PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Elektronické podání Žádosti o dotaci PRV prostřednictvím Portálu farmáře. Opatření IV.2.1

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Elektronické podání Žádosti o dotaci PRV prostřednictvím Portálu farmáře. Opatření IV.2.1"

Transkript

1 PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Elektronické podání Žádosti o dotaci PRV prostřednictvím Portálu farmáře Opatření IV.2.1 Část prezentace byla převzata z obecné prezentace pro PRV

2 Podání Žádosti o dotaci PRV NÁSLEDUJÍCÍ PREZENTAZE (obrázky obrazovek) BYLA PŮVODNĚ VYTVOŘENA OBECNĚ PRO OPATŘENÍ PRV. Z HLEDISKA SYSTÉMU ELEKTRONICKÉHO PODÁNÍ ŽÁDOSTÍ PROSTŘEDNICTVÍM PORTÁLU FARMÁŘE JE POSTUP PRO OPATŘENÍ IV.2.1 SHODNÝ. Postup podávání žádostí o dotaci je podrobně popsán v Pravidlech pro žadatele, resp. podání Žádosti o dotaci musí být provedeno v souladu s tiskovou zprávou k vyhlášení kola PRV zveřejněné na webových stránkách SZIF dne

3 Podání Žádosti o dotaci PRV ELEKTRONICKÉ ZASLÁNÍ ŽÁDOSTI O DOTACI = Žádost o dotaci zaslaná prostřednictvím Portálu farmáře = Žádost vygenerovaná z účtu Portálu farmáře žadatele a zaslaná prostřednictvím Portálu farmáře. Po odeslání Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu farmáře je systémem vygenerováno POTVRZENÍ O PŘIJETÍ Žádosti o dotaci, které obsahuje Identifikátor dokumentu. POTVRZENÍ O PŘIJETÍ obsahující Identifikátor dokumentu žadatel podepíše a doručí spolu s podepsanými čestnými prohlášeními spolupracujících MAS ČR a povinnými a nepovinnými přílohami k zaregistrování ŽoD na podatelnu CP SZIF osobně nebo prostřednictvím pošty nebo datovou schránkou v termínu trvání příjmu žádostí.

4 Podání Žádosti o dotaci PRV POTVRZENÍ O PŘIJETÍ musí být podepsáno v souladu se stanoveným způsobem pro právoplatné jednání a podepisování za žadatele (nemůže podepsat žadatelem zmocněný zástupce s výjimkou prokuristy). V případě nesplnění výše uvedeného, nebude Žádost o dotaci zaregistrována resp. bude Žádosti o dotaci ukončena administrace. ŽÁDOST O DOTACI SE NEPODEPISUJE. VYTIŠTĚNÁ ŽÁDOST O DOTACI SE NEZASÍLÁ NA PODATELNU CP SZIF.

5 Portál farmáře Informační portál (dostupný přes případně který poskytuje žadateli přístup k individuálním informacím detailního charakteru o jeho žádostech a umožňuje mu využívat služby, jejichž cílem je žadateli pomoci, případně mu poskytnout podporu při vybraných úkonech. Přístup k individuálním informacím a službám mají pouze registrovaní žadatelé. Žadatel může získat registraci, resp. uživatelské jméno a heslo na Portál farmáře osobním podáním žádosti na místně příslušném pracovišti oddělení Ministerstva zemědělství Agentura pro zemědělství a venkov nebo na Regionálním odboru SZIF bližší informace a podmínky jsou uvedeny na internetových stránkách SZIF

6 Přihlášení do Portálu farmáře SZIF Přihlášení do Portálu farmáře SZIF prostřednictvím linku Zobrazí se webové stránky SZIF, kde se prostřednictvím tlačítka Portál farmáře žadatel přihlásí do Portálu farmáře. Následné zadání ID uživatele a Heslo + tlačítko Přihlášení.

7 Přihlášení do Portálu farmáře SZIF

8 Přihlášení do Portálu farmáře SZIF

9 Přihlášení do Portálu farmáře SZIF Přihlašovací obrazovka do Portálu farmáře mimo jiné obsahuje: - Žádost o přístup do Portálu farmáře, - Informace pro žadatele o přístup do Portálu farmáře.

10 Pracovní plocha Portálu farmáře SZIF sekce Nová podání Produktivní ( ostrá ) verze Portálu farmáře SZIF může mít jiný vzhled.

11 Předvyplnění nových Žádostí o dotaci PRV Sekce Žádost PRV projektová opatření tlačítko Předvyplnění nových žádostí o dotaci.

12 Výběr údajů do Žádosti o dotaci PRV Pokud má žadatel v rámci jednotlivých údajů (adresa pro doručování, bankovní spojení, telefon, atd.) na Portálu farmáře SZIF uloženo více možností, může k dané Žádosti o dotaci vybrat konkrétní údaj. Přehled všech opatření/ podopatření/ záměrů, přijímaných v rámci daného kola. Vyberte zvolený záměr IV21.

13 Výběr opatření/podopatření/záměru + vepsání názvu projektu Označení opatření/podopatření/záměru, na který chce žadatel předvyplnit Žádost o dotaci. Je možné označit i více opatření/podopatření/záměrů, na které chce žadatel předvyplnit Žádosti o dotaci. Vepsání názvu projektu resp. názvů projektů.

14 Výběr opatření/podopatření/záměru + vepsání názvu projektu Následně na konci obrazovky stisknout Předvyplnit novou Žádost o dotaci.

15 Průběh předvyplnění (generování) Žádosti o dotaci PRV Po vygenerování Žádosti (stav generování 100%) a stisku tlačítka Zpět na seznam žádostí se zobrazí sekce Seznam dočasně uložených Žádostí o dotaci - viz následující strana prezentace.

16 Předvyplněná Žádost o dotaci PRV Pokud bylo zaškrtnuto více opatření/podopatření/záměrů pro předvyplnění Žádostí o dotaci PRV, bude v sekci Seznam dočasně uložených Žádostí o dotaci tolik Žádostí, kolik žadatel pro předvyplnění zaškrtl.

