Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sociální účely dle Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely na rok 2012 NÁVRH USNESENÍ I. Zastupitelstvo města s informací o rozšíření parku pro aktivní odpočinek seniorů v lokalitě parku DPS na Jiráskově nábřeží čp. 2443, a s vyčleněním částky Kč ,-- z prostředků na sociální účely a s jejím účelovým převedením do rozpočtu RIMM k nákupu a instalaci cvičebních prvků a) souhlasí b) souhlasí s připomínkami c) nesouhlasí d) jiné usnesení II. Zastupitelstvo města s poskytnutím finančních prostředků na rok 2012 pro jednotlivé organizace, které poskytují služby v sociální oblasti dle Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely, a to dle přílohy č. 1, 2 a 3, které jsou nedílnou součástí důvodové zprávy a) souhlasí b) souhlasí s připomínkami c) nesouhlasí d) jiné usnesení Návrh předkládá Mgr. Hana Rambousová místostarostka Návrh zpracoval Kateřina Vlnová pověřená zastupováním dočasně neobsazeného místa vedoucí odboru

2 Důvodová zpráva: Zastupitelstvu města je předkládán návrh na rozdělení finančních prostředků dle čl. 3 odst.1a) a čl. 3 odst.1b) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely (dále jen Pravidla) pro rok V současné době zbývá k rozdělení Kč ,-- v rámci registrovaných služeb, Kč ,-- v rámci neregistrovaných služeb a Kč ,-- pro pobytová zařízení, to vše za předpokladu, že ZM bude souhlasit s vyčleněním částky 100 tis. Kč na dostavbu parku pro aktivní odpočinek seniorů v lokalitě DPS na Jiráskově nábřeží Finanční prostředky jsou zapojeny na kapitole 728 sociální věci. Žádosti, které byly doloženy požadovanou dokumentací, projednala a jednotlivě posoudila sociální komise na svém jednání dne Žadatelé nemají dluh vůči městu. Uznatelné částky byly následně pokráceny koeficienty, u příspěvku pro pobytová zařízení byla částka určena dle počtu klientů v tomto zařízení s trvalým pobytem na území města k , aby bylo v maximální míře vyhověno žadatelům i možnostem rozpočtu. Jednotlivé částky pak byly zaokrouhleny na celé tisíce, dle pravidel pro zaokrouhlování (viz. tabulka č. 1 registrované služby, tabulka č. 2 neregistrované služby, tabulka č. 3 pobytová zařízení). I. Rozšíření parku pro aktivní odpočinek seniorů V loňském roce představen ZM návrh na vybudování parku pro aktivní odpočinek seniorů (v přírodě umístěné cvičební stroje) v lokalitě parku DPS na Jiráskově nábřeží Jeho rozšíření plánováno v průběhu dalších 4 let s ohledem na finanční možnosti a zájem seniorů. Vzhledem ke kladnému ohlasu obyvatel DPS Jiráskovo nábř. 2443, ohlasů klientů PSaJ Písek, a zároveň zkušeností Diakonie ČCE, sociální komise na svém jednání dne projednala a souhlasí se záměrem rozšíření parku pro aktivní odpočinek seniorů. K tomuto účelu poslouží částka Kč ,-- z prostředků na sociální účely, která bude účelově převedena do rozpočtu RIMM k pořízení a instalaci dalších tří kusů cvičebních strojů na základě loni proběhlého výběrového řízení. Celkový objem rozpočtovaného příspěvku na sociální účely se sníží z původních Kč ,-- na výši Kč ,--. Sociální komise souhlasí se záměrem doplnění parku pro aktivní odpočinek seniorů o další stroje a doporučuje ZM schválit vyčlenění částky Kč ,-- z prostředků na sociální účely a její účelové převedení do rozpočtu RIMM k nákupu a instalaci cvičebních prvků. II. Žádosti o příspěvky na sociální účely na rok 2012 A. Žádosti o příspěvky na registrované služby 1. Seniorský klub Písek o.p.s. Nájemné, provoz kanceláře a pohonné hmoty při provozování pečovatelské služby mimo město Písek Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- nájemné a provoz kanceláře Kč ,-- pohonné hmoty Kč ,-- stránka 2 (celkem 18)

3 celkem Kč ,-- Sociální komise nedoporučuje ZM poskytnout finanční příspěvek dle čl. 3 odst. 1a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro Seniorský klub Písek o.p.s., na úhradu nákladů spojených s nájmem, provozem kanceláře a na pohonné hmoty při provozování pečovatelské služby. Důvodem je skutečnost, že pečovatelská služba je poskytována klientům mimo správní území města Písku. 2. Středisko rané péče SPRP České Budějovice Raná péče rodinám dětí se zdravotním postižením, zejména zrakovým a kombinovaným Celkové náklady: nevyčísleno Požadovaná částka: nevyčísleno mzdové náklady poradce rané péče, pohonné hmoty, cestovné ke klientům, hračky a speciální pomůcky, odborná literatura, pojištění a údržba služebního auta, telefony, poštovné, kancelářské potřeby Sociální komise nedoporučuje poskytnout finanční příspěvek dle č. 3) odst. 1a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely pro Středisko rané péče SPRP České Budějovice na částečnou úhradu nákladů spojenou s poskytováním rané péče rodinám s dítětem se zrakovým nebo kombinovaným postižením. Důvodem je skutečnost, že žádost byla zatím odložena a bude znovu projednána po doplnění požadovaných údajů. 3. Centrum pro zdravotně postižené Jihočeského kraje, o.s., pracoviště v Písku Nájemné, energie, služby spojené s nájmem, kompenzační pomůcky Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- nájemné Kč ,-- energie Kč ,-- služby spojené s nájmem Kč 6.000,-- kompenzační pomůcky Kč ,-- celkem Kč ,-- pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro Centrum pro zdravotně postižené Jihočeského kraje, o.s., pracoviště v Písku, na částečnou úhradu nákladů za nájem, energie a služby spojené s nájmem a k nákupu kompenzačních pomůcek. stránka 3 (celkem 18)

4 4. FOKUS Písek, o.s. Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- nájemné a energie Kč ,-- Nájemné a energie při poskytování sociální rehabilitace lidem s duševním onemocněním pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro FOKUS -Písek, o.s., na částečnou úhradu nájemného a energií při poskytování sociální rehabilitace lidem s duševním onemocněním v pronajatých prostorech v Kollárově 485 v Písku. 5. MESADA, občanské sdružení Materiálové a nemateriálové náklady při provozování osobní asistence a sociální rehabilitace Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- (Kč ,-- OA, Kč ,-- SR) Předpokládané výdaje požadované na městu: materiálové náklady kancelářské potřeby Kč ,-- PC či notebook, vč. SW Kč 3.000,-- nemateriálové náklady elektřina Kč ,-- plyn, otop Kč ,-- vodné, stočné Kč 5.500,-- opravy PC Kč 5.000,-- cestovní náhrady Kč ,-- ostatní služby (poštovné, nájemné, právní a ekonomické kurzy, školení a kurzy, software, supervize, členské příspěvky, údržba, odvoz odpadu) Kč ,-- bankovní poplatky Kč 7.600,-- nákup odborné literatury Kč 2.500,-- celkem Kč ,-- pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro MESADU, občanské sdružení, na částečnou úhradu materiálových a nemateriálových nákladů spojených s poskytováním osobní asistence a sociální rehabilitace zdravotně postiženým občanům. stránka 4 (celkem 18)

