rexrova iasr ZADAVACI DOKUMENTACE ,,Flow cytometrovy analyzhtor CEITEC II" l.l. Zahiieni zadhvaciho iizeni - Oznftmeni o zakfnce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "rexrova iasr ZADAVACI DOKUMENTACE ,,Flow cytometrovy analyzhtor CEITEC II" l.l. Zahiieni zadhvaciho iizeni - Oznftmeni o zakfnce"

Transkript

1 MINISTERSTVO SKOLSTVI, MLADEZE A TELoVYcHoVY EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNf ROZVOJ INVESTICE DO VA5[ BUDOUCNOSTI rexrova iasr ZADAVACI DOKUMENTACE idst i. I zaddvacf dokumentace nadlimitni veiejn6 zakinky na dod6vky,,flow cytometrovy analyzhtor CEITEC II" zadtxane votevien6m iizeni vsouladu s ustanovenim $ 21 odst. 1 pism. a) a $ 27 andsl zilkona (, Sb., o veiejnych zakilzkdch, ve zndni pozddj5ich piedpisfi (d6le jen,,zvz*), v souladu s Piilohou (,. 2 piiru(,ek pro Ladatele a piijemce OP VaVpI - Pravidla pro vfbdr dodavatelir v r6mci Operadniho programu Vyzkum a vyvoj pro inovace verze 5.2 (dale tak6,,pvd" nebo,,pravidla") a v souladu s vnitinimi piedpisy zadavatele. Zadaaatel a rdmci zaddoac{ dokumentace dd.ud uiem dodaaatelfim n* addom{ Ze pln! text Praaidel je aeiejnd dostupny na Prauidla obsahuj{ kromi poainnosti zadauatele pii zaddtsacim iizen{ i ustonoaen{, kterd jsou podstotnd pro dodaaatele jak a prubdhu zadduqciho iizen{, tak zejmdna pro pi{padnd uznay'eni smlouzty, po dobu realizace zakdzky podle t6to smloutsy a tdi po skonien{ rcalizqce zakdzky. Piedlolen{m nab{dky a rdmci zadduaciho i{zen{ dodaaatel soueasni potarzuje, 2e se sezndrnil s Praaidly o zaaazuje se plnit ustsnoaen{ a nich uaedend, kterd se aztahuj{ k dodaaatelfim, a to o prubdhu zaddaqciho f{zen{, pfi i 1to uzaafen{ smlouay a po dobu realizace piedmdtu plndn{ Tento dokument Textovd df.st zadtxaci dokumentace navazuje na zveiejndne Ozntrmeni o zakttzce ve Vdstniku veiejnych zakdzek (d6le jen,,yvz*) a poskytuje dodavateli podrobndj5i, upiesiujici a dalsi podstatnd informace o t6to veiejnd zakhzce. 1. Udaie o zadivacim iizeni l.l. Zahiieni zadhvaciho iizeni - Oznftmeni o zakfnce Zadavatel zahdjil zadixaci iizeni v souladu s ustanovenim $ 26 odstavce 1 odesl6nim ozndmeni o zahhjeni zad vacfho iizeni k uveiejndni, tim ozndmrl neomezendmu podtu dodavatelfi svrij rimysl zadat veiejnou zakhzku na dodfvky v otevien6m iizeni v souladu s ustanovenim $21 odst. 1 pism. a) a $ 27 ZVZ. Oznhmeni oteviendho iizenije vyzvou kpod6ni nabidek dodavatelt a k prokiailni splndni kvalifi kace. Zadavatel je povinen uveiejnit ozndmeni o zahhjeni zadtxaciho iizeni zprisobem uvedenym v $ 146 a $ 147 ZYZ Zveiejndni zaddvaci dokumentace na profilu zadavatele Zaddvacf dokumentace (ddle takd,,2d") je soubor dokumentfi, ildajfi, pozadavkit a techniclqtch podminek zadavatele vymezuj{ci piedmdt velejnd zakdzlry v podrobnostech nezbytnych pro zpracovdni nabidlqt. Zaddvac{ dokumentace se sklddd z tdchto n{ze uvedenych dokumentit, kterd jsou viechny nedilnou souidstf zaddvaci dokumentace. Jednd se o tyto dokumenty: stranq I (celkem 14)

2 EVRoPSKA UNIE MtNtsrEFSrvo Sxorsrvl. MLADEzE A TELoVvcHoVY EVRoPSKY FoND PRo REGIoNALNI RozVoJ INVESTIcE Do VAsI BUDoUcNoSTI l) Textovri irist zadiryaci dokumentace - d6st d. I zd (d.aletakd,,text ovtt t6st zd*) 2) Technick6 podminky - d6st d. 2 zd (d'retakd,,technickd podminky.,) 3) Obchodni podminky - smluvnf vzor Kupnf smlouvy i. 9770/0002g - d6st ().3 zd (d6le tak6,,smluvni vzor Kupnf smlouvy" nebo,,smlu vni vzor,, nebo tak6,,smlouva,,) Zaddvaci dokumentace je v kompletni podobd uveiejndna a neomezenlfm bezpl atnd dalkovym k piistupem di spozi ci na pro fi l u iudau itere http s : r r zai<,,2ky.v fu. czr. Zadavatel d6le upozorriuje dodavatelel uchaz Nepiihl6senf/ neregistrovani ulivatele maji piistup k zakladni piipadnd specifikaci jednotlivychyz a acim a zadivici dokumentac je-li piimym poskytov6na neomezenym a Dodavateld po piihliseni raji moznost interakce v riimci pifslusny F avatell uchazed,n"-6 v systdmu E-z$Kjest6 Z6dny ridet' nemtze se do syst6mu E- zadavatel doporuduje tomuto d sit a prov6ddt rikony v r6mci zad,ixacichiizeni, proto chazldir. u.yr1e- ue-zakzaregistrovat. ::,*:1":"#oTl?Il^: t:f:*_":, o registraci a ovkidrtni systdmu F,_LAK tze ziskat v uzivatelskd piirudce pro dodavalele-, kterit je,[i"u"'1"iild-1; 'i"ooi]{],,,,, http u s o :.,, / I o zakazk\'.v fu. c I dat J manual 87, -M r r c 1 - T) o. r "no. rt! a r a r o ^.r - r r. v t u, a z t garu manlj,a / E L AK_ Manu.al _ K dokondeni registrace e a v ftrmci fttmcr kornunika""l**o*t.rem kornunikace se, prostie nictvim elektronickdho nastroje E-ZAKje nutnf elektronickv nodnis pn;rnhnxiei ;-r^--nace jsou volnd dostupnd na v piipadd jakychkoliv o,t6zek tykajicich se uzivaterskdho ovl6d6ni dostupndho na vyse uveden6 *.toue str6nce kontat tujte, prosim, kon kterou je Mgr. Jiii Sobotka, a to prostiednictvim sobotkaj@vfu. 7. ;["r,.] uchaze(' bere na vddomi, Ze ukondeni infrastrukturni d6sti_projektu je v dobd zah1jeni zaddvaciho iizeni k piedmdtnd veiejnd zak zce stanoveno na l1. 12,2015. zadavateli nebude poskytnuta piislibend dotace urden6 pro. realizaci piedmdtu veiejnd zakivky v piipadd, Ze k datu ukondeni infrastrukturni d6sti projektu nebui.,fircn vdetn6 splndnf z6v azku zad,av atere iaplatit vybran6mu' u"t u, piedmdtu pln6ni veiejnl zakazky, y n6vaznosti nu uys. uvea pokud zadavatel v prtibdhu zadivaciho iizenik piedmdtn6 vei veskerd vynalorene risili nebude objektivn E moln6 splnit pi ukondeni infrastrukturni d6sti prolektu, v drisredku dehoz piislibend dotace urle1a pro realiza.i pr"d-etu veiejnd,iua*y, mtfiebyt toto povalov'no za drivod hodny zvkistniho zietele are odst. "2 ;i;^. e) zitkona vedoucf ke zruseni piedmdtndho zaditvaciho i.izeni. Nepiiddlenf piislibend dota"" urden6 pro realizaci piedmdtu veiejn6 zakdzky piedstavuje z hlediska faktickd moznosti financov6ni pi"j-ci, pln6ni veiejne zakdzky zisadni zilsahdo finandni situace zadavatele. strana2 (celkem l4)

3 EVROPSKA UNIE EVROPSKV FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ MiNtsrERsTVo SKoLSTVI MLADEzE A TeLovVcHovy INVESTICE DO VASf EUDOUCNOSTI Veterin6rn i a farmaceutick6 univerzita Brno Sidlo: Prdvni forma: IE: DIE: (drile takd,,zadavatel,,nebo,,vfu Brno.,). Palackdho ti. 113, Brno veiejn6 vysokri Skola cz 621 s7 r24 prof. MVDr. Ing. pavel Suchy, CSc., rektor VFU B "r:,tuor' Jiii Smola, csc'' ieditel GEITEC - Stiedoevropsky technologicky institut, vfu Kontaktnf osoba zadavatere: Mgr. Jiii Sobotka, tel.: , qabalkqr@yfu{2. 3. Nizev a reg. i. proiektu: N6zev pro.iektu: CEITEC - Stiedoevropsky technologicky institut Reg d. projektu: CZ.1}5 1.1, ' Nrizev veiein6 zak6zkv:,,frow cytometro vj, analyzittor GEITEC Ir,, vz 44t20ls f^lylometrovi analyzfitor a to v rftmci CEITEC _ StiedoevrooskV ktu Op VaVpI, C2,1, / itut. obem posune vpied vyzkumne aktivity CEITEC. adavatele na zbolijsou stanov eny blile tvoii d6st d,.2. zadilaci dokumentace. jsou blize uvedeny vdl. i.2. Textove strana 3 (celkem l4)

