Komplexní TPMS řešení pro každého!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Komplexní TPMS řešení pro každého!"

Transkript

1 KONTAKT JAROSLAV DIAN - JTMD Svazarmovská 1577, , Rožnov p. R. W: I E: jtmd@volny.cz T: I Jaroslav Dian - JTMD Vybavení pneuservisu a TPMS spolehlivě! Komplexní TPMS řešení pro každého! Ve spolupráci s: ALLIGATOR Ventilfabrik GmbH o s produktem SENS.IT ATEQ TPMS o s prduktem VT30 TPM ID READER Vytvořil: Bc. Michal Dian Datum: 01/10/2014

2 2 Jaroslav Dian - JTMD jtmd@volny.cz O JTMD Zabýváme se veškerým vybavením pro pneuservisy. Naší prioritou je poskytování kvalitních produktů a služeb k maximální spokojenosti našich zákazníků. NÁŠ PROFIL Na trhu jsme již od roku 1991 a za tuto dobu, jsme již nabrali řadu cenných zkušeností v oblasti průmyslového gumárenství a pneuservisní techniky. Všem naším spokojeným zákazníkům nabízíme také užší formu spolupráce. CO DĚLÁME? S S S Velko I maloobchod s ventily, vyvažovacím závažím, opravným materiálem, TPMS, vzduchotechnikou a spoustou dalšího sortimentu. Provozujeme 2 vlastní pneuservisy v Třinci a Rožnově pod Radhoštěm. Výměny a opravy pryžových dopravních pásů, pogumování válců a jiných konstrukcí a strojních zařízení. Jak nejlépe dokázat kvalitu námi nabízených produktů z oblasti vybavení pro pneuservisy? Odpovědí může být mnoho a záležet bude nejspíš především na vlastních zkušenostech každého jednotlivce. Někdo se může řídit značkou výrobce, jiný jistotou původu či rozumnou cenou. My v JTMD se snažíme o trochu jiný přístup, než pouze věřit výrobci, certifikátu nebo snad zajímavé ceně. U nás věříme pouze sami sobě a našim již více než dvacetiletým zkušenostem s provozováním vlastních pneuservisů. S každým novým ventilem, jiným typem vyvažovacího závaží nebo změněným složením lepidla, riskujeme nejprve vlastní majetek a tím i vlastní podnikání při důkladných testech. Teprve když jsme si naprosto jistí kvalitou, pouštíme výrobky k používání v naších pneuservisech a poté k naším odběratelům. Více informací najdete na webu

3 JTMD NAŠI PARTNEŘI ALLIGATOR Ventilfabrik GmbH ATEQ TPMS DIAN MICHAL WEB & DESIGN Počínaje rokem 1920 byla firma pouze oddělením v továrně na výrobu hraček ATEQ je prvním výrobcem na světě, který přichází s kapesními TPMS nástroji... Tvorba webových stránek a propagačních materiálů. Servis PC a poradenství. Alligator konečně představil produkt sens.it tm v Evropě, téměř s dvouletým odstupem po Spojených státech. Zpoždění mělo za cíl jediné: nabídnout Evropským klientů vyladěný produkt bez zbytečných problémů a neduhů, doprovázející každou takto významnou technologickou inovaci. Hlavní důvod široké nabídky TPMS nástrojů nabízené firmou ATEQ je poskytnout účinné pomocníky pro ovládání TPMS senzorů ve Vašich autech a autech Vašich zákazníků. ATEQ vybavil řadu automobilek průmyslovými TPMS přístroji pro aktivaci TPMS přímo ve výrobních linkách. Marketingové poradenství v online světě, webmastering, webdesign, copyright, SEO konzultace. Vše od založení a vývoj až po údržbu, správu a propagaci internetových obchodů a webových prezentací. Grafika a vizuální prezentace. Servis PC a poradenství.

4 4 Jaroslav Dian - JTMD jtmd@volny.cz ZÁKLADNÍ INFORMACE Bude nám ctí, pokud se na nás obrátíte s jakýmkoliv dotazem, připomínkou nebo třeba pochvalou. Jsme vám k dispozici na telefonu a ech. Rádi Vám odpovíme a snad I pomůžeme. FAKTURAČNÍ ÚDAJE Sídlo společnosti: Jaroslav Dian Svazarmovská Rožnov pod Radhoštěm IČ: DIČ: CZ jtmd@volny.cz KDE NÁS NAJDETE? Odběrné misto (centrální sklad), kanceláře a pneuservis: Olšová Třinec (doručovací adresa) GPS: , jtmd@volny.cz ; INTERNETOVÝ OBCHOD Internetový obchod s vybavením pneuservisu od předních světových dodavatelů najdete na adrese: Provozujeme take informační web oficiální CZ/SK distribuce systému sens.it tm. Web slouží jako podpora pro uživatele zařízení sens.it tm : PROVOZ PNEUSERVISŮ Pneuservis Třinec: otevírací doba je Po-Pá od 7:00 do 15:00. Olšová Třinec jtmd@volny.cz Pneuservis Rožnov pod Radhoštěm: Po-Pá od 7:00 do 16:00. Televizní Rožnov p. R

5 JTMD PROF 6 DŮVODŮ PROČ JTMD FUNKČNÍ ŘEŠENÍ OFICIÁLNÍ DISTRIBUTOR ŠPIČKOVÁ KVALITA VT30+SENS.IT Garantujeme skutečně funkční, ve vlastních servisech mnohokrát otestovanou kombinaci špičkových produktů, které dohromady dávají vzniknout, dle našeho názoru, nejlepšímu TPMS řešení. PRO CZ/SK Jsme jediným skutečně oficiálním zástupcem společnosti ALLIGATOR Ventilfabrik GmbH pro distribuci TPMS řešení sens.it pro český a slovenský trh, s certifikovanými zástupci, školenými Alligatorem. ZBOŽÍ Z EU Díky oficiálnímu zastoupení pro TPMS řešení sens.it a zároveň úspěšnému jednání se společností ATEQ, můžeme dnes nabídnout dlouhodobě finančně nejvýhodnější řešení kontroly tlaku v pneumatikách. Hledáte pro Váš servis jednoduché, spolehlivé a především fungující řešení problematiky kontroly tlaku v pneumatikách? Nechcete kvůli tomu investovat stovky tisíc korun a další desítky každý rok, za ne až tak časté aktualizace a vylepšení?

