Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 24.07.2006"

Transkript

1 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Usnesení č. 691 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne Usnesení č. 692 Rada města souhlasí se zněním Dohody o provedení vynucené překládky vedení telekomunikační sítě (VKS) se společností Telefónica O2 Czech Republik, a.s., Olšanská 55/5, Praha 3, která bude prováděna v rámci rekonstrukce kuchyně MŠ Vimperk, 1. máje 180, Vimperk, a pověřuje starostku podpisem dohody. Usnesení č. 693 Rada města souhlasí se záborem veřejného prostranství na pozemku p.č. 897 v k.ú. Vimperk u domu č.p. 207 v Krátké ulici ve Vimperku pro účely umístění stavebního vrátku a kontejneru na stavební suť v období od do Usnesení č. 694 Rada města na základě příslušných ustanovení zákona č. 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a zprávy o posouzení a hodnocení nabídek, který pořídila hodnotící komise na veřejnou zakázku Vimperk MŠ 1. máje kuchyň stavební práce, rozhodla přidělit výše uvedenou veřejnou zakázku uchazeči REKON INSTA s.r.o., Volary 632, Volary, jehož nabídka byla vyhodnocena jako ekonomicky nejvýhodnější. Usnesení č. 695 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o dílo jejíž předmětem je veřejná zakázka Vimperk MŠ 1. Máje kuchyň stavební práce mezi Městem Vimperk a společností REKON INSTA spol. s r.o., Volary 632, Volary, dle předloženého návrhu a pověřuje starostku města jejím podpisem.

2 Usnesení č. 696 Rada města rozhodla o provedení nutné opravy ploché střechy nad pavilonem dětí v objektu MŠ v Mírové ulici ve Vimperku a souhlasí s využitím cenové nabídky ve výši ,- Kč včetně DPH na provedení této opravy podané Ing. Vladimírem Sedlákem, Šumavské Hoštice 76. Usnesení č. 697 Rada města souhlasí s realizací liniového odvodnění u objektu č.p. 114 v ulici Pasovská před vjezdem na parkoviště za podmínek stanovených odborem investic a údržby. Usnesení č. 698 Rada města rozhodla pověřit odbor investic a údržby, aby opravu komunikací kolem soukromých garáží nad objektem č.p. 199 (TKB) a realizaci parkoviště v této lokalitě zařadil do podkladů rozpočtu pro rok Pověřuje odbor investic a údržby zpracováním projektové dokumentace pro stavební řízení na ulici Nad Stadionem. Usnesení č. 699 Rada města rozhodla o provedení odstranění zhrouceného dřevěného přístřešku na urnovém háji ve Vimperku a pověřuje odbor IÚ zajištěním vlastní realizace. Usnesení č. 700 Rada města souhlasí se zásahem do pozemku p.č. 382 v k.ú. Vimperk z důvodu provádění odvodnění severní stěny budovy Gymnázia a SOŠ ekonomické, Pivovarská 69, Vimperk situováno na parc. č Usnesení č. 701 Rada města Vimperk souhlasí se zněním smlouvy s Jihočeským krajem o poskytnutí finanční podpory v rámci Jihočeských krajských programů podpory sportu pro rok 2006 na zajištění realizace výměny časomíry na ZS ve Vimperku a pověřuje starostku města podpisem této smlouvy.

3 Usnesení č. 702 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o dílo č. 506 mezi společností SIS Spektrum spol. s r.o. Havířov Suchá, Dělnická 46, PSČ a Městem Vimperk, Steinbrenerova 6, Vimperk o realizaci zakázky výsledkové časomíry světelného informačního systému HC 1.16 RGB pro zimní stadion ve Vimperku dle předloženého návrhu a pověřuje starostku města jejím podpisem. Financování zakázky ve výši ,- Kč včetně DPH bude zajištěno přiděleným grantem Jihočeského kraje a sportovním klubem HC Vimperk. Usnesení č. 703 Rada města bere na vědomí Informace o stavu evidovaných žádostí o přidělení bytu ke dni Usnesení č. 704 Rada Města rozhodla na základě doporučení bytové komise uzavřít nájemní smlouvu k bytu č. 3 v Pasovské ulici čp. 150 ve Vimperku, 1+1, II. kat. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s platností od za podmínky uhrazení dlouhodobé zálohy na nájemné ve výši 3 měsíčních nájmů před uzavřením nájemní smlouvy. Usnesení č. 705 Rada Města rozhodla na základě doporučení bytové komise uzavřít nájemní smlouvu k bytu č. 3 v Pasovské ulici čp. 151 ve Vimperku, 1+1, I. kat. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou s platností od do za podmínky uhrazení krátkodobé zálohy na nájemné ve výši 3 měsíčních nájmů před uzavřením nájemní smlouvy. Usnesení č. 706 Rada Města rozhodla na základě doporučení bytové komise uzavřít nájemní smlouvu k bytu č. 3 v ulici Nad Stadionem čp. 355 ve Vimperku, 2+1, I. kat. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s platností od za podmínky uhrazení dlouhodobé zálohy na nájemné ve výši 3 měsíčních nájmů před uzavřením nájemní smlouvy. Byt v Kaplířově ulici čp. 63 předá nájemnice nejpozději do Usnesení č. 707 Rada města schvaluje navýšení nutné investice na opravu bytu č. 3 v ulici Nad Stadionem č.p. 355 ve Vimperku o částku ,- Kč. Dozorčí rada MěSD s.r.o. předloží do zprávu o kontrole vložených investic.

