konaného dne 20. června 2012 v hodin ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6 s tímto programem: Zápis ze 17. zasedání AS ČVUT konaného dne 20. června 2012 v 13.30 hodin ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6 s tímto programem: 1. Schválení programu 17. zasedání AS ČVUT (kvorum 2/3)

Více

Zápis č. 11/2015 (124) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne

Zápis č. 11/2015 (124) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne Zápis č. 11/2015 (124) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 5. 10. 2015 Přítomni: Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., prof. Ing. Roman Prokop, CSc., doc. Ing. František

Více

ZÁPIS Č. 5 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE

ZÁPIS Č. 5 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE ZÁPIS Č. 5 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE 22. 4. 2003 Přítomno: 13 členů akademické komory AS FS (nepřítomen Ing. Michal Richtář, omluven doc. Ing. Michael Lichý, CSc.) 7 členů studentské komory AS FS (nepřítomen

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012 Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení zápisu ze zasedání Vědecké rady UK FHS, které se uskutečnilo 21. června 2012 - zápis byl Vědeckou radou

Více

Zápis z 5. zasedání AS FIT ČVUT v Praze

Zápis z 5. zasedání AS FIT ČVUT v Praze Zápis z 5. zasedání AS FIT ČVUT v Praze Místo a čas konání: Středa 5. 10. 2016, zasedací místnost T9:364 FIT ČVUT, doba trvání 19:45-21:30. Přítomni: - Členové AS FIT: Matěj Bartík, Rudolf B. Blažek (příchod

Více

Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze

Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze Datum a místo zasedání: 2. října 2008, 13h, místnost 244NB Přítomni: Češková, Pošvicová, Poláková, Nováková,

Více

Zápis č. 1/2008 (25) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky

Zápis č. 1/2008 (25) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky Zápis č. 1/2008 (25) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 28. 1. 2008 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. B. Chramcov, Ph.D., RNDr. M. Fialka, CSc., doc. RNDr.

Více

Zápis z 19. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne (volební období )

Zápis z 19. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne (volební období ) Zápis z 19. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne 20. 1. 2016 (volební období 2014 2016) Přítomni: za zaměstnaneckou část: Ing. Alexandra Dvořáčková, Ing. Bc. Jakub Hospodka, Ph.D., Ing. Helena Chalupníčková,

Více

Zápis z 9. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 9/2016 ze dne

Zápis z 9. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 9/2016 ze dne Zápis z 9. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 9/2016 ze dne 5. 5. 2016 Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů Omluveni: Paulína Maderová Nepřítomni: - Předsedající: Mgr. Lukáš

Více

Časový plán a základní informace k podávání přihlášek ke studiu

Časový plán a základní informace k podávání přihlášek ke studiu Rozšíření a doplnění VYHLÁŠENÍ PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro akademický rok 2015 2016 A ZVEŘEJNĚNÍ PODMÍNEK PRO PŘIJETÍ ke studiu na ČVUT v Praze Fakultě dopravní pro následující NOVĚ AKREDITOVANÉ OBORY uskutečňované

Více

Fakulta dopravní ČVUT

Fakulta dopravní ČVUT Fakulta dopravní ČVUT Z á p i s č. 07/2008 ze 7. zasedání grémia děkana FD konaného dne 29.9.2008 v Konviktu v zasedací místnosti č. 314 Přítomni: prof. P. Moos, Ing. Schmidt, prof. J. Jíra, doc. P. Vysoký,

Více

12PPOK PROJEKTOVÁNÍ POZEMNÍCH KOMUNIKACÍ

12PPOK PROJEKTOVÁNÍ POZEMNÍCH KOMUNIKACÍ Stránka 1 (celkem 6) 12PPOK PROJEKTOVÁNÍ POZEMNÍCH KOMUNIKACÍ (PREZENČNÍ FORMA STUDIA) ZIMNÍ SEMESTR 2018 2019 Informace dle ustanovení čl. 2 odst. 3 Směrnice děkana č. 2/2018 Povinná účast na jednotlivých

Více

Zápis z 9. zasedání AS ČVUT konaného dne 19. října 2011 ve hodin ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6 s tímto programem:

Zápis z 9. zasedání AS ČVUT konaného dne 19. října 2011 ve hodin ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6 s tímto programem: Zápis z 9. zasedání AS ČVUT konaného dne 19. října 2011 ve 13.30 hodin ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6 s tímto programem: 1. Schválení programu 9. zasedání AS ČVUT (2/3 senátorů) 2.

