VÝPIS. ZÁPIS Z 3. JEDNÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY konaného 21. dubna 2004

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝPIS. ZÁPIS Z 3. JEDNÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY konaného 21. dubna 2004"

Transkript

1 STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE BEZPEČNOSTNÍ RADA VÝPIS ZÁPIS Z 3. JEDNÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY konaného 21. dubna 2004 Začátek jednání: 9:30 hod Ukončení jednání: 11:00 hod Místo konání: Pardubice, nám. Republiky 12, zasedací místnost č. 410 Program jednání: 1) Zahájení 2) Schválení pracovního plánu bezpečnostní rady na rok ) Kontrola plnění úkolů uložených na 2. jednání 4) Schválení statutu a jednacího řádu Krizového štábu statutárního města Pardubic 5) Projednání způsobu rozpracování vybraných úkolů Krizového plánu kraje a harmonogramu rozpracování 6) Projednání výpisu Havarijního plánu kraje pro potřebu statutárního města Pardubic 7) Projednání výpisu Vnějšího havarijního plánu kraje pro potřebu statutárního města Pardubic 8) Informace o změnách v zásadách při poskytování vojenské výpomoci ve prospěch orgánů samosprávy 9) Současná bezpečnostní situace ve správním obvodu statutárního města Pardubic a činnost bezpečnostních složek 10) Různé, diskuze 11) Závěr K bodu 1) Zahájení Jednání zahájil předseda bezpečnostní rady a primátor města Ing. Jiří Stříteský (dále jen primátor ). Jednání prohlásil za veřejné, z jednání nařídil provést pouze písemná zápis, bez zvukového záznamu. Primátor dále seznámil přítomné s programem jednání, ke kterému nikdo neměl připomínky ani pozměňovací návrhy. Primátor uzavřel bod 1. s následujícím závěrem: BR StmP schvaluje program 3. jednání. K bodu 2) Schválení pracovního plánu bezpečnostní rady na rok 2004 Primátor seznámil členy Bezpečnostní rady statutárního města Pardubic (dále jen BR StmP ) s návrhem pracovního plánu na rok 2004 a požádal přítomné o případné návrhy změn. Změny nebyly požadovány. Zápis z 3. jednání bezpečnostní rady Strana 1 (celkem 5)

2 Primátor uzavřel bod 2. s následujícím závěrem: BR StmP doporučuje primátorovi schválit pracovní plán na rok 2004 beze změn. K bodu 3) Kontrola plnění úkolů uložených na 2. jednání BR StmP Bod zápisu z 2. jednání BR StmP seznámení vedoucích odborů magistrátu se strukturou a úkoly Krizového štábu statutárního města Pardubic (dále jen KŠ StmP ) - vedoucí odborů byly seznámeni neprodleně na první poradě vedoucích odborů po 2. jednání BR StmP - do stávajícího návrhu statutu a jednacího řádu KŠ StmP byly zapracovány jejich připomínky, návrhy Bod zápisu z 2. jednání BR StmP zabezpečení chodu výpočetní techniky při výpadku dodávky elektrické energie - po zvážení všech možností bylo rozhodnuto: určení vedoucí odborů budou vybaveni notebooky a budou mít možnost, v případě potřeby, využívat služby GPRS pro komunikaci prostřednictvím internetu k výběru došlo na základě žádosti jednotlivých vedoucích odborů a po vyhodnocení požadavků pracovníky odboru kanceláře tajemníka a odboru vnitřní správy magistrátu v současné době se čeká na dodávku notebooků, které jsou již objednány pracoviště krizového řízení je vybaveno záložním zdrojem elektrické energie a může poskytnout zázemí pro práci určených členů KŠ StmP (vedoucí odborů) Primátor uzavřel bod 3. s následujícím závěrem: BR StmP bere na vědomí zprávu o splnění úkolů z 2. jednání. K bodu 4) Schválení statutu a jednacího řádu KŠ StmP, Členové BR StmP obdrželi v dostatečné době před jednáním návrh statutu a jednacího řádu. Na jednání s ním byli opět rámcově seznámeni. Materiál byl všemi přítomnými členy BR StmP přijat bez připomínek, došlo pouze k vysvětlení některých skutečností, týkajících se svolání KŠ StmP a případný svoz. Svolání bude zabezpečovat operační středisko městské policie. Pořadí svolání je uvedeno v příloze č.4 statutu, může být však upraveno podle rozhodnutí vedoucího KŠ StmP (primátora). Primátor uzavřel bod 4. s následujícím závěrem: BR StmP doporučuje primátorovi schválit statut a jednací řád KŠ StmP. K bodu 5) Projednání způsobu rozpracování vybraných úkolů Krizového plánu kraje a harmonogramu rozpracování Tajemník BR StmP seznámil přítomné se skutečností, že oblast zpracování respektive rozpracování vybraných úkolů Krizového plánu kraje se pro tzv. určené obce přesouvá až do roku Krizový Zápis z 3. jednání bezpečnostní rady Strana 2 (celkem 5)

