MODŘICE (Brno-Modřice) KŘÍDLOVICKÁ (Brno-střed) KOHOUTOVICKÁ (Brno-Žebětín) OBVODOVÁ (Brno-Bystrc) PALACKÉHO TŘÍDA (Brno-Královo pole)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MODŘICE (Brno-Modřice) KŘÍDLOVICKÁ (Brno-střed) KOHOUTOVICKÁ (Brno-Žebětín) OBVODOVÁ (Brno-Bystrc) PALACKÉHO TŘÍDA (Brno-Královo pole)"

Transkript

1 BR Brno město

2 Každý měsíc na jiném místě Kromě klasického vylepení nabízí naše nové billboardové plochy možnost navěšení billboadrového banneru, díky němuž můžete být dle vlastního uvážení vidět každý měsíc na jiném místě. Banner Vám navrhneme a vyrobíme, v období mimo sezonu Vašeho podnikání je možné banner sundat a uskladnit až do doby, než se rozhodnete svou prezentaci opět obnovit. Nabídka billboardových ploch MODŘICE (Brno-Modřice) MODŘICE (Brno-Modřice) KŘÍDLOVICKÁ (Brno-střed) KOHOUTOVICKÁ (Brno-Žebětín) OBVODOVÁ (Brno-Bystrc) PALACKÉHO TŘÍDA (Brno-Královo pole) PALACKÉHO TŘÍDA (Brno-Královo pole) PALACKÉHO TŘÍDA (Brno-Královo pole) JIHLAVSKÁ (Brno-Nový Lískovec) JIHLAVSKÁ (Brno-Nový Lískovec) OLOMOUCKÁ (Brno-Černovice) OKRUŽNÍ (Brno-Lesná) SOKOLOVA (Brno-Horní Heršpice) SOKOLOVA (Brno-Horní Heršpice) VÍDEŇSKÁ (Brno-Štýřice) BÍTEŠSKÁ (Brno-Nový Lískovec) ČERNOVICKÁ (Brno-Černovice) HNĚVKOVSKÉHO (Brno-Komárov) HNĚVKOVSKÉHO (Brno-Komárov) JIHLAVSKÁ (Brno-Nový Lískovec) JIHLAVSKÁ (Brno-Nový Lískovec) ZVONAŘKA (Brno-střed) ZVONAŘKA (Brno-střed) BR028 BR029 BR BR038 BR040 BR042 BR043 BR044 BR045 BR046 BR049 BR052 BR053 BR054 BR056 BR057 BR058 BR059 BR060 BR062 BR063 BR064 BR065

3 KŘENOVÁ (Brno-střed) KŘENOVÁ (Brno-střed) KŘENOVÁ (Brno-střed) PŘÍZŘENICE (Brno-jih) CHRLICE (Brno-Chrlice/Náměstí) ROKYTOVA (Brno-Židenice) ZVONAŘKA (Brno-střed) ZVONAŘKA (Brno-střed) EČEROVA (Brno-Bystrc) BĚLOHORSKÁ (Brno-Líšeň) BĚLOHORSKÁ (Brno-Líšeň) VRANOVSKÁ (Brno-Husovice) VRANOVSKÁ (Brno-Husovice) HNĚVKOVSKÉHO (Brno-Komárov) HNĚVKOVSKÉHO (Brno-Komárov) SEIFERTOVA (Brno-Lesná) SEIFERTOVA (Brno-Lesná) HOLZOVA (Brno-Slatina) HOLZOVA (Brno-Slatina) DAVÍDKOVA (Brno-Chrlice) DAVÍDKOVA (Brno-Chrlice) NOVOLÍŠEŇSKÁ (Brno-Líšeň) NOVOLÍŠEŇSKÁ (Brno-Líšeň) TÁBORSKÁ (Brno-Zábrdovice) ŽIVOTSKÉHO (Brno-Zábrdovice) BR067 BR068 BR069 BR071 BR076 BR079 BR080 BR081 BR082 BR083 BR084 BR085 BR086 BR087 BR088 BR090 BR091 BR092 BR093 BR094 BR095 BR096 BR097 BR098 BR099 A DALŠÍ PLOCHY STÁLE PŘIBÝVAJÍ!

4 BR028 - MODŘICE / Brno-Modřice hlavní silnice směr Rajhrad - Mikulov - Vídeň viditelnost auto, IDS JMK Plocha je umístěna v objektu půjčovny přívěsů. Za odbočkou Želešice a nákupního centra Olympie.Plocha je velmi dobře viditelná pro projíždějící auta směrem na Rajhrad.

5 BR029 - MODŘICE / Brno-Modřice hlavní silnice směr Rajhrad - Mikulov - Vídeň viditelnost auto, IDS JMK Plocha je umístěna v objektu půjčovny přívěsů. Za odbočkou Želešice a nákupního centra Olympie.Plocha je velmi dobře viditelná pro projíždějící auta směrem na Rajhrad.

6 BR032 - KŘÍDLOVICKÁ / Brno-střed hlavní silnice, centrum města viditelnost pěší, MHD, IDS, mezinárodní linky, auta exkluzivní umístění přímo na nejrušnější křižovatce Heršpická / Křídlovická typ A Plocha je umístěna na hlavním brněnském okruhu na křižovatce Heršpická / Opuštěná / Poříčí. Viditelná je pro všechny projíždějící vozidla. Ulice je velmi frekventovaná. Plochy jsou vidět i blízkého business parku Spielberg office centre.

7 BR033 - KŘÍDLOVICKÁ / Brno-střed hlavní silnice, centrum města viditelnost pěší, MHD, IDS, mezinárodní linky, auta exkluzivní umístění přímo na nejrušnější křižovatce Heršpická / Křídlovická typ A Plocha je umístěna na hlavním brněnském okruhu na křižovatce Heršpická / Opuštěná / Poříčí. Viditelná je pro všechny projíždějící vozidla. Ulice je velmi frekventovaná. Plochy jsou vidět i blízkého business parku Spielberg office centre.

8 BR034 - KŘÍDLOVICKÁ / Brno-střed hlavní silnice, centrum města viditelnost pěší, MHD, IDS, mezinárodní linky, auta exkluzivní umístění přímo na nejrušnější křižovatce Heršpická / Křídlovická typ A Plocha je umístěna na hlavním brněnském okruhu na křižovatce Heršpická / Opuštěná / Poříčí. Viditelná je pro všechny projíždějící vozidla. Ulice je velmi frekventovaná. Plochy jsou vidět i blízkého business parku Spielberg office centre.

9 BR035 - KŘÍDLOVICKÁ / Brno-střed hlavní silnice, centrum města viditelnost pěší, MHD, IDS, mezinárodní linky, auta exkluzivní umístění přímo na nejrušnější křižovatce Heršpická / Křídlovická typ A Plocha je umístěna na hlavním brněnském okruhu na křižovatce Heršpická / Opuštěná / Poříčí. Viditelná je pro všechny projíždějící vozidla. Ulice je velmi frekventovaná. Plochy jsou vidět i blízkého business parku Spielberg office centre.

10 BR036 - KŘÍDLOVICKÁ / Brno-střed hlavní silnice, centrum města viditelnost pěší, MHD, IDS, mezinárodní linky, auta exkluzivní umístění přímo na nejrušnější křižovatce Heršpická / Křídlovická typ A Plocha je umístěna na hlavním brněnském okruhu na křižovatce Heršpická / Opuštěná / Poříčí. Viditelná je pro všechny projíždějící vozidla. Ulice je velmi frekventovaná. Plochy jsou vidět i blízkého business parku Spielberg office centre.

11 BR037 - KŘÍDLOVICKÁ / Brno-střed hlavní silnice, centrum města viditelnost pěší, MHD, IDS, mezinárodní linky, auta exkluzivní umístění přímo na nejrušnější křižovatce Heršpická / Křídlovická typ A Plocha je umístěna na hlavním brněnském okruhu na křižovatce Heršpická / Opuštěná / Poříčí. Viditelná je pro všechny projíždějící vozidla. Ulice je velmi frekventovaná. Plochy jsou vidět i blízkého business parku Spielberg office centre.

12 BR038 - KOHOUTOVICKÁ / Žebětín hlavní silnice, centrum obce viditelnost pěší, mhd, auta plocha je umístěná na domě, na křižovatce Kohoutovická/ Hostislavova Plocha je umístěna na hlavní silnici v Žebětíně jen několik metrů od centra obce. Billboard je umístěn na domě a je dobře viditelný i pro pěší.

13 BR040 - OBVODOVÁ / Bystrc hlavní silnice viditelnost pěší, mhd, auta v blízkosti zastávka tram. č. 1 a 3 a bus č. 50, 54 plocha je viditelná ve směru do Bystrce Plocha je umístěna na velmi frekventované silnici ve směru z centra měst do Bystrce. Je dobře viditelná pro auta tak i pro pěší.

14 BR042 - PALACKÉHO TŘÍDA / Královo pole hlavní silnice viditelnost pěší,mhd,auta hlavní silnice z centra města směr Medlánky,dům je umístěn v blízkosti zastávky Jungmannova v blízkosti obchodní centrum Tesko,Královo pole Plocha je umístěna na velmi frekventované silnici ve směru z centra města do Medlánek na štíťu domu. Je dobře viditelná pro auta tak i pro pěší. Na této silnici vedou tramvajové linky č.1 a č.6. Autobusová linka č.81.

15 BR043 - PALACKÉHO TŘÍDA / Královo pole hlavní silnice viditelnost pěší,mhd,auta hlavní silnice z centra města směr Medlánky,dům je umístěn v blízkosti zastávky Jungmannova v blízkosti obchodní centrum Tesko,Královo pole Plocha je umístěna na velmi frekventované silnici ve směru z centra města do Medlánek na štíťu domu. Je dobře viditelná pro auta tak i pro pěší. Na této silnici vedou tramvajové linky č.1 a č.6. Autobusová linka č.81.

16 BR044 - PALACKÉHO TŘÍDA / Královo pole hlavní silnice viditelnost pěší,mhd,auta hlavní silnice z centra města směr Medlánky,dům je umístěn v blízkosti zastávky Jungmannova v blízkosti obchodní centrum Tesko,Královo pole Plocha je umístěna na velmi frekventované silnici ve směru z centra města do Medlánek na štíťu domu. Je dobře viditelná pro auta tak i pro pěší. Na této silnici vedou tramvajové linky č.1 a č.6. Autobusová linka č.81.

17 BR045 - JIHLAVSKÁ / Nový Lískovec hlavní silnice do cetra města viditelnost pěší, auta u křižovatky k nájezdu na dálnici na D1 Plocha je umístěna na hranici sídliště Nový Lískovec, ve směru do centra Brna. V blízkosti je nájezd na dálnici. Silnice je velmi frenventovaná a plocha je navíc viditelná i z okolního sídliště.

