VZDÁLENÉ I/O JEDNOTKY. Určeno pro jakékoli prostředí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VZDÁLENÉ I/O JEDNOTKY. Určeno pro jakékoli prostředí"

Transkript

1 VZDÁLENÉ I/O JEDNOTKY Určeno pro jakékoli prostředí

2 VZDÁLENÉ I/O JEDNOTKY PRO KAŽDOU APLIKACI Stupeň krytí Náročné podmínky IP67 DeviceNet Prašná prostředí IP54 CompoNet Standardní průmyslové aplikace IP20 CompoNet CompoNet, DeviceNet SPRÁVNÉ ŘEŠENÍ PRO KAŽDOU APLIKACI NEBO PROSTŘEDÍ Správné řešení pro každé prostředí (IP20, IP54, IP67) Od dvou do 256 I/O bodů na jednu stanici Možnost volby otevřených sítí (DeviceNet, PROFIBUS, CompoNet) Všechny jednotky jsou řízeny stejným softwarem (CX-One) Společnost Omron nabízí široký výběr vzdálených I/O jednotek pro každou situaci a pro libovolné průmyslové prostředí. Tyto jednotky je možno připojovat k nejrůznějším otevřeným sítím a získat tak inteligentní funkce, které šetří čas potřebný pro technickou přípravu, usnadňují plánování preventivní údržby a zajišťují zvýšení produktivity při současném snížení provozních nákladů. Všechny výrobky společnosti Omron nabízené v rámci koncepce Smart Platform je navíc možno řídit prostřednictvím jediné softwarové sady (CX-One), což znamená další úspory pokud jde o náklady na instalaci, snížení složitosti systémů a menších nároků na zaškolení personálu.

3 SmartSlice Inteligentní I/O 4 SmartSlice: nejinteligentnější řešení I/O IP20 Kompaktní, nenákladné a rychlé 6 CompoNet: umístěte svá I/O zařízení tam, kde je skutečně potřebujete DeviceNet: kompaktní a všestranné IP54 Inteligentní I/O jednotky v odolném pouzdru 8 Průmyslové I/O sběrnice CompoNet: inteligentní alternativa IP67 Robustní I/O jednotky, které nedokáže nic zastavit 10 Ideální řešení pro skutečně náročné provozní podmínky DeviceNet, PROFIBUS-DP Počet I/O bodů na stanici Inteligentní funkce Inteligentní I/O jednotky Omron 11 Na špičce své třídy Flexibilita spojená s inteligencí Bez ohledu na to, zda požadujete pouze několik digitálních I/O bodů nebo rozsáhlé sledování dat s analogovým řízením, vzdálené I/O jednotky, nabízené společností Omron, poskytují flexibilitu společně s odpovídající inteligencí, kterou potřebujete pro svoji aplikaci. Jsou k dispozici v kompaktních, modulárních a rozšiřitelných konfiguracích a se širokým výběrem způsobů připojení buď pomocí šroubových svorek, pružných svorek nebo standardních konektorů. Široký výběr sítí Díky mnohaletým zkušenostem s konstrukcí a výrobou průmyslových automatizačních systémů si uvědomujeme, že vaše stroje, vyráběné za účelem exportu, mohou být určeny pro region ve světě, ve kterém platí odlišné normy pro síťovou komunikaci. Společnost Omron je proto jedním z mála světových dodavatelů, kteří souběžně nabízejí tři hlavní síťová řešení: DeviceNet, PROFIBUS a CompoNet.

4 INTELIGENTNÍ I/O VÝHODY Nejkompaktnější modulární systém vzdálených I/O jednotek na trhu Až 64 I/O jednotek připadajících na každou pracovní stanici Vestavěné inteligentní funkce, které odstraňují potřebu programování jednotek PLC Snadná instalace a údržba bez potřeby použití nářadí Možnost výměny za provozu bez nutnosti přepojování Možnost připojení k jakémukoli řídicímu systému prostřednictvím otevřených komunikačních standardů (DeviceNet nebo PROFIBUS) SMARTSLICE GRT1: NEJINTELIGENTNĚJŠÍ ŘEŠENÍ I/O Systém SmartSlice dodávaný společností Omron je modulární systém I/O, který je plný inteligentních funkcí přinášejících úsporu času i nákladů. Díky tomu se jedná o nejinteligentnější a nejsnadněji použitelný systém vzdálených jednotek I/O, který je v současnosti k dispozici. Pracujete-li se směsicí jak digitálních tak i analogových signálů a hledáte přitom řešení, které by snížilo náročnost technické přípravy, lokalizace poruch i údržby, pak je pro vás ideální právě systém I/O SmartSlice. Lze jej rozšířit až na 64 jednotek I/O a jeho třídílná konstrukce umožňuje provedení výměny modulů během provozu a to bez nutnosti opětovného zapojování. Po výměně provedené za provozu se všechna nastavení automaticky obnovují. Nechte své stroje běžet Každá jednotka I/O řady SmartSlice je vybavena vestavěnými inteligentními funkcemi, které vám usnadní plánování údržby strojů a současně minimalizují neplánované odstávky strojů. Všechny jednotky si nejen pamatují datum své poslední údržby, ale také shromažďují provozní data a dokáží vás upozornit v případě dosažení mezních hodnot, jakými mohou být např. počet operací, časový interval, nebo napájecí napětí mimo stanovený rozsah. Připojení k řídicím systémům lze realizovat prostřednictvím otevřených komunikačních standardů DeviceNet a PROFIBUS. Oba tyto systémy podporují způsob zpracování zpráv, který umožňuje plné využití vestavěných inteligentních funkcí jednotek SmartSlice. Systém DeviceNet mimoto umožňuje komunikaci typu plugand-work se systémy jednotek PLC dodávanými společností Omron, tedy komunikaci, při které není nutno provádět nastavování. Transparentní komunikace: Systém SmartSlice lze připojovat k řídicím systémům prostřednictvím otevřených komunikačních standardů.

5 Vzájemně zapadající bloky se sběrnicí Elektronický modul vyměnitelný za provozu Univerzální 12bodová svorkovnice Není třeba zastavovat provoz: Spolehlivá třídílná konstrukce umožňuje provedení výměny modulů během provozu, bez nutnosti obnovování zapojení. Po provedení nastavení všech jednotek lze jejich parametry jedním krátkým stisknutím spínače zazálohovat v jednotce sběrnicového rozhraní. Obnovení nastavení je ještě jednodušší; po provedení výměny jednotky za provozu se všechna nastavení opět automaticky načtou. Nejsou potřebné žádné nástroje: Snadné zásuvné připojení kabelů umožňující rychlou instalaci. Řadové svorkovnice SmartSlice umožňují rychlé a spolehlivé připojení pružnými svorkami. PŘÍKLAD VYUŽITÍ INTELIGENTNÍ FUNKCE: VESTAVĚNÉ VÝPOČTY Provádění výpočtů s analogovými daty v jednotkách PLC může být složité a to zejména tehdy, je-li nutno analyzovat časový průběh signálů. Inteligentní analogové I/O jednotky jsou vybaveny vestavěnými funkcemi, které vám umožní dosáhnout výrazného zkrácení programování řídicích jednotek PLC. Kromě možností přizpůsobení a funkcí alarmu mají analogové vstupní jednotky SmartSlice vestavěné funkce integračních výpočtů (např. výpočet objemu na základě analogových měření průtoku) a výpočtů rychlosti změny (např. pro vyslání výstrahy, jestliže se analogová hodnota mění rychleji nebo pomaleji, než se očekává). Výběr rozsahu V/I Filtrování x n x n Přizpůsobení Přidržení špičkové/ spodní hodnoty Detekce špiček/poklesů dt d dt Alarmy Procesní hodnota Integrace Rychlost změny