3 plán kraje by však měl být do konce roku 2004 zpracován, tak jak ukládá zákon č. 240/2000 Sb. o krizovém řízení. Jeho zpracování zajišťuje HZS Pardubického kraje. Došlo k určitým nesrovnalostem při určování obcí, nejedná se o správní území obcí s rozšířenou působností. Primátor uzavřel bod 5. s následujícím závěrem: BR StmP bere na vědomí zprávu o stavu v oblasti rozpracování vybraných úkolů Krizového plánu kraje. K bodu 6) Projednání výpisu Havarijního plánu kraje pro potřebu statutárního města Pardubic, Tajemník BR StmP vysvětlil význam zpracování Havarijního plánu kraje a sdělil, že statutární město obdrželo pro svoji potřebu výpis, a to jak v listinné, tak i digitální podobě. Oddělení krizového řízení tento dokument v lednu 2004 připomínkovalo. Některé připomínky byly akceptovány, další budou zapracovány, po vzájemných konzultacích, do 30. září 2004, tedy k datu, do kdy má být dokument upraven dle novelizace vyhlášky MV ČR č. 328/2001 Sb. Předal přítomným stručný písemný materiál o Havarijním plánu kraje a sdělil, že dokument byl schválen hejtmanem kraje dne 10. prosince 2003 na 9. jednání Bezpečnostní rady Pardubického kraje, a to s omezenou platností do 30. září 2004, do kdy má být upraven dle novelizované legislativy. Primátor uzavřel bod 6. s následujícím závěrem: BR StmP bere na vědomí zprávu o předání výpisu Havarijního plánu kraje. K bodu 7) Projednání výpisu Vnějšího havarijního plánu kraje pro potřebu statutárního města Pardubic, Tajemník BR StmP vysvětlil význam zpracování Vnějšího havarijního plánu kraje a sdělil, že statutární město obdrželo pro svoji potřebu výpis, a to v digitální podobě, jejíž součástí je i aplikace do prostředí GIS ArcView bylo na jednání předvedeno. Oddělení krizového řízení tento dokument v lednu 2004, v rámci tzv. veřejného připomínkování, připomínkovalo a připomínky zaslalo na odbor životního prostředí krajského úřadu; většina připomínek byla akceptována, když před tím došlo ke společnému jednání mezi zpracovatelským týmem a zástupci oddělení krizového řízení magistrátu; další budou zapracovány v rámci nejbližší rozsáhlejší aktualizace dokumentu. Hejtman dokument schvaluje dle zákona č. 353/1999 Sb., primátor jej schvaluje dle zákona č. 239/2000 Sb. Předal přítomným stručný písemný materiál o Vnějším havarijním plánu kraje a sdělil, že dokument byl schválen hejtmanem kraje dne 24. března 2004 na 10. jednání Bezpečnostní rady Pardubického kraje. Primátor uzavřel bod 7. s následujícím závěrem: BR StmP doporučuje primátorovi schválit Vnější havarijní plán kraje. Zápis z 3. jednání bezpečnostní rady Strana 3 (celkem 5)

4 K bodu 8) Informace o změnách v zásadách při poskytování vojenské výpomoci ve prospěch orgánů samosprávy Tajemník BR StmP seznámil přítomné se změnami v zásadách poskytování vojenské výpomoci. Poskytování vojenské výpomoci vychází ze Směrnice náčelníka Generálního štábu AČR k nasazování sil a prostředků AČR v součinnosti se složkami IZS a k plnění úkolů Policie ČR. Vojenská pomoc bude vyžadována prostřednictvím Operačního a informačního střediska IZS (operační středisko HZS Pardubického kraje). Pro potřebu Pardubického kraje je předurčena 75. záchranná a výcviková základna, 156. záchranný prapor se sídlem v Olomouci. Informoval o tom, že HZS Pardubického kraje uzavřelo Dohodu o plánované pomoci na vyžádání, a to právě s uvedeným vojenským útvarem. Primátor uzavřel bod 8. s následujícím závěrem: BR StmP bere na vědomí zprávu o změnách v zásadách při poskytování výpomoci. K bodu 9) Současná bezpečnostní situace ve správním obvodu statutárního města Pardubic a činnost bezpečnostních složek JUDr. Bleha Podal základní informace o současné situaci a přijímaných opatření na území správního obvodu statutárního města Pardubic, a to s ohledem na teroristické útoky, které byly provedeny nebo připravovány na území Evropy. Primátor uzavřel bod 9. s následujícím závěrem: BR StmP bere na vědomí zprávu o současné bezpečnostní situaci ve správním obvodu statutárního města Pardubic a činnosti bezpečnostních složek. K bodu 10) Různé, diskuze Podal zprávu o připravovaném cvičení složek IZS, které připravuje Krajský úřad a HZS Pardubického kraje. Toto cvičení by mělo proběhnout 15. září 2004 za účasti všech základních složek IZS, kynologů a AČR. Zapojení Pardubic, respektive orgánů krizového řízení města, ještě není upřesněno. Cvičení má pracovní název TEST 2004 a námětem by měl být výbuch, zřícení budovy a doprovodné jevy (zasypání lidí, únik nebezpečných látek a pod.). Cvičení se odehraje v areálu bývalé Tesly na Kyjevské ulici. Navrhl provedení, v rámci taktických cvičení HZS Pardubického kraje územního odboru Pardubice, taktického cvičení na téma Teroristický útok pomocí neznámých B-agens a toxinů. Důvodem je nárůst událostí na podezření nálezu Antraxu po útocích v USA po 11. září 2001, nárůst teroristických útoků na území Evropy a nedávný nález dalšího dopisu s neznámým obsahem. Problematika zásahů při těchto nálezech podezřelých zásilek je dosti specifická a měla by se řídit Typovým plánem činnosti složek IZS v případě události s podezřením na teroristický útok vysoce rizikovými a rizikovými biologickými agens a toxiny. Se Zápis z 3. jednání bezpečnostní rady Strana 4 (celkem 5)

5 základním postupem byla seznámena již i městská policie Pardubice v rámci školení, které zajišťovalo oddělení krizového řízení magistrátu. Primátor uzavřel bod 10. s následujícím závěrem: BR StmP bere na vědomí zprávu o připravovaném cvičení TEST 2004 a souhlasí s provedením taktického cvičení na téma Teroristický útok pomocí neznámých B-agens a toxinů. Na přípravě cvičení bude spolupracovat s HZS Pardubického kraje územním odborem Pardubice oddělení krizového řízení magistrátu. Realizace by měla proběhnout do konce měsíce června K bodu 11) Závěr Primátor poděkoval všem přítomným za účast a ukončil 3. jednání. Další řádné jednání BR StmP se uskuteční, dle schváleného pracovního plánu, v měsíci říjnu V Pardubicích dne 26. dubna 2004 Zpracoval: Ing. Jiří Kyncl tajemník bezpečnostní rady Schválil: Ing. Jiří Stříteský předseda bezpečnostní rady Zápis z 3. jednání bezpečnostní rady Strana 5 (celkem 5)