6 6 Jaroslav Dian - JTMD jtmd@volny.cz ZKUŠENOSTI AKTUALIZACE ZDARMA PODPORA TPMS UMÍME Sami se zabýváme prodejem vybavení pneuservisu již více než 20 let. Poslední dva roky jsme věnovali nemalé množství času intenzivní přípravě a nabírání zkušeností v oboru kontroly tlaku pneumatik. 0,- KČ ROČNĚ K nejpodstatnějším výhodám oproti konkurenci patří nulové náklady na aktualizace a upgrady přístrojů, při zachování více než konkurence schopné ceny u prvotní investice. Kompletní školení zdarma. SENS-IT.EU Zaručujeme kvalitní podporu skrze naše webové stránky Samozřejmostí je ová a telefonická komunikace s školenými zástupci naší společnosti, kteří Vám téměř kdykoliv rádi pomohou. Všechny současné problémy při poskytování této dnes ještě možná prémiové, ale již brzy naprosto nutné služby v konkurenčně schopných pneuservisech, již více než 2 roky zažíváme na vlastní kůži. Nyní ale můžeme již téměř z jistotou říct, že po důkladném otestování všech možných i nemožných systémů, jsme našli skutečně funkční a cenově dostupné řešení!

7 JTMD 7 7 ALLIGATOR SENS.IT 7 STARTOVACÍ SADA SENS.IT Sada obsahuje originální programovací jednotku. S ní je v krabici 8 nových snímaču RS3 a 8 TPMS ventilů RS1 ve stříbrné barvě. STARTOVACÍ SET SENS.IT MINI Sada obsahuje originální programovací jednotku. S ní jsou v krabici 4 nové snímače RS3 a 4 TPMS ventily RS1 ve stříbrné barvě. SADA MONTÁŽ. NÁŘADÍ SENS.IT Obsahuje kalibrovaný momentový klíč, držák ventilu, šestihrané imbusové klíče a další nástroje pro montáž TPMS řešení sens.it. PROGRAMOVACÍ JEDNOTKA PT1 Programovací jednotka, která během několika vteřin přeprogramuje ID snímače bez nutnosti zásahu do palubního počítače. SNÍMAČ RS3 A VENTIL 43LMS Snímač pracuje na frekvenci 434 Mhz, která se stala evropskou. Ventil je připojen technologií Ball-Joint, která zajišťuje pevné spojení. UNIVERZ. TPMS SADA RETROFIT TPMS na základu systému sens.it pro jakékoliv vozidlo. Sada obsahuje baterií napájený displej a 4 kusy snímačů s ventilem.

8 8 Jaroslav Dian - JTMD jtmd@volny.cz ATEQ VT30 AKTIVÁTOR A ČTEČKA ID SNÍMAČŮ VÝROBCE ATEQ KAT. ČÍSLO MALOOBCH. CENA 8640,- Kč bez DPH ATEQ je VT30 je univerzální čtečka základních informací o TPM senzoru. To znamená, že umí dekódovat a zobrazit tak informace u všech snímačů TPM, které jsou v současné době na trhu. Zobrazené informace jsou: ID snímače, aktuální tlak v pneumatice, teplota, frekvence snímače a stav baterie. Ale co se stane, když budu chtít zjistit informace o novém snímači za 2 roky? Díky svému vestavěnému USB připojení a synchronizaci aktualizací softwaru přes internet, zůstane kompatibilní se všemi současnými i budoucími snímači TPM. Takže stačí zařízení jednou za čas připojit k počítači a stáhnout údaje o všech nových TPM snímačích do své databázi. Čtečka ID ATEQ VT30 zvládne získat informace z více než 99% dnes používaných snímačů.

9 JTMD ALLIGATOR SENS.IT STARTOVACÍ SADA SENS.IT MINI VÝROBCE ALLIGATOR KAT. ČÍSLO MALOOBCH. CENA 7950,- Kč bez DPH Startovací balíček TPMS řešení Alligator Sens.it MINI zajisí vše potřebné k vykonávání prvotřídního servisu v oblasti výměny senzorů tlaku v pneumatikách. Jeden programovatelný univerzální senzor může být použit téměř ve všech vozidlech používající systém tpms. Snímače se ideálně a jednoduše programují pomocí usb programovací jednotky, případně pomocí diagnostického přístroje. Toto univerzální a jedinečné řešení si neklade za cíl nic menšího než výrazně snížit náklady a skladovací prostory auto a pneuservisů, které chtějí služby v oblasti tpms nabízet svým zákazníkům.

10 10 Jaroslav Dian - JTMD jtmd@volny.cz SNÍMAČ SENS.IT RS3 SNÍMAČ TLAKU PRO TRH V EU 434 MHz VÝROBCE ALLIGATOR KAT. ČÍSLO MALOOBCH. CENA 1450,- Kč bez DPH Základní součást komplexního řešení pro monitorování tlaku v pneumatikách neboli TPMS. Snímač pracuje na frekvenci 434 Mhz, která se stala evropskou normou a zajišťuje tak stále rostoucí portfolio podporovaných modelů aut. Snímač ALLIGATOR sens.it je ekvivalentem originálního snímače a je s ním minimálně na stejné úrovni funkčnosti a kvality. Snímače tlaku pneumatik má v sobě tu nejmenši a nejpropracovanější elektroniku, kterou je možno v dnešní době vyrobit. S ventilem je snímač spojen pomocí Alligatorem patentované technologie kulového kloubu. Kulový kloub umožňuje flexibilní montáž na většinu ocelových a hliníkových disků, dostupných na dnešním trhu.

11 JTMD VENTIL SENS.IT 43LMS HLINÍKOVÝ BEZDUŠ. VENTIL K RS3 VÝROBCE ALLIGATOR KAT. ČÍSLO / MALOOBCH. CENA 130,- Kč bez DPH Hliníkový ventil je vyroben z vysoce kvalitní hliníkové slitiny a navíc je chráněn povrchovou úpravou proti korozi. Ventil je dostupný ve sříbrném a černém provedení s povrchovou úpravou. Ventil je připojen ke snímači patentovanou technologií Alligator Ball-Joint, která zajišťuje pevné spojení a snadou montáž. Pruměr vnitřního otvoru ventilu je 11,3 + 0,4 milimetrů. Varianty ventilů 43 LMS: titanově šedé barevné provedení (momentálně není dostupné) stříbrná barva černá povrchová úprava chromovaný ventil (nedostupný)

12 12 Jaroslav Dian - JTMD jtmd@volny.cz SADA NÁŘADÍ SENS.IT SADA NÁŘADÍ PRO MONTÁŽ SNÍMAČŮ VÝROBCE ALLIGATOR KAT. ČÍSLO MALOOBCH. CENA 2970,- Kč bez DPH Sada nářadí určená k profesionální a bezpečné montáží snímače a ventilu. Nástroje byly vyrobeny pod přísnou kontrolou v Evropě. Nářadí bylo koncipováno tak, aby se dalo používat jednou rukou. Sada obsahuje nakalibrovaný momentový klíč, držák ventilu, šestihrané imbusové klíče a další nástroje pro zlepšení kvality i času při montáží TPMS Alligator Sens-it. Výhody pro Vás: Jednoduchá a správná montáž snímače a ventilu na disk. Zabraňuje úniku vzduchu přes poškozené propustě. Optimalizováno pro práci jednoho člověka bez jákehokoliv mrháni časem. Vysoce kvalitní, kalibrovaný momentový klíč nastavený na 3,3 Nm/29 inch lbs (přesnost měření +/- 6%). Rychlá výměna bitu pomocí sofistikované technologie.