4 Usnesení č. 708 Rada města stanovuje v bytě č. 3 v ulici Nad Stadionem č.p. 355 ve Vimperku smluvní nájemné ve výši 35,-/1 m 2 /měsíc. Usnesení č. 709 Rada města souhlasí v souladu s 715 občanského zákoníku s výměnou bytů mezi bytem K Rokli čp. 494, Vimperk (2+0, I.kat.) a bytem Luční čp. 500, Vimperk (4+1, I. kat.). Usnesení č. 710 Rada města rozhodla žádosti nájemníka o výměnu obytné místnosti č. 9 v Pivovarské ulici čp. 322 ve Vimperku (ubytovna), kterou užívá na základě nájemní smlouvy, s obytnou místností č. 4 v tomtéž objektu, nevyhovět. Usnesení č. 711 Rada města nesouhlasí s navrhovanými úpravami společností Kooperativa, pojišťovna, a.s. v nájemní smlouvě na nebytové prostory v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku a konstatuje, že nájemní smlouva předložená společnosti Kooperativa, pojišťovna a.s. je ve stejném znění uzavírána i s ostatními nájemci nebytových prostor, které jsou ve vlastnictví Města Vimperk. Usnesení č. 712 Rada města souhlasí s uzavřením podnájemní smlouvy k nebytovým prostorům v čp. 367 v ulici Klostermannova ve Vimperku dle předloženého návrhu. Usnesení č. 713 Rada města rozhodla pronajmout nebytové prostory WC o celkové výměře 8,30 m 2 v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku. U nebytových prostor je nájemné stanoveno ve výši 200,- Kč za 1 m 2 /rok. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou s platností od za podmínky složení zálohy na nájemné ve výši 3 měsíčních nájmů před uzavřením nájemní smlouvy. Způsobilost předmětu za účelem nájmu si zajistí nájemce.

5 Usnesení č. 714 Rada města rozhodla pronajmout nebytové prostory o celkové výměře 18,10 m 2 v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku Městským lesům, s.r.o., Pasovská čp. 345, Vimperk, za účelem zřízení skladu. U nebytových prostor je nájemné stanoveno ve výši 200,- Kč za 1 m 2 /rok. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou s platností od za podmínky složení zálohy na nájemné ve výši 3 měsíčních nájmů před uzavřením nájemní smlouvy. Způsobilost předmětu za účelem nájmu si zajistí nájemce. Usnesení č. 715 Rada města rozhodla pronajmout nebytové prostory o celkové výměře 30,62 m 2 v čp. 63 v ulici Kaplířova ve Vimperku za účelem zřízení prodejny Vše za 40,- Kč. U nebytových prostor reprezentativních je nájemné stanoveno ve výši 773,90 Kč za 1 m 2 /rok, u nebytových prostor skladových ve výši 619,10 Kč za 1 m 2 /rok a u nebytových prostor ostatních 309,56 Kč za 1 m 2 /rok. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou s platností od za podmínky složení zálohy na nájemné ve výši 3 měsíčních nájmů před uzavření nájemní smlouvy. Způsobilost předmětu za účelem nájmu si zajistí nájemce. Usnesení č. 716 Rada města rozhodla pronajmout nebytové prostory o celkové výměře 42 m 2 v čp. 3 v ulici 1. máje ve Vimperku společnosti STYRAX, a.s., Zelený pruh 95/97, Praha 4, za účelem zřízení kanceláří. Nájemné je stanoveno u nebytových prostor reprezentativních ve výši 503,04 Kč za 1 m 2 /rok, u nebytových prostor skladových ve výši 402,43 Kč za 1 m 2 /rok, u nebytových prostor ostatních ve výši 201,21 Kč za 1 m 2 /rok. Nájemní smlouva k nebytovým prostorům bude uzavřena s platnosti od na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou za podmínky složení dlouhodobé zálohy na nájemné ve výši 3 měsíčních nájmů před uzavřením nájemní smlouvy. Způsobilost předmětu za účelem nájmu si zajistí nájemce. Usnesení č. 717 Rada města rozhodla pronajmout budovu na p. č. 2522/35 o celkové výměře nebytových prostor 75 m 2 a manipulační plochu část parc. č. 2522/62 o výměře 80 m 2 v areálu kasáren U Sloupů vše v obci a k.ú. Vimperk, na dobu určitou dva roky počínaje dnem za roční nájemné ve výši: - v objektech ubytovacích, administrativních, správních, kulturních zařízení, závodního stravování, které jsou napojeny na stávající rozvod vody a kanalizaci ve výši 120,- Kč za 1 m 2 a rok - v objektech výrobních, dílenských pro údržbu vozidel, které jsou napojeny na stávající rozvod vody a kanalizaci ve výši 100,- Kč za 1 m 2 a rok - v ostatních objektech sklady, garáže, které nejsou napojeny na stávající rozvod vody a kanalizaci ve výši 80,- Kč za 1 m 2 a rok za účelem provozování skladu.

