LIPŮVKA (Brno-Venkov) ROUSÍNOV (Brno-Venkov) VYŠKOV (Brno-Venkov) KUŘIM (Brno-Venkov)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LIPŮVKA (Brno-Venkov) ROUSÍNOV (Brno-Venkov) VYŠKOV (Brno-Venkov) KUŘIM (Brno-Venkov)"

Transkript

1 BO Brno a okolí

2 Každý měsíc na jiné místě Kromě klasického vylepení nabízí naše nové billboardové plochy možnost navěšení billboadrového banneru, díky němuž můžete být dle vlastního uvážení vidět každý měsíc na jiném místě. Banner Vám navrhneme a vyrobíme, v období mimo sezonu Vašeho podnikání je možné banner sundat a uskladnit až do doby, než se rozhodnete svou prezentaci opět obnovit. Nabídka billboardových ploch LIPŮVKA (Brno-Venkov) LIPŮVKA (Brno-Venkov) ROUSÍNOV (Brno-Venkov) VYŠKOV (Brno-Venkov) KUŘIM (Brno-Venkov) KUŘIM (Brno-Venkov) BRNĚNSKÉ IVANOVICE (Brno-Venkov) ŠLAPANICE (Brno-Venkov) SLAVKOV U BRNA (Brno-Venkov) MOUTNICE (Brno-Venkov) VOJKOVICE (Brno-Venkov) KUŘIM (Brno-Venkov) ŽELEŠICE (Brno-Venkov) ŽELEŠICE (Brno-Venkov) RAJHRAD (Brno-Venkov) BO030 BO031 BO047 BO048 BO050 BO051 BO055 BO061 BO070 BO072 BO073 BO075 BO077 BO078 BO089 A DALŠÍ PLOCHY STÁLE PŘIBÝVAJÍ!

3 BO030 - LIPŮVKA 1 plocha, oboustranná silnice mezi Lipůvkou a Svinošicemi viditelnost auta Plocha je umístěna na silnici mezi obcí Lipůvka a Svinošice ve směru na Brno. Plocha je velmi dobře viditelná pro projíždějící auta. Možnost využít plochu oboustranně nebo samostatně.

4 BO031 - LIPŮVKA 1 plocha, oboustranná silnice mezi Lipůvkou a Svinošicemi viditelnost auta Plocha je umístěna na silnici mezi obcí Lipůvka a Svinošice ve směru na Blansko. Plocha je velmi dobře viditelná pro projíždějící auta. Možnost využít plochu oboustranně nebo samostatně.

5 BO047 - ROUSÍNOV 1 plocha hlavní silnice příjezd od Brna viditelnost auta Plocha je umístěna na příjezdu z Brna do Rousínova, na štítu domu po levé straně. Projíždí tudy vozidla na cestě do centra Rousínova, plocha je dobře viditelná.

6 BO048 - VYŠKOV 1 plocha hlavní silnice výjezd z centra na Ivanovice na Hané, Prostějov a dálnici D1 viditelnost pěší, auta Plocha se nachází na štítu domu stojícího v křižovatce ulic Žižkova a Tržiště. Silnice pokračuje ve směru Ivanovice na Hané, poblíž je sjezd na rychlostní silnici na Prostějov a dálnici na Brno a Kroměříž. Plocha je velmi dobře viditelná pro vozidla přijíždějící od centra města.

7 BO050 - KUŘIM 1 plocha, oboustranná hlavní silnice směr Kuřim viditelnost auta Plocha je umístěna na silnici mezi obcí Česká a Kuřim. Plocha je velmi dobře viditelná pro projíždějící auta. Možnost využít plochu oboustranně nebo samostatně.

8 BO051 - KUŘIM 1 plocha, oboustranná hlavní silnice směr Brno viditelnost auta Plocha je umístěna na silnici mezi obcí Kuřim a Česká ve směru na Brno-Ivanovice. Plocha je velmi dobře viditelná pro projíždějící auta. Možnost využít plochu oboustranně nebo samostatně.

9 BO055 - BRNĚNSKÉ IVANOVICE 1 plocha hlavní silnice příjezd od Brna, křižovatka viditelnost pěší, auta Plocha se nachází na štítu domu stojícího v křižovatce poblíž Ivanovického náměstí u trasy silnice z Brna na Hodonín. Plocha je dobře viditelná pro vozidla přijíždějící od Hodonína. Kolem plochy jezdí autobusy linky č. 40 a 48.

10 BO061 - ŠLAPANICE 1 plocha hlavní silnice-střed města viditelnost- pěší, auta Reklamní plocha je umístěna na hlavním tahu z Brna do Šlapanic, na štítu domu. Je dobře viditelná pro pěší i auta, projíždí tudy trolejbusové linky MHD.

11 BO070 - SLAVKOV U BRNA 1 plocha hlavní silnice-střed města viditelnost- pěší, auta Reklamní plocha je umístěna na frekvetnované křižovatce ulic Československé armády a Slovákova, uprostřed Slavkova. Vhodná je pro prezentace zaměřené na Brno-jih. Viditelná je jak pro řidiče automobilů, tak i pro chodce.

12 BO072 - MOUTNICE 1 plocha na štítu domu hlavní silnice ve směru na Brno viditelnost- pěší, IDS, auta Reklamní plocha je umístěna na hlavní silnici vedoucí z Moutnic na Brno. Vhodná je k propagaci firem zaměřených na Brno-jih. Je dobře viditelná jak pro pěší, tak pro řidiče, denně tudy projíždí autobusy IDS. Vašeho billboardu.

13 BO073 - VOJKOVICE 1 plocha na štítu domu hlavní silnice ve směru Brno-Židlochovice viditelnost- pěší, IDS, auta Reklamní plocha je umístěna ve Vojkovicích, na hlavním tahu z Brna do Židlochovic. Je vhodná pro propagaci firem zaměřených na Brno-jih, nebo firem sídlících v Židlochovicích. Je dobře viditelná jak pro pěší, tak pro řidiče, denně tudy projíždí autobusy IDS.

14 BO075 - KUŘIM / Tišnovká 1 plocha na štítu domu hlavní silnice ve směru od Brna viditelnost- pěší, IDS, auta v blízkosti nákupní zóna a penzion Reklamní plocha je umístěna na frekventovaném místě v Kuřimi. Je vhodná k propagaci firem se zaměřením na Brno-sever, nebo firem sídlících v Kuřimi a Tišnově. Hodí se pro brněnské firmy, které chtějí získat kuřimské a tišnovké klienty. Je dobře viditelná jak pro pěší, tak pro řidiče, denně tudy projíždí autobusy IDS.