6 KOMPAKTNÍ, NENÁKLADNÉ A RYCHLÉ VÝHODY Kompaktní pouzdro IP20 Digitální jednotky I/O všude, kde je potřebujete Vestavěné funkce diagnostiky a preventivní údržby Konektory senzorů s pojistkou proti vypadnutí Napájení I/O prostřednictvím sběrnic CompoNet a DeviceNet COMPONET CRT1: UMÍSTĚTE SVÁ ZAŘÍZENÍ I/O TAM, KDE JE SKUTEČNĚ POTŘEBUJETE Nejmladším členem rodiny sítí ODVA je síť CompoNet. Tato nová síť, u které je zachován typický transparentní způsob komunikace sítí DeviceNet, je navržena tak, aby maximálně usnadňovala použití. Nejlepší v obou provozních režimech Při vysokorychlostním režimu je tato síť ideální pro použití uvnitř strojů, kde zajišťuje neměnné doby odezvy v submilisekundovém řádu. V režimu komunikace na velké vzdálenosti poskytuje možnost použití libovolné síťové topologie a přesného rozmístění I/O bodů v rozsáhlé oblasti. Vše, co je zapotřebí, je jeden kabel Díky speciálnímu plochému kabelu a konektorům typu IDC se síť CompoNet snadno a rychle instaluje, přičemž ani rozmístění měřicích bodů v rozlehlé oblasti, např. u dopravníkových systémů nebo ve skladech, není žádný problém. Vše, co je zapotřebí k zapojení celého systému snadno a levně, je jeden kabel. Kabel senzoru se připojuje k jednotce I/O pomocí zásuvných konektorů econ. Rychle, jednoduše a bezpečně. Omezte možnost vzniku chyb při zapojování přímou montáží jednotek I/O k senzorům a akčním členům vašeho stroje. Přitom nezáleží na tom, kde jsou tyto prvky umístěny.

7 VÝHODY Kompaktní pouzdro IP20 Rozšiřitelné digitální I/O Vestavěné funkce diagnostiky a preventivní údržby Odnímatelné svorkovnice I/O Analogové I/O s funkcemi zpracování dat a alarmu DEVICENET DRT2: KOMPAKTNÍ A VŠESTRANNÉ Pokud prostorová omezení u vašich strojů vyžadují, abyste použili co nejkompaktnější zařízení, nabízí se ideální řešení v podobě našich modulů CompoNet a DeviceNet v úzkém provedení. Tyto blokové jednotky I/O jsou vybaveny veškerými inteligentními funkcemi, které jsou nezbytné pro vaši aplikaci, včetně funkčních časovačů a čítačů provozních hodin pro jednotlivé vstupní body, výpočtů analogových hodnot a alarmů. Inteligentní jednotky I/O sledují, zaznamenávají a kontrolují data, která přitom porovnávají s Vámi nastavenými mezními hodnotami. Jakékoli odchylky jsou okamžitě signalizovány. Optimální výkon Jelikož jednotka I/O provádí nezávislé shromažďování všech výkonových dat, můžete optimalizovat výkon svého řídicího systému, díky čemuž budete schopni sestavovat nejlepší a snadno udržovatelné stroje, a to při menší časové náročnosti. Jednotky šetřící čas ve vaší ovládací skříni. Vysoká hustota kompaktních jednotek I/O CompoNet a DeviceNet vám poskytne více pracovního prostoru. PŘÍKLAD VYUŽITÍ INTELIGENTNÍ FUNKCE: POČÍTADLA ÚDRŽBY Inteligentní jednotka I/O bude sledovat dobu trvání a počet operací a usnadní vám tak plánování údržby strojů. Včasné výstrahy upozorňující na potřebu provedení kontroly a seřízení stroje budou minimalizovat neplánované prostoje.

8 INTELIGENTNÍ JEDNOTKY I/O V ODOLNÉM POUZDRU VÝHODY Třída ochrany IP54: produkty odolné proti prachu a odstřikující vodě Jednotka a body I/O jsou napájeny prostřednictvím sběrnice CompoNet: stačí nainstalovat pouze jeden kabel Inteligentní funkce slave jednotek pro diagnostiku a preventivní údržbu Snadná instalace a rychlé připojení senzorů Indikace zkratů a odpojení signálů I/O JEDNOTKY I/O CRT1 PŘIPOJENÉ K PRŮMYSLOVÉ SBĚRNICI COMPONET: EFEKTIVNÍ ALTERNATIVA Aby vyhověla potřebám zákazníků, kteří požadují vyšší úroveň krytí a snadnější způsob připojování vzdálených jednotek I/O při nižších nákladech, vyvinula společnost Omron dokonalé řešení: jednotky I/O CompoNet v pouzdru IP54. Toto je první zástupce nového druhu jednotek I/O, který dokáže odolávat prašnému a znečištěnému prostředí, přičemž však představuje dostupnou alternativu k tradičním průmyslovým jednotkám I/O s poměrně nákladnou technologií připojení IP67. Snadné připojení I/O Jednotky CompoNet IP54 používají standardní technologii připojení vstupů a výstupů, tj. šroubové svorky nebo konektory econ pro senzory namísto zatavených zástrček. Ochranné pouzdro s pružným pryžovým těsněním zajišťuje odolnost připojení I/O proti prachu a odstřikující vodě. Systém CompoNet navíc umožňuje vysokorychlostní komunikaci a všechny slave jednotky jsou vybaveny inteligentními funkcemi pro sledování místních dějů ve strojích či místních procesů, což v případě méně inteligentních I/O sítí není možné. Typické příklady uplatnění jednotek I/O CompoNet IP54 zahrnují aplikace od skladovacích nebo dopravníkových systémů, u kterých musí být dodržena zadaná kapacitní průchodnost, až po vysokorychlostní balicí linky. Odolné proti prachu a dostatečně odolné pro použití ve venkovním prostředí. Není potřeba žádný přídavný ochranný kryt. Snadná a rychlá instalace.

9 Svobodné rozhodování při sestavování sítí Síťový systém CompoNet s rychle připojitelnými konektory v provedení IP54 umožňuje snadné přidávání odboček u kterékoli pracovní stanice ve výrobním provozu. Síťové úseky využívající systém plochých kabelů je možno sestavovat s libovolnou topologií o délce až 200 m. Regenerativní zesilovače pak umožňují propojování takových úseků až ve třech nad sebou umístěných úrovních. V jednom systému je možno použít až 64 regenerativních zesilovačů, takže lze vytvářet libovolná uspořádání. Svobodné rozhodování při připojování. Také kabely a IDC konektory použité pro odbočky v síti CompoNet mají třídu krytí IP54. Není potřeba žádná dodatečná ochrana. Jednoduše zasuňte koncovku vedení I/O. Zavřete kryt a připojení je dokončeno. PŘÍKLAD VYUŽITÍ INTELIGENTNÍ FUNKCE: SLEDOVÁNÍ DOBY ODEZVY Inteligentní jednotky I/O dokáží měřit prodlevy mezi dvěma signály I/O s přesností v řádu milisekund. Může se jednat např. o měření doby od aktivace posuvného válce do detekování konce jeho zdvihu. Dojde-li k překročení vámi nastavené mezní hodnoty, upozorní vás inteligentní jednotka I/O na to, že kapacita stroje se snížila v důsledku nízkého výkonu nebo nedostatečně prováděné údržby. Není potřeba žádné programování!

