U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. R. Boček Omluveni Ing. V. Gavlasz PROGRAM 1) Návrh na rozpočtová opatření č. 63/11 67/11 2) Přehled pohledávek města Písek k ) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací 4) Vyřazení majetku příspěvkové organizace Pečovatelská sluţba a jesle města Písku 5) Přijetí finančních darů příspěvkovou organizací Pečovatelská sluţba a jesle města Písku 6) Odpis nedobytných pohledávek po lhůtě splatnosti na ZŠ J. K. Tyla 7) Platové zařazení ředitelky ZŠ Tomáše Šobra a MŠ Písek 8) Přijetí darů pro ZŠ Svobodná a MŠ Písek 9) Převod finančních prostředků z rezervního do investičního fondu ZŠ E. Beneše 10) Ţádosti o souhlas s uvolněním prostředků z investičního fondu příspěvkových organizací 11) Přijetí materiálního daru v rámci projektu Bezpečná branka 12) Návrh na poskytnutí příspěvků na kulturní aktivity Záštita starosty 13) Návrh zadání výběrového řízení na zhotovitele stavby Sportovně komunitní centrum Písek 14) Návrh na určení vítěze výběrového řízení Administrace dotace pro sportovně komunitní centrum Písek 15) Návrh na určení zhotovitele veřejné zakázky Rekonstrukce domu čp nábřeţí 1. máje Písek 16) Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města 17) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 18) Návrh na pronájmy nebytových prostor 19) Návrh na řešení bytových záleţitostí

2 20) Řešení nájemních vztahů k bytům 21) Změny nájemních smluv v domech s pečovatelskou sluţbou 22) Návrh na změnu zásad prodeje městských bytů 23) Pasport budov 24) Pasport budov v majetku města Písku ve správě Domovní a bytové správy 25) Projektový zásobník města Písku 26) Návrh umístění Městské knihovny Písek 27) Informace o provedeném technickém auditu vodovodu a kanalizace města Písek 28) Informace o prováděných vícepracích a návrh na uzavření dodatku ke smlouvě se společností Strabag a. s. na stavbě Dešťová kanalizace Amerika v Písku kamenina DN ) Odsouhlasení provedení výměny vodovodního potrubí na stavbě Dešťová kanalizace Amerika v Písku kamenina DN ) Odsouhlasení provedených víceprací a méněprací na stavbě Dešťová kanalizace lokality Sv. Václav 31) Návrh smlouvy o poskytnutí podpory ze Státního fondu ţivotního prostředí ČR na akci Zelené brány Píseckých hor I. část 32) Návrh smlouvy o podmínkách poskytnutí dotace z ROP NUTS II Jihozápad 33) Návrh dodatku ke smlouvě o přenechání majetku do uţívání s Ministerstvem práce a sociálních věcí 34) Návrh dodatku ke smlouvě o poskytování veřejně dostupné sluţby elektronických komunikací se společností Telekora, s. r. o. 35) Informace o plnění smlouvy o zajištění kulturních činností Sladovna Písek o. p. s. 36) Informace o přijatých klientech Diakonice ČCE středisko Blanka 37) Ţádost o vydání souhlasu se zřízením vyhrazeného parkovacího místa 38) Ţádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního zařízení 39) Ţádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 8/1998 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záleţitostí veřejného pořádku 40) Informace z jednání komisí 41) Kontrola plnění usnesení 42) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodrţení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. 1) Návrh na rozpočtová opatření č. 63/11 67/11 U s n e s e n í č. 561/11 Rada města souhlasí s návrhem na rozpočtová opatření č. 63/11 67/11. Ing. R. Svoboda, MBA 2) Přehled pohledávek města Písek k Rada města projednala materiál. 3) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací stránka 2 (celkem 17)

3 U s n e s e n í č. 562/11 Rada města souhlasí se změnami závazných ukazatelů příspěvkových organizací. Ing. R. Svoboda, MBA 4) Vyřazení majetku příspěvkové organizace Pečovatelská sluţba a jesle města Písku U s n e s e n í č. 563/11 Rada města v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění dle 27 odst schvaluje nepřijetí majetku dle nabídky v příloze č. 1, která je nedílnou součástí tohoto materiálu do majetku města 2. schvaluje návrh na bezúplatný převod nepotřebného majetku příspěvkové organizace Pečovatelská sluţba a jesle města Písku dle návrhu předávacího protokolu v příloze č. 2, která je nedílnou součástí tohoto materiálu, příspěvkové organizaci Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Písek, se sídlem Čelakovského 24, Písek Bc. M. Průšová 5) Přijetí finančních darů příspěvkovou organizací Pečovatelská sluţba a jesle města Písku U s n e s e n í č. 564/11 Rada města souhlasí s přijetím finančních darů obdarovanému, tj. příspěvkové organizaci Pečovatelská sluţba a jesle města Písku od dárce Aleny Hříbalové, Chodouň 47, Zdice, IČ , ve výši Kč, od dárce Manpower s.r.o, Karlovo náměstí 10, Praha 2, IČ , ve výši Kč, od dárce Schneider Electric, a.s., Číţovská 447, Písek, IČ , ve výši Kč, od dárce ve výši Kč, od dárce Delikomat s. r. o., U Vlečky 843, Modřice, IČ , ve výši Kč za účelem opravy venkovního dětského hřiště a opravy vnitřního dětského sociálního zařízení ve středisku Jesle Písek, Erbenova 1810, Písek, dle přiloţených darovacích smluv, které jsou jako příloha č. 1 nedílnou součástí materiálu. Bc. M. Průšová 6) Odpis nedobytných pohledávek po lhůtě splatnosti na ZŠ J. K. Tyla U s n e s e n í č. 565/11 Rada města souhlasí s odpisem nedobytných pohledávek po lhůtě splatnosti na Základní škole Josefa Kajetána Tyla a Mateřské škole Písek, Tylova 2391 v celkové výši Kč 6.562,--. Ing. M. Cibulková 7) Platové zařazení ředitelky ZŠ Tomáše Šobra a MŠ Písek U s n e s e n í č. 566/11 Rada města souhlasí s platovým zařazením ředitelky Základní školy Tomáše Šobra a Mateřské školy Písek, Šobrova 2070 od dle neveřejné přílohy č. 1, která je stránka 3 (celkem 17)

