Lighting Receiver io Montážní příručka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "www.somfy.com Lighting Receiver io Montážní příručka"

Transkript

1 Lighting Receiver io CZ Montážní příručka

2 ČESKY Společnost Somfy tímto prohlašuje, že výrobek odpovídá všem zásadním požadavkům a jiným relevantním ustanovením směrnice 1999/5/CE. Prohlášení o shodě je k dispozici na Platné v EU, CH a NO. Smlouva se nevztahuje na obrazové materiály.

3 OBSAH 1. Úvod 1 2. Bezpečnost Bezpečnost a odpovědnost Zvláštní bezpečnostní pokyny 3 3. Instalace 3 4. Zapojení přijímače io Lighting 3 5. Uvedení do provozu Zjištění již provedených kroků nastavení Programování prvního dálkového ovladače Somfy io 5 6. Použití osvětlení s ovladačem Somfy io 6 7. Dodatečná nastavení Chyba během nastavení Lokální chyba, speciální případ 6 8. Tipy a doporučení Otázky k přijímači io Lighting Výměna ztraceného nebo poškozeného ovladače Somfy io Obnovení původního nastavení Technické údaje ÚVOD Io Lighting receiver je přijímač vybavený dálkovým ovládáním. Umožňuje ovládání jakéhokoliv typu osvětlení (se žhavým vláknem / halogenové, LED) s napájením 230 V až do 500W pomocí dálkového ovladače Somfy io. Malé rozměry zařízení umožňují jeho samostatnou instalaci poblíž výrobku, který ovládá. Io Lighting Receiver může být použit jako: Samostatné ovládání jeden io Lighting Receiver je ovládán jedním ovladačem Vícenásobné ovládání jeden io Lighting Receiver je ovládán několika dálkovými ovladači (až 9 dálkových ovladačů). Skupinové ovládání několik zařízení io Lighting Receiver je ovládáno pomocí jednoho ovladače. Jakým způsobem io Lighting Receiver funguje? io Lighting Receiver používá io homecontrol, nový universální a bezpečný bezdrátový komunikační protokol, který je sdílen předními světovými výrobci v oblasti automatizace domácnosti. Io homecontrol umožňuje vzájemnou komunikaci a ovládání pomocí jediného ovladače všech zařízení určených pro zvýšení Vašeho pohodlí a bezpečí. Flexibilita a perfektní kompatibilita systému io homecontrol Vám poskytne podporu s vývojem Vašich potřeb. Se systémem io homecontrol můžete například začít s automatizací vašich rolet a předních dveří, pak teprve přidat vnější markýzy, bránu, garážová vrata nebo zahradní osvětlení. Tato rozšiřitelná zařízení jsou díky systému io homecontrol, který zajišťuje interoperabilitu, stále kompatibilní se stávajícím systémem. Pro více informací prosím navštivte webové stránky www,io homecontrol.com Io homecontrol poskytuje pokročilou a bezpečnou technologii dálkového ovládání, která je snadná na instalaci. Výrobky označené io homecontrol spolu komunikují pro zvýšení pohodlí, bezpečností a úspory energie. homecontrol.com

4 2. BEZPEČNOST 2.1 Bezpečnost a odpovědnost Před použitím tohoto výrobku si prosím pečlivě přečtěte pokyny. Tento výrobek společnosti Somfy musí být instalován autorizovaným technikem z oblasti motorizace a automatizace, pro kterého je tato příručka určena. Dále pak musí technik dodržet stávající normy a zákony země, kde je výrobek instalován a informovat své zákazníky o podmínkách provozu a údržby daného výrobku. Jakékoliv použití mimo rozsah určený společností Somfy je zakázané. V případě, kdy není použití v souladu s těmito pokyny, se společnost Somfy zříká jakékoliv odpovědnosti a záruka společnosti Somfy se stává neplatnou. Nikdy nezačínejte s instalací dříve, než se ujistíte o kompatibilitě tohoto výrobku se souvisejícím vybavením a příslušenstvím. 2.2 Zvláštní bezpečnostní pokyny Io Lighting Receiver nainstalujte v místě chráněném před deštěm a nepříznivým počasím. Ujistěte se, že lehký modul připojený k io Lighting Receiver nepřesáhne 500W. Nikdy nepřipojujte několik Io Lighting Receiver k stejnému světlu. 3. INSTALACE Doporučení při instalaci Minimální vzdálenost (Z) mezi Io Lighting Receiver a zemí: Z = 150 cm. 4. ZAPOJENÍ IO LIGHTING RECEVER Io Lighting Receiver musí být instalován v místě, které je chráněno před nepříznivým počasím a deštěm a které je mimo dosah dětí. Odpojte přívodní napájení. Připojte Io Lighting Receiver k přívodnímu napájení dle schématu zapojení: Napájení 230V = Na straně napájení (A) Světlo = Na straně světla (B) A 1 Modrý Neutrální 1 Modrý Neutrální 2 Hnědý Živý B 2 Hnědý Živý Zelený/žlutý Země Zelený/žlutý Země

5 5. UVEDENÍ DO PROVOZU Příručka popisuje pouze uvedení do provozu za použití dálkového ovladače Somfy io typu Situo io. Pro uvedení do provozu za použití jakéhokoliv jiného ovladače prosím nahlédněte do příslušné příručky. Nikdy io Lighting receiver neinstalujte poblíž kovových ploch; mohou snížit dosah dálkového ovládání. Před instalací io Lighting receiver zkontrolujte dosah dálkového ovládání. Dosah je omezen normami dálkového ovládání pro zařízení. Použití bezdrátového zařízení (např. Hi Fi bezdrátových sluchátek) fungujících na stejné frekvenci může způsobit rušení a mohou mít záporný vliv na výkon výrobku. Budova, ve které je výrobek nainstalován může snižovat dosah bezdrátového spojení snižovat. Dosah bezdrátového přenosu je pro dálkové ovládání Somfy io: X = 200 m na otevřeném prostranství. Y = 20 m skrz 2 betonové zdi. 5.1 Zjištění již provedených kroků nastavení Napájen může být pouze jeden přijímač. Zapněte přívodní napájení a pokračujte dle postupu a nebo b, v závislosti na reakci světla: Světlo se rozsvítí a zhasne Nebyl naprogramován žádny ovladač Somfy io Přejděte na oddíl Naprogramování prvního dálkového ovladače Somfy io. Nebo Světlo se rozsvítí Stiskněte tlačítko nahoru nebo dolů a pokračujte dle postupu c nebo d v závislosti na reakci světla: Světlo se stále nerozsvěcuje Nebyl naprogramován žádný ovladač Somfy io. Přejděte na oddíl Naprogramování prvního dálkového ovladače Somfy io. Nebo Světlo se rozsvítí nebo zhasne Dálkový ovladač Somfy io byl naprogramován. Přejděte na oddíl Provoz. Programování prvního ovladače Somfy io Programování prvního ovladače Somfy io Provoz 5.2 Naprogramování prvního dálkového ovladače Somfy io 1) Současně stiskněte tlačítka nahoru/dolů na dálkovém ovladači Somfy io: světlo se rozsvítí a následně zhasne. 2) Krátce stiskněte tlačítko PROG na dálkovém ovladači Somfy io: světlo se rozsvítí a následně zhasne, což značí, že dálkový ovladač Somfy io byl naprogramován do io Lighting Receiver.