13 JTMD MALOOBCHODNÍ CENÍK Produkty ALLIGATOR sens.it TM : 13 Startovací sada sens.it velká: Startovací sada sens.it MINI: Sada nářadí sens.it: Snímač tlaku sens.it RS3: Hliníkový bezdušový ventil 43LMS (stříbrný, černý): ,- Kč 7.950,- Kč 2.970,- Kč 1.450,- Kč 130,- Kč Produkty společnosti ATEQ: Aktivátor a čtečka ID snímačů ATEQ VT30 VIP: Diagnostický přístroj ATEQ VT56: Diagnostický přístroj ATEQ VT56 (+OBDII): Roční aktualizace databáze a softwaru zařízení VT56: Roční aktualizace databáze a softwaru zařízení VT30: 8.640,- Kč ,- Kč ,- Kč 4.000,- Kč ZDARMA Služby firmy Jaroslav Dian JTMD: Prezentace TPMS řešení Alligator sens.it + ATEQ TPMS: Rychlé praktické školení práce se systémem Sens.it a VT30: Kompletní certifikované ALLIGATOR TPMS PROFI školení: Naprogramovaní (naklonování) snímačů sens.it zakoupených jinde: Telefonická, ová a chat podpora pro naše klienty: Od 0,- Kč Od 0,- Kč Od 999,- Kč 250,- Kč/ks ZDARMA

14 14 Jaroslav Dian - JTMD jtmd@volny.cz VÍCE INFORMACÍ Více informací ze světa kontroly tlaku v pneumatikách a zároveň nové stránky podpory uživatelům TPMS ALLIGATOR sens.it, najdete na naších webových stránkách, případně na webech naších partnerů. ESHOP JTMD ONLINE WEB SENS.IT ONLINE Chcete pro sebe, nebo své klienty nové snímače tlaku v pneumatikách ALLIGATOR sens.it a nechcete si pořizovat vlastní programovací zařízení, nebo se učit jeho obsluze? Máme pro Vás řešení a nebude Vás stát ani korunu navíc! Stačí vyplnit formulář konfigurátoru TPMS a my se o zbytek postaráme. ALLIGATOR sens.it otevírá příležitost všem prodejcům vybavení pro pneuservisy a pneuservisům ke snížení nákladu na zásoby, a vždy mít správný senzor po ruce, čímž se optimalizuje zákaznický servis a spokojenost zákazníků. Oficiální web CZ/SK distribuce TPMS zařízení sens.it. TPMS HD ONLINE ALLIGATOR Nový web z dílny JTMD - TPMS HD, který je moderní, pro mobilní zařízení přívětivou alternativou k tomuto webu. Pokud jste si již zvykli na tuto starší podobu webu, nemusíte mít strach - tento web pokračuje dále. ALLIGATOR sens.it pomáhá zjednodušit manipulaci s TPMS a s tím související zvýšení spokojenosti zákazníků. Na rozdíl od původních senzorů, sens.it snímače jsou univerzálně použitelné u různých značek.

15 JTMD Nejčasťěji kladené DOTAZY Před tím než nás budete s dotazem kontaktovat, podívejte se zde a možná najdete odpověď na svou otázku. Které vozidla jsou podporovány systémem Alligator sens.it? Aktuální seznam podporovaných vozidel najdete zde, na webu v sekci Podpora. Seznam se automaticky aktualizuje v případě přidání nových podporovaných vozidel. DOTAZ 1 Požadované vozidlo nejde nalézt pomocí kódu VIN (identifikační číslo vozidla) i přesto, že vozidlo je v seznamu podporovaných automobilů. V takovém případě prosím použijte alternativu v podobě vyhledání vozidla pomocí výrobce a modelu automobilu. DOTAZ 2 Je možné pomocí programovacího zařízení Alligator sens.it programovat snímače jiných výrobců? Alligator sens.it je uzavřený systém. Není proto možné pomocí programovacího zařízení Alligator sens.it programovat snímače jiných výrobců. DOTAZ 3 Je možné načíst snímače pomocí programovací jednotky Alligator sens.it? Programovací zařízení bylo vyvíjeno pouze pro čtení a zapisovaní stejnojmenných snímačů. Proto programovací jednotku nelze použít jako čtečku ID originálních a jiných alternativních snímačů. DOTAZ 4 Jak lze zjistit ID (identifikační číslo) snímače bez speciálního diagnostického přístroje (čtečky ID snímačů tlaku)? V případě, že nemáte k dispozici diagnostický přístroj, lze najít ID vyražené přímo na snímači. Vyražené ID je na drtivé většině dnešních snímačů tlaku v pneumatikách. Na webových stránkách podporovaných společností Alligator - najdete informace, kde konkrétně se na jednotlivých typech snímačů ID nachází. DOTAZ 5 Co dělat aby automobil rozpoznal a spolupracoval se snímači s nově generovaným ID? Výukové postupy pro tuto činnost se značně liší model od modelu automobilu. Zjednodušeně řečeno existují tři možné postupy: 1. Automatická detekce (pouze u vybraných modelů vozidel. 2.Použití diagnostického přístroje a přeprogramování pomocí OBDII rozhrání v automobile. 3. Ručně v palubním počítači.správný postup najdete v servisní knížce automobilu, případně kontaktujte výrobce.