10 10 ROBUSTNÍ Rugged JEDNOTKY and reliable I/O, KTERÉ NEDOKÁŽE I/Os that NIC nothing ZASTAVIT will stop IP67 DRT2: IDEÁLNÍ ŘEŠENÍ PRO SKUTEČNĚ NÁROČNÉ PROVOZNÍ PODMÍNKY V odvětvích, jakými jsou například automobilový a chemický průmysl, musí být výrobní zařízení schopno nepřetržitě pracovat po velmi dlouhou dobu a v nejnáročnějších podmínkách. Odstávky, pokud k nim vůbec dochází, jsou přípustné pouze pro účely pravidelné údržby. To je také důvodem, proč společnost Omron vyvinula jednotky I/O DeviceNet IP67, které představují nejrobustnější a nejspolehlivější řešení, které je v současnosti dostupné pro montáž v podmínkách výrobních provozů. VÝHODY Třída krytí IP67 zajišťující maximální spolehlivost Napájení prostřednictvím sítě DeviceNet menší počet připojení, méně chyb Inteligentní funkce slave jednotek pro diagnostiku a preventivní údržbu Indikace poškozeného kabelového vedení a zkratů v signálech I/O Konektory M12 umožňují snadnou a spolehlivou instalaci Odolné a inteligentní Jednotky I/O DeviceNet IP67, které jsou vyrobeny z odolných materiálů a jsou neprodyšně utěsněny, jsou odolné proti prachu, špíně, vodě, oleji a dokonce i jiskrám vznikajícím při svařování. Umožní vám dosáhnout maximálního využití kapacity vašeho stroje a procesu při jakýchkoli okolních podmínkách, které se vyskytují při průmyslové výrobě. A přitom jsou také inteligentní! Stavová a výkonová data jsou neustále k dispozici, přičemž jsou interně kontrolována podle uživatelsky definovaných mezních hodnot. Při překročení těchto mezních hodnot je vydáno upozornění na nutnost provedení údržby. Zabránění vzniku chyb Jednoduché připojení k síti vyžaduje použití pouze jediného kabelu (pro napájení i pro přenos dat). Připojení jednotek I/O je rychlé a bezpečné, přičemž všechny použité konektory odpovídají obvyklým průmyslovým normám. Software společnosti Omron umožňuje snadné nastavení jednotek a odstraňování problémů. Chyby v obvodech nebo v kabeláži tedy můžete účinně kontrolovat i prostřednictvím počítače. Účelem jednotek I/O IP67, které jsou odolné proti prachu, vodě a jiskrám od svařování, je zajištění maximálního využití kapacity strojů za všech okolností. Jeden kabel pro napájení i pro přenos dat. Napájení prostřednictvím kabelu DeviceNet s předem namontovanými robustními sestavami konektorů se závitem M12.

11 INTELIGENTNÍ JEDNOTKY I/O OMRON: NA ŠPIČCE SVÉ TŘÍDY 11 VESTAVĚNÁ INTELIGENCE: VČETNĚ NAŠICH ZKUŠENOSTÍ Všechny výrobky patřící do řady jednotek I/O Omron mají společnou jednu velkou přednost: jsou vybaveny vestavěnými inteligentními funkcemi, které vám umožňují ušetřit čas potřebný pro technickou přípravu, usnadňují plánování preventivní údržby a zajišťují zvýšení produktivity vašich strojů. K tomu se přidávají naše mnohaleté zkušenosti. Je pouze třeba, abyste provedli jejich nastavení podle svých potřeb. Například některým z následujících způsobů. Inteligentní jednotka I/O dokáže ukládat datum poslední provedené údržby, takže získáte lepší přehled, který vám pomůže provádět účinnější plánování údržby. Inteligentní jednotka I/O sleduje doby odezvy, celkovou dobu zapnutí a počet operací. Včasné výstrahy vás budou upozorňovat na potřebu provedení kontroly a seřízení stroje a budou tak minimalizovat neplánované prostoje. Inteligentní jednotka I/O Omron sleduje své vlastní napájecí napětí a upozorní vás v případě, když se vychýlí z normálního rozsahu například v důsledku poškození kabelu nebo chybného připojení. Inteligentní analogová jednotka I/O provádí předběžné zpracování dat a pomáhá vám tím omezit nutnost programování řídicí jednotky PLC. Dokáže provádět přizpůsobování, zajišťovat výstražnou signalizaci, vypočítávat součtové hodnoty a dokonce i provádět výpočty rychlosti změn. Pouze zaškrtněte příslušná políčka a nastavte parametry. Software CX-One dodávaný společností Omron má speciální obrazovku, která zobrazuje informace o údržbě bez potřeby programování. Umožní vám také snadné vytváření i změny nastavení (např. alarmů). Při použití ovládacích terminálů řady NS dodávaných společností Omron můžete přetahovat objekty Smart Active Parts (předem připravené softwarové moduly) do své obrazovky za účelem komunikace a získávání informací od inteligentních jednotek I/O bez potřeby vynaložení zvýšeného úsilí. Více informací najdete na stránkách:

12 OMRON EUROPE B.V. Wegalaan 67-69, NL-2132 JD, Hoofddorp, Nizozemí. Tel: +31 (0) Fax: +31 (0) ČESKÁ REPUBLIKA Omron Electronics spol. s.r.o. Jankovcova 53, CZ , PRAHA 7 Tel: Fax: Belgie Tel: +32 (0) Dánsko Tel: Finsko Tel: +358 (0) Francie Tel: +33 (0) Itálie Tel: Maďarsko Tel: +36 (0) Německo Tel: +49 (0) Nizozemí Tel: +31 (0) Norsko Tel: +47 (0) Polsko Tel: +48 (0) Portugalsko Tel: Rakousko Tel: +43 (0) Rusko Tel: Španělsko Tel: Švédsko Tel: +46 (0) Švýcarsko Tel: +41 (0) Turecko Tel: +90 (0) Velká Británie Tel: +44 (0) Blízký východ a Afrika Tel: +31 (0) Další zastoupení společnosti Omron Přestože přípravě tohoto dokumentu byla věnována maximální pozornost společností Omron Europe BV, jejich poboček a partnerských společností, nelze zaručit bezchybnost a úplnost informací popsaných v tomto dokumentu. Vyhrazujeme si právo dokumentaci kdykoli a jakkoli měnit bez předchozího upozornění. Autorizovaný distributor: PGB_Remote I/O_01_CZ Více informací najdete na stránkách:

CP1L. » Rozšíře n é f u n kce ří z e n í p o h y b u. » R y c h l é z p r a c o v á n í d a t. » S n a d n é p ři p o j e n í a ko m u n i k a c e

CP1L. » Rozšíře n é f u n kce ří z e n í p o h y b u. » R y c h l é z p r a c o v á n í d a t. » S n a d n é p ři p o j e n í a ko m u n i k a c e CP1L K o m p a k t n í P L C a u t o m a t» R y c h l é z p r a c o v á n í d a t» Rozšíře n é f u n kce ří z e n í p o h y b u» S n a d n é p ři p o j e n í a ko m u n i k a c e Využijte velkou myšlenku

Více

Fotoelektrická laserová čidla ŘADA E3C-LDA

Fotoelektrická laserová čidla ŘADA E3C-LDA Fotoelektrická laserová čidla ŘADA E3C-LDA n a s t a v i t e l n ý l a s e r o v ý p a p r s e k s d l o u h ý m d o s a h e m Advanced Industrial Automation Řada fotoelektrických laserových čidel E3C-LDA

