OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu"

Transkript

1 Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Jarmila Kopecká, Schildberger Tomáš, Vozák Antonín st., Vozák Antonín ml., Václavíková Jana, Ing. Straděj Zdeněk, Hrňa Jaroslav, Světinský Jiří, Blaha Josef, Rožnovják Gustav Mgr. Helena Jurčíková, Zádilský Jaromír, Bc. Schön Martin hod Zapisovatelka: Jitka Hajdová 1. Zahájení: Pan starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce a přivítal přítomné. Konstatoval, že dnešní zasedání bylo řádně svoláno a byli pozváni všichni členové OZ. V době zahájení zasedání je z 15-ti členů OZ přítomno 12 členů OZ a tudíž dnešní zasedání je schopno jednat a usnášet se. K usnesení OZ č. 9 ze dne nebyla na OÚ vznesena ani jedna připomínka, tudíž je platné. Program: viz pozvánka Starosta navrhuje rozšířit a upravit program: Záměr prodeje pozemku par. č. 5521/4 k.ú. Huslenky tento bod zařadit jako bod č. 12 hlavního programu hlasování o programu: pro 12 proti 0 zdržel se 0 Zastupitelstvo obce Huslenky schvaluje program zasedání ZO č. 10 Usnesení č. 1 bylo schváleno 2. Volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise, určení zapisovatele Volba ověřovatele zápisu - navrženi: Josef Blaha Tomáš Schildberger Zapisovatelka: Jitka Hajdová Volba návrhové komise navrženi: předseda: Mgr. Jarmila Kopecká členové: Jana Václavíková a Jiří Světinský Zastupitelstvo obce Huslenky určuje ověřovateli zápisu Josefa Blahu a Tomáše Schildbergra a návrhovou komisi ve složení Mgr. Jarmila Kopecká, Jana Václavíková a Jiří Světinský, zapisovatelem určuje slečnu Jitku Hajdovou Usnesení č. 2 bylo schváleno 3. Kontrola usnesení a zápisu 9. zasedání OZ ze dne Na základě schváleného programu jednání OZ podávám zprávu o plnění usnesení z minulého zasedání ZO. K usnesení z minulého zastupitelstva č. 9 nebyla vznesena ani jedna připomínka, tudíž je platné. Ověřovatelé zápisu: Jana Václavíková a Antonín Vozák st. nevznesli námitek k zápisu. Zastupitelstvo obce Huslenky bere na vědomí platnost usnesení č. 9 ze dne 18. ledna zasedání ZO stránka 1 (celkem 5)

