U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz (příchod 13:50 h), Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle (příchod 14:40 h), MUDr. R. Tyll, K. Humpálová (příchod 14:00 h) Omluveni JUDr. O. Veselý PROGRAM 1) Návrh na rozpočtové opatření č. 24/12 2) Přehled pohledávek města Písek k ) Žádosti o poskytnutí finančních příspěvků a přijetí daru 4) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací 5) Návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2011; Stanovení odměn ředitelů příspěvkových organizací 6) Návrh zadání výběrového řízení na oponenta projektové dokumentace stavby Rekonstrukce plaveckého bazénu v Písku 7) Návrh zadání veřejné zakázky Obvodový plášť 3. MŠ, Pražská 230, Písek 8) Návrh zadání veřejné zakázky Výměna oken v ZŠ J. K. Tyla, Písek III. etapa 9) Návrh zadání veřejné zakázky Revitalizace historického jádra města Písku III. etapa předpolí Kamenného mostu a Fügnerovo náměstí 10) Návrh zadání veřejné zakázky ZTV sv. Václav I. etapa 11) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Povrchová oprava místní komunikace Preslovy v Písku 12) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Povrchová oprava místní komunikace na Mírovém náměstí v Písku 13) Výsledek výběrového řízení Audit příspěvkové organizace Domovní a bytová správa města Písku 14) Výsledek výběrového řízení na zpracování díla Aktualizace rozboru udržitelného rozvoje území ORP Písek 15) Věcná břemena 16) Dispozice s majetkem města 17) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města

2 18) Návrh na pronájmy nebytových prostor 19) Návrh na podání výpovědi z nájmu nebytového prostoru spravovaného DBS 20) Řešení nájemních vztahů k bytům 21) Návrh na řešení bytových záležitostí 22) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 23) Strategický plán oprav komunikací 24) Zadání Územního plánu Písek 25) Odvolání společnosti Moni Lodging s. r. o. předzahrádka před hotelem Bílá růže 26) Reakce firmy Casta a. s. na rozhodnutí rady města 27) Informace o jednání s projektanty staveb vodovod a kanalizace Nový Dvůr a rekonstrukce Prokopovy ulice 28) Návrh změny Statutu a Pravidel pro poskytování malometrážních bytů pro seniory a těžce zdravotně postižené občany v domech s pečovatelskou službou 29) Dohoda o spolupráci s firmou Ivan Svatoš a. s. - Písecká karta 30) Návrh smlouvy o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí ČR na akci Odbahnění a oprava rybníků Adamec a Pánovec 31) Návrh kupní smlouvy na prodej ojetého automobilu s organizací Pečovatelská služba a jesle města Písku 32) Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku a návrh na uzavření smlouvy o zařazení dítěte k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole v Písku 33) Informace o provedené inspekci na ZŠ E. Beneše Českou školní inspekcí 34) Protokol o výsledku kontroly - Sladovna Písek o. p. s. 35) Žádost o vydání Povolení města Písku k vjezdu do vybraných míst 36) Žádost o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 8/1998 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 37) Informace z jednání komisí 38) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Návrh na rozpočtové opatření č. 24/12 U s n e s e n í č. 228/12 Rada města souhlasí s návrhem na rozpočtové opatření č. 24/12. Ing. R. Svoboda K bodu 2) Přehled pohledávek města Písek k Rada města projednala materiál. K bodu 3) Žádosti o poskytnutí finančních příspěvků a přijetí daru U s n e s e n í č. 229/12 Rada města: 1. nesouhlasí s poskytnutím finančního příspěvku ve výši Kč ,-- pro Nadaci pro transplantace kostní dřeně, IČ: , se sídlem Na Roudné 123/12, Plzeň, zastoupená ředitelkou nadace Mgr. Renatou Jenšíkovou stránka 2 (celkem 18)

3 2. nesouhlasí s poskytnutím finančního příspěvku ve výši Kč 5.000,-- pro Vojenské sdružení rehabilitovaných AČR (VSR), Územní organizaci VSR okresu Písek, zastoupené Františkem Rybákem 3. nesouhlasí s poskytnutím finančního příspěvku ve výši Kč 5.000,-- pro Nadační fond Gaudeamus, IČ: , se sídlem Nerudova 7, Cheb, zastoupený Miroslavem Stulákem 4. nesouhlasí s poskytnutím finančního příspěvku ve výši Kč ,-- pro občanské sdružení Pomník zakladateli města, IČ: , se sídlem Vysoké Mýto, Vysoké Mýto, zastoupené PaeDr. Augustinem Andrlem a doc. PhDr. Janem Klímou 5. nesouhlasí s poskytnutím finančního příspěvku ve výši Kč ,-- pro Obec Horosedly, IČ: , se sídlem Horosedly 21, Mirovice, zastoupenou starostkou obce Ladou Haškovou 6. souhlasí s přijetím daru od společnosti Ecomodula s.r.o., IČ: , se sídlem Za Pazdernou 1498, Písek, zastoupenou jednatelem společnosti Vincentem Guillotem Ing. R. Svoboda K bodu 4) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací U s n e s e n í č. 230/12 Rada města souhlasí se změnami závazných ukazatelů příspěvkových organizací: - Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek - Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek - Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek - Domovní a bytové správy města Písku - Pečovatelské služby a jeslí města Písku - Městské knihovny Písek Ing. R. Svoboda K bodu 5) Návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2011; Stanovení odměn ředitelů příspěvkových organizací U s n e s e n í č. 231/12 Rada města po projednání: 1) souhlasí s návrhem na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2011 včetně rozboru hospodaření za rok ) souhlasí se stanovením odměn ředitelů příspěvkových organizací dle neveřejných příloh č. 3 a 4 tohoto materiálu: ředitelé základních škol 5%, Domovní a bytová správa 2%, Městská knihovna 8%, Pečovatelská služba 3%. Ing. R. Svoboda K bodu 6) Návrh zadání výběrového řízení na oponenta projektové dokumentace stavby Rekonstrukce plaveckého bazénu v Písku U s n e s e n í č. 232/12 Rada města po projednání ruší 2. část usnesení č. 777/11 a souhlasí se zadáním výzvy výběrového řízení na oponenta projektové dokumentace stavby "Rekonstrukce krytého plaveckého bazénu v Písku dle varianty 1. - Aquacentrum střední velikosti s počtem 54 podzemních parkovacích stání. Předložené nabídky budou hodnoceny podle jediného stránka 3 (celkem 18)

