M-U-T zametací nástavba ASTROCLEANER 247 / 7 SW UM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "M-U-T zametací nástavba ASTROCLEANER 247 / 7 SW UM"

Transkript

1 specifikace zametací nástavby M-U-T Astrocleaner 247/7,0 SW UM Komunální technika, s.r.o. Za Humny Brandýs nad Labem, Česká republika Tel , fax: M-U-T zametací nástavba ASTROCLEANER 247 / 7 SW UM Zametací nástavba MUT Astrocleaner se používá k čištění odtokových žlabů i na plošné čištění a je ideální pro čištění po frézování. Oběhový vzduchový systém pro bezprašnou provoz s pravostranným zametáním, v kompletním provedení z nerez oceli, s přídavnou nádrží na vodu a vysokotlakým zařízením. Nástavba je lakována v odstínu RAL 2011 (hluboká oranžová), nebo dle požadavku Nástavba je dodána v namontovaném provozuschopném stavu na podvozek, nalakovaná v odstínu RAL a odpovídá Směrnici EU číslo 89/392 (značka CE). Popis provedení a výbava: Odpadní nádrž Slouží na sběr a uskladnění nasátých nečistot. Základní tvar je kufrovitý s klenutými stěnami a obsahem cca. 7,0 m 3. Velkoplošný hrubý filtr zabraňuje lehčím nečistotám, aby se dostaly do cirkulace vzduchu. Nádoba se při vyprázdnění vyklápí hydraulickým pístem. Dno nádoby se vyklopí při vyprazdňování do úhlu více než 60. Nádoba je zhotovena z ušlechtilé oceli. Integrovaná nádoba na vodu, která je zároveň dnem odpadové nádoby, je zhotovena z nerezavějící oceli. Jednostupňová podpěra, která automaticky zajistí nástavbu, brání nechtěnému poklesu vyklopené nádoby; bezpečnostní lano brání překlopení nádoby. Z bezpečnostních důvodů musí být zabezpečovací podpěra před sklopením nádoby manuálně odjištěna. Odjištění zatížené podpěry není možné. Zadní víko (provedení z nerez oceli) Tvoří uzávěr nádoby. Otevírání a zavírání (celého průřezu nádoby) je hydraulické. Aretace zavírání nádoby a zajištění je samočinné. Víko se otevírá z kabiny řidiče, uzavírání vzadu na nástavbě z vnější strany. V základním vybavení je zahrnuto přípojné hrdlo pro vysavač spadaného listí. Strana 1 (celkem 5)

2 Elektrohydraulický pohon dmychadla Kryt dmychadla je odhlučněn a oběžné kolo je zesílené. Dmychadlo je poháněno pomocí hydraulického čerpadla a konstantním motorem. Elektronické řízení čerpadla umožňuje plynulou regulaci otáček dmychadla. Nastavené otáčky ventilátoru se nezmění ani při při změně otáček motoru podvozku (v rozmezí ot. / min.). Tzn. že při změně rychlosti vozidla pomocí plynového pedálu zůstanou nastavené sací výkony nezměněny. Hydraulická čerpadla a vodní čerpadla jsou poháněny od motoru podvozku. Pravá sací hubice Vysoký výkon v důsledku výhodných průtokových poměrů a vysoká účinnost. Sací hubice je zevnitř pogumovaná. Je spojena s pomocným rámem prostřednictvím kloubu a v pracovní poloze je vedena na dvou plně pogumovaných oběžných kolech. Při vysávání velkých nečistot, např. hromad listí a vyfrézovaných částic se může sací hubice automaticky nastavit z kabiny řidiče pomocí hydraulického pístu do šikmé polohy. Čištění odtokových žlabů je možné i bez nasazení kartáče. Všechny řídicí polohy (zdvih a spouštění) se realizují elektropneumaticky. Sací hubice je s nádobou spojena spirálovou hadicí. Pravý postranní kartáč Průměr 750 mm, litina osazena plochým drátem, výška kartáče 250 mm. Pohon kartáče je hydraulický, otáčky jsou plynule nastavitelné z kabiny řidiče. Zdvih a spouštění kartáče je hydraulické a v pracovní poloze je kartáč pneumaticky odlehčený. Stupeň odlehčení lze z kabiny řidiče plynule nastavovat. Směrovací zástěrka Slouží k nasměrování smetaných nečistot a je upevněna na rámu zametacího agregátu, resp. rámu postranního kartáče. Obsluha zdvihu a spouštění je automatická společně s obsluhou postranního kartáče. Válcový střední kartáč 400 mm průměr, mm délka, 130 mm délka štětin, štětiny polypropylenové. Válcový kartáč rozšiřuje šířku zametání, je umístěn vlevo od sací hubice a dopravuje zametaný materiál před sací hubici. Válcový kartáč je možné samostatně zapnout a vypnout. Vodní systém Nádrž na vodu má objem cca l, je zhotovena z nerez oceli a je integrovaná do odpadní nádoby. Tlak vytváří samonasávací rotační čerpadlo, které je poháněno přídavným motorem přes elektromagnetickou spojku. Čerpadlo se zapíná a vypíná z kabiny řidiče. Na postranním kartáči jsou umístěny 2 trysky a před zametacím válcovým kartáčem 4 trysky. 4 trysky stříkají do dolní části hubice vodu, která váže prach a zabraňuje zanesení sací šachty. Přívody vody pro postranní kartáče, válcový kartáč a hubici se ovládají samostatně z kabiny řidiče. Činnost vodního čerpadla signalizuje kontrolní světlo. Na vyprázdnění vodních potrubí, např. ochrana před mrazem, slouží sériově namontované zařízení pro vytlačení vody stlačeným vzduchem. Strana 2 (celkem 5)

