OBEC HUSLENKY. Zápis ze 47. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 7. ledna 2013 v kanceláři starosty obce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC HUSLENKY. Zápis ze 47. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 7. ledna 2013 v kanceláři starosty obce"

Transkript

1 Přítomní: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis ze 47. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 7. ledna 2013 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká, Tomáš Schildberger hod Jitka Hajdová dle přípravy 1. Zahájení V kanceláři starosty obce starosta obce zahájil zasedání v hod. a přivítal přítomné. Program byl schválen bez připomínek dle osnovy přípravy, kterou radní obdrželi v tištěné podobě. Ověřovatelem zápisu byla určena: Mgr. Helena Jurčíková 2. Kontrola úkolů z RO č. 46 a) Vypracování statického posouzení únosnosti mostů v obci Huslenky (U Pokorných, Pod Černým) Od je vyvěšena veřejná vyhláška na umístění svislých dopravních značek (svislá dopravní značka 2 x č. B 13 Zákaz vjezdu vozidel, jejichž okamžitá hmotnost přesahuje 13t s dodatkovou tabulkou č. E 13 Text Jediné vozidlo 35t před most ev. č. M3 místní komunikaci U Pokorných v katastrálním území Huslenky, svislá dopravní značka 2 x č. B 13 Zákaz vjezdu vozidel, jejichž okamžitá hmotnost přesahuje 17t s dodatkovou tabulkou č. E 13 Text Jediné vozidlo 37t před most ev. č. M17 místní komunikaci Bratřejůvka v katastrálním území Huslenky) s doporučenou zatížitelností mostu, po nabytí právní moci budou zajištěny a umístěny dopravní značky na mosty. Dále je potřeba se zaměřit na stav mostů a postupně navrhnout alespoň dílčí nutné opravy a vyčíslit náklady s tím spojené. Připravovat harmonogram nejdůležitějších prací, oslovit Zlínský kraj a požádat o případnou možnost spolufinancování. termín: únor 2013 úkol: stavební technik Usnesení: RO bere na vědomí informace o statickém posouzení únosnosti mostů přes řeku Bečvu v obci Huslenky b) Oprava chodníku u ZŠ v obci Huslenky zpracování projektové dokumentace Rozhodnutí z MěÚ Vsetín již nabylo právní moci a nyní se může vyhlásit výběrové řízení na zhotovitele stavby. Doporučení z důvodu předpokládané rekonstrukce ZŠ Huslenky - nejdříve realizovat chodník na protější straně silnice a chodník u ZŠ Huslenky udělat po konec oplocení školní zahrady. Následně po dokončení prací na škole chodník před školou dodělat. Navrhnout zhotovitele výběrového řízení. termín: březen 2013 úkol: stavební technik Usnesení: RO bere na vědomí informace o průběhu prací na projektové dokumentaci chodník u ZŠ v obci Huslenky c) Průběh prací na projektové dokumentaci chodník a celkové silniční řešení u OÚ Projekt byl podán na MěÚ Vsetín odbor dopravy a nyní se čeká na nabytí právní moci stavebního povolení jak chodníku tak osvětlení přechodu pro chodce. Další postup prací - vyhlášení výběrového řízení na zhotovitele stavby. Navrhnout zhotovitele výběrového řízení. termín: březen 2013 úkol: stavební technik Usnesení: RO bere na vědomí informace o průběhu prací na projektové dokumentaci chodník a celkové silniční řešení u OÚ Huslenky 47. zasedání RO stránka 1 (celkem 7)

