U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová, Ing. Gavlasz, Ing. Uhlík, Ing. Kratochvíle, (Ing. Hofmanová) Omluveni Ing. Bubník, JUDr. Knot, MUDr. Tyll, pí Humpálová PROGRAM 1) Návrh na rozpočtové opatření č. 42/13 2) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací 3) Návrh na přijetí finančních darů 4) Návrh zadání veřejné zakázky na provedení externího auditu Městských služeb Písek s.r.o. 5) Návrh zadání veřejné zakázky: Aerace na ČOV Písek 6) Návrh zadání veřejné zakázky: Vodovodní řad - Šrámkův most 7) Návrh zadání veřejné zakázky: Výtlačný řad průmyslová zóna Purkratice 8) Návrh na zrušení veřejné zakázky: Intenzifikace ČOV Písek, II. etapa zhotovitel projektové dokumentace 9) Návrh na zrušení veřejné zakázky: Modernizace Úpravny vody Písek zhotovitel projektové dokumentace 10) Návrh na zrušení a opětovné vypsání veřejné zakázky: Energetické úspory na budově 16. MŠ, Písek 11) Návrh na zrušení a opětovné vypsání veřejné zakázky: Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a Křesťanská MŠ v Písku ZŠ J. K. Tyla a MŠ Písek, Tylova ) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Dodávka, montáž a zabudování informačních nosičů městský orientační systém 13) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Oprava omítek a dřevěných prvků Kronbergerova altánu, Písek 14) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Odpočinkové plochy (atria) před pavilonem 1. stupně ZŠ T. Šobra, Písek 15) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Oprava komunikací po povodních 2013 (materiál na stůl)

2 16) Návrh na určení zhotovitele veřejné zakázky: Rekonstrukce 3 ks výtahů v domech čp. 424 a 425 Topělecká ul., Písek 17) Návrh na určení zhotovitele veřejné zakázky: Stavební úpravy předsazených teras objektu čp Jiráskovo nábřeží, Písek 18) Dispozice s majetkem města 19) Věcná břemena 20) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 21) Návrh na pronájmy nebytových prostor 22) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 23) Návrh na řešení bytových záležitostí 24) Řešení nájemních vztahů k bytům 25) Doplnění pravidel pro přidělování obecních bytů 26) Plavecký bazén v Písku Analýza vybraných lokalit 27) Lávka pro pěší Hradiště sv. Václav v Písku výběr projektanta 28) Schválení projektu 7. etapa rekonstrukce Sladovny k realizaci 29) Návrh na vybudování veřejného osvětlení v rámci stavby Cyklostezka Písek Smrkovice 30) Podsmlouva k pojistné smlouvě o sdruženém pojištění souboru vozidel s Českou pojišťovnou a.s. 31) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci ZTV sv. Václav I. etapa nové zadání s firmou Casta dopravní stavby s.r.o. 32) Dodatek ke smlouvě o poskytování aplikačních služeb s firmou Vema a.s., Brno 33) Návrh nové Dohody o poskytování zimního stadionu v Písku s IHC Písek občanské sdružení 34) Změna návrhu cen za pronájem tělocvičen, hřišť a ostatních nebytových prostor na ZŠ T. Šobra a ZŠ Svobodná 35) Žádosti o prodloužení nájmů bytů v areálech základních a mateřských škol 36) Žádost o výjimky ze Zásad stanovujících postup zadávání veřejných zakázek a Směrnice upravující finanční a majetkové vztahy 37) Žádost o stanovisko obce ke zřízení církevní základní školy 38) Žádost o opravu komunikace v Písku, ulice Za Nádražím parc.č. 1071/4 v k.ú. Písek 39) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 40) Informace z jednání komisí 41) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. k bodu 1) Návrh na rozpočtové opatření č. 42/13 U s n e s e n í č. 589/13 Rada města návrh na rozpočtové opatření č. 42/13 schvaluje. Zodpovídá: Ing. Svoboda stránka 2 (celkem 20)

3 k bodu 2) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací U s n e s e n í č. 590/13 Rada města schvaluje změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací 1) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek 2) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek 3) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek 4) Městské knihovny Písek Zodpovídá: Ing. Svoboda k bodu 3) Návrh na přijetí finančních darů U s n e s e n í č. 591/13 Rada města 1. schvaluje přijetí finančního daru od občanského sdružení Vojenskohistorická společnost Písek, IČ: , se sídlem třída Přátelství 1969, Písek, zastoupeného předsedou sdružení PhDr. Martinem Zemanem 2. schvaluje přijetí finančního daru od společnosti ČEZ, a.s., IČ: , se sídlem Duhová 2/1444, Praha 4, zastoupené ředitelem útvaru komunikace a marketing Skupiny ČEZ Filipem Sirotkem a manažerkou útvaru public relations Bc. Michaelou Žemličkovou. Zodpovídá: Ing. Svoboda k bodu 4) Návrh zadání veřejné zakázky na provedení externího auditu Městských služeb Písek s.r.o. U s n e s e n í č. 592/13 1. Rada města schvaluje návrh zadání veřejné zakázky na provedení externího auditu společnosti Městských služeb Písek s.r.o., IČ , dle přílohy č Rada města schvaluje komisi pro otevírání obálek, posouzení a hodnocení nabídek na provedení externího auditu ve společnosti Městské služby Písek s.r.o. ve složení: Členové: JUDr. Ondřej Veselý (starosta), Ing. Marie Cibulková (vedoucí odboru školství a kultury), Ing. Anna Velíšková (interní auditorka), Ing. Roman Svoboda MBA (vedoucí finančního odboru), Ing. Jiří Bláha (veřejné zakázky) Náhradníci: Ing. Vojtěch Bubník (místostarosta), Ing. Miloslav Šatra (vedoucí odboru ŽP), Ing. Milena Hladíková (vedoucí odboru RIMM), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), Jaroslav Dušek (odbor RIMM) Zodpovídá: Ing. Velíšková k bodu 5) Návrh zadání veřejné zakázky: Aerace na ČOV Písek U s n e s e n í č. 593/13 1. Rada města po projednání schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Aerace na ČOV Písek bez připomínek. 2. Rada města po projednání schvaluje bez připomínek komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: stránka 3 (celkem 20)