6 6. POUŽITÍ OSVĚTLENÍ S DÁLKOVÝM OVLADAČEM SOMFY IO K rozsvícení světla: Stiskněte tlačítko nahoru. Ke zhasnutí světla: Stiskněte tlačítko dolů. Tlačítko my nemá žádný účinek. 7. DODATEČNÁ NASTAVENÍ 7.1 Vložení/Smazání dálkových ovladačů Somfy io Dálkový ovladač Somfy io Do io Lighting Receiveru může být naprogramováno maximálně 9 dálkových ovladačů. 3) Stiskněte tlačítko PROG na naprogramovaném dálkovém ovladači (a), dokud se světlo nerozsvítí a následně nezhasne: io Lighting Receiver bude v programovacím režimu po dobu 10 minut. 4) Krátce stiskněte tlačítko PROG na dálkovém ovladači Somfy io (b), který má být přidán/odebrán: světlo se rozsvítí a následně zhasne; dálkový ovladač byl přidán/odebrán. 7.2 Vytvoření ovládání skupiny a ovládání vícero ovladači Ovládání skupiny Ovládání skupiny: dálkový ovladač Somfy io ovládá několik io Lighting Receiverů. 1) Odpojte přívodní napájení od příslušných io Lighting Receiverů (e, f a g), které mají být ovládány jediným dálkovým ovladačem. 2) Zapněte první io Lighting Receiver (e), který má být s dálkovým ovladačem spárován. 3) Stiskněte současně tlačítka nahoru/dolů na dálkovém ovladači Somfy io: světlo se rozsvítí a pak zhasne. 4) Stiskněte tlačítko PROG na dálkovém ovladači Somfy io: světlo se rozsvítí a pak opět zhasne jako indikace, že dálkový ovladač Somfy io byl do io Lighting Receiveru naprogramován. 5) Zapněte následující io Lighting Receiver, který má být spárován a opakujte kroky 3) a 4) Opakujte postup u dalších io Lighting Receiverů, které mají být ovládány tímto dálkovým ovladačem Somfy io.

7 7.2.2 Ovládání vícero ovladači Ovládání vícero ovladači: io Lighting Receiver je ovládán několika dálkovými ovladači Somfy io. 1) Stiskněte tlačítko PROG na programovaném dálkovém ovladači (A), dokud se nerozsvítí světlo a následně nezhasne: io Lighting Receiver bude v programovacím režimu po dobu 10 minut. 2) Krátce stiskněte tlačítko PROG na dálkovém ovladači Somfy io (B), který má být přidán: světlo se rozsvítí a následně zhasne; dálkový ovladač io byl přidán. Opakujte tyto dva kroky pro přidání každého dálkového ovladače Somfy io. 8. TIPY A DOPORUČENÍ 8.1 Otázky týkající se io Lighting Receiveru? Pozorování Možná příčina Řešení Světlo nereaguje na stiknutí tlačítka Žárovka je spálená. Žárovku vyměňte. na dálkovém ovladači Dálkový ovladač nebyl do io Lighting Receiveru naprogramován Proveďte postup pro přidání dálkového ovladače Somfy io. Baterie v dálkovém ovladači jsou Vyměňte baterie vybité Rušení bezdrátového spojení neumožňuje funkci dálkového Vypněte jakákoliv bezdrátová zařízení v okolí ovladače Somfy io a Lighting Receiveru. Použitý dálkový ovladač není kompatibilní s io Lighting Receiverem Ujistěte se,že jsou výrobky kompatibilní Nic nefunguje Závada na přívodním napájení Zkontrolujte přívodní napájení. Žárovka je spálená. Žárovku vyměňte. Světla nebo žárovky spárované s io Lighting Receiverem mají celkový výkon vyšší než 500W. 8.2 Výměna ztraceného nebo poškozeného dálkového ovladače Somfy io Viz příslušná příručka. 8.3 Obnovení původního nastavení Tento reset je proveden pomocí dálkového ovladače Somfy io Tento reset ruší spárování se všemi dálkovými ovladači. Odpojte přívodní napájení od io Lighting Receiveru, který má být resetován. 1) Odpojte přívodní napájení po dobu 2 sekund. 2) Napájení po dobu 5 až 15 sekund opět připojte. 3) Odpojte přívodní napájení po dobu 2 sekund. 4) Napájení opět zapněte: světlo bude pomalu blikat. 5) Podržte tlačítko PROG: světlo se rozsvítí a pak zhasne; po chvíli se opět rozsvítí. U io lifting Receiver tak bude obnoveno výchozí nastavení od výrobce. Opakujte postupy z oddílu Provoz Ujistěte se, že výkon žárovek spárováných s io Lighting Receiverem nepřesahuje 500W.