18 BR046 - JIHLAVSKÁ / Nový Lískovec hlavní silnice směr Bohunice viditelnost pěší, auta u křižovatky k nájezdu na dálnici na D1 Plocha je umístěna na hranici sídliště Nový Lískovec, ve směru do centra Brna. V blízkosti je nájezd na dálnici. Silnice je velmi frenventovaná a plocha je navíc viditelná i z okolního sídliště.

19 BR049 - OLOMOUCKÁ / Černovice hlavní silnice do centra města viditelnot - pěší, auta u křižovatky olomoucká ostravská ulice Plocha je umístěna na štítu domu v části Brno - Černovice ve směru do centra. V blízkosti je nájezd na dálnici směr Olomouc. Silnice je velmi frekventovaná. Plocha je krásně vidět z dálky.

20 BR052 - OKRUŽNÍ / Lesná hlavní silnice viditelnost pěší,mhd,ids,auta v blízkosti obchodní centrum hlavní trasa ze sídliště majdalenky a do městké části Husovice Černá pole. Plocha je umístěna na frekventované silnici v brněnské části Lesná ve směru na Černá pole a Husovice. Je dobře viditelná jak pro pěší tak,tak pro auta.na této silnici vedou trasy autobusů MHD č.57 a 81.

21 BR053 - SOKOLOVA / Horní Heršpice hlavní silnice, spojnice ulic Hněvkovského a Vídeňská viditelnost pěší, auta v blízkosti výpadovky na dálnice D1 a D2 a silnici na Vídeň Plocha je umístěna na ulici Sokolova, směruje z centra části Horní Heršpice k Baumaxu. Silnice spojuje městské části Bohunice a Komárov, dále velmi frekventované ulice Hněvkovského a Vídeňská. Jedná se o frekventované místo.

22 BR054 - SOKOLOVA / Horní Heršpice hlavní silnice, spojnice ulic Hněvkovského a Vídeňská viditelnost pěší, auta v blízkosti výpadovky na dálnice D1 a D2 a silnici na Vídeň Plocha je umístěna na ulici Sokolova, směruje od Baumaxu do centra části Horní Heršpice. Silnice spojuje městské části Bohunice a Komárov, dále velmi frekventované ulice Hněvkovského a Vídeňská. Jedná se o frekventované místo.

23 BR056 - VÍDEŇSKÁ / Štýřice hlavní silnice směrem na Brno-Jih z centra viditelnost pěší, MHD, IDS, auta exkluzivní umístění u křižovatky u Ústředního hřbitova Plocha je umístěna kolmo na ulici Vídeňskou, viditelná ve směru z centra. V sousedství je nové Business Centrum, sídliště Štýřice. Plocha je velmi dobře viditelná pěším, z tramvají č. 2 a 6, které zde stojí na zastávkách i z vozidel projíždějících po této frekventované ulici.

24 BR058 - ČERNOVICKÁ / Černovice hlavní silnice viditelnost auta i pěší hlavní ulice z centra města do Komárova, směr OC Olympia Plocha je umístěna na velmi frekventované silnici ve směru z Židenic a ulice Olomoucká do Komárova. Je dobře viditelná pro kolemjedoucí auta.

25 BR059 - HNĚVKOVSKÉHO / Komárov hlavní silnice, přivaděč na dálnice na Bratislavu a Prahu viditelnost pěší, MHD, IDS, auta v blízkosti velké obchodní zóny Avion, Olympia a Makro v blízkosti 2 benzínové pumpy Plocha je umístěna kolmo na ulici Hněvkovského, směruje do centra. Plocha je dobře viditelná pro vozidla jedoucí směre na dálnice D1 a D2, na silnici směrem na Hodonín, do obchodního centra Makro a do Avion Shopping Parku. Kolem plochy projíždí i MHD linky č. 40, 48, 63 a 67. Jde o velmi exkluzivní místo.

26 BR060 - HNĚVKOVSKÉHO / Komárov hlavní silnice, přivaděč na dálnici na Bratislavu viditelnost pěší, MHD, IDS, auta v blízkosti velké obchodní zóny Avion, Olympia a Makro v blízkosti nájezd na dálnici na Prahu v blízkosti 2 benzínové pumpy Plocha je umístěna kolmo na ulici Hněvkovského, směruje od centra. Plocha je dobře viditelná pro vozidla jedoucí směre od dálnice D1 a D2, ze silnice směrem od Hodonína, z obchodního centra Makro a z Avion Shopping Parku. Kolem plochy projíždí i MHD linky č. 40, 48, 63 a 67. Jde o velmi exkluzivní místo.

27 BR062 - JIHLAVSKÁ / Nový Lískovec hlavní silnice směr Bosonohy viditelnost pěší, auta u křižovatky k nájezdu na dálnici na D1 Plocha je umístěna na hranici sídliště Nový Lískovec, ve směru do centra Brna. V blízkosti je nájezd na dálnici. Silnice je velmi frenventovaná a plocha je navíc viditelná i z okolního sídliště.

28 BR063 - JIHLAVSKÁ / Nový Lískovec hlavní silnice do cetra města viditelnost pěší, auta u křižovatky k nájezdu na dálnici na D1 Plocha je umístěna na hranici sídliště Nový Lískovec, ve směru z centra Brna na Bosonohy, Bohunice, Starý Lískovec a Kohoutovice. V blízkosti je nájezd na dálnici. Silnice je velmi frenventovaná a plocha je navíc viditelná i z okolního sídliště.

29 BR064 - ZVONAŘKA / Brno-střed hlavní silnice, centrum města viditelnost pěší, MHD, IDS, mezinárodní linky, auta exklusivní umístění přímo u autobusového nádraží exklusivní umístění proti východu z Galerie Vaňkovka typ A Plocha je umístěna na hlavním brněnském okruhu na ulici Zvonařka naproti východu z galerie Vaňkovka, viditelná je pro vozidla jedoucích ze Zvonařky na Poříčí. Ulice je obecně co do aut i pěších velmi frekventovaná.

30 BR065 - ZVONAŘKA / Brno-střed hlavní silnice/centrum města viditelnost- pěší, MHD, IDS, auta exkluzivní umístění přímo u autobusového nádraží typ A Plocha je umístěna přímo u silnice na ulici Zvonařka. V sousedství je nákupní centrum Vaňkovka a plocha je viditelná i z nadchodu spojující Galerii Vaňkovku a autobusové nádraží. Ulice je velmi frekventovaná, plocha je viditelná z obou směrů.!

31 BR066 - ŽIVNÉHO / Brno-Bystrc hlavní silnice viditelnost pěší, MHD, auta hlavní směr z Bystrce (Žebětína) do centra města v blízkosti obchodní a náměstí části Bystrc Plocha je umístěna na velmi frekventované silnici, ve směru na centrum města z Bystrce (Žebětína). Je dobře viditelná pro auta, MHD i pěší. Na této silnici vedou autobusové a trolejbusové linky č. 30, 52, 50, 92.!

32 BR067 - KŘENOVÁ typ A štít domu hlavní silnice, centrum města viditelnost pěší, MHD, auta exklusivní umístění na ulici Křenová v blízkosti obchodní centrum v blízkosti vlakové a autobusové nádraží Plocha je umístěna na ulici Křenová, na štítu domuve směru od hlavního nádraží. Po této ulici vede trasa tramvají č. 8, 10 a 13 a trolejbusu č. 31 a 33. Plocha je dobře viditelná pro pěší i pro auta. Jde o velmi frekventované místo. Využijte i možnost pohybu Vašeho

33 BR068 - KŘENOVÁ hlavní silnice, centrum města viditelnost pěší, MHD, auta exklusivní umístění na ulici Křenová v blízkosti obchodní centrum v blízkosti vlakové a autobusové nádraží typ A Plocha je umístěna na ulici Křenová ve směru od hlavního nádraží. Po této ulici vede trasa tramvají č. 8, 10 a 13 a trolejbusu č. 31 a 33. Plocha je dobře viditelná pro pěší i pro auta. Jde o velmi frekventované místo. Využijte i možnost pohybu Vašeho

34 BR069 - KŘENOVÁ hlavní silnice, centrum města viditelnost- pěší, MHD, auta exklusivní umístění na ulici Křenová v blízkosti obchodní centrum v blízkosti vlakové a autobusové nádraží typ A Plocha je umístěna na ulici Křenová a je dobře viditelná už od odbočky z ulice Olomoucká. Je na trase k vlakovému nádraží, po této ulici vede trasa tramvají č. 8, 10 a 13 a trolejbusu č. 31 a 33. Plocha je dobře viditelná pro pěší i pro auta. Jde o velmi frekventované místo.

35 BR071 - PŘÍZŘENICE / Modřická plocha na štítu domu hlavní silnice viditelnost- pěší, MHD, IDS, auta Reklamní plocha je umístěna na ulici Modřická ve směru do centra města. Viditelná je jak pro řidiče automobilů, tak i pro chodce. Denně tudy projíždí linky MHD. Využijte i možnost pohybu Vašeho

36 BR076 - CHRLICE / náměstí 1 plocha na štítu domu hlavní silnice-náměstí viditelnost- pěší, MHD, IDS, auta v blízkosti nákupní zóny Reklamní plocha je umístěna v centru Chrlic, na štítu domu. Vhodná je pro prezentace zaměřené na Brno-jih. Viditelná je jak pro řidiče automobilů, tak i pro chodce. Denně tudy projíždí linky MHD. Využijte i možnost pohybu Vašeho

37 BR079 - ŽIDENICE / Rokytova hlavní silnice viditelnost- pěší, MHD, IDS, auta plocha je umístěna samostatně Reklamní plocha je umístěna ve směru na Vinohrady a Líšen, cca 100m od křižovatky s ulicí Svatoplukova. Plocha je viditelná ve směru na Vinohrady a líšen. Využijte i možnost pohybu Vašeho

38 BR080 - ZVONAŘKA / Brno-střed hlavní silnice/centrum města viditelnost- pěší, MHD, IDS, auta exkluzivní umístění přímo u autobusového nádraží typ A Plocha je umístěna přímo u silnice na ulici Zvonařka. V sousedství je nákupní centrum Vaňkovka, plocha je viditelná i z nadchodu spojující Galerii Vaňkovku a autobusové nádraží. Ulice je velmi frekventovaná, plocha je viditelná z obou směrů.!