4 nedílnou součástí důvodové zprávy, a pověřením Mgr. H. Rambousové podpisem platového výměru. Ing. M. Cibulková 8) Přijetí darů pro ZŠ Svobodná a MŠ Písek U s n e s e n í č. 567/11 Rada města schvaluje přijetí věcného daru ve výši Kč dle přiloţené darovací smlouvy, která je nedílnou součástí materiálu, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 a pověřuje ředitelku Základní školy Svobodné a Mateřské školy Písek, Dr. M. Horákové 1720 k podpisu darovací smlouvy. Ing. M. Cibulková 9) Převod finančních prostředků z rezervního do investičního fondu ZŠ E. Beneše U s n e s e n í č. 568/11 Rada města souhlasí s převodem finančních prostředků z rezervního do investičního fondu a následným pouţitím tohoto investičního fondu Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek: 1. na úhradu nákladů spojených s opravou havarijního stavu rozvodů vody v částce Kč ,-- a současně 2. na pořízení herních prvků investičního charakteru pro školní zahradu 15. mateřské školy v celkové hodnotě Kč ,--. Ing. R. Svoboda, MBA 10) Ţádosti o souhlas s uvolněním prostředků z investičního fondu příspěvkových organizací U s n e s e n í č. 569/11 Rada města souhlasí s pouţitím prostředků z investičního fondu: 1) ZŠ E. Beneše a Mateřské školy Písek na úhradu nákladů spojených s vybudováním skladu nářadí v rámci akce Oprava hygienického zařízení a vybudování skladu nářadí pro venkovní sportoviště ZŠ E. Beneše Písek v částce Kč ,-- 2) ZŠ J. K. Tyla a Mateřské školy Písek na nákup hlavního serveru pro základní školu v částce Kč ,-- 3) ZŠ T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek na úhradu nákladů spojených s opravou mrazicího boxu ve školní jídelně v částce Kč ,20 4) ZŠ J. Husa a Mateřské školy Písek v celkové částce Kč ,-- na nákup vchodových dveří v hodnotě Kč ,-- a pořízení osvětlovacích těles v malé tělocvičně v hodnotě Kč ,-- Ing. R. Svoboda, MBA 11) Přijetí materiálního daru v rámci projektu Bezpečná branka U s n e s e n í č. 570/11 Rada města souhlasí s přijetím materiálního daru (6 ks fotbalových branek Junior) v celkové hodnotě Kč ,-- od Okresního sdruţení ČSTV v okrese Jindřichův Hradec, ul. stránka 4 (celkem 17)

5 Jarošovská 743/II, Jindřichův Hradec, IČ , zastoupeného předsedou Jindřichem Švecem. Ing. R. Svoboda MBA 12) Návrh na poskytnutí příspěvků na kulturní aktivity Záštita starosty U s n e s e n í č. 571/11 Rada města souhlasí s návrhem na udělení Záštity starosty na akci Mezinárodní zasedání parlamentu mladých, Záhřeb 2011 pro organizaci Nadační fond Gymnázia Písek, Komenského 89, Písek, ve výši Kč 5.000,--. Ing. M. Cibulková 13) Návrh zadání výběrového řízení na zhotovitele stavby Sportovně komunitní centrum Písek U s n e s e n í č. 572/11 1) Rada města po projednání dokumentace na zadání veřejné zakázky stavby Sportovně komunitní centrum Písek schvaluje dle varianty zadání a) a ukládá odboru RIMM, prostřednictvím vybraného administrátora zadávacího řízení, vypsat soutěţ na dodavatele s podmínkou zahájení prací do jednoho měsíce od podpisu rozhodnutí o přidělení dotace a moţností bezsankčního odstoupení od smlouvy o dílo v případě, ţe se městu Písek nepodaří získat dotaci do ) Rada města po projednání schvaluje hodnotící komisi a komisi pro otevírání obálek ve sloţení: Členové: Náhradníci: JUDr. Ondřej Veselý (starosta), Ing. arch. Radek Boček (člen rady města), Ing. Hana Jánová (vedoucí odboru RIMM), Ing. Petr Matoušek (odbor RIMM), jeden člen JHK Ing. Vojtěch Bubník (místostarosta), Ing. Václav Gavlasz (člen rady města), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), jeden člen JHK. 3) Rada města si vyhrazuje schválení konečné podoby zadání veřejné zakázky 14) Návrh na určení vítěze výběrového řízení Administrace dotace pro sportovně komunitní centrum Písek U s n e s e n í č. 573/11 Rada města po projednání určuje jako administrátora dotace stavby Sportovně komunitní centrum Písek společnost NoviSolutions Ondřejka Harvalíková, IČ , Fráni Šrámka 2529/61a, České Budějovice za nabídkovou cenu Kč vč. DPH. Jako druhého v pořadí určuje firmu Paedr. Jiří Koleček, IČ , Litvínovická 12, České Budějovice za cenu Kč vč. DPH. 15) Návrh na určení zhotovitele veřejné zakázky Rekonstrukce domu čp nábřeţí 1. máje Písek stránka 5 (celkem 17)