6 Usnesení č. 718 Rada města rozhodla pronajmout budovu na p. č. 2522/39 o celkové výměře nebytových prostor 856 m 2 a manipulační plochu část p. č. 2522/62 o výměře 1750 m 2 v areálu kasáren U Sloupů vše v obci a k.ú. Vimperk ve prospěch nájemce MANUFAKTURA KREATIV s.r.o., Vodňanská 923, Prachatice, na dobu určitou dva roky počínaje dnem za roční nájemné ve výši: - v objektech ubytovacích, administrativních, správních, kulturních zařízení, závodního stravování, které jsou napojeny na stávající rozvod vody a kanalizaci ve výši 120,- Kč za 1 m 2 a rok - v objektech výrobních, dílenských pro údržbu vozidel, které jsou napojeny na stávající rozvod vody a kanalizaci ve výši 100,- Kč za 1 m 2 a rok - v ostatních objektech sklady, garáže, které nejsou napojeny na stávající rozvod vody a kanalizaci ve výši 80,- Kč za 1 m 2 a rok za účelem provozování chráněné dílny. Usnesení č. 719 Rada města rozhodla pronajmout budovu na p. č. 2522/53 o celkové výměře nebytových prostor 281 m 2 a manipulační plochu část p. č. 2522/1 o výměře 1150 m 2 v areálu kasáren U Sloupů vše v obci a k.ú. Vimperk na dobu určitou dva roky počínaje dnem za roční nájemné ve výši: - v objektech ubytovacích, administrativních, správních, kulturních zařízení, závodního stravování, které jsou napojeny na stávající rozvod vody a kanalizaci ve výši 120,- Kč za 1 m 2 a rok - v objektech výrobních, dílenských pro údržbu vozidel, které jsou napojeny na stávající rozvod vody a kanalizaci ve výši 100,- Kč za 1 m 2 a rok - v ostatních objektech sklady, garáže, které nejsou napojeny na stávající rozvod vody a kanalizaci ve výši 80,- Kč za 1 m 2 a rok za účelem provozování turistické ubytovny.

7 Usnesení č. 720 Rada města rozhodla pronajmout budovu na p. č. 2522/13 o celkové výměře nebytových prostor 143 m 2 a manipulační plochu část p. č. 2522/76 o výměře 413 m 2 v areálu kasáren U Sloupů vše v obci a k.ú. Vimperk na dobu určitou dva roky za roční nájemné ve výši: - v objektech ubytovacích, administrativních, správních, kulturních zařízení, závodního stravování, které jsou napojeny na stávající rozvod vody a kanalizaci ve výši 120,- Kč za 1 m 2 a rok - v objektech výrobních, dílenských pro údržbu vozidel, které jsou napojeny na stávající rozvod vody a kanalizaci ve výši 100,- Kč za 1 m 2 a rok - v ostatních objektech sklady, garáže, které nejsou napojeny na stávající rozvod vody a kanalizaci ve výši 80,- Kč za 1 m 2 a rok za účelem rozšíření truhlářské dílny. Usnesení č. 721 Rada města Vimperk ve věci pronájmu nemovitostí a nebytových prostor v areálu U Sloupů, v obci a katastrálním území Vimperk, schvaluje u všech nájemců, u nichž nájem zaniká ke dni uplynutím času (s vyjímkou těch nájemců, kteří ke dni, kdy měl skončit původní nájem smluvený na dva roky, jsou v prodlení s úhradou nájemného) prodloužení nájmu vždy o jeden rok s tím, že nájemné pro třetí rok nájmu bude zvýšeno o 15 %. Vzor změny nájemní smlouvy je přílohou tohoto usnesení. Jmenovitý seznam nájemců je přílohou tohoto usnesení. Starostka města se pověřuje uzavřením změn nájemních smluv včetně podpisu změn nájemních smluv, a to v souladu s tímto usnesením a jeho přílohou. Usnesení č. 722 Rada města rozhodla o poskytnutí finančního příspěvku z rozpočtu odboru sociálních věcí a zdravotnictví ve výši ,- Kč Svazu tělesně postižených místní organizace Vimperk. Rada města žádá do o vyúčtování poskytnutého finančního prostředku. Usnesení č. 723 Rada města rozhodla o poskytnutí finančního příspěvku z rozpočtu odboru sociálních věcí a zdravotnictví ve výši 4 000,- Kč Centru pro zdravotně postižené JK, pracoviště Prachatice. Rada města žádá do o vyúčtování poskytnutého finančního prostředku.