4 Členové: Náhradníci: Ing. Vojtěch Bubník (místostarosta), Ing. Roman Honzík (VSP s.r.o.), Ing. Petr Matoušek (odbor RIMM), Ing. Jiří Bláha (odbor FI), člen JHK JUDr. Ondřej Veselý (starosta), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), Ing. Petr Jelínek (odbor RIMM), Ing. Roman Koc (odbor FI), člen JHK Zodpovídá: Ing. Honzík k bodu 6) Návrh zadání veřejné zakázky: Vodovodní řad - Šrámkův most U s n e s e n í č. 594/13 1. Rada města po projednání schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Vodovodní řad Šrámkův most bez připomínek. 2. Rada města po projednání schvaluje bez připomínek komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Ing. Vojtěch Bubník (místostarosta), Ing. Roman Honzík (VSP s.r.o.), Ing. Petr Matoušek (odbor RIMM), Ing. Jiří Bláha (odbor FI), člen JHK Náhradníci: JUDr. Ondřej Veselý (starosta), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), Ing. Petr Jelínek (odbor RIMM), Ing. Roman Koc (odbor FI), člen JHK Zodpovídá: Ing. Honzík k bodu 7) Návrh zadání veřejné zakázky: Výtlačný řad průmyslová zóna Purkratice U s n e s e n í č. 595/13 1. Rada města po projednání schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Výtlačný řad průmyslová zóna - Purkratice bez připomínek. 2. Rada města po projednání schvaluje bez připomínek komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Ing. Vojtěch Bubník (místostarosta), Ing. Roman Honzík (VSP s.r.o.), Ing. Petr Matoušek (odbor RIMM), Ing. Jiří Bláha (odbor FI), člen JHK Náhradníci: JUDr. Ondřej Veselý (starosta), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), Ing. Petr Jelínek (odbor RIMM), Ing. Roman Koc (odbor FI), člen JHK Zodpovídá: Ing. Honzík k bodu 8) Návrh na zrušení veřejné zakázky: Intenzifikace ČOV Písek, II. etapa zhotovitel projektové dokumentace U s n e s e n í č. 596/13 Rada města schvaluje zrušení zadávacího řízení vypsaného k podlimitní veřejné zakázce s názvem: Intenzifikace ČOV Písek, II. etapa Zhotovitel projektové dokumentace zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a pověřuje starostu města zrušením zadávacího řízení. Zodpovídá: Ing. Honzík stránka 4 (celkem 20)

5 k bodu 9) Návrh na zrušení veřejné zakázky: Modernizace Úpravny vody Písek zhotovitel projektové dokumentace U s n e s e n í č. 597/13 Rada města schvaluje zrušení zadávacího řízení vypsaného k podlimitní veřejné zakázce s názvem: Modernizace Úpravny vody Písek Zhotovitel projektové dokumentace zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a pověřuje starostu města zrušením zadávacího řízení. Zodpovídá: Ing. Honzík k bodu 10) Návrh na zrušení a opětovné vypsání veřejné zakázky: Energetické úspory na budově 16. MŠ, Písek U s n e s e n í č. 598/13 1. Rada města schvaluje zrušení zadávacího řízení vypsaného k podlimitní veřejné zakázce s názvem: Energetické úspory na budově 16. MŠ, Písek zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a pověřuje ředitele Základní školy Svobodné a Mateřské školy Písek, Dr. M. Horákové 1720 zrušením zadávacího řízení. 2. Rada města schvaluje opětovné vypsání podlimitní veřejné zakázky s názvem: Energetické úspory na budově 16. MŠ, Písek formou otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, za oproti původní zakázce nezměněných zadávacích podmínek dle zadávací dokumentace uvedené v materiálu a pověřuje ředitele Základní školy Svobodné a Mateřské školy Písek, Dr. M. Horákové 1720 zahájením nového zadávacího řízení. 3. Rada města schvaluje komisi pro nové otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Mgr. Hana Rambousová (místostarostka), Mgr. Miloslav Machač (ředitel ZŠ Svobodná), Ing. Jiří Bláha (odbor FI), Ing. Michal Albrecht (projektant), Petr Albrecht (projektant) Náhradníci: JUDr. Josef Knot (místostarosta), Mgr. Magdalena Šimonková (ZŠ Svobodná), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), Petr Jaroš (technik, administrátor), Ing. Petr Matoušek (odbor RIMM) Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 11) Návrh na zrušení a opětovné vypsání veřejné zakázky: Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a Křesťanská MŠ v Písku ZŠ J. K. Tyla a MŠ Písek, Tylova 2391 U s n e s e n í č. 599/13 1. Rada města schvaluje zrušení zadávacího řízení vypsaného k podlimitní veřejné zakázce s názvem: Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a Křesťanská MŠ v Písku Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a pověřuje ředitele Základní školy Josefa Kajetána Tyla a Mateřské školy Písek, Tylova 2391 zrušením zadávacího řízení. stránka 5 (celkem 20)