5 6. Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, o.s. Klub Krteček v Písku Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- kancelářské potřeby Kč ,-- pohonné hmoty Kč ,-- potřeby pro kroužky a výchovy Kč ,-- energie Kč ,-- spoje Kč ,-- opravy výp. techniky Kč ,-- právní a ek. Služby Kč ,-- služby Kč ,-- ostatní náklady Kč ,-- celkem Kč ,-- Podpora i při poskytování sociálně aktivizační služby a sociálního poradenství pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro Asociaci rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, o.s., Klub Krteček v Písku, na úhradu nákladů spojených s poskytováním sociálně aktivizačních služeb a sociálního poradenství. 7. Oblastní charita Písek Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- kancelářské potřeby Kč ,-- monitor k PC 2x Kč ,-- stolní PC Kč ,-- barevná tiskárna Kč ,-- zdravotnický materiál Kč ,-- pohonné hmoty Kč ,-- ostatní materiál Kč 2.000,-- obutí služebního automobilu Kč ,-- spotřeba energie Kč ,-- opravy a udržování Kč 6.000,-- cestovné Kč ,-- školení Kč ,-- úvěrové přepravné Kč 5.000,-- poštovní služby Kč 3.000,-- provoz webových stránek Kč ,-- podpora PC programů Kč ,-- správní poplatky Kč 3.000,-- nájemné Kč ,-- Podpora provozní i NNO Oblastní charity Písek a jejích služeb - Charitní poradny, Charitní pečovatelské služby a Charitní ošetřovatelské služby stránka 5 (celkem 18)

6 celkem Kč ,-- pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro organizaci Oblastní charita Písek na podporu i při poskytování služeb Charitní sociální poradny, Charitní pečovatelské služby a Charitní ošetřovatelské služby. 8. Arkáda sociálně psychologické centrum, o.s. Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Termín konání: - Počet účastníků: 20 dobrovolníků lektorné Kč ,-- pronájem spol. sálu Kč ,-- doprava (hradí dobrovolníci) Kč 0,-- ubytování a stravování Kč 0,-- (hradí dobrovolníci) celkem Kč ,-- akce Seminář pro dobrovolníky na Lince důvěry Sociální komise doporučuje ZM poskytnout finanční příspěvek dle čl. 3 odst. 1b) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro organizaci Arkáda sociálně psychologické centrum, o.s., na částečnou úhradu nákladů za lektorné a pronájem společenského sálu při realizaci akce Seminář pro dobrovolné pracovnice a pracovníky na Lince důvěry Arkáda v Písku. 9. Arkáda sociálně psychologické centrum, o.s. Terénní program Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Počet klientů: 80 insulinové jehly Kč ,-- aqua pro injektione Kč 7.000,-- alkohol tampóny Kč 7.000,-- filtry Kč 2.000,-- masti Kč 1.000,-- medicinální boxy na inf. mat. Kč 8.000,-- celkem Kč ,-- pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro organizaci Arkáda stránka 6 (celkem 18)

7 sociálně psychologické centrum, o.s., na úhradu nákladů spojených s poskytování sociální služby - Terénního programu. 10. Arkáda sociálně psychologické centrum, o.s. Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Počet klientů v 2011: 198 diagnostická práce s klientem, zpracování výsledků Kč ,-- archivní skříň Kč ,-- celkem Kč ,-- Úhrada nákladů při poskytování sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro organizaci Arkáda sociálně psychologické centrum, o.s., na úhradu nákladů spojených s poskytováním sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi bezplatné poradenské služby ohroženým dětem a jejich rodinám. 11. INKANO Písek o.s. Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Úhrada provozních a materiálních nákladů spojených s provozem Občanské poradny kancelářské potřeby Kč 4.000,-- vybavení DHM Kč 8.000,-- telekomunikace-internet Kč 6.500,-- poštovné Kč 1.000,-- nájemné + služby Kč ,-- ostatní služby Kč ,-- cestovné Kč 1.000,-- elektřina Kč celkem Kč ,-- pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro organizaci INKANO Písek na úhradu materiálových a nemateriálových nákladů spojených s provozem Občanské poradny. stránka 7 (celkem 18)

8 12. HORIZONT, o.s. Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Počet uživatelů služby: 24 nájem Kč ,-- teplo Kč ,-- vodné, stočné Kč ,-- energie Kč ,-- úklid Kč ,-- odpad Kč 406,-- celkem Kč ,-- Částečná úhrada nájmu a ostatních služeb při provozu sociálně terapeutické dílny Horizont Písek pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro organizaci HORIZONT, o.s., na úhradu nájmu a ostatních služeb při provozu sociálně terapeutické dílny Horizont Písek. B. Žádosti o příspěvky na neregistrované služby 1. INKANO Písek o.s. Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- kancelářské potřeby Kč 3.500,-- vybavení DHM Kč 6.000,-- poštovné Kč 500,-- telekomunikace internet Kč 6.500,-- nájemné Kč ,-- ostatní služby Kč 5.000,-- cestovné Kč 1.000,-- elektřina Kč 2.000,-- celkem Kč ,-- ostatní Úhrada nákladů při provozování informační kanceláře NNO, dobrovolnického centra pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro organizaci INKANO Písek o.s., na úhradu nákladů spojených s provozem informační kanceláře pro NNO a dobrovolnického centra. stránka 8 (celkem 18)

9 2. Roska Písek, reg. org. Unie Roska v ČR Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- rekondiční pobyty Kč ,-- rehabilitační cvičení Kč 6.000,-- masáže Kč 8.000,-- provoz Kč 3.000,-- celkem Kč ,-- ostatní Úhrada rekondičních pobytů, rehabilitačního cvičení, masáží, plavání, provoz organizace, sociální práce, odb. lékařských přednášek a dopravy na akce Sociální komise nedoporučuje ZM poskytnout finanční příspěvek na podporu ostatní i dle čl. 3 odst. 1a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro organizaci Roska Písek, reg. org. Unie Roska v ČR, na úhradu rehabilitačního cvičení, plavání, rekondičních pobytů, odborných lékařských přednášek, provoz organizace, sociální práci a dopravy na akce. Důvodem je skutečnost, že organizace podala žádost po termínu, a tudíž není žádost v souladu s platnými Pravidly. 3. Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR - Písek Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- zdravotní masáže Kč ,-- plavání Kč 3.000,-- pedikúra Kč 2.000,-- solná jeskyně Kč 5.000,-- kulturní programy Kč 6.000,-- zájezdy Kč ,-- kancelářské výdaje Kč 2.500,-- celkem Kč ,-- B. tři konkrétní akce Název akce č. 1: rekondice odezírání Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Název akce č. 2: počítačový kurz Celkové náklady: Kč 7.000,-- Požadovaná částka: Kč 7.000,-- Název akce č. 3: kurz práce s internetem Celkové náklady: Kč 7.000,-- Požadovaná částka: Kč 7.000,-- A. ostatní Zdravotní masáže, plavání, pedikúra, solná jeskyně, kulturní programy, poznávací zájezdy 2x, kancelářské výdaje stránka 9 (celkem 18)

10 celkem Kč ,-- Ad A) Sociální komise nedoporučuje ZM poskytnout finanční příspěvek na podporu ostatní i dle čl. 3 odst. 1a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro Svaz neslyšících a nedoslýchavých ČR, na úhradu nákladů na zdravotní masáže, plavání, pedikúru, solnou jeskyni, kulturní programy, zájezdy a kancelářské výdaje. Důvodem je skutečnost, že žádná z uváděných aktivit se nevztahuje k překonání zdravotního handicapu klientů. Ad B) Sociální komise doporučuje ZM poskytnout finanční příspěvek dle čl. 3 odst. 1b) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro Svaz neslyšících a nedoslýchavých ČR, na úhradu nákladů na rekondice s kurzem odezírání, počítačový kurz a kurz práce s internetem. 4. Územní organizace Svazu diabetiků ČR Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- edukačně preventivní pobyty Kč ,-- rehabilitační cvičení, plavání Kč ,-- přednášky Kč ,-- zájezdy Kč ,-- ostatní + nákupy DIA výrobků Kč ,-- celkem Kč ,-- ostatní Částečná úhrada nákladů na zdravotně výchovnou, edukačně preventivní pobyty diabetiků, rehabilitační cvičení, plavání a na autobus na poznávací zájezdy diabetiků. pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro Územní organizaci Svazu diabetiků ČR na zdravotně výchovnou, edukačně preventivní pobyty diabetiků, rehabilitační cvičení, plavání a na autobus na poznávací zájezdy diabetiků. 5. OS Diacel, sdružení rodičů dětí s diabetem a celiakií, Písek Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- dětské edukační tábory Kč ,-- sportovní a pohybová Kč ,-- zdravotně výchovná Kč 3.000,-- rehabilitace a plavání Kč 5.000,-- celkem Kč ,-- ostatní edukační dětské tábory pro nemocné děti sportovní a pohybová, vč. lyžování zdravotně výchovná plavání a rehabilitační cvičení stránka 10 (celkem 18)