2 4. Žádost o odkoupení par. č /1 v k.ú. Huslenky Jedná se o lokalitu U Suřanů při prodej pozemku a nemovitosti od p. Pokorného na p. Poláka bylo nutné nové zaměření a stanovení hranic pozemků a při této příležitosti se zjistilo, že par. č /1 o výměře 143 je majetkem obce a na tomto pozemku je vystaven plot p. Žárské (již dříve). Byl vyhlášen záměr prodeje,( ) zveřejněn na úřední desce a p. Žárská nabízí částku 1 Kč/m2. p. Blaha za kolik obec vykoupila pozemek od p. Poláka? Starosta obce obec vykoupila za 50 Kč/m2 p. Žárská pozemek byl prodán v roce 1983 Národnímu výboru za 58 Kč, na daném pozemku stojí část stodoly a plot, který je povolený Obecním úřadem. Starosta obce - v kterém roce byl plot postaven? p. Žárská - tak 3 roky zpět Starosta obce prodej pozemku za 1 Kč je neakceptovatelný p. Schildberger chtěl bych vidět dokument, kde je daný plot povolen, přikláním se k názoru pana Blahy p. Straděj částka 50 Kč/m2 je přijatelná, daná částka je v Obci odsouhlasena jako prodejní částka Návrh 50 Kč p. Žárská nesouhlasí s návrhem P. Žárská navrhuje 1 Kč/m2 Zastupitelstvo obce Huslenky schvaluje prodej pozemku par. č /1 v k.ú. Huslenky na základě vyhlášeného záměru prodeje dne paní Žárské Janě, Huslenky čp. 663 za cenu 1 Kč/m2 a zároveň pověřuje starostu obce k podpisu kupní smlouvy. hlasování: pro 0 proti 11 zdržel se 1 Usnesení č. 3 bylo schváleno ve znění: Zastupitelstvo obce Huslenky zamítá prodej pozemku par. č /1 v k.ú. Huslenky na základě vyhlášeného záměru prodeje dne paní Žárské Janě, Huslenky čp. 663 za cenu 1 Kč/m2. 5. Zvolení zástupce obce na Valnou hromadu společnosti Vodovody a kanalizace Vsetín a.s. konané dne Vodovody a kanalizace a.s. svolává na den Valnou hromadu, obec jako akcionář vlastnící akcie na jméno společnosti, požaduje OZ zvolit zástupce za obec Huslenky na tomto jednání. Jedině Zastupitelstvo obce má právo delegovat člena na Valnou hromadu společnosti, v nichž má majetkovou účast. Zpravidla se účastní starosta, pokud bude jiný návrh je potřeba doložit usnesení OZ. Zastupitelstvo obce Huslenky schvaluje pana Oldřicha Suralu za obec Huslenky jako delegáta na Valnou hromadu Vodovody a kanalizace a.s. konané dne Usnesení č. 4 bylo schváleno 6. Záměr prodeje části pozemku par. č. 6563/11 v k.ú. Huslenky Požadavek p. Rišice, Huslenky čp. 292 o odkoupení části pozemku par. č. 6563/11 v k.ú. Huslenky lokalita Cihelna (není vyhotoven návrh GP). Doposud část tohoto pozemku využívá na základě nájemní smlouvy za účelem parkování traktoru a skladování dřeva. Rada obce ze dne nedoporučuje vyhlášení záměru z důvodu celistvosti a dostupnosti pozemku. Doporučuje pokračovat v nájemní smlouvě. p. Kopecká nerozdělovat pozemek p. Hrňa pozemek neprodávat 10. zasedání ZO stránka 2 (celkem 5)

3 p. Kořenek - pokud to není nezbytně nutné pozemky neprodávat Zastupitelstvo obce Huslenky doporučuje vyhlášení záměru prodeje na část par. č. 6563/11 v k.ú. hlasování: pro 0 proti 12 zdržel se 0 Usnesení č. 5 bylo schváleno ve znění: Zastupitelstvo obce Huslenky zamítá vyhlášení záměru prodeje na část par. č. 6563/11 v k.ú. 7. Záměr prodeje podílu 6/18 na pozemku PK v k.ú. Huslenky Firma ZAMET, spol. s.r.o. IČ se sídlem Nový Hrozenkov 818, požádala Radu obce o souhlas provést stavbu (zpevněné odstavné plochy a oplocení) a zároveň požádala o odkoupení podílu na tomto pozemku výměra 413m2 s podílem 6/18 (137,6 m2) Rada doporučuje OZ vyhlášení záměru prodeje p. Straděj nedoporučuje prodej pozemku Zastupitelstvo obce Huslenky schvaluje vyhlášení záměru prodeje podílu 6/18 na par. č. PK k.ú. Huslenky Usnesení č. 6 bylo schváleno 8. Záměr prodeje pozemku par. č /4 v k.ú. Huslenky Podána do Rady obce žádost o odkoupení pozemku par. č /4 v k.ú. Huslenky lokalita Bratřejůvka o výměře 264m2 ostatní plocha přístupová plocha k obecnímu lesu. Lesní hospodář nedoporučuje prodej z důvodu zamezení přístupu k lesu stáří let. (předpokládá těžbu). Rada na základě doporučení LS nedoporučuje OZ vyhlášení záměru. Zastupitelstvo obce Huslenky schvaluje vyhlášení záměru prodeje pozemku par. č /4 v k.ú. Huslenky hlasování: pro 0 proti 11 zdržel se 1 Usnesení č. 7 bylo schváleno ve znění: Zastupitelstvo obce Huslenky zamítá vyhlášení záměru prodeje pozemku par. č /4 v k.ú. Huslenky 9. Smlouva o poskytnutí dobrovolného příspěvku na realizaci projektu ČřB II dodatek č. 1 Jedná se dodatek č. 1 z důvodu uhrazení - dobrovolné příspěvky jsou určeny pro úhradu více nákladů ve výši Kč s DPH vzniklých při realizaci projektu ČřB II na území obce (zaměření, doměření, upřesnění rozsahu stavby a tras). Tato smlouva se uzavírá mezi Sdružením obcí mikroregionu Vsetínsko a obcí viz příloha Rada obce projednala a doporučuje OZ ke schválení Zastupitelstvo obce Huslenky schvaluje dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dobrovolného příspěvku na realizaci projektu ČřB II Usnesení č. 8 bylo schváleno 10. zasedání ZO stránka 3 (celkem 5)

