U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll Omluveni PROGRAM 1) Návrh na rozpočtová opatření č. 79/14-80/14 2) Ceny tepelné energie pro konečného spotřebitele Teplárna Písek a.s. 3) Návrh kalkulace ceny vodného a stočného pro město Písek na rok ) Odpis pohledávek vedení v evidenci Domovní a bytové správy města Písku 5) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek 6) Návrhy závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací na rok ) Použití finančních prostředků z investičních fondů ZŠ J. K. Tyla a ZŠ J. Husa 8) Návrh na vyřazení dlouhodobého majetku příspěvkové organizace ZŠ T. G. Masaryka 9) Žádost Jihočeského Vojenského sdružení rehabilitovaných o poskytnutí finančního daru 10) Návrh na schválení Potvrzení o přijetí dotace na akci Regenerace zahrady MŠ Sluníčko při ZŠ Svobodná v přírodním stylu 11) Přijetí finančních darů pro ZŠ T. G. Masaryka, ZŠ J. Husa, ZŠ T. Šobra a nadačního příspěvku pro ZŠ E. Beneše 12) Návrh zadání veřejné zakázky na poskytování mobilních služeb v sítích GSM pro všechny organizace města Písek 13) Návrh zadání veřejné zakázky Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku 14) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Grafická úprava, tisk a distribuce Zpravodaje města Písku a Kulturního měsíčníku města Písku 15) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Pronájem multifunkčních zařízení 16) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Energetické úspory na budově 16. MŠ, Písek 17) Dispozice s majetkem města 18) Věcná břemena

2 19) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 20) Návrh na pronájmy nebytových prostor 21) Obnovení nájemní smlouvy na nebytový prostor 22) Návrh na řešení bytových záležitostí 23) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 24) Řešení nájemních vztahů k bytům 25) Návrh pořadníku žadatelů o byt - jednotlivců a dvojic na rok DPS 26) Umístění nabíjecí stanice pro elektromobily dar od společnosti Schneider Electric CZ, s.r.o. 27) Znovuobnovení okruhu Stanislava Maliny v Písku pro uspořádání silničních závodů motocyklů 28) Dočasné využití pozemků na nároží naproti hlavní poště 29) Návrh na vybudování památníku setkání spojeneckých armád u Hřebčince v Písku 30) Smlouva o bezúplatném převodu mezi Dobrovolným svazkem obcí severního Písecka a městem Písek 31) Smlouva o přeložce zařízení distribuční soustavy s E.ON Distribuce, a.s. 32) Smlouva o partnerství k akci Cipískoviště 2015 s firmou Mgr. Jaroslav Formánek Sport agency ALTIS 33) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Vybudování nového sběrného dvora v lokalitě sídliště Portyč se společností Casta dopravní stavby s.r.o. 34) Dodatek ke smlouvě o dílo expozice sladovnictví se společností M Plus, spol. s r.o. 35) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Revitalizace sídliště Portyč Písek 2. etapa + rozšíření s firmou Strabag a.s. 36) Dodatky ke smlouvám o nájmu bytu školské areály 37) Jmenování předsedů a členů komisí rady města 38) Opatření vyplývající ze změny struktury, změny v organizačním řádu, stanovení počtu zaměstnanců Městského úřadu Písek 39) Program prevence kriminality na rok ) ZŠ E. Beneše zastupování ředitelky školy 41) Informace o přijatých klientech Diakonie ČCE středisko Blanka Písek 42) Žádost o vyrovnání výše osobního příplatku a odměn, návrh na řešení problému soudní cestou 43) Žádosti o udělení výjimky k vydání rezidentní parkovací karty 44) Žádost o vydání Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst 45) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci 46) Žádost o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 47) Kontrola plnění usnesení 48) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Návrh na rozpočtová opatření č. 79/14-80/14 U s n e s e n í č. 728/14 Rada města schvaluje návrh na rozpočtová opatření č. 79/14 80/14. Ing. R. Svoboda stránka 2 (celkem 29)

3 K bodu 2) Ceny tepelné energie pro konečného spotřebitele Teplárna Písek a.s. U s n e s e n í č. 729/14 Rada města schvaluje navrženou cenu tepelné energie pro konečné spotřebitele (na patě objektů) připojené na sekundární část rozvodů tepla a domovní kotelny, provozované Teplárnou Písek, a.s., ve výši 497,80 Kč/GJ bez DPH (1,79208 Kč/kWh) pro topení a 495,80 Kč/GJ bez DPH (1,78488 Kč/kWh) pro ohřev teplé vody centrálně připravované s účinností od 1. ledna 2015 (navýšení o 2 % meziročně). Ing. M. Říha K bodu 3) Návrh kalkulace ceny vodného a stočného pro město Písek na rok 2015 U s n e s e n í č. 730/14 1) Rada města po projednání doporučuje zastupitelstvu města schválit Návrh kalkulace ceny pro vodné a stočné pro město Písek na rok 2015 (ČEVAK a.s. Návrh ceny vodného a stočného na rok 2015 pro město Písek). 2) Rada města po projednání doporučuje zastupitelstvu města schválit roční úhradu za provozování, údržbu, čištění uličních vpustí a ekodrenů v místních komunikacích ve městě Písek (Koncesní smlouva o Provozování vodohospodářské soustavy města Písku uzavřené dne článek 5.16.) v celkové výši Kč bez DPH. 3) Rada města po projednání doporučuje zastupitelstvu města schválit Dodatek č. 2/2013 Koncesní smlouvy o Provozování vodohospodářské soustavy města Písku uzavřené dne Ing. R. Honzík K bodu 4) Písku Odpis pohledávek vedení v evidenci Domovní a bytové správy města U s n e s e n í č. 731/14 Rada města schvaluje odpis nevymahatelných pohledávek vedený v evidenci Domovní a bytové správy města Písku v celkové částce Kč. Ing. Z. Šartnerová K bodu 5) Písek Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem U s n e s e n í č. 732/14 Rada města schvaluje změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací: 1) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek 2) Základní školy J. Husa a Mateřské školy Písek 3) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek 4) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek 5) Základní školy Svobodné a Mateřské školy Písek 6) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek 7) Městské knihovny Písek 8) Domovní a bytové správy města Písku 9) Pečovatelské služby a jeslí města Písku stránka 3 (celkem 29)