39 BR081 - ZVONAŘKA / Brno-střed hlavní silnice, centrum města viditelnost pěší, MHD, IDS, mezinárodní linky, auta exklusivní umístění přímo u autobusového nádraží exklusivní umístění proti východu z Galerie Vaňkovka typ A Plocha je umístěna na hlavním brněnském okruhu na ulici Zvonařka naproti východu z galerie Vaňkovka, natočená je v protisměru jízdy aut jedoucích ze Zvonařky na Poříčí. Ulice je obecně co do aut i pěších velmi frekventovaná.

40 BR082 - EČEROVA / Bystrc pod hlavní silnicí, sídliště viditelnost pěší, MHD, auta umístění přímo na konečné stanici tramvaje č. 1 a 3 blízkost nákupního centra Plocha je umístěna přímo na konečné stanici tramvaje č. 1 a 3, nedaleko obchodního centra a nedaleko vjezdu do části sídliště v Bystrci. Naproti je zastávka autobusu č. 54. Plocha je viditelná z hlavní silnice, nepřehlédnutelná pro cestující z tramvaje a dobře viditelná pro pěší.

41 BR083 - BĚLOHORSKÁ / Líšeň hlavní silnice viditelnost pěší, MHD, auta v blízkosti nájezd na výpadovku na Olomouc a na Brněnský okruh v blízkosti obchodní centrum Plocha je umístěna na hlavní silnici ve směru z Líšně a Židenic na výpadovku na Olomouc a na Brněnský okruh, 500 m od ZETORu. Nedaleko je průmyslová zóna Černovická terasa. Ulice velmi frekventovaná, plocha je vidět již z křižovatky pod ZETORem, kde auta stojí na semaforu.

42 BR084 - BĚLOHORSKÁ / Líšeň hlavní silnice viditelnost pěší, MHD, auta v blízkosti nájezd na výpadovku na Olomouc a na Brněnský okruh v blízkosti obchodní centrum Plocha je umístěna na hlavní silnici ve směru od výpadovky z Olomouce na Líšeň a Židenice, 500 m od ZETORu. Nedaleko je průmyslová zóna Černovická terasa. Ulice je velmi frekventovaná

43 BR085 - VRANOVSKÁ / Brno-střed hlavní silnice, centrum města, křižovatka viditelnost pěší, MHD, auta v blízkosti obchodní centrum Plocha je umístěna v centru města na křižovatce ulic Vranovská a Jugoslávská. Plocha je dobře viditelná jak pro pěší, tak pro auta. Jde o velmi frekventované místo. Kromě toho, že na křižovatkách permanentně stojí kolony aut, stojí na nich i tramvaje linek č. 3, 4 a 9.

44 BR086 - VRANOVSKÁ / Brno-střed hlavní silnice, centrum města, křižovatka viditelnost pěší, MHD, auta v blízkosti obchodní centrum Plocha je umístěna v centru města na křižovatce ulic Vranovská a Jugoslávská. Plocha je dobře viditelná jak pro pěší, tak pro auta. Jde o velmi frekventované místo. Kromě toho, že na křižovatkách permanentně stojí kolony aut, stojí na nich i tramvaje linek č. 3, 4 a 9.

45 BR087 - HNĚVKOVSKÉHO / Komárov hlavní silnice, přivaděč z dálnice od Bratislavy viditelnost MHD, auta, IDS v blízkosti velké obchodní zóny Avion, Olympia a Makro v blízkosti nájezd na dálnici do Prahy v blízkosti 2 benzínové pumpy Plocha je umístěna na velmi frekventované, 5ti proudové silnici na příjezdu z dálnice od Bratislavy na Brno, je na hlavním tahu od nákupní zóny Brno jih. Na plochu je vidět už z křižovatky, ze sje zdu od Bratislavy a ze silnice od obchodního domu Makro. Jde o velmi exklusivní místo.

46 BR088 - HNĚVKOVSKÉHO / Komárov hlavní silnice, přivaděč dálnice na Bratislavu a Prahu viditelnost MHD, auta, IDS v blízkosti velké obchodní zóny Avion, Olympia a Makro v blízkosti 2 benzínové pumpy Plocha je umístěna na velmi frekventované, 5ti proudové silnici na výpadovce z dálnice na Bratislavu a Prahu, je na hlavním tahu k nákupní zóně Brno jih a k obchodnímu domu Makro. Jde o velmi exklusivní místo.

47 BR090 - SEIFERTOVA / Lesná hlavní silnice viditelnost pěší, MHD, IDS, auta v blízkosti obchodní centrum hlavní trasa do sídliště Lesná a městské části Soběšice Plocha je umístěna na frekventované silnici v brněnské části Lesná ve směru z Brna do Soběšic. Je dobře viditelná jak pro pěší, tak pro auta. Na této silnici vedou trasy autobusů MHD, č. 66 a č.45.

48 BR091 - SEIFERTOVA / Lesná 1 plocha hlavní silnice viditelnost pěší, MHD, IDS, auta v blízkosti obchodní centrum hlavní trasa do sídliště Lesná a městské části Soběšice Plocha je umístěna na frekventované silnici v brněnské části Lesná ve směru ze Soběšic do Brna. Je dobře viditelná jak pro pěší, tak pro auta. Na této silnici vedou trasy autobusů MHD, č. 66 a č. 45.

49 BR092 - HOLZOVA / Slatina hlavní silnice do Líšně viditelnost MHD, IDS, auta v blízkosti nová bytová zástavba v blízkosti sjezd z dálnice R 50 Plocha je umístěna na frekventované silnici ve směru od dálnice a výpadovky na Olomouc do brněnské části Líšeň. Je umístěna hned za sjezdem z dálnice. Na straně, kde je plocha umístěna, není žádný další billboard, takže je plocha výrazná a nepřehlédnutelná. Je dobře viditelná pro auta, je na trase autobusu MHD.

50 BR093 - HOLZOVA / Slatina hlavní silnice od Líšně viditelnost MHD, IDS, auta v blízkosti nová bytová zástavba v blízkosti sjezd z dálnice R 50 Plocha je umístěna na frekventované silnici ve směru od brněnské části Líšeň k dálnici a výpadovce na Olomouc a ve směru do městské části Slatina. Je umístěna hned před nájezdem na dálnici. Na straně, kde je plocha umístěna, není žádný další billboard, takže je plocha výrazná a nepřehlédnutelná. Je dobře viditelná pro auta, je na trase autobusu MHD.

51 BR094 - DAVÍDKOVA / Chrlice hlavní silnice od Chrlic viditelnost MHD, IDS, auta v blízkosti obchodní zóna Olympia v blízkosti sjezd na dálnici na Bratislavu Plocha je umístěna na křižovatce silnic Davídkova a Zámecká ve směru od brněnské části Chrlice k obchodní zóně Olympia, silnice je přivaděčem k dálnicím D1 a D2. Po trase jezdí autobusy MHD a IDS.

52 BR095 - DAVÍDKOVA / Chrlice hlavní silnice do Chrlic viditelnost MHD, IDS, auta v blízkosti obchodní zóna Olympia v blízkosti sjezd na dálnici na Bratislavu Plocha je umístěna na křižovatce silnic Davídkova a Zámecká ve směru od obchodní zóny Olympia do brněnské části Chrlice, silnice je přivaděčem k dálnicím D1 a D2. Po trase jezdí autobusy MHD a IDS.

53 BR096 - NOVOLÍŠEŇSKÁ / Líšeň hlavní silnice viditelnost pěší, MHD, auta v blízkosti obchodní centrum, v blízkosti konečná zastávka trolejbusové linky na trase několika linek MHD Plocha je umístěna na 4 proudové hlavní silnici vedoucí z Líšně do centra Brna. Nedaleko je konečná zastávka trolejbusové linky č. 25 a 26, na této ulici vede trasa autobusových linek č. 45 a 79 a tramvaje č. 8. V blízkosti je velká líšeňská nákupní zóna. Silnice je velmi frekventovaná.

54 BR097 - NOVOLÍŠEŇSKÁ / Líšeň hlavní silnice viditelnost pěší, MHD, auta v blízkosti obchodní centrum, v blízkosti konečná zastávka trolejbusové linky na trase několika linek MHD Plocha je umístěna na 4 proudové hlavní silnici vedoucí z Líšně do centra Brna. Nedaleko je konečná zastávka trolejbusové linky č. 25 a 26, na této ulici vede trasa autobusových linek č. 45 a 79 a tramvaje č. 8. V blízkosti je velká líšeňská nákupní zóna. Silnice je velmi frekventovaná.

55 BR098 - TÁBORSKÁ / Zábrdovice 1 plocha na štítu domu hlavní silnice, centrum města viditelnost pěší, MHD, auta v blízkosti zastávka tramvaje č. 8 v blízkosti křižovatka s ulicí Gajdošova Plocha je umístěna na štítu domu na ulici Táborská ve směru od ulice Gajdošova. Na plochu je dobře vidět ze zastávky tramvaje č. 8 a z křižovatky ulic Táborská a Gajdošova. Plocha je dobře viditelná jak pro auta, tak pro pěší, silnice je velmi frekventovaná.

56 BR099 - ŽIVOTSKÉHO / Zábrdovice hlavní silnice, centrum města viditelnost pěší, MHD, auta v blízkosti tramvajová zastávka tramvaje č. 8, 10 a13 Plocha je umístěna na rohu ulic Táborská a Životského. Na plochu je dobře vidět ze zastávky tramvaje č. 8, 10 a 13. Plocha je na trase autobusu č. 58 a je dobře viditelná jak pro auta, tak pro pěší, silnice je velmi frekventovaná.

57 BO Brno a okolí

58 Každý měsíc na jiné místě Kromě klasického vylepení nabízí naše nové billboardové plochy možnost navěšení billboadrového banneru, díky němuž můžete být dle vlastního uvážení vidět každý měsíc na jiném místě. Banner Vám navrhneme a vyrobíme, v období mimo sezonu Vašeho podnikání je možné banner sundat a uskladnit až do doby, než se rozhodnete svou prezentaci opět obnovit. Nabídka billboardových ploch LIPŮVKA (Brno-Venkov) LIPŮVKA (Brno-Venkov) ROUSÍNOV (Brno-Venkov) VYŠKOV (Brno-Venkov) KUŘIM (Brno-Venkov) KUŘIM (Brno-Venkov) BRNĚNSKÉ IVANOVICE (Brno-Venkov) ŠLAPANICE (Brno-Venkov) SLAVKOV U BRNA (Brno-Venkov) MOUTNICE (Brno-Venkov) VOJKOVICE (Brno-Venkov) KUŘIM (Brno-Venkov) ŽELEŠICE (Brno-Venkov) ŽELEŠICE (Brno-Venkov) RAJHRAD (Brno-Venkov) BO030 BO031 BO047 BO048 BO050 BO051 BO055 BO061 BO070 BO072 BO073 BO075 BO077 BO078 BO089 A DALŠÍ PLOCHY STÁLE PŘIBÝVAJÍ!