8 9. TECHNICKÉ ÚDAJE Kmitočet MHz io homecontrol, obousměrné třípásmové Napájení 230 V AC ~ 50 Hz 60 Hz Stupeň ochrany IP 44 Provozní teplota 25 o C až +60 o C Třída II Počet programovatelných dálkových ovladačů io 9 Rozměry a: 87,4 mm b:24,4 mm h: 41,5 mm Index znečištění 1 Stupeň ochrany před elektrickým šokem Kategorie II Max. výkon 500W Jmenovité napětí odolnosti vůči impulsu 4kV Provozní typ S1 Typ spínače PTI >175V Chlazení Bez chlazení Ochranné zařízení Bez ochranného zařízení Počet provozních cyklů Typ jističe Mikrospínač

CZ TELIS COMPOSIO io INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA

CZ TELIS COMPOSIO io INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA CZ TELIS COMPOSIO io INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA Tato příručka popisuje instalaci, uvedení do provozu a nastavení tohoto výrobku. 1. BEZPEČNOST Bezpečnost a odpovědnost Před použitím tohoto výrobku si prosím pečlivě

Více

CZ MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA

CZ MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA OBSAH CZ Specifikace 2 Příprava poháněné hřídele motoru 2 Zjištění typu seřízení rolety 3 Zapamatování vysílače 4 Určení typů rolet 5 Nastavení koncových poloh 6 až 13 Manuální přenastavení

Více

www.somfy.com Oximo 50 S Auto io Montážní příručka

www.somfy.com Oximo 50 S Auto io Montážní příručka www.somfy.com Oximo 50 S Auto io CZ Montážní příručka ČESKY Společnost Somfy tímto prohlašuje, že výrobek odpovídá všem zásadním požadavkům a jiným relevantním ustanovením směrnice 1999/5/CE. Prohlášení

Více

www.somfy.com Easy Sun io Montážní příručka

www.somfy.com Easy Sun io Montážní příručka www.somfy.com Easy Sun io CZ Montážní příručka www.somfy.com ČESKY Společnost Somfy tímto prohlašuje, že výrobek odpovídá všem zásadním požadavkům a jiným relevantním ustanovením směrnice 1999/5/CE. Prohlášení

Více

Instalační příručka. 2.2 Zvláštní bezpečnostní doporučení Obrázek A. 3.Obsah Obrázek B. 1.Úvod. 2.Bezpečnost 2.1 Bezpečnost a odpovědnost

Instalační příručka. 2.2 Zvláštní bezpečnostní doporučení Obrázek A. 3.Obsah Obrázek B. 1.Úvod. 2.Bezpečnost 2.1 Bezpečnost a odpovědnost Krom toho musí technik dodržet aktuální normy a zákony v zemi instalace výrobku a informovat zákazníky o provozních podmínkách a podmínkách údržby výrobku. Jakékoliv použití výrobku mimo oblast určenou

Více

www.somfy.com Sunea io Montážní příručka

www.somfy.com Sunea io Montážní příručka www.somfy.com Sunea io CZ Montážní příručka ČESKY Společnost Somfy tímto prohlašuje, že výrobek odpovídá všem zásadním požadavkům a jiným relevantním ustanovením směrnice 1999/5/CE. Prohlášení o shodě

Více

Centralis Receiver RTS 2

Centralis Receiver RTS 2 Abyste mohli optimálně využít všech výhod rádiového přijímače Centralis Receiver RTS, přečtěte si pozorně následující návod k provozu. Centralis Receiver RTS je řídicí jednotka - přijímač dálkového ovládání

Více

STMÍVAČ OSVĚTLENÍ LIGHTING MODULIS RECEIVER RTS

STMÍVAČ OSVĚTLENÍ LIGHTING MODULIS RECEIVER RTS STMÍVAČ OSVĚTLENÍ LIGHTING MODULIS RECEIVER RTS CZ Návod k montáži a obsluze Obsah 1. Úvod 3 1.1. Popis a určení výrobku 3 1.2. Technické údaje 3 2. Bezpečnostní pokyny 4 2.1. Obecné zásady 4 2.2. Speciální

Více

White LED Receiver io

White LED Receiver io EN NL IT ES EL DA FI Instructions Handleiding Manuale Instrucciones Οδηγίες χρήσης Brugsanvisning Käyttöopas SV NO TR PL HU RO Bruksanvisning Veiledning Talimatlar Instrukcja Návod Útmutató Instrucţiuni

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ

NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ ŽALUZIOVÝ POHON J4 io NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ v. 2012-03 OBSAH 1 Úvod 3 2 Bezpečnostní pokyny 3 2.1 Bezpečnost a odpovědnost 3 2.2 Speciální bezpečnostní pokyny 4 2.3 Pracovní poloha 4 3 Vestavba pohonu

Více

Dálkově ovládaná objímka ZAP/VYP 60W. CZ Návod k instalaci a obsluze

Dálkově ovládaná objímka ZAP/VYP 60W. CZ Návod k instalaci a obsluze Dálkově ovládaná objímka ZAP/VYP 60W CZ Návod k instalaci a obsluze OBSAH OBECNÉ INFORMACE 3 Prohlášení o shodě 3 Záruka 3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 3 Obecné bezpečnostní pokyny 3 Provozní podmínky 3 RECYKLACE

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ

NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ ŽALUZIOVÝ POHON J4 io NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ v. 2012-03 OBSAH 1 Úvod 3 2 Bezpečnostní pokyny 3 2.1 Bezpečnost a odpovědnost 3 2.2 Speciální bezpečnostní pokyny 4 2.3 Pracovní poloha 4 3 Vestavba pohonu

Více

CZ Instalační příručka

CZ Instalační příručka CZ Instalační příručka Instalační příručka Tyto pokyny popisují instalaci, uvedení do provozu a provoz tohoto výrobku. 1. Úvod Eolis 3D WireFree TM io je bezdrátový trojrozměrný senzor pohybu vybavený

Více

PROVOZNÍ NÁVOD PRO DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ A PROGRAMOVÁNÍ FUNKCÍ POMOCÍ VYSÍLAČŮ R-CONTROL

PROVOZNÍ NÁVOD PRO DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ A PROGRAMOVÁNÍ FUNKCÍ POMOCÍ VYSÍLAČŮ R-CONTROL verze 01/2017 PROVOZNÍ NÁVOD PRO DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ A PROGRAMOVÁNÍ FUNKCÍ POMOCÍ VYSÍLAČŮ R-CONTROL DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ R1/6 ARTUS, s.r.o., Čechova 1433, 256 01 Benešov, tel.: 317 728 958 IČ/DIČ: 25793985/CZ25793985,

Více

11.15 Inteo Centralis indoor RTS

11.15 Inteo Centralis indoor RTS Abyste mohli optimálně využít všech výhod vašeho rádiového přijímače Centralis indoor RTS, přečtěte si pozorně následující návod k provozu. Centralis indoor RTS je rádiový přijímač pro bezdrátové ovládání

Více

Centronic EasyControl EC545-II

Centronic EasyControl EC545-II Centronic EasyControl EC545-II cs Návod na montáž a obsluhu 5 -ti kanálový ruční vysílač Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má

Více

Centronic EasyControl EC541-II

Centronic EasyControl EC541-II Centronic EasyControl EC541-II cs Návod k montáži a obsluze Ruční vysílač Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být uchováván