Více

Zápis ze 17. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 17/2017 ze dne

Zápis ze 17. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 17/2017 ze dne Zápis ze 17. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 17/2017 ze dne 4. 5. 2017 Přítomno: dle prezenční listiny 7 členů Omluveni: Marie Pavlíková, Paulína Maderová, Mgr. Naděžda Calabová,

Více

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018 Akademický senát Vysoké školy polytechnické Jihlava Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018 Přítomni: za akademickou komoru (dále jen AK): 9 (viz prezenční listina)

Více

Zápis č. 67 Akademického senátu Fakulty humanitních studií konaného dne 9. ledna 2013

Zápis č. 67 Akademického senátu Fakulty humanitních studií konaného dne 9. ledna 2013 Zápis č. 67 Akademického senátu Fakulty humanitních studií konaného dne 9. ledna 2013 Přítomni: Omluveni: Host: Mgr. Hana Čechová, Mgr. Zlatica Dorková, Ph.D., Mgr. Eliška Suchánková, Ph.D., Mgr. Roman

Více

Zápis z 11. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne (volební období )

Zápis z 11. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne (volební období ) Zápis z 11. řádného zasedání AS ČVUT FD konaného dne 22. 4. 2015 (volební období 2014 2016) Přítomni: za zaměstnaneckou část: Ing. Alexandra Dvořáčková, Ing. Helena Chalupníčková, Ing. Martin Jacura, Ph.D.,

Více

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ Zápis č. 5/2015 (96) z řádného zasedání Akademického senátu FLKŘ konaného dne 16. března 2015 v zasedací místnosti fakulty, budova UH

Více

Zápis ze 13. zasedání AS FPE konaného dne

Zápis ze 13. zasedání AS FPE konaného dne Akademický senát Fakulty pedagogické Západočeské univerzity v Plzni Zápis ze 13. zasedání AS FPE konaného dne 3. 6. 2015 Prezence AS FPE viz tabulka o hlasování Přítomno: 20 členů; Omluven: 1 člen; Neomluveno:

Více

Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Pokyn děkana č. 4/2015 Harmonogram vzdělávací činnosti pro akademický

Více

Zápis č. 16 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne

Zápis č. 16 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne Zápis č. 16 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne 06. 06. 2017 Počet přítomných senátorů: 11 Omluveni: 2 Neomluveni: 0 Ukončení mandátu: 2 Hosté: prof. Dr. Ing. Zdeněk Zmeškal,

Více

VÝSLEDKY PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO ZS 2008/2009

VÝSLEDKY PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO ZS 2008/2009 Zpráva o průběhu přijímacího řízení do ZS 2008/2009 Provozně ekonomická fakulta MZLU v Brně Informace o konání přijímacího řízení a přijímacích zkoušek Podmínky přijímacího řízení do zimního semestru akademického

Více

Matematický ústav v Opavě, Bezručovo nám. 13, Opava

Matematický ústav v Opavě, Bezručovo nám. 13, Opava Matematický ústav v Opavě, Bezručovo nám. 13, 746 01 Opava Zápis z 9. zasedání Vědecké rady Matematického ústavu v Opavě dne 19. června 2002 Přítomni: Ger, Klapka, Lenc, Marvan, Mikeš, Smítal, Smítalová,

Více

Program jednání: Jednání: Zápis ze schůze AS FAV ZČU v Plzni, která se konala v místnosti UV 115 od 14:00 hod. k bodu A1.