Více

ZFV KAMEROVÝ SENZOR. E a s y v i s i o n Te a c h & G o. » J e d n o d u c h ý b a rev n ý ka m e rový senzor

ZFV KAMEROVÝ SENZOR. E a s y v i s i o n Te a c h & G o. » J e d n o d u c h ý b a rev n ý ka m e rový senzor ZFV KAMEROVÝ SENZOR E a s y v i s i o n Te a c h & G o» R o z š i ř i t e l n ý a p ři z p ů s o b i t e l n ý» J e d n o d u c h ý b a rev n ý ka m e rový senzor» I n t u i t i v n í p o u ž í v á n í

Více

Od zjišt ování teploty po spínání OVLADAČE A RELÉ SSR. Dokonalé partnerství spolecnosti Omron

Od zjišt ování teploty po spínání OVLADAČE A RELÉ SSR. Dokonalé partnerství spolecnosti Omron Od zjišt ování teploty po spínání tepelné zátěže OVLADAČE A RELÉ SSR Dokonalé partnerství spolecnosti Omron Společnost Omron je největším světovým dodavatelem regulátorů teploty. Tento sortiment výrobků

Více

MĚŘÍCÍ Senzory. Velmi přesná kontrola kvality

MĚŘÍCÍ Senzory. Velmi přesná kontrola kvality MĚŘÍCÍ Senzory Velmi přesná kontrola kvality 2 MĚŘÍCÍ Senzory Velký výkon ve 3 disciplínách měření POSUNUTÍ/ VZDÁLENOST Přesné měření vzdálenosti lze provádět na základě laserové triangulace, induktivního

Více

KAMEROVÝ SYSTÉM XPECTIA K o n t r o l a, k t e r á p ř e d č í o č e k á v á n í

KAMEROVÝ SYSTÉM XPECTIA K o n t r o l a, k t e r á p ř e d č í o č e k á v á n í KAMEROVÝ SYSTÉM XPECTIA K o n t r o l a, k t e r á p ř e d č í o č e k á v á n í» Koncepce flexibilní platformy» I n t u i t i v n í ovládání» Funkční princip blízký lidskému oku Výkon, který jde ruku

Více

Optimalizace průmyslových sítí DEVICENET

Optimalizace průmyslových sítí DEVICENET Advanced Industrial Automation Optimalizace průmyslových sítí DEVICENET pro trvalá řešení v automatizaci DeviceNet je inovativní průmyslový síťový systém, který umožňuje, aby bylo možno snadno propojit

Více

OVLÁDACÍ TERMINÁLY NS

OVLÁDACÍ TERMINÁLY NS Advanced Industrial Automation Terminály pro ovládání strojů a technologií OVLÁDACÍ TERMINÁLY NS pro přímou integraci do výroby! Terminál NS v centru výroby Terminál NS se stává srdcem stroje Monitoruje,

Více

PRŮMYSLOVÉ POČÍTAČE DYALOX S p o l e h l i v ý p r ů m y s l o v ý d i a l o g

PRŮMYSLOVÉ POČÍTAČE DYALOX S p o l e h l i v ý p r ů m y s l o v ý d i a l o g PRŮMYSLOVÉ POČÍTAČE DYALOX S p o l e h l i v ý p r ů m y s l o v ý d i a l o g» Žádné pohyblivé součásti» 3letá záruka a servis po dobu 7 let» Průmyslové komponenty DyaloX spolehlivá volba Průmyslový počítač

Více

PROFINET Komunikační síť, s investicí do budoucnosti

PROFINET Komunikační síť, s investicí do budoucnosti PROFINET Komunikační síť, s investicí do budoucnosti» Redundantní přenosová média» O t e v ře n ý s t a n d a r d» S n a d n á ko n f i g u ra c e PROFINET Otevřený průmyslový standard vycházející z technologie

Více

Modulární napájecí zdroj s možností zálohování ŘADA S8TS. pro široký rozsah napájení a systémovou integritu. Advanced Industrial Automation

Modulární napájecí zdroj s možností zálohování ŘADA S8TS. pro široký rozsah napájení a systémovou integritu. Advanced Industrial Automation Modulární napájecí zdroj s možností zálohování ŘADA S8TS pro široký rozsah napájení a systémovou integritu Advanced Industrial Automation Řada S8TS od firmy Omron má revoluční design. Jedinečný stavebnicový

Více

TERMINÁLY NQ. Tv o ř t e a o b s l u h u j t e. Výkonné HMI funkce Ve l m i kva l i t n í d i s p l e j R y c h l á t v o r b a a p l i k a c í

TERMINÁLY NQ. Tv o ř t e a o b s l u h u j t e. Výkonné HMI funkce Ve l m i kva l i t n í d i s p l e j R y c h l á t v o r b a a p l i k a c í TERMINÁLY NQ Tv o ř t e a o b s l u h u j t e»» Výkonné HMI funkce Ve l m i kva l i t n í d i s p l e j» R y c h l á t v o r b a a p l i k a c í Výkonné, barevné terminály v kompaktním provedení Řada NQ,

Více

SmartSlice. Konfigurace systému

SmartSlice. Konfigurace systému SmartSlice Inteligentní modulární I/O systém I/O systém SmartSlice společnosti OMRON je kompaktní, inteligentní a jednoduchý. Při použití s nadřazenými jednotkami OMRON CS/CJ DeviceNet a CompoNet nejsou

Více

SMARTSLICE Inteligence, na každém bodu

SMARTSLICE Inteligence, na každém bodu SMARTSLICE Inteligence, na každém bodu» E f e k t i v n ě j š í ř í z e n í s t ro j ů» Zv ý š e n í e fe ktivity» Z k rá c e n í p ro s t o j ů z a ř í z e n í SmartSlice: Inteligence na úrovni I/O U

Více

INDUKČNÍ SENZORY E2B. » Dokonalé pro standardní prostředí» Nový indukční senzor verze LITE. Užijte si inovace a spolehlivost už dnes

INDUKČNÍ SENZORY E2B. » Dokonalé pro standardní prostředí» Nový indukční senzor verze LITE. Užijte si inovace a spolehlivost už dnes INDUKČNÍ SENZORY E2B Užijte si inovace a spolehlivost už dnes» Úspora času a nákladů» Dokonalé pro standardní prostředí» Nový indukční senzor verze LITE 2 Kvalita, spolehlivost a vysoká hodnota v poměru

Více

Najděte si, prosím, všechny obchodní kontakty a adresy na stránce interroll.cz

Najděte si, prosím, všechny obchodní kontakty a adresy na stránce interroll.cz Firma Interroll je celosvětově působícím dodavatelem klíčových produktů pro řešení manipulace s materiálem. Naše firma se sídlem v Sant Antonino (Švýcarsko) má zastoupení ve více než 29 zemích. Najděte

Více

Monitorovací relé ŘADA K8

Monitorovací relé ŘADA K8 Monitorovací relé ŘADA K8 K o m p l e t n í ř a d a v p o u z d r u o š í ř c e 2 2, 5 m m Advanced Industrial Automation Řada monitorovacích relé Omron K8 nabízí výrobky prvotřídní kvality, všechny v

Více

XI/ON - modulární systém vstupů/výstupů

XI/ON - modulární systém vstupů/výstupů - modulární systém vstupů/výstupů Ať se jedná o řízení pohybů, měření teploty, rychlosti, nebo zaznamenávání proudů a napětí, je rozsah použití pro vzdálené I/O stejně rozsáhlý jako samotné příslušné aplikace.