4 Ing. R. Svoboda K bodu 6) Návrhy závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací na rok 2015 U s n e s e n í č. 733/14 Rada města schvaluje návrhy závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací na rok 2015: 1) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek 2) Základní školy J. Husa a Mateřské školy Písek 3) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek 4) Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek 5) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek 6) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek 7) Domovní a bytové správy města Písku 8) Městské knihovny Písek 9) Pečovatelské služby a jeslí města Písku Ing. R. Svoboda K bodu 7) J. Husa Použití finančních prostředků z investičních fondů ZŠ J. K. Tyla a ZŠ U s n e s e n í č. 734/14 1. Rada města schvaluje použití finančních prostředků z investičního fondu Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek pro účely: zakoupení průmyslové pračky do prádelny 5. MŠ v hodnotě Kč, obnovu herních prvků 5. MŠ a zastínění pískoviště 9. MŠ v hodnotě Kč a vybudování bezpečné multifunkční polyuretanové plochy pro zahradu 2. třídy 11. MŠ v hodnotě Kč. 2. Rada města schvaluje použití finančních prostředků z investičního fondu Základní školy J. Husa a Mateřské školy Písek pro účely dofinancování akce: nákup myček nádobí pro kuchyně 8. MŠ a 13. MŠ v hodnotě Kč. Ing. R. Svoboda K bodu 8) Návrh na vyřazení dlouhodobého majetku příspěvkové organizace ZŠ T. G. Masaryka U s n e s e n í č. 735/14 Rada města: 1. neschvaluje přijetí majetku uvedeného v důvodové zprávě od příspěvkové organizace Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24, v celkové výši Kč , schvaluje vyřazení majetku uvedeného v důvodové zprávě od příspěvkové organizace Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24, v celkové výši Kč ,--. Ing. M. Cibulková stránka 4 (celkem 29)

5 K bodu 9) Žádost Jihočeského Vojenského sdružení rehabilitovaných o poskytnutí finančního daru U s n e s e n í č. 736/14 Rada města neschvaluje poskytnutí finančního daru ve výši Kč 5.000,-- pro Jihočeské Vojenské sdružení rehabilitovaných, IČ: , se sídlem Žižkova tř. 185/37, České Budějovice, zastoupené vedoucím místní organizace JČ VSR pplk. v. v. Václavem Černým. Ing. R. Svoboda K bodu 10) Návrh na schválení Potvrzení o přijetí dotace na akci Regenerace zahrady MŠ Sluníčko při ZŠ Svobodná v přírodním stylu U s n e s e n í č. 737/14 Rada města schvaluje dokument Potvrzení o přijetí dotace na akci Regenerace zahrady MŠ Sluníčko při ZŠ Svobodná v přírodním stylu ve výši ,60 Kč dle přílohy č. 2. Ing. M. Cibulková K bodu 11) Přijetí finančních darů pro ZŠ T. G. Masaryka, ZŠ J. Husa, ZŠ T. Šobra a nadačního příspěvku pro ZŠ E. Beneše U s n e s e n í č. 738/14 1. Rada města schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč od s. n. o. p. cz a.s., Stanislava Maliny 452, Písek dle přiložené darovací smlouvy, která je nedílnou součástí tohoto materiálu, pro příspěvkovou organizaci Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24, Písek , IČ: a pověřuje ředitele Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek, Čelakovského 24 k podpisu darovací smlouvy. 2. Rada města schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč od s. n. o. p. cz a.s., Stanislava Maliny 452, Písek dle přiložené darovací smlouvy, která je nedílnou součástí tohoto materiálu, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Jana Husa a Mateřská škola Písek, Husovo nám. 725, Písek , IČ: a pověřuje ředitele Základní školy Jana Husa a Mateřské školy Písek, Husovo nám. 725 k podpisu darovací smlouvy. 3. Rada města schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč od s. n. o. p. cz a.s., Stanislava Maliny 452, Písek dle přiložené darovací smlouvy, která je nedílnou součástí tohoto materiálu, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Jana Husa a Mateřská škola Písek, Husovo nám. 725, Písek , IČ: a pověřuje ředitele Základní školy Jana Husa a Mateřské školy Písek, Husovo nám. 725 k podpisu darovací smlouvy. 4. Rada města schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč od s. n. o. p. cz a.s., Stanislava Maliny 452, Písek dle přiložené darovací smlouvy, která je nedílnou součástí tohoto materiálu, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova 2070, Písek , IČ: a pověřuje ředitele Základní školy Tomáše Šobra a Mateřské školy Písek, Šobrova 2070 k podpisu darovací smlouvy. 5. Rada města schvaluje přijetí nadačního příspěvku v celkové výši Kč od Nadačního fondu Tesco, Vršovická 1527/68b, Praha 10, dle přiložené smlouvy o nadačním příspěvku, která je nedílnou součástí tohoto materiálu, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám a stránka 5 (celkem 29)