6 2. Rada města schvaluje opětovné vypsání podlimitní veřejné zakázky s názvem: Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a Křesťanská MŠ v Písku Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 formou otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, za oproti původní zakázce nezměněných zadávacích podmínek dle zadávací dokumentace uvedené v materiálu a pověřuje ředitele Základní školy Josefa Kajetána Tyla a Mateřské školy Písek, Tylova 2391 zahájením nového zadávacího řízení. 3. Rada města schvaluje komisi pro nové otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Mgr. Hana Rambousová (místostarostka), Mgr. Pavel Koc (ředitel ZŠ J. K. Tyla), Ing. Jiří Bláha (odbor FI), Ing. Michal Albrecht (projektant), Petr Albrecht (projektant) Náhradníci: JUDr. Josef Knot (místostarosta), Mgr. Miroslav Janovský (ZŠ J. K. Tyla), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), Petr Jaroš (technik, administrátor), Ing. Petr Matoušek (odbor RIMM) Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 12) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Dodávka, montáž a zabudování informačních nosičů městský orientační systém U s n e s e n í č. 600/13 1. Rada města vylučuje z výběrového řízení následující společnost: SOMARO CZ, s. r. o., Bystrá 761, Praha 9 Horní Počernice, IČ Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Dodávka, montáž a zabudování informačních nosičů městský orientační systém, firmu Urbania, s. r. o., Hlavní 21, Moravany, IČ , za cenu ,40 Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje společnost Městské služby Písek s. r. o., Pražská 372, Písek, za cenu ,- Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje společnost mmcité + a. s., Bílovice 519, Bílovice u Uherského Hradiště, za cenu ,- Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 13) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Oprava omítek a dřevěných prvků Kronbergerova altánu, Písek U s n e s e n í č. 601/13 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Oprava omítek a dřevěných prvků Kronbergerova altánu, Písek, firmu VERTIGO Písek s. r. o., Mírové nám. 1303, Písek, IČ za cenu ,- Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkou druhého uchazeče, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje společnost Milan Turek s. r. o., třída Národní svobody 33/7, Písek, za cenu ,- Kč bez DPH. stránka 6 (celkem 20)

7 k bodu 14) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Odpočinkové plochy (atria) před pavilonem 1. stupně ZŠ T. Šobra, Písek U s n e s e n í č. 602/13 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Odpočinkové plochy (atria) před pavilonem 1. stupně ZŠ T. Šobra, Písek, společnosti KOČÍ a.s., K Lipám 132, Písek, IČ: za cenu ,00 Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje ředitelku Základní školy Tomáše Šobra a Mateřské školy Písek, Šobrova 2070 podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje firmu STRABAG a. s, Na Bělidle 198/21, Praha 5, IČ: za cenu ,52 Kč bez DPH a jako třetího v pořadí určuje firmu VYSSPA Sports Technology s.r.o., Cvokařská 10, Plzeň, IČ: za cenu ,- Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 15) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Oprava komunikací po povodních 2013 (materiál na stůl) U s n e s e n í č. 603/13 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Oprava komunikací po povodních 2013, firmu ZNAKON, a.s., Sousedovice 44, Strakonice, IČ za cenu ,59 Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkou druhého uchazeče, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje společnost STRABAG a.s., Na Bělidle 198/21, Praha 5, za cenu ,91 Kč bez DPH. k bodu 16) Návrh na určení zhotovitele veřejné zakázky: Rekonstrukce 3 ks výtahů v domech čp. 424 a 425 Topělecká ul., Písek U s n e s e n í č. 604/13 Rada města po projednání schvaluje jako zhotovitele veřejné zakázky Rekonstrukce 3 ks výtahů v domech čp. 424 a 425 Topělecká ul., Písek firmu Zdeněk Patera, Nemětice 31, Volyně za nabídkovou cenu ,-Kč bez DPH a pověřuje ředitelku DBS města Písku k podpisu Smlouvy o dílo - jako druhou v pořadí firmu za Výtahy s.r.o., Vrchovecká 216,Velké Meziříčí za nabídkovou cenu ,- Kč bez DPH - jako třetí v pořadí firmu Výtahy Line s.r.o., Blahoslavova 14, České Budějovice za nabídkovou cenu ,- Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. Šartnerová stránka 7 (celkem 20)