Více

H5CX H7CX. navržený pro vaše specifické podmínky. Advanced Industrial Automation

H5CX H7CX. navržený pro vaše specifické podmínky. Advanced Industrial Automation Nový světový standard v oboru časovačů a čítačů H5CX H7CX navržený pro vaše specifické podmínky Advanced Industrial Automation Omron, přední světový výrobce v oboru časovačů a čítačů, vám nabízí nejucelenější

Více

Napájecí zdroje S8VK Spolehlivý a bezstarostný provoz po celém světě

Napájecí zdroje S8VK Spolehlivý a bezstarostný provoz po celém světě Napájecí zdroje S8VK Spolehlivý a bezstarostný provoz po celém světě Nejkompaktnější provedení na trhu Pro náročné prostředí Snadná a rychlá instalace industrial.omron.cz 2 Napájecí zdroje S8VK Spolehlivý

Více

FOTOELEKTRICKÉ SENZORY ŘADY E3FA

FOTOELEKTRICKÉ SENZORY ŘADY E3FA FOTOELEKTRICKÉ SENZORY ŘADY E3FA Nová generace senzorů»» Jednoduchost»» Jedna řada pro všechny aplikace»» Nepřetržitá detekce 2 Nová generace senzorů! Společnost Omron patří mezi přední světové výrobce

Více

G9SX FLEXIBILNÍ BEZPEČNOSTNÍ JEDNOTKA

G9SX FLEXIBILNÍ BEZPEČNOSTNÍ JEDNOTKA G9SX FLEXIBILNÍ BEZPEČNOSTNÍ JEDNOTKA L o g i c k á a l t e r n a t i v a p ř i ř í z e n í b e z p e č n o s t i» F l e x i b i l n í m o ž n o s t i p o u ž i t í» P ř e h l e d n á d i a g n o stika»

Více

Indikátory s dvoubarevnou indikací na displeji ŘADA K3MA. Advanced Industrial Automation

Indikátory s dvoubarevnou indikací na displeji ŘADA K3MA. Advanced Industrial Automation Indikátory s dvoubarevnou indikací na displeji ŘADA K3MA pro zřetelné a přesné odečítání Advanced Industrial Automation Nová generace indikátorů s digitálními panely Omron přináší kvalitu, spolehlivost,

Více

pro rychlejší a spolehlivější instalaci

pro rychlejší a spolehlivější instalaci Řešení s bezšroubovými svorkami PATICE ČASOVAČE pro rychlejší a spolehlivější instalaci Advanced Industrial Automation Technologie bezšroubových svorek (SLC Screw-Less Clamp) nabízí efektivní, úsporné

Více

Cube20. Orientovaný na aplikaci. Uživatelsky příjemný. Hospodárný

Cube20. Orientovaný na aplikaci. Uživatelsky příjemný. Hospodárný Cube20 Orientovaný na aplikaci Uživatelsky příjemný Hospodárný 02 Cube20 Univerzální a exibilní ve spojení s Cube67 03 CUBE20 SBĚRNICOVÉ I/O MODULY PRO ROZVÁDĚČ Oblast použití: rozváděč Stavba zařízení

Více

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace Procesní automatizační systém Stručné Strana 2 PC systém se skládá z několika modulů Ovládací jednotka průmyslového počítače Více kontrolních jednotek (momentálně vždy 1x PAS a FEED) Síťová část a nepřetržité

Více

On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC200 Na vyžádání Tento produkt nespadá podle článku 2 (4) do oblasti

Více

impact67 Výhodný Jednoduchý pro instalaci Hospodárný

impact67 Výhodný Jednoduchý pro instalaci Hospodárný impact67 Výhodný Jednoduchý pro instalaci Hospodárný 02 Impact67 Hospodárná decentralizace 03 IMPACT67 Kompaktní sběrnicový modul v plastovém pouzdře. Oblast nasazení Stavba zařízení Logistika Manipulační

Více

PRUMYSLOVÉ POCÍTACE DYALOX

PRUMYSLOVÉ POCÍTACE DYALOX PRUMYSLOVÉ POCÍTACE DYALOX S p o l e h l i v ý p r ů m y s l o v ý d i a l o g» Z á r u ka se r v i s u p o d o b u 7 l et» Bez p o u ž i t í ventiláto r u» Integrovaný operač ní systém Windows XP Advanced

Více

Modulární bezpečnostní systém 3RK3

Modulární bezpečnostní systém 3RK3 Modulární bezpečnostní systém 3RK3 Výchozí situace Modulární systém MSS Komponenty Funkce Integrace Shrnutí Výchozí situace Řídicí funkce bezpečnostních obvodů jsou často realizovány několika jednotlivými

Více

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq INTELIGENTNÍ OCHRANA PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU safetyiq: VYŠŠÍ

Více

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC200 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

Řada CP1E. Ekonomický PLC automat pro řízení strojů.»» Snadné použití

Řada CP1E. Ekonomický PLC automat pro řízení strojů.»» Snadné použití Řada CP1E Ekonomický PLC automat pro řízení strojů»» Snadné použití»»ekonomický»»efektivní Kompaktní a nenákladný PLC automat CP1E představuje výjimečné řešení pro automatizaci malých a kompaktních strojů,

Více

GFK-1913-CZ Prosinec 2001. Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení. Skladovací teplota -25 C až +85 C.

GFK-1913-CZ Prosinec 2001. Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení. Skladovací teplota -25 C až +85 C. Modul slouží pro výstup digitálních signálů 24 Vss. Specifikace modulu Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení 48,8 mm x 120 mm x 71,5 mm dvou- a třídrátové Provozní teplota -25 C až +55 C

Více

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY On-line datový list VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. VISIC100SF Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

Přenos signálů, výstupy snímačů

Přenos signálů, výstupy snímačů Přenos signálů, výstupy snímačů Topologie zařízení, typy průmyslových sběrnic, výstupní signály snímačů Přenosy signálů informací Topologie Dle rozmístění ŘS Distribuované řízení Většinou velká zařízení

Více

GF Piping Systems Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250

GF Piping Systems   Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250 GF Piping Systems www.titan-plastimex.cz Malé & lehké Elektrické pohony typu EA15-250 Plně utěsněné Hřídel pro integrované nouzové manuální ovládání LED trubice Motor Slot pro příslušenství Displej chybové

Více

samos PRO COMPACT Řízení bezpečnosti nové generace

samos PRO COMPACT Řízení bezpečnosti nové generace samos PRO COMPACT Řízení bezpečnosti nové generace Protože na velikosti skutečně záleží... Bez ohledu na využití hrála velikost řídící skříně dosud vždy hlavní roli. DŘÍVE DNES 2 samos PRO COMPACT Řízení

Více

Jak nejsnáze dostat Jablko do láhve?

Jak nejsnáze dostat Jablko do láhve? Jak nejsnáze dostat Jablko do láhve? pomocí modulů Masi68 Rychlá instalace Flexibilní použití efektivní technologie Robustní konstrukce 02 03 Jednoduché je jednoduše lepší: MASI68 má mnoho předností! Kdo

Více

On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 PLYNOMĚR

On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 PLYNOMĚR On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC30 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI

Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI VÝHODY SYSTÉMU MODUL-CONNECT SYSTÉM DIGITÁLNÍHO PROPOJENÍ A ŘÍZENÍ Integrovaná ochrana baterie Elektronické jištění Nízká hmotnost Zkrácení

Více

IQ Easy firmy Simco-ION

IQ Easy firmy Simco-ION IQ Easy firmy Simco-ION Nová generace zařízení pro inteligentní ovládání statické elektřiny Firma Simco-ION představuje novou generaci výrobků pro účinnou eliminaci statické elektřiny, elektrostatické

Více

Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou

Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou Utahování se stává Představujeme nový šroubovací systém MT Focus 400 vyvinutý společností Atlas Copco, vaším partnerem v oblasti utahování.