6 U s n e s e n í č. 574/11 Rada města vrací výběrové řízení zpět výběrové komisi k novému posouzení všech předloţených nabídek. Ing. Z. Řezáčová 16) Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města b1) Vnitroblok Kollárova ulice čp zřízení věcných břemen a zrušení stávajících věcných břemen v souvislosti s prodejem pozemků parc.č. st. 3143/9 a 3143/10 vše k.ú. Písek U s n e s e n í č. 575/11 Rada města po projednání schvaluje 1. zrušení věcného břemene práva chůze a jízdy po pozemku st.parc.č. 3143/1 v k.ú. Písek ve prospěch BDM spol. s r.o., se sídlem, Kollárova 1830, Písek. 2. zrušení věcného břemene práva chůze a jízdy po pozemku st.parc.č. 3143/1 k.ú. Písek ve prospěch pozemku st.parc.č. 3143/8 k.ú. Písek 3. rozšíření věcného břemene práva chůze a jízdy o pozemek st.parc.č. 3143/9 k.ú. Písek ve prospěch vlastníka pozemku st. parc.č. 932 k.ú. Písek za účelem přístupu k tomu to pozemku a k domu čp. 425, vystavěném na st.parc.č. 932 k.ú. Písek za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 50 Kč/m 2. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. GP bude vyhotoven na náklady oprávněného z věcného břemene. Kaţdoroční náhrada za zřízení věcného břemene na pozemku st.parc.č. 3143/1 k.ú. Písek ve výši Kč nebude jiţ od roku 2012 nárokována. 4. rozšíření věcného břemene práva chůze a jízdy o pozemky st.parc.č. 3143/9 a 3143/10 vše k.ú. Písek ve prospěch pozemku st.parc.č. 3143/12 k.ú. Písek za účelem přístupu a příjezdu k tomuto pozemku za jednorázovou náhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 50 Kč/m 2. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. GP bude vyhotoven na náklady oprávněného z věcného břemene. Kaţdoroční náhrada za zřízení věcného břemene na pozemku st.parc.č. 3143/1 k.ú. Písek ve výši Kč nebude jiţ od roku 2012 nárokována. 5. zřízení věcného břemene práva chůze a jízdy po pozemcích st.parc.č. 3143/1, 3143/9 a 3143/10 vše k.ú. Písek ve prospěch pozemku st.parc.č. 3143/13 k.ú. Písek za účelem přístupu a příjezdu k tomuto pozemku za jednorázovou náhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 50 Kč/m 2. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. GP bude vyhotoven na náklady oprávněného z věcného břemene. 6. rozšíření věcného břemene práva chůze a jízdy po pozemcích st.parc.č. 3143/9 a 3143/10 vše k.ú. Písek ve prospěch pozemku parc.č. 1747/12 k.ú. Písek za účelem přístupu a příjezdu k tomuto pozemku (nikoli však právo parkování na pozemcích st.parc.č. 3143/9 a 3143/10 vše k.ú. Písek) za jednorázovou náhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 50 Kč/m 2. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. GP bude vyhotoven na náklady oprávněného z věcného břemene. Kaţdoroční náhrada za zřízení věcného břemene na pozemku st.parc.č. 3143/1 k.ú. Písek ve výši 500 Kč nebude jiţ od roku 2012 nárokována. 7. rozšíření věcného břemene práva chůze a jízdy po pozemcích st.parc.č. 3143/9 a 3143/10 vše k.ú. Písek ve prospěch pozemku parc.č. 1746/13 k.ú. Písek za účelem přístupu a příjezdu k tomuto pozemku za jednorázovou náhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 50 Kč/m 2. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. GP bude vyhotoven na stránka 6 (celkem 17)

7 náklady oprávněného z věcného břemene. Kaţdoroční náhrada za zřízení věcného břemene na pozemku st.parc.č. 3143/1 k.ú. Písek ve výši 500 Kč nebude jiţ od roku 2012 nárokována. 17) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) p. Soukup ţádost o pronájem pozemku parc.č. 492/23 k.ú. Semice u Písku U s n e s e n í č. 576/11 Rada města Písku po projednání souhlasí s pronájmem pozemku parc.č. 492/23 o výměře 7311 m 2 k.ú. Semice u Písku, za účelem vyuţití pro zemědělskou výrobu, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok, s nájemným ve výši 427 Kč/ha/rok, pro pana Soukupa, bytem Písek. b) GASTROCENTRUM-PÍSEK s.r.o. ţádost o prodlouţení pronájmu pozemku parc.č.st k.ú. Písek pod stánkem s občerstvením U s n e s e n í č. 577/11 Rada města Písku po projednání souhlasí s pronájmem pozemku parc.č.st o výměře 22 m 2 v k.ú. Písek pro společnost GASTROCENTRUM-PÍSEK s.r.o., IČ , se sídlem Písek, Na Pěníku 428, za účelem uţívání jako pozemek pod stánkem, na další 2 roky, tj. do , za úplatu ve výši Kč ročně + inflační doloţka. c) p. Karel Mošovský ţádost o rozšíření nájemní smlouvy o zimní provoz předzahrádky na Velkém náměstí v Písku U s n e s e n í č. 578/11 Rada města Písku po projednání souhlasí s uzavřením dodatku ke smlouvě o pronájmu části pozemku parc.č. 2090/21 o výměře 40 m 2 k.ú. Písek, kterým se řeší zimní provoz předzahrádky, pro pana Karla Mošovského, IČ , s místem podnikání Písek, Šumavská 391. d) pí. Jeřábková ţádost o splacení nájemného formou splátkového kalendáře U s n e s e n í č. 579/11 Rada města Písku po projednání souhlasí se splácením dluţné částky Kč za pronájem části pozemku parc.č. 2098/1 k.ú. Písek, v měsíčních splátkách ve výši Kč, pro paní Jeřábkovou, bytem Písek. e) Blatenská ryba s.r.o. návrh dodatku č. 4 k nájemní smlouvě stránka 7 (celkem 17)