4 10. Smlouva o zřízení věcného břemene na par. č /1, 16344/2, 16344/3 vše v k.ú. Jedná se o Smlouvu o zřízení VB mezi Obcí Huslenky jako strana povinná z VB a ČEZ Distrubuce, a.s. jako strana odpovědná z VB v lokalitě Losové výstavba nových dřevěných domků. Zemní vedení NN včetně pojistkové skříně (Horák) přes pozemky par. č /1, 16344/2, 16344/3 Zastupitelstvo obce Huslenky schvaluje Smlouvu o zřízení věcného břemene na par. č /1, 16344/2, 16344/3 vše v k.ú. Huslenky, mezi Obcí Huslenky a ČEZ Distrubuce, a.s.. Pověřuje starostu k podpisu Smlouvy o zřízení VB. Usnesení č. 9 bylo schváleno 11. Rozpočet na rok 2012 (příjmy a výdaje) Rozpočet byl připravován od ledna, postupně byl projednáván v OR, byli přizvání řed. MŠ, ZŠ, Charita, předsedové SDH,TJ SOKOL, dále byly projednány všechny požadavky od organizací a spolků v OR č. 29. Návrh byl předložen finančnímu výboru k projednání. Vyvěšen na úřední desku dne , sňat byl a projednán v OZ. S položkovým rozpočtem seznámí starosta a p. účetní. p. Vozák ml. předseda finančního výboru, finanční komise neshledala v rozpočtu na rok 2012 žádný problém, informace pro občany aby věděli, že je v rozpočtu na rok 2012 zapojen i kontokorentní úvěr p. Světinský změnit text 5512 požární ochrana změnit na výjezdová jednotka, dále 3330 změnit text, vypustit ČCE Huslenky Zastupitelstvo obce Huslenky schvaluje rozpočet na rok 2012 (příjmy a výdaje) v plném znění bez výhrad. Usnesení č. 10 bylo schváleno 12. Záměr prodeje pozemku par. č. 5521/4 k.ú. Huslenky Par. č. 5521/4 v lokalitě Bratřejůvka o výměře 81m2 je vedená jako neplodná půda ostatní plocha. O pozemek požádali p. Tydlačka a švagr p. Koňařík z důvodu přístupu k nemovitostem (vyřizování úvěru) doposud přes obecní pozemek. p. Kopecká měli bychom jim vyjít vstříc p. Schildberger nevidím problém prodeje Zastupitelstvo obce Huslenky schvaluje vyhlášení záměru prodeje pozemku par. č. 5521/4 o výměře 81m2 Usnesení č. 11 bylo schváleno 13. Různé, diskuze Upozornit zastupitele a veřejnost na: a) Výsledek šetření UHOS z dotačních peněz ministerstva financí byla přebudována budova OÚ, občanem Huslenek byla podána stížnost na UHOS, vyjádření UHOS bylo na Obec doručeno 14. Února 2012 s výsledkem, že zadavatel (obec Huslenky) v šetřeném případě postupoval v souladu se zákonem a UHOS neshledal důvody pro zahájení správního řízení 10. zasedání ZO stránka 4 (celkem 5)