VÝPIS. ZÁPIS ZE 7. JEDNÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY konaného 28. listopadu 2005

VÝPIS. ZÁPIS ZE 7. JEDNÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY konaného 28. listopadu 2005 STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE BEZPEČNOSTNÍ RADA Přítomnost: viz prezenční listina VÝPIS ZÁPIS ZE 7. JEDNÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY konaného 28. listopadu 2005 Začátek jednání: 14:00 hod Ukončení jednání: 15:05

Více

VÝPIS. 9. Bezpečnostní rada Pardubického kraje. dne 10. prosince 2003

VÝPIS. 9. Bezpečnostní rada Pardubického kraje. dne 10. prosince 2003 VÝPIS 9. Bezpečnostní rada Pardubického kraje dne 10. prosince 2003 Program jednání: 1. Informace k problematice chráněných pracovišť pro případ krizových situací písemný materiál (Zpráva č.1); 2. Schválení

Více

VÝPIS. 11. Bezpečnostní rada Pardubického kraje. dne 6. října 2004

VÝPIS. 11. Bezpečnostní rada Pardubického kraje. dne 6. října 2004 VÝPIS 11. Bezpečnostní rada Pardubického kraje dne 6. října 2004 Program jednání: 1. Vyhodnocení cvičení složek Integrovaného záchranného systému Pardubického kraje TEST 2004 písemný materiál HZS Pardubického

Více

VÝPIS. ZÁPIS ZE 4. JEDNÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY konaného 27. května 2008

VÝPIS. ZÁPIS ZE 4. JEDNÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY konaného 27. května 2008 STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE BEZPEČNOSTNÍ RADA VÝPIS ZÁPIS ZE 4. JEDNÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY konaného 27. května 2008 Přítomnost: viz prezenční listina Začátek jednání: 13:00 hod Ukončení jednání: 15:15 hod

Více

H A R M O N O G R A M zpracování krizového plánu Středočeského kraje

H A R M O N O G R A M zpracování krizového plánu Středočeského kraje Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje Příloha 2 k j. HSKL 3897-1/ KŘ Počet listů: 7 H A R M O N O G R A M zpracování krizového plánu Středočeského kraje Zpracoval: plk. RNDr. Tomáš Holec ředitel

Více

Zápis 4. jednání Bezpečnostní rady ORP Ústí nad Orlicí ze dne 26. dubna 2016

Zápis 4. jednání Bezpečnostní rady ORP Ústí nad Orlicí ze dne 26. dubna 2016 1/BR-2016 Zápis 4. jednání Bezpečnostní rady ORP Ústí nad Orlicí ze dne 26. dubna 2016 Program jednání: Úvod 1. Zpráva o stavu splnění usnesení BR č. 1-3 2. Stav aktualizace HP a KP 3. Povodňová ochrana

Více

Bezpečností rady Krizové štáby Povodňové komise

Bezpečností rady Krizové štáby Povodňové komise Bezpečností rady Krizové štáby Povodňové komise HZS Zlínského kraje, odbor ochrany obyvatelstva a krizového řízení Pavel Řezníček tel.: 950 670 330, 777 364 153 email: pavel.reznicek@zlk.izscr.cz Legislativní

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE BEZPEČNOSTNÍ RADA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE BEZPEČNOSTNÍ RADA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE BEZPEČNOSTNÍ RADA VÝPIS ZÁPIS Z 6. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ konaného 17. prosince 2012 Přítomnost: Začátek jednání: Ukončení jednání: Místo

Více

Statutární město Pardubice Bezpečnostní rada obce s rozšířenou působností Pernštýnské nám. 1, Pardubice

Statutární město Pardubice Bezpečnostní rada obce s rozšířenou působností Pernštýnské nám. 1, Pardubice Statutární město Pardubice Bezpečnostní rada obce s rozšířenou působností Pernštýnské nám. 1, 530 21 Pardubice Č.j.: MmP 32 / 2016 / BR / JiKy VÝPIS ZÁPIS Z 3. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY OBCE S

Více

Zápis z 1. jednání Bezpečnostní rady ORP Sokolov konané dne

Zápis z 1. jednání Bezpečnostní rady ORP Sokolov konané dne Výtisk číslo: 1 Počet listů: 4 Přílohy: 1/3 Schvaluji: Starosta a předseda bezpečnostní rady Ing. Zdeněk Berka Zápis z 1. jednání Bezpečnostní rady ORP Sokolov konané dne 26. 3. 2014 přítomni: hosté: omluveni:

Více

VÝPIS. ZÁPIS Z 2. JEDNÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY konaného 10. listopadu 2003

VÝPIS. ZÁPIS Z 2. JEDNÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY konaného 10. listopadu 2003 STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE BEZPEČNOSTNÍ RADA VÝPIS ZÁPIS Z 2. JEDNÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY konaného 10. listopadu 2003 Začátek jednání: 9:00 hod Ukončení jednání: 10:40 hod Místo konání: Pardubice, nám. Republiky

Více

MJ In? J,arosla~ Deml prunator mesta ZPRÁVA O ČINNOSTI STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE BEZPEČNOSTNÍRADA VE VOLEBNÍM OBDOBÍ

MJ In? J,arosla~ Deml prunator mesta ZPRÁVA O ČINNOSTI STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE BEZPEČNOSTNÍRADA VE VOLEBNÍM OBDOBÍ Č.j.: MmP 25/2010/ BR / JaDe V Pardubidch dne 30. září 2010 ZPRÁVA O ČINNOSTI BEZPEČNOSTNÍ RADY STATUTÁRNÍHO MĚSTA PARDUBIC VE VOLEBNÍM OBDOBÍ 2006-2010 Zpracoval: Ing. Jiří Kyncl vedoud oddělení krizového

Více

Nařízení STATUT A JEDNACÍ ŘÁD KRIZOVÉHO ŠTÁBU OBCE OPATOVICE NAD LABEM. Statut a jednací řád Krizového štábu obce Opatovice nad Labem