6 pověřuje ředitelku Základní školy Edvarda Beneše a Mateřské školy Písek, Mírové nám k podpisu smlouvy o nadačním příspěvku Ing. M. Cibulková K bodu 12) Návrh zadání veřejné zakázky na poskytování mobilních služeb v sítích GSM pro všechny organizace města Písek U s n e s e n í č. 739/14 Rada města: 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky na poskytování mobilních služeb v sítích GSM pro všechny organizace města Písek dle přiložené zadávací dokumentace s připomínkami: v čl. 1.6 se opravuje u čísla 1, 2 text za čárkou minimální měsíční objem dat 10 GB, v příloze č. 2 datové tarify je škrtnut text za čárkou, vnitrostátní odchozí hovory jsou doplněny další odrážkou do ostatních mobilních sítí. 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek ve složení: členové: Mgr. Ing. Jiří Hořánek, Ing. Zlatuše Hofmanová, Ing. Petr Fojtík, Ing. Roman Svoboda, Ing. Petr Kouřimský náhradníci: Ing. Vladimír Pokorný, Ing. Jiří Votýpka, Ing. Pavel Kadlec, Ing. Roman Koc, Ing. Zuzana Čížková Ing. J. Votýpka K bodu 13) Návrh zadání veřejné zakázky Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku U s n e s e n í č. 740/14 Rada města po projednání: 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky: Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku. 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: členové: Josef Hrádek (MSP s.r.o.), Antonín Řehoř (MSP s.r.o.), Marek Václavík (MSP s.r.o.), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), člen JHK náhradníci: Josef Cvachovec (MSP s.r.o.), Hana Korejsová (MSP s.r.o.), Jiří Kopunec (MSP s.r.o.), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), člen JHK. J. Hrádek K bodu 14) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Grafická úprava, tisk a distribuce Zpravodaje města Písku a Kulturního měsíčníku města Písku U s n e s e n í č. 741/14 Rada města schvaluje uchazeče Profi-tisk group s.r.o., Krakovská 201/14, Olomouc, IČO , za cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle hodnotícího kritéria ekonomické výhodnosti hodnocena jako nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Grafická úprava, tisk a distribuce Zpravodaje města Písku a Kulturního měsíčníku města Písku a pověření starostky města podpisem smlouvy, uchazeče SAMAB PRESS GROUP, a.s., Cyrilská 14, Brno, IČO , za cenu Kč bez DPH, jako druhého v pořadí. stránka 6 (celkem 29)

7 R. Ondřich, Dis. K bodu 15) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Pronájem multifunkčních zařízení U s n e s e n í č. 742/14 Rada města schvaluje uchazeče IMPROMAT CZ spol. s r.o., U Hellady 697/4, Praha, IČO , jehož nabídka byla podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Pronájem multifunkčních zařízení, za nabídkovou cenu Kč bez DPH za jeden měsíc a pověření starostky města podpisem nájemních smluv, uchazeče BONUM-REPRO s.r.o., Tyršova 53/2, Písek, IČO , jako druhého v pořadí za nabídkovou cenu Kč bez DPH za jeden měsíc, uchazeče Konica Minolta Business Solutions Czech, spol. s r.o., Žarošická 4395/13, Brno, IČO , jako třetího v pořadí za nabídkovou cenu Kč bez DPH za jeden měsíc. Ing. J. Votýpka K bodu 16) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Energetické úspory na budově 16. MŠ, Písek U s n e s e n í č. 743/14 1. Rada města schvaluje vyloučení těchto uchazečů z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Energetické úspory na budově 16. MŠ, Písek : OKNO TREND s.r.o., nám. Švabinského 961/10, České Budějovice, IČO ŠVEC s.r.o., Stará Dobev 8, Písek, IČO PRADAST, spol. s r.o., nám. Přemysla Otakara II. 10/6, České Budějovice, IČO Rada města schvaluje uchazeče PROTOM Strakonice, s.r.o., Písecká 290, Strakonice, IČO , za celkovou cenu ,- Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Energetické úspory na budově 16. MŠ, Písek a pověření ředitele Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek podpisem smlouvy o dílo, uchazeče KOČÍ a.s., K Lipám 132, Písek, IČO jako druhého v pořadí za celkovou cenu ,94 Kč bez DPH, uchazeče HMpro cz s.r.o., Husinecká 903/10, Praha 3 - Žižkov, IČO jako třetího v pořadí za celkovou cenu ,35 Kč bez DPH. Ing. M. Cibulková K bodu 17) Dispozice s majetkem města Vrácení nájmu za měsíc srpen a září za pronájem garáží ve vnitrobloku 4B Kollárova ulice č. p stránka 7 (celkem 29)