4 EVROPsKA UNIE EVR-OP5KV FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ INVESTICE DO VAST BUDOUCNOSTI splriovat technickd a dokumentaci Uielem t6to. veiejn6 zak6zky. anaryz'tor",_kter;j,:". je dod:ivka *e."-r. pifstroje -::r:-i piirt.:"reho,,trlow vybaveni v rrimciffi:t_[."# 78:::::^::ffi f ;il?",'i;;;ierrecffi ;'":;:pskvtechno,ogi.kyinstitut povalovfno i uvedenf vf, 'eseni. za variantni ieseni ie 7.9' Zadava.tel.nepoZaduje p z t;iasti uchazete v )aai: Veiej n6 zaktrzkaneni rozddlena na diisti c pro hodnoticf kritdrium. J - ndnf povinnosti vyplyvajicich 7 '11' Poddnim nabfdky uchazed' zcela abez vyhrad,akceptuje podminky zad.naciho iizeni. Piedpoklddan6 hodnota bnfi lffi i;*hl1j";il!::iti:ol:rz,::^::::,:,^"_1,:,?n"(,s04030czkvierni ' pi.z'"cl"ili"ffi:i;',:;;:it,"y;:,veiejnd zakdzkv u 'iintrl"',ji.-.1n. Hffirf#H; Lliiffi'jJ',J""10""HJi^;T[f],;;Tilx#i'*:1,':,1{yedkuhodnocenf nabidekuzaviena iffi ;till[""ffi rtrr,;?f,'*'ii*ti,""*t..:11':h"'",t"ffi i,',,t-,#ffit; fi zorf^-.^a^r J;[i'#;f #,'"",J"iiT:'J,ffi ti,,;"-#1"-'.9,!',1?,xiiffit#t{"ffi ili zadavatehvhrazu jep.at"".rr#;r;,'"#"r:yfi #:gjjrff i:x;:;:. kritdriem pro zad,'nitdto veiejn e zakazkyje celkovri nabfdkovri cena v piedmit ptnini t6to veiejn! rllrirrrr. u je nabfdka s nejniz.f nabfdkovou cenou v CzKbez DpH. i Brno, pse etz +z...i..., a rann ac e,iiun un i verzi ty ilf itiji Zff "ii; i *,, tvoii nxi:?il'l3i3l;##i:,',y]l*_;,1:r;;t i ;i j ako drist d. :,n 3, nedlnju;##r;:i ru,,ir,; JJfi ;;;,; dokumentaci jsou ufiz",u.a"il;i' i.'2..ltt:]1'hffi:: T"*tore d,6sti ZD. strana 4 (celkem t4)

5 EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ MINISTERSTVO SKOLSTVI, MLADEZE A TELoVVcHoVY INVESTICE DO VASf BUDOUCNOSTI 11. Lhrita a misto pro poddni nabfdky a podr[ni nabidky Lhfita pro pod6ni nabidek zalind bdlet dnem n6sledujicim po dni zahttjeni vybdrov6ho iizeni, tj. po dni odesl6ni oznftmeni o zah leni zaddvaciho iizeni dle $ 26 odstavce l ZVZ Ukondeni piijmu nabidek/ konec lhrit)' pro pod6ni nabidek: V5echny nabidky musf byt zadavateli doruieny nejpozddji do dne do 14:00 hod. (vdetnd). V tento den a hodinu jiz musi byt vsechny nabidky doruieny zadavateh Nabidka musi b1rt. zadavateli pod6na vpisemn6 form6. PoZadavek na pisemnou formu je povalovtn za splndnlf tehdy, pokud je nabidka podepsfna osobou oprfvninou zastupovat uchazeie. Nepodepsany ndvrh smlouvy nebo nivrh smlouvy podepsany osobou neoprfvndnou zastupovat uchazeie bude drivodem kvylazeni nabfdky a vylouieni uchazeie z riiasti v zad,ixacim iizeni Zadavatel v souladu s $ 69 odst. 5 ZYZumoLf,uje pod6ni nabidek v listinnd podobd i ll.4.l. Nabfdkv podfvand v listinn6 podobi: V piipadd pod6ni nabidky v listinn6 podobd uchazed dorudi zadavateli nabidku v listinnd podobd v jednom pisemndm vyhotoveni v i6dnd uzaviene ob6lce zietelnd oznadenl nfnvem veieine zaktnky, tj. Yeiejnd zak64ka:,,flow cytometrovy analyzitor CEITEC II" a udajem,,neotevirat". VSechny listy kazd6ho vytisku nabidky by m6ly b;it odislovdny, prosity a provtn6ny Silrirkou, jejil konec po pievhzilni by mel blit pielepen zdlepkou a opatien razilkem a podpisem uchazede. Dfle musi byt na obrilce uvedena adresa, na kterou je mozno zaslat oznimeni podle $ 71 odst. 5 ZVZ. 1L4.2. Nabidky pod{van6 v elektronick6 podob6: V piipadd pod6ni nabidky elektronick;1imi prostiedky je uchaze(, povinen pouzit elektronicky ndstroj E-ZAK Veterin6rni a farmaceutickd univerzity Brno. Elektronicky n6stroj E- ZAK je dostupny na adrese Veskerd podmfnky a informace tykajici se elektronickdho ndstroje jsou dostupnd na https : I I zakazky.v fu. cz L Jazyk nabidky: Nabidka bude pod6na v deskdm jazyce. Dokumenty vyhotovend v jindm jazyce musi b;it opatieny riiednim piekladem do deskdho jazyka; to neplati pro dokumenty ve sloven5tind a pro podprirnd dokumenty technickd specifikace nabizendho plndni (napi. technick6 listy, oficitini brolury vyrobce atd.), kterd mohou b];it piedlozeny v anglickem j azyce. I 1.6. Misto pro podrini nabfdek: Nabfdkv pod{van6 v listinn6 podob6: Nabidky vlistinnd podobd se pod6vaji prostiednictvim osoby, kterd prov6di piepravu z6silek (kuryrnf sluzba), nebo prostiednictvim drlitele po5tovni licence na adresu sidla zadavatele, nebo osobnd v sfdle zadavatele (tj. Veterindmi a farmaceutick6 univerzita Brno, Rektor6t, budova d. 1, I. poschodf, dveie ().2I1- Mgr. Jiii Sobotka), a to v pracovnich dnech v dobd od 09:00 hod do 11:00 hod po piedchozi telefonick6 dohodd s kontaktni osobou zadavatele. stranq 5 (celkem l4)

6 EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ ''#J:J.t*t^ty3.s"T3"t"t#f INVEsTICE DO VASI BUDOUCNOSTI i nabidky podand v elektronickd do stupndho na adre s e nitpi, t t rut i)ii.r n. "r t, ;;;i;;;; rxtt;ll; 11'7' Dodavatel;"'l*",.#1"^::1115:," 7.ad'.6vy!m iizeni, nesmi bft soudasnd ;13ff#:1],",? i eio r' pro s te ani civrm j inv d o davate prokazuje f ;?" kvalifikaci. J;;-;"0?11.,',i 1u,# 1i'8' Pokud dodavatel pod6 vfce nabfdek samostatnd nebo spolednd s dalsimi dodavateli, vim jiny dodavatel v tomtei zadhvacim vsechny nabidky podand takovlfm nabidka byla uy{ur"nu, zadavatel zad.avatetbezodkladnr;x*?##':"i:::;vvloudeniu"hizer"ielt,,ca.iuoau 1 1'9' Spolednou nabidkou se rozuminabidka, 5l kterou podalo odst' 6 zyz za podminek stanovenych vice dodavatehi spolednd.-v*tliorrev $ p o d6v aj ici spolednou piipad6 se dodavateld nabf dku p ov aluj iza j ednoho uchazece Zadavatel ani komise nesmi oteviit ob6lku d uplynutim lhtty pro pod6ni lliijlf. otevir'ni obr'ek musi bft zahajeio i,d p; ilit;;ri,nrity pro pod6ni l2'2' otevfuani ob6lek s nabidkami probdhne dne: ve 14:01 hod., a to v sidle zadavatele, tj' veterinsrni afirmaceutickd univerzitab-;, p;i;k6ho ti. ll3,612 i3rit.? **::,l;lto'utu' zasedaci mistnos )dddleni ""r":"y.r' zak6zek, r, enim g 7l Otevirrini obrilek se dorudeny ve lhritd p Zad,avatelm,:2. fo' obrilek stvrdili podp Uchaze(,je oprrivndr to v podtu nejvyse obalek s nabidkam i pouze na ktery se p uia"i'o"r,r ffih1?#ll,tig":r_',lll,j o tom, le pod6na po uplynut{ lh;i;;;; 12'6' Komise pii otevir6ni ob6lek postupuje v souladu se zyz. ejichl-nabidky byly zadavateli '' o nichz tak stanovi zad,avatel. X1; "bt svou tidast pii otevirdni cu. 'ftomen pii oteviriini nabidek, a za uchazede se mtze otevirfini I 13. Zadhvacilh&ta zadfwaci lhtta.ie lhrita, po kterou jsou uchazedi svymi nabidkami vinani. v souladu s $ 43 zyz zadavatel stanovuje lhritu, po kterou jsou uchaz edi vitzitnisvymi nabidkami na dobu 3 mdsicri od poslednih; dn; lhritii.o pooani nabidek. 14. strqna 6 (celkem l4)