2 d) Sběrný dvůr + kompostárna Starosta obce seznámil radní obce se situací kolem stavby sběrného dvora a kompostárny. Stále není ze strany SFŽP podepsána Smlouva o poskytnutí dotace. Stavební povolení uzavřené formou veřejnoprávní smlouvy je platné do , nutno požádat o prodloužení platnosti SP vydaného formou VPS na další 2 roky. termín: sledovat na každém zasedání RO úkol: místostarosta obce, stavební technik Usnesení: RO bere na vědomí informace ke stavbě Sběrného dvora a kompostárny e) Komunikace v Kýchové Kadubek Bylo svoláno jednání s majiteli pozemků v dané lokalitě, nyní by mělo proběhnout zaměření pozemků. Majitelé souhlasí. Místostarostka obce zajistí veškeré informace na katastru. úkol: místostarostka obce Usnesení: RO bere na vědomí informace o komunikaci v lokalitě Kýchová Kadubek f) p. Zajíček Josef - narovnání majetkoprávních vztahů na parcele PK 6623, KN Na pozemcích proběhlo vytýčení hranic pozemků, GP je rozpracován, nutno nadále sledovat a vyzvat p. Eršila k předložení návrhu GP do konce ledna 2013 Usnesení: RO bere na vědomí informace o narovnání majetkoprávních vztahů mezi obcí Huslenky a p. Zajíčkem Josefem na pozemcích parc. č. PK 6623 a KN g) Vytýčení hranice obecního pozemku parc.č /2 k.ú. Huslenky (u p. Kořenka, Huslenky čp. 135) Na ZO vyhlášen záměr prodeje pozemku parc. č /2 k.ú. Huslenky, na záměr reagovali 2 žadatelé. Písemně přizvat na jednání o obecním pozemku parc. č /2 a pozemku parc. č. 6338/6 pana Kořenka úkol: starosta a místostarostka obce Usnesení: RO pověřuje starostu obce přizvat osobním dopisem p. Františka Kořenka, bytem Svárov 936, Vsetín na nejbližší zasedání RO ( ) ve věci směny a prodeje pozemků parc. č /2 a 6338/6 vše v k.ú. Huslenky h) Pozemek par. č /1 výměra 20m2 vyhlášen záměr prodeje OZ na záměr reagoval 1 zájemce - Ludmila a Antonín Škachovi úkol: místostarostka obce Usnesení: RO doporučuje OZ prodej pozemku parc. č /1 o výměře 20m2 Ludmile a Antonínu Škachovým, 1m2/ 50 Kč i) Vyhlášení záměru pronájmu pozemku parc. č. parcel zjednodušené evidence PK o vým m2, PK 6629/4 o vým m2, PK o vým m2, PK 6629/3 o vým. 756 m2 a PK 6629/5 o vým. 582 m2, vše v k.ú. Huslenky Jedna se o pozemky parcel zjednodušené evidence PK o vým m2, PK 6629/4 o vým m2, PK o vým m2, PK 6629/3 o vým. 756 m2 a PK 6629/5 o vým. 582 m2, vše v k.ú. Huslenky. (záměr vyhlášen ) zájemce paní Kovaříková Ivana, Huslenky čp. 626 celková výměra 9.913m2 - chov ovcí. Radou obce navržena cena pronájmu na Kč úkol: místostarostka obce Usnesení: RO pověřuje místostarostku obce k předložení návrhu nájemní smlouvy na pozemky parc. č. parcel zjednodušené evidence PK o vým m2, PK 6629/4 o vým m2, PK o vým m2, PK 6629/3 o vým. 756 m2 a PK 6629/5 o vým. 582 m2, vše v k.ú. Huslenky pro p. Ivanu Kovaříkovou, Huslenky zasedání RO stránka 2 (celkem 7)

