OBEC HUSLENKY. Zápis z 56. zasedání rady obce Huslenky konané dne 13. května 2013 v kanceláři starosty obce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC HUSLENKY. Zápis z 56. zasedání rady obce Huslenky konané dne 13. května 2013 v kanceláři starosty obce"

Transkript

1 Přítomní: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 56. zasedání rady obce Huslenky konané dne 13. května 2013 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek, Tomáš Schildberger, Mgr. Jarmila Kopecká hod Jitka Hajdová dle přípravy 1. Zahájení V kanceláři starosty obce starosta obce zahájil zasedání v hod. a přivítal přítomné. Program byl schválen bez připomínek dle osnovy přípravy, kterou radní obdrželi v tištěné podobě. Ověřovatelem zápisu byla určena: Mgr. Helena Jurčíková 2. Nové úkoly Rady: 1. Prohlídka v lokalitě Huslenky Bratřejůvka, Tomanůvka Přístupová komunikace k RD Pončík čp. 39 a RD Šulák čp za přítomnosti projektantů (místostarostka, stavební technik). Z důvodu velmi vysokých předpokládaných nákladů na opravu nelze v současné době realizovat, pouze lokální opravy, které posoudí radní obce p. Schildberger. V případě vypsání odpovídající dotační výzvy bude řešena možnost realizace opravy komunikace. úkol: místostarostka obce Usnesení: RO souhlasí s lokální opravou přístupové komunikace k RD Pončík čp. 39 a RD Šulák čp. 40 a pověřuje radního obce Tomáše Schildbergra k posouzení dílčích úprav přístupové komunikace. 2. Geometrický plán /2012 Proběhla schůzka s p. J. Zajíčkem k upřesnění situace, výměra 269m2 k vyhlášení záměru prodeje. Dále je potřeba jednat s p. Jakešem Radimem par. č /2 - vykoupit 81m2 (GP označení dílu h ) a p. Ing. Svatavou Vráželovou vykoupit 11m2 (GP označen díl g ). Celou záležitost řešit jako celek. Pan Jakeš Radim s výkupem souhlasí, momentálně ještě nebyla oslovena p. Ing. Svatava Vráželová. Usnesení: RO bere na vědomí informace starosty obce o průběhu jednání v problematice narovnání majetkoprávních vztahů na pozemcích parc. č. PK 6623 a KN dle GP č / Návrh na TDI na akci Obnova obecního a krajského majetku po živelních pohromách v roce 2012 oprava komunikací v katastru obce Huslenky Starosta obce seznámil radní obce s mandátní smlouvou na TDI (technický dozor investora) - Ing. Martin Mynařík, MSS projekt s.r.o., Karlovo náměstí 317/5, Praha 2, provozovna Žerotínova 992, Vsetín, na akci Obnova obecního a krajského majetku po živelních pohromách v roce 2012 oprava komunikací v katastru obce Huslenky termín: května 2013 Usnesení: RO souhlasí s předloženou mandátní smlouvou na TDI na akci Obnova obecního a krajského majetku po živelních pohromách v roce 2012 oprava komunikací v katastru obce Huslenky, která bude uzavřena mezi obcí Huslenky a p. Ing. Martinem Mynaříkem, MSS projekt s.r.o., Karlovo náměstí 317/5, Praha 2, provozovna Žerotínova 992, Vsetín a pověřuje starostu obce k podpisu smlouvy 56. zasedání RO stránka 1 (celkem 6)