17 Výmaz předvyplněné Žádosti o dotaci PRV V případě potřeby výmazu vygenerované Žádosti o dotaci PRV označit příslušnou Žádost o dotaci a stisknout Vymazat vybrané záznamy.

18 Otevření předvyplněné Žádosti o dotaci PRV

19 Otevření/uložení předvyplněné Žádosti o dotaci PRV Uložení Žádosti o dotaci PRV Žádost o dotaci PRV uloží KMAS do svého PC. Následně vyplňuje žádost ve svém PC a průběžně ukládá. Pro vyplňování není potřeba Portál farmáře, lze pracovat i na jiném PC. KMAS nevyplňuje formulář žádosti přímo v Portálu, protože zde není možné uložit změny! Po kompletním vyplnění žadatel nahraje prostřednictvím Portálu farmáře (viz následující listy prezentace).

20 Předvyplněná Žádost o dotaci PRV

21 Vyplňování Žádosti o dotaci PRV Ve formuláři se lze pohybovat pomocí jednotlivých sekcí formuláře (strany A, strany B, strany C, strany D) pomocí tlačítka Přechod na sekci stran Strany A resp. Strany B atd. V rámci stran C má každá MAS ČR stranu se základními informacemi a stranu s čestnými prohlášeními. MAS nepodpořené z IV11 mají navíc stranu s povinnými přílohami.

22 Vyplňování Žádosti o dotaci PRV Kontroly na formuláři Žádosti o dotaci (matematické kontroly, kontroly vyplnění základních polí, kontrola limitů způsobilých výdajů, ) jsou k dispozici po stisku tlačítka Kontrola vyplněných údajů (v Menu PDF dokumentu). Kontroly jsou systematické doporučujeme používat tlačítko Kontrola vyplněných údajů průběžně (v průběhu vyplňování Žádosti o dotaci) hlavně pak po finálním vyplnění Žádosti o dotaci (zda kompletně vyplněný formulář Žádosti o dotaci neobsahuje ještě nějaké chyby).

23 Postup zaslání Žádosti o dotaci přes Portál farmáře SZIF Po finálním vyplnění formuláře Žádosti o dotaci PRV uloženém ve vlastním PC. Sekce Elektronické odeslání žádosti slouží k Elektronickému zaslání kompletně vyplněné Žádosti o dotaci z vlastního PC musí se však jednat o formulář Žádosti o dotaci PRV platný pro dané kolo příjmu žádostí a pro dané opatření/podopatření/záměr!!!

24 Postup zaslání Žádosti o dotaci přes Portál farmáře SZIF Nalezení formuláře Žádosti o dotaci PRV ve vlastním PC musí se jednat o formulář Žádosti o dotaci PRV platný pro dané kolo příjmu žádostí a pro dané opatření/podopatření/záměr.

25 Postup zaslání Žádosti o dotaci přes Portál farmáře SZIF Po nalezení Žádosti o dotaci ve vlastním PC stisk tlačítka Podat žádost.

26 Postup zaslání Žádosti o dotaci přes Portál farmáře SZIF V případě, že se objeví chybové hlášky, Žádost nebude odeslána. Je nutné opravit uvedené nedostatky v Žádosti o dotaci a znovu odeslat.

27 Postup zaslání Žádosti o dotaci přes Portál farmáře SZIF Úspěšné zaslání Žádosti o dotaci.

28 Přehled zaslaných Žádostí přes Portál farmáře Přehled Elektronicky zaslaných Žádostí o dotaci PRV projektová opatření obsahuje všechny elektronicky zaslané Žádosti a ke každé takové Žádosti tyto dokumenty: 1. Elektronicky zaslanou Žádost o dotaci přes Portál farmáře SZIF. 2. POTVRZENÍ O PŘIJETÍ Žádosti o dotaci

29 Tisk, podpis a doručení POTVRZENÍ O PŘIJETÍ na CP SZIF POTVRZENÍ O PŘIJETÍ Žádosti o dotaci žadatel vytiskne, podepíše (v souladu se stanoveným způsobem pro právoplatné jednání a podepisování za žadatele) a doručí spolu s podepsanými čestnými prohlášeními MAS ČR a povinnými a nepovinnými přílohami předkládanými k zaregistrování ŽoD na podatelnu CP SZIF osobně nebo poštou nebo datovou schránkou v termínu trvání příjmu žádostí.

30 Žádost o dotaci odeslaná přes Portál farmáře Odeslaná Žádost o dotaci přes Portál farmáře obsahuje identifikační kód. Po doručení podepsaného Potvrzení o přijetí, čestných prohlášeních a příloh na podatelnu CP SZIF (osobně nebo prostřednictvím pošty nebo datovou schránkou v termínu trvání výzvy) bude dle tohoto identifikačního kódu Žádost o dotaci zaregistrována. Identifikační kód na ŽoD musí být shodný s kódem uvedeným v POTVRZENÍ O PŘIJETÍ.

31 POTVRZENÍ O PŘIJETÍ Žádosti o dotaci POTVRZENÍ O PŘIJETÍ obsahuje také informace o povinnosti

32 Děkujeme za pozornost Případné dotazy směřujte na tyto kontaktní adresy: Oddělení osy IV PRV

PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR prostřednictvím Portálu farmáře. 15.kolo PRV. Ing. Michal ANTON

PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR prostřednictvím Portálu farmáře. 15.kolo PRV. Ing. Michal ANTON PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR 2007-2013 Elektronické podání Žádosti o dotaci PRV prostřednictvím Portálu farmáře 15.kolo PRV Ing. Michal ANTON 6.2.2012 Podání Žádosti o dotaci PRV!!! NÁSLEDUJÍCÍ PREZENTAZE

Více

PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Podání Žádosti o dotaci PRV

PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Podání Žádosti o dotaci PRV PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR 2007-2013 Podání Žádosti o dotaci PRV 22. kolo PRV (osa I) 19.1.2015 Podání Žádosti o dotaci PRV!!! Postup podávání žádostí o dotaci v rámci 22. kola příjmu žádostí (osa I) je

Více

Opatření III.4.1. Státní zemědělský intervenční fond platební agentura na Vaší straně. Získávání dovedností, animace a provádění

Opatření III.4.1. Státní zemědělský intervenční fond platební agentura na Vaší straně. Získávání dovedností, animace a provádění Opatření III.4.1. Získávání dovedností, animace a provádění Státní zemědělský intervenční fond platební agentura na Vaší straně Oddělení metodiky Osy 4 PRV 4. 12. 2012 Příjem Žádosti o dotaci KDY: 6.2.2012

Více

Operační program Rybářství

Operační program Rybářství OP Rybářství 2007-2013 Operační program Rybářství 2007-2013 Elektronické podání Žádosti o dotaci (15. kolo příjmu žádostí OP Rybářství) opatření 2.1., 2.4., 3.2. b) Oddělení metodiky OP Rybářství Ing.

Více

Operační program Rybářství

Operační program Rybářství OP Rybářství 2007-2013 Operační program Rybářství 2007-2013 Elektronické podání Žádosti o dotaci (20. kolo příjmu žádostí OP Rybářství opatření 2.1. a), b), c) Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín

Více

Podrobný postup pro vygenerování Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře

Podrobný postup pro vygenerování Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře Podrobný postup pro vygenerování Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře Kontinuální příjem žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) operace 4.3.1 Pozemkové úpravy V tomto dokumentu je uveden podrobný

Více

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře 5. a 6. výzva příjmu žádostí Operačního programu Rybářství (2014 2020) V následujícím dokumentu je uveden podrobný

Více

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře. 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře. 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup vygenerování Žádosti

Více

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře. 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře. 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup vygenerování Žádosti

Více

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře. 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře. 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup vygenerování Žádosti

Více

Operační program Rybářství

Operační program Rybářství OP Rybářství 2007-2013 Operační program Rybářství 2007-2013 Plná elektronizace příjmu Žádosti o dotaci (20. kolo příjmu žádostí OP Rybářství opatření 3.1.a) a 3.3.e) Oddělení metodiky OP Rybářství Ing.

Více

Operační program Rybářství

Operační program Rybářství OP Rybářství 2007-2013 Operační program Rybářství 2007-2013 Elektronické podání Standardní roční monitorovací zprávy Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe) Přihlášení do Portálu farmáře

Více

Portál farmáře možnosti využití pro žadatele OP Rybářství projektová opatření

Portál farmáře možnosti využití pro žadatele OP Rybářství projektová opatření Oddělení metodiky OP Rybářství V Praze dne 14. února 2013 Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 620 fax: 222 871 764 e-mail: info@szif.cz Portál farmáře možnosti využití pro žadatele OP Rybářství

Více

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře 1. a 2. výzva příjmu žádostí Operačního programu Rybářství (2014 2020) V následujícím dokumentu je uveden podrobný

Více

Portál farmáře možnosti využití pro žadatele OP Rybářství projektová opatření

Portál farmáře možnosti využití pro žadatele OP Rybářství projektová opatření Oddělení metodiky OP Rybářství V Praze dne 24. května 2012 Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 620 fax: 222 871 764 e-mail: info@szif.cz Zpracoval: Ing. Miroslav Gřunděl, kontakt: tel.: 222 871

Více

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře. v Operaci

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře. v Operaci Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře v Operaci 19.2.1 V tomto dokumentu je uveden podrobný postup vygenerování Žádosti o dotaci v Operaci 19.2.1 a následné podání

Více

Příručka pro žadatele

Příručka pro žadatele Příručka pro žadatele Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře 7. - 10. výzva příjmu žádostí Operačního programu Rybářství 2014 2020 1 Podrobný postup

Více

Portál farmáře možnosti využití pro žadatele OP Rybářství projektová opatření

Portál farmáře možnosti využití pro žadatele OP Rybářství projektová opatření Oddělení metodiky OP Rybářství V Praze dne 1. března 2011 Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 620 fax: 222 871 764 e-mail: info@szif.cz Portál farmáře možnosti využití pro žadatele OP Rybářství

Více

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál farmáře. 7. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál farmáře. 7. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál farmáře 7. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup vygenerování Žádosti

Více

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál farmáře. 7. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál farmáře. 7. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál farmáře 7. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup vygenerování Žádosti

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví se vyhodnocuje, pokud kritéria

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví se vyhodnocuje, pokud kritéria

Více

Podrobný postup podání Žádosti o platbu OP Rybářství přes Portál farmáře. Operačního programu Rybářství ( )

Podrobný postup podání Žádosti o platbu OP Rybářství přes Portál farmáře. Operačního programu Rybářství ( ) Podrobný postup podání Žádosti o platbu OP Rybářství přes Portál farmáře V následujícím dokumentu je uveden podrobný postup pro podání Žádosti o platbu OPR prostřednictvím Portálu farmáře. Při podání Žádosti

Více

Portál farmáře možnosti využití pro žadatele OP Rybářství

Portál farmáře možnosti využití pro žadatele OP Rybářství Oddělení metodiky OP Rybářství V Praze dne 15. 8. 2014 Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 871 fax: 222 871 764 e-mail: info@szif.cz Portál farmáře možnosti využití pro žadatele OP Rybářství Žádosti

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře Program rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví (dále také jen FZ) se vyhodnocuje, pokud kritéria přijatelnosti

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře. 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020)

Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře. 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup dokládání

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví (dále FZ) se vyhodnocuje, pokud

Více

Portál farmáře možnosti využití pro žadatele OP Rybářství

Portál farmáře možnosti využití pro žadatele OP Rybářství Oddělení metodiky OP Rybářství V Praze dne 8. ledna 2013 Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 620 fax: 222 871 764 e-mail: info@szif.cz Portál farmáře možnosti využití pro žadatele OP Rybářství