15 BO077 - ŽELEŠICE 1 plocha na štítu domu hlavní silnice ve směru od Brna viditelnost- pěší, IDS, auta Reklamní plocha je umístěna na hlavním tahu z Brna do Želešic. Je vhodná pro propagaci firem zaměřených na Brno-jih, nebo firem sídlících v Želešicích a Ořechově. Je dobře viditelná pro pěší i řidiče, denně tudy projíždí autobusy IDS. Vašeho billboardu.

16 BO078 - ŽELEŠICE 1 plocha na štítu domu hlavní silnice ve směru z Želešic do Brna viditelnost- pěší, IDS, auta Reklamní plocha je umístěna na hlavním tahu z Želešic do Brna. Je vhodná pro propagaci firem zaměřených na Brno-jih, nebo firem sídlících v Želešicích a Ořechově. Je dobře viditelná pro pěší i řidiče, denně tudy projíždí autobusy IDS. Vašeho billboardu.

17 BO089 - RAJHRAD / Masarykova 1 plocha na štítu domu hlavní ulice viditelnost-pěší, auta, IDS satelitní bydlení Brna nedaleko dálniční sjezd/nájezd Dobře viditelná plocha na štítu domu v ulici Masarykova, střed Rajhradu. Hlavní tah při průjezdu městem na Židlochovice. Je dobře viditelná pro pěší i řidiče, denně tudy projíždí autobusy IDS. Vašeho billboardu.

TĚŠANY (Brno-Venkov) LIPŮVKA (Brno-Venkov)

TĚŠANY (Brno-Venkov) LIPŮVKA (Brno-Venkov) BO Brno a okolí Každý měsíc na jiné místě Kromě klasického vylepení nabízí naše nové billboardové plochy možnost navěšení billboadrového banneru, díky němuž můžete být dle vlastního uvážení vidět každý

Více

BO Brno město NABÍDKA BILLBOARDŮ A VELKOPLOŠNÝCH REKLAM

BO Brno město NABÍDKA BILLBOARDŮ A VELKOPLOŠNÝCH REKLAM BO Brno město NABÍDKA BILLBOARDŮ A VELKOPLOŠNÝCH REKLAM KAŽDÝ MĚSÍC NA JINÉM MÍSTĚ Kromě klasického vylepení nabízí naše nové billboardové plochy možnost navěšení billboadrového banneru, díky němuž můžete

Více

MODŘICE (Brno-Modřice) KŘÍDLOVICKÁ (Brno-střed) KOHOUTOVICKÁ (Brno-Žebětín) OBVODOVÁ (Brno-Bystrc) PALACKÉHO TŘÍDA (Brno-Královo pole)

MODŘICE (Brno-Modřice) KŘÍDLOVICKÁ (Brno-střed) KOHOUTOVICKÁ (Brno-Žebětín) OBVODOVÁ (Brno-Bystrc) PALACKÉHO TŘÍDA (Brno-Královo pole) BR Brno město Každý měsíc na jiném místě Kromě klasického vylepení nabízí naše nové billboardové plochy možnost navěšení billboadrového banneru, díky němuž můžete být dle vlastního uvážení vidět každý

Více

MODŘICE (Brno-Modřice) KŘÍDLOVICKÁ (Brno-střed) KOHOUTOVICKÁ (Brno-Žebětín) OBVODOVÁ (Brno-Bystrc) PALACKÉHO TŘÍDA (Brno-Královo pole)

MODŘICE (Brno-Modřice) KŘÍDLOVICKÁ (Brno-střed) KOHOUTOVICKÁ (Brno-Žebětín) OBVODOVÁ (Brno-Bystrc) PALACKÉHO TŘÍDA (Brno-Královo pole) BR Brno město Každý měsíc na jiném místě Kromě klasického vylepení nabízí naše nové billboardové plochy možnost navěšení billboadrového banneru, díky němuž můžete být dle vlastního uvážení vidět každý

Více

Nabídka štítových stěn

Nabídka štítových stěn Nabídka štítových stěn Praha Náměstí hrdinů - 5. května Magistrála směr centrum Prahy, před Nuselským mostem a Kongresovým palácem Popis: Nejznámější příjezd do centra Prahy po hlavní tepně České republiky

Více

Webové stránky. Grafické studio. charakteristika reklamní plochy Venkovní reklama

Webové stránky. Grafické studio. charakteristika reklamní plochy Venkovní reklama Venkovní reklama Provozujeme a neustále aktualizujeme vlastní síť reklamních nosičů billboardů a megabordů. V oblasti velkoplošné reklamy disponujeme nejširší nabídkou ploch v Libereckém kraji. Webové

Více

Štítové plochy v Brně

Štítové plochy v Brně Štítové plochy v Brně č.3 Štítová plocha - Koliště 35, Brno Koliště 35, Brno š = 11 x v = 14m, 240m2 - atyp Osvětlená reklamní malba Centrum, nejfrekventovanější ulice Obchody, MHD, úřady Vynikající cca

Více

01 Nabídkový list. Město: Jablonec nad Nisou plachta centrum Adresa: ulice 5. května, průjezd centrem na Liberec a Prahu

01 Nabídkový list. Město: Jablonec nad Nisou plachta centrum Adresa: ulice 5. května, průjezd centrem na Liberec a Prahu 01 Nabídkový list Město: Jablonec nad Nisou plachta centrum Adresa: ulice 5. května, průjezd centrem na Liberec a Prahu Viditelnost: 100 m umístění: kolmo ke komunikaci velikost: 400 x 500 cm Poloha: průjezd

Více

č.10 Štítová plocha Křížová 4, Brno

č.10 Štítová plocha Křížová 4, Brno č.10 Štítová plocha Křížová 4, Brno Křížová 4, Brno š = 4,2m x v = 14,5m, 61m2 Neosvětlená rekl. plocha, malba na fasádu Frekventovaná křiž., v blízkosti BVV a Mendlova nám. Přestupní uzel MHD, obchody,

Více

Webové stránky. Grafické studio. charakteristika reklamní plochy Venkovní reklama

Webové stránky. Grafické studio. charakteristika reklamní plochy Venkovní reklama Venkovní reklama Provozujeme a neustále aktualizujeme vlastní síť reklamních nosičů billboardů a megabordů. V oblasti velkoplošné reklamy disponujeme nejširší nabídkou ploch v Libereckém kraji. Webové

Více

www.3b-board.cz Teplice - Bigboard Na Hrázi č. 502 Cena: 13 500-18 000 Kč / měsíc Akční cena: 8 600 Kč / měsíčně

www.3b-board.cz Teplice - Bigboard Na Hrázi č. 502 Cena: 13 500-18 000 Kč / měsíc Akční cena: 8 600 Kč / měsíčně web: Teplice - Bigboard Na Hrázi č. 502 Bigboard na štítu budovy, u světelné křižovatky, dobře viditelný z frekventované ulice Na Hrázi, ve směru od vlakového nádraží. Big board je kolmý na směr jízdy,