Více

GFK-2004-CZ Listopad Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení. Skladovací teplota -25 C až +85 C.

GFK-2004-CZ Listopad Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení. Skladovací teplota -25 C až +85 C. Modul slouží pro výstup digitálních signálů 24 Vss. Specifikace modulu Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení 48,8 mm x 120 mm x 71,5 mm dvou-, tří- a čtyřdrátové Provozní teplota -25 C až

Více

On-line datový list TDC-B100 TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY

On-line datový list TDC-B100 TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY On-line datový list TDC-B100 TDC A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Kategorie produktů Úlohy Integrovaná karta SIM Výstup alarmu Mechanika/elektrika Napájecí napětí

Více

BKD/ BKF 7000 tyristorové DC měniče od 5 do 1100 kw

BKD/ BKF 7000 tyristorové DC měniče od 5 do 1100 kw BKD/ BKF 7000 tyristorové DC měniče od 5 do 1100 kw BKD/ BKF 7000 - DC měniče pro aplikace do 1100 kw Firma Baumüller vyvinula novou řadu DC měničů BKD/ BKF 7000 nahrazující osvědčenou serii BKD/ BKF 6000.

Více

NAPÁJECÍ ZDROJE S8VK. Spolehlivý a bezstarostný provoz po celém světě

NAPÁJECÍ ZDROJE S8VK. Spolehlivý a bezstarostný provoz po celém světě NAPÁJECÍ ZDROJE S8VK Spolehlivý a bezstarostný provoz po celém světě»» Nejkompaktnější provedení na trhu»» Pro náročné prostředí»» Snadná a rychlá instalace 2 Kompaktní napájecí zdroje... Společnost Omron

Více

AS-Interface. AS-Interface. = Jednoduché systémové řešení

AS-Interface. AS-Interface. = Jednoduché systémové řešení AS-Interface = Jednoduché systémové řešení Představení technologie AS-Interface Technologie AS-Interface Přenosové vlastnosti Instalace Základní všeobecný popis Síťová topologie Princip komunikace AS-Interface

Více

Sada se stupněm krytí IP20 TI-BL20-E-EN-4

Sada se stupněm krytí IP20 TI-BL20-E-EN-4 připojení až 4 čtecích / zapisovacích hlav kabelem BLident kombinovaný provoz čtecích / zapisovacích hlav HF a UHF Napájení přístrojů / systému Typové označení Identifikační číslo 7030615 Počet kanálů

Více

Sada pro Profinet IO se stupněm krytí IP20 TI-BL20-E-PN-4

Sada pro Profinet IO se stupněm krytí IP20 TI-BL20-E-PN-4 připojení až 4 čtecích / zapisovacích hlav kabelem BLident kombinovaný provoz čtecích / zapisovacích hlav HF a UHF Napájení přístrojů / systému Typové označení Identifikační číslo 7030468 Počet kanálů

Více

Čtyři běžné PROBLÉMY PŘI KALIBRACI TLAKU

Čtyři běžné PROBLÉMY PŘI KALIBRACI TLAKU Čtyři běžné PROBLÉMY PŘI KALIBRACI TLAKU Kalibrace tlaku je často důležitou součástí systémů řízení a přispívá k optimalizaci procesů a bezpečnosti závodu. Přístroji pro měření tlaku je sice vybaven téměř

Více

GFK-2005-CZ Prosinec Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení. Provozní teplota -25 C až +55 C. Skladovací teplota -25 C až +85 C

GFK-2005-CZ Prosinec Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení. Provozní teplota -25 C až +55 C. Skladovací teplota -25 C až +85 C Výstup 24 Vss, negativní logika, 0,5 A, 2 body Modul slouží pro výstup digitálních signálů 24 Vss. Specifikace modulu Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení 12,2 mm x 120 mm x 71,5 mm dvou-,

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

4x vstup pro měření unifikovaného signálu 0 10 V, 0 20 ma, 4 20 ma. komunikace linkami RS232 nebo RS485

4x vstup pro měření unifikovaného signálu 0 10 V, 0 20 ma, 4 20 ma. komunikace linkami RS232 nebo RS485 měřící převodník 4x vstup pro měření unifikovaného signálu 0 10 V, 0 20 ma, 4 20 ma komunikace linkami RS232 nebo RS485 13. ledna 2017 w w w. p a p o u c h. c o m 0294.01.02 Katalogový list Vytvořen: 4.5.2007

Více

GFK-1904-CZ Duben Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení. Skladovací teplota -25 C až +85 C. Provozní vlhkost. Skladovací vlhkost

GFK-1904-CZ Duben Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení. Skladovací teplota -25 C až +85 C. Provozní vlhkost. Skladovací vlhkost Modul slouží pro výstup digitálních signálů 24 Vss. Specifikace modulu Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení 12,2 mm x 120 mm x 71,5 mm dvou- a třídrátové Provozní teplota -25 C až +55 C

Více

AS-Interface. AS-Interface = Jednoduché systémové řešení. Představení technologie AS-Interface

AS-Interface. AS-Interface = Jednoduché systémové řešení. Představení technologie AS-Interface = Jednoduché systémové řešení Představení technologie Česká republika 2 Technologie Přenosové vlastnosti Instalace Základní všeobecný popis Síťová topologie Princip komunikace Diagnostika Přenos analogových

Více

Služby pro zařízení vysokého napětí. Spolehlivé sledování stavu zařízení

Služby pro zařízení vysokého napětí. Spolehlivé sledování stavu zařízení Služby pro zařízení vysokého napětí Spolehlivé sledování stavu zařízení Strategie údržby Jaký přístup je nejlepší? Údržba dle skutečného stavu zařízení Údržba založená na průběžném monitorování funkce

Více

AS-Interface. AS-Interface. = Jednoduché systémové řešení

AS-Interface. AS-Interface. = Jednoduché systémové řešení AS-Interface = Jednoduché systémové řešení Představení technologie AS-Interface Technologie AS-Interface Přenosové vlastnosti Instalace Základní všeobecný popis Síťová topologie Princip komunikace AS-Interface

Více

Advanced Industrial Automation. Jedinečná koncepce Plug & Play LASEROVÉ SNÍMAČE ZX

Advanced Industrial Automation. Jedinečná koncepce Plug & Play LASEROVÉ SNÍMAČE ZX Advanced Industrial Automation Jedinečná koncepce Plug & Play LASEROVÉ SNÍMAČE ZX pro přesné měření Řada ZX laserových snímačů firmy Omron, předního světového výrobce v oboru snímačů, vytvořila nový standard

Více

KAMEROVÉ SYSTÉMY. User oriented vision. isión orientada al usuario. Jednoduché nastavení, vysoký výkon. Anwenderorientierte Bildverarbeitung

KAMEROVÉ SYSTÉMY. User oriented vision. isión orientada al usuario. Jednoduché nastavení, vysoký výkon. Anwenderorientierte Bildverarbeitung KAMEROVÉ SYSTÉMY User oriented vision Anwenderorientierte Bildverarbeitung isión orientada al usuario pproche centrée sur l utilisateur Visione orientata agli utenti proche centrée sur l utilisateur rte

Více

Nové senzory jsou automaticky. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory.