11 Předpokládané příjmy: město Písek Kč ,-- sponzoři, rodiče Kč ,-- členské příspěvky Kč ,-- vlastní zdroje Kč ,-- Sociální komise doporučuje ZM poskytnout nekrácený finanční příspěvek dle čl. 3 odst. 1a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro organizaci OS Diacel, sdružení rodičů dětí s diabetem a celiakií, Písek, na částečnou úhradu nákladů na dětské edukační tábory, sportovní a pohybovou, včetně lyžování, zdravotně výchovnou, plavání a rehabilitační cvičení. Důvodem pro nekrácení příspěvku je skutečnost, že prostředky jsou určeny pro děti znevýhodněné diabetem. 6. Nipi bezbariérové prostředí, o.p.s. Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- kancelářský materiál Kč 2.000,-- cestovné Kč 1.500,-- poštovné Kč 400,-- telefon Kč 400,-- mzdové náklady Kč ,-- školení konzultanta Kč 2.000,-- celkem Kč ,-- ostatní Částečná úhrada nákladů při odborných konzultacích bezbariérového užívání staveb Sociální komise nedoporučuje ZM poskytnout finanční příspěvek dle čl. 3 odst. 1a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro organizaci Nipi bezbariérové prostředí, o.p.s., na částečnou úhradu nákladů při odborných konzultacích bezbariérového užívání staveb. Důvodem pro neposkytnutí příspěvku je skutečnost, že organizace neposkytuje sociální služby. 7. Český červený kříž Oblastní spolek Písek ostatní Zájmové a volnočasové aktivity seniorů, dětí a mládeže (akademie III. věku pro seniory, volnočasové aktivity pro seniory, výlety a poznávací zájezdy pro seniory, setkání s členy ČĆK nad 80 let, oblastní soutěž Hlídek mladých zdravotníků) a úhrada nákladů na Ošacovací středisko ČČK Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- akademie III. věku Kč ,-- volnočas seniorů Kč ,-- výlety a zájezdy Kč ,-- setkání s členy Kč 4.000,-- ošacovací středisko Kč ,-- stránka 11 (celkem 18)

12 soutěž Hlídek mladých zdr. Kč ,-- celkem Kč ,-- pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro Český červený kříž Oblastní spolek Písek na úhradu nákladů na zájmové a volnočasové aktivity seniorů, dětí a mládeže. 8. Občanské sdružení ŠVAGR ostatní Částečná úhrada nákladů na zajištění cyklu prázdninových akcí pro děti a mládež z DD Písek v rámci celoročního projektu Ještě že mám ŠVAGRa Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Výčet akcí: Jarní prázdniny, Velikonoce, Letní tábor, Podzimní prázdniny, Mikuláš, Vánoční prázdniny, Švagr jede na lyže, Švagr jede na Khamoro, Švagr jede na Slámování, Draci ve Skalách mzdy a odvody za vedoucí Kč ,-- stravování Kč ,-- spotřební materiál Kč ,-- ubytování Kč ,-- doprava Kč ,-- služby Kč ,-- hlavní koordinátor projektu Kč ,-- vzdělávací kurzy Kč 4.000,-- zákonné pojištění při SPOD Kč 8.100,-- rezerva Kč ,-- celkem Kč ,-- Požadavek na město Písek: stravování Kč ,-- spotř. materiál Kč ,-- ubytování Kč ,-- doprava Kč ,-- služby Kč ,-- zákonné pojištění Kč 8.100,-- celkem Kč ,-- pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- občanskému sdružení ŠVAGR na částečnou úhradu nákladů spojených se zajištěním cyklu prázdninových akcí pro děti a mládež z dětského domova Písek v rámci celoročního projektu Ještě, že mám ŠVAGRa! stránka 12 (celkem 18)

13 9. Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, o.s. Klub Krteček v Písku ostatní Mikroškolka, respitní pobyty, klubová Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- týdenní zimní pobyt Kč ,-- týdenní letní tábor Kč ,-- týdenní reh. pobyt Kč ,-- 5x víkendové pobyty Kč ,-- provoz mikroškolky Kč ,-- ostatní klubové akce Kč ,-- celkem Kč ,-- pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro organizaci Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, o.s., Klub Krteček v Písku, na úhradu nákladů spojených s provozováním mikroškolky, organizováním respitních pobytů a klubové i. C. Žádosti o příspěvky pro pobytová zařízení 1. Diakonie ČCE, středisko Blanka akce Výročí 20 let střediska Diakonie ČCE v Písku Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- zajištění kostela sv. Trojice Kč ,-- ozvučení akce Kč 5.950,-- publikace k 20 letům střediska Kč ,- celkem Kč ,-- Sociální komise doporučuje ZM poskytnout finanční příspěvek dle čl. 3 odst. 1b) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro organizaci Diakonie ČCE, středisko Blanka, na částečnou úhradu nákladů vynaložených při organizování akce Výročí 20 let střediska Diakonie ČCE v Písku. 2. Diakonie ČCE, středisko Blanka Projekt Zlepšení zdraví s psychomotorikou Provoz pobytových služeb Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- stránka 13 (celkem 18)

14 pomůcky pro akt. i Kč ,-- ter. polohovací křeslo 3x Kč ,-- stolní PC, tiskárna 2x Kč ,-- jednorázové pomůcky Kč ,-- kancelářské potřeby Kč 3.570,-- prací prostředky Kč ,-- hygienické prostředky Kč ,-- mixér na mix. stravy Kč 5.950,-- inkontinentní vložky pratelné Kč ,-- antidekubit. matrace 5x Kč ,-- celkem Kč ,-- Počet klientů k pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro organizaci Diakonie ČCE, středisko Blanka, na částečnou úhradu nákladů vynaložených při provozu pobytových služeb a projektu Zlepšení zdraví s psychomotorikou. 3. Seniorský dům Písek a.s. Domov pro seniory v kapacitě 100 lůžek Celkové prov. náklady r. 2011: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Provozní náklady v r. 2011: elektrická energie Kč ,-- vodné a stočné Kč ,-- tepelné energie Kč ,-- celkem Kč ,-- Počet klientů k pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro Seniorský dům a.s. na částečnou úhradu nákladů vynaložených při provozu pobytových služeb. stránka 14 (celkem 18)

15 Doporučení zpracovatele: I. Zpracovatel doporučuje usnesení a) souhlasí. II. Zpracovatel doporučuje usnesení a) souhlasí. Vztah k rozpočtu: Pro rok 2012 bylo uvolněno z rozpočtu města celkem Kč ,-- a Kč ,--, z toho: 1. Park pro aktivní odpočinek seniorů Kč ,-- IV. 1a) - registrované sociální služby Kč ,-- (65% z částky Kč ,--) IV. 1b) neregistrované služby.. Kč ,-- (35% z částky Kč ,--) 2. IV. 1c) - pobytová zařízení..kč ,-- Finanční prostředky jsou zapojeny na kapitole 728 sociální věci. Lze je použít dle čl. 3 odst. 1a) na nebo 3 odst. 1b) na konkrétní akci. Příspěvky na sociální účely na rok 2012 (viz. 1) Registrované služby Neregistrované služby rozděleno zůstatek rozděleno Zůstatek Seniorský park-rozp. RIMM Celkem Rozpočet , , , ,-- Upravený rozpočet , , ,-- Vztah ke strategickému plánu: Výše jednotlivých příspěvků jsou navrhovány s přihlédnutím k výstupům Komunitního plánu města Písku. Přílohy: Tabulka č. 1 - žádosti o poskytnutí příspěvku na registrované služby Tabulka č. 2 - žádosti o poskytnutí příspěvku na neregistrované služby Tabulka č. 3 - žádosti o poskytnutí příspěvku pro pobytová zařízení stránka 15 (celkem 18)