7 EVROPSKA UNIE MINISTERSTVo SKoLSTVI, MLADEZE A TELovycHovy EVRoPSKY FoND PRo REGIoNALNT RozVoJ INVESTIcE Do VAsI BUDoUcNosTI 14'l' Dodavatel je oprdvndn pozadovat po zad,avateli pisemnd dodatedn6 informace kzaddvacim podmink6m. Pisemn Zddost musi byt zidavateli dorudena nejpozddji 6 pracovnich dnri pied uplynutim lhtity pro pod6ni nabidek. l4'2' Zadavatel apeluje na dodavatele, aby Lildosto dodatednd informace pod6vali qfhradnd pomoci elektronick6ho nristroj e pro zadix ilniveiejnych zak1zei E-ZAK. 74'3' Zadavatel odesle prostiednictvim systdmuf.-zak dodatednd informace kzadflacim podmink6m pisemnd nejpozddji do 4 pracovnich dnti po dorudeni pisemnd Z6dosti o po skytnuti do datednych informac i k zadf' acim p o dmink6m. I4'4' Dodatednd informace, vdetnd piesndho zndni L6d,osti, poskytne zadavatel ztrovei i vsem dodavatehim, kteii polddali o poskytnuti zaditvici dokumentaci nebo kterli.m byla zaddvaci dokumentace poskytnuta, a to prostiednictvim elektronick6ho niistroje (systdmu) zadin tmi veiej nych zakfnek F.ZAK. 14'5' Soudasn6 budou tyto dodatednd informace vdetnd piesndho zndniz6dosti zad,avatelem zveiejndny s vyuzitim elektronickdho n6stroje (systdmu) zad6v6ni veiejnlich zakinek E-ZAK. Podrobndi5f informace o syst6mue-zak, registraci a doruiovdni informacf jsou podrobn6 uvedeny v il t6to Textov6 i6sti ZD. 14'6' Zadavatel vldy uveiejni dodatednd informace vdetnd piesndho zndni Z6dosti stejn;im zprisobem, jakym uveiejnil Textovou d6sl zad vaci dokumentace. 14'7 ' Zadavatel mrize poskytnout dodavatehim dodatednd informace k zadhvacim podmink6m i bez piedchozi Ladosti. 15. PoZadavky veiein6ho zadavatele na kvalifikaci 15'l' Piedpokladem pro posouzeni a hodnoceni nabidek dodavateli podanych v zadixacim iizeni, je prokdzini splndni kvalifikace v rozsahu stanovendm zadav atelem. splndnim kvalifi kace se rozumi pr ok6z6ni splndni : o zfktadnich kvalifikadnich piedpokladti podle g 53 odst. 1 zyz; o profesnfch kvalifikadnich piedpokladri podle g 54 pism. a) a b) zyz; o ekonomick6 a finanini zprisobilosti splnit veiejnou zaklzku piedlozenim destndho prohl6seni dle g 50 o lst. 1 pfsm, c) ZyZ zakladni kvalifikadni piedpokrady sphiuje dodavatel, kter;i prokale splndni podminek dle g 53 odst. 1 pism. a) a?k) ZVZ, tzn. piedlozenim: o ZVZ\ dle stranqt (celkem l4)

8 EhOPSKA UIIE tl#lf J.t4t^ty.?.s"f 8"...#i EVRoPsKf FoND pro Rpcrnrr,r, lnves'ce,; ;il;illi:,lilnr Rozvor 1s.3. spliiuje dodavatel, kterv pokud ; " " l,_ ilhff 1,?r,i#1,11}"ff ;r", dnikrinf podle zvllxt.,,int ^-,, :,", "ix;u::;:;l'," ::l::;::ch prd vnf ch pie d Ijcenci.,..,jna o"r.rro--prjtrr#ff Hffil: ace pro podrini nabfdek. dnf kvafifiku..----^'. podle g 53 -"_rv j JJ rvvrw s J+ pism. a) ZyZ, dle $ 54 pir*^u;i"'4vlren prosdednictvfm --e ' '' subdodar ouuooo Iv&tele prokdzat splndnf kvalifikace spoleu"ir"o podrivd_li nabi z nich proklza lfi iinfho dodavatele stranq g ftelken I4) S[f*rluz lve.tuet,.,,/

9 EVROPSKA UNIE MINISTEFSTVO SKOLSTVI MLADEZE A TELoVVcHoVY EVROPSKV FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ INVESTICE DO VASf BUDOUCNOSTI Zahranidni dodavatel (osoba s bydli5tdm nebo se sidlem mimo nzemi ieskd republiky) prokazuje splndni kvalifikace zpfisobem popsanym v $ 51 odst. 7 ZYZ, a to v rozsahu, zptisobem a v rirovni odpovidajici minim6lnd pozadovane ZYZ a pozadovand zadavatelem v zaddvacich podminkdch. Dokumenty prokazujici splndni kvalifikace piedkl6d6 zahranidni osoba v pirvodnim jazyce s piipojenim jejich fiednd ovdien6ho piekladu do deskdho jazyka; dokumenty vyhotoven6 ve sloven5tind nemusi b1;it do deskdho jazykapiekl6d6ny. Informace o dokumentech, kterd jsou v Cesk6 republice pouziv6ny kprokazdni k prokazovftni kvalifikace, jsou pro zahranidni dodavatele k dispozici na str6nk6ch Evropskd komi se zde : http : //ec. europa. eu/markt/ecerlis/lo gin. do Dodavateld mohou rovndz vyulit manu6lu CEITEC k prokazov6ni kvalifikace, kterli je dostupny na: Zadavatel nicmend upozoriuje dodavatele, Le manuftl m6 pouze podpr.irnou a metodickou povahu PouZiti vypisu ze seznamu kvalifikovan;fch dodavatehi Dodavateld zapsani v Seznamu kvalifikovanych dodavatehi ($ 125 a ndsl. ZYZ), mohou prokfnat splndni d6sti kvalifikace vypisem ze seznamu kvalifikovanych dodavatehi " Tento vfpis nesmi byt k poslednimu dni, ke kter6mu mdbyt prokfndno splndni kvalifikace (tj, k poslednimu dni lhrity pro pod6ni nabfdek) starsi nez 3 mdsice. Tento qfpis prokazuje splndni kvalifikace v rozsahu podleg I27 ZVZ PouZitf certifikitu ze Syst6mu certifikovanych dodavatelfi Dodavateld, kterym byl vyd6n certifikdt v r6mci Syst6mu certifikovanych dodavatelfi($ 133 a n6sl. ZVZ), mohou prokdzat splndni d6sti kvalifikace piedlozenim platndho certifik6tu (viz $ 140 odst. l ZYZ), Tento certifik6t prokazuje kvalifikaci v rozsahu podle $ 134 ZYZ PoZadavek zadavatele dle Q 44 odst,6 ZyZ V souladu s ustanovenfm $ 44 odst. 6 ZVZ zad,avatel pozaduje, aby uchazei v nabidce specifikoval i6sti veiejn6 zakizky, kter6 mri v rimyslu zadat jednomu ii vice subdodavatehim, a aby uvedl identifikadni a kontaktni irdaie kazddho subdodavatele, a to minim6lnd v rozsahu dle $ 17 pism. d) ZvZ. 16. Obchodni a platebni podminky - smluvni vzor Kupni smlouw Soud6sti nabidky uchazede musi byt n6vrh smluvniho vzoru Kupni smlouvy (,.9770/00028 obligatornfho charakteru, kter;;i bude : obsahovat pouze v5echna ustanoveni smluvniho vzoru Kupni smlouvy, uchaze(, doplni pouze ty ridaje, kter6 jsou urdeny k vyplndni, a to v rozsahu a dle pozadavkfi zadavatele stanovend v t6to zaddvaci dokumentaci 16,2. datov6n a podepsdn osobou opr6vndnou zastupovat uchazede; Nepodepsany smluvni vzor Kupni smlouvy je nepodepsanou nabidkou ve smyslu ZYZ aje proto pr6vnd neridinny. Nabidka, kter6 bude obsahovat nepodepsany smluvni vzor Kupni smlouvy, bude ze sout6ze vyiazenapro nesplndni podminek zad6ni. 16,3. mit piipojeny a vyplndny ve5kerd piilohy, na kterd smluvni vzor Kupni smlouvy odkazuje" 16,4. uchazed, do svdho n6vrhu piedmdtndho smluvniho vzoru Kupni smlouvy vyplni zelmdna sv6 identifikaini ridaje v il. 1 smluvniho vzorukupni smlouvy, ridaje pro strqna 9 (celkem I4)

10 EVROPs(YfOND PRO REGIONAINI ROZVOJ EVROPSKA UNIE rnvestrce oo vnst auooucrvoi n poskytoviinf fin projektu nebo zaklzky VaVpI (d spojend. 16.8, rjchaze d6stem zvlaitni platebr,r,ou,,?j f39ldt lgou po.drobnd uvedeny v 'Y'ktery tvoiijako d6sr d.3 nedflnou.",i^'^j: smluvnfho vzorukupnf tcast za cf dokumentace. lozit v5echnv okumentace. v5ech je.iich stranq l0 (celkem I4)

11 EVROPSKA UNIE EVRoPSKY FoND PRo REGjoNALNI RoZVoJ MrNtsrEFSTVo SKoLsrvl. MLADEzE A TELovVcHovy INVEsTIcE Do VAsI BUDoUcNosTI piiloh' Nedostatky v podsni nabfdek. nebo v poskytnuti pozadovanych informaci a dokumentace' nerespektujici vjakdmkoliv ohledu urtano]r.ni zadhvaci dokumentace vcetnd jejich pifloh, mohou mit za n6sledek vyiazeni nabidky zd,alli ridasti na veiejnd zak1zce a vyloudeni uchazede. VS:".hI dokumenty uvedend v tdto zaditvaci dokumentaci str6nkdch tdchto dokumentt tak, jak je piedeps6no. budou podeps6ny na piislusnych zprisobem uvedenym v tomto dokumentu tvoii jako d6st d. 1 nedilnou soudiist zadtlaci ddvaci dokumentaci jsou blize uvedena v dl Nabidka bude nazpracov'ni J,lfilffi#?:+:::fffl1"-*i:::::":i; $ 68 odstavce : Identifikaini ridaje uchazeie a do sv6 nabidky pi e,po1adovand v rozs ARI-Krycilist vrzpiiloha d. 1 tdto Textovd d6stizd Smluvnf vzor Kupnf smlouvy _ nrivrh smlouvy Soudristi nabidky (,.9770/ b zadavatele stanov Nabfdkovou cenu kterou uchazei zpracuje.vyhradnd isdnym lyplndnim cenovich rldajri v il. 4. piisluln6ho smluvniho vzolkupni smtouuy Uchazedem uvedenii cena za plndni tdto veiejn e zakazky bude stanovena jako cena maxim6lni. Takto stanoven6 nabidkov6 cena bude zahrnovat veskerd nriklady uchazeig..souvisejici s poskytnutim plndni. uchazed je piitom povinen uvdst nabidkovou clnu u"z DpH, nabidkovou cenu vdetnd DPH i vysi DpH. 17 '2'4' Doklady a informace prokazujicf splndnf kvalilikace uchazeie. PoZadavky zadavatele ]-a n_rokdz{nf splndnf kvalifikace uchazeie jsou zadavatelem uvedeny v il. 15 tdto Textovd d6sti zad,fxacidokumentace Technickou specifikaci: Uchazedi v specinkaci. j"flft"lffijrffi,rtechnick6 parametry st,, o"olff:ltj::?:tril:'j::fffi.*t1"j: tvoif jako d6st d. 2 nedilnou soudiist zadilaci dokumentace. Infbrmace piistupu o kzadhvaci dokumentaci jsou blize uvedeny v dl Textovd d6sti ZD. V piipade, Le nabizenl zaiizeni nebude spliovat zadavatelem stanovend technickd podminky, bude nabidka dodavat," zad.hvaciho "i" iizeni vyiazena auehazed vylouden. strana ll (celkem l4)