Více

Obr. 1: Ve Smečkách 33, Praha 1 tel.: fax:

Obr. 1:  Ve Smečkách 33, Praha 1 tel.: fax: Podrobný postup pro doplnění Žádosti neúplné dokumentace OPR přes Portál farmáře 1. a 2. výzva příjmu žádostí Operačního programu Rybářství (2014 2020) V následujícím dokumentu je uveden podrobný postup

Více

Příručka pro příjemce Podrobný postup podání Hlášení o změnách přes Portál farmáře Operačního programu Rybářství

Příručka pro příjemce Podrobný postup podání Hlášení o změnách přes Portál farmáře Operačního programu Rybářství Příručka pro příjemce Podrobný postup podání Hlášení o změnách přes Portál farmáře Operačního programu Rybářství 2014-2020 1 V následujícím dokumentu je uveden podrobný postup pro podání Hlášení o změnách

Více

Podrobný postup pro podání Hlášení o změnách přes Portál Farmáře. Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro podání Hlášení o změnách přes Portál Farmáře. Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro podání Hlášení o změnách přes Portál Farmáře Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup pro podání Hlášení o změnách prostřednictvím Portálu farmáře

Více

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře, 3. a 4. výzvy příjmu žádostí Operačního programu Rybářství

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře, 3. a 4. výzvy příjmu žádostí Operačního programu Rybářství Příručka pro žadatele Podrobný postup pro doplnění Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře, 3. a 4. výzvy příjmu žádostí Operačního programu Rybářství 2014-2020 1 Podrobný postup pro doplnění

Více

2. Výzva MAS Telčsko, z. s. k předkládání Žádostí o dotaci v rámci operace Programu rozvoje venkova na období

2. Výzva MAS Telčsko, z. s. k předkládání Žádostí o dotaci v rámci operace Programu rozvoje venkova na období 2. Výzva MAS Telčsko, z. s. k předkládání Žádostí o dotaci v rámci operace 19.2.1 Programu rozvoje venkova na období 2014-2020 Seminář pro žadatele/příjemce Podání žádosti o dotaci 10. 4. 2018 Zřízení

Více

POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ FORMULÁŘE FICHE PŘES PORTÁL FARMÁŘE

POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ FORMULÁŘE FICHE PŘES PORTÁL FARMÁŘE POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ FORMULÁŘE FICHE PŘES PORTÁL FARMÁŘE V Praze dne 2. června 2016 A. Generování formuláře Fiche: 1.Příhlášení na Portál Farmáře přes přidělené přihlašovací údaje (uživatelské

Více

Žádost o platbu PRV Operace

Žádost o platbu PRV Operace Žádost o platbu PRV 2014-2020 Operace 19.2.1 Podání Žádosti o platbu v operaci 19.2.1 Základní informace a podmínky týkající se předložení a další administrace Žádosti o platbu jsou uvedeny v Obecné části

Více

Příručka pro příjemce

Příručka pro příjemce Příručka pro příjemce Podrobný postup pro podání a doplnění Průběžné/Závěrečné zprávy o udržitelnosti projektu přes Portál farmáře pro žádosti Operačního programu Rybářství 2014 2020. 1 V následujícím

Více

IV.2.1 Realizace projektů spolupráce. Školení pro MAS. - Postup podání Žádosti o dotaci - Harmonogram - Způsobilé výdaje. Praha, 4. 11.

IV.2.1 Realizace projektů spolupráce. Školení pro MAS. - Postup podání Žádosti o dotaci - Harmonogram - Způsobilé výdaje. Praha, 4. 11. IV.2.1 Realizace projektů spolupráce Školení pro MAS - Postup podání Žádosti o dotaci - Harmonogram - Způsobilé výdaje Praha, 4. 11. 2014 Uložení ŽoD do PC Podání ŽoD Nahrání formuláře ŽoD Nahrání příloh

Více

Ve Smečkách 33, Praha 1 tel.: fax:

Ve Smečkách 33, Praha 1 tel.: fax: Příručka pro žadatele Podrobný postup pro předložení aktualizovaného formuláře Žádosti o podporu a příloh k výběrovým/zadávacím řízením přes Portál farmáře, 3. a 4. výzva příjmu žádostí Operačního programu

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portálu Farmáře. 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portálu Farmáře. 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portálu Farmáře 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup dokládání příloh k Žádosti

Více

1. Výzva MAS Slezská brána, z.s. k předkládání Žádostí o dotaci v rámci operace Programu rozvoje venkova na období

1. Výzva MAS Slezská brána, z.s. k předkládání Žádostí o dotaci v rámci operace Programu rozvoje venkova na období 1. Výzva MAS Slezská brána, z.s. k předkládání Žádostí o dotaci v rámci operace 19.2.1 Programu rozvoje venkova na období 2014-2020 Seminář pro žadatele/příjemce Vyplnění Žádosti o dotaci Podání Žádosti

Více

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře výzvy příjmu žádostí Operačního programu Rybářství

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře výzvy příjmu žádostí Operačního programu Rybářství Příručka pro žadatele Podrobný postup pro doplnění Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře 7. - 10. výzva příjmu žádostí Operačního programu Rybářství 2014-2020 1 Podrobný postup pro doplnění

Více

A. Vygenerování formuláře

A. Vygenerování formuláře Postup pro doložení Formuláře pro stanovení minimální a maximální hodnoty standardní produkce na podnik dle výrobního zaměření (operace 6.1.1 Zahájení činnosti mladých zemědělců) prostřednictvím Portálu

Více

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře. 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře. 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup doplnění Žádosti o

Více

Průvodce administrací opatřením 3.3., záměru e) Pořádání veletrhů a výstav a účast na nich kolo příjmu žádostí OP Rybářství