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2014

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2014 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2014 Celkové pořadí Pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 17 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a

Více

České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno Kounicova 26, 611 35 Brno

České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno Kounicova 26, 611 35 Brno České dráhy, a. s. Krajské centrum osobní dopravy Brno Kounicova 26, 611 35 Brno Číslo jednací: 92/08-KCODBo-Oš Datum: 2008-07-09 Odpověď na č. j.: Ze dne: Vyřizuje: Bc. Lubomír Oškrdal Telefon: (+420)

Více

1. Dálnice, rychlostní komunikace a silnice I. a II. třídy severně od Brna

1. Dálnice, rychlostní komunikace a silnice I. a II. třídy severně od Brna 1. Dálnice, rychlostní komunikace a silnice I. a II. třídy severně od Brna Pramen: http://www.mapy.cz/ 2. Oblast Řečkovice na mapě druhého vojenského mapování (kolem roku 1840). Fialová linka je státní

Více

integrovaný dopravní systém jihomoravského kraje Majáles Posílena bude městská doprava po Brně. Využít můžete

integrovaný dopravní systém jihomoravského kraje Majáles Posílena bude městská doprava po Brně. Využít můžete Integrované novinky... informace o veřejné dopravě v Jihomoravském kraji a Brně... 16 2019 Brněnský Majáles 2019 Vážení návštěvníci, tuto sobotu 4. května 2019 se koná na brněnském výstavišti Brněnský

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2012

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2012 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2012 Celkové pořadí ORP podle všech 50 kritérií v oblasti podnikatelské prostředí podle 25 kritérií (více detailů

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠLAPANICE Masarykovo náměstí 100/7, Šlapanice pracoviště Opuštěná 9/2, Brno Odbor výstavby, silniční správní úřad

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠLAPANICE Masarykovo náměstí 100/7, Šlapanice pracoviště Opuštěná 9/2, Brno Odbor výstavby, silniční správní úřad [[ ]] MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠLAPANICE Masarykovo náměstí 100/7, 664 51 Šlapanice pracoviště Opuštěná 9/2, 656 70 Brno Odbor výstavby, silniční správní úřad Číslo jednací: OV-ČJ/59753-15/MAD Spisová značka: OV/9669-2015/MAD

Více

J i ř í O l e n í č e k r.a.max Tovární 2914/51 466 01, Jablonec nad Nisou tel.: 775 23 22 60 info@ramax.cz www.ramax.cz. reklamní agentura Max

J i ř í O l e n í č e k r.a.max Tovární 2914/51 466 01, Jablonec nad Nisou tel.: 775 23 22 60 info@ramax.cz www.ramax.cz. reklamní agentura Max J i ř í O l e n í č e k r.a.max Tovární 2914/51 466 01, Jablonec nad Nisou tel.: 775 23 22 60 info@ramax.cz www.ramax.cz r.a.max reklamní agentura Max 01 Nabídkový list Město: Jablonec nad Nisou Smrţovka

Více

DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI Pracovní setkání se zástupci mikroregionů

DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI Pracovní setkání se zástupci mikroregionů DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI 2017 Pracovní setkání se zástupci mikroregionů Brno, 5.6.2018 Dotazníkové šetření v obcích v roce 2018 Ze 672 oslovených obcí se zúčastnilo 228 (34%) 2 části:

Více

Informace o autobusech zajišťujicích mimořádnou dopravu po dobu stávky 16. 6. 2011

Informace o autobusech zajišťujicích mimořádnou dopravu po dobu stávky 16. 6. 2011 INTEGROVANÝ DOPRAVNÍ SYSTÉM JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Informace o autobusech zajišťujicích mimořádnou dopravu po dobu stávky 16. 6. 2011 Autobusy zajištující mimořádnou dopravu budou označeny číslem vlakové

Více

CENÍK SLUŽEB A REKLAMY

CENÍK SLUŽEB A REKLAMY CELOPLOŠNÁ REKLAMA NA KLOUBOVÝCH VOZECH MHD 01 Jedná se o kompletní celopolep vozidla mimo okenní části. 1. rok 105.000,- 2. rok 98.000,- 3. rok 90.000,- Lak zpět do barev MHD: 75.000,- CELOPLOŠNÁ REKLAMA

Více

Seznam grafů, fotodokumentace, obrázků a tabulek Příloha A Graf 1 Evidovaná motorová a přípojná vozidla v okresu Blansko [14] Graf 2 Délka silni

Seznam grafů, fotodokumentace, obrázků a tabulek Příloha A Graf 1 Evidovaná motorová a přípojná vozidla v okresu Blansko [14] Graf 2 Délka silni 9. Přílohy Seznam příloh Příloha A Seznam grafů, fotodokumentace, obrázků a tabulek Příloha B Statistiky nehod cyklistů Příloha C Doplňující statistiky Příloha D Mapa intenzity dopravy za rok 2005 Příloha

Více

tabulka 8: Ubytovací zařízení na území Jihomoravského kraje

tabulka 8: Ubytovací zařízení na území Jihomoravského kraje tabulka 8: Ubytovací zařízení na území Jihomoravského kraje kód obce obec 546941 Dobšice 6220 Znojmo 1 1 550132 Olšany 6219 Vyškov 1 1 2 550175 Podomí 6219 Vyškov 1 1 2 555282 Kurdějov 6207 Hustopeče 1

Více

VMO Brno Velký městský okruh Brno Křižovatka Hradecká Tunel Královo Pole Křižovatka Svitavská radiála

VMO Brno Velký městský okruh Brno Křižovatka Hradecká Tunel Královo Pole Křižovatka Svitavská radiála VMO Brno 25. 5. 2012 Velký městský okruh Brno Křižovatka Hradecká Tunel Královo Pole Křižovatka Svitavská radiála 1. Velký městský okruh Brno 2. Dopravní význam VMO Brno 3. VMO Brno plánovaný stav v roce

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2013

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2013 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2013 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 21 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v oblasti

Více

Brno - Pozořice - Viničné Šumice (I. část)

Brno - Pozořice - Viničné Šumice (I. část) Brno - Pozořice - Viničné Šumice (I. část) 129 131 103 101 105 7 9 13 181 11 115 117 1 119 121 23 71 193 127 29 137 33 Xfg Xfh Xfg Xfh Xfg X Xfg Xfh Xfg X Xfg Xfg Xfg Xfg Xfh X Xfb Xfa Xfg X Xfg X 5:05