3 Zařízení na stlačený vzduch Sestává ze vzduchojemu, který je napájen z brzdového systému trakčního motoru a kompresoru přídavného motoru. Stlačeným vzduchem v systému se ovládají všechna zametací zařízení. Hydraulický systém Hydraulické čerpadlo, zásobník hydraulického oleje se zpětným filtrem, zařízení pro řízení a regulaci a hydraulické motory na postranní kartáče a zametací válec. Řídící zařízení a hydraulický píst na otvírání víka a vyklápění nádoby. Elektrický systém Kombinovaná koncová, brzdová a směrová světla na zadní části vozu, osvětlení obrubníku, automatické jištění zpětného chodu pro hubici a zametací agregáty, světlo zpětného chodu, oranžové majáky. Zvuková izolace Celý prostor dmychadla je zvukově izolován. Pod agregátem dmychadla jsou umístěny snadno demontovatelné zvukoizolační rohože. Ukazatel zátěže Po dosažení užitečného zatížení se v kabině řidiče rozsvítí červené výstražné světlo. Obsluha Zametací nástavba je určena pro obsluhu jednou osobou. Ovládací prvky na zavírání víka a sklopení nádoby se nacházejí na pravé straně vozidla. Všechny ostatní funkce se obsluhují z kabiny řidiče. Řídící panel v kabině řidiče je otočný s nastavitelným sklonem a obsahuje ovládací a monitorovací prvky nástavby. Na displeji se zobrazují pokyny k obsluze a hlášení chyb. Řídící pult je spojen s centrální rozvodnou skříní pomocí CAN-BUS. Skříň je umístěna na podvozku za kabinou řidiče a obsahuje kromě elektrického ovládání i zástrčkové spoje pro kabelové rozvody. Pneumatické a hydraulické ventily jsou sdružené v kompaktní ventilové rozvodné desce. Odvodnění vodního systému stlačeným vzduchem patří k sériové výbavě. Vodní čerpadlo však třeba odvodnit samostatně. Jištění zpětného chodu Při zařazení zpátečky se všechny agregáty, které se nacházejí v pracovní poloze automaticky nadzvednou, při vyřazení zpětné rychlosti se po stisknutí tlačítka hubice a všechny výchozí zametací agregáty automaticky nastaví do pracovní polohy. Postřiková hadice s držákem 5 m, s přípojkou a uzavíracím kohoutem na čištění těsnění víka Vypínací zařízení vodního čerpadla Vzduchový oběhový systém pro bezprašný provoz Zametací nástavba MUT pracuje v režimu oběhového systému, to znamená, že pouze 30% objemu nasátého vzduchu se znovu dostává do ovzduší a zbývajících 70% cirkuluje. Strana 3 (celkem 5)

4 To má následující výhody: podstatně nižší zatížení ovzduší prachem (cca. ¼ oproti průběhové nástavbě) podstatně lepší účinnost, protože 70% nasátého vzduchu má již systémovou rychlost prostřednictvím zvýšeného výkonu: nižší provozní náklady nižší emise nižší spotřeba kvůli nižším nárokům na výkon Cirkulující vzduch se ohřívá a zařízení je schopno provozu do -7 C bez dodatečného ohřevu vody. Možná výbava a provedení: ZK04 2 světelné majáky vzadu vpravo a vlevo, výrobek Hella ZK06 Zařízení na vysávání spadaného listí s ramenem: Gumová hadice s drátovou výztuhou, hladká vnitřní stěna, délka 4 m, 200mm, trubkové konstrukce a výložník mm s pružinovým vyrovnáváním, trubice na vysávání spadaného listí, včetně vodního systému pro odsávání listí ZK06a Ruční sací trubka z hliníku s rukojeťmi ZK07 Možnost čištění mřížky zachycující listí z venku během pracovního procesu, pomocí táhla s rukojetí, v oblasti zadního víka, bez nutnosti jeho otevření. ZK12 Teleskopická škrabka s výložníkem, zdvihnout a spustit, s plynulou regulací protitlaku, ovladatelná z kabiny řidiče ZK12a Škrabka umístěná za předním kolem ZK14 Odlučovač vody Slouží k oddělení špinavé vody od pevných nečistot, čímž lze naložit větší objem nečistot, ocelová konstrukce na zadním víku na oddělování pevných nečistot a vody, včetně vypouštěcího hrdla a C-spojky ZK15 Provedení a výbava proti mikroskopickému prachu 3 vodní trysky proti mikroskopickému prachu umístěné v nádrži na nečistoty v oblasti vstupu materiálu do nádrže. Tyto 3 trysky jsou rozmístěny na průřezu vstupního otvoru pro nasátý materiál, který zvlhčují a tím zajišťují jeho spad na dno nádrže bez zatěžování okolního ovzduší mikroskopickým prachem Dodatečné trysky proti mikroskopickému prachu na boční kartáči Dodatečné trysky proti mikroskopickému prachu v sací hubici vzadu, vpředu a po stranách. ZK15a Vysokotlaká protiprachová smývací lišta vzadu za válcovým kartáčem, která stříká vodu pod vysokým tlakem bezprostředně za válcovým kartáčem a vysokotlaká protiprachová smývací lišta před sací hubicí ZK16 Otvor pro rozměrné nečistoty: na nádrži vzadu z boku vpravo ZK17 Zařízení na kropení cesty namontovány vpředu pod nárazníkem, pro celou šířku zametání ZK17a Vysokotlaká smývací lišta dodatečně k ZK17 zařízení pro smývání silnic, po celé šířce vozu, namontovány pevně vpředu v oblasti nárazníku, ruční otáčení cca o 20 doprava a doleva. Lišta s vyměnitelným smývacími tryskami vhodná na mytí Strana 4 (celkem 5)