8 U s n e s e n í č. 744/14 Rada města schvaluje vrácení nájmu za měsíc srpen a září za pronájem garáží ve vnitrobloku 4B Kollárova ulice č. p těmto jednotlivým nájemcům (kupujícím): nájemci za pronájem garáže č. 5 na pozemku st. parc. č. 2472/9 k. ú. Písek nájem v celkové výši Kč 1.600,--, nájemci za pronájem garáže č. 4 na pozemku st. parc. č. 2472/10 k. ú. Písek nájem v celkové výši Kč 1.866,--, nájemci za pronájem garáže č. 2 na pozemku st. parc. č. 2472/12 k. ú. Písek nájem v celkové výši Kč 1.600,--, nájemci za pronájem garáže č. 1 na pozemku st. parc. č. 2472/13 k. ú. Písek nájem v celkové výši Kč 1.600,--, nájemcům za pronájem garáže č. 11 na pozemku st. parc. č. 2472/15 k. ú. Písek nájem v celkové výši Kč 1.600,--, nájemcům za pronájem garáže č. 9 na pozemku st. parc. č. 2472/17 k. ú. Písek nájem v celkové výši Kč 1.600,--, nájemcům za pronájem garáže č. 7 na pozemku st. parc. č. 2472/19 k. ú. Písek nájem v celkové výši Kč 1.600,--. K bodu 18) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek Ke Statku, BaK: VN přip. úprava vd U s n e s e n í č. 745/14 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uzemnění stávajícího příhradového stožáru na částech pozemků parc. č. 493, 504/1 a 2125/3 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru životního prostředí a Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek ČOV: VN přip. velkoodběratelské TS U s n e s e n í č. 746/14 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva přeložení kabelového vedení na částech pozemků parc. č. 405/4, 405/8, 415/5 a parc.č.st. 5737/1 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru životního prostředí a Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 8 (celkem 29)

9 b3) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek U Vodárny, čp. 2587: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 747/14 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva přeložení kabelového vedení na částech pozemků parc. č. 2154/4, 2154/1, 2154/5 a 881/8 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru životního prostředí, Městských služeb Písek s.r.o. a požadavku odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b4) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek, Na Nové p. Peklo kabelová přípojka NN U s n e s e n í č. 748/14 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení zemního kabelu NN na části pozemku parc. č. 961/1 k.ú. Smrkovice a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a požadavku odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b5) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek V Oudolí, p. Červenka: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 749/14 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení zemního kabelu NN na částech pozemků parc. č. 2159/7 a 904/10 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a požadavku odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b6) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Březí u Kluk: Samoty úpr. TS, kabel NN a zrušení původního usnesení stránka 9 (celkem 29)

10 U s n e s e n í č. 750/14 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje zrušení svého usnesení č. 304/14 ze dne schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN s uzemněním na části pozemku parc. č. 2671/2 k.ú. Kluky u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b7) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch O2 Czech Republic, a.s. akce: , TM_BTA_Písek_C_Písek_C_PIJIT_OK U s n e s e n í č. 751/14 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě práva umístění podzemního komunikačního vedení na částech pozemků parc. č. 1571/1 a 2198/1 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a požadavku odboru dopravy ve prospěch O2 Czech Republic, a.s., IČ , Praha 4 - Michle, Za Brumlovkou 266/2, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b8) zřízení služebnosti inženýrské sítě SITEL, spol. s r.o. FTTH Písek lokalita PI05 Švantlova, Lipová alej, Karla Čapka U s n e s e n í č. 752/14 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě umístění optického kabelu na částech pozemků parc.č. 2724, 2093/8, 2093/9, 2165/1, 962/15, 962/17, 959/9, 962/7, 1550/11, 1551/10, 1550/23, 1551/11, 1549/1, 1549/9 a 1544/1 vše k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby za dodržení podmínek odboru životního prostředí, Městských služeb Písek s.r.o a odboru dopravy ve prospěch SITEL, spol. s r.o., IČ , Praha 4, Baarova 957/15 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b9) zřízení služebnosti ve prospěch Správy a údržby silnic Jihočeského kraje Most evid.č Smrkovice stránka 10 (celkem 29)

11 U s n e s e n í č. 753/14 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení bezúplatné služebnosti spočívající v právu umístění stavby Most evid.č Smrkovice na části pozemku parc. č. 988/3 k.ú. Smrkovice ve prospěch Správy a údržby silnic Jihočeského kraje, se sídlem České Budějovice, Nemanická 2133/10. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b10) zřízení služebnosti ve prospěch EHRLE CZ, s.r.o. vodovodní přípojka Mycí centrum Ehrle Písek U s n e s e n í č. 754/14 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení práva služebnosti inženýrské sítě uložení vodovodní přípojky včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc.č. 1278/4 a 1278/2 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby této vodovodní přípojky, dále provádět na vodovodní přípojce úpravy za účelem její modernizace nebo zlepšení její výkonnosti za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a upozornění odboru dopravy ve prospěch EHRLE CZ, s.r.o., IČ , se sídlem Kolmá 681/4, Praha 9 PSČ za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti inženýrské sítě bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b11) zřízení služebnosti inženýrské sítě SIMELON, s.r.o. Umístění zemního telekomunikačního vedení sídliště Budovatelská U s n e s e n í č. 755/14 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti práva umístění zemního telekomunikačního vedení na částech pozemků parc.č. 1530/1, 1530/10, 1528/2, 1530/30 a 1530/32 vše k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch SIMELON s.r.o., IČ , PRAHA 1 Josefov, U Starého hřbitova 40/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 + desetinásobek náhrady navíc za opakované ukládání vedení bez povolení. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města si vyhrazuje schválení smlouvy o uzavření smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě. b12) zřízení služebnosti SIMELON, s.r.o. Umístění zemního telekomunikačního vedení na sídlišti Dr. M. Horákové U s n e s e n í č. 756/14 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje zrušení svého usnesení č. 684/14 ze dne schvaluje smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení služebnosti zemního telekomunikačního vedení na částech pozemků parc.č. na pozemku parc.č. 2549/1, 1576/3, 1572/6, 1561/33, 1561/32, 1589/2, 1561/7, 1574/5, 1562/1, 1571/4, 2682, stránka 11 (celkem 29)