59 BO030 - LIPŮVKA typ C 1 plocha, oboustranná silnice mezi Lipůvkou a Svinošicemi viditelnost auta Plocha je umístěna na silnici mezi obcí Lipůvka a Svinošice ve směru na Brno. Plocha je velmi dobře viditelná pro projíždějící auta. Možnost využít plochu oboustranně nebo samostatně. Využijte i možnost pohybu Vašeho

60 BO031 - LIPŮVKA typ C 1 plocha, oboustranná silnice mezi Lipůvkou a Svinošicemi viditelnost auta Plocha je umístěna na silnici mezi obcí Lipůvka a Svinošice ve směru na Blansko. Plocha je velmi dobře viditelná pro projíždějící auta. Možnost využít plochu oboustranně nebo samostatně. Využijte i možnost pohybu Vašeho

61 BO047 - ROUSÍNOV typ C 1 plocha hlavní silnice příjezd od Brna viditelnost auta Plocha je umístěna na příjezdu z Brna do Rousínova, na štítu domu po levé straně. Projíždí tudy vozidla na cestě do centra Rousínova, plocha je dobře viditelná. Využijte i možnost pohybu Vašeho

62 BO048 - VYŠKOV typ C 1 plocha hlavní silnice výjezd z centra na Ivanovice na Hané, Prostějov a dálnici D1 viditelnost pěší, auta Plocha se nachází na štítu domu stojícího v křižovatce ulic Žižkova a Tržiště. Silnice pokračuje ve směru Ivanovice na Hané, poblíž je sjezd na rychlostní silnici na Prostějov a dálnici na Brno a Kroměříž. Plocha je velmi dobře viditelná pro vozidla přijíždějící od centra města. Využijte i možnost pohybu Vašeho

63 BO050 - KUŘIM typ C 1 plocha, oboustranná hlavní silnice směr Kuřim viditelnost auta Plocha je umístěna na silnici mezi obcí Česká a Kuřim. Plocha je velmi dobře viditelná pro projíždějící auta. Možnost využít plochu oboustranně nebo samostatně. Využijte i možnost pohybu Vašeho

64 BO051 - KUŘIM typ C 1 plocha, oboustranná hlavní silnice směr Brno viditelnost auta Plocha je umístěna na silnici mezi obcí Kuřim a Česká ve směru na Brno-Ivanovice. Plocha je velmi dobře viditelná pro projíždějící auta. Možnost využít plochu oboustranně nebo samostatně. Využijte i možnost pohybu Vašeho

65 BO055 - BRNĚNSKÉ IVANOVICE typ C 1 plocha hlavní silnice příjezd od Brna, křižovatka viditelnost pěší, auta Plocha se nachází na štítu domu stojícího v křižovatce poblíž Ivanovického náměstí u trasy silnice z Brna na Hodonín. Plocha je dobře viditelná pro vozidla přijíždějící od Hodonína. Kolem plochy jezdí autobusy linky č. 40 a 48. Využijte i možnost pohybu Vašeho

66 BO061 - ŠLAPANICE typ C 1 plocha hlavní silnice-střed města viditelnost- pěší, auta Reklamní plocha je umístěna na hlavním tahu z Brna do Šlapanic, na štítu domu. Je dobře viditelná pro pěší i auta, projíždí tudy trolejbusové linky MHD. Využijte i možnost pohybu Vašeho

67 BO070 - SLAVKOV U BRNA 1 plocha hlavní silnice-střed města viditelnost- pěší, auta typ C Reklamní plocha je umístěna na frekvetnované křižovatce ulic Československé armády a Slovákova, uprostřed Slavkova. Vhodná je pro prezentace zaměřené na Brno-jih. Viditelná je jak pro řidiče automobilů, tak i pro chodce. Využijte i možnost pohybu Vašeho

68 BO072 - MOUTNICE typ C 1 plocha na štítu domu hlavní silnice ve směru na Brno viditelnost- pěší, IDS, auta Reklamní plocha je umístěna na hlavní silnici vedoucí z Moutnic na Brno. Vhodná je k propagaci firem zaměřených na Brno-jih. Je dobře viditelná jak pro pěší, tak pro řidiče, denně tudy projíždí autobusy IDS.

69 BO073 - VOJKOVICE typ C 1 plocha na štítu domu hlavní silnice ve směru Brno-Židlochovice viditelnost- pěší, IDS, auta Reklamní plocha je umístěna ve Vojkovicích, na hlavním tahu z Brna do Židlochovic. Je vhodná pro propagaci firem zaměřených na Brno-jih, nebo firem sídlících v Židlochovicích. Je dobře viditelná jak pro pěší, tak pro řidiče, denně tudy projíždí autobusy IDS. Využijte i možnost pohybu Vašeho

70 BO075 - KUŘIM / Tišnovká typ C 1 plocha na štítu domu hlavní silnice ve směru od Brna viditelnost- pěší, IDS, auta v blízkosti nákupní zóna a penzion Reklamní plocha je umístěna na frekventovaném místě v Kuřimi. Je vhodná k propagaci firem se zaměřením na Brno-sever, nebo firem sídlících v Kuřimi a Tišnově. Hodí se pro brněnské firmy, které chtějí získat kuřimské a tišnovké klienty. Je dobře viditelná jak pro pěší, tak pro řidiče, denně tudy projíždí autobusy IDS. Využijte i možnost pohybu Vašeho

71 BO077 - ŽELEŠICE typ C 1 plocha na štítu domu hlavní silnice ve směru od Brna viditelnost- pěší, IDS, auta Reklamní plocha je umístěna na hlavním tahu z Brna do Želešic. Je vhodná pro propagaci firem zaměřených na Brno-jih, nebo firem sídlících v Želešicích a Ořechově. Je dobře viditelná pro pěší i řidiče, denně tudy projíždí autobusy IDS.

72 BO078 - ŽELEŠICE typ C 1 plocha na štítu domu hlavní silnice ve směru z Želešic do Brna viditelnost- pěší, IDS, auta Reklamní plocha je umístěna na hlavním tahu z Želešic do Brna. Je vhodná pro propagaci firem zaměřených na Brno-jih, nebo firem sídlících v Želešicích a Ořechově. Je dobře viditelná pro pěší i řidiče, denně tudy projíždí autobusy IDS.

73 BO089 - RAJHRAD / Masarykova typ C 1 plocha na štítu domu hlavní ulice viditelnost-pěší, auta, IDS satelitní bydlení Brna nedaleko dálniční sjezd/nájezd Dobře viditelná plocha na štítu domu v ulici Masarykova, střed Rajhradu. Hlavní tah při průjezdu městem na Židlochovice. Je dobře viditelná pro pěší i řidiče, denně tudy projíždí autobusy IDS.

MODŘICE (Brno-Modřice) KŘÍDLOVICKÁ (Brno-střed) KOHOUTOVICKÁ (Brno-Žebětín) OBVODOVÁ (Brno-Bystrc) PALACKÉHO TŘÍDA (Brno-Královo pole)

MODŘICE (Brno-Modřice) KŘÍDLOVICKÁ (Brno-střed) KOHOUTOVICKÁ (Brno-Žebětín) OBVODOVÁ (Brno-Bystrc) PALACKÉHO TŘÍDA (Brno-Královo pole) BR Brno město Každý měsíc na jiném místě Kromě klasického vylepení nabízí naše nové billboardové plochy možnost navěšení billboadrového banneru, díky němuž můžete být dle vlastního uvážení vidět každý

Více

LIPŮVKA (Brno-Venkov) ROUSÍNOV (Brno-Venkov) VYŠKOV (Brno-Venkov) KUŘIM (Brno-Venkov)

LIPŮVKA (Brno-Venkov) ROUSÍNOV (Brno-Venkov) VYŠKOV (Brno-Venkov) KUŘIM (Brno-Venkov) BO Brno a okolí Každý měsíc na jiné místě Kromě klasického vylepení nabízí naše nové billboardové plochy možnost navěšení billboadrového banneru, díky němuž můžete být dle vlastního uvážení vidět každý

Více

TĚŠANY (Brno-Venkov) LIPŮVKA (Brno-Venkov)

TĚŠANY (Brno-Venkov) LIPŮVKA (Brno-Venkov) BO Brno a okolí Každý měsíc na jiné místě Kromě klasického vylepení nabízí naše nové billboardové plochy možnost navěšení billboadrového banneru, díky němuž můžete být dle vlastního uvážení vidět každý

Více

BO Brno město NABÍDKA BILLBOARDŮ A VELKOPLOŠNÝCH REKLAM

BO Brno město NABÍDKA BILLBOARDŮ A VELKOPLOŠNÝCH REKLAM BO Brno město NABÍDKA BILLBOARDŮ A VELKOPLOŠNÝCH REKLAM KAŽDÝ MĚSÍC NA JINÉM MÍSTĚ Kromě klasického vylepení nabízí naše nové billboardové plochy možnost navěšení billboadrového banneru, díky němuž můžete

Více

Nabídka štítových stěn

Nabídka štítových stěn Nabídka štítových stěn Praha Náměstí hrdinů - 5. května Magistrála směr centrum Prahy, před Nuselským mostem a Kongresovým palácem Popis: Nejznámější příjezd do centra Prahy po hlavní tepně České republiky

Více

Štítové plochy v Brně

Štítové plochy v Brně Štítové plochy v Brně č.3 Štítová plocha - Koliště 35, Brno Koliště 35, Brno š = 11 x v = 14m, 240m2 - atyp Osvětlená reklamní malba Centrum, nejfrekventovanější ulice Obchody, MHD, úřady Vynikající cca

Více

VÁNOČNÍ A NOVOROČNÍ PROVOZ IDS JMK

VÁNOČNÍ A NOVOROČNÍ PROVOZ IDS JMK INTEGROVANÝ DOPRAVNÍ SYSTÉM JIHOMORAVSKÉHO KRAJE VÁNOČNÍ A NOVOROČNÍ PROVOZ IDS JMK V období od 23. 12. 2004 do 1. 1. 2005 dochází z důvodu vánočních a novoročních svátků k určitým změnám v dopravě. Podrobnosti

Více

Vyhodnocení dopravního průzkumu na lince 59 Chrlice Komárov

Vyhodnocení dopravního průzkumu na lince 59 Chrlice Komárov Dopravní podnik města Brna, a.s. 656 46 Brno, Hlinky 151 Vyhodnocení dopravního průzkumu na lince 59 Chrlice Komárov Tento dokument je výhradně duševním vlastnictvím DPMB, a.s. Jakékoliv další využití

Více

č.10 Štítová plocha Křížová 4, Brno

č.10 Štítová plocha Křížová 4, Brno č.10 Štítová plocha Křížová 4, Brno Křížová 4, Brno š = 4,2m x v = 14,5m, 61m2 Neosvětlená rekl. plocha, malba na fasádu Frekventovaná křiž., v blízkosti BVV a Mendlova nám. Přestupní uzel MHD, obchody,

Více

Stále jezdíme pro vás!