Nové senzory jsou automaticky. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory. Nové senzory jsou automaticky identifikovány. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory. Kontrolér SC 1000 komunikuje až s osmi senzory najednou. HACH LANGE www.hach-lange.com Spolehlivý přenos dat i

Více

Seznámení s Quidy. vstupní a výstupní moduly řízené z PC. 2. srpna 2007 w w w. p a p o u c h. c o m

Seznámení s Quidy. vstupní a výstupní moduly řízené z PC. 2. srpna 2007 w w w. p a p o u c h. c o m vstupní a výstupní moduly řízené z PC 2. srpna 2007 w w w. p a p o u c h. c o m Seznámení s Quidy Katalogový list Vytvořen: 1.8.2007 Poslední aktualizace: 2.8 2007 12:16 Počet stran: 16 2007 Adresa: Strašnická

Více

Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect.

Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect. Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect. Technologie elektronického rozhraní - Remote I/O ve třídě IP 20 Snadná instalace Úsporná a flexibilní konfigurace

Více

Systém AS-Interface. Všeobecný popis. Master

Systém AS-Interface. Všeobecný popis. Master Funkce Moderní výrobní zařízení ve všech oblastech průmyslu obsahuje velké množství snímačů a akčních prvků pro sledování výrobních postupů. Automatizované technologie jsou řízeny použitím počítačů. Ve

Více

AD4RS. měřící převodník. 4x vstup pro měření unifikovaného signálu 0 10 V, 0 20 ma, 4 20 ma. komunikace linkami RS232 nebo RS485

AD4RS. měřící převodník. 4x vstup pro měření unifikovaného signálu 0 10 V, 0 20 ma, 4 20 ma. komunikace linkami RS232 nebo RS485 měřící převodník 4x vstup pro měření unifikovaného signálu 0 10 V, 0 20 ma, 4 20 ma komunikace linkami RS232 nebo RS485. Katalogový list Vytvořen: 4.5.2007 Poslední aktualizace: 15.6 2009 09:58 Počet stran:

Více

modunet180: opakovač sběrnice novanet

modunet180: opakovač sběrnice novanet SAUTR Y-modulo 2 PS 96.2 cz Katalogový list Y-BU8 modunet8: opakovač sběrnice Vaše výhoda pro dosažení vyšší energetické účinnosti SAUTR Y-modulo 2 osvědčená technologie v novém designu. Přesné řízení

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20 NÁVOD K OBSLUZE Zimní sada SWK-20 - plynulá regulace otáček ventilátoru - ovládání ohřívače podle okolní teploty -alarm při vysoké kondenzační teplotě - zobrazení aktuální teploty - mikroprocesorové řízení

Více

IQ Easy firmy Simco-ION

IQ Easy firmy Simco-ION IQ Easy firmy Simco-ION Nová generace výrobků pro ovládání statické elektřiny SOUHRN: Firma Simco-ION představuje novou generaci výrobků pro eliminaci statické elektřiny, elektrostatické nabíjení a měření

Více

ŘADOVÉ VENTILY S VYSOKÝM PRŮTOKEM A VELKOU PŘIDANOU HODNOTOU

ŘADOVÉ VENTILY S VYSOKÝM PRŮTOKEM A VELKOU PŘIDANOU HODNOTOU ŘADOVÉ VENTILY SÉRIE V50-53 ŘADOVÉ VENTILY S VYSOKÝM PRŮTOKEM A VELKOU PŘIDANOU HODNOTOU 02 VÝHODNÉ VENTILY V50-53 PŘEDSTAVUJEME NOVOU SÉRII ŘADOVÝCH VENTILŮ V50-53 TECHNICI NORGRENU VYVÍJEJÍ VÝROBKY,

Více

TDS. LED zobrazovače. 4 sedmisegmentový svítící displej Výška znaku 10 nebo 57 mm Komunikace přes RS července 2012 w w w. p a p o u c h.

TDS. LED zobrazovače. 4 sedmisegmentový svítící displej Výška znaku 10 nebo 57 mm Komunikace přes RS července 2012 w w w. p a p o u c h. LED zobrazovače 4 sedmisegmentový svítící displej Výška znaku 10 nebo 57 mm Komunikace přes RS485 11. července 2012 w w w. p a p o u c h. c o m Katalogový list Vytvořen: 17.12.2004 Poslední aktualizace:

Více

Nová i řada....beyond your expectations... preciamolen.com

Nová i řada....beyond your expectations... preciamolen.com Nová i řada...beyond your expectations... preciamolen.com NOVÁ i ŘADA beyond your expectations VÝKON NA VYSOKÉ ÚROVNI A JEDINEČNÁ NABÍDKA* METROLOGIE 6 Schváleno pro 2 x 6000 dílků s Vmin na úroveň = 0,5

Více

ECL Comfort 110 230 V AC a 24 V AC

ECL Comfort 110 230 V AC a 24 V AC 230 V AC a 24 V AC Popis a použití V aplikacích vytápění lze řídicí jednotku ECL Comfort 110 integrovat s řešením Danfoss Link prostřednictvím rozhraní DLG pro použití v jednogeneračních aplikacích. Řídicí

Více

SIMATIC ET 200SP: ÚSPORA MÍSTA, JEDNODUŠŠÍ PRÁCE, VYŠŠÍ VÝKON

SIMATIC ET 200SP: ÚSPORA MÍSTA, JEDNODUŠŠÍ PRÁCE, VYŠŠÍ VÝKON Nová generace decentrálních periferií SIMATIC ET 200SP: ÚSPORA MÍSTA, JEDNODUŠŠÍ PRÁCE, VYŠŠÍ VÝKON Načtěte QR kód pomocí svého mobilního telefonu. www.siemens.cz/et200sp Automatizace s vyšší efektivitou

Více

On-line datový list. FLOWSIC100 Process PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ HMOTNOSTNÍHO PROUDU

On-line datový list. FLOWSIC100 Process PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ HMOTNOSTNÍHO PROUDU On-line datový list FLOWSIC100 Process B C E F Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC100 Process Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané

Více

Jednoduše bezpečný. Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET

Jednoduše bezpečný. Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET Jednoduše bezpečný Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET Bezpečnostní zámek CET CET kombinuje princip mechanického zamykání s elektronicky kódovaným aktuátorem. Všestranný Zámky CET se používají pro

Více

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností.