Více

* dosah závisí na místních podmínkách a nemusí vždy dosahovat uvedené hodnoty

* dosah závisí na místních podmínkách a nemusí vždy dosahovat uvedené hodnoty NÁVOD K POUŽITÍ Abyste optimálně využili vlastnosti pohonu Roll Up WireFree TM RTS, přečtěte si prosím pozorně následující návod k montáži a obsluze. Návod uschovejte pro budoucí použití. A. Technické

Více

Centronic EasyControl EC5410-II

Centronic EasyControl EC5410-II Centronic EasyControl EC5410-II cs Návod k montáži a obsluze 10kanálový ruční vysílač Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být

Více

NÁVOD K POUŽITÍ ZÁSTRČKA 230V

NÁVOD K POUŽITÍ ZÁSTRČKA 230V Přijímač dálkového ovládání Orienta Receiver RTS NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností přijímače dálkového ovládání Orienta Receiver RTS, přečtěte si prosím pečlivě tento návod

Více

Centronic EasyControl EC545-II

Centronic EasyControl EC545-II Centronic EasyControl EC545-II cs Návod k montáži a obsluze 5kanálový ruční vysílač Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být

Více

5 V= (z jednotky Motor Controller) 50 ma 433,42 MHz Kapacita paměti

5 V= (z jednotky Motor Controller) 50 ma 433,42 MHz Kapacita paměti animeo IB+ Karta dálkového ovládání RTS NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností karty dálkového ovládání RTS, přečtěte si prosím pečlivě tento návod. Návod uschovejte pro pozdější

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw NÁVOD K OBSLUZE Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw Základní údaje Bezdrátový podmítkový spínač Provozní napětí: 230 V/AC, 50Hz Parametry spínání: 2000 W (odporová zátěž) 600 W (induktivní zátěž)

Více

Centronic EasyControl EC513

Centronic EasyControl EC513 Centronic EasyControl EC513 cs Návod na montáž a obsluhu 3kanálové kódové tlačítko Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být uchováván

Více

Eolis RTS. Větrná automatika s dálkovým ovládáním. 1. Technické údaje

Eolis RTS. Větrná automatika s dálkovým ovládáním. 1. Technické údaje Abyste mohli optimálně využít všech vlastností větrné automatiky Eolis RTS, přečtěte si pozorně následující návod k montáži a obsluze. Eolis RTS je větrná automatika s bezdrátovým dálkovým ovládáním, určená

Více

Pohon garážových vrat

Pohon garážových vrat Hněvkovského 30/65, 61700 Brno-Komárov Pohon garážových vrat Instalační a uživatelský manuál Upozornění: je důležité pro bezpečnost všech osob, kteří instalují a používají tento pohon garážových vrat,

Více

Centronic MemoControl MC441-II

Centronic MemoControl MC441-II Centronic MemoControl MC441-II cs Návod k montáži a obsluze Ruční vysílač s funkcí Memory Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má

Více

BT-M6Z02-RF 230V/24V

BT-M6Z02-RF 230V/24V 230V/24V NÁVOD K OBSLUZE BEZDRÁTOVÁ PŘIPOJOVACÍ LIŠTA MASTER 6ZONOVÝ CZ Wolf Česká republika s.r.o.. Rybnická 92. 634 00 Brno. tel. +420 547 429 311. info@wolfcr.cz. www.czech.wolf.eu 1 NÁVOD K OBSLUZE

Více

Zatížitelnost spínacích kontaktů relé 3 A / 230 V / 50 Hz

Zatížitelnost spínacích kontaktů relé 3 A / 230 V / 50 Hz Řídící jednotka pro žaluzie s integrovaným přijímačem DO Centralis UNO RTS VB NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností řídící jednotky Centralis UNO RTS VB, přečtěte si prosím pečlivě

Více

BT-M6Z02-RF 230V/24V

BT-M6Z02-RF 230V/24V 230V/24V NÁVOD K OBSLUZE RÁDIOVÝ ROZDĚLOVAČ MASTER 6ZONOVÝ CZ Wolf Česká republika s.r.o.. Rybnická 92. 634 00 Brno. tel. +420 547 429 311. info@wolfcr.cz. www.czech.wolf.eu 1 NÁVOD K OBSLUZE Rádiový rozdělovač

Více

Centronic MemoControl MC441-II

Centronic MemoControl MC441-II Centronic MemoControl MC441-II cs Návod k montáži a obsluze Ruční vysílač s funkcí Memory Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má

Více

Instalační příručka DEVIlink RU Elektronická zesilovací jednotka

Instalační příručka DEVIlink RU Elektronická zesilovací jednotka DEVIlink RU Elektronická zesilovací jednotka www.devi.com Obsah 1 Úvod 3 2 Technické údaje 4 3 Bezpečnostní pokyny 6 4 Montážní pokyny 7 5 Nastavení 8 5.1 Spusťte test přenosu signálu na zesilovací jednotce........................................8

Více

Verze CZ 12/2014 PŘELOŽENÝ PŮVODNÍ NÁVOD AUTOMATICKÝ POHON GARÁŽOVÝCH VRAT. Model: LIFT250

Verze CZ 12/2014 PŘELOŽENÝ PŮVODNÍ NÁVOD AUTOMATICKÝ POHON GARÁŽOVÝCH VRAT. Model: LIFT250 Upozornění! Před použitím automatických garážových vrat si pečlivě přečtěte tento návod, abyste pochopili princip fungování přístroje. V případě pochybností se obraťte na výrobce! Nezačínejte pracovat

Více

Spínání světel. Stmívání světel. Ventilátory a střešní okna. Žaluzie, rolety, markýzy. Dveře a garážová vrata. Domovní brány a závory

Spínání světel. Stmívání světel. Ventilátory a střešní okna. Žaluzie, rolety, markýzy. Dveře a garážová vrata. Domovní brány a závory 20 Více pohodlí RF HOME rozšiřuje výrobkovou řadu ELEGANT a VARIANT o nové prvky, využívající ke vzájemné komunikaci bezdrátové radiofrekvenční technologie 868.3 MHz. Bezdrátové ovládání Spínání světel