12 EVROPSKA UNIE EVRoPsKy FoND PRo RFGI^^, I,,NVEsrlcE r; ;;,;;;:ilit Nr Rozvor p ololkov!, rozpoiet: Uchazei. piehled naklady zad6vaci niivrhu s V piipad ceny zap ceny zaps piilohu d. poulita n tato cena 18. v Soui:isti rovniz: nabfdky rnusf byt v souladu s ustar , sez vp vp uch zes vpo ma_l jejict zn'enirlff rg,2. q r usranov rftn $ 6g odst. 3 ZVZ, kapit m vlastnfkri akcii fonnr lo % zakladniio prohlo - uchazei d'oloi,i podle pism. s ustanovenli, "o:l':1 - zad'd'va zakdzanou dohodu,veni $ 6g odst. 3 6zkou _ uchazei 'podobi buc.il;;;k6ffi ;l,.xh,:3_.j*"#:; irni g a-9 zvi.*--'oi odrninky tdto t"t veiejnd zakdzky v u sou-radu s nabfdkou, kter;i u,,,.'_,^' u oa.rrut o";;,:1?i]a zadava.reti c ozn'meniuchazedi i";l"xl po uplynuti lh0ty pro --'e!vwr trujeho po,zadovat adresu Fo dora.,o+^l: -, pro doruioviinf nebo r,, t--.^t, lo envch inf^---- kvali stano ':ily:l inrormaci ii doktadri ::ll:d,] prokazujici.h r;;;;; Vpiipadd v piimditne 'n,iii ne. povinen tur:ur::.:1.lpoz,i r povrnnost uchaze(,eo pfsemn. lnirtu:.t^d",:pfsemnd.,:out*ott v5 ve lh,iir-.,uiovysvdtleni nabidky. tjchazed, ie rne zadavatelem. Irt.t"ri" srrane 12 (cetken l4)

13 strqnq 13 (celkem l4) EVROPSKA UNIE MINISTEFSTVO SKOLSTVf. MLADEZE A TELoVVcHoVY EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ INVEsTICE DO VASI BUDOUCNOSTI vysvdtleni nabidky nesmi navrhovat, mdnit, ani se pokouset mdnit cenu nebo obsah nabidky, s vfjimkou piipustdn6ho doplndni kvalifikace Zru5it zadixaci iizeni do doby uzavieni smlouvy vsouladu sustanovenim s 84 zyz Vyloudit uchazede, jehol nabidka neni zpracovtna dle podminek zadilaci dokumentace Oznhmit vybdr nejvhodndjsi nabidky pouze uchazedrim, jejichl nabidka nebyla s konednou platnosti vyiazena Neposkytovat n6hradu n6kladri spojenych se zpracovdnim a pod5nim nabidek Nevracet uchazedrim podan6 nabidky V piipadd, Ze se v prubdhu plndni zad vane veiejnd zakizky vyskytne potieba provdst dodatednd pr6ce, dod6vky di sluzby nezbytnd pro dokondeni veiejnd zakhzky, kterd nebyly zahrnuty ve sjednandm piedmdtu plndni veiejn6 zakdzky, bude jejich zaddni ie5eno v souladu se ZYZ. 19. Oprfvndni dodavatele/ uchazeie Uchazel je opr6vndn podat pouze j ednu nabidku. I9.2. Dodavatel je opr6vndn po zadavateli pozadovat pisemnd dodatedn6 informace k zaddvacim podmink6m v souladu s ustanovenimi $ 49 ZYZ av souladu s dl. 14 tdto Textovd (,6str zadftvaci dokumentace Uchaze(, je opr6vndn dle ust. $ 71 odst. 6 bfr piitomen pii otevir6ni nabidek, a to v podtu nejvyse dvou osob za jednoho uchazede; za uchazede se mrize otevirdni ob6lek s nabidkami ridastnit pouze statut6rni org6n nebo z6stupce uchazede (tento pouze na zitklade pisemn6ho povdieni k zastupov6ni ridasti pii otevir6ni ob6lek), kterf se pii piichoduproktrte prrikazem totoznosti azapise se do listiny irdastnikfi Dodavatell Uchazed je oprdvndn v souladu s ustanovenim $ 110 a nasl ZYZ podat zadav ateli zdfivo dndn6 n6mitkv, 20. V souladu s ustanovenim $ 147a ZVZ je vybrany dodavatel. se kterlfm bude uzaviena povinnosti vyplyvajicich ze zndni tohoto ustanoveni ZVZ. V Brnd dne: 2 B FU Brno zastoupena prof. MVDr. Jiiim Smolou, CSc., ieditelem CEITEC VFU Brno

14 EVROPsKA UNIE \ EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ INVESTICE DO VASf BUDOUCNOSTI MINISTEFSTVO SKOLSTVf, MLADEZE A TELOVVCHOVY Pliloha i. I Textovd idsti ZD FORMULAR 1. KRYCI LISTNABIDKY pro nadlintitni veiejnou zakdzku -,, Flow cytometrovy analyzittor CEITEC " Identifikaini ridaj e uchazeie Firma Sidlo firmy Pr6vni forma Adresa pro dorudovdni korespondence O soba/y opr 6vn1nhl6 zastupovat uchazede IC DIC Tel. Fax Kontaktni osoba uchazede Podil uchazede na zaktnce fu %o\ Firma a sidlo spolednosti zapojenych do veiejnd zakfuky Uchazed prohla5uje, Ze v nabidkov6 cend jsou zahrnuty ve5kerd n6klady, nutn6 ke splndnf dod6vky, uveden6 ceny jsou nejvj5e piipustn6 (maximslni) a nebudou piekrodeny. V,dne podpis osoby opr6vndnd zastupovat uchazede strana 14 (celkem 14)

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu Přeprava VFU 1.7.2016-30.6.2017 jedná se o zakázku malého rozsahu, která není zadávána podle zákona č. 137/2006

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY Snvov rsrend Fflornl t**** SPA ZADAVAC DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAN XgiNrY na zaki,zku,rpifstroj pro vakuov6 kompresnf terapie66 Zad,avatel Savoy Westend Hotel, s.r.o. Rybnri 66812 Praha 1, Star6

Více

ztdtv,tci DoKUMENTACE

ztdtv,tci DoKUMENTACE MINISTERSTVO SKOLSTVi. MLADEZE A IELoVvcHoVY EVROPsKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ INVESTICE DO VASI BUDOUCNOSTI rexrova iasr ztdtv,tci DoKUMENTACE idst i. I zaddvacf dokumentqce nadlimitnf

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu" ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku ***** ITPAIE$FT x $sw ZADAVACI DOKUMENTACE.A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory na zakilzku,rzfsabnik pro teplou vodu" Zadavatel Savoy Westend Hotelo s.r.o. Rybn6 66812 Praha l. Stard MEsto Toto vyberovei{zenf

Více

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 12.1.2015 (datum odesl ii,ni vfzvy) Ev.d.: 15201 YYZYAK PoDANi NnniuTy A PRoKAzANi KVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNiM i,iznni (podle

Více

pisnvrxa zpnav A zadavatele

pisnvrxa zpnav A zadavatele EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ MINISTEFISTVO SKOLSTVI MLADEZE A IELoVVcHoVY INVESTICE DO VASf BUDOUCNOSTI pisnvrxa zpnav A zadavatele vyhotoven6 dle $ 85 zhkona E. 13712006 Sb., o veiejnych

Více

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel Akademie ved v. v. t. Y Pruze dne>25.11.2013 Ej. : FZU ITHS - 124612013 VVZVN,K PODANi N,q.EiNTY VEREJNE ZAKAZKY MALEHO ROZSAHU ZasilfmeYirmvyzvuk pod6ni nabidky na veiejnou zakdzku maldho rozsahu si n6zvem,rzfhadovf

Více

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf"

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf M6sto Bene5ov Masarykovo nfmisti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 20.8.2015 (datum odesl6ni vjzvy) Ev.d.: 15305 YYZVAK PoDANi Naniuxy A PROKAZANLKVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNIM f,,iznni (podle

Více

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov Investice do vosi Evropsk6 unie pooponovano z evnopsreno pno necrohar-nl RozvoJ ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich

Více

t--r r.f+ INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek - drlst A evropslsi soci6lni fond v er

t--r r.f+ INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek - drlst A evropslsi soci6lni fond v er evropslsi soci6lni fond v er EVROPSKA UNIE MI NISTERSTVO MLADEZE R relovycnovv SKOLSTV. INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI r.f+ t--r OP VzdEleyenf konkur nceschopnost Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY S,IVOY l.s'iiln:) Ftrqi''r[1. ***** LUXURY SPA RESORT KARTOVY VARY ZADAVACI DoKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY na zakdzku,rnov6 unilbrmy pracovnikri Balneo centra hotelu'o Zad,avatel Savoy Westend

Více

Hf;*yE-.-,m* # ZSHanry 12 - Nfkup tablett s piislu5enstvfm

Hf;*yE-.-,m* # ZSHanry 12 - Nfkup tablett s piislu5enstvfm Hf;*yE-.-,m* # y ly f fond v er EVROpSXA UNIE r,rr-a*ilr'? iliicv,"r,rr:vy' pro konkurencocchopnort INVESTICE Do ROZVOJE vzoemvarui Rozhodnuti zadavatele o vyberu nejvhodn6j5f nabidky 1. Veiejnri zakinkt