4 kritéria - výše nabídkové ceny. Oponent bude mít dále nárok na motivační bonus. Motivační bonus bude ve výši 0,5 % z uspořené částky, tj. z rozdílu mezi maximálním finančním limitem zadavatele pro stavbu ve výši 188 mil. Kč bez DPH a realizační cenou po dokončení díla bez DPH. Výše bonusu však nepřesáhne nabídkovou cenu za práci oponenta. Bonus pro oponenta bude proplacen až po kolaudaci díla. K bodu 7) Návrh zadání veřejné zakázky Obvodový plášť 3. MŠ, Pražská 230, Písek U s n e s e n í č. 233/12 Rada města po projednání podkladů pro zadání veřejné zakázky Obvodový plášť 3. MŠ, Pražská 230, Písek 1) souhlasí s podmínkami veřejné zakázky malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění a pověřuje ředitele Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek, Čelakovského 24 vyhlášením výzvy 2) souhlasí se stanovením komise pro otevírání obálek, posouzení a hodnocení nabídek na akci: Obvodový plášť 3. MŠ, Pražská 230, Písek ve složení: Mgr. Jiří Kothánek (ředitel školy), Miroslava Kopsová (ekonom), Ing. Miroslav Máška (inženýrská činnost), náhradníky ve složení: Ing. Marie Cibulková (vedoucí OŠK), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM) Ing. M. Cibulková K bodu 8) etapa Návrh zadání veřejné zakázky Výměna oken v ZŠ J. K. Tyla, Písek III. U s n e s e n í č. 234/12 Rada města po projednání podkladů pro zadání veřejné zakázky Výměna oken v ZŠ J. K. Tyla, Písek III. etapa 1) souhlasí s podmínkami zadávacího řízení na podlimitní veřejnou zakázku zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a pověřuje ředitele Základní školy Josefa Kajetána Tyla a Mateřské školy Písek, Tylova 2391 vyhlášením výzvy 2) souhlasí se stanovením komise pro otevírání obálek, posouzení a hodnocení nabídek na akci Výměna oken v ZŠ J. K. Tyla, Písek III. etapa ve složení: členové: Mgr. Hana Rambousová (místostarostka), Mgr. Pavel Koc (ředitel školy), Ing. Jiří Bláha (odbor FI), Ing. Miroslav Máška (inženýrská činnost), člen JHK, náhradníci: Ing. Marie Cibulková (vedoucí OŠK), Ing. Petr Matoušek (odbor RIMM), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), člen JHK Ing. M. Cibulková K bodu 9) Návrh zadání veřejné zakázky Revitalizace historického jádra města Písku III. etapa předpolí Kamenného mostu a Fügnerovo náměstí U s n e s e n í č. 235/12 Rada města po projednání: stránka 4 (celkem 18)

5 1) schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Revitalizace historického jádra města Písku III. etapa 1. část Předpolí Kamenného mostu. Ukládá odboru RIMM připravit upřesněné zadání výběrového řízení a předložit radě města ke schválení. 2) schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: členové: Ing. Vojtěch Bubník (místostarosta), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), Ing. Jiří Bláha (odbor FI), člen JHK náhradníci: JUDr. Josef Knot (místostarosta), Ing. Petr Matoušek (odbor RIMM), Ing. Petr Jelínek (odbor RIMM), Bc. Roman Koc (odbor FI), člen JHK Ing. R. Svoboda, Ing. Jánová K bodu 10) Návrh zadání veřejné zakázky ZTV sv. Václav I. etapa U s n e s e n í č. 236/12 1) Rada města ruší své usnesení č. 142/12 ze dne ) Rada města po projednání schvaluje návrh zadání veřejné zakázky ZTV sv. Václav I. etapa 3) Rada města po projednání schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: členové: Marek Václavík (MSP s.r.o.), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), Ing. Jiří Bláha (odbor FI), člen JHK náhradníci: Petr Šejnoha (MSP s.r.o.), Ing. Petr Matoušek (odbor RIMM), Ing. Petr Jelínek (odbor RIMM), Bc. Roman Koc (odbor FI), člen JHK Ing. R. Svoboda K bodu 11) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Povrchová oprava místní komunikace Preslovy v Písku U s n e s e n í č. 237/12 Rada města po projednání určuje dodavatelem veřejné zakázky Povrchová oprava MK Preslovy v Písku firmu STRABAG a.s., Na Bělidle 198/21, Praha 5, za cenu ,38 Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější. Jako druhého v pořadí určuje firmu Josef Jůn DŘEVO TRANS, Drahonice 46, Vodňany, za cenu Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje firmu EUROVIA CS, a.s., Národní 10, Praha 1, za cenu ,76 bez DPH. Rada města pověřuje jednatele společnosti Městské služby Písek s. r. o. podpisem smlouvy. Ing. R. Svoboda K bodu 12) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Povrchová oprava místní komunikace na Mírovém náměstí v Písku U s n e s e n í č. 238/12 Rada města po projednání určuje dodavatelem veřejné zakázky Povrchová oprava MK na Mírovém náměstí v Písku firmu STRABAG a.s., Na Bělidle 198/21, Praha 5, za cenu ,24 Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější. stránka 5 (celkem 18)