Stále jezdíme pro vás! Stále jezdíme pro vás! Změny v dopravě platné od 1. ledna 2013 Vážení cestující, od 1. ledna 2013 dochází na všech linkách brněnské MHD ke změně jízdních řádů. Změny lze obecně charakterizovat úpravou

Více

České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno Kounicova 26, 611 35 Brno

České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno Kounicova 26, 611 35 Brno České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno Kounicova 26, 611 35 Brno Číslo jednací: 92/08-KCODBo-Oš Datum: 2008-07-09 Odpověď na č. j.: Ze dne: Vyřizuje: Bc. Lubomír Oškrdal Telefon: (+420)

Více

integrovaný dopravní systém jihomoravského kraje Integrované novinky Jednodenní Jednodenní jízdenka

integrovaný dopravní systém jihomoravského kraje Integrované novinky Jednodenní Jednodenní jízdenka Integrované novinky aktuální informace z veřejné dopravy v Jihomoravském kraji a městě Brně vv 32 2017 Pochod slováckými vinohrady Tuto sobotu 7. října 2017 se koná tradiční akce Pochod slováckými vinohrady,

Více

www.3b-board.cz Teplice - Bigboard Na Hrázi č. 502 Cena: 13 500-18 000 Kč / měsíc Akční cena: 8 600 Kč / měsíčně

www.3b-board.cz Teplice - Bigboard Na Hrázi č. 502 Cena: 13 500-18 000 Kč / měsíc Akční cena: 8 600 Kč / měsíčně web: Teplice - Bigboard Na Hrázi č. 502 Bigboard na štítu budovy, u světelné křižovatky, dobře viditelný z frekventované ulice Na Hrázi, ve směru od vlakového nádraží. Big board je kolmý na směr jízdy,

Více

DOPORUČENÁ REALIZAČNÍ OPATŘENÍ NA SÍTI CYKLOTRAS

DOPORUČENÁ REALIZAČNÍ OPATŘENÍ NA SÍTI CYKLOTRAS DOPORUČENÁ REALIZAČNÍ OPATŘENÍ NA SÍTI CYKLOTRAS CHARAKTERISTICKÁ OPATŘENÍ V CELOMĚSTSKÉM SYSTÉMU CYKLOTRAS - ZÁSADY Navržená síť cyklotras je rozdělena do charakteristických úseků a ty popsány podle typu

Více

Proč využít našich služeb? Jsme největší nezávislá síť led obrazovek v České republice. OBSAH Rodné listy obrazovek

Proč využít našich služeb? Jsme největší nezávislá síť led obrazovek v České republice. OBSAH Rodné listy obrazovek Proč využít našich služeb? Jsme největší nezávislá síť led obrazovek v České republice OBSAH Rodné listy obrazovek Hl. M. Praha Praha Palladium.......................................... 4 Praha Atrium

Více

schválené Zastupitelstvem města Brna na Z4/021 zasedání konaném dne

schválené Zastupitelstvem města Brna na Z4/021 zasedání konaném dne 1. strana z 5 Změny Územního plánu města Brna schválené Zastupitelstvem města Brna na Z4/021 zasedání konaném dne 21. 12. 2004. Změny Územního plánu města Brna 2002-I Změny A - textové části regulativů

Více

: Brno - Pisárky. PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz. Panel č.: Město Okres Kraj. Adresa. : Brno - město : Jihomoravský

: Brno - Pisárky. PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz. Panel č.: Město Okres Kraj. Adresa. : Brno - město : Jihomoravský 1489 : Brno - Pisárky : Brno - město :Bauerova velký městský okruh 1475 : Brno - Černovice : Brno :Černovická Brno -Olomouc, 1481 : Brno - Slatina : Brno :Hozlova-Ostravská směr letiště 1482 : Brno - Slatina

Více

Kompletní informace k výluce vlaků v Brně (od 5. 7. do 17. 7. 2011)

Kompletní informace k výluce vlaků v Brně (od 5. 7. do 17. 7. 2011) Kompletní informace k výluce vlaků v Brně (od 5. 7. do 17. 7. 2011) Úterý 5. 7. 2011 od 13:30 do 20:30 hodin Linka R2 IDS JMK Praha Česká Třebová Brno Vlaky v uvedené době nebudou vedeny přes Brno hl.

Více

Webové stránky. Grafické studio. charakteristika reklamní plochy Venkovní reklama

Webové stránky. Grafické studio. charakteristika reklamní plochy Venkovní reklama Venkovní reklama Provozujeme a neustále aktualizujeme vlastní síť reklamních nosičů billboardů a megabordů. V oblasti velkoplošné reklamy disponujeme nejširší nabídkou ploch v Libereckém kraji. Webové

Více

Kompletní informace k výluce vlaků v Brně (od 5. 7. do 17. 7. 2011)

Kompletní informace k výluce vlaků v Brně (od 5. 7. do 17. 7. 2011) Kompletní informace k výluce vlaků v Brně (od 5. 7. do 17. 7. 2011) Úterý 5. 7. 2011 od 13:30 do 20:30 hodin Linka R2 IDS JMK Praha Česká Třebová Brno Vlaky v uvedené době nebudou vedeny přes Brno hl.

Více

2. REGULAČNÍ PODMÍNKY PRO PLOCHY STAVEBNÍ, část Vymezení přípustnosti

2. REGULAČNÍ PODMÍNKY PRO PLOCHY STAVEBNÍ, část Vymezení přípustnosti 1. strana ze 13 Změny Územního plánu města Brna schválené Zastupitelstvem města Brna na Z4/026. zasedání konaném dne 21. 6. 2005. Změny textové části regulativů V příloze č. 1, o závazných částech Územního

Více

5. DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE

5. DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE 5. DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE 5.1 Údaje z mimořádného zpracování vyjížďky a dojížďky města Brna Ve standardních publikovaných údajích o vyjížďce a dojížďce jsou data za krajské město Brno publikována jako souhrnné

Více

01 Nabídkový list. Město: Jablonec nad Nisou plachta centrum Adresa: ulice 5. května, průjezd centrem na Liberec a Prahu

01 Nabídkový list. Město: Jablonec nad Nisou plachta centrum Adresa: ulice 5. května, průjezd centrem na Liberec a Prahu 01 Nabídkový list Město: Jablonec nad Nisou plachta centrum Adresa: ulice 5. května, průjezd centrem na Liberec a Prahu Viditelnost: 100 m umístění: kolmo ke komunikaci velikost: 400 x 500 cm Poloha: průjezd

Více

Veletržní sraz Chytej cesta na ubytovnu

Veletržní sraz Chytej cesta na ubytovnu Veletržní sraz Chytej 2017 - cesta na ubytovnu Protože předpokládám, že většina z vás přijede autem, tak nejdřív popis jak se dostat k ubytovně, aby jste si před návštěvou osvěžovny mohli svého čtyřkolového

Více

Opatření obecné povahy dočasný zákaz zastavení na místní komunikaci a na průjezdním úseku silnice

Opatření obecné povahy dočasný zákaz zastavení na místní komunikaci a na průjezdním úseku silnice ODBOR DOPRAVY, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO Číslo jednací Spisová značka Vyřizuje/telefon Brno dne /080692/2016 5400/OD//080692/2016 Ing. Bc. Jelínková Dana 2016-03-03 Tel.: 542 174 234 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Toto

Více

: Brno - Štýřice. PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz. Panel č.: Město Okres Kraj. Adresa : : příjezd Brno.

: Brno - Štýřice. PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz. Panel č.: Město Okres Kraj. Adresa : : příjezd Brno. 1472 : Brno - Komárov : Brno :Černovická Brno - Olomouc,měst.okruh 1417 : Brno - Štýřice : : :Heršpická Brno 1409 : Brno - Královo Pole : Brno město : Hrádecká lávka k VUT Svitavy - Brno 1410 : Brno -

Více

Univerzita Pardubice. Dopravní fakulta Jana Pernera. Návrh organizace provozu okružních autobusových linek Jakub Moučka

Univerzita Pardubice. Dopravní fakulta Jana Pernera. Návrh organizace provozu okružních autobusových linek Jakub Moučka Univerzita Pardubice Dopravní fakulta Jana Pernera Návrh organizace provozu okružních autobusových linek Jakub Moučka Bakalářská práce 2013 2 3 Prohlašuji: Tuto práci jsem vypracoval samostatně. Veškeré

Více

Univerzita Pardubice

Univerzita Pardubice Univerzita Pardubice Dopravní fakulta Jana Pernera Změna linkového vedení MHD Brno v případě otevření nové železniční stanice Brno hlavní nádraží Bc. Miroslav Kuchařík Diplomová práce 2014 PODĚKOVÁNÍ

Více

Webové stránky. Grafické studio. charakteristika reklamní plochy Venkovní reklama

Webové stránky. Grafické studio. charakteristika reklamní plochy Venkovní reklama Venkovní reklama Provozujeme a neustále aktualizujeme vlastní síť reklamních nosičů billboardů a megabordů. V oblasti velkoplošné reklamy disponujeme nejširší nabídkou ploch v Libereckém kraji. Webové

Více

INTEGROVANÉ NOVINKY ... INFORMACE O VEŘEJNÉ DOPRAVĚ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI A BRNĚ...