Více

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s I r rscsrstra tasr L FRAI{A 5 J vpsrsra iasr praha s uneo vbsrsrp iasrr praha s PRAVIDLA PRO YYULLVAXI UdNTOWCU NETNVE SrrilviCn pi.ispf vrri NA s rravovani nt ri cl. I Piedm6t fpravy Udelem t6chto pravidel

Více

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni M6stys I(f,cov Jirsikova 157 28509 K6cov IC:00236144 tel.:327 324204 fax:327 324375 e-mail: o tj.:42912009 Vyvdieno na rfiiedni desce M6styse Kicov dne20.7.20o9 V K6covd dne 20 7.2009 DOKT]MENTACE - ----

Více

SiPS TABOR. l. ZajiSt'ov6ni chodu LAN + IT infrastruktury na pracovi5tich SPS Tabor, kompletni

SiPS TABOR. l. ZajiSt'ov6ni chodu LAN + IT infrastruktury na pracovi5tich SPS Tabor, kompletni r gu sri.edni pr0myslova Srou srno:rui a sraveeni, TABoR SiPS TABOR KOMENSKEHO 1670, PSC 390 41 Usek: person6lni www.sps-tabor,cz info@sps-tabor.cz Yyzva k podr{ni nabidky Na plnini veiejnb zakdzky mal6ho

Více

Yyzva k podfnf nabfdkv

Yyzva k podfnf nabfdkv MEsto Strilil pod Ralskem, starostka evoluinf dp. 1G4, 47r 27 strful,pod Rarskem ij.:nlusrntfliw,t' non vestreizipoonai@ Yyzva k podfnf nabfdkv na verejnou zakitzku mal6ho rozsahu zadanou mimo rezim zilkona

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. Obec Zivanice 152,533 42 Livanice 801 - Obec nebo mdstsk6 d6st hlavniho mdsta Prahy Petr Lejhanec, starosta

ZADAVACI DOKUMENTACE. Obec Zivanice 152,533 42 Livanice 801 - Obec nebo mdstsk6 d6st hlavniho mdsta Prahy Petr Lejhanec, starosta 7 ZADAVACI DOKUMENTACE f na veiejnou zakhzku v rdmci LXIV. vfzvy Ministerstva Zivotniho prostiedi s n6zvem: eesk6 republiky na dod6vku,,sber a svoz bioodpadu v obci i.ivanice,, vyhl65enou v souladu se

Více

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni)

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni) Zadavatel Gymnr{zium Brno, tiida Kapitina Jaro5e, piispevkovri organizace ti. Kpt. Jaro5e 14 Brno 658 70 I 00 559 032 Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch

Více

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Ke Skalce 32,586 04 Jihlava Cislo zakdzky: HSJI- 4999 le-2012 Datum vyhlf5eni: 14. II. 2012 Cj.: HSJI-4999-IlE-2012 Podet listri: 3 Podet piiloh: 212 Yyzva k podfni

Více

Opelaini program Vzdikivdni pro konk ulerrceschopnosl Projekt CZ. 1.07 /1.1.001 44.0012 Podpora piirodovddn6ho a teclrnick6ho vzd6l6vilni

Opelaini program Vzdikivdni pro konk ulerrceschopnosl Projekt CZ. 1.07 /1.1.001 44.0012 Podpora piirodovddn6ho a teclrnick6ho vzd6l6vilni INVESTICE: DO ROZVOJE VZDELAVANI Yyzva k pod6ni nabfdek (pro Lidely uveiejndni na IIL\v-ut!!lu!.!Z nebo www shiinkiich k ajfi plo zad6vrini zakiizek z prostiedki llnandni podpory OP VK, kterd se vztahuji

Více

en Adresa organizadni jednotky: Akademie V6zeilsk6 sluzby CR ul. Michova 200 47127 StrdZ pod Ralskem ICO 00212423

en Adresa organizadni jednotky: Akademie V6zeilsk6 sluzby CR ul. Michova 200 47127 StrdZ pod Ralskem ICO 00212423 vnznnsxa sr,uzgn cnsrn REPUBLIKY Akademie Vdzefisk6 sluzby M6chova 200, P. O. Box 58,41127 Strirt pod Ralskem tel 487878111, fax: 487878515, ISDS: dya227n c. i. : vs-z 6070-041 ej-20 16-8034'}-LOG I 02

Více

**l MINISTERSTV-O SKOLSTVI, lfi

**l MINISTERSTV-O SKOLSTVI, lfi evropsk'i socia,lnf t-ono v en l MINISTERSTV-O SKOLSTVI, evnopsxn UNIE vtlaprze A TELOVvoHOVY INVESTICE DO ROZ/OJE VZDELAVANI r.f+ OP Vzd6l6v6ni konkutenceschopnost Zirpis o posou zeni a hodnoceni nabidek

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu Přeprava FVHE 4/2015-6/2015 jedná se o zakázku malého rozsahu, která není zadávána podle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Akademievid e R, v. v. i.

Akademievid e R, v. v. i. Akademievid e R, v. v. i. Y Praze dne 10. ll.20t4 WZVN,K PODANI NIEIITY K VEf,.EJNE ZAKAZCEMALEHO ROZSAHU Zasilitme Yhm vyzvu k podani nabidky na veiejnou zakfuku mal6ho rozsahu na dod6vky s n6zvem: Ndkup

Více

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT r a a,'i.a ;a&s, OP Vzd6lAvAnt pro konkutoncsbchopnost Protokol o posouzeni a hodnoceni nabidek 1., Veiejn6 zakiszky Ndzev zakdzky: Video poiady Registradni dislo projekt

Více

Opravy techniky. iislo zakfzky v ISVZ:

Opravy techniky. iislo zakfzky v ISVZ: Podle $ 80 zrikona (,. 13712006 Sb., o veiejnli ch zak6zk6ch, ve znhnipozddj5ich piedpisri (d6le,,zrikon,,) ze dne 8,9.2014 v 15,00 hod v zasedaci mistnosti x{. rfzs Kraje Vysoiina, 2 Np, dvele 225 iislo

Více

naznv vnf,nilqf z,akaz;r{y,,opatieni ke snizeni energetick6 ndroinosti objektu DDM v BrumovE-Bylnici"

naznv vnf,nilqf z,akaz;r{y,,opatieni ke snizeni energetick6 ndroinosti objektu DDM v BrumovE-Bylnici KvALIFTKAcNf uoxullunracr K vrf,srn.e zakazce zadavane zjednoouspnvvr podlrmrrni'h,l niznnivr DLE $ :s zarou A (,.137t2006 sb., o verejnycuzxxdzkach, vg znenf pozoprsicu pnpoprsu parn JEN,,zAKoN.,; Nizev

Více

PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY

PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY Zadavatel Domov pro seniory Plavei, pifspdvkovfi organizace Plavei 1.67132 Plavei IC:456 71702 PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY ' (dle $ 85 z6konal3712006 Sb. o veiejnychzakazkilch) Nilzev

Více

vnznnsxa sluzn.q, inske REpuBLIKy VCznice KuFim Blanenskd I l9l, postovnf schrdnka 21,66434 Kuiim Tel.: 541555 l l l, Fax: 541555130,

vnznnsxa sluzn.q, inske REpuBLIKy VCznice KuFim Blanenskd I l9l, postovnf schrdnka 21,66434 Kuiim Tel.: 541555 l l l, Fax: 541555130, vnznnsxa sluzn.q, inske REpuBLIKy VCznice KuFim Blnenskd I l9l, postovnf schrdnk 21,66434 Kuiim Tel.: 541555 l l l, Fx: 541555130, ISDS:4cqd4k vas ooprs dj.: ZE DNE: NsE ej.: vyrtzulp: TELEFON: FAX: E.MAIL:

Více

VeiejnS zak6zka na doddvky. piijemce podpory v OPZP. EKO Century s.r.o. Kardsek 2230/1,h, Redkovice, 62100 Brno. Ja roslav Lasl, jednatel

VeiejnS zak6zka na doddvky. piijemce podpory v OPZP. EKO Century s.r.o. Kardsek 2230/1,h, Redkovice, 62100 Brno. Ja roslav Lasl, jednatel pisevr rua zpnavn zadavate LE VeiejnS zak6zka na doddvky,,doddvka svozov6 a manipulaini techniky do spoleinosti EKO Century s.r.o." zqddvand ve ziednoduiendm podlimitnim ffzeni podle zdkonq i. 137/2006

Více

vvzv t K PoDANi NaeiurY K veft.ejne zaka zcu l.r'aleho RozsAHU

vvzv t K PoDANi NaeiurY K veft.ejne zaka zcu l.r'aleho RozsAHU Y Praze dne 20. 1.2015 vvzv t K PoDANi NaeiurY K veft.ejne zaka zcu l.r'aleho RozsAHU ZasilttmeYitm vyzvu k pod6nf nabidky na veie.jnou zaklzku mal6ho rozsahu na stavebni prdce s n6zvem: Rekonstrukce slaboproudych

Více

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl r.-*e t-l!f Vtd*lrr{trl smlouva o uir-,o C SYSTEM CZ a.s. se sidlem: Brno, Zidenice, Otakara Sevdika 84O1LO, psd OS OO j ednaj ici : Simona Nedasov6, piedseda piedstavenstva Ie:27675645 DIe: C227675645

Více

r..a {-l OP Vzddl6v6nt konkurencoschopnost INVESTICE DO ROZVOJF VZDELAVANI

r..a {-l OP Vzddl6v6nt konkurencoschopnost INVESTICE DO ROZVOJF VZDELAVANI evropsky socidlni fond v er x EVROPSKA UNIE MINISTERSTVO MLADEZE A TELovVcF{ovY SKOLSTVI. pro INVESTICE DO ROZVOJF VZDELAVANI r..a {-l OP Vzddl6v6nt konkurencoschopnost Yyzva k poddni nabidek (pro fdely