Nařízení STATUT A JEDNACÍ ŘÁD KRIZOVÉHO ŠTÁBU OBCE OPATOVICE NAD LABEM. Statut a jednací řád Krizového štábu obce Opatovice nad Labem Nařízení starosty obce Opatovice nad Labem č. 1 / 2014 ze dne 6. ledna 2014 STATUT A JEDNACÍ ŘÁD KRIZOVÉHO ŠTÁBU OBCE OPATOVICE NAD LABEM V souladu s ustanovením 106 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích,

Více

PARDUBICKÝ KRAJ. VÝPIS 8. řádné jednání Bezpečnostní rady Pardubického kraje

PARDUBICKÝ KRAJ. VÝPIS 8. řádné jednání Bezpečnostní rady Pardubického kraje Program: PARDUBICKÝ KRAJ VÝPIS 8. řádné jednání Bezpečnostní rady Pardubického kraje 10. prosince 2015 1. Informace o zajištění bezpečnosti a provozu vojenské části Letiště Pardubice 2. Zpráva o činnosti

Více

Nařízení starosty města Chrudim č. 3/2007. Statut. Krizového štábu určené obce města Chrudim

Nařízení starosty města Chrudim č. 3/2007. Statut. Krizového štábu určené obce města Chrudim Nařízení starosty města Chrudim č. 3/2007 V souladu s ustanovením 28 odst. 1 zákona č. 240/2000 Sb., o krizovém řízení a změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů a ustanovením 12, 13 a 14 nařízení

Více

BEZPEČNOSTNÍ RADA MĚSTA KLATOV V Klatovech dne STATUT KRIZOVÉHO ŠTÁBU

BEZPEČNOSTNÍ RADA MĚSTA KLATOV V Klatovech dne STATUT KRIZOVÉHO ŠTÁBU BEZPEČNOSTNÍ RADA MĚSTA KLATOV ------------------------------------------------- V Klatovech dne 30.6.2008 STATUT KRIZOVÉHO ŠTÁBU OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ KLATOVY Článek 1 10 Úvodní ustanovení 1. Krizový

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE BEZPEČNOSTNÍ RADA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE BEZPEČNOSTNÍ RADA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE BEZPEČNOSTNÍ RADA VÝPIS ZÁPIS Z 5. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ konaného 4. června 2012 Přítomnost: Začátek jednání: Ukončení jednání: Místo

Více

VÝPIS. 4. Bezpečnostní rada Pardubického kraje. dne 1. března 2006

VÝPIS. 4. Bezpečnostní rada Pardubického kraje. dne 1. března 2006 VÝPIS 4. Bezpečnostní rada Pardubického kraje dne 1. března 2006 Program jednání: 1. Analýza možného řešení pandemie ptačí chřipky, včetně potřebných postupů a prostředků k zabezpečení realizace nezbytných

Více

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830 HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje 434 37 Most, Budovatelů 2830 U S N E S E N Í U S N E S E N Í z 54. jednání Předsednictva Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje dne 3. 10. 2011 v

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K O L Í N

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K O L Í N M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K O L Í N odbor obrany a krizového řízení Ev. č. : REČ 96/11-OOKŘ Výtisk číslo : 2 Počet listů : 5 JEDNACÍ ŘÁD KRIZOVÉHO ŠTÁBU ORP KOLÍN 2011 Zpracoval: Tajemník bezpečnostní rady

Více

S T A R O S T A M Ě S T A M I L E V S K A. nám. E. Beneše 420, Milevsko, tel , fax: STATUT

S T A R O S T A M Ě S T A M I L E V S K A. nám. E. Beneše 420, Milevsko, tel , fax: STATUT S T A R O S T A M Ě S T A M I L E V S K A nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko, tel. 382 504 111, fax: 382 521 879 Příloha č. 1 ROZ/2/OVV K č.j.: BO/29/2011-19337 Výtisk jediný Počet listů: 2 Počet příloh:

Více

1) Prezence a zahájení jednání

1) Prezence a zahájení jednání Zápis č. 8 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 29. 1. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: Počet členů řídícího výboru: 16 s právem hlasovat 13 členů bez

Více

Interní normativní akt volených orgánů STATUT BEZPEČNOSTNÍ RADY. Statut. Bezpečnostní rady Jihomoravského kraje

Interní normativní akt volených orgánů STATUT BEZPEČNOSTNÍ RADY. Statut. Bezpečnostní rady Jihomoravského kraje Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5 Brno Interní normativní akt volených orgánů STATUT BEZPEČNOSTNÍ RADY Evidenční číslo 59/INA-VOK Číslo vydání: 2 Číslo dodatku: ke

Více

Zápis z 1. jednání Bezpečnostní rady ORP Sokolov konané dne

Zápis z 1. jednání Bezpečnostní rady ORP Sokolov konané dne Věc: BR/2/2011-12 Zápis z jednání BR Datum: 29.6.2012 Místo: Sokolov Určeno: členové BR ORP Sokolov Zapsal: Kamila Fridrichová Výtisk číslo: 8 Počet listů: 5 Přílohy: 2/3 Schvaluji: Starosta a předseda

Více

S B Í R K O B S A H :

S B Í R K O B S A H : S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY A NÁMĚSTKA MINISTRA VNITRA Ročník: 2005 V Praze dne 15. července 2005 Částka: 26 O B S A H : Část I.

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 21 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 21 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 3. 11. 2011 Přítomni: Beil Zdeněk, Ing. Jesch Reinhard Pospíšil Ladislav Pospíšilová Jaroslava Pudil Jiří, JUDr. Ing.