5 ZK17b ZK17c ZK25a ZK34 ZK35a ZK35b ZK35c ZK36 ZK37 ZK40 ZK51 ZK52 ZK56 ZK58 ZK48 ZK49 silnic (ne kropení). Lišta je snadno demontovatelná a vyměnitelná. Připojení rychlospojkami. Vysokotlaká smývací lišta natočitelná pneumaticky z kabiny řidiče k ZK17a Vysokotlaká smývací lišta dodatečně vyklápatelná napravo cca o 750 mm. r Kamera pro zpětnou jízdu vč. barevného monitoru Typizace Zabudování dodatečného vysokotlakého čerpadla typ KF 36, volitelně s maximálním výkonem: - při 800 ot.: 122 l / min při 160 bar - při 900 ot.: 137 l / min při 140 bar - při 1000 ot.: 153 l / min při 130 bar Výkon pohonu: 38 kw Nastavení výkonu čerpadla podle konkrétního nasazení Pohon přes PTO Hadicový naviják s pružinovým táhlem a cca 10 m hadice se stříkací pistolí, namontovaný v zadní části vozu, zásobovaný vodou přes vysokotlaké čerpadlo Dodatečná nádrž na vodu cca l, umístěná mezi kabinou řidiče a nástavbou, z nerez oceli l = l celkový objem vodních nádrží Elektrohydraulické ovládání vysavače listí Hydraulické nastavení sklonu bočního kartáče z kabiny řidiče Pneumatické uzavírání sacích otvorů z kabiny řidiče a) sací hubice vpravo (1 ks) c) vysavač listí (1 ks) Vodní systém nádrže s C-spojkou vzadu na nádrži Proplachování dmychadla zabudovaným vodním systémem Ochrany ventilového bloku (organické sklo) Ruční pumpa pro vyklopení nádrže Zaškolení v Stockerau Hrubá přebírka v Stockerau Strana 5 (celkem 5)

úhel vyklápění cca 50, pneumaticky spouštěná mřížka na listí. Provedení s odváděním použitého vzduchu vrchem.

úhel vyklápění cca 50, pneumaticky spouštěná mřížka na listí. Provedení s odváděním použitého vzduchu vrchem. Společnost Trilety provozuje výrobu silničních čistících strojů už 50 let a kromě toho i speciálních čistících strojů do tunelů. Zametací stroje vyrábí s kapacitou od 1,5 do 10m³, které se upevňují na

Více

Technická specifikace nástavby M-U-T ROTOPRESS 205/16 Styling

Technická specifikace nástavby M-U-T ROTOPRESS 205/16 Styling Příloha č.1 specifikace M-U-T Rotopress Komunální technika, s.r.o. Za Humny 1828 250 01 Brandýs nad Labem, Česká republika Tel. +420 326 907 888, fax:+420 326 903 772 E-mail: prodej@ktech.cz www.ktech.cz

Více

šířka cca 2.000 mm, pneumatické řízení zdvihání kartáčů, vychýlení kartáčů a zdvihání a spouštění sací trubice.

šířka cca 2.000 mm, pneumatické řízení zdvihání kartáčů, vychýlení kartáčů a zdvihání a spouštění sací trubice. Společnost Trilety provozuje výrobu silničních čistících strojů už 50 let a kromě toho i speciálních čistících strojů do tunelů. Zametací stroje vyrábí s kapacitou od 1,5 do 10m³, které se upevňují na

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack "Efektivní při nasazení - jednoduchý při použití" Komfortní a mimořádně kompaktní zametací stroj s místem pro řidiče ve verzi na bateriový pohon

Více

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, Praha 8 Tel./Fax: Mobil:

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, Praha 8 Tel./Fax: Mobil: VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, 180 00 Praha 8 Tel./Fax: 284 823 348 Mobil: 602 370 591 E-mail: info@vorel-praha.cz www.vorel-praha.cz Profesionální úklidové stroje ARCOMAT Zametací stroj s ručním

Více

APPLIED TLAKOVÁ TRYSKACÍ KABINA MODEL: PBCM-30-1

APPLIED TLAKOVÁ TRYSKACÍ KABINA MODEL: PBCM-30-1 APPLIED TLAKOVÁ TRYSKACÍ KABINA MODEL: PBCM-30-1 Představujeme špičkovou kabinu pro tlakové tryskání. Více síly a přesnosti Vylepšená konstrukce Klíčové vlastnosti Konkávní vršek pro rychlé naplnění tlakové

Více

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 - TOP Se souborem komunální techniky a výbavou Chytrý traktor info@zvagro.cz, www.zvagro.cz, www.zvagro/eshop, tel: 775 155 849, 725 311 820 YANMAR YT 235 ZÁKLADNÍ

Více

Komponenty pro hydraulickou výbavu. Všeobecně. Činnosti před spuštěním nového hydraulického systému

Komponenty pro hydraulickou výbavu. Všeobecně. Činnosti před spuštěním nového hydraulického systému Všeobecně Všeobecně Pro provoz hydraulické výbavy je možno objednat komponenty z výrobního závodu. K dispozici jsou následující komponenty: Ovládání Nádrž hydraulického oleje s tlakově omezovacím ventilem

Více

NT 70/2 Prof. Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 3 motory

NT 70/2 Prof. Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 3 motory Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 1 2 3 1 2 3 motory Vyberte si mezi 1, 2 neb 3 motory. Na přední straně je můžete dle vašich požadavků libovolně

Více

Komponenty pro hydraulickou výbavu

Komponenty pro hydraulickou výbavu Všeobecné informace Všeobecné informace Z výrobního závodu lze objednat kompletní hydraulický systém. Je také možné objednat samostatné komponenty pro hydraulickou výbavu, například pro tahače snávěsem

Více

Řešení pro projekty velkého rozsahu ACO Odlučovače tuků Hydrojet OXL z polyethyelnu

Řešení pro projekty velkého rozsahu ACO Odlučovače tuků Hydrojet OXL z polyethyelnu Řešení pro projekty velkého rozsahu ACO Odlučovače tuků Hydrojet OXL z polyethyelnu ACO Odlučovače tuků Hydrojet OXL NS 15/20/25/30 ACO Hydrojet OXL Odlučovač tuků podle normy EN 1825 pro volné ustavení