Více

NÁVRH OPATŘENÍ PRO LOKALITY VYBRANÉ PROJEKTEM ZAMĚŘENÝM NA

NÁVRH OPATŘENÍ PRO LOKALITY VYBRANÉ PROJEKTEM ZAMĚŘENÝM NA Ing. Miroslav Ouzký Huntířov 191 405 02 NÁVRH OPATŘENÍ PRO LOKALITY VYBRANÉ PROJEKTEM ZAMĚŘENÝM NA BEZPEČNOU CESTU DĚTÍ DO ŠKOLY DOPRAVNÍ Objednatel : Základní škola v Děčíně II Zakázka č. 174/2015 Kamenická

Více

Ejpovice. Sulkov. Černice. Útušice

Ejpovice. Sulkov. Černice. Útušice Dálniční obchvat Plzně je součástí stavby dálnice D5 0510 v úseku Ejpovice Sulkov, km 67,941-88,377 Historie Ještě v roce 1988 se předpokládalo, že dálnice D5 bude do roku 2000 dobudována od Prahy pouze

Více

Proč využít našich služeb? Jsme největší nezávislá síť led obrazovek v České republice. OBSAH Rodné listy obrazovek

Proč využít našich služeb? Jsme největší nezávislá síť led obrazovek v České republice. OBSAH Rodné listy obrazovek Proč využít našich služeb? Jsme největší nezávislá síť led obrazovek v České republice OBSAH Rodné listy obrazovek Hl. M. Praha Praha Palladium.......................................... 4 Praha Atrium

Více

Pitkovice dopravní situace - FÁZE 1 Komentáře a vysvětlivky

Pitkovice dopravní situace - FÁZE 1 Komentáře a vysvětlivky A. Přechody pro chodce Pitkovice dopravní situace - FÁZE 1 Komentáře a vysvětlivky Označení: PR 01 Popis situace: Chybějící přechod na severní straně mostku přes potok v ulici V Pitkovičkách pro bezpečné

Více

Čerpání finančních prostředků z fondů EU v území JMK za programové období

Čerpání finančních prostředků z fondů EU v území JMK za programové období Čerpání finančních prostředků z fondů EU v území JMK za programové období 2007 2013 Jihomoravský kraj Výše dotace pro projekty realizované na území Jihomoravského kraje z OP období 2007 2013 145 mld. Kč

Více

VÝLUKOVÝ JÍZDNÍ ŘÁD (výluka Dornych II. etapa)

VÝLUKOVÝ JÍZDNÍ ŘÁD (výluka Dornych II. etapa) Nelze vydat 701 Brno - Mokrá-Horákov - Hostěnice - Pozořice (I. část) 153 151 3 103 5 53 109 111 13 115 113 117 119 155 21 123 9 159 31 81 15 17 19 175 171 41 125 Xfg Xfh Xfg Xfh Xfg X X X X Xfh Xfg Xfg

Více

V PRAZE FAKULTA DOPRAVNÍ K DOSAŽEN ENÍ POLITICKÝCH CÍLŮC. Ing. Josef KOCOUREK

V PRAZE FAKULTA DOPRAVNÍ K DOSAŽEN ENÍ POLITICKÝCH CÍLŮC. Ing. Josef KOCOUREK ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA DOPRAVNÍ BEZPEČNÉ MĚSTO, PREZENTACE ŘEŠENÍ K DOSAŽEN ENÍ POLITICKÝCH CÍLŮC OBCÍ V OBLASTI BEZPEČNOSTI Ing. Josef KOCOUREK PŘECHODY PRO CHODCE Nehodovost chodců

Více

010-004-1. Praha, Černokostelecká, Praha 10. www.adservis.cz. Rozměr: Osvětlení: 5 x 14 m ne. 300 m a více 18 400 /den 352 /den

010-004-1. Praha, Černokostelecká, Praha 10. www.adservis.cz. Rozměr: Osvětlení: 5 x 14 m ne. 300 m a více 18 400 /den 352 /den 010-004-1 Praha, Černokostelecká, Praha 10 5 x 14 m ne 300 m a více 18 400 /den 352 /den Reklamní plocha v ulici Černokostelecká, umístěna na štítu domu směrem do centra. Plocha se nachází v křižovatce

Více

Praha, Vinohradská, Praha 2. Rozměr: 9 x 16 m. Osvětlení: 200 m a více. Viditelnost: /den 214 /den.

Praha, Vinohradská, Praha 2.  Rozměr: 9 x 16 m. Osvětlení: 200 m a více. Viditelnost: /den 214 /den. 002-001-1 Praha, Vinohradská, Praha 2 9 x 16 m ne 200 m a více 15 860 /den 214 /den Reklamní plocha je umístěna v centru Prahy v ulici Vinohradská směrem k OC Atrium Flora. Plocha je velice dobře viditelná

Více

Letovice. Silnice I/43, II/365 a III/3744 Okružní křižovatka a přilehlé úseky. I/43 směr Svitavy

Letovice. Silnice I/43, II/365 a III/3744 Okružní křižovatka a přilehlé úseky. I/43 směr Svitavy Silnice I/43, II/365 a III/3744 Okružní křižovatka a přilehlé úseky okružní křižovatka + upravený úsek I/43 směr Svitavy I/43 směr Brno Letovice 1. Celková situace Sledovaná čtyřramenná okružní křižovatka

Více

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2016/2017 PRŮBĚŽNÉ VÝSLEDKY K 31. 1. 2017 Region Jižní Morava (okresy Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Blansko, Hodonín) 1. hodnocení podle množství

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE Dukelské nám. 2/2, 693 17 Hustopeče

MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE Dukelské nám. 2/2, 693 17 Hustopeče MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE Dukelské nám. 2/2, 693 17 Hustopeče SPISOVÁ ZN.: dop/3254/14/393 Č.J.: MUH/ 29352/14/393 VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 28.07.2014 ODBOR DOPRAVY Hana Řeháková 519441098 rehakova.dopravni@hustopece-city.cz

Více

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2017/2018 KONEČNÉ VÝSLEDKY K 8. 6. 2018 Region Jižní Morava (okresy Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Blansko, Hodonín) 1. hodnocení podle množství papíru

Více

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2016/2017 PRŮBĚŽNÉ VÝSLEDKY K 31. 12. 2016 Region Jižní Morava (okresy Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Blansko, Hodonín) 1. hodnocení podle množství

Více

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2018/2019 PRŮBĚŽNÉ VÝSLEDKY K 30. 4. 2019 Region Jižní Morava (okresy Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Blansko, Hodonín) 1. hodnocení podle množství

Více

Úřední zprávy OFS č. 7 ( )

Úřední zprávy OFS č. 7 ( ) Fotbalová asociace České republiky OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO VENKOV Vídeňská 9, 639 00 BRNO Tel.: 543 254 963 mobil: 543 254 131 E-mail: brno-venkov@fotbal.cz Úřední zprávy OFS č. 7 (11. 9. 2019) STK:

Více

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2018/2019 KONEČNÉ VÝSLEDKY K 7. 6. 2019 Region Jižní Morava (okresy Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Blansko, Hodonín) 1. hodnocení podle množství papíru

Více

C ZKUŠEBNÍ TEST PRO SKUPINU: C 1 z 6. 1) [2 b.] Je vozka, který řídí potahové vozidlo, řidičem? a) Ano. b) Ne.