Více

KRIZOVÝ PLÁN MĚSTA HORŠOVSKÝ TÝN OPERAČNÍ PLÁNY MIGRAČNÍ VLNY VELKÉHO ROZSAHU

KRIZOVÝ PLÁN MĚSTA HORŠOVSKÝ TÝN OPERAČNÍ PLÁNY MIGRAČNÍ VLNY VELKÉHO ROZSAHU KRIZOVÝ PLÁN MĚSTA HORŠOVSKÝ TÝN OPERAČNÍ PLÁNY 10.7. MIGRAČNÍ VLNY VELKÉHO ROZSAHU OBSAH A. OBECNÁ ČÁST strana 1. Stručný popis krizové situace na území ORP... 3 2. Možné dopady vzniklé krizové situace

Více

Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady ORP Sokolov konané dne

Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady ORP Sokolov konané dne Schvaluji: Starosta a předseda bezpečnostní rady Bc. Jan Picka BR/2/2017-14 Výtisk číslo: Počet listů: 5 Přílohy: 0/0 Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady ORP Sokolov konané dne 14. 12. 2017 přítomni:

Více

Zápis č. 7 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 7 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 7 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 16. 4. 2014 Přítomni: Ing. Jana Hašková Nepřítomni: Vasil Mádr Petr Haltmar Ing. Pavel Horák Jana Kirchnerová Ing. Gabriel

Více

Statutární město Pardubice Bezpečnostní rada obce s rozšířenou působností Pernštýnské nám. 1, Pardubice

Statutární město Pardubice Bezpečnostní rada obce s rozšířenou působností Pernštýnské nám. 1, Pardubice Statutární město Pardubice Bezpečnostní rada obce s rozšířenou působností Pernštýnské nám. 1, 530 21 Pardubice Č.j.: MmP 49138/2016/KP-OKŘ / BR ORP VÝPIS ZÁPIS ZE 4. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY OBCE

Více

Zápis z jednání Finančního výboru ZMO ze dne

Zápis z jednání Finančního výboru ZMO ze dne Zápis z jednání Finančního výboru ZMO ze dne 25.4.2018 Přítomni : viz prezenční listina Program jednání : 1. Zahájení 2. Výsledky hospodaření SMOl za rok 2017 3. Účetní závěrka SMOl k 31.12.2017 včetně

Více

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Zapisovatelka: Zasedací místnost MAS Žamberk 19. 4. 2011, ve 13:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský Ing. Dana Hubálková Ing. Josef Paďour

Více

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Ing. Petr Kilevník, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Zdeněk Urban

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Ing. Petr Kilevník, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Zdeněk Urban Z á p i s z 12. jednání Výboru kontrolního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Mgr.

Více

462/2000 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY. ze dne 22. listopadu 2000

462/2000 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY. ze dne 22. listopadu 2000 462/2000 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 22. listopadu 2000 k provedení 27 odst. 8 a 28 odst. 5 zákona č. 240/2000 Sb., o krizovém řízení a o změně některých zákonů (krizový zákon) Změna: 36/2003 Sb. Změna:

Více

Zápis č. 6. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod

Zápis č. 6. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod Zápis č. 6 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne 5. 12. 2014 v 9.30 hod Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: viz prezenční listina Průběh jednání 1. Zahájení jednání Jednání zahájila

Více

Z á p i s. Omluveni: 0. Program jednání:

Z á p i s. Omluveni: 0. Program jednání: Z á p i s z 35. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 11. 4. 2012 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Mgr. Táňa Šormová, Jan Bém,

Více

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne Zápis č. 11 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 9. 4. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: viz prezenční listina viz prezenční listina viz prezenční listina

Více

Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje Oddělení ochrany obyvatelstva a plánování Přílucká 213, 760 01 Zlín

Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje Oddělení ochrany obyvatelstva a plánování Přílucká 213, 760 01 Zlín Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje Oddělení ochrany obyvatelstva a plánování Přílucká 213, 760 01 Zlín Úloha starosty obce při řešení mimořádných událostí a krizových situací METODICKÁ POMŮCKA pro

Více

Zápis č. 04/2018 (04)

Zápis č. 04/2018 (04) Zápis č. 04/2018 (04) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 12. února v zasedací místnosti 230, v budově U15, Vavrečkova 5669, Zlín Přítomni: doc. Staněk, Dr. Julinová,

Více

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Mgr. Jitka Košťálová, Ing. Zdeněk Urban, MVDr. Pavel Bělobrádek, PhD.

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Mgr. Jitka Košťálová, Ing. Zdeněk Urban, MVDr. Pavel Bělobrádek, PhD. Z á p i s z 3. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 4. 3. 2013 od 14,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Ing. Petr

Více

Interní normativní akt volených orgánů kraje směrnice JEDNACÍ ŘÁD BEZPEČNOSTNÍ RADY. Jednací řád Bezpečnostní rady Jihomoravského kraje

Interní normativní akt volených orgánů kraje směrnice JEDNACÍ ŘÁD BEZPEČNOSTNÍ RADY. Jednací řád Bezpečnostní rady Jihomoravského kraje Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5 Brno Interní normativní akt volených orgánů kraje směrnice JEDNACÍ ŘÁD BEZPEČNOSTNÍ RADY Evidenční číslo 4/INA-VOK Číslo vydání:

Více

11. řádné jednání Bezpečnostní rady Pardubického kraje dubna 2012 PARDUBICKÝ KRAJ U S N E S E N Í. Bezpečnostní rady Pardubického kraje

11. řádné jednání Bezpečnostní rady Pardubického kraje dubna 2012 PARDUBICKÝ KRAJ U S N E S E N Í. Bezpečnostní rady Pardubického kraje 11. řádné jednání Bezpečnostní rady Pardubického kraje - 16. dubna 2012 PARDUBICKÝ KRAJ U S N E S E N Í Bezpečnostní rady Pardubického kraje BRPK / 74 / 2012 ze dne 16. dubna 2012 Novelizace Statutu Krizového

Více

Zápis č. 11/2014 (46) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne od 13 hodin

Zápis č. 11/2014 (46) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne od 13 hodin Zápis č. 11/2014 (46) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 06. 10. 2014 od 13 hodin Přítomni: Dr. Staněk, Dr. Halabalová, Dr. Gál, doc. Vilčáková, Dr. Egner, Dr. Rouchal,

Více

Statut Povodňové komise Ústeckého kraje

Statut Povodňové komise Ústeckého kraje . Statut Povodňové komise Ústeckého kraje Článek 1 Úvodní ustanovení Povodňová komise Ústeckého kraje (dále jen Komise ) je stálým pracovním orgánem kraje, který ji zřizuje podle ust. 80 zákona č. 254/2001