Průvodce administrací opatřením 3.3., záměru e) Pořádání veletrhů a výstav a účast na nich kolo příjmu žádostí OP Rybářství Oddělení metodiky OP Rybářství V Praze dne 8. ledna 2013 Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 785 fax: 222 871 764 e-mail: info@szif.cz Průvodce administrací opatřením 3.3., záměru e) Pořádání

Více

Program rozvoje venkova 2014-2020. Postup administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí

Program rozvoje venkova 2014-2020. Postup administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí Program rozvoje venkova 2014-2020 Postup administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí Ing. Michal Anton, Odbor projektových opatření rozvoje venkova Praha 24.8.2015 Obsah prezentace Administrace

Více

Program rozvoje venkova LEADER Administrace ŽoD na MAS Formulář Žádosti o dotaci Administrace ŽoD

Program rozvoje venkova LEADER Administrace ŽoD na MAS Formulář Žádosti o dotaci Administrace ŽoD Program rozvoje venkova 2014 2020 LEADER Administrace ŽoD 19.2.1. na MAS Formulář Žádosti o dotaci 19.2.1. Administrace ŽoD 19.2.1. na RO SZIF Ing. Radim Petr, Ing. Ondřej Rybář Portál Farmáře Žádost o

Více

PODROBNÝ POSTUP PRO PŘEDLOŽENÍ AKTUALIZOVANÉHO FORMULÁŘE ŽÁDOSTI O DOTACI A PŘÍLOH K VÝBĚROVÝM/ZADÁVACÍM ŘÍZENÍM PŘES PORTÁL FARMÁŘE, 1

PODROBNÝ POSTUP PRO PŘEDLOŽENÍ AKTUALIZOVANÉHO FORMULÁŘE ŽÁDOSTI O DOTACI A PŘÍLOH K VÝBĚROVÝM/ZADÁVACÍM ŘÍZENÍM PŘES PORTÁL FARMÁŘE, 1 PODROBNÝ POSTUP PRO PŘEDLOŽENÍ AKTUALIZOVANÉHO FORMULÁŘE ŽÁDOSTI O DOTACI A PŘÍLOH K VÝBĚROVÝM/ZADÁVACÍM ŘÍZENÍM PŘES PORTÁL FARMÁŘE, 1. KOLO PŘÍJMU ŽÁDOSTÍ PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA 2014-2020 V následujícím

Více

Ve Smečkách 33, Praha 1 tel.: fax:

Ve Smečkách 33, Praha 1 tel.: fax: Příručka pro žadatele Podrobný postup pro předložení aktualizovaného formuláře Žádosti o podporu a příloh k výběrovým/zadávacím řízením přes Portál farmáře u žádostí Operačního programu Rybářství 2014-2020

Více

Operační program Rybářství 2014-2020. Systém administrace Žádosti o podporu v rámci 1. a 2. výzvy příjmu žádostí OP Rybářství. Ing.

Operační program Rybářství 2014-2020. Systém administrace Žádosti o podporu v rámci 1. a 2. výzvy příjmu žádostí OP Rybářství. Ing. Operační program Rybářství 2014-2020 Systém administrace Žádosti o podporu v rámci 1. a 2. výzvy příjmu žádostí OP Rybářství Ing. Lubomír Valdhans Obsah prezentace Opatření přijímaná v 1. a 2. výzvě příjmu

Více

Příručka pro příjemce Podrobný postup doplnění Žádosti o platbu OPR přes Portál farmáře Operačního programu Rybářství ( )

Příručka pro příjemce Podrobný postup doplnění Žádosti o platbu OPR přes Portál farmáře Operačního programu Rybářství ( ) Příručka pro příjemce Podrobný postup doplnění Žádosti o platbu OPR přes Portál farmáře Operačního programu Rybářství (2014 2020) 1 Podrobný postup doplnění Žádosti o platbu OPR přes Portál farmáře Operačního

Více

Program rozvoje venkova Postup administrace Žádosti o dotaci 4. kolo příjmu žádostí

Program rozvoje venkova Postup administrace Žádosti o dotaci 4. kolo příjmu žádostí Program rozvoje venkova 2014-2020 Postup administrace Žádosti o dotaci 4. kolo příjmu žádostí Ing. Michal Anton Ing. Slavomír Ladislav Vacík 17.3.2017 Obsah prezentace Administrace Žádosti o dotaci Přijímaná

Více

Postup při vyplňování žádosti o dotaci

Postup při vyplňování žádosti o dotaci Postup při vyplňování žádosti o dotaci 1. Registrace na webových stránkách http://dotace.mdcr.cz/ Žadatel vyplní v části Registrace svůj e-mail, na který obdrží unikátní heslo: Pro přihlášení do aplikace

Více

Příručka pro žadatele a příjemce

Příručka pro žadatele a příjemce Programový rámec Programu rozvoje venkova Příručka pro žadatele a příjemce Název MAS: Společná CIDLINA, z.s. Sídlo MAS: 503 63, Nepolisy 75 Webové stránky: E-mail : www.spolecnacidlina.cz info@spolecnacidlina.cz

Více

Příručka pro žadatele. Školní projekt na Portálu farmáře

Příručka pro žadatele. Školní projekt na Portálu farmáře Příručka pro žadatele Školní projekt na Portálu farmáře Obsah 1. Úvod... 2 2. Umístění aplikací... 2 2.1 Přístup k aplikacím... 2 3. Podání žádosti pro školní programy (Ovoce a zelenina do škol nebo Mléko

Více

PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR 2007 2013. Pravidla k vyúčtování a proplacení dotačních prostředků v rámci 22. kola. Ing. Tomáš Kolář

PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR 2007 2013. Pravidla k vyúčtování a proplacení dotačních prostředků v rámci 22. kola. Ing. Tomáš Kolář PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR 2007 2013 Pravidla k vyúčtování a proplacení dotačních prostředků v rámci 22. kola Ing. Tomáš Kolář Žádost o proplacení výdajů projektu pouze 22. kolo Pravidla - Žádost o proplacení

Více

Postup pro doplnění Žádosti o dotaci přes Portál farmáře v operaci

Postup pro doplnění Žádosti o dotaci přes Portál farmáře v operaci Postup pro doplnění Žádosti o dotaci přes Portál farmáře v operaci 19.2.1 V tomto dokumentu je uveden postup doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu farmáře (dále také jen PF) v operaci 19.2.1.