12 1569/2, 1566, 1561/1, 1571/2, 2680, 1568/1, 2681, 1564, 2677, 2683/2, 1561/34, 1561/32, 2674, 2676, 2675, 1565, 2678, 2679, 1588/2, 1587/1, 1591/1 a parc.č.st. 2959/1, 2966 a 2954/4 vše k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby za dodržení podmínek odboru životního prostředí, Městských služeb Písek s.r.o. a upozornění odboru dopravy ve prospěch SIMELON s.r.o., IČ , Praha 1 Josefov, U Starého hřbitova 40/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b13) zřízení věcného břemene ve prospěch TwigoNet Europe, SE, a.s. akce: Optická síť TWIGONET Písek 2. a 3. etapa U s n e s e n í č. 757/14 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení telekomunikační sítě stavby pod názvem Optická síť TWIGONET Písek 2. a 3. etapa včetně veškerých obslužných zařízeních na částech pozemků parc.č. 1258/6, 1258/62, 1258/36, 1553/40, 1551/3, 1551/17, 1553/33, 1553/41, 1553/9, 1553/42, 1553/7, 2743/1, 81/3, 2167/7, 948/62, 2159/50, 948/17, 2167/24, 89/2, 1551/10, 1551/15, 1550/23, 1551/11, 1550/1, 1550/11, 1557/1, 1558/3, 1548/9, 2190/4, 1549/12, 1549/1, 1549/9, 1544/1, 1543/5, 1543/11, 1543/8, 1543/13, 1545/2, 1545/29, 1545/8, 1545/15, 1545/33, 1545/34, 2190/10, 2863, 2198/1, 1535/7, 1535/2, 1530/10, 1535/4, 1530/1, 1530/30, 1528/2, 1530/31, 1571/1, 1568/4, 1567/1, 2680, 1571/2, 1568/1, 1564, 1561/1, 1563, 1561/7, 1561/12, 2677, 1571/4, 1562/1, 2682, 1569/2, 1565, 2678, 2679, 1588/2, 1587/1, 1589/2, 1586/10, 2674, 1561/33, 1561/34, 1561/32, 1591/1, 2202/1, 1561/54, 1561/20, 1561/53, 1560/31, 1560/30, 1560/32, 1560/21, 1560/8, 2675, 2676, 1561/52, 1530/21, 2862, 1553/5, 1555/3 a parc.č. st. 2375, 730, 1932/1, 319/5, 2575, 1376, 2360, 2361, 2259, 3698, 1033, 2954/5, 2954/4, 296, 2621 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem běžného provozu, kontroly, provádění údržby a oprav této stavby za dodržení podmínek odboru životního prostředí, Městských služeb Písek s.r.o. a odboru dopravy ve prospěch TwigoNet Europe, SE, IČ , se sídlem Svatojánská 431, Praha - Kyje, PSČ za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. K bodu 19) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc.č. 235/1 k.ú. Písek (2x novinový stánek na sídlišti Portyč) U s n e s e n í č. 758/14 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem částí pozemku parc.č. 235/1 o výměře 2x8 m 2 v k.ú. Písek pro žadatelku, bytem Písek, za účelem umístění novinových stánků v ulicích Vinařického a Jablonského v Písku, na další 2 roky, tj. do , za úplatu dle usnesení č. 641/02 ze dne ve výši Kč ročně + inflační doložka. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. stránka 12 (celkem 29)

13 b) žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc.č k.ú. Písek (stánek ovoce a zelenina na nábřeží 1. máje) U s n e s e n í č. 759/14 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č o výměře 9 m 2 v k.ú. Písek pro žadatele, bytem Písek, za účelem umístění stánku s ovocem a zeleninou, na další 2 roky, tj. do , za úplatu dle usnesení č. 641/02 ze dne ve výši Kč ročně + inflační doložka. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. c) žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc.č. 1 k.ú. Písek (novinový stánek v Palackého sadech) U s n e s e n í č. 760/14 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1 o výměře 7 m 2 v k.ú. Písek pro žadatelku, bytem Písek, za účelem umístění novinového stánku, o další 2 roky, tj. do , za úplatu dle usnesení č. 641/02 ze dne ve výši Kč ročně + inflační doložka. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. d) žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc.č. 1757/1 a pozemku parc.č.st vše k.ú. Písek (novinový stánek na Mírovém náměstí) U s n e s e n í č. 761/14 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1757/1 o výměře 5 m 2 a parc.č.st o výměře 7 m 2 vše k.ú. Písek, za účelem umístění novinového stánku, o další 2 roky, tj. do , za úplatu dle usnesení č. 641/02 ze dne ve výši Kč ročně + inflační doložka, pro žadatelku, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. e) žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc.č. 237/1 k.ú. Písek (novinový stánek v Čechově ulici) U s n e s e n í č. 762/14 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 237/1 o výměře 12 m 2 v k.ú. Písek pro žadatele, bytem Písek, o další 2 roky, tj. do , za úplatu dle usnesení č. 81/00 ze dne ve výši Kč ročně + inflační doložka. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. f) Občanské sdružení Přátelé Kamenného mostu Písek žádost o užití Kamenného mostu v Písku stránka 13 (celkem 29)