16 16 Jaroslav Dian - JTMD jtmd@volny.cz Nejčastěji kladené DOTAZY Existuje nějaký diagnostický přístroj (čtečka ID) přímo od společnosti Alligator? V současné době nemá společnost Alligator vlastní diagnostický přístroj, ale úzce spolupracuje s uznávanými výrobci těchto zařízení. Více zde. Jakým způsobem se nahrazuje (klonuje) originální snímač snímačem sens.it? Nahrazení originálního snímače je možné pomocí jeho ID (identifikačního číslo), které se programuje do sens.it snímače. Není proto nutné zasahovat a učit cokoliv palubní počítač automobilu. Učí se pouze nové snímače, což značně usnadňuje práci servisu. Existují dvě možnosti zjištění původního ID snímače: 1. načtení ID pomocí diagnostického přístroje 2. přímé přečtení ID, které je vyraženo na snímači po sundání pneumatiky z kola I Pro naprogramování je ID snímače vkládáno do pole OE snímače. Detailní informace můžete najít na webu v článku: Návod číslo 1: Programovací zařízení a aplikace, nebo ke stažení v sekci podpora. Důležité: Zapište si (zapamatujte) který snímač montujete na které kolo! Co je nutné udělat v případě generování nového ID snímače? Pokud je ID snímače nově generováno a ne pouze duplikováno, je potřeba ve většině případů zadat nové ID také do palubního počítače automobilu. Automobil potom dokáže rozpoznat nový snímač. Snímač byl naprogramován na špatný automobil. Je možné snímač tlaku sens.it přeprogramovat? Ano, snímače tlaku v pneumatikách Alligator sens.it může být několikrát přeprogramován. Kolik originálních snímačů na vozidle může být nahrazeno snímači sens.it? Na vozidle může být jakákoliv kombinace originálních a sens.it snímačů. Jaká je životnost baterie ve snímači tlaku v pneumatikách? Typická životnost baterie ve snímači je 5 7 let. Je možné vyměnit pouze baterii snímače? Pokud diagnostika snímače ukazuje vybitou baterii, je potřeba vyměnit celý snímač. Pouze baterii nelze vyměnit. Jaký je rozdíl mezi čtyřmi nabízenými variantami ventilů? Z technologického úhlu pohledu mezi nabízenými ventily žádný rozdíl není. Různé barevné varianty jsou nabízeny pro to, aby uspokojily individuální (vizuální) požadavky zákazníku. Jak je to s importovanými vozidly, které používají snímače s frekvenčním rozsahem 315 MHz? V současné době Evropská regulace nedovoluje používat frekvenční rozsah 315 MHz pro systémy snímání tlaku v pneumatikách v Evropě. Pokud Vás i přesto zajímá možnost využití snímačů sens.it s frekvenčním rozsahem 315 MHz neváhejte nás kontaktovat. Tlak v pneumatikách může být různý pro určité situace a modely aut. Kdy se aktivuje varovný signál? V případě, že tlak v pneumatice překročí krajní hodnotu nastavenou ve vozidle, systém varuje řidiče. Tyto hodnoty a další nastavení automobilu najdete obvykle na viditelném místě vozidla. Většinou na vnitřní straně víka palivové nádrže nebo na dveřích řidiče. Můžou být snímače použity pro nepřímé monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS)? Vozidla s nepřímou metodou pro kontrolu tlaku v pneumatikách používají systémy ABS/EPS a určují tlak vzduch v pneumatice na základě algoritmických dat. TPMS snímače měří tlak přímo a nejsou tak zde potřeba.

17 JTMD NAŠI KLIENTI ALCAR SLOVAKIA, s.r.o. Nižno.sk BOGUSZ.PL Auto service Dunev Motor PŘIDEJTE SE K NÁM NAPSALI O NÁS Robert Cienciala Zákazník našeho pneuservisu David Konečný Majitel pneuservisu a náš odběratel Vzhled pneuservisu a jeho poloha není zrovna ideální, vše ale dohánějí profesionálním přístupem a hlavně kvalitou odvedené práce. Pokud sklad s vybavením pneuservisu najdete, což není zrovna jednoduché, tak ač na to nevypadá poskytují zde opravdu prvotřídní služby.

18 MUMN Corporation 18

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách.

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách. ALLIGATOR sens.it Programovatelný senzor tlaku v pneumatikách. Evropská komise se rozhodla zavést monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS), ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu, stejně jako ke snížení

Více

ALLIGATOR Service Kits (opravné sady pro TPMS) - Květen 2014. Alligator servisní sady pro TPMS

ALLIGATOR Service Kits (opravné sady pro TPMS) - Květen 2014. Alligator servisní sady pro TPMS Alligator servisní sady pro TPMS Technické informace ALLIGATOR doporučuje výměnu víka matice, pérka u, krytky těsnění, distančního kroužku, a šestihranného. Stejně tak i případně výměnu pryžového y během

Více

ALCAR your Wheel Partner. ALCAR komplexní řešení TPMS

ALCAR your Wheel Partner. ALCAR komplexní řešení TPMS ALCAR your Wheel Partner ALCAR komplexní řešení TPMS Legislativa EU Dle evropské směrnice musí být všechna nová vozidla přihlášená po 1. listopadu 2014 vybavena systémem kontroly tlaku v pneumatikách (TPMS).

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Rychlý referenční průvodce

Rychlý referenční průvodce Rychlý referenční průvodce VT55 & OBDII 1-888-621-TPMS 1-888-621-8767 Sekce A Všeobecný popis Sekce B Spuštění Senzoru / Popis Výsledků Sekce C Použití OBDII Funkce / Update Proces Sekce D Instalace USB

Více

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO PLUS VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO PLUS VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva PŘI NÁKUPU NOVÉHO VOZU VOLVO MŮŽETE S KLIDEM ZAPOMENOUT NA SERVISNÍ NÁKLADY Jestliže si společně se svým novým vozem

Více

ECO. Montáž pneumatik Samolepící závaží. 01 Zinkové lepicí tyčinky 45 g Potah z umělé hmoty

ECO. Montáž pneumatik Samolepící závaží. 01 Zinkové lepicí tyčinky 45 g Potah z umělé hmoty Pneuservis Montáž pneumatik Samolepící závaží Zinkové lepicí tyčinky 45 g Potah z umělé hmoty č. zboží 9834-14-745 --Šířka: 19,0 mm --Výška: 3,8 mm --Rozdělení: 5 g + 10 g --potah z umělé hmoty nárazuvzdorný

Více

Odborná školení. Pro osobní vozy II. pololetí 2016

Odborná školení. Pro osobní vozy II. pololetí 2016 Odborná školení Pro osobní vozy II. pololetí 2016 Termíny školení pro II. pololetí 2016 Datum Kód školení Název Místo Cena (Kč bez DPH) 4. 10. NOZ-H Právní minimum *3.500,- 5. 10. NOZ-O Právní minimum

Více

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 www.hella.cz 2 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 S námi získáte náskok! Společnost HELLA urychlí vaši cestu k ekonomickému úspěchu nabídkou rozsáhlého sortimentu výrobků, profesionálního

Více

Více než monitoring. a zabezpečení. GPS monitoring a zabezpečení vozidel. GPS monitoring pohybu osob. Zabezpečení a dálkové ovládání budov

Více než monitoring. a zabezpečení. GPS monitoring a zabezpečení vozidel. GPS monitoring pohybu osob. Zabezpečení a dálkové ovládání budov Více než monitoring a zabezpečení GPS monitoring a zabezpečení vozidel GPS monitoring pohybu osob Zabezpečení a dálkové ovládání budov Vytváříme produkty pro reálný svět. Díky našim dlouholetým zkušenostem

Více

PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY

PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY Naše firma je členem skupiny MANN+HUMMEL koncernu, který je světovým lídrem v oblasti technologie filtrace. Naše filtry se prodávají od roku 1982 a během této doby si získaly důvěru