8 k bodu 17) Návrh na určení zhotovitele veřejné zakázky: Stavební úpravy předsazených teras objektu čp Jiráskovo nábřeží, Písek U s n e s e n í č. 605/13 Rada města po projednání schvaluje jako zhotovitele veřejné zakázky Stavební úpravy předsazených teras objektu čp Jiráskovo nábřeží, Písek - firmu Projektostav Písek, sdruž. fyz. osob, Hradební 134, Písek za nabídkovou cenu ,-Kč bez DPH a pověřuje ředitelku DBS města Písku k podpisu Smlouvy o dílo - jako druhou v pořadí firmu Kočí a.s., K Lipám 132, Písek za nabídkovou cenu ,- Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. Šartnerová k bodu 18) Dispozice s majetkem města d1) konečné znění kupní smlouvy odkoupení hospodářského přejezdu na pozemku parc. č. 68/5 k. ú. Semice od žadatele U s n e s e n í č. 606/13 Rada města po projednání schvaluje 1. změnu svých usnesení č. 408/13 ze dne a č. 483/13 ze dne v tom smyslu, že se vypouští text bytem a nahrazuje se textem bytem.. (korespondenční adresa: ) 2. konečné znění kupní smlouvy dle přílohy výkup hospodářského přejezdu na pozemku parc. č. 68/5 k. ú. Semice u Písku z vlastnictví žadatele (korespondenční adresa: ) za cenu ,- Kč. (sml. č ). k bodu 19) Věcná břemena b1) prohlášení vlastníka nemovitosti a zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: /001 Písek-Hradišťská, Ouzká: NN rek.vedení U s n e s e n í č. 607/13 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje prohlášení vlastníka nemovitosti na stavbu Písek, Hradiště, Ouzká rekonstrukce vedení NN, v rámci které bude provedena demontáž venkovního vedení NN; demontáž střešníku; demontáž podpěrného bodu; přepojení elektroměrového rozvaděče (RE); zaústění kabelu do stáv.skříně; výměna podpěrného bodu; demontáž zemního kabelu NN na částech pozemků parc.č. 662/30, 655/1, 655/3, 665/1, 9/6, 657/1, 589/5, 589/6 a parc.č. st. 59 vše k.ú. Hradiště u Písku za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a upozornění odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6. Rada města pověřuje starostu podpisem prohlášení vlastníka nemovitosti dle přílohy. 2. schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na částech pozemků parc.č 674/1, 662/30, 655/1, 694/1, 16/2, 655/2, 665/1, 655/3, 589/5, 9/6, 657/1, 589/6, 590/12, 590/22, 640/16 a parc.č.st. 8 vše k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a upozornění odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou stránka 8 (celkem 20)

9 úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b2) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Semice p. Krupauer: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 608/13 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN s uzemněním na částech pozemků parc.č 433/16 a 433/27 vše k.ú. Semice u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b3) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: /002 Písek Čechova, promenáda: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 609/13 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na části pozemku parc.č st k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši Kč bez DPH. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b4) prohlášení vlastníka nemovitosti - E.ON Distribuce a.s. Písek, Alšovo náměstí výměna kabelů NN U s n e s e n í č. 610/13 Rada města Písku po projednání schvaluje prohlášení vlastníka nemovitosti na stavbu Písek, Alšovo náměstí výměna kabelů NN v rámci které bude provedena výměna zemního kabelu NN na částech pozemků parc.č. 2090/38, 2090/9, 2090/10, 2090/8 a 2090/33 vše k.ú. Písek. Na pozemcích parc.č.st. 106, 107 a 108 vše k.ú. Písek bude provedena výměna kabelové skříně. Rada města pověřuje starostu podpisem prohlášení vlastníka nemovitosti dle přílohy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a upozornění odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6. stránka 9 (celkem 20)

10 b5) prohlášení vlastníka nemovitosti a zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: /001 Písek, Alšovo náměstí 76 VN, přip.kab., TS U s n e s e n í č. 611/13 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje prohlášení vlastníka nemovitosti na stavbu /001 Písek, Alšovo náměstí 76 VN, přip. kabl, TS, v rámci které bude provedena na částech pozemků parc.č. 2090/38 a 2090/9 vše k.ú. Písek výměna zemního kabelu VN. Rada města pověřuje starostu podpisem prohlášení vlastníka nemovitosti dle přílohy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a upozornění odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6. 2. schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění zemního kabelového vedení VN a rozvaděče VN na částech pozemků parc.č. 2090/10, 2090/9 a parc.č.st. 107 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a upozornění odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b6) konečné zřízení věcného břemene ve prospěch Telefónica Czech Republic, a.s. akce: TC Písek záloha OK U s n e s e n í č. 612/13 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva uložení podzemního komunikačního vedení na částech pozemků parc.č. 316/4, 2707/4 a 2707/5 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem oprav a údržby tohoto vedení ve prospěch Telefónica Czech Republic, a.s., IČ , Za Brumlovkou 266/2, Praha 4, za jednorázovou úhradu stanovenou dle zákona č. 151/97 Sb., a to ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b7) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Smrkovice P422/14, 422/37 U s n e s e n í č. 613/13 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 422/14 k.ú. Smrkovice a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 10 (celkem 20)

11 b8) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Smrkovice P422/14 U s n e s e n í č. 614/13 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 960/1 k.ú. Smrkovice a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b9) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. PF Příp. STL Smrkovice P42/13 U s n e s e n í č. 615/13 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení plynovodní přípojky na částech pozemků parc.č. 909/1 a 960/1 vše k.ú. Smrkovice a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b10) dohoda o zrušení smlouvy o povolení a podmínkách zřízení stavby na pozemku ČD státní organizace akce: Písek podchod pro pěší oprava usnesení U s n e s e n í č. 616/13 Rada města Písku po projednání schvaluje opravu usnesení č. 206/13 1. ze dne a to z ruší své usnesení č. 85/13 ze dne na ruší své usnesení č. 18/13 ze dne Ostatní ustanovení usnesení č. 206/13 ze dne zůstávají beze změny. k bodu 20) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) GASTROCENTRUM-PÍSEK s.r.o. žádost o prodloužení pronájmu pozemku parc.č.st k.ú. Písek pod stánkem s občerstvením U s n e s e n í č. 617/13 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc.č.st o výměře 22 m 2 v k.ú. Písek pro společnost GASTROCENTRUM-PÍSEK s.r.o., IČ , se sídlem Písek, Na Pěníku 428, za účelem užívání jako pozemek pod stánkem, na další 2 roky, tj. do , za úplatu ve výši Kč ročně + inflační doložka, za podmínky, že v okolí provozovny bude provozovatelem nainstalován dostatečný počet odpadových nádob. stránka 11 (celkem 20)