8 U s n e s e n í č. 580/11 Rada města Písku po projednání souhlasí s uzavřením dodatku č. 4 k nájemní smlouvě ze dne dle přílohy pro Blatenskou rybu s.r.o., IČ , se sídlem Blatná, Na Příkopech 747, kterým se doplňuje termín kolaudace prodejny ryb a zahájení jejího provozu, upravuje se znění ohledně fakturace v rámci dotačních titulů a aktualizuje se příloha č. 2 nájemní smlouvy. f) Střední zemědělská škola Písek ukončení pronájmu pozemků parc.č. 596/1 a parc.č. 597/1 k.ú. Písek dohodou, pronájem pozemků v k.ú. Písek, k.ú. Hradiště u Písku a k.ú. Oldřichov u Písku U s n e s e n í č. 581/11 Rada města Písku po projednání souhlasí 1. s ukončením pronájmu pozemků parc.č. 596/1 o výměře m 2 a parc.č. 597/1 o výměře 8657 m 2 vše k.ú. Písek, dohodou ke dni podpisu dodatku k nájemní smlouvě se Střední zemědělskou školou Písek, IČ , se sídlem Písek, Čelakovského s pronájmem pozemků parc.č. 229/25 o výměře m 2 a parc.č. 229/26 o výměře m 2 v k.ú. Hradiště u Písku, pozemku parc.č. 1892/1 o výměře 8909 m 2 v k.ú. Oldřichov u Písku a pozemků parc.č. 503 o výměře m 2, parc.č. 568/3 o výměře m 2, parc.č. 583/7 o výměře m 2, parc.č. 583/9 o výměře 2712 m 2, část parc.č. 590/3 o výměře 8251 m 2, parc.č. 799/2 o výměře 9477 m 2, parc.č. 803/2 o výměře 4371 m 2, parc.č. 806/1 o výměře 1331 m 2, parc.č. 2608/1 o výměře 8268 m 2, parc.č. 2633/2 o výměře 4547 m 2, parc.č. 2611/1 o výměře m 2, parc.č. 2611/9 o výměře 4027 m 2, parc.č. 2623/3 o výměře m 2, parc.č. 2639/9 o výměře 6384 m 2, parc.č. 2652/1 o výměře m 2 a parc.č. 2668/5 o výměře 6424 m 2 vše k.ú. Písek, za nájemné ve výši 483 Kč/ha/rok pro k.ú. Písek a k.ú. Oldřichov u Písku a ve výši 398 Kč/ha/rok pro k.ú. Hradiště u Písku, na dobu neurčitou, s výpovědní lhůtou 2 roky, kdy výpověď musí být podána nejpozději k 30. září běţného roku, pro Střední zemědělskou školu Písek, IČ , se sídlem Písek, Čelakovského 200. g) Pronájem pozemků parc.č. 893/2, parc.č. 893/3 a parc.č. 893/4 vše k.ú. Putim od Vyšší odborné školy lesnické a Střední lesnické školy Bedřicha Schwarzenberga v Písku U s n e s e n í č. 582/11 Rada města Písku po projednání souhlasí s uzavřením smlouvy na nájem pozemků parc.č. 893/2 o výměře 508 m 2 (vodní plocha), parc.č. 893/3 o výměře m 2 (trvalý travní porost) a parc.č. 893/4 o výměře m 2 (trvalý travní porost) vše k.ú. Putim pro účely péče o přírodní památku Raţický rybník, její rozšíření a realizaci akce s názvem Technické úpravy litorálního pásma v přírodní památce Raţický rybník, na dobu určitou 5 let ode dne podpisu smlouvy, za nájemné ve výši 789 Kč ročně, mezi Vyšší odbornou školou lesnickou a Střední lesnickou školou Bedřicha Schwarzenberga v Písku, příspěvkovou organizací zřízenou Jihočeským krajem, IČ , se sídlem Písek, Lesnická 55 a městem Písek. 18) Návrh na pronájmy nebytových prostor stránka 8 (celkem 17)

9 a) Pronájem nebytových prostor v objektu čp. 397, Jablonského ul. v Písku U s n e s e n í č. 583/11 Rada města po projednání souhlasí s pronájmem nebytových prostor v objektu čp. 397, Jablonského ulice v Písku, o výměře 20 m 2 pro spol. Estrellon s. r. o., se sídlem Dunajská 29, Bratislava, IČ , za účelem výdejního a kontaktního místa pro zákazníky e- shopu, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 341 Kč/m 2 a rok a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o kauci na nebytový prostor. b) Pronájem nebytových prostor v objektu čp. 2036, Kollárova ul. v Písku U s n e s e n í č. 584/11 Rada města po projednání souhlasí s prodlouţením nájemní smlouvy na pronájem nebytového prostoru v objektu čp. 2036, Kollárova ulice v Písku prodejna SPAR, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, pro ţadatele a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu nebytových prostor. c) Pronájem nebytových prostor v objektu čp. 97, Heydukova ul. v Písku U s n e s e n í č. 585/11 Rada města po projednání 1) nesouhlasí s prodlouţením nájemní smlouvy na pronájem nebytového prostoru v objektu čp. 97, Heydukova ul. v Písku, pro ţadatele. 2) ukládá odboru RIMM opětovně zveřejnit záměr na pronájem tohoto nebytového prostoru v objektu Heydukova ul. 97 v Písku po dobu 30-ti dnů na úřední desku, za cenu ve výši 907 Kč/m 2 /rok. d) Umístění reklamy na objektu čp. 449, Čechova ulice v Písku U s n e s e n í č. 586/11 Rada města po projednání trvá na svém usnesení č. 394/11 ze dne Rada města se usnáší, ţe pokud nevzniknou nové skutečnosti, nebude se touto ţádostí jiţ zabývat. e) Ţádost o změnu smlouvy objekt sálu Smrkovice čp. 186 U s n e s e n í č. 587/11 Rada města souhlasí s odprodejem nemovitosti čp. 186, Smrkovice s tím, ţe pro zastupitelstvo města by byly shromáţděny informace dle podnětů z dnešní diskuze. stránka 9 (celkem 17)