Program jednání: Jednání: Zápis ze schůze AS FAV ZČU v Plzni, která se konala v místnosti UV 115 od 14:00 hod. k bodu A1. Zápis ze schůze AS FAV ZČU v Plzni, která se konala 1. 10. 2008 v místnosti UV 115 od 14:00 hod. AS FAV ZČU Přítomno: 15 až 16 členů AS FAV ZČU v průběhu zasedání - viz prezenční listina Omluveni: 2 členové

Více

Zápis č. 18/2015 (18)

Zápis č. 18/2015 (18) Zápis č. 18/2015 (18) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 23. listopadu 2015 v zasedací místnosti 230, v budově U15, Vavrečkova 5669, Zlín Přítomni: Omluven: Hosté:

Více

Vnitřní předpisy Přírodovědecké fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích

Vnitřní předpisy Přírodovědecké fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích Akademický senát Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích schválil podle 9 odst. 1 písm. b) zákona č. 111/1998 Sb., v platném znění, dne 22.11.2016 a Rektorát Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích

Více

VOLEBNÍ A JEDNACÍ ŘÁD AS FŽP

VOLEBNÍ A JEDNACÍ ŘÁD AS FŽP VOLEBNÍ A JEDNACÍ ŘÁD AS FŽP Akademický senát Fakulty životního prostředí ČZU v Praze se podle 27 odst. 1 písm. b) a 33 odst. 2 písm. d) zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění

Více

Zápis ze 4. zasedání AS ČVUT konaného dne 23. března 2011 ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6

Zápis ze 4. zasedání AS ČVUT konaného dne 23. března 2011 ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6 Zápis ze 4. zasedání AS ČVUT konaného dne 23. března 2011 ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6 1. Schválení programu 4. zasedání AS ČVUT (2/3 senátorů) 2. Kontrola a schválení zápisu z

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Geografické sekce PřF UK dne

Zápis ze zasedání Vědecké rady Geografické sekce PřF UK dne Zápis ze zasedání Vědecké rady Geografické sekce PřF UK dne 13.2. 2014 Přítomni: doc. Drbohlav, doc. Dzúrová, Mgr. Feitová, prof. Janský, doc. Langhammer, dr. Novotný, prof. Sýkora, doc. Vilímek Omluveni:

Více

Akademický senát Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné. Zápis ze zasedání akademického senátu OPF

Akademický senát Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné. Zápis ze zasedání akademického senátu OPF Pořadové číslo zápisu: 3 Datum zasedání: 17. listopadu 1999 Zápis ze zasedání akademického senátu OPF Přítomni: Botlík, Brunda, Buzrla, Čemerková, Godulová, Jahodová, Malátek, Malátková, Partskhaladze,

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Z Á P I S

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Z Á P I S ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STROJNÍ Akademický senát Fakulty strojní ČVUT v Praze Č.j. ASFS/14-16/Z/18 Z Á P I S z 18. zasedání Akademického senátu Fakulty strojní ČVUT v Praze konaného

Více

Řád doktorského studia Přírodovědecké fakulty Ostravské univerzity v Ostravě

Řád doktorského studia Přírodovědecké fakulty Ostravské univerzity v Ostravě Řád doktorského studia Přírodovědecké fakulty Ostravské univerzity v Ostravě Článek 1 Základní ustanovení (1) Doktorský studijní program se na fakultě uskutečňuje v souladu se statutem fakulty, statutem

Více

Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018

Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018 Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018 Místo konání: zasedací místnost rektora, budova rektorátu, 3.NP, Studentská 95, Pardubice. Přítomni: z 9 členů rady přítomno

Více

Zpráva o průběhu přijímacího řízení do LS 2017/2018

Zpráva o průběhu přijímacího řízení do LS 2017/2018 Zpráva o průběhu přijímacího řízení do LS 2017/2018 Informace o podmínkách přijetí ke studiu Podmínky přijetí ke studiu byly stanoveny dokumentem Podmínky přijetí ke studiu v studijních programech akreditovaných