Více

VÍTEJTE. Obsah. Redakce Adresa redakce: HI Software Development s.r.o. Legionářská 10 772 00 Olomouc. Úvodník

VÍTEJTE. Obsah. Redakce Adresa redakce: HI Software Development s.r.o. Legionářská 10 772 00 Olomouc. Úvodník 10/2011 - ŘÍJEN VÍTEJTE Obsah Úvodník Novinky z Webdispečinku Diagnostika OBD 3 Evidence návěsů 6 Návěsy a kontejnery spravované pomocí navigace 9 Archivace karet řidiče 11 Redakce Adresa redakce: HI Software

Více

Výrobce profesionální svařovací techniky

Výrobce profesionální svařovací techniky FROWELD Svařovací a nabíjecí technika Lukáš Čech, Tyršova 499, 417 05 Osek, Tel.: 417 538 552, 728 262 393, E-mail: info@froweld.cz www.froweld.cz Výrobce profesionální svařovací techniky Mahe, spol. s

Více

nečekaný moment překvapení

nečekaný moment překvapení nečekaný moment překvapení Co je magic mirror Vzpomeňte si, kdy jste se naposledy podívali do zrcadla. Nechte nás hádat bylo to dnes. Většina z nás používá zrcadlo dennodenně, ale málokoho z nás by nenapadlo,

Více

DOM Tapkey Snadný mobilní přístup

DOM Tapkey Snadný mobilní přístup DOM Tapkey Snadný mobilní přístup DOM Tapkey SNADNÝ MOBILNÍ PŘÍSTUP DOM Tapkey Chytrý telefon je klíč CHYTRÝ TELEFON JE KLÍČ DOM a Tapkey Vám nabízí to nejlepší z obou těchto světů. Široká nabídka digitálních

Více

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace Procesní automatizační systém Stručné Strana 2 PC systém se skládá z několika modulů Ovládací jednotka průmyslového počítače Více kontrolních jednotek (momentálně vždy 1x PAS a FEED) Síťová část a nepřetržité

Více

Vaše budoucnost. Program výměny baterií. Synergy. Získejte nové zákazníky, zvyšte svůj zisk a zabezpečte svoje podnikání podle vývoje trhu

Vaše budoucnost. Program výměny baterií. Synergy. Získejte nové zákazníky, zvyšte svůj zisk a zabezpečte svoje podnikání podle vývoje trhu Vaše budoucnost Získejte nové zákazníky, zvyšte svůj zisk a zabezpečte svoje podnikání podle vývoje trhu Program výměny baterií Synergy Program výměny baterií Ulehčení výměny baterií pro naše partnery

Více

Klíčem je mobilní smartphone

Klíčem je mobilní smartphone Klíčem je mobilní smartphone AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací

Více

MIKROČIPY, veterinární aplikace. Ceník 2015. Ceny v CZK/1ks, bez DPH 21%

MIKROČIPY, veterinární aplikace. Ceník 2015. Ceny v CZK/1ks, bez DPH 21% Animal ID MIKROČIPY, veterinární aplikace Ceník 2015 Ceny v CZK/1ks, bez DPH 21% Mikročipy: ID 162 ISO v jehle FDX-B, rozměry: 11 x 2 mm, ve sterilním balení + sada samolepicích etiket, vyhovuje ISO standardům

Více

Služby pro zařízení vysokého napětí. Spolehlivé sledování stavu zařízení

Služby pro zařízení vysokého napětí. Spolehlivé sledování stavu zařízení Služby pro zařízení vysokého napětí Spolehlivé sledování stavu zařízení Strategie údržby Jaký přístup je nejlepší? Údržba dle skutečného stavu zařízení Údržba založená na průběžném monitorování funkce

Více

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva PŘI NÁKUPU NOVÉHO VOZU VOLVO MŮŽETE S KLIDEM ZAPOMENOUT NA SERVISNÍ NÁKLADY Jestliže si společně se

Více

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta Úvodní řeč Vyzkoušeli jsme řadu projektů, které byly převážně zahraniční a vždy jsme se snažili získat co možná nejvíce informací, aby naše i vaše podnikání fungovalo. Dnes tedy víme, že to na internetu

Více

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC200 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

1/2. Číslo protokolu: arval3 cr 17589

1/2. Číslo protokolu: arval3 cr 17589 1/28 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce): Obchodní označení: ARVAL CZ s.r.o. Na

Více

střešní nosiče zadní nosiče nosiče kol autoboxy 2014

střešní nosiče zadní nosiče nosiče kol autoboxy 2014 střešní nosiče zadní nosiče nosiče kol autoboxy 2014 On 1line objednávky: 2 3 www.stresninosice.eu Tři kroky k výběru optimálního střešního nosiče. Proč chtít právě výrobek Piccola-M a žádný jiný? 1 2

Více

Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu

Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu Česká on-line verze technických údajů pro servis osobních a lehkých užitkových automobilů - zážehové i vznětové motory od roku výroby 1970. SERVIS Servisní plány

Více

Volkswagen Fleet Service. Vaše flotila ví, kam se vydat.

Volkswagen Fleet Service. Vaše flotila ví, kam se vydat. Vaše flotila ví, kam se vydat. Nastupte a profitujte díky výhodným podmínkám. Exkluzivní servis s exkluzivními výhodami. Porsche Praha-Smíchov 150 00 Praha 5 Otevírací doba Po Pá 07:00 19:00 So 09:00 13:00

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Nás pohání ŘEŠENÍ Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Vyvinuto od expertů pro experty Správné řešení pro každou dílnu Pro profesionální servis a

Více

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE E-ŘEŠENÍ E-řešení je společným názvem pro skupinu internetových nadstaveb. V systému Soft-4-Sale poskytují podporu e-řešením, která Vám pomohou s prodejem a propagací zboží a služeb na internetu. Systém

Více

Číslo Servisní Informace: Počet stran: 10. Zpracoval: Jan Hlavatý

Číslo Servisní Informace: Počet stran: 10. Zpracoval: Jan Hlavatý Servisní Informace Datum vydání : 4.2.2010 Určeno pro : Registrovaná AMS, servis tachografů Číslo Servisní Informace: 2-2010 Zpracoval: Jan Hlavatý jan.hlavaty@mechanikadc.cz Počet stran: 10 Pouze pro

Více

Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek

Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek Smooth Delší životnost Efficiency pro for vaše Tough deskové Environments výměníky tepla Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek Delší životnost pro vaše

Více

On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC200 Na vyžádání Tento produkt nespadá podle článku 2 (4) do oblasti

Více

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC a MAC

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC a MAC Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC a MAC - 1 - ereading Jaromír Frič Obsah O tomto dokumentu... 3 1. Registrace na portálu ereading.cz... 4 2. Instalace Adobe Digital