10 f) Ţádost o povolení podnájmu U s n e s e n í č. 588/11 Rada města po projednání souhlasí s podnájmem části nebyt. prostor č. 4B 412 v objektu čp. 449/16, Čechova ul. v Písku, nájemce, pro podnájemce, který zde bude pracovat na ţivnostenský list jako kadeřník. 19) Návrh na řešení bytových záleţitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 589/11 Rada města po projednání souhlasí s vypsáním výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: Třebízského ul. čp. 381, byt č Kollárova ul. čp. 2307, byt č Dvořákova ul. čp. 335, byt č Šafaříkova ul. čp. 1589, byt č Třebízského ul. čp. 381, byt č ) Výběrové řízení na přidělení bytu pro osoby v tíţivé ţivotní situaci U s n e s e n í č. 590/11 Rada města po projednání souhlasí s vypsáním výběrového řízení na přidělení bytu pro osoby v tíţivé ţivotní situaci s tím, ţe nájem bude uzavřen na dobu šesti měsíců s moţností prodlouţení: nábřeţí 1. máje čp. 1364, byt č ) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 591/11 Rada města po projednání souhlasí s vypsáním výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného, a to Kč/m 2 a měsíc nájemného na obsazení bytu: Semice čp ) Ţádost o výměnu bytu U s n e s e n í č. 592/11 Rada města po projednání souhlasí s výměnou bytu č. 11 Dvořákova ul. čp. 331 o velikosti 3+1 ţadatele, Dvořákova ul. čp. 331, za byt č. 12 tř. Přátelství čp v Písku o velikosti 2+1, s nájemným ve výši 64 Kč/m 2 /měsíc, na dobu neurčitou. stránka 10 (celkem 17)

11 5) Ţádost o výměnu bytů U s n e s e n í č. 593/11 Rada města po projednání nesouhlasí s výměnou bytů mezi ţadatelkou, Na Pěníku 435, byt o velikosti 3+1 a ţadatelkou, Na Stínadlech 363, byt o velikosti ) Petice Za moţnost spolurozhodovat o nových nájemnících v domě čp. 380/8 v Třebízského ulici v Písku U s n e s e n í č. 594/11 Rada města po projednání souhlasí se změnou usnesení č. 117/11 ze dne a vypouští bod 3) ve znění: Rada města ukládá odboru RIMM připravit návrh na vyhlášení záměru o prodeji 5ti bytových jednotek v domě čp. 380/8 v Třebízského ul. z vlastnictví města Písku. Ostatní ustanovení usnesení č. 117/11 zůstávají beze změny. 7) Ţádost o výjimku o zaplacení kauce při přidělení bytu U s n e s e n í č. 595/11 Rada města po projednání nesouhlasí s udělením výjimky při přidělení bytu č. 7 Dr. M. Horákové čp v Písku, týkající se lhůty povinnosti zaplatit kauci ve výši trojnásobku měsíčního nájemného pro ţadatele a pověřuje odbor RIMM vypsáním výběrového řízení na přidělení výše uvedeného bytu pro osoby v tíţivé ţivotní situaci s tím, ţe nájem bude uzavřen na zkušební dobu 3 měsíců. 8) Ţádost o výměnu bytu U s n e s e n í č. 596/11 Rada města po projednání nesouhlasí s výměnou bytu č. 7 o velikosti 1+1 Svatoplukova ul. čp. 211 v Písku, ţadatelky, za prázdný byt č. 16 o velikosti 1+1 Svatoplukova ul. čp ) Souhlas s uzavřením nájemních smluv U s n e s e n í č. 597/11 Rada města po projednání souhlasí: - s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. D III/72, ulice Vojenova 323 s nájemcem, místo nájemce, bytem Písek, Vojenova 323, - s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. D II/67, ulice Vojenova 323 s nájemcem, bytem Varvaţov 54, místo nájemce, bytem Písek, Vojenova 323. stránka 11 (celkem 17)

12 20) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 598/11 1. Rada města souhlasí s prodlouţením nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 1363, nábřeţí 1. máje, Písek, pro ţadatelku, nábřeţí 1. máje 1363, Písek, dle schválených pravidel o 1 rok. 2. Rada města souhlasí s prodlouţením nájemní smlouvy na byt č. 13, v čp. 1849, nábřeţí 1. máje, Písek, pro ţadatelku, nábřeţí 1. máje 1849, Písek, dle schválených pravidel o 1 rok. 3. Rada města souhlasí s prodlouţením nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 1468, nábřeţí 1. máje, Písek, pro ţadatelku, nábřeţí 1. máje 1468, Písek, dle schválených pravidel o 1 rok. 4. Rada města souhlasí s prodlouţením nájemní smlouvy na byt č. 1, v čp. 211, Svatoplukova, Písek, pro ţadatele, Svatoplukova 211, Písek, dle schválených pravidel o 1 rok. 5. Rada města souhlasí s prodlouţením nájemní smlouvy na byt č. 20, v čp. 1643, Dr. Milady Horákové, Písek, pro ţadatelku, Dr. Milady Horákové 1643, Písek, dle schválených pravidel o 1 rok. 6. Rada města souhlasí s prodlouţením nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 1953, Truhlářská, Písek, pro ţadatele, Truhlářská 1953, Písek, dle schválených pravidel o 1 rok. 7. Rada města souhlasí s prodlouţením nájemní smlouvy na byt č. 14, v čp. 2024, třída Přátelství, Písek, pro ţadatele, třída Přátelství 2024, Písek, dle schválených pravidel o 1 rok. 8. Rada města souhlasí s prodlouţením nájemní smlouvy na byt č. 46, v čp. 1814, Otavská, Písek, pro ţadatele, Otavská 1814, Písek, o 1 rok. 9. Rada města souhlasí s prodlouţením nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 336, Dvořákova, Písek, pro ţadatelku, Dvořákova 336, Písek, o 1 rok. 10. Rada města souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 13, v čp. 341, Čechova, Písek, pro ţadatele, Čechova 341, Písek, za nájemné ve výši 80 Kč/m 2 /měsíc na zkušební dobu 6 měsíců. 11. Rada města souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 383, Jablonského, Písek, pro ţadatele, Jablonského 383, Písek, za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 /měsíc, na zkušební dobu 6 měsíců. 12. Rada města souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 15, v čp. 1836, nábřeţí 1. máje, Písek, pro ţadatelku, nábřeţí 1. máje 1836, Písek, za nájemné ve výši 60 Kč/m 2 /měsíc, na zkušební dobu 6 měsíců. 13. Rada města souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 5, v čp. 332, Dvořákova, Písek, pro ţadatelku, Dvořákova 332, Písek, za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 /měsíc, na zkušební dobu 6 měsíců. 14. Rada města souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 2242, Harantova, Písek, pro ţadatelku, Harantova 2242, Písek, za nájemné ve výši 80 Kč/m 2 /měsíc, na zkušební dobu 6 měsíců. 15. Rada města nesouhlasí s prodlouţením nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 1748, Dr. Milady Horákové, Písek, pro ţadatelku, Dr. Milady Horákové 1748, Písek, dle schválených pravidel o 1 rok 16. Rada města nesouhlasí s prodlouţením nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 1961, třída Přátelství, Písek, pro ţadatelku, třída Přátelství 1961, Písek, o 1 rok. 17. Rada města souhlasí s podáním výpovědi z nájmu u níţe uvedených nájemců bytů z důvodu neplacení nájemného a plnění poskytovaných s uţíváním bytu. Příjmení a jméno Byt č. Adresa Čp. Dluţná částka 1. nájemce Smetanovo náměstí Kč 2. nájemce Mírové náměstí Kč Celkem Kč stránka 12 (celkem 17)