2 4. Návrh TDI na akci: Zlepšení tepelně technických vlastností obvodových konstrukcí a stavební úpravy objektu ZŠ Huslenky objekt č.p. 290 na par. č.st.1352 v k.ú. Huslenky: a) Ing. Nosek, Vsetín b) Ing. Holec, Vsetín c) Ing. Trlicová, Janová d) Ing. Chytil, Vsetín Radní obce doporučují rozeslání poptávkových listů na výše uvedené jména. Usnesení: RO souhlasí s návrhy osob na TDI na akci Zlepšení tepelně technických vlastností obvodových konstrukcí a stavební úpravy objektu ZŠ Huslenky objekt č.p. 290 na par. č.st.1352 v k.ú. Huslenky a rozesláním poptávkových listů 5. Nátěr betonové zídky - u chodníku naproti budovy OÚ Starosta obce informoval radní obce o cenové nabídce od p. Ing. Rybáře jedná se o cenu cca Kč. Názor TDI nedoporučuje, neboť zídka je velmi vkusně zhotovena a nepotřebuje další úpravy RO nesouhlasí s nátěrem zídky u chodníku naproti budovy OÚ hlasování: pro 0 proti 5 zdržel se 0 Usnesení: RO nesouhlasí s nátěrem zídky u chodníku naproti budovy OÚ 6. Vyrovnání panelů na autobusové zastávce naproti budovy OÚ Starosta obce informoval radní obce o komplikacích na vyrovnání panelů na autobusové zastávce naproti budovy OÚ panely nelze vyrovnat (podsypat) betonový podklad, nutná výměna 3 ks bet.panelů rozměr 100x300 síla 15cm + pokládka jeřábem. P. Ing. Rybář nacení práce spojené s výměnou tří panelů. Usnesení: RO bere na vědomí informace starosty obce ke 3 poškozeným panelům autobusové zastávce naproti budovy OÚ 7. Složení komise na otvírání obálek pro veřejnou zakázku Obnova obecního a krajského majetku po živelních pohromách v roce 2012 oprava komunikací v katastru obce Huslenky dle zadávacích podmínek ukončení podání nabídky dne do 14.00hod. Návrh na složení komise pro otvírání obálek: 1. Jakešová Kristina 2. Hajdová Jitka 3. Novosad Jan 4. Mgr. Kopecká Jarmila 5. Rožnovják Gustav Náhradníci: Hrňa Jaroslav a Schildberger Tomáš termín: 15. květen 2013 Usnesení: RO rozhodla o složení komise (viz zápis) pro otvírání obálek pro veřejnou zakázku Obnova obecního a krajského majetku po živelních pohromách v roce 2012 oprava komunikací v katastru obce Huslenky 56. zasedání RO stránka 2 (celkem 6)

3 8. Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku Zlepšení tepelně technických vlastností obvodových konstrukcí a stavební úpravy objektu ZŠ Huslenky objekt č.p. 290 na par. č.st.1352 v k.ú. Huslenky Starosta obce seznámil radní obce se zadávací dokumentací na veřejnou zakázku Zlepšení tepelně technických vlastností obvodových konstrukcí a stavební úpravy objektu ZŠ Huslenky objekt č.p. 290 na par. č.st.1352 v k.ú. Huslenky Radní obce souhlasí se zadávací dokumentací na veřejnou zakázku Zlepšení tepelně technických vlastností obvodových konstrukcí a stavební úpravy objektu ZŠ Huslenky objekt č.p. 290 na par. č.st.1352 v k.ú. Huslenky Usnesení: RO souhlasí se zadávací dokumentací na veřejnou zakázku Zlepšení tepelně technických vlastností obvodových konstrukcí a stavební úpravy objektu ZŠ Huslenky objekt č.p. 290 na par. č.st.1352 v k.ú. Huslenky 9. Dopracování projektové dokumentace na Sběrný dvůr Starosta obce seznámil radní obce s pracemi na Sběrném dvoru. V projektové dokumentaci jsou určité nedostatky, p. Ing. Trlicová (TDI) - Smlouva o dílo cca Kč bez DPH na dopracování projektové dokumentace. Usnesení: RO souhlasí se smlouvou o dílo na dopracování projektové dokumentace na stavbu Sběrného dvora, která bude uzavřena mezi obcí Huslenky a p. Ing. Lenkou Trlicovou (TDI) a pověřuje starostu obce k podpisu smlouvy o dílo 10. Uzavření MŠ od Na základě oznámení ředitelky MŠ starosta obce seznámil radní obce s uzavřením MŠ v období letních prázdnin v termínu od Usnesení: RO bere na vědomí uzavření MŠ v období letních prázdnin v termínu od Žádost klubu STONOŽKA příspěvek ve výši Kč Radní obce souhlasí s finančním příspěvkem pro klub Stonožka hlasování: pro 4 proti 0 zdržel se 1 Usnesení: RO souhlasí s finančním příspěvkem ve výši 1000 Kč pro klub Stonožka 12. Žádost o pořádání zábavy v areálu Rybníček dne manželé Orságovi Starosta obce seznámil radní obce s žádosti manželů Orságových o pořádání zábavy v areálu Rybníček na den Radní obce souhlasí se zábavou v areálu Rybníček, ukončení zábavy ve 02:00hod. Usnesení: RO souhlasí s pořádáním zábavy, která se bude konat dne v areálu Rybníček 56. zasedání RO stránka 3 (celkem 6)