Více

RÁDIOVÝ PŘIJÍMAČ MODULOVÝ 2-KANÁLOVÝ ROM-10

RÁDIOVÝ PŘIJÍMAČ MODULOVÝ 2-KANÁLOVÝ ROM-10 RÁDIOVÝ PŘIJÍMAČ MODULOVÝ 2-KANÁLOVÝ ROM-10 návod k obsluze POPIS FUNKCE Rádiový přijímač modulový ROM-10 může být vestavěný v typických rozvodnicích na DIN liště TH 35 a realizovat funkce rádiového řízení

Více

Bezdrátový multizónový modul

Bezdrátový multizónový modul s 1 428 Bezdrátový multizónový modul pro podlahové vytápění / zónové topné systémy RDE-MZ6 Bezdrátový multizónový modul RDE-MZ6 s napájením AC 230 V Montáž na DIN lištu (součástí dodávky modulu) 2-polohová

Více

Centralis Indoor RTS2

Centralis Indoor RTS2 Abyste mohli optimálně využít všech výhod rádiového přijímače Centralis Indoor RTS2, přečtěte si pozorně následující návod k použití. V případě nejasností nebo dotazů kontaktujte svého dodavatele nebo

Více

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link BR kotlové relé Instalační návod. Danfoss Heating Solutions

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link BR kotlové relé Instalační návod. Danfoss Heating Solutions MAKING MODERN LIVING POSSIBLE kotlové relé Instalační návod Danfoss Heating Solutions Obsah Úvod.... 3 Instalace... 3 Montáž... 3 Elektrické zapojení... 4 Přidání zařízení.... 4 Konfigurace relé... 5 Konfigurace

Více

Centronic SensorControl SC711

Centronic SensorControl SC711 Centronic SensorControl SC711 cs Návod na montáž a obsluhu Čidlo větru Důležité informace pro: montéry elektrikáře uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být uchováván uživatelem.

Více

T2M 2,4G LED ovladač barevné teploty

T2M 2,4G LED ovladač barevné teploty T2M 2,4G LED ovladač barevné teploty T2M T3- CC T3- CV T2M je 2.4GHz RF bezdrátový regulátor teploty synchronizace / zóna barva. Řídicí systém se skládá ze dvou částí, dálkového ovládání a přijímače. Synchronizačním

Více

Centronic SensorControl SC811

Centronic SensorControl SC811 Centronic SensorControl SC811 cs Návod na montáž a obsluhu Rádiové čidlo intenzity slunečního záření a síly větru Důležité informace pro: montéry/ elektrikáře/ uživatele Prosíme o předání odpovídajícím

Více

Pozn.: Monostabilní relé přepíná pouze v případě, že je přístroj pod napětím.

Pozn.: Monostabilní relé přepíná pouze v případě, že je přístroj pod napětím. Návod k obsluze DIGITÁLNÍ SPÍNACÍ HODINY S JEZDCI Čtěte pozorně všechny instrukce Elektronické časové spínače s programováním denním (Micro D) nebo týdenním (Micro W) k ovládání elektrických zařízení.

Více

EC PROHLÁŠENÍ O SHODĚ

EC PROHLÁŠENÍ O SHODĚ Výrobce: JCM TECHNOLOGIES, S.A. C/Bisbe Morgades, 46 Baixos 08500 VIC Barcelona SPAIN EC PROHLÁŠENÍ O SHODĚ tímto prohlašuje, že výrobek uvedený níže je v souladu s příslušnými základními požadavky podle

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU

NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU VMS-02C05 INFORMACE Všechny informace v NÁVODU K OBSLUZE musí být pečlivě přečteny a prostudovány. Věnujte pozornost provozním normám a VAROVNÝM hlášením. Jejich nerespektování může vést k poškození zařízení

Více

Návod na rychlou instalaci WIFI. Superrychlá wifi kdekoliv ve vaší domácnosti

Návod na rychlou instalaci WIFI. Superrychlá wifi kdekoliv ve vaší domácnosti Návod na rychlou instalaci WIFI BoOSTER Superrychlá wifi kdekoliv ve vaší domácnosti Co najdete v balení? PG9073LG Powerline je menší ze zařízení, které rozšíří internet ve vašem domě PG9072LG Powerline

Více

RADIOBAND/OS RADIOBAND/OSB

RADIOBAND/OS RADIOBAND/OSB PŘEDSTAVENÍ RADIOBAND/OS RADIOBAND/OSB POPIS Radioband systém je konstruován pro průmyslové, komerční a privátní dveřní a vratové aplikace kde jsou použity bezpečnostní lišty. Tento bezdrátový systém nahrazuje

Více

Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál

Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál Spojka Zámek pohled shora pohled zespoda Otvory pro montáž kazety Otvor pro kabeláž Montážní otvor pro samořezné šrouby základna dálkový ovladač 2x metrický

Více

Autonomní přístupový sytém IBA-7612

Autonomní přístupový sytém IBA-7612 Autonomní přístupový sytém IBA-7612 Přístupový systém s digitální klávesnící. Technické specifikace: Napájecí napětí: DC12V Pracovní proud: max. 130 ma Klidový proud: 40 ma Relé na zámek: max 5A Auxiliary

Více

Centronic VarioControl VCJ470 Návod k obsluze Rádiový přijímač pro žaluzie

Centronic VarioControl VCJ470 Návod k obsluze Rádiový přijímač pro žaluzie Centronic VarioControl VCJ470 CZ Návod k obsluze Rádiový přijímač pro žaluzie Tento návod prosím uschovejte! Návod k použití Obsah Všeobecně... 2 Záruka... 3 Bezpečnostní pokyny... 3 Použití k určenému

Více

PŘIJÍMAČ DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ FLOXR

PŘIJÍMAČ DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ FLOXR PŘIJÍMAČ DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ FLOXR Technické údaje Pracovní frekvence 433,92 MHz Vstupní impedance 52 Ω Citlivost 0,5 µv Napájení 10-28 V st/ss Klidová spotřeba 15 ma Spotřeba při 1 sepnutém relé 35 ma

Více

ČESKY Obsah K tomuto návodu

ČESKY Obsah K tomuto návodu Obsah 1 K tomuto návodu...89 2 Bezpečnostní pokyny...89 2.1 Řádné používání...89 2.2 Bezpečnostní pokyny k provozu přijímače...89 3 Rozsah dodávky...90 4 Popis přijímače...90 4.1 Indikace LED...91 5 Montáž...91

Více

Mi Light Uživatelská příručka

Mi Light Uživatelská příručka Mi Light Uživatelská příručka 8-zónové chytré panelové dálkové ovládání Model č. B8 Vlastnosti produktu Toto 8-zónové chytré panelové ovládání se skládá z jemného a elegantního panelu z tvrzeného skla