C ZKUŠEBNÍ TEST PRO SKUPINU: C 1 z 6. 1) [2 b.] Je vozka, který řídí potahové vozidlo, řidičem? a) Ano. b) Ne. C-28082006-114316-00001 ZKUŠEBNÍ TEST PRO SKUPINU: C 1 z 6 1) [2 b.] Je vozka, který řídí potahové vozidlo, řidičem? a) Ano. b) Ne. 2) [2 b.] Řidič nesmí ohrozit chodce: a) Pouze při otáčení nebo couvání.

Více

ČERNÁ HORA. II/377, směr Rájec-Jestřebí. Černá Hora. I/43, směr Brno. II/377, směr Rájec-Jestřebí. II/377, směr Černá Hora, Tišnov

ČERNÁ HORA. II/377, směr Rájec-Jestřebí. Černá Hora. I/43, směr Brno. II/377, směr Rájec-Jestřebí. II/377, směr Černá Hora, Tišnov I/43 x II/377 Okružní křižovatka I/43, směr Svitavy okružní křižovatka II/377, směr Tišnov II/377, směr Rájec-Jestřebí Černá Hora I/43, směr Brno 1. Celková situace Sledovaná čtyřramenná okružní křižovatka

Více

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2018/2019 PRŮBĚŽNÉ VÝSLEDKY K 31. 5. 2019 Region Jižní Morava (okresy Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Blansko, Hodonín) 1. hodnocení podle množství

Více

Veletržní sraz Chytej cesta na ubytovnu

Veletržní sraz Chytej cesta na ubytovnu Veletržní sraz Chytej 2017 - cesta na ubytovnu Protože předpokládám, že většina z vás přijede autem, tak nejdřív popis jak se dostat k ubytovně, aby jste si před návštěvou osvěžovny mohli svého čtyřkolového

Více

Brno - Pozořice - Viničné Šumice (I. část)

Brno - Pozořice - Viničné Šumice (I. část) Linka 729: Přepravu zajišťuje: BDS-BUS, sro,vlkovská 334,595 01 Velká Bíteš 129 131 103 101 105 7 9 13 181 11 115 117 1 119 121 23 71 193 127 29 137 33 35 fb fa 5:05 5:05 5:20 5:35 5:41 5:50 5:55 6:05

Více

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2016/2017 KONEČNÉ VÝSLEDKY K 9. 6. 2017 Region Jižní Morava (okresy Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Blansko, Hodonín) 1. hodnocení podle množství papíru

Více

Městský úřad Židlochovice Masarykova 100, Židlochovice

Městský úřad Židlochovice Masarykova 100, Židlochovice Městský úřad Židlochovice Masarykova 100, 667 01 Židlochovice Odbor dopravy Nádražní 750, 667 01 Židlochovice OD/1382/2018-2 KR Naše zn.: Počet příloh: 1 (3 strany) Vyřizuje: Ing. Dagmar Kratochvílová

Více

Brno - Rosice - Zastávka (I. část)

Brno - Rosice - Zastávka (I. část) Nelze vyda Brno - Rosice - Zastávka (I. část) 189 1 103 3 5 107 109 111 301 125 113 15 17 19 121 123 27 29 131 31 33 35 37 139 41 X Xfg Xfg Xfh Xcj X Xfg Xfh Xfg Xfg Xfg X Xfg X Xfg X Xfg X Xfg Xfh X X

Více

Brněnské komunikace a.s. Útvar dopravního inženýrství. PTV VISUM Brno - uživatel softwaru. příklady z praxe. Seminář PTV, Praha

Brněnské komunikace a.s. Útvar dopravního inženýrství. PTV VISUM Brno - uživatel softwaru. příklady z praxe. Seminář PTV, Praha PTV VISUM Brno - uživatel softwaru příklady z praxe Seminář PTV, Praha 18. 3. 2014 1 Tento program byl pro město Brno zakoupen v roce 2003 Magistrátem města Brna pro pracoviště zřízené při BKOM a.s. (Brněnské

Více

Obsah zákona o pozemních komunikacích 1.část - dálnice

Obsah zákona o pozemních komunikacích 1.část - dálnice Obsah zákona o pozemních komunikacích 1.část - dálnice Autor Datum vytvoření Září 2013 Ing. Erlebach Lumír Obory/ročník Předmět Střední vzdělávání s MZ / 3 ročník Technologie řízení dopravy Tematická oblast

Více

Plán udržitelné městské mobility Kroměříž

Plán udržitelné městské mobility Kroměříž Ing. Petr Macejka Ph.D a kol. Plán udržitelné městské mobility Kroměříž Veřejné projednání analytické části, 25.06.2019 Co je to PUMM PUMM Plán udržitelné městské mobility Je strategický dokument města

Více

STUDIE. SEVERNÍHO OBCHVATU MĚSTA PŘELOUČ silnice č. I/2

STUDIE. SEVERNÍHO OBCHVATU MĚSTA PŘELOUČ silnice č. I/2 PROJEKTANT VYPRACOVAL KRESLIL KONTROLOVAL DOC. DOLEŽEL ING.ŠKEŘÍKOVÁ ING. ŠKEŘÍKOVÁ DOC. DOLEŽEL KRAJ: PARDUBICKÝ INVESTOR: MĚSTO PŘELOUČ NÁZEV AKCE: STUDIE OKRES: PARDUBICE SEVERNÍHO OBCHVATU MĚSTA PŘELOUČ

Více

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ J I H L A V A C E N Í K Y 2 0 1 3

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ J I H L A V A C E N Í K Y 2 0 1 3 REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ C E N Í K Y 2 0 1 3 2 REKLAMA V MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVĚ V JIHLAVĚ JIHLAVA Statutární město Jihlava má 53 000 obyvatel a rozkládá se na 58 km 2. V městské hromadné dopravě je

Více

3) [2 b.] Řidič při vjíždění na pozemní komunikaci z místa ležícího mimo pozemní komunikaci musí:

3) [2 b.] Řidič při vjíždění na pozemní komunikaci z místa ležícího mimo pozemní komunikaci musí: D-28082006-114939-00001 ZKUŠEBNÍ TEST PRO SKUPINU: D 1 z 7 1) [2 b.] Zákon o silničním provozu upravuje pravidla provozu: a) Na všech pozemních komunikacích a též na polích, loukách a v lesích. b) Jen

Více

Integrovaný dopravní systém Jihomoravského kraje Projektové záměry pro další období. Ing. Květoslav Havlík, KORDIS JMK, a.s.