3 3. Nové úkoly Rady: 1. Úprava platového výměru s účinností od p. Mgr. Bednářové řed. ZŠ. příplatek za vedení třídnictví ve výši 500 Kč, který je dán Vyhláškou, nebyl vyplácen z důvodu dočasného nedostatku finančních prostředků. Po úpravě rozpočtu lze tuto částku vyplatit z rozpočtu Zlínského Kraje. hlasování: pro 5 proti 0 zdržel se 0 Usnesení: RO rozhodla o úpravě platového výměru pro p. Mgr. Bednářovou od do Zápis Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje provedená kontrola dne Cílem kontroly je dodržení povinností stanovených předpisy o požární ochraně viz program požární kontroly. Uvedené nedostatky odstranit do a podat zprávu do Za SDH Huslenky odpovědný velitel p. Světinský a starosta SDH p. Šimčík. termín: březen, duben 2013 úkol: SDH Huslenky Usnesení: RO bere na vědomí zápis z kontroly Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje a pověřuje velitele p. Světinského k odstranění nedostatků do a podání zprávy Hasičskému záchrannému sboru ZK do IV. Sousedský ples konaný dne na OÚ Hovězí zajistit ceny do tomboly, finanční příspěvek, svoz a rozvoz hostů autem SDH včetně Zděchova, oslovit drobné živnostníky v obci a požádat o sponzorský dar do Finanční příspěvek obce na IV. Sousedský ples je Kč. hlasování: pro 5 proti 0 zdržel se 0 termín: 12. ledna 2013 Usnesení: RO bere na vědomí informace starosty obce o organizačních věcech při pořádání IV. Sousedského plesu Usnesení: RO souhlasí s finančním příspěvkem na IV. Sousedský ples ve výši Kč 4. Zvýšení nájemného konec regulovaného nájemného k Jedná se o dva byty v budově bývalé MŠ Údolí (paní Buchvaldková a Černovští) RO rozhodla o zvýšení nájemného na 40 Kč/m2 v obou bytech v budově bývalé MŠ - údolí Usnesení: RO rozhodla o zvýšení nájemného na 40 Kč/m2 v obou bytech Usnesení: RO pověřuje starostu obce zaslat návrh na navýšení nájemného a dohodu o zvýšení nájemného nájemníkům v domě čp Žádost o dotaci pro knihovnu Změna knihovního systému KVWIN na systém KPWIN SQL- kooperační projekt střediska Vsetín. Položka Editační OPAC (5400 Kč) + vlastní zdroj ve výši 3500 Kč (nový harddisk a záložní zdroj) Masarykova veřejná knihovna Vsetín je knihovnou pověřenou výkonem regionálních funkcí pro knihovny okresu Vsetín. V rámci tohoto pověření Středisko Vsetín poskytuje regionální knihovnické služby 14 základním knihovnám. V těchto knihovnách je různá úroveň automatizace. 3 knihovny pracují v knihovnickém programu Kpwin SQL, 5 knihoven v programu Kpwin (nižší verze, která už přestává mít podporu) a 6 knihoven je bez knihovnického programu. 47. zasedání RO stránka 3 (celkem 7)

4 V rámci tohoto kooperačního programu je snaha o sjednocení knihoven na stejnou úroveň automatizace a to na verzi SQL, která je kompatibilní s programem MVK Vsetín a má technickou podporu a možnost vzdálené správy. Všechny knihovny střediska mají svoje webové stránky, ale chybí on-line katalogy, které bychom rádi také tímto projektem vyřešili. Usnesení: RO rozhodla o podání žádosti o poskytnutí dotace z rozpočtu Odboru umění, literatury a knihoven Ministerstva kultury, v rámci programu Veřejné informační služby knihoven pro rok 2013 na Změna knihovního systému KVWIN na systém KPWIN SQL- kooperační projekt střediska Vsetín 6. Žádost o ukončení pronájmu ze strany nájemce (p. Fr. Šulák, Husl. 503) část pozemku par. č o velikosti 12,5m2. RO rozhodla o ukončení nájemní smlouvy k datu na část pozemku parc. č v k.ú. Huslenky p. Františku Šulákovi, bytem Huslenky 503 hlasování: pro 5 proti 0 zdržel se 0 Usnesení: RO rozhodla o ukončení nájemní smlouvy k datu na část pozemku parc. č v k.ú. Huslenky p. Františku Šulákovi, bytem Huslenky Žádost TJ Sokol Huslenky o finanční příspěvek na ples konaný dne ve výši 3000 Kč RO souhlasí s příspěvkem na ples ve výši Kč pro TJ Sokol Usnesení: RO souhlasí s finančním příspěvkem na ples pro TJ Sokol Huslenky ve výši Kč 8. Žádost - Sdružení rodičů ZŠ (Bc. Michaela Orságová) příspěvek na ples ve výši Kč ( ) RO souhlasí s příspěvkem na ples ve výši Kč pro Sdružení rodičů ZŠ Usnesení: RO souhlasí s finančním příspěvkem na školní ples pro Sdružení rodičů ZŠ ve výši Kč 9. Poděkování zastupitelstvu obce Huslenky za poskytnutí daru (nákup školních potřeb) pro ZŠ - Praktickou školu Halenkov ( Mgr. L. Mlčoch řed. školy) termín: ihned Usnesení: RO bere na vědomí poděkování za poskytnutí daru od ředitele školy p. Mgr. Mlčocha 10. Poděkování za poskytnutí finančního příspěvku pro p. Pavla Holce vytrvalostní běh do schodů Mistr ČR, na ME 13. místo termín: ihned Usnesení: RO bere na vědomí poděkování za poskytnutí finančního příspěvku p. Pavlu Holcovi 47. zasedání RO stránka 4 (celkem 7)