6 Jako druhého v pořadí určuje firmu ZNAKON, a.s., Sousedovice 44, Strakonice, za cenu Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje firmu COLAS CZ, a.s., Ke Klíčovu 9, Praha 9, za cenu Kč bez DPH. Rada města pověřuje jednatele společnosti Městské služby Písek s. r. o. podpisem smlouvy. Ing. R. Svoboda K bodu 13) Výsledek výběrového řízení Audit příspěvkové organizace Domovní a bytová správa města Písku U s n e s e n í č. 239/12 Rada města ruší zadávací řízení na audit příspěvkové organizace Domovní a bytová správa města Písku a ukládá místostarostovi Ing. Bubníkovi a tajemnici Ing. Hofmanové připravit zadání pro zaměstnance úřadu na provedení vnitřního auditu a toto zadání předložit radě města na její příští zasedání. K bodu 14) Výsledek výběrového řízení na zpracování díla Aktualizace rozboru udržitelného rozvoje území ORP Písek U s n e s e n í č. 240/12 Rada města bere na vědomí informativní zprávu a souhlasí s uzavřením smlouvy s vybraným zpracovatelem firmou Proces-Centrum pro rozvoj obcí a regionů s. r. o., Moravská Ostrava za cenu Kč bez DPH, Kč s DPH. Ing. J. Jambura K bodu 15) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch Lovato spol. s r.o. přípojka tlakové kanalizace a přípojka plynu Výrobní hala LOVATO spol. s r.o. U s n e s e n í č. 241/12 Rada města po projednání souhlasí se zřízením věcného břemene práva uložení přípojky tlakové kanalizace na části pozemku parc.č. 2665/37 a práva uložení plynové přípojky na částech pozemků parc.č. 588/2 a 587/1 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem oprav a údržby těchto přípojek za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch LOVATO spol. s r.o., IČ , se sídlem Písek, Za Nádražím 1735 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 20 Kč/bm vedení. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b2) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek: Lovato, Grosshauser Invest VN, TS stránka 6 (celkem 18)

7 U s n e s e n í č. 242/12 Rada města po projednání souhlasí se zřízením věcného břemene práva umístění kabelového vedení VN na částech pozemků parc.č 588/2, 587/1, 596/14 a 597/2 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru životního prostředí a Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 20 Kč/bm vedení a 100 Kč/bm za výkop do silničního tělesa mimo vozovku, do pozemků těsně přiléhajících. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b3) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek, Vrcovická, Šebelle kabelové vedení NN U s n e s e n í č. 243/12 Rada města po projednání souhlasí se zřízením věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na částech pozemků parc.č 2230/15 a 2230/9 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 100 Kč/bm za výkop do silničního tělesa mimo vozovku, do pozemků těsně přiléhajících. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b4) zřízení věcného břemene ve prospěch ELSAT, spol. s.r.o. akce: Písek, OK Truhlářská- Dr. M. Horákové-17. listopadu, I.-II. etapa U s n e s e n í č. 244/12 Rada města po projednání souhlasí se zřízením věcného břemene práva zřízení a provozování telefonního vedení veřejné telekomunikační sítě na části pozemku parc.č. 1545/29 k.ú. Písek ve prospěch ELSAT, spol. s r.o., Bezdrevská 1082/9, České Budějovice, IČ , za jednorázovou úplatu stanovenou dle zákona č. 151/97 Sb., tj. ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. b5) konečné zřízení věcného břemene ve prospěch ELSAT, spol. s.r.o. akce: TKR ELSAT, Písek-Hradiště, Nad Kaplí U s n e s e n í č. 245/12 Rada města po projednání souhlasí s konečným zřízením věcného břemene práva zřízení a provozování telefonního vedení veřejné telekomunikační sítě na částech pozemků parc.č. 640/25, 640/27, 640/28, 648/6, 648/16, 648/22 a 650/11 vše k.ú. Hradiště u Písku ve prospěch ELSAT, spol. s r.o., Bezdrevská 1082/9, České Budějovice, IČ , za jednorázovou úplatu stanovenou dle zákona č. 151/97 Sb., tj. ve výši Kč + DPH dle stránka 7 (celkem 18)