Integrovaný dopravní systém Jihomoravského kraje Projektové záměry pro další období. Ing. Květoslav Havlík, KORDIS JMK, a.s. Integrovaný dopravní systém Jihomoravského kraje Projektové záměry pro další období Ing. Květoslav Havlík, KORDIS JMK, a.s. 1 10 let existence IDS JMK Počet obyvatel v IDS JMK 1, 2 mil. Počet obcí v IDS

Více

Dopravní omezení v době konání MS

Dopravní omezení v době konání MS Dopravní omezení v době konání MS Dopravní opatření respektují požadavky na bezpečnost a dopravní obsluhu v souvislosti s konáním mistrovství. Týkají se přemisťování přímých účastníků sportovních disciplin,

Více

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ JIHLAVA

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ JIHLAVA REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ CENÍKY 2011 REKLAMA V MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVĚ V JIHLAVĚ Statutární město Jihlava má 53 000 obyvatel a rozkládá se na 58 km 2. V městské hromadné dopravě je v provozu 8 autobusových

Více

SILNICE I/43 ČESKÁ - KUŘIM ALTERNATIVNÍ TRASA PRO HODNOCENÍ EIA

SILNICE I/43 ČESKÁ - KUŘIM ALTERNATIVNÍ TRASA PRO HODNOCENÍ EIA Ná d í tříd 10 113 19 P h 1 B Souřadnicový systém S - JTSK, Výškový systém B.p.v INVESTOR: ŘEDITELSTVÍ SILNIC A DÁLNIC ČR Na Pankráci 546/56, 145 05 Praha 4 Odbor výstavby BRNO Šumavská 33, 612 54 Brno

Více

Dopravní model města Kuřim. Dopravní model. DHV CR, spol. s r.o. 12/2009 2

Dopravní model města Kuřim. Dopravní model. DHV CR, spol. s r.o. 12/2009 2 Dopravní model města Kuřim Dopravní model 12/2009 2 OBSAH 1. ÚVOD... 4 2. PODKLADY... 5 2.1. MAPY A GEODATA... 5 - Generel dopravy Jihomoravského kraje, B. Prognostická část, IKP 2004... 5 2.2. PRŮZKUMY...

Více

Školní plán mobility ZŠ Lelekovice 2013

Školní plán mobility ZŠ Lelekovice 2013 Školní plán mobility ZŠ Lelekovice 2013 1. Informace o škole Název školy : Základní škola Lelekovice, Hlavní 102, Lelekovice, Brno-venkov Adresa : Hlasvní 102/, Lelekovice 66431, Brno-venkov Web : www.zslelekovice.cz

Více

ŠKOLENÍ ŘIDIČŮ. Novinky a změny k (vyhláška č. 294/2015 Sb. a zákon č. 268/2015 Sb.)

ŠKOLENÍ ŘIDIČŮ. Novinky a změny k (vyhláška č. 294/2015 Sb. a zákon č. 268/2015 Sb.) ŠKOLENÍ ŘIDIČŮ Novinky a změny k 1. 1. 2016 (vyhláška č. 294/2015 Sb. a zákon č. 268/2015 Sb.) Co se mění? Nová vyhláška č. 294/2015 Sb. provádějící pravidla na pozemních komunikacích s účinností od 1.

Více

2.6. Pražská ulice - úsek Úzká (nám. Republiky) - Sokolská

2.6. Pražská ulice - úsek Úzká (nám. Republiky) - Sokolská 2.6. Pražská ulice - úsek Úzká (nám. Republiky) - Sokolská 2.6.1. Stávající stav Úsek komunikace ilustruje následující letecký snímek (zdroj: mapy.cz) se zakreslením příčných profilů s označením 6.1. až

Více

5. CYKLISTICKÁ DOPRAVA

5. CYKLISTICKÁ DOPRAVA 5. CYKLISTICKÁ DOPRAVA V prosinci 2001 byl usnesením Rady města Plzně č. 1211 schválen Generel cyklistických tras města Plzně jako koncepční dokument, jehož postupným naplňováním vznikne na území města

Více

1. ÚVOD PODKLADY ZÁKONY, NORMY, VYHLÁŠKY STUDIE, POSOUZENÍ A OSTATNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE OSTATNÍ PODKLADY...

1. ÚVOD PODKLADY ZÁKONY, NORMY, VYHLÁŠKY STUDIE, POSOUZENÍ A OSTATNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE OSTATNÍ PODKLADY... OBSAH Strana 1. ÚVOD... 2 2. PODKLADY... 3 2.1. ZÁKONY, NORMY, VYHLÁŠKY... 3 2.2. STUDIE, POSOUZENÍ A OSTATNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE... 3 2.3. OSTATNÍ PODKLADY... 3 3. NADŘAZENÁ KOMUNIKAČNÍ SÍŤ (R43, I/43)...

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ VÝROBNÍ/SKLADOVACÍ AREÁL užitná plocha budov m2, celková plocha pozemků 17.

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ VÝROBNÍ/SKLADOVACÍ AREÁL   užitná plocha budov m2, celková plocha pozemků 17. INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ VÝROBNÍ/SKLADOVACÍ AREÁL WWW.VEREJNEDRAZBY.CZ/A3661 užitná plocha budov 3.160 m2, celková plocha pozemků 17.149 m2 Holasice 55, 664 61 Holasice, okres Brno-venkov, Jihomoravský

Více

Mimoúrovňová dálniční křižovatka Malovanka a její okolí

Mimoúrovňová dálniční křižovatka Malovanka a její okolí Mimoúrovňová dálniční křižovatka Malovanka a její okolí Praha město pro život... ale jaký? Už dnes je na Malovance problém doběhnout autobus. Po výstavbě dalších komunikací dálničního typu se situace zhorší

Více

Seznam územně plánovací dokumentace, územních studií ve smyslu nového stavebního zákona a významných oborových podkladů:

Seznam územně plánovací dokumentace, územních studií ve smyslu nového stavebního zákona a významných oborových podkladů: Příloha č. 2 Zadání ZÚR Seznam územně plánovací dokumentace, územních studií ve smyslu nového stavebního zákona a významných oborových podkladů: Schválené ÚP VÚC na území Jihomoravského kraje jsou: ÚPN

Více

ČSN 73 6110 PROJEKTOVÁNÍ MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ, ZMĚNA 1, OPRAVA 1

ČSN 73 6110 PROJEKTOVÁNÍ MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ, ZMĚNA 1, OPRAVA 1 PROJEKTOVÁNÍ POZEMNÍCH KOMUNIKACÍ PRAHA 2013 ČSN 73 6110 PROJEKTOVÁNÍ MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ, ZMĚNA 1, OPRAVA 1 Ing. Luděk Bartoš bartos@edip.cz 1/17 původní norma z roku 1986 revize z ledna 2006 připomínky

Více

SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2013/2014 KONEČNÉ VÝSLEDKY K

SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2013/2014 KONEČNÉ VÝSLEDKY K SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2013/2014 KONEČNÉ VÝSLEDKY K 13.6.2014 Region Jižní Morava (okresy Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Olomouc, Prostějov, Vyškov) 1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na

Více

NAŘÍZENÍ MĚSTA KOPŘIVNICE

NAŘÍZENÍ MĚSTA KOPŘIVNICE NAŘÍZENÍ MĚSTA KOPŘIVNICE č. /018, kterým se stanoví rozsah, způsob a lhůty odstraňování závad ve schůdnosti chodníků, místních komunikací a průjezdních úseků silnic Rada města Kopřivnice se na své 79.