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO boschsecurity.cz Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO

Více

Váš start do průmyslové revoluce: IO-Link řešení pro potravinářský průmysl

Váš start do průmyslové revoluce: IO-Link řešení pro potravinářský průmysl Váš start do průmyslové revoluce: IO-Link řešení pro potravinářský průmysl IO-Link www.ifm.com/cz/io-link Technologie budoucnostiuživatelsky orientované koncepty IO-Link DEVICE QA0011 SMARTOBSERVER 24

Více

Informace o přístroji UH28C VN zdroj

Informace o přístroji UH28C VN zdroj Informace o přístroji UH28C VN zdroj EN-CENTRUM, s.r.o. Telefon: +420 257 322 538 E-Mail: sales@encentrum.cz Lidická 66 Praha 5 15000 Telefax: +420 251 560 202 Internet: www.encentrum.cz Shrnutí Nejnovější

Více

TECOMAT TC700 ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU UC-7201. 1. vydání - červen 2004

TECOMAT TC700 ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU UC-7201. 1. vydání - červen 2004 TECOMAT TC700 ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU UC-7201 1. vydání - červen 2004 Podrobná uživatelská dokumentace je k dispozici v elektronické podobě na CD INFO, lze ji také objednat v tištěné podobě - název

Více

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace TNÍ MĚŘENÍ PROUDĚNÍ VZDUCHU PRO BÁŇSKÉM PRŮMYSLU Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Převodníky tlaku. Převodník pro pevné připevnění šroubovým spojem ATM

Převodníky tlaku. Převodník pro pevné připevnění šroubovým spojem ATM Převodníky tlaku Převodník pro pevné připevnění šroubovým spojem ATM Pro aplikace, kde je lepší použít převodník v provedení pro měření tlaku se separovaným měřeným médiem. Toto platí obzvlášť u vyšších

Více

Modul pro prodloužení modulové sběrnice

Modul pro prodloužení modulové sběrnice s 8 184 8184P01 TX-I/O Modul pro prodloužení modulové sběrnice TXA1.IBE Umožňuje prodloužení modulové sběrnice na vzdálenost až 2 x 200 m Kompaktní rozměry dle DIN 43 880 Jednoduchá montáž a nastavení

Více

sada pro Profibus-DPV1 se stupněm krytí IP20 TI-BL20-DPV1-6

sada pro Profibus-DPV1 se stupněm krytí IP20 TI-BL20-DPV1-6 Typové označení Identifikační číslo 1545006 Počet kanálů 6 Rozměry 97.7 x 128.9 x 74.4 mm délka kabelu mezi interface a čtecí/ zapisovací hlavou až 50 m 2 dekadické otočné přepínače pro nastavení Profibus

Více

MICO. Řešení pro inteligentní rozvody proudu. Monitorování. Odpojení. Detekce

MICO. Řešení pro inteligentní rozvody proudu. Monitorování. Odpojení. Detekce MICO Řešení pro inteligentní rozvody proudu Monitorování Odpojení Detekce 02 MICO 03 ŘEŠENÍ PRO INTELIGENTNÍ ROZVODY PROUDU V komplexním napájecím systému s velkým počtem prvků je hospodárné a funkční

Více

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití 2 Řada MIC 550 Nastavení standardu pro sledování Atraktivní, kompaktní provedení pro nenápadné začlenění do prostředí sledování Robustní konstrukce

Více

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Řada C Vysoce výkonné řešení pro kontrolní vážení Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Vaše podnikání

Více

Sada pro Profinet IO se stupněm krytí IP67 TI-BL67-EN-PN-8

Sada pro Profinet IO se stupněm krytí IP67 TI-BL67-EN-PN-8 Typové označení Identifikační číslo 1545043 Počet kanálů 8 Rozměry 204 x 145 x 77.5 mm délka kabelu mezi interface a čtecí/ zapisovací hlavou až 50 m 3dekadické otočné přepínače pro nastavení sběrnicové

Více

Řídicí jednotka řady Evolution

Řídicí jednotka řady Evolution Řídicí jednotka řady Evolution 4 až 16 stanic Programování pomocí počítače Vnitřní a venkovní provedení Modulární Představujeme příští generaci řídicích jednotek. Díky intuitivnímu rozhraní a mimořádným

Více

On-line datový list TDC-E200EU TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY

On-line datový list TDC-E200EU TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY On-line datový list TDC-E200EU TDC A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Kategorie produktů Úlohy Integrovaná karta SIM Výstup alarmu Výkon Senzoru Interní počítač Interní

Více

Váš start do průmyslové revoluce: IO-Link řešení pro průmyslovou automatizaci

Váš start do průmyslové revoluce: IO-Link řešení pro průmyslovou automatizaci Váš start do průmyslové revoluce: řešení pro průmyslovou automatizaci www.io-link.ifm ifm nabízí nejširší a nejobsáhlejší produktovou řadu senzorů, masterů a softwaru LR DEVICE Software pro nastavení parametrů

Více

PROtop inovativní napájecí zdroj pro nejnáročnější aplikace Spolehlivost, efektivita, ochrana proti přepětí a extrémním teplotám

PROtop inovativní napájecí zdroj pro nejnáročnější aplikace Spolehlivost, efektivita, ochrana proti přepětí a extrémním teplotám NEWS 2018 PROtop inovativní napájecí zdroj pro nejnáročnější aplikace Spolehlivost, efektivita, ochrana proti přepětí a extrémním teplotám Spolehlivý napájecí zdroj do nejnáročnějších provozních podmínek

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list Objednací informace A PRO MĚŘENÍ PLYNU TRAZVUKOVÝCH PLYNOMĚRŮ OD SPOB SICK C D Popis produktu E F Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se

Více

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám.

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. STOW MOBILE Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. MOBILNÍ PALETOVÉ REGÁLY Stow Mobile je vysokokapacitní skladovací systém navržený tak, že paletové regálové systémy jsou

Více

BL67 elektronický modul 4 analogové proudové/napěťové vstupy BL67-4AI-V/I

BL67 elektronický modul 4 analogové proudové/napěťové vstupy BL67-4AI-V/I nezávislý na použitém sběrnicovém standardu a použitých konektorech stupeň krytí IP67 LED pro indikaci stavu a diagnostiky elektronika je galvanicky oddělena od sběrnice optočlenem 4x analogový vstup 0/4

Více

Modul TX OPEN RS232/485

Modul TX OPEN RS232/485 s 8 185 8185P01 TX-I/O ; DESIGO OPEN Modul TX OPEN RS/485 TXI1.OPEN pro integraci cizích systémů a přístrojů do systému DESIGO (V4 nebo vyšší) Platforma pro integraci cizích systémů a přístrojů do řídícího

Více

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Komunikační systém Acti 9 poskytuje vašim obchodním partnerům úplnou kontrolu nad jejich elektroinstalací 100% Pouze od Schneider Electric exclusive

Více

On-line datový list MEAC SYSTÉMY CEMS

On-line datový list MEAC SYSTÉMY CEMS On-line datový list MEAC A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. MEAC Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické

Více

Bezkontaktní systém ustavování nástrojů NC4

Bezkontaktní systém ustavování nástrojů NC4 Katalogový list H-2000-2244-05-B Bezkontaktní systém ustavování nástrojů NC4 Změření nástroje a zjištění poškozeného nástroje kdekoli v dosahu paprsku Komponenty systému Systém ustavování nástrojů NC4

Více

POŽÁRNÍ OCHRANA LAKOVACÍCH KABIN

POŽÁRNÍ OCHRANA LAKOVACÍCH KABIN POŽÁRNÍ OCHRANA LAKOVACÍCH KABIN Moderní systémy pro ochranu lakovacích kabin, které vyvinula, vyrábí a dodává společnost RSBP, zajišťují účinnou ochranu v provozech specializovaných na povrchovou úpravu

Více

I/O modul VersaPoint. Analogový výstupní modul, 16 bitový, napětí, 1 kanál IC220ALG321. Specifikace modulu. Spotřeba. Vlastnosti. Údaje pro objednávku

I/O modul VersaPoint. Analogový výstupní modul, 16 bitový, napětí, 1 kanál IC220ALG321. Specifikace modulu. Spotřeba. Vlastnosti. Údaje pro objednávku Analogový výstupní modul, 16 bitový, napětí, 1 kanál Modul slouží pro výstup analogových napěťových signálů. Tyto signály jsou k dispozici v 16 bitovém rozlišení. Specifikace modulu Rozměry pouzdra (šířka

Více