8 aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. b6) konečné zřízení věcného břemene ve prospěch Telefónica Czech Republic a.s. akce: REVITALIZACE SÍDLIŠTĚ PORTYČ 1. ETAPA, ÚPS U s n e s e n í č. 246/12 Rada města po projednání souhlasí s konečným zřízením věcného břemene práva zřízení a provozování podzemního komunikačního vedení veřejné telekomunikační sítě na částech pozemků parc.č. 355/24, 237/1, 237/3, 355/38, 355/39, 356/13, 359/1, 359/14 a st. 2520/2 vše k.ú. Písek ve prospěch Telefónica Czech Republic, a.s., Za Brumlovkou 266/2, Praha 4, IČ , za jednorázovou úplatu ve výši 500 Kč. K této náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. b7) konečné zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce a.s. akce: Propojení soustav STL plynovodů Hradiště Písek U s n e s e n í č. 247/12 Rada města po projednání souhlasí s konečným zřízením věcného břemene práva umístění STL plynovodu na částech pozemků parc.č. 2093/8, 2159/8, 2159/37, 2159/38, 2159/39 a 2724 vše k.ú. Písek ve prospěch E.ON Distribuce a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. b8) konečné zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce a.s. akce: STL plynovod a přípojky ul. Za Nádražím, Písek U s n e s e n í č. 248/12 Rada města po projednání souhlasí s konečným zřízením věcného břemene práva umístění STL plynovodu a přípojek na částech pozemků parc.č k.ú. Písek a parc.č. 944/2 k.ú. Smrkovice ve prospěch E.ON Distribuce a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. b9) konečné zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce a.s. akce: Semice: Stareko kabelové vedení NN U s n e s e n í č. 249/12 Rada města po projednání souhlasí s konečným zřízením věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na částech pozemků parc.č. 71/10 a 789/3 vše k.ú. Semice u Písku ve prospěch E.ON Distribuce a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, stránka 8 (celkem 18)

9 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. b10) vnitroblok Kollárova ulice čp zrušení stávajícího věcného břemene ve prospěch pozemku parc.č. 1747/12 k.ú. Písek v průjezdu domem čp na pozemku parc.č.st. 3143/1 k.ú. Písek v případě uzavření dohody s budoucími vlastníky pozemků parc.č.st. 3143/9 a 3143/10 vše k.ú. Písek U s n e s e n í č. 250/12 Rada města po projednání souhlasí se zrušením stávajícího věcného břemene práva chůze a jízdy automobilem průjezdem domu čp na pozemku parc.č.st. 3143/1 k.ú. Písek ve prospěch pozemku parc.č. 1747/12 k.ú. Písek pouze v případě uzavření dohody o užívání pozemků parc.č.st. 3143/1 (průjezd domu čp. 1830), 3143/9 a 3143/10 vše k.ú. Písek mezi SVJ Kollárova 1830 a spoluvlastníky pozemku parc.č. 1747/12 k.ú. Písek. K bodu 16) Dispozice s majetkem města d1) výběr lokality vhodné pro umístění sběrného místa u Sv. Václava U s n e s e n í č. 251/12 Rada města bere na vědomí, že nejvýhodnější lokalita pro umístění sběrného dvora v lokalitě Sv. Václav je proti lesnické škole. K bodu 17) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) prodloužení pronájmu části pozemku parc.č.st. 155 k.ú. Písek pro Město Písek (nádvoří Sladovny) U s n e s e n í č. 252/12 Rada města Písku po projednání souhlasí s prodloužením nájmu části pozemku parc.č.st. 155 o výměře 154 m 2 k.ú. Písek, na dobu určitou do , s nájemným ve výši 1 Kč ročně, mezi panem V. Šlechtou, bytem Sezimovo Ústí, panem Z. Šlechtou, bytem Písek a městem Písek a s uzavřením Dodatku č. 1 k nájemní smlouvě. b) pí. Toráčová žádost o pronájem části pozemku parc.č. 1972/3 k.ú. Písek (zahrádka v lokalitě Ptáčkovna) U s n e s e n í č. 253/12 Rada města Písku po projednání souhlasí s pronájmem části pozemku parc.č. 1972/3 (díl 20) o výměře 150 m 2 k.ú. Písek, za účelem užívání jako zahrádka, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za nájemné ve výši 10 Kč/m 2 /rok, pro paní Toráčovou, bytem Písek. stránka 9 (celkem 18)

10 c) p. Adamec žádost o pronájem části pozemku parc.č. 1972/6 k.ú. Písek (zahrádka v lokalitě Ptáčkovna) U s n e s e n í č. 254/12 Rada města Písku po projednání: 1. souhlasí se zrušením usnesení č. 155/12 a s ukončením nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 1972/6 (díl 4) o výměře 210 m 2 k.ú. Písek, dohodou ke dni pro pana Pinkase, bytem Písek za podmínky převodu na nového nájemce. 2. souhlasí s pronájmem části pozemku parc.č. 1972/6 (díl 4) o výměře 210 m 2 k.ú. Písek, za účelem užívání jako zahrádka, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok, od , za nájemné ve výši 10 Kč/m 2 /rok, pro pana Adamce, bytem Písek. d) p. Jindřich Šálek - žádost o rozšíření pronájmu části pozemku parc.č. 1 k.ú. Písek (předzahrádka v Palackého sadech) U s n e s e n í č. 255/12 Rada města Písku po projednání nesouhlasí s rozšířením pronájmu části pozemku parc.č. 1 o výměru 6 m 2 (celková výměra předzahrádky by činila 26 m 2 doposud schválena výměra 20 m 2 ) k.ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky před kavárnou v domě čp. 94 Havlíčkovo náměstí v Písku, tak jak je uvedeno v příloze materiálu, za stejných podmínek stávající nájemní smlouvy, pro pana Jindřicha Šálka, IČ , s místem podnikání Kestřany, Zátaví 6. e) Junák svaz skautů a skautek ČR, o.s. žádost o prodloužení výpůjčky pozemků parc.č a parc.č vše k.ú. Oslov (tábořiště) U s n e s e n í č. 256/12 Rada města Písku po projednání souhlasí s prodloužením výpůjčky pozemků parc.č o výměře 1298 m 2 a parc.č o výměře 5154 m 2 vše k.ú. Oslov, na dobu určitou do , za účelem užívání jako tábořiště, pro Junáka svaz skautů a skautek ČR, o.s., IČ , se sídlem Písek, Na Stínadlech 321. f) Lesy města Písku s.r.o. žádost o pronájem pozemků parc.č. 80/1 a parc.č. 80/13 k.ú. Temešvár a parc.č. 407/2 a parc.č. 410 k.ú. Nepodřice U s n e s e n í č. 257/12 Rada města Písku po projednání souhlasí s pronájmem pozemků parc.č. 80/1 o výměře m 2 a parc.č. 80/13 o výměře 664 m 2 vše v kultuře orná půda a vše k.ú. Temešvár a s pronájmem pozemků parc.č. 407/2 o výměře v kultuře travní porost a parc.č. 410 o výměře m 2 v kultuře orná půda vše k.ú. Nepodřice, pro společnost Lesy města Písku s.r.o., IČ , se sídlem Písek, Flekačky stránka 10 (celkem 18)