8 Usnesení č. 724 Rada města rozhodla o poskytnutí finančního příspěvku z rozpočtu odboru sociálních věcí a zdravotnictví ve výši ,- Kč občanskému sdružení PREVENT Strakonice, pracoviště Prachatice. Rada města žádá do o vyúčtování poskytnutého finančního prostředku. Usnesení č. 725 Rada města Vimperk, jako jediný společník, souhlasí s uzavřením smlouvy o úvěru č. 3393/06/5054 a pověřuje jednatele Městských služeb Vimperk s.r.o, se sídlem Steinbrenerova 6, Vimperk Ing. Jana Martana jejím podpisem. Usnesení č. 726 Rada města projednala předložený materiál a uložila Odboru údržby a investic společně s Městskými službami Vimperk předložit návrh na řešení oprav. Usnesení č. 727 Rada města schvaluje změnu rozpočtu na rok 2006 podle předloženého návrhu: - změnu rozpočtu ve výdajích v částce ,- Kč (rozpočtová opatření č ), - změnu objemu rozpočtu na částku tis. Kč (rozpočtová opatření č ). Usnesení č. 728 Rada města souhlasí s úhradou faktur vystavených Městskou správou domů s.r.o. Vimperk na vyúčtování služeb za rok 2005 v neobsazených nebytových prostorech v částce ,- Kč a v bytech (krátkodobě neobsazených z technických a provozních důvodů) v částce ,- Kč z provozních nákladů na správu bytového a nebytového fondu. Usnesení č. 729 Rada města rozhodla uzavřít Dodatek č. 5 k pojistné smlouvě č s Kooperativou, pojišťovnou, a.s., Templová 747, Praha 1, podle předloženého návrhu a pověřuje starostku města Vimperk jeho podpisem.

9 Usnesení č. 730 Rada města souhlasí se zveřejněním záměru prodeje nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro obec a katastrální území Vimperk na listu vlastnictví pro MěstoVimperk, jako domu čp. 4 v ulici Steinbrenerova s parcelou KN st. č. 114, jejími částmi dle geometrického plánu č /2004, zpracovaného Geodetickou kanceláří Prachatice v dubnu 2005, označenými jako parc. č. 114/1 o výměře 178 m 2 a parc. č. 114/2 o výměře 34 m 2. Bytový dům má celkem 2 bytové jednotky a 1 nebytový prostor a bude prodán za cenu nabídnutou zájemcem ve výši ,- Kč, když cena v místě a čase obvyklá stanovená soudním znalcem je nižší. Kupujícím je společnost Kovář Trade Company, s.r.o. Praha, se sídlem Praha 5, Kovářova 1573/21. Kupní cena bude zaplacena před uzavřením kupní smlouvy a to do 15 dnů po seznámení s jejím obsahem a 20 % kupní ceny bude nabyvateli vráceno do tří let od uzavřením kupní smlouvy, pokud tento prokazatelně do 2 let od uzavřením kupní smlouvy provede předem dohodnutou rekonstrukci objektu pod sankcí odstoupení od smlouvy. Rekonstrukcí se rozumí oprava fasády včetně všech prvků v ní (okna, dveře atd.), kompletní oprava střechy, komínů, klempířských prvků, zateplení pláště budovy, vybudování ekologického způsobu vytápění, napojení na kanalizaci, nezbytné statické zajištění budovy. Všechny práce budou provedeny v souladu se stavebním zákonem (stavební povolení). Kupující před podpisem kupní smlouvy dále uhradí Městu náklady spojené s oceněním nemovitostí ve výši 3 000,- Kč a náklady na geometrické podklady nutné pro prodej nemovitosti ve výši 6 297,50 Kč. Prodávající si ve smlouvě vymíní předkupní právo na dobu 5 let. Předmět prodeje se nachází na území městské památkové zóny a kupující bude muset při úpravách nemovitosti respektovat stanoviska orgánů státní památkové péče. Usnesení č. 731 Rada města rozhodla pronajmout část pozemku zapsaného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec Vimperk a k.ú. Vimperk na LV č pro Město Vimperk, tam označeného jako parcela zjednodušené evidence PK č. 905, dle geometrického plánu č /2006 vypracovaného Geodetickou kanceláří Prachatice v květnu 2006 část určena jako parc. č. 1988/3 a parc. č. 1988/4 o výměře celkem 77 m 2, společnosti Telefónica O2 Czech Republic, a.s. Praha, se sídlem Olšanská 55/5, Praha 3, PSČ , IC pro umístění stavby základnové stanice sítě Eurotel (Telefónica) Prachatice Vimperk. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou 30 let, předběžně od s výpovědní lhůtou v délce tří měsíců. Nájemní smlouva nabude účinnosti dnem, kdy nabude účinnosti stavební povolení na stavbu základnové stanice. Nájemné je dohodnuto ve výši ,- Kč za kalendářní rok, v každém dalším roce upravené o nárůst inflace. Provozovatel stanice nebude požadovat zřízení ochranného pásma. Rada města pověřuje starostku města podpisem nájemní smlouvy.