Více

STIHL RE 109/119/129 PLUS. Kompaktní studenovodní tlakové čističe

STIHL RE 109/119/129 PLUS. Kompaktní studenovodní tlakové čističe STIHL Kompaktní studenovodní tlakové čističe Cílové skupiny a oblasti použití Robustní Vysoká spolehlivost díky použití kvalitních materiálů Uživatelsky jednoduchá, kompaktní konstrukce Jednodušší servisní

Více

Mokro-suché vysavače NT 70/3 Me Tc

Mokro-suché vysavače NT 70/3 Me Tc Mokro-suché vysavače NT 70/3 Me Tc Výkonný mokro-suchý vysavač s objemem nádrže 70l a až třemi motory. Vybavení: Sací hadice 4 m Sací trubky, kov 2 x 0,5 m Mokro-suchá podlahová hubice 360 mm Spárová hubice

Více

Kompaktní třída IVC 60/30 Tact²

Kompaktní třída IVC 60/30 Tact² Kompaktní třída IVC 60/30 Tact² Kompaktní průmyslový vysavač k čištění výrobních prostor a strojů. Odstředivý kompresor přesvědčí svým vysokým sacím výkonem v kombinaci s dlouhou životností. Proto lze

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R P

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R P Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R P Komfortní a moderní zametací stroj s odsáváním a místem pro řidiče pro profesionální používání ve venkovních i vnitřních prostorech pro plochy 8.000

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R D Moderní a komfortní zametací stroj s místem pro řidiče pro profesionální použití v exteriérech a interiérech. Ideální pro plochy od 8.0000 do 10.400

Více

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný.

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. RD 50 Kolové dumpery Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. Kompaktní rozměry poskytují pohyblivost třídy 3-5 t. DW50 může snadno soutěžit s velkými stroji, inovativní koncept

Více

- 4x4 - zadní náprava. ANO/NE hnaná, přiřaditelný přední náhon UZÁVĚRKA DIFERENCIÁLU - zadní náprava ANO/NE PŘEVODOVKA

- 4x4 - zadní náprava. ANO/NE hnaná, přiřaditelný přední náhon UZÁVĚRKA DIFERENCIÁLU - zadní náprava ANO/NE PŘEVODOVKA Př. č. 9 zadávací dokumentace Příloha č. 1 ke kupní smlouvě Specifikace nabízeného plnění I. KOMUNÁLNÍ VOZIDLO NOSIČ NÁSTAVEB Typové označení komunálního vozidla nosiče nástaveb Požadavky kupujícího 1.

Více

Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Vhodná nádrž (sucho) 6.394-523.

Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Vhodná nádrž (sucho) 6.394-523. Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1 Průmyslový vysavač IV 60/27-1M B1 je velmi robustní průmyslový vysavač. Tento vysavač byl vyvinut speciálně pro prachy třídy výbušných

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 120/150 R P

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 120/150 R P Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 120/150 R P KM 120/150 R P je kompaktní, moderní a funkční zametací stroj s odsáváním pro profesionální používání na středně velkých až velkých plochách pro vnitřní

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

IV 60/30. Komfortní úložný prostor pro příslušenství na podvozku přístroje. 3 Zatížitelnost a mnohostrannost. Mechanický oklep filtru

IV 60/30. Komfortní úložný prostor pro příslušenství na podvozku přístroje. 3 Zatížitelnost a mnohostrannost. Mechanický oklep filtru IV 60 /30 je velmi robustní mobilní průmyslový mnohostranně použitelný vysavač. Je poháněn dmychadlem postranního kanálu s extrémně dlouhou životností. Díky konstrukci motoru je tento vysavač často používán

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Dodávka jednoramenného nosiče kontejnerů včetně podvozku (ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

ZÁKLADNÍ TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZAŘÍZENÍ MALÝ SAMOCHODNÝ ZAMETACÍ STROJ TYP SCHMIDT SWINGO 200+

ZÁKLADNÍ TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZAŘÍZENÍ MALÝ SAMOCHODNÝ ZAMETACÍ STROJ TYP SCHMIDT SWINGO 200+ Letiště Ostrava, Letiště a.s. Ostrava, a.s. Letiště Ostrava č.p. 401 Letiště Ostrava č.p. 401 742 51 Mošnov 742 51 Mošnov ZÁKLADNÍ TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZAŘÍZENÍ MALÝ SAMOCHODNÝ ZAMETACÍ STROJ TYP SCHMIDT

Více

Filtry Samočisticí filtrační hlavice Průmyslové odsavače prachu a pilin

Filtry Samočisticí filtrační hlavice Průmyslové odsavače prachu a pilin 2015 TABLE OF CONTENT Filtry Samočisticí filtrační hlavice Průmyslové odsavače prachu a pilin EUROmilling a/s OBSAH OBSAH OBSAH... Samočistící filtrační hlavice Euroflow 300...3 Samočistící filtrační hlavice

Více

Technická specifikace HYDRAULICKÁ PÁSOVÁ VRTACÍ SOUPRAVA Titon 100

Technická specifikace HYDRAULICKÁ PÁSOVÁ VRTACÍ SOUPRAVA Titon 100 Technická specifikace HYDRAULICKÁ PÁSOVÁ VRTACÍ SOUPRAVA Titon 100 vybavena fixním ramenem a integrovaným kompresorem Vrtací souprava je vyrobena v BPI Sandvik v Zeltwegu (Rakousko). Vrtací souprava pro

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Příloha č. 1 zadávací dokumentace Technická specifikace Název: Služby města Postoloprty, s.r.o. Sídlo: Tyršova 626, 439 42 Postoloprty IČO: 25012347 DIČ: CZ25012347 Kontaktní osoba: Iveta Petřivalská,