13 Ing. Z. Řezáčová 21) Změny nájemních smluv v domech s pečovatelskou sluţbou U s n e s e n í č. 599/11 1. Rada města uděluje výjimku z pořadníku ţadatelů o byt v DPS a souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 7 v domě Jiráskovo nábřeţí č s ţadatelem 2. Rada města souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 45 v domě č Jiráskovo nábřeţí s ţadateli na základě pořadníku 3. Rada města ruší usnesení č. 528/11 bod 6., kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 14 v domě č. 425 Topělecká ulice s ţadateli a po projednání souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy na tento byt s ţadateli na základě pořadníku 4. Rada města souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 24 v domě č. 454 Čechova ulice s ţadatelem na základě pořadníku 5. Rada města souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 38 v domě č. 454 Čechova ulice s ţadatelem na základě pořadníku 6. Rada města souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 75 v domě č. 454 Čechova ulice s ţadateli na základě pořadníku K. Vlnová 22) Návrh na změnu zásad prodeje městských bytů U s n e s e n í č. 600/11 Rada města po projednání schvaluje Zásady na prodej městských bytů, které jsou uvedeny v příloze č. 1 tohoto materiálu a ukládá odboru RIMM je v tomto znění předloţit ke schválení v zastupitelstvu města. 23) Pasport budov U s n e s e n í č. 601/11 Rada města projednala materiál o budovách s nebytovými prostory ve vlastnictví města a doporučuje zváţit prodej nemovitostí: objekt čp. 120 Burketova ulice a objekt čp Nádraţní ulice. 24) Pasport budov v majetku města Písku ve správě Domovní a bytové správy U s n e s e n í č. 602/11 Rada města projednala materiál o stavu budov ve vlastnictví města a doporučuje zastupitelstvu města odprodej těchto nemovitostí: objekt čp. 57 Chelčického ulice, objekt čp. 227 Rokycanova ulice, objekt čp. 260 Praţská ulice. Ing. Z. Řezáčová 25) Projektový zásobník města Písku stránka 13 (celkem 17)

14 U s n e s e n í č. 603/11 Rada města po projednání schvaluje aktualizovaný Projektový zásobník města Písku a doporučuje ho v této podobě předloţit ke schválení na jednání zastupitelstva města. 26) Návrh umístění Městské knihovny Písek U s n e s e n í č. 604/11 Rada města souhlasí se záměrem přemístění knihovny do objektu sladovny., Mgr. R. Dub 27) Informace o provedeném technickém auditu vodovodu a kanalizace města Písek U s n e s e n í č. 605/11 Rada města po projednání ukládá jednateli Vodárenské správy Písek s. r. o. zajistit splnění nápravných opatření uvedených v auditu a informovat do Radu města Písek o provedených úkonech a případných dalších návrzích. Ing. R. Honzík 28) Informace o prováděných vícepracích a návrh na uzavření dodatku ke smlouvě se společností Strabag a. s. na stavbě Dešťová kanalizace Amerika v Písku kamenina DN 400 U s n e s e n í č. 606/11 1) Rada města po projednání podkladů provedených víceprací firmou Strabag a. s., oblast Jih, Praţská 313, Písek, IČ , dle Smlouvy o dílo č. 841/TA/50/11 na stavbě Dešťová kanalizace Amerika v Písku kamenina DN 400 nesouhlasí s navýšením nákladů stavby. 2) Rada města po projednání podkladů prováděných prací na stavbě Dešťová kanalizace Amerika v Písku kamenina DN 400 souhlasí s uzavřením Dodatku č. 1 ke smlouvě č. 841/TA/50/11 uzavřené mezi městem Písek a společností Strabag a. s., oblast Jih, Praţská 313, Písek a ukládá starostovi podepsat tento dodatek. Ing. R. Honzík 29) Odsouhlasení provedení výměny vodovodního potrubí na stavbě Dešťová kanalizace Amerika v Písku kamenina DN 400 U s n e s e n í č. 607/11 Rada města po projednání podkladů prováděných prací na stavbě Dešťová kanalizace Amerika v Písku kamenina DN 400 nesouhlasí s výměnou azbestocementového potrubí. Ing. R. Honzík stránka 14 (celkem 17)