5 11. Zrušení železničního přejezdu km 12,568, identifikační č. P8079, - vydání souhlasného stanoviska dle zákona 500/2004Sb. 42 silniční správní úřad. RO je proti zrušení železničního přejezdu km 12,568, identifikační č. P8079 na trase Vsetín - Velké Karlovice v k.ú. Huslenky Hlasování: pro 0 proti 3 zdržel se 2 Usnesení: RO nesouhlasí se zrušením železničního přejezdu na trati Vsetín Velké Karlovice v k.ú. Huslenky, km 12,568 (UK), identifikační. č. P Návrh smlouvy o zřízení VB IP , (zemní přípojka NN) Huslenky, paní Trtíková, na par. č ost. plocha v k.ú. Huslenky dle GP č /2012 schváleného katastr. úřadem dne č. 826/ Jednorázová úhrada ve výši Kč včetně DPH Usnesení: RO souhlasí s návrhem smlouvy o zřízení VB IP (zemní přípojka NN) Huslenky pro p. Trtíkovou na par. č ost. plocha v k.ú. Huslenky 13. Návrh smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení VB a smlouva o právu stavby IP , p. Šulák p.č. 5502, na par. č ost. plocha nadzemní kabel AES 4x35 Usnesení: RO souhlasí s návrhem smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení VB a smlouvou o právu stavby IP pro p. Šuláka p.č. 5502, na par. č ost. plocha 14. Návrh smlouvy o zřízení VB na par. č /1 ost. plocha eletr. přípojka NN, stavebník p. Pavla Polášková, Hovězí 71 Usnesení: RO souhlasí s návrhem smlouvy o zřízení VB pro p. Pavlu Poláškovou, Hovězí 71 na pozemku par. č /1 ost. plocha 15. Smlouva o dílo č Oprava dvou lávek přes řeku Bečvu v obci Huslenky Dodatek č. 1 ke smlouvě prodloužení termínu dokončení z důvodu klimatických podmínek hlasování pro 4 proti 0 zdržel se 1 Usnesení: RO souhlasí se smlouvou o dílo č mezí obcí Huslenky a firmou REPONT s.r.o. a zároveň souhlasí s dodatkem č. 1 ke smlouvě č Usnesení: RO pověřuje starostu obce k podpisu smlouvy o dílo č a dodatku č. 1 ke smlouvě č Odvolání se proti OZV č. 02/2012 o místním poplatku ze psů od Mysliveckého sdružení Kátlina (pan Kocurek Pavel předseda). Toto bylo konzultováno s p. Mgr. Čechem (odbor dozoru a kontroly veřejné správy při Ministerstvu vnitra ČR, oddělení dozoru Zlín - třída 47. zasedání RO stránka 5 (celkem 7)