Více

Bezdrátová komunikační brána (RS485 Gateway)

Bezdrátová komunikační brána (RS485 Gateway) REGULÁTORY SMART GATE Bezdrátová komunikační brána (RS485 Gateway) NÁVODY NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU 1. Popis Smart Gate je bezdrátová komunikační brána mezi vzduchotechnickými jednotkami SAVE a bezdrátovými

Více

WOC Fig 1. Fig 2

WOC Fig 1. Fig 2 WOC210001 Fig 1 Fig 2 Copyright 2016 VARO www.varo.com WOC210001 Fig. 3 Copyright 2016 VARO www.varo.com WOC210001 Fig. 4 Copyright 2016 VARO www.varo.com SVĚTLOMET LED S ČIDLEM 20W WOC210001 WOC210001

Více

Centronic MemoControl MC415

Centronic MemoControl MC415 Centronic MemoControl MC415 cs Návod k montáži a obsluze Nástěnný vysílač s funkcí Memory Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má

Více

11.27 Centralis Uno RTS

11.27 Centralis Uno RTS Abyste mohli plně využít všech vlastností, které Vám nabízí řídicí jednotka Centralis Uno RTS, přečtěte si prosím pozorně následující návod k použití. Řídící jednotka s integrovaným přijímačem dálkového

Více

INSTRUKCE PRO POUŽITÍ A INSTALACI

INSTRUKCE PRO POUŽITÍ A INSTALACI INSTRUKCE PRO POUŽITÍ A INSTALACI DÁLKOVÝ OVLADAČ PRO VENTILÁTOR Jmenovité napětí 220-240V, 50Hz PROSÍM PŘED POUŽITÍM PRODUKTU SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE VŠECHNY INSTRUKCE VAROVÁNÍ aby se snížilo riziko vzniku

Více

1. Technické údaje. 2. Instalace NÁVOD K POUŽITÍ. Chronis Smart RTS. Programovatelné spínací hodiny s rádiovým přenosem povelu

1. Technické údaje. 2. Instalace NÁVOD K POUŽITÍ. Chronis Smart RTS. Programovatelné spínací hodiny s rádiovým přenosem povelu Programovatelné spínací hodiny s rádiovým přenosem povelu Chronis Smart RTS NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností zařízení, přečtěte si prosím pečlivě tento návod k použití. V

Více

Trubkové pohony s přijímačem DO SONESSE 50 RTS Návod k montáži a nastavení

Trubkové pohony s přijímačem DO SONESSE 50 RTS Návod k montáži a nastavení 1. POPIS Pohony Sonesse 50 RTS jsou speciální trubkové pohony s vestavěným přijímačem dálkového ovládání Somfy RTS. Jsou určeny pro pohon interiérových látkových rolet, screenů, projekčních pláten apod.

Více

Bezdrátová termostatická hlavice

Bezdrátová termostatická hlavice Bezdrátová termostatická hlavice Model: TRV10RF INSTALAČNÍ MANUÁL Obsah krabice Obsah balení Ikony použité v tomto návodě: Bezpečnostní pokyny Důležitá informace Tip Obsah : Obsah balení Úvod Shoda výrobku

Více

Verze CZ 12/2015 PŘELOŽENÝ PŮVODNÍ NÁVOD AUTOMATICKÝ POHON GARÁŽOVÝCH VRAT. Model: OTIO

Verze CZ 12/2015 PŘELOŽENÝ PŮVODNÍ NÁVOD AUTOMATICKÝ POHON GARÁŽOVÝCH VRAT. Model: OTIO Upozornění! Před použitím automatických garážových vrat si pečlivě přečtěte tento návod, abyste pochopili princip fungování přístroje. V případě pochybností se obraťte na výrobce! Nezačínejte pracovat

Více

POHON GARÁŽOVÝCH VRAT MONTÁŽNÍ A PROVOZNÍ NÁVOD POHONU FR600 A FR800

POHON GARÁŽOVÝCH VRAT MONTÁŽNÍ A PROVOZNÍ NÁVOD POHONU FR600 A FR800 POHON GARÁŽOVÝCH VRAT MONTÁŽNÍ A PROVOZNÍ NÁVOD POHONU FR600 A FR800 OBSAH Bezpečnost... 1 Potřebné nástroje... 1 Dodatečné součásti kování... 3 Připevnění kolejnice k pohonu garážových vrat... 4 Instalace

Více

Centronic VarioControl VC421

Centronic VarioControl VC421 N N Centronic VarioControl VC421 230V/50Hz/8VA Centronic VarioControl VC421 4034 200 008 0 Ind. Ind. Zentral Zentral cs Návod na montáž a obsluhu Podmítkový rádiový vysílač Důležité informace pro: montéry/

Více

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link RS Room Sensor Installation Guide. Danfoss Heating Solutions

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link RS Room Sensor Installation Guide. Danfoss Heating Solutions MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Room Sensor Installation Guide Danfoss Heating Solutions Obsah Úvod................................................... 69 Symboly na displeji.....................................

Více

Centronic MemoControl MC415

Centronic MemoControl MC415 Centronic MemoControl MC415 cs Návod k montáži a obsluze Nástěnný vysílač s funkcí Memory Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má

Více

Altus 40 RTS CZ Návod

Altus 40 RTS CZ Návod Altus 40 RTS CZ Návod v. A (11-2015) Altus 40 RTS PŘEKLAD PŮVODNÍHO NÁVODU Tento návod je platný pro všechny pohony typu Altus 40, bez ohledu na krouticí moment a otáčky. OBSAH 1. Základní informace 3

Více

Návod k instalaci opakovače DECT signálu

Návod k instalaci opakovače DECT signálu Návod k instalaci opakovače DECT signálu Gigaset DECT repeater 2.0 / Gigaset opakovač DECT signálu 2.0 Opakovač DECT signálu slouží pro rozšíření pokrytí bezdrátového signálu DECT telefonů Gigaset, v případě,

Více

Pohon bran SGS 501. Obj. č. 62 04 50

Pohon bran SGS 501. Obj. č. 62 04 50 Pohon bran SGS 501 Obj. č. 62 04 50 Bezpečnostní pokyny Před instalací výrobku si prosím pozorně přečtěte tento návod. Postupujte podle pokynů a uchovejte tento návod po celou dobu životnosti produktu.