Více

Systém monitorování tlaku TPMS. Senzory, diagnostické přístroje, nářadí

Systém monitorování tlaku TPMS. Senzory, diagnostické přístroje, nářadí Systém monitorování tlaku TPMS Senzory, diagnostické přístroje, nářadí Nové téma pro pneuservisy, řidiče a provozovatele vozových parků Inteligentní monitorování tlaku v pneumatice Systém monitorování

Více

NAVRHNEME PŘESNĚ PODLE VAŠICH PŘEDSTAV. NAŠE E-SHOPOVÉ ŘEŠENÍ SE MAXIMÁLNĚ PŘIZPŮSOBÍ VAŠEMU

NAVRHNEME PŘESNĚ PODLE VAŠICH PŘEDSTAV. NAŠE E-SHOPOVÉ ŘEŠENÍ SE MAXIMÁLNĚ PŘIZPŮSOBÍ VAŠEMU NAVRHNEME PŘESNĚ PODLE VAŠICH PŘEDSTAV. NAŠE E-SHOPOVÉ ŘEŠENÍ SE MAXIMÁLNĚ PŘIZPŮSOBÍ VAŠEMU OBCHODNÍMU MODELU. UMOŽŇUJE VÝVOJ NOVÝCH FUNKCÍ, ÚPRAVU STÁVAJÍCÍCH MODULŮ, PŘÍPADNĚ NÁVRH A VÝVOJ MODULU NOVÉHO.

Více

ELITNÍ CENY TÝDNE /2016 SLEVA 50 % díly řízení + kolové šrouby a příslušenství -35% Atraktivní řešení

ELITNÍ CENY TÝDNE /2016 SLEVA 50 % díly řízení + kolové šrouby a příslušenství -35% Atraktivní řešení ELITNÍ CENY TÝDNE 25. 7. 31. 7. 2016 30/2016 SLEVA 50 % díly řízení + kolové šrouby a příslušenství -35% Atraktivní řešení 1 ...a něco z vybavení servisů Kleště na hadicové spony Speciální prodloužené

Více

1/13 Číslo protokolu: arval3 cr 11513

1/13 Číslo protokolu: arval3 cr 11513 1/13 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce): Obchodní označení: Provedení: Barva:

Více

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál MCDVR31H Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem Uživatelský manuál Kamera je ideální pro záznam provozu v autě nebo pro jiný mobilní záznam. Zařízení ukládá obraz na SD karty do kapacity 32GB. Rozlišení

Více

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám ŠKODA Servisní centrum Váš servis přímo od výrobce Přijeďte na pravidelnou údržbu nebo opravu se svým

Více

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC i čtečkách s E-Ink technologií (Sony, Nook, a další)

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC i čtečkách s E-Ink technologií (Sony, Nook, a další) Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC i čtečkách s E-Ink technologií (Sony, Nook, a další) - 1 - ereading Jaromír Frič Obsah O tomto dokumentu... 3 1. Instalace čtečky...

Více

PROFESIONAL set. Obsah modulu PROFESIONAL SET. CENA ZA MODUL 57.900,- Kč TECHNICKÁ DATA. Doporučené příslušenství (není součástí setu)

PROFESIONAL set. Obsah modulu PROFESIONAL SET. CENA ZA MODUL 57.900,- Kč TECHNICKÁ DATA. Doporučené příslušenství (není součástí setu) PROFESIONAL set Obsah modulu PROFESIONAL SET KLI13003076 1 Plně automatická plnička klimatizací PICCOLA EVO s tiskárnou KLI488016P 1 PAG univerz. kompresorový olej s kontrastní látkou (480 ml) CAR580 1

Více

TPA 200. Produktová informace. Automotive Aftermarket

TPA 200. Produktová informace. Automotive Aftermarket TPA 200 Produktová informace 1 TPMS systém sledování tlaku v pneumatikách TPMS systém sledování tlaku v pneumatikách (Tire Pressure Monitoring System) v případě přímého systému TPMS je vozidlo vybaveno

Více

plussystem Příručka k instalaci systému

plussystem Příručka k instalaci systému plussystem Příručka k instalaci systému Tato příručka je určena zejména prodejcům systému a případně koncovým uživatelům. Poskytuje návod, jak provést potřebná nastavení komponent. ITFutuRe s.r.o. 26.2.2015

Více

1/17 Číslo protokolu: arval3 cr 17021

1/17 Číslo protokolu: arval3 cr 17021 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

2N Access Unit. 2N IP video interkomy podporují detekci pohybu

2N Access Unit. 2N IP video interkomy podporují detekci pohybu Zobrazit email online 26/02/2015 2N Access Unit 2N Access Unit je spolehlivý přístupový systém využívající IP technologie. Již na první pohled upoutá reprezentativním designem a potěší svou jednoduchostí.

Více

Profesionální řešení Vaší regulace. regulátor Eko-Logix. Alter-eko s.r.o.

Profesionální řešení Vaší regulace. regulátor Eko-Logix. Alter-eko s.r.o. Profesionální řešení Vaší regulace regulátor Eko-Logix Profesionální řešení Vaší regulace Přemýšlíte nad regulací vašeho topného systému? ( tepelné čerpadlo, solární panely, ohřev TV, vytápění bazénu včetně

Více

Snímač tlaku v pneumatikách

Snímač tlaku v pneumatikách Snímač tlaku v pneumatikách Uživatelská příručka Obsah Snímač tlaku v pneumatikách...2 Funkce systému............2 Alarmy........2 Technické specifikace......2 Popis řídící jednotky a displeje...3 Nastavení

Více

Řízení a zavěšení.

Řízení a zavěšení. Řízení a zavěšení www.comline.uk.com e: info@corahb.cz t: +420 569 333 130 w: www.corahb.cz DOKONALÁ KONTROLA Řízení a zavěšení Spojovací tyče a klouby Široká škála Comline spojovacích tyčí (axiálních

Více

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla NOVINKA! Akumulátory Bosch S3 - S4 - S5 Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla Správný akumulátor Bosch pro všechna vozidla S5: zdroj energie pro vozidla vyšší třídy S4: energie

Více

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Přímý příjem Komplexní způsob příjmu vozidla do servisu, to je přímý příjem vozu na zvedáku za Vaší přítomnosti,

Více

Jak mi může pomoci věrnostní program?