6 Tomáše Bati 3792, Zlín, tel , fax , není možné podávat odvolání, jedná se o právní předpis, a) pojem Držitel je správně, nikoliv majitel b) Osobou se rozumí i právnická osoba RO požaduje písemné vyjádření od p. Mgr. Čecha k připomínkám Mysliveckého sdružení Usnesení: RO projednala odvolání proti OZV č. 2/2012 o místním poplatku ze psů Usnesení: RO pověřuje starostu obce písemně doložit připomínky odboru dozoru a kontroly veřejné správy při Ministerstvu vnitra ČR 17. Požadavek nájemce na budově Vilka čp. 197 zapojení a montáž internetu p. Surý Josef žádá o schválení. RO souhlasí se zapojením. Zapojení a montáž si hradí žadatel Usnesení: RO souhlasí s napojením a montáží internetu na budově Vilka čp. 197 pro nájemníka pana Surého Josefa, zapojení a montáž na vlastní náklady žadatele 18. Příjímání darů pro MŠ - žádost ředitelky MŠ Huslenky RO uděluje souhlas ředitelce MŠ Huslenky p. Václavíkové přijímat dary pro MŠ (např. pastelky, balicí papír, tužky apod.) a tímto rozhodnutím nemusí požadovat další souhlas od zřizovatele Usnesení: RO souhlasí s přijímáním darů pro příspěvkovou organizaci bezúplatně nabývat majetek, který souvisí s předmětem činnosti, který je určen k přímé spotřebě pro děti, žáky, klienty atd. jako odměna ze soutěže. V tomto případě není nahlíženo na tento majetek jako na dary dle 27, odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb. 19. Požadavek pana Maňáka, lokalita Černé zabudování svodníků podél komunikace ke Kuželům RO nesouhlasí se zabudováním svodníků podél komunikace ke Kuželům z důvodu zimní údržby hlasování pro 0 proti 5 zdržel se 0 Usnesení: RO nesouhlasí se zabudováním svodníků podél komunikace ke Kuželům z důvodu zimní údržby 20. Projednání možnosti stravování v jídelně ZŠ pro občany obce Vedoucí stravování při ZŠ předložila kalkulaci ceny obědů vycházející s nákladů za účetní období za rok 2011, cena oběda 54 Kč, nutno min. 20 strávníků, jídelníček stejný jako pro děti ve školní jídelně, ředitelka ZŠ upozorňuje na nutné povolení ze strany Hygieny. RO pověřuje starostu obce k prověření hygienických podmínek a případných stavebních úprav, informace předložit na nejbližší zasedání RO Usnesení: RO pověřuje starostu obce k prověření hygienických podmínek a případných stavebních úprav pro možnost stravování občanů obce v jídelně ZŠ Huslenky 47. zasedání RO stránka 6 (celkem 7)

7 Ukončení: hod. Zapsala: Jitka Hajdová Zápis ověřen dne: 11. ledna 2013 v hod Mgr Helena Jurčíková ověřovatel zápisu Oldřich Surala starosta obce 47. zasedání RO stránka 7 (celkem 7)

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 46. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 46. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce Přítomní: Omluveni: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis ze 46. zasedání rady obce konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce Přítomni: Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká, Bc. Martin Schön, Antonín Vozák ml. Začátek:

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Starosta se dotazuje, zda chce někdo ze zastupitelů doplnit program, nikdo nedoplňuje.

OBEC HUSLENKY. Starosta se dotazuje, zda chce někdo ze zastupitelů doplnit program, nikdo nedoplňuje. Níže uveřejněné údaje jsou zveřejněny v upravené verzi z důvodu ochrany osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady 2016/679/EU o ochraně osobních údajů (GDPR) Přítomní: Omluveni:

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 25. 4. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Volba návrhové komise navrženi: předseda: Mgr. Jurčíková Helena členové: Vaclavíková Jana, Hrňa Jaroslav

OBEC HUSLENKY. Volba návrhové komise navrženi: předseda: Mgr. Jurčíková Helena členové: Vaclavíková Jana, Hrňa Jaroslav Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 21. 9. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Hosté: Začátek: Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 1. srpna v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 1. srpna v kanceláři starosty obce Přítomní: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 16. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 1. srpna v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká, Ing. Radomír

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 56. zasedání rady obce Huslenky konané dne 13. května 2013 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 56. zasedání rady obce Huslenky konané dne 13. května 2013 v kanceláři starosty obce Přítomní: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 56. zasedání rady obce Huslenky konané dne 13. května 2013 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek, Tomáš

Více

OBEC HUSLENKY. V čase 16:10 hod. přišel Ing. Straděj Zdeněk, nyní je přítomných celkem 12 zastupitelů.