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 8

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 8 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 8 Pracoviště Zaznamenal Funkce Akademický senát Fakulty strojní VŠB-TUO Ing. et Ing. Mgr. Jana Nováková tajemnice AS FS Spojení Telefon: +420 597 324 391 Ověřil Funkce Fax: - E-mail:

Více

ZÁPIS Č. 3 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE 29. 11. 2005

ZÁPIS Č. 3 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE 29. 11. 2005 ZÁPIS Č. 3 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE 29. 11. 2005 Přítomno: 12 členů akademické komory AS FS (omluveni Ing. Petr Kočí, Ph.D., Ing. Jiří Fries, Ph.D., nepřítomen Ing. Michal Richtář), 5 členů studentské komory

Více

Pravidla pro hodnocení vzdělávací činnosti studenty a absolventy Filozofické fakulty Univerzity Karlovy. ze dne

Pravidla pro hodnocení vzdělávací činnosti studenty a absolventy Filozofické fakulty Univerzity Karlovy. ze dne Pravidla pro hodnocení vzdělávací činnosti studenty a absolventy Filozofické fakulty Univerzity Karlovy ze dne 23. 6. 2017 Akademický senát Filozofické fakulty Univerzity Karlovy se podle 27 odst. 1 písm.

Více

Zápis z řádného zasedání AS FHS UK konaného

Zápis z řádného zasedání AS FHS UK konaného Zápis z řádného zasedání AS FHS UK konaného 7. 4. 2011 Prezenční listina: přítomni: K. Bujárková, L. Císařovská, S. Muhič Dizdarevič, J. Homolka, J. Horský, O. Hudeček, A. Kochari, H. Novotná, J. Novotný,

Více

Předseda AS FAI Dr. Matýsek zahájil jednání AS FAI, přivítal všechny účastníky zasedání a omluvil nepřítomné.

Předseda AS FAI Dr. Matýsek zahájil jednání AS FAI, přivítal všechny účastníky zasedání a omluvil nepřítomné. Přítomni: Zápis č. 13/2017 (153) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 20. 11. 2017 Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., doc. Ing. Roman Šenkeřík, Ph.D., Ing. Milan

Více

Zápis z 18. zasedání AS ČVUT konaného dne 26. září 2012 v hodin ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6 s tímto programem:

Zápis z 18. zasedání AS ČVUT konaného dne 26. září 2012 v hodin ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6 s tímto programem: Zápis z 18. zasedání AS ČVUT konaného dne 26. září 2012 v 13.30 hodin ve velké zasedací místnosti RČVUT, Zikova 4, Praha 6 s tímto programem: 1. Schválení programu 18. zasedání AS ČVUT (kvorum 2/3) 2.

Více

Z Á P I S z 1. zasedání Akademického senátu Fakulty elektrotechniky a informatiky, konaného dne 27. března 2017 od 14:00 hodin

Z Á P I S z 1. zasedání Akademického senátu Fakulty elektrotechniky a informatiky, konaného dne 27. března 2017 od 14:00 hodin UPA199822 Akademický senát Fakulty elektrotechniky a informatiky Z Á P I S z 1. zasedání Akademického senátu Fakulty elektrotechniky a informatiky, konaného dne 27. března 2017 od 14:00 hodin Přítomni

Více

Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Pokyn děkana č. 3/2016 Harmonogram vzdělávací činnosti pro akademický

Více

Zápis z 1. zasedání Akademického senátu

Zápis z 1. zasedání Akademického senátu Akademický senát Zápis z 1. zasedání Akademického senátu konaného 7. 2. 2018 od 14.00 hodin v zasedací místnosti děkanátu FaF UK Přítomni: Mgr. Bárta Pavel, dr. Červený Lukáš, dr. Hošťálková Anna, Mgr.

Více