12 b) Žádost o pronájem části pozemku parc.č. 1972/3 díly 18 a 20 k.ú. Písek (zahrádka na Ptáčkovně) U s n e s e n í č. 618/13 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1972/3 díl 18 a díl 20 o celkové výměře 300 m 2 k.ú. Písek, na dobu neurčitou, s výpovědní lhůtou 1 rok, za nájemné ve výši 10 Kč/m 2 /rok, za účelem užívání jako zahrádka, pro žadatelku, bytem Písek. Jako kompenzace za vyklizení pozemku a odstranění náletových dřevin bude pronájem pozemku do bezúplatný. c) WIP Reklama s.r.o. návrh smlouvy na pronájem pozemků pro výlepové plochy na území města Písku U s n e s e n í č. 619/13 Rada města Písku po projednání schvaluje nájemní smlouvu na pronájem části pozemku parc.č. 599/4 k.ú. Hradiště u Písku, pronájem části pozemků parc.č. 207/1, parc.č. 948/17, parc.č. 2167/38, parc.č. 2563, parc.č. 951/28, parc.č. 1547, parc.č. 1549/12, parc.č. 1561/32, parc.č. 2675, parc.č. 2713/2, parc.č. 156/1, parc.č.st. 451/1 a 1786/1 vše k.ú. Písek, za účelem umístění plakátovacích ploch, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, za nájemné ve výši Kč/rok + DPH za jednu plakátovací plochu, pro WIP Reklama s.r.o., IČ , se sídlem České Budějovice, Školní 3 dle přílohy a pověřuje starostu města podpisem smlouvy. k bodu 21) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Prodloužení smlouvy o nájmu nebytových prostor U s n e s e n í č. 620/13 Rada města předběžně schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na pronájem nebyt. prostor v objektu čp. 1, Velké náměstí v Písku, pro spol. SENY Group Restaurant s.r.o., se sídlem Ostrava Dubina, Antonína Poledníka 24/1, IČ , na dobu 5-ti let za účelem investičního záměru na rekonstrukci stávající provozovny a ukládá odboru RIMM zveřejnit záměr města na úřední desku na dobu 15-ti dnů k připomínkám občanů. 2) Pronájem nebytových prostor v objektu čp. 1329, Tyršova ul. v Písku U s n e s e n í č. 621/13 Rada města schvaluje pronájem nebytových prostor v objektu čp. 1329, Tyršova ulice v Písku, o výměře 44 m 2, pro žadatele, za účelem provozování kosmetických služeb, za podmínky zajištění řádné rekolaudace nebytového prostoru, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 700,- Kč/m 2 /rok a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o kauci na nebytový prostor. stránka 12 (celkem 20)

13 3) Pronájem nebytového prostoru garáže č. 9 v objektu čp. 1572, Kollárova ul. v Písku U s n e s e n í č. 622/13 Rada města schvaluje pronájem garáže č. 9 v objektu čp. 1572, Kollárova ul. v Písku, o výměře 14 m 2 pro žadatele, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 800,- Kč/m 2 a rok a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 4) Žádost o prodloužení pronájmu nebytových prostor v objektu čp. 663, Tyršova ulice v Písku U s n e s e n í č. 623/13 Rada města schvaluje prodloužení smlouvy o pronájmu nebytového prostoru v objektu čp. 663, Tyršova ulice v Písku (provozovna Zlatá Hvězda), na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, pro nájemce a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu nebytových prostor ze dne ) Pronájem nebytového prostoru garáže č. 3 v objektu čp. 1577, Kollárova ul. v Písku U s n e s e n í č. 624/13 Rada města schvaluje pronájem garáže č. 3 v objektu čp. 1577, Kollárova ul. v Písku, o výměře 12 m 2, pro žadatele, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 800,- Kč/m 2 a rok a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 6) Pronájem garážového stání č. 4 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku U s n e s e n í č. 625/13 Rada města schvaluje pronájem garážového stání č. 4 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku, o výměře 15,47 m 2, pro žadatele, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 700,- Kč/m 2 a rok a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. k bodu 22) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení U s n e s e n í č. 626/13 1. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 2, Harantova ul za nájemné ve výši 3.302,- Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši 3.302,- Kč/měs. 2. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 3, Šafaříkova ul za nájemné ve výši 3.800,- Kč/měs. stránka 13 (celkem 20)

14 3. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 60, Otavská ul za nájemné ve výši 5.035,- Kč/měs. 4. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 55, Otavská ul za nájemné ve výši 5.100,- Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši 4.500,- Kč/měs. 5. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 2, Lesnická ul za nájemné ve výši 4.400,- Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši 4.400,- Kč/měs. 6. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 244, Čechova ul. 448/8 2+1 za nájemné ve výši 5.759,- Kč/měs., za podmínky uzavření nájemní smlouvy na dobu určitou do , náhradníka za nájemné ve výši 4.100,- Kč/měs., za podmínky uzavření nájemní smlouvy na dobu určitou do Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 10, Třebízského za nájemné ve výši 5.804,- Kč/měs. 8. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 8, Dr. M. Horákové za nájemné ve výši 50,- Kč/m 2 /měsíc. a náhradníka za nájemné ve výši 50,- Kč/m 2 /měsíc. k bodu 23) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 627/13 Rada města schvaluje vypsat výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: Kollárova ul. čp. 1564, byt č Jablonského ul. čp. 390, byt č Mírové náměstí čp. 1628, byt č Otavská ul. čp. 1813, byt č Kollárova ul. čp. 2307, byt č ) Žádost o poskytnutí náhradního bytu U s n e s e n í č. 628/13 Rada města neschvaluje poskytnutí náhradního bytu o velikosti 1+0 žadatelce za byt č. 8 Budějovická ul. čp stránka 14 (celkem 20)