5 b) Dopis p. Kořenka Josefa, Na Kopečku 7, Vsetín - změna kategorie účelová komunikace na místní komunikaci III. třídy starosta obce seznámil s problémem nesouhlasu pana Kořenka se změnou účelové komunikace na místní komunikaci III. třídy v lokalitě K Matochom Losové c) Chodník před OÚ připomínky manželů Holcových a Janušových na úpravu silničního provozu před OÚ, p. Javorek, policie ČR, navrhuje vybudovat chodník k odbočce do Losového a přechod pro chodce u zastávky před čerpací stanicí Starosta obce doporučuje celou záležitost projednat s vlastníky pozemku s možností přípravy projektové dokumentace p. Blaha Lucký Vrch motorky p. Vozák ml. obec ani policie ČR s tím nemá moc co dělat, je to celorepublikový problém p. Světinský stejný problém máme i u Suřanů p. Blaha světlo na kychovském mostě, osvětlení obecnice Starosta obce navrhuji řešení v RO p. Schildberger projekt na rozhlas hnízda je hotov? Starosta obce ano rozhlas hnízda jsou hotové, je uděláno 9 větví, občané by měli informovat obec, jak nové hnízda fungují, zda jdou slyšet p. Blaha příkop vedle Machalce, Černé p. Hrňa středem příkopy vede kabel telefonu a vedle příkopy je vedení plynu, nelze zde použít žádnou techniku na pročištění Starosta obce - informoval ZO o veřejné službě, kdy jsou problémy získat pracovníky z ÚP p. Zajícová volně pobíhající psi po obci a na mém pozemku, co s tím? Starosta obce máme obecně závaznou vyhlášku, majitelé psů jsou povinni tuto vyhlášku dodržovat, v případě volně pobíhajícího psa informovat Policii ČR, Karolinka, nebo starostu obce. Navrhované řešení majitelé psů při zaplacení poplatků obdrží známku s číslem, podle kterého lze zjistit majitele psa. Starosta zajistí vydávání známek k identifikaci psa (v případě že je poplatek již uhrazen, pracovnice OÚ p. Šuláková zajistí dodání známky majiteli psa) Upozorňujeme majitele psů, aby identifikační známku měl pes viditelně upevněnou na obojku. Zastupitelstvo obce Huslenky bere na vědomí připomínky členů zastupitelstva obce a občanů z dnešního zasedání, viz zápis 14. Závěr Starosta obce poděkoval členům OZ za účast a zasedání ukončil v 18:55 hod. Ukončení: hod Zapsala: Jitka Hajdová Zápis byl vyhotoven dne Josef Blaha ověřovatel zápisu Tomáš Schildberger ověřovatel zápisu Mgr. Helena Jurčíková místostarostka Oldřich Surala starosta obce 10. zasedání ZO stránka 5 (celkem 5)

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Hosté: Začátek: Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 3. 2017 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

OBEC HUSLENKY. V čase 16:10 hod. přišel Ing. Straděj Zdeněk, nyní je přítomných celkem 12 zastupitelů.

OBEC HUSLENKY. V čase 16:10 hod. přišel Ing. Straděj Zdeněk, nyní je přítomných celkem 12 zastupitelů. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 12. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 11. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 25. 4. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Začátek: Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 3. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Ing. Kořenek Radomír, Mgr. Kopecká

Více

OBEC HUSLENKY. Starosta se dotazuje, zda chce někdo ze zastupitelů doplnit program, nikdo nedoplňuje.

OBEC HUSLENKY. Starosta se dotazuje, zda chce někdo ze zastupitelů doplnit program, nikdo nedoplňuje. Níže uveřejněné údaje jsou zveřejněny v upravené verzi z důvodu ochrany osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady 2016/679/EU o ochraně osobních údajů (GDPR) Přítomní: Omluveni:

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 46. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 46. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce Přítomní: Omluveni: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis ze 46. zasedání rady obce konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

OBEC HUSLENKY. Volba návrhové komise navrženi: předseda: Mgr. Jurčíková Helena členové: Vaclavíková Jana, Hrňa Jaroslav

OBEC HUSLENKY. Volba návrhové komise navrženi: předseda: Mgr. Jurčíková Helena členové: Vaclavíková Jana, Hrňa Jaroslav Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 21. 9. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 23. 9. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 23. 9. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Hosté: Omluven: Neomluven: Začátek: Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 23. 9. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Schildberger Tomáš, Vozák Antonín