OBEC HUSLENKY. V čase 16:10 hod. přišel Ing. Straděj Zdeněk, nyní je přítomných celkem 12 zastupitelů. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 12. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2009

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2009 ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2009 /dle 17 zákona č.250/2000sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů/ Údaje o obci: Adresa : Huslenky č.494 PSČ : 756 02 Telefonické

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 19. 3. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 3. 2017 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 30. 1. 2019, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Příloha k usnesení. z 11. zasedání zastupitelstva obce konané dne v 16. hodin v zasedací síni obecného úřadu

Příloha k usnesení. z 11. zasedání zastupitelstva obce konané dne v 16. hodin v zasedací síni obecného úřadu 11/09/2016- ZO U Příloha k usnesení z 11. zasedání zastupitelstva obce konané dne 19.9.2016 v 16. hodin v zasedací síni obecného úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Zpráva KV 2. Zpráva FV

Více

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 12. 10. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Jan Hojda, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 5/2019 dne 11. února 2019 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 17:05 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel Zeman,

Více

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 337/2013 Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 26.1.2016 Zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov bylo zahájeno starostkou Květou Němcovou v 18,oo hodin na Obecním úřadě ve Zbýšově. Dnešní zastupitelstvo

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 11. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila,

Více

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne v obřadní síni OÚ.

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne v obřadní síni OÚ. r. starosta obce Obec Osek nad Bečvou Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne 18.8.2011 v obřadní síni OÚ. Usnesení zastupitelstva obce je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb.,o ochraně

Více

Zápis z 23. zasedání Rady obce S o b ě c h l e b y, které se konala v úterý dne od 18 hodin v kanceláři starosty obce v Soběchlebích čp.

Zápis z 23. zasedání Rady obce S o b ě c h l e b y, které se konala v úterý dne od 18 hodin v kanceláři starosty obce v Soběchlebích čp. Zápis z 23. zasedání Rady obce S o b ě c h l e b y, které se konala v úterý dne 8.12. 2015 od 18 hodin v kanceláři starosty obce v Soběchlebích čp.141 Přítomni: Ing. Miloslav Jančík, Mgr. Břetislav Kratochvíl,

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 40. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 10. 12. 2012 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne 22.11.2018 od 16.00 hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Přítomni: Andr Jaroslav, Bc. Janata Michal, Jíšová Jana, Kahoun

Více

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Tuchoměřice č. 7/2015, které se konalo dne 1. 4. 2015 od 18.00 v budově OÚ v Tuchoměřicích Přítomni: J. Radostný, L. Csermelyiová, K. Böhm, J. Vöröšová, B. Švanda,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 74. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 15. března 2010 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 74. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 15. března 2010 v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Začátek: Zapisovatelka: Program: Zápis ze 74. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 15. března 2010 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Ing. Ladislav Malík, Jiří Přikryl, František

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan ZÁPIS č. 3/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 23. 5. 2019 Ještě před samotným zahájením zastupitelstva si slovo vzal pan Vybíral. Požádal o zodpovězení několika dotazů. Na ty mu bylo zodpovězeno.

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 3/2015 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 3. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2015 proběhlo

Více

Z á p i s. Členové zastupitelstva obce byli seznámeni s navrženým programem a vyzváni k jeho doplnění.

Z á p i s. Členové zastupitelstva obce byli seznámeni s navrženým programem a vyzváni k jeho doplnění. Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Branná konaného dne 16. 9. 2019 v Základní škole Horní Branná. Přítomni: všichni členové zastupitelstva Návrhová komise: Lenka Šulanová, Ivana Mašková Ověřovatelé

Více

Zápis a přijatá usnesení z 6. zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne v kanceláři OÚ Sl. Rudoltice

Zápis a přijatá usnesení z 6. zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne v kanceláři OÚ Sl. Rudoltice Zápis a přijatá usnesení z 6. zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne 9.7.2007 v kanceláři OÚ Sl. Rudoltice Přítomni: J. Strýček, M. Glejtek, S. Zemba, R. Rajnochová, B. Kostiha, L. Švehla, P. Pargač,

Více

Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN

Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Beran, p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Sodomková, p. Schönbauer.

Více

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Osek nad Bečvou, konaného dne v obřadní síni OÚ.

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Osek nad Bečvou, konaného dne v obřadní síni OÚ. Obec Osek nad Bečvou Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Osek nad Bečvou, konaného dne 19. 04. 2012 v obřadní síni OÚ. Usnesení zastupitelstva obce je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb.,o ochraně

Více

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 13. 10. 2017 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 28.11. 2012 v 16 30 hod.