Jak mi může pomoci věrnostní program? Jak mi může pomoci věrnostní program? POSÍLENÍM VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY Zavedení věrnostního programu je stávajícími zákazníky vnímáno jako krok vstřícnosti a ocenění ze strany Vás, obchodníka. PŘI ZÍSKÁVÁNÍ

Více

Klíčem je mobilní telefon

Klíčem je mobilní telefon Klíčem je mobilní telefon AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací systém,

Více

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace TNÍ MĚŘENÍ PROUDĚNÍ VZDUCHU PRO BÁŇSKÉM PRŮMYSLU Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

DCU 220. Nový dílenský tablet Bosch. Produktová informace DCU 220. Automotive Service Solutions

DCU 220. Nový dílenský tablet Bosch. Produktová informace DCU 220. Automotive Service Solutions DCU 220 Nový dílenský tablet Bosch 1 DCU 220 Convertible PC Použití jako Tablet PC s dotykovou obrazovkou......nebo jako Notebook s klávesnicí. 2 Hlavní vlastnosti DCU 220 jako centrální PC pro diagnostiku

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

EKVIVALENTY ORIGINÁLNÍCH DÍLŮ V CELÉM SORTIMENTU

EKVIVALENTY ORIGINÁLNÍCH DÍLŮ V CELÉM SORTIMENTU EKVIVALENTY ORIGINÁLNÍCH DÍLŮ V CELÉM SORTIMENTU Bez ohledu na to, kde na světě se právě nacházíte, je pravděpodobnost, že po otevření kapoty svého vozu uvidíte výrobky značky Gates, velmi vysoká. Společnost

Více

Adaptér pro MP3 se díky čipům, slučitelným s daným typem autorádia, chová jako originální CD měnič Lancia

Adaptér pro MP3 se díky čipům, slučitelným s daným typem autorádia, chová jako originální CD měnič Lancia Adaptér USB/SD/Bluetooth handsfree - Lancia Kód: Výrobce: Záruční doba: P00064 XCarLink 2 roky Vlastnosti: propojení USB flash a SD karty s OEM autorádiem Lancia čtení MP3 a WMA skladeb z paměťových médií

Více

Xesar Software V (zveřejněno ) 1 Virtuální sítě. 2 Tablet. 3 Technické zhodnocení. 4 další nové funkce

Xesar Software V (zveřejněno ) 1 Virtuální sítě. 2 Tablet. 3 Technické zhodnocení. 4 další nové funkce Xesar Software V2.2.38.18 (zveřejněno 03.10.2016) 1 Virtuální sítě připojení až 123 čtenářů updater stěn Xesar 2 Tablet V Xesar 2.2 Použití více než jedné tablety pro správu systému je možná. Automatická

Více

Studie webů automobilek

Studie webů automobilek Studie webů automobilek červen 2006 [manažerské shrnutí] Obsah Obsah... 1 Manažerské shrnutí... 2 Kvalita obsahu a použitelnost webu... 3 Základní nedostatky negativně ovlivňují použitelnost většiny webů...

Více

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Profil společnosti Jsme Conteg Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Od svého založení v roce 1998 se CONTEG, ryze česká společnost, neustále rozvíjela a rostla. Dnes patříme mezi přední

Více

SERVIS. ...kvalita provìøená medicínou

SERVIS. ...kvalita provìøená medicínou SERVIS...kvalita provìøená medicínou Profesionální servis Práce servisu začíná prodejem zdravotnických prostředků firmy TRUMPF, Wagner, Lawton, CRC Hypokramed Firma Hypokramed s.r.o. je autorizovaným servisním

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

Vysokorychlostní 7000 Hz vzorkovací frekvence přesně vystihuje špičkové hodnoty točivého momentu.

Vysokorychlostní 7000 Hz vzorkovací frekvence přesně vystihuje špičkové hodnoty točivého momentu. Katalogový list www.abetec.cz Zkušební přístroj momentových nástrojů MTT02-50E Obj. číslo: 106001893 Výrobce: Mark-10 Corporation Popis Kapacita přístroje 570,0 Ncm (50,0 lbin). Rozlišení 0,5 Ncm (0,02

Více

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY On-line datový list SHC500 SHC500 Gravimat A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 13284-1 certified Objednací informace Typ Výrobek č. SHC500 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Nově dostupná. virtuální síť. Xesar 2.0. Mnohostranné bezpečnostní řešení s novou verzí softwaru

Nově dostupná. virtuální síť. Xesar 2.0. Mnohostranné bezpečnostní řešení s novou verzí softwaru Nově dostupná virtuální síť Xesar 2.0 Mnohostranné bezpečnostní řešení s novou verzí softwaru Nové vydání Spousta novinek na jednom místě NOVINKA Virtuální síť Xesar Identifikační média v oběhu šíří bezpečnostní

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Sampling produktů a testerů do balíků e-shopů. Vložení reklamního banneru do newsletterů e-shopů. Pronájem databází poštovních adres e-shopů pro DM

Sampling produktů a testerů do balíků e-shopů. Vložení reklamního banneru do newsletterů e-shopů. Pronájem databází poštovních adres e-shopů pro DM Sampling produktů a testerů do balíků e-shopů Vložení reklamního banneru do newsletterů e-shopů Pronájem databází poštovních adres e-shopů pro DM Vklady do balíků vhodné pro výrobce a distributory FMCG,

Více

ZIMNÍ PNEUMATIKY NA VOZIDLA HYUNDAI 2017

ZIMNÍ PNEUMATIKY NA VOZIDLA HYUNDAI 2017 Optimalizovaný tvar dezénu pro ideální výkony na sněhu Nejnovější zimní pro menší a středně velké vozy s vyváženými výkony ve všech zimních podmínkách. HANKOOK za 4.560,- Kč za 5.540,- Kč disky za 9.240,-

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Komfortní správa rozváděčů

Komfortní správa rozváděčů Schrack Design 3.0 Komfortní správa rozváděčů VÝPOČET OTEPLENÍ AŽ DO 1600 A Co je Schrack Design? NOVINKA: VÝPOČET ZTRÁT NA KABELECH Schrack Design je softwarový nástroj, který Vám pomůže snadno a spolehlivě

Více

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Uzamykací systém pro komplexní použití Xesar Mnohostranné bezpečnostní řešení pro profesionální použití Systém Xesar je další inovací v nabídce společnosti

Více

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService Komplexní služba Nákladní pneumatiky Continental jsou konstruovány pro vaši maximální hospodárnost. Ovšem nejsou to jenom pneumatiky,

Více

WebCare. Péče o Váš web. Pro-idea s.r.o., 2011 www.pro-idea.cz info@pro-idea.cz

WebCare. Péče o Váš web. Pro-idea s.r.o., 2011 www.pro-idea.cz info@pro-idea.cz WebCare Péče o Váš web Chceme pomáhat Vašemu Byznysu Dnes už nestačí mít pouze kvalitně zpracovanou internetovou prezentaci. Vaše konkurence už ji má také, a nebo na ní usilovně pracuje. Můžete být ale

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

MULTIZNAČKOVÁ DIAGNOSTIKA INTELIGENTNÍ DIAGNOSTIKA

MULTIZNAČKOVÁ DIAGNOSTIKA INTELIGENTNÍ DIAGNOSTIKA MULTIZNAČKOVÁ DIAGNOSTIKA INTELIGENTNÍ DIAGNOSTIKA 2 OBSAH Úvod Co je Jaltest? Na koho se zaměřuje? Diagnostické funkce Diagnostika závad Vynikající funkce Jaltest Expert Přídavné moduly Aktualizace Zařízení

Více

tisková zpráva Novinky v CONSTRUCTU Nové produkty řady Vario

tisková zpráva Novinky v CONSTRUCTU Nové produkty řady Vario Novinky v CONSTRUCTU Nové vedení společnosti Nové produkty řady Vario Aktualita NOVÉ VEDENÍ SPOLEČNOSTI Společnost CONSTRUCT, působící na českém trhu více než 20 let, prošla zásadní personální změnou.