Více

SVISLÉ DOPRAVNÍ ZNAČKY

SVISLÉ DOPRAVNÍ ZNAČKY SVISLÉ DOPRAVNÍ ZNAČKY Příloha č. 3 k vyhlášce č. 30/2001 Sb. 1. Výstražné dopravní značky 2. Značky upravující přednost 3. Zákazové dopravní značky 4. Příkazové dopravní značky C 1 Kruhový objezd C

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠLAPANICE Masarykovo náměstí 100/7, Šlapanice pracoviště Opuštěná 9/2, Brno Odbor výstavby, silniční správní úřad

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠLAPANICE Masarykovo náměstí 100/7, Šlapanice pracoviště Opuštěná 9/2, Brno Odbor výstavby, silniční správní úřad [[ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠLAPANICE Masarykovo náměstí 100/7, 664 51 Šlapanice pracoviště Opuštěná 9/2, 656 70 Brno Odbor výstavby, silniční správní úřad ] Číslo jednací: OV-ČJ/54725-16/MAD Spisová značka: OV/10056-2016/MAD/2

Více

NABÍDKA LUKRATIVNÍCH REKLAMNÍCH PLOCH V OSTRAVĚ

NABÍDKA LUKRATIVNÍCH REKLAMNÍCH PLOCH V OSTRAVĚ NABÍDKA LUKRATIVNÍCH REKLAMNÍCH PLOCH V OSTRAVĚ Plynojem MAN v Ostravě: Krátké představení lukrativních reklamních ploch Plynojem MAN je NEJVYŠŠÍ budovou v Ostravě a na jeho stěnách lze pojednat obrovské

Více

Kuřim-jižní obchvat Stanovení intenzity dopravy

Kuřim-jižní obchvat Stanovení intenzity dopravy Kuřim-jižní obchvat Stanovení intenzity dopravy Zpráva 1) Úvod Obsah : 2) Metodika stanovení dopravních intenzit 3) Posouzení jednotlivých variant z hlediska zatížení jednotlivých komunikací Přílohy 1.

Více

PRACOVNÍ DNY. Přepravu zajišťuje: České dráhy, a. s. Číslo spoje: Číslo linky: Zastávka

PRACOVNÍ DNY. Přepravu zajišťuje: České dráhy, a. s. Číslo spoje: Číslo linky: Zastávka 40 Brno 75 Brno zastávka 234 Boskovice město 258 Boskovice zastávka 254 Letovice, Třebětín 273 Březová n.svit.. J K H X 5 Křenovice - Sokolnice - Brno - Blansko - Skalice nad Svitavou - Letovice - Březová

Více

Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA

Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA 1 /OBSAH/ PVA EXPO PRAHA...3 BOARDY...4 TRIBOARD PEVNÉ BILLBOARDY MOBILNÍ BILLBOARDY VENKOVNÍ PLOCHA AREÁLU...5 VLAJKY POKLADNY PLOCHY NA OPLOCENÍ

Více

CÍL A ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE ŘEŠENÉ ÚZEMÍ

CÍL A ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE ŘEŠENÉ ÚZEMÍ A. ZÁKLADNÍ ÚDAJE A. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 11 / 2017 A.1. CÍL A ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE Cílem Územní studie nadřazené dálniční a silniční sítě v jádrovém území OB3 metropolitní rozvojové oblasti Brno (dále také Územní

Více

S6 R56. Přepravu zajišťuje: České dráhy, a. s. Číslo spoje: Číslo linky: Zastávka

S6 R56. Přepravu zajišťuje: České dráhy, a. s. Číslo spoje: Číslo linky: Zastávka Přepravu zajišťuje: České dráhy, a. s 1 2 3 4 5 S6 101 Brno - Královo Pole 101 Brno - Lesná 101 Brno - Lesná ± R12 Moravský Písek zastávka ± 710 Blažovice ± 630 Lovčičky ± 631 Kobeřice ± 642 Kyjov ± 651

Více

Přednáška předmětu K612PPMK Provoz a projektování místních komunikací ZKLIDŇOVÁNÍ DOPRAVY NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH

Přednáška předmětu K612PPMK Provoz a projektování místních komunikací ZKLIDŇOVÁNÍ DOPRAVY NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH Přednáška předmětu K612PPMK Provoz a projektování místních komunikací ZKLIDŇOVÁNÍ DOPRAVY NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH Prostředí sídelních útvarů komunikace zde mají jiné funkce než v extravilánu (kromě dopravní

Více

Seznam archivních institucí a archivních fondů

Seznam archivních institucí a archivních fondů Seznam archivních institucí a archivních fondů I. Moravský zemský archiv v Brně Acta finita 11 Augustiniáni Šternberk 11 Benediktini Rajhrad 11 Boček Antonín 14 Bočkova sbírka 15 Cejnek Rajmund 16 Cerroniho

Více

Silniční doprava a bezpečnost silničního provozu

Silniční doprava a bezpečnost silničního provozu Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB TUO Silniční doprava a bezpečnost silničního provozu Úvod Silniční doprava - nejstarší druh dopravy Výhody silniční dopravy Nevýhody silniční dopravy Použité pojmy

Více

C ZKUŠEBNÍ TEST PRO SKUPINU: C 1 z 6

C ZKUŠEBNÍ TEST PRO SKUPINU: C 1 z 6 C-28082006-114347-00001 ZKUŠEBNÍ TEST PRO SKUPINU: C 1 z 6 1) [2 b.] Zákon o silničním provozu upravuje pravidla provozu: a) Jen na dálnicích a silnicích pro motorová vozidla. b) Na všech pozemních komunikacích

Více

Přepravu zajišťuje: České dráhy, a. s. Číslo spoje: Číslo linky: Zastávka 620 Křenovice horní nádraží 620 Zbýšov 610 Hostěrádky-Rešov 610 Újezd u Brna