Více

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR Čj. PO-3958/GŘ-VZ-2005 Praha 15. února 2006 listů: 6 S c h v a l u j e : genmjr. Ing. Miroslav Štěpán v. r...... Generální ředitel

Více

Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne

Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne 16. 6. 2015 Místo konání: areál společnosti AUTODROM MOST a. s.,

Více

Zjednodušený návod na vypracování cvičení pro jednotky sboru dobrovolných hasičů

Zjednodušený návod na vypracování cvičení pro jednotky sboru dobrovolných hasičů Zjednodušený návod na vypracování cvičení pro jednotky sboru dobrovolných hasičů Vypracoval mjr. Ing. Martin Řehák I. Druhy cvičení Dle platné legislativy (rok 2010) rozlišujeme tyto druhy cvičení: Prověřovací

Více

462/2000 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY

462/2000 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY 462/2000 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY k provedení 27 odst. 8 a 28 odst. 5 zákona č. 240/2000 Sb., o krizovém řízení o změně některých zákonů (krizový zákon) Vláda nařizuje podle 40 odst. 1 zákona č. 240/2000 Sb.,

Více

Jednací řád krizového štábu obce s rozšířenou působností Písek

Jednací řád krizového štábu obce s rozšířenou působností Písek DATUM: 02.01.2012 ČÍSLO JEDNACÍ: VÝTISK ČÍSLO: BR-1/2012-3 Jediný POČET LISTŮ (STRAN): 5/2 (7) Jednací řád krizového štábu obce s rozšířenou působností Písek Článek 1 Úvodní ustanovení 1) Jednací řád krizového

Více

Z á p i s. Omluveni: MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA, Ing. Petr Kilevník, Ing. Roman Pavlíček

Z á p i s. Omluveni: MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA, Ing. Petr Kilevník, Ing. Roman Pavlíček Z á p i s z 6. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 30. 9. 2013 od 14:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, JUDr.

Více

Statut Ústředního krizového štábu. Článek 1 Úvodní ustanovení. Článek 2 Působnost Štábu

Statut Ústředního krizového štábu. Článek 1 Úvodní ustanovení. Článek 2 Působnost Štábu VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY Příloha k usnesení vlády ze dne 24. listopadu 2008 č. 1500 Statut Ústředního krizového štábu Článek 1 Úvodní ustanovení Ústřední krizový štáb (dále jen Štáb ) je pracovním orgánem

Více

Krizové plánování v Moravskoslezském kraji ve vztahu k právnickým a podnikajícím fyzickým osobám zpracovatelům plánů krizové připravenosti

Krizové plánování v Moravskoslezském kraji ve vztahu k právnickým a podnikajícím fyzickým osobám zpracovatelům plánů krizové připravenosti Kratochvílová D. Plány krizové připravenosti jako součást krizového plánování v Moravskoslezském kraji 112 Odborný časopis požární ochrany, integrovaného záchranného systému a ochrany obyvatelstva, Ročník

Více

Statutární město Pardubice Bezpečnostní rada obce s rozšířenou působností Pernštýnské nám. 1, Pardubice

Statutární město Pardubice Bezpečnostní rada obce s rozšířenou působností Pernštýnské nám. 1, Pardubice Statutární město Pardubice Bezpečnostní rada obce s rozšířenou působností Pernštýnské nám. 1, 530 21 Pardubice Č.j.: MmP 25 / 2015 / BR / JiKy VÝPIS ZÁPIS Z 2. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY OBCE S

Více

Integrovaný záchranný systém a jednotky PO v České republice školení starostů obcí s rozšířenou působností

Integrovaný záchranný systém a jednotky PO v České republice školení starostů obcí s rozšířenou působností Integrovaný záchranný systém a jednotky PO v České republice školení starostů obcí s rozšířenou působností kpt. Ing. Jan Pecl MV - generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR 3/2011 1 Některé

Více

Zápis č. 7. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod

Zápis č. 7. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod Zápis č. 7 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne 23. 1. 2015 v 9.30 hod Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: viz prezenční listina Průběh jednání 1. Zahájení jednání Jednání zahájila

Více

Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje, odbor OPŘ a KIS

Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje, odbor OPŘ a KIS Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje, odbor OPŘ a KIS Odbor operačního řízení a komunikačních a informačních systémů odpovídá za plnění úkolů v rámci operačního řízení jednotek PO a složek IZS, za výstavbu

Více

S B Í R K INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY. Část I. Část II.

S B Í R K INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY. Část I. Část II. S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY Ročník: 2009 V Praze dne 3. února 2009 Částka: 7 O B S A H : Část I. Část II. 7. Pokyn generálního ředitele

Více

z 2. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 27. ledna 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

z 2. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 27. ledna 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Z Á P I S z 2. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 27. ledna 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Přítomni: p. Radoslav Škarda Mgr. Ivan Tafat JUDr. Karel Paleček Ing. Pavel Kotas

Více

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference ZÁPIS z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference Termín: 12.11.2014 Místo: zasedací místnost č. 326, Krajský úřad Libereckého kraje Čas zahájení jednání: 12:00 hodin Čas ukončení jednání: Přítomni

Více

Z á p i s. ze schůze Rady města Beroun konané dne v radní místnosti budovy radnice.

Z á p i s. ze schůze Rady města Beroun konané dne v radní místnosti budovy radnice. Č. 42 Z á p i s ze schůze Rady města Beroun konané dne 27. 4. 2016 v radní místnosti budovy radnice. Přítomni: Mgr. Kůs Ivan, starosta města Ing. Mišina Michal, místostarosta města Mgr. Chlumská Eva Ing.