15 3) Žádost o výměnu bytu U s n e s e n í č. 629/13 Rada města schvaluje výměnu bytu č. 21 Budějovická ulice čp o velikosti 1+1 žadatele za byt č. 2 Erbenova ul. čp. 950 v Písku o velikosti 1+0, s nájemným ve výši 50,- Kč/m 2 /měsíc, na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení. k bodu 24) Řešení nájemních vztahů k bytům Byty v tíživé životní situaci. U s n e s e n í č. 630/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 17, v čp. 211, Svatoplukova, Písek, pro žadatelku, Svatoplukova 211, Písek, o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2, v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1401, Písek, o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14, v čp. 1835, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1835, Písek, o 1 rok. Zodpovídá: Ing. Šartnerová Byty s výměrou do 50 m 2 s nájmem na dobu určitou 1 rok. U s n e s e n í č. 631/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 138, Drlíčov, Písek, pro žadatele, Drlíčov 138, Písek, o 1 rok, po uhrazení poplatku z prodlení ve výši 947,- Kč. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23, v čp. 395, Jablonského, Písek, pro žadatele, Jablonského 395, Písek, o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23, v čp. 408, Třebízského, Písek, pro žadatelku, Třebízského 408, Písek, o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 1700, 17. listopadu, Písek, pro žadatelku, 17. listopadu 1700, Písek, o 1 rok. Zodpovídá: Ing. Šartnerová Byty s nájmem na dobu určitou po výpovědi prodloužení. U s n e s e n í č. 632/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1, v čp. 1801, Kollárova, Písek, pro žadatelku, Kollárova 1801, Písek, o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23, v čp. 1987, Budovatelská, Písek, pro žadatelku, Budovatelská 1987, Písek, o 1 rok. Zodpovídá: Ing. Šartnerová stránka 15 (celkem 20)

16 Podání výpovědí z nájmu bytu U s n e s e n í č. 633/ Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu neplacení nájemného a plnění spojených s užíváním bytu. Příjmení a jméno Adresa Čp. Č. bytu Dlužná částka 1 Zahradní ,- Kč 2 Jablonského ,- Kč 3 Třebízského ,- Kč 4 Mírové náměstí ,- Kč 5 nábřeží 1. máje ,- Kč 6 tř. Přátelství ,- Kč 7 Budějovická ,- Kč 8 tř. Přátelství ,- Kč Celkem ,- Kč Zodpovídá: Ing. Šartnerová k bodu 25) Doplnění pravidel pro přidělování obecních bytů U s n e s e n í č. 634/13 Rada města odkládá doplnění pravidel pro přidělování obecních bytů dle přílohy č. 2 za účelem doplnění pravidel viz návrh Ing. Gavlasze uvedený v zápise. k bodu 26) Plavecký bazén v Písku Analýza vybraných lokalit U s n e s e n í č. 635/13 1/ Rada města ve vazbě na Analýzu lokalit pro nové umístění plaveckého bazénu v Písku doporučuje zastupitelstvu města Písku vyhlásit veřejnou anketu pro občany města Písku s posouzením následujících dvou lokalit: areál Žižkových kasáren, plocha pod lesnickou školou. 2/ Rada města doporučuje zastupitelstvu města Písku vyhlásit veřejnou anketu pro občany města Písku o rozsahu nového plaveckého bazénu. Navržené varianty využitelnosti: - Krytý plavecký bazén - Aquacentrum střední velikosti k bodu 27) Lávka pro pěší Hradiště sv. Václav v Písku výběr projektanta U s n e s e n í č. 636/13 Rada města po projednání schvaluje uzavření smlouvy o dílo mezi městem Písek a firmou AP atelier Ing. arch. Josef Pleskot, IČ , se sídlem Komunardů 1529/5, Praha 7, na vypracování projektové dokumentace stavby Lávka pro pěší Hradiště - sv. Václav v Písku za cenu ,- Kč bez DPH. stránka 16 (celkem 20)