Přepravu zajišťuje: České dráhy, a. s. Číslo spoje: Číslo linky: Zastávka 620 Křenovice horní nádraží 620 Zbýšov 610 Hostěrádky-Rešov 610 Újezd u Brna Křenovice - Sokolnice - Brno - Blansko - Skalice nad Svitavou - Letovice - Březová nad Svitavou (I. část) Brno - Blansko - Letovice - Březová nad Svitavou (I. část) 40 Brno 75 Brno zastávka 234 Boskovice

Více

Magistrát města České Budějovice R O Z H O D N U T Í

Magistrát města České Budějovice R O Z H O D N U T Í Magistrát města České Budějovice O d b o r d o p r a v y a s i l n i č n í h o h o s p o d á ř s t ví n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Jaroslav Mráz Odbor dopravy

Více

I. úplnou uzavírku silnice II/433 v obci Mořice

I. úplnou uzavírku silnice II/433 v obci Mořice Stránka 1 z 6 PVMU 154046/2017 41 MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY NÁM. T.G.MASARYKA 130/14, 796 01 PROSTĚJOV tel: +420 582 329 111 (ústředna) fax: +420 582 342 338 www. prostejov.eu S00AX029DMSN

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č. j.: JMK 65080/2017 Sp. zn.: S - JMK 64078/2017/OD/Re Brno 17.05.2017 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského

Více

5:05 5:05 5:30 5:35 5:40 6:05 6:10 6:19 6:35 6:40 6:50 7:15 7:15 7:25 7:45 8:00 8:15 8:45 9:45 10:45 100 Brno,, Autobusové nádraží

5:05 5:05 5:30 5:35 5:40 6:05 6:10 6:19 6:35 6:40 6:50 7:15 7:15 7:25 7:45 8:00 8:15 8:45 9:45 10:45 100 Brno,, Autobusové nádraží Linka 729: Přepravu zajišťuje: BDS-BUS, s.r.o.,vlkovská 334,595 01 Velká Bíteš 129 131 103 101 105 7 109 11 181 115 117 119 121 23 71 193 127 29 137 33 35 19 21 fg fh fg fh fg fg fg fg fg fb fa fg 5:05

Více

E. IDENTIFIKACE PROBLÉMŮ A STŘETŮ V ÚZEMÍ VYVOLANÝCH NAVRŽENÝM ŘEŠENÍM

E. IDENTIFIKACE PROBLÉMŮ A STŘETŮ V ÚZEMÍ VYVOLANÝCH NAVRŽENÝM ŘEŠENÍM E. IDENTIFIKACE PROBLÉMŮ A STŘETŮ V ÚZEMÍ VYVOLANÝCH NAVRŽENÝM ŘEŠENÍM E. IDENTIFIKACE PROBLÉMŮ A STŘETŮ V ÚZEMÍ VYVOLANÝCH NAVRŽENÝM ŘEŠENÍM 11 / 2017 E.1. ÚVOD V grafické části na výkresech I/04.1 až

Více

Upozornění pro cestující a veřejnost. Změna jízdního řádu linky č. 126 Janov Hrabětice od

Upozornění pro cestující a veřejnost. Změna jízdního řádu linky č. 126 Janov Hrabětice od Upozornění pro cestující a veřejnost Změna jízdního řádu linky č. 126 Janov Hrabětice od 12.7.2019 Od pátku 12.7.2019 z důvodu uzavírky místní komunikace okolo sokolovny (pokládka nového asfaltového povrchu)

Více

Správa veřejného statku města Plzně. Ověření průjezdu tahu Mikulášská, Slovanská, Nepomucká v různých režimech řízení SSZ

Správa veřejného statku města Plzně. Ověření průjezdu tahu Mikulášská, Slovanská, Nepomucká v různých režimech řízení SSZ Správa veřejného statku města Plzně úsek koncepce a dopravního inženýrství Ověření průjezdu tahu Mikulášská, Slovanská, Nepomucká v různých režimech řízení SSZ vyhodnocení dopravního průzkumu konaného

Více

Příloha 1: Zázemí města Brna seznam obcí

Příloha 1: Zázemí města Brna seznam obcí Příloha 1: Zázemí města Brna seznam obcí Obce podle podílu denně vyjíždějících do města Brna v rozmezí 50,0 až 63,2 % LAU ICOB2010 Název obce Podíl denně dojíždějích do Brna Migrační saldo intenzity migračního

Více

Přednáška č. 9 AUTOBUSOVÁ NÁDRAŽÍ

Přednáška č. 9 AUTOBUSOVÁ NÁDRAŽÍ Přednáška č. 9 AUTOBUSOVÁ NÁDRAŽÍ 1. Pojmy a definice Řešení autobusových nádraží v ČR upravuje ČSN 73 6075 Navrhovanie autobusových staníc. Při navrhování autobusových nádraží se přiměřeně uplatní pravidla

Více

Na kruhovém objezdu vyjedete druhou odbočkou (v podstatě udržíte přímý směr, obrázek 1). Obrázek 1

Na kruhovém objezdu vyjedete druhou odbočkou (v podstatě udržíte přímý směr, obrázek 1). Obrázek 1 Přejít na popis cesty veřejnou dopravou Cesta automobilem Pojedete-li k nám autem, je jednou z možností dojet ke stanici metra Vysočanská (bývalé náměstí Lidových milicí) a odtud pokračujte nahoru na Prosek.

Více

Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina

Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Vysočina Education Ing. Milena Dolejská Projektový manažer Tel: 733 632 908 E-mail: dolejska@vys-edu.cz Milan Stejskal Krajský koordinátor BESIP pro Kraj Vysočina Tel: 732 520 345 E-mail: besip-kv@cspsd.cz

Více

Informativní značky. Okruh (č. IP 1a)

Informativní značky. Okruh (č. IP 1a) Informativní značky Podle 63 odst. 1 písm. e) zákona o silničním provozu svislé informativní dopravní značky poskytují účastníku provozu na pozemních komunikacích nutné informace, slouží k jeho orientaci

Více

3. cvičení. příklady základní pojmy charakteristika atributy obytných zón provozní podmínky principy návrhu

3. cvičení. příklady základní pojmy charakteristika atributy obytných zón provozní podmínky principy návrhu Obytné zóny 3. cvičení příklady základní pojmy charakteristika atributy obytných zón provozní podmínky principy návrhu Příklady obytných zón!? Příklady obytných zón!? Příklady obytných zón!? Základní pojmy

Více

Integrovaný dopravní systém Jihomoravského kraje Platí od do

Integrovaný dopravní systém Jihomoravského kraje Platí od do Integrovaný dopravní systém ihomoravského kraje Platí od 9.12.2018 do 14.12.2019 x E77 710 Blažovice 610 iříkovice 630 Lovčičky 631 Kobeřice 642 Kyjov 651 Střílky 651 Nesovice 663 Hodonín zastávka 667

Více