Více

Ve Smečkách 33, Praha 1 tel.: fax:

Ve Smečkách 33, Praha 1 tel.: fax: Příručka pro žadatele Podrobný postup pro doplnění aktualizovaného formuláře Žádosti o podporu a příloh k výběrovým/zadávacím řízením přes Portál farmáře, 1. a 2. výzva příjmu žádostí Operačního programu

Více

PODROBNÝ POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ ŽÁDOSTI O

PODROBNÝ POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ ŽÁDOSTI O PODROBNÝ POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ ŽÁDOSTI O DOTACI PŘES PORTÁL FARMÁŘE Krok 1 Pro podání žádosti o dotaci na MAS musí každý žadatel vygenerovat příslušný formulář žádosti ze svého účtu přes Portál

Více

Elektronické zasílání Hlášení o změnách přes Portál Farmáře

Elektronické zasílání Hlášení o změnách přes Portál Farmáře Elektronické zasílání Hlášení o změnách přes Portál Farmáře Státní zemědělský intervenční fond platební agentura na Vaší straně Oddělení metodiky Osy 4 PRV Postup při hlášení požadovaných změn Podání el.

Více

Žádost o dotaci je nutno podat ve lhůtě pro podání žádostí o dotaci, která je stanovena v Programu

Žádost o dotaci je nutno podat ve lhůtě pro podání žádostí o dotaci, která je stanovena v Programu Metodický pokyn k podávání žádostí o dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy z Programu 2015 pro poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje ze Středočeského Fondu Žádost o dotaci je nutno podat

Více

Ve Smečkách 33, Praha 1 tel.: fax:

Ve Smečkách 33, Praha 1 tel.: fax: Podrobný postup pro předložení aktualizovaného formuláře Žádosti o dotaci a příloh k výběrovým/zadávacím řízením přes Portál farmáře, 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova 2014-2020 V následujícím

Více

Program rozvoje venkova Postup administrace Žádosti o dotaci 6. kolo příjmu žádostí

Program rozvoje venkova Postup administrace Žádosti o dotaci 6. kolo příjmu žádostí Program rozvoje venkova 2014-2020 Postup administrace Žádosti o dotaci 6. kolo příjmu žádostí 10.2.2018 Obsah prezentace Administrace Žádosti o dotaci Přijímaná opatření/operace 6. kola příjmu žádostí

Více

Příručka pro žadatele o podpoře elektronické tvorby Ohlášení a elektronického podání

Příručka pro žadatele o podpoře elektronické tvorby Ohlášení a elektronického podání Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: +420 222 871 620 fax: +420 222 871 765 e-mail: info@szif.cz; www.szif.cz Příručka pro žadatele o podpoře elektronické tvorby Ohlášení a elektronického podání 8.1.1

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portál farmáře. 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portál farmáře. 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portál farmáře 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup dokládání příloh k Žádosti

Více

Program rozvoje venkova Postup administrace Žádost o dotaci 2. kolo příjmu žádostí

Program rozvoje venkova Postup administrace Žádost o dotaci 2. kolo příjmu žádostí Program rozvoje venkova 2014-2020 Postup administrace Žádost o dotaci 2. kolo příjmu žádostí Plzeň 15.4.2016 Obsah prezentace Administrace Žádosti o dotaci Základní podmínky Žádosti o dotaci Podání Žádosti

Více

Manuál pro žadatele OBSAH

Manuál pro žadatele OBSAH Manuál pro žadatele OBSAH 1. Úvod... 2 2. Registrace žadatele do systému... 3 3. Přihlášení... 5 4. Změna hesla... 6 5. Obnova zapomenutého hesla... 7 6. Vyplňování formuláře žádosti o dotaci... 8 6.1.

Více

Podrobný postup pro zaslání Žádosti o dotaci a postup pro doložení příloh přes Portál Farmáře

Podrobný postup pro zaslání Žádosti o dotaci a postup pro doložení příloh přes Portál Farmáře Podrobný postup pro zaslání Žádosti o dotaci a postup pro doložení příloh přes Portál Farmáře Kontinuální příjem žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) operace 4.3.1 Pozemkové úpravy Tento dokument

Více

Průvodce administrací opatřením 3.2. b) kolo příjmu žádostí OP Rybářství

Průvodce administrací opatřením 3.2. b) kolo příjmu žádostí OP Rybářství Oddělení metodiky OP Rybářství V Praze dne 12. února 2014 Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 871 e-mail: info@szif.cz Průvodce administrací opatřením 3.2. b) - 19. kolo příjmu žádostí OP Rybářství

Více

Seminář pro žadatele k 1. výzvě PRV MAS Lašsko, z.s Hotel Praha, Nový Jičín

Seminář pro žadatele k 1. výzvě PRV MAS Lašsko, z.s Hotel Praha, Nový Jičín Seminář pro žadatele k 1. výzvě PRV MAS Lašsko, z.s. 14. 5. 2018 Hotel Praha, Nový Jičín Postup podání Žádosti o dotaci Hodnocení a výběr projektů Podpis Dohody Ukončení projektu a Žádost o platbu Základní

Více

Program rozvoje venkova Postup administrace Žádosti o dotaci 3. kolo příjmu žádostí

Program rozvoje venkova Postup administrace Žádosti o dotaci 3. kolo příjmu žádostí Program rozvoje venkova 2014-2020 Postup administrace Žádosti o dotaci 3. kolo příjmu žádostí Ing. Michal Anton, Odbor projektových opatření rozvoje venkova Praha 17.8.2016 Obsah prezentace Administrace