16 Poskytování příspěvků na sociální účely v roce registrované služby Příloha č. 1 stav k vyčísleno v Kč akce a)+ b) Poznámka Poř.č íslo Organizace hodnota i požadovaná částka v Kč uznatelné náklady K 0,73 navrženo požadovaná částka v Kč uznatelné náklady K 0,73 navrženo celkem akce a i účel i/akce 1. Seniorský klub o.p.s Č-terénní pečovatelská služba 2. Středisko rané péče SPRP ČB nevyčísleno nevyčísleno Č-raná péče 3. Centrum pro zdravotně postižené JČK Č-úhrada nájemného a služeb, nákup komp. Pomůcek 4. FOKUS Č-úhrada nájemného a energií při poskytování sociální rehabilitace 5. MESADA Č-osobní asistence, sociální rehabilitace 6. KRTEČEK Č-sociálně aktivizační služby, sociální poradenství 7. Oblastní charita Písek Č-odborné sociální poradenství, pečovatelská služba 8. Arkáda A-Seminář pro dobrovolníky Linky důvěry-lektorné, pronájem 9. Arkáda Č-terénní program 10. Arkáda Č-sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi 11. INKANO Č-provozní a materiální náklady při provozu Občanské poradny 12. Horizont Č-sociálně terapeutické dílny - nájem a služby celkem zbytek z rozpočtovaných Kč Komentář: koeficientem pokráceny uznatelné náklady tak, aby bylo vyhověno možnostem rozpočtu K 0,73 koeficient použit při rozpočtovaných ,-- Kč stránka 16 (celkem 18)

17 Poskytování příspěvků na sociální účely v roce neregistrované služby Příloha č. 2 stav k vyčísleno v Kč akce a)+ b) Poznámka Poř.č íslo Organizace hodnota i požadovaná částka v Kč uznatelné náklady K 0,54 navrženo požadovaná částka v Kč uznatelné náklady K 0,54 navrženo celkem akce a i účel i/akce 1. INKANO Č-informační kancelář NNO, dobrovolnické centrum 2. Roska Č-rekond. pobyty, cvičení, masáže, provoz, soc. práce, doprava 3. Svaz neslyšících a nedoslýchavých Č-masáže, plavání, kultura, A-kurzy odezírání, počítačový, internet 4. Svaz diabetiků Č-prev. pobyty, reh. cvičení,plavání,zdr.vých., autobus 5. OS Diacel Č-tábory,sport,zdr.vých.činost,plavání 6. Nipi bezbariérové prostředí, o.p.s Č-mzda, spotř. materiál a cestovné konzultanta 7. Český červený kříž Č-zájmové a volnočasové aktivity seniorů, dětí a mládeže 8. Občanské sdružení ŠVAGR Č-projekt "Ještě že mám ŠVAGRa" 9. Krteček Č-mikroškolka, respitní pobyty celkem zbytek z rozpočtovaných Kč Komentář: koeficientem pokráceny uznatelné náklady tak, aby bylo vyhověno možnostem rozpočtu K 0,54 koeficient použit při rozpočtovaných ,-- Kč Kč stránka 17 (celkem 18)

18 Poskytování příspěvků na sociální účely v r pobytová zařízení Příloha č. 3 stav k vyčísleno v Kč IIIa) IIIb) a)+ b) Poznámka Poř.čí slo Organizace hodnota i požadovaná částka v Kč počet klientů klient částka navrženo požadovaná částka v Kč uznatelné náklady navrženo celkem akce a i účel i/akce 1. Diakonie ČCE, stř. Blanka A-20.výročí střediska Blanka 2. Diakonie ČCE, stř. Blanka Č-aktivizační služby, provoz pobytových služeb 3. Seniorský dům Písek a.s Č-provozní náklady celkem zbytek z rozpočtovaných Kč 0 stránka 18 (celkem 18)

Z Á P I S č. 01/2014 z jednání, které se konalo dne 05.02.2014 od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2014 z jednání, které se konalo dne 05.02.2014 od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Komise sociální V Písku dne 07.02.2014 Z Á P I S č. 01/2014 z jednání, které se konalo dne 05.02.2014 od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni MUDr. Rudolf Tyll,

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 11.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sociální účely dle Zásad pro

Více

Z Á P I S č. 01/2015 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2015 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Komise sociální V Písku dne 12.02.2015 Z Á P I S č. 01/2015 z jednání, které se konalo dne 11.02.2015 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni Ing. Petr Hladík,

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 16.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 05.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sociální účely na rok 2015

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 04.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dotace na sociální účely přehled čerpání v roce 2015 NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

Z Á P I S č. 04/2015 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 04/2015 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Komise sociální V Písku dne 03.09.2015 Z Á P I S č. 04/2015 z jednání, které se konalo dne 02.09.2015 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni Ing. Petr Hladík,

Více

Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Komise sociální V Písku dne 22.03.2018 Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne 21.03.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni Ing. Petr Hladík,

Více

DOTACE. Účelové dotace v oblasti sociální péče pro rok 2015 (rozdělováno celkem Kč 400.000,--)

DOTACE. Účelové dotace v oblasti sociální péče pro rok 2015 (rozdělováno celkem Kč 400.000,--) Název organizace Požadované Poskytnutá Obsah projektu Kč 1. Sdružení zdravotně postižených občanů a jejich přátel Rehabilitační pobyt 20.000,-- 10.000,-- - doprava 2. Asociace rodičů a přátel zdravotně

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 18.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely na rok 2019 a schválení vzorových

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 15.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely dle článku 3 odst. 1a) a

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne:

Odbor sociálních věcí V Písku dne: Odbor sociálních věcí V Písku dne: 27.03.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely rok 2018 a schválení vzorových veřejnoprávních

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 06.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

DOTACE. Účelové dotace v oblasti sociální péče pro rok 2016 (rozdělováno celkem Kč ,--)

DOTACE. Účelové dotace v oblasti sociální péče pro rok 2016 (rozdělováno celkem Kč ,--) 1. Svaz neslyšících a nedoslých. v ČR, základní organizace nedoslýchavých Ostrava, p.s. 10.000,-- 4.000,-- 7. denní edukační pobyt s rehabilitací sluchově postižených 2. Moravskoslezská unie neslyšících

Více

ZÁPIS č. 1/ ZASEDÁNÍ KOMISE SOCIÁLNÍ, ZDRAVOTNÍ A RODINNÉ POLITIKY RADY BRNO- LÍŠEŇ ze dne

ZÁPIS č. 1/ ZASEDÁNÍ KOMISE SOCIÁLNÍ, ZDRAVOTNÍ A RODINNÉ POLITIKY RADY BRNO- LÍŠEŇ ze dne ZÁPIS č. /209. ZASEDÁNÍ KOMISE SOCIÁLNÍ, ZDRAVOTNÍ A RODINNÉ POLITIKY RADY BRNO- LÍŠEŇ ze dne 7.. 209 ÚČASTNÍCI ZASEDÁNÍ: Naďa Jurčová DiS., Prof. PhamDr. Petr Babula PH.D., Alena Pokorná, Mgr. Ing. Eliška

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 09.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 29.03.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí dotací na sociální na rok 2018 a schválení vzorových

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne:

Odbor sociálních věcí V Písku dne: Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely rok 2019 a schválení vzorových veřejnoprávních

Více

Zastupitelstvem kraje schválené dotace subjektům poskytujícím sociální služby na území JK pro rok 2006

Zastupitelstvem kraje schválené dotace subjektům poskytujícím sociální služby na území JK pro rok 2006 Příloha usnesení č. 39/2006/ZK Zastupitelstvem kraje schválené dotace subjektům poskytujícím sociální služby na území JK pro rok 2006 Poř. č. Název organizace Nemocnice Vimperk, o.p.s., 1. Obora 317, 385

Více

Žadatel: IČ: Požadovaná částka:

Žadatel: IČ: Požadovaná částka: Granty 2013 Návrh výboru pro sociální politiku 1. MV II/s-o. s./1-2695/94 R ze dne 12. 12. 1994 ADRA Praha o. s., Klikatá 1238/90 c, Praha, Pobočka Česká Lípa, Čs. Armády 1578 61388122 30.950,- Kč 24.000,-