11 g) PONTES Písek s.r.o. žádost o snížení nájemného za pronájem pozemku parc.č.st a části pozemku parc.č. 2094/10 vše k.ú. Písek (objekt Skleník + předzahrádka) U s n e s e n í č. 258/12 Rada města odkládá rozhodnutí za účelem dopracování materiálu s poukázáním na přesnou specifikaci zaměstnávání osob ze skupiny sociálně a zdravotně znevýhodněných. Současně nechť je do smlouvy zapracována sankce za nedodržení těchto podmínek. h) CITY PARTNER s.r.o. žádost o doplnění mobiliáře pro předzahrádku před hotelem City, schválení zimního provozu předzahrádky na části pozemku parc.č. 2090/35 k.ú. Písek a ukončení nájemní smlouvy dohodou na tento pozemek s p. Tomášem Lacinou U s n e s e n í č. 259/12 Rada města Písku po projednání: 1. souhlasí se zrušením usnesení č. 160/ souhlasí s ukončením nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 2090/35 o výměře 19 m 2 k.ú. Písek dohodou ke dni , pro pana Tomáše Lacinu, IČ , s místem podnikání Karlovy Vary Doubí, Terezínská 445/9 za podmínky převodu na nového nájemce. 3. souhlasí s pronájmem části pozemku parc.č. 2090/35 o výměře 28 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky před hotelem City v Písku a s jejím zimním provozem, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, od , s nájemným ve výši 200 Kč/m 2 /rok pro společnost CITY PARTNER s.r.o., IČ , se sídlem Písek, Alšovo náměstí 35 za dodržení podmínek stanovených pro umístění předzahrádky. 4. nesouhlasí s umístěním dřevěného pódia na části pozemku parc.č. 2090/35 o výměře 28 m 2 k.ú. Písek. i) p. Keřka nabídka na výpůjčku (pronájem) části pozemků parc.č. 38 a parc.č.st. 15 k.ú. Hradiště u Písku U s n e s e n í č. 260/12 Rada města Písku po projednání nesouhlasí s nabídkou na pronájem části pozemku parc.č. 38 a části pozemku parc.č.st 15 vše k.ú. Písek o celkové výměře cca 150 m 2 od pana Keřky, bytem Písek. K bodu 18) Návrh na pronájmy nebytových prostor a) Pronájem nebytových prostor v objektu čp. 394, Jablonského ul. v Písku U s n e s e n í č. 261/12 Rada města nesouhlasí s ponecháním nájemného ve výši 341 Kč/m 2 a rok za pronájem nebytových prostor v objektu čp. 394, Jablonského ul. v Písku, nájemce a trvá na postupu schváleném zastupitelstvem města dne , č. usnesení 243/11. stránka 11 (celkem 18)

12 b) Pronájem nebytových prostor v objektu výměníkové stanice Jih č. 3 v Písku U s n e s e n í č. 262/12 Rada města nesouhlasí se zvýšením nájemného na celkovou částku ve výši Kč/rok za pronájem nebytových prostor v objektu výměníkové stanice Jih č. 3 v Písku, nájemce Telefonica Czech Republic, a.s., se sídlem Praha 4, Za Brumlovkou 266/2, IČ a trvá na postupu schváleném zastupitelstvem města dne , č. usnesení 243/11. c) Pronájem nebytových prostor v objektu čp. 343, Dvořákova ul. v Písku U s n e s e n í č. 263/12 Rada města souhlasí se zvýšením nájemného na částku Kč/rok za pronájem nebytových prostor v objektu čp. 343, Dvořákova ul. v Písku, nájemci. d) Pronájem nebytových prostor v objektu čp. 2286, Sedláčkova ul. v Písku U s n e s e n í č. 264/12 Rada města trvá na postupu schváleném zastupitelstvem města dne , č. usnesení 243/11. e) Pronájem nebytových prostor v objektu čp. 396, Jablonského ul. v Písku U s n e s e n í č. 265/12 Rada města nesouhlasí s ponecháním nájemného ve výši 341 Kč/m 2 a rok za pronájem nebytových prostor v objektu čp. 396, Jablonského ul. v Písku, nájemce Fi. SERVIS RADIOSTANIC, zastoupená p. Miroslavem Kuřátkem, bytem Písek, Jablonského 396, IČ a trvá na postupu schváleném zastupitelstvem města dne , č. usnesení 243/11. f) Pronájem nebytových prostor v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku U s n e s e n í č. 266/12 Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na pronájem nebytového prostoru v objektu čp. 454, Čechova ulice v Písku (vzorková prodejna koupelnové studio), na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za stávající nájemné, tj Kč/m 2 /rok, tj Kč/rok + inflační doložka, pro nájemce a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu nebytových prostor, s účinností od stránka 12 (celkem 18)