15 30) Odsouhlasení provedených víceprací a méněprací na stavbě Dešťová kanalizace lokality Sv. Václav U s n e s e n í č. 608/11 Rada města po projednání podkladů provedených víceprací a méněprací firmou Strabag a. s., oblast Jih, Praţská 313, Písek, IČ , dle Smlouvy o dílo č. 841/TA/12/11 na stavbě Dešťová kanalizace lokality Sv. Václav nesouhlasí se zvýšením nákladů stavby o celkovou částku ,05 Kč bez DPH 20%. Ing. R. Honzík 31) Návrh smlouvy o poskytnutí podpory ze Státního fondu ţivotního prostředí ČR na akci Zelené brány Píseckých hor I. část U s n e s e n í č. 609/11 Rada města souhlasí s uzavřením smlouvy č o poskytnutí podpory mezi Státním fondem ţivotního prostředí ČR, Kaplanova 1931/1, Praha 11, IČ a městem Písek v rámci Operačního programu Ţivotní prostředí na akci: Zelené brány Píseckých hor I. část. Ing. M. Šatra 32) Návrh smlouvy o podmínkách poskytnutí dotace z ROP NUTS II Jihozápad U s n e s e n í č. 610/11 Rada města po projednání schvaluje Smlouvu o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního programu NUTS II Jihozápad na projekt s názvem Sportovně komunitní centrum Písek, registrační číslo projektu: CZ.1.14/2.2.00/ ) Návrh dodatku ke smlouvě o přenechání majetku do uţívání s Ministerstvem práce a sociálních věcí U s n e s e n í č. 611/11 Rada města schvaluje návrh dodatku č. 4 ke Smlouvě o přenechání majetku do uţívání č. 305/2007 s Ministerstvem práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2, IČ Ing. J. Votýpka 34) Návrh dodatku ke smlouvě o poskytování veřejně dostupné sluţby elektronických komunikací se společností Telekora, s. r. o. U s n e s e n í č. 612/11 Rada města schvaluje dodatek ke smlouvě o poskytování veřejně dostupné sluţby elektronických komunikací mezi městem Písek a Telekora, s. r. o., Vodní 561/8a, České Budějovice, IČ Ing. J. Votýpka stránka 15 (celkem 17)

16 35) Informace o plnění smlouvy o zajištění kulturních činností Sladovna Písek o. p. s. Rada města projednala materiál. 36) Informace o přijatých klientech Diakonice ČCE středisko Blanka U s n e s e n í č. 613/11 Rada města bere na vědomí informaci o přijatých klientech Diakonie ČCE střediska Blanka v období od do K. Vlnová 37) Ţádost o vydání souhlasu se zřízením vyhrazeného parkovacího místa U s n e s e n í č. 614/11 Rada města vydává předchozí souhlas vlastníka komunikace k vyhrazení dvou parkovacích míst na Alšově nám. před domem č. p. 16 pro ţadatele UniCredit Bank Czech Republic, a. s. Ing. M. Kovařík 38) Ţádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního zařízení U s n e s e n í č. 615/11 Rada města vydává souhlas města Písek jako vlastníka dotčené pozemní komunikace s umístěním reklamního zařízení typu A v pěší zóně ve Smetanově ulici, před domem č. p. 83 s platností od do pro ţadatele EkoWorld Czech Republic, s. r. o. a vydává souhlas s umístěním i v příštím období za předpokladu, ţe se nezmění skutečnosti rozhodné pro vydání souhlasu. Ing. M. Kovařík 39) Ţádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 8/1998 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záleţitostí veřejného pořádku U s n e s e n í č. 616/11 Rada města po projednání ţádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 8/1998 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záleţitostí veřejného pořádku: 1) nesouhlasí s udělením výjimky pro provozovnu Bar U Zlaté husy, Praţská 147, Písek 2) souhlasí s udělením výjimky dle přílohy č. 1 pro provozovnu SC Druţba, Nádraţní 2282, Písek a upozorňuje ţadatele, ţe musí být dodrţovány hygienické limity hluku 3) souhlasí s udělením výjimky dle přílohy č. 1 pro akci Taneční večírky v restauraci Šumava, Písek a upozorňuje ţadatele, ţe musí být dodrţovány hygienické limity hluku Ing. M. Cibulková stránka 16 (celkem 17)

17 40) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. 41) Kontrola plnění usnesení U s n e s e n í č. 617/11 Rada města bere na vědomí kontrolu plnění usnesení a vyřazuje ze sledování jako splněné úkoly pod čísly: 276/08, 408/10, 577/10, 664/10, 117/11, 241/11, 282/11, 312/11, 365/11, 385/11, 414/11, 420/11, 505/11, 508/11, část úkolu 527/11, 545/11, 548/11, 555/11. Ing. Z. Hofmanová 42) Různé V Písku dne stránka 17 (celkem 17)

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2011 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.09.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 4.řádného jednání rady města konaného dne 2.4.2013 od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 101/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 24.01.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 9. jednání Rady města Žatce konané dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 9. jednání Rady města Žatce konané dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 9. jednání Rady města Žatce konané dne 26.9.2016 Usnesení č. 299 /16-323 /16 299/16 Schválení programu 300/16 Kontrola usnesení 301/16 Odměna ředitelky PO Kamarád LORM 302/16 Informace

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 581/01-12 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 581/01-12 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne U S N E S E N Í z 31. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 18. ledna 2012, ve 14:00 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Informace o přijatých usneseních z 60. schůze Rady města Šluknov konané dne 22. října 2012 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních z 60. schůze Rady města Šluknov konané dne 22. října 2012 v kanceláři starostky Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.06.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U S N E S E Í R 1312/06-09

U S N E S E Í R 1312/06-09 U S N E S E Í z 58. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 16. června 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Změna rozpočtu roku 2009 rozpočtové

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 1. Schválení programu Usnesení č. 2332/2018 Rada města Rumburk projednala a schválila upravený a doplněný program 144. schůze Rady města Rumburk.