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 28.11. 2012 v 16 30 hod. Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 28.11. 2012 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI: Miroslav Nogol, Petra Szczuková, Roman Pientok, Jan Ondraczka, Petr Riedel, Tomáš Kubala, Jindřich Mackowski

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 8.3.2018 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 6 Program: 1. Zahájení

Více

U S N E S E N Í která byla přijata na 2. zasedání rady města konané dne na MěÚ v Desné

U S N E S E N Í která byla přijata na 2. zasedání rady města konané dne na MěÚ v Desné U S N E S E N Í která byla přijata na 2. zasedání rady města konané dne 16.1. 2012 na MěÚ v Desné Přítomní: Marek Pieter, Jaroslav Kořínek, Petr Šikola, Josef Želinský Omluven: Ing. Pavel Michek číslo

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

USNESENÍ. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice

USNESENÍ. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne 14.12.2017 v 18. 00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice Usnesení č. 68/2017 Stanovení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Více

Zápis č. 7/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne na OÚ Úsobrno. Zastupitelstvo obce schvaluje

Zápis č. 7/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne na OÚ Úsobrno. Zastupitelstvo obce schvaluje Zápis č. 7/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne 22. 07. 2019 na OÚ Úsobrno Usnesení Hlasování je vždy uváděno v pořadí: pro proti zdržel se. Je přítomno 6 členů zastupitelstva. Zastupitelstvo

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: Miroslav Břenda, Kateřina Javorská, Martin Bednář, Jiří Dobiáš, Tomáš Kukla, Marie Šedivá

Více

dodatku č. 9 k NS 619/5, dodatku č. 11 k NS 617/7 a dodatku č. 15 k NS 614/11 a pověřuje starostku obce k jejich podpisu.

dodatku č. 9 k NS 619/5, dodatku č. 11 k NS 617/7 a dodatku č. 15 k NS 614/11 a pověřuje starostku obce k jejich podpisu. Usnesení Rady obce Rudoltice č. RO/30/01/14 1) Rada obce Rudoltice schvaluje navržený program jednání: a) Bytový fond o Vzor nové NS, dodatku k NS podle NOZ o Nové NS, dodatky k NS o Dodatek ke smlouvě

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 2/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 2/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 2/2016 ze dne 23.2.2016 Čas: 19.10 21.15 h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 7 členů ZO Suchodol

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze den Zápis č. 7/2016

Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze den Zápis č. 7/2016 Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 30. 5. 2016 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Lukáš Koníček, Ing. Ivan Franc, Michal Ducháč,

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 4. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 4. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 4. schůze městské rady ze dne 10.12.2014 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta

Více

Město Abertamy, Farní 2, Abertamy

Město Abertamy, Farní 2, Abertamy Farní 2,362 35 Abertamy Město Abertamy, U S N E S E N Í z 19. zasedání zastupitelstva města Abertamy, které se uskutečnilo dne 06.02.2008 od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Jednání řídil:

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 68. zasedání rady obce Huslenky konaného dne v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 68. zasedání rady obce Huslenky konaného dne v kanceláři starosty obce Zápis z 68. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 7.12.2009 v kanceláři starosty obce Přítomní: Oldřich Surala, Ing. Ladislav Malík, Jiří Přikryl, Mgr. Jarmila Kopecká, František Halaš (se dostavil

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Začátek: Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 3. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Ing. Kořenek Radomír, Mgr. Kopecká

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 3. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 3. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 3. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila,

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne v zasedací místnosti kulturního domu.

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne v zasedací místnosti kulturního domu. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne 23. 12. 2015 v zasedací místnosti kulturního domu. Přítomni: Širůček Z., Šebek P., Müller J., Havránek J., Opluštil P., Sokol Petr, Sokol

Více

Zápis z 25. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 25. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 25. veřejného jednání ZO Ostrá dne 23.1. 2017 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká,, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová, Kateřina Čápová, Ing. Jiří Čenský, M. Crha Omluveni: J. Pudil Hosté:

Více

Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne

Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 17.12.2009 Přítomni : Antonín Doležal, Mgr. František Thüringer, Alena Tesařová, František Jindrák, Václav Pecha, Luděk Plucar, Ludmila Bártů, Jitka

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 1 Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 24. 9. 2010 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Koždoň, p. Příkazský, pí Rozkydalová, p. Rubeš, pí