13 g) Pronájem nebytových prostor v objektu čp. 398, Jablonského ul. v Písku U s n e s e n í č. 267/12 Rada města souhlasí se změnou nájemce nebytových prostor v objektu čp. 398, Jablonského ul. v Písku o výměře 24 m 2, z nájemce na společnost TRUE trade s.r.o., se sídlem Praha 5, Zbraslav, Neumannova 1453/28, IČ , za podmínky, že nájemce jednatel společnosti, bude ručit za dluhy společnosti TRUE trade s.r.o. formou bianko směnky. V kladném případě pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu nebytových prostor a Smlouvy o vyplnění bianko směnky a o udělení oprávnění směnečného věřitele vyplnit směnku. h) Pronájem nebytových prostor č. IV/454 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku U s n e s e n í č. 268/12 Rada města souhlasí s pronájmem nebytových prostor č. IV/454 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku, o výměře 34 m 2 pro žadatele, za účelem provozování pánského kadeřnictví za podmínky zajištění řádné rekolaudace nebytového prostoru. Smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši Kč/m 2 a rok a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o kauci na nebytový prostor. i) Žádost o ukončení nájemního vztahu k nebytovému prostoru v objektu čp. 2129, Nádražní ul. v Písku, dohodou U s n e s e n í č. 269/12 Rada města Písku nesouhlasí s ukončením nájemního vztahu dohodou ke dni k nebytovému prostoru v objektu čp. 2129, Nádražní ul. v Písku, s nájemci. K bodu 19) DBS Návrh na podání výpovědi z nájmu nebytového prostoru spravovaného U s n e s e n í č. 270/12 Rada města souhlasí s podáním výpovědi nájemci nebytového prostoru a následné podání žaloby na vyklizení dle návrhu uvedeného v důvodové zprávě a pověřuje ředitelku DBS k podání této výpovědi. Ing. Z. Řezáčová K bodu 20) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 271/12 1. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 15, v čp. 211, Svatoplukova, Písek, pro žadatelku, Svatoplukova 211, Písek, o 1 rok. stránka 13 (celkem 18)

14 2. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 9, v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek, dle schválených pravidel o 1 rok. 3. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1402, Písek, dle schválených pravidel o 1 rok. 4. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 19, v čp. 411, Třebízského, Písek, pro žadatele, Třebízského 411, Písek, o 1 rok. 5. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 328, Dvořákova, Písek, pro žadatele, Dvořákova 328, Písek, o 1 rok. 6. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 11, v čp. 2443, Jiráskovo nábřeží, Písek, pro žadatelku, Jiráskovo nábřeží 2443, Písek, o 1 rok. 7. Rada města souhlasí s obnovením nájemní smlouvy na byt č. 1, v čp. 380, Třebízského, Písek, pro žadatele, Třebízského 380, Písek, na 6 měsíců. 8. Rada města souhlasí s obnovením nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 224, K Háječku, Písek, pro žadatele, K Háječku 224, Písek, na 6 měsíců. 9. Rada města nesouhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 15, v čp. 1835, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1835, Písek. 10. Rada města souhlasí s podáním výpovědi z nájmu u níže uvedeného nájemce bytu. Ing. Z. Řezáčová K bodu 21) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 272/12 Rada města souhlasí s vypsáním výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: Mírové náměstí čp. 1626, byt č Kolárova ul. čp. 1577, byt č ) Žádost o přidělení náhradního bytu U s n e s e n í č. 273/12 Rada města souhlasí s přidělením náhradního bytu č. 14 o velikosti 1+1 v domě čp. 211 ve Svatoplukově ulici v Písku, pro žadatele. V kladném případě bude uzavřena nájemní smlouva na 6 měsíců s možností prodloužení, za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 a měsíc. 3) Žádost o povolení podnájmu U s n e s e n í č. 274/12 Rada města souhlasí s podnájmem bytu č. 13 v domě čp. 1834, nábřeží 1. máje v Písku, nájemce, na dobu 1 roku. 4) Žádost o předchozí souhlas pronajímatele s bydlením tzv. cizí osoby U s n e s e n í č. 275/12 Rada města souhlasí s udělením předchozího souhlasu s bydlením.. v bytě č. 8 v domě čp. 328, Dvořákova ul. v Písku, nájemce. 5) Žádost o výměnu bytu stránka 14 (celkem 18)