Více

9. iesovp LrMrrY. zadlvaci ootumentace. Ii: 00239721. 10. DODATEdNE INFORMACE KZADAVACi DOKUMENTACI

9. iesovp LrMrrY. zadlvaci ootumentace. Ii: 00239721. 10. DODATEdNE INFORMACE KZADAVACi DOKUMENTACI zadlvaci ootumentace Veiejnii zakdzka maldho rozsahu 2. kategorie zadfxan podle Zhvaznychpokynri pro Zadatele a piijemce v OPZP, mimo relim zftkona o veie.jnfch zak6zkirch N6zev veiejn6 zakdvky: Zatepleni

Více

ademie Na Slovance 2. 18221 Praha S Identifikadni dislo: 68378271 DIi:

ademie Na Slovance 2. 18221 Praha S Identifikadni dislo: 68378271 DIi: ademie strana 1 (celkem 5) YPraze dne 16.7.2013 t, j. : FZU,THS - 76912013 WZVN.K PODANI N.q.NIUTY K VEf,,EJNft, ZNK.NZCE MALEHO ROZSAHU ZasilfrmeYimrvyzvtk podani nabfdky na veiejnou zakinkumal6ho rozsahu

Více

-])G. -^ Pelrrlrmov. Eou

-])G. -^ Pelrrlrmov. Eou -])G 5--].tT -^ Pelrrlrmov Eou S tie d n i o -*'f 'l-? ol"",il:j: i I i s t 6 P e I hii m o v :,:i;f ;:Ir'ifii Ylzva k pod6ni nabidky a zadavaci dokumentace pro pod6ni nabidky na podlimitni veiejnou zakazku,,lct

Více

HE *= Dodfvka technologie pro qirobu uzenin. ev. i. YYZz 488324

HE *= Dodfvka technologie pro qirobu uzenin. ev. i. YYZz 488324 OPERACNT PROGRAM PRAHA KONKURENCESCHOPNOST HE *= Dodfvka technologie pro qirobu uzenin ev. i. YYZz 488324 Zadivaci dokumentace pro nadlimitni veiejnou zakfzku na dodivky zadivanou v otevien6m zadfvacim

Více

Zadfvaci dokumentace. Adaptace dvou staveb - kravinfi pro potieby ustdjeni koni. 't,o:lzo 48972. N6zev veiejn6 zakilzky:

Zadfvaci dokumentace. Adaptace dvou staveb - kravinfi pro potieby ustdjeni koni. 't,o:lzo 48972. N6zev veiejn6 zakilzky: Adaptace dvou staveb - kravinfr pro potieby ustdjeni koni Zadfvaci dokumentace prrc podlimitniveiejnou zakdzku na stavebni prdce zadanou formou zjerdnodu5endho podlimitniho iizen( dle z6kona :137 /2006

Více

itvo rnr PHost Ht rlr GSM: +4207242923I5 E-mail:

itvo rnr PHost Ht rlr GSM: +4207242923I5 E-mail: Podlimitni veiejnti zakdzka na sluzby zadand ve zjednoduiendm podlimitnim iizeni podle! 38 ziikona i.137/2006 Sb., o veiejnych zakdzkdch, v platndm zndni. Ndzelr: Mdsto VlaSim Sidlo: Jana Masaryka 302

Více

Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace na podlimitní veřejnou zakázku s názvem. Léčiva pro veterinární činnost rámcová smlouva

Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace na podlimitní veřejnou zakázku s názvem. Léčiva pro veterinární činnost rámcová smlouva Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace na podlimitní veřejnou zakázku s názvem Léčiva pro veterinární činnost rámcová smlouva zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení na základě ust. 21

Více

Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl

Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl OPERACNI PROGRAM PRAHA ADAPTABILITA ffiff vizva K podani NneioeK Do vyeenoveno nizerui zaoavlci poolrir.rxy Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl pro potieby projektu RozvojzamestnancO

Více

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi Adresa piislu5n6ho iiadu t lrao: Ulice: Pifloha i. 9 k WhliSc i. s03,2006 Sb. vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi podle ustanoveni $ ll0 odst. I a2 zdkona d. 183/2006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

MESTO NERATOVICE. Zfpis

MESTO NERATOVICE. Zfpis MESTO NERATOVICE ul. Kojetickri 1028 277 11 NERATOVICE Zapsala: J. Lencovii Zfpis Dnq3.1.2012 zjedndni komise pro hodnoceni nabidek v rrlmci zadavaclho iizeni veiejn6 zakazky E, 06t20lllKU Doddvka osobnich

Více

.-. {e^: L-^t II. slolrv: zrvornf pnosrr.rof. Domov Harmonie, centrum socislnich sluzeb MiroSov, piisp6vkovd

.-. {e^: L-^t II. slolrv: zrvornf pnosrr.rof. Domov Harmonie, centrum socislnich sluzeb MiroSov, piisp6vkovd .-. {e^: L-^t v operndrui procrnhlt zrvornf pnosrr.rof EVRoPSTA unre Fond soudrznosti Evropskyf fond pro regionslni rozvoj vzduch a piirodu sp. zn.: CN/266ICN/13 d.j. 8e4el13/cN ZADAVATEL: slolrv: P1SEU

Více

vzhledem k tomu, ie piedpokrddanc cena prneni zakiizky nedosahu.ie rimitu jedn6 1 mir. Ka bez DpH,

vzhledem k tomu, ie piedpokrddanc cena prneni zakiizky nedosahu.ie rimitu jedn6 1 mir. Ka bez DpH, ,t LIBERECKA /ts Liberecke ts, a.s., Mrltikova g-l6t Zt Liberec l telffax: +420 485 243 03 1 e-mail: lis@lis.tiberec,cz lc: 254 50,t 3 l ole : CZ2s450i3i V5:eni obchodni pidtel6. - dovoluji si Vds informovat

Více

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni odbor kontroly e1: Lr-oo9sn:/Hav Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni obec Kvitkov, ri oosr1531 za rok20l3 Plezkoumfni se uskuteinilo ve dnech: 16.10.2013 2.4.2014 nazdkladd zilkona()..42012004 Sb.,

Více

zikilln rtzvd,r pouani Nlnfury vni.n.nqn zrxazxv MALEHO RozsAHU Y Praze dne 31.10.2013 E j.: FZU ITHS - 112212013

zikilln rtzvd,r pouani Nlnfury vni.n.nqn zrxazxv MALEHO RozsAHU Y Praze dne 31.10.2013 E j.: FZU ITHS - 112212013 zikilln AkademievEd ir, v. v. i. Y Praze dne 31.10.2013 E j.: FZU ITHS - 112212013 rtzvd,r pouani Nlnfury vni.n.nqn zrxazxv MALEHO RozsAHU ZasilfimeYhmvyzvu k podani nabidky na veiejnou zakfnkumal6ho rozsahu

Více

1. Identifikaini ridaie veiein6ho zadavatele. ,,EES licence Microsoft pro VFU 2017" vzl0t20t7. VETERITANrui N TNNUACEUTICTA UNIVERZITA BRNO

1. Identifikaini ridaie veiein6ho zadavatele. ,,EES licence Microsoft pro VFU 2017 vzl0t20t7. VETERITANrui N TNNUACEUTICTA UNIVERZITA BRNO VETERITANrui N TNNUACEUTICTA UNIVERZITA BRNO a/it.rnun$\5 Yj,zva k podrini nabidky na veiejnouzakhzku mal6ho rozsahu,,ees licence Microsoft pro VFU 2017" zadsvanou pod zn. YZ l0l20l7 Tato veiejnd zakdzka

Více

Dodávka aktivních síťových prvků

Dodávka aktivních síťových prvků VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Dodávka aktivních síťových prvků zadávanou pod zn. VZ 3/2013 jedná

Více

ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, České Budějovice, tel ,

ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, České Budějovice, tel , ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, 370 04 České Budějovice, tel. 387738354, www.ssvos.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále

Více

\.1. F)PPl ZADAVACI DOKUMEINTACE. [ _..;:-l. I *.i l. Dod5vka optick6ho stolu. T MIEIE J Hffin

\.1. F)PPl ZADAVACI DOKUMEINTACE. [ _..;:-l. I *.i l. Dod5vka optick6ho stolu. T MIEIE J Hffin F)PPl \.1 Oprnn(nf PRocRAM PRAHA KONKURfNCgSCHOPNOST @le [ _..;:-l T MIEIE J H r r r * i l Hffin nli I *.i l EVROPSKAUNTE ZADAVACI DOKUMEINTACE pro zpracovdni nabidky k vetejn6 zakdzce mal6ho rozsilhu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Počet stran: 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU CEITEC - Elektroporátor část název poznámka 1. Úvodní ustanovení strana 2 2. Požadavky zadavatele

Více

I/INISTERSTVO SKOLSTV[, MLADEZE A relovvchovy. Stiedni prtmyslovd Skola strojni a stavebni, Tdbor, Komenskdho 1670. 13,00 h 14,00 hodin

I/INISTERSTVO SKOLSTV[, MLADEZE A relovvchovy. Stiedni prtmyslovd Skola strojni a stavebni, Tdbor, Komenskdho 1670. 13,00 h 14,00 hodin evropslci socielni fond v CR EVRoPSKA unre W /NSTERSTVO SKOLSTV[, MLADEZE A relovvchovy NVESTCE DO ROZ/OJE \ZDELAVANi r.t+ t-! OP Vzd6l6v6nl pro konkur nd8c-hopngt Zipis o posouzeni a hodnoceni nabidek

Více

ZnoAvnci DoKUMENTAcE. .hu. dle ust. $ 44 zdkona e.13712006 Sb., o veiejnich zak1zkach, v platn6m zn6ni. (d6le jen,,zflkon" ei,,alz")

ZnoAvnci DoKUMENTAcE. .hu. dle ust. $ 44 zdkona e.13712006 Sb., o veiejnich zak1zkach, v platn6m zn6ni. (d6le jen,,zflkon ei,,alz) ZnoAvnci DoKUMENTAcE dle ust. $ 44 zdkona e.13712006 Sb., o veiejnich zak1zkach, v platn6m zn6ni (d6le jen,,zflkon" ei,,alz") pro zpracov6ni nabidky k podlimitni veiejne zak1zce na stavebni pr6ce zad5van6

Více

Výzva k jednání. Servis, údržba a rozvoj aplikačního software ifis

Výzva k jednání. Servis, údržba a rozvoj aplikačního software ifis VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Výzva k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění na nadlimitní veřejnou zakázku na služby Servis, údržba a rozvoj aplikačního software ifis zadávanou v jednacím

Více

Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta)

Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta) MESTO HOiJCE n6mesti Jiiiho z PodEbrad 342,508 l9 Hoiice Veiejnf zadavatel timto vyzyvit k podfni nabidky nlzukfzkrr mal6ho rozsiahu: Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta) M6sto Hoiice, nrim.