Více

Implementace Programu rozvoje venkova v regionu NUTS II - Jihozápad

Implementace Programu rozvoje venkova v regionu NUTS II - Jihozápad Program rozvoje venkova 2014-2020 Implementace Programu rozvoje venkova v regionu NUTS II - Jihozápad Klatovy 2.11.2016 Ing. Slavomír Ladislav Vacík RO České Budějovice Program rozvoje venkova 2014-2020

Více

Příručka pro generování a podání Deklarace chovu koní 2016 na Portálu farmáře SZIF

Příručka pro generování a podání Deklarace chovu koní 2016 na Portálu farmáře SZIF Příručka pro generování a podání Deklarace chovu koní 2016 na Portálu farmáře SZIF UPOZORNĚNÍ PRO ŽADATELE! Odeslání PDF dokumentu Deklarace chovu koní (DCHK) z Portálu farmáře SZIF je možné pouze v případě,

Více

Elektronické podání žádosti o udělení výjimky pro použití konvenčních osiv v ekologickém zemědělství prostřednictvím Portálu farmáře MZe

Elektronické podání žádosti o udělení výjimky pro použití konvenčních osiv v ekologickém zemědělství prostřednictvím Portálu farmáře MZe Uživatelská příručka Elektronické podání žádosti o udělení výjimky pro použití konvenčních osiv v ekologickém zemědělství prostřednictvím Portálu farmáře MZe Ministerstvo zemědělství České republiky únor

Více

Elektronické podání žádosti o udělení výjimky pro použití konvenčních osiv v ekologickém zemědělství prostřednictvím Portálu farmáře MZe

Elektronické podání žádosti o udělení výjimky pro použití konvenčních osiv v ekologickém zemědělství prostřednictvím Portálu farmáře MZe Uživatelská příručka Elektronické podání žádosti o udělení výjimky pro použití konvenčních osiv v ekologickém zemědělství prostřednictvím Portálu farmáře MZe verze pro mobilní zařízení a čtečky elektronických

Více

Opatření IV.2.1 Realizace projektů spolupráce 4. 11. 2014, Praha Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Opatření IV.2.1 Realizace projektů spolupráce 4. 11. 2014, Praha Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Opatření IV.2.1 Realizace projektů spolupráce 4. 11. 2014, Praha Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí IV.2.1 Popis opatření posílení spolupráce MAS mezi

Více

Program rozvoje venkova ( )

Program rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře Program rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu

Více

PF je žadateli přístupný přes (obrázky 1 a 2). Přístup k individuálním informacím a službám mají pouze registrovaní žadatelé.

PF je žadateli přístupný přes  (obrázky 1 a 2). Přístup k individuálním informacím a službám mají pouze registrovaní žadatelé. Podrobný postup pro doplnění aktualizovaného formuláře Žádosti o dotaci a příloh k výběrovým/zadávacím řízením přes Portál farmáře, 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova 2014-2020 V následujícím

Více

Postup podání žádosti o dotaci a IT podpora v rámci 1. Výzvy MAS Zubří země Programu rozvoje venkova

Postup podání žádosti o dotaci a IT podpora v rámci 1. Výzvy MAS Zubří země Programu rozvoje venkova Pokračování k semináři pro žadatele. Postup podání žádosti o dotaci a IT podpora v rámci 1. Výzvy MAS Zubří země Programu rozvoje venkova Proces podání žádosti o dotaci: informace k podání žádosti o dotaci

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka k registraci a zpracování elektronické žádosti o dotaci v prostředí aplikace Komunikace s občany (RAP) Obsah: 1. Úvod... 1 2. Než začnete vyplňovat elektronickou žádost o dotaci...

Více

Ve Smečkách 33, Praha 1 tel.: fax:

Ve Smečkách 33, Praha 1 tel.: fax: Příručka pro žadatele Podrobný postup pro doplnění aktualizovaného formuláře Žádosti o podporu a příloh k výběrovým/zadávacím řízením přes Portál farmáře u žádostí Operačního programu Rybářství 2014-2020

Více

Uživatelská příručka pro. elektronické podání žádosti o uznání porostů. přístup k výsledkům přehlídek uznávacího řízení

Uživatelská příručka pro. elektronické podání žádosti o uznání porostů. přístup k výsledkům přehlídek uznávacího řízení Uživatelská příručka pro elektronické podání žádosti o uznání porostů a přístup k výsledkům přehlídek uznávacího řízení prostřednictvím Portálu farmáře verze: 1.0 Strana 1 (celkem 14) Vytvořeno dne 3.1.2011

Více

Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle

Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle Programu Výměna zdrojů tepla na pevná paliva v rodinných domech

Více

Příručka pro generování a podání Deklarace chovu koní 2018 na Portálu farmáře SZIF

Příručka pro generování a podání Deklarace chovu koní 2018 na Portálu farmáře SZIF Příručka pro generování a podání Deklarace chovu koní 2018 na Portálu farmáře SZIF ZMĚNY OPROTI ROKU 2017 Zásadní změnou při podávání deklarace chovu koní oproti roku 2017 je fakt, že žadatel o poskytnutí

Více

Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 3. kolo příjmu žádostí

Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 3. kolo příjmu žádostí Program rozvoje venkova 2014-2020 Administrace Žádosti o 3. kolo příjmu žádostí Vlastiboř 19.9.2016 Obsah prezentace Administrace Žádosti o Harmonogram administrace 3. kola: 1. Podání Žádosti o 2. Registrace

Více

Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle

Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle Programu Výměna zdrojů tepla na pevná paliva v rodinných domech

Více

Seminář pro žadatele k 1. výzvě PRV MAS Lašsko, z.s Piaristický klášter, Příbor

Seminář pro žadatele k 1. výzvě PRV MAS Lašsko, z.s Piaristický klášter, Příbor Seminář pro žadatele k 1. výzvě PRV MAS Lašsko, z.s. 12. 7. 2017 Piaristický klášter, Příbor Postup podání Žádosti o dotaci Hodnocení a výběr projektů Podpis Dohody Ukončení projektu a Žádost o platbu