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce Přítomni: Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká, Bc. Martin Schön, Antonín Vozák ml. Začátek:

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne na Obecním úřadu Huslenky

OBEC HUSLENKY. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne na Obecním úřadu Huslenky Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 19. 3. 2018 na Obecním úřadu Huslenky Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Hrňa Jaroslav, Schildberger Tomáš, Ing. Václavík Josef,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 22. 7. 2015 v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 22. 7. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Hosté: Začátek: Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 22. 7. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 13. 5. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 13. 5. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Začátek: Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 13. 5. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 3. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 3. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 3. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila,

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1.2.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 13. 6. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 12. 2014 v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 12. 2014 v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 12. 2014 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 30. 3. 2017 od 19:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 63. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.03.2018 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 11. 2016 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne 22.3.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 2/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 11.3.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více

Z Á P I S o průběhu 15. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 15. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 15. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 12. 12. 2007 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 15. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 2. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 21.11. 2014 od

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 19.4.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 7.11.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 7. 11. 2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Obec Heřmanice Heřmanice 2, Frýdlant. Zápis č. 7/2015 Ze zasedání zastupitelstva obce dne

Obec Heřmanice Heřmanice 2, Frýdlant. Zápis č. 7/2015 Ze zasedání zastupitelstva obce dne Obec Heřmanice Heřmanice 2, 464 01 Frýdlant Zápis č. 7/2015 Ze zasedání zastupitelstva obce dne 14. 12. 2015 Přítomní členové OZ: Vladimír Stříbrný, Iva Andrová, Taťána Maršounová, Josef Zadák, Roman Šimek

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1. 6. 2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, Soběslav, tel , IČ: Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, Soběslav, tel , IČ: Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2010 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 29. listopadu

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 26.10. 2017, od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 58. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 2.12. 2013 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing.

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing. Zápis č. 5/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. června 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis č. 1/2018 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 1/2018 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 1/2018 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 9. 2. 2018 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 13. 10. 2017 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli Zápis č. 28 - Zasedání zastupitelstva obce Rohle 30. 08. 2018 od 17:00 v ZŠ v Rohli Přítomní: 8 Roman Kopp, Mgr. Eva Kožoušková, MUDr. Antonín Kutálek, Ing. Pavel Kutálek, Mgr. Tomáš Michálek, Eva Petrášová,

Více

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Bečice Zastupitelstvo obce Bečice 391 75 Malšice www.becice.cz IČ: 00512524 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Zápis č. 7/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 7/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 7/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 30. 12. 2017 od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 6 / 2015, které se konalo dne 9. 9. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 6 / 2015, které se konalo dne 9. 9. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 6 / 2015, které se konalo dne 9. 9. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 40. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 10. 12. 2012 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 1. srpna v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 1. srpna v kanceláři starosty obce Přítomní: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 16. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 1. srpna v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká, Ing. Radomír

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř

Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Místo konání: Střezimíř zasedací místnost Obecního úřadu, Střezimíř čp. 110 Doba konání: 23. listopadu 2016 od 19:00 Přítomni: Miloš Jelínek, Jaruška

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 11. 5. 2016 od 18,10 hodin Jednání zastupitelstva

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 5. 10. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

Zápis č. 3. ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne

Zápis č. 3. ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne 19.12.2014 Program: 1. Zahájení 2. Rozpočtové opatření č.3/2014 3. Mikroregion Luhačovské Zálesí 4. Majetkové záležitosti obce 5. Místní

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 18.9. 2012, od 17:00 hodin, v hospodě na Hlubokém Dole přítomno: 7 členů omluveno: 2 členi Zahájení

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více

Zápis z 14. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 14. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 14. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 15.5.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 14. zasedání

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 64. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 31.3. 2014 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 8 členů omluveno: 1 člen

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zapisovatel: Bc. Petr Záviška Ověřovatelé: Mgr. Jan Hauerland, Ivana Bechová Přítomni:

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 2.5. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: pří zahájení 7 členů, od projednávání

Více