4 13. Příprava Huslenské slavnosti 2013 příprava programu datum konání Starosta obce seznámil radní obce s přípravou programů na Huslenské slavnosti termín: září 2013, matrikářka Usnesení: RO bere na vědomí přípravu programu na Huslenské slavnosti Záštita hejtmana ZK na Huslenské slavnosti 2013 Starosta obce seznámil radní obce se schůzkou s hejtmanem ZK o možnosti příspěvku na Huslenské slavnosti termín: září 2013 Usnesení: RO bere na vědomí informaci starosty obce o záštitě hejtmana ZK na Huslenské slavnosti Ponúka Vydavateľstvo CBS spol, s.r.o., Banská Bystrica Starosta obce seznámil radní obce s nabídkou jarních leteckých fotek naší obce. Radní obce nesouhlasí s nabídkou leteckých fotek obce. hlasování: pro 0 proti 5 zdržel se 0 Usnesení: RO nesouhlasí s nabídkou firmy Vydavateľstvo CBS spol, s.r.o., Banská Bystrica na pořízení jarních leteckých fotek naší obce 16. Pronájem nebytových prostor v budově MŠ Huslenky čp. 587 tvz. zkušebna sklepní prostor výměra 35m2, par. č. st vyhlášen záměr pronájmu od zájemce Vojtěch Kocůrek (finanční zástupce kapely STRAM) výše nájmu na rok Kč. Nájemné od Usnesení: RO rozhodla o pronájmu nebytových prostor v budově MŠ Huslenky čp. 587, tzv. zkušebna panu Vojtěchu Kocůrkovi (finanční zástupce kapely STRAM) od Portál města obce - Starosta obce seznámil radní obce s možností registrace obce na portálu Města & Obce profi. Je to databáze odborných textů pokrývajících celou oblast měst a obcí. Texty na portálu pokrývají témata jako např. finanční hospodaření obcí, správní řád, krizové řízení, veřejné zakázky, katastr nemovitostí, stavební řízení, doprava, životní prostředí a mnoho dalších. To vše podle aktuální legislativy (placené články jsou označeny ). Obsah databáze je pravidelně aktualizován renomovanými autory, odborníky z praxe, proto mají příspěvky garantovanou správnost a aktuálnost. hlasování: pro 0 proti 5 zdržel se 0 Usnesení: RO nesouhlasí s nabídkou možnosti registrace obce na portálu Města Obce profi 18. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2012 Starosta obce seznámil radní obce se zprávou o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2012 závěr auditu za rok 2012 bez chyb a nedostatků Usnesení: RO bere na vědomí zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření za rok zasedání RO stránka 4 (celkem 6)