Více

11.12 TELIS 1 RTS TELIS 4 RTS Motorový modul RCE 800/801

11.12 TELIS 1 RTS TELIS 4 RTS Motorový modul RCE 800/801 RADIOLINE - dobrá volba S jste se rozhodli pro kvalitní produkt od firmy SOMFY. SOMFY je přední výrobce pohonů a řídicích systémů pro rolety a sluneční zastíňovací zařízení. SOMFY-produkty jsou považovány

Více

BEZDRÁTOVÁ REGULACE A PŘÍSLUŠENSTVÍ

BEZDRÁTOVÁ REGULACE A PŘÍSLUŠENSTVÍ BEZDRÁTOVÁ REGULACE A PŘÍSLUŠENSTVÍ NASTAVENÍ TEPLOTY Regulace teploty v topném režimu je realizováno pomocí informací shromážděných venkovním čidlem a/nebo pokojovými e-bus termostaty - s modulací (max.

Více

ROLLIXO io. CZ Uživatelská příručka

ROLLIXO io. CZ Uživatelská příručka ROLLIXO io CZ Uživatelská příručka OBSAH OBECNÉ INFORMACE 1 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 2 POPIS PRODUKTU 2 POUŽÍVÁNÍ A PROVOZ 3 PROVOZNÍ DIAGNOSTIKA 6 ÚDRŽBA 7 RECYKLACE 8 TECHNICKÉ ÚDAJE 8 OBECNÉ INFORMACE Děkujeme,

Více

MINI LED CONTROLLER. Technické parametry. Přijímač: Ovladač:

MINI LED CONTROLLER. Technické parametry. Přijímač: Ovladač: MINI LED CONTROLLER Tento dálkový ovladač je vhodný pro LED pásek se dvěma barvami, nebo dva samostatné LED pásky. LED pásky lze snadno stmívat dotykovým ovládáním. Jeho výkon a kreativní design umožňuje

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ (PŘELOŽENÝ NÁVOD)

NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ (PŘELOŽENÝ NÁVOD) ŽALUZIOVÝ POHON J4 io NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ (PŘELOŽENÝ NÁVOD) Rev. C, 2015-03 CZ Společnost Somfy tímto prohlašuje, že tento výrobek je ve shodě se základními požadavky a dalšími příslušnými ustanoveními

Více

PocketHome 10-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ ZÁKLADNÍ POPIS ROZMĚRY. výstup R9. výstup R7. výstup R8. výstup R10. vstup +5V

PocketHome 10-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ ZÁKLADNÍ POPIS ROZMĚRY. výstup R9. výstup R7. výstup R8. výstup R10. vstup +5V PocketHome PH-WS04-10 10-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ ZÁKLADNÍ POPIS anténa s konektorem SMA na 433,92 MHz R10 R9 R8 R7 vstup +5V tl.del pro mazání kódů tl.fce pro výběr kanálu R1-R10 dioda PWR indikace pro napájení

Více

SP-1101W Skrátený inštalačný manuál

SP-1101W Skrátený inštalačný manuál SP-1101W Skrátený inštalačný manuál 06-2014 / v1.2 1 I. Informace o výrobku... 3 I-1. Obsah balení... 3 I-2. Přední panel... 3 I-3. Stav LED indikátoru... 4 I-4. Tlačítko stavu přepínače... 4 I-5. Typový

Více

11.23 Soliris RTS. Rádiová sluneční a větrná automatika

11.23 Soliris RTS. Rádiová sluneční a větrná automatika Abyste mohli optimálně využít všech výhod vaší sluneční automatiky Soliris RTS, přečtěte si pozorně následující návod k provozu. Soliris RTS je rádiová sluneční a větrná automatika. Plně automatické řídicí

Více

Sonoff RF Chytrý Wi-Fi vypínač ovládaný telefonem + 433MHz ovladačem

Sonoff RF Chytrý Wi-Fi vypínač ovládaný telefonem + 433MHz ovladačem Sonoff Basic Chytrý Wi-Fi vypínač ovládaný telefonem Sonoff RF Chytrý Wi-Fi vypínač ovládaný telefonem + 433MHz ovladačem Záruční a pozáruční servis výrobků: www.chytrevypinace.cz Mikuláškovo nám. 6, 62500,

Více

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM Rychlý instalační průvodce DA-10295 Vítejte Děkujeme vám za zakoupení Digitus Bluetooth Soundbar se subwooferem! Nezáleží na tom jak tento výrobek využijete - zdali

Více

LS 40. CZ Návod. v. A ( )

LS 40. CZ Návod. v. A ( ) CZ Návod v. A (11-2015) PŘEKLAD PŮVODNÍHO NÁVODU Tento návod je platný pro všechny pohony typu LS 40, bez ohledu na krouticí moment a otáčky. OBSAH 1. Základní informace 3 1.1. Možnosti použití 3 1.2.

Více

Systém bezdrátového modulu a vypínače. Obj. č Obj. č Obj. č Obj. č Obj. č Obj. č.

Systém bezdrátového modulu a vypínače. Obj. č Obj. č Obj. č Obj. č Obj. č Obj. č. Systém bezdrátového modulu a vypínače Obj. č. 142 17 60 Obj. č. 142 17 61 Obj. č. 142 17 63 Obj. č. 142 17 64 Obj. č. 150 69 96 Obj. č. 151 79 99 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup

Více

Domovní videotelefon V400 PRO. CZ Návod k obsluze

Domovní videotelefon V400 PRO. CZ Návod k obsluze CZ Návod k obsluze OBSAH DŮLEŽITÉ INFORMACE. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 2 Obecné informace 2 Obecné bezpečnostní pokyny 2 Okolnosti používání 2 Recyklace 2 POPIS VÝROBKU 3 POUŽÍVÁNÍ OBSLUHA 5 Odpovídání příchozímu

Více

QC300 3fáze 400V řídící jednotka / QC300R 3fáze 230V / QC301 1fáze

QC300 3fáze 400V řídící jednotka / QC300R 3fáze 230V / QC301 1fáze QC300 3fáze 400V řídící jednotka / QC300R 3fáze 230V / QC301 1fáze Technická specifikace Dodávka energie Dodávka energie pro externí příslušenství Síla motoru Ochranná pojistka Ochrana Pracovní teplota

Více

ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA MC101 NÁVOD K POUŽITÍ

ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA MC101 NÁVOD K POUŽITÍ 1 ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA MC101 NÁVOD K POUŽITÍ ON 2 3 4 00. OBSAH REJSTŘÍK 01. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY bezpečnostní pokyny strana 01.A 02. ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA technické parametry strana 01.B popis DIP přepínačů strana

Více

Vlastnosti a použití řídící jednotky

Vlastnosti a použití řídící jednotky CLEVER 01 Vlastnosti a použití řídící jednotky Řídící jednotky CLEVER01 a CLEVER01M jsou postaveny jako součást automatického systému uzavírání bran, vedený formou jednofázového motoru s trvalým kondenzátorem.