14 U s n e s e n í č. 763/14 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje užití Kamenného mostu v Písku v rozsahu jednoho dne v rámci konání akce Adventní zpívání na mostě dne pro OS Přátelé Kamenného mostu Písek, IČ , zastoupené JUDr. Hanou Šebestovou. Souhlas rady města nenahrazuje povolení příslušného správního orgánu ke zvláštnímu užívání dle platných předpisů. 2. schvaluje prominutí poplatku za užití Kamenného mostu v Písku v rámci konání akce Adventní zpívání na mostě dne pro OS Přátelé Kamenného mostu Písek, IČ , zastoupené JUDr. Hanou Šebestovou. g) Občanské sdružení Přátelé Kamenného mostu Písek žádost o užití Kamenného mostu v Písku U s n e s e n í č. 764/14 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje užití Kamenného mostu v Písku v rámci konání akcí Jarní slavnost - velikonoční jarmark dne , Letní slavnost dne , sportovní akci Běh mezi mosty dne a Svatomartinská slavnost dne pro Občanské sdružení Přátelé Kamenného mostu Písek, IČ , zastoupené předsedkyní JUDr. Hanou Šebestovou. Souhlas rady města nenahrazuje povolení příslušného správního orgánu ke zvláštnímu užívání dle platných předpisů. 2. schvaluje prominutí poplatku za užití Kamenného mostu v Písku v rámci konání akcí Jarní slavnost - velikonoční jarmark dne , Letní slavnost dne , sportovní akci Běh mezi mosty dne a Svatomartinská slavnost dne pro OS Přátelé Kamenného mostu Písek, IČ , zastoupené předsedkyní JUDr. Hanou Šebestovou. h) Společenství vlastníků jednotek domu čp. 579 na Husově náměstí v Písku žádost o úpravu nájemní smlouvy na pronájem pozemku pod sběrné nádoby U s n e s e n í č. 765/14 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření dodatku ke smlouvě o nájmu pozemku pro umístění nádob na směsný komunální odpad dle přílohy, se Společenstvím vlastníků jednotek domu čp. 579 na Husově náměstí v Písku, IČ , se sídlem Písek, Husovo náměstí 579 ve smyslu snížení výměry pronajaté části pozemku parc.č. 1557/1 k.ú. Písek, a to ze 3 m 2 na 2 m 2. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 1 k nájemní smlouvě. i) p. Petr Bernáth žádost o podnájem části pozemku parc.č. 82/1 k.ú. Semice u Písku U s n e s e n í č. 766/14 Rada města Písku po projednání schvaluje podnájem části pozemku parc.č. 82/1 o výměře 1293 m 2 k.ú. Semice u Písku, za účelem provozování sportovního zařízení a hostinské činnosti, na dobu určitou do vždy v sezónním období květen září, za nájemné stránka 14 (celkem 29)

15 ve výši 6 Kč/m 2 /rok, pro pana Petra Bernátha, IČ , s místem podnikání Písek, Truhlářská Rada města si vyhrazuje konečné schválení podnájemní smlouvy. K bodu 20) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Pronájem volného nebytového prostoru v objektu čp. 425, Topělecká ul. v Písku U s n e s e n í č. 767/14 Rada města schvaluje pronájem nebytového prostoru ve 2. patře objektu čp. 425, Topělecká ulice v Písku, o výměře 2,10 m 2, který je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek, pro žadatele, bytem tamtéž, za účelem zřízení bytového skladu, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 200 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. 2) Pronájem garážového stání č. 37 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku U s n e s e n í č. 768/14 Rada města schvaluje pronájem garážového stání č. 37 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku, o výměře 11,52 m 2, který je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek, pro žadatele, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 400 Kč/m 2 a rok a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 3) Pronájem garážového stání č. 22 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku U s n e s e n í č. 769/14 Rada města: 1. schvaluje pronájem garážového stání č. 22 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku, o výměře 10,08 m 2, který je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek, pro žadatele, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 500 Kč/m 2 a rok a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 2. neschvaluje pronájem garážového stání č. 22 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku, o výměře 10,08 m 2, který je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek, pro žadatele, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 700 Kč/m 2 a rok a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 4) Pronájem garážového stání č. 4 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku U s n e s e n í č. 770/14 Rada města schvaluje pronájem garážového stání č. 4 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku, o výměře 15,47 m 2, který je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. stránka 15 (celkem 29)