INTEGROVANÉ NOVINKY ... INFORMACE O VEŘEJNÉ DOPRAVĚ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI A BRNĚ... ČSAD BRNO HOLDING, A.S. HODIN INTEGROVANÉ NOVINKY... INFORMACE O VEŘEJNÉ DOPRAVĚ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI A BRNĚ... 42/2018 Krásné Vánoce a mnoho šťastných cest v novém roce Vám přeje KORDIS JMK a dopravci

Více

ÍLEŽITOST PRO ROZVOJ M

ÍLEŽITOST PRO ROZVOJ M Městská rychlodráha PŘÍLEŽITOT PRO ROZVOJ MĚTA A REGIONU 1 Ing. Josef Veselý 11/2007-03/2008 Příspěvek ke zlepšení projektu Modernizace železnice v Brně 3 1 Novinky grafikonu 2007/2008 1 : Kuřim latina

Více

integrovaný dopravní systém jihomoravského kraje Majáles Posílena bude městská doprava po Brně. Využít můžete

integrovaný dopravní systém jihomoravského kraje Majáles Posílena bude městská doprava po Brně. Využít můžete Integrované novinky... informace o veřejné dopravě v Jihomoravském kraji a Brně... 16 2019 Brněnský Majáles 2019 Vážení návštěvníci, tuto sobotu 4. května 2019 se koná na brněnském výstavišti Brněnský

Více

Studie proveditelnosti železničního uzlu Brno

Studie proveditelnosti železničního uzlu Brno Název akce Stupeň dokumentace Studie proveditelnosti železničního uzlu Brno Studie proveditelnosti KONEČNÉ PLNĚNÍ TEXTOVÁ ČÁST DÍL B3 ŘEŠENÍ MĚSTSKÉ HROMADNÉ A VEŘEJNÉ DOPRAVY Datum zpracování Říjen 2017

Více

Informace o doporučeném programu zasedání ZMB č. Z7/16 konaného dne

Informace o doporučeném programu zasedání ZMB č. Z7/16 konaného dne Informace o doporučeném programu zasedání ZMB č. Z7/16 konaného dne 15. 3. 2016 1. Technický bod (zapisovatelky, právní asistence, ověřovatelé zápisu, schválení programu zasedání ZMB) 2. Dotazy, připomínky

Více

Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/044 konané dne b) Návrh aktualizace Přílohy č. 2 Organizačního řádu MMB

Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/044 konané dne b) Návrh aktualizace Přílohy č. 2 Organizačního řádu MMB Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/044 konané dne 24. 11. 2015 Navržený program jednání: 1. Organizační a personální záležitosti MMB a) Návrh programu zasedání ZMB č. Z7/13 b)

Více

... INFoRmacE o veřejné DoPRavĚ v JIhomoRavSkém kraji a BRNĚ...

... INFoRmacE o veřejné DoPRavĚ v JIhomoRavSkém kraji a BRNĚ... HODIN INTEGROVANÝ DOPRAVNÍ SYSTÉM JIHOMORAVSKÉHO KRAJE INTEGROVANÉ NOVINKY... INFoRmacE o veřejné DoPRavĚ v JIhomoRavSkém kraji a BRNĚ... 1/2018 ZmĚNy v DoPRavĚ od.. 2018 Vážení cestující, neděle. prosince

Více

Policie České republiky Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje odbor služby dopravní policie

Policie České republiky Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje odbor služby dopravní policie Policie České republiky Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje odbor služby dopravní policie Grand Prix České republiky Brno 19. 21. srpna 2016 1. Dopravní opatření k zajištění bezpečného nájezdu

Více

Slatina. Nová Slatina. Retail Park Brno. zelene mesto

Slatina. Nová Slatina. Retail Park Brno. zelene mesto Nová Lokalita Brno, Řípská ulice Areál bývalých kasáren, 4 km východně od centra města. Location Brno, Řípská street Site of former barracks, 4 km from the centre of Brno. Dané území má strategickou pozici

Více

NAŘÍZENÍ č. 15/2013, STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO PRÁVNÍ PŘEDPISY 2013

NAŘÍZENÍ č. 15/2013, STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO PRÁVNÍ PŘEDPISY 2013 PRÁVNÍ PŘEDPISY 2013 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO kterým se mění a doplňuje nařízení statutárního města Brna č. 1/2002, kterým se vydává Tržní řád, ve znění datum nabytí účinnosti: 1. 1. 2014 Magistrát města

Více

Železnice v IDS JMK a přestupní uzly. Ing. Jiří Horský KORDIS JMK, a.s.

Železnice v IDS JMK a přestupní uzly. Ing. Jiří Horský KORDIS JMK, a.s. Železnice v IDS JMK a přestupní uzly Ing. Jiří Horský KORDIS JMK, a.s. 1 Úvodní informace o IDS JMK IDS JMK v provozu od 1. ledna 2004. Příští rok budeme slavit 10. výročí vzniku. Nyní zaintegrována veškerá

Více

Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/051 konané dne a) Platové postupy ředitelů příspěvkových organizací

Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/051 konané dne a) Platové postupy ředitelů příspěvkových organizací Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/051 konané dne 26. 1. 2016 Navržený program jednání 1. Organizační a personální záležitosti MMB a) Platové postupy ředitelů příspěvkových organizací

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠLAPANICE Masarykovo náměstí 100/7, Šlapanice pracoviště Opuštěná 9/2, Brno Odbor výstavby, silniční správní úřad

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠLAPANICE Masarykovo náměstí 100/7, Šlapanice pracoviště Opuštěná 9/2, Brno Odbor výstavby, silniční správní úřad [[ ]] MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠLAPANICE Masarykovo náměstí 100/7, 664 51 Šlapanice pracoviště Opuštěná 9/2, 656 70 Brno Odbor výstavby, silniční správní úřad Číslo jednací: OV-ČJ/59753-15/MAD Spisová značka: OV/9669-2015/MAD

Více

MěFS BRNO - PŘEHLED HRACÍCH PLOCH - JARO 2017

MěFS BRNO - PŘEHLED HRACÍCH PLOCH - JARO 2017 MěFS BRNO - PŘEHLED HRACÍCH PLOCH - JARO 2017 TJ SOKOL BÍLOVICE NAD SVITAVOU (6220501) Muži Bílovice nad Svitavou - Dolice, 664 01 (tráva) - - Mladší žáci Bílovice nad Svitavou - Dolice, 664 01 (tráva)

Více

KDO JSOU BRŇANÉ ZDROJE MĚS?TA

KDO JSOU BRŇANÉ ZDROJE MĚS?TA ZDROJE MĚSTA DOPRAVA Vnější dopravní obslužnost Brna Brno má strategickou polohu mezi třemi hlavními městy Prahou, Bratislavou a Vídní, kdy do všech těchto měst se dá dostat do dvou hodin. Zrychlení by

Více

České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno

České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno Kounicova 26, 611 35 Brno Číslo jednací: 80/08-KCODBo-Oš Datum: 2008-06-22 Odpověď na č.j.: Ze dne: Vyřizuje: Bc. Lubomír Oškrdal Telefon: (+420)

Více

České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno

České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno Kounicova 26, 611 35 Brno Číslo jednací: 73/08-KCODBo-Oš Datum: 2008-06-09 Odpověď na č.j.: Ze dne: Vyřizuje: Bc. Lubomír Oškrdal Telefon: (+420)

Více

Zásady územního rozvoje Jihomoravského kraje

Zásady územního rozvoje Jihomoravského kraje Kapitola I Vymezení ploch a koridorů, ve kterých se ukládá prověření změn jejich využití územní studií 271 272 I. Vymezení ploch a koridorů, ve kterých se ukládá prověření změn jejich využití územní studií

Více

Zaostřeno na hypermarkety. maloobchod v ČR a příklad Brna

Zaostřeno na hypermarkety. maloobchod v ČR a příklad Brna Zaostřeno na hypermarkety maloobchod v ČR a příklad Brna NESEHNUTÍ Nezávislé sociálně ekologické hnutí Brno, 19. října 2011 Definice a vývoj supermarkety (obchody s prodejní plochou 400 až 2 500 m 2, ve

Více

www.ctoffice.eu CTP.eu

www.ctoffice.eu CTP.eu CTBox je jedinečným řešením pro malé a střední podniky. Zvolte velikost, která nejlépe vyhovuje Vašemu podnikání: od 480 do 8.000m2. CTBox je variabilní a lze jej přizpůsobit pro různé účely výrobu, logistiku

Více

Univerzitní kampus-sever - Tovární (- Újezd u Brna, městský úřad)

Univerzitní kampus-sever - Tovární (- Újezd u Brna, městský úřad) 40 autobus jízdní řády a mapa linky 40 Univerzitní kampus-sever - Tovární (- Újezd u Brna, městský úřad) Zobrazit V Režimu Webové Stránky 40 autobus linka (Univerzitní kampus-sever - Tovární (- Újezd u

Více

Integrované novinky. Zahájení plavební sezóny 2019 a Den otevřených dveří na Lodní dopravě v bystrci. Slevový program. na zavolání

Integrované novinky. Zahájení plavební sezóny 2019 a Den otevřených dveří na Lodní dopravě v bystrci. Slevový program. na zavolání Integrované novinky... informace o veřejné dopravě v Jihomoravském kraji a Brně... 13 2019 Zahájení plavební sezóny 2019 a Den otevřených dveří na Lodní dopravě v bystrci Vážení cestující, V sobotu 13.

Více

J i ř í O l e n í č e k r.a.max Tovární 2914/51 466 01, Jablonec nad Nisou tel.: 775 23 22 60 info@ramax.cz www.ramax.cz. reklamní agentura Max

J i ř í O l e n í č e k r.a.max Tovární 2914/51 466 01, Jablonec nad Nisou tel.: 775 23 22 60 info@ramax.cz www.ramax.cz. reklamní agentura Max J i ř í O l e n í č e k r.a.max Tovární 2914/51 466 01, Jablonec nad Nisou tel.: 775 23 22 60 info@ramax.cz www.ramax.cz r.a.max reklamní agentura Max 01 Nabídkový list Město: Jablonec nad Nisou Smrţovka

Více

schválené Zastupitelstvem města Brna na Z4/033. zasedání konaném dne

schválené Zastupitelstvem města Brna na Z4/033. zasedání konaném dne 1. strana ze 7 Změny Územního plánu města Brna schválené Zastupitelstvem města Brna na Z4/033. zasedání konaném dne 11. 4. 2006 Změny Územního plánu města Brna 2003-I 16. soubor Změna A textové části regulativů

Více

GE - Vyšší kvalita výuky CZ.1.07/1.5.00/34.0925

GE - Vyšší kvalita výuky CZ.1.07/1.5.00/34.0925 Gymnázium, Brno, Elgartova 3 GE - Vyšší kvalita výuky CZ.1.07/1.5.00/34.0925 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Téma: EURASIE Autor: Mgr. Richard Trávníček, Ph.D. Název: Železniční uzel

Více

250 Kúty - Brno - Havlíčkův Brod (- Praha) IDS JMK S53 Lanžhot - Břeclav, R5, S3 Břeclav - Brno km km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s.