5 19. Naplánování informativní schůzky zastupitelů a veřejného zasedání ZO návrh: informativní schůzka zastupitelů obce a veřejné zasedání ZO vždy od 17 hod. termín: červen 2013 Usnesení: RO souhlasí s termínem informativní schůzky zastupitelů na den a veřejného zasedání ZO na den , vždy od 17 hod. 20. Lokalita Humenec Místostarostka obce seznámila radní obce s vyjádřením p. Leskovjanové k vybudování dvou parkovacích míst na pozemku parc. č Paní Leskovjanová s vybudováním dvou parkovacích míst na pozemku parc. č nesouhlasí. Obec se tímto způsobem snažila řešit dlouhodobý problém přístupu k usedlostem rodin Leskovjanových a Juřicových, vzhledem k tomu, že návrhy obce nebyly akceptovány, rada obce urgentně žádá právní zástupkyni obce JUDr. Barošovou, která je pověřena obcí zpracovat rozhodnutí silničního správního orgánu ve věci určení, zda na příslušných pozemcích Na Humenci v k.ú. Huslenky existuje či neexistuje veřejně přístupná účelová komunikace (spis je veden pod č.j. 341/2010), aby toto rozhodnutí bylo zpracováno v termínu do termín: červen 2013 Usnesení: RO pověřuje a žádá právní zástupkyni obce p. JUDr. Barošovou o zpracování rozhodnutí silničního správního orgánu ve věci určení, zda na příslušných pozemcích Na Humenci v k.ú. Huslenky existuje či neexistuje veřejně přístupná účelová komunikace (spis je veden pod č.j. 341/2010) do Žádost p. Bělíček Místostarostka obce seznámila radní obce s žádostí p. Bělíčka - oprava potůčku v Hlubočku, žádost o příspěvek na opravu Kč. Radní obce souhlasí s příspěvkem na opravu potůčku v lokalitě Hluboček úkol: místostarostka obce Usnesení: RO souhlasí s finančním příspěvkem na opravu potůčku v lokalitě Hluboček, kterou podal p. Bělíček 22. Schválení Dodatku č. 2 ke SOD ze dne mezi firmou RENO stavební VMM s.r.o. a obcí Huslenky Starosta obce informoval radní obce s dodatkem smlouvy č. 2. ke SOD ze dne Radní obce souhlasí s dodatkem č. 2 ke SOD ze dne mezi firmou RENO stavební VMM s.r.o. a obcí Huslenky. Usnesení: RO souhlasí s dodatkem č. 2 ke SOD ze dne mezi firmou RENO stavební VMM s.r.o. a obcí Huslenky a pověřuje starostu obce k podpisu dodatku č zasedání RO stránka 5 (celkem 6)

6 23. Schválení digitálního povodňového plánu obce Huslenky Radní byli seznámeni s digitálním povodňovým plánem obce Huslenky, který byl, spolu s povodňovými plány ostatních obcí ve Sdružení Valašsko Horní Vsacko, pořízen v rámci projektu: "Preventivní povodňová ochrana - varovný systém ochrany před povodněmi mikroregion Valašsko - Horní Vsacko" úkol: místostarostka obce Usnesení: RO schvaluje digitální povodňový plán obce Huslenky, který byl pořízen v rámci projektu: "Preventivní povodňová ochrana - varovný systém ochrany před povodněmi mikroregion Valašsko - Horní Vsacko". Ukončení: hod. Zapsala: Jitka Hajdová Zápis ověřen dne: 20. května 2013 v hod Mgr. Helena Jurčíková ověřovatel zápisu Oldřich Surala starosta obce 56. zasedání RO stránka 6 (celkem 6)

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 46. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 46. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce Přítomní: Omluveni: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis ze 46. zasedání rady obce konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce Přítomni: Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká, Bc. Martin Schön, Antonín Vozák ml. Začátek:

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 1. srpna v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 1. srpna v kanceláři starosty obce Přítomní: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 16. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 1. srpna v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká, Ing. Radomír

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Hosté: Začátek: Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Volba návrhové komise navrženi: předseda: Mgr. Jurčíková Helena členové: Vaclavíková Jana, Hrňa Jaroslav

OBEC HUSLENKY. Volba návrhové komise navrženi: předseda: Mgr. Jurčíková Helena členové: Vaclavíková Jana, Hrňa Jaroslav Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 21. 9. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

OBEC HUSLENKY. V čase 16:10 hod. přišel Ing. Straděj Zdeněk, nyní je přítomných celkem 12 zastupitelů.

OBEC HUSLENKY. V čase 16:10 hod. přišel Ing. Straděj Zdeněk, nyní je přítomných celkem 12 zastupitelů. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 12. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

OBEC HUSLENKY. Starosta se dotazuje, zda chce někdo ze zastupitelů doplnit program, nikdo nedoplňuje.