16 Písek, pro žadatele, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 500 Kč/m 2 a rok a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 5) Žádost o ukončení smlouvy o výpůjčce nebyt. prostor v objektu čp. 75, Alšovo nám. v Písku, dohodou U s n e s e n í č. 771/14 Rada města schvaluje ukončení nájemního vztahu dohodou ke dni s vypůjčitelem - Nepotřebné věci??? Mohou pomoct přeci z.s., se sídlem Písek, Dubí Hora 59, IČ V kladném případě pověřuje starostku města podpisem dohody o ukončení smlouvy o výpůjčce nebyt. prostor. K bodu 21) Obnovení nájemní smlouvy na nebytový prostor U s n e s e n í č. 772/14 Rada města schvaluje obnovení nájemní smlouvy na nebytový prostor čp. 57, Chelčického, Písek, pro žadatelku po výpovědi na dobu určitou 1 rok. Ing. Z. Šartnerová K bodu 22) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 773/14 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 3 v budově čp. 2307, Kollárova ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 1+1 č. 11 v budově čp. 378, Třebízského ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 1+1 č. 10 v budově čp. 1955, Truhlářská ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 1+1 č. 3 v budově čp. 1951, tř. Přátelství v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 2+1 č. 9 v budově čp. 1643, Dr. M. Horákové v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 2+1 č. 19 v budově čp. 435, Na Pěníku v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 3+1 č. 1 v budově čp. 399, Přemyslova ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 3+1 2) Výběrové řízení na přidělení bytů pro osoby v tíživé životní situaci stránka 16 (celkem 29)

17 U s n e s e n í č. 774/14 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení na přidělení bytů pro osoby v tíživé životní situaci: č. 5 v budově čp. 1748, Dr. M. Horákové v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 1+1 č. 10 v budově čp. 1748, Dr. M. Horákové v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 1+1 č. 1 v budově čp. 1363, nábřeží 1. máje v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 1+0 č. 9 v budově čp. 1363, nábřeží 1. máje v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 1+0 3) Žádost o povolení podnájmu U s n e s e n í č. 775/14 Rada města schvaluje podnájem bytu č. 529 v domě čp. 450, V Portyči v Písku, nájemce, na dobu 1 roku s možností prodloužení. 4) Žádost o povolení podnájmu U s n e s e n í č. 776/14 Rada města schvaluje podnájem bytu č. 15 v domě čp. 341, Čechova ul. v Písku, nájemce, na dobu 1 roku s možností prodloužení. 5) Žádost o schválení převodu práv a povinností U s n e s e n í č. 777/14 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 13, nábřeží 1. máje čp v Písku, se žadatelem, místo nájemce. 6) Žádost o schválení převodu práv a povinností U s n e s e n í č. 778/14 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 14, nábřeží 1. máje čp v Písku, s žadatelem, místo nájemce. K bodu 23) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 18, tř. Přátelství čp v Písku stránka 17 (celkem 29)

18 U s n e s e n í č. 779/14 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 18, v budově čp. 2025, tř. Přátelství, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 1+0, za nájemné ve výši Kč/měs. 2. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 23, Třebízského ul. čp. 382 v Písku U s n e s e n í č. 780/14 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 23, v budově čp. 382, Třebízského ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 1+0, za nájemné ve výši Kč/měs. 3. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 14, Kollárova ul. čp v Písku U s n e s e n í č. 781/14 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 14, v budově čp. 1573, Kollárova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č. 2475/1 v k.ú. Písek o velikosti 1+1, za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka, za nájemné ve výši Kč/měs. 4. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 11, Jablonského ul. čp. 395 v Písku U s n e s e n í č. 782/14 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 11, v budově čp. 395, Jablonského ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 1+1, za nájemné ve výši Kč/měs. 5. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 11, Třebízského ul. čp. 410 v Písku U s n e s e n í č. 783/14 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 11, v budově čp. 410, Třebízského ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 1+1, za nájemné ve výši Kč/měs. 6. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 9, Dvořákova ul. čp. 336 v Písku U s n e s e n í č. 784/14 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 9, v budově čp. 336, Dvořákova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č. 2521/1 v k.ú. Písek o velikosti 2+1, za nájemné ve výši Kč/měs. stránka 18 (celkem 29)

19 7. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 223, Čechova ul. čp. 448/8 v Písku U s n e s e n í č. 785/14 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 223, v budově čp. 448/8, Čechova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 3+1, za nájemné ve výši Kč/měs. za podmínky uzavření nájemní smlouvy na dobu určitou do Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 4, Přemyslova ul. čp. 400 v Písku U s n e s e n í č. 786/14 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 4, v budově čp. 400, Přemyslova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 3+1, za nájemné ve výši Kč/měs. 9. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 5, Přemyslova ul. čp. 400 v Písku U s n e s e n í č. 787/14 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 5, v budově čp. 400, Přemyslova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 4+1, za nájemné ve výši Kč/měs. 10. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 19, Třebízského ul. čp. 381 v Písku U s n e s e n í č. 788/14 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 19, v budově čp. 381, Třebízského ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 4+1, za nájemné ve výši Kč/měs. K bodu 24) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 789/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek, do , s nájmem 55 Kč/m 2 /měsíc bydlí déle než 3 roky. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek, do , s nájmem 50 Kč/m 2 /měsíc bydlí méně než 3 roky. stránka 19 (celkem 29)