10 Usnesení č. 732 Rada města rozhodla zveřejnit záměr pronájmu části pozemku KN č. 1303/1 o výměře 17 m 2, označené v mapě číslem 14, zapsaného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, pro obec a k.ú. Vimperk na LV č pro Město Vimperk, za účelem zahrádkaření. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou od s výpovědní lhůtou v délce tří měsíců. Nájemné bude ve výši 2,- Kč/m 2 /rok. Usnesení č. 733 Rada města revokuje své usnesení č. 551 ze dne z důvodu změny vlastnictví k pozemku PK č. 890/27 v k.ú. Boubská. Rada města rozhodla požádat Pozemkový fond ČR, Územní pracoviště Prachatice, Vodňanská 375, Prachatice o pronájem parcely PK č. 890/27 v k.ú. Boubská z důvodu zajištění přístupu na přilehlé pozemky, které získá Město Vimperk do svého vlastnictví. Zároveň rada města doporučuje zastupitelstvu města, aby rozhodlo požádat Pozemkový fond ČR o převod tohoto pozemku do vlastnictví města. Usnesení č. 735 Rada města doporučuje zastupitelstvu vyhovět žádosti manželů Heiderových, bytem K. Weise 390, Vimperk a pokusit se získat pozemek PK č. 1126/1 a část pozemku KN č v k.ú. Vimperk do vlastnictví Města Vimperk. Usnesení č. 736 Rada města rozhodla o zveřejnění záměru pronájmu pozemku vhodného pro výstavbu nízkopodlažního bytového domu, zapsaného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec Vimperk a k.ú. Boubská, na listu vlastnictví č pro Město Vimperk, tam označeného jako parcela KN č. 890/45 o výměře části 3150 m 2 společnosti Oneida s.r.o., se sídlem Praha 10, Na Výsluní 201/13. Podmínkou získání nájmu pozemku a jeho budoucí koupě je závazek nájemce k zajištění přístupu na pozemek po komunikaci na parcele KN č. 890/59 v k.ú. Boubská na náklad nájemce (nutno dokončit komunikaci a inž. sítě) jedná se o částku cca ,- Kč, přičemž cena za tyto práce bude na úhradu ceny pozemku započtena. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou, nájemné bude ve výši 5,- Kč/m 2 /rok. Pozemek bude prodán po kolaudaci stavby za cenu v místě a čase prodeje obvyklou, min. však za 300,- Kč za m 2. Kupní cena bude splatná před uzavřením kupní smlouvy. Nabyvatel uhradí rovněž náklady na případné geodetické práce, ocenění pozemku a náklady na vklad smlouvy do katastru nemovitostí.

11 Nájemce bude smluvně zavázán k dodržení termínů získání stavebního povolení, zahájení stavby a její kolaudace. Nesplnění termínů bude sankcionováno. Za získání práva nájmu bude na účet Města Vimperk složena jednorázová cena, nabídnutá nájemcem podle zveřejněné nabídky č. 8/06. Tato cena je splatná do 10 dnů od oznámení výsledku úspěšnému zájemci. Nebude-li nabídnutá částka včas uhrazena, bude tato skutečnost znamenat ukončení jednání s tímto zájemcem a smluvní vztah k pozemku může být nabídnut dalšímu nejlépe vyhovujícímu zájemci. Nájemní smlouva bude uzavřena po úspěšném zakončení územního řízení. Usnesení č. 737 Rada města rozhodla uzavřít Dodatek č. 10 Servisní a materiálové smlouvy č. 076/98 mezi společností MIN-servis spol. s r.o., Skuherského 65, České Budějovice a Městem Vimperk, Steinbrenerova 6, Vimperk podle předloženého návrhu s platností od a pověřuje starostku města jeho podpisem. Usnesení č. 738 Rada města schvaluje předčasné ukončení Servisní smlouvy č. 187/98 kopírovacího stroje mezi společností MIN-servis s.r.o., Skuherského 65, České Budějovice a Městskou knihovnou ve Vimperku, Nádražní 274, Vimperk ke dni a pověřuje starostku města podpisem dokumentu ukončení servisní smlouvy. Usnesení č. 739 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o pronájmu kopírovacího stroje č. 78/2006 mezi společností MIN-servis spol. s.r.o., Skuherského 65, České Budějovice a Městskou knihovnou Vimperk, Nádražní 274, Vimperk podle předloženého návrhu. Rada města v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb. o obcích, 102 ods. 2, písmeno m) pověřuje vedoucí Městské knihovny Vimperk pí Miladu Šmídovou podpisem předmětné smlouvy. Usnesení č. 740 Rada města souhlasí se změnou Smlouvy o poskytnutí připojení k informačnímu systému Města Vimperk mezi pí Hanou Malíkovou poj. poradcem České pojišťovny Strakonice a Městem Vimperk podle předloženého návrhu. Změna se týká výše úhrady služby za rok 2006.