15 U s n e s e n í č. 276/12 Rada města souhlasí s výměnou bytu č. 4 Dvořákova ul. čp. 331 o velikosti 1+1 žadatele, za byt č. 11 Třebízského ul. čp. 410 v Písku o velikosti 1+1, s nájemným ve výši 50 Kč/m 2 /měsíc, na dobu určitou do , ze zdravotních důvodu. Ing. Z. Řezáčová K bodu 22) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení U s n e s e n í č. 277/12 1. Rada města Písku po projednání určuje jako nájemce bytu č. 40, Truhlářská ul nájemce za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 2. Rada města Písku po projednání určuje jako nájemce bytu č. 2, Hradební II čp nájemce za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 3. Rada města Písku po projednání určuje jako nájemce bytu č. 1, tř. Přátelství nájemce za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 4. Rada města Písku po projednání určuje jako nájemce bytu č. 13, Kollárova ul nájemce za nájemné ve výši Kč/měs. 5. Rada města Písku po projednání určuje jako nájemce bytu č. 64, Otavská ul nájemce za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 6. Rada města Písku po projednání určuje jako nájemce bytu č. 25, Otavská ul nájemce za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 7. Rada města Písku po projednání neurčuje jako nájemce bytu č. 1, Na Pěníku 435, o velikosti 3+1, žádného uchazeče a ukládá opětovně zveřejnit výběrové řízení. 8. Rada města Písku po projednání neurčuje jako nájemce bytu č. 5, Třebízského ul. 410, o velikosti 3+1, žádného uchazeče a ukládá opětovně zveřejnit výběrové řízení. 9. Rada města Písku po projednání určuje jako nájemce bytu č. 19, Třebízského ul nájemce za nájemné ve výši Kč/měs. za podmínky uzavření nájemní smlouvy na dobu určitou 3 měsíce s možností prodloužení vzhledem k předpokládané výši nájmu a cen služeb pro 7 osob. 10. Rada města Písku po projednání určuje jako nájemce bytu č. 10, nábř. 1. máje čp nájemce za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 a měs., náhradníka za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 a měs. 11. Rada města Písku po projednání určuje jako nájemce bytu č. 11, nábř. 1. máje čp nájemce za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 a měs., náhradníka za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 a měs. 12. Rada města Písku po projednání určuje jako nájemce bytu č. 3, nábř. 1. máje čp nájemce za nájemné ve výši Kč/měs. K bodu 23) Strategický plán oprav komunikací U s n e s e n í č. 278/12 Rada města ukládá Městským službám Písek s. r. o. v roce 2012: 1) zajistit stavební povolení pro rekonstrukci ulice třída Národní svobody 2) zajistit projektovou dokumentaci pro rekonstrukci ulic Erbenova II. etapa a Žižkova III. etapa stránka 15 (celkem 18)

16 3) do rozpočtu města na rok 2013 nárokovat finanční prostředky na rekonstrukci a opravu ulic - třída Národní svobody - Na Rozmezí - Na Ryšavce - Zeyerova II. etapa J. Hrádek K bodu 24) Zadání Územního plánu Písek U s n e s e n í č. 279/12 Rada města bere obsah materiálu na vědomí a doporučuje zastupitelstvu města Písek schválit Zadání Územního plánu Písek Ing. J. Jambura K bodu 25) Bílá růže Odvolání společnosti Moni Lodging s. r. o. předzahrádka před hotelem U s n e s e n í č. 280/12 Rada města po projednání nesouhlasí se zrušením usnesení č. 32/12 ze dne a trvá na uhrazení sankční pokuty za porušení smluvní podmínky uvedené v čl. II. Dodatku č. 2 ke smlouvě o nájmu, tj. v zimním období od následujícího roku lze prostranství využívat pouze za podmínky denního sklízení veškerého mobiliáře do h z důvodu provádění zimní údržby prostranství. V případě neuhrazení sankční pokuty v termínu do bude podán návrh na výpověď z nájemní smlouvy. Rada města ukládá odboru RIMM ve spolupráci s právním oddělením přepracovat znění nájemních smluv na pronájem pozemků pro předzahrádky. K bodu 26) Reakce firmy Casta a. s. na rozhodnutí rady města U s n e s e n í č. 281/12 Rada města projednala dopis reakci firmy CASTA a. s. na usnesení rady města č. 68/12 k předloženému návrhu dodatku č. 1 ke smlouvě č. 0022/10/3006/DDIS ze dne na akci Revitalizace oblasti SMART a ukládá odboru RIMM zajistit nezávislý posudek odborníka z řad soudních znalců, který vyčíslí vícepráce, které firma Casta ve svém dopise označuje. Rada města deklaruje svou vůli souhlasit s objemem víceprací, které budou podloženy tímto odborným a nezávislým posudkem. K bodu 27) Informace o jednání s projektanty staveb vodovod a kanalizace Nový Dvůr a rekonstrukce Prokopovy ulice U s n e s e n í č. 282/12 Rada města po projednání bere na vědomí informaci o jednání s projektanty staveb vodovod a kanalizace Nový Dvůr a rekonstrukce Prokopovy ulice. stránka 16 (celkem 18)

17 K bodu 28) Návrh změny Statutu a Pravidel pro poskytování malometrážních bytů pro seniory a těžce zdravotně postižené občany v domech s pečovatelskou službou U s n e s e n í č. 283/12 Rada města souhlasí s Pravidly pro poskytování malometrážních bytů pro seniory a těžce zdravotně postižené občany v domech s pečovatelskou službou v majetku města Písku. K. Vlnová K bodu 29) Dohoda o spolupráci s firmou Ivan Svatoš a. s. - Písecká karta U s n e s e n í č. 284/12 Rada města po projednání schvaluje uzavření Dohody o spolupráci mezi městem Písek a firmou Ivan Svatoš a. s., Palackého 1231, Vodňany II, , IČ pro provozovnu Harmony Wellness Club, Gregorova 2599, Písek , zastoupenou obchodním manažerem Bc. Janem Hofmanem. Ing. M. Cibulková K bodu 30) Návrh smlouvy o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí ČR na akci Odbahnění a oprava rybníků Adamec a Pánovec U s n e s e n í č. 285/12 Rada města po projednání souhlasí s uzavřením smlouvy č o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí ČR v rámci Operačního programu Životní prostředí na akci Odbahnění a oprava rybníků Adamec a Pánovec. K bodu 31) Návrh kupní smlouvy na prodej ojetého automobilu s organizací Pečovatelská služba a jesle města Písku U s n e s e n í č. 286/12 Rada města souhlasí s uzavřením kupní smlouvy mezi Městem Písek a Pečovatelskou službou a jeslemi města Písku, nábřeží 1. máje 2142, Písek, IČ na prodej 1 kusu ojetého osobního vozu značky Škoda Fabia Combi 05 1,2 HTP Classic, za celkovou cenu včetně DPH Kč ,-. Ing. J. Votýpka K bodu 32) Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku a návrh na uzavření smlouvy o zařazení dítěte k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole v Písku U s n e s e n í č. 287/12 Rada města souhlasí s uzavřením smlouvy o poskytnutí příspěvku za umístěné děti v mateřské škole v Písku a smlouvy o zařazení dítěte k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole v Písku s obcí Dobev, které jsou uvedeny v příloze č. 1 a 2. stránka 17 (celkem 18)