Více

Druh služby Stav žádosti

Druh služby Stav žádosti Druh Stav žádosti 1 3 28149599 8098268 57 Azylové domy stornována 1 045 179 neposkytnutí 2 3 28149599 Rybka, 8098268 57 Azylové domy stornována 1 045 179 neposkytnutí 3 3 28149599 Rybka, 8098268 57 Azylové

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 15.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatky č. 1 k Veřejnoprávním smlouvám o poskytnutí dotací na sociální

Více

ID identifikátor služby. Druh služby

ID identifikátor služby. Druh služby Výše dotace v rámci dotačního řízení Jihočeského kraje pro poskytovatele sociálních služeb v roce 2016 (ke dni 29.2016) dotace v kole AC Facility, s.r.o. 24240931 7825745 domovy se zvláštním režimem 1

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 9. 2014 Bod pořadu jednání: Zpráva o vyúčtování dotací poskytnutých z Fondu zdraví statutárního města v roce 2013 Zpracovala:

Více

Hodnocení projektů přihlášených do Programu na podporu neinvestičních aktivit z oblasti prevence kriminality na rok 2014

Hodnocení projektů přihlášených do Programu na podporu neinvestičních aktivit z oblasti prevence kriminality na rok 2014 Hodnocení projektů přihlášených do Programu na podporu neinvestičních aktivit z oblasti prevence kriminality na rok Kód Poř.č. dotačního Název IČ Název spoluúčast dotace na Požadovaná dotace v Kč Druh

Více

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa Zastupitelstva města 1/6 Přítomni: Mgr. Eva Stehlíková, p. Libuše Horáková, PaedDr. Jiřina Ledvinková, Ing. Petr Máška, p. Irena Patková, p. Miloslav Václav, JUDr. Jana Zejdová, p. Jaroslava Kořínková

Více

Zastupitelstvem kraje schválené granty v rámci GP Sociální služby - Opatření Podpora terénních sociálních služeb

Zastupitelstvem kraje schválené granty v rámci GP Sociální služby - Opatření Podpora terénních sociálních služeb Příloha č. 3 zápisu - usnesení č. 96/2014/ZK-10 Zastupitelstvem kraje schválené granty v rámci GP Sociální služby - Opatření Podpora terénních sociálních služeb Poř. č. Příjemce dotace/ žadatel 1 Městský

Více

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby DOTACE

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby DOTACE AC Facility, s.r.o. 24240931 Společnost s ručení 7825745 domovy se zvláštním režimem 1291000 109000 AC Facility, s.r.o. 24240931 Společnost s ručení6431239 pečovatelská služba 0 0 Není splněna podmínka

Více

Název poskytovatele IČO Právní forma ID Druh služby

Název poskytovatele IČO Právní forma ID Druh služby AC Facility, s.r.o. 24240931 Společnost s ruče 7825745 domovy se zvláštním režimem 276 000 Alzheimercentrum Prácheň o.p.s. 25156349 Obecně prospěšn 4542627 domovy se zvláštním režimem 190 000 APLA Jižní

Více

Úřad vlády České republiky Odbor lidských práv a ochrany menšin

Úřad vlády České republiky Odbor lidských práv a ochrany menšin Úřad vlády České republiky Odbor lidských práv a ochrany menšin 17. srpna 2016 ROZPOČET PROJEKTU návod k vyplnění Rozpočet projektu uvádí plánované náklady celého projektu a zvlášť náklady hrazené z dotace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne 14.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vzorová smlouva o poskytnutí dotace na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle

Více

Denní centrum Barevný svět, o.p.s. ( 46 denní stacionáře) , DIANA TŘEBÍČ, o.p.s. ( 40 pečovatelská služba)

Denní centrum Barevný svět, o.p.s. ( 46 denní stacionáře) , DIANA TŘEBÍČ, o.p.s. ( 40 pečovatelská služba) Příloha č. 5 k 5/ZM/2016 A. Poskytovatelé sociální služby, kteří mají oprávnění k poskytování sociálních služeb (registraci) a/nebo jsou zapsáni v registru poskytovatelů sociálních služeb ( 85 zákona o

Více

uznatelné Maxim. Č. počet žádosti ho titulu náklady bodů CUN projektu % dotací (v Kč) Zlepšení pracovních

uznatelné Maxim. Č. počet žádosti ho titulu náklady bodů CUN projektu % dotací (v Kč) Zlepšení pracovních Poř. č. Hodnocení projektů přihlášených do Programu realizace specifických opatření Moravskoslezského krajského plánu vyrovnávání příležitostí pro občany se zdravotním postižením na rok 2011 % Vyjádře

Více

Dotazník pro uživatele sociálních služeb: Zdravotně postižení

Dotazník pro uživatele sociálních služeb: Zdravotně postižení Dotazník pro uživatele sociálních služeb: Zdravotně postižení Dobrý den, obracíme se na Vás s krátkým dotazníkem, jehož cílem je zjistit, jak jste spokojeni se sociálními službami v Táboře. Výsledky budou

Více

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby DOTACE Důvod neposkytnutí dotace

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby DOTACE Důvod neposkytnutí dotace AC Facility, s.r.o. 24240931 Společnost s ručení 7825745 domovy se zvláštním režimem 2162000 Alzheimercentrum Prácheň o.p.s. 25156349 Obecně prospěšná 7446328 domovy pro osoby se zdravotní 2460000 Alzheimercentrum

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 24. 9. 2015 Bod pořadu jednání: Zpráva o využití a vyúčtování dotací z Fondu zdraví statutárního města Liberec za rok 2014

Více

Schválená částka na sociální službu v Kč. Celková schválená částka dotace v Kč. Datum schválení dotace. Číslo usnesení RMZ/ZMZ

Schválená částka na sociální službu v Kč. Celková schválená částka dotace v Kč. Datum schválení dotace. Číslo usnesení RMZ/ZMZ Přehled schválených a vyplacených dotací ze Sociálního fondu statutárního města Zlína (v souladu s uzavřenými smlouvami o poskytnutí dotace v roce 2017) - registrované sociální služby Č. Příjemce dotace

Více

Granty 2014 návrh výboru pro sociální politiku

Granty 2014 návrh výboru pro sociální politiku Granty 2014 návrh výboru pro sociální politiku 1. Žadatel: ADRA, o. p. s. Praha Klikatá 1238/90c, Praha 5 Pobočka ADRA, o. p. s. Česká Lípa, Čs. Armády 1578, Česká Lípa Název projektu: Dobrovolnické centrum

Více

Poř. číslo IČ Příjemce dotace/ žadatel Název projektu/účel

Poř. číslo IČ Příjemce dotace/ žadatel Název projektu/účel Program podpory v sociální oblasti na Výše finančních prostředků na : Kč 5 758 800,00 Poř. číslo IČ Příjemce dotace/ žadatel Název projektu/účel 1 26647214 Amalthea o.s. Podpora pro rodinu a dítě NE 0

Více

DOTACE. Název poskytovatele KRAJSKÝ DOTAČNÍ PROGRAM NA PODPORU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRO ROK Žádost o dotaci z KDP IČO

DOTACE. Název poskytovatele KRAJSKÝ DOTAČNÍ PROGRAM NA PODPORU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRO ROK Žádost o dotaci z KDP IČO Druh 1 26594463 Jihočeské centrum pro zdravotně 2 26594463 Jihočeské centrum pro zdravotně 3 26594463 Jihočeské centrum pro zdravotně 4 26594463 Jihočeské centrum pro zdravotně 5 26594463 Jihočeské centrum

Více

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby AC Facility, s.r.o. 24240931 Společnost s ručení 7825745 domovy se zvláštním režimem 402 101 255 000 Alzheimercentrum Prácheň o.p.s. 25156349 Obecně prospěšná 4542627 domovy se zvláštním režimem 825 000

Více

Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na sociální služby a služby blízké službám sociálním v roce 2015 - za jednotlivé oblasti sociální péče

Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na sociální služby a služby blízké službám sociálním v roce 2015 - za jednotlivé oblasti sociální péče Oblast péče o seniory Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na Domov pro seniory Dobětice, p.o. Domov pro seniory Dobětice, p.o. Domov pro seniory Severní Terasa, p.o. 20 let s vámi - oslavy 20. výročí

Více

PROTOKOL HODNOCENÍ - zápis z jednání hodnotící komise

PROTOKOL HODNOCENÍ - zápis z jednání hodnotící komise PROTOKOL HODNOCENÍ - zápis z jednání hodnotící komise Program podpory sociálních a souvisejících služeb Číslo výzvy: 1 Termín a místo jednání: 2.2.2014, zasedací místnost Městského úřadu, Kaplická 439,

Více

IČ Žadatel dotace Název projektu/účel ABATAB, spolek pro péči o rodinu Sasanky, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi

IČ Žadatel dotace Název projektu/účel ABATAB, spolek pro péči o rodinu Sasanky, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Přehled příjemců dotací z Programu podpory v soc. a zdrav. oblasti 2019 - registrované sociální služby ŽADATELÉ: 1 4253965 ABATAB, spolek pro péči o rodinu Sasanky, sociálně aktivizační služby pro rodiny

Více

Dobrovolníci v sociálních zařízeních MS kraje 692 134 189 000 občanské sdružení

Dobrovolníci v sociálních zařízeních MS kraje 692 134 189 000 občanské sdružení Strana 1 Neposkytnutí účelových neinvestičních dotací z rozpočtu Moravskoslezského kraje na rok 2005 nestátním neziskovým organizacím poskytujícím na území Moravskoslezského kraje sociální služby seniorům

Více

Přehled sociálních služeb na území města Havířova (aktualizováno k datu dle Registru poskytovatelů sociální služeb)

Přehled sociálních služeb na území města Havířova (aktualizováno k datu dle Registru poskytovatelů sociální služeb) Přehled sociálních služeb na území města Havířova (aktualizováno k datu 5.. 208 dle Registru poskytovatelů sociální služeb) Tabulka: Přehled organizací poskytující sociálních služby na území města Poskytovatel

Více

Žádost o dotaci městské části Praha 12 v sociální oblasti pro rok 2009 (V. program Podpora MČ v sociální oblasti)

Žádost o dotaci městské části Praha 12 v sociální oblasti pro rok 2009 (V. program Podpora MČ v sociální oblasti) Obsah formuláře: Žádost o dotaci městské části Praha 12 v sociální oblasti pro rok 2009 (V. program Podpora MČ v sociální oblasti) A. Obecná část souhrnné informace o žadateli 1. Identifikační údaje o

Více

Ing. Miroslava Rychtáriková vedoucí odboru. Ing. Jolana Janková referent školství a volnočasových aktivit

Ing. Miroslava Rychtáriková vedoucí odboru. Ing. Jolana Janková referent školství a volnočasových aktivit S T A T U T Á R N Í M Ě S T O O S T R A V A M Ě S T S K Ý O B V O D M O R A V S K Á O S T R A V A A P Ř Í V O Z Zastupitelstvo městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz Evidenční č. M1418/0071/17 15.

Více

Název poskytovatele IČO Druh sociální služby ID

Název poskytovatele IČO Druh sociální služby ID Pověření AC Facility, s.r.o. 24240931 domovy se zvláštním režimem 7825745 OSOV/190/ 21.1. 39 087 000 Kč AC Facility, s.r.o. 24240931 pečovatelská služba 6431239 OSOV/51/ 21.1. 5 021 000 Kč Alzheimercentrum

Více

Schválené neinvestiční účelové dotace v oblasti zdravotnictví pro rok 2018

Schválené neinvestiční účelové dotace v oblasti zdravotnictví pro rok 2018 Téma podpory: A) ZDRAVÍ 1 17/1153 Armáda spásy v České republice, z. s. Ordinace pro chudé 250 000 Petržílkova 2565/23, 15800 Praha - Stodůlky IČO:40613411 2 17/1346 Nadační fond Pavla Novotného Dobrovolníci

Více

Osobní asistence (Pardubice) ano Sociální rehabilitace - PC učebna ne Provozní místnost - Setkávání bez bariér ne 53100

Osobní asistence (Pardubice) ano Sociální rehabilitace - PC učebna ne Provozní místnost - Setkávání bez bariér ne 53100 Výsledky dotačnícho řízení z Programu podpory v sociální oblasti na rok Poř. číslo IČ Žadatel dotace Název projektu/účel 1 4253965 ABATAB, spolek pro péči o rodinu Sasanky, sociálně aktivizační služby

Více

Důvodová zpráva 6. zasedání zastupitelstva města Jablonec nad Nisou konané 18. 6. 2015 Důvodová zpráva Na dnešním jednání Zastupitelstva města Jablonec nad Nisou je předkládán návrh na rozdělení dotací

Více

Hodnocení projektů přihlášených do Programu rozvoje sociálních služeb v Moravskoslezském kraji na rok 2012

Hodnocení projektů přihlášených do Programu rozvoje sociálních služeb v Moravskoslezském kraji na rok 2012 Hodnocení projektů přihlášených do Programu rozvoje sociálních služeb v Moravskoslezském kraji na rok Poř. č. Č. žádosti Kód dotačníh o titulu Celkové % Právní uznatelné spoluúčast Požadovaná Název žadatele

Více

Název programu: Program podpory v sociální a zdravotní oblasti - rok Dotační titul: Sociální a zdravotní oblast - registrované sociální služby

Název programu: Program podpory v sociální a zdravotní oblasti - rok Dotační titul: Sociální a zdravotní oblast - registrované sociální služby Název programu: Program podpory v sociální a zdravotní oblasti - rok 2018 Dotační titul: Sociální a zdravotní oblast - registrované sociální služby Přehled žadatelů: Poř. 1 4253965 ABATAB, spolek pro péči

Více

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa Zastupitelstva města 1/5 Přítomni: Mgr. Eva Stehlíková, Mgr. Zdeňka Cibulková, Ing. Petr Máška, MUDr. Jana Kalousová - Jansová, p. Miloslav Václav, PaedDr. Jiřina Ledvinková, JUDr. Jana Zejdová, pí. Irena

Více

Zápis č. 2 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části

Zápis č. 2 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Sociální a zdravotní komise RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 2 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části Datum jednání: 5. 6. 2014 Místo jednání: Seifertova 51, místnost

Více

Schválená částka dotace v Kč. Číslo usnesení RMZ/ZMZ. 1 ABAPO, s.r.o ABAPO osobní asistence /12Z/

Schválená částka dotace v Kč. Číslo usnesení RMZ/ZMZ. 1 ABAPO, s.r.o ABAPO osobní asistence /12Z/ Přehled schválených a vyplacených dotací ze Sociálního fondu statutárního města Zlína (v souladu s uzavřenými smlouvami o poskytnutí v roce 2016) - registrované sociální služby a primární podpora rodin

Více

Akční plán na rok 2016 (3. komunitní plán sociálních a souvisejících služeb Jablonecka )

Akční plán na rok 2016 (3. komunitní plán sociálních a souvisejících služeb Jablonecka ) Akční plán na rok 2016 (3. komunitní plán sociálních a souvisejících služeb Jablonecka 2016 2019) Obsah 1) Základní síť sociálních služeb ORP Jablonec nad Nisou... 2 2) Rozdělení sociálních služeb dle

Více

Monitoring plnění opatření z KP

Monitoring plnění opatření z KP Příloha A stav k 31. 8. 2014 KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA ČESKÁ LÍPA Monitoring plnění opatření z KP ZJIŠTĚNÍ STAVU PLNĚNÍ číslo opatření název opatření plánované období realizace stav plnění

Více

Navýšení dotace v rámci dotačního řízení Jihočeského kraje pro poskytovatele sociálních služeb v roce 2016 (ke dni ) identifikátor služby

Navýšení dotace v rámci dotačního řízení Jihočeského kraje pro poskytovatele sociálních služeb v roce 2016 (ke dni ) identifikátor služby Název posktovatele IČ ID identifikátor služb Druh služb 1 AC Facilit, s.r.o. 24240931 7825745 domov se zvláštním režimem 1023000 75500 1098500 2 Alzheimercentrum Prácheň o.p.s. 25156349 4542627 domov se

Více

Sociální služby města Žďár nad Sázavou, p.o.