OBEC HUSLENKY. Starosta se dotazuje, zda chce někdo ze zastupitelů doplnit program, nikdo nedoplňuje. Níže uveřejněné údaje jsou zveřejněny v upravené verzi z důvodu ochrany osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady 2016/679/EU o ochraně osobních údajů (GDPR) Přítomní: Omluveni:

Více

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 6

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 6 Zápis zasedání ZO Babice konaného dne 29.5.2017 v 19:00 na OÚ Babice Zápis č. 6 Přítomni: Marks Marcela, Chadraba Jan, Rozsíval Josef, Haluza Karel, Šebková Helena, Staněk Radim, Rathouský Pavel příchod

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze den Zápis č. 7/2016

Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze den Zápis č. 7/2016 Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 30. 5. 2016 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Lukáš Koníček, Ing. Ivan Franc, Michal Ducháč,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 25. 4. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 47. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 7. ledna 2013 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 47. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 7. ledna 2013 v kanceláři starosty obce Přítomní: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis ze 47. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 7. ledna 2013 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr.

Více

Zápis a Usnesení č. III/

Zápis a Usnesení č. III/ Zápis a Usnesení č. III/2014 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne 09. 12. 2014. Přítomni: Mgr. Martin S. Charvát, Mgr. Leona Sixtová, Ivan Vokřál, Taťána Hurtová, Pavel Flieger, Karel Freund,

Více

86/02 Dětské hřiště bod jednání programu č. 3 splněno (Usnesení 5/02 ze dne )

86/02 Dětské hřiště bod jednání programu č. 3 splněno (Usnesení 5/02 ze dne ) Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Janová Den konání: 22. února 2012 Začátek jednání: 17,00 hod. Místo konání: kancelář starosty obce Přítomni: viz. prezenční listina Konec jednání: 18,50 hod. 1.

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 13. 5. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 13. 5. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Začátek: Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 13. 5. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský

Více

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV 22. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 11.11.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Renata Festová, Novák Milan, Pavlíková Helena, Jan Hojda Omluveni: Hosté: dle prezenční listiny Začátek

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 26. 4. 2016 Přítomní: P. Vaňásek, J. Dědina, R. Douda, Ing. Ivana Soldánová, L. Chytra, Mgr. V. Sokolová, Mgr. Lucie Skořepová Omluvení:

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 11. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila,

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Počet členů ZO: 8 Přítomni: Šidlová, Štecher, Šebela, Arafa, Maryška, Plaček,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Začátek: Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 3. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Ing. Kořenek Radomír, Mgr. Kopecká

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2009

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2009 ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2009 /dle 17 zákona č.250/2000sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů/ Údaje o obci: Adresa : Huslenky č.494 PSČ : 756 02 Telefonické

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 19. 3. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S Z ŚEDMNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z ŚEDMNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z ŚEDMNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 5.6.2012 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00637/16 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016 konaného

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 8.3.2018 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 6 Program: 1. Zahájení

Více

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 24. 9. 2012 Usnesení č. 1.: 1. Schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele 3. Podání

Více

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 41. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 04. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 41. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 04. 2014 Zápis z 41. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 04. 2014 41. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení_ZO_2017_ 04_12.doc Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 23. 9. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 23. 9. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Hosté: Omluven: Neomluven: Začátek: Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 23. 9. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Schildberger Tomáš, Vozák Antonín

Více

Zápis Ze 14. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 25. 6. 2014 v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis Ze 14. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 25. 6. 2014 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis Ze 14. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 25. 6. 2014 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní: Karel Zalaba starosta Bc. Martin Frei místostarosta Mgr. Oldřich Brabec radní Tomáš

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 23. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 23. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 23. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 15.2.2017 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Martin Kružík, Věra Svrčinová, Kristýna

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis č.7/2017. ze zasedání zastupitelstva obce Úžice ze dne konaného v zasedací místnosti obecního úřadu Úžice

Zápis č.7/2017. ze zasedání zastupitelstva obce Úžice ze dne konaného v zasedací místnosti obecního úřadu Úžice Stránka 1 z 7 Zápis č.7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Úžice ze dne 30.8.2017 konaného v zasedací místnosti obecního úřadu Úžice Začátek zasedání 17,00 hod. Přítomni: starosta obce David Hrdlička,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 74. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 15. března 2010 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 74. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 15. března 2010 v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Začátek: Zapisovatelka: Program: Zápis ze 74. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 15. března 2010 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Ing. Ladislav Malík, Jiří Přikryl, František