Více

Přímé digitální. Opravdu Bosch! přenos výsledků měření

Přímé digitální. Opravdu Bosch! přenos výsledků měření Opravdu Bosch! Přímé digitální přenos výsledků měření NOVINKA! Laserový dálkoměr GLM 100 C Professional a aplikace Chytré řešení pro přenos a dokumentaci výsledků měření. Modré elektrické nářadí: pro řemeslo

Více

Staňte se bodem zájmu!

Staňte se bodem zájmu! Nabídka služeb / 2011 Staňte se bodem zájmu! Tvorba webových aplikací Nabídka Tvorba dynamických webových prezentací, internetových ochodů a dalších webových aplikací dle přání zákazníka. Společně s grafickou

Více

Autodesk AutoCAD LT 2019

Autodesk AutoCAD LT 2019 Novinky Autodesk AutoCAD LT 2019 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk AutoCAD LT 2019 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu AutoCAD LT 2019. AutoCAD

Více

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

OBSAH. Rozvaha Výkaz zisků a ztráty Příloha k účetní závěrce. Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2013 2

OBSAH. Rozvaha Výkaz zisků a ztráty Příloha k účetní závěrce. Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2013 2 Výroční zpráva 2013 OBSAH 1. Úvodní slovo ředitele 3 2. Základní údaje společnosti 4 3. Představení společnosti 5 4. Služby společnosti 6 5. Významní partneři 7 6. Vybrané ekonomické ukazatele 8 7. Ostatní

Více

VIS. (VAG-Info-Systém) uživatelský manuál. 01/2004, Jan Svoboda, B.J.Servis

VIS. (VAG-Info-Systém) uživatelský manuál. 01/2004, Jan Svoboda, B.J.Servis VIS (VAG-Info-Systém) uživatelský manuál 01/2004, Jan Svoboda, B.J.Servis OBSAH: 1. ÚVOD 2 1.1. ZÁKLADNÍ INFORMACE 2 1.2. OBSAH SADY 2 1.3. INFORMACE O LICENCI 2 2. INSTALACE 3 2.1. HARDWAROVÉ A SOFTWAROVÉ

Více

1/17 Číslo protokolu: havex arval cr 4646

1/17 Číslo protokolu: havex arval cr 4646 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů

Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů Systém know-how od firmy Bosch Moderní vysokotlaké dieselové vstřikovací systémy daly v posledních několika letech

Více

MP BICOLOR 2018/19. kombinované kliky

MP BICOLOR 2018/19. kombinované kliky MP BICOLOR 2018/19 kombinované kliky Povrchové úpravy a konstrukce Sortiment v tomto katalogu je vyroben ze slitiny zinku a slitiny hliníku. Vratný mechanismus je uložen v pouzdře ze slitiny zinku. Kování

Více

1/20 Číslo protokolu: demo ls 722

1/20 Číslo protokolu: demo ls 722 1/20 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Leasingová smlouva: Datum prohlídky: Místo prohlídky

Více

Vás a Vaši společnost

Vás a Vaši společnost Accelerate your business Určeno pro: Vás a Vaši společnost Potřebujete něco z následujícího? Zvýšit prodej vašich výrobků a produktů Prodávat do zahraničí a stále vše řídit z jednoho místa Být více a lépe

Více

VÝCVIKOVÉ OBOJKY.

VÝCVIKOVÉ OBOJKY. VÝCVIKOVÉ OBOJKY katalog PRODUKTŮ O NÁS Výcvikové pomůcky Bentech se objevily na českém a slovenském trhu v roce 2014. Od té doby se nám úspěšně podařilo oslovit trh v dalších evropských zemích. Neustále

Více

PRODUKTOVÝ KATALOG. Zdarma montáž a doprava. poznámky: POUZE S TÍMTO LETÁKEM.

PRODUKTOVÝ KATALOG. Zdarma montáž a doprava. poznámky: POUZE S TÍMTO LETÁKEM. poznámky: Zdarma montáž a doprava POUZE S TÍMTO LETÁKEM PRODUKTOVÝ KATALOG Děkujeme za Vaší pozornost věnovanou této prezentaci. Těšíme se na další setkání s Vámi. Věříme, že produkty společnosti ALcentrum

Více

NETATMO. Chytré termohlavice pro radiátory Základní balení. Uživatelská příručka

NETATMO. Chytré termohlavice pro radiátory Základní balení. Uživatelská příručka NETATMO Chytré termohlavice pro radiátory Základní balení Uživatelská příručka Na této internetové stránce můžete naleznout instruktážní video https://starterpack.netatmo.com. Před instalací si pečlivě

Více

Změřte spokojenost zákazníků, kdekoliv a kdykoliv si přejete sledujte a optimalizujte kvalitu služeb

Změřte spokojenost zákazníků, kdekoliv a kdykoliv si přejete sledujte a optimalizujte kvalitu služeb Změřte spokojenost zákazníků, kdekoliv a kdykoliv si přejete sledujte a optimalizujte kvalitu služeb 1 PŘÍMÁ CESTA KE ZPĚTNÉ VAZBĚ ZÁKAZNÍKA Konkrétní otázka pro zákazníka, čtyři tlačítka s emotikony pro

Více

1/26 Číslo protokolu: arval3 cr 10248

1/26 Číslo protokolu: arval3 cr 10248 1/26 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

NISSAN JUKE MR18 ZDARMA. Sada personalizace exteriéru.

NISSAN JUKE MR18 ZDARMA. Sada personalizace exteriéru. 16" & 17" 6.0 6.0 4.0 N/A 6.1-16" & 17" 7.6 7.5 4.4 N/A 7.6 16" & 17" 5.0 4.9 3.8 N/A 5.0 16" & 17" 138.0 128.0 104.0 N/A 130.0 168.0 170.0 175.0 12.0 11.5 NISSAN JUKE MR18 Sada personalizace exteriéru

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list Objednací informace A PRO MĚŘENÍ PLYNU TRAZVUKOVÝCH PLYNOMĚRŮ OD SPOB SICK C D Popis produktu E F Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se

Více

1/14 Číslo protokolu: havex arval cr 4350

1/14 Číslo protokolu: havex arval cr 4350 1/14 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více