Více

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti lesních ploch je téměř vyrovnaný podíl jízdních a přibližovacích cest. Zřízení a celoroční údržba lesních cest sjížděných nákladními vozidly jsou nákladné. Současně představují

Více

Naše Výrobky Jeden Systém Jeden Partner

Naše Výrobky Jeden Systém Jeden Partner Naše Výrobky Jeden Systém Jeden Partner Sněhová děla Zasněžovací tyče Automatika Příslušenství Compact-Power S 10 2 Automatický systém STF Automatická řídící jednotka Vysokotlaký hydrant SUPERSNOW S 10

Více

IVC 60/30 Ap. 1 Odstředivý kompresor nepodléhající opotřebení

IVC 60/30 Ap. 1 Odstředivý kompresor nepodléhající opotřebení Kompaktní průmyslový vysavač k čištění výrobních prostor a strojů. Odstředivý kompresor přesvědčí svým vysokým sacím výkonem v kombinaci s dlouhou životností 0 24 h 1 1 Odstředivý kompresor nepodléhající

Více

Vstřikovací systém Common Rail

Vstřikovací systém Common Rail Vstřikovací systém Common Rail Pojem Common Rail (společná lišta) znamená, že pro vstřikování paliva se využívá vysokotlaký zásobník paliva, tzv. Rail, společný pro vstřikovací ventily všech válců. Vytváření

Více

Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení

Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení Příloha č. 1 Smlouvy S1570/16 Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení 5 ks nákladních automobilů s nástavbami Vozidlo číslo Podvozek Nástavba Místo dodání 1 NA N1

Více

R 900. Vysokotlaký čistící přívěs WWW.EUROM.CZ

R 900. Vysokotlaký čistící přívěs WWW.EUROM.CZ Vysokotlaký čistící přívěs 1 WWW.EUROM.CZ Design & Pohodlná obsuhluha vysokotlaký čistící přívěs. Vyniká svým provedením a nejlepšími uživatelskými vlastnostmi. Atraktivní design spojený s velkou nabídkou

Více

Řada K. Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství. Made in Germany

Řada K. Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství. Made in Germany DIE ERSTEN BEI AREALPFLEGEMASCHINEN Řada K Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství Made in Germany Série K 820 Základní oj pro zametání a zimní údržbu K 820 G K 820 PRO 4,1 kw 4,1 kw 4

Více

CHARAKTERISTICKÉ ÚDAJE

CHARAKTERISTICKÉ ÚDAJE CHECKLIST Mobilní jeřáb s teleskopickým výložníkem na kolovém podvozku. hodnocení technického stavu OBECNÉ ÚDAJE Druh zkoušky: Místo provedení: Datum: Obsluha: IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výrobce: Typ: Výrobní

Více

Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem

Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem Mobilní průmyslový vysavač 160E 230V pro úklid a odsávání prachu a pevných částic.

Více

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

Zařízení řady VT/VS přicházejí s volbou různé příplatková výbavy sběrné skříně. Vliv na životní prostředí

Zařízení řady VT/VS přicházejí s volbou různé příplatková výbavy sběrné skříně. Vliv na životní prostředí Řada V VT501 VS501 VT651 VS651 VT801 VS801 Výjimečné výsledky s oblíbenými zametači Zametací zařízení JOHNSTON řady V jsou uznávaná jako nejspolehlivější nástavbové zametací stroje. Nejnovější zametače

Více

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. EXTRAKTORY EXTRAKTORY TW 300 S TW 300 Car Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí

Více

IV 60/27-1 M B1. Bezúdržbový přímý pohon. Testované na třídu prachu M a B1 (Z22)

IV 60/27-1 M B1. Bezúdržbový přímý pohon. Testované na třídu prachu M a B1 (Z22) Průmyslový vysavač IV 60/27-1M B1 je velmi robustní průmyslový vysavač. Tento vysavač byl vyvinut speciálně pro prachy třídy výbušných prachů ST1, ST 2 a St 3 ve zóně 22. 1 Bezúdržbový přímý pohon 3 Testované

Více

nejvyšší bod cisterny níž, než nejvyšší bod podvozku ANO ANO/NE barevné provedení nástavby bílá RAL 9010 ANO/NE

nejvyšší bod cisterny níž, než nejvyšší bod podvozku ANO ANO/NE barevné provedení nástavby bílá RAL 9010 ANO/NE Příloha č. 1 Podrobný technický popis nabízeného typu vozidla Pokyny pro vyplnění: Účastník vyplní poslední sloupec tabulky. V případě pole Doplní účastník účastník vyplní hodnoty nabízeného předmětu nabídky.

Více

Základní třída K 2 Premium

Základní třída K 2 Premium Základní třída K 2 Premium Vybavení: Integrovaný vodní filtr Adaptér připojení k zahradní hadici A3/4" Vysokotlaká pistole VT hadice 6 m Vario-Power-pracovní nástavec Rotační tryska Objednací číslo: 1.673-305.0

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Plně hydraulický průmyslový zametací stroj na plyn se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení: Ruční

Více

ROZSAH PRACÍ PŘI OPRAVĚ VOZIDLA CAS 32 T815-PR2 6x6.1 KK

ROZSAH PRACÍ PŘI OPRAVĚ VOZIDLA CAS 32 T815-PR2 6x6.1 KK ROZSAH PRACÍ PŘI OPRAVĚ VOZIDLA CAS 32 T815-PR2 6x6.1 KK POPIS VOZIDLA Cisternová automobilová stříkačka s třínápravovým podvozkem, odstředivým vodním čerpadlem, s vodní nádrží o objemu 9000 l, s nádrží

Více

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018 Ceník 218_1 Platný od ledna 218 NABÍDKA MULTIFUNKČNÍHO STROJE MA.TRA. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE DODAVATELE: MALCOM CZ s.r.o. Jiráskovo předměstí 635/III 377 1 Jindřichův Hradec ZPRACOVÁNO PRO: Typ stroje Ma.Tra.