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne 20.06.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Němcová Věra Nepřítomen:

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 31. 8. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále též

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 1 Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 24. 9. 2010 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Koždoň, p. Příkazský, pí Rozkydalová, p. Rubeš, pí

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne 20.03.2019 od 17:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy 1. Zahájení Starostka města paní J. R. přivítala přítomné členy zastupitelstva

Více

OBEC VELENICE. ZÁPIS č. 5/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 14. července 2016

OBEC VELENICE. ZÁPIS č. 5/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 14. července 2016 ZÁPIS č. 5/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 14. července 2016 Zasedání zastupitelstva se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu od 18:00 hod., ukončeno bylo v 18.32

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod.

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října 2016 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef David, Jan Šnábl (příchod v 18.20.hod.), Marie Mašová, Miroslav

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 34. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 6.8.2012, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 17. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 11. zasedání Zastupitelstva obce dne 20. 6. 2016. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Otakar Rejfek, Milan Novák, Petr Černý, Josef Hušek Omluveni: Jan

Více

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu 4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Přítomní zastupitelé schválili rozšíření

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

Zápis č. 32/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne

Zápis č. 32/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne Zápis č. 32/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne 27.2.2018 Zahájení: Ukončení: 18.00 hodin 20.00 hodin Přítomni: Kovářová, Krahulik, Vaněčková, Blažková, Hadrava Ze šestičlenného

Více

ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne

ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne 24.2.2016 Přítomní: Schuster Milan, Horáček Jaroslav, Kalouda Karel, Konečný Roman, Koutný Tomáš, Málek Miroslav, Silnica Marek, Pitrová Dana, Drabálek

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2012

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2012 ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2012 /dle 17 zákona č.250/2000sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů/ Údaje o obci: Adresa : Huslenky č.494 PSČ : 756 02 Telefonické

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 45. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 22.02.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.04.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 7 Přítomni: Šidlová, Maryška, Niedermertl, Arafa, Štecher,

Více

Zápis Ze 24. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis Ze 24. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis Ze 24. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 20. 10. 2014 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní: Karel Zalaba starosta Bc. Martin Frei místostarosta Mgr. Oldřich Brabec radní Tomáš

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni: Kubánek Jaroslav, Kučavík Martin, Ivanický Eduard, Říha Václav a Návratová Dagmar Do návrhové

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

ZÁPIS č. 7/2016 ze Zastupitelstva obce Šaratice dne

ZÁPIS č. 7/2016 ze Zastupitelstva obce Šaratice dne ZÁPIS č. 7/2016 ze Zastupitelstva obce Šaratice dne 19.10.2016 Přítomní: Horáček Jaroslav, Kalouda Karel, Silnica Marek, Drabálek Josef, Švehla Jindřich, Dosoudil Libor, Holoubek František, Konečný Roman,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 24.1.2019 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 3. 2017 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 68. zasedání rady obce Huslenky konaného dne v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 68. zasedání rady obce Huslenky konaného dne v kanceláři starosty obce Zápis z 68. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 7.12.2009 v kanceláři starosty obce Přítomní: Oldřich Surala, Ing. Ladislav Malík, Jiří Přikryl, Mgr. Jarmila Kopecká, František Halaš (se dostavil

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Zápis - 27. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 29.9.2014. Přítomni: Omluveni: Jan Hojda, Milan Novák Hosté: Program zasedání:

Zápis - 27. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 29.9.2014. Přítomni: Omluveni: Jan Hojda, Milan Novák Hosté: Program zasedání: 1 Zápis - 27. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 29.9.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Hušek Josef, Renata Festová, Petr Černý Omluveni: Jan Hojda,

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 5/2017. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 5/2017. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 5/2017 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 23.05.2017 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří - omluven Lic. Truneček Jan Rybář Václav Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Místo

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne 23. 5. 2016 Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: pí. Hajnová, p. Portele, p. Kobliha, p. Pokorný, Mgr. Baran, Bc. Lövl, p. Uzel p.