20 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek, do , s nájmem 55 Kč/m 2 /měsíc bydlí déle než 3 roky. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11, v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek, do , s nájmem 50 Kč/m 2 /měsíc bydlí méně než 3 roky. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 12, v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek, do , s nájmem 50 Kč/m 2 /měsíc bydlí méně než 3 roky. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1, v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatele, nábřeží 1. máje 1401, Písek, do , s nájmem 50 Kč/m 2 /měsíc bydlí méně než 3 roky. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4, v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1401, Písek, do , s nájmem 55 Kč/m 2 /měsíc - bydlí déle než 3 roky. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5, v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1401, Písek, do , s nájmem 55 Kč/m 2 /měsíc - bydlí déle než 3 roky. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1401, Písek, do , s nájmem 50 Kč/m 2 /měsíc - bydlí méně než 3 roky. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1402, Písek, do , s nájmem 55 Kč/m 2 /měsíc - bydlí déle než 3 roky. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1402, Písek, do , s nájmem 50 Kč/m 2 /měsíc - bydlí méně než 3 roky. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 1468, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1468, Písek, do , s nájmem 50 Kč/m 2 /měsíc - bydlí méně než 3 roky. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4, v čp. 1468, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatele, nábřeží 1. máje 1468, Písek, do , s nájmem 55 Kč/m 2 /měsíc - bydlí déle než 3 roky. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 1468, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1468, Písek, do , s nájmem 55 Kč/m 2 /měsíc bydlí déle než 3 roky. 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 1748, Dr. Milady Horákové, Písek, pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1748, Písek, do Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 1748, Dr. Milady Horákové, Písek, pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1748, Písek, do stránka 20 (celkem 29)

21 17. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14, v čp. 1849, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1849, Písek, do , s nájmem 50 Kč/m 2 /měsíc bydlí méně než 3 roky. 18. Rada města schvaluje rodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15, v čp. 1849, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1849, Písek, do , s nájmem 50 Kč/m 2 /měsíc bydlí méně než 3 roky. 19. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14, v čp. 229, Ke Střelnici, Písek, pro žadatele, Ke Střelnici 229, Písek, o 1 rok. 20. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 381, Třebízského, Písek, pro žadatele, Třebízského 381, Písek, o 1 rok. 21. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23, v čp. 399, Přemyslova, Písek, pro žadatelku, Přemyslova 399, Písek, o 1 rok. 22. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13, v čp. 887, Kollárova, Písek, pro žadatele, Kollárova 887, Písek, o 1 rok. 23. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4, v čp. 1952, třída Přátelství, Písek, pro žadatele, třída Přátelství 1952, Písek, o 1 rok. 24. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 1953, Truhlářská, Písek, pro žadatele, Truhlářská 1953, Písek, o 1 rok. 25. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4, v čp. 1962, Budějovická, Písek, pro žadatele, Budějovická 1962, Písek, o 1 rok. 26. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2, v čp. 2033, Budovatelská, Písek, pro žadatelku, Budovatelská 2033, Písek, o 1 rok. 27. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 12, v čp. 2169, Smrkovická, Písek, pro žadatelku, Smrkovická 2169, Písek, o 1 rok. 28. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 2307, Kollárova, Písek, pro žadatelku, Kollárova 2307, Písek, o 1 rok. 29. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 335, Dvořákova, Písek, pro žadatele, Dvořákova 335, Písek, o 1 rok. 30. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13, v čp. 341, Čechova, Písek, pro žadatele, Čechova 341, Písek, o 1 rok. 31. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 21, v čp. 411, Třebízského, Písek, pro žadatelku, Třebízského 411, Písek, o 1 rok. 32. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14, v čp. 433, Na Pěníku, Písek, pro žadatelku, Na Pěníku 433, Písek, o 1 rok. 33. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 32, v čp. 437, Jablonského, Písek, pro žadatelku, Jablonského 437, Písek, o 1 rok. 34. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9, v čp. 887, Kollárova, Písek, pro žadatelku, Kollárova 887, Písek, o 1 rok. stránka 21 (celkem 29)

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.11.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne 25.3.2014 Usnesení č. 96/1678/14 Rozpis rozpočtu města Slavičína na rok 2014 b e r e n a v ě d o m í rozpis schválených ukazatelů

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.05.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne 21.1.2014 v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/64/1/2014 program 64. jednání rady města 1. s c h v a l u j e program 64. jednání rady města

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

VÝPIS USNESENÍ 3. schůze Rady města Slavičín konané dne

VÝPIS USNESENÍ 3. schůze Rady města Slavičín konané dne VÝPIS USNESENÍ 3. schůze Rady města Slavičín konané dne 28. 11. 2018 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29.02.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

zakázky "Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice".

zakázky Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice. Šumperk, IČ: 64618951, za nabídkovou cenu 8 078 336 Kč včetně DPH po uplynutí zákonných lhůt pro podání námitek proti úkonům zadavatele. UR24/91/2010 Rekonstrukce části komunikace Olomoucká - výběrové

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod od 14:00

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.03.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.03.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

26. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. schůze Rady města Rychvald, dne 17. 06. 2019 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 26/2. Rada města b e

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne Řř. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne 10. 6. 2019 Usnesení č. 258/19 RM uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene č.: JI-014330053899/001, mezi městem Brtnice,

Více

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P.

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.05.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 14.11.2018 1/1/RM/2018 Kontrola plnění usnesení ze 66. a 67. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 21.08.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé

Více

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 16.01.2019

Více

VÝPIS USNESENÍ 101. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 101. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 101. schůze Rady města Slavičín dne 13. 2. 2018 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.10.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, JUDr. J. Knot,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 109. schůze Rady města Rychvald, dne 15. 06. 2018 Kontrola usnesení 109/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 109/2. Rada města

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení Číslo jednání: JedNR4-16/2019 Datum jednání: 27.05.2019 2) Program jednání (USN-R4-291/2019) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Vyvěšení záměru na pronájem nebytového

Více