Více

Zápis ze schůzky pracovních skupin pro přípravu strategie a programového výboru MAS

Zápis ze schůzky pracovních skupin pro přípravu strategie a programového výboru MAS 29.4.2014 dle prezenční listiny členové pracovních skupin i členové managementu pro přípravu strategie a 1) Seznámení členů pracovní skupiny se záměrem zpracování strategie pro období 2014-2020, s harmonogramem

Více

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky *MVCRX0342242* MVCRX0342242 MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Č.j. MV-116099-1/PO-IZS-2016 Kódové označení: K-IZS Praha 7. září 2016 listů: 7 Schvaluje:

Více

Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady ORP Sokolov konané dne

Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady ORP Sokolov konané dne BR/2016-13 Výtisk číslo: 6 Počet listů: 7 Přílohy: 0 Schvaluji: Starosta a předseda bezpečnostní rady Bc. Jan Picka Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady ORP Sokolov konané dne 7. 12. 2016 přítomni: Bc.

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis. 2. jednání Bezpečnostní rady města Ústí nad Orlicí ze dne 24. března Program jednání :

Zápis. 2. jednání Bezpečnostní rady města Ústí nad Orlicí ze dne 24. března Program jednání : Zápis 2. jednání Bezpečnostní rady města Ústí nad Orlicí ze dne 24. března 2011 Program jednání : 1) Ukázka MTZ pro krizové řízení sklad Lázeňská 2) Novela Jednacího řádu BR, Statutu BR 3) Novelizace zákonů

Více

Ochrana obyvatelstva

Ochrana obyvatelstva Ochrana obyvatelstva Název opory - INTEGROVANÝ ZÁCHRANNÝ SYSTÉM, VÝZNAM A ÚKOLY doc. Ing. Josef Kellner, CSc. josef.kellner@unob.cz, telefon: 973 44 36 65 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

Z á p i s. Program jednání:

Z á p i s. Program jednání: Z á p i s z 28. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14. 9. 2011 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: Mgr. Táňa Šormová,

Více

Interní normativní akt volených orgánů kraje statut STATUT PANELU NNO JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

Interní normativní akt volených orgánů kraje statut STATUT PANELU NNO JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5 Brno Interní normativní akt volených orgánů kraje statut STATUT PANELU NNO JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Evidenční číslo 55/INA-VOK Číslo

Více

Zápis Č. 2/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis Č. 2/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis Č. 2/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 7. 3. 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR Č.j. MV- 84484-1/PO-PVP-2013 Kódové označení: TSŘ-P Praha 25. července 2013 Počet listů: 10 Schvaluje: plk. Ing. Drahoslav Ryba

Více

Podrobnosti o označování písemností a jiných materiálů obsahujících zvláštní skutečnosti. Stanovení režimu evidence písemností

Podrobnosti o označování písemností a jiných materiálů obsahujících zvláštní skutečnosti. Stanovení režimu evidence písemností 462/2000 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 22. listopadu 2000 k provedení 27 odst. 8 a 28 odst. 5 zákona č. 240/2000 Sb., o krizovém řízení a o změně některých zákonů (krizový zákon) ve znění nařízení vlády č.

Více

BRK PŘ 2 počet stran: 5 N Á M Ě T cvičení ZÓNA 2013

BRK PŘ 2 počet stran: 5 N Á M Ě T cvičení ZÓNA 2013 ZÓNA 2013 CVIČNÉ BRK-04-2012-01PŘ 2 počet stran: 5 K č.j.: MV-/PO-OKR-2012 N Á M Ě T cvičení ZÓNA 2013 PRAHA 2012 1. Všeobecná situace Podmínky provozu jaderných elektráren na území České republiky jsou

Více

Zápis č. 11 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod.

Zápis č. 11 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod. Zápis č. 11 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne 29. 5. 2015 v 9.30 hod. Přítomni: Viz prezenční listina. Průběh zasedání: 1. Zahájení zasedání Jednání zahájila místopředsedkyně Rady

Více

KRIZOVÝ ŠTÁB OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ NEPOMUK Náměstí Augustina Němejce 63, Nepomuk

KRIZOVÝ ŠTÁB OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ NEPOMUK Náměstí Augustina Němejce 63, Nepomuk KRIZOVÝ ŠTÁB OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ NEPOMUK Náměstí Augustina Němejce 63, 335 01 Nepomuk Č. j.: BR/10/14 Nepomuk 06.11.2014 Výtisk jediný Počet stran: 12 + 1 příloha Schvaluji:... Ing. Jiří Švec

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice, konaného dne , v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice, konaného dne , v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 11-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice, konaného dne 26.11.2014, v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Bajerová Hana Čech Oldřich Kocková

Více

Statut Krizového štábu Jihočeského kraje. vydaný

Statut Krizového štábu Jihočeského kraje. vydaný Statut Krizového štábu Jihočeského kraje vydaný v souladu s 14, odst. 2, písmeno b) a 24b zákona č. 240/2000 Sb., o krizovém řízení a o změně některých zákonů (krizový zákon) ve znění pozdějších předpisů,

Více

INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY A NÁMĚSTKA MINISTRA VNITRA

INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY A NÁMĚSTKA MINISTRA VNITRA S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY A NÁMĚSTKA MINISTRA VNITRA Ročník: 2003 V Praze dne 6. června 2003 Částka: 25 O B S A H : Část I. 25.

Více

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR Č.j. MV-74990-1/PO-PVP-2013 Kódové označení: TSŘ-Z Praha 17. června 2013 Počet listů: 10 Schvaluje: plk. Ing. Drahoslav Ryba, v.