17 k bodu 28) Schválení projektu 7. etapa rekonstrukce Sladovny k realizaci U s n e s e n í č. 637/13 Rada města schvaluje projekt 7. etapa rekonstrukce Sladovny k realizaci a doporučuje zastupitelstvu města schválit finanční krytí projektu. k bodu 29) Návrh na vybudování veřejného osvětlení v rámci stavby Cyklostezka Písek Smrkovice U s n e s e n í č. 638/13 Rada města po projednání schvaluje vybudování kabelového vedení veřejného osvětlení v celé délce trasy cyklostezky Písek Smrkovice. k bodu 30) Podsmlouva k pojistné smlouvě o sdruženém pojištění souboru vozidel s Českou pojišťovnou a.s. U s n e s e n í č. 639/13 Rada města schvaluje podsmlouvu č k pojistné smlouvě č , o sdruženém pojištění souboru vozidel, uzavřené mezi městem Písek a Českou pojišťovnou, a.s., Spálená 75/16, Praha 1, IČ: Zodpovídá: Ing. Votýpka k bodu 31) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci ZTV sv. Václav I. etapa nové zadání s firmou Casta dopravní stavby s.r.o. U s n e s e n í č. 640/13 Rada města projednala návrh dodatku č. 2 ke Smlouvě o dílo č. 0015/12/0911/DS ze dne na akci ZTV sv. Václav I. etapa nové zadání a znění dodatku uvedeného v příloze schvaluje. k bodu 32) Dodatek ke smlouvě o poskytování aplikačních služeb s firmou Vema a.s., Brno U s n e s e n í č. 641/13 Rada města schvaluje bez připomínek dodatek č. 3 ke smlouvě č. 2008/056 Smlouva o poskytování aplikačních služeb (ASP) mezi městem Písek a Vema. a. s., Okružní 871/3a, Brno, IČ Zodpovídá: Ing. Votýpka stránka 17 (celkem 20)

18 k bodu 33) Návrh nové Dohody o poskytování zimního stadionu v Písku s IHC Písek občanské sdružení U s n e s e n í č. 642/13 Rada města po projednání schvaluje uzavření Dohody o poskytování nebytových prostor zimního stadionu v Písku k činnosti hokejového klubu s IHC Písek občanským sdružením dle přílohy č. 1 s připomínkou čl. 7 písm. a) třetí odrážka namísto 5.14 uvést 5m) a pověřuje starostu města jejím podpisem. k bodu 34) Změna návrhu cen za pronájem tělocvičen, hřišť a ostatních nebytových prostor na ZŠ T. Šobra a ZŠ Svobodná U s n e s e n í č. 643/13 Rada města schvaluje změnu v návrhu cen za pronájem tělocvičen, hřišť a ostatních nebytových prostor na Základní škole Tomáše Šobra a Mateřské škole Písek, Šobrova 2070 a Základní škole Svobodná a Mateřské škole Písek, Dr. M. Horákové 1720 uvedenou v příloze č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, s účinností od Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 35) Žádosti o prodloužení nájmů bytů v areálech základních a mateřských škol U s n e s e n í č. 644/13 Rada města 1. dodatek č. 8 ke Smlouvě o nájmu služebního bytu ze dne na byt v areálu 15. mateřské školy, Erbenova 2080 v Písku, s od do schvaluje 2. dodatek č. 4 ke Smlouvě o nájmu bytu ze dne na byt v areálu ZŠ Svobodná, Dr. M. Horákové 1720 v Písku, s. od do schvaluje. Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 36) Žádost o výjimky ze Zásad stanovujících postup zadávání veřejných zakázek a Směrnice upravující finanční a majetkové vztahy U s n e s e n í č. 645/13 Rada města 1. schvaluje výjimky pro odbor školství a kultury ze Zásad stanovujících postup zadávání veřejných zakázek a Směrnice upravující finanční a majetkové vztahy dle přílohy č schvaluje výjimky pro Základní školu Josefa Kajetána Tyla a Mateřskou školu Písek, Tylova 2391 ze Zásad stanovujících postup zadávání veřejných zakázek dle přílohy č. 1. Zodpovídá: Ing. Cibulková stránka 18 (celkem 20)

19 k bodu 37) Žádost o stanovisko obce ke zřízení církevní základní školy U s n e s e n í č. 646/13 Rada města schvaluje kladné stanovisko ke zřízení školské právnické osoby a založení církevní základní školy v katastru obce Písek zřizovatelem Sbor Církve bratrské v Písku Elim. Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 38) Žádost o opravu komunikace v Písku, ulice Za Nádražím parc.č. 1071/4 v k.ú. Písek U s n e s e n í č. 647/13 Rada města po projednání 1/ bere žádost Oprava komunikace v Písku, ulice Za Nádražím parc.č. 1071/4 v k.ú. Písek na vědomí. 2/ schvaluje opravu komunikace v Písku, ulice Za Nádražím parc.č. 1071/4 v k.ú. Písek v rozsahu osazení dvou uličních kanalizačních vpustí a provedení živičného povrchu: 3/ ukládá odboru rozvoje, investic a majetku města zajistit (po nárokování do rozpočtu města a následném schválení) realizaci opravy komunikace v Písku, ulice Za Nádražím parc.č. 1071/4 v k.ú. Písek v rozsahu kompletní opravy komunikace včetně uličních vpustí v roce k bodu 39) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku U s n e s e n í č. 648/13 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku dle přílohy č. 1 pro akce: 1) Reprodukovaná hudební produkce při akci Běh mezi mosty na náplavce u Kamenného mostu, žadatel OS Přátelé Kamenného mostu Písek, zast. JUDr. Hanou Šebestovou, tř. Národní svobody 158, Písek, venkovní prostor dne do 01:00 hod schvaluje udělení výjimky bez připomínek 2) Koncert studentských kapel v Palackého sadech, žadatel Sdružení rodičů a přátel obchodní akademie Písek, zast. Jaroslavou Hadáčkovou, Karlova 111, Písek, venkovní prostor dne do 23:30 hod schvaluje udělení výjimky bez připomínek 3) Mezinárodní festival Cool v Plotě, hospůdka Pod skalou, bar Pyramida, kavárna Pontes, kavárna u Vavřiny, žadatel o.s. 2/4, Velešín 397, zast. Michalem Grillem, Ningrova 13/7, Písek, hospůdka Pod skalou, kavárna Pontes venkovní prostor ve dnech do 03:00 hod; bar Pyramida, kavárna U Vavřiny vnitřní prostor do 03:00 hod schvaluje udělení výjimky bez připomínek. Zodpovídá: Ing. Cibulková stránka 19 (celkem 20)