12 Usnesení č. 741 Rada města bere na vědomí zápis komise pro oceňování majetku ze dne a souhlasí s odprodejem vyřazeného majetku vybavení na dětských hřištích. Usnesení č. 742 Rada města bere na vědomí změnu ve jmenování člena výběrové komise na posouzení veřejné výzvy na místo administrativní pracovnice kanceláře starostky města podatelna MěÚ Vimperk. Místo Ing. Jany Schererové je jmenován PhDr. Miloš Beneš. Usnesení č. 743 Rada města schvaluje předložený návrh na opatření k odstranění nedostatků zjištěných při veřejnosprávní kontrole ÚSP Domeček Hrabice, jejíž výsledky vzala na vědomí usnesením č. 404 ze dne Usnesení č. 744 Rada města bere na vědomí předložený návrh na opatření ke zjištěným skutečnostem při veřejnosprávní kontrole u Farní charity Vimperk. Usnesení č. 745 Rada města rozhodla o poskytnutí finančního příspěvku z prostředků Města Vimperk ve výši 3 000,- Kč k zajištění turnaje v kopané Šumavský pohár, který pořádá TJ Šumavan Vimperk, oddíl kopané dne Částka bude použita na nákup cen a odměny pro rozhodčí. Rada města žádá, po ukončení akce, o řádné vyúčtování poskytnutého příspěvku do Usnesení č. 746 Rada města souhlasí s ukončením smlouvy o umístění reklamy s p. L. Matouškem, bytem Krátká 545, Vimperk, dohodou k

13 Usnesení č. 747 Rada města souhlasí s uzavřením Dodatku č. 1 k Nájemní smlouvě č. 182N05/32 dle předloženého návrhu. Dodatek č. 1 se týká nájmu pozemků, tj. parcel KN č. 1712/8 o výměře 77 m 2 a části KN č o výměře 85 m 2 zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec a k.ú. Vimperk na listu vlastnictví č , s Pozemkovým fondem ČR, územním pracovištěm Prachatice, se sídlem Vodňanská 375, Prachatice. Účelem nájmu je nezemědělská činnost přístup k nemovitostem ve vlastnictví Města Vimperk. Dodatek č. 1 nabývá účinnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami. Usnesení č. 748 Rada města souhlasí s uzavřením dohody o zaplacení úhrady za užívání nemovitosti č. 182N05/32, tj. parcely KN č. 1712/8 o výměře 77 m 2 zapsané u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Prachatice, v katastru nemovistostí pro obec a k.ú. Vimperk na listu vlastnictví č Dohoda se týká užívání výše uvedeného pozemku za období od do Dohodu pod č. 182N05/32 předkládá Pozemkový fond ČR, územní pracoviště Prachatice, se sídlem Vodňanská 375, Prachatice Usnesení č. 749 Rada města rozhodla dle usnesení rady města č. 227 ze dne , zveřejnit záměr pronájmu a budoucího prodeje nemovitostí zapsaných u KÚ v Prachaticích, v katastru nemovitostí pro obec a k. ú. Vimperk, na listu vlastnictví č , tam označených jako budova ubytovací stavební bez vývařovny, č. 013 na stavební parcele č. 2522/44 celková výměra nebytových prostor 1184 m 2, manipulační plocha o výměře 7000 m 2 na části parcely KN č. 2522/65. Jedná se o objekt u bývalých kasáren U Sloupů. Doplnění usnesení č. 632 ze dne : V poslední větě usnesení se za slovo leasingové doplňuje text a kupní

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.12.2009 Usnesení č. 1198 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 7. 12. 2009. Usnesení č. 1199 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle

Více

Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 172 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

záměr č. 42/16/10 Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit.

záměr č. 42/16/10 Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit. a usnesením č. 394 Rady města Vimperk ze dne 19.4. 2010 záměr č. 41/16/10 pronájmu a případně i budoucího prodeje nemovitostí zapsaných u KÚ v Prachaticích, v katastru nemovitostí pro obec a katastrální

Více

Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 659 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.06.2009 Usnesení č. 628 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 22.06.2009 Usnesení č. 629 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o přístupu do nálezové

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.05.2008 Usnesení č. 490 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 12.05.2008. Usnesení č. 491 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.06.2009 Usnesení č. 575 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 576 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 06.04.2009 Usnesení č. 309 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 30.03.2009 Usnesení č. 310 Rada města na základě zprávy o posouzení a hodnocení nabídek,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 13.02.2006

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 13.02.2006 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 13.02.2006 Usnesení č. 123 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 06.02.2006. Usnesení č. 124 Rada města souhlasí s podáním žádosti o pokácení 9 dřevin