Více

NT 611 MWF. Integrované uložení příslušenství. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku.

NT 611 MWF. Integrované uložení příslušenství. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s širokým příslušenstvím a objemem nádrže 55 l. Speciální filtrační systém umožňuje přepínat mezi mokrým a suchým vysáváním, aniž by bylo potřeba vyjmout

Více

KATALOG MYCÍ AUTOMATY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.

KATALOG MYCÍ AUTOMATY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix. RA 300 E Kč 30.810,- Mycí automat vhodný pro čištění všech tvrdých podlah v domácnosti a malých komerčních prostor. Dva ploché kartáče důkladně vydrhnou podlahu, uvolněné nečistoty jsou ihned odsávány

Více

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260 ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI A B C OVLÁDÁNÍ A Hydraulicky nastavitelná výška sečení od 2 do 12 centimetrů. B Nastavitelné zvedání a spouštění sběrného koše. C Hydraulické ovládaní čelního závěsu.

Více

NOVINKA: 516-40 AGRI COMPACT LOADALL nová generace

NOVINKA: 516-40 AGRI COMPACT LOADALL nová generace NOVINKA: 516-40 AGRI COMPACT LOADALL nová generace Nový kompaktní teleskopický manipulátor Loadall 516-40 AGRI je náhradou stávajícího manipulátoru Loadall 515-40. Tento nový model navazující na svého

Více

IVC 60/30 Tact². Odstředivý kompresor nepodléhající opotřebení

IVC 60/30 Tact². Odstředivý kompresor nepodléhající opotřebení Kompaktní průmyslový vysavač k čištění výrobních prostor a strojů. Odstředivý kompresor přesvědčí svým vysokým sacím výkonem v kombinaci s dlouhou životností. 1 Odstředivý kompresor nepodléhající opotřebení

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením tří kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min ELEKTRONÁŘADÍ Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 65mm plast 2mm ocel 8mm) Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 85mm plast 2mm ocel 8mm Nastavitelný kmit:4 (3+0) Pila přímočará 79034 750 počet kmitů 800-3000

Více

CAS 32/8200/800-S3R. NA PODVOZKU T 815 PR2 6x6

CAS 32/8200/800-S3R. NA PODVOZKU T 815 PR2 6x6 CAS 32/8200/800-S3R NA PODVOZKU T 815 PR2 6x6 VŠEOBECNÝ POPIS Těžká cisterna na 3 nápravovém podvozku T815 PR-2. Čerpadlo nízkotlaké 3200 l/min 8200 l vody, 800 l pěnidla Posádka 1+3 Zásah vodou i pěnou

Více

Nosiče forem HLS 30, HLS 60

Nosiče forem HLS 30, HLS 60 Základem nosičů forem HLS 30 a HLS 60 konstrukce tvořená spodním pracovním stolem, na který se upíná spodní díl formy. Spodní stůl je svařen z ocelových plechů a opracován. Deska stolu je opatřena upevňovacími

Více

BESTSELLERS ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Dlouhodobě nízká cena

BESTSELLERS ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Dlouhodobě nízká cena BESTSELLERS 2017 HOME&GARDEN FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Obj. číslo: 1.055-500.0 Plošný výkon: cca 60 m 2 na jedno naplnění nádrže Pracovní šířka: 300 mm Otáčky

Více

Nástavba se skládá ze zásobníku posypového materiálu u u standardně vybaveného

Nástavba se skládá ze zásobníku posypového materiálu u u standardně vybaveného Silteko s.r.o., Komenského 398, 509 01 Nová Paka Sypací nástavba inertních a chemických materiálů je výměnná nástavba, Tatra, Liaz, Renault, Iveco a jiné odpovídající podvozky kategorie N2 a N3. Sypací

Více

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina Technická data 1880 FSD 1880 kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404D-22 404D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 36,3 (50*) 36,3 (50*) Při (max.) ot./min. 2.800 2.800 Objem válců

Více

IV 60/27-1 M B1. Zatížitelnost a mnohostrannost

IV 60/27-1 M B1. Zatížitelnost a mnohostrannost Průmyslový vysavač IV 60/27-1M B1 je velmi robustní průmyslový vysavač. Tento vysavač byl vyvinut speciálně pro prachy třídy výbušných prachů ST1, ST 2 a St 3 ve zóně 22. 0 24 h 1 Zatížitelnost a mnohostrannost

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu Nový otryskávací přístroj IB 15/120 je ještě výkonnější než jeho předchozí model a přesvědčí svou robustní konstrukcí a velmi spolehlivou technikou. 1 Držák kufru s tryskami 3 Automatické vyprazdňování

Více

Zametací stroje se sedící obsluhou s manuálním vysypáváním FLOORTEC R 360

Zametací stroje se sedící obsluhou s manuálním vysypáváním FLOORTEC R 360 obsluhou s manuálním FLOORTEC R 360 Komfortní zametání velkých ploch nebo úzkých prostor Kompaktní design v kombinaci s 1000 mm širokou zametací stopou, 360 otáčením a dostatkem síly na úklid šikmých plošin

Více

POSTŘIKOVÝ MAZACÍ SYSTÉM

POSTŘIKOVÝ MAZACÍ SYSTÉM POSTŘIKOVÝ MAZACÍ SYSTÉM POUŽITÍ Postřikové mazací systémy jsou užívány pro trvalé, pravidelné mazání směsí maziva a vzduchu pro ozubené převody různých strojů, strojních technologií a zařízení. Pomocí

Více

KATALOG MYCÍ AUTOMATY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG MYCÍ AUTOMATY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. RA 300 E Mycí automat vhodný pro čištění všech tvrdých podlah v domácnosti a malých komerčních prostor. Dva ploché kartáče důkladně vydrhnou podlahu, uvolněné nečistoty jsou ihned odsávány sacími lištami.