Sociální služby města Žďár nad Sázavou, p.o. MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDA J Ů, p.o. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 52 DNE: 31. 10. 2016 JEDNACÍ ČÍSLO: 825 /2016 /Ssm NÁZEV: Rozpočtové opatření ANOTACE: Žádám o schválení změn v rozpočtu pro rok 2016 dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

PŘÍLOHA: POPIS JEDNOTLIVÝCH REGISTROVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

PŘÍLOHA: POPIS JEDNOTLIVÝCH REGISTROVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PŘÍLOHA: POPIS JEDNOTLIVÝCH REGISTROVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Zdroj: 1) Webové stránky poskytovatelů 2) Registr poskytovatelů sociálních služeb k datu 16.10.2015 3) Informace od poskytovatelů sociálních

Více

Komunitní plán - plán rozvoje sociálních služeb a dalších činností v obci Krásná Lípa v období 2011-2013

Komunitní plán - plán rozvoje sociálních služeb a dalších činností v obci Krásná Lípa v období 2011-2013 Komunitní plán - plán rozvoje sociálních služeb a dalších činností v obci Krásná Lípa v období 2011-2013 Plán rozvoje sociálních služeb se řídí zákony: zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách zákon

Více

Dotační programy MO Plzeň 1 na rok 2016 určené pro fyzické a právnické osoby

Dotační programy MO Plzeň 1 na rok 2016 určené pro fyzické a právnické osoby Dotační programy MO Plzeň 1 na rok 2016 určené pro fyzické a právnické osoby Žádosti posuzuje Komise pro poskytování dotací z rozpočtu MO Plzeň 1 Dotační programy neinvestiční splňují obecně prospěšný

Více

Výroční zpráva za rok Sociální služba poskytovaná ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče

Výroční zpráva za rok Sociální služba poskytovaná ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče Výroční zpráva za rok 2016 Sociální služba poskytovaná ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče Obsah Úvodní slovo. 3 Veřejný závazek 4 Základní činnosti dle zákona č. 108/2006 7 Finanční zpráva. 8 Personální

Více

AKČNÍ PLÁN 2018 KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA DOKSY

AKČNÍ PLÁN 2018 KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA DOKSY AKČNÍ PLÁN 2018 KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA DOKSY 2016 2020 1 Akční plán je prováděcím dokumentem Komunitního plánu sociálních služeb města 2016 2020 (dále KPSS). Je každoročně zpracováván pro

Více

Vyúčtování neinvestiční dotace poskytnuté z rozpočtu města Hořovice a závěrečná zpráva o realizaci projektu za rok (doplnit daný rok)

Vyúčtování neinvestiční dotace poskytnuté z rozpočtu města Hořovice a závěrečná zpráva o realizaci projektu za rok (doplnit daný rok) MĚSTO HOŘOVICE Městský úřad Hořovice Palackého náměstí 2 268 01 Hořovice Vnitřní předpis č. X / 2014 Příloha č. 3 Vyúčtování neinvestiční dotace poskytnuté z rozpočtu města Hořovice a závěrečná zpráva

Více

Žádost o dotaci na sociální službu z rozpočtu statutárního města Brna na rok 2013

Žádost o dotaci na sociální službu z rozpočtu statutárního města Brna na rok 2013 datum přijetí: registrační číslo: Žádost o dotaci na sociální službu z rozpočtu statutárního města Brna na rok 2013 v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb. o sociálních službách program I. Identifikační údaje

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 IČ: 265 935 48 DIČ: CZ 265 935 48

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 IČ: 265 935 48 DIČ: CZ 265 935 48 Centrum pro zdravotně postižené Moravskoslezského kraje Detašované pracoviště Bruntál, P.O. Box 62, Dukelská 2, 792 01 Bruntál, Tel: 554 718 068/605 441 443, czp.bruntal@centrum.cz, www.czp-msk.cz VÝROČNÍ

Více

ROČNÍ HODNOTÍCÍ ZPRÁVA KOMUNITNÍHO PLÁNU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE VYŠKOVĚ ZA ROK 2009

ROČNÍ HODNOTÍCÍ ZPRÁVA KOMUNITNÍHO PLÁNU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE VYŠKOVĚ ZA ROK 2009 ROČNÍ HODNOTÍCÍ ZPRÁVA KOMUNITNÍHO PLÁNU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE VYŠKOVĚ ZA ROK 2009 Vyškov, květen 2010 Komunitní plán sociálních služeb ve Vyškově byl schválen usnesením č. VI.ZM/1027-07 na VI. zasedání

Více

Z Á P I S č. 01/2017 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2017 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Komise sociální V Písku dne 22.03.2017 Z Á P I S č. 01/2017 z jednání, které se konalo dne 22.03.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni Ing. Petr Hladík,

Více

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby DOTACE

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby DOTACE AC Facility, s.r.o. 24240931 Společnost s ručením omezeným7825745 domovy se zvláštním režimem 1023000 93200 AC Facility, s.r.o. 24240931 Společnost s ručením omezeným6431239 pečovatelská služba 0 0 nesoulad

Více

Přehled schválených a vyplacených dotací ze Sociálního fondu statutárního města Zlína - registrované sociální služby na rok 2018

Přehled schválených a vyplacených dotací ze Sociálního fondu statutárního města Zlína - registrované sociální služby na rok 2018 Přehled schválených a vyplacených dotací ze Sociálního fondu statutárního města Zlína - registrované sociální služby na rok 2018 Č. Příjemce dotace IČO příjemce Název sociální služby Schválená částka na

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků GRANTOVÉHO PROGRAMU PRO ROK 2008 Oblast: SOCIÁLNÍ

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků GRANTOVÉHO PROGRAMU PRO ROK 2008 Oblast: SOCIÁLNÍ Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků GRANTOVÉHO PROGRAMU PRO ROK 2008 GSO-001/08 Dětské centrum 1990 denní stacionář Olomouc-Topolany, PSČ 772 00, Nedbalova 36/27 služby pro občany IČ:

Více

Sasanky, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. Sociální služby pro rodiny s dětmi (program Podpora pro rodinu a dítě)

Sasanky, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. Sociální služby pro rodiny s dětmi (program Podpora pro rodinu a dítě) Program podpory v sociální oblasti 2017 ŽADATELÉ: Poř. číslo IČ Žadatel dotace Název projektu/účel 1 4253965 ABATAB, spolek pro péči o rodinu Sasanky, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi ne

Více

Monitoring plnění KP

Monitoring plnění KP Příloha A stav k 19. 3. 2013 číslo opatření KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA ČESKÁ LÍPA Monitoring plnění KP název opatření plánované období realizace ZJIŠTĚNÍ STAVU PLNĚNÍ stav plnění zásadní důvody

Více

Název projektu: Komplexní odborná terénní a ambulantní pomoc ohroženým rodinám s dětmi na území města Česká Lípa 8 / / /

Název projektu: Komplexní odborná terénní a ambulantní pomoc ohroženým rodinám s dětmi na území města Česká Lípa 8 / / / Granty 2014 návrh výboru pro sociální politiku mimořádné řízení Poř. č.: 1. Žadatel: Centrum pro zdravotně postižené Libereckého kraje, o. p. s. Zahradní 415/10 Liberec listiny) ze dne: O 485 KS Ústí nad

Více

Výroční zpráva za rok Sociální služba poskytovaná ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče

Výroční zpráva za rok Sociální služba poskytovaná ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče Výroční zpráva za rok 2017 Sociální služba poskytovaná ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče Obsah Úvodní slovo. 3 Veřejný závazek 4 Základní činnosti dle zákona č. 108/2006 7 Finanční zpráva. 8 Personální

Více

Ţádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Hořovice na sociální oblast

Ţádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Hořovice na sociální oblast MĚSTO HOŘOVICE Městský úřad Hořovice Palackého náměstí 2 268 01 Hořovice Vnitřní předpis č. X / 2014 Příloha č. 2 Ţádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Hořovice na sociální oblast 1. IDENTIFIKAČNÍ

Více

Sociální služby města Žďár nad Sázavou, p.o.