Více

Program rozvoje venkova Postup administrace Žádosti o dotaci 7. kolo příjmu žádostí

Program rozvoje venkova Postup administrace Žádosti o dotaci 7. kolo příjmu žádostí Program rozvoje venkova 2014-2020 Postup administrace Žádosti o dotaci 7. kolo příjmu žádostí 24.8.2018 Obsah prezentace Administrace Žádosti o dotaci Přijímaná opatření/operace 7. kola příjmu žádostí

Více

Žádost o dotaci je nutno podat ve lhůtě pro podání žádostí o dotaci, která je stanovena v Programu

Žádost o dotaci je nutno podat ve lhůtě pro podání žádostí o dotaci, která je stanovena v Programu Příloha č. 1 k Programu 2016 pro poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje ze Středočeského Fondu životního prostředí a zemědělství Metodický pokyn k podávání žádostí o dotace prostřednictvím veřejnoprávní

Více

Příručka pro školy. Školní projekt na Portálu farmáře

Příručka pro školy. Školní projekt na Portálu farmáře Příručka pro školy Školní projekt na Portálu farmáře Obsah 1. Přihlášení a změna kontaktních údajů... 2 1.1 První přihlášení... 2 2. Schválení dodávky... 4 2.1 Informační email... 4 2.2 Aplikace pro odsouhlasení

Více

1 Stažení formuláře F_OVZ_SPOJ pro ohlášení údajů za rok 2012

1 Stažení formuláře F_OVZ_SPOJ pro ohlášení údajů za rok 2012 Obsah 1 Stažení formuláře F_OVZ_SPOJ pro ohlášení údajů za rok 2012... 1 2 Popis jednotlivých možností předvyplnění staženého formuláře... 3 3 Způsoby podání hlášení a jejich autorizace... 4 1 Stažení

Více

Manuál k elektronickému podávání přihlášek a žádostí u ÚPV

Manuál k elektronickému podávání přihlášek a žádostí u ÚPV Manuál k elektronickému podávání přihlášek a žádostí u ÚPV Úvod Elektronické podávání nabízí uživatelům kvalitní a bezpečnou formu komunikace s Úřadem při současné úspoře finančních nákladů a času. Je

Více

Příručka pro školy. Školní projekt na Portálu farmáře

Příručka pro školy. Školní projekt na Portálu farmáře Příručka pro školy Školní projekt na Portálu farmáře Obsah 1. Přihlášení a změna kontaktních údajů... 2 1.1 První přihlášení... 2 2. Schválení dodávky... 5 2.1 Informační email... 5 2.2 Aplikace pro odsouhlasení

Více

ISPOP 2019 PRŮVODCE REGISTRACÍ ZAHRANIČNÍHO SUBJEKTU. verze 1.0. ISPOP Průvodce registrací zahraničního subjektu, verze 1.0

ISPOP 2019 PRŮVODCE REGISTRACÍ ZAHRANIČNÍHO SUBJEKTU. verze 1.0. ISPOP Průvodce registrací zahraničního subjektu, verze 1.0 ISPOP 2019 PRŮVODCE REGISTRACÍ ZAHRANIČNÍHO SUBJEKTU verze 1.0 1 Obsah Seznam zkratek... 3 Přehled změn průvodce... 3 1 Úvod... 4 2 Registrace zahraničního subjektu do ISPOP... 4 2.1 Kdo má povinnost registrace

Více

Zjednodušený postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portál farmáře. 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Zjednodušený postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portál farmáře. 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Zjednodušený postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portál farmáře 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) 1. Doložení příloh k Žádosti o dotaci Sekce Nová podání, podzáložka

Více

ZJEDNODUŠENÝ POSTUP PRO PŘEDLOŽENÍ A ZASLÁNÍ ŽÁDOSTI O DOTACI A PŘÍLOH K ZAKÁZKÁM PŘES PORTÁL FARMÁŘE

ZJEDNODUŠENÝ POSTUP PRO PŘEDLOŽENÍ A ZASLÁNÍ ŽÁDOSTI O DOTACI A PŘÍLOH K ZAKÁZKÁM PŘES PORTÁL FARMÁŘE ZJEDNODUŠENÝ POSTUP PRO PŘEDLOŽENÍ A ZASLÁNÍ ŽÁDOSTI O DOTACI A PŘÍLOH K ZAKÁZKÁM PŘES PORTÁL FARMÁŘE 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) 1. Vygenerování Žádosti o dotaci (půjde

Více

REGISTRACE A SPRÁVA UŽIVATELSKÉHO ÚČTU

REGISTRACE A SPRÁVA UŽIVATELSKÉHO ÚČTU REGISTRACE A SPRÁVA UŽIVATELSKÉHO ÚČTU Obsah 1 Registrace nového uživatele... 3 1.1 Právnická osoba... 3 1.2 Fyzická osoba... 4 1.3 Fyzická osoba podnikající... 5 1.4 Dokončení registrace prostřednictvím

Více

Seznámení s ISPOP 2012. Oddělení ISPOP a IRZ CENIA, česká informační agentura životního prostředí

Seznámení s ISPOP 2012. Oddělení ISPOP a IRZ CENIA, česká informační agentura životního prostředí Seznámení s ISPOP 2012 Oddělení ISPOP a IRZ CENIA, česká informační agentura životního prostředí ISPOP Integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností zákon č. 25/2008 Sb., o integrovaném registru znečišťování

Více

Příručka uživatele. Registrace a přihlášení uživatele do portálu IS KP 14+ Aplikace MS2014+

Příručka uživatele. Registrace a přihlášení uživatele do portálu IS KP 14+ Aplikace MS2014+ Pořízení aplikace MS2014+ a zajištění jejího provozu a rozvoje Registrační číslo projektu: CZ.1.08/2.1.00/12.00147 Příručka uživatele Registrace a přihlášení uživatele do portálu IS KP 14+ Aplikace MS2014+

Více