Více

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

ze 183. schůze Rady města Rumburk, konané dne 25. září 2014

ze 183. schůze Rady města Rumburk, konané dne 25. září 2014 ze 183. schůze Rady města Rumburk, konané dne 25. září 2014 1. Schválení programu Usnesení č. 2803/2014 Rada města Rumburk projednala a schválila upravený program 183. schůze rady města. 2. Kontrola plnění

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

u u % " * 6 u 8 '

u u %  * 6 u 8 ' u u! " # $! " # 1 výsledky hospodaření k 31.12.2006 těchto příspěvkových organizací a hospodářské činnosti města: a) Mateřské školy, Zahradní 385, Kynšperk nad Ohří b) Mateřské školy, Školní 525, Kynšperk

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-78/2017 Datum jednání: 12.09.2017 2) Program jednání (USN-R3-1719/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Souhlas s podnájmem bytu v Nepomuku,

Více

U S N E S E N Í. 4. Úprava pravidel pro poskytování půjček z Fondu rozvoje bydlení Města Kojetína (tisk R/282)

U S N E S E N Í. 4. Úprava pravidel pro poskytování půjček z Fondu rozvoje bydlení Města Kojetína (tisk R/282) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 9. listopadu 2011, ve 14:00 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady

Více

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE číslo 52/2017 ze dne 05. 12. 2017 Usnesení číslo 794/17-R52 ze dne 05. 12. 2017 schvaluje program zasedání Rady města Jesenice č. 52/2017, který je nedílnou součástí tohoto Usnesení číslo 795/17-R52 ze

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 26/2016 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r. o., se

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 23. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 26.09.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015 č. 52 u p r a v e n á v e r z e informaci o dokladové inventarizaci provedené k 31.12.2014. č. 53 informaci o provedených fyzických

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje budovy čp. 57 Chelčického ulice, Písek včetně

Více

U S N E S E N Í R 801/06-08 R 802/ Pronájem nebytových prostor parkovací místa (tisk R/401/A)

U S N E S E N Í R 801/06-08 R 802/ Pronájem nebytových prostor parkovací místa (tisk R/401/A) U S N E S E N Í z 37. zasedání Rady města Kojetína, ze dne 24. června 2008 v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Pronájem nebytových prostor parkovací místa

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

U s n e s e n í z 28. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu ve Velké Bystřici.

U s n e s e n í z 28. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu ve Velké Bystřici. U s n e s e n í z 28. jednání rady města Velká Bystřice dne 12.4.2012 v 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu ve Velké Bystřici. UR/28/1/2012 program jednání Rada města Velká Bystřice po projednání

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a U S N E S E N Í z 38. schůze Rady města Kojetína, konané dne 8. června 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477)

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477) 1 U S N E S E N Í ze 44. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 11. července 2012, ve 14:00 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 01.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informativní materiál vývoj nájemného nemovitosti č.p. 28, Tyršova ulice v Písku

Více

2.1 Dodatek č. 1 smlouvy o dílo na akci Zateplení tělocvičny ZŠ J. Vohradského

2.1 Dodatek č. 1 smlouvy o dílo na akci Zateplení tělocvičny ZŠ J. Vohradského Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013

ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013 ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013 1. Schválení programu Usnesení č. 1959/2013 Rada města Rumburka projednala a schválila upravený program 126. schůze rady města. 2. Kontrola plnění

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 109. schůze Rady města Rychvald, dne 15. 06. 2018 Kontrola usnesení 109/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 109/2. Rada města

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za 1. pololetí 2016 (tisk R/391)

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za 1. pololetí 2016 (tisk R/391) U S N E S E N Í z 41. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. srpna 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.04.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

Informace o přijatých usneseních z 34. schůze Rady města Šluknov konané dne 5. prosince 2011 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních z 34. schůze Rady města Šluknov konané dne 5. prosince 2011 v kanceláři starostky Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 18. mimořádného zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 25.07.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni:

Více

Výpis usnesení z 2. schůze Rady města konané dne anonymizovaný

Výpis usnesení z 2. schůze Rady města konané dne anonymizovaný číslo usnesení termín zodpovídá 2019/2/27 RM schvaluje program 2. schůze RM. 2019/2/28 RM schvaluje prodloužení termínu plnění usnesení č. 2019/1/2 do 6. 3. 2019. RM schvaluje záměr převodu věci nemovité,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

15. VÝPIS Z USNESENÍ

15. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 15. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne 24.04.2007 432/2007 15. RM V d o p o r u č u j e zastupitelstvu města schválit smlouvu o poskytnutí dotace

Více

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne 21.1.2014 v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/64/1/2014 program 64. jednání rady města 1. s c h v a l u j e program 64. jednání rady města

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 14. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 14. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 14. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 23. 04. 2018 R18/317 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015 č. 321 u p r a v e n á v e r z e 1. doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří schválit a) změnu rozpočtu na rok 2015

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 59. schůzi 09.11.2009 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

USNESENÍ ze 47. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 27. září 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 47. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 27. září 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 47. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 27. září 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/47/2016 Schválení programu 47. schůze Rady města Uničova

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.02.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 8. ledna 2013 od 09:00 hodin do 10:20 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 8. ledna 2013 od 09:00 hodin do 10:20 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 8. ledna 2013 od 09:00 hodin do 10:20 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. dubna 2013

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. dubna 2013 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. dubna 2013 č. 91 u p r a v e n á v e r z e 1. doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří schválit a) změnu rozpočtu na rok 2013 rozpočtové

Více

z 16. schůze Rady města Rumburka, konané dne 3. března 2011

z 16. schůze Rady města Rumburka, konané dne 3. března 2011 z 16. schůze Rady města Rumburka, konané dne 3. března 2011 1. Schválení programu Usnesení č. 181/2011 Rada města Rumburka projednala a schválila upravený program 16. schůze rady města. 2. Kontrola plnění

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh cen za pronájem hřišť na Základní škole Tomáše Šobra a Mateřské škole Písek,

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013. U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. března 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.12.2009 Usnesení č. 1198 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 7. 12. 2009. Usnesení č. 1199 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1513/08-13 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1513/08-13 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne U S N E S E N Í ze 71. schůze Rady města Kojetína, konané dne 7. srpna 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/752)

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.05.2011 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více