Více

NT 611 ECO K. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Integrované uložení příslušenství

NT 611 ECO K. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Integrované uložení příslušenství Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s objemem nádrže 55 l pro všestranné použití v řemeslech, živnostech a při čištění budov. Přístroj je sériově vybaven filtrem na hrubé nečistoty pro mokré

Více

KM 100/100 R G. Pohodlná údržba. 2 Velká plocha filtru s automatickým čištěním. Koncepce ovládání: systém Easy-Operation

KM 100/100 R G. Pohodlná údržba. 2 Velká plocha filtru s automatickým čištěním. Koncepce ovládání: systém Easy-Operation Komfortní a moderní zametací stroj s odsáváním a místem pro řidiče pro profesionální používání ve venkovních i vnitřních prostorech pro plochy 8.000 10.400 m²/h. 1 2 3 4 1 Ochrana proti nárazu K ochraně

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaký čistič se spalovacím motorem Pro uživatele, kteří ocení při práci nezávislost na el. síti. Tato třída proto představuje opravdové všeuměly

Více

Základní třída K 2 Home

Základní třída K 2 Home Základní třída K 2 Home Vysokotlaký čistič K2 Home se specializuje na příležitostné použití a lehké nečistoty. Díky sadě Home Kit vyčistí tento vysokotlaký čistič i větší plochy v domácnosti. Vybavení:

Více

NT 611. Integrované uložení příslušenství. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Integrované čerpadlo na špinavou vodu

NT 611. Integrované uložení příslušenství. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Integrované čerpadlo na špinavou vodu Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s širokým příslušenstvím a objemem nádrže 55 l. Speciální filtrační systém umožňuje přepínat mezi mokrým a suchým vysáváním, aniž by bylo potřeba vyjmout

Více

2080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem

2080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem 2080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem Technická data Údaje motoru Standard Výrobce Perkins Typ motoru 404D-22 Počet válců 4 Výkon (max.) 36,3 (50*) kw (PS) Při (max.) 2,8 ot./min. Objem válců 2,216

Více

IVC 60/24-2 Ap. Manuální oklep filtru pro nižší provozní náklady. Nádoba na zametené nečistoty se spouštěcím mechanis- mem

IVC 60/24-2 Ap. Manuální oklep filtru pro nižší provozní náklady. Nádoba na zametené nečistoty se spouštěcím mechanis- mem IVC 60/24-2 Ap Kompaktní a dobře ovladatelný průmyslový vysavač nastupující řady, s poloautomatickým čištěním fitru, velkými koly a brzdovými kolečky. Ideální k čištění výrobních prostor a strojů. 1 Manuální

Více

PROFESIONÁLNÍ STROJE V AKCI

PROFESIONÁLNÍ STROJE V AKCI PROFESIONÁLNÍ STROJE V AKCI Akce platná do 31. 12. 2017 Pistole EASY!Force Vysoký tlak pod kontrolou jako nikdy předtím! Revoluční koncept ovládání využívá sílu zpětného rázu vysokotlakého paprsku a snižuje

Více

Krycí list nabídky. Uchazeč Název:.. Sídlo:.. Zápis v obchodním rejstříku:. Zastoupený:. Tel./fax: Cena bez DPH

Krycí list nabídky. Uchazeč Název:.. Sídlo:.. Zápis v obchodním rejstříku:. Zastoupený:. Tel./fax: Cena bez DPH Krycí list nabídky 1. Zakázka na dodávku Název: Svozová technika na bioodpad Ždírec 2. Základní identifikační údaje Zadavatel Název: Obec Ždírec Sídlo: Ždírec 25, 588 13 Polná IČ: 00287008 Zastoupený:

Více

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Základní technické parametry a ceny Ceny jsou uváděny v Euro Platnost ceníku od 10.10.2015 Výroba: Hermann

Více

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Základní technické parametry a ceny Ceny jsou uváděny v Kč bez DPH i vč. DPH 20%. Platnost ceníku od 1.5.2011

Více

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Baterie a zabudovaná nabíječka vč.

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Baterie a zabudovaná nabíječka vč. Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack Ručně vedený podlahový mycí stroj s válcovými kartáči a plošným výkonem 1600 m²/h na bateriový pohon. Pro hospodárné základní a údržbové čištění

Více

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Základní technické parametry a ceny Ceny jsou uváděny v Euro Platnost ceníku od 2016 Výroba: Hermann Paus

Více

ETA Model vysavače z roku Uložení Foto Stav Rok výroby Příkon Model Poznámka Funkční W

ETA Model vysavače z roku Uložení Foto Stav Rok výroby Příkon Model Poznámka Funkční W ETA 3408 Model vysavače z roku 1994. Uložení Foto Stav Rok výroby Příkon Model Poznámka --- 25.08.2006 Funkční 1998 1250W --- --- Vysavač ETA 3408 navazuje na modelovou řadu ETA x408. Tato modelová řada

Více

PFP SIGMA PUMPY HRANICE HORIZONTÁLNÍ 426 2.98 34.01

PFP SIGMA PUMPY HRANICE HORIZONTÁLNÍ 426 2.98 34.01 SIGMA PUMPY HRANICE VYSOKOTLAKÉ HORIZONTÁLNÍ PLUNŽROVÉ ČERPADLO PFP SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 0642/261 111, fax: 0642/202 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 426 2.98 34.01

Více

NT 70/2 Adv. 2 motory. Integrované uložení příslušenství. Snadný průběh. Ergonomické držadlo

NT 70/2 Adv. 2 motory. Integrované uložení příslušenství. Snadný průběh. Ergonomické držadlo NT 70/2 Adv Kvalita Kärcher za výhodnou cenu: NT 70 je silný vysavač se 2 motory. Se svým vysokým sacím výkonem přístroj přesvědčí jak při vysávání mokrých, tak hrubých nečistot. 1 2 3 4 1 2 2 motory Vyberte