250 Kúty - Brno - Havlíčkův Brod (- Praha) IDS JMK S53 Lanžhot - Břeclav, R5, S3 Břeclav - Brno km km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. 250 Kúty - Brno - Havlíčkův Brod (- Praha) IDS JMK S53 Lanžhot - Břeclav, R5, S3 Břeclav - Brno km km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 4660/1 Bratislava hl.st. Hustopeče 0 Kúty 4 Brodské 10 Lanžhot

Více

PREFERENCE HROMADNÉ DOPRAVY V PRAXI ANEB I MALÉ KRŮČKY JSOU ÚSPĚCHEM ZVYŠOVÁNÍ SPOLEČENSKÉ PRESTIŽE VEŘEJNÉ DOPRAVY A ZKUŠENOSTI Z JEJÍ APLIKACE

PREFERENCE HROMADNÉ DOPRAVY V PRAXI ANEB I MALÉ KRŮČKY JSOU ÚSPĚCHEM ZVYŠOVÁNÍ SPOLEČENSKÉ PRESTIŽE VEŘEJNÉ DOPRAVY A ZKUŠENOSTI Z JEJÍ APLIKACE PREFERENCE HROMADNÉ DOPRAVY V PRAXI ANEB I MALÉ KRŮČKY JSOU ÚSPĚCHEM ZVYŠOVÁNÍ SPOLEČENSKÉ PRESTIŽE VEŘEJNÉ DOPRAVY A ZKUŠENOSTI Z JEJÍ APLIKACE JOSEF VESELÝ PŘEDSTAVENÍ MHD 19000 - založení a.s. Gesellschaft

Více

Výlukový jízdní řád 4420/ K xs41. B xs / / /14420

Výlukový jízdní řád 4420/ K xs41. B xs / / /14420 244 Brno - Hrušovany nad Jevišovkou, Moravské Bránice - Ivančice km km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak/BUS 4820 4420/14404 50 B xs41 K xs41 IDS JMK S41 Brno - Miroslav, Moravské Bránice - Ivančice

Více

Úřad městské části města Brna, Brno - střed Odbor výstavby a územního rozvoje stavební úřad B R N O, Dominikánská 2

Úřad městské části města Brna, Brno - střed Odbor výstavby a územního rozvoje stavební úřad B R N O, Dominikánská 2 Úřad městské části města Brna, Brno - střed Odbor výstavby a územního rozvoje stavební úřad 601 69 B R N O, Dominikánská 2 Číslo jednací: STU/01/0502840/000/006 K podání: DD050026321 Vyřizují: Ing.arch.

Více

Informace o autobusech zajišťujicích mimořádnou dopravu po dobu stávky 16. 6. 2011

Informace o autobusech zajišťujicích mimořádnou dopravu po dobu stávky 16. 6. 2011 INTEGROVANÝ DOPRAVNÍ SYSTÉM JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Informace o autobusech zajišťujicích mimořádnou dopravu po dobu stávky 16. 6. 2011 Autobusy zajištující mimořádnou dopravu budou označeny číslem vlakové

Více

250 Kúty - Brno - Havlíčkův Brod (- Praha) km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 4661

250 Kúty - Brno - Havlíčkův Brod (- Praha) km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 4661 250 Kúty - Brno - Havlíčkův Brod (- Praha) km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 4661 IDS JMK S53 Lanžhot - Břeclav, S3, R5 Břeclav - Brno Budapest-Keleti pu. Bratislava hl.st. Ze stanice Hustopeče

Více

Železniční doprava páteř IDS JMK. železnice v Jihomoravském kraji

Železniční doprava páteř IDS JMK. železnice v Jihomoravském kraji Železniční doprava páteř IDS JMK Rozvoj IDS JMK 2004-2009 a perspektivy Rozvoj IDS JMK 2004 2009 a perspektivy železnice v Jihomoravském kraji Etapy rozvoje IDS JMK 2000 Vznik Jihomoravského kraje 2002

Více

Výlukový jízdní řád R Hulín 303, SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak R 821 R 903

Výlukový jízdní řád R Hulín 303, SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak R 821 R 903 300 (Brno -) Vyškov na Moravě Přerov (- Bohumín) km km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 404030 4070 4030 IDS JMK R8, R12 Brno - Nezamyslice IDS JMK S71 Vyškov na Moravě - NezamysliceIDSOK Nezamyslice

Více

PM 10. REZZO 1 REZZO 1 72,37 139,70 435,12 43,51 172,66 96,49 2,08E+00 5,47E-01 Celkem z REZZO 1

PM 10. REZZO 1 REZZO 1 72,37 139,70 435,12 43,51 172,66 96,49 2,08E+00 5,47E-01 Celkem z REZZO 1 Tabulka 1: Emise sledovaných škodlivin dle kategorie zdroje, t/rok, stacionární a mobilní zdroje, Brno 2007 výchozí rok 2007 Zdroj dat: ČHMÚ - REZZO 1+ 2, ČHMÚ, ČIŽP Brno, MMB - REZZO 3, CDV - REZZO 4,

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 5/2011,

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 5/2011, PRÁVNÍ PŘEDPISY 2011 kterou se mění a doplňuje obecně závazná vyhláška statutárního města Brna č. 22/2010, o místních poplatcích datum nabytí účinnosti: 11. 6. 2011 Magistrát města Brna, Dominikánské nám.

Více

integrovaný dopravní systém jihomoravského kraje

integrovaný dopravní systém jihomoravského kraje Integrované novinky... informace o veřejné dopravě v Jihomoravském kraji a Brně... 17 2019 Turistbus startuje do nové sezóny 2019 Ve dnech 10. (pátek) a 11. (sobota) května 2019 se konají tradiční Valtické

Více

z toho Obydlené byty celkem

z toho Obydlené byty celkem Bytový fond a výstavba bytů v městských částech Brna Důležitým faktorem životní úrovně je úroveň bydlení, dotýká se kvality života všech obyvatel a její zvyšování je jedním z prostředků stabilizace lidských

Více

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/31

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/31 S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA K ZASEDÁNÍ č. Z7/31 které se koná v zasedací síni Nové radnice, Dominikánské náměstí č. 1 Začátek jednání je 5. září 2017 v 8:00 hodin. 1. Technický bod (zapisovatelky,

Více

Tisková konference DPMB, a. s. 1. prosince 2016

Tisková konference DPMB, a. s. 1. prosince 2016 Tisková konference DPMB, a. s. 1. prosince 2016 Na TK vystoupí: Miloš Havránek, generální ředitel DPMB, a. s. Jan Seitl, vedoucí dopravního provozu DPMB, a. s. Vít Prýgl, vedoucí tarifního odboru DPMB,

Více

Integrované novinky. Jarní prázdniny v jihomoravském kraji. Spoje na zavolání. Hlasujte v anketě

Integrované novinky. Jarní prázdniny v jihomoravském kraji. Spoje na zavolání. Hlasujte v anketě Integrované novinky... informace o veřejné dopravě v Jihomoravském kraji a Brně... 04 2019 Jarní prázdniny v jihomoravském kraji Od pondělí 11. 2. do pátku 1. 2. 2019 budou v Jihomoravském kraji jarní

Více

Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/021 konaného ve dnech září Program 5. 9.

Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/021 konaného ve dnech září Program 5. 9. Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/021 konaného ve dnech 5.-6. září 2000 Program 5. 9. 2000 1. Schválení mandátové komise 2. Schválení ověřovatelů zápisu

Více

Náročné výluky v železniční dopravě na Brněnsku pokračují

Náročné výluky v železniční dopravě na Brněnsku pokračují Brno, 18. července 2011 Náročné výluky v železniční dopravě na Brněnsku pokračují Začátkem července začaly náročné výluky železniční dopravy na Brněnsku. Správa železniční dopravní cesty (SŽDC) během šesti

Více

MAGISTRÁT MĚSTA BRNA BRNO, Kounicova 67 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. Stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích

MAGISTRÁT MĚSTA BRNA BRNO, Kounicova 67 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. Stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích MAGISTRÁT MĚSTA BRNA 601 67 BRNO, Kounicova 67 Odbor dopravy Č.j.: MMB/0403573/2018 Vyřizuje/linka Brno dne Spis. zn.: 5400/OD/MMB/0403573/2018 Ing. Lang /542174217 12. 10. 2018 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ

Více

Praha, Vinohradská, Praha 2. Rozměr: 9 x 16 m. Osvětlení: 200 m a více. Viditelnost: /den 214 /den.

Praha, Vinohradská, Praha 2.  Rozměr: 9 x 16 m. Osvětlení: 200 m a více. Viditelnost: /den 214 /den. 002-001-1 Praha, Vinohradská, Praha 2 9 x 16 m ne 200 m a více 15 860 /den 214 /den Reklamní plocha je umístěna v centru Prahy v ulici Vinohradská směrem k OC Atrium Flora. Plocha je velice dobře viditelná

Více

SEŠITOVÝ JÍZDNÍ ŘÁD. 315/326 osobní pro tratě

SEŠITOVÝ JÍZDNÍ ŘÁD. 315/326 osobní pro tratě Správa železniční dopravní cesty, státní organizace SEŠITOVÝ JÍZDNÍ ŘÁD 315/326 osobní pro tratě Nezamyslice Blažovice (Brno) Holubice Brno (Brno) Odb Brno-Židenice Svitavy Platí od 14. prosince 2014 Schváleno

Více

Integrované novinky. Brněnská muzejní noc sobota / 18:00-24:00. informace pro školní a turistické skupiny. na sobotní den

Integrované novinky. Brněnská muzejní noc sobota / 18:00-24:00. informace pro školní a turistické skupiny. na sobotní den Integrované novinky... informace o veřejné dopravě v Jihomoravském kraji a Brně... 18 2019 Brněnská muzejní noc sobota 18.. / 18:00 - :00 Vážení obyvatelé a návštěvníci Brna, sobotní večer 18. května 2019

Více

Stanovení případů, při nichž je doba nočního klidu na části území statutárního města Brna vymezena dobou kratší. Vymezení doby nočního klidu

Stanovení případů, při nichž je doba nočního klidu na části území statutárního města Brna vymezena dobou kratší. Vymezení doby nočního klidu Stanovení případů, při nichž je doba nočního klidu na části území statutárního města Brna vymezena dobou kratší Stanovené případy Termín v noci z na Vymezení doby nočního klidu Určené území, na kterém

Více

žurnál Květen 2014 reality a bydlení firemní a soukromé finance trendy Novostavba RD 4+1, Brno-Líšeň, Kniesova další informace na str.

žurnál Květen 2014 reality a bydlení firemní a soukromé finance trendy Novostavba RD 4+1, Brno-Líšeň, Kniesova další informace na str. Květen 2014 5 žurnál Speciální vydání pro deníky, vychází měsíčně nákladem 115 000 výtisků www.e-finance.eu Novostavba RD 4+1, Brno-Líšeň, Kniesova další informace na str. 5 Prodej 4 luxusních bytů 1+1

Více

Integrované novinky. ukončení výluk v Brně a Změny jízdních řádů. Slevový program. ... informace o veřejné dopravě v Jihomoravském kraji a Brně...