20 k bodu 40) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. Zodpovídá: Ing. Votýpka k bodu 41) Různé V Písku 11. září 2013 stránka 20 (celkem 20)

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 26.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na zrušení a opětovné vypsání VZ: Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.04.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.07.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.08.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. V Písku dne 26.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. listopadu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.03.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.02.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.06.2009 Usnesení č. 518 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 25.05.2009 Usnesení č. 519 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo jejíž předmětem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.12.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 01.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informativní materiál vývoj nájemného nemovitosti č.p. 28, Tyršova ulice v Písku

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.10.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, JUDr. J. Knot,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P.

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.05.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

V ý t a h U s n e s e n í

V ý t a h U s n e s e n í V ý t a h U s n e s e n í z 43. schůze Rady města Hlučína, konané dne 20. června 2016 43/1a) Rada města Hlučína vzala na vědomí zprávu o činnosti Komise pro regeneraci městské památkové zóny za období

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 14. schůze Rady města Uherské Hradiště konané dne /14/RM/2011 Plnění rozpočtu města za první čtvrtletí 2011

PŘEHLED USNESENÍ. 14. schůze Rady města Uherské Hradiště konané dne /14/RM/2011 Plnění rozpočtu města za první čtvrtletí 2011 PŘEHLED USNESENÍ 14. schůze Rady města Uherské konané dne 24.5.2011 202/14/RM/2011 Plnění rozpočtu města za první čtvrtletí 2011 I. Rada města doporučuje zastupitelstvu města 1. Vzít na vědomí plnění rozpočtu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 24.01.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.09.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé zápisu:

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Výsledky projednání. z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov

Výsledky projednání. z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov Výsledky projednání z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne 5.5.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov zastupitelstvo obce Zlechov zvolilo: USNESENÍ č. 192: Zastupitelstvo

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 R 496/16 R 497/16 R 498/16 R 499/16 R 500/16 R 501/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke

Více

; Usnesení 65. schůze Rady města Šternberka ze dne

; Usnesení 65. schůze Rady města Šternberka ze dne ; Usnesení 65. schůze Rady města Šternberka ze dne 15.4.2013 Číslo 1782 Zodpovídá: OdPVV Termín: 15.4.2013 program schůze dne 15.04.2013 Číslo 1783 Zodpovídá: FO Termín: 16.4.2013 nové vydání směrnice

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

1. zasedání Rady města Bučovice ze dne

1. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 1. zasedání Rady města Bučovice ze dne 12.11.2018 1/1/RM/2018 OM 01 - Záměr - směna pozemků v k. ú. Vícemilice záměr směny pozemku parc. č. 618/66 o celkové výměře 334 m 2 v k. ú. Vícemilice

Více

Z á p i s č. 28. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:30 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 28. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:30 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 28 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 17. 8. 2015 od 16:30 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Milan Schweigstill, Mgr. Bc. Petr Volf, Vilém Kraus, Mgr.

Více

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.10.2012 Číslo 1436 Zodpovídá: OKS Termín: 22.10.2012 program schůze dne 22.10.2012 Číslo 1437 Zodpovídá: FO Termín: 31.10.2012 b e r e n a v ě d o m

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

U S N E S E N Í č. 77 z 73. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.07.2014

U S N E S E N Í č. 77 z 73. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.07.2014 U S N E S E N Í č. 77 z 73. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.07.2014 I. Rada města schvaluje : - zapisovatele: Bc. Lucii Vyžrálkovou, Ing. Pavla Vavřinu - rozpravu ke každému bodu programu

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

Město Moravská Třebová 1. Usnesení

Město Moravská Třebová 1. Usnesení Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 20. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 05.08.2019 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: nám. T. G. Masaryka č.o. 29 Rada města schvaluje:

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 79. schůze Rady města Rychvald, dne 19. 06. 2017 Kontrola usnesení 79/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 79/2. Rada města b e

Více

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.02.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 09.09.2015 Přítomni Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne 08.09.2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Ing. Zdeněk

Více

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 I. Rada města schvaluje : - zapisovatele: Bc. Lucii Vyžrálkovou, - rozpravu ke každému bodu programu zvlášť, - za správnost

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.09.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170)

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170) U S N E S E N Í ze 17. schůze Rady města Kojetína, konané dne 14. července 2015, v 13:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Souhlas s přijetím účelového

Více

U S N E S E N Í z 61. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 61. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 61. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 11.10.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení pronájmu bytové jednotky č. 211 v domě s pečovatelskou službou,

Více

Usnesení 71. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 71. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 71. schůze Rady města Šternberka ze dne 24.6.2013 Číslo 1944 Zodpovídá: OdPVV Termín: 24.6.2013 program schůze dne 24.06.2013 Číslo 1945 Zodpovídá: FO Termín: 10.7.2013 b e r e n a v ě d o m í

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.06.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.02.2013 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Informace o přijatých usneseních z 35. schůze Rady města Šluknov konané dne 19. prosince 2011 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních z 35. schůze Rady města Šluknov konané dne 19. prosince 2011 v kanceláři starostky Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 21.08.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. 1 U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 16.11.2016 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 žadatelům dle přílohy prodloužení pronájmů bytových jednotek v

Více