18 Ing. M. Cibulková K bodu 33) Informace o provedené inspekci na ZŠ E. Beneše Českou školní inspekcí Rada města projednala materiál. K bodu 34) Protokol o výsledku kontroly - Sladovna Písek o. p. s. U s n e s e n í č. 288/12 Rada města projednala protokol o výsledku kontroly číslo 08/2011/KV Sladovna Písek o.p.s. a souhlasí s předloženými návrhy opatření. Ing. J. Votýpka K bodu 35) Žádost o vydání Povolení města Písku k vjezdu do vybraných míst U s n e s e n í č. 289/12 Rada města nesouhlasí s vydáním dlouhodobého Povolení města Písek k vjezdu do pěších zón na území města Písku pro žadatele Alliance Healthcare s. r. o. Ing. M. Kovařík K bodu 36) Žádost o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 8/1998 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku U s n e s e n í č. 290/12 Rada města po projednání žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 8/1998 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku nesouhlasí s udělením výjimky pro provozovnu - Restaurace U Lva, Budějovická 471, Písek z důvodu nesouladu s Instrukcí k vyhlášce č. 8/1998 o některých omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku a nechává v platnosti usnesení č. 114/12. Ing. M. Cibulková K bodu 37) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. K bodu 38) Různé V Písku stránka 18 (celkem 18)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 11.04.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.04.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 06.04.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.04.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádosti o poskytnutí finančních příspěvků a přijetí daru NÁVRH USNESENÍ Rada města 1. s

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. V Písku dne 26.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. listopadu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 24.01.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.07.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P.

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.05.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2011 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.06.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 26.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na zrušení a opětovné vypsání VZ: Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 09.11.2012 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.11.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. zasedání Rady města Rychvald, dne 14. 09. 2015 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 26/2. Rada města b e

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 47 rady města konané 14.11.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad Mgr. Miroslav

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.12.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.09.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.08.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 1/ Kontrola usnesení 35/176 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Stanovisko obce ve smyslu 33 odst.

Více

U S N E S E N Í R 1791/05-10

U S N E S E N Í R 1791/05-10 U S N E S E N Í z 80. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 12. května 2010 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

Informace o přijatých usneseních z 60. schůze Rady města Šluknov konané dne 22. října 2012 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních z 60. schůze Rady města Šluknov konané dne 22. října 2012 v kanceláři starostky Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.10.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 26/2016 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r. o., se

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.02.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne

město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne 24.8.2010 rsnesení č. 100/2006/10 Kontrola plnění usnesení b e r e n a v ě d o m í zprávu o kontrole plnění usnesení dle přílohy

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.03.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých bodů.

Více

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku ZÁPIS USNESENÍ 14. DUBNA 2009 R A D A MĚSTA NEJDKU 78. SCHŮZE Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. července 2014

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. července 2014 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. července 2014 č. 208 u p r a v e n á v e r z e uzavření dohody o provedení práce s účinností od 25.07.2014 do 29.08.2014 s K. Urbanovou, XXX,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.07.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

Usnesení 52. schůze Rady města Šternberka ze dne plnění úkolů Zastupitelstva města Šternberka za období od do

Usnesení 52. schůze Rady města Šternberka ze dne plnění úkolů Zastupitelstva města Šternberka za období od do Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 1848/52 Usnesení 52. schůze Rady města Šternberka ze dne 15. 05. 2017 program schůze dne 15.05.2017 Číslo: 1849/52 plnění

Více

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení 43. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 43. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 43. schůze Rady města Šternberka ze dne 28.5.2012 Číslo 1159 Zodpovídá: OKS Termín: 28.5.2012 program schůze dne 28.05.2012 Číslo 1160 Zodpovídá: FO Termín: 31.5.2012 b e r e n a v ě d o m í zápis

Více

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé zápisu:

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 53/2010-2014 a č. 54/2010-2014 Tisk 1041/2010-2014/RM

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 53/2010-2014 a č. 54/2010-2014 Tisk 1041/2010-2014/RM U S N E S E N Í z 55. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo v pondělí 11. 8. 2014 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti U s n e s e n í z 21. jednání rady města dne 14.12.2011 v 16,00 hod. v zasedací místnosti UR/21/1/2011 schválení programu jednání Rada města pro projednání 1. s c h v a l u j e program 21. jednání rady

Více

V ý t a h U s n e s e n í

V ý t a h U s n e s e n í V ý t a h U s n e s e n í z 43. schůze Rady města Hlučína, konané dne 20. června 2016 43/1a) Rada města Hlučína vzala na vědomí zprávu o činnosti Komise pro regeneraci městské památkové zóny za období

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

U S N E S E N Í. 3. Implementační plán komunitního plánování sociálních služeb ve městě Kojetíně (tisk R/797)

U S N E S E N Í. 3. Implementační plán komunitního plánování sociálních služeb ve městě Kojetíně (tisk R/797) U S N E S E N Í ze 76. schůze Rady města Kojetína, konané dne 23. října 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení rady města (tisk

Více