Integrované novinky. ukončení výluk v Brně a Změny jízdních řádů. Slevový program. ... informace o veřejné dopravě v Jihomoravském kraji a Brně... Integrované novinky... informace o veřejné dopravě v Jihomoravském kraji a Brně... 32 2019 ukončení výluk v Brně a Změny jízdních řádů Vážení cestující, konec srpna a začátek září je ve znamení ukončení

Více

GE - Vyšší kvalita výuky CZ.1.07/1.5.00/34.0925

GE - Vyšší kvalita výuky CZ.1.07/1.5.00/34.0925 Gymnázium, Brno, Elgartova 3 GE - Vyšší kvalita výuky CZ.1.07/1.5.00/34.0925 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Téma: EURASIE Autor: Mgr. Richard Trávníček, Ph.D. Název: Městská hromadná

Více

010-004-1. Praha, Černokostelecká, Praha 10. www.adservis.cz. Rozměr: Osvětlení: 5 x 14 m ne. 300 m a více 18 400 /den 352 /den

010-004-1. Praha, Černokostelecká, Praha 10. www.adservis.cz. Rozměr: Osvětlení: 5 x 14 m ne. 300 m a více 18 400 /den 352 /den 010-004-1 Praha, Černokostelecká, Praha 10 5 x 14 m ne 300 m a více 18 400 /den 352 /den Reklamní plocha v ulici Černokostelecká, umístěna na štítu domu směrem do centra. Plocha se nachází v křižovatce

Více

P ř í l o h a č. 2 S t a t u t u m ě s t a B r n a

P ř í l o h a č. 2 S t a t u t u m ě s t a B r n a P ř í l o h a č. 2 S t a t u t u m ě s t a B r n a Přehled činností v přenesené působnosti, které vykonávají některé městské části pro jiné městské části Strana 1 (celkem 15) Městská část Brno-střed vykonává

Více

01/2009. www.tydeniky.cz. (list 1)

01/2009. www.tydeniky.cz. (list 1) obec část obce domácnosti Brno Bohunice Ukrajinská 565 Brno Bohunice Ukrajinská 691 Brno Bohunice Morávkovo náměstí 475 Brno Bohunice Morávkovo náměstí 436 Brno Bohunice Morávkovo náměstí 548 Brno Bohunice

Více

Brno - Líše. Obrázek 1 zaátek trasy "Jedovnická" Obrázek 2 kižovatka Jedovnická - ípská

Brno - Líše. Obrázek 1 zaátek trasy Jedovnická Obrázek 2 kižovatka Jedovnická - ípská Brno - Líše 1) Jedovnická - kolem spalovny - zaátek: kižovatka Blohorská - konec: kižovatka Ktinská - Novolíšeská - délka: 1,5 km. - šíka 5,5 m (po celé délce) Cyklisty už dnes využívaný chodník kolem

Více

Integrované novinky. letní výluky v brně. Jednodenní. Slevový program. ... informace o veřejné dopravě v Jihomoravském kraji a Brně...

Integrované novinky. letní výluky v brně. Jednodenní. Slevový program. ... informace o veřejné dopravě v Jihomoravském kraji a Brně... Integrované novinky... informace o veřejné dopravě v Jihomoravském kraji a Brně... 2019 letní výluky v brně Aquabus Vážení cestující, od soboty 29./30. 6. 2019 začínají v Brně následující výluky: Výluka

Více

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/25

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/25 S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA K ZASEDÁNÍ č. Z7/25 které se koná v zasedací síni Nové radnice, Dominikánské náměstí č. 1 Začátek jednání je 31. ledna 2017 v 8:00 hodin. 1. Technický bod (zapisovatelky,

Více

Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/054 konané dne

Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/054 konané dne Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/054 konané dne 23. 2. 2016 Navržený program jednání: 1. Organizační a personální záležitosti MMB a) Návrh programu zasedání ZMB č. Z7/16 2. Záměr

Více

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/26

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/26 S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA K ZASEDÁNÍ č. Z7/26 které se koná v zasedací síni Nové radnice, Dominikánské náměstí č. 1 Začátek jednání je 7. března 2017 v 8:00 hodin. 1. Technický bod (zapisovatelky,

Více

Brněnské komunikace a.s. Útvar dopravního inženýrství. PTV VISUM Brno - uživatel softwaru. příklady z praxe. Seminář PTV, Praha

Brněnské komunikace a.s. Útvar dopravního inženýrství. PTV VISUM Brno - uživatel softwaru. příklady z praxe. Seminář PTV, Praha PTV VISUM Brno - uživatel softwaru příklady z praxe Seminář PTV, Praha 18. 3. 2014 1 Tento program byl pro město Brno zakoupen v roce 2003 Magistrátem města Brna pro pracoviště zřízené při BKOM a.s. (Brněnské

Více

Anketa 15.12.-19.12.2015 Spokojenost se zavedením systému vratných kelímků/hrnečků na adventních trzích v Brně. Počet respondentů: 650

Anketa 15.12.-19.12.2015 Spokojenost se zavedením systému vratných kelímků/hrnečků na adventních trzích v Brně. Počet respondentů: 650 Anketa 15.12.-19.12.2015 Spokojenost se zavedením systému vratných kelímků/hrnečků na adventních trzích v Brně Počet respondentů: 650 Zpracovala: Katedra environmentálních studií Fakulta sociálních studií,

Více

P ř í l o h a č. 2 S t a t u t u m ě s t a B r n a

P ř í l o h a č. 2 S t a t u t u m ě s t a B r n a P ř í l o h a č. 2 S t a t u t u m ě s t a B r n a Přehled činností v přenesené působnosti, které vykonávají některé městské části pro jiné městské části Městská část Brno-střed správní obvod Brno-město

Více

České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno

České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno Kounicova 26, 611 35 Brno Číslo jednací: 12/09-KCODBo-Ne viz rozdělovník (rozesláno elektronickou cestou) Datum: 2009-05-28 Odpověď na č. j.: Ze dne:

Více

České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno Kounicova 26, Brno

České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno Kounicova 26, Brno České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno Kounicova 26, 611 35 Brno Číslo jednací: 97/08-KCODBo-Oš Datum: 2008-07-31 Odpověď na č. j.: Ze dne: Vyřizuje: Bc. Lubomír Oškrdal Telefon: (+420)

Více

AQUABUS DO AQUALANDU MORAVIA. Nové přímé autobusy Brno - Aqualand Moravia

AQUABUS DO AQUALANDU MORAVIA. Nové přímé autobusy Brno - Aqualand Moravia INTEGROVANÉ NOVINKY... aktuální informace z veřejné dopravy v Jihomoravském kraji a městě Brně... PROVOZ BĚHEM LETNÍCH PRÁZDNIN Vážení cestující, v pracovních dnech od 2. července do 31. srpna 2018 je

Více

Informace pro obyvatele Olomouce Přehled dopravních opatření v den závodu. Mattoni 1/2Maraton Olomouc 23. června 2012

Informace pro obyvatele Olomouce Přehled dopravních opatření v den závodu. Mattoni 1/2Maraton Olomouc 23. června 2012 Informace pro obyvatele Olomouce Přehled dopravních opatření v den závodu Mattoni 1/Maraton Olomouc. června 01 Prosím, čtěte pozorně! 1 1 Dopravní opatření, Mattoni 1/Maraton Olomouc, sobota. června 01

Více

ČERNÁ HORA. II/377, směr Rájec-Jestřebí. Černá Hora. I/43, směr Brno. II/377, směr Rájec-Jestřebí. II/377, směr Černá Hora, Tišnov

ČERNÁ HORA. II/377, směr Rájec-Jestřebí. Černá Hora. I/43, směr Brno. II/377, směr Rájec-Jestřebí. II/377, směr Černá Hora, Tišnov I/43 x II/377 Okružní křižovatka I/43, směr Svitavy okružní křižovatka II/377, směr Tišnov II/377, směr Rájec-Jestřebí Černá Hora I/43, směr Brno 1. Celková situace Sledovaná čtyřramenná okružní křižovatka

Více

Tisková konference DPMB, a. s. 4. prosince 2017

Tisková konference DPMB, a. s. 4. prosince 2017 Tisková konference DPMB, a. s. 4. prosince 2017 Na tiskové konferenci vystoupí: Miloš Havránek, generální ředitel DPMB, a.s. Jan Seitl, provozní ředitel DPMB, a.s. Vít Prýgl, vedoucí tarifního odboru DPMB,

Více

Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/034 konané dne 18. 8. 2015. a) Zpráva o podáních adresovaných Radě města Brna

Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/034 konané dne 18. 8. 2015. a) Zpráva o podáních adresovaných Radě města Brna Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/034 konané dne 18. 8. 2015 Navržený program jednání: 1. Organizační a personální záležitosti MMB a) Zpráva o podáních adresovaných Radě města

Více

: OSTRAVA - SVINOV. Panel č.: Město Okres Kraj : OSTRAVA : MORAVSKOSLEZSKÝ KRUHOVÝ OBJEZD U VL. NÁDRAŽÍ. Umístění panelu : Komunikace : Poloha :

: OSTRAVA - SVINOV. Panel č.: Město Okres Kraj : OSTRAVA : MORAVSKOSLEZSKÝ KRUHOVÝ OBJEZD U VL. NÁDRAŽÍ. Umístění panelu : Komunikace : Poloha : 128 : OSTRAVA - PORUBA : OSTRAVA : MORAVSKOSLEZSKÝ Adresa : 17.LISTOPADU SPOJKA - PORUBA + UL.RUDNÁ WGS84 n : 49.8219444 WGS84 eo : 18.1613889 151 : OSTRAVA - SVINOV : OSTRAVA : MORAVSKOSLEZSKÝ Adresa

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/075 konané dne

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/075 konané dne Ing. Vokřál Mgr. Hladík R.Mrázek Bc. Hollan Mgr. Ander Ing. Kacer M. Janíček Bc. Koláčný JUDr. Rusňáková Ing. Staněk Mgr. Suchý Ing. Vokřál Mgr. Hladík R.Mrázek Bc. Hollan Mgr. Ander Ing. Kacer M. Janíček

Více

Informace o doporučeném programu zasedání ZMB č. Z7/04 konaného dne 17. 3. 2015

Informace o doporučeném programu zasedání ZMB č. Z7/04 konaného dne 17. 3. 2015 Informace o doporučeném programu zasedání ZMB č. Z7/04 konaného dne 17. 3. 2015 1. Technický bod (zapisovatelky, právní asistence, ověřovatelé zápisu, schválení programu zasedání ZMB) 2. Dotazy, připomínky

Více