Více

Jihomoravsk6 d6tsk6 l6cebny, piispdvkov6 organizace Kietin d.p. 12,679 62 Kietin 003 86 766. MU Dr. Katefi na Bednailkov6, ieditelka

Jihomoravsk6 d6tsk6 l6cebny, piispdvkov6 organizace Kietin d.p. 12,679 62 Kietin 003 86 766. MU Dr. Katefi na Bednailkov6, ieditelka piseunr zprava ZADAVATELE obdobtte.lnro DLE g Bszvz Nizev veiejn d zakhzky mal6ho rozsah u :,,Rekonstrukce budovy Havaj Ostrov u Macochy,, 1. ldentifikadni0dajezadavatele: Zadavatel: : rco: zastoupenf:

Více

t-r r.f+ L. Veiejnd zakdzka 2. ldentifikaini fdaje o zadavateli *** *** :-"':"'!_ ZApis o posouzeni a hodnoceni nabidek

t-r r.f+ L. Veiejnd zakdzka 2. ldentifikaini fdaje o zadavateli *** *** :-':'!_ ZApis o posouzeni a hodnoceni nabidek * * evrops * soclalnl :-"':"'!_ MtNtsTERSrvO SrolSrvf. fond v CR rvnopsra ururr''' naixo#*"n irioizv;fdvi': INVESTICE DO ROZVOJE VZDELAVANI r.f+ t-r OP Vzdil6vrini ko kurenceschopnost -- ZApis o posouzeni

Více

CR - Hasiiskf zfchranny sbor Kraje Vysoiina

CR - Hasiiskf zfchranny sbor Kraje Vysoiina CR - Hasiiskf zfchranny sbor Kraje Vysoiina Ke Skalce 4960132.586 04 Jihlava 4 t.i.: nsn-89-2ru-zor+ ZADAVACI DOKUMENTACE pro zloani NAD[,IMrrNi vnf,.nrxtr ztr

Více

ESr w, cvn@,siszlin.cz IC zadavatele: 00 ss 9504 DIC zadavatele: Konfaktni osoba zadavatele:

ESr w, cvn@,siszlin.cz IC zadavatele: 00 ss 9504 DIC zadavatele: Konfaktni osoba zadavatele: ESr w, l!i/f:lii.:ir tti Yyzva k podrini nabidek k zaji5t6nf dodrlvky vypoietnf techniky a software pro multimedirllnf uiebnu informatiky a poiftaiov6 grafiky na Gymniniu a Jazykov6 Skole ve ZlinE v r6mci

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zak{zky malého rozsahu dle 12 a 18 z{kona č. 137/2006 Sb., o veřejných zak{zk{ch, v platném znění (d{le jen z{kon ) na stavební pr{ce s n{zvem: ZŠ Haškova - Provedení

Více

q5f MnsARYKOv onkoloctckv 0srRv ZlutV kopec 7, 65653 Brno e.1.: R - tt2gtrt/t4northl

q5f MnsARYKOv onkoloctckv 0srRv ZlutV kopec 7, 65653 Brno e.1.: R - tt2gtrt/t4northl t,s o*tbq^ '+'.t-t A 44 q5f $ WW MnsARYKOv onkoloctckv 0srRv ZlutV kopec 7, 65653 Brno Zdravotnick6 zafizeni akreditovand Joint Commission International a Spojenou akreditadnf komisi tr Protokol o druh6m

Více

Drim detf a mlsdei,e Brumov-Bylnice, okres Zlin, piispevkovd organizace

Drim detf a mlsdei,e Brumov-Bylnice, okres Zlin, piispevkovd organizace ZADAVANE ZJEDNoDUSENVM PoDLIMITNfuI nizpnivl DLE $ 38 ZAKONAd,. r37t2006 Sb., O VEREJNfCIZIX{ZKACH, ve zneni pozdejsfch PREDPISU @ALE JEN,,zAKoN,,) Nrizev veiej nd zakilzky :,,Opatieni ke snizeni energetick6

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zpracovaná v souladu s ustanoveními 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon o veřejných zakázkách ) DODÁVKA ZDRAVOTNÍHO A OČKOVACÍHO

Více

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508 LIBERECKY KRAJ U lezt 642/2a. Liberec 2. 46180 Ej.: ZL- 4/09-S Zlizovaci listina Zastupitelstvo Libereckdho kraje dle ustanoveni $ 35 odst. 2 pism. k) z6kona dislo 12912000 Sb., o krajich, ve zneni pozddjsich

Více

Mdstsk6 diist Bmo - Medlinkv. Razitko podatelny. ; Zildost o zafazeni do evidence Zadatehi o pron6jem bytu

Mdstsk6 diist Bmo - Medlinkv. Razitko podatelny. ; Zildost o zafazeni do evidence Zadatehi o pron6jem bytu Mdstsk6 diist Bmo - Medlinkv ; Zildost o zafazeni do evidence Zadatehi o pron6jem bytu fieho nedilnou souifsti je iestnd prohttiieni k,,ztitlosti o zaiazenf clo "iid"oc" iuaarcfi o prondjem bytu" na piedepsan6m

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na  nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplěno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název

Více

Yfzva k podfini nabidky na vefejnou zakilzku mal6ho rozisahu

Yfzva k podfini nabidky na vefejnou zakilzku mal6ho rozisahu Mdsto Strilil, po'd Ralskemo starostfka evoludni dp. L64, 47It\7 Str6L, pod Ri.alskem c 1. : tr,iust nt ffll/ D0 r Ve Str6Zi pod Ralskem dne 17,8.2011 Yfzva k podfini nabidky na vefejnou zakilzku mal6ho

Více

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I.

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I. SMLOUVA O DILO kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni pozdej5fch zm6n uzaviraji M6sto Neratovice se sidlem : jehoz jm6nem jedn6 starosta : ve vdcech veiejnjch : IE:

Více

Smlouva o poskytovrini podkovrliskfch sluzeb

Smlouva o poskytovrini podkovrliskfch sluzeb Smlouva o poskytovrini podkovrliskfch sluzeb uzavlenh podle zdkonae.89l20l2 Sb., obiansk6ho zikoniku v platn6m zndni a v souladu s dal5imi piedni Dne5niho dne, mdsice a roku smluvni sfiany: Nfrodni hiebiin

Více

Ii: , DIe: C Bankovni spojeni: d.ir /0800, cesk6 spoiitelna a.s. Tel.: ,

Ii: , DIe: C Bankovni spojeni: d.ir /0800, cesk6 spoiitelna a.s. Tel.: , OBEC DOBRA vyhlasuje wzvu k podini nabidek na veiejnouzakhzku mal6ho rozsahu,,havarijni OPRAVU SOCIALNiHO ZAf,,iZEN i ZS V DOBRE, OBJEKT E 1. a 2. NP *. Obec Dobr6 hodl6 v souiadu s ustanovenim $ 6 zilkona

Více

a.372110120t3 I. Smluvni strany

a.372110120t3 I. Smluvni strany SMLOUVA O DILO a.372110120t3 vzavfenfl podle $ 536 a n6sl. zik. (,.51311991Sb., obchodni z6konik, ve zndni pozddjsich piedpisfr. I. Smluvni strany Objednatel: ieskrfl republika - V6zeilski sluzba iesk6

Více

ZaoAvAci DoKUMENTAcE. dle ust. $ 44 z6kona d.13tt2006 sb., o veiejnlch zakazkfuch, v platn6rn zn6ni. (d5le jen,,zakon" 6i,,ZVZ"\

ZaoAvAci DoKUMENTAcE. dle ust. $ 44 z6kona d.13tt2006 sb., o veiejnlch zakazkfuch, v platn6rn zn6ni. (d5le jen,,zakon 6i,,ZVZ\ OPERAEHI PROGRAM PRAHA *** i * * i * * *** ] EVRoPsnFuNtE ZaoAvAci DoKUMENTAcE dle ust. $ 44 z6kona d.13tt2006 sb., o veiejnlch zakazkfuch, v platn6rn zn6ni (d5le jen,,zakon" 6i,,ZVZ"\ pro zpracovdni nabidky

Více

OBCHODNi VEREJNOU SOUTiIZ na prodej zem6delskych pozemkri ve vlastnictvi st{tu a ve sprfvd PF er

OBCHODNi VEREJNOU SOUTiIZ na prodej zem6delskych pozemkri ve vlastnictvi st{tu a ve sprfvd PF er POZEMKOVY FOND CESKE REPUBLIKY Sidlo: Praha 3, Husineck6ll24lll.a,Psi 13000,Ii: 45797072,D1C: CZ,45797072 Zapshn v obchodnim rejstiiku veden6m MEstskfm soudern v Praze, odd. A, vlolka 6664 vyhla5uje v

Více

- - V.izva k wzvednutf pisemnosti u soudniho exekutora. Tato vfzva byla zirovefi vyvi5ena na elektronick6 riiedni desce soudnfho exekutora.