Více

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 MĚSTYS NAČERADEC Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 1. Zahájení Přítomno 13 ZM. Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Výsledek hlasování: Pro: 13 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Usnesení

Více

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích 1 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne 20.9. 2017 od 16.00 hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Přítomni: Jíšová Jana, Mgr. Kunešová Milena, Kahoun Jan, Půta

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne

VÝPIS USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne VÝPIS USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne 18. 5. 2017 Usnesení č. ZO-26-01-2017 Zastupitelstvo obce Lidečko schvaluje zapisovatele zápisu z 26. zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 58. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 2.12. 2013 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.6.2017 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Martin Kružík, Kristýna Havířová,

Více

Výpis usnesení z 23. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 26.2.2014 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Výpis usnesení z 23. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 26.2.2014 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu vypuštěny s ohledem na zákon č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Výpis usnesení z 23. zasedání

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 2. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 07.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 17.3.2016 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

19. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

19. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 19. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 29.7.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Vítězslav Hátle, Hušek Josef, Renata Festová, Hojda Jan, Novák Milan, Pavlíková Helena Omluveni: Černý Petr, Otakar Rejfek

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č. 8/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne na OÚ Úsobrno

Zápis č. 8/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne na OÚ Úsobrno Usnesení Zápis č. 8/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne 29. 08. 2019 na OÚ Úsobrno Hlasování je vždy uváděno v pořadí: pro proti zdržel se. Je přítomno 5 členů zastupitelstva, od

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne Obec Jezeřany-Maršovice Jezeřany-Maršovice 1, 671 75, IČ: 00292931 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne 12.09.2013 Usnesení č. 01/06/2013 Zastupitelstvo

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 12/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 12. 2014 v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 12. 2014 v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 12. 2014 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 59. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 13.12.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 25. ledna 2018 U S N E S E N Í ------------------------- z 36. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Zápis č. 3/2018. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 6. února 2018 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 3/2018. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 6. února 2018 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 3/2018 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 6. února 2018 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Bc. Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Bc. Radek Šenkýř, Tomáš Háp 3. zasedání

Více

Zápis č. 1/2017. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v Domečku ve Lhotkách

Zápis č. 1/2017. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v Domečku ve Lhotkách Zápis č. 1/2017 ze zasedání ZO Malotice ze dne 20.2. 2017 od 19:00 hod., v Domečku ve Lhotkách. Přítomni: Tereza, Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Drahota Jan, Kallaschová Bohumila, Král Jiří, Mgr. Klímová

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

U S N E S E N Í č.5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 18:00 hodin v restauraci POHODA v Malé Morávce.

U S N E S E N Í č.5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 18:00 hodin v restauraci POHODA v Malé Morávce. U S N E S E N Í č.5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 4.12.2013 v 18:00 hodin v restauraci POHODA v Malé Morávce. Přítomných ZO: 7 Č.j.: 64/2013 Zastupitelstvo obce schvaluje návrhovou

Více

Zápis ze zasedání RO č. 66 dne 2. 11. 2009 v kanceláři starosty obce

Zápis ze zasedání RO č. 66 dne 2. 11. 2009 v kanceláři starosty obce Zápis ze zasedání RO č. 66 dne 2. 11. 2009 v kanceláři starosty obce Přítomno: 5 členů RO / viz presenční listina / Hosté: Petra Sívková-ředitelka SOH s.r.o. Mgr. Vladimíra Bednářová ředitelka ZŠ / RO

Více

Zápis č. 15/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 11. července 2017 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 15/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 11. července 2017 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 15/2017 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 11. července 2017 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Bc. Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Bc. Radek Šenkýř, Tomáš Háp Host:

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 6. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.01. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení)

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) z 59. řádného zasedání Rady města Rožnov pod Radhoštěm, konané dne 2. prosince 2016 Usnesení jsou upravena s ohledem na ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000

Více

Zápis č. 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 24.listopadu 2016

Zápis č. 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 24.listopadu 2016 Zápis č. 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 24.listopadu 2016 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: Miroslav Břenda, Kateřina Javorská, Martin Bednář, Jiří Dobiáš, Tomáš Kukla a Marie

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více