Více

BT010. Návod k použití Bezdrátový termostat.

BT010. Návod k použití Bezdrátový termostat. BT010 Návod k použití Bezdrátový termostat www.elbock.cz Montáž a výměna baterií A B - + AA AA Odklopte přední kryt vysílače. Vložte alkalické baterie 2 x 1.5 V AA. Pokud na vysílači bliká LED 3 x za 8

Více

Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE

Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE OBSAH UPOZORNĚNÍ... 2 PARAMETRY DÁLKOVÉHO OVLADAČE... 2 PŘEHLED FUNKCÍ TLAČÍTEK OVLADAČE... 3 NÁZVY A FUNKCE INDIKÁTORŮ OVLADAČE... 5 POUŽITÍ OVLADAČE... 6 INSTALACE/VÝMĚNA

Více

MT-7059 Multifunkční tester sítí a vyhledávač vodičů

MT-7059 Multifunkční tester sítí a vyhledávač vodičů MT-7059 Multifunkční tester sítí a vyhledávač vodičů Uživatelský manuál Druhé vydání 2013 2013 Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd. Přečtete si pečlivě tyto instrukce předtím, než budete chtít přístroj

Více

Danfoss Link Hydronic Controller

Danfoss Link Hydronic Controller MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Instalační příručka Danfoss Link Hydronic Controller Danfoss Heating solutions Obsah. Stručný průvodce instalací................................................. 4. Úvod.....................................................................

Více

Popis kontaktů svorkovnice CN2:

Popis kontaktů svorkovnice CN2: Řídící jednotka MC1 pro pohony posuvných bran a závor Elektronická centrální jednotka pro ovládání pohonů posuvných bran včetně integrovaného přijímače dálkového ovládání Technická data: - Napájení: 230

Více

10-TI KANÁLOVÝ BEZDRÁTOVÝ PØIJÍMAÈ

10-TI KANÁLOVÝ BEZDRÁTOVÝ PØIJÍMAÈ ZÁKLADNÍ POPIS WS304-10 10-TI KANÁLOVÝ BEZDRÁTOVÝ PØIJÍMAÈ PRO SPÍNÁNÍ A ÈASOVÉ OVLÁDÁNÍ EL.ZAØÍZENÍ DO 16 A anténa s konektorem SMA na 433,92 MHz tl.time - učení funkce ČASOVÁNÍ R10 R9 R8 R7 vstup +5V

Více

Návod k použití Termostat FH-CWP

Návod k použití Termostat FH-CWP Návod k použití Termostat FH-CWP Obsah Návod k použití termostatu FH-CWP 1. Přehled funkcí... 3 2. Montáž... 4 3. Instalace... 4 4. Ruční režim (tovární nastavení)... 5 5. Časová funkce ON/OFF... 6 6.

Více

Multimediální bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem

Multimediální bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem 1503558204 VÝROBNÍ ČÍSLO Multimediální bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem 1. POPIS Představení produktu Děkujeme za zakoupení našeho bezdrátového prezentéru. Tento produkt využívá atraktivní

Více

Bezdrátový zónový modul

Bezdrátový zónový modul s 1 428 Bezdrátový zónový modul pro podlahové vytápění / zónové topné systémy RDE-MZ6 Bezdrátový zónový modul RDE-MZ6 s napájením AC 230 V Montáž na DIN lištu (součástí dodávky modulu) 2-polohová regulace

Více

TM xx E R PRŮVODCE INSTALACÍ

TM xx E R PRŮVODCE INSTALACÍ TM xx E R PRŮVODCE INSTALACÍ CE PROHLÁŠENÍ O SHODĚ (směrnice 2006/42/EC) Výrobce: FAAC S.p. A. Adresa: Via Benini, 1 40069 Zola Predosa Bologna Itálie Deklaruje že: Pohon mod. TM 35 ER, TM 45 ER, TM 58

Více

SWD R130. Receiver - Doorbell - user manual. Receiver - Zvonek - návod k obsluze. Receiver Zvonček návod na obsluhu

SWD R130. Receiver - Doorbell - user manual. Receiver - Zvonek - návod k obsluze. Receiver Zvonček návod na obsluhu SWD R130 EN CZ SK HU PL Receiver - Doorbell - user manual Receiver - Zvonek - návod k obsluze Receiver Zvonček návod na obsluhu Receiver - Csengő - használati útmutató Receiver Dzwonek instrukcja obsługi

Více

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. v USA a jiných zemích. Informace zde uvedené podléhají změnám

Více

PANEL. Indikátor napájení ON/OFF. Režim TATO TABULKA NEPLATÍ - V PRÍLOZE JE ZASLÁNO SPRÁVNÉ KONFIGUROVÁNÍ (PRERUŠENÍ)

PANEL. Indikátor napájení ON/OFF. Režim TATO TABULKA NEPLATÍ - V PRÍLOZE JE ZASLÁNO SPRÁVNÉ KONFIGUROVÁNÍ (PRERUŠENÍ) OVLADAČ AC8000 AC8000A KOMPAKTNÍ TERMOSTAT S MIKROPROCESOREM Vlastnosti: čtyří režimy: chlazení/větrání/topení/auto rychlost ventilátoru: vysoká/střední/nízká/automatická tři typy: pouze chlazení/chlazení

Více

Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy.

Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy. Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy. v. 00 NULOVÝ ŽIVÝ NULOVÝ ŽIVÝ Elpro 10 plus 1. Upozornění

Více

VOLO S. Klimatický senzor - Slunce / Vítr

VOLO S. Klimatický senzor - Slunce / Vítr Klimatický senzor - Slunce / Vítr Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy. verze 1.0 www.technopark.cz

Více

Bezdrátová souprava pro QAA75

Bezdrátová souprava pro QAA75 Návod na použití pro instalatéry a uživatele CZ Bezdrátová souprava pro QAA75 CERTIFICAZIONE DEI SISTEMI QUALITA' DELLE AZIENDE UNI EN ISO 9001 Firma BAXI S.p.A. jako jeden z největších evropských výrobců

Více