- - V.izva k wzvednutf pisemnosti u soudniho exekutora. Tato vfzva byla zirovefi vyvi5ena na elektronick6 riiedni desce soudnfho exekutora. Vyvd5eno dne:. 27.l.20 Sp.zn.: 050 X 22l2ll0 Sejmuto dne (30. dnem od vyv65eni) V.izva k wzvednutf pisemnosti u soudniho exekutora b) DoruiovanS nisemnost: 050 X 22121109 n6vrh, poudeni, vfzv, usn. 51

Více

t-i r.f+ Ii: 49860101 Dlltz C2521010212 A - jarykovi-vzdilivaciho pobytu pro il6ky s vfukou anglick6ho jazyka ve Velk6 Britfnii hod/ v ndsled

t-i r.f+ Ii: 49860101 Dlltz C2521010212 A - jarykovi-vzdilivaciho pobytu pro il6ky s vfukou anglick6ho jazyka ve Velk6 Britfnii hod/ v ndsled evropshi socialni Duurcuilr fond v er EVRopsKA unre '" MiXD#E"n ieiovvcnovv MtN STERSTVOSKOLSTV, INVESTICE DO ROZVOJE VZDEMVATI -:J Smlouva o poskytnutf sluiby r.f+ OP Vzd6l6v6ni konkurenceschopno6t uzavien6

Více

Městsk{ č{st Praha - Ď{blice ve smyslu ust. 18 odst. 5 z{kona č. 137/2006 Sb., o veřejných zak{zk{ch, v aktu{lním znění (d{le jen z{kon )

Městsk{ č{st Praha - Ď{blice ve smyslu ust. 18 odst. 5 z{kona č. 137/2006 Sb., o veřejných zak{zk{ch, v aktu{lním znění (d{le jen z{kon ) Městsk{ č{st Praha - Ď{blice ve smyslu ust. 18 odst. 5 z{kona č. 137/2006 Sb., o veřejných zak{zk{ch, v aktu{lním znění (d{le jen z{kon ) v{s v y z ý v { k pod{ní nabídky a k prok{z{ní splnění kvalifikace

Více

Smlouvu o servisni dinnosti

Smlouvu o servisni dinnosti Na zikjadd rysledku vyb6rov6ho iizeni ze dne 28-'7.1999 piedkl6dame Smlouvu o servisni dinnosti hu Dodavatel: Firma REMO sdruzeni oprivn6ny zistupce p. Jan ZaPach Rooseveltova 782 537 0l Chrudim tco: tzl+tozo

Více

vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU

vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU ademie vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU ZasilSme V5m vrizvu k poddnf nabidky na veiejnou zakdzku mal6ho rozsahu na doddvky s n5zvem,,n6kup switch0 a wifi access point& pro rozsiieni

Více

VEc: OHLASENi STAVBY. Uiad: Ulice: CAST A. Adresa pitslusndho f iadu

VEc: OHLASENi STAVBY. Uiad: Ulice: CAST A. Adresa pitslusndho f iadu Adresa pitslusndho f iadu Uiad: Ulice: Piiloha t.8 k ryhldlce C.503/2006 Sb. VEc: OHLASENi STAVBY podle ustanoveni $ f04 odst. I pism. a) ai e) zikona i,. 18312006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

preomutlsmlouw ch zavazuje automobil dodat (d6le jen hasidsky,,dat) dle specifiku". urr.a"n 6 v pifloze (,. nedilnou soudastf

preomutlsmlouw ch zavazuje automobil dodat (d6le jen hasidsky,,dat) dle specifiku. urr.an 6 v pifloze (,. nedilnou soudastf Kupni smlouva o dodivce hasiisk6ho dopravniho automobilu uzavien dle g 2079 a n6sl. zitkona d.-gg/20r2 Sb., obdanrr.y,atonl, a schv6lenii usnesenim Rady mesta chrudim d. w21512014 ze dne 5.5.2014 Mdsto

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Výpočetní technika 2015 zadávané v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Energetický audit areálu VFU Brno zadávané v souladu s ustanovením 18

Více

Piiloha E. 1. Zad6vaci dokumentace

Piiloha E. 1. Zad6vaci dokumentace evrops socialn i *t EVROPSKA UNIE MINISTERSTVO SKOLSTVI, MLADEZE A TELOVVCHOVY p.o INVESTICE DO ROZVOJE VZDELAVANi r.f+ A't t-l OP vd6l6vrnl lookultncllaio9aroat Piiloha E. 1 k vfzve k podini nabidek na

Více

Rimcovi smlouva o dodivkich potravin

Rimcovi smlouva o dodivkich potravin Rimcovi smlouva o dodivkich potravin I. Smluvni strany Masarykriv onkologickf ristav se sidlem Zluty kopec 7, 656 53 Bmo jednajici prof. MUDr. Jiiim Vorlidkem, CSc., dr. h. c., ieditelem Id: 00209805.

Více

Výzva k jednání. Licence databáze - PharmaceuticalNETBase. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno (dále také VFU Brno )

Výzva k jednání. Licence databáze - PharmaceuticalNETBase. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno (dále také VFU Brno ) Výzva k jednání (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen postupovat

Více

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie Zborovsk6 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ_104589/201 1/KUSK ii.: oo3s4lt2or2lkusk Stejnopis e. fu Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce VRATKOV Ii:00639753 za rokzoll

Více

,-tlfi/-, LAZENSKE LESY. Veiejn5 z:ak5zka:

,-tlfi/-, LAZENSKE LESY. Veiejn5 z:ak5zka: ,-tlfi/-, LAZENSKE LESY KARLOVY VARY' Veiejn5 z:ak5zka: zad5van6 ve zjednoduien6m podlimitnim iizeni dfe $ 2!1 orcst. 1 pism. f) ve zn6ni $ 38 z5kona E. t3712006 Sb., o veiejn'fch zak5zk5ch, v platn6m

Více

Výzva k pod{ní nabídky na veřejnou zak{zku malého rozsahu. Rozvoj n{strojového vybavení katedry bicích n{strojů" ZAD[VACÍ DOKUMENTACE

Výzva k pod{ní nabídky na veřejnou zak{zku malého rozsahu. Rozvoj n{strojového vybavení katedry bicích n{strojů ZAD[VACÍ DOKUMENTACE Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola zřízená zákonem 111/98

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídek Počet stran: 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Pavilon Farmacie II inverzní mikroskop Tato veřejná zakázka v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zák.č.

Více

t-i r.f-+ evropslsi soci6lni fondver Zad vaci dokumentace k veiejn6 zakizce mal6ho rozsahu na sluzby zaddvan6 mimo rezim

t-i r.f-+ evropslsi soci6lni fondver Zad vaci dokumentace k veiejn6 zakizce mal6ho rozsahu na sluzby zaddvan6 mimo rezim evropslsi soci6lni MINISTERSTVO SKOLSTVI. MLADEZE A TELovVcHoVy pro r.f-+ t-i OPVzd6l6v6nf konkursncaschodnost INVESTICE DO ROA/OJE VZDELAVANI Zad vaci dokumentace k veiejn6 zakizce mal6ho rozsahu na sluzby

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k jednání ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Licence databáze - Merck Index Online zadávané v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Stiedni odborn6 ucilistd ValaSslt6 Klobouky Brumovska 456 76601 Valaisk Kloboukv

Stiedni odborn6 ucilistd ValaSslt6 Klobouky Brumovska 456 76601 Valaisk Kloboukv Stiedni odborn6 ucilistd ValaSslt6 Klobouky Brumovska 456 76601 Valaisk Kloboukv vyzva K PoDAr.ri NeeiDKY N6zev zakazky: e islo zak6zky: Forma zadani'.,,zaji5t6ni praktick6ho vfcviku v iizeni vozidel skupiny

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE 2013' ,,NAKUp pi.enosrufch A srolnich poiirni0 v RocE. zadavatel: eesk6 republika - KancelSi Sendtu

ZADAVACI DOKUMENTACE 2013' ,,NAKUp pi.enosrufch A srolnich poiirni0 v RocE. zadavatel: eesk6 republika - KancelSi Sendtu ZADAVACI DOKUMENTACE dle 5 44 z{kona t. L37/2006 Sb., o veiejntich zakiizk6ch pro zpracovdni nabidky k vefejn6 zak6zce na dod6vky zadan6 v otevfen6m iizenf s ndzvem:,,nakup pi.enosrufch A srolnich poiirni0

Více

Smlouva o n6jmu bytu. I. Piedm6t nfjmu. U. Doba nfjmu. Pronajimatelem: BZM a.s.

Smlouva o n6jmu bytu. I. Piedm6t nfjmu. U. Doba nfjmu. Pronajimatelem: BZM a.s. Smlouva o n6jmu bytu Mezi Pronajimatelem: BZM a.s. (d61e j en,,pronaj imatel") N6rodni obrriny 37 Praha 6 rio: 6tosl262 a Nfjemcem: Jaroslavou Semerfdovou, narozenou dne 6. 5. 19560 r.i.565506/0587 (d6le

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. vyeenovetvtu nizerui. ZAHRADNiTRAKTOR

ZADAVACI DOKUMENTACE. vyeenovetvtu nizerui. ZAHRADNiTRAKTOR ZADAVACI DOKUMENTACE K vyeenovetvtu nizerui NA ZAHRADNiTRAKTOR 1 DEFINICE POJMO Zadavatel ZadAvaci dokumentace Nabidka Uchazed Den Denni doba Kvaf ifikace posouzeni nabidek Hodnoceni nabidek Hodnotici

Více

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH Zakladni Skola a mateisk6 Skola Ostrava-Hrabrivka, Krestova 36,4', piispdvkov6 organizace Krestova 1387 136 A, 700 30 Ostrava-Hrabrivka SMLOUV A E. T7 /2015/08 O KRATKODOBEM PRONAJMU NEBYTOV.fCH PROSTOR

Více

Smlouva o dflo. uzavienrl podle $ 2586 a nfsl. zhkona (..8912A12 Sb., obiansky zrikonfk. 1. Smluvni strany:

Smlouva o dflo. uzavienrl podle $ 2586 a nfsl. zhkona (..8912A12 Sb., obiansky zrikonfk. 1. Smluvni strany: Smlouva o dflo uzavienrl podle $ 2586 a nfsl zhkona (8912A12 Sb, obiansky zrikonfk 1 Smluvni strany: Objednatel : Ceskd prrimyslov6 zdravotni pojistovna Sidlem: Jeremenkoval 1, 70300 Ostrava - Vitkovice

Více