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 16.01.2006 Usnesení č. 32 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 09.01.2006. Usnesení č. 33 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo o zhotovení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Usnesení č. 231 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 5. 03. 2007. Usnesení č. 232 Rada města souhlasí s umístěním zmrzlinového stánku

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.03.2006

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.03.2006 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.03.2006 Usnesení č. 238 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 13.03.2006. Usnesení č. 239 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o dodání LHO a lesnických

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008 Usnesení č. 794 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 11. 08. 2008. Usnesení č. 795 Rada města rozhodla uzavřít Dodatek č. 13 k pojistné

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 421 Rada města Vimperk ze dne 4.5.2009 záměr č. 43/18/09 prodeje pozemku zapsaného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 04.05.2009 Usnesení č. 415 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 27.04.2009. Usnesení č. 416 Rada města na základě příslušných ustanovení zákona č.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 27.04.2009 Usnesení č. 386 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 20.04.2009. Usnesení č. 387 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2007 Usnesení č. 940 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 03.09.2007. Usnesení č. 941 Rada města souhlasí se záborem veřejného prostranství

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 11.10.2010 Usnesení č. 1046 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 04.10.2010. Usnesení č. 1047 Rada města rozhodla uzavřít mandátní smlouvu, jejímž

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.08.2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.08.2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.08.2007 Usnesení č. 836 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 30.07.2007 Usnesení č. 837 Rada města souhlasí s umístěním pojízdné čistírny peří

Více

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 08.09.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 363 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 23.06.2008

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.03.2009 Usnesení č. 177 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 23.02.2009. Usnesení č. 178 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo na provedení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.02.2009

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.02.2009 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.02.2009 Usnesení č. 93 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 26.01.2009 Usnesení č. 94 Rada města bere na vědomí oficiální míru inflace za rok

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.03.2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.03.2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.03.2008 Usnesení č. 240 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 03.03.2008 Usnesení č. 241 Rada města bere na vědomí výsledek hospodaření za rok

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12. 11. 2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12. 11. 2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12. 11. 2007 Usnesení č. 1183 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05. 11. 2007. Usnesení č. 1184 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 22.06.2009 Usnesení č. 603 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 604 Rada města bere na vědomí cenový rozsah projektové přípravy

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Město Vimperk. záměr č. 117/36/06

Město Vimperk. záměr č. 117/36/06 usnesením č. 1282 Rady města Vimperk ze dne 27.11.2006 záměr č. 117/36/06 pronajmout nebytové prostory č. 117 o celkové výměře 17,70 m 2 v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku, zapsané u Katastrálního

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.06.2008 Usnesení č. 638 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 23.06.2008. Usnesení č. 639 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o poskytnutí grantu

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010 Usnesení č. 512 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 10.05.2010. Usnesení č. 513 Rada města rozhodla uzavřít Pojistnou smlouvu na pojištění

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 832 Rady města Vimperk ze dne 15.08.2018 záměr č. 36/20/2018 označeného jako část parcely parc. č. 2522/74 ostatní plocha, jiná plocha oddělená geometrickým plánem č. 2486-186/2018 a nově

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.09.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.09.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.09.2015 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

Msto Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IO: zveejuje

Msto Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IO: zveejuje dle usnesení. 505 Rady msta Vimperk ze dne 22.5.2006 nabídku. 6/06 pronájmu pozemku vhodného pro výstavbu nízkopodlažního bytového domu, zapsaného u KÚ v Prachaticích, v katastru nemovitostí pro obec Vimperk

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.01.2009

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.01.2009 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.01.2009 Usnesení č. 1 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 30.12.2008 Usnesení č. 2 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o podmínkách poskytnutí

Více

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 23.06.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 322 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r.

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r. a usnesením č. 825 Rady města Vimperk ze dne 19.09.2011 záměr č. 67/30/11 pronájmu pozemků zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Ing. Bohumil Petrášek Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 28.12.2016 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Ing. Karel Hudeček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.05.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava, Ing. Bohumil Petrášek Omluveni: Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10. 08. 2009 Usnesení č. 720 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 27. 07. 2009. Usnesení č. 721 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.02.2010 Usnesení č. 78 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 25.01.2010. Usnesení č. 79 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu mandátní, jejíž předmětem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.06.2009 Usnesení č. 518 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 25.05.2009 Usnesení č. 519 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo jejíž předmětem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.12.2010 Usnesení č. 1266 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 13.12.2010. Usnesení č. 1267 Rada města na základě zprávy o posouzení a hodnocení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.10.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.10.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.10.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Mgr. Dagmar Rűckerová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.02.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.10.2008 Usnesení č. 1024 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 20.10.2008. Usnesení č. 1025 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o přeložce zařízení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.05.2009 Usnesení č. 468 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 11.05.2009. Usnesení č. 469 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo jejíž předmětem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.10.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Mgr. Dagmar Rűckerová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 09.11.2009 Usnesení č. 1052 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 02.11.2009. Usnesení č. 1053 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle předloženého