Sociální služby města Žďár nad Sázavou, p.o. MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDA J Ů Sociální služby města Žďár nad Sázavou, p.o. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 49 DNE: 19.9.216 JEDNACÍ ČÍSLO: 777/216/POSSM NÁZEV: Materiál dle pravidel ANOTACE: Materiál v souladu

Více

SDRUŽENÍ ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÝCH V ČR ÚZEMNÍ SDRUŽENÍ STRAKONICE

SDRUŽENÍ ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÝCH V ČR ÚZEMNÍ SDRUŽENÍ STRAKONICE SDRUŽENÍ ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÝCH V ČR ÚZEMNÍ SDRUŽENÍ STRAKONICE VÝSLEDKY HOSPODAŘENÍ ROK 2010 Výsledky hospodaření Územního sdružení v roce 2010 Příjmy: Výdaje: 634 567,- Kč 613 590,- Kč Výsledek hospodaření:

Více

Rozpočet Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad na rok 2007 Schváleno usnesením Výboru RRRSJ č. 43n/2007 ze dne 15.6.2007

Rozpočet Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad na rok 2007 Schváleno usnesením Výboru RRRSJ č. 43n/2007 ze dne 15.6.2007 Rozpočet Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad na rok 2007 Schváleno usnesením Výboru RRRSJ č. 43n/2007 ze dne 15.6.2007 Tabulka č. 1 - Rozpočet v třídění dle položek a paragrafů Příjmy celkem

Více

analýza sociálních služeb jednotlivých organizací pro cílové skupiny PS

analýza sociálních služeb jednotlivých organizací pro cílové skupiny PS ZÁPIS SETKÁNÍ Pracovní skupina Číslo zápisu: 2 Datum: 25. listopadu 2008 Místo setkání: místnost 153, 1.patro, Malinovské nám. 3 Program: 1. přivítání, představení programu, prezence 2. analýza sociálních

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu pro rok 2015 Oblast: SOCIÁLNÍ Tab. č. 34 Evidenční číslo Žadatel

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu pro rok 2015 Oblast: SOCIÁLNÍ Tab. č. 34 Evidenční číslo Žadatel Tab. č. 34 GSO-001/15 Středisko rané péče SPRP Olomouc ANO Střední novosadská 356/52, Olomouc, 779 00 IČ: 75095009 Registrovaná sociální služba raná péče 264 978 60 000 22,64 0 204 978 15 000 35 000 GSO-002/15

Více

Finanční rozvaha k zajištění provozu sociální služby

Finanční rozvaha k zajištění provozu sociální služby Setkávání seniorů SPOLU soc. aktiviz. služby pro seniory a osoby se zdr. postižením Palackého 2833/17a, 750 02 Přerov Zdroje příjmů 1.Provozní náklady 152 dotace MPSV 360 1.1.Materiálové náklady 26 25

Více

Zápis č. 15 z jednání Komise pro hospodaření s obecními byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města Přerova ze dne 8.3.

Zápis č. 15 z jednání Komise pro hospodaření s obecními byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města Přerova ze dne 8.3. Zápis č. 15 z jednání Komise pro hospodaření s obecními byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města a ze dne 8.3.212 Přítomni: Ing. Slivka Jan Černocká Ludmila JUDr. Dutko Petr RNDr. Karabina

Více

Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou. ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2011

Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou. ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2011 Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2011 Sestavená dne 20. 1. 2012 Forma hospodaření: Zřizovatel: Příspěvková organizace Město

Více

Zpráva o hospodaření v roce 2011

Zpráva o hospodaření v roce 2011 Sociální služby města Moravská Třebová Svitavská 8, 571 01 Moravská Třebová Zpráva o hospodaření v roce 2011 Zpracoval: Mgr. Milan Janoušek Základní informace: Příspěvková organizace Sociální služby města

Více

DOTAZNÍK pro poskytovatele sociálních služeb

DOTAZNÍK pro poskytovatele sociálních služeb DOTAZNÍK pro poskytovatele sociálních služeb v rámci akce Aktualizace komunitního plánování sociálních služeb v ORP Prachatice, reg. č. : CZ.1.04/3.1.03/65.00008 Název poskytovatele: Právní forma:. Registrovaná

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 12.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vzorová smlouva o poskytnutí dotace na volnočasové aktivity dětí a

Více

Celkové % Právní. uznatelné. projektu. 1. 1.-31. 12. 6/14 Moravskoslezského kraje. Udržitelnost. chráněných dílnách. Charity sv.

Celkové % Právní. uznatelné. projektu. 1. 1.-31. 12. 6/14 Moravskoslezského kraje. Udržitelnost. chráněných dílnách. Charity sv. Hodnocení projektů přihlášených do Programu realizace specifických aktivit Moravskoslezské krajské plánu vyrovnávání příležitostí pro občany se zdravotním postižením Poř. č. žádos ti Doba spoluúčast Požadovaná

Více

Žádost poskytovatele sociální služby o dotaci pro rok 2013 z rozpočtu MČ Praha 21

Žádost poskytovatele sociální služby o dotaci pro rok 2013 z rozpočtu MČ Praha 21 Žádost poskytovatele sociální služby o dotaci pro rok 2013 z rozpočtu MČ Praha 21 Obsah formuláře: A. Obecná část souhrnné informace o žadateli 1. Identifikační údaje o žadateli 2. Přílohy k žádosti B.

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Ústecký kraj Zasedání

Více

V kap. 4, čl. 4.1 Základní druhy sociálních služeb dle zákona o sociálních službách

V kap. 4, čl. 4.1 Základní druhy sociálních služeb dle zákona o sociálních službách Aktualizace 3. komunitního plánu sociálních a návazných služeb na území města Karviné na období 05 08 s prodloužením platnosti do 3..09 (příloha č. ) Aktualizace 3. komunitního plánu sociálních a návazných

Více

PROGRAM PODPORY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PLZEŇSKÉM KRAJI 2017

PROGRAM PODPORY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PLZEŇSKÉM KRAJI 2017 RADA PLZEŇSKÉHO KRAJE VYHLAŠUJE PRO ROK 2017 DOTAČNÍ TITUL PROGRAM PODPORY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PLZEŇSKÉM KRAJI 2017 I. Cíl : Podpora sociálních služeb poskytovaných v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb.,

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 9. 2016 Bod pořadu jednání: Zpráva o využití a vyúčtování dotací z Fondu zdraví statutárního města Liberec za rok 2015

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 31.03.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Analýza poskytovatelů sociálních služeb v Uherském Hradišti

Analýza poskytovatelů sociálních služeb v Uherském Hradišti Analýza poskytovatelů sociálních služeb Zpracovala: Ing. Jana Kozelková koordinátorka KPSS Cílem analýzy bylo především zjistit: základní údaje o poskytovatelích, zaměření činnosti, cílovou skupinu uživatelů

Více

ZÁMĚRY TKS 12. Podpora provozu Noclehárny sv. Martina Noclehárna sv. Martina. Útvar terénní péče CHPS

ZÁMĚRY TKS 12. Podpora provozu Noclehárny sv. Martina Noclehárna sv. Martina. Útvar terénní péče CHPS ZÁMĚRY TKS 12 charita záměr realizátor cílová skupina požadovaná částka Podpora provozu Noclehárny sv. Martina Noclehárna sv. Martina osoby bez přístřeší Charita Bohumín Podpora Charitního domu pokojného

Více

CELKEM

CELKEM Sídlo: Mírové náměstí 271, Týniště nad Orlicí VÝNOSY Účet Název účtu Rozpočet Upravený rozpočet Rozpočet hlavní hospodářská 2018 2018 2019 činnost činnost 602 TRŽBY Z PRODEJE SLUŽEB 602.10 zápisné kroužky

Více