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Dodávka kontejnerového nákladního automobilu vč. příslušenství pro zadavatele FERRY - cargo s.r.o. (ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením tří kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

HA 80/320 SIGMA PUMPY HRANICE HYDRAULICKÝ AGREGÁT 426 2.98 40.04

HA 80/320 SIGMA PUMPY HRANICE HYDRAULICKÝ AGREGÁT 426 2.98 40.04 SIGMA PUMPY HRANICE HYDRAULICKÝ AGREGÁT SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 0642/261 111, fax: 0642/202 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz HA 80/320 426 2.98.04 Použití Hydraulický

Více

Zametače pro malotraktory KM-M

Zametače pro malotraktory KM-M Zametače pro malotraktory KM-M V základní konfiguraci je zametač vybaven opěrnými koly, kartáčem PPN, mechanickým natáčením vlevo-vpravo pod úhlem 20, závěsem pro uchycení k malotraktoru. Obě varianty

Více

TB230 D TB230

TB230 D TB230 TB23 D 1.215 TB23 Nosnost (jednotky kg) Rozměry (jednotky mm) Dozadu Do strany 433 421 451 451 465 452 457 444 676 676 71 691 697 687 1.246 1.246 1.32 1.286 1.215 1.215-326 316 36 349 352 341 344 333 559

Více

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014.

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. Jedině Paldu! Štípačka dřeva 1050 a horizontální štípačka

Více

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Baterie a zabudovaná nabíječka vč.

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Baterie a zabudovaná nabíječka vč. Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack Ručně vedený podlahový mycí stroj s válcovými kartáči a plošným výkonem 1600 m²/h na bateriový pohon. Pro hospodárné základní a údržbové čištění

Více

KM 100/100 R Bp Pack. Pohodlná údržba. 2 Velká plocha filtru s automatickým čištěním. Koncepce ovládání: systém Easy Operation

KM 100/100 R Bp Pack. Pohodlná údržba. 2 Velká plocha filtru s automatickým čištěním. Koncepce ovládání: systém Easy Operation Komfortní a moderní zametací stroj s odsáváním a místem pro řidiče pro profesionální používání ve venkovních i vnitřních prostorech pro plochy 6.000 7.800 m²/h. 1 2 3 4 1 Ochrana proti nárazu K ochraně

Více

Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235

Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 V Neplachově 18. 4. 2018 Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 s mulčovačem se sběrným košem PERUZZO Koala 1200 profesional YANMAR YT 235 ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE STROJE Motor tříválcový, naftový, 4taktní vodou

Více

Výrobky K 2. Technické údaje

Výrobky K 2. Technické údaje Výrobky K 2 Vysokotlaký čistič K2 s pneumatikami jako stvořený pro příležitostné použití a lehké nečistoty, jaké se vyskytují např. na jízdních kolech, zahradním nářadí a nábytku. Vybavení: Integrovaný

Více

P-série, lehká ruční čerpadla. Výhradně od Enerpac

P-série, lehká ruční čerpadla. Výhradně od Enerpac P, lehká ruční Shora.dolů:.P802, P842, P202, P142 Výhradně od Enerpac Tabulka odpovídajících válců Chceteli.pomoci.s.výběrem. správného.ručního.. odpovídajícího.vybraným.válcům,. naleznete.všechny.potřebné.údaje..

Více

IVC 60/24-2 Ap. Manuální oklep filtru pro nižší provozní náklady. Nádoba na zametené nečistoty se spouštěcím mechanis- mem

IVC 60/24-2 Ap. Manuální oklep filtru pro nižší provozní náklady. Nádoba na zametené nečistoty se spouštěcím mechanis- mem Kompaktní a dobře ovladatelný průmyslový vysavač nastupující řady, s poloautomatickým čištěním fitru, velkými koly a brzdovými kolečky. Ideální k čištění výrobních prostor a strojů. 1 Manuální oklep filtru

Více

ETA Model vysavače z roku Uložení Foto Stav Rok výroby Příkon Model Poznámka Funkční W

ETA Model vysavače z roku Uložení Foto Stav Rok výroby Příkon Model Poznámka Funkční W ETA 2406 Model vysavače z roku 1994. Uložení Foto Stav Rok výroby Příkon Model Poznámka --- 31.03.2007 Funkční 1994 1100W --- --- Vysavač ETA 2406 navazuje na modelovou řadu ETA x406 a je nejvyšší model

Více

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev Encore Manual System Vynikající výkon lepší kontrola procesu aplikace vysoká opakovatelnost a přesnost vyšší účinnost lepší kvalita

Více

4080LPT Kolový nakladač s teleskopickým ramenem

4080LPT Kolový nakladač s teleskopickým ramenem 4080LPT Kolový nakladač s teleskopickým ramenem Technická data Údaje motoru Výrobce Deutz Typ motoru TCD 2,9 L4 Počet válců 4 Výkon (max.) 55,4 (75*) kw (PS) Při (max.) 2,3 ot./min. Objem válců 2,9 cm³

Více

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.EUROM.CZ WWW.ROMBV.COM EUROM... VÍCE NEŽ JEN STROJE Používáno vice jak 1350 uživateli denně Velmi snadná obsluha díky ergonomii Vyčištění

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky. G3010 Standard Exclusiv Farmer Profi

Ovíjecí stroj na kulaté balíky. G3010 Standard Exclusiv Farmer Profi G3010 Standard Exclusiv Farmer Profi GÖWEIL / Série G30 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Více

Čisticí stroje. Komfortní práce 5. prostředek

Čisticí stroje. Komfortní práce 5. prostředek Čisticí stroje Komfortní práce 5 4 Vždy vhodný čisticí prostředek Technika 1 Regulace tlaku/průtoku na přístroji K přímému přizpůsobení množství vody a pracovního tlaku na čerpadle. Ve srovnání s regulací

Více