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 23.11.2015 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Ing. Bohumil Petrášek Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 23.03.2009 Usnesení č. 247 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 16.03.2009. Usnesení č. 248 Rada města provádí změnu objemu rozpočtu na rok 2009

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 27.08.2007 Usnesení č. 885 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 14.08.2007. Usnesení č. 886 Rada města rozhodla uzavřít Dodatek č. 1 ke smlouvě o

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.09.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 24.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 8 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 13.09.2010

Více

Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 539 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 13.03.2017 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, vedoucí FO

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25.06.2012 Přítomni: Hosté: Program: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Město Vimperk. Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk

Město Vimperk. Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk v souladu s ustanovením 39/1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích /obecní zřízení/ a usnesením č. 166 Rady města Vimperk ze dne 19.2.2007 záměr č. 18/5/07 pronajmout nebytové prostory o celkové výměře 64,60

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 28.11.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.06.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.06.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.06.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Omluveni: Ing. Bohumil Petrášek Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 05.12.2011 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje

Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje a usnesením č. 20 Zastupitelstva města Vimperk ze dne 13.12.2010 záměr č. 1/1/11 prodeje nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.05.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Ing. Jan Tůma,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 04.04.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.02.2012 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 21.11.2018 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.09.2006

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.09.2006 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.09.2006 Usnesení č. 1003 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 11.09.2006. Usnesení č. 1004 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo Zavedení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 21.12.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Vimperk

Více

Zápis z dvacátéhodevátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodevátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodevátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 29.06.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 566 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 16.05.2011 Přítomni: Hosté: Program: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.10.2007 Usnesení č. 1061 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 08. 10. 2007. Usnesení č. 1062 Rada města souhlasí s tím, že žadatelem při podání

Více

Město Vimperk. Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje

Město Vimperk. Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje a usnesením č. 447 Rady města Vimperk ze dne 23.05.2011 záměr č. 39/19/11 pronajmout nebytové prostory č. 2 v bloku AB v 1. pp v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku, o celkové výměře 11,4 m 2 za

Více

záměr č. 81/21/07 Za Město Vimperk

záměr č. 81/21/07 Za Město Vimperk usnesením č. 712 Rady města Vimperk ze dne 28.6.2007 záměr č. 81/21/07 pronájmu nemovitosti v areálu bývalých kasáren U Sloupů zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 3. 03. 2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 3. 03. 2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 3. 03. 2008 Usnesení č. 205 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 25. 02. 2008. Usnesení č. 206 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o poskytování

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.07.2007 Usnesení č. 776 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 25. 07. 2007 Usnesení č. 777 Rada města jmenuje hodnotící komisi pro veřejnou zakázku

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.05.2010

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.05.2010 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.05.2010 Usnesení č. 561 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 24.05.2010. Usnesení č. 562 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o poskytnutí grantu

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 08.09.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 08.09.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 08.09.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 16.04.2018 Přítomni: Omluven: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Lukáš Sýs Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal Janče,

Více

Zápis z třicátéhoprvého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 24.04.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátéhoprvého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 24.04.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátéhoprvého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 24.04.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 630 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení zastupitelstva

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.01.2012 Přítomni: Omluven: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 411 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 18.04.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Filip

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 21.08.2006 Usnesení č. 783 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 07.08.2006. Usnesení č. 784 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu s Jihočeským krajem

Více

Připouští se podat nabídku na celý, nebo na část výše uvedeného předmětu nájmu dle zájmu.

Připouští se podat nabídku na celý, nebo na část výše uvedeného předmětu nájmu dle zájmu. a usnesením č. 1008 Rady města Vimperk ze dne 24.9.2007 záměr č. 106/28/07 pronájmu nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 23.03.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 23.03.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 23.03.2015 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Ing. Karel Hudeček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 09.01.2006

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 09.01.2006 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 09.01.2006 Usnesení č. 1 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 29.12.2005. Usnesení č. 2 Rada města bere na vědomí předložený výpočet nájemného pro

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 698 Rady města Vimperk ze dne 17.7.2017 záměr č. 43/21/2017 změny nájemní smlouvy č. 40-130/13 uzavřené dne 17.03.2017 mezi městem Vimperk a Městskými službami Vimperk, s. r. o. jejímž předmětem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 05.02.2018 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, MPA, vedoucí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 26.01.2015 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 24.10.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Ing. Jan Tůma MPA. Martina Jírovcová,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.03.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.03.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.03.2015 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 24.01.2011 Usnesení č. 40 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 17.01.2011. Usnesení č. 41 Rada města rozhodla o prodloužení nájemního vztahu k bytu

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 07.12.2009 Usnesení č. 1167 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 30.11.2009. Usnesení č. 1168 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo studie Parkové

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.06.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.06.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.06.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Usnesení. 544 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 29.05.2006. Usnesení. 545 Rada msta souhlasí s umístním pedzahrádky ped provozovnou Desperado

Více