Více

Statut. Krizového štábu města Ivančice

Statut. Krizového štábu města Ivančice MĚSTO IVANČICE STAROSTA MĚSTA N A Ř Í Z E N Í starosty města Ivančice č. 3 /2003 V souladu s ustanovením zákona č. 240/2000 Sb. o krizovém řízení a o změně některých zákonů (krizový zákon) zákona č. 128/2000

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva. Městský obvod - Statutární město Pardubice. Městský obvod Pardubice VI. Úřad městského obvodu Pardubice VI

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva. Městský obvod - Statutární město Pardubice. Městský obvod Pardubice VI. Úřad městského obvodu Pardubice VI Usnesení ze zasedání Zastupitelstva Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad městského obvodu Pardubice VI Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis z XVII. zasedání

Více

č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 815/02/2010 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne 3.12.2010 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

462/2000 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY. ze dne 22. listopadu 2000

462/2000 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY. ze dne 22. listopadu 2000 462/2000 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 22. listopadu 2000 k provedení 27 odst. 8 a 28 odst. 5 zákona č. 240/2000 Sb., o krizovém řízení a o změně některých zákonů (krizový zákon) Změna: 36/2003 Sb. Změna:

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 11. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 11. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. Zápis z 1. ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 11. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. patře Přítomni: Návrhový výbor: Mandátový výbor: Ověřovatelé

Více

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Předsednictvo Most, Budovatelů 2830

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Předsednictvo Most, Budovatelů 2830 HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Předsednictvo 434 37 Most, Budovatelů 2830 U S N E S E N Í ze 41. řádného jednání Předsednictva Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje dne 16. 9.

Více

462 Nařízení vlády. ze dne 22. listopadu 2000

462 Nařízení vlády. ze dne 22. listopadu 2000 SBÍRKA ZÁKONŮ částka 132 rozeslána dne 29.12.2000 462 Nařízení vlády ze dne 22. listopadu 2000 k provedení 27 odst. 8 a 28 odst. 5 zákona č. 240/2000 Sb., o krizovém řízení a o změně některých zákonů (krizový

Více

462/2000 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY

462/2000 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY Systém ASPI - stav k 8.1.2012 do částky 1/2012 Sb. a 2/2012 Sb.m.s. Obsah a text 462/2000 Sb. - poslední stav textu 462/2000 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 22. listopadu 2000 k provedení 27 odst. 8 a 28 odst.

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO M A S MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk Zápis Valné hromady Místo konání: zasedací místnost Městského úřadu v Žamberku Dne: 25. května 2007. Účastníci: členové občanského

Více

Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady ORP Sokolov konané dne

Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady ORP Sokolov konané dne Bezpečnostní rada ORP Sokolov Věc: BR/2/2011-13 Zápis z jednání BR Datum: 19.12.2011 Místo: Sokolov Určeno: členové BR ORP Sokolov Zapsal: Kamila Fridrichová Výtisk číslo: 1 Počet listů: 4 Přílohy: 2/3

Více

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu)

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Zastupitelstvo Jihomoravského kraje 23. zasedání konané dne 17. prosince 2015 Materiál k bodu č. 5 programu: Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Návrh na usnesení:

Více

Zápis č. 5 Z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 5 Z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 5 Z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 12. 12. 2017 Přítomni: Ing. David Alt, DiS. Ing. Tomáš Dostal Ing. Jana Goláňová Ing. Radan Holásek, BA Ing.

Více

PRACOVNÍ PLÁN Bezpečnostní rady Kraje Vysočina na rok 2016

PRACOVNÍ PLÁN Bezpečnostní rady Kraje Vysočina na rok 2016 BEZPEČNOSTNÍ RADA KRAJE VYSOČINA Počet stran: 6 Schvaluji: MUDr. Jiří Běhounek hejtman Kraje Vysočina předseda Bezpečnostní rady Kraje Vysočina PRACOVNÍ PLÁN Bezpečnostní rady Kraje Vysočina na rok 2016

Více

Bezpečnostní rada Pardubického kraje Výpis z 5. řádného jednání dne 8. dubna 2019 PARDUBICKÝ KRAJ. 8. dubna 2019

Bezpečnostní rada Pardubického kraje Výpis z 5. řádného jednání dne 8. dubna 2019 PARDUBICKÝ KRAJ. 8. dubna 2019 Program: PARDUBICKÝ KRAJ Výpis 5. řádné jednání Bezpečnostní rady Pardubického kraje 8. dubna 2019 1. Zpráva o činnosti a připravenosti Hasičského záchranného sboru Pardubického kraje 2. Zpráva o činnosti

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. Zastupitelstvo hl. m. Prahy. Zápis z jednání Finančního výboru ZHMP konaného

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. Zastupitelstvo hl. m. Prahy. Zápis z jednání Finančního výboru ZHMP konaného HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hl. m. Prahy Finanční výbor Zastupitelstva hl. m. Prahy Zápis z jednání Finančního výboru ZHMP konaného 7. 9. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny: přítomno 7 z 9 členů

Více

ZÁPIS Prezenční listinu podepsalo 5 přítomných členů.

ZÁPIS Prezenční listinu podepsalo 5 přítomných členů. ZÁPIS 31. veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kunějovice, funkční období 2014 2018, 19. 5. 2017, zasedací místnost OÚ Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne 23. 11. 2017 Přítomni: 1. Petr Vaněk 8. Josef Hnik 2. Karel Borek 9. Tomáš Kučera 3. Stanislava

Více

SEZNÁMENÍ PRÁVNICKÝCH A FYZICKÝCH OSOBY S CHARAKTEREM

SEZNÁMENÍ PRÁVNICKÝCH A FYZICKÝCH OSOBY S CHARAKTEREM SEZNÁMENÍ PRÁVNICKÝCH A FYZICKÝCH OSOBY S CHARAKTEREM MOŽNÉHO OHROŽENÍ, S PŘIPRAVENÝMI KRIZOVÝMI OPATŘENÍMI A SE ZPŮSOBEM JEJICH PROVEDENÍ Podle 21a odst. 2 zákona č. 240/2000 Sb. o krizovém řízení a o

Více

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR Č.j. PO-3 790/GŘ-VZ-2003 Praha 28. listopadu 2003 S c h v a l u j e : Generální ředitel HZS ČR a náměstek ministra vnitra genmjr.

Více

Krizové řízení v obci Písty

Krizové řízení v obci Písty Krizové řízení v obci Písty Krizové řízení je nedílnou součástí řízení státu, organizace čí jiné instituce, které mají zájem na svém rozvoji. Jeho cílem je předcházet vzniku možných kritických situací,

Více

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Místo konání: Velká zasedací místnost na Městském úřadě v Havlíčkově Brodě Datum konání: 3. října 2018 od 10:30 Seznam účastníků: viz Prezenční listina

Více