Více

Zápis 9. veřejného jednání ZO Ostrá ze dne 6.8. 2015. od 19:00 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 9. veřejného jednání ZO Ostrá ze dne 6.8. 2015. od 19:00 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 9. veřejného jednání ZO Ostrá ze dne 6.8. 2015 od 19:00 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Šenfelderová, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Kateřina Čápová,

Více

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Zahájeno: 18.15 hod. Ukončeno: 19.50 hod. Přítomni: Omluveni: P. Nevídal, V. Černý, Ing. F. Homola, K. Baka, Z.

Více

Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne

Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 1 Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 23.4.2019. Přítomni: Jana Kuthanová, Renata Festová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Vojtěch Jonáš, Martin Snížek

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Tisá

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Tisá Zápis z jednání Zastupitelstva obce Tisá Číslo: 28/10 Datum: 28. 6. 2010 Začátek: v 17.05 hod. Ukončení: v 19.15 hod. Zápis: zapisovatelku určuji paní Ivanu Komovou Ověřovatelé: Ing. Z. Apt, P. Bláha Přítomni:

Více

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 1

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 1 Zápis zasedání ZO Babice konaného dne 15.1.2018 v 19:00 na OÚ Babice Zápis č. 1 Přítomni: Marks Marcela, Chadraba Jan, Rozsíval Josef, Šebková Helena, Staněk Radim, Vrábelová Kateřina, Havlová Marcela,

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 18. září 2019

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 18. září 2019 Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 18. září 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice (zastupitelstva) bylo zahájeno dne 18.9. 2019 v 18:00 hod. v místní knihovně, Svésedlice

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.24 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.24 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.24 konaného dne 25.1.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne 14.8. 2018 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Kateřina Čápová, Miroslav Crha, Jan Pudil Omluveni:

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

Zápis č. 6/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 7. března 2017 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 6/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 7. března 2017 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 6/2017 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 7. března 2017 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Bc. Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Bc. Radek Šenkýř, Tomáš Háp 6. zasedání

Více

Zápis. z 88. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin.

Zápis. z 88. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin. Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Radoslav Němeček Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Ing. Vladimír Elšík Omluveni: Ing. Tomáš Letocha Vlasta Sedláková Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 88. schůze

Více

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín Z á p i s č. : 15-2008 z 15. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 18.12. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne Čas: K bodu 1) Návrh programu Návrh usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne Čas: K bodu 1) Návrh programu Návrh usnesení č. Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne 25.6.2018 Čas: 19.10 22.05 Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů zastupitelstva

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.11.2018 v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík,

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis. ze 14. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci

Zápis. ze 14. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Přítomni: - Ing. Jarmil Adamec Ph.D. - Ing. Vladimír Elšík - Lenka Hostýnková - Mgr. Miroslav Králík - Ing. Alexander Krejčí - Radek Matěj - Radoslav Němeček Zapisovatelka: L. Hostýnková Omluven: -- Zápis

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 2. března Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 2. března Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 2. března 2016 Místo konání: Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů

Více

Z Á P I S o průběhu 15. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 15. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 15. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 12. 12. 2007 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 15. zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. února 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. února 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. února 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis ze 3. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis ze 3. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis ze 3. schůze městské rady ze dne 26.11.2018 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Mgr. Michal Jarolímek, 2. místostarosta

Více

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 20. 8. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p., Mgr.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 25.4.2019 v 18.30 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Program: 1. Zahájení 2. Kontrola

Více

Z Á P I S. Z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pilníkov konaného dne 19. 9. 2013 v zasedací místnosti městského úřadu Pilníkov

Z Á P I S. Z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pilníkov konaného dne 19. 9. 2013 v zasedací místnosti městského úřadu Pilníkov Z Á P I S Z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pilníkov konaného dne 19. 9. 2013 v zasedací místnosti městského úřadu Pilníkov Přítomni: Haken Jiří, Hubáček František, Hubálek Libor, Klapka Miroslav,

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne

Z Á P I S. z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne Z Á P I S z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 5.6.2013 Přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny Omluven : Tomáš Rulec, zastupitel Dále přítomno: 5 občanů, dle prezenční listiny

Více